ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο Βαλεριάνος σκόραρε στο ντεμπούτο του

Ο Βαλεριάνος σκόραρε στο ντεμπούτο του

Ο Γιώργος Βαλεριάνος πέτυχε γκολ στην πρώτη του εμφάνιση με τον ΑΟ Γλυφάδας, που νίκησε την Προοδευτική με 4-2, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του νότιου ομίλου της Football League 2.
Ο 20άχρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στον ΑΟ Γλυφάδας από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, διαμόρφωσε με σουτ το τελικό αποτέλεσμα στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης, που διεξήχθη στο γήπεδο του Ελληνικού.
Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη του ΑΟ Γλυφάδας. Στο 18' είχε δοκάρι ο Ταραλίδης για τον ΑΟ Γλυφάδας, που στο 20' έχασε πέναλτι με τον Καζαντζή. Από το 72', η Προοδευτική έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπανικόλα.

Να σημειωθεί πως στο βασικό σχήμα του ΑΟ Γλυφάδας ήταν και οι Ανδρέας Βασιλόγιαννης και Νίκος Παπαδήμας, επίσης δανεικοί από τον Ολυμπιακό.

Συνοπτικά:

ΑΟ Γλυφάδας-Προοδευτική 4-2 (22', 44' Καραχάλιος σουτ, 69' Ταραλίδης φάουλ, 86' Βαλεριάνος σουτ - 30' Παπανικόλας σουτ, 41' πέν. Σούφλας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Γλυφάδας (Μουράτ Σεροπιάν): Χώνος, Παπαδήμας (87' Αγκιρίμπα), Παραράς, Κολοτούρος, Τσαμουρλίδης, Τσιάτσιος, Ταραλίδης, Βασιλόγιαννης, Βαλεριάνος, Καραχάλιος (68' λ.τρ. Στρατάκης), Καζάντζής (59' Κάμπας).

Προοδευτική (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Χαλκιάς, Παπανικόλας, Βασιλάκος (37' Κουμεντάκος), Καλαϊτζίδης (73' Ερρίκος), Σάμιος (79' Μπερνιδάκης), Αλεξίου, Σούφλας, Μηνάς, Σουλελές, Λύγκος.

www.redplanet.gr/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως παίρνει γραμμή ένας υπουργός από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως παίρνει γραμμή ένας υπουργός από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

21/1/2012

PM

Τώρα λοιπόν εξηγούνται όλα: Τα “στραβά μάτια” για τα αίσχη σε αγώνες του ΠΑΟ, η διαρκής…σιωπή όταν οι “πράσινοι τραμπούκοι” τα σπάνε παντού – κάτω από τη… μύτη του ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΥ «πράσινου οπαδού», υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή – και  βέβαια, το ανελέητο κυνηγητό του Ολυμπιακού και του προέδρου του!
Μετά από την έρευνα που κάναμε, οφείλουμε μια μεγάλη-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ και παράλληλα ερμηνεία πολλών συμπεριφορών των κρατικών εκπροσώπων στον κόσμο του Ολυμπιακού. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ απόψε γιατί ο Παναθηναϊκός δεν…ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ από τα κυβερνητικά όργανα και την επιρροή που αυτά ασκούν ακόμα παρακάτω!

Πάμε λοιπόν να ρίξουμε τη ΒΟΜΒΑ: Η αδελφή του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, Μαρίνα, έχει παντρευτεί τον αδελφό του Γιώργου Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ως εκπρόσωπος του Γιάννη Βαρδινογιάννη), όπως αποδεικνύει και η ΦΩΤΟ από το επίσημο site της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που παραθέτουμε παρακάτω! Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που δείχνει ΠΟΛΛΑ! Παράλληλα, ο κύριος Σπηλιωτόπουλος είναι και ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Super League, μαζί με τον έμμισθο πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα!

Αυτό το στοιχείο που αποκαλύπτει απόψε το olympiacos24.gr, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ καταρχήν την αδυναμία, αλλά και τη συστηματική άρνηση του υπουργού να δράσει με γνώμονα την ισονομία και τη δικαιοσύνη, όταν πρόκειται περί θεμάτων του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα, όπως γίνεται κατανοητό, κυνηγά ΣΥΝΕΧΩΣ τον Ολυμπιακό με στόχο τη φθορά των Πειραιωτών! Πολεμά ΛΥΣΣΑΛΕΑ τον Ολυμπιακό, αβαντάρει προκλητικά το Παναθηναϊκό σε περιπτώσεις εξώφθαλμες, ή ακόμα και αδιαφορεί, όπως π.χ. στη δημιουργία επεισοδίων σε πάμπολλα ματς του, αλλά και εκτός αυτών (βλέπε επίθεση στον Καλόπουλο, όπου η “πράσινη” ΠΑΕ δε λογοδότησε ΠΟΤΕ για την δράση των γνωστών τραμπούκων, αλλά και τα γνωστά πλέον επεισόδια εναντίον φιλήσυχων πολιτών στην πόλη του Αγρινίου!).

Η “Παναθηναϊκή Φιλοσοφία”
Επειδή στον Παναθηναϊκό είναι στερημένοι από τίτλους, προσπαθούν συνεχώς να υποβαθμίσουν το προϊόν (ποδόσφαιρο – αθλητισμός), λειτουργώντας με τον γνωστό παραλογισμό της ζήλιας, της μιζέριας και του απίστευτου φθόνου, φτάνοντας στο σημείο να εύχονται να “ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα”, που λέει και θυμόσοφος λαός!
Το motto τους στηρίζεται πάντα στο αντιολυμπιακό μένος και οι συμπεριφορές τους είναι αυτές που ζούμε, ειδικά τους τελευταίους μήνες! Δε διαθέτουν ούτε τις δυνατότητες, ούτε τις ικανότητες, δεν φτάνει εκεί ο πήχης τους για να ανέβουν κλίμακα. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ να ανταγωνιστούν τον υγιή Ολυμπιακό του Μαρινάκη σε κανένα επίπεδο!

Προφανώς πια, έτσι εξηγείται η πάγια τακτική του …φουκαρά, παρότι και αυτός – έντονων πράσινων αποχρώσεων -, γ.γ. Αθλητισμού να τα βάζει με τον Ολυμπιακό. Γιατί, εδώ που τα λέμε, τι να περιμένει κανείς από τον Μπιτσαξή, όταν βλέπει από τους πολιτικούς προϊσταμένους του να δρουν έτσι; Πώς μπορεί να χαράξει μια διαφορετική γραμμή πλεύσης και να αποκαλύψει αυτό το δόλιο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του Θρύλου;

«Να… πέσει ο Ολυμπιακός!” υποστηρίζει ο “Γκούφι” …
Ένα ακόμα μικρό δείγμα που αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα του κυρίου Σπηλιωτόπουλου, είναι το σχόλιο που κάνει στο προφίλ που διατηρεί στο facebook! Συγκεκριμένα, εύχεται να πέσει  ο Ολυμπιακός στη …Β’ Εθνική!  Αυτό είναι το ήθος των ανθρώπων που επιλέγει η πράσινη ΠΑΕ και που βέβαια, εκπροσωπούν την ομάδα στη Λίγκα! Ανέκαθεν άλλωστε τον κύριο Σπηλιωτόπουλο τον αποκαλούσαν στην ποδοσφαιρική πιάτσα ως… “ουρά του Βαρδινογιάννη”, έχοντας του αποδώσει την ίδια στιγμή και το ψευδώνυμο “Γκούφι”!  Παράλληλα, αυτός ο άνθρωπος με τη βαθύτατα «αντί-Ολυμπιακή» στάση επηρεάζει δυνατά τον Π. Γερουλάνο! Έναν υπουργό, που δεν γνωρίζει τι… έχει η μπάλα μέσα, αν είναι στρογγυλή ή τετράγωνη, αν είναι… ωρολογιακή βόμβα (!), αν το ποδόσφαιρο παίζεται… με τα χέρια ή τα πόδια! Σε αυτόν τον ανίδεο για το άθλημα υπουργό υπαγορεύει την «πράσινη φανατισμένη γραμμή του», ο Γιώργος Σπηλιωτόπουλος. Και αυτός ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται, ακόμα και επί της τωρινής κυβέρνησης Παπαδήμου!
Βέβαια, από τον ίδιο τον κ. Γερουλάνο και την προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου, δε θα περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο. Η νέα όμως κυβέρνηση Παπαδήμου, στην οποία συμμετέχουν πλέον και τα τρία μεγάλα κόμματα, σαφώς και δεν δείχνει διατεθειμένη να αναλαμβάνει ένα τέτοιο πολιτικό κόστος με την συνέχιση της παρουσίας Γερουλάνου στο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού! 

Στενοί συγγενικοί δεσμοί!
Ο κ. Γερουλάνος – τον οποίο ουδέποτε διέκρινε η πολιτική ευθιξία για να οδηγηθεί σε παραίτηση από το «χαρτοφυλάκιό του», όταν έχει μια τόσο στενή συγγενική σχέση, μέσω της αδελφής του με τον Γ. Σπηλιωτόπουλο, το μέλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εκπρόσωπό του στη Λίγκα, που ουσιαστικά είναι σαν να κατοικούν στο ίδιο σπίτι (!) – δεν μπορεί να παραμείνει σε μια τόσο σημαντική θέση και να δέχεται υποδείξεις και … γραμμή από συγγενικό του πρόσωπο, ο οποίος δρα για τα αποκλειστικά συμφέροντα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ευχόμενος παράλληλα, τον… αφανισμό του Θρύλου! 

Αβάντα στον ΠΑΟ!
Είναι φανερό επίσης ότι , με αυτόν τον τρόπο και μέσα στο μετοχικό-ιδιοκτησιακό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται εδώ και μήνες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της έλλειψης ρευστότητας, υπαγόρευσαν στον κύριο Γερουλάνο να ενσωματώσει μια συγκεκριμένη, ΑΚΡΩΣ φωτογραφική διάταξη στον νέο αθλητικό νόμο, ενός νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος, το οποίο βολεύει ΑΠΟΛΥΤΑ τον Παναθηναϊκό, με προφανή σκοπό να του ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΝΤΑ! Το …περνάει μάλιστα, χωρίς να το έχει ψάξει, μη μελετώντας επιμελώς την επίμαχη τροποποίηση, γιατί προφανώς δεν τον απασχολεί το καλό του συνόλου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και των ΠΑΕ! 
Ήρθε η ώρα ο κύριος Γερουλάνος να δείξει ελάχιστα δείγματα ανδρείας και να παραιτηθεί. Ή τουλάχιστον, εάν δε μπορεί να το κάνει, να απομακρυνθεί! Γιατί, πολύ απλά, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ!
Εάν συνεχιστούν αυτές οι καταστάσεις, αυτή η πολεμική κατά του Θρύλου και ο υπουργός Πολιτισμού να «κάνει» το φερέφωνο ενός διοικητικού μέλους του Παναθηναϊκού, ΑΣ ΤΟΝ «ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ», τέλος πάντων, η κυβέρνηση Παπαδήμου!  Σε λίγο,  αυτό θα μοιάζει με λαϊκή απαίτηση του λαού του Ολυμπιακού. Θα ξεχειλίσει το κόκκινο ποτάμι της οργής…

 www.olympiacos24.gr/

Γ.Α.Δ.Α. 13

21/1/2012
ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ...
...και το κανουμε,σας λεγαμε λοιπον απο τις εκπομπες μας με τον Αλεξανδρο οτι σε οτι κι αν κανετε θα ειμαστε παντα εκει να σας τα χωνουμε,να βγαζουμε στην φορα την βρωμια σας και την μποχα σας.Ισως στο σημερινο μου αρθρο να ειμαι πιο επιθετικος και πιο "οπαδικος"...ΚΛΑΗ ΜΑΗΝ που λενε και στο χωριο μου.

