Απίστευτοι διάλογοι σημειώθηκαν μεταξύ Φερέιρα, Σιμάο και Κατσουράνη με τον Μοζαμβικανό να ρωτάει ποιος είναι ο προπονητής... Ο Πορτογάλος ρώτησε τον Κατσούρ αν πήρε επίτηδες κίτρινη κάρτα.
Ο Παναθηναϊκός είναι κακός εντός αγωνιστικού χώρου στα πλέι οφ και αυτό φαίνεται πως έχει επηρεάσει άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο καθώς δεν λείπουν και οι λογομαχίες μεταξύ των παικτών.
Στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ακολούθησε ο εξής διάλογος στα αποδυτήρια, όπως δημοσιεύει η Sportday:
Φερέιρα προς Κατσουράνη: «Νομίζεις πως είμαι κανένας ηλίθιος; Δεν βλέπω τι κάνεις; Γιατί πήρε κίτρινη κάρτα; Μήπως δεν θες να παίξεις στο επόμενο ματς;»,
Κατσουράνης: «Κόουτς δεν ήταν κάρτα το μαρκάρισμα».
Φερέιρα προς όλους: «Νομίζετε πως είστε ικανοί να ξεφτιλίζετε εμένα που έχω τέτοια καριέρα στην Ευρώπη; Πως θα αντικρίσω τη διοίκηση που θα έρθει στην Παιανία; Εγώ σας στηρίζω κι εσείς κάνετε ότι γουστάρετε. Θα σηκωθώ και θα φύγω, δεν πάει άλλο»!
Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην προπόνηση στην Παιανία ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε για τον τσακωμό των Κατσουράνη, Σιμάο κατά την διάρκεια του αγώνα στην Τούμπα: «Καλά εμείς φάγαμε γκολ κι εσείς τσακωνόσασταν; Αυτό δεν θα ξαναγίνει».
Σιμάο: «Κόουτς σε όλους μιλάει αυτός (σ.σ. Κατσουράνης). Κάνει τον προπονητή. Ποιος είναι ο προπονητής;».
Κατσουράνης: «Τι είναι αυτά που λες ρε; Δεν μπορούμε να μιλήσουμε;».
Σιμάο: «Εσύ μας βρίζεις συνέχεια, δεν μιλάς».
Ο Κατσουράνης εκείνη την στιγμή πήγε να απευθυνθεί στον Φερέιρα, αλλά ο Σιμάο του είπε: «Οταν μιλάς για μένα να μιλάς σε μένα απευθείας και όχι στον προπονητή. Πες τα εδώ»!
Καραγκούνης: «Σταματήστε επιτέλους. Εντάξει τελείωσε. Μπάλα παίζουμε»
Φερέιρα: «Τελείωσε εδώ. Τέλος!»

www.gazzetta.gr/