ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
16/6/2012



Η Ανόρθωση ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ζουλιάνο Σπαντάσιο, από την ρουμανική, Άστρα Πλοϊέστι, ενώ θυμίζουμε πως ο 31άχρονος Βραζιλιάνος μέσος είχε αγωνιστεί το 2011 στον ΠΑΟΚ.
Το ΑΠΟΕΛ απέκτησε τον 30άχρονο Γαλλοτυνήσιο μέσο, Σελίμ Μπενασούρ, από την Μαρίτιμο, ενώ η Ομόνοια πήρε τον 28άχρονο Πορτογάλο μέσο, Μάρκο Σοάρες, από την Λεϊρία.
Η ΚΠΡ πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή, καθώς συμφώνησε με τον 24άχρονο Νεοζηλανδό κεντρικό αμυντικό, Ράιαν Νέλσεν, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Τότεναμ.
Μετά τους Νέρι Καστίγιο, Ραούλ Ταμούδο και Λουίς Περέα, θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Μεξικό και ο Χέφερσον Μοντέρο, καθώς τον απέκτησε από την Βιγιαρεάλ η Μορέλια με 3.000.000 ευρώ (ήταν δανεικός σε Μπέτις).
Γενικά στοιχεία
Σε αυτό το κομμάτι ενημερώνεστε καθημερινά για κάθε μεταγραφική κίνηση, ενώ έχετε πάντα στην διάθεσή σας αναλυτική λίστα με όλες τις κινήσεις.
Σε αυτήν την λίστα αναφέρονται όλες οι ομάδες από τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας και Γαλλίας, όπως και οι σημαντικότερες ομάδες από Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία.
Πέραν από το αρχικό κείμενο στο οποίο θα γίνεται μια γενική αναφορά στην δραστηριότητα της ημέρας, στην αναλυτική λίστα θα ξεχωρίζουν εύκολα οι σημερινές μεταγραφές, καθώς θα έχουν κόκκινο χρώμα.

Αναλυτικά η λίστα με τις μεταγραφές:

Και δεύτερο χρυσό μετάλλιο!

Και δεύτερο χρυσό μετάλλιο!

Ο Μάριος Καλαφάτης μετά το χρυσό μετάλλιο στα 10 χλμ κατέκτησε την πρωτιά και το πανελλήνιο πρωτάθλημα και στα 5 χλμ.
Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού κολύμπησε την απόσταση σε 1.00.13.14. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Αρνιακός του Ποσειδών Ιλισίων με 1.00.17.97 και το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Φωκαΐδης του ΠΑΟΚ με 1.00.18.50.
 
Συνολικά, ο Ολυμπιακός στο 11ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων, που ολοκληρώθηκε στον Πειραιά, κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια.
 
www.redplanet.gr/

Ντάουμ: "Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό"

Ντάουμ: "Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό"

Ο Κριστόφ Ντάουμ υποστήριξε πως δέχθηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό για την ανάληψη της ερυθρόλευκης τεχνικής ηγεσίας.
Ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά την αποχώρησή του από την Κλαμπ Μπριζ, δήλωσε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της πειραϊκής ομάδας.
 
"Τις προηγούμενες εβδομάδες έλαβα προτάσεις από έξι ομάδες. Από την Μπεσίκτας, που ήρθαν εκπρόσωποί της και μου μίλησαν, την Ντιναμό Κιέβου, τον Ολυμπιακό και τη Μονακό. Υπάρχει, επίσης, μία πρόταση από την Αλ Αχλί του Κατάρ και περιμένω ακόμα μία ολοκληρωμένη από ομάδα της Κίνας.

Θα μου άρεσε στην επόμενη ομάδα μου, όλα να ταιριάζουν. Μερικές ομάδες προσφέρουν πολλά χρήματα και άλλες έχουν καλή ομάδα. Εγώ θέλω και τα δύο. Επίσης, θέλω η οικογένειά μου να ζει άνετα κοντά εκεί που δουλεύω. Αυτό είναι πολύ σημαντικό", τόνισε ο 59άχρονος τεχνικός, σε συνέντεξη που παραχώρησε στο "HLN".


www.redplanet.gr/

Δεν υπολογίζεται ο Δασκαλάκης

Δεν υπολογίζεται ο Δασκαλάκης

Ο Σήφης Δασκαλάκης έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε μόλις μία επίσημη συμμετοχή, στην πρώτη του σεζόν στο Λιμάνι, αγωνιζόμενος στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πιερικό στην Κατερίνη (21/12/2011).
 
Ο 30άχρονος Δασκαλάκης ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με τον πειραϊκό σύλλογο.

Θυμίζουμε πως ο Κρητικός τερματοφύλακας αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Εργοτέλη το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, το οποίο δεν θα εξαντλήσει με τον Ολυμπιακό. Αποχωρεί, όμως, ως νταμπλούχος Ελλάδας...


www.redplanet.gr/

Φερνάντεζ, Μασάδο και Μπελούτσι στη λίστα του Ζαρντίμ (videos)

Φερνάντεζ, Μασάδο και Μπελούτσι στη λίστα του Ζαρντίμ (videos)

Τρεις παίκτες έχει ξεχωρίσει έως τώρα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για την θέση του επιτελικού χαφ και αυτοί είναι οι Ματίας Φερνάντεζ, Πάολο Μασάδο και Φερνάντο Μπελούτσι (videos).
Με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας να πλησιάζει σιγά - σιγά (4 Ιουλίου η πρώτη συγκέντρωση στο Ρέντη - 6 Ιουλίου αναχώρηση για το Άνκερκιχ), στον Ολυμπιακό κορυφώνεται η αναζήτηση του παίκτη - ηγέτη που θα δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή της ομάδας.
 
Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι έχουν δώσει το ελεύθερο στον Λεονάρντο Ζαρντίμ να προτείνει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που πιστεύει πως θα μπορούσαν να προσδώσουν ποιότητα στον άξονα των χαφ, με τον 38χρονο τεχνικό να έχει ήδη ξεχωρίσει τρεις παίκτες τους οποίους γνωρίζει καλά από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Αυτοί είναι οι Ματίας Φερνάντεζ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Πάολο Μασάδο της Τουλούζ και ο γνωστός μας από το προηγούμενο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, Φερνάντο Μπελούτσι.

Ο Φερνάντεζ είναι ένας χαφ με εκπληκτική τεχνική, έφεση στις στημένες φάσεις, αριστεροπόδαρος και ηγέτης της Εθνικής Χιλής.

Στα 27 του χρόνια, με αρκετή εμπειρία από την Ευρώπη, όπου πρωτοήρθε το καλοκαίρι του 2006 για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ.

Με το "κίτρινο υποβρύχιο" πραγματοποίησε 71 εμφανίσεις (με 7 γκολ), πριν μεταγραφεί το 2009 στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με τη φανέλα της οποίας έχει σκοράρει 12 φορές σε 69 παιχνίδια.

Στην Εθνική ομάδα της Χιλής αγωνίζεται από το 2005 και μετράει 13 τέρματα σε 50 ματς. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κόλο - Κόλο το 2004 και μέχρι να φύγει για την Ευρώπη είχε 37 γκολ σε 82 εμφανίσεις. Το συμβόλαιο του Φερνάντεζ με την Σπόρτινγκ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013, οπότε οι Πορτογάλοι είναι πιθανό να σκέφτονται την πώληση του (η Βιγιαρεάλ δικαιούται το 20% της μεταπώλησης) καθώς από τον επόμενο Γενάρη μπορεί να τον χάσουν δίχως να βάλουν ούτε ευρώ στα ταμεία τους.




Ο δεύτερος στην λίστα του Ζαρντίμ, είναι ο Πάολο Μασάδο, με τον 26χρονο μέσο της Τουλούζ να βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο των ερυθρολεύκων. Θεωρητικά είναι η πιο προσιτή οικονομικά περίπτωση, καθώς παραχωρείται με 2.5 εκατομμύρια ευρώ από την Τουλούζ, ποσό το οποίο ενδεχομένως να πέσει στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Οι Πειραιώτες ωστόσο ψάχνουν για κάτι καλύτερο, χωρίς να αποκλείουν βέβαια τη λύση του Μασάδο.


 
Τρίτος στη λίστα του Ζαρντίμ είναι ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος φυσικά για τον Φερνάντο Μπελούτσι που αγωνίζεται στην Πόρτο. Ο Αργεντινός δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς άπαντες τον γνωρίζουν από΄το προηγούμενο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, ωστόσο η δική του περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη καθώς οι "δράκοι" τον παραχωρούν μόνο με κανονική μεταγραφή ζητώντας το ποσό των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή στην κορυφή της λίστας του Ζαρντίμ, χωρίς όμως να έχει ληφθεί ακόμη κάποια οριστική απόφαση. Στην πορεία πιθανόν να προκύψουν κι άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

www.redplanet.gr/

Ορίστηκαν τα πλέι οφ της Football League 2

Ορίστηκαν τα πλέι οφ της Football League 2

16/6/2012

Ορίστηκαν τα πλέι οφ της Football League 2
Την ερχόμενη Παρασκευή (22/6) ξεκινούν τα πλέι οφ της Football League 2 για την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς το Σάββατο συνεδρίασε το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, επικυρώνοντας τη βαθμολογία του δεύτερου ομίλου, η οποία εκκρεμούσε. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Ιουλίου.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αντιμετωπίζει τον Πανηλειακό και η Ζάκυνθος τη Νίκη Βόλου στα εναρκτήρια παιχνίδια για μια θέση στη Football League της επόμενης περιόδου.

Στη Football League έχουν προβιβαστεί ήδη Εθνικός Γαζώρου και Απόλλων Σμύρνης ως πρωταθλητές σε δεύτερο και πρώτο όμιλο της Football League 2 αντίστοιχα.

Οι δεύτεροι των δύο ομίλων, Πανηλειακός και Νίκη Βόλου, θα μπουν στη διαδικασία με δύο βαθμούς, ενώ Ζάκυνθος και Οικονόμος Τσαριτσάνης με μηδέν βαθμούς, με τις τέσσερις ομάδες να διεκδικούν την τελευταία προνομιούχο θέση της ανόδου.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα των πλέι οφ:

1η Αγωνιστική
22/06/2012
ΤΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ – ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ- ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

2η Αγωνιστική
25/06/2012
ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ- ΤΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

3η Αγωνιστική
28/06/2012
ΤΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ - ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ –ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

4η Αγωνιστική
01/07/2012
ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΤΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ –ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

5η Αγωνιστική
04/07/2012
ΤΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ –ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

6η Αγωνιστική
08/07/2012
ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ –ΤΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

www.sport-fm.gr/

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Τριανταφυλλιά Διακουμάκου

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Τριανταφυλλιά Διακουμάκου 

16/6/2012

Σημαντικές διακρίσεις!
Νέα επιτυχία για τα ερυθρόλευκα χρώματα στο 11ο πρωτάθλημα κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων.
Η νεαρή κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, Τριανταφυλλιά Διακουμάκου κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία των 7,5 χλμ. Νεανίδων. 
Ο χρόνος της Διακουμάκου ήταν 1.39.16.23 ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε ηΚουμουνδούρου του Ν.Ο. Λάρισας.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στην πλαζ Βοτσαλάκια του Πειραιά.
  (φωτό από το http://erythrolefkometerizi.blogspot.gr/)
 www.olympiacos24.gr/

Μασάδο: "Έξτρα κίνητρο ο Ζαρντίμ"

Μασάδο: "Έξτρα κίνητρο ο Ζαρντίμ"

Ο Πάολο Μασάδο σε δηλώσεις του τόνισε πως η πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τον ίδιο προκειμένου να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Τι είπε ο Πορτογάλος άσος για τη θέση που αγωνίζεται.
Μέλι "έσταξε" ο Πάολο Μασάδο για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Μιλώντας στην "Real News", o Πορτογάλος μέσος αποθέωσε τον συμπατριώτη του τεχνικό και τόνισε πως για τον ίδιο αποτελεί έξτρα κίνητρο η παρουσία του στον Ολυμπιακό προκειμένου και ο ίδιος να φορέσει τα ερυθρόλευκα.
 
"Είναι σπουδαίος προπονητής ο Ζαρντίμ. Έχω την καλύτερη γνώμη. Έκανε καλή δουλειά στην Μπράγκα και όλοι τον θαύμασαν. Νομίζω πως έκανε εξαιρετική επιλογή ο Ολυμπιακός. Φυσικά και θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό. Ο Ζαρντίμ είναι έξτρα κίνητρο για μένα. Η παρουσία του στην ομάδα με κάνει ακόμη περισσότερο να θέλω να έρθω.

Θέλω να δουλέψω μαζί του. Ποιος δεν θα ήθελε να δουλέψει μαζί του; Έμαθα ότι παρουσιάστηκε από την ομάδα", υποστήριξε αρχικά ο Μασάδο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην θέση που αγωνίζεται:

"Είμαι ένας μέσος που του αρέσει να κάνει τα πάντα. Η θέση μου είναι 8άρι, όπως έλεγε παλιά ο κόσμος, αλλά μπορώ να παίξω και 10άρι. Νομίζω πως είμαι γρήγορος και μου αρέσει να βοηθάω στην οργάνωση του παιχνιδιού, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν μου αρέσει να αμύνομαι.

Σκοράρω συχνά, εκτελώ στημένες μπάλες και τρελαίνομαι να βγάζω ασίστ".

www.redplanet.gr/

Ίβκοβιτς: "Σας ευχαριστώ από καρδιάς"

Ίβκοβιτς: "Σας ευχαριστώ από καρδιάς"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ευχαρίστησε από καρδιάς ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού για την συνεργασία τους και εξήγησε με επίσημη δήλωση του τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα.
Ύστερα από δύο σερί χρόνια παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι, στην δεύτερη περίοδο παρουσίας του στον Ολυμπιακό (1996-1999), ο Ντούσαν Ίβκοβιτς γνωστοποίησε στην διοίκηση την διάθεση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων για λόγους ξεκούρασης. Ο Σέρβος τεχνικός, μάλιστα, πραγματοποίησε επίσημη τοποθέτηση, κατά την οποία εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να φύγει από τον Πειραιά. Ο Ντούντα τα πήρε όλα και... έφυγε, καθώς κατέκτησε με τους Πειραιώτες ένα Κύπελλο πέρσι και Ευρωλίγκα-Πρωτάθλημα φέτος.
 
Η δήλωση του Ντούσαν Ίβκοβιτς:

Ο Σέρβος τεχνικός, δήλωσε: "Στη σημερινή μας προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σκινδήλια συζητήσαμε και αναλύσαμε τόσο τις συνθήκες που διαμορφώνονται στο ελληνικό μπάσκετ και τον Ολυμπιακό σε περίοδο οικονομικής κρίσης, όσο και τη δική μου καταπόνηση τα τρία τελευταία χρόνια με την ταυτόχρονη ενασχόλησή μου με την Εθνική Σερβίας και τον Ολυμπιακό. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω, οδηγούμε στην απόφαση να μην παραμείνω στην ομάδα.

Αποχωρώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους προέδρους, τους διοικούντες, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και όλους τους φίλους του Ολυμπιακού".

Olympiacos BC 2011 - 2012 The Road to Redemption... από Pireotis7

www.redplanet.gr/

Άκης Μάντζιος...ετοιμος ο Σιοβας!!!

 Άκης Μάντζιος...ετοιμος ο Σιοβας!!!

Ο Άκης Μάντζιος ήταν ο προπονητής του Δημήτρη Σιόβα στον Πανιώνιο την περασμένη σεζόν. Δείτε τι μας είπε ο νεαρός Έλληνας τεχνικός για τον 23χρονο στόπερ που από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.
Ο Δημήτρης Σιόβας θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα 4 χρόνια, καθώς η μεταγραφή του από τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε και τυπικά την Παρασκευή (15/6) όταν η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.
 
Το RedPlanet.gr επικοινώνησε με τον Άκη Μάντζιο, τον προπονητή της Κέρκυρας από την επόμενη σεζόν, ο οποίος συνυπήρξε με τον 23χρονο στόπερ την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον Πανιώνιο, προκειμένου να μας αναλύσει τα χαρακτηριστικά του Δημήτρη Σιόβα, τις δυνατότητες του και τον βαθμό ετοιμότητας του ποδοσφαιριστή σε αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στο RedPlanet.gr:

Πιέζουν και οι Ισλανδοί την ΑΕΚ

Πιέζουν και οι Ισλανδοί την ΑΕΚ 

16/6/2012

Πιέζουν και οι Ισλανδοί την ΑΕΚ  
Τα χρήματα που τους οφείλει ζήτησαν από την ΠΑΕ ΑΕΚ και οι δύο Ισλανδοί ποδοσφαιριστές της.

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν και ο Έλφαρ Χέλγκασον απέστειλαν χθες ένα έγγραφο (notification), μια πιο ήπια μορφή εξώδικου, ενημερώνοντάς τους υπεύθυνούς της ότι θέλουν να τους καταβληθούν τα χρήματά τους μέχρι και τις 20 Ιουνίου.

Πρόκειται για κάτι που το περίμεναν από την ΠΑΕ ΑΕΚ, όμως δεν παύει να αποτελεί ένα ακόμη πρόβλημα στα ήδη πολλά που έχει.

Στον Γκούντγιονσεν οφείλονται 480.000 ευρώ, αλλά εκείνος ζητά 330.000 ευρώ και την ελευθερία του. Σαφώς μικρότερες είναι οι οφειλές της Ένωσης στον άλλο Ισλανδό άσο, ο οποίος ζητά 26.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ΑΕΚ πρόκειται να απαντήσουν με ένα έγγραφο στο οποίο θα τους ενημερώνουν ότι είναι αρκετά δύσκολο να τους δοθούν χρήματα μέχρι και την ημερομηνία που εκείνοι ορίζουν και θα τους ζητεί να κάνουν υπομονή για λίγες ημέρες ακόμη.

www.sport-fm.gr/

Ε ΟΧΙ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ !!! ΚΙ ΕΣΥ???


Ε ΟΧΙ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ !!! ΚΙ ΕΣΥ???

16/6/2012

klaine hug Pictures, Images and Photos  

«Αντίο» και από Ιτούδη 

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να είναι εκ των υποψήφιων διαδόχων του Ομπράντοβιτς, στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, έδωσε ο Δημήτρης Ιτούδης με επιστολή του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

The EndΟ -μέχρι πρότινος- άμεσος συνεργάτης του "Ζοτς" στον πάγκο των «πράσινων» ευχαρίστησε τους αδελφούς Γιαννακόπουλος, όλους τους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψε στο «τριφύλλι» τα τελευταία 13 χρόνια, και φυσικά τους φιλάθλους και… αποχαιρέτησε επί της ουσίας την ομάδα, τονίζοντας ότι η απόφαση που έλαβε ήταν δύσκολη.

Ο ασίσταντ κόουτς του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ευχήθηκε, τέλος, στον Παναθηναϊκό καλή επιτυχία.


ALEX WEB RADIO/TV

Eτσι...σιγα-σιγα για ξεκαρφωμα...

 Eτσι...σιγα-σιγα για ξεκαρφωμα...

16/6/2012

Οχι ολους μαζι...Ετσι...σιγα-σιγα να μην καρφωνομαστε κιολας...καναμε το κοματι μας για τις εκλογες και τωρα παιρνουμε και ψηφαλακια που τους αφηνουμε ελευθερους και δειχνουμε οτι ειμαστε και διαλακτικοι και οτι αγαπαμε τον λλλλαο του μπαοκ...μπραβο παιδια και σανωτερα..κριμα ομως αμα ηταν γαυροι θα γινοταν και καμμια εκπομπουλα θα κονομαγατε και απο διαφημισεις, τηλεοπτικα κλπ..οιι εφημεριδες θα πουλαγαν φυλαρακια...μεροκαματο καλο...εμ..κιεσιες οι γαυροι εχετε γινει καλοπαιδα πια ρε παιδι μου...ουτε φασαριες ουτε τιποτα...εμεις οι φτωχοι πολιτικοι πως θα επανεκλεγουμε? εμεις οι φτωχοι δημοσιογραφοι τι θακανουμε?μπακαληδεςθα γινουμε?  

Σαν δεν ντρεπεστε λιγακι ρε νουμεραααααα....κουτοχορτο νομιζετε πως τρωμε???

ΙΔΟΥ...τι λεει το ρεπορταζ του www.sport-fm.gr/

Ελεύθεροι κι άλλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ 

16/6/2012

Ελεύθεροι κι άλλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ
Άλλοι πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά από την σημερινή τους απολογία ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα το Σάββατο. Από τα οκτώ άτομα που οδηγήθηκαν το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι εναπομείναντες τρεις πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Κυριακή.

Τα πέντε άτομα δεν έχουν δικαίωμα εξόδου από τη χώρα και θα οφείλουν να εμφανίζονται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους κάθε φορά που αγωνίζεται ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Αύριο θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα οι άλλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν. Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή υπάρχουν 10 οπαδοί που έχουν μείνει ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και ένας που προφυλακίστηκε με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών.


www.sport-fm.gr/

Ένας εκατομμυριούχος διαιτητής σφυρίζει το Ελλάδα - Ρωσία!

Ένας εκατομμυριούχος διαιτητής σφυρίζει το Ελλάδα - Ρωσία!

 16/6/2012


Ίσως να μην είναι ο καλύτερος διαιτητής στο Εuro, ωστόσο είναι σίγουρα ο πιο πλούσιος. Ο Γιόνας Έρικσον είναι ο διαιτητής του αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Ρωσία.
Ένας εκατομμυριούχος διαιτητής σφυρίζει το Ελλάδα - Ρωσία!Ο Σουηδός, είναι πρωτάρης σε Εuro, και ο αγώνας της Εθνικής μας θα είναι ο δεύτερος στην καριέρα του στον θεσμό, καθώς είχε διευθύνει και τον αγώνα της Γερμανίας κόντρα στην Ολλανδία (2-1).

Πώς άλλαξε η ζωή του..
Ο 38χρόνος δεν είναι σαν οποιοδήποτε άλλο διαιτητή. Πριν από πέντε χρόνια μαζί με τους άλλους τρείς συνεταίρους του πούλησε μια τηλεοπτική εταιρεία που ασχολούνταν με δικαιώματα αθλητικών μεταδόσεων (ο ίδιος κατείχε το15%) και έγινε μέσα σε μια νύχτα πάμπλουτός.
Ωστόσο, παρά την τεράστια περιουσία του, ο Σουηδός δεν κρέμασε την σφυρίχτρα του, καθώς όπως δηλώνει θέλει να συνεχίσει όσο μπορεί να κάνει το αγαπημένο του χόμπι, τη διαιτησία
Εχει σφυρίξει Παναθηναϊκό και… Βύντρα
Τον μοναδικό αγώνα Ελληνικής ομάδας που έχει διευθύνει είναι αυτός μεταξύ της Λανς και του Παναθηναϊκού την σεζόν 2006-2007 για τους «32» τού τότε κυπέλλου UEFAόπου οι «πράσινοι» είχαν ηττηθεί 3-1. Μάλιστα είχε δώσει πέναλτι στους Γάλλους , εξαιτίας του Λουκά Βύντρα.
Η καριέρα του
Ο Ερικσον , έγινε επαγγελματίας διαιτητής το 1994 και έξι χρόνια μετά έλαβε το σήμα της UEFA. Εχει διευθύνει αγώνες Europa League και Champions League προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και EURO, ενώ την σεζόν 2009-2010 μπήκε στην Elite κατηγορία της συνομοσπονδίας.
«Δεν είναι καλός για το Champions League»
Αυτή η δήλωση ανήκει στο τεχνικό των Ρειντζερς, Γκόρντον Στράχαν μετά από την ήττα της ομάδας του από την Σεβίλλη, με 4-1, καθώς σε εκείνο το ματς ο Ερισκον δεν είχε δώσει πέναλτι στους Προτεστάντες, κάτι που εξόργισε τόσο τον προπονητή της ομάδας όσο και τους οπαδούς της.
Μια… γεμάτη σεζόν
Φέτος ο Ερικσον σφύριξε εφτά παιχνίδια για το Champions League μεταξύ αυτών και τον προημιτελικό της Μίλαν με τη Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, διηύθυνε τον ημιτελικό για το Europa League Σπόρτινγκ Λισαβόνας- Ατλέτικο Μπιλμπάο
Στατιστικά
Ο 38χρονος σε 62 αγώνες έχει δώσει 199 κίτρινες κάρτες (3 ανά αγώνα), 11 κόκκινες, και 11 πέναλτι. Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό δεν είναι αυτό που λέμε… καρτάκιας.

www.soccerplus.gr/

Ηττημένος πρωταγωνιστής ο Μέλμπεργκ

Ηττημένος πρωταγωνιστής ο Μέλμπεργκ

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ έβαλε ένα γκολ αλλά η εθνική του έχασε από την Αγγλία με σκορ 3-2, σε ένα καταπληκτικό ματς που είχε ανατροπές στο σκορ και σασπένς.
Η Σουηδία με... ενάμιση γκολ του Μέλμπεργκ έκανε ανατροπή κόντρα στην Αγγλία, αλλά αυτή έκανε με την σειρά της ανατροπή και επικράτησε με 3-2 σε ένα super ματς. Νοκ-άουτ οι Σκανδιναβοί, με Γαλλία στην κορυφή οι Άγγλοι που είχαν σκόρερς και κορυφαίους τους Κάρολ, Γουόλκοτ και Γουέλμπεκ.
 

Από το σέντρα του Τζέραρντ ο Κάρολ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 23', αλλά η Σουηδία με... ενάμιση γκολ του Όλοφ Μέλμπεργκ έκανε την ανατροπή.


Από πλασέ του πέτυχε αυτογκόλ στο 49' ο Γκλεν Τζόνσον και ο αμυντικός του Ολυμπιακού στο 59' σκόραρε με κεφαλιά για την ανατροπή.

Ο Γουόλκοτ μπήκε στο ματς στο 61', ισοφάρισε σε 2-2 στο 64' και στο 78' έκανε την ασίστ στον Ντάνι Γουέλμπεκ, για να πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ με "τακουνάκι" ο επιθετικός της ManUtd και να χαρίσει την νίκη με 3-2 στους Βρετανούς.

Αγγλία και Γαλλία έχουν από 4 βαθμούς, η Ουκρανία έχει 3 και η Σουηδία κανέναν, έτσι έμεινε εκτός συνέχειας.

Αν η ομάδα του Ρόι Χόντσον πάρει απλά ισοπαλία από την Ουκρανία στην 3η αγωνιστική εξασφαλίζει πρόκριση, ενώ η πρώτη θέση ενδεχομένως να κριθεί στην διαφορά τερμάτων μεταξύ Γάλλων και Άγγλων.

Τα στοιχεία του ματς

Σκόρερς: 49' αυτ. Γκλεν Τζόνσον, 59' Μέλμπεργκ / 23' Κάρολ, 64' Γουόλκοτ, 78' Γουέλμπεκ
Γήπεδο: "Olympic Stadium", Κίεβο
Διαιτητής: Ντάμιρ Σκόμινα (Σλοβενία)

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίσακσον, Γκράνβιστ (66' Λούστιγκ), Μέλμπεργκ, Γιόνας Όλσον, Μάρτιν Όλσον, Σβένσον, Σέλστρεμ, Σεμπάστιαν Λάρσον, Ράσμους Ελμ (81' Βίλχεμσον), Ιμπραχίμοβιτς, Ελμάντερ (79' Ρόσενμπεργκ).

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Γκλεν Τζόνσον, Τέρι, Λέσκοτ, Άσλεϊ Κόουλ, Σκοτ Πάρκερ, Τζέραρντ, Μίλνερ (61' Γουόλκοτ), Άσλεϊ Γιανγκ, Γουέλμπεκ, Κάρολ.

*κίτρινες κάρτες: 63' Μέλμπεργκ, 72' Γιόνας Όλσον / 58' Μίλνερ

**κόκκινες κάρτες: -

ALEX WEB RADIO/TV

Κρύβεται ο Αλαφούζος για να γλιτώσει το αυτόφωρο

Κρύβεται ο Αλαφούζος για να γλιτώσει το αυτόφωρο

Ο Γιάννης Αλαφούζος κρύβεται ώστε να γλιτώσει το αυτόφωρο, ύστερα από μήνυση που του κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η αστυνομία πήγε στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ για να βρει τον Γιάννη Αλαφούζο, ύστερα από την μήνυση που του κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά ο κ. Αλαφούζος κρύβεται από τις αρχές ώστε να γλιτώσει το αυτόφωρο.
 
Ο Γιάννης Αλαφούζος, ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ, αλλά άνθρωπος που ασχολείται με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, προσπαθεί να γλιτώσει από την αστυνομία και το αυτόφωρο παίζοντας... κρφτό.

www.redplanet.gr/

Ο Μαρινάκης μήνυσε τον Αλαφούζο

Ο Μαρινάκης μήνυσε τον Αλαφούζο

Εξαγριωμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τα σηκοφαντικά δημοσιεύματα από τα ηλεκτρονικά μέσα του ομίλου του ΣΚΑΙ, κατέθεσε μήνυση στον ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και σε συνεργάτες του.
Αυτόφωρη διαδικασία κατά του Γιάννη Αλαφούζου, του Μπάμπη Παπαδημητρίου και του Χρήστου Παναγόπουλου (ιδιοκτήτη και στελεχών του ομίλου του ΣΚΑΙ) κινήθηκε μετά από μήνυση που υπέβαλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.
 
Ο πρόεδρος των Νταμπλούχων Ελλάδας ήταν εξοργισμένος με συκοφαντικά δημοσιεύματα από τα ηλεκτρονικά Μέσα του ομίλου ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα να μηνύσει τον Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος ασχολείται με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Αφορμή στάθηκε σχόλιο αναγνώστη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα skai.gr και έκανε λόγο για σχέση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον κατηγορούμενο για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων Αχιλλέα Μπέο.

Η μήνυση αφορά το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζουν ότι οποιοδήποτε σχόλο θεωρείται συκοφαντικό για τον πρόεδρο, θα επισύρει την αντίδραση της εταιρίας.

Στο χώρο όπου στεγάζεται ο όμιλος ΣΚΑΙ εμφανίστηκαν περιπολικά της Αστυνομίας αλλά διαπιστώθηκε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος απουσίαζε.


www.redplanet.gr/

Aνακοινώθηκε επίσημα το διαζύγιο με Ίβκοβιτς

Aνακοινώθηκε επίσημα το διαζύγιο με Ίβκοβιτς

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Ντούντα θα συνεχίσει ως προπονητής μόνο στην εθνική Σερβίας και σε κανέναν άλλο σύλλογο.
Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ένα μήνα μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Ο Σέρβος τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα (19:00) της Παρασκευής (15/6) με τον Αντιπρόεδρο της πειραϊκής ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, με τον Ντούντα να του ανακοινώνει πως θα ήθελε να ξεκουραστεί και να μην δουλέψει σε σύλλογο για την επόμενη σεζόν, τονίζοντας στην διοίκηση πως θα συνεχίσει ως κόουτς μοναχά στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.
 
Έκπληκτοι έμειναν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος από την απόφαση του 69χρονου τεχνικού, καθώς το κλίμα για την ανανέωση της συνεργασίας του φαινόταν θετικό το τελευταίο διάστημα. Τελικά, όμως, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξάφνιασε τους πάντες με την απόφαση του ώστε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αρνούμενος να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων.

Η πειραϊκή ΚΑΕ εξέφρασε την διάθεση της στον Ντούσαν Ίβκοβιτς ώστε να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία, του κατέθεσε επίσημη πρόταση, αλλά ο Ντούντα επέμεινε στην απόφαση του για ξεκούραση, ξεκαθαρίζοντας στην διοίκηση του Ολυμπιακού πως η επιλογή του αυτή δεν έχει να κάνει με ενδιαφέρον άλλου συλλόγου. Ως γνωστόν η Φενέρμπαχτσε τον πολιορκεί, αλλά ο έμπειρος κόουτς επεσήμανε στους ερυθρόλευκους πως θα παραμείνει προπονητής μόνο για την Σερβία.

