ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

“Ιερό” τα αποδυτήρια

“Ιερό” τα αποδυτήρια

2 Ιουλίου, 2011 
ΟΜΑΔΑ ΑΕΚΓια άλλη μια φορά αποδείχθηκε, με τις δηλώσεις του στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7,  η λογική που έχει στο μυαλό του ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το κλίμα που πρέπει να επικρατεί στο εσωτερικό του Θρύλου.
Ο πρόεδρος του Θρύλου δεν επιθυμεί με κανέναν τρόπο να διαταραχθεί η ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας και αυτό είναι το βασικό κριτήριο στην επιλογή των παικτών που έρχονται στον Ολυμπιακό.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γίνεται…ταύρος εν υαλοπωλείο σε δευτερόλεπτα εάν μάθει ότι κάποιος πάει να χαλάσει την οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που τονίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.
Αυτο διακρίνει κανείς, εάν διαβάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη στο olympiacos24.gr: “…Η νοοτροπία στον Ολυμπιακό είναι όλοι να αγωνιζόμαστε για την ομάδα και έτσι φτάσαμε στα αποτελέσματα που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια”.
Αυτό επιθυμεί να διαφυλάξει σαν κόρη οφθαλμού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο χτίσιμο της ομάδας και το λαμβάνει υπόψη του σε όλες τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει και θα κάνει στο άμεσο μέλλον…
www.olympiacos24.gr/

«Δεν αλλάζει ούτε όνομα, ούτε έδρα»!

«Δεν αλλάζει ούτε όνομα, ούτε έδρα»!

02/07/2011
«Δεν αλλάζει ούτε όνομα, ούτε έδρα»!
«Δεν θα αλλάξει ούτε έδρα, ούτε όνομα ο Α.Ο. Καβάλας και ας το προσπαθεί η οικογένεια Ψωμιάδη»!

Αυτό ήταν, ουσιαστικά, το μήνυμα, αλλά και το ψήφισμα το οποίο θα καταθέσουν τη Δευτέρα το απόγευμα, στην προγραμματισμένη επερώτηση στη Βουλή -από το βουλευτή Καβάλας, Δημήτρη Παπουτσή- οι φορείς της πόλης της Καβάλας, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημαρχείο της πόλης, για να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους στον αφανισμό της ομάδας.

Στην Πανκαβαλιώτικη αυτή συνάντηση, παρόντες ήταν, πλην του δημάρχου Καβάλας, Κωστή Σιμιτσή, ο βουλευτής και υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης, οι βουλευτές, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Παπουτσής, Σάββας Εμινίδης, ο αντιπεριφερειάρχης, Αρχέλαος Γρανάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού, Κώστας Παπακοσμάς, ο πρόεδρος της Δημωφέλειας, Στέλιος Σχοινάκης, ο αντιδήμαρχος, Χριστόδουλος Μιχαλάκης, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, Χρήστος Ρέμμος, ο Νίκος Παναγιωτίδης, ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καβάλας, ο Ηλιάδης, ως εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Γιώργος Γραμμένος, εκπρόσωποι των Παλαιμάχων της Καβάλας, εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων (Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, Γαλάζιοι Αργοναύτες, Kavala Pit Bul Club), αλλά και απλοί φίλαθλοι.

Οργή για την οικογένεια Ψωμιάδη!

Ξεκάθαρος ο Μαρινάκης στο ζήτημα της μετακίνησης οπαδών

Ξεκάθαρος ο Μαρινάκης στο ζήτημα της μετακίνησης οπαδών

2 Ιουλίου, 2011 
syn7Ένα από τα θέματα που συζήτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους εκπροσώπους των συνδέσμων της Θύρας 7 ήταν και το ζήτημα της μετακίνησης των οπαδών.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι τάσσεται υπέρ της επαναφοράς των μετακινήσεων, αρκεί πρώτα όμως να ωριμάσουν οι συνθήκες και κάλεσε τη Θύρα 7 να συνεχίσει την υποδειγματική της συμπεριφορά στις εκδρομές της, για να παραδειγματίσει του οπαδούς άλλων ομάδων και φέρεται να δήλωσε, πάνω σε αυτό το θέμα: “Θα πρέπει να αποτελείτε το υπόδειγμα. Είδατε πέρυσι που όλα κύλησαν ομαλά. Ας είμαστε και πάλι το παράδειγμα προς μίμηση για να ωριμάσουν οι συνθήκες και να έχουμε ξανά ελεύθερη μετακίνηση οπαδών. Εγώ θέλω στο γήπεδο να βλέπω τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Ας τους παραδειγματίσουμε όλους για να το ζήσουμε αυτό ξανά”

Απλά και ξεκάθαρα λοιπόν η Θύρα 7 θα δείξει και σε αυτό το θέμα το δρόμο στους άλλους…

www.olympiacos24.gr 

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΛΕΜΕΕΕΕ.....

CISSE
ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΛΕΜΕΕΕΕ.....

2/7 /11 


Όχι, για να μη λέτε ότι λάθη κάνουν μόνον οι Έλληνες, για δείτε τι συμβαίνει και προς Γαλλία μεριά:
Στο Γαλλικό site madeinfoot.com μάθαμε ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε για δύο χρόνια στο πλευρό του …Ολυμπιακού!
Αν δε μας πιστεύετε, δείτε τη φώτο που συνοδεύει το άρθρο και διαβάστε το κείμενο:
Μετά απο δύο χρόνια στο πλευρό του Ολυμπιακού (σ.σ.: !!!), ο Σισέ αναμένεται να ενταχθεί τις επόμενες ημέρες στη Λάτσιο…» και στη συνέχεια αναπαράγονται οι δηλώσεις του Γάλλου επιθετικού στην Corriere Dello Sport, στην οποία επιβεβαιώνει τη μεταγραφή.
Βρε τους Γάλλους κάτι γκέλες που κάνουν…!

Η ανακοίνωση για το Παγκόσμιο συνέδριο από τη Θύρα 7

Η ανακοίνωση για το Παγκόσμιο συνέδριο από τη Θύρα 7

2 Ιουλίου, 2011 
Ανακοίνωση εξέδωσε πριν απο λίγο η Θύρα 7 για το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο που διεξήχθη σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Η ανακοίνωση υπογράφεται απο τους 117 συνδέσμους της και αναφέρει τα εξής
syn3Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 στο Γήπεδο Καραϊσκάκη, παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Β.Μαρινάκη και εκπροσώπων απο 117 συνδέσμους της Θύρας 7 απο Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την νόμιμη λειτουργία των συνδέσμων, την εξάλειψη της βίας απο τις κερκίδες, την ανάληψη των ευθυνών των συνδέσμων όσο αφορά τα μέλη τους, την ενίσχυση και υποστήριξη του ερασιτέχνη και την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Β.Μαρινάκη στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται απο εκείνους που δεν θέλουν την διαφάνεια και τους ίσους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Παράλληλα εκφράστηκε η ανησυχία για το μέλλον του μπασκετικου Ολυμπιακού. Οι σύνεδροι ομόφωνα εξέδωσαν το παρακάτω ψήφισμα:

Στο 4ο Παγκοσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, οι σύνδεσμοι τις, εκφράζουν την ελπίδα οτι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα ανακαλέσουν την απόφαση τους να αποτραβηχτούν απο την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απαιτώντας από την πολιτεία να διασφαλίσει την διεξαγωγή για την διοργάνωση ενός ισότιμου και αξιόπιστου πρωταθλήματος.

Οι 117 σύνδεσμοι της Θύρας 7
 
/www.olympiacos24.gr

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ......

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ......

 2/7/11
 

ΕΤΣΙ....ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ GOAL NEWS ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΦΗΜΗΣΤΙΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ .

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΟ ΒΕΒΑΙΑ....
ΣΥΝΕΒΗ ΚΙ ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΣ ΑΦΟΥΣ ΑΓΓΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.

Η ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ....

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΥΣΦΥΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ....
ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΙ....
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ....
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ  ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.....
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΤΟ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ.

 ALEX WEB RADIO/TV

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΒΒΑ !!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΒΒΑ !!!


ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ...ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ..ΕΜΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ....ΑΛΛΩΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΣΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ....ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΝ ΒΑΖΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ....ΜΑΘΗΜΕΝΗ Η ΓΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΚΑ.....ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΥΦΧΩΝΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ αεκακι ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ.....,ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΚΑΛΕΙΣΤΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΦΙΔΗΣ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΒΒΑ....
ΕΕΙΞΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ....ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!

«Ντροπή για την ιστορία του Ηρακλή»

02/07/2011

«Ντροπή για την ιστορία του Ηρακλή»Διαχώρισε την θέση του από αυτούς που ψήφισαν υπέρ της ανάμειξης του Μάκη Ψωμιάδη στα διοικητικά του Ηρακλή ο Σάββας Κωφίδης, ο οποίος την χαρακτήρισε ντροπή για την ιστορία του συλλόγου. Ο πρώην τεχνικός του «Γηραιού» τόνισε πως η ψηφοφορία του Ερασιτέχνη Ηρακλή ήταν τραγελαφικό περιστατικό και εκτός των άλλων διχάζει και τον κόσμο που υποστηρίζει την ομάδα.

Διαβάστε όσα είπε στην εφημερίδα «Goal» ο Σάββας Κωφίδης:

«Αποτελεί ντροπή για την ιστορία και τον πολιτισμό που εκφράζει αυτή η ομάδα. Πριν από λίγο καιρό μας φώναξαν στην ΠΑΕ για να βοηθήσουμε, ώστε να γίνει ένας δίκαιος αγώνας και η ομάδα να παίξει στην Super League.
Αποδείχτηκε τελικά ότι αυτοί που παρέμειναν στη Μίκρα σε συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο είχαν άλλους σκοπούς. Η ψηφοφορία αυτή αποτελεί ένα τραγελαφικό περιστατικό και είναι διχαστική για τον κόσμο. Κάποιοι θα πρέπει να θυμηθούν το πώς έφυγαν από την ΠΑΕ οι Μπέος και Σαμάβαρι».

Πιλάβιος και Μαρινάκης στη Βουλή για τα στημένα

Πιλάβιος και Μαρινάκης στη Βουλή για τα στημένα

02/07/2011
Πιλάβιος και Μαρινάκης στη Βουλή για τα στημέναΤο σκάνδαλο «Κοriopolis» έχει ταράξει τα νερά όχι μόνο του ποδοσφαιρικού χώρου αλλά και της πολιτείας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, μετά από αίτημα του βουλευτή, Σάββα Εμινίδη κλήθηκαν οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Βαγγέλης Μαρινάκης να συζητήσουν το θέμα των στημένων αγώνων στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα συζητήσει το θέμα των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το μέλος της επιτροπής και εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, Σάββας Εμινίδης, ζήτησε την παρουσία τόσο του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδία όσο και του προέδρου της Superleague.
www.sport-fm.gr

«Εγώ ο στόχος»!

«Εγώ ο στόχος»!

02/07/2011
Ο πρόεδρος των Πειραιωτών, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μιλώντας στο συνέδριο της Θύρας 7, απαντώντας με τον πιο δυναμικό και ξεκάθαρο τρόπο στη λασπολογία των τελευταίων ημερών που δέχεται ο ίδιος και η ομάδα, τονίζοντας πως ο στόχος είναι ο ίδιος και όχι ο Ολυμπιακός!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε επίσης στη συμπεριφορά που θα πρέπει να επιδείξει ο κόσμος της νέα χρονιά, ειδικά τώρα που η ομάδα επιστρέφει στο Τσαμπιονς Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου των «ερυθρόλευκων»:

«Έχω να κάτσω σε αυτή τη θέση από πέρυσι όταν παρέλαβα την ομάδα από τον κ. Κόκκαλη. Ένα χρόνο πριν,  η ομάδα όπως όλοι θυμάστε είχε αρκετά προβλήματα, έφερα καινούριο προπονητή, πήραμε παίκτες και αντικειμενικά παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο πέρυσι και πήραμε δίκαια το πρωτάθλημα και με μεγάλη διάφορα μάλιστα. Όποιος δεν τα βλέπει αυτά και δεν μπορεί να τα παραδεχτεί, έχει πρόβλημα.
Έχουμε κάνει εδώ και καιρό το σχεδιασμό μας έχουμε ενισχυθεί αρκετά αλλά θα ενισχυθούμε και άλλο. Είναι ευχάριστο και θετικό που ξεκινάμε με τον ίδιο προπονητή και με ένα σχεδόν πλήρες ρόστερ», είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και συνέχισε:
«Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την άριστη συμπεριφορά που είχατε πέρυσι όλη τη χρονιά, πράγματι είναι αμαρτία  ένα κακό δίλεπτο να αμαυρώνει την εικόνα του Ολυμπιακού (σ.σ αναφέρθηκε στα επεισόδια με τον Παναθηναϊκό). Θέλω όμως να ζητήσω ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους σας και αυτό για δύο λόγους. Πρώτον γιατί θέλαμε όλοι να επιστρέψουμε στο Τσαμπιονς Λιγκ και απ’ τη στιγμή που το κατορθώσαμε θα πρέπει να μην γίνει το παραμικρό και δεύτερον γιατί με τη γενική κατάσταση και τον αναβρασμό που επικρατεί στην κοινωνία μας τις τελευταίες ημέρες είναι πολλοί εκείνοι που θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν αυτή τη κατάσταση και στο γήπεδο».
Στη συνέχεια ο κ. Μαρίνακης αναφέρθηκε και στα γεγονότα των ημερών με τις υποθέσεις των στημένων και τον πόλεμο λάσπης που δέχεται ο ίδιος και ο Ολυμπιακός:
«Ανέλαβα μια ομάδα που αγαπώ και δαπάνησα πολύ χρήμα αλλά και προσωπικό χρόνο, αλλά πέτυχα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε σωστή οργάνωση ως εταιρία. Υπάρχει μια τρομερή επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με τόνους λάσπης εναντίον μου αλλά και εναντίον του Ολυμπιακού. Να ξέρετε ότι η παραπληροφόρηση για στημένους αγώνες και εγκληματικές οργανώσεις δεν μας αγγίζουν. Προσωπικά όμως έχω ένα περιβάλλον μια οικογένεια και μεγάλες επιχειρήσεις, και όλη αυτή η επιχείρηση λάσπης και με έχει επηρεάσει και με έχει στεναχωρήσει αφάνταστα. Δεν σας κρύβω ότι έκανα δεύτερες σκέψεις για την παρουσία μου στον Ολυμπιακό όμως το πάθος και η αγάπη που έχω για αυτή την ομάδα αλλά και η στήριξη του κόσμου με κάνουν να είμαι παρών και ακόμα πιο δυνατός. Ήμουν μπροστά, δεν κρύφτηκα ποτέ και προσπάθησα να προστατεύσω τα συμφέροντα της ομάδας μας και επειδή νομίζω πως ο στόχος είμαι εγώ, ας χτυπήσουν εμένα και ας αφήσουν τον Ολυμπιακό».
Τέλος, αναφέρθηκε και στον κ. Κουντούρη και τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη, τονίζοντας πως χρειάζεται τη στήριξη όλων:
«Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος, πρέπει όλοι να είμαστε κοντά στην ομάδα σε όλα τα τμήματα. Ο κ. Κουντούρης επιστρατεύτηκε για τον Ερασιτέχνη, θα έχει τη στήριξη τη δικιά μου αλλά χρειάζεται τη στήριξη όλων μας».
www.thrylos.gr

Σενάρια για Μαρτίνεθ και Θρύλο

Σενάρια για Μαρτίνεθ και Θρύλο

02/07/2011

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον επιθετικό της Βελέζ Σάρσφιλντ, Χουάν Μανουέλ Μαρτίνεθ, κάνουν λόγο ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, με το "goal com" να αναφέρει πως ο 25χρονος Αργεντινός, που είχε μια πολύ καλή χρονιά με την πρωταθλήτρια Clausura και είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, της Σεβίλλης και άλλων ομάδων της Ευρώπης.

Πάντως, το άρθρο τονίζει ότι ο παίκτης επιθυμεί να μείνει στην χώρα του και αν εντέλει αποχωρήσει, αυτό να γίνει για άλλη ομάδα της Αργεντινής. Δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμος για το υπερατλαντικό ταξίδι. 
www.thrylos.gr

Είναι συρραφή και οι διάλογοι, ρε Πιλάβιε;


Είναι συρραφή και οι διάλογοι, ρε Πιλάβιε;

02.07.2011 Αχιλλέα Μπέο θυμίζει σε συνέντευξή του ο Σοφοκλής Πιλάβιος. "Αποσπασματικούς", χαρακτηρίζει τους διαλόγους στους οποίους συμμετέχει στο σκάνδαλο με τα στημένα! To ακούσαμε κι αυτό...
Είναι συρραφή και οι διάλογοι, ρε Πιλάβιε;
Επίσης, θέλοντας να δικαιολογήσει τον εαυτό του επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι είναι μέρος της δουλειάς του (!) να μιλάει με τους προέδρους των ομάδων και πέταξε μυθική ατάκα λέγοντας πως… "Άλλο τι ακούς και άλλο το τι κάνεις".
Αναλυτικά η συνέντευξή του στην εφημερίδα «TO BHMA»:
-Είστε αρκετά χρόνια στην ΕΠΟ, οπότε λογικά γνωρίζατε την ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Η κίνησή σας για αναστολή λειτουργίας έγινε λόγω γνώσης, υποψίας ή διαίσθησης για όσα θα επακολουθούσαν; Τελικά ποιο ήταν πρακτικά το αποτέλεσμα;

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα καμπ του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα καμπ του Ολυμπιακού

2 Ιουλίου, 2011 
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα καλοκαιρινά camps του Ολυμπιακού τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες προπονήθηκαν κοντά στα 500 παιδιά υπό τις οδηγίες των «ερυθρόλευκων» προπονητών και ειδικών.
ΑΚΑΔΗΜΙΑΗ τελευταία ημέρα της δεύτερης περιόδου των καλοκαιρινών camps ήταν χθες , με τα μικρά παιδιά να είναι ενθουσιασμένα όπως και οι γονείς τους.
Έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί με όλους τους προπονητές τους, ενώ πήραν παράλληλα διπλώματα συμμετοχής και κάρτες αξιολόγησης.
www.olympiacos24.gr

Είχαν «βιτρίνα» 16 άτομα!

Είχαν «βιτρίνα» 16 άτομα!

02/07/2011
Είχαν «βιτρίνα» 16 άτομα!Οι έρευνες για την υπόθεση των στημένων αγώνων και το παράνομο στοίχημα στην Ελλάδα συνεχίζονται και η «Καθημερινή» αποκαλύπτει δύο αποτελέσματα από αυτές.

Σε δημοσίευμά της, κάνει γνωστό ότι οι Αρχές έχουν καταλήξει σε 16 άτομα, τα οποία έπαιζαν στοίχημα για λογαριασμό των εμπλεκομένων παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, την στιγμή που προκύπτει ότι ο συνολικός τζίρος από παράνομα στοιχήματα αγγίζει τα 4,5 δις ευρώ.

Έχουν προκύψει ήδη 105 εταιρείες στις οποίες παίζονταν παράνομα στοιχήματα σε επτά ευρωπαϊκές χώρες, με αποτέλεσμα όλες οι έρευνες να έχουν εστιάσει στη ροή του «μαύρου» χρήματος, αλλά και σε 16 άτομα, που έπαιζαν σε αυτές αντί για παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τα άτομα αυτά έχει διαταχθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, και έχουν προκύψει σημαντικότατα στοιχεία εις βάρος τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτός από τα 16 άτομα, έχει εντοπιστεί και ένας κεντρικός διαχειριστής των παράνομων στοιχημάτων από την Κύπρο ο οποίος αναλάμβανε προσωπικά τη διακίνηση των χρηματικών ποσών κάνοντας χρήση αυτού του λογαριασμού.

Το ΣΔΟΕ συνεχίζει τις έρευνες με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών για αρκετούς προέδρους ΠΑΕ, διαιτητών, ποδοσφαιριστών…
/www.sport-fm.gr

Ελπίδες για παραμονή του Ντεσπέιν

Ελπίδες για παραμονή του Ντεσπέιν 

1 Ιουλίου, 2011 

Στην αφάνεια βρίσκεται το όνομα του Ρολάντο Ντεσπέιν, από τι στιγμή που ανακοινώθηκε η τιμωρία του από τη FIVB κάτι που βολεύει επί της ουσίας τον Ολυμπιακό.
Από εκεί που ήταν πρώτο όνομα για μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ πλέον δεν ακούγεται καθόλου. Ο Ιταλός μάνατζερ του παίκτη, Παόλο Μποντζιόρνο, τους Ερυθρόλευκους στην Ιταλία για να συζητήσουν.
ΝΤΕΣΠΕΙΝΟ Ολυμπιακός βέβαβια έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση προς την πλευρά του Ντεσπέιν, που είναι η εξής: Εξόφληση οφειλομένων συν την αμοιβή του για την επόμενη χρονιά και, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, οι ελπίδες για την παραμονή του αυξάνονται καθημερινά, παρά τους ενδοιασμούς που υπάρχουν για την απουσία του έως τον Δεκέμβριο.
www.olympiacos24.gr

Χτίζουν το νέο Θρύλο

Χτίζουν το νέο Θρύλο

02/07/2011
Δεν προτίθενται να φήσουν ακυβέρνητο το ερυθρόλευκο καράβι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, παραμένοντας στο τιμόνι του Θρύλου, μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί μια άξια διάδοχη κατάσταση.

Πάντως, αυτό δεν είναι το μόνο θετικό σημάδι, αφού ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραμένει στον πάγκο της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Βασίλη Σπανούλη, γύρω από τον οποίο θα χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός.

Ο Ντούντα τα είπε εις διπλούν το προηγούμενο διήμερο με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, δείγμα του ότι όλα παραμένουν ανοιχτά και σα να διαφαίνεται μια αλλαγή πλεύσης προς το καλύτερο. Σίγουρα, το συλλαλητήριο και η αγάπη του κόσμου προς τα αδέλφια έπαιξε το ρόλο του...

Από εκεί και πέρα, ο Ντούντα θέλει κάποιες εγγυήσεις για να μείνει, αλλά λογικά θα τις λάβει, ενώ ηγέτης του νέου Θρύλου θα είναι ο V-Span. Ο κόμπο-γκαρντ των Πειραιωτών, δεν θα αποχωρήσει και η διοίκηση θα κάνει ορισμένες καλές μετεγγραφές, ενώ το λοκ άουτ στο ΝΒΑ αποδεικνύεται βάλσαμο.

Οι ερυθρόλευκοι θα χτυπήσουν την αμερικάνικη "πόρτα", ενώ το γεγονός ότι πολλά βαριά συμβόλαια αποδεσμεύονται, δημιουργεί περιθώρια ώστε να υπάρξουν χρήματα για να κινηθεί το τμήμα και να φτιαχτεί ένα άκρως αξιόμαχο σύνολο υπό τις οδηγίες του "σοφού".

Τα αδέλφια δεν θα αφήσουν την ομάδα στο έλεός της και θα κάνουν το χρέος τους. Μακάρι να υπάρξει και συνέχεια, διότι δεν πρέπει με τίποτα να απαξιωθεί το τμήμα...
www.thrylos.gr/

"Άξιος για μεγάλα πράγματα ο Μαρινάκης"

"Άξιος για μεγάλα πράγματα ο Μαρινάκης"

