ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Αποθέωση για Τάσο Πάντο!

Αποθέωση για Τάσο Πάντο!

13 Αυγούστου, 2011
Ο κόσμος του Θρύλου δεν ξεχνά!
ΠΑΝΤΟΣΚατά την είσοδο του Τάσου Πάντου στον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων” οι ερυθρόλευκοι” ξέσπασαν σε χειροκροτήματα από την κερκίδα για τον αρχηγό του ΠΑΣ, δείχνοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν ξεχνά όσους τίμησαν τη φανέλα!

www.olympiacos24.g

Δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ


Δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ

Ενοχλημένοι είναι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός από την στάση ορισμένων ΜΜΕ και την αρνητική αντιμετώπιση στο άκουσμα των μεταγραφικών επιλογών της ομάδας. "Δεν δεχόμαστε υποδείξεις", λένε χαρακτηριστικά στην πλατεία Αλεξάνδρας.
Εκνευρισμός επικρατεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται κάποιες μεταγραφικές επιλογές της διοίκησης και την αρνητική κριτική που ασκείται από μερίδα των ΜΜΕ.
"Ο Ολυμπιακός έχει διοίκηση, έχει προπονητή και αυτοί αποφασίζουν, έχοντας δίπλα τους ένα επιτελείο συνεργατών, προεξάρχοντος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Δεν θα ρωτήσουμε κανένα εκδότη και κανένα δημοσιογράφο για τις επιλογές μας. Δεν δεχόμαστε υποδείξεις. Ο πρόεδρος συνεργάζεται άψογα με τον προπονητή και οι όποιες αποφάσεις παίρνονται με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας", είναι οι θέσεις των διοικούντων την πειραϊκή ΠΑΕ.
www.redplanet.gr

Τζεμπούρ: «Θα μείνω…»

Τζεμπούρ: «Θα μείνω…»

13 Αυγούστου, 2011
 
ΤΖΕΜΠΟΥΡΤέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Ράφικ Τζεμπούρ να φεύγει από τον Ολυμπιακό για να πάει στο εξωτερικό, έβαλε ο ίδιος ο Αλγερινός επιθετικός του θρύλου.
Ο Τζεμπούρ βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη και απάντησε με λόγια λιτά αλλά κατανοητά, σε ανθρώπους του Πανιωνίου που τον ρωτούσαν για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού: «Δεν φεύγω, θα μείνω εδώ, στον Ολυμπιακό…».


www.olympiacos24.gr

Bέρντερ για «Τόρο»

Bέρντερ για «Τόρο»

13 Αυγούστου, 2011 
Δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι η Βέρντερ Βρέμης είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον Βασίλη Τοροσίδη.
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣΣυγκεκριμένα η εφημερίδα «Sportday» γράφει ότι η Βέρντερ,  θα πουλήσει, όπως όλα δείχνουν τον Μάρκο Μαρίν στη Βόλφσμπουργκ και τον Περ Μερτεζάκερ σε αγγλικό σύλλογο και με τα χρήματα θα κινηθούν επίσημα για τον Έλληνα αμυντικό.
Ο μπακ του Θρύλου, σύμφωνα πάντα με την «Sportday», βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο της Στόουκ Σίτι, αλλά ο ίδιος φαίνεται να προτιμά τη γερμανική ομάδα.
 www.olympiacos24.gr

Ώρα Φέισα και Γέστε

Ώρα Φέισα και Γέστε

12/08/2011
Ώρα Θρύλου και ώρα δύο νέων προσώπων. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν το Σάββατο το βράδυ στα Γιάννινα τον ΠΑΣ και φυσικά είναι ένα τεστ στο οποίο τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα στον Λιούμπομιρ Φέισα και τον Φραν Γέστε. Και οι δύο θα πραγματοποιήσουν ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα και φυσικά όλοι μας θέλουμε να τους δούμε.

Δεν τίθεται θέμα ότι εκτός από τους Φέισα και Γέστε, άπαντες στο λιμάνι θέλουν να δουν και μια βελτιωμένη εικόνα της ομάδας, σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά. Όχι φυσικά στο επιθετικό κομμάτι, αλλά στο αμυντικό. Γιατί στα προηγούμενα ματς, εντοπίστηκε πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Τοροσίδη, Τζιμπούρ, τον Κοστάντσο (γιατί είναι η σειρά του Δασκαλάκη να καθίσει κάτω από τα δοκάρια), τον Παπαδόπουλο (γιατί είχε ματς με την Εθνική), τον Σουμπίνιο (κάτι σημαίνει ο αποκλεισμός αυτός…) και τον Γκαλίτσιο που δεν υπολογίζεται. Οι παίκτες αυτοί θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο το πρωί στις 09:00.

Στην αποστολή μετέχουν 22 παίκτες. Ο λόγος για τους Μέγερι, Δασκαλάκη, Μανιάτη, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνο, Ποτουρίδη, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φετφατζίδη, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ριέρα, Κάταϊ, Φέισα και Φουστέρ.
 
www.thrylos.gr/

Καθυστερεί ο Λούκας

Καθυστερεί ο Λούκας

12/08/2011

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η άφιξη του Κέιλιν Λούκας στην Αθήνα καθώς ο Αμερικανός γκαρντ άργησε να διευθετήσει το θέμα του διαβατηρίου του.

Ο Λούκας, πλέον, θα «τρέξει» όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται ώστε να βγάλει την αθλητική βίζα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται και αυτός στη χώρα μας ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Αντίθετα στις 15 Αυγούστου θα έρθουν κανονικά οι δύο συμπατριώτες του, Κάιλ Χάινς και Ματ Χάουαρντ.
 
www.thrylos.gr/

Θρύλος στα αστέρια!

Θρύλος στα αστέρια!



Ηταν 13 Αυγούστου του 1997 όταν ο Ολυμπιακός νίκησε 5-0 τη Μοζίρ στο ΟΑΚΑ εξασφαλίζοντας την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Εκτοτε, ο σχεδόν μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας συνεχίζει να είναι μέσα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με ελάχιστα δυσάρεστα διαλλείμματα.

Με προπονητή τότε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου σφράγισε την πρόκρισή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, χάρη σε εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, όπου τα 5 τέρματα του χάρισαν μια απο τις πλέον ευρείες νίκες στην ιστορία του.

Το σκορ άνοιξε ο Ανδρέας Νινιάδης με μακρινό σουτ στο 59, για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Σίνισα Γκόγκιτς (63', 67') που προήλθαν από ισάριθμες ασίστ του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο Γεωργάτος με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 4-0 στο 76', ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Αλέξης Αλεξανδρής στο 83'.



www.thrylos.gr

Παίκτη από τη βιτρίνα

Παίκτη από τη βιτρίνα

13/08/2011
Να ενισχύσει και άλλο τον Ολυμπιακό στη θέση του αμυντικού χαφ έχει αποφασίσει η διοίκηση του Θρύλου. Είναι ελλειμμένη η απόφαση να αποκτηθεί για το συγκεκριμένο... πόστο παίκτης που θα είναι πολύ καλός. Θα πρόκειται για επιλογή εγνωσμένης αξίας που θα είναι σε θέση να δώσει στον Ολυμπιακό το κάτι παραπάνω και ειδικά στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός εξετάζει πολύ σοβαρά, δύο αμυντικά χαφ που βρίσκονται σε καλή ηλικία  και προέρχονται από καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως ο Κοκλάν της Αρσεναλ. 

Λέχθηκε πάντως, ότι τα ονόματά τους δεν έχουν διαρρεύσει και ότι δεν είναι μεταξύ αυτών που έχουν γραφτεί κατά κόρον από τις εφημερίδες. Ισως ξέφυγαν από την κόκκινη μεταγραφολογία, ωστόσο, όπως διαβεβαιώνουν οι αρμόδιες πηγές πρόκειται για πολύ καλές περιπτώσεις. 

Για παίκτες δηλαή που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και όποιος και αν αποκτηθεί θα κάνει αίσθηση.

www.thrylos.gr

"Δανεικός ο Ορμπάιθ"

"Δανεικός ο Ορμπάιθ"

Παίκτης του Ολυμπιακού για τον επόμενο χρόνο θα πρέπει να θεωρείται ο Πάμπλο Ορμπάιθ σύμφωνα με τους Ισπανούς. Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Deia" η ομάδα του Πειραιά κατάφερε μέσα σε λίγα 24ωρα να τα βρει σε όλα με το καμάρι της Βασκωνίας και ντύνει στα ερυθρόλευκα τον Πάμπλο Ορμπάιθ. 
Καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις έπαιξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της Μπιλμπάο, Γιόσου Ουρούτια.

Ο ισχυρός άνδρας των Βάσκων βλέποντας πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Μπιέλσα, δέχτηκε την πρόταση του πολύ καλού του φίλου και πρώην του συμπαίκτη, Ερνέστο Βαλβέρδε και έτσι ο 32χρονος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στον Θρύλο με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Μ' αυτό τον τρόπο και ο έμπειρος χαφ θα έχει την ευκαιρία του χρόνου το καλοκαίρι να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα και να κλείσει την καριέρα του, όπως ονειρεύεται.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ορμπάιθ αναμένεται στην χώρα μας μέσα στη νέα εβδομάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

www.redplanet.gr

Υποβάθμιση Μαθία

Υποβάθμιση Μαθία

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός προορίζουν για ανιχνευτή ταλέντων τον Εδουάρδο Μαθία, θεωρώντας πως σε αυτή τη θέση θα μπορέσει να προσφέρει καλύτερα τις βοήθειες του. Διάψευση για τις οικονομικές απολαβές του Ισπανού.
Σε σκάουτερ νέων ταλέντων από τεχνικό διευθυντή έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν τον Εδουάρδο Μαθία οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, αφού θεωρούν ότι οι γνώσεις αλλά και οι γνωριμίες του Ισπανού μπορούν να φανούν πιο χρήσιμες από αυτήν τη θέση.
Άλλωστε, ή διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Ισπανό πρώην αρχισκάουτερ της Λίβερπουλ, λόγω της... "παχιάς" ατζέντας του. Ωστόσο, μετά από τρεις μήνες ως τεχνικός διευθυντής, ο Μαθία "υποβαθμίζεται" στη θέση του σκάουτερ.


Και ενώ στον κόσμο έχει περάσει η άποψη για δυσμένεια της διοίκησης του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Ισπανού, από την πλατεία Αλεξάνδρας διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτές τις φήμες υποστηρίζοντας ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άριστες και δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του από τον Πειραιά. Παράλληλα, κάνουν λόγο και για τις οικονομικές απολαβές του Μαθία, οι οποίες, όπως λένε χαρακτηριστικά, "δεν πλησιάζουν καν αυτά που ακούγονται".
www.redplanet.gr/

Θυσίασαν αρνί πριν από φιλικό (video)

Θυσίασαν αρνί πριν από φιλικό (video)

13/08/2011

Το δικό τους τρόπο για να πάει καλά η χρονιά χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι της Σίβασπορ, πριν την έναρξη του φιλικού με τη Ραντ Βελιγραδίου.

Οι διοικούντες τον τουρκικό σύλλογο αποφάσισαν να… θυσιάσουν ένα αρνί για να πάει καλά η χρονιά και το έκαναν παρουσία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίοι έσπευσαν μάλιστα να ακουμπήσουν το σφάγιο για να πάρουν την ευλογία του!



Θυσίασαν αρνί πριν από φιλικό (video)













Δείτε το απίστευτο βίντεο:

www.sport-fm.gr

Τα βρήκαν αγγλικές ομοσπονδίες και ΜΜΕ


Τα βρήκαν αγγλικές ομοσπονδίες και ΜΜΕ

13/08/2011 Σε συμφωνία με τις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου ήρθαν εφημερίδες και ειδησεογραφικά πρακτορεία στην Αγγλία, εξασφαλίζοντας ότι οι δημοσιογράφοι τους θα διαπιστευτούν και θα παραστούν στα παιχνίδια από την πρώτη αγωνιστική της Premier League.
Τα βρήκαν αγγλικές ομοσπονδίες και ΜΜΕ
Η διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αφορούσε το αν οι διοργανώτριες Αρχές των πρωταθλημάτων έχουν το δικαίωμα να ελέγχουν πώς και πότε οι ειδήσεις μπορούν να δημοσιευτούν στο διαδίκτυο, και πώς μπορούν να διανεμηθούν στους οπαδούς στη Βρετανία και το εξωτερικό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί του Σαββάτου ο Συνασπισμός των ΜΜΕ της χώρας τονίζει:

«Είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία με τις λίγκες και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους οπαδούς την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αγώνων.

Η συμφωνία αυτή αλλάζει τον τρόπο κάλυψης και διαπιστεύσεων στους αγώνες, ο οποίος ίσχυε από το 2004, μεταξύ των οργανισμών -συμπεριλαμβανομένου του Associated Press- και της Premier και Football League.

Η νέα συμφωνία του Συνασπισμού των ΜΜΕ χαρακτηρίζει την προηγούμενη ως “αδικαιολόγητα περιοριστική σχετικά με το πώς οι οργανώσεις ειδήσεων θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν και να διανέμουν τα πνευματικά δικαιώματα του ποδοσφαίρου”
».
www.sport-fm.gr

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

«Ο Βασσάρας πήρε δώρο αυτοκίνητο από πρόεδρο ΠΑΕ»

«Ο Βασσάρας πήρε δώρο αυτοκίνητο από πρόεδρο ΠΑΕ»


Σε σοβαρές καταγγελίες κατά του Κύρου Βασσάρα προχώρησε ο Σωτήρης Βοργιάς ο οποίος με δηλώσεις του στον «FM100» υποστήριξε ότι το στέλεχος της ΚΕΔ έλαβε ως δώρο ένα αυτοκίνητο από πρόεδρο ΠΑΕ.
vasaras autokinito«Ο Βασσάρας διέγραψε τον Τσινιάρη από τον πίνακα γιατί έκανε ένα λάθος στις γραπτές εξετάσεις. Ο πρώτος που έπρεπε να διαγραφεί είναι ο Βασάρας που τον Απρίλιο έλαβε δώρο ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel από πρόεδρο ΠΑΕ. Ας πάψει να κάνει μαθήματα ηθικής. Και ενημερώνω τους συναδέλφους ότι ουδέποτε μου υπέβαλε είτε αγωγή είτε μήνυση», ανέφερε ο κ. Βοργιάς.