Με αφορμη λοιπον την σταση της ΕΛ.ΑΣ. στους 250 αδερφους μας που θελησαν να πανε να ενισχυσουν την ομαδα μπασκετ του Ολυμπιακου στο κλειστο του Αγιου Θωμα για το παιχνιδι με το Μαρουσι(ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ALEXWEBRADIO/TV)...σε ανθρωπους που πηγαν ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ και οχι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ οπως οι φιλοι του ΠΟΑ στα Γιαννενα,σε ανθρωπους που πηγαιναν απλα και μονο να υποστηριξουν την ομαδα τους και οχι να προκαλεσουν επεισοδια οπως εκαναν οι φιλοι του ΠΟΑ στα Γιαννενα με την ανοχη/συννενοχη της Ελληνικης Αστυνομιας και ακουσον ακουσον εκαναν και 70 προσαγωγες.(οσες εκαναν και στα Γιαννενα...με τα ματια)
Αληθεια θα ηθελα να μαθω οι νομοι ως ποτε θα ξεκινανε και θα τελειωνουν ΜΟΝΟ οταν προκειται για Ολυμπιακο?Ποτε θα σταματησει αυτη η αβαντα της αστυνομιας που την πληρωνουμε ΟΛΟΙ (και δεν την πληρωνω για να κανει αβαντα σε Ολυμπιακους,Βαζελους η χανουμομπαοκια)?Ποτε θα παψει να κανει τα στραβα ματια οποτε οι οπαδοι αλλων ομαδων με το ετσι θελω,σπαζοντας,καιγοντας και λεηλατωντας περιουσιες ανθρωπων της βιοπαλης να φροντιζει για την ασφαλη μεταφορα τους απο εκει που ΠΑΡΑΝΟΜΑ εχουν μεταβει αφου υπαρχει απαγορευση μετακινησης οπαδων (ΜΠΙΤΣΑΞΗ ΔΑΝΕΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ)και ενω νωριτερα παρακολουθουσε απαθεστατη το καταστροφικο τους εργο?

Και επειδη σιγουρα ορισμενοι εθελοτυφλουν στην αδικια εις βαρος του κοσμου του Ολυμπιακου οπως εκαναν και τα στραβα ματια απεναντι στα αισχη των φιλεναδων του ΠΟΑ στα Γιαννενα και δεν ειχαμε λαικα δικαστηρια και τηλεδικες με λαμπρους χουλιγκανους δημοσιογραφους να ριχνουν το αναθεμα στην βια αλλα και εξωφυλλα που αν δεν ηξερες τι γινεται θα ηθελες να παρεις αεροπλανο να φυγεις απο την χωρα να σωθεις σας δινω τα βιντεακια της ντροπης,της αβαντας και της βρωμιας που καποιοι επειμελως φροντισαν να καλυψουν...

ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ Η ΑΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ...ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ



ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΔΩ.


ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΛΑ...ΚΟΙΤΑΖΑΝ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΤΣΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ...ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ...ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΣΚΟΛ

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ?....

Βαλαντης Λυκος για τον Alexwebradio/tv

Νέα "γκέλα" η ΑΕΚ, νίκη για Αστέρα

Νέα "γκέλα" η ΑΕΚ, νίκη για Αστέρα

21/1/2012

Ακόμα 2 βαθμούς άφησε η ΑΕΚ, καθώς η ομάδα του Κωστένογλου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Λυμπερόπουλο στο 48', αλλά οι γηπεδούχοι, που ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 με τον Κατσικοκέρη στο 75', ενώ νωρίτερα είχαν και δοκάρι με τον Κυριακίδη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Μπέτο (61’ Κατσικοκέρης), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (84’ Χαντί), Τζανακάκης (78’ Γιαλούσης), Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης, Ολίσε

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Αργυρίου, Μπουγαΐδης (44’ λ.τ. Κοντοές), Δέλλας, Λαγός, Ρίκκα, Βάργκας, Σιαλμάς, Κάρλος (46’ Γκερέιρο), Κλωναρίδης (71’ Καφές), Λυμπερόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ 2-1

Στην Τρίπολη ο Αστέρας λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις με το τέρμα του Σολάκη και επικράτησε τελικά με 2-1 του ΠΑΣ, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Ο Σέρνα έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους μόλις στο 4', αλλά ο ΠΑΣ κατάφερε να απαντήσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 35' με τον Μπεσέρα. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Τσιώλη είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, καθώς είχε τρία δοκάρια και τελικά ο Σολάκης στις καθυστερήσεις σκόραρε και χάρισε το τρίποντο στους Αρκάδες.  

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Ράγιος, Φορμίκα (46’ Σολάκης), Χούλι (57’ Μπακασέτας), Περόνε (69’ Έγκον).

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Πατσατσόγλου, Ντάσιος, Βάντερσον (32’ Μπακαγιόκο), Λίλα, Ζαραδούκας (74’ Μιχαήλ), Σκούφαλης (67’ Τζάνης), Μπεσέρα, Γεωργίου, Βίλα.
 
www.thrylos.gr/
 

Προσαγωγές στο Μαρούσι!

Προσαγωγές στο Μαρούσι!