02/07/2011

Ο Γιώργος Δαλούκας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Εξέδρα" και είπε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους και πως ο ίδιος κατηγορείται άδικα.
Ο Βολιώτης ρέφερι, αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική του κόντρα με τον Αχιλλέα Μπέο, δηλώνοντας πως η περίοδος που μεσολάβησε από το ματς του «Κλ. Βικελίδης» μέχρι το πρόσφατο κάψιμο του αυτοκινήτου του ήταν τόσο δύσκολη που σκέφτηκε μέχρι και την αυτοκτονία.
Διαβάστε τα σημαντικότερα κομμάτια της συνέντευξης:
Για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας πρόεδρος που σίγουρα αγαπά την ομάδα του, άξιος για μεγάλα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμπιστεύτηκε, όμως, λάθος ανθρώπους, που έκαναν ζημιά στην δημόσια εικόνα του».
Για το αν μίλησε με τον Νικόλα Πατέρα: «Ουδέποτε μίλησα με κανέναν παράγοντα για θέματα που αφορούσαν την δουλειά μου ως διαιτητή. Ο κ. Πατέρας είναι ο άνθρωπος που, χωρίς να έχει κανένα ίδιον όφελος, ενδιαφέρθηκε για το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά τις απειλές εναντίον μου».
Για τη γνώμη του για τον Αλέξη Κούγια: «Υπήρξαν κατά καιρούς άνθρωποι που ασχολήθηκαν με την υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ελλάδα αλλά νομίζω ότι ο Κούγιας ήταν ο άνθρωπος που δεν φοβήθηκε να βγάλει τα άπλυτα του ελληνικού ποδοσφαίρου στη φόρα, χωρίς να υπολογίσει το προσωπικό κόστος από αυτή την ιστορία».
Για τον Αχιλλέα Μπέο: «O Aχιλλέας Μπέος μου χάλασε την προσωπική και οικογενειακή μου γαλήνη. Έχασα εξαιτίας του την ηρεμία στην ζωή μου. Νιώθω ηθικά δικαιωμένος από τα τελευταία γεγονότα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Υπήρξε συγκεκριμένο ζήτημα με μένα και τον κ. Μπέο και για τον λόγο αυτό πήγα και κατέθεσα στον εισαγγελέα».
Για ποιον λόγο πιστεύει πως τον καρατόμησε η ΕΠΟ αλλά και πως κρίνει τον Σοφοκλή Πιλάβιο: «Η ΕΠΟ έκανε λάθος. Ο κ. Πιλάβιος δεν με αντιμετώπισε με δικαιοσύνη. Στην περίπτωση μου θα έπρεπε να ψάξει περισσότερο το θέμα. Από το χέρι του περνάει η επιστροφή μου. Θέλω να επιστρέψω στην διαιτησία γιατί πλήρωσα τα σπασμένα μιας ιστορίας. Μέρα με τη μέρα μου φαίνεται όλο και πιο άδικο αυτό για μένα. Θέλω να γυρίσω γιατί είναι ο χώρος τον οποίο υπηρετώ τα τελευταία 12 χρόνια με συνέπεια».
Για την δύσκολη περίοδο που πέρασε: «H περίοδος από το ματς στο "Κλ. Βικελίδης" μέχρι το κάψιμο του αυτοκινήτου μου, πριν από 20 ημέρες, ήταν εφιαλτική. Γεμάτη απειλές και εκβιασμούς. Θέλω να την ξεχάσω. Δεν σου κρύβω ότι μου πέρασαν από το μυαλό διάφορες σκέψεις ακόμα και η αυτοκτονία. Επικράτησε όμως η λογική και κατάφερα να αποκτήσω δύναμη».
www.thrylos.gr

Ήττα στην πρεμιέρα

Ήττα στην πρεμιέρα

01/07/2011

Στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών που πραγματοποιείται στη Βουδαπέστη, η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε, από την υπερδύναμη του αθλήματος Ουγγαρία, με 16-10. Από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεχώρισαν με την απόδοσή τους οι «ερυθρόλευκοι» Γιάννης Φουντούλης με 4 γκολ και ο Μανώλης Μυλωνάκης με 2.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-1, 3-5, 5-2.

Οι σκόρερ:

Ουγγαρία: Χοσνιάνσκι 5, Σίβος 2, Ντα. Βάργκα 2, Κις 2, Μαντάρας, Χαράι, Ζ. Βάργκα, Μπίρος, Στέινμετζ.

Ελλάδα: Φουντούλης 4, Μυλωνάκης 2, Μιράλης 2, Αλιχανίδης, Μουρίκης.
www.thrylos.gr

Αντι – Σάντσες οι Καμπορέ και Σεϊρού σύμφωνα με τον Τύπο

Αντι – Σάντσες οι Καμπορέ και Σεϊρού σύμφωνα με τον Τύπο

2 Ιουλίου, 2011 
ΚΑΜΠΟΡΕΣύμφωνα με δημοσίευματα του Τύπου ο Ολυμπιακός εξετάζει ως αντί – Σάντσες τους  Σαρλ Καμπορέ και Μπενουά Σεϊρού.

Ο  23χρονος αμυντικός μέσος από την Μπουρκίνα Φάσο, Σαρλ Καμπορέ θέλει να φύγει από την Μαρσέϊγ και  αναζητά το μέλλον της καριέρας του σε άλλη ομάδα.

Σε δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «omplanete.com», αναφέρεται  ότι ο Καμπορέ παραχωρείται από τους Μαρσεγιέζους και ως δανεικός με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι  ενώ τιμή του αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 3-3,5 εκατομμύρια ευρώ.
Όσον αφορά τον 30χρονο Γάλλο Μπενουά Σεϊρού, πρόκειται αναμφίβολα για έναν παίκτη πολύ έμπειρο, με πάνω από 300 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Από το 2007 ο Σεϊρού βρίσκεται στην Μαρσέιγ και είναι πιο φτηνός λόγω ηλικίας από τον Καμπορέ.
www.olympiacos24.gr

Δημοσιεύματα για Βούκουσιτς

Δημοσιεύματα για Βούκουσιτς

2 Ιουλίου, 2011 
Σύμφωνα με σημερινή αναφορά του Τύπου στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Άντε Βούκουσιτς, που ανήκει στην Χάιντουκ.
ΒΟΥΚΟΥΣΙΤΣΟ 20χρονος φορ, σκόραρε 14 γκολ στο πρωτάθλημα και πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν αφού αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος Κροατίας. Στο Europa League κατάφερε να πετύχει ακόμη 3 γκολ.

Ο Βούκουσιτς ήταν βασικός στην εθνική Κροατίας Κ19 και τώρα στην Κ21.
Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, η ομάδα του τον κοστολογεί από επτά έως 7,5 εκατ. ευρώ και η Σεβίλλη έχει ενδιαφερθεί για την περιπτωσή του.
www.olympiacos24.gr

4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7

 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7

2 Ιουλίου, 2011 
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΥΡΑ 7
Ξεκίνησε με λαμπρότητα και επισημότητα το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης», παρουσία πλήθος κόσμου ενώ σε λίγο θα είναι εκεί και ο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, και το οlympiacos24.gr είναι εκεί!
Το συνέδριο θα λαμπρύνει στην συνέχεια με την παρουσία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως άλλωστε και κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού ενώνει τη φωνή του και συνδράμει στον μεγαλύτερο Ελληνικό σύλλογο!
Το συνέδριο ξεκίνησε  στις 10:30 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14:30.
Μια ώρα νωρίτερα (13:30) θα κάνει την εμφάνιση του και ο πρόεδρος τoυ Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με πληροφορίες,  στο συνέδριο θα παρευρεθούν εκπρόσωποι απο 100 και πλέον συνδέσμους της Ελλάδας και από του εξωτερικού.

Ψήφισμα ευγνωμοσύνης…




Ψήφισμα ευγνωμοσύνης…
1/7/2011
ΚΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ…Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ψήφισμα, μέσω του οποίου εκφράζει την ευγνωμοσύνη για την προσφορά των Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα ευελπιστεί πως τελικά θα αλλάξουν άποψη και θα μείνουν στη ομάδα. Αναλυτικά το ψήφισμα αναφέρει:

"Εμείς οι παρευρισκόμενοι στην Γενική Συνέλευση του Ο.Σ.Φ.Π. και με την πεποίθηση ότι εκφράζουμε το σύνολο των μελών του Συνδέσμου μας δηλώνουμε την ευγνωμοσύνη μας στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τα όσα έχουν προσφέρει υλικά, ηθικά και ψυχικά στην ομάδα Μπάσκετ του Συνδέσμου μας. Το γεγονός ότι παρά τις μεγάλες προσπάθειες και την τεράστια οικονομική συνδρομή τους να κατακτηθεί κάποιο πρωτάθλημα, για λόγους που περιγράφονται στην ανακοίνωσή τους, δεν μειώνει σε τίποτα ούτε την πρόσφορά τους, ούτε το τεράστιο κεφάλαιο που οι ίδιοι αποτελούν για τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός και ο αθλητισμός, περισσότερο από την οικονομική επιφάνεια των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, έχουν ανάγκη το ήθος την φιλοσοφία, την ευπρέπεια και την καθαρότητα τους, γι' αυτό και είμαστε σίγουροι ότι θα επανεκτιμήσουν την απόφαση τους για αποχώρηση.
Αυτό αποτελεί ελπίδα και ευχή των μελών και των εκατομμυρίων φίλων του Ολυμπιακού μας δεδομένου ότι είναι καθολική η αναγνώριση της προσφοράς τους και σε κάθε περίπτωση είχαν έχουν και θα έχουν την εκτίμηση τον σεβασμό και την στήριξη που αδιαμφισβήτητα αξίζουν".
www.rednews.gr

Θέλει ο Ντάρμπισιρ, αλλά...

Θέλει ο Ντάρμπισιρ, αλλά...

Ο επαγγελματισμός που διέπει τον Ματ Ντάρμπισιρ δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, καθώς για ακόμη μία φορά ο Άγγλος κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Αυτό, όμως, αρκεί για να εξασφαλίσει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας περιόδου; Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πάρει τις αποφάσεις του.
Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το απόγευμα της Παρασκευής, έκανε λόγο για απουσία του Ματ Ντάρμπισιρ από την πρώτη προπόνηση της ομάδας, έπειτα από άδεια που του χορήγησαν οι ερυθρόλευκοι.
Ο 25χρονος, όμως, έκανε την έκπληξη και λίγο αργότερα ενημέρωσε πως δεν θα κάνει χρήση της 7ήμερες άδειας και θα δώσει κανονικά το παρών την Δευτέρα στου Ρέντη.

Είναι γεγονός πως, ο Ντάρμπισιρ επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στον Θρύλο και να παλέψει για το στοίχημα της καθιέρωσης στην αρχική ενδεκάδα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά δύσκολο στόχο, αν αναλογιστούμε ότι στην δύναμη κρούσης των πρωταθλητών, στην παρούσα φάση δεσπόζουν τα ονόματα τον Ραφίκ Τζεμπούρ, Κέβιν Μιραλάς και Μάρκο Πάντελιτς, ενώ πάντα στο ρόστερ υπάρχει και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος, όμως, επίσης πολύ δύσκολα θα παραμείνει.

Ο Άγγλος, ο οποίος εντυπωσίασε τους πάντες με τις εμφανίσεις του, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2008-09, όταν και αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού από την Μπλάκμπερν. Από τότε, όμως, έχουν αλλάξει πολλά, καθώς ακολούθησε μία αρκετά μέτρια σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού (σ.σ.: επηρεασμένος σε μεγάλο βαθμό από το πρόβλημα στους κοιλιακούς), αλλά και δυσάρεστο πέρασμα από τα γήπεδα της Αγγλίας με την φανέλα της Μπέρμπιγχαμ.

Εν ολίγοις, η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα, χωρίς, ωστόσο σε καμία περίπτωση να μπορεί κανείς να πει ότι είναι "τελειωμένος" ποδοσφαιρικά, από την στιγμή που και πολύ καλή ηλικία βρίσκεται, αλλά και οι παραστάσεις που έχει στα γήπεδα είναι εξαιρετικές.

Παρ' όλα αυτά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εδώ και αρκετό καιρό διαμηνύσει στους διοικούντες την ΠΑΕ, πως ο Ντάρμπισιρ δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του, ενόψει της νέας περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Βρετανός να μην έχει νέα ευκαιρία για να αποδείξει ότι αξίζει να παραμείνει στον Θρύλο.

Άλλωστε, η απόφαση του Βάσκου τεχνικού μοιάζει ειλημμένη και πολύ δύσκολα δεν θα αποτελέσει παρελθόν, ο 25χρονος, ο οποίος πάντως, δικαιολογημένα έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά των οπαδών του Ολυμπιακού, μετά από την συγκλονιστική του εμφάνιση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2009, αλλά και το γκολ του στο ΟΑΚΑ την επόμενη σεζόν κόντρα στον ΠΑΟ.
www.redplanet.gr

Πρώτη χωρίς διεθνείς

Πρώτη χωρίς διεθνείς

Οι διακοπές για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, ολοκληρώνονται την Κυριακή, καθώς την Δευτέρα στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας περιόδου. Απόντες οι διεθνείς.
Τη Δευτέρα ξεκινούν τα... βάσανα για τους πρωταθλητές Ελλάδας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να περιμένει τους παίκτες του, στην πρώτη επίσημη προπόνηση.
Νέα πρόσωπα αναμένεται να είναι οι Χαβίτο, Δασκαλάκης, Κοστάνσο, Φέισα και Μαρκάνο, ενώ πιθανότατα θα παραστούν και οι Κατάι και Γκρμπιτς, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από τον Ολυμπιακό.

Στον αντίποδα, απόντες θα είναι οι διεθνείς Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην ομάδα στις 8 Ιουλίου, αλλά και οι Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Μανιάτης, Ντένις Ρόμενταλ και Όλοφ Μέλμπεργκ οι οποίοι θα τεθούν στην διάθεση του Βάσκου τεχνικού στο Ζέεφελντ στις 14 του μηνός.

Εκτός από τους προαναφερθέντες, δεν θα βρεθεί στου Ρέντη και ο Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος έχει άδεια μίας εβδομάδας από τη διοίκηση.

Ο Άγγλος, ο οποίος μετά το πέρασμα του από την Μπέρμπιγχαμ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί και τη νέα περίοδο στον Θρύλο, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του.
www.redplanet.gr

Το προφίλ της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook

Το προφίλ της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως δημιούργησε το επίσημο προφίλ της στο facebook, το οποίο έχει την ονομασία: ΠΑΕ Ολυμπιακός - Olympiacos F.C. (official). Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε add την σελίδα.
Λόγω ότι στο διαδύκτιο και συγκεκριμένα στο facebook υπάρχουν διάφορα ψεύτικα προφίλ τα οποία λειτουργούν με την ονομασία του συλλόγου, η πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε πως δημιούργησε το δικό της επίσημο προφίλ στο facebook το οποίο έχει την ονομασία: ΠΑΕ Ολυμπιακός - Οlympiacos F.C. (official).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να κάνετε add το προφίλ και να προσθέσετε την σελίδα στα αγαπημένα σας.

Στόχος της πειραϊκής ΠΑΕ είναι να δραστηριοποιηθεί περισσότερο στο επικοινωνιακό στοιχείο, να εκσυγχρονιστεί και στο διαδύκτιο, με τους φιλάθλους της ομάδας να έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται για την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού και μέσω του facebook.
www.redplanet.gr

Τάτος: "Με κολακεύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού"

Τάτος: "Με κολακεύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού"

Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι, ο Ολυμπιακός φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, εξέφρασε ο Ανδρέας Τάτος.
Ο μέσος του Ατρόμητου Περιστερίου, μίλησε στην "Sportday" για την ομάδα του Πειραιά, αλλά και τον Αριέλ Ιμπαγάσα, τον οποίο και αποθέωσε.
Το όνομά σου έχει ακουστεί για πολλές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Βιντεότον αλλά και ιταλικούς και γερμανικούς συλλόγους. Πώς νιώθεις γι' αυτό;

"Σίγουρα είναι κολακευτικό για εμένα να ακούγεται το όνομά μου για μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Έχω ακούσει και έχω διαβάσει και εγώ για τα σενάρια από την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ουγγαρία. Η ουσία πάντως είναι ότι δεν έχει έρθει τίποτα επίσημο μέχρι στιγμής. Αλλά και να έρθει, θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί ο Ατρόμητος. Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση. Ακόμα και το πρωτάθλημα της Ουγγαρία δεν είναι τόσο κακό. Μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα για τη Γερμανία. Με ενδιαφέρει το άλμα παραπάνω, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στον Ατρόμητο και στη σεζόν που έρχεται".