Θρυλικά πανηγύρια! (photos)

Θρυλικά πανηγύρια! (photos)

12/08/2011

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για 52η φορά και 16η συνεχόμενη, αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην Κολύμβηση, με την ολοκλήρωση του 80ού Εθνικού πρωταθλήματος ανδρών / γυναικών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν επίσης και τις επί μέρους βαθμολογίες σε Άνδρες και Γυναίκες. Καλύτερος κολυμβητής του 80ού Εθνικού πρωταθλήματος, με βάση την διεθνή βαθμολογία της Fina, αναδείχτηκε ο Άρης Γρηγοριάδης με 858 βαθμούς, για την επίδοση του 54.65 στα 100μ ύπτιο και καλύτερη κολυμβήτρια η Μαριάννα Λυμπερτά με 841 βαθμούς, για την επίδοση της 8.43.44 στα 800μ ελεύθερο.

«Καλωσήρθες σπίτι»

«Καλωσήρθες σπίτι»

12/08/2011

Η κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός. Ο Σεσκ Φάμπρεγας είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, η οποία, για να τον πάρει από την Αρσεναλ, θα πληρώσει το ποσό των 35 εκατομμυρίων λιρών.

Από νωρίς το πρωί τα μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας υποστήριζαν ότι ο διεθνής μέσος βρίσκεται καθ΄ οδόν για την Βαρκελόνη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με την προοπτική να παρουσιαστεί στον κόσμο την Κυριακή. Παρ΄ όλα αυτά καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει... Κανείς, πάντως, δεν αμφισβητεί ότι οι δύο σύλλογοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Στην πρωινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, στο πλαίσιο της έναρξης του αγγλικού πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο, τόνισε ότι "δεν περιμένω να φύγει κανείς. Το χειρότερο για μας, μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είναι να επικεντρωθούμε σε πιθανές μεταγραφές. Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν νέα. Εάν υπάρξουν, θα γίνουν γνωστά. Θα αποφασίσω ό,τι είναι καλύτερο για το σύλλογο, τα προσωπικά μου συναισθήματα δεν παίζουν κανένα ρόλο".

Αργότερα, παίκτες της Μπαρτσελόνα, μέσω των λογαριασμών τους στο "Twitter", φρόντισαν να προετοιμάσουν το έδαφος για την άφιξη του Φάμπρεγας. Ο Κάρλες Πουγιόλ, για παράδειγμα, ανέφερε: "Καλωσήρθες σπίτι. Είμαστε χαρούμενοι που σε έχουμε κοντά μας, Σεσκ". Ο αμυντικός της ομάδας, Ζεράρ Πικέ, έγραψε ότι "Τώρα είναι δικός μας", ενώ ο γκολκίπερ Βίκτορ Βαλντές με δηλώσεις του στην "As" επισήμανε: "Εάν όντως αληθεύουν τα νέα, θα είναι πραγματικά σπουδαία, ένας φίλος έρχεται κοντά μας, αγαπητός σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι η μεταγραφή θα γίνει και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό".
 
www.thrylos.gr/

Ο Ολυμπιακός βράβευσε τον Μπιτσάκη

Ο Ολυμπιακός βράβευσε τον Μπιτσάκη

12/08/2011

Τον Σπύρο Μπιτσάκη για την προσφορά του στον Ολυμπιακό και στην ελληνική κολύμβηση βράβευσε στον Άλιμο στην διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος ο Θρύλος. Την πλακέτα στον μάνατζερ του τμήματος έδωσε ο επίτιμος πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως αν και ο Ολυμπιακός ζήτησε να αναγγελθεί από τα μεγάφωνα η βράβευση ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ κ. Σαρακατσάνης αρνήθηκε!

www.thrylos.gr/

Παρελθόν ο Βεντούρης

Παρελθόν ο Βεντούρης 

12/08/2011

Την παραίτησή του από την προεδρία του Πανιωνίου υπέβαλε, προφορικά, ο Γεράσιμος Βεντούρης. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δεν εξηγεί τους λόγους που ώθησαν τον έμπειρο παράγοντα να προβεί σε αυτήν την κίνηση. "Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Πανιώνιος υπέβαλλε προφορικώς σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου, ο κ. Γεράσιμος Βεντούρης", αναφέρει το λιτό κείμενο.
 
www.thrylos.gr

Η αποστολή με ΠΑΣ Γιάννενα

Η αποστολή με ΠΑΣ Γιάννενα

Ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού για το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους "Ζωσιμάδες". Πρόγραμμα αποκατάστασης οι Τζεμπούρ και "Τόρο". "Μέλι" ο Βαλβέρδε για Πάντο.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού εν όψει του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο γήπεδο των "Ζωσιμάδων", ο οποίος θα ξεκινήσει το Σάββατο (13/8) στις 19:00.
Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Ραφίκ Τζεμπούρ ξεκίνησαν τα προγράμματα αποκατάστασης που τους έχουν δοθεί, καθώς βρίσκονται στο στάδιο στο οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί η φλεγμονή στα σημεία του τραυματισμού τους. Στους δύο διεθνείς χορηγούνται αντιφλεγμονώδη ενώ υποβάλλονται σε φυσικοθεραπείες. Αυτό θα συνεχιστεί για 3-4 ημέρες και ακολούθως θα εξεταστούν εκ νέου από το ιατρικό τιμ της ομάδας, ώστε να δοθεί το "ΟΚ" για να περάσουν σστην επόμενη φάση της αποθεραπείας.

Εθνική… 4x4

Εθνική… 4x4

12/08/2011
Εθνική… 4x4Συνεχίζει να «χτίζει» την αυτοπεποίθησή της και να κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου της η Εθνική. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου νίκησε άνετα την Πολωνία με 71-50 για το τουρνουά του Ρίμινι φτάνοντας στο 4/4 στα μέχρι τώρα φιλικά της. Η εξαιρετική εικόνα, επιθετικά κι αμυντικά, στο δεύτερο δεκάλεπτο, αρκούσε στο ελληνικό συγκρότημα, που το Σάββατο αναμετράται με την πρώτη της αντίπαλο στο Ευρωμπάσκετ, Βοσνία (19:15). Κορυφαίος ο Κουφός με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 18 λεπτά.

Το μαχαίρι στο κόκκαλο! (BINTEO)


Το μαχαίρι στο κόκκαλο! (BINTEO)

12.08.2011
Ο “Ψαλιδόχερης” σατιρίζει την υπόθεση με τα στημένα και την... αθώωση Βόλου και Καβάλας μέσα από ένα ξεκαρδιστικό βίντεο. Απολαύστε το...
Το μαχαίρι στο κόκκαλο! (BINTEO)
«Σε τηλεπαιχνίδι για τα στημένα με παρουσιαστεί τον Σοφοκλή Πιλάβιο συμμετείχαν ο Γιώργος Νικητιάδης, ο Μάκης Ψωμιάδης και ο Αχιλλέας Μπέος. And the winner is...», σχολιάζει ο μετρ της κοπτοραπτικής στο contra.gr

ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ. by psalidoheris

Πήραν μια δόση τα κορίτσια

Πήραν μια δόση τα κορίτσια

12/08/2011

Ένα μέρος των οφειλών από την περσινή χρονιά πήραν το μεσημέρι οι πολίστριες του Ολυμπιακού που συμφώνησαν στον διακανονισμό και στην παραμονή στην ομάδα. Η διοίκηση παρά τις δυσκολίες δίνει μάχες και βρίσκει χρήματα για να πληρώνει όλα τα τμήματα και το θετικό είναι πως ο Ολυμπιακός πλέον δίνει χρήμα και αυτό ακούγεται πολύ θετικά σε όλους μετά από τα δυο χρόνια ξηρασίας. Τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν στα κορίτσια από το τέλος του μήνα και έπειτα όταν και επιστρέψουν από τις διακοπές τους.
www.thrylos.gr/

23 Αυγούστου η έκτακτη Γ.Σ. της Super League

23 Αυγούστου η έκτακτη Γ.Σ. της Super League

12 Αυγούστου,2011
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΤη μεθεπόμενη Τρίτη, 23 Αυγούστου ορίστηκε από τη Σούπερ Λίγκα, το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, από το οποίο θα προκύψει ο νέος πρόεδρος του συνεταιρισμού που θα διαδεχθεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας για το ΔΣ:
«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής:
Τα θέματα έχουν ως εξής:

Στην Nova το φιλικό με Ίντερ!

Στην Nova το φιλικό με Ίντερ!

12 Αυγούστου, 2011 
ΜΙΡΑΛΑΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΓΚΡΜΠΙΤΣΤο σπουδαιότερο φιλικό του Θρύλου κόντρα στους Κυπελλούχους Ιταλίας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.
Όπως ανακοίνωσαν οι “ερυθρόλευκοι”, ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Nova, την 21η Αυγούστου και ώρα 19.00
Έτσι, οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε!
www.olympiacos24.gr

Έκλεισε μεγάλο φιλικό με Ίντερ!

Έκλεισε μεγάλο φιλικό με Ίντερ!

12 Αυγούστου, 2011 
Το σπουδαιότερο φιλικό της καλοκαιρινής περιόδου φύλαγε για το τέλος ο Ολυμπιακός!
ΦΟΥΣΤΕΡΜετά απο συντονισμένες προσπάθειες, οι ιθύνοντες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έκλεισαν ένα σημαντικό φιλικό αγώνα κόντρα στην Ίντερ!
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Ελβετία και θα αποτελέσει το σπουδαιότερο τεστ πριν απο το ξεκίνημα του Ελληνικού πρωταθλήματος!
Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΙΝΤΕΡ για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα. Το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ΙΝΤΕΡ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου στο “Stade de Geneve” στην Ελβετία και θα αρχίσει στις 18:00 (τοπική ώρα).

www.olympiacos24.gr

Θλάση ο Τοροσίδης!

Θλάση ο Τοροσίδης!

Μετά τον Ραφίκ Τζεμπούρ και ο Βασίλης Τοροσίδης τέθηκε νοκ άουτ, καθώς μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε θλάση πρώτου βαθμού από το ματς Βοσνία- Ελλάδα. Περίπου 10-15 μέρες εκτός προπονήσεων ο διεθνής παίκτης.
Τον "μάτιασαν" τον διεθνή δεξιό οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη, αφού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 15 μέρες λόγω θλάσης από τον αγώνα της Εθνικής ομάδας στο Σεράγεβο.
Σε εξετάσεις που υποβλήθηκε την Παρασκευή (12/8) ο διεθνής ποδοσφαιριστής στο Θεραπευτήριο "Metropolitan", διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί μια θλάση πρώτου βαθμού στον έξω θυροειδή μυ του δεξιού του ισχίου.

Ο Τοροσίδης θα ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης της ζημιάς με φυσικοθεραπείες, ενώ θα εξετάζεται καθημερινά από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού και αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς σε περίπου 15 ημέρες

Είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που "χάνει" ο Ολυμπιακός λόγω μυϊκού τραυματισμού, μέσα σε δύο μέρες, αφού και ο Ραφίκ Τζεμπούρ θα απουσιάσει για διάστημα 2-3 εβδομάδων.

www.redplanet.gr

Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Για 15η συνεχόμενη χρονιά, ο Ολυμπιακό στέφθηκε πρωταθλητής Ελλαδας στην κολύμβηση, σηκώνοντας την 52η κούπα σε ογδόντα διοργανώσεις.
Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και βγήκε πρώτο σε άνδρες, γυναίκες και γενική βαθμολογία, κερδίζοντας την κούπα το του πρωταθλητή Ελλάδας για 52η φορά στην ιστορία του συλλόγου.
Η αθλήτρια του Θρύλου, Μαριάννα Λυμπερτά, αναδείχθηκε καλύτερη κολυμβήτρια για την επίδοσή της στα 800μ. ελεύθερο με 8.43.44, ενώ καλύτερος κολυμβητής "βγήκε" ο Άρης Γρηγοριάδης του Άρη Θεσσαλονίκης.

Οι βαθμολογίες:

ΑΝΔΡΕΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 235, ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 153,5, ΠΑΟΚ 79,5, ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 56,5, ΗΡΑΚΛΗΣ 50, ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 43, ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ 37,5, ΑΝΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 33,5, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 24, ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 23 (βαθμολογήθηκαν 23 Σωματεία)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 177, ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 142, ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 102, ΠΑΟΚ 85, ΧΑΝΘ 63, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 59, ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 51, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 37, ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ 32, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ’73 21 (βαθμολογήθηκαν 25 Σωματεία)

ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 412, ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 295,5, ΠΑΟΚ 164,5, ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 145, ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 107,5, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 83, ΧΑΝΘ 77,5, ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ 69,5, ΗΡΑΚΛΗΣ 54, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 37 (βαθμολογήθηκαν 35 Σωματεία)

www.redplanet.gr/

Στους πίνακες ο Καλόπουλος!

Στους πίνακες ο Καλόπουλος!

Ο Καλόπουλος, το όνομα του οποίου ακούστηκε και στους καλοκαιρινούς διαλόγους, πέρασε με επιτυχία τα διαιτητικά τεστ και έτσι και την νέα σεζόν θα σφυρίζει τα ματς της μεγάλης κατηγορίας ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Σταύρο Μάνταλο! Βέβαια από όσους πέρασαν θα γίνει μια τελική επιλογή για τους πίνακες, αλλά θα θεωρηθεί έκπληξη αν ο διαιτητής από την Θεσσαλονίκη δεν είναι στους... εκλεκτούς! Αντίθετα εκτός πινάκων μένει ο Μιχάλης Τσινιάρης!
  www.gazzetta.gr/

Φιλικό: Ανόρθωση – ΠΑΟΚ 1-0 (video)

Φιλικό: Ανόρθωση – ΠΑΟΚ 1-0 (video)


Ακόμα μία ήττα αυτή τη φορά από την Ανόρθωση γνώρισε ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος που συμμετέχει σε τουρνουά στην Κύπρο μαζί με την ΑΕ ΛΕμεσού, τον Απόλλωνα Λεμεσού και την ΑΕΚ ηττήθηκε από την Ανόρθωση με 1-0.
paok boloni anorthwsh kupros 1 0 filiko sportenaΗ χθεσινή νέα ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 από την Ανόρθωση ήταν μία ακόμα δικαίωση του Λάζλο Boloni που επιμένει για μεταγραφές. Ο Δικέφαλος φανέρωσε αδυναμία δεχόμενος και πάλι γκολ από στημένη φάση ενώ επιθετικά ήταν αναποτελεσματικός χωρίς τον παίκτη που θα μπορεί να εκτελεί αλλά και να δημιουργεί…
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προσπάθησε, πάντως, να «κερδίσει» τον Γεωργιάδη δίνοντάς του αρκετό χρόνο συμμετοχής και την ευκαιρία να καταλάβει επί χόρτου τη φιλοσοφία του νέου του προπονητή και η αλήθεια είναι πως έκανε βήματα προόδου. Την ίδια επιτυχία δεν είχαν τα τεστ για τους νεαρούς παίκτες που είναι ανέτοιμοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Οι συνθέσεις:
Ανόρθωση: Στακόβιακ, Janício, Leiwakabessy, Tomašić, Sprockel (46′ Stanislav Angelov), Laban (82′ Θεοδώρου), Colin, Roncatto (65′ Rezek), Laborde, Vučićević, Emil Angelov
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Lino (57′ Julian), Sznaucner, Μπαλάφας, Μαλεζάς (65′ Savini), García (42′ Σκέμπης), Arias (57′ Robert), Τσουκαλάς (90′ Ιντζίδης), Βιεϊρίνια (57′ Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης (57′ Κουρδάκης), Αθανασιάδης (57′ Etto)
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Ανόρθωση – ΠΑΟΚ 1-0

«Το κάνω για τον Ολυμπιακό»

«Το κάνω για τον Ολυμπιακό»

11/08/2011
Ο Σπύρος Γιαννιώτης ο οποίος κέρδισε στα 800μ ελεύθερο στη 2η ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης δήλωσε μετά από την κούρσα του πως κολυμπάει μόνο για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να είναι και πάλι πρωταθλητής! "Για τον Ολυμπιακό το κάνω. Είναι ο σύλλογος μου και θέλω να μαζέψουμε βαθμούς να πάρουμε το πρωτάθλημα".
 
www.thrylos.gr/

Εκτελεστής!

Εκτελεστής!

12/08/2011

Κορυφαίο ευρωπαίο σουτέρ χαρακτηρίζει τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο πρώην προπονητής του Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς, εκτιμώντας ότι θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος τεχνικός της Λιέτουβος Ρίτας, μίλησε στον «Πρωταθλητή» για τη συνεχή εξέλιξη του Λιθουανού γκαρντ,  για το χάρισμά του στο σουτ και λέει πως θα βοηθήσει και στη δημιουργία φάσεων.

Τι είπε ο Σέρβος προπονητής

Μεγαλώνουν οι πάγκοι στο Καραϊσκάκη

Μεγαλώνουν οι πάγκοι στο Καραϊσκάκη

12/08/2011
Βελτιωτικές κινήσεις λαμβάνουν χώρο στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, που δίνει σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια ακόμα και σε πράγματα που φαίνονται μικρά.

Ετσι θα υπάρξουν αλλαγές στους πάγκους στο φαληρικό γήπεδο καθώς οι καινούργιοι που θα τοποθετηθούν θα έχουν πάνω τους και το σήμα του Ολυμπιακού που δεν είχαν οι προηγούμενοι.

Μάλιστα θα μεγαλώσουν και λίγο. Οι προηγούμενοι, γνωστής εταιρείας που είχε τοποθετήσει πάγκους ακόμα και στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, χωρούσαν 13 αναπληρωματικούς παίκτες, οι νέοι θα χωράνε 14.

Αλλαγές έχουν γίνει επίσης και στα πάρκινγκ, με σκοπό να γίνουν αυτά πιο λειτουργικά αλλά και σε αρκετούς ακόμα τομείς, ώστε να διευκολύνονται οι φίλοι του Ολυμπιακού στο γήπεδο.
 
www.thrylos.gr/

Παραμένει ελεύθερος ο Ντιαρά

Παραμένει ελεύθερος ο Ντιαρά 

12 Αυγούστου, 2011 

ΝΤΙΑΡΑΔεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ο Μαχαμαντού Ντιαρά, ο οποίος είναι ελεύθερος και το όνομά του έχει γραφτεί για τον Ολυμπιακό.
Ο αμυντικός χαφ από το Μάλι περιμένει πρόταση από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
Ο πολύπειρος μέσος που έχει αγωνιστεί σε Λιόν και Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τα ονόματα που έχουν γραφτεί περισσότερο για τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι.
Ο Ντιαρά τις τελευταίες ώρες πάντως περιμένει να κλείσει σε κάποια ομάδα γιατί ο χρόνος κυλάει…..

www.olympiacos24.gr/

Δημοσιεύματα για Ρομαρίκ και Μαντούρο

Δημοσιεύματα για Ρομαρίκ και Μαντούρο

12 Αυγούστου, 2011
Σύμφωνα , με σημερινά δημοσιεύματα ο Ρομαρίκ της Σεβίλλης και ο Έντουιγκ Μαντούρο της Βαλένθια βρίσκονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.
ΡΟΜΑΡΙΚΌπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» αμφότεροι δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους παρ’ όλο που έχουν ακόμα συμβόλαιο με αυτές.
Ο 28χρονος Ν' Ντρι Ρομαρίκ είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού και αγωνίζεται ως μέσος.
Ο 26χρονος Ολλανδός Μαντούρο προήλθε από τα τμήματα υποδομής του Άγιαξ, με τον οποίο αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια, πριν μεταγραφεί στην Βαλένθια το 2008. Έχει ύψος 1,84 μ και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Επίσης έχει και 17 συμμετοχές με την εθνική Ολλανδίας
www.olympiacos24.gr

Στις 21:30 με Καβάλα!

