ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

«Ραντεβού»... μεταξύ οπαδών του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στα Εξάρχεια!

«Ραντεβού»... μεταξύ οπαδών του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στα Εξάρχεια!

26/01/2013
«Ραντεβού»... μεταξύ οπαδών του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στα Εξάρχεια! Συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ υπήρξαν το Σάββατο (26/1) το μεσημέρι πριν την έναρξη του ματς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού» με τον Αστέρα στο πλαίσιο της Α1.
Είναι, πλέον, δεδομένο πως υφίσταται «βεντέτα» ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με το τελευταίο επεισόδιο σ' αυτή να λαμβάνει χώρα στο λόφο του Στρέφη πριν την έναρξη του ματς της Α1 Γυναικών μπάσκετ ανάμεσα στον Αστέρα και του «τριφύλλι».
Ηταν ένα ματς, το οποίο μύριζε… μπαρούτι εδώ και μέρες και οι φόβοι για επεισόδια επιβεβαιώθηκαν με πολλούς να ισχυρίζονται πως επρόκειτο για «ραντεβού» μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών.
Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατευθύνονταν προς το γήπεδο και λίγα μέτρα μακριά απ' αυτό, εκτυλίχθηκαν σκηνές βίας. Υπήρξαν εκτεταμένες συμπλοκές στα γύρω στενά με τους οπαδούς των «πράσινων» να απομακρύνονται και να μην εισέρχονται στο γήπεδο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό αν υπάρχουν συλλήψεις ή τραυματισμοί, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για «χοντρό» επεισόδιο.

www.soccerplus.gr/

Τραυματίστηκε ξανά ο Μιραλάς

Τραυματίστηκε ξανά ο Μιραλάς

26/01/2013

Τραυματίστηκε ξανά ο Μιραλάς
Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος στράικερ τραυματίστηκε, στην εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου, της Έβερτον με την Μπόλτον. Ο διεθνής άσος ήταν βασικός στο ματς, αλλά στο 17' έγινε αλλαγή απο τον Γκουεγιέ καθώς τραυματίστηκε.
Ο Μιραλάς επέστρεψε πριν μερικές μέρες σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά απο τον τραυματισμό που είχε στο ματς με την Τότεναμ, στις 9 Δεκεμβρίου. Αγωνίστηκε μερικά λεπτά στο παιχνίδι με την Σαουθάμπτον, την περασμένη Δευτέρα
Έτσι ο Μόγιες του έδωσε φανέλα βασικού, στο σημερινό (26/1) ματς Κυπέλλου με την Μπόλτον, αλλά ο Bέλγος τραυματίστηκε εκ νέου κι ενώ ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει πάθει.

www.olympiacos24.gr/

Πρόβλημα και ο Μαυροειδής

Πρόβλημα και ο Μαυροειδής

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσαν για το παιχνίδι οι Μίλαν Τόμιτς, Δημήτρης Κατσίβελης.
Εκτός από τον Έισι Λο και τον Τζος Πάουελ, ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Δημήτρη Μαυροειδή για το αυριανό (27/01) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας σέντερ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των ερυθρολεύκων για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Τη θέση του Μαυροειδή, ο οποίος προτιμήθηκε να μείνει εκτός στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού θα πάρει ο Γιώργος Γεωργάκης.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πώς η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.

"To πρόγραμμα των αγώνων είναι ιδιαίτερα επίπονο. Μετά από ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς στο Ισραήλ επιστρέψαμε το απόγευμα της Παρασκευής και τώρα έχουμε ακόμη ένα ταξίδι μπροστά μας, μόλις 24 ώρες μετά. Οπότε, όπως είναι λογικό και επόμενο, υπάρχει κούραση", ανέφερε ο Τόμιτς και πρόσθεσε:

"Γι' αυτό χρειάζεται οι παίκτες να είναι 100% συγκεντρωμένοι γιατί η κούραση είναι μεγάλη.Αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και στην έδρα του είναι αήττητος. Συνεπώς πρέπει να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να βάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο ματς και να πάρουμε τη νίκη".

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Κατσίβελης δήλωσε: "Ο ΠΑΟΚ κάνει εξαιρετική πορεία ως τώρα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη.

Στην έδρα τους παίζουν πάρα πολύ καλά. Γι' αυτό και εμείς θα πρέπει, μέσω της άμυνας μας, να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους. Αυτό θεωρώ πως θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης, η άμυνα μας".

www.redplanet.gr/

Στην αποστολή και παρουσιάζεται ο Τοροσίδης

Στην αποστολή και παρουσιάζεται ο Τοροσίδης

Ο Τοροσίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ρόμα για ματς πρωταθλήματος με τη Μπολόνια, με τον Ζέμαν να δηλώνει πως ίσως αγωνιστεί. Δευτέρα η επίσημη παρουσίαση του.
Ο Ζντένεκ Ζέμαν ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την αποστολή της Ρόμα για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τη Μπολόνια (13.30 ώρα Ελλάδας), με τον Βασίλη Τοροσίδη να συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτήν λίγα μόλις 24ωρα μετά την απόκτησή του από τους "τζαλορόσι".