Ο αρχιτέκτονας την τρομερής ομάδας που δημιούργησε κατά την διάρκειας αυτής της ονειρεμένης σεζόν (2011-12), στην οποία ο Ολυμπιακός κατέκτησε τόσο την Ευρωλίγκα, όσο και το Πρωτάθλημα Ελλάδας, αποτελεί παρελθόν από το μεγάλο λιμάνι. Στην παρακάτω ανακοίνωση της η πειραϊκή ΚΑΕ ευχαρίστησε θερμά τον Ντούσαν Ίβκοβιτς για την μεταξύ τους συνεργασία, με τον Ντούντα να δηλώνει στην διοίκηση πως αν δουλέψει ξανά σύλλογο θα είναι μονάχα για τους Πειραιώτες.

Η ανακοίνωση:

"Στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Ίβκοβιτς που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η διοίκηση της ομάδας πρότεινε στον κ. Ίβκοβιτς την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο κ. Ίβκοβιτς ενημέρωσε την ΚΑΕ πως αποφάσισε να συνεχίσει μόνο στην Εθνική Σερβίας, για λόγους που εξήγησε και που η ΚΑΕ Ολυμπιακός σέβεται απολύτως. Ο κ. Ίβκοβιτς επεσήμανε στη διοίκηση της ΚΑΕ ότι αν αποφασίσει στο μέλλον να δουλέψει ξανά σε συλλογικό επίπεδο θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Ίβκοβιτς  για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του τα δυο αυτά χρόνια και ιδιαιτέρως για τη μεγάλη συνεισφορά του στην ιστορική φετινή σεζόν."

www.redplanet.gr/b

Όλα ή τίποτα!

Όλα ή τίποτα! 

16/6/2012

Όλα ή τίποτα!  
Τη νίκη με την οποία θα προκριθεί στην προημιτελική φάση του Euro 2012 θα κυνηγήσει η Εθνική Ελλάδας, η οποία αντιμετωπίζει την Ρωσία στο Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας (21:45, ET-1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκρίνεται στους «8» της διοργάνωσης μόνο αν πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Ντικ Άντβοκατ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα Πολωνία-Τσεχία. Ανοιχτό το ενδεχόμενο η «γαλανόλευκη» να περάσει ως πρώτη στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αγγλια - Σουηδια 3-2 Οι ενδεκαδες και τα γκολ του αγωνα(video)

Αγγλια - Σουηδια 3-2 Οι ενδεκαδες και τα γκολ του αγωνα(video)

15/6/2012



Θίο… δώρο! (vid)
Η Αγγλία ήταν με την πλάτη στον τοίχο…
Οι Σουηδοί με πρωταγωνιστή τον Μέλμπεργκ είχαν κάνει το μεταξύ τους ματς για τον 4ο όμιλο, 2-1.
Εκεί ο Χότζον έριξε στο ματς τον Θίο Γουόλκοτ ο οποίος τα άλλαξε όλα… Με δικό του γκολ (64΄) και ασιστ στον Γουέλμπεκ(78΄) –έβαλε το γκολ του Euro μέχρι τώρα- έδωσε στα «τρία λιοντάρια» την νίκη με σκορ 3-2 και τα έστειλε να… συγκατοικήσουν με τέσσερις πόντους με τους Γάλλους στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ οι Σουηδοί αποχαιρέτησαν...

Ίσως στο καλύτερο ματς του Euro μέχρι τώρα, η διακύμανση και η αλλαγή της εικόνας του αγώνα, καθήλωνε. Ο Κάρολ στο 23΄με κεφαλιά έκανε το 1-0 για μία Αγγλία που είχε τον έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Οι Σουηδοί μπήκαν για την ανατροπή και την πέτυχαν με τον Μέλμπεργκ να πετυχαίνει ένα γκολ(59΄) και να οδηγεί τον Τζόνσον στο αυτογκόλ δέκα λεπτά πριν, γύρισαν το ματς. Ο Γουόλκοτ όμως μπήκε ορεξάτος και οδήγησε τα «τρία λιοντάρια» στην νίκη.

Σουηδία:
Ίσακσον, Μέλμπεργκ, Μ. Όλσον, Γ. Όλσον, Γκράνκβιστ (66΄Λούστιγκ), Ελμ (81΄Βίλχεμσον), Λάρσον, Σβένσον, Κάλστρομ, Ιμπραΐμοβιτς, Ελμάντερ (79΄Ρόζενμπεργκ)

Αγγλία: Χαρτ, Τζόνσον, Κόουλ, Τέρι, Λέσκοτ, Τζέραρντ, Γιανγκ, Μίλνερ (60΄Γουόλκοτ), Πάρκερ, Κάρολ, Γουέλμπεκ (89΄Τσάμπερλεϊν)

Τα γκολ του αγωνα:

Sweden 2-3 England (Euro 2012 - Group D) All Goals από fasthighlights-2012

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Γαλλια - Ουκρανια 2-0 Οι ενδεκαδες και τα γκολ του αγωνα(video)

Γαλλια - Ουκρανια 2-0 Οι ενδεκαδες και τα γκολ του αγωνα(video)

15/6/2012



Δι-γκολόρ!
Η Γαλλία δεν επηρεάστηκε ούτε από την καταιγίδα που έφερε διακοπή μιας ώρας στο παιχνίδι, ούτε από τις αστραπές, ούτε από την έδρα.

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, νίκησε 2-0 τους Ουκρανούς στο Ντόνετσκ, πάτησε κορυφή στον Δ’ Όμιλο του Euro και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Σουδία-Αγγλία, οι «τρικολόρ» ορίζουν αυτοί την τύχη τους την τελευταία αγωνιστική.

Ο Μενέζ κορυφαίος του αγώνα έβαλε το πρώτο γκολ των Γάλλων στη διοργάνωση και ο Καμπάιγ στο 56’ «κλείδωσε» τη νίκη που έφερε την ομάδα του Μπλαν στην κορυφή του ομίλου.

Πώς έπαιξαν:

Ουκρανία: Ο Όλεγκ Μπλαχίν, παρέταξε την ομάδα του με ένα αρκετά επιθετικογενές σχήμα. Με 4-4-2. Ο Πιάτοφ κάτω από τα δοκάρια, οι Γκούσεφ, Μίχαλικ, Κατσερίντι, Σέλιν από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο, ο Τίμοστσουκ ως αμυντικό χαφ, μπροστά του ο Ναζαρένκο, δεξιά ο Γιαρμολένκο, αριστερά ο Κονοπλιάνκα και ο Βορονίν με τον Σεφτσένκο στην επίθεση.