-Ακούγεται ότι έχεις συμφωνήσει για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου σου με τον Ατρόμητο. Έχετε κάνει κάποια κουβέντα με τον Γιώργο Σπανό και ποια η γνώμη σου γι' αυτόν;

"Είναι θέματα που χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Έχουν γίνει κάποιες επαφές απ' ό,τι ξέρω και περιμένω και εγώ τις εξελίξεις για να ενημερωθώ. Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει γι' αυτό το θέμα με τον Γιώργο Σπανό. Από εκεί και πέρα τον θεωρώ έναν άνθρωπο που είναι τύχη να τον έχουν ο Ατρόμητος και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο ότι στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει δεν εμπλέκεται πουθενά. Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα. Είναι πάντα κοντά μας, κύριος στις υποχρεώσεις του και είναι εξασφάλιση για το μέλλον του Ατρομήτου".

Αν μπορούσες να διαλέξεις έναν παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα για να τον έχεις συμπαίκτη στον Ατρόμητο, ποιος θα ήταν; Και ποιον θεωρείς κορυφαίο παίκτη της Σούπερ Λίγκας;

"Αν μπορούσα να διαλέξω έναν παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα για να τον έχω συμπαίκτη στον Ατρόμητο, αυτός θα ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Θεωρώ πολύ μεγάλη την πείρα του και την ποιότητά του. Ο κορυφαίος όμως που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα. O άνθρωπος έχει τεράστιες παραστάσεις και νομίζω ότι λίγοι τέτοιοι παίκτες έχουν περάσει από την Ελλάδα".

Θα ήθελες να πεις κάτι για τα φαινόμενα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

"Έχει κουράσει το θέμα. Πρέπει οι αρμόδιοι να πάρουν επιτέλους μέτρα. Αν θέλουν, μπορούν και μάλιστα άμεσα".

Η κρίση σε έχει επηρεάσει;

"Όλους μάς αγγίζει. Άλλον περισσότερο, άλλον λιγότερο. Εμείς οι ποδοσφαιριστές βιώνουμε την κρίση στον κλάδο μας, αλλά στο γενικότερο σύνολο είμαστε από τους τυχερούς"
www.redplanet.gr

«Θα αναλάβω εγώ, αν πει όχι η Βαλενσιέν»

«Θα αναλάβω εγώ, αν πει όχι η Βαλενσιέν»

02/07/2011
«Θα αναλάβω εγώ, αν πει όχι η Βαλενσιέν»Τη διάθεσή του να χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο (νόμο Γουέμπστερ) για να να καταλήξει στον Ολυμπιακό είναι ο Κάρλος Σάντσες, όπως τόνισε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στη Sportday.

Ο Κολομβιανός μέσος εξέφρασε την επιθυμία του να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, χαρακτηρίζοντας πρόσωπο-κλειδί στην όλη υπόθεση τον πρόεδρο της Βαλενσιέν, Φρανσίς Ντεκουριέρ, ενώ επιβεβαίωσε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση των Πειραιωτών.

Αναλυτικά ένα μέρος όσων είπε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα:

COPA AMERICA «Χρυσή» ευκαιρία για την παρέα του Σάντσες

COPA AMERICA «Χρυσή» ευκαιρία για την παρέα του Σάντσες

02/07/2011
«Χρυσή» ευκαιρία για την παρέα του Σάντσες
Την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή του πρώτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα έχουν Κολομβία και Κόστα Ρίκα, στον πρώτο τους αγώνα στη διοργάνωση (21:30, Novasports1), μετά την γκέλα της Αργεντινής με τη Βολιβία.

Η παρέα του Κάρλος Σάντσες, ο οποίος δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι, κοντράρεται με την νεανική ομάδα που έχει επιλέξει ο Ρικάρντο Λα Βόλπε, μετά τη συμμετοχή της κανονικής στο Gold Cup.

Οι τυπικά γηπεδούχοι στηρίζουν πολλά στο μεγάλο του αστέρι, Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο πρώτος σκόρερ του φετινού Europa League θα ηγηθεί των προσπαθειών των συμπαικτών του στην επίθεση, έχοντας τις βοήθειες των Γκουαρίν και Αγκιλάρ, τη στιγμή που στην άμυνα υπάρχει η ηγετική μορφή του Μάριο Γέπες.

Από την άλλη πλευρά, στόχος του Λα Βόλπε είναι να αποκομίσουν εμπειρίες οι ποδοσφαιριστές του, να αποδώσουν βάσει της τακτικής που τους έχει διδάξει και να προετοιμαστούν για να πάρουν στο μέλλον μια θέση στην πρώτη ομάδα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Κολομβία (Ερνάν Νταρίο Γκόμες): Μαρτίνες, Ζουνίγκα, Περέα, Γέπες, Αρμέρο, Μπολιβάρ, Γκουαρίν, Αγκιλάρ, Μορένο, Ράμος, Φαλκάο

Κόστα Ρίκα (Ρικάρντο Λα Βόλπε): Μορέιρα, Ακόστα, Κάλβο, Ντουάρτε, Σαλβατιέρα, Λεάλ, Γκουζμάν, Μαδριγάλ, Μόρα, Μπρένες, Κάμπελ


Η Βαθμολογία του Α’ Ομίλου:

1.Αργεντινή 1 (1)
2. Βολιβία 1 (1)
3. Κόστα Ρίκα 0 (0)
4. Κολομβία 0 (0)
www.sport-fm.gr/

COPA AMERICA Γλίτωσε τα χειρότερα (video)

COPA AMERICA Γλίτωσε τα χειρότερα (video)

02/07/2011

Ένα εκπληκτικό γκολ από τον Σέρχιο Αγκουέρο στο 76’ ήταν αυτό που γλίτωσε την Αργεντινή από το να πέσει θύμα μεγάλης έκπληξης από τη Βολιβία, στο εναρκτήριο ματς του 43ου Κόπα Αμέρικα, που έληξε ισόπαλο 1-1.

Η ομάδα του Γκουστάβο Κιντέρος προηγήθηκε στο 48, χάρη στο γκολ του Εντβάλντο Ρόχας, αλλά η παρέα του Μέσι κατάφερε να πάρει τελικά τον έναν βαθμό και να βρεθεί στην κορυφή του πρώτου ομίλου μαζί με τη σημερινή αντίπαλό της.
Γλίτωσε τα χειρότερα (video)
H Βαθμολογία του Α' Ομίλου:

1. Αργεντινή 1 (1)
2. Βολιβία 1 (1)
3. Κόστα Ρίκα 0 (0)
4. Κολομβία 0 (0)


Ατυχής αποδείχθηκε η έμπνευση του Σέρχιο Μπατίστα να ξεκινήσει με τρία αμυντικά χαφ στο 4-3-3 που παρέταξε, γιατί ενώ η τριάδα των Μέσι, Τέβες και Λαβέτσι στην επίθεση προσπαθούσε, δεν είχε τις κατάλληλες βοήθειες από τους Μασεράνο, Καμπιάσο και Μπανέγα. Η είσοδος του Ντι Μαρία στο ημίχρονο αντί του Καμπιάσο έδωσε επιθετική «πνοή» στην ομάδα του και βοήθειες στον Μέσι.

Από την άλλη πλευρά, το 4-4-2 του Κιντέρος έδειξε να αντέχει στα συνεχή κρας τεστ των αντιπάλων, ενώ οι βοήθειες στον εκάστοτε παίκτη που μάρκαρε το Μέσι έδειχναν το πόσο «διαβασμένος» ήταν ο Αργεντινός προπονητής των «πράσινων». Ο Μορένο τράβαγε μόνος «κουπί» στην επίθεση, ωστόσο κρατούσε απασχολημένο το αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων.



Ξεκίνησε καλά, αλλά «έσβησε» νωρίς

Φουριόζα μπήκε από το πρώτο λεπτό στον αγώνα η Αργεντινή, θέλοντας να πάρει από νωρίς τα ηνία του αγώνα με ένα γρήγορο γκολ. Ωστόσο η αμυντική γραμμή των Βολιβιανών, χωρίς να είναι «μαζινό», κατάφερνε να ανακόπτει τις επελάσεις του Μέσι, αλλά και του Τέβες, με αποτέλεσμα να μοιάζει ακίνδυνος ο Λαβέτσι μέσα στην περιοχή. Μόλις στο 5’ ο Τέβες έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, αλλά όταν βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής, μετά από φάουλ του Μέσι, αστόχησε.

