ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Στουτγκάρδη πριν τον Θρύλο

Στουτγκάρδη πριν τον Θρύλο

Δοκιμασία για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, πριν από τον ευρωπαϊκό εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς η Πρωταθλήτρια Γερμανίας αντιμετωπίζει την Στουργκάρδη στην "Mercedes-Benz Arena".
Το Σάββατο (29/10) στις 16:30, η Μπορούσια Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Στουτγκάρδη εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του γερμανικού Πρωταθλήματος. Τρεις ημέρες πριν από τον σπουδαίο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Signal Iduna Park" (1/11, 21:45), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.
Η αντίπαλος του Θρύλου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, παρά το κακό ξεκίνημα που είχε στην Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ μετράει έξι νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες έπειτα από δέκα αγώνες στο Πρωτάθλημα, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (20 γκολ) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μαζί με την Γκλάντμπαχ (7 γκολ) στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας. Την καλύτερη επίθεση και άμυνα στην Bundesliga διαθέτει η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου, που έχει 22 βαθμούς, με 26 τέρματα ενεργητικό και μόλις 3 γκολ παθητικό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου