ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

«Βλέπει» Βερδού ο Μίτσελ

«Βλέπει» Βερδού ο Μίτσελ

04/05/2013
 Την περίπτωση του Γιον Βερδού εξετάζει «ζεστά» ο Μίτσελ, όπως αποκαλύπτει σήμερα (04/05) η SportDay. Το πρόβλημα, όμως, για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Καταλανός χαφ απασχολεί και άλλους συλλόγους.

«Βλέπει» Βερδού ο Μίτσελ
Στην ισπανική αγορά ψάχνει ο Μίτσελ για ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό σε θέσεις-κλειδιά εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο 50χρονος προπονητής έχει έρθει σε επαφή για κάποιες περιπτώσεις και βρίσκεται εν αναμονή απαντήσεων, ώστε να κάνει τις τελικές εισηγήσεις στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, ένας από τους παίκτες που αρέσουν στον Μίτσελ είναι ο Γιον Βερδού.

Πρόκειται για τον 30χρονο μέσο της Εσπανιόλ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αρκετές ισπανικές ομάδες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Φέτος έκανε αρκετά καλό πρωτάθλημα, έχοντας παίξει σε 32 ματς (9 γκολ και 3 ασίστ) σε 2668’ χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, έχει γίνει διερευνητική κρούση στην πλευρά του Καταλανού χαφ, ο οποίος έχει οργανωτικές ικανότητες (κάτι που ψάχνει ο Μίτσελ, λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην ομάδα στον συγκεκριμένο τομέα).

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας, πάντως, αναφέρει πως η υπόθεση του Βερδού δεν είναι εύκολη, αφού η Εσπανιόλ έχει καταθέσει πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους και ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει η Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη.

Επίσης, ο 30χρονος μέσος δέχθηκε πρόταση και από μία ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και, μάλιστα, με πολύ καλές αμοιβές, όμως ήδη έχει απαντήσει αρνητικά.

Παράλληλα, μία ακόμη περίπτωση που ενδεχομένως να απασχολήσει τους Πειραιώτες είναι εκείνη του Εστέμπαν Γκρανέρο.

Η ΚΠΡ στην οποία αγωνίζεται ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης υποβιβάζεται, όμως ο Ισπανός μέσος αναμένεται να προσελκύσει την προσοχή αρκετών συλλόγων του εξωτερικού.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό περιμένουν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ντέρεκ Μπόατενγκ.

Προχθές οι εκπρόσωποι του Γκανέζου χαφ υποστήριζαν ότι ο παίκτης πιθανότατα θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος μήπως γίνει η… στραβή και εκείνος επιλέξει τη Φούλαμ (βρίσκεται στην 11η θέση της Premier League).

Από την πλευρά του, ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε) έχει προτείνει την επιστροφή του Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Ρούμπιν Καζάν.

Όσον αφορά την υπόθεση του Τζόναθαν ντος Σάντος, ο Μεξικανός χαφ της Μπαρτσελόνα δεν παρουσιάζεται αρνητικός αυτή τη στιγμή να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του Μίτσελ, Μαριάνο Αγιλάρ, φέρεται να έχει αναλάβει σε πρώτη φάση τις επαφές με την πλευρά του διεθνούς χαφ και την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως να σημειωθούν εξελίξεις.

Ο Ισπανός τεχνικός, με τη σειρά του, έχει ήδη ψαχτεί στην ισπανική αγορά και για τερματοφύλακα.

Δύο από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει είναι εκείνες του Αλβάρες της Εσπανιόλ, που μένει ελεύθερος και του Ρούμπεν της Μάλαγα, η οποία τον έδωσε φέτος δανεικό στη Ράγιο Βαγεκάνο και φέρεται διατεθειμένη να τον δώσει αυτό το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, από τη Γαλλία ακούγονται ο Οσπίνα της Νις και ο Οτσόα της Αζαξιό, όμως έχουν πολύ υψηλά κασέ και δύσκολα θα προχωρήσουν οι περιπτώσεις τους.



www.sport-fm.gr/

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


04/05/2013


Υποψήφιος ο Ηλιάδης

03/05/2013
 Τον Δημήτρη Ηλιάδη θα έχει –όπως όλα δείχνουν- αντίπαλο στις εκλογές για την ΠΑΕ Άρης ο Λάμπρος Σκόρδας.

Υποψήφιος ο Ηλιάδης
Ο Δημήτρη Ηλιάδης –σύμφωνα με πληροφορίες- ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές για την ΠΑΕ Άρης κόντρα στον Λάμπρο Σκόρδα.

Ο πρώην πρόεδρος των κίτρινων τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις ΗΠΑ και φέρεται να έχει αποφασίσει να ασχοληθεί και πάλι με την ομάδα που αγαπά, με τις επόμενες ημέρες να είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει συνομιλίες με άτομα που ενδεχομένως να ήθελαν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό του.

Φέρεται μάλιστα, ο Ηλιάδης να έχει εξασφαλίσει την στήριξη και άλλων οικονομικών παραγόντων που θα συνεισφέρουν στην προσπάθειά του.

Το περιβάλλον του Ηλιάδη αφήνει να εννοηθεί ότι έχει εξασφαλίσει μια χρηματοδότηση τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, θέτοντας ως απαραίτητο στοιχείο την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, έτσι ώστε να μπορεί να είναι βιώσιμη.

Το πλάνο θα το παρουσιάσει στην Γενική Συνέλευση της 18ης Μαϊου.

«Κυνηγά» Σάμαρη, Βελλίδη ο Ατρόμητος

03/05/2013
 Προτίμηση στα… εγχώρια προϊόντα δείχνει ο Ατρόμητος, ο οποίος μετά τον Κόρμπο θέλει και τους Σάμαρη, Βελλίδη.

«Κυνηγά» Σάμαρη, Βελλίδη ο Ατρόμητος
Τα δίχτυα του στην ελληνική αγορά έχει ρίξει ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες θέλουν να ενισχυθούν με ελληνικό στοιχείο το καλοκαίρι και μετά το ενδιαφέρον που δείχνει για την περίπτωση του Παναγιώτη Κόρμπου έρχονται και οι υπόλοιπες υποθέσεις.

Πρώτη είναι αυτή του Ανδρέα Σάμαρη. Ο Ατρόμητος ελπίζει να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού τον νεαρό άσο από τον Ολυμπιακό και έχει αρχίσει από τώρα τις επαφές. Μετά υπάρχει ο Μάρκος Βελλίδης. Οι Περιστεριώτες ψάχνονται για έναν τερματοφύλακας και ο άσος του Άρη φαίνεται να καλύπτει τις προϋποθέσεις της ομάδας.

Εξελίξεις θα υπάρξουν πολύ αργότερα αλλά κρούσεις αρχίζουν να γίνονται από νωρίς.

Θέλουν να... δέσουν Καμπάνταη

03/05/2013
 Στα πλάνα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου βρίσκεται ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Μετά το Πάσχα οι εξελίξεις.

Θέλουν να... δέσουν Καμπάνταη
Μετά το Πάσχα αναμένονται οι εξελίξεις στον Πανιώνιο όσον αφορά στους παίκτες, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας έχει ένα πρώτο πλάνο. Επιθυμία του τεχνικού των «κυανέρυθρων», Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, είναι να κρατήσει στο ρόστερ του Λεωνίδα Καμπάνταη.

Ωστόσο, αρκετά είναι τα ερωτηματικά που αιωρούνται για τους υπόλοιπους με τους Ανδράλα, Κουλουχέρη και Ρόκα να έχουν συμβόλαιο με την ομάδα της πλατείας, όμως το αν θα συνεχίσουν είναι κάτι που εξαρτάται από το τι θέλουν οι ίδιοι, αλλά και η διοίκηση.

Σχετικά με τους Γουνδουλάκη και Μενδρινό των οποίων τα συμβόλαια λήγουν για να μείνουν στην ομάδα θα πρέπει να συζητήσουν με την ομάδα το οικονομικό.

Περιμένει προτάσεις η Βέροια

03/05/2013
 Διατεθειμένη να δεχτεί προτάσεις είναι η Βέροια.

Περιμένει προτάσεις η Βέροια
Μπορεί η Βέροια στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να είχε κόψει το βήχα στους… μνηστήρες που είχαν εκφράσει τον ενδιαφέρον τους για κάποιους παίκτες της, ωστόσο τώρα φαίνεται πως είναι ανοιχτή να δεχτεί προτάσεις.

Ήδη στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων εκ των οποίων και ο Ατρόμητος βρίσκεται ο Αλέξανδος Καλογέρης. Το συμβόλαιο του 26χρονου αμυντικού μέσου λήγει τον επόμενο μήνα με τις εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια της σεζόν να έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων.

Ακόμη , διατεθειμένη να πουλήσει φαίνεται πως είναι η «Βασίλισσα του Βορρά» με τους Μπαργκάν και Καλτσά να προέρχονται από εξαιρετικές εμφανίσεις που έχουν ανεβάσει το κασέ τους.

Μάλιστα, η χρηματιστηριακή τους αξία στην ιστοσελίδα transfermarkt ανέρχεται στα 450.000 ευρώ.

