ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

"Έφυγε" ο Γιώργος Τσιλιγκαρίδης

"Έφυγε" ο Γιώργος Τσιλιγκαρίδης

"Έφυγε" σήμερα (18/06) ο Γιώργος Τσιλιγκαρίδης, ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα το Νίκο Γκάλη.
"Έφυγε" ο Γιώργος Τσιλιγκαρίδης
Ο Τσιλιγκαρίδης τους τελευταίους μήνες προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή, αλλά σήμερα έχασε τη "μάχη" με την επάρατο νόσο.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο (19/06, 12:30) στο κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη.
O ALEX WEB RADIO/TV ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ....ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ .

Πόσο αποτυχημένοι είστε...(video)

Πόσο αποτυχημένοι είστε...(video)
18/06/2011

Του Μιχάλη Βελτσίστα

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια... Και από τον Αδαμίδη αλλά και από τους προκατόχους του. Ο πρόεδρος της ΑΕξάρας μίλησε με καμάρι για το νέο ΥΠΕΡσύγχρονο προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα (made by Νίκος Νοτιάς) αλλά και για τον ΑΙΩΝΙΟ στόχο της ΑΕΚ, το ...πρωτάθλημα!

Καμπούρης: «Τιμή μου που φόρεσα τα «ερυθρόλευκα»"

Καμπούρης: «Τιμή μου που φόρεσα τα «ερυθρόλευκα»"

18 Ιουνίου, 2011 
Ο Αργύρης Καμπούρης μίλησε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο redonair.gr και σχολίασε  την τεράστια επιτυχία του 1987 αλλά και την τιμή που ένοιωσε όταν φόρασε την «ερυθρόλευκη»!
Αναλυτικά:
Σχετικά με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκου το 1987:
ΚΑΜΠΟΥΡΗΣΟι μνήμες είναι οι ίδιες , όλη αυτή η ατμόσφαιρα, η διάθεση του κόσμου η καλή ψυχολογία κοιτάγαμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά, η καλή παρέα που είμασταν, προσπαθούσαμε για το καλύτερο να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα ,και φτάσαμε στο σημείο να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ήταν η Σοβιετική Ένωση. Η παρέα ήταν πάρα πολύ σημαντικό γιατί ο καθένας ήξερε τον ρόλο του εκεί μέσα, βάζαμε πάνω απ όλα την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας, ένας πολύ καλός προπονητής ο κ. Πολίτης σεβασμός μεγάλος ,οργάνωση, όλα δούλευαν σε επαγγελματικά επίπεδα .

Ισόπαλος ο Θρύλος, 9-9 με Π. Φάληρο


Ισόπαλος ο Θρύλος, 9-9 με Π. Φάληρο
18/6/2011
ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ…Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται το τουρνουά υδατοσφαίρισης εφήβων που διοργανώνει ο Ολυμπιακός στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά στα Βοτσαλάκια. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 9-9 κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, αποτέλεσμα που έδωσε το δικαίωμα στην Βουλιαγμένη να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την νίκη της με 9-4 επί της Γλυφάδας. Στο τρίτο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, ο Πανιώνιος επικράτησε εύκολα του ΠΑΟΚ με 7-3.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

ΡΕ ΦΕΡΕΙΡΑ...ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?????????????

Ferreira: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται την εμπειρία μου για να γίνει πρωταθλητής»


Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Jesualdo Ferreira, με δηλώσεις του σε συνέδριο στην πατρίδα του, τόνισε πως το «τριφύλλι» χρειάζεται την εμπειρία του για να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας.
Panathinaikos Jesualdo FerreiraΧαρακτηριστικά ο κύριος Ferreira είπε: «Δεν υπάρχει σύγκριση. Στην Ελλάδα, για να πάρετε μία ιδέα, ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει μόνο δύο πρωταθλήματα σε 21 χρόνια. Είναι πιο εύκολο να γίνεις πρωταθλητής στην Πορτογαλία, αλλά και πάλι είναι δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται την εμπειρία μου για να έχει την απαιτούμενη οργάνωση και να στέφεται πρωταθλητής πιο συχνά. Είναι ο σύλλογος που έχει μακράν την πιο πετυχημένη παρουσία στην Ευρώπη μεταξύ των ελληνικών ομάδων».
ΡΕ ΦΕΡΕΙΡΑ...ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?????


ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....


Χαμός σε Ελούντα και Σίφνο

Χαμός σε Ελούντα και Σίφνο
 
18/06/2011

Την ώρα που οι πολιτικοί μας δεν μπορούν να κάνουν ρούπι από τις αποδοκιμασίες του κόσμου, οι παίκτες του Θρύλου αποθεώνονται όπου και αν βρεθούν από τον κόσμο τους.

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις του Βασίλη Τοροσίδη στην Σίφνο και του Μάρκο Πάντελιτς στην Ελούντα. Χαμός όπου τους βλέπει ο λαός του Θρύλου και λογικό είναι, αφού είναι αμφότεροι από τους πλέον αγαπητούς.

Ένα αυτόγραφο, μια φωτογραφία είναι στην ημερίσια διάταξη, με τους φίλους της ομάδας να μην ξεχνούν όσο προσφέρουν. Αυτοί με τη σειρά τους ανταποδίδουν με την ευγένειά τους και το πάθος τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

www.thrylos.gr

Αυτός είναι (PHOTO+VIDEO)

Αυτός είναι

18/06/2011
Άλλοι τον αποκαλούν "ψηλό Γκατούζο", άλλοι είναι επιφυλακτικοί λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Ο Λιούμπομιρ Φέισα προκαλεί ερωτήματα και το Thrylos.gr επιχειρεί να τα απαντήσει...


Το πρώτο φως του ήλιου το είδε στις 14 Αυγούστου του 1988, στην πόλη Βέρμπας, στα βόρεια της Σερβίας, ένα χωνευτήρι όλων των λαών της πρώην Γιουγκοσλαβίας, όπου επικρατεί το σερβικό στοιχείο. Εντάχθηκε από μικρός στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας, προτού ανοίξει τους ορίζοντές του και εν έτει 2002 γίνει μέλος των ακαδημιών της γειτονικής Χάιντουκ Κούλα.

Παρουσίες του Θρύλου στις Σέρρες

Παρουσίες του Θρύλου στις Σέρρες

18 Ιουνίου, 2011 
Τέσσερις αθλητές του Ολυμπιακού αγωνίζονται το Σάββατο στο Πανελληνίο Πρωταθλήμα στίβου
ΣΤΙΒΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣΤο δημοτικό στάδιο Σερρών, φιλοξενεί το Πανελληνίο Πρωταθλήμα στίβου Παίδων και Κορασίδων, όπου θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό τέσσερις «ερυθρόλευκες» αθλητές της ομάδας στίβου.
Πρόκειται για τους Κατερίνα Σημαντίρα (αγωνίζεται στο δίσκο στις 9.45), Γιδάκου Κωνσταντίνα (400μ., στις 10.15), Διονύση Φωτιάδη (στα 100μ.στις 10.35) και Γεωργία Τσίκληρα (100μ. στις 11.10).
Η προπονήτρια της ακαδημίας στίβου του Ολυμπιακού, Στέλλα Νικολαΐδου,που συνοδεύει τις «ερυθρόλευκες» ελπίδες στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας, πιστεύει πως τόσο οι τέσσερις αθλητές που μετέχουν το Σάββατο, όσο και ο Ανδρέας Πετράκης (μήκος) που θα αγωνιστεί την Κυριακή, έχουν όλα τα φόντα να διακριθούν στην εξάδα των αγωνισμάτων στα οποία θα λάβουν μέρος.
www.olympiacos24.gr

«Εξετάζει» Ταπούτο

«Εξετάζει» Ταπούτο

18 Ιουνίου, 2011 
Τον Χρήστο Ταπούτο ενεδέχεται να «εξετάσει» ο Ολυμπιακός για τη θέση «3".
TAPΟ 28χρονος παίκτης του Άρη έκανε μια πετυχημένη χρονιά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και είναι μια αξιόπιστη λύση για τη θέση «3" στους «ερυθρόλευκους». Στα θετικά για τον Ταπούτο είναι η πολύ καλή γνώμη που έχει σχηματίσει για αυτόν ο βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου οπότε δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του ο Ολυμπιακός.

www.olympiacos24.gr

Την Κυριακή τα εγκαίνια του «Αβραάμ Παπαδόπουλος»

Την Κυριακή τα εγκαίνια του «Αβραάμ Παπαδόπουλος»

18 Ιουνίου, 2011 
Αύριο Κυριακή(19/6) στις 18:30 είναι προγραμματισμένο να γίνουν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου του Διγενή Λακκώματος, που θα του δοθεί το όνομα του Αβραάμ Παπαδόπουλου.
avraam_papadopoulos-300x168Ο Διγενής ήταν η πρώτη ομάδα του Αβραάμ και το όνομα του γηπέδου είναι προς τιμήν του. Για τα εγκαίνια θα γίνει φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Διγενή, με τον οποίο θα αγωνιστεί ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, και μιας επίλεκτης ομάδας με την οποία θα πάρουν μέρος οι Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος και Τάσος Παπάζογλου.
www.olympiacos24.gr

Δεν επηρέαζει Σάντσες η απόκτηση του Φέισα


Δεν επηρέαζει Σάντσες η απόκτηση του Φέισα 
 18/6/2011
Από τη στιγμή που βγήκε στην επιφάνεια το θέμα της μεταγραφής του Λιούμπομιρ Φέισα στον Ολυμπιακό, δημιουργήθηκαν ερωτήματα κατά πόσο η συγκεκριμένη μεταγραφή επηρέζει την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τον Κάρλος Σάντσες.

Από τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει φαίνεται ότι οι δύο μεταγραφές δεν σχετίζονται μεταξύ τους. Δηλαδή στο μεταγραφικό πλάνο υπάρχουν και οι δύο ποδοσφαιριστές.

Άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με το θέμα και ξέρει καλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο ποδοσφαιριστών, μας είπε ότι ο Φέισα είναι κλασικός κόφτης, ενώ ο Σάντσες είναι το λεγόμενο «οχτάρι» δηλαδή εκτός από την ανασταλτική λειτουργία, στο παιχνίδι του έχει και την δημιουργία φάσεων.

Αν δηλαδή ολοκληρωθούν με επιτυχία και οι δύο περιπτώσεις θα μιλάμε για το νέο κέντρο του Ολυμπιακού. Από την αρχή άλλωστε του σχεδιασμού οι κινήσεις στον άξονα είχαν χαρακτηριστεί κομβικής σημασίας...
www.rednews.gr

Πάλι στη Βουλή ο Πιλάβιος!

Πάλι στη Βουλή ο Πιλάβιος!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος θα βρεθεί και πάλι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ενώπιον των μελών της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων!
Πάλι στη Βουλή ο Πιλάβιος!
Όπως ενημέρωσε τον Θόδωρο Καράογλου, που προ λίγων ημερών απέστειλε σχετικό αίτημα, η πρόεδρος της Επιτροπής, Χρύσα Αράπογλου, η απόφαση είναι ειλημμένη και εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος θα αποσταλεί επίσημη κλήση στον πρόεδρο της ΕΠΟ για να παραστεί ενώπιον των βουλευτών και να δώσει εξηγήσει για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Από πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε αποφασίσει να πουλήσουμε τον Παναθηναϊκό»


ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑΛΕΓΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ...ΛΛΑ...ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗ Ο ΠΟΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΧΙ ΑΛΑ ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ....ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙΕΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ (ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΕΙΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΜΕ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΠΙΛΑ ΟΠΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ...ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ!!!!
ALEX WEB RADIO/TV

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Από πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε αποφασίσει να πουλήσουμε τον Παναθηναϊκό»


panathinaikos dimitris giannakopoulosΟ γιος του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM 103.3», αναφέρθηκε στις συζητήσεις των ιθυνόντων του «τριφυλλιού» με την «Galatioto Sports Partners» για την πώληση της ΚΑΕ. Ο κύριος Γιαννακόπουλος μάλιστα αποκάλυψε πως η οικογένειά του είχε αποφασίσει από πέρυσι το καλοκαίρι να πουλήσει τους «πράσινους».


Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Γιαννακόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM 103.3»

Συνεχίζει την ερευνά ο «Ντούντα»

Συνεχίζει την ερευνά ο «Ντούντα»

17 Ιουνίου, 2011 
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναμένεται κάποια στιγμή στην Αθήνα, αλλά και στη Σερβία δεν χάνει το χρόνο του. Επί καθημερινής βάσης βρίσκεται σε επαφή με το επιτελείο του στην Αθήνα και τη διοίκηση, ενώ έχει κάνει αρκετές συναντήσεις με ατζέντηδες στο Βελιγράδι.
ΙΒΚΟΒΙΤΣΆλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μερικοί από τους πιο ισχυρούς εκπροσώπους παικτών είναι Σέρβοι. Ο Μίσκο Ρασνιάτοβιτς, στον οποίο «ανήκουν» ο Σπανούλης, ο Νίλσεν και ο Κέσελ έχει έδρα το Βελιγράδι, ενώ ο Ράντε Φιλίποβιτς ο οποίος «έχει» τον Νεστέροβιτς και πλέον τον Μαυροκεφαλίδη, συχνά πυκνά βρίσκεται στη πατρίδα του, αν και τα γραφεία του είναι στο Λος Άντζελες της Αμερικής.
Ο «Ντούντα», λοιπόν, συνεχίζει την ερευνά και μην περιμένετε πριν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου να υπάρξουν εξελίξεις. Από τη μια γιατί βρίσκονται σε εκκρεμότητα τα θέματα των Νίλσεν-Έρτσεγκ και το κυριότερο γιατί όλοι περιμένουν το λοκ-άουτ του ΝΒΑ.
Προσοχή όμως! Μη νομίζετε ότι παίκτες με συμβόλαιο, όπως για παράδειγμα ο Κλέιζα που αγωνιζόταν στην ομάδα, θα βρεθούν στο στόχαστρο. Αυτοί απαγορεύεται να. πειραχτούν, διότι με το που τελειώσει το λοκ-άουτ είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στις ομάδες τους, όπως είχαμε εξηγήσει για τον Πέκοβιτς.
Θα εξετασθούν οι ελεύθεροι παίκτες που θα έχουν λογικές απαιτήσεις και δεν θα αξιώσουν όρο επιστροφής στο ΝΒΑ, σε περίπτωση λήξης του λοκ-άουτ.

www.olympiacos24.gr/

Ένας χρόνος γεμάτος από επιτυχίες με «οδηγό» τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ένας χρόνος γεμάτος από επιτυχίες με «οδηγό» τον Βαγγέλη Μαρινάκη

17 Ιουνίου, 2011 
Ήταν 18 Ιουνίου του 2010 όταν έγινε η αλλαγή σελίδας στον Ολυμπιακό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να γίνεται κάτοχος του 67% των μετοχών και να είναι ο νέος ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Ο ηγέτης του Θρύλου που ανέλαβε τα… ηνία από τον Σωκράτη Κόκκαλη, τον πρόεδρο των επιτυχιών, έδειξε με το «καλημέρα» τις προθέσεις του καθώς σε χρόνο ρεκόρ έφερε τον Βαλβέρδε στο λιμάνι και παρά τον σοκ του πρόωρου αποκλεισμού από την Ευρώπη, φρόντισε να οδηγήσει την ομάδα εκεί που τις αξίζει. Στην κορυφή της Ελλάδας, βάζοντας ταυτόχρονα και τις βάσεις για την Ευρωπαϊκή «εκτίναξη».
marinakis_kokkalis111Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα και παρά το «στενό» χρονικό διάστημα, οι επιτυχίες είναι ήδη πάρα πολλές. Από την απόλυτη κυριαρχία στην Ελλάδα και την κατάκτηση του τίτλου με 13 ολόκληρους βαθμούς από τους δεύτερους και 23 (!) από τους τρίτους, ο ερχομός παικτών που κάνουν την διαφορά και κάνουν τον κόσμο να παραληρεί, η οικονομική ευρωστία και συνέπεια, στοιχεία άγνωστα για τους υπόλοιπους, και πάνω από όλα η δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων που απαιτούνται για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η ψαλίδα στην Ελλάδα και να μικρύνει στην Ευρώπη, είναι λίγα από τα «κατορθώματα» του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Του ηγέτη του Ολυμπιακού, που υποσχέθηκε 20 ακόμα πρωταθλήματα και όπως ξέρουν όλοι, τον λόγο του τον κρατά… Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Γιατί, ένας «πρωταθλητής», όπως είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα επαγγελματικά του και γενικότερα στην ζωή του, ταιριάζει απόλυτα με τον πρωταθλητή σε όλα τα αθλήματα και τα πρωταθλήματα.
Χρόνια Πολλά κ. πρόεδρε και σε ευχαριστούμε για την νοστιμότατη… τούρτα που μας κέρασες στον πρώτο χρόνο της παρουσίας σου στον Ολυμπιακό. Και τα καλύτερα έπονται… Είμαστε σίγουροι για αυτό.
Τι έγινε στις 18 Ιουνίου 2010
Για να φτάσουμε ως εδώ, πριν από ένα χρόνο ακριβώς συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης. Μετά το τέλος της συνάντησης που κράτησε περίπου 4 ώρες, οι δύο άνδρες μίλησαν στους δημοσιογράφους, με πρώτο τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος: «Επετεύχθη η συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από δω και πέρα η ΠΑΕ ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει ότι διεκδικούσε αυτά τα χρόνια. Είναι μια συνεργασία η οποία έχει βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός».
Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης που είχε πει τα εξής: «Όπως σας είπε και ο πρόεδρος που παραμένει πρόεδρος, ότι είπαμε και κάναμε, το κάναμε για το καλό, για το μέλλον, για την προοπτική και για την ελπίδα. Στο κοντινό μέλλον έχουμε πολλά να πούμε. Η συμφωνία αυτή είναι ότι καλύτερο έρχεται τα επόμενα χρόνια για τον Ολυμπιακό».
Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν και οι πρώτες δηλώσεις που είχαν γίνει τότε…

www.olympiacos24.gr

Η παρουσία του προέδρου Μαρινάκη στο Σοφικό (VIDEOS)

Η παρουσία του προέδρου Μαρινάκη στο Σοφικό (VIDEOS)

18 Ιουνίου, 2011 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει πει πολλές φορές, ότι έχει μια μεγάλη αδυναμία στα παιδιά, κάτι που αποδεικνύεται όχι μόνο μέσα από το φιλανθρωπικό του έργο, όπου έχει βοηθήσει ουκ ολίγα ιδρύματα που αφορούν πονεμένες παιδικές ψυχές, αλλά και μέσα από το ότι αλλάζει εκ βάθρων τη λειτουργία των ακαδημιών.
marin3Και όπως είναι λογικό, ο άνθρωπος που χτίζει αυτή τη στιγμή τη νέα αυτοκρατορία ή αν θέλετε να συνεχίσει και να τη γιγαντώσει, πέρα από τα Ελληνικά σύνορα, δε θα μπορούσε να λείψει από αυτό το «μίτινγκ» των ακαδημιών.
Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων έφτασε στο Σοφικό λίγα λεπτά μετά τις 20:30 και αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο χώρο στάθμευσης της κατασκήνωσης, κατευθύνθηκε πεζός, συνοδευόμενος από τον κύριο Παύλου, προς τα κεντρικά γραφεία συντονισμού που είχαν στήσει οι προπονητές, για τον έλεγχο της διοργάνωσης.  Την ώρα που αφίχθη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, σε ένα από τα γήπεδα των εγκαταστάσεων, διεξαγόταν αγώνας μεταξύ των… προπονητών που στεγάζονται στο Ρέντη, με αντίπαλους αυτούς της περιφέρειας υπό το γερακίσιο βλέμμα του διαιτητή … Γιώργου Αμανατίδη. Μετά λοιπόν από σύντομη συζήτηση με τους υπεύθυνους των ακαδημιών, κατευθύνθηκε στο γήπεδο του ράντσου για να παρακολουθήσει από κοντά το.. υπερθέαμα που προσέφεραν οι προπονητές των 2 ομάδων όπου γνώρισε την αποθέωση από τους πιτσιρικάδες που παρακολουθούσαν τον αγώνα.