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Καβάλα στην πρεμιέρα της Super League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 21:30.
Ανακοινώθηκαν από τη Super League οι ώρες διεξαγωγής των οκτώ αγώνων της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.
Ο Πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός, θα αγωνιστεί το Σάββατο (27/8) στις 21:30 κόντρα στην Καβάλα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League για την περίοδο 2011-2012:

Κέρκυρα καλεί Σουμπίνιο

Κέρκυρα καλεί Σουμπίνιο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Κέρκυρας βρίσκεται ο Σουμπίνιο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει της νέας περιόδου.
Ο 24χρονος αναμένεται σύντομα να παραχωρηθεί σ' άλλη ομάδα, προκειμένου να αδειάσει μία θέση ξένου από το ερυθρόλευκο ρόστερ.
Οι "Φαίακες" μέχρι στιγμής είναι ο μοναδικός σύλλογος που έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο του Ολυμπιακού, με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον λάτιν μέσο.

Εκτός από τον Σουμπίνιο, οι ερυθρόλευκοι θα κοιτάξουν να παραχωρήσουν και τους Λεάντρο και Βάντερσον, οι οποίοι επίσης πιάνουν θέσεις ξένων.
www.redplanet.gr

Απολογείται πριν τελειώσει

Απολογείται πριν τελειώσει

Η δυσαρέσκεια στις τάξεις του Ολυμπιακού από τις δηλώσεις του Ντένις Ρόμενταλ είναι έντονη με αποτέλεσμα να έχει παρθεί η απόφαση της κλήσης του σε απολογία. Από τη νέα εβδομάδα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.
Τις τελευταίες του μέρες στον Πειραιά περνάει ο Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος πέρυσι το καλοκαίρι ήρθε με όνειρα χίλια στον Θρύλο.
Ο Δανός, ο οποίος δεν ταιριάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία του Ερνέστο Βαλβέρδε και την πρώτη του σεζόν στο λιμάνι δεν κατάφερε να δείξει ούτε ένα μικρό μέρος των δυνατοτήτων του αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

Ο ατζέντης του είναι ήδη σε επαφές με διάφορες ομάδες και το μόνο που μένει είναι να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες του διαζυγίου, το οποίο πριν επέλθει θα έχει ένα ακόμα επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές αναμένεται να καλέσουν σε απολογία τον διεθνή μέσο, ο οποίος σε δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του είχε τονίσει πως δεν τον σέβονται οι ερυθρόλευκοι.      

www.redplanet.gr

Μαθία ο... Φαντομάς

Μαθία ο... Φαντομάς

Ακόμα και ο κορυφαίος στο είδος του, Γάλλος ηθοποιός Λουί ντε Φινές θα ζήλευε που δεν αντιμετώπισε σε κάποια από τις περίφημες ταινίες του, τον Ισπανό Φαντομά του Ολυμπιακού, Εντουάρντο Μαθία. Ο ανύπαρκτος ρόλος του και οι πλουσιοπάροχες αμοιβές του.
Τεχνικός διευθυντής που αποτυγχάνει στις μεταγραφές και δεν έχει άκρες για να πουλήσει κάποιους από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία, μάλλον δεν είναι τεχνικός διευθυντής.
Ο Εντουάρντο Μαθία εδώ και μερικές μέρες έχει κλείσει 3 μήνες στον Ολυμπιακό και μέχρι τώρα άπαντες αναζητούν το... έργο του. Ο Ισπανός, ο οποίος αμείβεται με μισό εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση τα χρήματα που λαμβάνει από την ομάδα του Πειραιά.

Απέτυχε στις διαπραγματεύσεις με τον Κοστάνσο (την λύση έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης), λίγο έλειψε να χαθεί ο Μιραλάς, ελέω των λανθασμένων χειρισμών του (την λύση έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης), ενώ στις παραχωρήσεις των Μήτρογλου και Ντάρμπισιρ πάλι έλαμψε δια της απουσίας του.

Παράλληλα, καμία από τις προτάσεις του για απόκτηση παικτών δεν κρίθηκαν σοβαρές από την διοίκηση, με αποτέλεσμα να κάνουν τον... σταυρό τους στον Πειραιά που έχουν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος είχε να προτείνει τους Φέισα, Γκρμπιτς και Κατάι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ισπανός δύσκολα θα συνεχίσει την συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά, καθώς έως τώρα δεν έχει βοηθήσει σε κανένα τομέα.

Το μόνο που έχει καταφέρει είναι να κάνει τον αιώνιο εχθρό του θρυλικού Λουί ντε Φινές, που δεν είναι άλλος από τον Φαντομά, να ωχριά μπροστά του.

www.redplanet.gr

Μικρό καλάθι για Ουρτάδο

Μικρό καλάθι για Ουρτάδο

Η περίπτωση παραχώρησης του Μοϊσές Ουρτάδο μόνο εύκολη δεν είναι, γεγονός που το γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό.
Κάποιοι μπορεί να θεωρούν δεδομένη την απομάκρυνση του Μοϊσές Ουρτάδο, αλλά κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο εφόσον αποκτηθούν δύο αμυντικοί μέσοι, εκτός κι αν υπάρξει ομάδα που ενδιαφερθεί για τον πρώην παίκτη της Εσπανιόλ.
Ο Ισπανός είναι γεγονός πως δεν έχει εντυπωσιάσει με την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα του Πειραιά και αν ήταν στο... χέρι των ερυθρολεύκων θα είχαν ήδη λύσει την συνεργασία τους μαζί του.

Το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει μαζί του εκπνέει το 2013 και οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τις 800.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό, χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, προκειμένου να βρεθεί μία φόρμουλα που θα αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές.

Ο χρόνος κυλάει υπέρ του παίκτη, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, παρά την φτωχή του έως τώρα παρουσία.

Δύο με τρεις εβδομάδες εκτός ο Τζεμπούρ!

Δύο με τρεις εβδομάδες εκτός ο Τζεμπούρ!

Ο Ράφικ Τζεμπούρ γύρισε τραυματίας από τις διεθνείς του υποχρεώσεις με την Αλγερία και ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γαλλοαλγερινού επιθετικού για δύο με τρεις εβδομάδες.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το βράδυ της Πέμπτης (11/8) και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί πόδι, ενώ στην περιοχή έχει δημιουργηθεί και ένα αιμάτωμα.
Ο Τζεμπούρ δεν θα είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα της Super League με αντίπαλο την Καβάλα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (Σάββατο 27 Αυγούστου, 21:30).

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

(Επί)Στροφή σε Αγκιλάρ

(Επί)Στροφή σε Αγκιλάρ

12/08/2011
(Επί)Στροφή σε Αγκιλάρ
Τον μέσο της εθνικής ομάδας της Κολομβίας, Άμπελ Ενρίκε Αγκιλάρ Ταπίας, ο οποίος προτάθηκε εκ νέου, εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Ο χαφ της Έρκουλες δεν θέλει να αγωνιστεί στη Segunda Division και πιέζει την ισπανική ομάδα για να φύγει, κάτι που επιθυμεί και ο σύλλογος που προσπαθεί να ξεφορτωθεί συμβόλαια.

