ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Να ζήσετε, Κέβιν! (photo)

Να ζήσετε, Κέβιν! (photo)

4 Ιουνίου, 2011 
Και επίσημα πλέον ο Κέβιν Μιραλάς ανήκει εδώ και λίγες ώρες στο club των παντρεμένων!


miralasO Κέβιν Μιραλάς πήρε τη μεγάλη απόφαση και πέρασε τα σκαλιά της εκκλησίας στη Λιέγη, μαζί με την κοπέλα που αποφάσισε να περάσει μαζί της το υπόλοιπο της ζωής του. Η γλυκύτατη Κριστέλ, φορώντας ένα λιτό, ολόλευκο νυφικό, μοίραζε απλόχερα χαμόγελα, μαζί με τον Κέβιν, σε όλους τους προσκεκλημένους!
Από το olympiacos24.gr, ευχές στο ζευγάρι για βίο ανθόσπαρτο και πολλά γκολ με τη φανέλλα του ΘΡΥΛΟΥ!!!!
Είναι ο καλύτερος για μας, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕ ΜΙΡΑΛΑΣ!

Μάγεψε και με την Εθνική (video)




Μάγεψε και με την Εθνική (video)
4/6/2011
ΔΥΟ ΓΚΟΛ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ 3-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ...Μία από τις καλύτερες (αν όχι την καλύτερη) εμφανίσεις του έκανε ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο μέσος του Ολυμπιακού πέτυχε δύο γκολ (8' και 63') και οδήγησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην εύκολη νίκη με 3-1 επί της Μάλτας. Το άλλο γκολ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος πέτυχε ένας πρώην ερυθρόλευκος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.



www.rednews.gr

Προεδρικές ντόπες

Προεδρικές ντόπες

Το "παρών" στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, έδωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι εμψύχωσαν τα παιδιά του Ντούντα. Νοκ - άουτ ο άτυχος Δημήτρης Κατσίβελης.
Ελάχιστες ώρες απέμειναν για το μεγάλο Κυριακάτικο (22:00, NET) ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.  
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη προκειμένου να φέρουν την σειρά των τελικών στα ίσα και εν συνεχεία να διεκδικήσουν το... ροζ φύλλο αγώνα στο ΣΕΦ, το οποίο θα ισοδυναμεί με το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, να δίνουν το "παρών" στην προπόνηση.

Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ, ντόπαραν τους παίκτες του Ντούντα ψυχολογικά και τους ζήτησαν τη νίκη στο ματς με τον αιώνιο αντίπαλο στο ΟΑΚΑ.

Στα αμιγώς αγωνιστικά νέα, ο Δημήτρης Κατσίβελης υπέστη κάκωση στον αριστερό αγκώνα και τέθηκε νοκ – άουτ από τον 4ο τελικό της Α1. Οι υπόλοιποι, πλην του Νεστέροβιτς βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
www.redplanet.gr

Ο Χρήστος Αφρουδάκης στο RedPlanet.gr



Ο Χρήστος Αφρουδάκης στο RedPlanet.gr

Δυσοίωνο το μέλλον του Ολυμπιακού με τον Χρήστο Αφρουδάκη να εκφράζει μέσω του RedPlanet.gr τον προβληματισμό του και προαναγγείλει την αποχώρηση του από την ομάδα, αν δεν γίνει κάποιο θαύμα. Ο διεθνής περιφερειακός μίλησε στον Κόκκινο Πλανήτη για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ ευχαρίστησε τον λαό του Θρύλου, ο οποίος, όπως τόνισε είναι ο μόνος που τους έχει στηρίξει.
Τα παιδιά του Βαγγέλη Πάτερου, για ακόμη μία φορά έκαναν τον κόσμο του Ολυμπιακού, περήφανο κατακτώντας το 14ο Κύπελλο στην ιστορία της ομάδας. Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών, ο Χρήστος Αφρουδάκης παραχώρησε συνέντευξη στο RedPlanet.gr.
Ο 27χρονος περιφερειακός, αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, τονίζοντας πως αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος για το γεγονός πως ο Θρύλος συνεχίζει να σαρώνει τις κούπες.

Παράλληλα, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, για τα όσα συμβαίνουν στο τμήμα πόλο, υποστηρίζοντας πως μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού τους έχει στηρίξει όλο αυτό το διάστημα.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ.....



"Η ΕΠΟ έκλεισε για να παραγραφούν οι πλαστές ενημερότητες"!

04.06.2011  Ο Σωτήρης Βοργιάς "ξαναχτυπά" και λέει ότι οι Πιλάβιος και Κούγιας λένε ψέματα.
"Η ΕΠΟ έκλεισε για να παραγραφούν οι πλαστές ενημερότητες"!
"Αφού δέχονται απειλητικά ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα γιατί δεν ζητούν άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους;", αναρωτήθηκε ο κ.Βοργιάς στον "FM100" και συνέχισε:
"Δεν πιστεύω τα όσα λένε. Απλώς βρήκαν τρόπο για να παραγράψουν αδικήματα. Η ΕΠΟ έκλεισε για να παραγραφούν οι πλαστογραφημένες ενημερότητες. Δυστυχώς ο ΓΓΑ Π.Μπιτσαξής γνωρίζει τα πάντα και δεν κάνει απολύτως τίποτε. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ είπε ότι γνωρίζει ποιος παράγοντας έπαιξε 1 εκ.ευρώ στο στοίχημα και κέρδισε 10 εκ. στον αγώνα Ιωαννίνων-Καστοριάς το 2008".
Επίσης, είπε: "Tον ξέρω και θα αποκαλυφθεί από το έμβασμα που υπάρχει στην Τράπεζα της Ελλάδος. Για να μην παριστάνουν κάποιοι τους εξυγιαντές. Ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, ο κ.Καπελέρης, γιατί όταν ήταν στο ΣΔΟΕ και βρήκε τα εκατομμύρια του Μποροβήλου, δεν δέσμευσε τις τραπεζικές του καταθέσεις;". 
Ο ουρανός στα κεφάλια μας...

Οι κούπες είναι αμέτρητες (video)

Οι κούπες είναι αμέτρητες (video)

4/6/2011


Την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου κυπέλλου Ελλάδας και 14ου στην πλούσια ιστορία του, πανηγυρίζει από το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός. Ο Αυτοκράτορας της ελληνικής υδατοσφαίρισης, επικράτησε (πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ) του Πανιωνίου με 10-8, στον μεγάλο τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξήχθη στην «κατακόκκινη» Κάλυμνο. Οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά ανησύχησαν μόνο μέχρι τα μισά της πρώτης περιόδου, όπου και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-2. Η συνέχεια, όμως, ήταν ένας μονόλογος για τους παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου, οι οποίοι κατάφεραν, όχι μόνο να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά και να συντηρήσουν ένα προβάδισμα 3-4 τερμάτων μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.
Εξαιρετικό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Γιάννης Φουντούλης, που αναδείχθηκε και MVP του μεγάλου τελικού. Σπουδαία εμφάνιση και από τον Νίκο Δεληγιάννη, που ανακηρύχθηκε ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας της διοργάνωσης, για 4η φορά στις 5 τελευταίες διοργανώσεις, ενώ ο Ντόσκας, με τα 5 τέρματα που σημείωσε σε αυτό το διήμερο, μοιράστηκε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με τον Μάζη του Πανιωνίου.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Θρύλο, καθώς ο Πανιώνιος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Μιράλη, ενώ ο ίδιος παίκτης, λίγο αργότερα, έφτασε πολύ κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, το δοκάρι, όμως σταμάτησε την ενέργεια του άσσου του Πανιωνίου. Ο Ολυμπιακός απάντησε, ισοφάρισε με τον Κοκκινάκη σε 1-1, όμως ο Πανιώνιος πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Μάζη (2-1). Αυτό, όμως, ήταν το κύκνειο άσμα της ομάδας της Νέας Σμύρνης, καθώς από εκείνο το σημείο και έπειτα ξεκίνησε η «ερυθρόλευκη» καταιγίδα. 2-2 με πέναλτι – γκολ του Ντόσκα, 3-2 με τον Φουντούλη σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος, 4-2 με εξαιρετικό τέρμα του Δελακά, με τον Ολυμπιακό να «τρέχει» ένα σερί 3-0. Η απάντηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης ήρθε από το σημείο του πέναλτι, με τον Μάζη να μειώνει στο γκολ (4-3), με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με τον Ντόσκα να γράφει το 5-3.

«Ερυθρόλευκο» χρώμα είχε και το δεύτερο ημίχρονο του τελικού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα τριών τερμάτων (6-3), μετά από νέο εξαιρετικό τέρμα του Δελακά. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 6-4 με γκολ του Μίραλη στον παίκτη παραπάνω, όμως ο Θρύλος «κτύπησε» και πάλι δύο φορές, ανεβάζοντας την διαφορά στα τέσσερα τέρματα (8-4). Ο Παπαδόγκωνας μείωσε για τον Πανιώνιο σε 8-5, ο Κόχειλας έδωσε και πάλι αέρα τεσσάρων τερμάτων στον Ολυμπιακό (9-5), για να έρθει ο Θεοδωρόπουλος με… αυτογκόλ (!!!) να διαμορφώσει το 9-6, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο οκτάλεπτο.

Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά ολοκληρωθεί, καθώς χρειαζόταν ένα θαύμα για τον Πανιώνιο να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση. Ήρθε και το γκολ του Σχίζα στο ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου (10-6) να πείσει τους Νεοσμυρνιώτες πως δεν γίνονται θαύματα στις ημέρες μας. Τίποτα δεν θα μπορούσε να αλλάξει στο υπόλοιπο του αγώνα. Ο Ολυμπιακός, πλέον, έπαιζε με το χρονόμετρο και παρά τα τέρματα των Χατζηβούλα και Μίραλη, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε παρά να μειώσει στα 2 γκολ, με τον Ολυμπιακό να φτάνει, έτσι, πανάξια, στην νίκη με 10-8 και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, του 6ου συνεχόμενου και 14ου συνολικά στην ιστορία της ομάδας.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 4-3, 1-2

Ολυμπιακός: (Πάτερος): Κολόμβος, Ντόσκας 2, Φουντούλης, Δελακάς 2, Θεοδωρόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας, Σχίζας.