Από κει κατευθύνθηκε προς το θέατρο της κατασκήνωσης, όπου αποθεώθηκε ξανά πριν την ομιλία του, που είχε αποδέκτες παιδιά, αλλά και γονείς.



Το πανδαιμόνιο που επικράτησε όταν ο κύριος Μαρινάκης ανέβηκε στη κερκίδα για να φωτογραφηθεί με τους «μπόμπιρες»,  απλά δε περιγράφεται.



Από κει μετά και εν μέσω νέας αποθέωσης από γονεις και παιδιά, όπου ειδικά οι μεγάλοι προσπαθούσαν να αποσπάσουν από φωτογραφία μέχρι και χειραψία, χωρίς ο Βαγγέλης Μαρινάκης να χαλάει χατίρι σε κανέναν, κατευθύνθηκε προς τη κεντρική αίθουσα που βρίσκεται το καφέ της κατασκήνωσης, όπου μίλησε σε δημοσιογράφους.








www.olympiacos24.gr

«Το όνειρο μου»

«Το όνειρο μου» 

17/06/2011

Στις εννέα παρά είκοσι έκανε την εμφάνιση στου στο Σοφικό ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος βρίσκεται κοντά στις ακαδημίες του Θρύλου και αυτό το απέδειξε για ακόμη μια φορά, αφού ήταν κοντά στις προσπάθειες που γίνονται στη συνάντηση των ακαδημιών και των σχολών του Ολυμπιακού! Πρώτος τον υποδέχθηκε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος ήταν εκεί από το απόγευμα.
Την ώρα της άφιξης του κ. Μαρινάκη διεξαγόταν φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ακαδημιών και μόλις ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έγινε αντιληπτός από τους μικρούς επικράτησε το πανδαιμόνιο, καθώς έτρεξαν κοντά του και φώναζαν ρυθμικά το όνομά του! Τόσο τα «πιτσιρίκια» όσο και οι γονείς φώναζαν «πάτα τους πρόεδρε», με τον ισχυρό άνδρα να δίνει μεγάλη χαρά σε όλους.

Στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Όνειρο μου είναι να χτίσω τον Ολυμπιακό από τις ακαδημίες. Μέσα από τα δικά μας παιδιά. Επιθυμία μου είναι να μεγαλουργήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, βασισμένοι στα δικά μας παιδιά. Στα παιδιά του Ολυμπιακού! Χαίρομαι περισσότερο αυτό που γίνεται εδώ από μια μεταγραφή αεροδρομίου».










www.thrylos.gr/

Σιγά τα αίματα Θοδωρή…

Σιγά τα αίματα Θοδωρή…
 
17/06/2011
«Δεν θα πουλήσω ποτέ τον Βιερίνια στον Ολυμπιακό» φέρεται να είπε ο… μεγαλοπαράγοντας Θοδωρής Ζαγοράκης, σε κρούση που έγινε από μάνατζερ για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Και αναφερόμαστε σε κρούση από μάνατζερ, γιατί από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει επίσημο ενδιαφέρον (πόσο μάλλον πρόταση) για τον Βιερίνια.
Αφήστε που και να γινόταν κάτι τέτοιο, την… καλή θα πηγαίναμε να κάνουμε. Μπάς και δουν στην ΠΑΕ το… χρώμα του ευρώ. Αν και τώρα μεταξύ μας, υπήρχε περίπτωση να γινόταν πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ (μετρητά) συν τον Μητρογλού (ετσι ακούστηκε) και να έλεγες όχι ρε Θοδωρή; Εμάς βρήκες; Άσε τα… αντριλίκια…
www.thrylos.gr/

Λάμψη Θρύλου στη Ρώμη!

Λάμψη Θρύλου στη Ρώμη!

18/06/2011

Δυο αστέρια του Ολυμπιακού έλαμψαν στην πρεμιέρα του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης «Σέττε Κόλι» που «φιλοξενείται» στη Ρώμη.

Η Μαριάννα Λυμπερτά έδειξε για άλλη μια φορά πως με τα χρόνια είναι ακόμη καλύτερη και θυμίζει… παλιό καλό κρασί. Η σπουδαία αθλήτρια του Ολυμπιακού κατέκτησε την 3η θέση στον τελικό των 1500μ με 16.25.22 και έδειξε πως έχει ελπίδες διάκρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας.  Από την άλλη η Νόρα Δράκου ήταν 3η θέση στα 50μ. ύπτιο με 28.86 ενώ πήρε την πρώτη θέση στον μικρό τελικό των 50μ. ελεύθερο (9η στην κατάταξη) με το επίσης πολύ καλό 25.68.
www.thrylos.gr

Για μετάλλιο ο Σπύρος

Για μετάλλιο ο Σπύρος

18/06/2011

Έτοιμος να δείξει και πάλι την κλάση του είναι ο Σπύρος Γιαννιώτης. Ο Έλληνας πρωταθλητής του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί το Σάββατο στον αγώνα του Παγκοσμίου κυπέλλου ανοιχτής θάλασσας (10χλμ) και έχει ελπίδες να ανέβει για άλλη μια φορά στο βάθρο στο Σετουμπάλ της Πορτογαλίας. Ο Γιαννιώτης έμεινε για ένα διάστημα εκτός προπονήσεων αφού είχε ίωση αλλά θέλει να αποδείξει πολλά στην Πορτογαλία και να στείλει μήνυμα εν όψει Σαγκάης.
www.thrylos.gr/

To 8o νταμπλ και τα... λουλούδια! (video)

To 8o νταμπλ και τα... λουλούδια! (video)

18/06/2011

Στις 18 Ιουνίου 1975, ο Ολυμπιακός τσάκισε τον Παναθηναϊκό με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου και κατέκτησε το 8ο νταμπλ της πλούσιας ιστορίας του.

