ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...ΑΠΟ 5 ΕΓΙΝΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΙΜ ????


 O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...ΑΠΟ 5  ΕΓΙΝΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΙΜ  ????

 Τι εγινε λαγουδακια μου?μειωθηκα το ποσο του πριμ? γιατι αραγε? το μειωσε ο ..Πριγκηψ ? η ο Τσακας ελεγε παλι παπαριες? μηπως την πηρε χαμπαρι ο Πριγκηψ οτι θα εχει τσοντα το Σαββατο και για να μην αθετησει το λογο του απλα το ..ψαλιδησε? Αν ειναι βεβαια αληθινη η ιστορια με τον Πριγκηπα και τα...παραμυθια του...γιατι? γιατι Πριγκηπα που να μοιραζει εκατομυρια για πριμ χωρις να υπαρχει νομος στην Ελλαδα που να επιτρεπει σε ξενους επενδυτες να αγοραζουν ποδοσφαιρικες ομαδες ...εγω δεν ξερω...τι διαλο? τοσο παναθας ειναι ο...Πριγκηψ????

Ποιος αλλος?

ο...ALEX WEB RADIO/TV

 

Το μυαλό στο γήπεδο και μόνο!

15/11/2011
Ενοχλημένη είναι η διοίκηση του Παναθηναϊκού από τις υποσχέσεις περί πριμ που μοιράζει η πλευρά του Αλ Σαούντ σε περίπτωση νίκης στο ντέρμπι. Ο Βλάσης Τσάκας τονίζει τις τελευταίες ημέρες πως ο πρίγκιπας ετοιμάζεται να ανακοινώσει πριμ, το οποίο φημολογείται πως θα φτάνει το 1 εκατ. ευρώ, εφόσον… τριτώσουν οι νίκες στα ντέρμπι (μετά από αυτές κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) για τους «πράσινους», ενώ λέγεται πως ίσως και σήμερα να υπάρξει δήλωση του πρίγκιπα μέσω συνεργάτη του για το ντέρμπι.

Ο Δημήτρης Γόντικας και οι συνεργάτες του στη διοίκηση της ΠΑΕ θεωρούν πως η κουβέντα περί πριμ μόνο κακό μπορεί να κάνει στην παρούσα φάση στην ομάδα, καθώς καλείται να παραμείνει προσηλωμένη στον αγωνιστικό στόχο. Ίδια άποψη έχει και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος φέρεται να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να υπάρχει παρουσία κόσμου σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις πριν το ντέρμπι. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πως με την επιστροφή των διεθνών θα έχει λίγο χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα του και δεν θέλει να αποσπαστεί η προσοχή των παικτών. Αν γίνει δεκτή κάποια «επίσκεψη», αυτή θα είναι πριν ή μετά από προπόνηση, ενώ είναι δεδομένο πως το Σάββατο θα… ξεπροβοδίσουν από την Παιανία το πούλμαν της αποστολής οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Γόντικας θα μεταβεί στην Παιανία για να μιλήσει στην ομάδα με την επιστροφή των διεθνών (Πέμπτη ή Παρασκευή).

Και γιατί να αλλάξει;

Ουσία (νίκες) και θέαμα έχει συνδυάσει ο Παναθηναϊκός με το σχήμα των τελευταίων αγωνιστικών, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος αυτό να αλλάξει μέχρι να υπάρξει ανάγκη. Έτσι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδειξε χθες πως θα παρατάξει την ομάδα του στο «Καραϊσκάκη» με το ίδιο σχήμα και τα ίδια πρόσωπα, δηλαδή τους Καπίνο, Μαρίνο, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνη, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον και Λέτο. Ο Βύντρα πιθανότατα θα είναι στον πάγκο, λόγω της μεγάλης αποχής του από τα γήπεδα.

Ο Πορτογάλος προπονητής του «τριφυλλιού» περιμένει την Τετάρτη την επιστροφή των διεθνών (Καπίνο, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Κουίνσι) για να καταστρώσει τα πλάνα του. Σε ό,τι αφορά στους Τοτσέ και Ρούντολφ, θα είναι έτοιμοι για το ματς της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (27/11).

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου