ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο Καιπερς παραδεχεται τα λαθη του σε συνεντευξη στο Voetbal Internasional (audio)

 Ο Καιπερς παραδεχεται τα λαθη του σε συνεντευξη στο Voetbal Internasional (audio)

22/03/2013

Μηπως μετα απο αυτην την παραδοχη του θα επρεπε η UEFA και ο Μιστερ Πλατινι να τον καλεσει και να τιμωρηθει?


Ο Ολλανδός διαιτητής του αγώνα μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ολυμπιακού, που διεξήχθη την Τετάρτη στο «Ολντ Τράφορντ», στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Champions League, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με όλα όσα ακούγονται για τη διαιτησία του στο ματς.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι υπήρξαν κάποιες φάσεις που ήταν παράξενες, οι οποίες σφυρίχτηκαν σε βάρος του Ολυμπιακού.

 REF
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής φαίνεται να παραδέχεται τα λάθη του στο ματς, λέγοντας μάλιστα, ότι καταλαβαίνει την οργή των Ελλήνων.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Voetbal International»:

«Μπορώ να καταλάβω την οργή των Ελλήνων. Υπήρξαν 4-5 φάσεις οι οποίες ήταν παράξενες και σφυρίχτηκαν σε βάρος τους».

 Ιδου και το λινκ με το βιντεο δια του λογου το αληθες.

https://www.vi.nl/radio/ik-kan-griekse-woede-op-kuipers-goed-voorstellen-.htm


ALEX WEB RADIO/TV

Τι το ηθελες το πολο ρε λαγε? Τον επνιξε στο Καπαγερωφ 17-3 (AUDIO)

Τι το ηθελες το πολο ρε λαγε? Τον επνιξε στο Καπαγερωφ 17-3 (AUDIO)

22/03/2014


Ο Ολυμπιακός δεν έβαλε… τετάρτη στο γκάζι του αλλά διέλυσε τον Παναθηναϊκό 17-3 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», σε ένα ματς για την 20η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών. Στη σύσκεψη που έγινε το πρωί στον Πειραιά αποφασίστηκε να μεταφερθούν οι πάγκοι από την αντίθετη πλευρά της εξέδρας, παρ’ όλα αυτά οι φίλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, τραγουδώντας σε όλη τη διάρκεια του ματς και όντας πειρακτικοί για τους αντίπαλούς τους. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ακόμα 3 βαθμούς για να κατακτήσουν την πρώτη θέση την κανονική περίοδο.


Δεν υπήρχε καν ανταγωνισμός. Ήταν ένας υδάτινος κατήφορος το «Πέτρος Καπαγέρωφ» από την έναρξη ως τη λήξη του ματς. Το σκορ ξέφυγε από το πρώτο οκτάλεπτο κιόλας. Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε καν να φορτσάρει για να φτάσει τη διαφορά σε τέτοια υψίπεδα, ήταν άλλωστε για τον Παναθηναϊκό χαμένο ματς και αυτό το αποδείκνυε η απουσία του Γιώργου Αφρουδάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν θαυμάσια στον παίκτη παραπάνω, έβγαλαν κόντρες παρά το γεγονός ότι αυτό ήταν το πρωταρχικό πλάνο της άμυνας του Παναθηναϊκού, έκαναν ό,τι έπρεπε ώστε να δώσουν την αίσθηση της κυριαρχίας στους φίλους της ομάδας τους και να παίξουν ένα δυνατό τεστ πριν το πραγματικά σημαντικό παιχνίδι, της Ριέκας, την Τετάρτη 26 Μαρτίου.
Βεβαίως, παρά το τελικό 17-3 το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο. Φαινόταν ότι οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου χαιρόντουσαν τα γκολ τους περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως. Είναι, άλλωστε, πιθανό να τα πουν στα πλέι οφ οι δύο ομάδες, οπότε εκεί θα κρατήσει τα «καλά» ο Ολυμπιακός.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-0, 3-1, 4-1, 5-1



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 1, Καπότσης, Φουντούλης 7, Πρέκας, Ποντικέας 2, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 3, Σχίζας 1, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 1.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας, Στελλάτος, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόγκωνας, Χατζηγούλας, Τζαβάρας, Δερμιτζάκης 2, Φώσκολος, Κονταξής, Μιχαλόπουλος, Γερακούδης.

Και ενα χιουμοριστικο audio/video ετσι για να το...γιορτασουμε...!



ALEX WEB RADIO/TV 

Λεάντρο Σαλίνο,o αφανης ερυθρολευκος ηρωας εξωμολογειται...