Ο "δυνάστης" του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν στον θρόνο του και μετά το πρωτάθλημα πήρε και το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο, σαρώνοντας την... εγχώρια αγορά. Μαγκιόρικα και Ολυμπιακά!

www.thrylos.gr
Βέβαια, ο τελικός είχε παρασκήνιο και ως γνωστόν οι πράσινοι πρωταγωνίστησαν (αλίμονο...). Ήταν η περίφημη "υπόθεση λουλουδιών".

Είχε ήδη γίνει γνωστή η καταγγελία των παικτών του Ηρακλή, Τάκη Νικολούδη και Ζαχαρία Χαλιαμπάλια, για απόπειρα δωροδοκίας τους από τον Παναθηναϊκό πριν τον μεταξύ τους ημιτελικό στη Θεσσαλονίκη. Εντέλει, οι πράσινοι την σκαπούλαραν (σώωωωπα) και μαλιστα απαίτησε ο τελικός να μη γίνει στο Φάληρο και συνάμα να έρθει ξένος διαιτητής. Το δεύτερο έγινε...

Η ΕΠΟ έφερε από την Ιταλία τον φημισμένο ρέφερι, Τζανφράνκο Μενεγκάλι, αλλά δεν άλλαξε το γήπεδο του τελικού. Με λίγα λόγια, τα ήθελαν όλα δικά τους. Αν έχουν τον Θεό τους οι άνθρωποι.

Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός σκόραρε στο 35' με τον Δαβουρλή και το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν ιδανικά μία αρκετά ταραγμένη χρονιά (τον Απρίλιο είχε αποχωρήσει ο προπονητής, Λάκης Πετρόπουλος), ενώ να σημειωθεί πως την απονομή έκανε ο τότε πρόεδρος της FIFA, Ζοάο Χαβελάνζε, ο οποίος ήταν επίσημος προσκεκλημένος της ΕΠΟ στον τελικό.

Ολυμπιακός (Γιώργος Δαρίβας): Κελεσίδης, Γκαϊτατζής, Σιώκος, Γκλέζος, Συνετόπουλος, Περσίδης, Βιέρα, Κυράστας, Πένια (60' Λοσάντα), Κρητικόπουλος, Δαβουρλής (76' Καραβίτης).

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Θεοφάνης/Βαγγέλης Πανάκης): Βαλλιάνος (6' Κωνσταντίνου), Βλάχος, Κώτσος, Γονιός, Στεφανάκης, Δ. Σεϊταρίδης, Φυλακούρης, Βρεττός, Γραμμός, Λιβαθηνός, Βαλλίδης.

Έχουμε συμφωνήσει σε όλα

Έχουμε συμφωνήσει σε όλα

18/06/2011
Ένας παίκτης που μόλις χθες προστέθηκε στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, θα... προλάβει όλους τους άλλους και θα γίνει κατά τα φαινόμενα το τρίτο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι.

Αποκαλύψεις Ντεμόλ για Κεϊτά

Αποκαλύψεις Ντεμόλ για Κεϊτά

18 Ιουνίου, 2011
ΚΕΙΤΑΜε συνέντευξή του στην Βελγική εφημερίδα «La Nouvelle Gazette» ο  τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Στεφάν Ντεμόλ αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για τον 18χρονο Σενεγαλέζο χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα, Πολ Κεϊτά.

«Λάβαμε κάποιες προτάσεις από αρκετές ομάδες για τον Πολ. Μεταξύ αυτών ήταν η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.
Αυτό τα λέει όλα! Όταν έφερα τον Κεϊτά στον ΠΑΣ, ο πρόεδρος (σ.σ.: Γιώργος Χριστοβασίλης) ήταν κάπως απρόθυμος.
Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον παίκτη στην ομάδα, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο…», τόνισε ο Βέλγος τεχνικός για τον Πολ Κεϊτά τον οποίο ο ίδιος έφερε στον ΠΑΣ.
www.olympiacos24.gr/

«Καμία πρόταση για Βιεϊρίνια»!

«Καμία πρόταση για Βιεϊρίνια»!
17/6/2011
Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό με δημοσίευμα ιστοσελίδας το οποίο αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Κώστα Μήτρογλου, την οποία ο δικέφαλος του Βορρά αρνήθηκε.

Από την διοίκηση των πρωταθλητών έλεγαν ότι ουδέποτε έγινε τέτοια πρόταση και μάλιστα δεν κατάλαβαν γιατί ακριβώς ειπώθηκε κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι ότι στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν είχαν πει το παραμικρό για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν τον Πορτογάλο άσο ως στόχο, τώρα όμως που γράφτηκε για πρόταση η οποία μάλιστα σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα απορρίφθηκε δεν το άφησαν να περάσει έτσι και το διέψευσαν κατηγορηματικά.
www.rednews.gr

Τα φιλικά στο Ερμελο

Τα φιλικά στο Ερμελο
17/6/2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ...Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τους τέσσερις φιλικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας στο Έρμελο της Ολλανδίας (23-31 Ιουλίου). Αναλυτικότερα:

Κυριακή 24 Ιουλίου, SV Zulte Waregem - Ολυμπιακός (ώρα 19.00 τοπική, γήπεδο Regenboogstadion, Βάρεγκεμ, Βέλγιο)

Τρίτη 26 Ιουλίου, Werder Bremen - Ολυμπιακός (ώρα 19.00 τοπική, γήπεδο Vivaris Arena, Μέπεν, Γερμανία)

Σάββατο 30 Ιουλίου, NAC Breda - Ολυμπιακός (ώρα 19.30 τοπική, γήπεδο Rat Verlegh Stadion, Μπρέντα, Ολλανδία)

Κυριακή 31 Ιουλίου, SC Heerenveen - Ολυμπιακός (ώρα 14.00 τοπική, γήπεδο Abe Lenstra Stadion, Χέρενφεν, Ολλανδία)
www.rednews.gr

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

"Ματιές" σε Χέρστον...

"Ματιές" σε Χέρστον...

17/06/2011
Ο Μαλίκ Χέρστον της Σιένα βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για την θέση "3" ενόψει της μετεγγραφικής ενίσχυσης του καλοκαιριού.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποιος έκανε... παπάδες στους προημιτελικούς της Ευρωλίγκα με τον Θρύλο (εξαίρεση ο πρώτος αγώνας), είναι ένας παίκτης με δεδομένη ποιότητα, που δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητος.

