ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

TOYΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ...ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ....

TOYΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ...ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ....
7/1/2012

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για Ξενιάδη και Σαλιαρέλη, που σύμφωνα με δημοσίευμα φέρονται να έφαγαν ξύλο και να αποχώρησαν από το γραφείο γνωστού εφοπλιστή με σκισμένα πουκάμισα και παντελόνια!
Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» επικαλείται μαρτυρία ανθρώπου, σύμφωνα με την οποία ο Βασίλης Ξενιάδης και ο Αργύρης Σαλιαρέλης φέρονται να έφαγαν ξύλο από γνωστό εφοπλιστή επειδή κατάλαβε ότι τον κορόϊδευαν και στη συνέχεια αποχώρησαν από το γραφείο του χωρίς πουκάμισα και παντελόνια…
Δημοσιεύουμε τα όσα γράφει η συγκεκριμένη εφημερίδα :
«Εκτός των άλλων υπάρχει και απολαυστική μαρτυρία που θέλει τον Βασίλη Ξενιάδη να έχει φάει ξύλο από γνωστό εφοπλιστή, σε εφοπλιστικό γραφείο επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, δίπλα στις εγκαταστάσεις του παλιού ιπποδρόμου. Αφορμή και πάλι μια υπόθεση με αγοροπωλησίες πλοίων. Ο υποψήφιος για την αγορά της AEK, επί δυο μήνες, μαζί με τον Αργύρη Σαλιαρέλη πήγαιναν στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, υποσχόμενοι ότι θα προχωρήσουν στην αγορά πλοίων. Το παραμύθι σχεδόν πανομοιότυπο. «Σήμερα, το αργότερο αύριο, θα μπουν τα χρήματα».
Οι μέρες περνούσαν και το deal όχι μόνο δεν προχωρούσε, αλλά απεναντίας ο εφοπλιστής που βρισκόταν σε διαπραγμάτευση με τους Ξενιάδη και Σαλιαρέλη προσπαθούσε να απεμπλακεί από την όλη ιστορία. Ωστόσο, οι δυο υποψήφιοι πλοιοκτήτες όχι μόνο δεν έδειχναν διάθεση να αποχωρήσουν από τα γραφεία της εταιρείας αλλά απεναντίας άρχισαν να συμπεριφέρονται και ως ιδιοκτήτες. «Έρχονταν καθημερινά, έπαιρναν τηλέφωνα, έτρωγαν και έφευγαν», αναφέρει στο «Πρώτο Θέμα» πρόσωπο που έχει ζήσει από μέσα τη συγκεκριμένη ιστορία. Ο εφοπλιστής μέσα στην απόγνωσή του, έχοντας πληροφορηθεί ότι το δίδυμο είχε επισκεφθεί κι έναν ακόμη συνάδελφο του, στον Πειραιά, του τηλεφώνησε για να του εκφράσει τον προβληματισμό του. «Έχω μπλέξει», του είπε. Πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, ο Πειραιώτης μεγαλοεφοπλιστής ρώτησε: «Τώρα που είναι τα αγόρια;». «Εδώ τους έχω... Ο ένας τρώει και ο άλλος πίνει καφέ». Σε διάστημα δέκα λεπτών είχε φτάσει στην Ποσειδώνος. Μόλις έγινε αντιληπτός ο απρόσμενος επισκέπτης, ο κ. Ξενιάδης προσπάθησε να φανεί άνετος. «Κάθισε να πιούμε καφέ...». Με το που ολοκλήρωσε τη φράση, είχε δεχτεί την πρώτη σφαλιάρα. Σχεδόν ταυτόχρονα είχαν αρχίσει να πέφτουν και οι πρώτες ψιλές στον Σαλιαρέλη, ο οποίος είχε δεχτεί στα μούτρα ένα ποτήρι γεμάτο καφέ και το ένα μετά το άλλο τα χαστούκια. Από την όλη διαδικασία υπήρξαν και λάφυρα!
Ο εφοπλιστής, μετά το τέλος της «μάχης», κρατούσε ανά χείρας το σκισμένο παντελόνι του Σαλιαρέλη και το πουκάμισο του Ξενιάδη. Οι δύο έφυγαν κακήν κακώς από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας ο ένας χωρίς πουκάμισο (Ξενιάδης) και ο άλλος χωρίς παντελόνι (Σαλιαρέλης). Η σκηνή βιντεοσκοπήθηκε μέσω κινητού και ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Την ίδια περίοδο το δίδυμο των επενδυτών κυκλοφορούσε με ένα τζιπ Καγιέν. Κάποια στιγμή, φτάνοντας στα γραφεία του εφοπλιστή, με τον οποίο βρίσκονταν σε συζητήσεις για την εξαγορά του στόλου του, όταν παρέδωσαν το τζιπ στον άνδρα της προσωπικής ασφάλειας, έβγαλαν από δύο πενηντάρικα. Προφανώς δεν είχαν καταλάβει ότι δεν επρόκειτο για παρκαδόρο. Όταν όμως ο άνθρωπος της ασφάλειας του εφοπλιστή μπήκε στο Καγέν, αντίκρισε ένα κατακόκκινο καντράν, γεγονός που μαρτυρούσε ότι δεν είχαν κάνει ούτε το απαιτούμενο service, ίσως ελλείψει χρημάτων».