Σε προσαγωγές οπαδών του Ολυμπιακού προχώρησε η αστυνομία λίγο πριν από την έναρξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Μαρούσι. Χωρίς κανένα λόγο!
Περίπου 250 φίλαθλοι του Ολυμπιακού κατευθύνονταν με τον ηλεκτρικό στο κλειστό του Αγίου Θωμά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά οι Αρχές τους "μπλόκαραν" στο ύψος της Νερατζιώτισσας, με την αιτιολογία πως έτσι θα αποφευχθεί μία ενδεχόμενη "συνάντηση" με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ.
Ο Ολυμπιακός δεν είχε πάρει επίσημα εισιτήρια για το ματς στο Μαρούσι, ωστόσο φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας θέλησαν να βρεθούν δίπλα στην προσπάθεια των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς και όχι να προκαλέσουν επεισόδια.

Η Αστυνομία, όμως, "μπλόκαρε" στη Νερατζιώτισσα τους οπαδούς των Πειραιωτών και προχώρησε, μάλιστα, σε προσαγωγές! Ο αριθμός των ατόμων που προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ φτάνει τους εβδομήντα...

www.redplanet.gr/

Ο πρίγκιπας βρέθηκε! (video)

Ο πρίγκιπας βρέθηκε! (video)

21/1/2012

Όσοι είχατε ρε κακοπιστοι και κακοπροεραιτοι μέχρι τώρα την απορία για την ταυτότητα του πρίγκιπα που ενδιαφέρεται για την αγορά του Παναθηναϊκού, ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια.
Μπορεί οι «πράσινοι» να ψάχνουν για τον πρίγκιπα και για το αν είναι αληθινά τα έγγραφα που έχουν φτάσει στα χέρια τους, αλλά κάποιοι άνθρωποι από τη Βόρεια Εύβοια ταξίδεψαν στη Σαουδική Αραβία και τον βρήκαν.
Μάλιστα, ο πρίγκιπας δέχτηκε να τους λύσει κάθε απορία.




Πηγή: evianews.com




Στην Football League 2 ο Ηρακλής!

Στην Football League 2 ο Ηρακλής! 

21/1/2012

Τη θέση της ΑΕ Ποντίων στο πρωτάθλημα θα πάρει ο Ηρακλής και, μάλιστα, την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Τηλυκράτη στο Καυταντζόγλειο!
Στην Football League 2 ο Ηρακλής!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής Θεσσαλονίκης μετά την πρόσκληση των μελών του Συλλόγου σε έκτακτη γενική συνέλευση στο ξενοδοχείο Capsis στις 19:00 ημέρα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2012 και με την παρουσία της πλειοψηφίας των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του αποφάσισε:
1. Απόσυρση του τμήματος ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Ηρακλή που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής κατηγορίας
2. Τη διατήρηση των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Ηρακλή
3. Την παραχώρηση και χρήση σήματος και επωνυμίας του Ηρακλή προς το τμήμα αμοιβομένων ποδοσφαιριστών του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία "ΜΑΕΠ Κατερίνης" με απώτερο σκοπό την προοπτική ευρύτερης συνεργασίας.
Κατώπιν τούτου καλούμε τον κόσμο του Ηρακλή τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στο Καυτανζόγλειο στάδιο στον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Τιλυκράτη Λευκάδας.

ALEX WEB RADIO/TV

Ψάχνει παίκτη στυλ Μιραλάς

Ψάχνει παίκτη στυλ Μιραλάς

21/1/2012
Ο Ολυμπιακός στοχεύει σε απόκτηση παίκτη Λατινοαμερικάνο, ο οποίος θα καλύπτει το δεξί άκροΣτο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ένας Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα καλύψει το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είναι Βραζιλιάνος με κοινοτικό διαβατήριο και έχει τα στοιχεία του Κέβιν Μιραλάς. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι τέτοιοι παίκτες αρέσουν στον Ερνέστο Βαλβέρδε, που να είναι γρήγοροι, ευέλικτοι και να μπορούν να παίξουν με ευχάρεια όπου τους ζητηθεί από τη μέση και μπροστά.

Επίσης, ο «Γαύρος» υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν αγωνίζεται τώρα στη Βραζιλία, αλλά στην Ευρώπη.

Εν τω μεταξύ, προτάθηκε ο Φαμπιάν Βάργκας, αλλά οι Πειραιώτες δεν ψάχνουν ποδοσφαιριστή με αυτά τα στοιχεία, άρα η περίπτωσή του απορρίφθηκε.
 
www.thrylos.gr/

Ο Θρυλέων στo ΒC Store

Ο Θρυλέων στo ΒC Store

21/1/2012

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Θρυλέων είχαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, που βρέθηκαν στο BC Store. Η μασκότ του Ολυμπιακού, που επανεμφανίστηκε στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ για την Ευρωλίγκα, φωτογραφήθηκε με τους φίλους της ομάδας, ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να πειράζει μικρούς και μεγάλους.

Όποιος συμμετείχε στην εκδήλωση του Official Olympiacos B.C. Store μπήκε αυτόματα σε κλήρωση για δυο προσκλήσεις για τον αγώνα με την Αναντόλου Εφές (1/02  20:45) και ταυτόχρονα πήρε και ένα σουβενίρ από το κατάστημα.
 
www.thrylos.gr/
 

Την Κυριακή με Εθνικό

Την Κυριακή με Εθνικό

21/1/2012
Μετά την πρόκρισή τους στη φάση των «16» του Challenge Cup οι νταμπλούχοι Ελλάδας αφήνουν στην …άκρη τις σκέψεις για τη συνέχεια της εφετινής τους ευρωπαϊκής περιπέτειας και στρέφουν την προσοχή τους στο αυριανό(22/01) εντός έδρας παιχνίδι με τον πάντα επικίνδυνο Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 13η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ. Το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 και εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη.

www.thrylos.gr/

Ο Μόνχε στο Red Store (photos+video)

Ο Μόνχε στο Red Store (photos+video)

21/1/2012 
Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποιος έφτασε λίγα λεπτά μετά τη 13:00, είναι αρκετά ευδιάθετος και χαμογελαστός με όλους όσους τον περίμεναν καρτερικά.
ΜΟΝΧΕΠήρε αμέσως τη θέση του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και ξεκίνησε να υπογράφει αυτόγραφα, ενώ δεν αρνήθηκε σε κανέναν μια φωτογραφία.
Μπορεί να μην συμμετέχει τόσο ενεργά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αυτό όμως δε σημαίνει οτι δε σέβεται τον κόσμο του Ολυμπιακού και δεν αναγνωρίζει την ιστορία του Θρύλου! Τέτοιους παίκτες θέλει ο Ολυμπιακός. Που σέβονται το ψωμί που τρώνε…
Αφού ικανοποίησε την προσδοκία κάθε φιλάθλου, δεν έκανε δηλώσεις λόγω της απαγόρευσης δηλώσεων και αναχώρησε για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

 



www.olympiacos24.gr/

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΘΟΣ του Μαρινάκη!

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΘΟΣ του Μαρινάκη!

21/1/2012 
Το δήλωσε πρόσφατα στους παίκτες και το κάνει συνεχώς πράξη! “Εγώ ασχολούμαι είκοσι ώρες το 24ωρο με τον Ολυμπιακό για να μπορείτε εσείς να γυμνάζεστε και να παίζετε με τις καλύτερες συνθήκες” είπε πρόσφατα ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού και φροντίζει να το δείχνει συνεχώς με τα έργα του!
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΕΑ Αυτό άλλωστε αποτελεί και το μεγάλο πάθος του προέδρου του Ολυμπιακού: Η ομάδα με την οποία καταπιάνεται, παθιάζεται και αγαπά! Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος του Θρύλου βρέθηκε για άλλη μια φορά χθες στου Ρέντη για να ενημερωθεί για την κατάσταση της ομάδας από τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος. 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φροντίζει να ενημερώνεται από πρώτο χέρι για το τι επικρατεί ανά πάσα στιγμή στον Ολυμπιακό, αφού αυτό επιτάσσει η καρδιά ενός αληθινού ηγέτη! Η ενημέρωση για τα πάντα αποτελεί άλλωστε πρώτο του μέλημα και, γυρνώντας στη φράση της πρώτης παραγράφου του κειμένου, επιθυμεί με κάθε τρόπο το τμήμα να λειτουργεί εύρυθμα και υποδειγματικά!
Άλλωστε, πώς θα μπορούσε να πράττει διαφορετικά, αφού το μεγάλο και απόλυτο πάθος του είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; Δε γίνεται!!!

 www.olympiacos24.gr/

Δύσκολο να παραχωρηθεί ο Μόνχε

Δύσκολο να παραχωρηθεί ο Μόνχε

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για τις πτέρυγες και με δεδομένο πως ο Μόνχε πιάνει θέση ξένου, υπήρξε μια σκέψη να παραχωρηθεί αλλά κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο καθώς ο Αργεντινός μπορεί να αγωνιστεί μόνο εκτός Ευρώπης. Προτάθηκε ξανά και ο Νέμεθ.
Σκέψεις για παραχώρηση του Βισέντε Μόνχε έκαναν στον Ολυμπιακό, αλλά ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί.
Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν παίκτη από το εξωτερικό για να καλύψει την δεξιά επιθετική πτέρυγα της ομάδας και με δεδομένο πως ο Μόνχε πιάνει θέση ξένου αλλά είναι και τραυματίας (θα λείψει για τις επόμενες 3 εβδομάδες τουλάχιστον) σκέφτηκαν να τον δώσουν σε κάποιο άλλο σύλλογο. Το πρόβλημα είναι πως ο Αργεντινός δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη (το έχει κάνει ήδη με δύο διαφορετικές ομάδες μέσα στη σεζόν) και το γεγονός αυτό περιορίζει πάρα πολύ τις επιλογές του και κάνει το σενάριο απομάκρυνσης του πολύ δύσκολο. Εν τω μεταξύ ένας παίκτης που απομακρύνθηκε νωρίτερα στη σεζόν, προτάθηκε ξανά στον Ολυμπιακό! Πρόκειται για τον Κρίστιαν Νέμεθ, ο μάνατζερ του οποίου έθεσε τον Ούγγρο στην διάθεση των ερυθρολεύκων, κάτι που επιθυμεί διακαώς και ο ίδιος ο παίκτης. Είναι σχεδόν απίθανο όμως να ασχοληθούν με την περίπτωση του οι Πειραιώτες.

www.redplanet.gr/

Ήττα για τους Νέους

Ήττα για τους Νέους

Η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ξάνθης με σκορ 2-1 σε εκτός έδρας αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.
Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και έχασαν από την τοπική ομάδα με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της αναμέτρησης για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και το αρχικό 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα από τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με γκολ του Σούκια στο 66', αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με το γκολ του Δουμάνη στο 75ο λεπτό και στο 88' διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ράνο, φτάνοντας στη νίκη. Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Γιώργος Κυριακίδης με βοηθούς τους Λιώλια και Βεργουλίδη από την ΕΠΣ Έβρου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

SKODA Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Κριεζής (86’ Λάσπατζης), Βασιλειάδης, Γούτας, Τσαμούρης, Τορομανίδης, Τσομπανόπουλος, Ράνος, Δουμάνης, Μπαρέττας (46’ Πασχαλάκης), Ελληνίδης (86’ Στεπανιάν).
Ολυμπιακός: Μπάμποβιτς, Σιώπης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Σούλης, Σταμόγιαννος, Ιωαννίδης (67’ Λύρας), Κοτσαρίδης, Διαμαντάκος, Γκόγκιτς (86’ Βραμέντσαλης), Σούκιας (83’ Βουτσιώτης).