Πανιώνιος (Βολτυράκης): Μιράλης 3, Μάζης 2, Παπαδόγκονας, Χατζηβούλας. 



www.rednews.gr

«Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου»

«Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου»

04/06/2011

Ο τετράκις καλύτερος τερματοφύλακας του Κυπέλλου Ελλάδας, Νίκος Δεληγιάννης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και άφησε αιχμές στη διοίκηση του Ερασιτέχνη για την ασυνέπειά της προς το τμήμα. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ γκολκίπερ του Θρύλου είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Το σημαντικό είναι οτι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κερδίζει και να σηκώνει κούπες. Παρά τα προβλήματα είμαστε η καλύτερη ομάδα, η πιο ποιοτική και η πιο δουλεμένη. Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία και θέλω να την αφιερώσω στους συμπαίκτες μου. Θα ήθελαν να την αφιερώσω και στον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, ξέρει αυτός γιατί».
www.thrylos.gr

Πάτερος: Περήφανος και… έκπληκτος

Πάτερος: Περήφανος και… έκπληκτος

04/06/2011

Το καπέλο στους παίκτες του για την ψυχική δύναμη που βρίσκουν ώστε να φέρνουν κούπες στο λιμάνι έβγαλε ο Βαγγέλης Πάτερος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Κάλυμνο.

Αναλυτικά τα λόγια του προπονητή του Θρύλου: «Αυτό ήταν το 6ο συνεχόμενο Κύπελλο για τον Ολυμπιακό και όχι για μένα. Είμαι όχι μόνο περήφανος αλλά και έκπληκτος για το πώς αυτή η ομάδα βρίσκει την ψυχολογία και κάνει ένα δύσκολο παιχνίδι να φαίνεται απλό. Το Κύπελλο αξίζει στα παιδιά. Συγχαρητήρια και στον Πανιώνιο. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι ο κόσμος το ευχαριστήθηκε.»
 
www.thrylos.gr
 
 
 

Κοκκίνησε όλο το νησί

Κοκκίνησε όλο το νησί

04/06/2011



Σε ερυθρόλευκους ρυθμούς κινείται από το πρωί του Σαββάτου όλη η Κάλυμνος. Ο κόσμος του Θρύλου έχει ξεχυθεί στους δρόμους εν αναμονή του τελικού του Κυπέλλου στο Πόλο με τον Πανιώνιο, που θα φέρει άλλη μια κούπα στο λιμάνι.

Η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού είναι έντονη ενώ παντού στο δρόμο βλέπεις αυτοκόλλητα και πανό από τους συνδέσμους των Χανίων και της Σάμου. Στο μεταξύ, η είσοδος των οπαδών στο γήπεδο γίνεται μετά από εξονυχιστικό έλεγχο και για αυτό το λόγο παρατηρείται μια μικρή καθυστέρηση στην προσέλευση των φιλάθλων στο κολυμβητήριο.
www.thrylos.gr

Τους πήρανε τα... λάβαρα

Τους πήρανε τα... λάβαρα

04/06/2011


Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του τελικού του Κυπέλλου στο πόλο δημιουργήθηκε θέμα στο κολυμβητήριο της Καλύμνου καθώς οι οπαδοί του Θρύλου κατέβασαν τις σημαίες του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των «κυανέρυθρων» με αποτέλεσμα η σημαία να επιστρέψει στη θέση της. Ωστόσο αυτή των «πράσινων» έμεινε κατεβασμένη καθώς κανείς από τον ΠΑΟ δεν ήταν στο κολυμβητήριο για να διαμαρτυρηθεί…
 
www.thrylos.gr
 

O ALEX WEB RADIO/TV EKΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ...ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ...(VIDEO)

O ALEX WEB RADIO/TV EKΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ...ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ...



ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΙΛΑΒΙΕ,,,
ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ Η ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ??? ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΕ Η ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΗΣ ΚΕΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΗΣ??

ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ -ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΦΑΙΡΟ???
ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟ-ΧΑΝΟΥΜΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ????

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΗΣ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ) Η ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΠΑΝΤΩΣ Η SUPER LEAGUE ΚΑΛΑ ΕΚΝΕ ΚΑΙ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ...ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕ ΑΥΤΟΣ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΙΛΑΒΙΕ....

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ...ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΦΟΥΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.....

ΑΑΑ...ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΓΑ-ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ?
ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΠΙΛΑΒΙΕ????

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ.....

Κλείνει ο Κοστάντσο-Ο Dimi για δεύτερος


Κλείνει ο Κοστάντσο

4/6/2011
Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκεται η περίπτωση του Κοστάντσο η οποία από την Δευτέρα θα κλείσει για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με νέες δηλώσεις του μάνατζερ του Αργεντίνου τερματοφύλακα μένουν οι λεπτομέρειες: «Μένουν λεπτομέρειες με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει προσέγγιση σχεδόν σε όλα και αισιοδοξώ ότι θα τελειώσουμε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Να δώσω ποσοστό ολοκλήρωσης της συμφωνίας; Δεν μπορώ να μιλήσω για ποσοστά. Όπως είπα και πριν είμαστε πάτα πολύ κοντά. Κάποιες λεπτομέρειες μένουν οι οποίες θα καθορίσουν την έκβαση των διαπραγματεύσεων. Αν δεν υπογράψουμε συμβόλαια δεν μπορώ να πω για τελειωμένη δουλειά. Υπομονή λίγες ακόμη μέρες και θα μάθετε αν ο Φράνκο έρθει στην Ελλάδα», δήλωσε στην εφημερίδα Πρωταθλητής.
Ο Dimi για δεύτερος
4/6/2011
Η θέση του πρώτου τερματοφύλακα φαίνεται ότι έχει κατοχυρωθεί στην Κοστάντσο, κάτι που όπως δείχνουν τα πράγματα θα αποφασισθεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε την Δευτέρα. Όμως μένει κενή η θέση του δεύτερου τερματοφύλακα η οποία μάλλον κλείνει προς τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει παρακολουθήσει τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας ο οποίος κλήθηκε και στην Εθνική μας ομάδα για το παιχνίδι με την Μάλτα αλλά και το φιλικό με το Εκουαδόρ και είναι ικανοποιημένος από τα προσόντα του.

www.rednews.gr

Ρώτησε για Λοδέιρο ο Μαθία...

Ρώτησε για Λοδέιρο ο Μαθία...

04/06/2011

Ο Εντουάρντο Μαθία ήρθε σε επαφή με ανθρώπους του Άγιαξ και ρώτησε για τον 21χρονο Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό, Νικολάς Λοδέιρο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Θρύλου συνομίλησε με ανθρώπους της διοίκησης του "Αίαντα" για τον Λοδέιρο, τον οποίο θεωρεί ως μια πολύ καλή περίπτωση για την ομάδα του Πειραιά...
Ο Λοδέιρο αποκτήθηκε από τους Ολλανδούς τον Γενάρη του 2010 αντί του ποσού των 4 εκ. ευρώ από τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο, όμως ένας τραυματισμός που είχε τον άφησε εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες. Αυτό όσο να 'ναι, τον άφησε κάπως πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του.
Ο Άγιαξ δεν φαίνεται αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ, μιας και του χρόνου λήγει το συμβόλαιό του και ο Άγιαξ δεν θα μπορεί να πάρει τίποτα και θα τον χάσει ελεύθερο αν δεν τον πουλήσει ή προηγουμένως δεν του έχει ανανεώσει το συμβόλαιο.
Ο Λοδέιρο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και αγωνίζεται το ίδιο άνετα πίσω από τον επιθετικό, ενώ μπορεί άνετα να παίξει δίπλα και στον αμυντικό μέσο. Πολυσύνθετος με λίγα λόγια, όπως αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Μοναδικός ανταγωνιστής μέχρι στιγμής για τον Λοδέιρο είναι η Μπενφίκα, που επίσης φέρεται να κυνηγάει την απόκτησή του.

www.thrylos.gr

Ο τίγρης και τα γατάκια

Ο τίγρης και τα γατάκια

04/06/2011

Ένα ακόμη ραντεβού με την ένδοξη και πλούσια ιστορία της δίνει η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού... Ο Βαγγέλης Πάτερος και τα παλικάρια του θα σηκώσουν ένα ακόμη Κύπελλο, αφού κανένας Πανιώνιος δεν μπορεί να σταθεί σαν ίσος προς ίσο απέναντι στα "θηρία" του Θρύλου!

Στις 16:15 (ΕΤ1 και live από το thrylos.gr), οι πολυπρωταθλητές Ελλάδα πέφτουν στην πισίνα του ανοιχτού Κολυμβητηρίου της Καλύμνου στο πλαίσιο του τελικού του Final-4 και θα τα δώσουν όλα για να σηκώσουν για μια ακόμη χρονιά το τρόπαιο. Θα αποτελεί μια ακόμη απάντηση προς όλους όσους αμφισβητούν τον "αυτοκράτορα", ενώ θα αποτέσει και το ορεκτικό για τα δυο... μερεμέτια στην Βουλιαγμένη, που ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Α1.

Ένας ένας οι στόχοι όμως και προέχει το Κύπελλο Ελλάδας. Οι πιστοί του Ολυμπιακού αναμένεται να δημιουργήσουν και πάλι εκπληκτική ατμόσφαιρα, όπως αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκεί, στήθηκε ένα μοναδικό πάρτι στην κερκίδα και στην πισίνα, με τους πράσινους να γνωρίζουν μια ακόμη ταπείνωση στην υδατοσφαίριση.

Το ματς χρειάζεται σοβαρότητα, οι παίκτες γνωρίζουν βέβαια καλά το τι πρέπει να πράξουν και αν είναι αυτοί που πρέπει, τότε εκεί γύρω στις 17:15 θα έχουν προσθέσει μια Κούπα από τις πάρα πολλές αυτού του τιμημένου τμήματος του Συνδέσμου.

Οι τίτλοι δεν σταματάνε με τίποτα να συρρέουν στην ερυθρόλευκη τροπαιοθήκη και απόψε θα έχουμε έναν ακόμη. Όπως πρέπει δηλαδή, πειραιώτικα και μαγκιόρικα. Θρύλε γερά!
 
www.thrylos.gr

Παντρεύεται ο Μιραλάς

Παντρεύεται ο Μιραλάς

Στο κλαμπ των νυμφευμένων θα μπει σήμερα ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος σήμερα (4/6) θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κριστέλ.
Στο κλαμπ των νυμφευμένων θα μπει σήμερα ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος σήμερα (4/6) θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κριστέλ.
Ο Κέβιν Μιραλάς θα θυμάται για πάντα τη φετινή σεζόν. Ήρθε στον Ολυμπιακό από τη Γαλλία, έκανε ένα απίστευτο πρωτάθλημα και είδε το "αστέρι" του που τρεμόσβηνε, να φωτίζει τον πειραϊκό ουρανό και να ακούγεται το όνομά του σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στέφθηκε πρωταθλητής, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό (με προσωπική ενασχόληση, αφού ο μάνατζερ του λίγο έλειψε να τα κάνει μπάχαλο) και σήμερα (4/6) ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, καθώς θα παντρευτεί την αγαπημένη του Κριστέλ στο Βέλγιο.

Στην πιο ευτυχισμένη του στιγμή αναμένεται να είναι παρόντες οι κολλητοί του στον Ολυμπιακό Ούρκο Πάρντο και Φρανσουά Μοδέστο.

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ !!!!!!!!!

Στο προσκήνιο ο "Γιόβα" (video)


Στο προσκήνιο ο "Γιόβα"
Ο κρυφός πόθος των οπαδών του Ολυμπιακού, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ξαναέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο, καθώς ο Θρύλος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς στη Λίβερπουλ.
Ο κρυφός πόθος των οπαδών του Ολυμπιακού, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ξαναέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος" ο Θρύλος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς στη Λίβερπουλ.


Ο προπονητής των "Reds", Κένι Νταγκλίς, ενημέρωσε τον παίκτη αλλά και τον ατζέντη του ότι δεν είναι μέσα στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν και ότι θα ήταν καλό να αναζητήσει έναν νέο προορισμό για την καριέρα του. Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό στην Πλατεία Αλεξάνδρας, όπου το όνομα του Σέρβου δεν έχει ξεχαστεί.

Στον Ολυμπιακό, έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, ετοιμάζουν πρόταση δανεισμού στην Λίβερπουλ με οψιόν αγοράς μετά από ένα χρόνο. Οι "ερυθρόλευκοι" παράγοντες πιστεύουν ότι η Λίβερπουλ θα επιθυμεί να απαλλαχθεί από ένα κομμάτι του μεγάλου συμβολαίου του παίκτη, ο οποίος μάλιστα δεν υπολογίζεται, και θεωρούν ότι θα δουν με καλό μάτι την κρούση του Θρύλου.

Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος όταν έπαιζε στην Σταντάρ Λιέγης, είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό. Ποιος θα, άλλωστε, τις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός- Σταντάρ Λιέγης, όπου εμφανίστηκε στην κάμερα με τη φανέλα του Θρύλου και φίλησε τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο. Είναι άλλωστε φανατικός οπαδός του "αδερφού" Ερυθρού Αστέρα. Ωστόσο, κάτι η ολιγωρία και οι υψηλές απαιτήσεις της βελγικής ομάδας, κάτι το "βαρύ" όνομα της Πρέμιερ Λιγκ, ο Γιοβάνοβιτς κατέληξε στην Λίβερπουλ.

Τις συζητήσεις για λογαριασμό της αγγλικής ομάδας,τότε, τις είχε κάνει ο νυν τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Εδουάρδο Μαθία, ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής του Σέρβου μεσοεπιθετικού. Αυτό είναι ένα από τα ισχυρά διαπραγματευτικά "χαρτιά" του Θρύλου στην υπόθεση.

Δείτε το βίντεο:


Pao-Standar 1-3 by Zamponakos
www.redplanet.gr

Να πιάσει κορυφή

Να πιάσει κορυφή 

04/06/2011

Να πιάσει κορυφή
Με μοναδικό στόχο τη νίκη, για να περάσει και πάλι στην πρώτη θέση του έκτου προκριματικού ομίλου του Euro 2012, μετά τη νίκη της Κροατίας με σκορ 2-1 επί της Γεωργίας που την άφησε δεύτερη, υποδέχεται σήμερα (21:30, MEGA/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) η Εθνική Ελλάδος την Μάλτα.

Το τελευταίο, θεωρητικά, εύκολο παιχνίδι δίνει σήμερα η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Μάλτα στο Καραϊσκάκη, αφού στα εναπομείναντα τέσσερα ματς έχει τρεις «εξόδους» και στη μοναδική εντός έδρας αναμέτρησή της υποδέχεται την Κροατία. Ο Φερνάντο Σάντος επέστησε την προσοχή στους ποδοσφαιριστές τους, να μην πάρουν αψήφιστα το παιχνίδι, αφού κινδυνεύουν να πάθουν τα ίδια με τον αγώνα στη Βαλέτα, όπου το χρειάστηκε το γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρουν τη νίκη.

Με «τρίποντο» το βράδυ, η ελληνική ομάδα ξαναπερνάει στην πρώτη θέση του ομίλου και αποκτά προβάδισμα και πάλι στην κατάληψη του απευθείας εισιτηρίου για τα τελικά της διοργάνωσης που θα γίνουν το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Οι τρεις βαθμοί είναι εξαιρετικά σημαντικοί, αφού τα ματς που ακολουθούν για τον όμιλο είναι με Λετονία, Ισραήλ, και Γεωργία εκτός και με Κροατία εντός έδρας, με όλες τις ομάδες να κυνηγούν την κορυφή, πλην της πρώτης, γεγονός που καταδεικνύει τη δυσκολία του προγράμματος.

Με «όπλο» την ταχύτητα

Τα όσα «τράβηξε» η ομάδα του στον πρώτο αγώνα στη Βαλέτα, θέλει να αποφύγει ο Φερνάντο Σάντος και για το λόγο αυτό αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με τρεις επιθετικούς που βασικό τους προσόν είναι η ταχύτητα, ώστε να προβληματίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα αργά σέντερ μπακ των Μαλτέζων.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρατάξει όπως όλα δείχνουν, στο αγαπημένο του 4-3-3, τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, με τους Τοροσίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Μόρα και Σπυρόπουλο αμυντική τετράδα μπροστά του. Αμυντικό χαφ θα παίξει ο Τζιόλης, ενώ οι Καραγκούνης και Κατσουράνης θα είναι οι δημιουργοί στον χώρο του κέντρου. Επιθετική «αιχμή» θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης, έχοντας τη βοήθεια των Φετφατζίδη αριστερά και Νίνη δεξιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι τραυματίας, όπως και των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Γιώργου Τζαβέλλα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ ΡΕ θανασακη...ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΟΥ!!!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ ΡΕ θανασακη...ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΟΥ!!!!

θανασακη ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ....ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΙΣ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ...ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ...ΕΤΣΙ...θανασακη ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΑ ΜΕ...ΒΡΩΜΙΑ!!!!!!

«Καλός Παναθηναϊκός και αντι-Ολυμπιακός»!

03.06.2011 Βγήκε μπροστά και στο θέμα του γηπέδου ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. "Επίορκος όποιος δώσει τη Λεωφόρο χωρίς να πάρει το νέο γήπεδο. Μη γίνει κανένας Γρανίτσας", είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ
«Καλός Παναθηναϊκός και αντι-Ολυμπιακός»!
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου για το γήπεδο στο Βοτανικό, για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, αλλά και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου που… πεθαίνουν.

Ο «Τυφώνας», που παρουσίασε τον εαυτό του ως καλό Παναθηναϊκό και αντι-Ολυμπιακό, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν γίνεται η Πολιτεία να πάρει την Λεωφόρο πριν δώσει το καινούριο γήπεδο, σημείωσε πως ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας δεν γίνεται να είναι άστεγος και τόνισε πως η οικογένειά του θα είναι παρούσα για να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά:

«Ενεργώ σαν καλός Παναθηναϊκός και σαν αντιολυμπιακός. Είμαι εδώ γιατί δεν πρέπει να απεμποληθούν δικαιώματα του Παναθηναϊκού. Ήθελα να τους πω τι γίνεται με το γήπεδο γιατί εγώ είχα ασχοληθεί τρία χρόνια.Πρέπει η Πολιτεία να καταλάβει ότι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας δεν είναι δυνατόν να είναι άστεγος. Έχουν πει ότι θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό αλλά δεν έχει γίνει τίποτα.
Η νέα κυβέρνηση συζητά πάλι για το γήπεδο. Εγώ είπα στο συμβούλιο τα τρία κομβικά σημεία. Πρώτον εκείνα που υπογράψαμε εκείνα να γίνουν. Να μην απεμποληθούν τα δικαιώματα της ομάδας. Δεν γίνει η Πολιτεία να πάρει την Λεωφόρο πριν γίνει το γήπεδο. Δεν πρόκειται να βρεθεί ένας… Γρανίτσας για τον Παναθηναϊκό. Τέλος και τελείωσε. Δεν νομίζω να βρεθεί επίορκος Παναθηναϊκός που να συμφωνήσει σε άλλα από αυτά που έχουμε υπογράψει. Θα γίνει η διαβούλευση στην Βουλή την επόμενη Τρίτη και εγώ ήρθα να βοηθήσω.
Τα λεφτά έχει υποχρέωση να τα βρει η Πολιτεία. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος. Έχουνε υποχρέωση. Αυτά που λέει η κυρία Μπιρμπίλη εγώ τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Η Πολιτεία πρέπει να έχει μια συνέχεια. Τέρμα και τελείωσε. Δεν νομίζω να βρεθεί κανείς επίορκος που να δώσει το γήπεδο της Λεωφόρου πριν πάρουμε. Να το γκρεμίσουμε το γήπεδο; Σαν τον Γρανίτσα;
Το τρίτο θέμα έχει να κάνει με τον Ερασιτέχνη. Επιτέλους όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια πρέπει να ενωθεί. Να σταθούν δίπλα στη μάνα του λόχου όλοι τους. Δεν βρήκαμε βοήθεια από καλούς Παναθηναϊκούς καθόλου. Μας είπαν ότι θα έρθουν να εγγραφούν εκατοντάδες χιλιάδες. Ανοίξαμε τις πόρτες και που είναι; Στο τέλος ήρθαν να εγγραφούν στον Παναθηναϊκό μερικές δεκάδες.
Επειδή θα γίνει η διαβούλευση στη βουλή ήρθα να τους βοηθήσω. Ότι ζητήσει ο Παναθηναϊκός από μένα και την οικογένεια μου θα το έχει. Σας κάλεσα εδώ για να υψώσω φωνή διαμαρτυρίας. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι άστεγος. Αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις εγώ δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις αυτές θα τις πάρει το Δ.Σ.»

Τέλος ο Ολυμπιακός από την Superleague Formula

Τέλος ο Ολυμπιακός από την Superleague Formula

Χωρίς τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί η νέα Superleague Formula, καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν δήλωσαν συμμετοχή.
Μετά από μία ανοδική πορεία στην Superleague Formula, οι Πειραιώτες αποφάσισαν να μην δηλώσουν συμμετοχή.
Αναλυτικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν:

ΝΙλ Γιάνι - SF Βέλγιο – RSC Άντερλεχτ
Γέλμερ Μπιούρμαν - SF Ολλανδία – PSV Αϊντχόφεν
Tριστάν Γκομεντί - SF Γαλλία – Μπορντό
Φιλίπ Σαλαγουάρδα - SF Τσεχία - Σπάρτα Πράγας
Φρεντερίκ Βερνίς - SF Λουξεμβούργο
Ερλ Μπάμπερ - SF Νέα Ζηλανδία
Ντάνκαν Τάπι - SF Ιαπωνία
Ρομπέρ Ντουρμπρός - SF Ολλανδία
Mαρία ντε Βιγιότα - SF Ισπανία- Ατλέτικο Μαδρίτης
Άντι Σούτσεκ - SF Tουρκία – Γαλατασαράι
Χο-Πιν Tουνγκ - SF Κίνα
Αντόνιο Πιτσόνια - SF Βραζιλία
Τζον Μάρτιν - SF Αυστραλία
Κρεγκ Ντόλμπι - SF Αγγλία
www.redplanet.gr

Τσάμπα μάγκας

Τσάμπα μάγκας

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας της Ομοσπονδίας. Καμία ΕΠΟ, όμως, δεν μπορεί να απαγορεύσει την συμμέτοχη των ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι μεταγραφές ξεκινούν επίσημα την 1η Ιουλίου. Κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζουν πως και μεταγραφές θα γίνουν, αλλά και στο Champions League, ο Θρύλος θα παίξει κανονικά. Παράλληλα, εκφράζουν την ανησυχία τους για το αν θα αποδώσει καρπούς η συγκεκριμένη απόφαση Πιλάβιου. Ανακοίνωση της Super League.
Με 49 ψήφους υπέρ και 7 κατά (σ.σ.: 1 Ένωση δήλωσε απλά "παρών") ψηφίστηκε η πρόταση του Σοφοκλή Πιλάβιου.
"Πονάει κεφάλι, κόβουμε κεφάλι", λένε όλοι όσοι δεν έχουν γνώσεις περί ιατρικής. "Προβλήματα στο ποδόσφαιρο, λουκέτο στο ποδόσφαιρο", λέει ο άνθρωπος που αδυνατεί και επίσημα να υπηρετήσει το πόστο του προέδρου της ΕΠΟ.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος έδωσε περιθώριο 15 ημερών, τόνισε πως από Δευτέρα θα μπει λουκέτο στο ποδόσφαιρο με 49 Ποδοσφαιρικές Ενώσεις να είναι μαζί του και μόλις 7 να τον καταψηφίζουν.

Τι σημαίνει αυτό; Με λίγα λόγια αναστέλλεται κάθε επίσημη ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Ελλάδα μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Βέβαια, παρά τις αντιθέτως θρυλούμενα καμία ΕΠΟ δεν μπορεί να απαγορεύσει την συμμετοχή των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι μεταγραφές αρχίζουν επίσημα την 1 Ιουλίου.

Εν ολίγοις, πολύ δύσκολα θα διατηρηθεί το... λουκέτο παραπάνω από 15 μέρες που έδωσε προθεσμία ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αμφιβάλουν για το αν θα αποδώσει καρπούς η συγκεκριμένη απόφαση του Πιλάβιου. Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν πως ο κόσμος των Πειραιωτών δεν πρέπει να ανησυχεί για τίποτα, καθώς και μεταγραφές θα γίνουν και Champions League θα παίξει κανονικά ο Θρύλος. Άλλωστε, όπως προείπαμε η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει την 1η Ιουλίου, ενώ καμία ΕΠΟ δεν μπορεί να απαγορεύσει την συμμετοχή των ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την ίδια ώρα, η Super League με ανακοίνωση της συντάσσεται έστω και προσωρινά στο πλευρό του προέδρου της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Super League:

"H Super League ψήφισε υπέρ της πρότασης του προέδρου της ΕΠΟ, περί αναστολής λειτουργίας της ΕΠΟ, ΜΕΧΡΙ να διευκρινιστούν βασικά ζητήματα του ποδοσφαίρου.

Η πάγια θέση της διοργανώτριας αρχής, όπως διατυπώθηκε σε πρόσφατες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και δημόσιες τοποθετήσεις θεσμικών εκπροσώπων της, είναι ότι πρέπει να διασφαλιστούν όλες οι απαραίτητες συνθήκες για την ομαλή διεξαγωγή του επόμενου Πρωταθλήματος, πριν την έναρξή του.

Σε κάθε περίπτωση, τα διαχρονικά προβλήματα του ποδοσφαίρου πρέπει να αντιμετωπιστούν συνολικά, μέσα από συναίνεση και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις, όπως έχουν κατατεθεί από τη Super League σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Με βάση τα παραπάνω, η Super League επικροτεί και στέκεται αλληλέγγυα σε οποιαδήποτε ενέργεια, όσο ακραία και αν είναι αυτή, η οποία θα διασφαλίσει το υγιές περιβάλλον διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος".
www.redplanet.gr

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 10-3

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 10-3

O Oλυμπιακός "βούλιαξε" και στην Κάλυμνο τους πράσινους, καθώς επικράτησε με άνεση επί του Παναθηναϊκού με σκορ 10-3, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου (4/6) κόντρα στον Πανιώνιο, έχοντας στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Οι "καρχαρίες" του Ολυμπιακού "κατασπάραξαν" στην Κάλυμνο τα "πράσινα ψαράκια", καθώς "βούλιαξαν" τον Παναθηναϊκό με σκορ 10-3 στον δεύτερο ημιτελικό, παίρνοντας την πρόκριση για τοντελικό του Σαββάτου (4/6) κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος νίκησε προηγουμένως την Χίο με 10-6. Στόχος των Πειραιωτών η κατάκτηση του 14ου Κυπέλλου Ελλάδας της ιστορίας τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως εφόσον το πάρουν, θα είναι το έβδομο συνεχόμενο!
Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο οκτάλεπτο καθώς προηγήθηκαν με σκορ 4-1, έχοντας για σκόρερ τους Αφρουδάκη και Ντόσκα.

Στη συνέχεια, όμως, ο Ολυμπιακός "μπλόκαρε" στην επίθεση, ναι μεν στο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται με 4-2, αλλά μεταξύ δεύτερου και τρίτου οκτάλεπτου, είχε σημειώσει, μόλις, ένα γκολ, με την τελευταία περίοδο να βρίσκει τις ομάδες στο 5-3. 

Στο κρίσιμο σημείο, όμως, οι Πειραιώτες απέδειξαν την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο "αιωνίους" στο πόλο, καθώς οι "ερυθρόλευκοι καρχαρίες" κατασπάραξαν τα "πράσινα ψαράκια". Οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου σημείωσαν πέντε γκολ στην τελευταία περίοδο, "βουλιάζοντας" κάθε φιλοδοξία του "τριφυλλιού" για υπέρβαση, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τον Παναθηναϊκό με σκορ 10-3, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου (4/6), στον οποίο θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Τα δεκάλεπτα: 4-1, 0-1, 1-1, 5-0

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Βαγγέλης Πάτερος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Κόχειλας, Φουντούλης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Χρ.Αφρουδάκης 1, Ντόσκας 3, Κομάντινα, Κολόμβος 1, Σχίζας, Μπλάνης, Χρ.Φλώρος.

Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Ανδ.Φλώρος, Σιώνης, Στελλάτος, Τούμπουρος, Σάριτς, Καφετζόπουλος, Γ.Αφρουδάκης 1, Ζ.Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης, Φαναριώτογλου 1, Τσόκας 1. Δεν έπαιξε ο Παπαδημητρακόπουλος.
 www.redplanet.gr

Στο πλευρό Πιλάβιου η Λίγκα

Στο πλευρό Πιλάβιου η Λίγκα

03/06/2011

Την πρόταση του Σοφοκλή Πιλάβιου υπερψήφισε και η Σούπερ Λίγκα, με τη διοργανώτρια να εκδίδει και σεχτική ανακοίνωση

«H Super League ψήφισε υπέρ της πρότασης του προέδρου της ΕΠΟ, περί αναστολής λειτουργίας της ΕΠΟ, μέχρι να διευκρινιστούν βασικά ζητήματα του ποδοσφαίρου.

Η πάγια θέση της διοργανώτριας αρχής, όπως διατυπώθηκε σε πρόσφατες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και δημόσιες τοποθετήσεις θεσμικών εκπροσώπων της, είναι ότι πρέπει να διασφαλιστούν όλες οι απαραίτητες συνθήκες για την ομαλή διεξαγωγή του επόμενου Πρωταθλήματος, πριν την έναρξή του.

Σε κάθε περίπτωση, τα διαχρονικά προβλήματα του ποδοσφαίρου πρέπει να αντιμετωπιστούν συνολικά, μέσα από συναίνεση και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις, όπως έχουν κατατεθεί από τη Super League σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Με βάση τα παραπάνω, η Super League επικροτεί και στέκεται αλληλέγγυα σε οποιαδήποτε ενέργεια, όσο ακραία και αν είναι αυτή, η οποία θα διασφαλίσει το υγιές περιβάλλον διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος».
www.thrylos.gr/

Με ΠΑΣ στις 13 Αυγούστου ο Θρύλος

Με ΠΑΣ στις 13 Αυγούστου ο Θρύλος

03/06/2011

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες στις 13 Αυγούστου, στο δεύτερο εν Ελλάδι φιλικό του έπειτα από αυτό κόντρα στην Γουέστ Μπρομ στο Φάληρο εννέα ημέρες πριν.

Με αυτό τον τρόπο, οι Γιαννιώτες θέλουν να γιορτάσουν την επάνοδο του ΠΑΣ στην Super League.

Παράλληλα, θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρουν οι δυο κόουτς τις ομάδες τους δυο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
www.thrylos.gr

«Καμπάνα» για το μπάσκετ!

«Καμπάνα» για το μπάσκετ! 

03/06/2011

Με πρόστιμο 5.700 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακό για την συμπεριφορά των οπαδών του Θρύλου στον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

«1. Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για ρίψεις κροτίδων εκτός αγωνιστικού χώρου, πρόστιμο 2.200,00€ προσαυξημένο κατά 50% (1.100,00€), κατ΄ άρθρο 26 (υποτροπή), ήτοι συνολικά πρόστιμο 3.300,00€, β) για ρίψη δύο μπουκαλιών νερού στον αγωνιστικό χώρο από τα οποία δεν προκλήθηκε τραυματισμός, πρόστιμο 1.800,00€ και γ) για υβριστικά συνθήματα περιορισμένης έντασης, πρόστιμο 600,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2011 και
2. Επικυρώνει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ τις ά και β΄ έγγραφες προειδοποιήσεις κατά την έννοια της παρ. 6 του άρθρου 29 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού για χρήση δεικτών laser, κατά των ως άνω αγώνα».
www.thrylos.gr

Ο ALEX WEB RADIO/TV ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ......

OTAN ΣΑΣ ΤΑΛΕΓΕ Ο ALEX WEB RADIO/TV ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΚΛΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΝΤ ....
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΦΟΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΥΚΑΛΑΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΙΣΟΥΛΗ ΜΟΥ....ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!

 ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.....

«Ο Σισέ συμφώνησε με τη Γαλατά»! 

3/6/11
«Ο Σισέ συμφώνησε με τη Γαλατά»!
Ένα βήμα παραπέρα πήγε τη φημολογία περί ενδιαφέροντος της Γαλατασαράι για τον Τζιμπρίλ Σισέ, δημοσίευμα στην Τουρκία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «haber24.com», ο τουρκικός σύλλογος τα έχει βρει σε όλα με τον Γάλλο επιθετικό και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει -όπως αναφέρει- και επίσημη ανακοίνωση.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα (που κάνει αναφορά, μάλιστα και στα επιτεύγματα του Σισέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού), η Γαλατά κατέληξε τελικά στη δική του περίπτωση, λόγω του υψηλού κόστους που θα είχε η μεταγραφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση (ακόμα και σ’ εκείνη που το δημοσίευμα αποδειχθεί αξιόπιστο και ο Γάλλος, αντίθετα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του, ενδιαφέρεται ν’ αφήσει τον Παναθηναϊκό για ένα πρωτάθλημα όπως το τουρκικό), είναι δεδομένο πως θα πρέπει να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις 6-7 εκατ. ευρώ που έχουν οι «πράσινοι» για να τον παραχωρήσουν.
www.sport-fm.gr

Στο σκοτάδι ο Μπιτσαξής


Στο σκοτάδι ο Μπιτσαξής

03.06.2011 Δεν ήξερε τίποτα ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, για την απόφαση του Σοφοκλή Πιλάβιου να προτείνει στη σημερινή Γ.Σ. της ΕΠΟ αναστολή λειτουργίας της Ομοσπονδίας.
Στο σκοτάδι ο Μπιτσαξής
Ο Πάνος Μπιτσαξής σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφους δήλωσε έκπληκτος και ανενημέρωτος…
TI AΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!

Ούτε η UEFA ήξερε...

03.06.2011

 Ούτε η UEFA ήξερε...

 03.06.2011
Μπορεί τη Δευτέρα ο Σοφοκλής Πιλάβιος να είχε συνάντηση με τον Μισέλ Πλατινί στη Ζυρίχη, ωστόσο οι δύο άνδρες δεν είχαν συζήτηση για την απόφαση του προέδρου της ΕΠΟ να ζητήσει αναστολή της λειτουργίας της ελληνικής ομοσπονδίας.
Ούτε η UEFA ήξερε...
Αυτό, βεβαίως, σημαίνει ότι η πρόταση αυτή του Πιλάβιου δεν έγινε μετά από εντολή της UEFA.
Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ούτε ο ΓΓΑ, Πάνος Μπιτσαξής, ήταν ενήμερος για τις προθέσεις του Πιλάβιου.

Οι δύο λόγοι για... Βιεϊρίνια

Οι δύο λόγοι για... Βιεϊρίνια

03/06/2011
Οι δύο λόγοι για... Βιεϊρίνια 
Στην απουσία πρότασης που να ικανοποιεί οικονομικά τον ΠΑΟΚ από το εξωτερικό, αλλά και τον Κώστα Μήτρογλου βασίζουν τις ελπίδες τους για απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον Ολυμπιακό. Τη λίστα του με τους υποψήφιους στόχους για τη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων» μεγαλώνει ο Εντουάρντο Μαθία, μπροστά στο ενδεχόμενο να μην προχωρήσει του Κάρλος Σάντσες.

Η εκτίμηση που τρέφει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι γνωστή, όπως άλλωστε και για τον Νάτσο Σκόκο, όπως είχε τονίσει σε συνέντευξή του, κάτι που σημαίνει ότι το ενδεχόμενο απόκτησής του, μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει. Οι πιθανότητες να γίνει αυτή η μεταγραφή είναι πολύ λίγες, ωστόσο, υπάρχουν δύο λόγοι που μπορούν να αλλάξουν το σκηνικό. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να τον πουλήσει σε άλλη ελληνική ομάδα αλλά στο εξωτερικό, όμως αν δεν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση, δύσκολα θα γίνει αυτό. Η μόνη προϋπόθεση για ν' αλλάξουν τα δεδομένα είναι να μη βρει την πρόταση που θέλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης και ουσιαστικά να βρεθεί μπροστά στο δίλημμα Ολυμπιακός ή να μείνει ο παίκτης. Κι εκεί θα μετρήσει το οικονομικό, αφού χρειάζεται χρήματα.

Σε αυτό το σημείο μπορεί να μετρήσουν τα έμψυχα ανταλλάγματα που μπορεί να προσφέρει ο Ολυμπιακός, προεξέχοντος του Κώστα Μήτρογλου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα επιθετικό και σε αυτήν την περίπτωση βγαίνει κερδισμένος, αφού και χρήματα θα πάρει και θα καλύψει μία θέση. Βέβαια διάθεση του φορ των «ερυθρόλευκων» είναι να πάει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Γερμανία, κάτι που δυσκολεύει περισσότερο, μια ήδη πολύ δύσκολη περίπτωση.

Τα είπαν Μαρινάκης – Μοντάλι

Τα είπαν Μαρινάκης – Μοντάλι

Οι φιλικές σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Τζιανπάολο Μοντάλι είναι γνωστές. Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν στο περιθώριο του τελικού του Champions League.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το "παρών" στον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ.
Εκεί παραβρέθηκαν αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, με τον Τζιανπάολο Μοντάλι να είναι ένας απ’ αυτούς.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού στο βόλεϊ σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή" είχε την ευκαιρία να δειπνήσει και να τα πει με τον ισχυρό άνδρα του Θρύλου.

Όπως γίνεται η αντιληπτό το τι ειπώθηκε στο τραπέζι το γνωρίζουν μόνο οι δύο τους, ωστόσο σίγουρα θα έγινε κουβέντα και για τα του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να μίλησαν και για μεταγραφικά ζητήματα, καθώς από την Τετάρτη ξεκίνησε επίσημα η μεταγραφική περίοδος.
www.redplanet.gr

Με την κούπα στη Νέα Υόρκη (video)




Με την κούπα στη Νέα Υόρκη (video)
Αποστολή Νέα Υόρκη - Φώτης Ρουμελιώτης 3/6/2011
Μέσα σε ένα πανυγηρικό κλίμα η Ερυθρόλευκη οικογένεια στην Αμερική έχει υποδεχτεί το κύπελλο πρωταθλήματος του Ολυμπιακού για την σεζόν 2010 - 2011. Το βαρύτιμο τρόπαιο έχει γίνει πραγματικά αντικήμενο λατρείας. Το κύπελλο βρίσκεται στο Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Νέας Υόρκης όπου την, Παρασκευή, το βράδυ, θα παραθέσει στο ομογενειακό εστιατόριο «Ραφήνα» στο Μανχάταν δεξίωση στο πλαίσιο της οποίας θα απονείμει το βραβείο «Νικόλαος Γουλανδρής» στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.












www.rednews.gr

Βαλντές: "Θα ήθελα Ισπανία, αλλά..."

Βαλντές: "Θα ήθελα Ισπανία, αλλά..."

03/06/2011

Με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Νέλσον Βαλντές είπε πως φεύγει από την Ισπανία και πως εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.
Ο Παραγουανός φορ, δεν θα μείνει στην Έρκουλες λόγω του ότι αποχαιρετάει τη μεγάλη κατηγορία και για το λόγο αυτό αναζητά το νέο προορισμό της καριέρας του. Αυτή την περίοδο έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό της πατρίδας του λόγω του Κόπα Αμέρικα στην Αργεντινή.
«Υπάρχουν προτάσεις από ομάδες, τις οποίες όμως χειρίζεται ο ατζέντης μου. Η συγκέντρωσή μου είναι στο Κόπα Αμέρικα. Περιμένω τι διοργάνωση και μετά θα δούμε τι θα γίνει
Θα ήθελα να μείνω στην Ισπανία, αλλά ως επαγγελματία ποδοσφαιριστής είμαι υποχρεωμένος να αναλύσω όλες τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου», είπε αρχικά ο Βαλντές.
Όσο για το αν πιστεύει πως μπορεί να εξασφαλίσει περισσότερα χρήματα, πρόσθεσε: «Πληρώνουν καλύτερα, αλλά το επίπεδο ζωής ενδεχομένως δεν είναι τόσο καλό».
www.thrylos.gr

Κερδίζει έδαφος ο Τζαβέλας

Κερδίζει έδαφος ο Τζαβέλας

03/06/2011

Ο Γιώργος Τζαβέλας έχει κερδίσει πόντους τις τελευταίες ημέρες για την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις και δη θετικές με την περίπτωση του άσου της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Την περασμένη Παρασκευή θεωρήθηκε "κλεισμένος" από πολλούς, μετά ο Ντιντάκ Βιλά πέρασε μπροστά στην κούρσα, αλλά η επιθυμία του για επιστροφή στην Πριμέρα Ντιβισιόν, έχει φέρει σε θέση ισχύος αυτή την στιγμή τον πρώην άσο του Πανιωνίου, τον οποίο θέλει ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η περίπτωσή του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φαίνεται να προκρίνεται και η επιστροφή του προέδρου στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, θα σηματοδοτήσει εξελίξεις. Πάντως, είναι φαβορί ο διεθνής Έλληνας άσος, ενώ η περίπτωση Μαρκάνο είναι ανεξάρτητη, καθώς πρόκειται για παίκτη που παίζει και στόπερ.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, με τον Ολυμπιακό να καταλήγει πιθανότατα στον Τζαβέλα, δίχως πάντως αυτό να σημαίνει ότι η λίστα δεν περιλαμβάνει και άλλα ονόματα. Κάθε άλλο μάλιστα, αλλά σε μια λογική το deal μπορεί να γίνει.
www.thrylos.gr

Αφίξεις από παντού!

Αφίξεις από παντού!

03/06/2011

Ντου από παντού... θα κάνουν το μεσημέρι της Παρασκευής οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Κάλυμνο. Όχι δεν θα προκαλέσουν ... φασαρία αλλά θα έρθουν απο πολλά νησιά και περιοχές της χώρας για να δουν τον Ολυμπιακό να σηκώνει την κούπα.Οι Καλύμνιοι περιμένουν κόσμο από τον Πειραιά, από την Κω, τη Ρόδο, τη Χίο αλλά και το Ρέθυμνο. Το κολυμβητήριο θα έχει πάνω από 250 Ολυμπιακούς οι οποίοι θα δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα
www.thrylos.gr/

Η ώρα ενός ακόμα «ερυθρόλευκου» τίτλου έφτασε


Η ώρα ενός ακόμα «ερυθρόλευκου» τίτλου έφτασε

3 Ιουνίου, 2011 
ΠΟΛΟΗ ώρα του 12ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος έφτασε για τον Ολυμπιακό και σήμερα στις 17.30 στην Κάλυμνο αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στον  ημιτελικό (live – olympiacos24.gr).
Νωρίτερα παίζουν Χίος-Πανιώνιος (16.15).
Η διοργάνωση έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» που άφησαν στη μέση στους τελικούς του πρωταθλήματος (1-1 με τη Βουλιαγμένη) παίζουν ξανά με τον Παναθηναϊκό. Οι αναμετρήσεις των «αιωνίων» έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο νερό, μόνο και μόνο λόγω της  ιδιαίτερης σχέσης των δύο συλλόγων.
Ο Τελικός είναι το Σάββατο (4/6) στις 16.15.
www.olympiacos24.gr

Λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση του Κοστάνσο

Λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση του Κοστάνσο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φράνκο Κοστάνσο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το καθοριστικό ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την τελική συμφωνία. Τριετές ή τετραετές το συμβόλαιο με τον Αργεντινό πορτιέρο.
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φράνκο Κοστάνσο βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες φαίνεται να έχουν καταλήξει πως ο Αργεντινός τερματοφύλακας πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας την καινούργια σεζόν και τις επόμενες ημέρες αναμένεται το καθοριστικό ραντεβού της διοίκησης της πειραϊκής ΠΑΕ με τον μάνατζερ του παίκτη προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την τελική συμφωνία.

Εξάλλου στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" φιλοξενούνται και δηλώσεις του Κοστάνσο, ο οποίος παραδέχεται πως το θέμα της ολοκλήρωσης της μετακίνησης του στους ερυθρόλευκους είναι τυπικό.

"Μίλησα με τον μάνατζερ μου και είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ακόμη μια μικρή διαφορά. Ένα τυπικό θέμα, το οποίο πιστεύω θα λυθεί και θα έρθω στην Ελλάδα το συντομότερο. Δεν μπορώ να μιλήσω για ποσά. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι με θέλουν, τους θέλω και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα τα βρούμε".

Ο πρώην πορτιέρο και αρχηγός της Βασιλείας, θα υπογράψει τριετές ή τετραετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας με ετήσιες πάγιες απολαβές ύψους 800.000 ευρώ συν τα όποια μπόνους θα προβλέπονται από την συμφωνία.
www.redplanet.gr

Κλεισμένος ο Μαρκάνο

Κλεισμένος ο Μαρκάνο

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Ιβάν Μαρκάνο από την Βιγιαρεάλ στον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη των Εντουάρντο Μαθία και Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία, την οποία πιθανότατα θα ενεργοποιήσουν οι Πειραιώτες με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Αμερική.
Ο Ιβάν Μαρκάνο είναι ο παίκτης που έχει επιλέξει ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει τα μετόπισθεν της ομάδας.
Ο Ισπανός αμυντικός, που φέτος έπαιξε στη Χετάφε δανεικός από τη Βιγιαρεάλ, είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν εγκρίνει και εμπιστεύονται απόλυτα για τις ικανότητες του, τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και ο Εντουάρντο Μαθία. Ο Μαρκάνο μπορεί να αγωνιστεί σε δύο θέσεις της άμυνας, αυτή του στόπερ αλλά και ως αριστερός μπακ.

Ο 23χρονος άσος του "κίτρινου υποβρύχιου" είναι ενθουσιασμένος στην προοπτική να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού, αφού θα του δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχει στο Champions League αλλά και να δουλέψει σε ένα περιβάλλον με ανθρώπους που γνωρίζει και εκτιμά. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μαρκάνο τα βρήκε με τους Πειραιώτες πολύ γρήγορα, στα θέματα που αφορούσαν λεπτομέρειες του συμβολαίου του, δείγμα του πόσο πολύ θέλει να παίξει υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε τη νέα σεζόν.

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού έχουν συμφωνήσει και με την Βιγιαρεάλ για τα χρήματα της μεταγραφής του Μαρκάνο, με τα ποσά που θα δαπανηθούν συνολικά για την μετακίνηση του παίκτη στο Λιμάνι, να κινούνται σε πολύ νορμάλ επίπεδα (λίγο πάνω από 1 εκ. ευρώ θα εισπράξει ο ισπανικός σύλλογος, κοντά στις 900.000 ευρώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη). Η προφορική συμφωνία μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών θα ενεργοποιηθεί με την άφιξη του προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, από την Αμερική. 
www.redplanet.gr

Λουκέτο…

Λουκέτο…

03/06/2011
Λουκέτο… 
Την αναστολή όλων των λειτουργιών της ΕΠΟ αναμένεται να ζητήσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη!

Πρακτικά αυτό σημαίνει την παύση κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας στην Ελλάδα μέχρι να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες και ζοφερό σκηνικό που έχουν δημιουργήσει οι απειλές, οι πλαστές ενημερότητες και το θέμα αδειοδοτήσεων.

Ο κ. Πιλάβιος αναμένεται κατά την ομιλία του προς τους εκπροσώπους των Ενώσεων ποδοσφαιρικών σωματείων, να ζητήσει αυτό το ακραίο μέτρο, το οποίο φυσικά, δεν έχει προηγούμενα στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θα επικαλεστεί τις απειλές κατά της ζωής του, που όπως κατήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες, έχει δεχθεί αλλά και την κατάσταση με τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες, δηλαδή το θέμα με τις πλαστογραφημένες ασφαλιστικές ενημερότητες, τις αδειοδοτήσεις των ομάδων και την αδυναμία ακόμη και Ιούνιο να επικυρωθούν οι βαθμολογίες των εθνικών πρωταθλημάτων.

Πρακτικά, μια τέτοια απόφαση θα σήμαινε λουκέτο και αναστολή κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας στην οποία εμπλέκεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση σε αυτήν την πρόταση.
www.sport-fm.gr

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Φάγαμε παραμύθι από τον Πιλάβιο στην Βουλή…»

«Φάγαμε παραμύθι από τον Πιλάβιο στην Βουλή…»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θόδωρος Καράογλου αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στη στάση που κράτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος στο θέμα του Ηρακλή και προανήγγειλε μάλιστα την εκ νέου κλήση του προέδρου της ομοσπονδίας στη Βουλή.

«Φάγαμε παραμύθι από τον Πιλάβιο στην Βουλή…»
Μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου υπογράμμισε στον «Αθλητικό Metropolis»: «Η συνάντηση μας με τον κ. Πιλάβιο έγινε δύο φορές, η μία μάλιστα παρουσία και του Γιάννη Ιωαννίδη. Εκεί μας είπε χαρακτηριστικά «διώξτε τα λαμόγια, τους απατεώνες κι εγώ είμαι εδώ». Ακόμα όμως κι όταν το κάναμε, μάλιστα πολύ γρήγορα, δεν άλλαξε τίποτα. Είναι γνωστό πως υπήρχε πολύ μεγάλο πρόβλημα στις σχέσεις Πιλάβιου-Τάκη, όμως και η βοήθεια που θεωρητικά θα είχαμε, δεν ήρθε ποτέ. Ο κ. Πιλάβιος πάντως δεν κορόιδεψε μόνο εμάς, αλλά κορόιδεψε και τη Βουλή, γιατί δεσμεύτηκε πως θα εισηγηθεί το μερικό άνοιγμα των φακέλων στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, κάτι που δεν έγινε ποτέ!
Εμείς είμαστε της άποψης πως πρέπει να υπάρξει διαφάνεια, ισονομία και δημοκρατία στο ποδόσφαιρο. Έχω έρθει σε συνεννόηση και με άλλους συναδέλφους για να κάνουμε συλλογική προσπάθεια. Αν ο Ηρακλής αποδειχθεί πως ήταν η μοναδική ομάδα που χρησιμοποίησε ελλιπή φάκελο, τότε θα είμαι ο πρώτος που θα πει να υπάρξει υποβιβασμός. Θέλω όμως να πειστώ ότι κανείς άλλος δεν είχε προβλήματα στον φάκελο αδειοδότησης, κάτι νομίζω απολύτως λογικό. Πρέπει να σπάσει αυτό το απόστημα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο.
Θα κινήσουμε άμεσα τη διαδικασία και θα επικοινωνήσω άμεσα με την Χρύσα Αράπογλου που είναι η πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, προκειμένου να υπάρξει άμεση νέα κλήση του προέδρου της ΕΠΟ στη Βουλή. Θα το πω λαϊκά. Φάγαμε παραμύθι από τον κ. Πιλάβιο στη Βουλή. Συνεργαστήκαμε, τον ακούσαμε, αλλά δεν έγινε τίποτα από όσα συμφωνήθηκαν».

Ολυμπιακός: Φιλικό στις 4 Αυγούστου με τη West Bromwich Albion

Ολυμπιακός: Φιλικό στις 4 Αυγούστου με τη West Bromwich Albion


TE140211HODG-03Τη West Bromwich Albion του  Roy Hodgson θα φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός στις 4 Αυγούστου. Πρόκειται για το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας σε Αυστρία και Ολλανδία.
Η αγγλική ομάδα είχε κινδυνέψει φέτος σοβαρά με υποβιβασμό, αλλά από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Roy Hodgson που προερχόταν από ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Liverpool με ένα εκπληκτικό σερί στις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να παραμείνει στην Premier League με χαρακτηριστική ευκολία. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα πολύ καλό σύνολο που θα δυσκολέψει αρκετά τους “ερυθρόλευκους” και θα βοηθήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Τα επόμενα φιλικά για τους Πειραιώτες έχουν προγραμματιστεί στις 7, 13, 17 και 21 Αυγούστου.

ΕΤΣΙ....ΓΟΥΣΤΑΡΩ.....ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!

Παναθηναϊκός: Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής ο Βρύζας


Panathinaikos Zisis VryzasΣύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, ο Ζήσης Βρύζας συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» για τα επόμενα τρία χρόνια. Η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012 το προσεχές Σάββατο.
Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά», από την ερχόμενη Δευτέρα θα «σηκώσει μανίκια» και θα «πιάσει δουλειά», προχωρώντας μαζί με τον Πορτογάλο προπονητή των «πράσινων», Jesualdo Ferreira, στον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής σεζόν. Όσον αφορά τις αποδοχές του κυρίου Βρύζα, φήμες κάνουν λόγο ότι αυτές θα ανέρχονται περίπου στις 200.000 ευρώ τον χρόνο.

Θέλω να μείνω

Θέλω να μείνω

02/06/2011
Η Δανία δίνει μάχη για τα προκριματικά του Euro 2012 με αντίπαλο την Ισλανδία στο Ρέικιαβικ και ο Ντένις Ρόμενταλ φυσικά είναι στην αποστολή. Άλλωστε, παραδοσιακά πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας, αν και στον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να δείξει τις πτυχές του αδιαμφισβήτητου ταλέντου στον πρώτο του χρόνο στην ομάδα.

Ο ερυθρόλευκος δεξιός μέσος, ρωτήθηκε από τους Δανούς δημοσιογράφους για το μέλλον του, καθώς πολλά δημοσιεύματα τον φέρνουν εκτός Ρέντη τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ίδιος όμως, απάντησε στην ιστοσελίδα «jv.dk» ότι δεν έχει περάσει από το μυαλό του ενδεχόμενο να φύγει.

Ο Ρόμενταλ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ο στόχος μου δεν είναι άλλος από το να παίξω στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά και να ξαναπάρω το πρωτάθλημα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι κάτι το οποίο είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα.

Εγώ από την πλευρά μου αισθάνομαι μια χαρά στην Ελλάδα και θέλω να μείνω, για να δείξω τι αξίζω. Πιστεύω ότι έχω δείξει πώς αξίζω να παίζω».

www.thrylos.gr

Θρύλος και στη Νέα Υόρκη

Θρύλος και στη Νέα Υόρκη

02/06/2011

Ο πρόεδρος του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού της Νέας Υόρκης, στην ετήσια εκδήλωση του «ερυθρόλευκου» fan club, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 3 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού της Νέας Υόρκης:

«Το OLYMPIACOS FAN CLUB OF NY, USA με την ευκαιρία της κατάκτησης του 38ου πρωταθλήματος της ομάδας μας θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στη διοίκηση την τεχνική ηγεσία αλλά και τους παίκτες μας για την επιτυχία αυτή. Έχοντας σιγουριά και πίστη από την αρχή της χρονιάς στον νέο μας διοικητικό ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και εμπιστοσύνη στον Ερνέστο Βαλβέρδε στηρίξαμε και στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας μας να παραμένει στην κορυφή με απώτερο στόχο το όνειρο της Ευρώπης.

Εμείς εδώ αν και χιλιάδες μίλια μακριά από την αγαπημένη μας πατρίδα έχουμε ταυτίσει την ιδέα του Ολυμπιακού με τις καλύτερες αναμνήσεις από την Ελλάδα. Η προσπάθεια μας εδώ στην ομογένεια έχει αναγνωριστεί από όλη την παροικία των Ελλήνων και όχι μόνο αφού τόσο το πολιτισμικό μας έργο αλλά και το φιλανθρωπικό είναι πρωταρχικό για εμάς. Ο σύνδεσμος μας όπως κάθε χρόνο στις 3 Ιουνίου θα διοργανώσει την ετήσια εκδήλωσή του για να γιορτάσει τις επιτυχίες και τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων από όλα μας τα τμήματα.

Τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο νέος μας διοικητικός ηγέτης Βαγγέλης Μαρινάκης όπου και θα τιμηθεί με το βαρύτιμο τρόπαιο Νίκος Γουλανδρής. Εκτός από τον πρόεδρο της ομάδας μας θα παρευρεθούν και θα τιμηθούν δύο εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, όπως και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά Κανάλι 1 για την προσφορά του στην άμεση και έγκαιρη ενημέρωση μας από την πατρίδα. Παράλληλα στην ερυθρόλευκη ομογένεια θα έρθει και το κύπελλο του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο όπως και τα κύπελλα από όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα που έχουμε κατακτήσει μέχρι στιγμής.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συνεργασία τους τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ιωάννη Μώραλη τα μέλη του Δ.Σ. του ερασιτέχνη όπως και τον Δήμο Πειραιά.

Υ.Γ. Για εμάς αν και χιλιάδες μίλια μακριά ο Ολυμπιακός σημαίνει Ελλάδα και η Ελλάδα... Ολυμπιακός.

Ο πρόεδρος

OLYMPIAKOS FAN CLUB OF NY, USA

Θεόδωρος Μενής»
www.thrylos.gr

SOS για το ανδρικό βόλεϊ του Θρύλου!


SOS για το ανδρικό βόλεϊ του Θρύλου!

1 Ιουνίου, 2011 
ΒΟΛΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟΟ αθλητικός δικαστής κάλεσε τον Ολυμπιακό να απολογηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου για οφειλές που έχουν λήξει στον Σωτήρη Τσέργα και τον Κώστα Χριστοφιδέλη.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών μια νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:
«Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία για την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 και ώρα 15:00 το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΤΑΠ διότι θα συζητηθεί η από 23/5/2011 απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για αφαίρεση βαθμών μιας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος στο σωματείο, επειδή δεν έχει καταβάλλει ληξιπρόθεσμες οφειλές σε πετοσφαιριστές του».

www.olympiacos24.gr

Μπουρούσης μαινόμενος! (video)

Μπουρούσης μαινόμενος! (video)

2 Ιουνίου, 2011
μπουρουσης28 λεπτά συμμετοχής. Πρώτος σκόρερ του Θρύλου στον 3ο τελικό με 16 πόντους, 6/7 δίποντα, 4/5 ελεύθερες βολές, 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 ασίστ και μόλις ένα λάθος.
Αυτός ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης στον 3ο τελικό του ΣΕΦ: Ένας μαινόμενος ταύρος!
Το olympiacos24.gr μάζεψε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φάσεις του Μπουρούσαρου στον αγώνα, με αποκορύφωμα την «πιρουέτα» που «ξεχαρβάλωσε» την άμυνα του ΠΑΟ και σας τις προσφέρει!
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!


www.olympiacos24.gr/

Tο έπος της ντροπής

Tο έπος της ντροπής

Πριν από 40 χρόνια ο Παναθηναϊκός συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με αντίπαλο τον Άγιαξ. Το γεγονός πως ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από τους Ολλανδούς λίγη σημασία έχει. Αυτό που έχει πραγματικά ενδιαφέρον είναι το πως έφτασε εκεί, με το αποκαλυπτικό βίντεο - ντοκουμέντο της Δέσποινας Παπαδοπούλου να λέει την αλήθεια.
Σαν σήμερα πριν από 40 χρόνια ακριβώς (2/6/1971) ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Άγιαξ στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τους Ολλανδούς, οι οποίοι έπαιξαν ...σβηστά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Αυτή η συμμετοχή του ΠΑΟ στον τελικό, ΘΑ μπορούσε να αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία σε συλλογικό επίπεδο αν όλες εκείνες οι φήμες για το πως έφτασαν οι πράσινοι στο Γουέμπλεϊ, δεν επιβεβαιώνονταν με τον πλέον πειστικό τρόπο από την γυναίκα του Γιώργου Παπαδόπουλου, Δέσποινα. Η σύζυγος του τότε δικτάτορα σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο - ντοκουμέντο αποκάλυψε πόσο "όμορφα" το "τριφύλλι" κατάφερε να αποκλείσει στον ημιτελικό της διοργάνωσης τον Ερυθρό Αστέρα.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Μέχρι και το 1971, ο "πρέσβης" είχε δώσει 22 ευρωπαϊκούς αγώνες με συγκλονιστικό απολογισμό, 3 νίκες, 7 ισοπαλίες και 12 ήττες. Οι 3 νίκες βέβαια ήταν απέναντι σε υπερδυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως οι Γκλεντόραν (!), Σλιέμα Μάλτας (!!) και, κρατηθείτε, Μόλεμπεκ (!!!). Αυτά τα θηρία ήσαν και οι μοναδικές ομάδες που είχαν ...εξολοθρεύσει οι πράσινοι σε 10 χρόνια ευρωπαϊκής ιστορίας (με 8 αποκλεισμούς...).

Ξαφνικά λοιπόν το 1971 μεταμορφώθηκε σε ομαδάρα και έφτασε στον τελικό. Πράγματι ΘΑ μπορούσε να είναι κι έτσι, αν η ευρωπαϊκές "επιτυχίες" του Παναθηναϊκού συνεχίζονταν και μετά το ...έπος. Προσέξτε όμως μια τόσο δα ασήμαντη λεπτομέρεια. Μετά το Γουέμπλεϊ, στα επόμενα 14 χρόνια, ο "πρέσβης" έδωσε συνολικά 20 ευρωπαϊκά ματς και άφησε την Γηραιά Ήπειρο με ανοιχτό το στόμα. 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 12 ήττες ο φανταστικός απολογισμός του ΠΑΟ, ο οποίος σε αυτό το διάστημα, κατάφερε να αποκλείσει μόνο την Φλοριάνα Μάλτας (!!!!!!) και να γνωρίσει 9 αποκλεισμούς.

Όπως καταλαβαίνετε, ο "σύλλογος μεγάλος" μέσα σε 25 χρόνια, με 4 προκρίσεις, 17 αποκλεισμούς και συνολικό απολογισμό 9 νίκες, 9 ισοπαλίες και 24 ήττες σε 42 ευρωπαϊκούς αγώνες, ξαφνικά το 1971 "μεταμορφώθηκε" σε τιτάνα του ποδοσφαίρου και "υπερκέρασε" το εμπόδιο των Έβερτον και Ερυθρού Αστέρα, φτάνοντας στον τελικό. Α, να μην ξεχάσουμε πως στον πρώτο γύρο είχε νικήσει σε διπλές αναμετρήσεις το μεγαθήριο από το Λουξεμβούργο που άκουγε στο όνομα Ζένες Ες!

Ενδιαφέρον έχει και η αναφορά του Άγγλου συγγραφέα, Brian Granville στο βιβλίο του "Champions of Europe", στον επαναληπτικό της Αθήνας μεταξύ του ΠΑΟ και της Έβερτον (το ματς στην Αγγλία είχε έρθει 1-1, η αναμέτρηση στην Ελλάδα έληξε 0-0). Διαβάστε με προσοχή: " Panathinaikos of Athens most unexpectedly reached the Final of the European Cup in 1971, they were outrageously favoured by the French referee of their return home leg against Everton in the quarter-finals. During the first leg, Joe Royle, later to become an outstanding manager with Oldham, then the Everton centre-forward, remembers the Greek defenders hissing in his ear, 'Athens, Athens!' And in Athens, Everton got nothing from the referee".

Σε απλή μετάφραση: "Ο Παναθηναϊκός από την Αθήνα έφτασε απροσδόκητα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 1971, εξόφθαλμα ευνοημένος από τον Γάλλο διαιτητή του εντός έδρας επαναληπτικού απέναντι στην Έβερτον για τα προημιτελικά. Κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα, ο Joe Royle, μετέπειτα διακεκριμένος προπονητής με την Όλνταμ, ο τότε κεντρικός επιθετικός της Έβερτον, θυμάται τους Έλληνες αμυντικούς να του σφυρίζουν στο αυτί "Athens, Athens!" Και στην Αθήνα, η Έβερτον δεν πήρε τίποτα από τον διαιτητή".

Εξάλλου είναι ευρέως γνωστό (το έχει αποκαλύψει Έλληνας δημοσιογράφος πριν λίγα χρόνια) ότι οι ρέφερι του επαναληπτικού με την Έβερτον, όπως και αυτοί με τον Ερυθρό Αστέρα, έμεινα για πάνω από ένα μήνα στην Ελλάδα μετά τους αγώνες. Όπως διαπιστώθηκε λίγο μετά, όλοι τους στάθηκαν ιδιαιτέρως ...τυχεροί, αφού έφυγαν από την Ελλάδα κατά πολύ πλουσιότεροι, κερδίζοντας στον...ιππόδρομο!

Αποκορύφωμα της "ομορφιάς" είναι η αποκάλυψη στην οποία προέβη η Δέσποινα Παπαδοπούλου, σύζυγος του τότε δικτάτορα της Χούντας, Γιώργου Παπαδόπουλου. Είπε λοιπόν η κ. Παπαδοπούλου, ότι ενώ βρισκόταν στις εξέδρες της Λεοφώρου γεμάτη αγωνία για την ...υπεράνθρωπη προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟ να μη δεχτούν γκολ από τον Ερυθρό Αστέρα (οι πράσινοι ήταν μπροστά με 3-0, σκορ που τους έδινε την πρόκριση), ξαφνικά ένιωσε μια αδιαθεσία. Τότε λοιπόν ο κ. Πατακός (πρωτεργάτης του πραξικοπήματος των Συνταγματαρχών της Χούντας και μετέπειτα Υπουργός Εσωτερικών) για να την ηρεμήσει της είπε ορθά κοφτά: "Το πληρώσαμε και θα το πάρουμε!" , για να συμπληρώσει ο Σέρβος πρέσβης: "Ηρεμήστε, το πληρώσατε και θα το πάρετε!".


 
Και επειδή κάποιοι επιμένουν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και με περίσσιο θράσος υποστηρίζουν ότι ο ευνοημένος της Χούντας ήταν ο Ολυμπιακός, διαβάστε ορισμένα στοιχεία της εποχής για να ξέρετε:

1. Ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός σύλλογος από τον οποίο έφυγαν αθλητές με τη στάμπα του "κομμουνιστή". Οι Ρομέν Αργυρούδης και Γιώργος Σιδέρης εκδιώχθηκαν από την Χούντα.

2. Ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός σύλλογος από τον οποίο έφυγε προπονητής. Ο Μάρτον Μπούκοβι και ο Μιχάϊ Λάντος εκδιώχθηκαν από την Χούντα ως "κομμουνιστές". Οι ερυθρόλευκοι με τον Ούγγρο κόουτς είχαν κατακτήσει ήδη δύο πρωταθλήματα. Ο επίσης Ούγγρος Φέρεντς Πούσκας ήταν ...καλό παιδί, είχε αποκηρύξει τον κομμουνισμό και παρέμεινε κανονικά στον πάγκο του ΠΑΟ!

3. Το 1969, τον δεύτερο χρόνο της Χούντας στην εξουσία, ο Παναθηναϊκός κερδίζει το πρώτο ντάμπλ της ιστορίας του. Το κύπελλο το κερδίζει με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο στρίψιμο του νομίσματος, το οποίο έγινε από τον ΓΓΑ Κώστα Ασλανίδη χωρίς κανείς ποτέ να δει, παρά μόνο ο ίδιος, τι βγήκε! Ο κ. Ασλανίδης ήταν αυτός που είχε απαγορεύσει δια νόμου την μεταγραφή του Κούδα στον Θρύλο (θεσπίζοντας τον ασύλληπτο νόμο που απαγόρευε τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών προς ομάδες της ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας, κάνοντας όμως τα στραβά μάτια στη μεταγραφή του Αντώνη Αντωνιάδη από την Ασπίδα Ξάνθης προς τον Παναθηναϊκό).

4. Ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός σύλλογος που του ακύρωσαν μεταγραφή δια νόμου (Γιώργος Κούδας)!

5. Ο Παναθηναϊκός στα έξι χρόνια της Χούντας κατέκτησε 3 πρωταθλήματα (1968-69, 1969-70, 1971-72), η ΑΕΚ 2 (, 1967-1968, 1970-1971) και ο Ολυμπιακός 1 (1972-1973).