Λεάντρο Σαλίνο,o αφανης ερυθρολευκος ηρωας εξωμολογειται...

22/03/2014
 
Ειναι ενας πραγματικος αφανης ηρως ο Σαλινο και το λεω αυτο γιατι ουτε κυνηγαει τις καμερες αλλα ουτε πανηγυριζει μπροστα απο αυτες επιδεικνυοντας την κατα τα αλλα πλουσια κομη του οπως κανουν αλλοι ανα την Ευρωπη, αλλα μονο τρεχει ασταματητα σε καθε σπιθαμη του γηπεδου επι 90 λεπτα και αν χρειαστει και παραπανω. Του αρεσει να κανει μονο την δουλεια του και ειναι απο τις πιο σημαντικες μοναδες για να βγουν τα συστηματα της ομαδας που ετοιμαζει καθε φορα ο Μιτσελ.
Εξωμολογηθηκε  ο Σαλινο οχι σε κανεναν παπα αλλα σε δημοσιογραφο...κανοντας εναν μινι απολογισμο για ολα οσα εχει κανει μεχρι στιγμης ο Ολυμπιακος.
Στην πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ αναφέρθηκε ο Σαλίνο. Ο Πορτογάλος μπακ επανέλαβε πως άπαντες θέλουν να αποδείξουν -και μέσω του Κυπέλλου- ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο απολογισμός του Σαλίνο
Ένα μίνι απολογισμό της πορείας του Ολυμπιακού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο Λεάντρο Σαλίνο.

Ο Πορτογάλος άσος των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην πικρία που άφησε ο αποκλεισμός απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο έδωσε σύνθημα ανάκαμψης στις εγχώριες διοργανώσεις.

Εκεί όπου στόχος του είναι η κατάκτηση και του Κυπέλλου (μετά το πρωτάθλημα), προκειμένου να επιβεβαιωθεί και βάσει τίτλων πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα.

Δεν θα μπορούσε, δε, να ξεχάσει τον κόσμο του συλλόγου και να τον ευχαριστήσει για τη στήριξή του σε όλη τη σεζόν, αλλά και μέσα στο «Ολντ Τράφορντ».


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Λεάντρο, τι θα έλεγες κάνοντας έναν απολογισμό της πορείας της ομάδας σας στο Τσάμπιονς Λιγκ;


«Ξεπεράσαμε τον πρώτο στόχο μας έχοντας απέναντί μας πολύ δύσκολες ομάδες, καθώς ο όμιλός μας είχε την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπενφίκα που ήταν τα φαβορί του γκρουπ. Παρόλα αυτά εμείς καταφέραμε και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Από 'κει και πέρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Καταφέραμε να είμαστε καλύτεροι από εκείνη και να την κερδίσουμε με 2-0. Δυστυχώς αποκλειστήκαμε στο γήπεδό της στο δεύτερο παιχνίδι. Αν σκεφτούμε τι έχουμε πετύχει φέτος, πιστεύω πως έχουμε σταθεί πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Και έχετε αποκτήσει μία φιλοσοφία βάσει της οποίας προσπαθείτε σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεστε να αναζητείτε το γκολ και ένα θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας παιχνίδι κατοχής όσο σας το επιτρέπουν οι συνθήκες της αναμέτρησης. Τούτο είναι ένα απ' τα κέρδη της ομάδας σας στην Ευρώπη;

«Φυσικά και η ομάδα μας έχει το ίδιο στιλ παιχνιδιού, είτε παίζουμε εντός έδρας, είτε εκτός έδρας και απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Δεν αλλάζει η φιλοσοφία του παιχνιδιού μας όποιον αντίπαλο και αν έχουμε. Διαθέτουμε πάρα πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές και πλέον μπορούμε να κάνουμε πράξη αυτό που θέλουμε: να πηγαίνουμε και να παίζουμε με το ίδιο στιλ, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να παίζουμε επιθετικά. Εμείς δεν αλλάζουμε φιλοσοφία σε κανένα παιχνίδι».

Πόσο δύσκολο είναι για εσάς τους παίκτες να κάνετε επανεκκίνηση και να επιστρέψετε στις εγχώριες υποχρεώσεις σας, όπου πλέον ο βασικός στόχος σας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου;

«Φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε το κύπελλο. Φυσικά και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα. Από 'κει και έπειτα, η ομάδα μας έχει δεχθεί ένα πολύ σκληρό κτύπημα, ήταν πολύ επίπονη η ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι οι παίκτες είμαστε λίγο πληγωμένοι μετά από αυτήν. Αλλά ο καλύτερος και μοναδικός τρόπος για να το ξεπεράσουμε είναι να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Ξεκινάμε με τον Εργοτέλη. Αλλά είτε είναι ο Εργοτέλης, είτε οποιαδήποτε ομάδα, εμείς θέλουμε να είμαστε καλοί και να δείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Στη συνέχεια έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Εμείς, όμως, θέλουμε να αποδείξουμε πως είμαστε οι καλύτεροι. Θέλουμε να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ με όλη μας τη συγκέντρωση. Να τον ξεπεράσουμε και να φθάσουμε στον τελικό του κυπέλλου».

Για τον Εργοτέλη, τον επόμενο αντίπαλό σας, τι εικόνα έχεις;

«Είναι μία καλή ομάδα, η οποία σίγουρα θα μας δημιουργήσει δυσκολίες, καθώς θα παίζει στο γήπεδό της. Φυσικά δε θα είναι εύκολο αυτή τη στιγμή να κερδίσουμε. Εμείς, όμως, γνωρίζουμε την υποχρέωσή μας. Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι. Θέλουμε τη νίκη και να αναπτερώσουμε το ηθικό της ομάδας. Θα μας κάνει πάρα πολύ καλό στην ψυχολογία μας. Όσο δύσκολο και αν είναι, θα πάμε στο γήπεδο του Εργοτέλη με σκοπό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, το οποίο είναι η νίκη».


Στο Παγκρήτιο αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού. Νωρίτερα, έζησες από κοντά τη στήριξη που σας πρόσφεραν στο «Ολντ Τράφορντ». Θα ήθελα το σχόλιό σου.

«Ήθελα και από μόνος μου να σας μιλήσω για τους φιλάθλους μας. Ήταν καταπληκτικοί. Ήταν φανταστική η παρουσία τους στο «Ολντ Τράφορντ». Πραγματικά ήταν πάρα πολύ συγκινητική η προσπάθεια που έκαναν για να μας υποστηρίξουν. Θέλω να τους ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών. Πραγματικά θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί είναι πολύ σημαντική η βοήθεια που μας πρόσφεραν. Ξέρουμε πως είναι πάντα στο πλευρό μας και θα συνεχίσουν να είναι. Για αυτό απ' την πλευρά μας θα προσπαθούμε να τους δίνουμε χαρές. Θέλουμε να τους ζητήσουμε να είναι παρόντες και να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν όπως πάντα κάνουν, και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και στα ημιτελικά του κυπέλλου».


ΑLEX WEB RADIO/TV

Ο Ολυμπιακός στο «FootbALLabout»

Ο Ολυμπιακός στο «FootbALLabout»

22/03/2014


Η ομάδα μας παρουσίασε το έργο της στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου «FootbALLabout».
Ο Ολυμπιακός είναι κάτι περισσότερο από ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος κι αυτό αποδεικνύεται καθημερινά.
Η ομάδα μας έχει πολλαπλές δράσεις κι εκτός γηπέδου κι αυτό επιβεβαιώθηκε και από τη συμμετοχή της στο 2ο Διεθνές Συνέδριο «FootbALLabout», το οποίο διεξήγε η Super League από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου στο ΣΕΦ.
Ως η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που έχει διεύθυνση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κλήθηκε να συμμετάσχει στο Συνέδριο στην ενότητα «Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο Ποδόσφαιρο. Καθήκον ή Ανάγκη;», με τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ, κ. Βασίλη Τοκάκη, να αναλύει τους βασικούς άξονες της στρατηγικής και τις δράσεις του συλλόγου μας στον συγκεκριμένο τομέα, που έχει ως επίκεντρο τα παιδιά.
Στη συγκεκριμένη ενότητα συζητήθηκαν:
- Οι λόγοι ύπαρξης προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
- Οι ανάγκες που εξυπηρετούνται μέσω των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ο τρόπος σύνδεσής τους με το ποδόσφαιρο.

- Ο πραγματικός κοινωνικός ρόλος του ποδοσφαίρου σε τοπική και παγκόσμια κλίμακα.
- Τα προγράμματα Κοινωνικής Δράσης από Λίγκες και ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Ο κ. Τοκάκης στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεργασία που ξεκίνησε φέτος ο σύλλογός μας με τη UNICEF με σκοπό τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, στην «Ερυθρόλευκη Αγκαλιά Αγάπης» που και φέτος άνοιξε τα… χέρια της κι «αγκάλιασε» ιδρύματα κι οργανισμούς που χρειάζονταν ενίσχυση, αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες δράσεις της ομάδας μας που αποδεικνύουν ότι βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της Κεφαλλονιάς, όπου συνέβαλε στο κόστος ανασυγκρότησης των πληγεισών σχολικών μονάδων μετά τους πρόσφατους σεισμούς, αλλά και της Ψερίμου και της Καλύμνου, όπου ενίσχυσε οικονομικά τους πληγέντες από τις πλημμύρες κατοίκους.

Αναφέρθηκε, επίσης, στις βασικές αρχές που διέπουν τη φιλοσοφία του συλλόγου στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και δεν είναι άλλες από την ανταπόδοση στην κοινωνία και τη χώρα της αγάπης που δέχεται από τον κόσμο του, τη συμμετοχή σε αυτή ως ενεργό κι αναπόσπαστο μέλος της, αλλά και τον στόχο του να αποτελεί στήριγμα και πηγή έμπνευσης για τη νεολαία που, λόγω και της κρίσης, μαστίζεται από πολλά προβλήματα.
Η ομιλία ολοκληρώθηκε με την ανάλυση του οράματος του «Olympiacos Foundation», που αποτελεί το επόμενο μεγάλο βήμα για τον σύλλογο στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Στο ίδιο πάνελ συμμετείχαν επίσης οι Πάτρικ Γκάσερ (Senior CSR Manager της UEFA), Αλμπέρτο Κολόμπο (Υπεύθυνος Marketing, ΜΜΕ και Επικοινωνίας της EPFL), Μιχάλης Αναγνώστου (Γενικός Διευθυντής της Super League), Χόρχε Μιράντα (Επικεφαλής Συντονιστής στο Benfica Foundation) κι Ελισάβετ Μανώλη (Σύμβουλος Μarketing της Μίντλεσμπρο).


ALEX WEB RADIO/TV

Ο Ολυμπιακός στο Isokinetic Congress

Ο Ολυμπιακός στο Isokinetic Congress

22/03/2014


Η Ιατρική ομάδα του Θρύλου θα δώσει το παρών στο τεράστιο σε αξία επιστημονικό meeting.

Σε μία ακόμη σπουδαία κίνηση προβαίνει ο Ολυμπιακός, η Ιατρική ομάδα του οποίου προχωράει διαρκώς μπροστά. Θα δώσει το παρών, λοιπόν, στο τεράστιας αξίας επιστημονικό συνέδριο Isokinetic Congress της FIFA - Football Medicine Conference 2014, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Μιλάνο!
Ο γιατρός μας κ. Χρήστος Θέος, η εργοφυσιολόγος μας κ. Μαρία Λυκομήτρου και ο φυσικοθεραπευτής μας κ. Αλέξης Καπετανάκης θα εκπροσωπήσουν επάξια τον Ολυμπιακό, συμμετέχοντας ενεργά και με παρουσιάσεις, στις εργασίες του συνεδρίου! Οι ιατρικές ομάδες των μεγαλύτερων ομάδων του κόσμου θα βρίσκονται εκεί. Συναντώνται για να καθορίσουν τις εξελίξεις στην πρόληψη και αντιμετώπιση των κακώσεων στο ποδόσφαιρο.
Αξίζει να αναφερθεί πως ο γιατρός μας, κ. Θέος, ήδη συμμετείχε, εκπροσωπώντας τον σύλλογό μας, στο 6ο UEFA Medical Symposium που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του 2014 στη Μαδρίτη! Ο Ολυμπιακός μας συνεχίζει να κάνει βήματα προς τα εμπρός, σε όλα τα επίπεδα!

ALEX WEB RADIO/TV

Με αρκετές αλλαγές ο Ολυμπιακός-η αποστολη

Με αρκετές αλλαγές ο Ολυμπιακός-η αποστολη

22/03/2014
 Με αρκετές αλλαγές θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Εργοτέλη στην Κρήτη, καθώς έμειναν εκτός οι Σαβιόλα, Μανωλάς, Σαλίνο, Μανιάτης και Ντομίνγκες. Μέσα ο Βέργος.

«Λίφτινγκ» από Μίτσελ!
Ατομικά προπονήθηκε και σήμερα ο Χαβιέ Σαβιόλα και δεν βρίσκεται στην 18αδα που θα πάρει ο Μίτσελ στην Κρήτη για το ματς της Κυριακής (23/3, 19:30) με τον Εργοτέλη. Το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό συνέχισε ο Δημήτρης Σιόβας.

Εκτός έμειναν δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού οι Μανωλάς, Μανιάτης, Σαλίνο και Ντομίνγκες. O Ισπανός τεχνικός θέλησε να τους ξεκουράσει, καθώς υπήρχε το πολύ κοπιαστικό ματς της Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ακολουθεί και εμβόλιμη αγωνιστική μεσοβδόμαδα, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Τετάρτη (26/3).

Ο 50χρονος προπονητής επέλεξε να αφήσει εκτός κάποιους από τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εντός ο νεαρός Βέργος, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο Μάντσεστερ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σέποβιτς, Τόρες, Βαλντέζ, Βέργος.


ALEX WEB RADIO/TV

Ασυγκράτητες «ερυθρόλευκες»

Ασυγκράτητες «ερυθρόλευκες»

22/03/2014
Μπορεί στην αρχή να «κόλλησε» όμως στη συνέχεια ο Ολυμπιακός φάνηκε ασυγκράτητος και επιβλήθηκε (22-5) του Ρεθύμνου στην 11η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία ο Εθνικός.

Ασυγκράτητες «ερυθρόλευκες»
Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 22-5 ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ρεθύμνου στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά στο ματς για την 11η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν νωθρά στο ματς, αφήνοντας το περιθώριο στις Κρητικές να μένουν κοντά, με το πρώτο οκτάλεπτο να λήγει με 6-4.

Από κει και πέρα όμως ανέβασαν στροφές, με αποκορύφωμα το τέταρτο οκτάλεπτο, όπου το 8-0 διαμόρφωσε το επιβλητικό 22-5.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 22-5
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-4, 4-0, 4-1, 8-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Πλευρίτου Ελ. 2 , Σώρα, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 3 , Καλογεράκου 6, Πλευρίτου Μ. 3, Πλευρίτου Β., Μπούικα 4, Βασιλακοπούλου Μ. 1, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Βασιλακοπούλου Αγ.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Μυλωνάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Πενταράκη , Φαρμάκη Μ., Παπαγεωργίου 1, Παληκαράκη, Καραλόγου, Αλεξάκη 1, Γαβαλά, Μοσχοφίδου, Γαλάνη, Φαρμάκη Ελ. 2 , Πατσαχάκη 1, Κυριακάκη.

Σημαντική νίκη για την υπόθεση της σωτηρίας του πήρα ο Εθνικός, ο οποίος επικράτησε με 9-6 του Νηρέα Χαλανδρίου.

Οι δύο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, όμως ένα ξέσπασμα του Εθνικού στη συνέχεια του χάρισαν τη μεγάλη νίκη.

Νηρέας Χαλανδρίου-Εθνικός 6-9
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ:
2-2, 3-1, 1-3, 0-3
ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χ.Θαλασσινίδου): Λεοντσίνη, Σαμαρά 3, Παπατριανταφύλλου Η., Μήλα, Παντελίδη, Ιγνατίδη, Λιβαθηνού, Βλοντάκη , Πανουσάκη, Καλλή 2, Παπαδάκη 1, Κωστάκη, Μόσιαλου, Παπατριανταφύλλου Λ., Δούλη

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ(Γιώργος Κατσούλης): Ναλμπάντη, Καλαργυρού 1, Ζέκου, Βάσιλα 1, Κανάκη, Φραγκιουδάκη, Αντωνάκου 3 , Γρηγοριάδη, Καλαρίτη, Μιχαηλίδου, Χυδηριώτη 1 , Κούβδου 1, Καλτσέρη, Μισερόνε 2

ALEX WEB RADIO/TV

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο 

22/03/2014



Ενημερωθειτε σε τρια βιντεο για τους τιτλους των αθλητικων ειδησεων, την ανασκοπηση των αθλητικων πρωτοσελιδων και τι συνεβη σαν σημερα.







ALEX WEB RADIO/TV

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

22/03/2014

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα στην 30η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE
 
Γενικη πρόγνωση
 Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τοπικά νότιοι μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα στα ανοικτά μέτριοι.

Η καλοκαιρία θα συνεχιστεί και την Κυριακή, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ολυμπιακό Στάδιο


Στάδιο Βικελίδης


Γήπεδο Αστέρα

Γήπεδο Περιστερίου

Γήπεδο Παγκρητιου


Γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης


Γήπεδο Νέας Σμύρνης


Γήπεδο Τούμπας


Γήπεδο Πηγαδιών

 Γήπεδο Κομοτηνής

  Γήπεδο Λιβαδειάς


Γήπεδο Παναιτωλικού


Γήπεδο Βέροιας

Γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης


Γήπεδο Ζωσιμάδων


Γήπεδο Ριζούπολης


Γήπεδο Λεωφόρου


Γήπεδο Περιβολίων



ALEX WEB RADIO/TV