Μοίρασε λεφτά ο Αλαφούζος

03/05/2013
 Το πριμ για τη νίκη επί της Βέροιας έδωσε στους παίκτες ο Γιάννης Αλαφούζος προκειμένου να τους τονώσει το ηθικό ενόψει του μπαράζ με τη Ξάνθη.

Μοίρασε λεφτά ο Αλαφούζος
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην βγήκε Ευρώπη αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος πιστεύει πως αν οι «πράσινοι» νικήσουν το μπαράζ με τη Ξάνθη για την έκτη θέση τότε θα παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού θεωρεί πως ο ΠΑΣ δεν θα πάρει αδειοδότηση.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» βρέθηκε στην Παιανία χθες και είχε συνομιλία με τον Γιάννη Βονόρτα και του τόνισε πόσο μεγάλη σημασία έχει να νικήσει η ομάδα τη Ξάνθη. Ο Αλαφούζος προκειμένου να τονώσει το ηθικό των παικτών μοίρασε το πριμ για τη νίκη επί της Βέροιας. 1.000 ευρώ σε όποιον ήταν βασικός και 500 ευρώ στους αναπληρωματικούς.

Σενάρια για Ντι Ματέο

03/05/2013
 Δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν μιλήσει με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο για τον πάγκο της ομάδας.

Σενάρια για Ντι Ματέο
Το όνομά του Ρομπέρτο Ντι Ματέο, του προπονητή που οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν, προσθέτουν οι εφημερίδες της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε αυτά των υποψηφίων για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Φέρεται να υπάρχουν επαφές μεταξύ των δύο πλευρών οι οποίες έχουν αρχίσει το τελευταίο διάστημα μέσω του αντζέντη του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αρχικά υπήρξε μια βολιδοσκόπηση και μόλις διαπιστώθηκε ότι ο Ιταλός τεχνικός δεν είναι αρνητικός άρχισαν οι διαπραγματεύσεις.

Στις προθέσεις των υπευθύνων του ΠΑΟΚ είναι να φέρουν τον Ντι Ματέο στην Τούμπα για να δει ένα παιχνίδι για τα πλέι-οφ.

Και Πέτριτς και Φούντα βλέπουν στον ΠΑΟΚ

03/05/2013
 Τις περιπτώσεις των Μλάντεν Πέτριτς και Ταξιάρχη Φούντα τσεκάρουν στον ΠΑΟΚ. Πρόταση 1 εκατομμύριου ευρώ στον Κροάτη έκανε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Και Πέτριτς και Φούντα βλέπουν στον ΠΑΟΚ
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά των Τσιστιακόφ, Βρύζα και Γεωργιάδη. Να βρίσκουν περιπτώσεις παικτών που μπορούν να ενισχύσουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» και να κάνουν ακόμα πιο δυνατή την ομάδα.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Μλάντεν Πέτριτς και ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στον Κροάτη επιθετικό που φτάνει το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ο ίδιος ο παίκτης θέλει 1,5 και όλα είναι ανοιχτά με την υπόθεση του.

Αναφορικά με τον Φούντα, ο νεαρός άσος της ΑΕΚ φαίνεται πως έχει τις προδιαγραφές για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Τα προβλήματα της Ένωσης είναι πολλά και ο Φούντας ακόμα είναι στον «αέρα». Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει τον παίκτη όμως θα πρέπει να κινηθεί σχετικά γρήγορα γιατί δεν θα αργήσουν κι άλλες ομάδες να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για εκείνον.

Φάμπρι: «Δεν αγαπά κανείς τον ΠΑΟ περισσότερο από εμένα»

03/05/2013
 Εκδηλώθηκε ο Φάμπρι! Ο Ισπανός πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη του εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του, τονίζοντας την αγάπη του στο «τριφύλλι».

Φάμπρι: «Δεν αγαπά κανείς τον ΠΑΟ περισσότερο από εμένα»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Φάμπρι για τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως δεν υπάρχει κανείς προπονητής που να αγαπά περισσότερο το «τριφύλλι» από εκείνον και επισήμανε πως θα θυμάται για πάντα το πέρασμα του από τους «πράσινους».

Διαβάστε όσα είπε ο Φάμπρι Γκονθάλεθ στη Nova:

Με τι εντυπώσεις φύγατε από τον Παναθηναϊκό; Είναι η πρώτη φορά που μιλάτε μετά το "διαζύγιο" με τον σύλλογο"...

«Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μέγεθος, λόγω ιστορίας, λόγω των φιλάθλων του, των εγκαταστάσεών του, ωστόσο πιστεύω πως εσχάτως σε αθλητικό επίπεδο είναι πολύ κατώτερος σε σχέση με όσα είχε πετύχει στο παρελθόν. Κατά πρώτον σε επίπεδο ποδοσφαιριστών. Όπως είχα πει και πριν φύγω από την ομάδα, πιστεύω πως στον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλος αριθμός παικτών που δεν έχει την ποιότητα να φοράει αυτή τη φανέλα. Δεν αναφέρομαι στο χαρακτήρα τους, όλοι είναι εξαιρετικά παιδιά, αναφέρομαι σε ποδοσφαιρική ποιότητα. Δεν έχουν το επίπεδο για να αγωνίζονται σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η αλήθεια.

Πιστεύω πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια ομάδα με πολύ χαμηλότερο προϋπολογισμό και σίγουρα πολύ πιο ανταγωνιστική από την ήδη υπάρχουσα. Στην ομάδα υπάρχουν κάποιοι που είναι πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που δεν πιστεύω πως μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές έπρεπε να αποχωρήσουν από την ομάδα. Μια τέτοια περίπτωση ήταν ο Βύντρα. Με αυτό τον τρόπο έπεσε η ποιοτική στάθμη της ομάδας. Αυτοί που έφυγαν είχαν παραστάσεις από διεθνείς διοργανώσεις. Βλέπετε το παράδειγμα του Βύντρα, ο οποίος παίζει βασικός σε ομάδα της Primera Division, σε ένα πρωτάθλημα, όπως είναι το ισπανικό, με τεράστιο ανταγωνισμό και εξαιρετικό επίπεδο. Κάπως έτσι η ομάδα έχασε την προσωπικότητά της».

Υπήρχαν περιπτώσεις, όπως αυτή του Βύντρα, που εσείς εκφράσατε διαφορετική θέση από τη διοίκηση.

«Στην περίπτωση της αποχώρησης του Βύντρα, ήμουν από την αρχή ξεκάθαρος. Δεν ήθελα η ομάδα να χάνει προσωπικότητες. Είτε αυτός ονομάζεται Βύντρα, είτε Σπυρόπουλος, είτε Χριστοδουλόπουλος, παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν επιτρέπεται να αφαιρείς προσωπικότητες από την ομάδα σου. Πόσο μάλλον, αφού αναφερόμαστε στην περίπτωση Βύντρα, όταν πρόκειται για παίκτες που αποτελούν υπόδειγμα επαγγελματισμού. Εάν κόψεις μια φλέβα στο χέρι του Βύντρα, θα βγάλει πράσινο αίμα! Τόσο πολύ αγαπάει τον Παναθηναϊκό».

Όταν φύγατε δεν χαιρετίσατε τους παίκτες. Αντ' αυτού γράψατε ένα γράμμα. Πώς ήταν οι σχέσεις σας με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού; Αληθεύει ότι υπήρξαν αρκετές εντάσεις, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις σας στο παιχνίδι με τον Πλατανιά;

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Οι προπονητές που ασχολούνται πολύ με την τακτική, που τους αρέσει η προπονητική μέσα στο γήπεδο, αυτού του είδους οι προπονητές, πάντα έχουν εντάσεις, προβλήματα με τους ποδοσφαιριστές. Αυτό όμως είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα κάθε οικογένειας. Έτσι είναι κι οι σχέσεις γονέων και παιδιών. Είναι λογικό, αφού μιλάς καθημερινά μαζί τους, έχεις επαφή. Αυτό είναι το δικό μου στυλ. Είμαι προπονητής γηπέδου, δεν είμαι κάποιος που απλώς μιλάει στους ποδοσφαιριστές του για να τους ανυψώσει το ηθικό και αφήνει τους βοηθούς του να οργανώσουν την προπόνηση. Ωστόσο, δεν νομίζω πως είχα ιδιαίτερα προβλήματα με τους ποδοσφαιριστές. Στον Τύπο γράφονταν συνεχώς λεπτομέρειες από τις προπονήσεις μου. Ήταν ψέματα. Είμαι απαιτητικός με τους ποδοσφαιριστές μου, είμαι τελειομανής, πάντα προσπαθώ για το τέλειο. Δεν αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους».

Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να τον οδηγήσουν στις επιτυχίες τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν παίκτες με δυνατότητες εξέλιξης;

«Εννοείται πως ο Παναθηναϊκός έχει τέτοιους παίκτες, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να δουλέψουν. Ο Μαυρίας, ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Φουρλάνος, ο Σπυρόπουλος, υπάρχουν αρκετοί νεαροί από τις ακαδημίες του συλλόγου, που μπορούν να προσφέρουν πολλά, εξάλλου αγωνίζονται στις μικρές εθνικές ομάδες. Σίγουρα, έχουν πολλά να μάθουν ακόμη, αλλά με όρεξη για δουλειά, έχουν τις δυνατότητες να εξελιχθούν σε σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα».