www.redplanet.gr/

Υποκλίνονται στο "Γ. Καραϊσκάκης" οι Τούρκοι

Υποκλίνονται στο "Γ. Καραϊσκάκης" οι Τούρκοι

Τουρκική ιστοσελίδα έκανε αφιέρωμα στις πιο καυτές έδρες συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και το αήττητο σερί 29 αγώνων πρωταθλήματος που "τρέχει" ο Ολυμπιακός στο Φαληρικό γήπεδο.
Με κολακευτικά σχόλια αναφέρονται στην Τουρκία για το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και την καυτή έδρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "www.htspor.com" σε αφιέρωμα της συμπεριέλαβε το Φαληρικό γήπεδο στις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης, ορμώμενη από το αήττητο σερί 29 αγώνων πρωταθλήματος που "τρέχει" ο Ολυμπιακός. Στην πρώτη θέση βρίσκονται η Φενέρμπαχτσε και Πόρτο με 32 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα σε εντός έδρας αναμετρήσεις.

"Ο Ολυμπιακός απειλεί το ρεκόρ αυτών των ομάδων έχοντας 29 ματς χωρίς ήττα στην έδρα του", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα. Είναι χαρακτηριστικό πως στη σχετική κατάταξη οι ερυθρόλευκοι είναι πάνω από τις Μπαρτσελόνα (28), Άντερλεχτ (27) και Μάντσεστερ Σίτι. Τα στατιστικά βγαίνουν αποκλειστικά από την κανονική ροή του πρωταθλήματος και όχι από ενδεχόμενη συμμετοχή σε πλέι οφ.

www.redplanet.gr/

Πάει για τις 11/2 το ματς με την ΑΕΚ

Πάει για τις 11/2 το ματς με την ΑΕΚ

Την μετάθεση της αναμέτρησης με την ΑΕΚ σκέφτεται να ζητήσει ο Ολυμπιακός και το παιχνίδι να διεξαχθεί το Σάββατο 11/2 και όχι Κυριακή 12/2, αφού στις 16 Φλεβάρη υπάρχει η εκτός έδρας υποχρέωση με τη Ρουμπίν και οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν μια ημέρα παραπάνω ξεκούρασης.
Ιδιαίτερα φορτωμένο είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για τους επόμενους δύο μήνες, καθώς "τρέχουν" οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη Ρουμπίν Καζάν στους "32" του Europa League στις 16 Φλεβάρη και για τον λόγο αυτό σκέφτονται να ζητήσουν την μετάθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον "Δικέφαλο" την Κυριακή 12/2 και προτίθεται να αιτηθεί την διεξαγωγή της αναμέτρησης για μια ημέρα πριν και συγκεκριμένα το Σάββατο 11/2, προκειμένου να κερδίσουν οι ποδοσφαιριστές του μια ημέρα παραπάνω ξεκούρασης πριν το κοπιαστικό ταξίδι στην Ρωσία. Παράλληλα, για την Κυριακή 12/2 είναι προγραμματισμένο και το ντέρμπι μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ στο ΣΕΦ, οπότε μια πιθανή μετάθεση του ποδοσφαιρικού αγώνα με την ΑΕΚ θα διευκόλυνε και το έργο των επίσημων φορέων αλλά και της Αστυνομίας.

www.redplanet.gr/

Με Στάσιακ και Βασιλακάκη η Ξάνθη

Με Στάσιακ και Βασιλακάκη η Ξάνθη

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (21/1) η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (22/1) και ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Στάσιακ και Βασιλακάκη που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/1) την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 18η αγωνιστική της Super League, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το Σάββατο (21/1) την προετοιμασία τους για το παιχνίδι χωρίς να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε έμφαση σε ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή της ακριτικής ομάδας, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή και τους Στάσιακ - Βασιλακάκη που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν. Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης: Ζοντί Βιβιανί, Δήμος Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Μάουρο Πόι, Στεφάν Νταρμπιόν, Δημήτρης Σουάνης, Μάρκο Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Θόδωρος Βασιλακάκης, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Σταύρος Σταθάκης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κομεσίδης, Σπύρος Βάλλας, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Κώστας Φλίσκας, Βλάσης Καζάκης, Μιχάλ Στάσιακ, Ρικάρντο Ντάνι.

www.redplanet.gr/

Μέσα Ιμπαγάσα, έξω ο Τζεμπούρ

Μέσα Ιμπαγάσα, έξω ο Τζεμπούρ

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την SKODA Ξάνθη ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, αμέσως μετά την λήξη της προπόνησης του Σαββάτου (21/1). Μέσα ο Ιμπαγάσα, εκτός 18άδας ο Ραφίκ Τζεμπούρ.
Χωρίς τον Ραφίκ Τζεμπούρ θα παραταχθεί τελικά εναντίον της Ξάνθης στα Πηγάδια, ο Ολυμπιακός. Ο Αλγερινός επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, τον άφησε εκτός 18άδας.
Μαζί με τον απρόσμενο τραυματισμό του Μιραλάς, ο Ολυμπιακός θα αναμένεται να στηριχτεί στους Λουίς Ντιόγκο και Μάρκο Πάντελιτς στην επιθετική γραμμή.