Όταν ο Αγκιλάρ είχε προταθεί στις αρχές Ιουνίου, στον Ολυμπιακό είχαν στρέψει όλη την προσοχή τους στην απόκτηση του Κάρλος Σάντσες από τη Βαλενσιέν, ενώ δεν είχε γίνει ακόμα η μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα. Πλέον, με την υπόθεση του Κολομβιανού μέσου να μοιάζει… χαμένη, ο χαφ της Έρκουλες επανήλθε στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους». Ο συμπαίκτης του Σάντσες στην εθνική Κολομβίας είναι ένας από τους παίκτες που προσπαθεί να ξεφορτωθεί ο ισπανικός σύλλογος, αφού ο υποβιβασμός στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας δεν αφήνει πολλά περιθώρια για μεγάλα συμβόλαια, ενώ επιθυμία και του 26χρονου μέσου είναι να μην παραμείνει στην ομάδα σε αυτήν την κατηγορία.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων με Γαλατά

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων με Γαλατά

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων για τη σημαντική φιλική συνάντηση με τη Γαλατασαράι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την προσεχή Τετάρτη (17/8).
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων, για τον φιλικό αγώνα απέναντι στην GALATASARAY, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τετάρτη 17/8/2011 και ώρα 21:00.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17, την Παρασκευή 12/08 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00 και το Σάββατο 13/08 με ώρες διάθεσης 10:00 - 15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 45 € & 100 € (VIP).

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του".
www.redplanet.gr

Μολότοφ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Μολότοφ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

12/08/2011
Μολότοφ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚΣτο στόχαστρο αγνώστων μπήκε χθες σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ επί της οδού Ν. Βότση 5 στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Πέντε άτομα που επέβαιναν σε μηχανή άρχισαν να πετούν αντικείμενα στο κτήριο όπου βρίσκονταν πέντε άτομα, με αποτέλεσμα να σπάσει υαλοπίνακας.

Στη συνέχεια έριξαν δύο βόμβες μολότοφ τραυματίζοντας ελαφρά στο πόδι έναν 27χρονό και προκαλώντας πυρκαγιά μικρής έκτασης.

Οι δράστες αναζητούνται.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ....

 ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ....

 Συναγωνίζονται σε σκληράδα τα πρωτοσέλιδα των "αντικειμενικών" εφημερίδων. Τι για εγκύους γράφουνε, τι για τραβεστί, τι για υπόκοσμο και για μια από τα ίδια. Μαύρες πλερέζες έβαλε ο Τύπος!
Κι όχι μόνο. Ακόμα και το βασικό σχόλιο της πολιτικής εφημερίδας Τα Νέα έχει σαν θέμα την «αθώωση» της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου. Όπως κι άλλες πολιτικές εφημερίδες ασχολούνται με αιχμηρά σχόλια.
Φόρεσαν μαύρες πλερέζες όλοι, κατόπιν εορτής… Παντού, λοιπόν, σήμερα ακούμε κατηγορίες. Μέχρι και ο Γερουλάνος είπε «ήταν μαλακές οι ποινές». Τώρα τους έπιασε όλους ο πόνος.Οι αθλητικες εφημεριδες φιλικα και οχι μονο προσκειμενες στους αρχιερεις της διαπλοκης στο Ελληνικο Ποδοσφαιρο που ολα αυτα τα χρονια της υπαρξης τους στηριζαν και στηριζουν τους προεδραρες πολλων αθλητικων συλογων οπου ακομα και με τοποθετμενους οπαδικους δημοσιογραφους αλλα και υπο χρηματικη συναλλαγη καθοριζαν τι θα γραφτει στα πρωτοσελιδα την επομενη μιας αγωνιστικης οτι και αν ειχε συμβει την προηγουμενη ημερα...ολοι γνωριζουμε ποιες εφημεριδες ειναι φιλικα (?) προσκειμενες και σε ποιες ομαδες και που ανηκουν οι
φυλαδες παραοντων ομαδων και υποτιθεται οτι ο καθε οπαδος τρεχε να αγορασει με ενα ευρω την αληθεια, την αντιειμενικη δουλεια  του εντεταλμενου δημοσιογραφου που γραφει κατα παραγγελια και οχι κατα συνειδηση....ξερουμε οτι οι περισσοτερες φυλαδες ανηκουν στον Παναθηναικο και στην ΑΕΚ και για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ γραφουν μονο δυο ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και ο ΓΑΥΡΟΣ και ολοι ξερουμε κατα ποσο τα χωνουν στον εκαστοτε προεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ , ποδοσφαιριστη, προπονητη και δεν ξερω και γω σε ποιον αλλον...καιεχουν συμφερον να το κανουν γιατι το ΑΠΑΙΤΕΙ ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και δεν τους παιρνει να ξηγηθουν και αλλιως δηλαδη γιατι μετα θα τις διαβαζουν οι ιδιοι...και τελειωνοντας θελω να πω....τοσο καιρο που συνεβαιναν αυτα τα περι διαπλοκης και στημενων εσεις ολοι οι αντικειμενικοι και αμολυντοι δημοσιογραφοι δεν τα ξερατε ε? τωρα βγαινετε και γραφετε μια απο τα ιδια και καθαρση τραβεστι...και παπαριες Μαριτσα μου...τωρα ολοι εσεις ειστε οι εξυγειαντες και οι καλοι ανθρωποι που μολις ξεκινηση το πρωταθλημα παλι θα πιασετε δουλεια και θα συνεχισετε να γραφετε κατα πραγγελια και με το αζημιωτο....αν δεν εισαστε εσεις οι στημενοι δημοσιογραφοι και οι στημενες φυλαδες δεν θα υπηρχαν στημενα γιατι ολοι θα φοβοντουσαν τον πραγματικα αντικειμενικο Τυπο και τον πραγματικα αντικειμεικο δημοσιογραφο που θα αποκαλυπτε την αληθεια....κλειστε λοιπον το στοματκι σας και μην λετε η γραφετε στις βρωμοφυλαδες σας οτι ...να οι κακοι ανθρωποι που εστηναν τους αγωνες γιατι συμετειχατε και σεις συγκαλυπτοντας ολα οσα συνεβαιναν...
. Όλη την ιστορία των αποκαλύψεων την κουβάλησαν τα σάιτ και τα blog στο ίντερνετ. Κανένας άλλος. Κατόπιν εορτής, λοιπόν, πολλά μπoρειτε να λετε αλα ολοι ξερουν ποσο λαμογια ειστε και δεν κοροιδευετε κανενα πια...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...
Ο ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ
ALEX WEB RADIO/TV


Στο Λονδίνο Σπύρος και Μαριάννα

Στο Λονδίνο Σπύρος και Μαριάννα

11/08/2011

Στο Λονδίνο μεταβαίνουν το απόγευμα της Παρασκευής  4 κολυμβητές μας, για το test event  των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, στο OPEN WATER.