Γαλλία: Με το ίδιο σύστημα, αλλά με αλλαγές σε πρόσωπα παρέταξε την ομάδα του ο Λοράν Μπλαν. Στο τέρμα ήταν και πάλι ο Γιορίς. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, οι Ντεμπισί, Ραμί, Μεξές, Κλισί. Ο Ντιαρά αμυντικός μέσος και μπροστά του οι Νασρί, Καμπάιγ. Στην επίθεση, ο Μενέζ δεξιά, ο Ριμπερί αριστερά και στην κορυφή ο Μπενζεμά.

Ουκρανία (Μπλαχίν): Πιάτοφ, Γκούσεφ, Μίχαλικ, Καχερίδι, Σελίν, Τίμοστσουκ, Βορονίν(46’ Ντέβιτς), Γιαρμολένκο (68’Αλίεφ), Ναζαρένκο(60’Μιλέφσκι), Κονοπλιάνκα, Σεφτσένκο

Στον πάγκο: Κοβάλ, Γκοριανόφ, Κούσερ, Σέφτσουκ, Ρακίτσκι, Μπούτκο, Γκαρμάς, Ρόταν, Σελέζνιοφ

Γαλλία (Μπλαν): Γιορίς, Ντεμπισί, Ραμί, Μεξές, Κλισί, Ντιαρά, Νασρί, Καμπάιγ (68’ Εμβιλά) Μενέζ (73’ Μαρτέν), Ριμπερί, Μπενζεμά (76’ Ζιρού)

Στον πάγκο: Μανταντά, Ρασό, Εβρά, Ρεβεγιέρ, Κοσιελνί, Βαλμπουενά, Ματουιντί, Μαλουντά, Μπεν Αρφά

Τα γκολ του αγωνα:

UK 0.1 FRA από Hihi2Hihi2


UK 0.2 FRA από Hihi2Hihi2

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Ligue 1...Νεα απο το Γαλλικο πρωταθλημα!!!

Φυλακη 5 μηνων με αναστολη ο Μακελελε,Οχι σε Μποσινγκουα απο τον Καρλος

15/6/2012


Το ενδεχόμενο απόκτησης του Ζοσέ Μποσίνγκουα από την Παρί Σεν Ζερμέν απέρριψε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Πορτογάλος μπακ είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά ο 53χρονος τεχνικός δεν φαίνεται να «ψήνεται» για τον παίκτη.

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με αναστολή πρότεινε την Πέμπτη (14/6) ο εισαγγελέας, για την υπόθεση βιαιοπραγίας του Κλοντ Μακελελέ κατά της πρώην φίλης του, Τάντι Οτζίρ, τον Οκτώβριο του 2010. Η τελική απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί στις 13 Σεπτεμβρίου.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Serie A...Τα γεγονοτα στο Ιταλικο ποδοσφαιρο!!!

Μαχη για Αντερσον,δεν φευγει ο Σεζαρ,Τζαγκοεφ θελει και η Ρομα,Μειρελες "χτυπαει" η Ναπολι,Παρμα κοιταει Λοπεζ,αυξηση θελει ο Σιλβα

15/6/2012



(Gettyimages/Idealimages)
Για την υπογραφή του Άντερσον κονταροχτυπιούνται Ίντερ και Μίλαν, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να συνεχίσουν την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους. Πρόθυμη να πουλήσει τον Βραζιλιάνο άσο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Για τον 24χρονο μέσο δαπανήθηκαν 30 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2007 για να αφήσει την Πόρτο για το Μάντσεστερ. Ωστόσο, με την παρουσία του στους «κόκκινους διαβόλους» δεν δικαιολόγησε το συγκεκριμένο ποσό. Πλέον, ο Φέργκιουσον είναι ανοιχτός σε προτάσεις για να μπορέσει να εξισορροπήσει τον αρνητικό ισολογισμό του συλλόγου. Εκεί θέλουν να «πατήσουν» και οι δύο ομάδες του Μιλάνου και όπως όλα δείχνουν το ποσό της μεταγραφής δεν θα ξεπεράσει τα 18 εκατ. ευρώ.
Getty Images/Ideal Images
Τέλος στις φήμες που τον θέλουν να φεύγει από την Ίντερ, έβαλε ο Ζούλιο Σέζαρ. Ο τερματοφύλακας των «νερατζούρι» τόνισε πως είναι χαρούμενος στο Μιλάνο και συμπλήρωσε πως δεν είναι στις προθέσεις του να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.

Μετά την Άρσεναλ που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, έτοιμη είναι και η Ρόμα να καταθέσει πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να προλάβει τους Άγγλους.
Μια από τις αποκαλύψεις του Euro είναι, αναμφίβολα, ο Άλαν Τζαγκόεφ. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει τρία γκολ στα πρώτα δύο παιχνίδια και έχει αναδειχτεί σε ηγέτη της ομάδας του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενδιαφερθούν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι για να τον αποκτήσουν. Πρώτη κινήθηκε η Άρσεναλ, που φέρεται να προσφέρει στην ομάδα του Τζαγκόεφ 15 εκατ. ευρώ, αν και το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Τα σχέδια των «κανονιέρηδων» προσπαθεί να χαλάσει η Ρόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού “calcionews24.com” οι Ιταλοί θα κάνουν τη δική τους πρόταση στην ΤΣΣΚΑ, ελπίζοντας να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ραούλ Μεϊρέλες είναι η Νάπολι, σύμφωνα με την «Gazzetta dello sport». Η διοίκηση της ομάδας του ιταλικού Νότου είναι αποφασισμένη να ενισχύσει το ρόστερ, ειδικά μετά την παραχώρηση του Λαβέτσι στην Παρί.
Η μεταγραφική ενίσχυση της Νάπολι αποτελεί προτεραιότητα για τον ιδιοκτήτη της ομάδας Αουρέλιο ντε Λαουρέντις. Ιδίως μετά την πώληση του Εζεκιέλ Λαβέτσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο ντε Λαουρέντις είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα πιο ισχυρό σύνολο, σε σχέση με το περσινό. Με αυτό το σκεπτικό η Νάπολι είναι έτοιμη να κάνει κρούση στο Ραούλ ΜεϊρέλεςΓια την αριστερή πτέρυγα οι Ναπολιτάνοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Αλί Σισοκό της Λιόν. Πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων. Αν αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν αποφέρουν καρπούς, ως εναλλακτική λύση προκρίνεται ο Πάμπλο Αρμέρο της Ουντινέζε

Τον Μάξι Λόπεζ ονειρεύονται οι άνθρωποι της Πάρμα ως τον νέο ηγέτη της επιθετικής γραμμής τους. Ο Αργεντινός φορ δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στη Μίλαν και οι «Εμιλιάνοι» ετοιμάζονται να του κάνουν πρόταση, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.
Η διοίκηση της Πάρμα προσπαθεί να εντοπίσει τον επιθετικό εκείνο που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της ομάδας την επόμενη χρονιά. Τις τελευταίες μέρες έχει ακουστεί το όνομα του Μάξι Λόπεζ, τον οποίο θέλουν πολύ οι Εμιλιάνοι.

Αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του φέρεται να απαιτεί ο Τιάγκο Σίλβα, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός επιθυμεί να εισπράττει το ίδιο ποσό με τον συμπατριώτη του Ρομπίνιο.
Το σίριαλ της μεταγραφής του Τιάγκο Σίλβα από τη Μίλαν στην Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει να φτάνει στο τέλος του. Μετά από μια σειρά ανατροπών, όλα δείχνουν πως ο κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα του Μιλάνου.
Ο Τιάγκο Σίλβα δεν πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη και αναμένεται να το δείξει και με πράξεις τις επόμενες μέρεςΟ Σίλβα έχει συμβόλαιο που του αποφέρει 4 εκατ. ευρώ το χρόνο. Τώρα και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο παίκτης θα ζητήσει γενναία αύξηση, απαιτώντας 6.5 εκατ. ευρώ, ποσό που εισπράττει και ο Ρομπίνιο.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Πρεμιερ Λιγκ...Τα ποδοσφαιρικα νεα της Αγγλιας!!!

Σαρωνει ο Φαν Περσι,Βιλας Μποας για Τοτεναμ,Λαουντρουπ στην Σουονσι,δυναμικα για Μπεν Αρφα η Τσελσι

15/6/2012




Τα ατομικά βραβεία σαρώνει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, μετά την φετινή, παραγωγικότατη σεζόν που έκανε. Ο αρχηγός της Άρσεναλ ψηφίστηκε από τους οπαδούς της Premier League ως ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν, με την συγκεκριμένη ατομική διάκριση να είναι η τρίτη μέσα στη σεζόν, έχοντας ήδη βγει πρώτος στις προτιμήσεις των συντακτών και των ποδοσφαιριστών

Άκουσε τις φήμες, το σκέφτηκε και... του άρεσε! Ο Αντρέ Βίλας - Μπόας έμαθε για την υποψηφιότητά του για την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ μετά την απόλυση του Χάρι Ρέντναπ και εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Άγγλο κόουτς στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Στον πάγκο της Σουόνσι θα κάθεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Μίκαελ Λάουντρουπ! Σύμφωνα με πληροφορίες του «SkySports», η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστική και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας τους!
(Getty Images/Ideal Images)
Μετά τον Μαρίν και τον Αζάρ, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυση του ρόστερ της Τσέλσι και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα των «μπλε» για το φετινό καλοκαίρι, είναι του Χατέμ Μπεν Αρφά!

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Πριμερα Ντιβιζιον...Τα νεα του Ισπανικου ποδοσφαιρου!!!

Θυσιαζει παιχτες η Ρεαλ,υπεγραψε ο Βιλανοβα,Θελει Σβασταιγκερ ο Ζοζε,ολο και πιο κοντα του Αλμπα,δεν φευγει ο Ροσσι

15/6/2012



Πάνε οι εποχές που η Ρεάλ Μαδρίτης σπατάλαγε ένα… καράβι εκατομμύρια για την ενίσχυσή της.
Μάλιστα, για να κάνει τις μεταγραφές που θέλει ο προπονητής της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, πρέπει πρώτα να «σκοτώσει» είτε τον Λασάνα Ντιαρά είτε τον Κακά, προκειμένου να βρει το απαραίτητο… ρευστό, ώστε να κινηθεί για την απόκτηση του Ντάγλας Μαϊκόν και ενός ποδοσφαιριστή στον χώρο του κέντρου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ψάχνει να βρει τον παίκτη που θα στελεχώσει την δεξιά αμυντική πλευρά της ομάδας της Ρεάλ. Στην λίστα του βρίσκεται πολύ ψηλά ο παίκτης της Ίντερ, Ντάγκλας Μαϊκόν. Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα από την «βασίλισσα» να αποχωρήσει ο Λασάνα Ντιαρά, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Βραζιλιάνο.
Επίσης, τα ίδια δεδομένα φαίνεται ότι ισχύουν και για την περίπτωση του Κακά. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, ενώ σε περίπτωση που έρθει μία πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά τους ανθρώπους της Ρεάλ, δύσκολα εκείνοι θα αρνηθούν. Μάλιστα, ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα έχει στο μπλοκάκι του τους Μόντριτς, Φελαϊνί και Βίτσελ.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του Τίτο Βιλανόβα επισφραγίστηκε και τυπικά η διαδοχή στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.
Ο μέχρι πρότινος βοηθός και πλέον αντικαταστάτης του Πεπ Γκουαρντιόλα πέρασε από τα γραφεία του καταλανικού συλλόγου και παρουσία του προέδρου, Σάντρο Ροσέλ, έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
(Gettyimages/Idealimages)
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ζοσέ Μουρίνιο για τρίτη μεταγραφική περίοδο βρίσκεται ο Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Ο 28χρονος χαφ αποτελεί τον διακαή πόθο του Πορτογάλου τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης και οι προηγούμενες προσπάθειές του δεν ευδοκίμησαν.
Getty Images/ Ideal Images
Μία ανάσα από την Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Ζόρντι Άλμπα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά δημοσιεύματα από την Ισπανία. Ο αριστερός μπακ της Βαλένθια θα αγωνίζεται την κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη σεζόν στους «μπλαουγκράνα», καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η οριστική συμφωνία μεταξύ της ομάδας της Καταλωνίας και των Λεβαντίνων.
(Gettyimages/Idealimages)
Καμία πιθανότητα δεν υπάρχει ο Τζουσέπε Ρόσι να αποχωρήσει από την Βιγιαρεάλ, αν πρώτα δεν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, εξέφρασε ο Φεντερίκο Παστορέλο στο «Sport Italia». Ο Ιταλός επιθετικός είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» αρκετών συλλόγων της πατρίδας του, όμως τον περασμένο Απρίλιο υπέστη ρήξη χιαστού και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013.
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV