ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο 

26/10/2013

Ενημερωθειτε σε τρια βιντεο για τους τιτλους των αθλητικων ειδησεων, την ανασκοπηση των αθλητικων πρωτοσελιδων και τι συνεβη σαν σημερα.





ALEX WEB RADIO/TV

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

26/10/2013


Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα στην 9η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE






 






ALEX WEB RADIO/TV

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

 26/10/2013
 
Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται...

07:25, OTE Sport 2, MotoGP: Ιαπωνία, Ελεύθερα δοκιμαστικά 4

08:05, OTE Sport 2, MotoGP: Ιαπωνία, Κατατακτήριες δοκιμές

08:20, OTE Sport 1, Formula 1: GP Ινδίας, Ελεύθερα δοκιμαστικά 3


09:00, Eurosport 2, Saitama Criterium, Ιαπωνία

10:15, Eurosport, Αλπικό σκι: Παγκόσμιο κύπελλο, Αυστρία, κατάβαση γυναικών

10:30, Eurosport 2, Uhlenhorst - AZS Politechnika, Euro Hockey League

11:20, OTE Sport 1, Formula 1: GP Ινδίας, Κατατακτήριες δοκιμές

13:30, Eurosport 2, Σεούλ - Γκουανγκτζού, Champions League Ασίας - 1ος τελικός

13:30, Eurosport, Αλπικό σκι - Παγκόσμιο κύπελλο, Αυστρία, κατάβαση γυναικών

14:00, OTE Sport 4, Φορτούνα Ντίσελντορφ - Πάντερμπορν, Bundesliga 2

14:45, OTE Sport 2, Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ, Premier League

15:00, Novasports 2 - HD2, Ξάνθη - Ατρόμητος, Superleague

15:30, Eurosport 2, Rotterdam - Reading, Euro Hockey League

15:30, OTE Sport 3, ATP 500, Βασιλεία, ημιτελικά

16:00, Novasports 3, Ρέθυμνο - ΠΑΟΚ, Basket League

16:00, Action 24, Σαχτάρ - Ζόρια, Πρωτάθλημα Ουκρανίας

16:30, OTE Sport 4, Μπάγερν Μονάχου - Χέρτα, Bundesliga

16:30, OTE Sport 1, Σάλκε - Ντόρτμουντ, Bundesliga

17:00, OTE Sport 2, Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ, Premier League

17:00, OTE Sport 5, ATP 500, Βαλένθια, 1ος ημιτελικός

17:15, Novasports 1 - HD1, Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός, Superleague

18:00, Eurosport, Παγκόσμιο πρωτάθλημα, Πολωνία, 94 κιλά ανδρών

18:30, Novasports 3, Σπαρτάκ Μόσχας - Ροστόφ, Πρωτάθλημα Ρωσίας

19:00, Eurosport 2, ISU Grand Prix, Καναδάς, ελεύθερο ζευγαριών

19:00, OTE Sport 4, Σαμπντόρια - Αταλάντα, Serie A

19:00, OTE Sport 1, Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης, Primera Division

19:15, ΔΤ, Ολυμπιακός - Ίκαρος, Basket League

19:30, Novasports 2 - HD2, Εργοτέλης - Παναθηναϊκός, Superleague

19:30, OTE Sport 5, Βόλφσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης, Bundesliga

19:30, OTE Sport 2, Σαουθάμπτον - Φούλαμ, Premier League

21:00, Novasports 1 - HD1, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, Volleyleague

21:00, OTE Sport 3, Έλτσε - Γρανάδα, Primera Division

21:00, Novasports 3, Λιρς - Οστάνδη, Πρωτάθλημα Βελγίου

21:00, OTE Sport 4, ATP 500, Βαλένθια, 2ος ημιτελικός

21:15, Eurosport 2, ISU Grand Prix, Καναδάς, ελεύθερο γυναικών

21:15, Eurosport, Παγκόσμιο πρωτάθλημα, Πολωνία, 75 κιλά γυναικών

21:45, OTE Sport 1, Ίντερ - Βερόνα, Serie A

21:45, Action 24, Άγιαξ - Βάαλβαϊκ, Πρωτάθλημα Ολλανδίας

23:00, OTE Sport 3, Λεβάντε - Εσπανιόλ, Primera Division

23:30, Eurosport 2, ISU Grand Prix, Καναδάς, ελεύθερος χορός

02:30, Novasports 2 - HD2, Σεντ Λούις Κάρντιναλς - Μπόστον Ρεντ Σοξ, MLB - 3ος τελικός

03:45, OTE Sport 2, Moto3: Ιαπωνία, Αγώνας


ALEX WEB RADIO/TV

Σαν σημερα ειχαμε το πρώτο θύμα βιας στα Ελληνικα γηπεδα (videos)

Σαν σημερα ειχαμε το πρώτο θύμα βιας στα Ελληνικα γηπεδα (videos)

 26/10/2013

 

Tετοιες περιπτωσεις αδικου χαμου μιας ανθρωπινης ζωης πρεπει να τις προσεγγιζεις προσεκτικα, γιαυτο λοιπον σημερα που αποφασισα να γραψω για το πρωτο θυμα βιας στα Ελληνικα γηπεδα που συνεβη λιγα χρονια μετα την τραγωδια της Θυρας 7 στο Γ.Καραισκακης οπου εκει βεβαια δεν ηταν αποτελεσμα βιας ο αδικος χαμος τοσων ψυχων αλλα θανατηφορο δυστυχημα.

Και το αναφερω αυτο αν και οταν χανονται ψυχες τσαμπα και βερεσε που λενε ο πονος των οικογενειων παραμενει ιδιος...βαρυς και αβασταχτος, απλα , ετσι για να διαχωρισουμε τα γεγονοτα και τους λογους που συνεβησαν.

Εκεινη την εποχη μετα την τραγωδια της Θυρας 7 ηταν ακομα πολυ βαρυ το κλιμα στους ερυθρολευκους οπαδους οι συζητησεις εδιναν και επειρναν στα καφενεια και στις γειτονιες γιαυτο το απιστευτο περιστατικο, και ξαφνου αλλοι ειδαν ζωντανα απο την τηλεοραση της εποχης εκεινης τον βαρια τραυματισμενο να τον κουβαλανε σε ενα παλιοφορειο προσπαθωντας να τον πανε στο Νοσοκομειο...και αλλοι το ακουγαν απο αλλους η το διαβασαν στις εφημεριδες της επομενης ημερας...τα μετρα ασφαλειας ανυπαρκτα εκεινη την εποχη ουτε γιατροι ουτε τιποτε...και με αποτελεσμα να χασει την ζωη του απο ακατασχετη αιμοραγια ο τραυματιας.

Ηταν λοιπον το πρωτο θυμα βιας στα Ελληνικα γηπεδα και κανεις δεν εμαθε τιποτε απο αυτο ,ουτε οι οπαδοι ουτε οι παραγοντες των ομαδων ουτε οι κρατικοι παραγοντες...κανεις...κανεις...κανεις !!!

Και το κακο συνεχιστηκε και μεγαλωσε...και συνεχιζεται και θα συνεχιζεται οσο κανεις δεν βαζει το χερακι του να σταματησει αυτο το κακο...δυστυχως φιλοι οπαδοι.

Ας θυμηθουν οι παλιοτεροι και ας μαθουν οι νεωτεροι απο αυτο το αρθρογραφημα...

Το μονο που μπορω εγω να ευχηθω ειναι να μην υπαρξει αλλος νεκρος στα Ελληνικα γηπεδα...

Χαράλαμπος Μπλιώνας - Το πρώτο θύμα βιας στα Ελληνικα γηπεδα


26 Οκτωβρίου του 1986. Ημέρα Κυριακή, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου και ολόκληρος ο Θεσσαλικός κάμπος, βρίσκεται στο πόδι, εξαιτίας του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ της Λάρισας και του ΠΑΟΚ, των δύο μεγάλων ομάδων της επαρχίας που έχουν μπει σφήνα στο πάλαι ποτέ ΠΟΚ, και διεκδικούν με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Ένας 29χρόνος καθηγητής ξεκινάει από το χωριό του με κατεύθυνση την Λάρισα, ούτως ώστε να επιβιβαστεί στο ΚΤΕΛ, με προορισμό την Αθήνα. Το ταξί στο οποίο επιβαίνει όμως, θα καθυστερήσει  με αποτέλεσμα ο νεαρός επαρχιώτης να χάσει -για 5 λεπτά- το λεωφορείο. Το επόμενο δρομολόγιο είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα, οπότε ο άτυχος άνδρας ρωτάει τους υπεύθυνους του σταθμού, τι θα μπορούσε να κάνει για να «σκοτώσει».. την ώρα του. Κάποιος τον συμβουλεύει: « έχει ωραίο ματς στο Αλκαζάρ σήμερα. Καλό καιρό κάνει, θα περάσεις ευχάριστα την ώρα σου». Στην αρχή είναι διστακτικός, μιας και δεν έχει πατήσει ποτέ του πόδι σε γήπεδο. Αλλά μετά το ξανασκέφτεται και παίρνει την απόφαση να πάει. « Όλα μια εμπειρία είναι σε αυτή τη ζωή. Ας πάω να δω πως είναι» συλλογίζεται.
Ο Χαράλαμπος Μπλιώνας, από το Λουτρό Ελασσόνας, ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως καθηγητής της ΣΕΛΕΤΕ. Είναι ένας απλός και ήσυχος άνθρωπος. Έχει επισκεφθεί την ιδιαίτερη του πατρίδα, με σκοπό να κανονίσει τα του αρραβώνα του με την αγαπημένη του, μια νεαρή κοπέλα από την Καβάλα. Το πρωινό της 26ης Οκτωβρίου, και αφού έχει ξεμπερδέψει με τις ετοιμασίες του αρραβώνα, αποφασίζει να πάρει το δρόμο της επιστροφής, αφού είχε την ευθύνη της μαθητικής παρέλασης, την επόμενη ημέρα. Είτε από κακό υπολογισμό, είτε από κάποιο παράξενο τερτίπι της μοίρας, ο νεαρός άνδρας βρίσκεται να ψάχνει τη θέση του στην Θύρα 1 του Αλκαζάρ, αντί για το κάθισμα του Λεωφορείου. Η συγκεκριμένη θύρα, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα επίσημα και θεωρείτο ως η πιο ήσυχη γωνιά του γηπέδου, γεγονός που έκανε τον Μπλιώνα να επιλέξει να καθίσει εκεί, φοβούμενος τυχόν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων και των φιλοξενουμένων. Αγοράζει μια εφημερίδα, και κάθεται μόνος του κάτω από τον προβολέα.
Η ώρα περνάει, και στην κερκίδα τα υβριστικά συνθήματα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, δίνουν και παίρνουν. Στο γήπεδο υπάρχει μεγάλη ένταση και 45 λεπτά περίπου πριν την σέντρα, από την πλευρά των οπαδών του Δικεφάλου, που είχαν πάρει θέσεις στο πέταλο δεξιά από τα επίσημα, ρίχνονται τρεις φωτοβολίδες προς την πλευρά των οπαδών των «βυσσινί». Οι δύο από αυτές πέφτουν στο έδαφος, ωστόσο η τρίτη -λες και την έσπρωξε κάποιο αόρατο χέρι- διαγράφει μια περίεργη τροχιά. Ο κόσμος όλος παρακολουθεί με αμηχανία ένα φλεγόμενο βέλος, να διασχίζει μια απόσταση περίπου 100 μέτρων – σχεδόν όλο το γήπεδο- και εν συνεχεία να χτυπάει στα κάγκελα της θύρας. Το θανατηφόρο βλήμα εξοστρακίζεται και αλλάζει πορεία, για να καρφωθεί στον λαιμό του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Μπλιώνα, κόβοντας του την καρωτίδα.
Το τραύμα είναι τόσο βαρύ που ο νεαρός φίλαθλος σωριάζεται αμέσως στο έδαφος, έχοντας σφηνωμένη την φωτοβολίδα στον λαιμό του. Αμέσως μόλις οι υπόλοιποι οπαδοί της Λάρισας αντιλαμβάνονται το περιστατικό πηδούν τα κάγκελα και τρέχουν να βοηθήσουν τον άτυχο καθηγητή. Ο Γιάννης Βαλαώρας που ήταν τραυματίας και δεν αγωνιζόταν, βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που προσπαθούν να σταματήσουν το αίμα, που βγαίνει σαν συντριβάνι από τον λαιμό. Παρόλ’ αυτά η αναμμένη φωτοβολίδα εξακολουθεί να καίει σφηνωμένη, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια των παρευρισκομένων. Ασθενοφόρο στο γήπεδο δεν υπάρχει και μην έχοντας άλλη λύση, τον ξαπλώνουν σε μια διαφημιστική πινακίδα και τον βάζουν στην…καρότσα ενός αγροτικού, αλλά ο άτυχος φίλαθλος της Λάρισας, δεν θα τα καταφέρει. Χάνει τη μάχη με τo θάνατο, καθ’ οδόν για το νοσοκομείο.
Παρά το τραγικό περιστατικό, ο αγώνας δεν αναβάλλεται. Συνεχίζεται κανονικά και η ΑΕΛ επικρατεί με 2-1. Το θλιβερό γεγονός όμως, θα επισκιάσει την μεγάλη νίκη των Θεσσαλών, και θα οδηγήσει στην λαϊκή κατακραυγή  τόσο της διοργανώτριας ΕΠΟ όσο και της τοπικής ομάδας, για την συνέχιση του αγώνα, που κάτω από εκείνες τις συνθήκες έπρεπε ν’ αναβληθεί.
Λίγο αργότερα, ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης του γηπέδου θα δηλώσει: « Ήταν ένα ατυχές συμβάν», μια δήλωση που θα «παίξει» το βράδυ στο δελτίο της ΕΡΤ και θα παγώσει το πανελλήνιο. Όμως το Σώμα, διαθέτει και αξιωματικούς με ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης. Ένας από αυτούς είναι και ο τότε αστυνομικός υποδιευθυντής ασφαλείας κ. Κράβαρης,  που καταστρώνει ένα απλό και συνάμα ευφυές σχέδιο για να συλλάβει τον ένοχο.  Ένα σχέδιο, που βασιζόταν στην απλή λογική ότι ο δράστης θ’ άλλαζε συνεχώς θέσεις, στην διάρκεια του αγώνα για να μην εντοπιστεί. Τοποθέτησε λοιπόν, αστυνομικούς μπροστά στην εξέδρα των οπαδών του ΠΑΟΚ, με εντολή να κοιτάζουν συνεχώς ανάμεσα τους, ενώ ταυτόχρονα παρακάλεσε ένα διάσημο τοπικό φωτορεπόρτερ, να τραβάει φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Όπερ και εγένετο. Το φιλμ εμφανίζεται και η λεπτομερής σύγκριση των φωτογραφιών, έδειξε ότι ένας νεαρός με μπουφάν έντονου χρώματος άλλαζε συνεχώς θέσεις. Κατά την αποχώρηση των οπαδών του Δικεφάλου, τον συλλαμβάνουν μαζί με άλλα 9 άτομα, που κάθονταν δίπλα του.  Κατά την διάρκεια της ανάκρισης, ένας εκ των υπόπτων θα υποδείξει ως δράστη τον 20χρονο Βασίλη Θεοδωρίδη. Στο έλεγχο που γίνεται στο πατρικό σπίτι του Θεωδορίδη, θα βρεθούν φωτοβολίδες, όμοιες με αυτή που είχε σκοτώσει τον Μπλιώνα. Ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη, ήταν ερασιτέχνης ψαράς και είχε πάντα στη βάρκα του μερικές φωτοβολίδες, σε περίπτωση που βρισκόταν σε κίνδυνο.
Γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Οκτωβρίου ο Θεοδωρίδης ομολογεί την ενοχή του. «Ήταν ατύχημα. Προσπάθησα να τραβήξω το σχοινάκι, αλλά έμπλεξε. Την έστρεψα λίγο πλάγια και εμπρός αλλά εκείνη τη στιγμή ενεργοποιήθηκε», θα δηλώσει λίγο αργότερα στην κατάθεση του, την οποία θ’ ανακαλέσει έπειτα από την παρέμβαση των δικηγόρων του, αρνούμενος την κατηγορία. Το δικαστήριο δεν θα πεισθεί όμως, και θα καταδικάσει τον Θεοδωρίδη σε 8ετη κάθειρξη για φόνο. Θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Βόλου, απ’ όπου θ’ αποφυλακιστεί  το 1991, έχοντας επιδείξει καλή διαγωγή.
Λίγο αργότερα θα δημιουργήσει τη δική του εταιρεία μεταφορών, και θ’ αποκτήσει και οικογένεια. Εξακολουθεί να πηγαίνει στην Τούμπα με διαρκείας, αλλά είναι πολύ ήσυχος. Κάθε φορά που κάποιοι δίπλα του παρεκτρέπονται, εκείνος τους συνετίζει. «Παιδιά, ψυχραιμία. Δεν αργεί να γίνει το κακό», χωρίς ωστόσο εκείνοι να γνωρίζουν ποιος είναι. Εκείνος όμως ξέρει και δεν ξεχάσει ποτέ, πόσο ακριβά πλήρωσε για μια νεανική απερισκεψία. Αυτός όμως που πλήρωσε πιο ακριβά ήταν ό άτυχος Χαράλαμπος Μπλιώνας, ο οποίος πέρασε στην ιστορία, ως το πρώτο θύμα του Χουλιγκανισμού και ο πρώτος νεκρός από φωτοβολίδα στα ελληνικά γήπεδα.

Δειτε βιντεο απο εκεινη την μαυρη ημερα



ALEX WEB RADIO/TV

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

26/10/2013


Το "clásico" με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Ρεάλ στο "Καμπ Νόου", ξεχωρίζει στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ... ακολουθεί το ντέρμπι, Σάλκε - Ντόρτμουντ. Μεγάλα ματς σε Πορτογαλία, Βέλγιο & Κύπρο. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο στις 19:00 στο "Καμπ Νόου" και φυσικά το "clásico" είναι η αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη.

      Η πρώτη απώλεια των "μπλαουγκράνα" την περασμένη εβδομάδα έδωσε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς με "διπλό" η Ρεάλ θα φτάσει την "Μπάρτσα" (είναι στο -3) και η "μάχη" θα ξεκινά από την αρχή.
 
 Από και πέρα υπάρχει το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, το Σάββατο στις 16:30, με την Σάλκε να υποδέχεται την Ντόρτμουντ.
Πέρσι η Σάλκε είχε νικήσει μέσα-έξω, έτσι η Μπορούσια θέλει εκδίκηση και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν το κρύβει...

 Στην Ιταλία η Ρόμα ψάχνει το "9 στα 9" στο Ούντινε, ενώ στην Πορτογαλία υπάρχει ντέρμπι κορυφής στο "Ντραγκάο", με την Πόρτο να υποδέχεται την Σπόρτινγκ.
Μεγάλα ματς στο Βέλγιο την Κυριακή, με την Άντερλεχτ να φιλοξενεί την Σταντάρ Λιέγης, και την Μπριζ την Γκενκ, ενώ την Δευτέρα στη Κύπρο υπάρχει το ντέρμπι, ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση.
Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Premier League - 9η αγωνιστική


Σάββατο
Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ (14:45)
Νόριτς - Κάρντιφ (17:00)
Άστον Βίλα - Έβερτον
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Στόουκ
Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ
Σαουθάμπτον - Φούλαμ (19:30)
Κυριακή
Σάντερλαντ - Νιούκαστλ (15:30)
Τότεναμ - Χαλ (18:00)
Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
Σουόνσι - Γουέστ Χαμ

Serie A - 9η αγωνιστική


Σάββατο
Σαμπντόρια - Αταλάντα (19:00)
Ίντερ - Βερόνα (21:45)
Κυριακή
Νάπολι - Τορίνο (13:30)
Μπολόνια - Λιβόρνο (16:00)
Κατάνια - Σασουόλο
Κιέβο - Φιορεντίνα
Γιουβέντους - Τζένοα
Πάρμα - Μίλαν
Ουντινέζε - Ρόμα
Λάτσιο - Κάλιαρι (21:45)

Primera Division - 10η αγωνιστική


Παρασκευή
Ράγιο Βαγιεκάνο - Βαγιαδολίδ (22:00)
Σάββατο
Μάλαγα - Θέλτα (17:00)
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ (19:00)
Έλτσε - Γρανάδα (21:00)
Λεβάντε - Εσπανιόλ (23:00)
Κυριακή
Σεβίλλη - Οσασούνα (13:00)
Βιγιαρεάλ - Βαλένθια (18:00)
Σοθιεδάδ - Αλμερία (20:00)
Ατλέτικο - Μπέτις (22:00)
Δευτέρα
Χετάφε - Μπιλμπάο (23:00)

Bundesliga - 10η αγωνιστική


Παρασκευή
Στουτγκάρδη - Νυρεμβέργη (21:30)
Σάββατο
Μπάγερν - Χέρτα (16:30)
Σάλκε - Ντόρτμουντ
Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ
Ανόβερο - Χόφενχαϊμ
Μάιντς - Μπράουνσβαϊγκ
Βόλφσμπουργκ - Βέρντερ (19:30)
Κυριακή
Φράιμπουργκ - Αμβούργο (16:30)
Γκλάντμπαχ - Φρανκφούρτη (18:30)

Ligue 1 - 11η αγωνιστική


Παρασκευή
Ναντ - Λιλ (21:30)
Σάββατο
Μαρσέιγ - Ρεμς (18:00)
Μπαστιά - Νις (21:00)
Γκινγκάμπ - Αζαξιό
Λοριάν - Σοσό
Τουλούζ - Ρεν
Βαλανσιέν - Εβιάν
Κυριακή
Μπορντό - Μονπελιέ (15:00)
Μονακό - Λιόν (18:00)
Σεντ-Ετιέν - Παρί Σεν-Ζερμέν (22:00)

Primeira Liga - 8η αγωνιστική


Παρασκευή
Μπράγκα - Ακαντέμικα (22:15)
Σάββατο
Ολιανένσε - Αρόουκα (18:00)
Ρίο Άβε - Ζιλ Βισέντε (20:00)
Σετούμπαλ - Μπελενένσες (22:15)
Κυριακή
Μπενφίκα - Νασιονάλ (19:15)
Πόρτο - Σπόρτινγκ (21:45)
Μαρίτιμο - Εστορίλ (22:15)
Δευτέρα
Πάσος Φερέιρα - Γκιμαράες (22:15)

Eredivisie - 11η αγωνιστική


Παρασκευή
Νάιμεχεν - Χέρενφεν (21:00)
Σάββατο
Ντεν Χάαχ - Τβέντε (19:45)
Καμπούρ - Ουτρέχτη (20:45)
Μπρέντα - Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Άγιαξ - Βάαλβαϊκ (21:45)
Κυριακή
Ρόντα - Αϊντχόφεν (13:30)
Φέγενοορντ - Χεράκλες (15:30)
Τσβόλε - Άλκμααρ
Φιτέσε - Χρόνινχεν (17:30)

SüperLig - 9η αγωνιστική


Παρασκευή
Σίβασπορ - Ερτσίγεσπορ (20:00)
Φενέρμπαχτσε - Γκαζιάντεπσπορ
Σάββατο
Καράμπιουκσπορ - Αντάλιασπορ (15:30)
Ελάζιγκσπορ - Γκεντσλέρμπιρλιγί (19:00)
Ακχισάρ Μπλεντίγεσπορ - Μπεσίκτας
Κυριακή
Εσκισέχιρσπορ - Ρίζεσπορ (15:30)
Κάισερισπορ - Γαλατάσαράι (19:00)
Κόνιασπορ - Μπούρσασπορ
Δευτέρα
Κασίμπασα - Τράμπζονσπορ (20:00)

Jupiler League - 12η αγωνιστική


Παρασκευή
Γάνδη - Σερκλ Μπριζ (21:30)
Σάββατο
Μέχελεν - Λόιβεν (21:00)
Λιρς - Οστάνδη
Μονς - Κόρτραϊκ
Βάασλαντ-Μπέβερεν - Λόκερεν
Κυριακή
Μπριζ - Γκενκ (15:30)
Άντερλεχτ - Σταντάρ Λιέγης (19:00)
Ζούλτε Βάρεχεμ - Σαρλερουά (21:30)

Scottish Premier League - 11η αγωνιστική


Παρασκευή
Ρος Κάουντι - Ινβερνές (21:45)
Σάββατο
Νταντί Γιουνάιτεντ - Σεντ Μίρεν (17:00)
Χιμπέρνιαν - Αμπερντίν
Κιλμάρνοκ - Χαρτς
Κυριακή
Παρτικ Θισλ - Σέλτικ (14:45)
Σεντ Τζόνστοουν - Μάδεργουελ (18:05)

Κύπρος - 7η αγωνιστική


Σάββατο
ΑΕ Κουκλιών - Αλκή (17:00)
ΑΕΚ - Νέα Σαλαμίνα (18:00)
Δόξα - Ομόνοια (19:00)
Κυριακή
ΕΝΠ - Ερμής (17:00)
ΑΕΛ - Άρης (18:00)
Δευτέρα
ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση (19:00)
Εθνικός - Απόλλων

ALEX WEB RADIO/TV

Κυπελλο Ελλαδος σε...δυο δοσεις

Κυπελλο Ελλαδος σε...δυο δοσεις

22/10/2013
 
 Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν την επόμενη Τετάρτη τους αγώνες ρεβάνς για τους «32» του Κυπέλλου. Την Πέμπτη ο Άρης.

«Μεγάλοι» Τετάρτη
Σε δύο δόσεις θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς των «32» του Κυπέλλου. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, που έχουν μετατρέψει σε τυπικές διαδικασίες τους επαναληπτικούς, αγωνίζονται την επόμενη Τετάρτη, όπως και ο Παναθηναϊκός που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 2-1 της Λεωφόρου απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Τετάρτη 30/10

15:00 Αιγινιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (0-0)
15:30 Απόλλων Καλαμαριάς-Πανιώνιος (1-3)
15:30 Πανθρακικός-Νίκη Βόλου (1-2)
15:30 Λεβαδειακός-Αστέρας Μαγούλας (1-2)
18:00 Εργοτέλης-Παναθηναϊκός (1-2)
18:00 Απόλλων Σμύρνης-Πλατανιάς (1-1)
20:30 Φωκικός-Ολυμπιακός (1-5)
20:30 Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΟΚ (0-3)

Πέμπτη 31/10

15:30 Χανιά-Αστέρας Τρίπολης (0-0)
15:30 Βέροια-Ηρακλής Ψαχνών (1-3)
15:30 Καλλονή-Πιερικός (2-1)
15:30 Παναιτωλικός-Κασσιόπη (1-0)
18:00 ΟΦΗ-Καλλιθέα (1-0)
18:00 Skoda Ξάνθη-Ηρακλής (0-1)
20:30 Άρης-Ολυμπιακός Βόλου (0-1)
20:30 Ατρόμητος-Φωστήρας (1-0)


ALEX WEB RADIO/TV

Με χειμερινό ωράριο η 9η αγωνιστική της Super League

Με χειμερινό ωράριο η 9η αγωνιστική της Super League

26/10/2013
Με χειμερινό ωράριο ξεκιναει η Σούπερ Λίγκα από την 9η αγωνιστική. Ξεχωρίζει το Εργοτέλης-Παναθηναϊκός. Με ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη» και Πανθρακικό στην Κομοτηνή παίζουν οι Ευρωπαίοι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Ο καιρός μπορεί να μην το δείχνει (ακόμη). Όμως πλέον θα φαίνεται στην ώρα πως μπήκε ο χειμώνας. Με την αλλαγή της σε χειμερινή, τροποποιούνται πλέον και σταθερές ώρες έναρξης των αγώνων από την ένατη αγωνιστική.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η συνάντηση του αήττητου Εργοτέλη με τον προερχόμενο από δύο σερί ήττες Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο, με τις δύο ομάδες να τα… ξαναλένε την Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο στη ρεβάνς του 2-1 για τους «32» του Κυπέλλου.

Στα άλλα ματς του Σαββάτου, η Skoda Ξάνθη μετά το επιβλητικό 5-1 επί της Καλλονής θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση απέναντι στον Ατρόμητο (επτά νίκες, δύο ισοπαλίες σε δέκα ματς), που είναι αήττητος για τέσσερα ματς και θέλει να εδραιωθεί στην τρίτη θέση.

Ο Αστέρας στην Τρίπολη με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τις 21 Σεπτεμβρίου φιλοξενεί το Λεβαδειακό, που μετρά μόλις έναν βαθμό σε τέσσερα ματς μακριά από την έδρα του.

Την Κυριακή, Ο πρωτοπόρος κι αήττητος Ολυμπιακός στον απόηχο της εξαιρετικής του εμφάνισης στο «Ντα Λουζ» κόντρα στην Μπενφίκα θέλει γκολ και θέαμα απέναντι στον ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη», ενώ ο ΠΑΟΚ, που επίσης προέρχεται από ευρωπαϊκή επιτυχία, αναμετράται με τον ανεβασμένο Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο Άρης μετά από δύο σερί νίκες εκτός έδρας, θέλει να πάρει την πρώτη του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες, κόντρα στον Πλατανιά που ακόμη ψάχνει να κάνει σεφτέ. Η Βέροια, που μοιράζεται με τους Χανιώτες την τελευταία θέση του πίνακα, ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς μετά τις 31 Αυγούστου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που διέρχεται μίνι-κρίση μετά τις δύο συνεχείς ήττες που γνώρισε.

Ντέρμπι χαμένων πατρίδων γίνεται μεταξύ Πανιωνίου και Απόλλωνα Σμύρνης με τους γηπεδούχους να θέλουν να βελτιώσουν την εντός έδρας συγκομιδή τους (τέσσερις βαθμοί σε ισάριθμα ματς) και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν ακόμη τον πρώτο τους βαθμό μακριά από τη Ριζούπολη.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τους νεοφώτιστους Παναιτωλικό και Καλλονή να συγκρούονται στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εδώ και πέντε αγώνες, αλλά μετρούν μόλις μία νίκη στο διάστημα αυτό, οι δε Μυτιληνιοί μετρούν τέσσερις σερί ήττες κι έχουν χαλάσει τη γεύση που είχαν αφήσει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Προϊστορία αναμετρήσεων

Σάββατο 26/10/2013
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 15:00 NS2
Μοιρασμένα τα πράγματα ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Ξάνθη μετρά 9 νίκες, ο Ατρόμητος 4, ενώ 3 ματς ήρθαν ισόπαλα. Στα τελευταία τέσσερα ματς στα Πηγάδια, ωστόσο, η Ξάνθη μετρά 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Και οι τρεις νίκες ήρθαν με συνολικό αριθμό τριών τερμάτων (3-0, 3-0, 2-1), ενώ στις δυο από τις τρεις η Ξάνθη κέρδιζε από το ημίχρονο. Την περσινή σεζόν, πάντως, ήταν το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων (εντός/εκτός) όπου δεν μπήκε ούτε ένα γκολ. Και μιλάμε για 16 αναμετρήσεις.  Το σκορ 1-0, 0-1 εμφανίζεται αρκετά συχνά.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 NS1
Κι εδώ μοιρασμένα τα πράγματα. Ο Αστέρας μετρά 3 νίκες, 2 ο Λεβαδειακός και 1 παιχνίδι ήρθε ισόπαλο (όλα αυτά στην έδρα του Αστέρα). Στα τελευταία πέντε παιχνίδια (εντός/εκτός) είχαμε τέσσερις φορές νίκες με σκορ 1-0, 0-1, ενώ στο άλλο είχαμε "χ" χωρίς σκορ (0-0). Γενικότερα από τα 12 συνολικά ματς μεταξύ των δυο ομάδων τα εννέα ήρθαν άντερ. Από τα τελευταία τέσσερα γκολ του Αστέρα, μόλις το ένα έχει μπει από επιθετικό. Το τελευταίο γκολ του Λεβαδειακού απέναντι στον Αστέρα μπήκε το 2012 από τον Σουμπίνιο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS2
Ενδιαφέρον παιχνίδι. Ακόμα πιο ενδιαφέρον το γεγονός πως στα μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτου έδρας, δεν έχουμε καμία ισοπαλία! 14 νίκες για τον Παναθηναϊκό και 4 νίκες για τον Εργοτέλη. Στην Κρήτη έχουμε 2 νίκες για τον Εργοτέλη και 7 για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις σερί νίκες στην Κρήτη, ενώ συνήθως οι πράσινοι πετυχαίνουν τουλάχιστον τρία γκολ. Το όβερ εμφανίζεται αρκετά συχνά. Φέτος βέβαια τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά λόγω των αλλαγών στο "τριφύλλι". Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα φέτος που έχει κερδίσει τον Εργοτέλη (2-1 στο Κύπελλο), καθώς η κρητική ομάδα είναι 8 σερί αγωνιστικές αήττητη στο πρωτάθλημα.

Κυριακή 27/10/2013
ΑΡΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 15:00 NS2
Μόλις δυο παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων και τα δυο νίκες για τον Πλατανιά με το ίδιο σκορ (2-0, 0-2). Το ένα από τα τέσσερα γκολ έχει πετύχει ο Ουντότζι που φέτος φορά τη φανέλα του Άρη. Γενικότερα κανείς από τους παίκτες που έχει σκοράρει (όλα πέρσι) δεν παίζει φέτος τον Πλατανιά.

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15 NS3
Όπως φαίνεται τα περισσότερα ματς είναι μοιρασμένα αυτή την αγωνιστική. Η Βέροια μετρά 7 νίκες, 4 μετρά ο ΠΑΣ και 2 έχουν έρθει ισόπαλα. Στα τελευταία 12 ματς (εντός/εκτός) έχουμε μόλις μία ισοπαλία με τα σκορ 2-1/1-2 και 1-0/0-1 να εμφανίζονται αρκετά συχνά. Πέρσι η κάθε ομάδα κέρδισε στην έδρα της την άλλη δίχως μάλιστα να δεχθεί κάποιο γκολ. Η πιο μεγάλη νίκη σε έκταση του σκορ ανήκει στον ΠΑΣ (εντός) όπου κέρδισε με 5-0 το 2011.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 17:15 NS2
Εξαιρετική παράδοση για τον ΠΑΟΚ που μετρά επτά νίκες σε επτά αναμετρήσεις εντός/εκτός. Μάλιστα σε αυτά τα επτά ματς έχει δεχθεί μόλις δυο γκολ κι έχει πετύχει 16. Δηλαδή μέσο όρο δυο γκολ ανά ματς. Πάντως οι τρεις από τις έξι νίκες (αν αφαιρέσουμε εκείνη του 1976) ο ΠΑΟΚ κέρδισε οριακά στο γκολ. Στο περσινό ματς και τα πέντε γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού το ένα του Πανθρακικού ήταν αυτογκόλ του Κάτσε. Πάντως ο Πανθρακικος κρατούσε καλά, όμως μετά την αποβολή του Κουτσόπουλου (τερματοφύλακας) κατέρρευσε με τον ΠΑΟΚ να βάζει τα 4 γκολ μετά το 70'.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 17:15 NS4
Μοιρασμένα τα πράγματα αν και οι δυο ομάδες έχουν να βρεθούν αντιμέτωπες εδώ και μία δεκαετία. Ο Πανιώνιος μετρά 20 νίκες, 10 ο Απόλλωνας, ενώ 6 έχουν έρθει ισόπαλα. Στα τελευταία τέσσερα ματς δεν έχουμε ισοπαλία (3 νίκες ο Πανιώνιος, 1 ο Απόλλωνας), ενώ το όβερ εμφανίζεται αρκετά συχνά. Το τελευταίο γκολ μεταξύ των δυο ομάδων πέτυχε ο Χρήστος Κόντης στο 90ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στον Ιστορικό. Ο ίδιος παίκτης είχε ισοφαρίσει το παιχνίδι (είχε ανοίξει το σκορ ο Αναστασάκος που παίζει ακόμα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 19:30 NS1
Άνετος ο Ολυμπιακός εντός. Μετρά 38 νίκες, μόλις μία έχει ο ΟΦΗ, ενώ 5 παιχνίδια ήρθαν ισόπαλα. Στα τελευταία τέσσερα ματς ο Ολυμπιακός μετρά 3 νίκες και 1 ισοπαλία. και στα τρία από τα τέσσερα πέτυχε από δυο γκολ ενεργητικό. Γενικότερα ο Ολυμπιακός επικρατεί εύκολα του ΟΦΗ και μάλιστα πολλές φορές το κάνει με τουλάχιστον 3-4 γκολ. Ειδικά το διάστημα 2001 - 2007 μετρά μία εξάρα, μία πεντάρα, τρεις τεσσάρες και δυο τριάρες.  Το τελευταίο γκολ του ΟΦΗ απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν το 2--1 από τον αμυντικό Γιώργο Γεωργίου, τότε που ο ΟΦΗ πήρε "Χ" με 2-2 στο Καραϊσκάκης.

Δευτέρα 28/10/2013
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 19:30 NS1
Δυο ματς μεταξύ των δυο ομάδων και τα δυο τα έχει κερδίσει η Καλλονή χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ (2-0, 1-0) όλα την περσινή σεζόν για το πρωτάθλημα της Football League. Τα δυο από τα τρία γκολ πέτυχε ο Λεοζίνιο, ενώ το άλλο ο Μανούσος που βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και δεν θα παίξει την Δευτέρα.

Tι αναμενεται να συμβει στην 9η αγωνιστικη...

1) Στην Κρήτη θα κριθεί το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου σε δυο ματς με τον Εργοτέλη
2) Ο Παναθηναϊκός μετρά δυο σερί ήττες και το κλίμα δεν σηκώνει άλλα δυο αρνητικά αποτελέσματα
3) Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μετά ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο
4) Πάντως οι πράσινοι έχουν εξαιρετική "προϊστορία" στα μεταξύ τους ματς
5) Ισοπαλία πάντως στα 18 μεταξύ τους ματς δεν υπάρχει!
6) Το άντερ εμφανίζεται συχνά στα ματς Αστέρας - Λεβαδειακός
7) Μάλιστα στα πέντε τελευταία ματς έχουμε δει τα τέσσερα να έρχονται με το ίδιο σκορ (1-0/0-1)
8) Ξάνθη και Ατρόμητος σκοράρουν πάντα όταν παίζουν μεταξύ τους
9) Μόνο μία φορά δεν συνέβη και ήταν πέρσι. Το 2-3 γκολ μοιάζει καλό
10) Ο Πλατανιάς έχει βρει το κουμπί του Άρη
11) Του λαβωμένου Άρη βεβαίως-βεβαίως...
12) Βέροια και ΠΑΣ είναι "τσακωμένοι" με την ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια
13) Η Ξάνθη τις 4 πρώτες αγωνιστικές είχε πετύχει μόλις ένα γκολ
14) Από την 5η μέχρι και την 8η έχει πετύχει 11. Το λέμε και μεγάλη εξέλιξη
15) Επίσης τις τελευταίες 4 αγωνιστικές έχει δεχθεί τα μισά γκολ σε σχέση με το ξεκίνημα
16) Ο Ουμπίδες κάνει τρομερό πρωτάθλημα. Λέτε να φύγει ξανά τώρα στα "γεράματα";
17) Ο Ολυμπιακός κερδίζει τον ΟΦΗ και μάλιστα με μεγάλα σκορ
18) Βέβαια εδώ και 3-4 χρόνια το έχει... κόψει
19) Λέτε να το καταφέρει ξανά φέτος που είναι και σε καλό μομέντουμ;
20) Ο ΠΑΟΚ μετρά μόνο νίκες απέναντι στον Πανθρακικό είτε εντός, είτε εκτός
21) Πίσω από την ιστορία με τον Μανούσο κρύβονται 1-2 ιστορίες
22) Μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση όμως καλό είναι να μην γράφουμε "φήμες"
23) Ανάλογα το αποτέλεσμα θα φανεί και αν είναι αλήθεια ή ψέμματα
24) Πανιώνιος και Απόλλων Σμύρνης είναι οι αρχαιότερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και αναμετρούνται ξανά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια. Το όβερ εμφανίζεται συχνά βάσει παράδοσης.


Αναλυτικά η 9η αγωνιστική

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος (15:00 Novasports 2)
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός (17:15 Novasports 1)
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός (19:30 Novasports 2)

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Άρης - Πλατανιάς (15:00 Novasports 2)
Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15 Novasports 3)
Πανθρακικός - ΠΑΟΚ (17:15 Novasports 2)
Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης (17:15 Novasports 4)
Ολυμπιακός - ΟΦΗ (19:30 Novasports 1)

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Παναιτωλικός - Καλλονή (19:30 Novasports 1)

Η επόμενη (10η) αγωνιστική

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς (15:00 Novasports 2)
ΠΑΟΚ - Εργοτέλης (17:15 Novasports 2)
Παναθηναϊκό ς- Ολυμπιακός (19:30 Novasports 1)

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Καλλονή - Πανιώνιος (15:00 Novasports 2)
Απόλλων Σμύρνης - Βέροια (17:15 Novasports 7)
Λεβαδειακός - Skoda Ξάνθη (17:15 Novasports 2)
Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης (17:15 Novasports 3)
ΟΦΗ - Άρης (19:30 Novasports 1)

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 19:30 (Novasports 1)

ALEX WEB RADIO/TV

«Καψούρης» με Λεόν ο Μίτσελ

«Καψούρης» με Λεόν ο Μίτσελ

26/10/2013
 Ο Μίτσελ θέλει πολύ τον Πέδρο Λεόν, αλλά οι εξαιρετικές εμφανίσεις του εξτρέμ της Χετάφε τον έχουν κάνει περιζήτητο.

«Καψούρης» με Λεόν ο Μίτσελ
Ο Πέδρο Λεόν είναι σύμφωνα με τον «Τρελό του Χωριού» της «SportDay» η… καψούρα του Μίτσελ. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη Χετάφε και ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητες του 27χρονου δεξιού μεσοεπιθετικού. Μάλιστα τον είχε στη λίστα του και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Το… κακό είναι πως πλέον τις δυνατότητες του Λεόν έχουν μάθει και όλοι στην Ισπανία. Ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική σεζόν στην Primera Division, με 3 γκολ και 2 ασίστ σε 9 συμμετοχές. Έτσι ήδη φημολογείται πως η Ατλέτικο Μαδρίτης τον έχει βάλει στο στόχαστρο και η τιμή του έχει ανέβει αρκετά, με τη Χετάφε που τον δεσμεύει ως το 2017 να μην είναι διατεθειμένη να τον δώσει… κοψοχρονιά.

Από πλευράς Ολυμπιακού, πάντως, διαρρέεται πως δεν υπάρχει σχέδιο για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς η ομάδα είναι υπερπλήρης. Αν, ωστόσο, προκύψει κάποια πώληση παίκτη, είναι λογικό να γίνει κίνηση για αντικατάσταση.

ALEX WEB RADIO/TV

Ακομη ενας μεγαλος υποκλινεται στο Ολυμπιακό μεγαλειο

Ακομη ενας μεγαλος υποκλινεται στο  Ολυμπιακό μεγαλειο

Ο Ιταλός προπονητής της Γαλατασαράι είδε από κοντά τον μπασκετικό Ολυμπιακό στο "Αμπντί Ιπεκτσί" και υποκλίθηκε στα κατορθώματα των Πρωταθλητών Ευρώπης την τελευταία διετία!
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι βρέθηκε στο "Αμπντί Ιπεκτσί" το βράδυ της Πέμπτης (24/10) για το ματς της Γαλατασαράι με τον Ολυμπιακό και στο ημίχρονο έσταξε μέλι για τους ερυθρόλευκους, για τα κατορθώματά τους στην Ευρωλίγκα.




Οι τηλεοπτικές κάμερες "συνέλαβαν" τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να κάθεται δίπλα στον πρόεδρο της Γαλατασαράι, Γιουνάλ Αϊσάλ, στα επίσημα του "Αμπντί Ιπεκτσί", αλλά ο 35άχρονος Ιβοριανός επιθετικός δεν ήταν το μοναδικό εκλεκτό μέλος της ποδοσφαιρικής "Τσιμ Μπομ" που βρέθηκε στο γήπεδο για να εμψυχώσει την μπασκετική ομάδα.

"Παρών" στις εξέδρες δήλωσε και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος συναντήθηκε μάλιστα στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Σταυρόπουλο.

Σύμφωνα με σημερινό (26/10) δημοσίευμα της εφημερίδας "Φως", ο Μαντσίνι ήταν απόλυτα ενημερωμένος για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και έτσι όταν ο παράγοντας των "ερυθρολεύκων" του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη επί της Κοπεγχάγης στους ομίλους του Champions League το βράδυ της Τετάρτης (24/10, 3-1), του απάντησε:

"Και ο Ολυμπιακός αξίζει συγχαρητήρια. Αυτά που έκανε τα τελευταία δύο χρόνια στην Ευρωλίγκα δεν έχουν προηγούμενο. Σπουδαία ομάδα, χωρίς αμφιβολία. Το αποδεικνύετε άλλωστε και σήμερα (σ.σ. προχθές)...", είπε χαρακτηριστικά ο 49άχρονος Ιταλός τεχνικός της ποδοσφαιρικής Γαλατασαράι.


ALEX WEB RADIO/TV

Η προπόνηση της Παρασκευής

Η προπόνηση της Παρασκευής

26/10/2013
 
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΟΦΗ.

Με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΟΦΗ. Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στην τακτική, κάνοντας δίτερμα και δουλεύοντας επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία.
Ο Μασάντο έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, ακολουθώντας το πρόγραμμα αποκατάστασης που του έχει καταρτίσει ο γιατρός και ο γυμναστής της ομάδας μας. Ο Μπονγκ έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Ιμπαγάσα συνέχισε με θεραπεία. Κανονικά γυμνάστηκε ο Μιγκέλ Τόρες.Ατομικόμε τον Κώστα Μήτρογλου να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ελαφριάς κόπωσης
 Ατομικό και για τους Πάουλο Μασάντο, Γκαετάν Μπονγκ.


Το Σάββατο (26/10) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.



ALEX WEB RADIO/TV

Ο Παπαπέτρου στη ρεβάνς με Φωκικό

Ο Παπαπέτρου στη ρεβάνς με Φωκικό

Ο Παπαπέτρου από το σύνδεσμο Αθηνών θα διαιτητεύσει τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Φωκικό και τον Ολυμπιακό (30/10, 20:30), στο πλαίσιο της φάσης των "32" της διοργάνωσης.
Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το δεύτερο παιχνίδι της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Φωκικό, την ερχόμενη Τετάρτη (30/10), στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας.


Βοηθοί του θα είναι οι Ελευθερίου και Καμπούρης, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κάμπαξης από την Εύβοια.

Συνοπτικά:

Τετάρτη 30/10, 20:30: Φωκικός - Ολυμπιακός

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί διαιτητές: Φλώριος Ελευθερίου (ΕΠΣ Αθηνών), Βασίλειος Καμπούρης (ΕΠΣ Εύβοιας)
Τέταρτος διαιτητής: Ιωάννης Κάμπαξης (ΕΠΣ Εύβοιας)
Παρατηρητής διαιτησίας: Σπυρίδων Παπαδάκος (ΕΠΣ Λακωνίας)


ALEX WEB RADIO/TV

Ο «Παπ» στην αγκαλιά του Ίβκοβιτς (video)

Ο «Παπ» στην αγκαλιά του Ίβκοβιτς (video)

26/10/2013
 Μία απίθανη φάση σημειώθηκε στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με την Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστές τον Κώστα Παπανικολάου και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο «Παπ» στην αγκαλιά του Ίβκοβιτς (video)
Πριν από ενάμιση χρόνο οι δυο τους αγκαλιάζονταν στην Κωνσταντινούπολη πανηγυρίζοντας την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό.

Αυτή τη φορά ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βρέθηκαν… αγκαλιά υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες.

Στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Πόλη ο «Παπ» κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά και βρέθηκε εκτός γηπέδου. Η τύχη τα έφερε έτσι, ώστε να πέσει πάνω στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, που παρακολουθούσε το ματς σε μία από τις court seats.

Οι δυο τους αντέδρασαν με ένα πλατύ χαμόγελο για αυτό το απίθανο περιστατικό.

ALEX WEB RADIO/TV

«Ερυθρόλευκες» ευχές για τον Τζαβάι

«Ερυθρόλευκες» ευχές για τον Τζαβάι

26/10/2013
 Τις θερμές ευχές της για γρήγορη ανάρρωση απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στη Γαλατάσαράι μόλις ενημερώθηκε για την περιπέτεια της υγείας του Νέιθαν Τζάβαϊ.

«Ερυθρόλευκες» ευχές για τον Τζαβάι
Τις θερμές ευχές της για γρήγορη ανάρρωση απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στη Γαλατάσαράι μόλις ενημερώθηκε για την περιπέτεια της υγείας του Νέιθαν Τζάβαϊ.

«Λίγα λεπτά μετά τη προσγείωση μας στην Ελλάδα, πληροφορηθήκαμε το περιστατικό με τον αθλητή σας, Nate Jawai», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ την οποία και υπογράφουν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών.

«Οι θετικές σκέψεις και οι θερμότερες ευχές μας για ανάρρωση τον συνοδεύουν. Ευχόμαστε σύντομα να τον αντιμετωπίσουμε και πάλι στα παρκέ», καταλήγει.


ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων και τα αθλητικα πρωτοσελιδα σε δυο βιντεο

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων και τα αθλητικα πρωτοσελιδα σε δυο βιντεο 

25/10/2013

Ενημερωθειτε σε δυο βιντεο για τους τιτλους των αθλητικων ειδησεων και των αθλητικων πρωτοσελιδων




ALEX WEB RADIO/TV

ΣΚΑΙ: Τέλος ο Χ. Παναγόπουλος – Tον εφαγε ο…Μαλέλης

ΣΚΑΙ: Τέλος ο Χ. Παναγόπουλος – Tον εφαγε ο…Μαλέλης


Με επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε ο όμιλος ΣΚΑΙ δημοσιοποίησε σήμερα το γεγονός παραίτησης του Χρήστου Παναγόπουλου, ο οποίος παλιότερα είχε διατελέσει πρόεδρος της ΕΡΤ Α.Ε. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι ο Χρήστος Παναγόπουλος υπέβαλε, σήμερα, τηνπαραίτησή του από τα όργανα διοίκησης των εταιριών του Ομίλου ΣΚΑΙ».

Είναι προφανές ότι η παραίτηση δεν σχετίζεται μόνο με την ενασχόλησή του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά υπήρχαν σοβαρά προβλήματα στην συνεργασία του με τον Στ. Μαλέλη…

Κριμα το παιδι, και τον ειχα συνηθισει....

ALEX WEB RADIO/TV