Στη βρετανική πρωτεύουσα ταξιδεύουν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 10 χιλιομέτρων στη Σαγκάη και αργυρός στην ίδια διοργάνωση (5 χλμ) Σπύρος Γιαννιώτης, η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια επίσης στη Σαγκάη (10 χλμ) Μαριάννα Λυμπερτά και οι Αντώνης Φωκαϊδης, Κέλυ Αραούζου.

Θα αγωνιστούν, το Σάββατο 13 Αυγούστου (10.00 οι γυναίκες, 14.00 οι άνδρες, ώρα Λονδίνου) στα 10 χιλιόμετρα.Τους συνοδεύουν οι προπονητές Νίκος Γέμελος και Μίλτος Κανελλόπουλος και ο φυσικοθεραπευτής Στέλιος Συρόπουλος. Οι αγώνες (Μαραθώνιος 10 χιλιομέτρων Λονδίνου) θα διεξαχθούν στο Serpentine River του Hyde Park.
 
www.thrylos.gr

Στα «κυανέρυθρα» ο Ελευθερόπουλος

Στα «κυανέρυθρα» ο Ελευθερόπουλος

11/08/2011

Στη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας συμφώνησε για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τους «κυανέρυθρους» και θα καλύψει το κενό του τραυματία Γιούργκεν Μάχο.

Η απόκτησή του θα ανακοινωθεί και επίσημα πιθανότατα ακόμη και εντός της ημέρας, αφού ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο 35χρονος γκολκίπερ.
www.thrylos.gr/

Στο «ψυγείο» η Primera

Στο «ψυγείο» η Primera 

11/08/2011

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Α΄ και τη Β΄ κατηγορία της Ισπανίας θα προχωρήσουν σε απεργία για τις πρώτες δύο αγωνιστικές της σεζόν 2011-12, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ένωσή τους (AFE).

«Είμαστε ομόφωνοι και σταθεροί στην απόφασή μας να κάνουμε απεργία», τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της AFE, Λουίς Ρουμπιάλες, και πρόσθεσε: «Το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει, έως ότου υπογραφεί μια νέα συμφωνία (σ.σ. ανάμεσα στη λίγκα και τους παίκτες)». Στο κέντρο της διαμάχης ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκεται η απαίτηση της Ένωσης για ένα μεγαλύτερο ποσό για επείγουσες καταστάσεις, προκειμένου να δίνεται βοήθεια στους παίκτες που δεν πληρώνονται από τους συλλόγους, οι οποίοι βρίσκονται σε οικονομική διαχείριση.

Η «αυλαία» της νέας σεζόν στην πριμέρα και την σεγκούντα ντιβιζιόν είναι προγραμματισμένο να ανοίξει το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου.

Τι αλλάζει στην Ευρώπη

Τι αλλάζει στην Ευρώπη

11/08/2011

Πολλοί από εσάς θα έχετε ακούσει το περίφημο «Financial Fair Play» που θέλει να εφαρμόσει η UEFA, με σκοπό οι σύλλογοι που μετέχουν στις διοργανώσεις της, από ένα σημείο και μετά να είναι οικονομικά υγιείς. Μέσα σ’ αυτές τις ομάδες είναι φυσικά και ο Ολυμπιακός.

Το 2010 οι ευρωπαϊκές ομάδες προειδοποιήθηκαν από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ότι θα πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να περιορίσουν τα έξοδά τους σε σχέση με τα έσοδά τους και έτσι να μην έχουν μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά τους. Κάτι που επηρεάζει γενικότερα τη λειτουργία ενός συλλόγου (όπως για παράδειγμα τις μεταγραφές), με δεδομένο πως αυτή η πρώτη αξιολόγηση θα γίνει για τη συμμετοχή τους σε διοργανώσεις τη σεζόν 2013/14 και θα ληφθούν υπόψη τι έχουν πράξει οι ομάδες τις δυο προηγούμενες περιόδους. Δηλαδή φέτος (2011/12) και του χρόνου (2012/13).

Πρόβλημα με Τζεμπούρ

Πρόβλημα με Τζεμπούρ

11 Αυγούστου, 2011
ΤΖΕΜΠΟΥΡΟ Ράφικ Τζεμπούρ είχε ενοχλήσεις στο μηρό, κατά τη διάρκεια της απραμονής του στη Γαλλία, για λογαριασμό της  εθνικής ομάδας της Αλγερίας.
Ο 27χρονος επιθετικός ήταν μέσα στους 33 παίκτες που είχε καλέσει ο νέος προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, αλλά δεν πήρε μέρος στις προπονήσεις που διεξήχθησαν στο Μαρκουσί
Ο Τζεμπούρ  αναμένεται  σήμερα πίσω στην Ελλάδα για να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
www.olympiacos24.gr

Μανωλιουδάκη: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ξεχνά!»

Μανωλιουδάκη: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ξεχνά!»

11 Αυγούστου, 2011
Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη τιμήθηκε το μεσημέρι από τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη,  για την μεγαλύτερη επιτυχία αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού!
Η Μανωλιουδάκη μίλησε επίσης για όλους και για όλα στο Flashnews.gr
ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗΜετά την τεράστια επιτυχία του χρυσού μεταλλίου μας είχες δηλώσει ότι ζεις ένα όνειρο και δεν θες να ξυπνήσεις. Έχουν περάσει κάποιες μέρες, μπορούμε να πούμε ότι… ξύπνησες; Έχεις συνηδειτοποιήσει τι καταφέρατε;
«Όχι δεν το έχω συνηδειτοποιήσει ακόμα. Λίγο το έχουμε ζήσει, που μας φωνάζουν από εδώ και εκεί στα κανάλια, να δούμε τον πρωθυπουργό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όλα αυτά και λες τι γίνεται ξαφνικά; Δεν το έχω συνηδειτοποιήσει ακόμα και νομίζω θα αργήσουμε για να καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι η πρώτη θέση».
Μιλάμε για την μεγαλύτερη επιτυχία αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε εθνικό επίπεδο. Πετύχατε έναν άθλο και μιλάμε για την πιο επιτυχημένη Εθνική ομάδα. Πόσο σημαντικό είναι για εσάς;
«Είναι σημαντικό γιατί δυστυχώς μας έχουν στην αφάνεια και σιγά-σιγά πρέπει να καταλάβουνε ότι το άθλημα μας έχει πάρα πολλές επιτυχίες, όχι μόνο τώρα και παλιότερα, και ίσως θα έπρεπε να το δούνε διαφορετικά το πόλο και όχι σαν ένα άθλημα που εντάξει κάτι γίνεται. Τα τελευταία τρία χρόνια η ομάδα είναι από 4η στον κόσμο, πέρσι 2η στο Ευρωπαϊκό, τώρα πρώτη στο Παγκόσμιο. Έχουμε πάρει το Ολυμπιακό μετάλλιο, δεν έχει λείψει ποτέ το ανδρικό από Ολυμπιάδα και είναι σημαντική ιστορική ομάδα».