Ο Ηλίας Κυριακίδης χαρακτήρισε σωστό και ακριβοδίκαιο τον Τάσο Κάκο για τις αποφάσεις του να αποβάλει τους Χίμπλινγκερ και Μπουχαλάκη και τόνισε ότι οι παίκτες θα πρέπει να είναι πιο επαγγελματίες στα μαρκαρίσματά τους.

«Τα δύο ημίχρονα είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό με αυτή τη δυναμική κι αυτή τη ποιότητα, πρέπει να τρέχεις περισσότερο για να πάρεις περισσότερες μονομαχίες.

Δεν ήμασταν αρνητικοί, αλλά σε ένα βαθμό τα καταφέραμε. Είμαστε ικανοποιημένοι εν μέρει από το 0-0 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά, αλλά σκεφτείτε πόσο δύσκολο ήταν για μας να αντιμετωπίσουμε με εννέα παίκτες τον Ολυμπιακό».

Για τις αποβολές: «Ήταν σωστός και ακριβοδίκαιος ο Κάκος. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να προσέξουμε εμείς και να είμαστε πιο επαγγελματίες στα δικά μας μαρκαρίσματα. Πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους διαιτητές, να είμαστε πιο συνεπείς και πιο επαγγελματίες».

Με τα λεγόμενα του Κυριακίδη συμφώνησε και ο Γιώργος Σαρρής. «Ήταν ακριβοδίκαιες οι αποβολές. Εμείς έπρεπε να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια και αυτό κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».