"Ο Τοροσίδης έχει έρθει εδώ και λίγες ημέρες και τον έχω δοκιμάσει μόνο στη δεξιά πλευρά. Μέχρι και δύο εβδομάδες πριν έπαιζε στην ομάδα του", τόνισε αναφορικά με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού ο Τσέχος τεχνικός, και πρόσθεσε:

"Θα πρέπει πρώτα να καταλάβει από άποψη τακτικής πως παίζουμε ως ομάδα. Μπορεί να παίξει με τη Μπολόνια".

Πέρα από τον Τοροσίδη, στην αποστολή των "τζαλορόσι" βρίσκεται και ο Στεκέλενμπουργκ παρά τις δηλώσεις που έκανε εις βάρος του συμπαίκτη του Γκοϊγκοϊτσέα, ενώ εκτός έμειναν οι Ντε Ρόσι, Ντέστρο (τραυματίες) και Λαμέλα (τιμωρημένος).

Σημειώνεται πως η επίσημη παρουσίαση του Τοροσίδη στους εκπροσώπους του Τύπου θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας (13:00 τοπική ώρα) στο αθλητικό κέντρο της Τριγκόρια.

www.redplanet.gr/

O ΑΜΙΜΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

 O ΑΜΙΜΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
26/01/2013

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ , ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ...ΕΙΠΑΜΕ...ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ....
Τρεις χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην Κομοτηνή για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό που τελικά αναβλήθηκε εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών. Απτόητοι οι φίλοι των Πειραιωτών τραγουδούσαν κάτω από έντονη χιονόπτωση, σηκώνοντας μάλιστα και ένα εντυπωσιακό πανό!
 
Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε ο ΧΑΡΟΣ 7 απο την πορεία του πύρινου λαού του Θρύλου, σε μια απο τις μεγαλύτερες εκστρατείες που έχουν γίνει ποτέ στην βόρεια Ελλάδα...λλα και φωτογραφιες που κυκλοφορησαν στο διαδυκτιο...απολυστε τις...

































 ALEX WEB RADIO/TV

Επιβαρύνεται το πρόγραμμα

Επιβαρύνεται το πρόγραμμα

Η αναβολή του αγώνα με τον Πανθρακικό επιβαρύνει τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού που την Τετάρτη (30/1) πρέπει να ταξιδέψει ξανά στην Βόρεια Ελλάδα για το ματς Κυπέλλου με την Καβάλα. Τι δήλωσαν Νικοπολίδης και Δερμιτζάκης για την αναβολή του ματς.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η έντονη χιονόπτωση στην Κομοτηνή είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ολυμπιακό που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο 26/1 στις 17:15.

Πλέον, και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 27/1 την ίδια ώρα.

Αυτή η εξέλιξη αλλάζει τον αγωνιστικό προγραμματισμό των ερυθρολεύκων, που επιπλέον αναγκάστηκαν να αλλάξουν ξενοδοχείο και βέβαια τα αεροπορικά τους εισιτήρια.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού επικρατεί ένας σχετικός προβληματισμός για το γεγονός πως πρέπει να αλλάξουν τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

Σκεπτικός ήταν και ο Αντώνης Νικπολίδης για την τροπή που πήραν τα πράγματα, τονίζοντας ωστόσο στις δηλώσεις πως αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των παικτών.

"Πάνω απ' όλα είναι η σωματική ακεραιότητα όλων των παικτών σε τέτοιες περιπτώσεις. Πάντα προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη:

"Προέχει σίγουρα η υγεία των παικτών. Όλη την εβδομάδα οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Βέβαια τώρα εμείς θα πρέπει να προσαρμόσουμε το πρόγραμμά μας λόγω του Κυπέλλου".

www.redplanet.gr/

Αναβολή στο Πανθρακικός-ΟΣΦΠ


Αναβολή στο Πανθρακικός-ΟΣΦΠ
26/01/2013
 Δεν διεξηχθη το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό. Βάσει ΚΑΠ ο αγώνας προβλέπεται να γίνει την επομενη ημερα στις 17:15.

Αναβολή στο Πανθρακικός-ΟΣΦΠ
Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επιτρέπει τελικά την διεξαγωγή της αναμέτρησης του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό.

Ο Απόστολος Αμπάρκιολης και οι βοηθοί του, βγήκαν λίγο μετά τις 15:30, επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο, έκριναν ότι ήταν ακατάλληλος για να ξεκινήσει το παιχνίδι και στις 17:15 (που επρόκειτο να γίνει η σέντρα) ανακοίνωσαν την οριστική απόφασή τους.

Βάσει κανονισμού, η αναμέτρηση θα πρέπει να διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:15 αλλά με την προϋπόθεση φυσικά ότι ο καιρός θα το επιτρέψει…

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Σε συνέχεια απόφασης του διαιτητή κ. Α. Αμπάρκιολη, ο αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναβάλλεται, εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών. Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ (Άρθρο 21) θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 17:15».
Δειτε φωτο και βιντεο απο τον αγωνιστικο χωρο





 ALEX WEB RADIO/TV


O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

26/01/2013

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα στην 19η αγωνιστικη της Super League












ALEX WEB RADIO/TV