<<ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ>>

Τα... χρόνια πολλά στον Τζίγγερ!

Τα... χρόνια πολλά στον Τζίγγερ!

7/1/2012

Αυτή η... αγάπη δεν θα τελειώσει ποτέ, με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού να φωνάζουν συνθήματα κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη σε αγώνα μπάσκετ γυναικών καθώς ο μεγαλομέτοχος είχε την ονομαστική του εορτή!

Τα... χρόνια πολλά στον Τζίγγερ!
Στον Τάφο του Ινδού η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού υποδεχόταν την Καλαμαριά, για το πρωτάθλημα της Α1. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 800 φίλοι του Τριφυλλιού και φώναξαν συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Είναι γνωστό πως οι οργανωμένοι ρίχνουν όλη την ευθύνη γι΄ αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα στον Τζίγγερ. Εξάλλου πήραν αφορμή και από την ονομαστική εορτή του μεγαλομετόχου, λέγοντας ένα σχετικό σύνθημα!

ALEX WEB RADIO/TV

Καβάλα - Ολυμπιακός 63-82

Καβάλα - Ολυμπιακός 63-82

Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος από το κλειστό της Καλαμίτσας, αφού με κορυφαίους τους Χάινς, Σλούκα και Πρίντεζη, νίκησε με 82-63 την Καβάλα, φτάνοντας στις 10 νίκες στο πρωτάθλημα.
Παίζοντας ωραίο μπάσκετ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια μεγάλης έκτασης νίκη μέσα στην Καβάλα, αφού κατέβαλε την αντίσταση της τοπικής ομάδας κερδίζοντας με 82-63, έχοντας κορυφαίους τους Κάιλ Χάινς, Κώστα Σλούκα και Γιώργο Πρίντεζη.
Μουδιασμένο ξεκίνημα

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με 5 Έλληνες στην πεντάδα, τους Πρίντεζη, Πελεκάνο, Γλυνιαδάκη και Πρίντεζη και τον Κεϊλίν Λούκας να τους πλαισιώνει από τη θέση του πλέι μέικερ. Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλο πρόβλημα στο ριμπάουντ στην αρχή, γεγονός που κρατούσε την Καβάλα κοντά στο σκορ, αφού της έδινε δεύτερες επιθέσεις, ενώ τα λάθη που έκαναν και οι αργές επιστροφές που είχαν οι "ερυθρόλευκοι" παίκτες έδιναν εύκολους πόντους στους γηπεδούχους.

Πάτησε γκάζι στη συνέχεια

Η είσοδος των Κάιλ Χάινς και Κώστα Σλούκα στο παρκέ άλλαξε τη μοίρα του αγώνα. Ο Αμερικανός έδωσε την ενέργεια που χρειαζόταν ο Θρύλος κάτω από το καλάθι, αφού ο Πέρο Άντιτς αναλωνόταν σε μακρινά (και άστοχα) σουτ, ενώ ο Έλληνας γκαρντ (τελείωσε το ματς με 7 ασίστ) έδωσε ρυθμό στο παιχνίδι του Θρύλου. Ο κόουτς της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης επέλεξε να γυρίσει την άμυνα της ομάδας του σε ζώνη, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε με γρήγορο τρανσίσιον παιχνίδι, τρέχοντας στον αιφνιδιασμό, προκειμένου να μην προλαβαίνει η άμυνα να στηθεί. Εκεί ήταν που κρίθηκε το ματς. Ο Ολυμπιακός "έτρεχε" το παιχνίδι του, ενώ είχε και γρήγορες επιστροφές, με αποτέλεσμα να "ανοίξει" τη διαφορά και να πάει στα αποδυτήρια με +14 (26-40).

Ένας Σίμτσακ δεν φέρνει την άνοιξη

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο γ' δεκάλεπτο. Η Καβάλα, βλέποντας τον Θρύλο να έχει "κλείσει" καλά τα ατού της (Τέιλορ, Ο' Μπράιαντ, Κοστόβ) είδε τον Βασίλη Σίμτσακ να της δίνει αρκετούς πόντους στην επανέναρξη του αγώνα. Ωστόσο, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν άφηναν τους γηπεδούχους να πλησιάζουν, κρατώντας τη διαφορά κοντά στους είκοσι πόντους, παρά το μικρό πάρτι που είχε στήσει ο 30χρονος φόργουορντ απέναντι στην "ερυθρόλευκη" άμυνα (ειδικότερα στον Παπανικολάου), που πέτυχε 13 (17 συνολικά) από τους 19 πόντους της ομάδας του στην τρίτη περίοδο.

Τυπική διαδικασία το 4ο δεκάλεπτο

Με την νίκη να έχει αποκτήσει ήδη "ερυθρόλευκο" χρώμα, οι παίκτες του Ολυμπιακού χαλάρωσαν στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο. Λούκας, Γκετσεβίτσιους και Κέσελ εναλάσσονταν τη σκυτάλη στο σκορ για τον Ολυμπιακό, ενώ στην αντίπερα όχθη, τη σκυτάλη από τον Σίμτσακ πήρε ο Γεωργάκης, ενώ ο Κοστόβ έκανε ένα μικρό ξέσπασμα, χωρίς όμως να επηρεάσουν καθόλου την έκβαση του αγώνα. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έριξε τον Ματ Χάουαρντ στο παρκέ τα τελευταία 3,5 λεπτά, όταν τα πάντα είχαν κριθεί.

Μ' αυτά και μ' αυτά, ο Ολυμπιακός απέδρασε με το 10ο φετινό ροζ φύλλο αγώνα από το κλειστό της Καλαμίτσα, όπου ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα. Οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν να έχουν πάρει το μάθημα από το πάθημα των "πράσινων" και εμφανίστηκαν κατάλληλα προετοιμασμένοι, μπλοκάροντας κάθε έμπνευση του Δημήτρη Πρίφτη και των παικτών του.

Διαιτητές: Καρακατσούνης, Κορομηλάς, Διαμάντης.

Τα δεκάλεπτα: 13-14, 26-40, 45-65, 63-82.

Ανά δεκάλεπτο: 13-14, 13-26, 19-25, 18-17.

Καβάλα (Πρίφτης): Πάσαλιτς, Γκάρισον 1, Αγγελόπουλος 7(1), Τέιλορ 8(1), Στεφανίδης 4, Γέλιος, Καραθανάσης 2, Γεωργάκης 8, Κοστόφ 6(2), Καραποστόλου 2, Σίμτσακ 17(1) Ο' Μπράιαντ 8.

Ολυμπιακός (Ιβκοβιτς): Χάινς 15, Λούκας 8, Αντιτς 5(1), Χάουαρντ 1, Κέσελ 8(2),   Πελεκάνος 4, Γκετσεβίτσιους 10(2), Γλυνιαδάκης 8, Πρίντεζης 11(2), Παπανικολάου 5(1), Σλούκας 7(1).

Αναλυτικά τα στατιστικά των παικτών του Ολυμπιακού στο ματς:



Αναλυτικά τα στατιστικά των παικτών της Καβάλας στο ματς:


 
www.redplanet.gr/

«Σκασμένος» ο Καλμαζίδης!

«Σκασμένος» ο Καλμαζίδης! 

7/1/2012

Ο εορτάζων σήμερα Γιάννης Καλμαζίδης δεν πήρε το δώρο που θα ήθελε απόψε. ο Ηρακλής κέρδισε τον Ολυμπιακό και ο πολυνίκης προπονητής παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος από τον τραυματισμό του Ντίμα Φιλίποφ:
ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ«Ο Ηρακλής έπαιξε καλύτερα απο εμάς και κέρδισε. Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι ο τραυματισμός του Ντίμα. Έχει δρόμο ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά ο τραυματισμός αυτός μας προβληματίζει γιατί έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας. Στην Ευρώπη, την Τετάρτη παίζουμε το πρώτο ματς, την άλλη εβδομάδα το δεύτερο.
Δεν είναι μόνο ότι δεν έπαιξε ο Ντίμα, έχουμε και άλλους αξιόλογους παίχτες για να πάρουν μεγάλο βάρος, αλλά ένα τέτοιο γεγονός αποσυντονίζει την ομάδα. Ήμασταν μπροστά όταν χτύπησε, και μετά χάσαμε 8-9 πόντους στη σειρά. Είναι κάτι που επηρεάζει την ομάδα.
Δεν ξέρω πόσες μέρες θα μείνει έξω. Η ομάδα αποτελείται από 12 αθλητές. Και πέρυσι είχαμε προβλήματα και έπαιξαν κάποιοι άλλοι παίκτες σε αυτή τη θέση…μπορώ να μπω κι εγώ!»

 www.olympiacos24.gr/

Με τον Ντίμα δε χανόταν αυτό το ντέρμπι

Με τον Ντίμα δε χανόταν αυτό το ντέρμπι 

7/1/2012 


Ο τραυματισμός του Ντίμα Φιλίποφ ήταν το σημείο κλειδί και η βασική αιτία που χάθηκε το μεγάλο ντέρμπι σήμερα στο «Μελίνα Μερκούρη» με τον Ηρακλή (1-3), αφού τη στιγμή που έπαθε το διάστρεμμα οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.
ΦΙΛΙΠΟΦΟ Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το πρώτο σετ και πήρε γρήγορα μια διαφορά 3 πόντων στο 4-1. Στη συνέχεια ο Ηρακλής με τον Ντεσπέιν κατάφερε να μειώσει μέχρι και στον πόντο λίγο πριν το τεχνικό τάιμ άουτ στο 7-6. Τελικά ο Ολυμπιακός έφτασε πρώτος στους 8 πόντους και στο τεχνικό τάιμ άουτ. Με την επιστροφή των παικτών στο τάραφλεξ οι Πειραιώτες έδειχναν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τον Ηρακλή να διεκδικήσει το σετ κρατούσαν σταθερά μια διαφορά 3 πόντων που ανάγκασε τον Δρίκο να πάρει τάιμ άουτ στο 12-9. Παρόλα αυτά η διαφορά αυξήθηκε στους πέντε πόντους μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Στο 17-13 έγινε το μοιραίο για τον Ολυμπιακό αφού ο Φιλίποφ γύρισε το πόδι του πατώντας στο πόδι του Ντεσπέιν που μόλις είχε πάρει τον πόντο. Ο αγώνας διακόπηκε για αρκετό χρόνο και ο Ντίμα βρισκόταν στο τάραφλεξ σφαδάζοντας από τους πόντους. Τελικά αποχώρησε και αυτό σημάδεψε τους παίκτες μας που έδειχναν να έχουν πέσει ψυχολογικά. Αυτό φάνηκε άμεσα αφού ο Ηρακλής με συνοπτικές διαδικασίες ισοφάρισε στο 17-17 και πέρασε μπροστά στο σκορ. Τελικά ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να επανέλθει στο σετ και το έχασε με 21-25.
Το δεύτερο σετ ξεκίνησε θυμίζοντας το τέλος του πρώτου με τον Ολυμπιακό να είναι ακόμα μουδιασμένος από την απώλεια του Φιλίποφ. Ο Καλμαζίδης προσπαθούσε να τους συνεφέρει από τον πάγκο αλλά φαινόταν αρκετά δύσκολο. Ο Ντεσπέιν δεν έβρισκε αντίπαλο στα καρφιά του και κρατούσε μπροστά την ομάδα του με 2-3 πόντους. Τελικά τρεις ήταν κα οι πόντοι της διαφοράς στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ για τον Γηραιό. Η διαφορά αυτή διατηρήθηκε μέχρι και το 7-10 και κάπου εκεί ο Ολυμπιακός ξύπνησε. Με τον Νοβότνι και τον Ανδρεάδη άρχισαν να παίρνουν πόντους που ξεσήκωσαν τους φιλάθλους που έκαναν την ατμόσφαιρα να πάρει φωτιά. Έτσι ήρθε η ισοφάρισης το 11-11 και ο κόσμος πήρε φωτιά πραγματικά. Στο 12-11 ο Δρίκος πήρε τάιμ άουτ αλλά δεν κατάφερε τίποτα. Στο 15-12 ξαναπήρε τάιμ άουτ μήπως μπορέσει να σταματήσει τον Ολυμπιακό αλλά το μομέντουμ είχε πλέον διαλέξει πλευρά. Ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του επανήλθε για τα καλά στο ματς και κατάφερε να πάρει μια διαφορά 4 πόντων που τη διατήρησε μέχρι το 21-17 παρά το τάιμ άουτ του Δρίκου. Τελικά πήρε το σετ με 25-19 και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο τρίτο σετ οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν ξανά χωρίς ρυθμό και βρέθηκαν πάλι πίσω στο σκορ. Στο 3-4 ο κόσμος πήρε και πάλι φωτιά αλλά υπήρξε διακοπή στον αγώνα αφού οι αναπληρωματικοί παίκτες του Ηρακλή ενοχλήθηκαν από τις έντονες αποδοκιμασίες. Τελικά ευνοημένος από τη διακοπή ήταν ο Ολυμπιακός που πέρασε μπροστά και έφτασε και με έναν βαθμό προβάδισμα στο τεχνικό τάιμ άουτ. Αμέσως μετά όμως ο Ηρακλής πήρε δύο συνεχόμενους πόντους και ανάγκασε τον Καλμαζίδη να πάρει τάιμ άουτ. Το παιχνίδι έγινε θρίλερ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο στο σκορ μέχρι και το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Το ίδιο συνεχίστηκε και μέχρι το 19-19 αλλά κάπου εκεί τα λάθη από τον Ολυμπιακό έδωσαν το δικαίωμα στον Ηρακλή να ξεφύγει σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο και παρά το τάιμ άουτ του Καλμαζίδη χάθηκε το σετ και μάλιστα με διαφορά 4 πόντων με σκορ 21-25.
Το τέταρτο σετ ξεκίνησε όπως περίπου το τρίτο με τον Ηρακλή να μπαίνει πιο δυνατά και να παίρνει το προβάδισμα και μάλιστα να φτάνει στο τεχνικό τάιμ άουτ με μια διαφορά 4 πόντων που έφτασε μέχρι και τους 6 στο 4-10. Η ομάδα φάνηκε να μην μπορεί να αντιδράσει και συνέχισε να βρίσκεται πίσω στο σκορ με αρκετούς πόντους μέχρι το 12-14 που με ένα σερί 4-1 έφτασε στους δύο πόντους αναγκάζοντας τον Δρίκο να καλέσει τάιμ άουτ. Αυτό φαίνεται πως συνέφερε τους παίκτες του Ηρακλή που αντέδρασαν  και κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα στο σκορ μέχρι το 17-17 που ο Ολυμπιακός ισοφάρισε για πρώτη φορά το σετ. Αυτό έβαλε και πάλι φωτιά στο κόσμο στις κερκίδες που είχε σιγήσει και έδωσε το έναυσμα για αντεπίθεση. Το σετ έγινε και πάλι Θρίλερ και ο κάθε πόντος πανηγυριζόταν έξαλα από κάθε ομάδα. Στο 19-20 ο Καλμαζίδης πήρε τάιμ άουτ για να μη χάσει η ομάδα του την επαφή με το σκορ σε αυτό το κρίσιμο σημείο, αλλά τα κρίσιμα λάθη των παικτών μας και η ευστοχία του Ντεσπέιν έφεραν τον Ηρακλή μια ανάσα από το τρίποντο με το ταμπλό να δείχνει 21-24. Σε εκείνο το σημείο οι πρωταθλητές έδειξαν ότι δεν παράτησαν το παιχνίδι και με ένα σερί 4-0 πέρασαν μπροστά με 25-24 και ήταν έτοιμοι για την μεγάλη ανατροπή. Τελικά ένας άσος του Κοκκινάκη που θα έδινε το σετ στον Ολυμπιακό δόθηκε άουτ από τον επόπτη γραμμών και ο Ηρακλής πήρε το παιχνίδι με 1-3 σετ και το καθαρό τρίποντο.
Τα σετ: 21-25, 25-19, 21-25, 26-28.

www.olympiacos24.gr/

Ένα μήνα εκτός ο Φιλίποφ

Ένα μήνα εκτός ο Φιλίποφ 

7/1/2012

Ο πασαδόρος των «ερυθρολεύκων» τραυματίστηκε όταν σε προσπάθεια για μπλοκ προσγειώθηκε πάνω στο πόδι του Ρολάντο Ντεσπέιν στο πρώτο σετ και ενώ το σκορ ήταν 17-13.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα και απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου ένα μήνα. Ο Φιλίποφ θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί με σιγουριά το μέγεθος του τραυματισμού του.
 
www.thrylos.gr/

Υπέγραψε στη Σαμσουνσπόρ ο Γκέκας

Υπέγραψε στη Σαμσουνσπόρ ο Γκέκας 

7/1/2012

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής με ελληνική υποκοότητα που παίζει στην Τουρκία έγινε και επισήμως ο Φάνης Γκέκας. Ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με τη Σαμσουνσπόρ, ως δανεικός από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις. Η συμφωνία με τον Γκέκα είχε επιβεβαιωθεί από την Παρασκευή (06/01) και απέμεναν τα διαδικαστικά για να επισημοποιηθεί.

Το απόγευμα θα παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα στην αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ, ενώ μέσα στη βδομάδα αναμένεται να κάνει και ντεμπούτο στο Κύπελλο.
Στο παρελθόν στην Τουρκία είχαν αγωνιστεί ο Λευτέρης Αντωνιάδης και ο Νίκος Κόβης, ωστόσο, δεν είχαν ελληνική υπηκοότητα.
 
www.thrylos.gr/

Στο Red Store o Φέισα για ψωνια και ο Μακουν (video)

Στο Red Store o Φέισα για ψωνια και 

ο Μακουν(video)

Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού, Λιούμπομιρ Φέισα, βρέθηκε στην μπουτίκ της ομάδας στο  Καραϊσκάκη και υπέγραψεαυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλος θαυμαστές του. Την ίδια ώρα στο Red Store και ο Μακούν για... ψώνια.
Το Red Store του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης" έχει συνηθίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού να φιλοξενεί παίκτες της ομάδας, όπου υπογράφουν αυτόγραφα και βγαίνουν φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.
Αυτή τη φορά ήταν ο διεθνής Σέρβος μέσος της ομάδας, Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος δεν αρνήθηκε σε κανένα φίλο του Ολυμπιακού που ήθελε αυτόγραφο ή μια φωτογραφία μαζί του. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στον "Ναό" για να δει από κοντά και να μιλήσει στον 23χρονος άσο του Θρύλου και δεν έφυγε κανένας παραπονεμένος.

Στην μπουτίκ του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης" βρέθηκε την ίδια ώρα και ο Καμερουνέζος άσος του Ολυμπιακού, Ζαν Μακούν, ο οποίος πήγε για να ψωνίσει πράγματα για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο 28χρονος παίκτης έγινε γρήγορα αντιληπτός από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και δεν ξέφυγε από την ασφυκτική τους πίεση για μια φωτογραφία. Χαμογελαστός ο Καμερουνέζος συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση και υπέγραψε και εκείνος αυτόγραφα.
  ALEX WEB RADIO/TV

Για ψώνια στο Red Store ο εορτάζων Μακούν!(video)

Για ψώνια στο Red Store ο εορτάζων Μακούν!(video) 

7/1/2012

Ο κόσμος είδε τον Φέισα να μπαίνει στο Red Store και αφού έπεσε πάνω του για τα πρώτα αυτόγραφα και φωτογραφίες, είδε μετά απο λίγο άλλη μια έκπληξη!
Απο το πουθενά, ο Ζαν Μακούν, μαζί με κάποιον φίλο του, εμφανίστηκε στο Red Store και ο κόσμος τους την «έπεσε» πριν καλά καλά πατήσει το πόδι του μέσα στην μπουτικ!
Εκεί κάπου όλοι άρχισαν να κοιτάζονται μεταξύ τους, για τυχόν ασυνεννοησία της ΠΑΕ με τους παίκτες, αλλά το γρίφο έλυσε ο βραχύσωμος χαφ του Ολυμπιακού, όπου όταν ρωτήθηκε… «πώς κι απο δω;».. απάντησε πως ήρθε με τον φίλο του για ψώνια!
Ο Μακούν όμως, σκόρπισε και γέλιο, αφού σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους, αφού αρνήθηκε ευγενικά να κάνει κάποια δήλωση, είπε πως γνωρίζει για τη σημερινή εορτή του Αγ. Ιωάννη και τόνισε πως κι αυτός γιορτάζει σήμερα (Ζαν - Γιάννης), με τους παρευρισκόμενους να λύνονται στα γέλια!!
Δείτε το video.


www.olympiacos24.gr/

Εκτός Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα

Εκτός Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα

Την αποστολή για την Δράμα και τον Κυριακάτικο αγώνα με την Δόξα ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Εκτός αποστολής έμειναν οι Πάμπλο Ορμπάιθ, Αριέλ Ιμπαγάσα και Χοσέ Χολέμπας.
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής με την Δόξα Δράμας.
Ο Βάσκος τεχνικός μετά την λήξη της προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής. Ανάμεσα τους δεν βρίσκονταν οι Πάμπλο Ορμπάιθ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Χοσέ Χολέμπας, Σήφης Δασκαλάκης, Γιάννης Ποτουρίδης, Γιώργος Βαλεριάνος και Τζαμέλ Αμπντούν.

Τους τρεις πρώτους, ο προπονητής του Ολυμπιακού τους άφησε εκτός προφανώς για να τους ξεκουράσει, ενώ τους υπόλοιπους για αγωνιστικούς λόγους.

Από 'κει και πέρα, την αποστολή για το ματς με την Δόξα απαρτίζουν οι Κοστάνσο, Μέγκερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Μανιάτης, Μακούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Χαβίτο, Μιραλάς, Τζεμπούρ και Πάντελιτς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν με την προπόνηση που έγινε στις 15:00, την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 8/1, 19:30) αγώνα με την Δόξα Δράμας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο στάδιο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Χολέβας ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Μανιάτης, Μακούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Χαβίτο, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Ομπάιθ, Χολέβας, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

www.redplanet.gr/

"Οι παίκτες ξέρουν το χρέος τους"

"Οι παίκτες ξέρουν το χρέος τους"

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε την πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας και ήθελε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επισκέπτεται σήμερα τις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες. "Δεν είναι μικρά παιδιά", το σχόλιο των Πειραιωτών για τους ποδοσφαιριστές.
Την πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες του Ολυμπιακού, εξέφρασαν επίσημα από την ΠΑΕ με αφορμή δημοσίευμα που ήθελε τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη να πηγαίνει σήμερα στου Ρέντη για να μιλήσει για την αναμέτρηση με τον Δόξα Δράμας που ακολουθεί.
Χαρακτηριστικά, οι ερυθρόλευκοι τόνισαν πως οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν τεθεί.

Παράλληλα, ξεκαθάρισαν πως δεν είναι δυνατόν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ να πηγαίνει συνέχεια στου Ρέντη για να μιλάει στους παίκτες, οι οποίοι δεν είναι μικρά παιδιά.

"Δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος να πηγαίνει τόσο συχνά στου Ρέντη για να μιλάει στους παίκτες. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και ξέρουν το χρέος τους.
 
Δεν είναι μικρά παιδιά. Ούτε αναβλήθηκε ούτε ήταν προγραμματισμένο κάτι τέτοιο".

www.redplanet.gr/

Βαλβέρδε: "'Οχι μούτρα στον πάγκο"

Βαλβέρδε: "'Οχι μούτρα στον πάγκο"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε παρατηρήσεις στην προπόνηση στους παίκτες του, επισημαίνοντας τους: "Δεν θέλω να βλέπω μούτρα απ' όσους είναι στον πάγκο. Κάνετε ζέσταμα με μεγάλη καθυστέρηση".
Κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού στο Ρέντη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να κάνει ορισμένες παρατηρήσεις τόσο στους κυρίως αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, όσο και στους βασικούς όταν δεν θα είναι στην ενδεκάδα, επισημαίνοντας τους πως δεν θέλει να τους βλέπει μουτρωμένους στον πάγκο, κάτι το οποίο παρατήρησε στο ματς με τον Ατρόμητο. Επίσης, τους έκανε συστάσεις ώστε να κάνουν γρήγορα προθέρμανση όταν τους το λέει και να μην αργούν.
Συγκεγκριμένα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σχολίασε: "Οι περισσότεροι αναπληρωματικοί βγήκατε για ζέσταμα με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να αργήσετε και δεν είναι πρόβλημα να βγείτε 5-10 λεπτά αργότερα, αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή.

Όταν λέμε ότι πρέπει να γίνει μία αλλαγή, πρέπει να γίνει εκείνη τη στιγμή και όχι να καθυστερούμε χωρίς λόγο. Είναι διαφορετικό να κάνουμε 2-3 λεπτά την αλλαγή και διαφορετικό 6 λεπτά. Τα 6 λεπτά είναι ένας πολύς χρόνος για το ποδόσφαιρο και ειδικά σε αυτά τα ματς που δεν τα έχουμε καθαρίσει".

Σε εκείνο το σημείο ο Μάρκο Πάντελιτς, απάντησε: "Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουν πρώτα οι βασικοί μασάζ και μετά εμείς, γι’ αυτό αργήσαμε".

Τότε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε: "Εντάξει, δεν είναι πρόβλημα αυτό, αλλά είναι πιο γενικό το φαινόμενο. Το κακό είναι ότι όταν δεν κάνετε σωστό ζέσταμα, δεν θα είστε έτοιμοι όταν χρειαστεί να μπείτε στον αγώνα. Επίσης, μερικοί από εσάς έχουν μούτρα στον πάγκο και δείχνουν να μην έχουν όρεξη. Αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει..."

www.redplanet.gr/

Κοντά σε Εργοτέλη ο Χαβίτο

Κοντά σε Εργοτέλη ο Χαβίτο

Για την απόκτηση του Χαβίτο με την μορφή δανεισμού ενδιαφέρεται ο Εργοτέλης, ο οποίος τελευταίες ώρες φαντάζει ως φαβορί για να τον εντάξει στο δυναμικό του.
Ο Ισπανός, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι από τον Άρη, δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής.
Στο πλαίσιο αυτό, θα παραχωρηθεί δανεικός, έτσι ώστε, να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει το καλοκαίρι πιο έτοιμος στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Εργοτέλης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για να τον εντάξει στο δυναμικό του και δεν αποκλείεται σύντομα να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr/

Η Τσέλσι δέχτηκε την πρόταση για τον Κακουτά

Η Τσέλσι δέχτηκε την πρόταση για τον Κακουτά

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, η Τσέλσι αποδέχτηκε (!) την πρόταση του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Γκαέλ Κακουτά. Επιλογή Ερνέστο Βαλβέρδε ο Γάλλος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός.
Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα από την γνωστή ιστοσελίδα "mercato.365", η Τσέλσι αποδέχτηκε (!) την πρόταση του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του 21χρονου μεσοεπιθετικού, Γκαέλ Κανουτά. Επιλογή Ερνέστο Βαλβέρδε ο ταλαντούχος Γάλλος χαφ-εξτρέμ, για τον οποίο είπε τα καλύτερα ο συμπατριώτης του Φρανσουά Μοδέστο.
Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Γκαέλ Κακουτά. Γαλλικό δημοσίευμα, λίγο αργότερα, αναφέρει πως η Τσέλσι, στην οποία έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2015 ο 21χρονος (21/6/1991) μεσοεπιθετικός, αποδέχτηκε την πρόταση των Πειραιωτών για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το κείμενο, ο παίκτης αποτελεί επιλογή του προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή μέσω dvd's, ενώ επισημαίνει πως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Γκαέλ Κακουτά ο συμπατριώτης του Φρανσουά Μοδέστο.

Αυτό που απομένει, πλέον, είναι και η απάντηση του ταχύτατου χαφ-εξτρέμ, ο οποίος ξεχωρίζει για την άριστη τεχνική του κατάρτιση, με τις ετήσιες αποδοχές του στην Τσέλσι να φτάνουν το 1.000.000 ευρώ.

Ο Κακουτά εν δράσει:

Gael Kakuta _ Chelseas Rising Star από Zamponakos
www.redplanet.gr/

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ-ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ....

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ-ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ....
7/1/2012
Δειτε το αγωνιστικο προγραμμα των ομαδων στην Ευρωπη και τις ωρες εναρξης τους.
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους αγωνες σε απευθειας live streaming απο ολες τις διοργανωσεις μεσα απο το BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV πατωντας στην σελιδα SPORT TV LIVE LINKS επιλεγοντας αγωνα και λινκ

                                                             

                                                                        


                                                                           


                                                                          


                                                                         


                                                                          

                                                                           


ΑLEX WEB RADIO/TV

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ
7/1/2012
Δειτε τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα για την 16η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE




ALEX WEB RADIO/TV

«Έφυγε» ένας πραγματικός γίγαντας

«Έφυγε» ένας πραγματικός γίγαντας

6/1/2012

 Σε ηλικία μόλις 52 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο υψηλότερος καλαθοσφαιριστής (2,41 μ.) το 1991, Ρώσος γίγαντας Αλεξάνταρ Σιζονένκο.
    ΣΙΖΟΝΕΝΚΟ

    www.olympiacos24.gr/

    Τα δυο φιλικά της Ρούμπιν πριν τον Θρύλο!

    Τα δυο φιλικά της Ρούμπιν πριν τον Θρύλο! 

    6/1/2012 

    Στην Τουρκία θα βρεθεί η Ρούμπιν Καζάν, σε μερικές μέρες. Εκεί θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της κυρίως για τα ματς με τον Ολυμπιακό, στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και αυτά που απομένουν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των μπαράζ του τίτλου, στην Ρωσία.
    ΝΟΜΠΟΑ-ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝΌπως έκαναν γνωστό οι ρώσοι θα δώσουν και δυο φιλικά. Στις 22 του μήνα θα αντιμετωπίσουν την Λέφσκι Σόφιας και τρεις μέρες αργότερα, την Μπόχουμ.







    www.olympiacos24.gr/



    Με Βάντερσον η Δόξα Δράμας

    Με Βάντερσον η Δόξα Δράμας 

    6/1/2012 

    Η Δόξα Δράμας είναι η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή οι πρωταθλητές θα δώσουν μια ακόμα παράσταση, αυτή την φορά στην Δράμα. Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μάκης Κατσαβάκης, έχει ολοκληρώσει τα σχέδιά του, ενώ ανακοίνωσε και την αποστολή.
    ΒΑΝΤΕΡΣΟΝΣε αυτή βρίσκεται και ο δανεικός απο τον Θρύλο, Κόστα Βιάνα Βάντερσον, που θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τους «ερυθρόλευκους».
    Απο την άλλη πλευρά, ο Πίντο Λεάντρο, έμεινε εκτός καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ μέσα είναι οι Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης.
    Αναλυτικά η αποστολή της Δόξας:
    Σέρεμετ, Δαύκος, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Βάντερσον, Ρούτσης, Αραβίδης, Τοπούζης, Λίμα, Μπριλάκης, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης, Αμπουμπακαρί, Σοϊλέδης, Στεριανός, Κουμπρόγλου, Αγγελούδης.

    www.olympiacos24.gr/

    «Βράχος» ο Κέβιν

    «Βράχος» ο Κέβιν 

    6/1/2012 


    ΜΙΡΑΛΑΣΟι ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού του Βέλγου σούπερ σταρ του Θρύλου υποχώρησαν, και δε χρειάστηκε ούτε καν να μεταβεί για εξετάσεις.
    Μετά την αρχική ανησυχία για τον Κέβιν Μιραλάς από τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ήρθαν τα ευχάριστα νέα, αφού ο Βέλγος γκολτζής του Ολυμπιακού συμμετείχε κανονικά στην αποθεραπεία των παικτών που αγωνίστηκαν την Τετάρτη χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ή να παραπονεθεί για ενοχλήσεις.
    Έτσι τέθηκε στη διάθεση του Βαλβέρδε, αλλά είναι αμφίβολο αν ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα τον χρησιμοποιήσει στο Καυτανζόγλειο, τόσο για να μην διακινδυνεύσει πιθανή υποτροπή του, αλλά και για να μην τον κουράσει σε ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα μεγάλης δυσκολίας.

    www.olympiacos24.gr/

    Δώστε στον "Κάρα" πέναλτι

    Δώστε στον "Κάρα" πέναλτι

    Η διαφορά πάει στους 6 βαθμούς και, κλασσικά, στον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει να... βρομίζει το πρωτάθλημα, με τον "αειθαλή" Γιώργο Καραγκούνη να εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία του Βοσκάκη.
    Ποια είναι τα σίγουρα σε αυτή τη ζωή; Ο ήλιος θα βγει από την Ανατολή, τα ψάρια θα είναι πάντα στη θάλασσα και ο Παναθηναϊκός θα κάνει παράπονα για τη διαιτησία, μόλις ο Ολυμπιακός πάρει διαφορά και το τρέμουλο αρχίσει στην Παιανία.
    Έτσι και φέτος. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό (με δύο παιχνίδια λιγότερα) και στο "πράσινο" στρατόπεδο ξεκίνησαν το γνωστό τους "τραγούδι" για το σάπιο πρωτάθλημα, τα συμφέροντα που κυνηγούν την "τριφυλλάρα" και δεν την αφήνουν να πάρει το πρωτάθλημα και τόσα άλλα. Το πρωτάθλημα είναι σαν τα τρόφιμα στα χαλασμένα ψυγεία... Στο +6 αρχίζει και σαπίζει...

    Τα 14523 πέναλτι ξεχνιούνται ως δια μαγείας αμέσως και ξεκινούν τα... άσματα. Τον χορό, φέτος, το ξεκινά, ποιος άλλος, ο γνωστός "Κακοφωνίξ", Γιώργος Καραγκούνης, που σύμφωνα με "πράσινη" φυλλάδα είπε στον διαιτητή Βοσκάκη, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό:

    "Φοβάστε τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό και μας αδικείται, τρέμετε σε κάθε φάση δεν σφυρίζεται αυτά που βλέπετε δεν μας σέβεστε καθόλου δεν είναι δυνατόν να γίνονται όλα αυτά".

    Στην απάντηση του Βοσκάκη "σε σέβομαι" ο "τυπάρας" είπε:

    "Πλάκα μου κάνεις; Πως με σέβεσαι που αντί για φάουλ μπροστά στα μάτια σου μου δίνεις κάρτα για διαμαρτυρία".

    Έλα ρε Βοσκάκη... Δώσε πέναλτι στον Γιώργαρο κι εσύ. Δεν σέβεσαι τα τόσα χρόνια του στο ποδόσφαιρο, που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα για θέατρο; Κάνει θέατρο ο Καραγκούνης; Θα τρελαθούμε τελείως; Καραγκούνης = αλήθεια!

    The best diver in the world - Karagkounis από Zamponakos


    Karatoumpas από Zamponakos


    ο iptamenos karagkounis από Zamponakos

    www.redplanet.gr