Αντιθέτως, κανονικά θα αγωνιστεί ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός είχε ταξιδέψει στην πατρίδα του, καθώς η μητέρα του πέρασε μια περιπέτεια υγείας και επέστρεψε την Πέμπτη (21/1), αλλά παρά το γεγονός ότι έκανε μόλις δύο προπονήσεις ο Ισπανός τεχνικός έκρινε ότι είναι σε καλή κατάσταση και τον πήρε μαζί του.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 22/1, 17:15) αγώνα με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγαδιών στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Φέισα συνέχισε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Τζεμπούρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Ο Μόνχε ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Χολέμπας έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Θεραπεία έκανε ο Μιραλάς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Τζεμπούρ, Μόνχε, Χολέμπας, Μιραλάς, Δασκαλάκης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

www.redplanet.gr/

O ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ

O ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ 

21/1/2012

Δειτε τι καιρικες συνθηκες θα επικρατουν το Σαββατοκυριακο στα Ελληνικα γηπεδα για την 18η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE












ALEX WEB RADIO/TV

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ

 Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ


 Λονδίνο vs Μάντσεστερ στην Αγγλία με Σίτι - Τότεναμ και Άρσεναλ - ManUtd. Ντέρμπι Σεβίλλης στην Ισπανία και Ίντερ - Λάτσιο στην Ιταλία. Αναλυτικά το πρόγραμμα...

Οι μεγάλες "μάχες" Λονδίνου - Μάντσεστερ ξεχωρίζουν στην Ευρώπη αυτό το διήμερο, με την Σίτι να υποδέχεται την Τότεναμ και την Άρσεναλ να υποδέχεται την ManUtd.

Στην διεξάγεται η 1η αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω της απεργίας των ποδοσφαιριστών και ξεχωρίζει το ντέρμπι, Μπέτις - Σεβίλλη, ενώ δύσκολο έργο έχουν η Ρεάλ με Μπιλμπάο και η Μπαρτσελόνα με Μάλαγα.
Στην Ιταλία η Λάτσιο αντιμετωπίζει την Ίντερ στο Μιλάνο, ενώ μεγάλο ντέρμπι υπάρχει στην Κύπρο, Ομόνοια κόντρα σε Ανόρθωση.

Για πρώτη φορά μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων υπάρχει δράση σε όλες τις χώρες, καθώς αρχίζουν ξανά τα πρωταθλήματα σε Γερμανία και Ολλανδία, αλλά στην Γαλλία διεξάγεται η φάση των "32" του κυπέλλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Premier League - 22η αγωνιστική


Σάββατο
Νόρτιτς - Τσέλσι (14:45)
Έβερτον - Μπλάκμπερν (17:00)
Φούλαμ - Νιούκαστλ
ΚΠΡ - Γουΐγκαν
Στόουκ - Γουέστ Μπρομ
Σάντερλαντ - Σουόνσι
Γουλβς - Άστον Βίλα
Μπόλτον - Λίβερπουλ (19:30)
Κυριακή
Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ (15:30)
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)


                               

Serie A - 19η αγωνιστική

                                               
Σάββατο
Ρόμα - Τσεζένα (19:00)
Αταλάντα - Γιουβέντους (21:45)
Κυριακή
Μπολόνια - Πάρμα (13:30)
Κάλιαρι - Φιορεντίνα (16:00)
Λέτσε - Κιέβο
Νοβάρα - Μίλαν
Παλέρμο - Τζένοα
Σιένα - Νάπολι
Ουντινέζε - Κατάνια
Ίντερ - Λάτσιο (21:45)


Primera Division - 1η αγωνιστική (εξ αναβολής)

                                                  
Σάββατο
Σανταντέρ - Χετάφε (19:00)
Εσπανιόλ - Γρανάδα
Σοθιεδάδ - Ατλέτικο (21:00)
Μπέτις - Σεβίλλη (23:00)
Κυριακή
Οσασούνα - Βαλένθια (13:00)
Ράγιο Βαγεκάνο - Μαγιόρκα (17:00)
Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (19:00)
Λεβάντε - Σαραγόσα (20:45)
Ρεάλ - Μπιλμπάο (22:30)
Δευτέρα
Βιγιαρεάλ - Χιχόν (22:00)


Bundesliga - 18η αγωνιστική

                                                           
Παρασκευή
Γκλάντμπαχ - Μπάγερν (21:30)
Σάββατο
Σάλκε - Στουτγκάρδη (16:30)
Νυρεμβέργη - Χέρτα
Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
Χόφενχαϊμ - Ανόβερο
Βόλφσμπουργκ - Κολωνία
Κάιζερσλαουτερν - Βέρντερ (19:30)
Κυριακή
Αμβούργο - Ντόρτμουντ (16:30)
Λεβερκούζεν - Μάιντς (18:30)


Eredivisie - 18η αγωνιστική

                                                                
Παρασκευή
Ντεν Χάαχ - Ρόντα (21:00)
Σάββατο
Ντε Χράαφσχαπ - Χέρενφεν (19:45)
Εξέλσιορ - Μπρέντα (20:45)
Τβέντε - Βάαλβαϊκ (21:45)
Κυριακή
Φιτέσε - Νάιμεχεν (13:30)
Χρόνινχεν - Χεράκλες (15:30)
Φένλο - Φέγενοορντ
Άλκμααρ - Άγιαξ
Ουτρέχτη - Αϊντχόφεν (17:30)


Primeira Liga - 16η αγωνιστική

                                                
Παρασκευή
Ακαντέμικα - Λεϊρία (22:15)
Σάββατο
Μπέιρα-Μαρ - Μαρίτιμο (22:30)
Κυριακή
Νασιονάλ - Φεϊρένσε (18:00)
Πάσος Φερέιρα - Σετούμπαλ
Μπράγκα - Ρίο Άβε (18:15)
Πόρτο - Γκιμαράες (20:15)
Μπενφίκα - Ζιλ Βισέντε (22:15)
Δευτέρα
Ολιανένσε - Σπόρτινγκ (22:15)


