ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Η αγάπη συνεχίζεται...

Η αγάπη συνεχίζεται...

24/05/2014

Η αγάπη συνεχίζεται...
Η οικογένεια του Ολυμπιακού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των Σέρβων αδελφών μας, οι οποίοι επλήγησαν από τις φονικές πλημύρες. Τόσο στην Ιστορική Λέσχη, όσο και στο Μουσείο του Θρύλου έχουν φτάσει δεκάδες κούτες με αγαθά πρώτης ανάγκης, κάτι το οποίο θα συμβεί και αύριο.
Από τις 11:00 έως τις 15:00 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν στα δύο προαναφερθέντα σημεία τα παρακάτω αγαθά:
1) Τρόφιμα - Σκόνη για γάλα μωρών
2) Ρούχα - Κάλτσες - Εσώρουχα
3) Παπούτσια - Γαλότσες
4) Πάνες για μωρά
5) Είδη υγιεινής (χαρτί τουαλέτας, σαπούνι, χαρτοπετσέτες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες)
6) Στρώματα - Αποσυναρμολογούμενα κρεβάτια


ALEX WEB RADIO/TV

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ....

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ....

24/05/2014

ΝΙΚΗΣΕ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ (pics)

Ο Πειραιάς αλλάζει σελίδα. Ο Πειραιάς κάνει την ανατροπή με τον Γιάννη Μώραλη. Οι χιλιάδες δημότες της πόλης, αλλά και σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού ψήφισαν στο Πασαλιμάνι προοπτική, ανάπτυξη και θέσεις εργασίας. Ο Πειραιάς θα κοιτάει πλέον εκεί που πρέπει. Προς το Λιμάνι του.
Στη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών, σε μια γιορτή της Δημοκρατίας, ο Πειραιάς ψήφισε για το μέλλον και τα νιάτα. Οι χιλιάδες υποστηρικτές του συνδυασμού, «Πειραιάς Νικητής», άκουσαν τον Γιάννη Μώραλη να παρουσιάζει το πρόγραμμά του για την οικοδόμηση μιας πόλης αντάξιας των προσδοκιών τους και όχι ν' απαντά στις συκοφαντίες.
Ο Γιάννης Μώραλης παρά την επιθυμία των φίλων και των συνεργατών του ν’ απαντήσει στα ψέματα και τις ύβρεις του απερχόμενου Δημάρχου, δεν το έκανε και αρκέστηκε στην παρακάτω δήλωση: «Συγχωρέστε με, δεν θα ασχοληθώ με τον απερχόμενο Δήμαρχο. Είναι παρελθόν, είναι σελίδα που γύρισε, είναι το χτες, μπαίνει στο ντουλάπι στης ιστορίας, τον αφήνουμε στους φόβους του με τις συκοφαντίες του, με τα ψέματά του, αρκετά πλήγωσε τον Πειραιά με τις ευκαιρίες που έχασε αρκετά δυσφήμισε τον Πειραιά με τις συκοφαντίες που εκτόξευσε. Την Κυριακή αποστρατεύεται, ας διαφυλάξει έστω και την ύστατη στιγμή την υστεροφημία του».


Αναλυτικά η ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά:

Γιάννης Μώραλης : "Έτοιμοι να δώσουμε ζωή στον Πειραιά"

Γιάννης Μώραλης : "Έτοιμοι να δώσουμε ζωή στον Πειραιά"

Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε στο RedPlanet.gr, τόσο για τον Ολυμπιακό που υπηρέτησε επί σειρά ετών, όσο και για την μάχη του ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, τονίζοντας πως δυνατά, φανερά και με καθαρές κουβέντες είναι έτοιμος μαζί με τους συνεργάτες του να αναλάβει το βαρύ φορτίο για την αναγέννηση της πόλης.
Αποτέλεσε έναν από τους πλέον σημαντικούς ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού για πολλά χρόνια. Τις ικανότητες του εμπιστεύθηκαν απόλυτα τόσο ο Σωκράτης Κόκκαλης, όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Διετέλεσε για δύο χρόνια πρόεδρος της Super League και τώρα ηγείται του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής", διεκδικώντας την Δημαρχεία του Πειραιά στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών της αυτοδιοίκησης.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μώραλη, ο οποίος μίλησε στο RedPlanet.gr τόσο για τον Ολυμπιακό που υπηρέτησε επί σειρά ετών, όσο και για την μάχη του ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά.

Ο ηγέτης του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής", έχοντας στο πλευρό του τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Πέτρο Κόκκαλη και αρκετές ακόμη σπουδαίες προσωπικότητες της πόλης, τόνισε πως δυνατά, φανερά και με καθαρές κουβέντες είναι έτοιμος μαζί με τους συνεργάτες του να αναλάβει το βαρύ φορτίο για την αναγέννηση του Πειραιά.

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Μώραλη στον "Κόκκινο Πλανήτη":

Στα ίσα ο Ολυμπιακός


Στα ίσα ο Ολυμπιακός

24/05/2014
 
 Σε έναν συγκλονιστικό τελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης στα πέναλτι (13-11, 9-9 η κανονική διάρκεια) και έστειλε τη σειρά των τελικών της Α1 πόλο γυναικών στο πέμπτο ματς.

Στα ίσα ο Ολυμπιακός!
Δύο φοβερές αποκρούσεις της Διαμαντοπούλου στην διαδικασία των πέναλτι χάρισαν στον Ολυμπιακό την δεύτερη νίκη του επί της Βουλιαγμένης και έστειλε τη σειρά των τελικών της Α1 πόλο γυναικών στο πέμπτο ματς.

Σε έναν φοβερό τέταρτο τελικό, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στην κανονική διάρκεια που ολοκληρώθηκε 9-9 και το έκαναν τελικά στη διαδικασία των πέναλτι.

Παυλίδης: «Μπορούμε τον τίτλο»

Παυλίδης: «Μπορούμε τον τίτλο»

24/05/2014
 
 Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Παυλίδης, μετά την ισοφάριση σε 2-2 κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Παυλίδης: «Μπορούμε τον τίτλο»
Ο Ολυμπιακός με τρομερή ανατροπή έφερε τον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών με τη Βουλιαγμένη στα ίσια και τον οδήγησε στη διαδικασία των πέναλτι όπου και βγήκε νικητής. Έτσι ήρθε η ισοφάριση σε 2-2 και στον αγώνα του Σαββάτου (24/05) στον Λαιμό, θα επιδιώξει το break ούτως ώστε να πάρει τον τίτλο με 3-2 νίκες. Αυτό που υπογράμμισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χάρης Παυλίδης, που εστίασε στην ψυχολογία, στην οποία όπως τόνισε οι παίκτριές του πλέον υπερέχουν.

Περιμένοντας τ’ αστέρια του Champions League

Περιμένοντας τα αστέρια του Champions League

24/05/2014
 Όλος ο πλανήτης περιμένει τη μάχη της Ρεάλ με την Ατλέτικο στον τελικό του Champions League. Οι Αντσελότι και Σιμεόνε όμως, περιμένουν άλλο πράγμα: Πόσα από τα «αστέρια» τους θα έχουν στο «Ντα Λουζ».

Περιμένοντας τ’ αστέρια
Λιγες είναι οι ώρες μέχρι τον εμφύλιο της Μαδρίτης που θα κρίνει και τον νικητή του φετινού Champions League. Ρεάλ και Ατλέτικο ταξίδεψαν στην Λισαβόνα με τους προπονητές τους να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

«Ερυθρόλευκες» προτάσεις και επαφές

«Ερυθρόλευκες» προτάσεις και επαφές

24/05/2014
 
Σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Γαλατασαράι για τον Νόρντιν Αμραμπατ. Στη Λισαβόνα Βρέντζος-Καρεμπέ.

«Ερυθρόλευκες» προτάσεις και επαφές
Η υπόθεση για την απόκτηση του Αλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό περνάει στο «ψητό», καθώς οι Πειραιώτες έχουν ενημερώσει τις άλλες δύο πλευρές για το ενδιαφέρον τους για τον Ισλανδό επιθετικό.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με την ολλανδική ομάδα για να κάνουν δικό τους τον διεθνή φορ, τον οποίο κοστολογεί στα 9 με 10 εκατ. ευρώ.

Ο Θεος να αναπαυσει την ψυχη του...



Ο Θεος να αναπαυσει την ψυχη του...

24/05/2014

Μπορει να μας χωριζαν οι οπαδικες προτιμησεις, μπορει πολλες φορες να του τα εχωνα για τα οσα εκανε και ελεγε για τον Ολυμπιακο, αλλα εμεις οι Ολυμπιακοι ξερουμε να διαχωριζουμε τα πραγματα, θα προτιμουσα να ειναι εν ζωη να του τα χωνω για την οπαδικη αντιπαλοτητα που μας χωριζε και οχι να φυγει απο αυτον τον ματαιο κοσμο, οπως βλεπετε, ματαιοτης, ματαιοτητων τα παντα ματαιοτης...που λεει και το σοφο ρητο..ο ανθρωπος φευγει και μενουν οι συγκρουςσεις και οσα ειπωθηκαν η γραφτηκανκαι εμεοιναν στην ιστορια  και ετσι θελω να μεινει στην ιστορια και ο αποχαιρετισμος του ALEX WEB RADIO/TV και να πω οτι ο Θεος να αναπαυσει την ψυχη του και να δωσει κουραγιο στην οικογενεια του να αντεξει τον χαμο του.

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Εμπλοκή Νταμπίζα σε θανατηφόρο τροχαίο

Εμπλοκή Νταμπίζα σε θανατηφόρο τροχαίο

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε δυστύχημα με μια μηχανή στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/5). Νεκρή η συνοδηγός, δεν κινδυνεύει η ζωή του οδηγού!
Δυστύχημα στην διασταύρωση των οδών Βουλιαγμένης και Ζεφύρου είχε τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/5), ο Νίκος Νταμπίζας.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, συγκρούστηκε με μια μηχανή με δύο επιβαίνοντας και δυστυχώς η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα μία νεκρή.
Η κοπέλα η οποία επέβαινε ως συνοδηγός είναι νεκρή, αλλά ευτυχώς ο οδηγός απέφυγε τα χειρότερα, αφού η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Ο Νταμπίζας νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας, με τραύματα στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώματα του, αλλά με τις πρώτες πληροφορίες να τον θέτουν εκτός κινδύνου.
Οι συνθήκες του ατυχήματος είναι ακόμη αδιευκρίνιστες.


ALEX WEB RADIO/TV

«Να μείνω στην Άρσεναλ»

«Να μείνω στην Άρσεναλ»

23/05/2014
 
 Την πρόθεσή του να αλλάξει παραστάσεις και να παραμείνει στην Άρσεναλ για να αγωνιστεί με τη φανέλα της στην νέα αγωνιστική σεζόν εξέφρασε ο Τζόελ Κάμπελ μιλώντας σε ιστοσελίδα της Κόστα Ρίκα.

«Να μείνω στην Άρσεναλ»
Την πρόθεσή του να αλλάξει παραστάσεις και να παραμείνει στην Άρσεναλ για να αγωνιστεί με τη φανέλα της στην νέα αγωνιστική σεζόν εξέφρασε ο Τζόελ Κάμπελ μιλώντας σε ιστοσελίδα της Κόστα Ρίκα.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξής του Τζόελ Κάμπελ σε ιστοσελίδα της Κόστα Ρίκα...

Κατέθεσε προτάσεις

Κατέθεσε προτάσεις

  23/05/2014
 
 Επίσημες προτάσεις για να κάνει δικούς του, τους Φιμπόγκασον και Αμραμπάτ φέρεται να έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός σε Χέρενφεν και Γαλατάσαραϊ, αντίστοιχα.
Κατέθεσε προτάσεις!

Η προσπάθεια για ενίσχυση στον Ολυμπιακό συνεχίζεται με τους ανθρώπους της ομάδας, να φέρονται να έχουν καταθέσει προτάσεις για να αποκτήσουν τους Φιμπόγκασον και Άμραμπατ.

Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν μείνει απλώς στις διερευνητικές… κρούσεις για να αποκτήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές αλλά έχουν κάνει γνωστό το… ενδιαφέρον τους και με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 59-56

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 59-56

Ο Ολυμπιακός που βρέθηκε να χάνει ακόμη και 16 πόντους διαφορά, προηγήθηκε με 51-53 στο ΟΑΚΑ χάρη σε τρίποντο του Λοτζέσκι περίπου 3 λεπτά πριν από την λήξη αλλά, στην συνέχεια είχε κακές επιλογές στην επίθεση με συνέπεια να ηττηθεί με 59-56 από τον Παναθηναϊκό και να χάσει την ευκαιρία για να σπάσει την έδρα του "τριφυλλιού". Κορυφαίος των Πειραιωτών ο Κόλινς.



Την ευκαιρία να σπάσει την έδρα του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό των playoffs κλώτσησε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες μπήκαν υπνωτισμένοι στο ΟΑΚΑ, βρέθηκαν να χάνουν ακόμη και με 16 πόντους (24-8 στο 12'), ωστόσο σταδιακά ροκάνισαν την διαφορά και πέρασαν μπροστά με 51-53 χάρη σε τρίποντο του Λοτζέσκι από την γωνία στο 36'. Στην συνέχεια όμως οι ερυθρόλευκοι είχαν πολύ κακές επιλογές στην επίθεση, υπέπεσαν σε λάθη σε άμυνα και επίθεση, σπατάλησαν άδοξα τις κατοχές τους και έδωσαν το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να τρέξει ένα 8-0 σερί φτάνοντας στο τελικό 59-56, χάνοντας το παιχνίδι μέσα από την χέρια τους, σε ένα χρονικό σημείο που είχαν το μομέντουμ ώστε να πάρουν το ματς. Κόστισαν στους φιλοξενούμενους οι αρκετές χαμένες βολές (5/13), "έσπασαν" τα καλάθια από την περιφέρεια οι πράσινοι με 1/20 τρίποντα, υπήρχε ισορροπία στα ριμπάουντ (38-36), με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχουν θετικό πρόσημο στον συσχετισμό ασίστ/λάθη (14/9), σε αντίθεση με τους γηπεδούχους (8/12), αλλά στο τέλος ήταν εκείνοι που γνώρισαν την ήττα.






Κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Κόλινς που προσέφερε σε άμυνα επίθεση και δημιουργία (7π, 8ρ, 6ασ, 2κλ, 2λ, 24 λεπτά), έδωσε λύσεις όποτε τροφοδοτήθηκε ο Ντάνστον (13π, 5/7δ, 6ρ), έδωσε ώθηση στην ομάδα ο Περπέρογλου, ο οποίος είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, όντας πρωταγωνιστής, αλλά και παράλληλα μοιραίος (15π, 3/7τρ, 3ρ, 3λ), καθώς ναι μεν έβαλε μεγάλα σουτ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ανά διαστήματα, αλλά έκανε στο τέλος κρίσιμα λάθη. Ο Σπανούλης πήρε πάνω του αρκετές προσπάθειες, αλλά ήταν άστοχος (7π, 1/4δ, 1/6τρ, 4ασ), είχε ορισμένα καλά ξεσπάσματα ο Πρίντεζης (6π, 4ρ), έδωσε το προβάδισμα σε κρίσιμο σημείο ο Λοτζέσκι βάζοντας "καυτό" τρίποντο, σε ρηχά νερά οι Μάντζαρης, Πέτγουεϊ και Σλούκας,

«Χυδαίο να μιλάει έτσι για θρύλους»

«Χυδαίο να μιλάει έτσι για θρύλους»

23/05/2014
 
 Επίθεση στον Βασίλη Μιχαλολιάκο, με αφορμή τους ισχυρισμούς του ότι ζήτησαν οικονομική ενίσχυση στο παρελθόν, εξαπέλυσαν οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού.

«Χυδαίο να μιλάει έτσι για θρύλους»
Ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται εναντίον του Βασίλη Μιχαλολιάκου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Οι παλιές δόξες των «ερυθρόλευκων» χαρακτηρίζουν ψευδείς τους ισχυρισμούς του Δημάρχου ότι του ζήτησαν οικονομική ενίσχυση στο παρελθόν και χαρακτηρίζουν χυδαίο το να μιλάει έτσι «για τους Θρύλους του Θρύλου».


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Χαμός στη Νέα Υόρκη για τον«Θρύλο»


Χαμός  στη Νέα Υόρκη για τον«Θρύλο»


23/05/2014

Την αποθέωση γνώρισαν στη Νέα Υόρκη οι Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Μέγερι από τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Αστόρια.

Χαμός για «θρύλο» στη Νέα Υόρκη

Το αδιαχώρητο επικράτησε στο χώρο που φιλοξενεί το Σύνδεσμο Φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Αστόρια όπου έδωσαν το «παρών» τρεις ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων».

Οι Νταβίδ Φουστέρ, Αριέλ Ιμπαγάσα και Μπάλαζ Μέγερι αποθεώθηκαν από τον κόσμο και χωρίς να φύγει στιγμή το χαμόγελο από τα χείλη τους δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με τους φίλους του «θρύλου».

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

"Μη σταματάς να βοηθάς"

22/05/2014


Η οικογένεια του Ολυμπιακού βρίσκεται στο πλευρό των Σέρβων αδελφών μας και από σήμερα το πρωί συγκεντρώνει τόσο στην ιστορική Λέσχη, στη Μαρίνα Ζέας, όσο και στο Μουσείο του Θρύλου αγαθά για τις ανάγκες των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες.

Κοκκινίζει η Νέα Υόρκη

Κοκκινίζει η Νέα Υόρκη

Τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι Μπάλας Μέγκιερι, Νταβίντ Φουστέρ και Αριέλ Ιμπαγάσα, βρίσκονται από την Τρίτη (20/5) στην άλλη όχθη του Ατλαντικού έτσι ώστε να εκπροσωπήσουν την ομάδα του Πειραιά στην ετήσια εκδήλωση της "Θύρας 7" στη Νέα Υόρκη.
Παράλληλα, οι τρεις εκπρόσωποι των Πρωταθλητών Ελλάδας κατά την παραμονή τους εκεί θα προωθήσουν την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο International Champions Cup αυτό το καλοκαίρι.

Την Τετάρτη (21/5), οι τρεις παίκτες θα δώσουν το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί για την ετήσια εκδήλωση της "Θύρας 7" στη Νέα Υόρκη, που θα λάβει χώρα το βράδυ της Παρασκευής (23/5).


ALEX WEB RADIO/TV

Τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού στο ΣΕΦ

Τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού στο ΣΕΦ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον δεύτερο τελικό Πρωταθλήματος ανάμεσα στην ομάδα του Πειραιά και τον Παναθηναϊκό. Τιμή εκκίνησης τα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον δεύτερο τελικό της Δευτέρας (26/5, 19:45), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας:

Προβάδισμα για Φινμπόγκασον

Προβάδισμα για Φινμπόγκασον

22/05/2014
 
 Πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ φορ είναι ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Η στάση του παίκτη και το ατού των «ερυθρόλευκων». Στην τελική ευθεία με Ντιόπ και Φορτούνη.

Προβάδισμα για Φινμπόγκασον
Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον κατέχει περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ φορ. Πρόκειται, άλλωστε, για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από εξαιρετικές χρονιές με τη Χέρενφεϊν (28 γκολ πέρσι, 31 φέτος) και σε καλή ηλικία (25 ετών).

Η περίπτωσή του δεν είναι απλή, αφού η ολλανδική ομάδα (που τον απέκτησε μόλις 500.000 ευρώ από τη Λόκερεν προ διετίας) αξιώνει περί τα 9 εκατ. ευρώ, αλλά εκτιμάται πως θα αναγκαστεί να πέσει περίπου στα μισά, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο. Ακόμη και τα 5 εκατ. ευρώ είναι ένα ευσεβές ποσό, ωστόσο ο Ολυμπιακός φαίνεται πως εξετάζει θερμά την περίπτωσή του.

Έκκληση Πάντελιτς για βοήθεια στη Σερβία στα ελληνικά (video)

Έκκληση Πάντελιτς για βοήθεια στη Σερβία στα ελληνικά (video)

22/05/2014
 Ο Μάρκο Πάντελιτς ζητεί τη βοήθεια του ελληνικού λαού στους πλημμυροπαθείς της Σερβίας με ένα μήνυμα στα ελληνικά.

Έκκληση Πάντελιτς για βοήθεια στη Σερβία στα ελληνικά (video)
Η Σερβία περνά δύσκολες στιγμές μετά τις πλημμύρες που έχουν αφήσει πίσω τους πολλούς νεκρούς και ακόμη περισσότερες κατεστραμμένες περιουσίες.

Διάσημοι αθλητές της χώρας εκμεταλλευόμενοι την απήχηση που έχουν παγκοσμίως έχουν αρχίσει καμπάνιες για τη συγκέντρωση χρημάτων, τροφίμων, ρούχων και φαρμάκων για τους πλημμυροπαθείς

Ανάμεσά τους και ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος με μήνυμά του στα ελληνικά ζητεί βοήθεια για την πατρίδα του.




ALEX WEB RADIO/TV

Έντονη αντίδραση Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κατά Μιχαλολιάκου

Έντονη αντίδραση Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κατά Μιχαλολιάκου

21/05/2014
 
 Τα σχόλια των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Έντονη αντίδραση Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κατά Μιχαλολιάκου
Τα σχόλια των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά υποστήριξε ότι όλα όσα υποστηρίζουν οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη είναι ψευδή με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδρασή τους…

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ο ανεπαγγελτος,ψεύτης και φασίστας Μιχαλολιακος αποκαλεσε μορφωμα τον συνδυασμο Μωραλη

Ο ανεπαγγελτος,ψεύτης και φασίστας Μιχαλολιακος αποκαλεσε μορφωμα τον συνδυασμο Μωραλη

21/05/2014

Μια ζωή ψεύτης και φασίστας
Οχι πως δεν το περιμενα το απυθμενο θρασσος του , και αυτην την κακια που βγαζει τωρα που εχει αντιληφθει οτι εχασε το παιχνιδι αλλα και τα συμφεροντα που θα εχει εαν και εφοσον εκλεφει(κουφια η ωρα) Αλλα εχει και στιγμες που πραγματικα με εκπλησει η εφευρετικοτητα των συνδυασμων των λεξεων ποιυ χρησιμιποιει..εμ,παλιο κουμασι απο την εποχη των Κενταυρων και των Ρειντζερς ..για οσους δεν ξερουν ειναι οι ομαδες κρουσης της παλιας κακιας δεξιας οπου βαραγαν στο ψαχνο οποιον δεν ειχε την ιδια αποψη με αυτους.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ...

Σκέψεις και για Φινμπόγκασον

Σκέψεις και για Φινμπόγκασον

21/05/2014 
 
Εξελίξεις αναμένονται σε τέσσερις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού την ερχόμενη εβδομάδα, με τους Πειραιώτες να ενδιαφέρονται για τον Φινμπόγκασον που είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση.
Σκέψεις (και) για Φινμπόγκασον!
Την ερχόμενη εβδομάδα είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Οι υποθέσεις των Πουλίδο, Ντιόπ και Φορτούνη, όπως και του Καθάριου που θα μείνει δανεικός στον Πανθρακικό φαίνεται ότι βρίσκονται στην τελική τους ευθεία.

Θέλει να κρατήσει τον Άμραμπατ η Μάλαγα

Θέλει να κρατήσει τον Άμραμπατ η Μάλαγα

21/05/2014 
 
Ο Άμραμπατ είναι ένας παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, η Μάλαγα θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της κάτι που βάζει εμπόδια στην προσπάθεια των Πειραιωτών.

Θέλει να κρατήσει τον Άμραμπατ η Μάλαγα
Ο δρόμος της απόκτησης του Άμραμπατ για τον Ολυμπιακό δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα!

Ο Ολυμπιακός δίπλα στους Σέρβους

Ο Ολυμπιακός δίπλα στους Σέρβους

21/05/2014 
 
Σύσσωμος ο Ολυμπιακός (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνης, οπαδοί) θα συγκεντρώσουν αγαθά «πρώτης ανάγκης» για να βοηθήσουν τους κατοίκους των πόλεων της Σερβίας που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.

Ο Ολυμπιακός δίπλα στους Σέρβους
Στο πλευρό του λαού της Σερβίας θα σταθούν όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού…
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και οι οργανωμένοι οπαδοί θα συγκεντρώσουν αγαθά «πρώτης» ανάγκης για να βοηθήσουν τους κατοίκους των πόλεων της χώρας που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο Μίτσελ πλέκει το εγκώμιο του Σιμεόνε

Ο Μίτσελ πλέκει το εγκώμιο του Σιμεόνε

21/05/2014 
 
Το εγκώμιο του Ντιέγκο Σιμεόνε έπλεξε ο Μίτσελ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της “AS”.

Ο Μίτσελ πλέκει το εγκώμιο του… Σιμεόνε
Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ, κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος και… Σιμεόνε!

Σε αυτά τα ζητήματα αναφέρθηκε ο Μίτσελ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της “AS”.

Σημείο αναφοράς σε όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Το πλήρες πρόγραμμα των τελικών της Α1

Το πλήρες πρόγραμμα των τελικών της Α1

21/05/2014
 
 Ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ το αναλυτικό πρόγραμμα των τελικών της Α1. Μετά τον πρώτο αγώνα που αρχίζει την Πέμπτη στις 22:00, οι υπόλοιποι των «αιωνίων» θα έχουν τζάμπολ στις 19:45.

Το πλήρες πρόγραμμα των τελικών της Α1

Η ώρα των τελικών, μεγάλων και μικρών, πλησιάζει. Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των αναμετρήσεων.

Με εξαίρεση τον πρώτο αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που αρχίζει στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη στις 22:00, οι υπόλοιποι των «αιωνίων» θα έχουν τζάμπολ στις 19:45. Απογευματινές ώρες όλα τα παιχνίδια μεταξύ Πανιωνίου και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Κλήρωση με ένταση,αποχώρησε ο Δ. Γιαννακόπουλος

Κλήρωση με ένταση,αποχώρησε ο Δ. Γιαννακόπουλος

21/05/2014
 Με ένταση πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους τελικούς της Α1. Αποχώρησε πριν τελειώσει η διαδικασία ο Δ. Γιαννακόπουλος διαμαρτυρόμενος για την παρουσία του Πηλοΐδη στην κληρωτίδα.

Σε κλίμα… τελικών έγινε η κλήρωση για τους διαιτητές των δύο πρώτων αγώνων της σειράς που αρχίζει την Πέμπτη μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία διαμαρτυρόμενος για την παρουσία του Πηλοΐδη στην κληρωτίδα, παρότι υπήρχε αίτημα της πράσινης ΚΑΕ για εξαίρεσή του. Αίτημα εξαίρεσης του ρέφερι Τανατζή κατέθεσε ο Ολυμπιακός (λέγοντας πως επειδή είναι η τελευταία του χρονιά στη διαιτησία, εφόσον τιμωρηθεί δεν θα υπάρχει αντίκρισμα) αλλά κι αυτό είχε την ίδια τύχη. Οι άνθρωπο της ΚΕΔ υποστήριξαν πως η FIBA θα αποφασίσει αν είναι η τελευταία χρονιά του εν λόγω διαιτητή.

Ασφάλιση, αλλιώς…

Ασφάλιση, αλλιώς…

21/05/2014
 
 Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της στην ΕΟΚ ζητεί την ασφάλιση των παικτών της που θα κληθούν για το Μουντομπάσκετ, αλλιώς δεν θα τους αφήσει να αγωνιστούν με το εθνόσημο.Παράπονα και για τη διαιτησία.
Ασφάλιση, αλλιώς…
Να μη θέσει τους παίκτες της ομάδας στη διάθεση της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας εφόσον δεν είναι ασφαλισμένοι για τη συμμετοχή τους σε αυτό απειλεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Με επιστολή προς την ΕΟΚ, οι «ερυθρόλευκοι» ρωτούν αν υπάρχει πρόβλεψη για ασφάλιση των διεθνών (διαδικασία που ακολουθείται συνήθως για τους ΝΒΑερ αφού για τους υπόλοιπους παίκτες υπάρχει κοινή ασφάλιση από τη FIBA) και καθιστούν σαφές πως εφόσον δεν συμβεί αυτό, δεν θα είναι διαθέσιμοι για τις υποχρεώσεις της επίσημης αγαπημένης.

Στις 22:00 το τζάμπολ των «αιωνίων»

Στις 22:00 το τζάμπολ των «αιωνίων»

21/05/2014
 
 Την Πέμπτη στις 22:00 θα γίνει ο πρώτος τελικός της Α1 μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Στις 18:30 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Στις 22:00 το τζάμπολ των «αιωνίων»
Τζάμπολ στις 22:00 όρισε ο ΕΣΑΚΕ για τον πρώτο τελικό της Α1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη. Εν συνεχεία σκυτάλη θα πάρει το ΣΕΦ την Κυριακή, ενώ την επόμενη Πέμπτη θα γίνει ξανά στο Μαρούσι το τρίτο παιχνίδι της σειράς. Αν χρειαστεί τέταρτο και πέμπτο παιχνίδι, θα γίνουν την Κυριακή 1 Ιουνίου στο ΣΕΦ και την Τετάρτη 4/6 στο ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ για Μασάντο

Ντιναμό Ζάγκρεμπ για Μασάντο

21/05/2014
 
 Κροατικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πάουλο Μασάντο από τον Ολυμπιακό.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ για Μασάντο!
Για την απόκτηση του Πάουλο Μασάντο από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρεται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ σύμφωνα με κροατικό δημοσίευμα, που επικαλείται σαν πηγή τον προπονητή και τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ζόραν Μάμιτς.

Οι Κροάτες αναφέρουν πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, ενώ το κόστος της μετακίνησής του δεν είναι μεγάλο δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2015.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατέκτησε και φέτος το πρωτάθλημα Κροατίας και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη συμμετοχή στο Champions League ξεκινώντας την προσπάθειά της από τον δεύτερο προκριματικό γύρο



ALEX WEB RADIOTV

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

"Είμαστε κοντά στον λαό της Σερβίας"

"Είμαστε κοντά στον λαό της Σερβίας"

20/05/2014


Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει τεθεί η Σερβία. Η χώρα έχει πληγεί από τρομακτικές πλημμύρες. Άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές του ενώ χιλιάδες έχουν αφήσει τα σπίτια τους.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εξέφρασε την συμπαράστασή της και τόνισε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσει. Μαζί με τον Ερασιτέχνη και την Θύρα 7 θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να προσφέρουν βοήθεια στον δοκιμαζόμενο λαό της Σερβίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η οικογένεια του Ολυμπιακού δηλώνουν την απεριόριστη συμπαράστασή τους στο δράμα που ζει τις τελευταίες ώρες ο λαός της Σερβίας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσει σε μια καλύτερη επόμενη μέρα."


ALEX WEB RADIO/TV

«Μίλησε» ο νόμος του Σπανούλη (video)

«Μίλησε» ο νόμος του Σπανούλη (video)

20/05/2014

 «Μίλησε» ο νόμος του Βασίλη Σπανούλη! Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να ευστοχεί σε τρίποντο στην εκπνοή της παράτασης, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 93-90 του Πανιωνίου και πέρασαν στους τελικούς της Α1.

Kill(er) Bill!
Τι κι αν βρέθηκε στο -13 (58-45); Τι και αν οδήγησε το ματς στην παράταση σε... νεκρό χρόνο; Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει του Πανιωνίου με σκορ 93-90 και να περάσει στους τελικούς της Α1 (3-0 η σειρά). Και πιθανώς να μην το είχαν πετύχει οι «ερυθρόλευκοι», αν ο Βασίλης Σπανούλης δεν είχε ευστοχήσει σε δύσκολο τρίποντο στην εκπνοή του έξτρα πενταλέπτου, που ουσιαστικά χάρισε το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα του.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα δυσκολεύτηκε πάρα πολύ κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, αλλά στο τέλος έφτασε στο στόχο της και κόντρα στον Παναθηναϊκό (που εξίσου πήρε τη σειρά 3-0 με τον ΠΑΟΚ) θα διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα με τους αγώνες να ξεκινούν την Πέμπτη.

Εκανε το 2-1 η Βουλιαγμένη

Εκανε το 2-1 η Βουλιαγμένη

20/05/2014
 
 Η Βουλιαγμένη προηγείται με 2-1 νίκες του Ολυμπιακού στους τελικούς τη Α1 πόλο γυναικών, μετά τη νίκη της 10-7 στον τρίτο αγώνα της σειράς τη Δευτέρα στον Λαιμό.

Στο τέλος… περίπατος για Βουλιαγμένη
Η Βουλιαγμένη επικράτησε 10-7 του Ολυμπιακού στον Λαιμό στον τρίτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και πήρε ξανά προβάδισμα με 2-1 στη σειρά, διατηρώντας το πλεονέκτημα που απέκτησε από την κανονική περίοδο και θέλοντας ακόμα μαι νίκη για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι παίκτριες του Κώστα Δήμου κατάφεραν να ξεφύγουν με +3 και +4 στην τέταρτη περίοδο και κράτησαν αυτή τη σημαντική διαφορά μέχρι το τέλος.

Και τωρα οι δυο μας…

Και τωρα οι δυο μας…

20/05/2014
 
 Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «σκούπισαν» με συνοπτικές διαδικασίες τους αντιπάλους τους και την Πέμπτη αρχίζουν τη μέχρι εσχάτων μάχη τους στους τελικούς της Α1. Δείτε το πρόγραμμα και την προϊστορία.

Και χώρια δεν μπορούνε…

Μπαρτζώκας: «Νιώθουμε κάπως τυχεροί»

Μπαρτζώκας: «Νιώθουμε κάπως τυχεροί»

20/05/201
 
 Ως μάθημα για τη δύσκολη συνέχεια στους τελικούς βλέπει το  παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: «Νιώθουμε κάπως τυχεροί»
Η ευκολία με την οποία ο Ολυμπιακός πήρε τα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα στον Πανιώνιο, πιθανώς να έπαιξε το ρόλο της στο τρίτο, όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε πως η ομάδα του είχε και τύχη για να κάνει το 3-0 και να περάσει στους τελικούς της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στο χέρι του ο Άμραμπατ, προτάθηκε ο Ντρογκμπά

Στο χέρι του ο Άμραμπατ, προτάθηκε ο Ντρογκμπά

20/05/2014
 
 Δεδομένη θεωρούν στην Τουρκία τη συμφωνία Ολυμπιακού και Γαλατασαράι για τον Νόρντιν Άμραμπατ, με τους Πειραιώτες να κρατούν χαμηλούς τόνους. Τι παίζει με Ντρογκμπά και Ντιέγκο;

Στο χέρι του ο Άμραμπατ, προτάθηκε ο Ντρογκμπά
Επιμένουν στην Τουρκία ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος ανήκει στη Γαλατασαράι και από τον Ιανουάριο αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μάλαγα.

Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Μαροκινό εξτρέμ (με ολλανδικό διαβατήριο) είναι υπαρκτό, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου κρατούν χαμηλούς τόνους, κάτι που ενδεχομένως να δείχνει πως παράλληλα εξετάζουν και άλλες λύσεις για να ενισχύσουν τα πλάγια της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Βγαζει ψευτη τον Μιχαλολιάκο ο δημοτικός του σύμβουλος

Βγαζει ψευτη τον Μιχαλολιάκο ο δημοτικός του σύμβουλος

20/05/2014

 Οπως λεει και σοφη Ελληνικη παροιμια ο ψευτης κι ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρεται...ετσι ακριβως εγινε και με τον απερχομενο Δημαρχο κ.Μιχαλολιακο οπυ μεχρι και video στημενο εβγαλε στην δημοσιοτητα οπου στην ουσια δεν εδειχνε καμμια παρεμποδιση  στο εκλογικο κεντρο της Καστελλας οπως ισχυριζετο , αλλα ηταν ο ιδιος οπου με το συνηθισμενο υφος του προκαλουσε οσους βρισκονταν εκει και ηταν ψηφοφοροι του συνδυασμου Πειραιας Νικητης του Γιαννη Μωραλη αλλα εκτος του οτι το video δεν δειχνει απολυτως τιποτε ηρθε και τον διεψευσε και ο δικος του υποψηφιος δημοτικος συμβουλος Παναγιώτης Κάσσης.
Καποια στιγμη πρεπει να καταλαβεις πως τα προβοκατσιλικια της παλιας ΟΝΝΕΔ που κανεις δεν τα καταπινει πλεον ο κοσμος....

Ιδου τι δηλωνει ο υποψηφιος δημοτικος συμβουλος Παναγιώτης Κάσσης...


Εκθέτει τον Μιχαλολιάκο ο δημοτικός του σύμβουλος
 
Ο διακεκριμένος ποινικολόγος Παναγιώτης Κάσσης, υποψήφιος με τον συνδυασμό του απερχόμενου δημάρχου, έκανε ανάρτηση στο Facebook με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Μιχαλολιάκου, γιατί «η αλήθεια πρέπει να αποκαλύπτεται» - Δείτε ολοκληρο το κείμενο της ανάρτησηςΜια διαφορετική εκδοχή που αποκαθιστά την αλήθεια και διαψεύδει κατηγορηματικά τον απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά ο οποίος λίγη ώρα μετά την καθαρή ήττα του στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών έκανε λόγο για επεισόδιο σε δημοτικό σχολείο της Καστέλλας με στελέχη του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», δίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του.

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Στη Μαδρίτη το Final-4 του 2015

Στη Μαδρίτη το Final-4 του 2015

Στο γήπεδο "Παλάθιο ντε Ντεπόρτες", έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, θα διεξαχθεί το επόμενο Final-4 της Ευρωλίγκας, αφού η Μαδρίτη πήρε το χρίσμα από τη διοργανώτρια αρχή, όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο (17/5).
Το Final-4 του θεσμού επιστρέφει στην ισπανική πρωτεύουσα ύστερα από επτά χρόνια. Τελευταία φορά είχε διεξαχθεί στη Μαδρίτη το 2008, όταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέκτησε το έκτο τρόπαιο στην ιστορία της.
Το Final-4 θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και τις 17 Μαΐου του 2015 και θα είναι η τρίτη φορά που γίνεται στην Μαδρίτη. Η πρώτη ήταν το 1967, όταν η Ρεάλ είχε στεφθεί πρωταθλήτρια στο σπίτι της.

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-5

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-5

Οι Γοργόνες είναι εδώ! Με επιβλητική εμφάνιση, η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού νίκησε εύκολα τη Βουλιαγμένη με 9-5 στον Πειραιά, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την τελική σειρά του Πρωταθλήματος. Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (19/5, 20:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.
Με άμυνα από... γρανίτη και την Χρυσή Διαμαντοπούλου να "κατεβάζει ρολά", ο Ολυμπιακός κέρδισε με 9-5  τη Βουλιαγμένη στον 2ο τελικό του Πρωταθλήματος της Α1 πόλο Γυναικών που διεξήχθη το Σάββατο (17/5) στο Κολυμβητήριο του Πειραιά και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά. Η ομάδα του Πειραιά ήταν εκπληκτική στην άμυνα και έβγαζε σιγουριά και στην επίθεση, δείχνοντας από την αρχή έως το τέλος ότι είναι το αφεντικό στο παιχνίδι.

Με την πάροδο του χρόνου, η ερυθρόλευκη άμυνα βελτιώνονταν και η διαφορά στα γκολ αυξάνονταν πάντα υπέρ του Ολυμπιακού.

Η Βουλιαγμένη δεν μπορούσε να αντιδράσει και τα γκολ που σημείωσε σε όλο το ματς συνήθως τα πετυχαίνει σε δύο οκτάλεπτα.

Play offs τελος..Πότε ξεκινουν οι Ευρωπαικες υποχρεωσεις

Play offs τελος..Πότε ξεκινουν οι Ευρωπαικες υποχρεωσεις

17/05/2014
 Η λήξη των πλέι-οφ σήμανε το τέλος της σεζόν για τη Σούπερ Λίγκα. Και το ξεκίνημα των διακοπών -που δεν θα είναι ίδιες ωστόσο για όλους. Δείτε τις ημερομηνίες που παίζει στην Ευρώπη κάθε ομάδα.

Πότε (ξανα)παίζουν μπάλα οι ομάδες μας
Με την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ έπεσε κι επισήμως η αυλαία της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Κάθε ένας απ’ τους μονομάχους ωστόσο -ανάλογα με τη θέση που κατέλαβε- ανανέωσε για διαφορετική περίοδο το ραντεβού με τους φιλάθλους του.

Νεκρή σε τροχαίο η 31χρονη Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου

Νεκρή σε τροχαίο η 31χρονη Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου

18/05/2014
 
 Από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Κυλλήνη και συγκρούστηκε με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα

Νεκρή σε τροχαίο η 31χρονη Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου

Συλλυπητήρια Ολυμπιακού για την Άννα Πολλάτου

Συλλυπητήρια Ολυμπιακού για την Άννα Πολλάτου

18/05/2014
 
 Τη θλίψη της για το θάνατο της Άννας Πολλάτου εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Συλλυπητήρια Ολυμπιακού για την Άννα Πολλάτου
Η είδηση του θανάτου της Άννας Πολλάτου σε τροχαίο δυστύχημα συγκλόνισε όλη την ελληνική κοινή γνώμη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την αδικοχαμένη αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, που ήταν φίλαθλος του συλλόγου.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Άννας Πολλάτου, η οποία «έφυγε» πρόωρα. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, κατά τους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.

Λάτρευε τον Ολυμπιακό, ήταν πάντα κοντά στην ομάδα μας και η οικογένεια του Ολυμπιακού θα τη θυμάται πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει
».


ALEX WEB RADIO/TV

Άνοιξαν σε όλη τη χώρα οι κάλπες-μαθε που ψηφιζεις

Άνοιξαν σε όλη τη χώρα οι κάλπες-μαθε που ψηφιζεις

18/05/2014
 
 Οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέρχονται στα εκλογικά κέντρα έως τις 7 το απόγευμα

Άνοιξαν σε όλη τη χώρα οι κάλπες
Από τις 7 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέρχονται στα εκλογικά κέντρα έως τις 7 το απόγευμα.

Η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική και δικαιολογημένα μπορούν να μην ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, όσοι έχουν υπερβεί το 70ό έτος της ηλικίας τους, όσοι βρίσκονται στο εξωτερικό και όσοι βρίσκονται σήμερα σε απόσταση μεγαλύτερη των 200 χιλιομέτρων από το εκλογικό τους τμήμα.

Οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν με την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους ή την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων που έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές. Η «κομμένη» ταυτότητα είναι επίσης αποδεκτή.

Στην περίπτωση νέας αστυνομικής ταυτότητας, μπορούν να ασκήσουν κανονικά το εκλογικό τους δικαίωμα, εφόσον δεν έχουν αλλάξει τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση που έχουν αλλάξει τα προσωπικά τους στοιχεία, θα πρέπει να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Στρατιωτικοί και σώματα ασφαλείας χρησιμοποιούν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα, ενώ οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλουν να προσκομίσουν έγκυρο αποδεικτικό ταυτότητας.

 O ΑLEX WEB RADIO/TV ενημερωνει ολους τους ψηφοφορους που θα ψηφισουν στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014
Για να γλυτωσετε την ταλαιπωρια και να μην ψαχνετε στους αναρτημενους καταλογους που θα υπαρχουν εξω απο τα εκλογικα κεντρα θα μπαινετε εδω και πληκτρολογωντας τα στοιχεια σας θα βλεπετε που ψηφιζετε.
http://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm




ALEX WEB RADIO/TV

Όλα δείχνουν 3ο γκρουπ για Ολυμπιακό


Όλα δείχνουν 3ο γκρουπ για Ολυμπιακό

18/05/2014
 
 Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Ολυμπιακός να βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση του Champions League τον ερχόμενο Αύγουστο.

Όλα δείχνουν 3ο γκρουπ για Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League.

Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες έχουν ελάχιστες πιθανότητες να βρεθούν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τον ερχόμενο Αύγουστο, καθώς χρειάζονται να αποκλειστούν δύο ομάδες στα προκριματικά (δύο από Αρσεναλ, Πόρτο, Ζενίτ, Λεβερκούζεν) για να σημειώσουν τη σχετική «άνοδο».

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία τους και θα καταφέρουν να αποφύγουν τις παραδοσιακές ή ανερχόμενες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τα γκρουπ δυναμικότητας του Champions League

Έτοιμη η «ερυθρόλευκη» λίστα

Έτοιμη η «ερυθρόλευκη» λίστα

18/05/2014
 
 Τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που θα κάνουν «γκελ» στους οπαδούς της ομάδας και θα ανεβάσουν αισθητά το επίπεδο του υπάρχοντος ρόστερ έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό.

Έτοιμη η «ερυθρόλευκη» λίστα
«Θα κινηθούμε για τρεις πολύ καλές μεταγραφές», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την ενίσχυση του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν, όμως τόνισε ότι «πιστεύουμε ότι τις επόμενες 10-15 ημέρες, μετά τον τελικό του Champions League, θα ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα».

Το «πολύ καλές» μεταγραφές μεταφράστηκε ως «μπαμ» και οι Πειραιώτες προχώρησαν στη διάψευση όλων των ονομάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τη συγκεκριμένη ατάκα του ισχυρού άνδρα του συλλόγου.