Στα 24 του, διανύει μια πολύ καλή φάση της καριέρας του, έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα της Τοσκάνης, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να μην ενεργοποιηθεί η οψιόν του, μένοντας ελεύθερος. Αυτό, σαφώς και βολεύει τον Ολυμπιακό, ο οποίος τηρεί στάση αναμονής...
Κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν καταπληκτικός, έβαλε την μπάλα στο καλάθι με χίλιους δυο τρόπους, ενώ βοήθησε πολύ και στο κομμάτι των ριμπάουντ. Ο μπασκετμπολίστας από το Όρεγκον αρέσει και πιθανότατα να δούμε κίνηση από την διοίκηση της ομάδας, αφού καλύπτει μια θέση, όπου δεδομένα υπάρχει κενό.
www.thrylos.gr

Εκτός 4άδας τα κορίτσια!

Εκτός 4άδας τα κορίτσια!

17/06/2011

Εκτός τετράδας του World League γυναικών έμεινε η Eθνική πόλο, μετά την ήττα από την Αυστραλία (8-10) στα προημιτελικά.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πλέον θα διεκδικήσει το Σαββατοκύριακο μία θέση μεταξύ της 5ης και της 8ης στη διοργάνωση που διεξάγτεται στο Τιαντζίν της Κίνας.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την ελληνική ομάδα): 2-2, 2-3, 2-3, 2-2

Τα γκολ:

ΕΛΛΑΔΑ (3/10 με π.π. και 2/2 πέναλτι): Μανωλιουδάκη 2, Τσουκαλά, Μελιδόνη, Ψούνη, Αβραμίδου, Γερόλυμου, Αντωνάκου

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (4/8 με π.π. και 1/1 πέναλτι): Γουέμπστερ 3, Λίνκολν-Σμιθ 2, Σάουθερν 2, Ρίπον, Νοξ, Ραλφ
www.thrylos.gr

Στις 7 Ιουλίου η κλήρωση της νέας Ευρωλίγκας

Στις 7 Ιουλίου η κλήρωση της νέας Ευρωλίγκας

17 Ιουνίου, 2011 
Την Πέμπτη 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη η κλήρωση για τα προκριματικά και τους ομίλους της νέας Ευρωλίγκας, τα προκριματικά του Eurocup και το Eurochallenge.
basketΟ  Ολυμπιακός σίγουρα θα είναι στους ομίλους της πρώτης τη τάξει ευρωπαϊκής μπασκετικής διοργάνωσης.
Οι κληρώσεις θα ξεκινήσουν στις 11:00 τοπική ώρα (13:00 ώρα Ελλάδας).
Το αναλυτικό πρόγραμμα των κληρώσεων
11:00-11:40 Κλήρωση Eurochallenge και προκριματικών γύρων Eurocup
12:00-12:30 Κλήρωση προκριματικών γύρων Ευρωλίγκας και κανονικής περιόδου
www.olympiacos24.gr/

Άρση αναστολής με όλα τα θέματα ανοιχτά!

Άρση αναστολής με όλα τα θέματα ανοιχτά!

17/06/2011
Άρση αναστολής με όλα τα θέματα ανοιχτά!
Την επαναλειτουργία της ΕΠΟ και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, από την προσεχή Δευτέρα, αποφάσισε σήμερα η ελληνική ομοσπονδία σε άτυπη συνεδρίασή της. Την επόμενη εβδομάδα οι οριστικές αποφάσεις για την τιμωρία του ΟΦΗ, την γνωμοδότηση της UEFA για τις αδειοδοτήσεις, αλλά και τις ποινές στις ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τις πλαστές ενημερότητες.

Τo «ερυθρόλευκο» κύπελλο και το σύνθημα του Λοσάντα

Τo «ερυθρόλευκο» κύπελλο και το σύνθημα του Λοσάντα

17.06.2011 Το Κύπελλο που κατέκτησε ο Ολυμπιακός το 1973. Ποιά ομάδα κέρδισε στον τελικό και ποιό σύνθημα ακουγόταν από τους φίλους των «ερυθρόλευκων».
Τo «ερυθρόλευκο» κύπελλο και το σύνθημα του Λοσάντα
Στις 17 Ιουνίου του 1973 Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναμετρούνται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά δύο χρόνια νωρίτερα στο τελικό του 1971 πάλι στο φαληρικό γήπεδο με τους «ερυθρόλευκους» να νικούν (3-1), ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» μια χρονιά πριν είχε πανηγυρίσει ο τρόπαιο κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-1).
Οι Θεσσαλονικείς είχαν μια ομάδα αποτελούμενη μόνο από Έλληνες, από την προηγούμενη φορά είχαν προστεθεί ο αριστερός μπακ Κώστας Ιωσηφίδης και ο μέσος Κούλης Αποστολίδης. Στην ομάδα του Πειραιά αντίθετα αγωνίζονταν δύο Ουρουγουανοί, ο μέσος Μίλτον Βιέρα και ο επιθετικός Χούλιο Λοσάντα, που είχε γίνει σύνθημα στα χείλη των φίλων του Ολυμπιακού, μένοντας στην ιστορία: «Στην πάντα στην πάντα έρχεται ο Λοσάντα».
Επίσης στην ομάδα έπαιζαν τότε και δύο Γάλλοι, οι Ρομέν Αργυρούδης και Υβ Τριαντάφυλλος. Ένα γκολ του Αγγελή στο 46΄ έκρινε την αναμέτρηση. Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν ακόμα έναν τίτλο, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε με την πικρή γεύση ενός ακόμα χαμένου τελικού κόντρα στους Πειραιώτες, όπως πριν δύο χρόνια.
OΛYMΠIAΚOΣ-ΠΑΟΚ: 1-0 (1-0)
Στάδιο Καραϊσκάκη
31ος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας
ΟΛΥΜΠIΑΚΟΣ: Κελεσίδης - Γκαϊτατζής, Γκλέζος, Σιώκος, Αγγελής, Περσίδης, Γιούτσος, Βιέρα (90' Βασιλόπουλος), Αργυρούδης, Τριαντά-φυλλος, Δεληκάρης (89' Λοσάντα)
ΠΑΟΚ: Στέφας - Γούναρης, Πέλλιος, Φουντουκίδης, Ιωσηφίδης, Τερζανίδης, Σαράφης, Κούδας (81' Παναγής), Παρίδης, Αποστολίδης, Λάζος (73' Ασλανίδης)
Διαιτητής: Λορό (Βέλγος)
Σκόρερ: 46' Αγγε


ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ....
ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!


Ο ανασχηματισμός του Βαλβέρδε

Ο ανασχηματισμός του Βαλβέρδε

17/06/2011

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει τη στελέχωση της νέας του Κυβέρνησης ο... Πρωθυπουργός του Πειραιά, Ερνέστο Βαλβέρδε, στελεχώνει τη δική του... Κυβέρνηση, δηλαδή τον Ολυμπιακό.