SüperLig - 21η αγωνιστική


                                                                                                                            
Παρασκευή
Αντάλιασπορ - Μπεσικτάς (20:00)
Γκαζιάντεπσπορ - Μερσίν
Σάββατο
Σάμσουνσπορ - Όρντουσπορ (13:00)
Ιστανμπούλ - Μανίσασπορ
Καράμπιουκσπορ - Τράμπζονσπορ (16:00)
Μπούρσασπορ - Σίβασπορ
Φενέρμπαχτσε - Κάισερισπορ (19:00)
Κυριακή
Ανκαραγκιουτσιού - Γκεντλερμπιρλιγί (16:00)
Εσκίσεχιρσπορ - Γαλατάσαράι (19:00)


Jupiler League - 21η αγωνιστική

                                                                 
Παρασκευή
Γκενκ - Σιντ-Τρούιντεν (21:30)
Σάββατο
Κόρτραϊκ - Άντερλεχτ (19:00)
Μπριζ - Μέχελεν (21:00)
Γάνδη - Ζούλτε-Βάρεγκεμ
Μπίρσχοτ - Σερκλ Μπριζ
Λόκερεν - Λιρς
Μονς - Λούβεν
Κυριακή
Βέστερλο - Σταντάρ Λιέγης (21:30)


Scottish Premier League - 24η αγωνιστική

                                                                  
Σάββατο
Σεντ Μίρεν - Σέλτικ (14:30)
Νταντί Γιουνάιτεντ - Μάδεργουελ (17:00)
Χιμπέρνιαν - Σεντ Τζόνστοουν
Ινβερνές - Χαρτς
Κιλμάρνοκ - Ντενφέρμλιν
Ρέιντζερς - Αμπερντίν


Κύπρος - 17η αγωνιστική

                                                      
Σάββατο
Ομόνοια - Ανόρθωση (14:30)
Άρης - ΑΠΟΕΛ (17:00)
ΕΝΠ - Ερμής (18:00)
Κυριακή
Νέα Σαλαμίνα - Αναγέννηση (17:00)
Απόλλων - Ολυμπιακός (18:00)
Αλκή - ΑΕΛ
Δευτέρα
Εθνικός Άχνας - ΑΕΚ (19:00)


Coupe de France - Φάση των "32"


                                                            
Παρασκευή
Σαμπλέ - Παρί Σεν-Ζερμέν (21:30)
Σάββατο
Μπουργκ - Αζαξιό (15:00)
Λιμόζ - Λα Ζαν ντ'Αρκ (16:00)
Κομπλιέζ - Λιλ (16:45)
Ντιζόν - Ιστρ (17:30)
Κρετέιγ - Μπορντό (19:00)
Σαμουά Νιορτέ - Ορλεάν
Οσέρ - Σατορού (20:00)
Κεβιγί - Ανζέρ
Βαλένς - Εβιάν (21:00)
Νις - Ρεν (21:45)
Κυριακή
GFCO Αζαξιό - Τρουά (16:00)
Βεντί - Λιόν (17:00)
Βαλανσιέν - Μπαστιά (19:00)
Μαρσέιγ - Χάβρη (21:45)
Δευτέρα
Τουρ - Μονπελιέ (21:30)


ALEX WEB RADIO/TV

«Παλικάρι» η Φιλιώ

«Παλικάρι» η Φιλιώ

20/1/2012
«Παλικάρι» η Φιλιώ
Μπορεί η τύχη να μην της έκανε το…χατίρι, ωστόσο, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, δεν το βάζει κάτω!! «Αγύριστο κεφάλι», η 26χρονη περιφερειακός του Ολυμπιακού, διαπρέπει με το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας στις πισίνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν, παρά το γεγονός ότι είναι αναγκασμένη να φορά προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο. Αιτία είναι το κάταγμα στη μύτη που αποκόμισε από το διεθνές τουρνουά «Θέτις Καπ», που είχε φιλοξενηθεί στην Τρίπολη, μία εβδομάδα, πριν την αναχώρηση της «γαλανόλευκης» για την κωμόπολη της Ολλανδίας.

Και φυσικά, η ατυχία της έμπειρης άσου, δεν αποτρέπει τις αντιπάλους της από το να της κάνουν σκληρά μαρκαρίσματα. Όπως στο ματς με τη Γερμανία, ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι. «Έτσι το περιμέναμε το παιχνίδι να είναι σκληρό. Ίσως βέβαια να το άφησαν και οι διαιτητές, αλλά σημασία έχει ότι εμείς πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Σειρά τώρα έχει η Ισπανία την Κυριακή για να πετύχουμε έτσι τους πρώτους μας στόχους, εδώ στο Αϊντχόφεν», ήταν το σχόλιο της Φιλιώς Μανωλιουδάκη στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

www.rednews.gr/

Ο Θρυλέων στο Official Olympiacos B.C. Store…


Ο Θρυλέων στο Official Olympiacos B.C. Store…

  20/1/2012
Ο Θρυλέων στο  Official Olympiacos B.C. Store…Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 ο Θρυλέων επισκέπτεται για πρώτη φορα το Official Olympiacos B.C. Store. Μετά την επιστροφή της στο ΣΕΦ, η ιστορική μασκότ του Ολυμπιακού έπιασε… δουλειά. Από τις 12.00 έως και τις 14.00, ο Θρυλέων θα είναι στην μπουτίκ της ομάδας (Καραολή και Δημητρίου 8, έναντι Σταδίου Καραϊσκάκη) για να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους φίλους του. Όσοι επισκεφτούν το Official Olympiacos B.C. Store θα μπουν σε κλήρωση για δυο προσκλήσεις για τον αγώνα Ολυμπιακός – Εφές Πίλσεν κι ένα δώρο από το Κατάστημα.
Σας περιμένουμε

www.rednews.gr/