Επομένως πιστεύετε πως μπορούν αυτοί οι παίκτες να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό σε επιτυχίες τα επόμενα χρόνια, εφόσον «δουλευτούν» όπως πρέπει.

«Ακριβώς έτσι. Επίσης, πρέπει να αλλάξει η λογική στη μεταγραφική πολιτική. Θεωρώ πως μπορεί να βρεθούν ανταγωνιστικοί ποδοσφαιριστές με πολύ λιγότερα χρήματα. Θεωρώ πως η επιτυχία μιας ομάδας είναι όταν εσύ την «χτίζεις» από τη βάση της. Παράλληλα πρέπει να αναζητήσεις στην αγορά νεαρούς παίκτες που να έχουν φιλοδοξία, διάθεση για δουλειά, όνειρα, εκεί είναι το μυστικό της επιτυχίας, το οποίο καλείται να βρει ο Παναθηναϊκός για να μπορέσει μελλοντικά να επιστρέψει στις επιτυχίες».

Πώς ήταν οι σχέσεις σας με την διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας;

«Από την αρχή ήταν άριστες. Προσπάθησα να δώσω και την ψυχή μου για την ομάδα, αφού ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας. Μου έδωσε την εντύπωση ενός ειλικρινούς ανθρώπου, καταρτισμένου, που ξέρει τι ζητάει. Έχω μια πικρία, γιατί τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Στο τελευταίο ματς, εξωτερίκευσα έναν εκνευρισμό, γιατί διακυβεύονταν πολλά από εκείνο το αποτέλεσμα, θέλαμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μίλησα με απότομο τρόπο γιατί ήθελα πετύχουμε τους στόχους μας. Ήθελα να παίξουμε στην Ευρώπη, ήξερα πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό κι εκνευρίστηκα, έχασα την ψυχραιμία μου. Πάντα όμως είχα στο μυαλό μου το καλύτερο για την ομάδα».

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού;

«Το λέω και το εννοώ: ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να βρει έναν προπονητή που να έχει μεγαλύτερη αγάπη και μεγαλύτερη όρεξη για επιτυχία με αυτόν τον σύλλογο, από εμένα! Ενδεχομένως να βρει κάποιους που να έχουν την ίδια όρεξη. Αλλά κανέναν που να έχει περισσότερη αγάπη από εμένα! Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό. Θέλω να στείλω εγκάρδιους χαιρετισμούς σε αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό μου κι εύχομαι από τη καρδιά μου, ο Παναθηναϊκός πολύ σύντομα να επιστρέψει στις επιτυχίες, ανάλογες με εκείνες του παρελθόντος. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με πιο αποτελεσματική μεταγραφική πολιτική, αφού βεβαίως έχει βρει λύσεις στα οικονομικά προβλήματα που τον ταλανίζουν, κι όλα αυτά εύχομαι να γίνουν πολύ γρήγορα».

Θα θέλατε να ξαναδουλέψετε σε ελληνικό σύλλογο;

«Εννοείται, δίχως δεύτερη σκέψη. Είτε στον Παναθηναϊκό είτε σε άλλη ομάδα. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω».

Αν και μείνατε λίγο στον Παναθηναϊκό, έχετε κάποια ιδιαίτερη ανάμνηση από το πέρασμά σας;

«Κρατάω τα πάντα από αυτή την εμπειρία μου, δεν έχω κάτι ξεχωριστό, θυμάμαι τα πάντα με ιδιαίτερη αγάπη αλλά και με πικρία, ιδιαιτέρως για τον αποκλεισμό μας από τη συνέχεια του Κυπέλλου, λυπήθηκα για τους φιλάθλους μας εκείνο το βράδυ. Επίσης στενοχωρήθηκα με τις εντός έδρας ήττες από τον Πλατανιά και τη Ξάνθη, ήταν ματς που δεν έπρεπε να χάσουμε. Με «πόνεσε» η ήττα από τον Άρη. Θα θυμάμαι για πάντα τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του».

Στο σπίτι του ο Φορμίκα

03/05/2013
 Στο σπίτι του επέστρεψε ο Λαουτάρο Φορμίκα αφού η πορεία της υγείας του πάει από το καλό στο καλύτερο.

Στο σπίτι του ο Φορμίκα
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Λαουτάρο Φορμίκα. Ο Αργεντινός άσος του Αστέρα Τρίπολης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ο γιατρός των Αρκάδων, Κώστας Δημητρακόπουλος, έδωσε την έγκριση του για να επιστρέψει στο σπίτι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αυχένα.

Ο Φορμίκα βρίσκεται στην Τρίπολη, μπορεί να περπατήσει και είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο για το αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Κάτι που είπαν οι γιατροί από την πρώτη στιγμή.

Και τώρα ξεκούραση

03/05/2013
 Την τελευταία τους προπόνηση πριν το διήμερο ρεπό πραγματοποίησαν το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής οι παίκτες της Ξάνθης.

Και τώρα ξεκούραση
Τι και αν είναι Μεγάλη Παρασκευή;

Οι παίκτες της Ξάνθης είχαν κανονικά προπόνηση.

Ωστόσο, αυτή ήταν και η τελευταία για αυτή την εβδομάδα, αφού τις επόμενες δύο μέρες οι άνθρωποι της ομάδας έχουν δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τις περάσουν με δικά τους άτομα.

Τώρα όσον αφορά στην σημερινή προπόνηση οι ακρίτες πραγματοποίησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής.

Καλή… Δευτέρα του Πάσχα

03/05/2013
 Βούκιτς και Σταφυλίδης έχουν ξεπεράσει πλήρως τις θλάσεις που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα και προπονήθηκαν κανονικά σήμερα. Τη Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Καλή… Δευτέρα του Πάσχα
Με δυο επιστροφές ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν το ρεπό του Πάσχα.

Το πρόγραμμα έγινε στην Τούμπα, με τους Βούκιτς και Σταφυλίδη να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, δείχνοντας να έχουν απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Κατσικάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Κωνσταντινίδης, Σίλντενφελντ έκαναν θεραπεία.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου του Βορρά» επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα στις 18:00.

Ελάχιστες πιθανότητες για Σισοκό

03/05/2013
 Χωρίς τον Ιμπραΐμ Σισοκό θα αντιμετωπίσει πιθανότατα ο Παναθηναϊκός τη SKODA Ξάνθη στο μεταξύ τους μπαράζ, την Πέμπτη του Πάσχα.

Ελάχιστες πιθανότητες για Σισοκό
Ο Ιβοριανός άσος δεν προπονήθηκε ούτε την Μ. Παρασκευή, αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δεξί ώμο, μετά τη διάταση που αποκόμισε στη φιλική ισοπαλία (2-2) με την Ομόνοια, το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης.

Το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» δεν φαίνεται αισιόδοξο, παρά το γεγονός πως υπάρχουν ακόμα μέρες μέχρι την αναμέτρηση με τους Ακρίτες, αλλά απ’ ότι φαίνεται, ο Γιάννης Βονόρτας θα καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον Σισοκό.

Στα υπόλοιπα, οι Σεϊταρίδης, Μαυρίας και Πίντο γυμνάστηκαν μόνοι τους, ενώ ο Κουίνσι έκανε θεραπεία.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα σε τρία groups και ολοκλήρωσαν με ελεύθερο δίτερμα.

Σημειώνεται πως το Μ. Σάββατο υπάρχει πρωινή προπόνηση στο «μενού» των «πράσινων», την Κυριακή του Πάσχα ο Γιάννης Βονόρτας έδωσε ρεπό και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα επιστρέφουν τη Δευτέρα του Πάσχα στις προπονήσεις.

Τσιώλης: «Πάμε για μεγάλα πράγματα»!

03/05/2013
 Πιστός στο.. δόγμα πως τρώγοντας έρχεται η όρεξη, ο Σάκης Τσιώλης επανέλαβε τους υψηλούς στόχους του Αστέρα Τρίπολης όχι μόνο για το τέλος της φετινής σεζόν αλλά και για εκείνες που έρχονται.

Τσιώλης: «Πάμε για μεγάλα πράγματα»!
Ο τεχνικός της ομάδας της Αρκαδίας επανέλαβε την πίστη του πως ο Αστέρας μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο και να πάρει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Παράλληλα, τόνισε πως μετά από συζήτηση που είχε με τους υπεύθυνους του συλλόγου, είναι πεπεισμένος πως τα επόμενα χρόνια ο Αστέρας μπορεί να πετύχει ακόμη σπουδαιότερα πράγματα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης στην εφημερίδα «Άποψη»:

-Μετά από δύο συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες ήρθε η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πώς αισθάνεστε με αυτή τη μεγάλη επιτυχία, με δεδομένο ότι είστε σε μια ομάδα από μικρή επαρχιακή πόλη;

«Το ότι βρίσκομαι σε μια μικρή επαρχιακή πόλη είναι το ένα θέμα. Ως ομάδα, ωστόσο, ο Αστέρας έχει πολλές προοπτικές για να μεγαλώσει περαιτέρω. Αισθάνομαι περηφάνια και ικανοποίηση για τη δουλειά που κάνω στην Τρίπολη. Μια πόλη ζει με χαρά και όλοι οι φίλοι της ομάδας είναι επίσης περήφανοι. Είναι πολύ σημαντικό και πολύ σπουδαίο αυτό για εμένα».

-Βλέπετε χαρούμενο κόσμο, λόγω της φετινής πορείας του Αστέρα, παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας μας;

«Εμείς θέλουμε να δίνουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο και να είναι ικανοποιημένοι από την ομάδα. Ζουν έντονα τις στιγμές και τους δίνουμε έναν λόγο για να χαμογελούν παρά τη δύσκολη κατάσταση που περνάει όλη η Ελλάδα».

-Αυτή ήταν και η τρίτη απόπειρα του Αστέρα να φτάσει στον τελικό. Η πρόκριση έφερε τη δικαίωση και για τους μεγαλομετόχους; Τι σας είπαν μετά το παιχνίδι;

«Το πρόσωπο των μεγαλομετόχων μετά το τέλος του αγώνα τα έλεγε όλα και δεν χρειάστηκε να μου πουν κάτι. Το πριμ και τα συγχαρητήρια στους παίκτες που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να τους ευχαριστήσουν για τη μεγάλη επιτυχία, επίσης τα λέει όλα. Αυτό για εμένα ήταν ό,τι καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους να είναι χαρούμενοι. Και μπορώ να πω πως αισθάνονται πλέον δικαιωμένοι. Έχουν κάθε λόγο να νιώθουν έτσι».

-Με δεδομένο ότι αυτή ήταν η τρίτη απόπειρα του Αστέρα να πάει στον τελικό, αλλά και η τρίτη προσωπική σας, θεωρείτε πως έπαιξε τον ρόλο της και η... μοίρα για την πρόκριση;

«Και πέρυσι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, στις διπλές αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο. Θεωρώ πως η φετινή πορεία ήταν κομβική. Ήταν καθαρά θέμα στιγμής. Ή θα περνάγαμε, όπως και πράξαμε, και θα απολαμβάναμε για πρώτη φορά το νέκταρ της χαράς για τη συμμετοχή στον τελικό, ή θα μέναμε έξω. Προκειμένου να ζήσουμε ξανά την αποτυχία και να μάθουμε σε αυτή, ήταν πολύ σημαντικό που ήρθε τώρα η πρόκριση. Κι αν έπαιξε και η μοίρα τον ρόλο της, καλώς έγινε».

-Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Αστέρας γράφει ιστορία, αφού έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ του. Στην αρχή της χρονιάς υπήρχαν τόσο μεγάλοι στόχοι;

«Ναι, υπήρχαν υψηλοί στόχοι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έμεινε όλη η περσινή ομάδα και προστέθηκαν παίκτες σημαντικοί όπως ο Ντε Μπλάσις και ο Σανκαρέ. Με τον περσινό κορμό, που στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έκανε πορεία πρωταθλητισμού και είχε περισσότερους βαθμούς και από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ήταν λογικό να περιμένουμε καλύτερη πορεία. Υπήρχαν αυτοματισμοί και συνοχή από την προηγούμενη χρονιά, οπότε σαφώς και περιμέναμε κάτι παραπάνω. Φάνηκε, άλλωστε, από τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ότι πάμε ξανά για Ευρώπη. Πάντως, υπήρχαν πολλά περιθώρια βελτίωσης το καλοκαίρι κι αυτό φάνηκε, ενώ πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω. Αυτό που θέλουμε».

-Πολλοί λένε ότι χωρίς τον Ράγιος ο Αστέρας δεν θα είχε την ίδια πορεία. Τον θεωρείτε μεγάλο κεφάλαιο στην ομάδα, ή πιστεύετε ότι κανείς δεν είναι αναντικατάστατος;

«Όπως είδαμε κατά τη διάρκεια της περιόδου δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι παίκτες. Όσοι κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τους τραυματίες, όπως π.χ. ο Κουρμπέλης, τα πήγαν πολύ καλά και έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας. Αυτό είναι πολύ καλό, γιατί έτσι μεγαλώνει κι ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών – κι εγώ γνωρίζω ότι έχω πολύ καλές εναλλακτικές λύσεις. Βέβαια, για τον Ράγιος τα λέει όλα το γεγονός ότι έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της περιόδου για τον Αστέρα. Είναι δεδομένα ο MVP του Αστέρα φέτος και πολύ σημαντικός παίκτης. Επαναλαμβάνω, το γεγονός ότι έπαιξε σχεδόν σε όλα τα ματς τα λέει όλα».

-Έχει «ταβάνι» η πορεία του Αστέρα στη φετινή σεζόν; Μπορεί να διεκδικήσει το Κύπελλο; Έχει τη δυνατότητα να βγει στα προκριματικά του Champions League;

«Θεωρώ πως δεν υπάρχει... ταβάνι. Όλα μπορούν να συμβούν. Έφτασε η κατάλληλη στιγμή για την πρώτη μας συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και θα παίξουμε σε αυτόν με στόχο να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Παράλληλα, στα play off θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη 2η θέση που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Δεν μπορούμε τώρα που φτάσαμε ως εδώ να πούμε ότι έχουμε ταβάνι. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

-Ο Ολυμπιακός είναι κατά γενική ομολογία το φαβορί για το Κύπελλο. Έχει τη δυνατότητα ο Αστέρας να κοιτάξει στα μάτια τους «ερυθρόλευκους»; Ή αποδέχεται τον τίτλο του αουτσάιντερ που απελευθερώνει τους παίκτες από το άγχος;

«Πάμε για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Θεωρητικά είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά δεν θα πάμε με αυτό το σκεπτικό. Εμείς θα επιδιώξουμε να παίξουμε όπως σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν και θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα ματς και στα νοκ-άουτ παιχνίδια μπορούν τα πάντα να συμβούν».

-Αποφασίσατε να παραμείνετε στην ομάδα για ακόμη δύο χρόνια, χωρίς να έχετε μιλήσει ακόμη για το οικονομικό. Το γεγονός αυτό δείχνει πόσο εμπιστεύεστε τους ιδιοκτήτες του Αστέρα και το πόσο καλή είναι η σχέση σας;

«Η στιγμή πίεζε και έπρεπε να δουλέψουμε απερίσπαστοι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά και τα play off. Από τη στιγμή που μου έδωσαν τον λόγο τους δεν είχα παρά να τους πιστέψω. Δεν χρειάστηκε καν να μιλήσουμε για το οικονομικό, ούτε καν έχω συμβόλαιο. Η σχέση μας είναι εμπιστοσύνης».

-Από τις συνομιλίες σας με τους κ. Μπάκο και κ. Καϋμενάκη προκύπτει ότι ο Αστέρας θα επιδιώξει ακόμη πιο σπουδαία πράγματα στο μέλλον;

«Νομίζω πως... τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Και οι δύο ιδιοκτήτες του Αστέρα έχουν πλέον μεγάλη όρεξη. Χαρακτηριστικά μου είπαν ότι μπήκε πλέον το νερό στ' αυλάκι και ότι πάμε για μεγάλα πράγματα. Είναι καλό αυτό, γιατί έτσι δείχνουν ότι δεν έχουν την ανάγκη μου. Δηλαδή, τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά κι αν στην πορεία φύγω δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, όρεξη για επιτυχίες υπάρχει. Και φυσικά αυτός είναι ένας παράγοντας που βοηθάει την ομάδα να μεγαλώσει περαιτέρω στο μέλλον».

-Οι προσωπικοί σας στόχοι για το μέλλον;

«Ως ποδοσφαιριστής είχα μεγάλο όνειρο να κλείσω την καριέρα μου με συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας. Και ο Θεός με αξίωσε να το πραγματοποιήσω αυτό το όνειρο. Τώρα, έχω βάλει σαν μεγάλο στόχο, σαν όνειρο αν θέλεις, να καθίσω κάποια στιγμή στον πάγκο της Εθνικής μας. Το θέλω πάρα πολύ κι εύχομαι να πραγματοποιηθεί και αυτό το όνειρο. Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, θέλω πολύ να κατακτήσω το Κύπελλο με τον Αστέρα Τρίπολης και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Θα είναι τεράστια επιτυχία και μεγάλη απόλαυση να συμβούν και τα δύο».

Σπανός: «Να έρθει στο Περιστέρι το Τσάμπιονς Λιγκ»

03/05/2013
 Στο όνειρο της εξόδου του Ατρόμητου στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Σπανός σε συνέντευξή του στην οποία μίλησε για την δική του παραμονή στην ομάδα αλλά και στους Μπάγεβιτς-Αναστόπουλο.

Σπανός: «Να έρθει στο Περιστέρι το Τσάμπιονς Λιγκ»
Ο Ατρόμητος θα διεκδικήσει μέσω των πλέι οφ την έξοδό του στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Γιώργος Σπανός, σε συνέντευξη που παραχώρησε, παραδέχθηκε ότι αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και το όνειρο όλων στην ομάδα, αν και αναγνώρισε ότι τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε επιπλέον στο θέμα της δικής του παραμονής στον προεδρικό θώκο, τους προπονητές που έφυγαν κατά την διάρκεια της σεζόν αλλά και τις παθογένειες της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σπανού στην «Δημοκρατία»:

Κύριε πρόεδρε, τι γεύση σάς άφησε η κανονική σεζόν του πρωταθλήματος που μόλις ολοκληρώθηκε;

"Ο στόχος που είχαμε οριοθετήσει στην αρχή της σεζόν, που ήταν η είσοδός μας στα πλέι οφ και ταυτόχρονα η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, επετεύχθη. Με αυτή τη λογική είμαστε ικανοποιημένοι. Επίσης αυτό που μας κάνει χαρούμενους είναι ότι η ομάδα καθιερώνεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και δεν είναι μια «φωτοβολίδα».

Ηταν πάντως μια χρονιά δύσκολη η φετινή, με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά και με αλλαγές προπονητών. Παρά τα εμπόδια που βρήκαμε στον δρόμο μας όμως, καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η απόδοση της ομάδας σε αρκετά παιχνίδια δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαμε, αλλά πάντα στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα σχεδιάζεις".

Για πρώτη φορά στην παραγοντική σας καριέρα αλλάξατε τρεις προπονητές. Με καθαρό μυαλό πλέον, πιστεύετε ότι πράξατε σωστά;

"Καταρχάς, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η ομάδα πήρε κάτι από τους δύο προπονητές που έφυγαν, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο κ. Μπάγεβιτς θα μείνει στο σωματείο ως ένας αληθινός κύριος. Ηρθε κι έφυγε σαν κύριος. Κάνοντας την αυτοκριτική μας, ίσως βιαστήκαμε λίγο να αποδεχτούμε την παραίτησή του, που μας την είχε υποβάλει μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ηταν ένα διάστημα όπου η ομάδα δεν πήγαινε καλά και στο πρωτάθλημα από πλευράς απόδοσης. Εθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας, ανέλαβε όλες τις ευθύνες, γι’ αυτό λέω ότι είναι ένας κύριος με «Κ» κεφαλαίο. Εμείς την κάναμε δεκτή και προχωρήσαμε στην επιλογή του κ. Αναστόπουλου. Η έλευση του κ. Αναστόπουλου έφερε θετικά αποτελέσματα στην ομάδα, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, παρότι ο προπονητής δούλεψε πολλές ώρες και με εντιμότητα.

Στα τελευταία επτά-οκτώ παιχνίδια η ομάδα είχε μία αγωνιστική καθίζηση και μετά το χαμένο ματς με τον Αρη στην έδρα μας αναγκαστήκαμε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Η ομάδα είχε περιέλθει σε μία δύσκολη αγωνιστική κατάσταση κι έτσι από κοινού με τον κ. Αναστόπουλο προχωρήσαμε στη λύση του συμβολαίου του. Τρίτη μας επιλογή ήταν ο Γιώργος Παράσχος, προπονητής με τον οποίο γνωριζόμαστε από τη συνεργασία μας στο παρελθόν. Στα δύο παιχνίδια στα οποία κάθισε στον πάγκο, παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι και ευελπιστούμε στα πλέι οφ να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".

Ποιος είναι πλέον ο στόχος στα πλέι οφ;

"Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Καλώς να έρθει στο Περιστέρι και το Τσάμπιονς Λιγκ. Φαβορί όμως είναι ο ΠΑΟΚ, που θα ξεκινήσει τη διαδικασία με τέσσερις βαθμούς. Θα το παλέψουμε στα έξι παιχνίδια και ό,τι βγει".

Καταφέρατε να καθιερώσετε μέσα σε λίγα χρόνια τον Ατρόμητο στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Είχατε τη συμπαράσταση των φιλάθλων που περιμένατε;

"Πρέπει οι φίλαθλοί μας να έχουν αυτογνωσία για να μη ζητούν παράλογα πράγματα. Θεωρώ ότι με μία βάση 2.000-2.500 φιλάθλων είναι δύσκολο κάθε χρόνο να βάζεις τόσο ψηλά τον πήχη όπως τον βάζουμε εμείς. Σίγουρα ο σύλλογος χρειάζεται νέους φιλάθλους και γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια με τα σχολεία, παρόλο που και η οικονομική κρίση δεν ευνοεί. Ο κόσμος σήμερα έχει προτεραιότητα να λύσει άλλα προβλήματα από το να πάει στο γήπεδο. Ο Ατρόμητος, τα χρόνια όπου βρίσκομαι εγώ στον σύλλογο, έχει προσφέρει χαρές στην πόλη. Εχει καθιερωθεί και στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου ότι είναι μια ομάδα υγιής, με στέρεες βάσεις".

Ενα κομβικό σημείο της φετινής χρονιάς ήταν η δήλωση αποχώρησής σας από τα κοινά του Ατρομήτου; Πώς οδηγηθήκατε σε αυτή την απόφαση;

"Οσο εύκολο είναι να μπεις σε μια ομάδα τόσο δύσκολο είναι να φύγεις. Οπότε νομίζω ότι από τη στιγμή που θα το πράξω αυτό, να είναι όλοι σίγουροι ότι θα έχω προετοιμάσει την επόμενη μέρα ώστε η ομάδα να είναι σε ασφαλή χέρια και να υπάρχει η κατάλληλη διάδοχη κατάσταση. Από κει και πέρα, όπως είπα και πριν, ήταν μια χρονιά με αρκετά προβλήματα, όπου δοκιμάστηκαν οι σχέσεις της διοίκησης και του κόσμου. Δεχόμαστε πάντοτε την καλόπιστη κριτική και πρέπει αυτή να γίνεται για να γινόμαστε καλύτεροι. Κάποιες φορές όμως η κριτική περνάει τα όρια και, όταν απαξιώνεται μια δουλειά πολλών ετών, είναι κάτι που σε πικραίνει και σε προβληματίζει".

Εχετε στα χέρια σας κάποιες προτάσεις;

"Επειδή τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε πολύ σοβαρές αγωνιστικές υποχρεώσεις, όχι, δεν έχω κάτι σε επίπεδο προχωρημένο, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχει προχωρήσει αυτό το θέμα της επόμενης μέρας του Ατρομήτου, όποτε θα τα πούμε με το τέλος των πλέι οφ".

Τώρα που η σεζόν φτάνει στο τέλος της, εμμένετε σε αυτήν την απόφασή σας;

"Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες, 50-50. Με το τέλος των πλέι οφ θα πάρω, όπως είπα, και την τελική απόφασή μου. Αν αύριο το πρωί φύγω, θα αφήσω μια εντελώς καθαρή και λευκή ομάδα, που θα μπορεί ο οποιοσδήποτε που θα έχει ένα σοβαρό πλάνο κι ένα σωστό οργανόγραμμα να την τρέξει".

Τα τελευταία χρόνια είχαμε αρκετές αποχωρήσεις προέδρων - μεγαλομετόχων από το ποδόσφαιρο. Τελικά, τι είναι αυτό που σας απογοητεύει;

"Εάν το ποδόσφαιρο δεν είναι μεράκι σου, τρόπος ζωής, όπως είναι σε μένα, είναι εύκολο κάποια στιγμή να απογοητευτείς. Σίγουρα στην πορεία υπάρχουν και χαρές και απογοητεύσεις. Είναι όμως και όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα σε συνδυασμό και με την οικονομική κρίση. Νομίζει ο κόσμος ότι οι πρόεδροι βρίσκονται στις ομάδες και βγάζουν χρήματα.

Αυτό είναι ένα μεγάλο παραμύθι. Ειδικά οι σύλλογοι που δεν έχουν μεγάλη λαϊκή βάση χρειάζονται πάντοτε έναν χρηματοδότη που να μπορεί να καλύπτει τα ελλείμματα και τις ανάγκες που υπάρχουν. Σίγουρα το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι υγιές και γι’ αυτό είδαμε μεγάλες ομάδες της χώρας να αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα, αφού ξόδευαν παραπάνω από τα έσοδά τους.

Μοιραία λοιπόν και σε συνάρτηση με την οικονομική κρίση πολλοί αναγκάστηκαν να κάνουν μια βίαιη προσαρμογή των οικονομικών τους, με μεγάλο «κούρεμα» στο μπάτζετ. Και επειδή δεν ήταν έτοιμες οι ακαδημίες και τα νέα παιδιά, οδηγηθήκαμε στο αντίθετο άκρο. Ξαφνικά βάλαμε όλους του Ελληνες, άψητους, χωρίς την κατάλληλη βάση και την κατάλληλη υποδομή, να φορέσουν βαριές φανέλες και τους ρίξαμε στα βαθιά. Ετσι κάποιες ομάδες δεν είχαν και τα ανάλογα αποτελέσματα".

Ποια είναι τα πλάνα για τη νέα σεζόν, αν παραμείνετε;

"Το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει ως Ατρόμητος είναι να είμαστε οικονομικά αυτάρκεις. Από τη στιγμή που μειώνονται όλα τα έσοδα, θα πάμε κι εμείς σε έναν προσεγμένο προϋπολογισμό και έχουμε σκοπό να μειώσουμε το μπάτζετ μας. Σε αγωνιστικό επίπεδο, όλοι κρίνονται μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Επειτα θα αποφασίσουμε με ποιους θα πορευτούμε, τις προσθέσεις και τις αφαιρέσεις".

Υπήρχε η άποψη ότι ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να διοικήσει καλύτερα μία ομάδα από έναν επαγγελματία παράγοντα. Συμμερίζεστε αυτή την άποψη;

"Οι ποδοσφαιριστές δεν μας έχουν δείξει, τουλάχιστον στην Ελλάδα, παραδείγματα ότι μπορούν να κάνουν σωστή διαχείριση σε πράγματα όπως τα οικονομικά. Είναι καλοί και χρήσιμοι για το αγωνιστικό κομμάτι. Ενας ποδοσφαιριστής μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό τεχνικό διευθυντή, είναι όμως δύσκολο να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό πρόεδρο.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι είναι ανώνυμες εταιρίες. Αρα σημαίνει ότι θα πρέπει να συμβαδίζουν με τη λογική της αγοράς, να έχουν εξειδικευμένα στελέχη, ενώ καλό θα είναι να έχει μία αντίληψη του χώρου του ποδοσφαίρου και ο πρόεδρος. Είναι πολύ σημαντικό να έχει αντίληψη.

Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα η οικονομική διαχείριση της ομάδας και το αγωνιστικό. Διότι, για να έχεις εφόδια προέδρου, πρέπει να έχεις κι άλλες αρετές, να μπορείς να έχεις γνώση να διοικείς μια εταιρία, η οποία έχει στελέχη, εργαζομένους, να κάνεις κατάλληλες επιλογές, έτσι ώστε να μπορέσεις να ισοσταθμίσεις τα οικονομικά, να τα βάλεις σε ένα ισοζύγιο".

Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή στην πορεία σας;

"Η συμμετοχή σε δύο συνεχόμενους τελικούς Κυπέλλου, το θεωρώ μεγάλο επίτευγμα, αλλά και το περσινό παιχνίδι με τη Νιούκασλ. Ηταν τρομερή εμπειρία που αγωνιστήκαμε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Από κει και πέρα, σαφώς η χειρότερη στιγμή ήταν ο υποβιβασμός του 2008. Είχαμε κάνει λάθη εκείνη τη χρονιά, αλλά αυτά τώρα ανήκουν στο παρελθόν. Πάντως, ένας υποβιβασμός μπορεί να είναι επώδυνος, όμως μπορεί να είναι λυτρωτικός και ωφέλιμος".

Στο παρελθόν δεν είχατε κρύψει τη συμπάθειά σας για την ΑΕΚ. Στο Περιστέρι ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε ο υποβιβασμός της...

"Το να βλέπεις σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τους παράγοντές της με τους οποίους έχεις συμβιώσει στα συμβούλια της Σούπερ Λίγκας δεν είναι και το καλύτερο. Θα ήμουν υποκριτής όμως αν έλεγα ότι δεν χάρηκα την νίκη της ομάδας μου ή δεν ήθελα να κερδίσουμε. Είμαστε στην Ελλάδα εξάλλου και η καχυποψία υπάρχει.

Από την άλλη όμως, σαφώς στεναχωρήθηκα γι’ αυτό το δράμα που περνάει η ΑΕΚ. Οι μεγάλες ομάδες ωστόσο δεν χάνονται. Αυτός ο υποβιβασμός μπορεί να αποδειχτεί λυτρωτικός και ταυτόχρονα συσπειρωτικός. Η ΑΕΚ άλλωστε έχει τριγύρω της σοβαρούς παράγοντες που μπορούν να φτιάξουν ένα σχήμα έτσι ώστε να επιστρέψει δριμύτερη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που την έχει και ανάγκη".

Με αφορμή την ΑΕΚ, γίνεται μεγάλη συζήτηση περί συγχωνεύσεων, αγοράς ΑΦΜ και ρύθμισης χρεών. Πιστεύετε ότι αυτά αποτελούν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο;

"Κανονικά έπρεπε να τους βοηθήσουν αυτοί οι νόμοι, αλλά κάτι τέτοιο επί της ουσίας δεν έγινε. Η ευθύνη σαφώς και βαρύνει τους διοικούντες των ομάδων. Τα χρέη των ομάδων είναι δυσβάσταχτα για τους συλλόγους και κατ’ επέκταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο ζούσε κι αυτό όπως η ελληνική κοινωνία, σε μια εικονική πραγματικότητα. Ξόδευαν πολύ περισσότερο όλες οι ομάδες από τα έσοδά τους και ξεχείλωνε-ξεχείλωνε κάθε φορά, κάποια στιγμή έκανε «μπραφ» το μπαλόνι κι έσπασε".

Εκτός από εξόδους όμως, είχαμε και την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ. Πώς την κρίνετε;

"Είναι ευχής έργον να έρχονται επενδυτές τέτοιας δυναμικότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αναλαμβάνουν ιστορικές ομάδες με μεγάλη λαϊκή βάση φιλάθλων όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Μόνο κέρδη θα φέρουν αυτές οι συνεργασίες. Ποιος δεν θα ήθελε έναν Σαββίδη στην ΑΕΚ ή στον Παναθηναϊκό; Είναι στα υπέρ του πρωταθλήματος όλες οι μεγάλες ομάδες να είναι ισχυρές και υγιείς. Οσο υπάρχει ανταγωνισμός, βελτιώνει το ποδόσφαιρο και τις ομάδες".

Συμφωνείτε με την αύξηση των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα;

"Ημουν κατά της αύξησης των ομάδων σε 18. Γνωρίζουμε άλλωστε τα οικονομικά προβλήματα που έχουν οι ομάδες και όσο περισσότερες είναι τόσο λιγοστεύουν και τα έσοδα. Το χειρότερο είναι ότι οι μισές και παραπάνω ομάδες του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έχουν ήδη δεχτεί ποινές, όπως η απαγόρευση μεταγραφών ξένων παικτών κ.λπ.

Είμαι της άποψης ότι οι ομάδες θα έπρεπε να είναι πολύ λιγότερες στην πρώτη κατηγορία και να μπαίναμε όλη στην αφετηρία με τις ίδιες προϋποθέσεις και τους ίδιους κανόνες. Η αλήθεια είναι ότι, αν πηγαίναμε με το... βιβλίο ποινών της UEFA, θα παίζαμε φέτος πρωτάθλημα με έξι ομάδες. Αναγκαστήκαμε στη Σούπερ Λίγκα να αλλάξουμε το ποινολόγιο, βρήκαμε μια λιγότερη σε κόστος λύση, να πάμε σε περιορισμό μεταγραφών, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στις ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα σε βάθος τριετίας τετραετίας να εξυγιανθούν".

Σας προβληματίζει το γεγονός ότι κάποιες ομάδες δείχνουν να μην έχουν εκμεταλλευτεί αυτή την «ευκαιρία»;

"Σίγουρα με προβληματίζει, αλλά όταν έχουμε μια γενικευμένη οικονομική κρίση που σαρώνει τα πάντα, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν μπορεί να μείνει και ανεπηρέαστο το ποδόσφαιρο. Από κει και πέρα, πιστεύω, και θα το δείτε, ότι οι ομάδες που αντιμετώπισαν οικονομικά προβλήματα για τη χρήση τη φετινή έχουν βελτιώσει τα οικονομικά τους. Σίγουρα δεν μπορείς με μια χρονιά να πας σε δρόμο εξυγίανσης, όταν κάποιες ομάδες χρωστούν πολλά εκατομμύρια. Η ατιμωρησία του παρελθόντος γνωρίζουμε ότι δημιούργησε αυτά τα προβλήματα. Η κρίση απλώς τα έβγαλε στην επιφάνεια, καθώς τα προβλήματα υπήρχαν".

Η δημιουργία της Σούπερ Λίγκας έχει δικαιώσει τους στόχους που είχατε θέσει;

"Η Σούπερ Λίγκα δεν μπορεί να λύσει όλες τις παθογένειες που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε χωρίς να έχουμε τον θεσμικό ρόλο, τον οποίο θεσμικό ρόλο της εποπτείας του ποδοσφαίρου έχει η ΕΠΟ, σε συνεργασία με την ομοσπονδία να κάνουμε κάποια βηματάκια. Θεωρώ και πιστεύω ότι έχουμε κάνει κάποια προς τη σωστή κατεύθυνση. Στην Ελλάδα όμως πουλάει πάντα το αρνητικό".

Τα ξαναλένε τη Δευτέρα του Πάσχα

03/05/2013
 Σε άδεια βρίσκονται από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Κυριακή του Πάσχα οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Χριστόπουλος, τους έδωσε τρεις μέρες ρεπό.

Τα ξαναλένε τη Δευτέρα του Πάσχα
Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειές τους θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι βρίσκονται σε άδεια από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Έτσι, μετά τα φιλικά κόντρα στον ΠΑΣ Πρέβεζας και την ομάδα Κ-20 η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του «Άγιαξ της Ηπείρου» για τα πλέι οφ θα συνεχιστεί από την ερχόμενη Δευτέρα στις 13:30 στο ΠΕΑΚΙ.

Σε απολογία λόγω twitter

03/05/2013 
Ένα σχόλιο του Κάρλος Κόστλι στο λογαριασμό του στο twitter σχετικά με οικονομικές εκκρεμότητες της Βέροιας προς το πρόσωπό του ήταν ο λόγος να κληθεί σε απολογία.

Σε απολογία λόγω twitter
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι για τα όσα ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά για την ομάδα μας περί δήθεν οικονομικών εκκρεμοτήτων που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Carlos Costly θα κληθεί σε απολογία».

«Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

03/05/2013
 Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε από την πατρίδα του ο Βίκτορ Βιτόλο.

«Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»
Ο Ισπανός βρίσκεται στην Τενερίφη και από εκεί έκανε δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του στο «τριφύλλι».

«Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Είμαι καλά στην ομάδα, ο σύλλογος είναι ικανοποιημένος από την απόδοση μου και -για να πω την αλήθεια- όταν νιώθεις κάπου ότι σε εκτιμούν και εσύ νιώθεις καλά, θέλεις να παραμείνεις», τόνισε ο Βιτόλο δείχνοντας πως το μόνο πρόβλημα αφορά τα οικονομικά δεδομένα της επόμενης σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Ο Βιτόλο, ο οποίος έχει πάρει άδεια αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τη SKODA Ξάνθη λόγω τιμωρίας, βρίσκεται στην Τενερίφη όπου παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της ομάδας, ενώ μίλησε με τον προπονητή και παράγοντες του συλλόγου. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής του εκεί, τονίζοντας:

«Ήμουν στην Τενερίφη από μικρό παιδί, αρχικά ball boy και στην συνέχεια στην επαγγελματική ομάδα, οφείλω πολλά στον σύλλογο. Έχω πει ότι κάποια στιγμή μπορεί να επιστρέψω στην ομάδα, δεν ξέρω πότε είναι όμως πιθανό, άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις».

Τέλος από τη Βέροια ο Καλαϊτζίδης

03/05/2013
 Παρελθόν και επίσημα από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας αποτελεί ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Τέλος από τη Βέροια ο Καλαϊτζίδης
Οι τίτλοι τέλους έπεσαν στην συνεργασία ανάμεσα στη Βέροια και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη με τους ανθρώπους της ομάδας να παραδέχονται πως ο κύκλος του έμπειρου τεχνικού είχε κλείσει στη «βασίλισσα του Βορρά».

Έτσι, οι διοικούντες τη Βέροια τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν να ψάχνουν τον τεχνικό που θα συνεχίσει το έργο του Καλαϊτζίδη, αλλά και που θα «χτίσει» το σύνολο της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, προκειμένου να οδηγήσει τον σύλλογο της Ημαθίας ακόμη πιο ψηλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Λύθηκε και τυπικά η συνεργασία με τον κ.Καλαίτζίδη. Συμφωνούμε με την δήλωσή του ότι ο κύκλος του στην ομάδα μας έκλεισε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές του συνεργασίες».

Κοέλιο: «Ευχαρίστησή μου που έπαιξα στον Άρη»

03/05/2013
 Ο δανεισμός του Νούνο Κοέλιο ολοκληρώθηκε κι ο Πορτογάλος μέσος επέστρεψε στην Πορτογαλία. Πάντως δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη φετινή του παρουσία στον Άρη.

Κοέλιο: «Ευχαρίστησή μου που έπαιξα στον Άρη»
Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τον Άρη και τη λήξη του δανεισμού του από την Μπενφίκα στους «κίτρινους», ο Νούνο Κοέλιο επέστρεψε στην Πορτογαλία. Με μήνυμά του στο facebook αναφέρθηκε στη φετινή του εμπειρία στους Θεσσαλονικείς.

«Αυτή η χρονιά τελείωσε και το μόνο που θέλω είναι να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, για όσα έγιναν φέτος στη Θεσσαλονίκη. Μια δύσκολη χρονιά, αλλά η ομάδα παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία, που ήταν και το πιο σημαντικό. Ηταν ευχαρίστησή μου που έπαιξα μαζί σας. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε ο 26χρονος κεντρικός μέσος.

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και.. γρήγορα

03/05/2013
 Μέσα σε 16 μήνες το πολύ θέλει να δει έτοιμο το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο χρόνος παράδοσης είναι παράγοντας που θα μετρήσει στην επιλογή κατασκευάστριας εταιρίας.

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και.. γρήγορα
Στο συγκεκριμένο σημείο ρίχνει ιδιαίτερο βάρος ο Δημήτρης Μελισσανίδης καθώς γνωρίζει καλά τη σημασία που θα έχει για τη δυναμική του εγχειρήματος αλλά και της ΑΕΚ γενικότερα η κατασκευή του γηπέδου.

Για αυτό σε κάθε επαφή που έχει με τις κατασκευάστριες εταιρίες που είναι υποψήφιες για την ανέγερσή του τονίζει την επιθυμία του το γήπεδο να είναι έτοιμο μέσα σε 16 μήνες το πολύ.

Σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό, σίγουρα το προβάδισμα το διατηρεί ο αρχιτέκτονας Στέλιος Αγιοστρατίτης, ο οποίος άλλωστε έχει εργαστεί πάνω στο θέμα, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως τελικά αυτός θα αναλάβει το έργο.

Πλησιάζει Κομοτηνή ο Μάντζιος

03/05/2013
 Πολύ κοντά στον Άκη Μάντζιο βρίσκεται ο Πανθρακικός.

Πλησιάζει Κομοτηνή ο Μάντζιος
Σύντομα -όπως όλα δείχνουν- θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του Πανθρακικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άκης Μάντζιος βρίσκεται μια ανάσα από το να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Κομοτηνής.

Από την αρχή είχαν ακουστεί διάφορα ονόματα υποψηφίων, όμως σίγουρα το όνομα του πρώην προπονητή του Πανιωνίου και της Κέρκυρας είχε ξεχωρίσει.

Πάντως οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μετά το Πάσχα.

ALEX WEB RADIO/TV

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Μεγαλου Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Μεγαλου Σαββάτου 

04/05/2013

Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται...

Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Bundesliga

16.30 Νυρεμβέργη-Λεβερκούζεν (OTE Sport2HD)
16.30 Βέρντερ-Χόφενχαϊμ (OTE Sport3)
16.30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντίσελντορφ (OTE Sport4)
19.30 Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου (OTE Sport2HD)

Ισπανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Primera Division

17.00 Βαλένθια-Οσασούνα (OTE Sport1HD)
19.00 Γρανάδα-Μάλαγα (OTE Sport1HD)
21.00 Ρεάλ Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ (OTE Sport1HD)
23.00 Ντεπορτίβο-Ατλέτικο Μαδρίτης (OTE Sport1HD)
Ιταλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Serie A
19.00 Κιέβο-Κάλιαρι (OTE Sport3)
21.45 Φιορεντίνα-Ρόμα (OTE Sport2HD)

MotoGP (Ισπανία)

10.50 Ελεύθερα δοκιμαστικά (OTE Sport2HD)
14.25 Ελεύθερα δοκιμαστικά (OTE Sport2HD)
15.05 Κατατακτήριες δοκιμές (OTE Sport2HD)

Διάφορα

14.00 Bundesliga 2: Μπόχουμ-Κολονία (OTE Sport3)
18.50 Καταδύσεις: FINA Diving Grand Prix (Καναδάς) (NS3)
19.30 Αγγλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Premier League: Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς-Άρσεναλ (NS1/1HD)
21.00 Ισπανικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ: Μπλούσενς Μόνμπους-Ουνικάχα Μάλαγα (OTE Sport4)


ALEX WEB RADIO/TV

Η τελευταια ευκαιρία του Πίνο

Η τελευταια ευκαιρία του Πίνο


Το σήριαλ Πίνο έχει ήδη πολλά κεφάλαια στον Ολυμπιακό και τώρα παίζεται αυτό της... επιστροφής και επανένταξης του Κολομβιανού βιρτουόζου άσου στο ρόστερ της ομάδας.
Ως γνωστόν ο Χουάν Πάμπλο Πίνο αποκτήθηκε το περασμένο φθινόπωρο από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος παίκτης και απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής τον Γενάρη. Στις πρώτες του εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα έδειξε πως πρόκειται για έναν παίκτη με ποιότητα που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Ή μάλλον λάθος.

Η ποδοσφαιρική αξία του 26χρονου μεσοεπιθετικού ήταν γνωστή, δεν φάνηκε στον Ολυμπιακό. Όπως γνωστό ήταν και γιατί δεν κατάφερε να παίξει σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Πίνο ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που λέμε πως συνηθίζουν την παραβατική συμπεριφορά.

Κάτι που για τον Κολομβιανό δεν άργησε να φανεί και στον Ολυμπιακό.

Αρχικά το επεισόδιο με τον Νικοπολίδη στην Κομοτηνή που δεν βγήκε για ζέσταμα μαζί με τους συμπαίκτες του και ο Αντώνης τον "πακέταρε" για Αθήνα, και εν συνεχεία η αδικαιολόγητη απουσία του Πίνο από μια Σαββατιάτικη πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη που ανάγκασε τον Μίτσελ να βάλει "X" στον παίκτη.

Ο ιδιόρρυθμος άσος συνέχισε να προπονείται μόνος του στο Ρέντη και παραδόξως ήταν σωστός και τυπικός με την συμπεριφορά του απέναντι στις υποχρεώσεις του με την ομάδα. Γεγονός που ώθησε τους ερυθρόλευκους να σκεφτούν πως ίσως ο παίκτης αξίζει μια ακόμη ευκαιρία. Ο Πίνο μίλησε με τον Μίτσελ, κάμφθηκε και το τελευταίο "εμπόδιο" και έτσι ο Κολομβιανός επέστρεψε προ ολίγον ημερών στις προπονήσεις της ομάδας.  

 Ο Πίνο αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά από σχεδόν 3 μήνες στο φιλικο με τον Ατρομητο.

Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 30 Ιανουαρίου και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου είχε αγωνιστεί για περίπου μισή ώρα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται να προσπαθεί σκληρά ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ και να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία που του δίνει ο Ολυμπιακός και ο Ισπανός τεχνικός ώστε να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τη νέα σεζόν. Θα τα καταφέρει; Ο χρόνος θα δείξει.


ALEX WEB RADIO/TV

3μερη εκδρομή η ΘΥΡΑ 7 στο Λονδίνο

 3μερη εκδρομή η ΘΥΡΑ 7 στο Λονδίνο

04/05/2013

Η ΘΥΡΑ 7 θα κυριαρχήσει ΚΑΙ στο Λονδίνο!
Η ΘΥΡΑ 7 ετοιμάζεται να κατακτήσει ΚΑΙ το Λονδίνο κατά τη διάρκεια του final-4 και για το λόγο αυτό ανακοίνωσε 3μερη εκδρομή με πτήση τσάρτερ για να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ στο δρόμο της για τη διατήρηση των σκήπτρων στην Ευρώπη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δίνει και περαιτέρω λεπτομέρειες:

"Η ΘΥΡΑ 7  θα βρίσκεται και στο Λονδίνο !!!!!  Διοργανώνει 3ήμερη αεροπορική εκδρομή  με πτήση τσάρτερ με 2  διανυκτερεύσεις για το FINAL FOUR  προκειμένου  να ενισχύσει την προσπάθεια των παιχτών μας , να φέρουν  στο λιμάνι το 3ο Ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του Ολυμπιακού μας …. Τιμή συμμετοχής 590 ευρώ + 160 ευρώ το εισιτήριο των αγώνων !!!! Θέσεις περιορισμένες…. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων  σε όλους τους συνδέσμους… ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

03/05/2013

Η πρόβα του τελικού του Champions League, Ντόρτμουντ - Μπάγερν, ξεχωρίζει αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ μεγάλα ματς διεξάγονται στην Αγγλία, Λίβερπουλ - Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι
Μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως το Ντόρτμουντ - Μπάγερν ξεχωρίζει στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς πρόκειται για την πρόβα του τελικού του Champions League.
Στην Αγγλία την Κυριακή του Πάσχα διεξάγονται σπουδαίες αναμετρήσεις, καθώς η Λίβερπουλ υποδέχεται την Έβερτον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τσέλσι.
Η Γιουβέντους στην Ιταλία, η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, η Παρί Σεν-Ζερμέν στην Γαλλία, η Γαλατάσαράι στην Τουρκία, ο Άγιαξ στην Ολλανδία και η Μπενφίκα στην Πορτογαλία, ίσως κατακτήσουν το πρωτάθλημα αυτήν την αγωνιστική

Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Premier League - 36η αγωνιστική


Μ. Σάββατο
Φούλαμ - Ρέντινγκ (17:00)
Νόριτς - Άστον Βίλα
Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι
Τότεναμ - Σαουθάμπτον
Γουέστ Μπρομ - Γουίγκαν
Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ
ΚΠΡ - Άρσεναλ (19:30)
Κυριακή του Πάσχα
Λίβερπουλ - Έβερτον (15:30)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι (18:00)
Δευτέρα του Πάσχα
Σάντερλαντ - Στόουκ (22:00)

Serie A - 35η αγωνιστική


Μ. Σάββατο
Κιέβο - Κάλιαρι (19:00)
Φιορεντίνα - Ρόμα (21:45)
Κυριακή του Πάσχα
Ουντινέζε - Σαμπντόρια (13:30)
Πάρμα - Αταλάντα (16:00)
Λάτσιο - Μπολόνια
Γιουβέντους - Παλέρμο
Τζένοα - Πεσκάρα
Κατάνια - Σιένα
Μίλαν - Τορίνο
Νάπολι - Ίντερ (21:45)

Primera Division - 34η αγωνιστική


Μ. Παρασκευή
Θέλτα - Μπιλμπάο (22:00)
Μ. Σάββατο
Βαλένθια - Οσασούνα (17:00)
Γρανάδα - Μάλαγα (19:00)
Ρεάλ - Βαγιαδολίδ (21:00)
Ντεπορτίβο - Ατλέτικο (23:00)
Κυριακή του Πάσχα
Μαγιόρκα - Λεβάντε (13:00)
Σαραγόσα - Ράγιο Βαγιεκάνο (18:00)
Σεβίλλη - Εσπανιόλ (20:00)
Μπαρτσελόνα - Μπέτις (22:00)
Δευτέρα του Πάσχα
Χετάφε - Σοθιεδάδ (23:00)

Bundesliga - 32η αγωνιστική


Μ. Παρασκευή
Γκλάντμπαχ - Σάλκε (21:30)
Μ. Σάββατο
Στουτγκάρδη - Γκρόιτερ Φιρτ (16:30)
Ανόβερο - Μάιντς
Βέρντερ - Χόφενχαϊμ
Νυρεμβέργη - Λεβερκούζεν
Φρανκφούρτη - Φορτούνα Ντίσελντορφ
Ντόρτμουντ - Μπάγερν (19:30)
Κυριακή του Πάσχα
Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ (16:30)
Αμβούργο - Βόλφσμπουργκ (18:30)

Ligue 1 - 35η αγωνιστική


Μ. Παρασκευή
Σεντ-Ετιέν - Μπορντό (21:30)
Μ. Σάββατο
Μαρσέιγ - Μπαστιά (18:00)
Τρουά - Εβιάν (21:00)
Σοσό - Λοριάν
Μονπελιέ - Μπρεστ
Ρεμς - Αζαξιό
Τουλούζ - Λιλ
Κυριακή του Πάσχα
Ρεν - Νις (15:00)
Νανσί - Λιόν (18:00)
Παρί Σεν-Ζερμέν - Βαλανσιέν (22:00)

Primeira Liga - 28η αγωνιστική


Μ. Παρασκευή
Μορεϊρένσε - Μπράγκα (22:00)
Μ. Σάββατο
Νασιονάλ - Πόρτο (22:30)
Κυριακή του Πάσχα
Ολιαλένσε - Ρίο Άβε (18:00)
Μπέιρα-Μαρ - Μαρίτιμο
Σετούμπαλ - Ακαντέμικα
Γκιμαράες - Ζιλ Βισέντε (20:00)
Πάσος Φερέιρα - Σπόρτινγκ (22:15)
Δευτέρα του Πάσχα
Μπενφίκα - Εστορίλ (22:00)

Eredivisie - 33η αγωνιστική


Κυριακή του Πάσχα
Άγιαξ - Βίλεμ (13:30)
Ντεν Χάαχ - Φέγενοορντ
Αϊντχόφεν - Νάιμεχεν
Βάαλβαϊκ - Φιτέσε
Άλκμααρ - Τσβόλε
Φένλο - Χρόνινχεν
Χέρενφεν - Ουτρέχτη
Χεράκλες - Τβέντε
Μπρέντα - Ρόντα

SüperLig - 32η αγωνιστική


Μ. Παρασκευή
Γκεντσλέρμπιρλιγί - Κασίμπασα (20:00)
Μ. Σάββατο
Όρντουσπορ - Μπούρσασπορ (20:00)
Κάισερισπορ - Τράμπζονσπορ
Κυριακή του Πάσχα
Εσκίσεχιρσπορ - Μπεσίκτας (16:00)
Ιστανμπούλ - Φενέρμπαχτσε (20:00)
Καράμπιουκσπορ - Γκαζιάντεπσπορ
Γαλατάσαράι - Σίβασπορ
Αντάλιασπορ - Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ
Μερσίν - Ελάζιγκσπορ

Jupiler League - 37η αγωνιστική (7η των play-offs)


Μ. Παρασκευή
Ζούλτε-Βάρεχεμ - Γκενκ (21:30)
Κυριακή του Πάσχα
Άντερλεχτ - Σταντάρ Λιέγης (15:30)
Μπριζ - Λόκερεν (19:00)

Scottish Premier League - 36η αγωνιστική (3η των play-offs)



Μ. Σάββατο
Νταντί Γιουνάιτεντ - Σεντ Τζόνστοουν (17:00)
Ινβερνές - Μάδεργουελ
Χαρτς - Σεντ Μίρεν
Κυριακή του Πάσχα
Ρος Κάουντι - Σέλτικ (14:00)
Νταντί - Αμπερντίν (17:00)
Κιλμάρνοκ - Χιμπέρνιαν

Κύπρος - 31η αγωνιστική (5η των play-offs)


Μ. Σάββατο
Αλκή - Εθνικός (17:00)
Νέα Σαλαμίνα - Ολυμπιακός
ΑΕΛ - ΕΝΠ
Κυριακή του Πάσχα
Δόξα - Απόλλων (17:00)
ΑΕΚ - Ανόρθωση (18:00)
ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια


ALEX WEB RADIO/TV