Και οι δικοί του... Υπουργοί μοιάζουν μάλλον πιο... φερέγγυοι και σίγουροι όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα απ' αυτούς του Γιώργου Παπανδρέου. Θέλετε να δούμε ποιοί είναι αυτοί;

Υπουργείο Δοκαριών και Δικτύων: Φράνκο Κοστάντσο

Υπουργείο Άμυνας:
Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Όλοφ Μέλμπεργκ (με ορατό το ενδεχόμενο της αντικατάστασης), Ιβάν Μαρκάνο, Γιάννης Μανιάτης, Χοσέ Χολέμπας, Γιάννης Ποτουρίδης.

Υπουργείο Εσωτερικών: Φρανσουά Μοδέστο, Αριέλ Ιμπαγάσα, Νταβίντ Φουστέρ, Κάρλος Σάντσες (ή άλλος), Άλμπερτ Ριέρα, Γιάννης Φετφατζίδης, Φρανσίσκο Χαβίτο.

Υπουργείο Εξωτερικών κ' Επίθεσης: Κέβιν Μιραλάς, Ραφίκ Τζιμπούρ, Μάρκο Πάντελιτς.

*Δεν είναι αυτή η τελική σύνθεση της... Κυβέρνησης του Βαλβέρδε. Αναμένουμε έναν Υφυπουργό δοκαριών και δικτύων και μερικούς Υφυπουργούς στο Υπουργείο Εσωτερικών που είναι και πολύ σημαντικό δίχως να αποκλείονται αλλαγές στο Άμυνας και το Εξωτερικών και Επίθεσης.

Σπ.Γρομητσάρης
www.thrylos.gr

«Mόνο εμείς κάνουμε μεταγραφές»

«Mόνο εμείς κάνουμε μεταγραφές»

16/06/2011
Αυτό τόνιζαν κύκλοι της διοίκησης των «ερυθρόλευκων», αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού και την… κινητικότητα των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων.
«Μόνο εμείς κάνουμε μεταγραφές και προχωράμε βάσει πλάνου. Οι Υπόλοιποι δεν μπορούν ούτε να… πουλήσουν», έλεγαν χαρακτηριστικά, βλέποντας τη διαφοράς… νοοτροπίας του Ολυμπιακού με τους υπόλοιπους.

www.thrylos.gr

Η εορταστική ημερίδα των... 300

Η εορταστική ημερίδα των... 300

17/06/2011

Περισσότεροι από 300 κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ολυμπιακού ηλικίας 4 έως 9 ετών θα λάβουν μέρος στην εορταστική ημερίδα που διοργανώνει το κολυμβητικό τμήμα το Σάββατο (18 Ιουνίου, 10.30) στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά.

Οι μικροί αθλητές, που προπονούνται στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά και στη σχολή Ναυτικών Δοκίμων, θα συμμετάσχουν σε διαγωνιστικές διαδρομές μικρών αποστάσεων και στο τέλος θα παραλάβουν μετάλλια και δώρα.

Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν γονείς και φίλοι των μικρών κολυμβητών μας και θα παραβρεθούν σε αυτή  κολυμβητές και κολυμβήτριες από την προαγωνιστική, την αγωνιστική και την ομάδα κατηγορίας ΟΠΕΝ.
www.thrylos.gr/

«Δίδυμοι πύργοι»

«Δίδυμοι πύργοι»

16 Ιουνίου, 2011
Οι συζητήσεις κι επαφές με εκπροσώπους παικτών είναι καθημερινές, αλλά αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά πρόωρο να γράψει κανείς ότι υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση κάποιου.
Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξέρουν ότι έστω και με μειωμένο προυπολογισμό, μπορούν φέτος να φτιάξουν την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών κι έχουν δίκιο.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙΟ Ίβκοβιτς συμφωνεί μαζί τους και πλέον όλοι περιμένουν τι θα γίνει με τα συμβόλαια των Νίλσεν-Έρτσεγκ που αποτελούν το μεγάλο «βάρος» της ομάδας.
Το ίδιο ισχύει και για τον Κέσελ, αλλά πιθανότατα θα μείνει, καθώς έχει 450.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν και ο «Ντούντα» με την απόφαση του να τον επιλέξει στη προετοιμασία της Εθνικής ομάδας έδειξε τη διάθεση να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.
Το σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Ολυμπακός θέλει να κάνει ένα σχήμα «δίδυμων πύργων» μέσα στη ρακέτα, προσθετόντας δίπλα στον Γιάννη Μπουρούση ακόμα έναν αξιόπιστο σέντερ.
Οι πιθανότητες παραμονής του Νεστέροβιτς είναι ελάχιστες, αφού ο Ίβκοβιτς δεν μπορεί να ρισκάρει με τον 35χρονο Σλοβένο, ο οποίος πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμος πριν τον Οκτώβριο.
Βέβαια αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, δεν αποκλείεται να του προταθεί να μείνει αλλά σίγουρα με πολύ λιγότερα χρήματα από το ένα εκατομμύριο ευρώ που πήρε φέτος.
Είναι δεδομένο, όμως, ότι με το λοκ-άουτ του ΝΒΑ να έρχεται, πολύ καλοί ελεύθεροι παίκτες τόσο στη θέση «5", όσο και σε άλλες θα μείνουν διαθέσιμοι για τον Ολυμπιακό. Δεν θα σας ζαλίσουμε με ονόματα, καθώς ακόμα όλες οι επαφές είναι πρώιμες.
www.olympiacos24.gr

«Τριάρι» με σουτ και επιθετικό ριμπάουντ

«Τριάρι» με σουτ και επιθετικό ριμπάουντ

17 Ιουνίου, 2011 
Ο Ολυμπιακός θα ψάξει για έναν αξιόπιστο σμολ φόργουορντ με τον Χέρστον να βρίσκεται στους υποψήφιους.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού εντοπίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στις θέσεις «3» και «4».
Για τη δεύτερη οι εξελίξεις θα καθυστερήσουν, καθώς θα πρέπει πρώτα να γίνει η προσπάθεια για την αποδέσμευση του Ματ Νίλσεν και του Ζόραν Έρτσεγκ.
Στο «3» τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς ακόμα κι αν μείνει ο Κέσελ θα αποκτηθεί ένας σμολ φόργουορντ, ο οποίος θα είναι βασικός.
ΧΕΡΣΤΟΝΤα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού του θα είναι να έχει καλό σουτ και να είναι δυνατός στα επιθετικά ριμπάουντ. Στο συγκεκριμένο τομέα, άλλωστε, πόνεσε πολύ η ομάδα και πρέπει να βρεθεί λύση.
Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να εστιάσουμε σε ονόματα και δεν θα σταματήσουμε να το τονίζουμε για μην παραμυθιάζεται ο κόσμος.
Ο Ίβκοβιτς μαζί με το επιτελείο μελετούν την αγορά και μετά την  1η Ιουλίου θα αρχίσουν τις ουσιαστικές συζητήσεις.
Πάντως μέσα στους υποψήφιους για τη θέση «3», είναι ο Μαλίκ Χέρστον, υπό μια βασική προϋπόθεση: Να μην εξασκήσει το δικαίωμα που έχει να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της.
Σε τέτοια περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί, καθώς το κασέ του δεν είναι υψηλό και είναι ένα «τριάρι» με εντυπωσιακά αθλητικά προσόντα.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός «σκότωσε» τους «ερυθρόλευκους» στο καθοριστικό δεύτερο προημιτελικό μέσα στο ΣΕΦ, έχοντας 19 πόντους και 11 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα έξι ήταν επιθετικά.
Ακόμα καλύτερος ήταν στο 4ο ματς μέσα στη Σιένα με 25 πόντους και επτά ριμπάουντ (πέντε επιθετικά). Ο 24χρονος Αμερικανός είναι σε ηλικία ακμής, πηδάει «στον Θεό» και μολονότι δεν είναι «φονιάς» στη περιφέρεια έχει το αξιόπιστο 37% πίσω από τα 6,75.
Να σημειωθεί πως τη Πέμπτη έγινε μια επαφή για τον Τσακ Έιντσον, αλλά δεν φαίνεται πως μπορεί να προχωρήσει, καθώς ήδη έχει δεχθεί μια πολύ μεγάλη πρόταση από τη Μπαρτσελόνα.

www.olympiacos24.gr/

Αγκιλάρ και Ολυμπιακός

Αγκιλάρ και Ολυμπιακός

17 Ιουνίου, 2011
Ένα ακόμα όνομα γράφεται σήμερα στον Τύπο για τον Ολυμπιακό.
Πρόκειται για τον Αμπέλ Αγκιλάρ της Ερκουλες για το χώρο της μεσαίας γραμμής.
AΓΚΙΛΑΡΟ 26χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ντεπορτίβο Κάλι, και μετά πήγε στην Ουντινέζε.Μετά τον απέκτησε η Ερκουλες όπου ήταν βασικός φέτος.

www.olympiacos24.gr/

Ισπανικά σενάρια για Οριόλ

Ισπανικά σενάρια για Οριόλ

17 Ιουνίου, 2011
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου το όνομα του νεαρού μέσου της Μπαρτσελόνα, Ρομέου Οριόλ είναι υποψήφιο για τον Ολυμπιακό.
Ο 19χρονος  μέσος έκανε τα πρώτο του ποδοσφαιρικά βήματα στις «ακαδημίες» της Εσπανιόλ, ωστόσο το τμήμα σκάουτινγκ των «μπλαουγκράνα» τον ενέταξε σε μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα.
ΟΡΙΟΛΠέρυσι με την Μπαρτσελόνα Β΄είχε 17 συμμετοχές στην Segunda Division, ενώ πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα.
Ο Οριόλ Ρομέου Βιντάλ έχει χριστεί διεθνής με τα χρώματα των «μικρών» εθνικών ομάδων της Ισπανίας.
Τα  ισπανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον, έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό της Ρόμα.

www.olympiacos24.gr/

«Ψάχνεται» και για Μαντούρο ο Μαθία!

«Ψάχνεται» και για Μαντούρο ο Μαθία!
16/6/2011
Στον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαροι με την υπόθεση Σάντσες και θα περιμένουν τον παίκτη. Όχι όμως και… αιώνια. Για το λόγο αυτό ο Μαθία προσπαθεί να έχει έτοιμες λύσεις σε περίπτωση που «στραβώσει» η δουλειά με τον Κολομβιανό.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει άριστες σχέσεις με την Βαλένθια (ο πατέρας εργάζεται στις «νυχτερίδες», ο ίδιος έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής και τώρα έχει μετοχές της ομάδας) και είναι σε θέση να διαπραγματευτεί είτε την αγορά κάποιου παίκτη, είτε τον δανεισμό του.

Αρκετοί είναι αυτοί που «μπλέκουν» τους ερυθρόλευκους με τον Αντούριθ, αλλά ο παίκτης της Βαλένθια που μπορεί να απασχολήσει πραγματικά τον Μαθία, είναι ο Μαντούρο. Ο Ολλανδός μεσοαμυντικός που λόγω σωματοδομής μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός δεν έχει σίγουρη θέση στο «Μεστάγια»…

Ο 26χρονος άσος αγωνίσθηκε σε 31 παιχνίδια την περσινή σεζόν σημειώνοντας 1 γκολ. Ο Ουνάι Έμερι όπως δείχνουν και τα νούμερα (προπονητής της Βαλένθια) τον χρησιμοποιεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει πολλές λύσεις στον άξονα με παίκτες βαριά ονόματα όπως ο Αλμπέλδα, ο Μπανέγα, ο Τοπάλ, και ο Τίνο Κόστα.

Αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να ασχοληθεί ουσιαστικά με τον Μαντούρο, έχει πολλές πιθανότητες να τον κάνει δικό του. Για την ώρα αναμονή για Σάντσες…
www.rednews.gr/

Ανανέωση σε Φετφατζίδη

Ανανέωση σε Φετφατζίδη

Νέο συμβόλαιο με τον Γιάννη Φετφατζίδη είναι αποφασισμένοι να συνάψουν στον Ολυμπιακό, καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν έναν παίκτη με λαμπρό μέλλον.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να καλέσουν τον Γιάννη Φετφατζίδη στην πλατεία Αλεξάνδρας για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού ποδοσφαιριστή με τον πειραϊκό σύλλογο.
Στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά και το χαμηλό προφίλ που κρατά ο Γιάννης Φετφατζίδης, δεν φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι φανατικοί οπαδοί του ταλέντου του νεαρού ποδοσφαιριστή είναι τα "μεγάλα κεφάλια" της ομάδας.


Ο "Φέτφα" με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε, άρπαξε από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του έδωσε ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε και απέδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα φορώντας την ερυθρόλευκη και ριγωτή.

Ο 21χρονος "ζογκλέρ" αναμένεται να κληθεί μέσα στο καλοκαίρι από την ΠΑΕ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με καλύτερες οικονομικές απολαβές. Μην ξεχνάμε ότι η διάθεση των διοικούντων είναι να υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας οι καλύτεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές και ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ένας από αυτούς, κάτι που αποδεικνύει τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όσο και με την "γαλανόλευκη" της Εθνικής Ελλάδας.

www.redplanet.gr/