Από το 20’ και μετά ισορρόπησε το ματς, με τη Βολιβία να βγαίνει δειλά-δειλά και μπροστά και να αναστατώνει την άμυνα των «μπιανκοσελέστε», αλλά ο Μορένο δεν είχε βοήθειες και αναλωνόταν στο να κρατάει μπάλα ή να πηγαίνει σε απονενοημένες ατομικές προσπάθειες. Η μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους έγινε στο 33’ όταν ο Ζανέτι έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε συρτή πάσα στον Λαβέτσι, ο οποίος πλάσαρε απευθείας, την μπάλα απέκρουσε ο Αρίας, αλλά αυτή έφτασε στον επερχόμενο Καμπιάσο, όμως ο πορτιέρο της Βολιβίας έκανε άλλη μία εξαιρετική προσπάθεια και απέκρουσε και πάλι.

Από το σημείο αυτό κι έπειτα το ματς «έσβησε» με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν άλλες αξιόλογες φάσεις μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

«Σοκ» στην αρχή, το έσωσε στη συνέχεια

50.000 φίλους της Αργεντινής κατάφερε να κάνει να σωπάσουν μόλις στο τρίτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου ο Εντβάλντο Ρόχας. Ο επιθετικός της Ναβάλ με έξοχο τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αργεντινής, με τον Μπανέγα να φέρει μεγάλη ευθύνη για το γκολ, αφού στο πρώτο δοκάρι αντί να διώξει προσπαθεί να κάνει κοντρόλ και η μπάλα περνάει κάτω από τα πόδια του.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και βγήκαν μαζικά μπροστά κινδυνεύοντας να δεχθούν και δεύτερο γκολ, με τη μεγαλύτερη ευκαιρία των «πράσινων» να γίνεται στο 66’, όταν ο Μορένο βγήκε μόνος του τετ α τετ με τον Ρομέρο, αλλά ο δεύτερος πρώτα τον απέτρεψε να τον προσπεράσει και μετά του μπλόκαρε το πλασέ που επιχείρησε.

Η απάντηση ήρθε από την Αργεντινή με τον Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Ντι Μαρία σέντραρε από τα αριστερά, ο Τέβες έστρωσε με το στήθος στον στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτός με εκπληκτικό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αρίας. Παρά τις προσπάθειες των παικτών του Σέρχιο Μπατίστα, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και το τελικό 1-1 άφησε ικανοποιημένους τους Βολιβιανούς και προβληματισμένους τους Αργεντινούς.

Δείτε το φιλμ του αγώνα



Αργεντινή (Σέρχιο Μπατίστα): Ρομέρο, Ζανέτι, Γκ. Μιλίτο, Μπουρδίσο, Ρόχο, Καμπιάσο (46' Ντι Μαρία), Μασεράνο, Μπανέγα, Λαβέτσι (70' Αγκουέρο), Μέσι, Τέβες
Στον πάγκο: Καρίσο, Αντούχαρ, Γκαράι, Σαμπαλέτα, Ιγκουαΐν, Παρέχα, Μπίλια, Παστόρε, Γκάγκο, Ντ.Μιλίτο

Βολιβία (Γκουστάβο Κιντέρος): Αρίας, Αλβάρες, Ριβέρο, Γκουτιέρες, Ράλδες, Ρόμπλες, Χ.Βάκα (63' Τσάβες), Φλόρες, Κάμπος (81' Άρτσε), Ρόχας (90' Καρντόσο), Μορένο
Στον πάγκο: Ντ.Βάκα, Γκαλάρσα, Όγιος, Γκαρσία, Πένια, Αμαδόρ, Βάργκας, Πεδριέλ, Σαουσέδο

Διαιτητής: Ρομπερτο Σιλβέρα (Ουρουγουάη)
Βοηθοί: Μιγκέλ Νουέβας (Ουρουγουάη)-Λουίς Αλβαράδο (Ισημερινός)
Γήπεδο: Σιουδάδ ντε λα Πλάτα
www.sport-fm.gr

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ




alexwebradio on livestream.com. Broadcast Live Free

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ.KAΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ. ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ !!! www.alexwebradiotv.blogspot.com INFO:alexwebradiotv@hotmail.com SKYPE:alekos1962

«Πρώτη» χωρίς διεθνείς και Ματ

«Πρώτη» χωρίς διεθνείς και Ματ

01/07/2011

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου επιστρέφουν στα ...βάσανα από τη Δευτέρα. Στις 18:00 το απόγευμα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, θα συγκεντρωθούν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Ρέντη και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν. Εκεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα μιλήσει στους παίκτες του και τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα των πρωταθλητών θα γνωρίσουν τους συμπαίκτες τους για πρώτη φορά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Απόντες από την «πρώτη» θα είναι οι διεθνείς Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος που θα ενσωματωθούν στην ομάδα στις 8 Ιουλίου καθώς και οι Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Μανιάτης, Ντένις Ρόμενταλ και Όλοφ Μέλμπεργκ οι οποίοι θα συναντήσουν την ομάδα στο Ζέεφελντ στις 14 του μηνός. Άδεια μίας εβδομάδας έχει λάβει από τη διοίκηση και ο Ματ Ντάρμπισιρ».
www.thrylos.gr/

Διπλή παρουσίαση

Διπλή παρουσίαση 

01/07/2011

Ο Σήφης Δασκαλάκης πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο "Μετροπόλιταν", είναι απολύτως υγιής και πλέον περιμένουμε την υπογραφή του συμβολαίου του για 2+1 χρόνια με τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα.

Ο 29χρονος γκολκίπερ εξετάστηκε και από τον ορθοπεδικό γιατρό κ. Πολυζώη, ενώ έκανε αιματολογικές εξετάσεις και μαγνητικό έλεγχο. Ο Κρητικός αποδείχτηκε "ταύρος" και δεν μπορεί τίποτα να εμποδίσει την συμφωνία του με τον Θρύλο.

Μάλιστα ο Δασκαλάκης θα παρουσιαστεί επίσημα την Δευτέρα στις 3 το απόγευμα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μαζί του, θα παρουσιαστεί επίσης και ο Φραντσίσκο Χαβίτο, ο οποίος ανήκει στον Θρύλο από τον περασμένο Ιανουάριο αλλά ήταν δανεικός στην Ντεπορτίβο.
www.thrylos.gr

Ο δικός του Θρύλος

Ο δικός του Θρύλος

01/07/2011
Σπ.Γρομητσάρης

Τέρμα το διάλειμμα. Τα κεφάλια μέσα που λέει και το γνωστό τραγούδι. Παρασκευή σήμερα και οσονούπω, δηλαδή τη Δευτέρα, κάθε... κατεργάρης επιστρέφει στον πάγκο του. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον δικό του και οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με τον Ισπανό τεχνικό στο Ρέντη για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Η έναρξη της προετοιμασίας βρίσκει την ομάδα να έχει μπει για τα καλά στις... ράγες του προγραμματισμού της και να μην απέχει πολύ από το τέρμα. Στο διάστημα που μεσολάβησε από τη μέρα που... χτύπησε το κουδούνι στο «Thrylos University» για τις καλοκαιρινές διακοπές έχουν γίνει πολλά. Ποιά είναι αυτά;

1) Κοστάντσο και Δασκαλάκης αντί Νικοπολίδη και Πάρντο. Δε χωράει αμφιβολία πως ο διάδοχος του Αντώνη στη θέση «1» ήταν με διαφορά το μεγαλύτερο ερωτηματικό γι' αυτό το καλοκαίρι. Μετά από μεγάλη αναζήτηση κι αφού... ζυγίστηκαν όλα, στο μεγάλο λιμάνι κατέληξαν στον Φράνκο Κοστάντσο. Ο 30χρονος Αργεντινός του οποίου έληξε το συμβόλαιο με τη Βασιλεία αποτελούσε ευκαιρία απ' αυτές που δεν χάνονται. Και δεν χάθηκε. Και αντί του Πάρντο που έβαλε... αυτογκολ ζητώντας τρελά λεφτά, ήρθε ο 29χρονος Έλληνας, Σήφης Δασκαλάκης, ο οποίος επίσης αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Εργοτέλη.

2) Μαρκάνο και Τζαβέλλας (;) αντί Ρ.Μπράβο. Κι εδώ ο Ολυμπιακός φαίνεται πως πάει από το καλό στο καλύτερο. Ο Ραούλ μεγάλωσε και παράλληλα στοίχιζε ακριβά. Έτσι, ο Θρύλος πήγε στην επιλογή ενός παίκτη επιλογής Βαλβέρδε (Μαρκάνο) που παίζει και ως αριστερό μπακ και ως αριστερό στόπερ και παράλληλα είναι κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα Ελληνόπουλου (Τζαβέλλας) που θα παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

3) Φέισα και Σάντσες (;) αντί Ντουντού. Και σ' αυτή την περίπτωση μπορεί να πει κανείς πως ο πρωταθλητής ανεβάζει το επίπεδό του. Ο πανάκριβος και προβληματικός την τελευταία διετία Ντουντού έφυγε και τη θέση του αναλαμβάνουν να καλύψουν δύο παίκτες. Ο 23χρονος και ταλαντούχος όπως λένε όσοι γνωρίζουν Σέρβος, Λιούμπο Φέισα, και ο διακαής πόθος του Ερνέστο Βαλβέρδε από την πρώτη στιγμή, Κάρλος Σάντσες.

4) Χαβίτο αντί Ζαϊρί και -ίσως- Ρόμενταλ. Η λογική λέει πως κι εδώ ο Ολυμπιακός ανέβασε, κάπως, το επίπεδό του. ο Ρόμενταλ, που παραμένει πάντως στην ομάδα, ήταν ωσεί παρών. Ο Ζαϊρί... ξεχείλιζε από ταλέντο αλλά και από επιπολαιότητα και απερισκεψία κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αν ο Χαβίτο έχει σταθερότητα στην απόδοσή του και δώσει αυτά που περιμένει ο Βαλβέρδε τότε θα πάνε όλα καλά για τον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε πως φέτος στις βασικές επιλογές για δεξιά θα υπολογίζεται και ο Γιάννης Φετφατζίδης ενώ, παράλληλα, εκεί έβαζε πέρυσι και μπορεί να βάζει και φέτος τον Μιραλάς σε ορισμένα ματς.

5) Το... κενό στον αντι-Ιμπαγάσα. Η μοναδική θέση στην οποία, ακόμα, αναζητείται ο εκλεκτός είναι αυτή. Ο Θρύλος ψάχνει από πέρυσι έναν παίκτη που θα οργανώνει το παιχνίδι και θα παίζει, ουσιαστικά, ως αντί-Φουστέρ αλλά και λίγο πιο πίσω ως αντι-Ιμπαγάσα (γιατί τυπικά ξεκινούσε από πιο πίσω ο Αργεντινός) ώστε να ξεκουράζεται ο... θαυματουργός Αριέλ που... πατάει τα 35 χρόνια. Θα είναι ο Κράνιτσαρ που μοιάζει ιδανικός; Θα είναι κάποιος άλλος; Φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένουμε ένα... καλό όνομα που θα ενθουσιάσει τον κόσμο.
www.thrylos.gr

Ανησυχητικοί συνειρμοί

Ανησυχητικοί συνειρμοί

Κατ' αρχάς να γνωριστούμε. Την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποτελούν οι κ. Γ. Ναυπλιώτης (δικαστικός), Γ. Μπαρμπάτσης (δικαστικός) και Μ. Βουρδέλης (δικηγόρος), με αναπληρωτές τους κ. Χρ. Μαυρογένη (δικαστικός), Ν. Σιγούρη (δικαστικός) και Αθ. Καβουρίνο (δικηγόρος).
Ανησυχητικοί συνειρμοί
Γράφει ο ο Νίκος Κατσαρός.
Οι αξιοσέβαστοι αυτοί νομικοί έβγαλαν χθες μια απόφαση που, αν όχι σόκαρε, οπωσδήποτε εξέπληξε δυσάρεστα τη φίλαθλη κοινή γνώμη. Αναφέρομαι βέβαια στην τιμωρία του Αχ. Μπέου με βαρύ πρόστιμο και απαγόρευση να ασχολείται με τα του ποδοσφαίρου με κάποια επίσημη ιδιότητα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!
Κι επειδή και οι κρίνοντες κρίνονται, δεν είναι δυνατόν να μη σχολιάσει κανείς αυτή την εκπληκτική απόφαση. Και τη χαρακτηρίζω εκπληκτική επειδή η ίδια επιτροπή (δεν γνωρίζω με ποια ακριβώς σύνθεση, αλλά δεν έχει σημασία) μας είχε ξενίσει με κάποιες άλλες αποφάσεις κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.
Τις οποίες, σε αντίθεση με τη χθεσινή, όπου εξάντλησε όλη την αυστηρότητά της, το σύνολο των ΜΜΕ είχε χαρακτηρίσει σκανδαλωδώς επιεικείς. Παράδειγμα, η τιμωρία του ΠΑΟΚ για την εισβολή των οπαδών του στο ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο και τη διακοπή του, αλλά και τον τραυματισμό του Σάχα από φωτοβολίδα. Η ποινή ήταν τιμωρία της έδρας με μία αγωνιστική, επειδή η επιτροπή δεν είχε λάβει υπόψη της ότι ο ΠΑΟΚ ήταν υπότροπος!
Αντιλαμβάνομαι ότι το όργανο αυτό, αν και λειτουργεί μέσα στην ΕΠΟ, είναι ανεξάρτητο και ουδείς μπορεί να παρέμβει στο έργο του. Ακριβώς γι' αυτόν το λόγο τα μέλη της επιτροπής αυτής θα όφειλαν να δείχνουν ιδιαίτερη ευαισθησία προς το κύρος της ομοσπονδίας και να μην εκθέτουν αυτή και τον πρόεδρό της με αποφάσεις που περιφρονούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Υστερα από όσα αποκαλύφθηκαν κι εξακολουθούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα «στημένα» παιχνίδια, τους παράνομους στοιχηματισμούς και όλα τα συναφή ο κόσμος περιμένει με αγωνία τις αποφάσεις της αθλητικής Δικαιοσύνης.
Οι εισηγήσεις των αθλητικών εισαγγελέων Φάκου και Αντωνακάκη θα κριθούν από αυτή την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία, δυστυχώς, έχει δώσει αφορμές ώστε να μην εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη για την ευθυκρισία της. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πιστέψει κανείς ότι έχω πρόθεση να επηρεάσω τον έργο της, όμως αναπόφευκτα δημιουργούνται ανησυχητικοί συνειρμοί.
Πηγή: Goal

ΚΑΘΗΣΤΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.......

ΚΑΘΗΣΤΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.......

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΜΕΝΕΤΕ ΕΕΕ?
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.....

"Μένουμε μέχρι να φύγουμε"!

Αυτό ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά το ραντεβού των αδερφών Γιαννακόπουλων με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Aποφασίστηκε "σημαντική μείωση του μπάτζετ", συμφώνησε ο Ζοτς
"Μένουμε μέχρι να φύγουμε"!
Λίγο μετά το τέλος της σημερινής συνάντησης Γιαννακόπουλων – Ομπράντοβιτς για το «αύριο» του μπασκετικού Παναθηναϊκού, η πράσινη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για το τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως ξεκαθαρίζεται, η ομάδα παραμένει «προς πώληση», αλλά επειδή ακόμη δεν έχει βρεθεί άξιος αγοραστής δεν αλλάζει η διοικητική κατάσταση τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμη.

Αυτό σημαίνει ότι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι παραμένουν στο τιμόνι της ομάδας, προφανώς με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της ομάδας, μέχρι να βρεθεί ο ιδανικός αντικαταστάτης στην ηγεσία της ΚΑΕ.

Πάντως, όπως ξεκαθαρίζεται στην ανακοίνωση τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός θα έχει «σημαντικά μειωμένο μπάτζετ» με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
"Η συνάντηση που αναμενόταν ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον προπονητή της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς πραγματοποιήθηκε σήμερα. Αυτό που διευκρίνισαν o Παύλος Γιαννακόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, είναι ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι προς πώληση.
Όμως, λόγω του ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής, που πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η οικογένεια Γιαννακόπουλου και με βασικό γνώμονα τη μεγάλη αγάπη της για τον Παναθηναϊκό, δεν επιθυμεί να μείνει η ομάδα ακέφαλη.
Έτσι, η οικογένεια Γιαννακόπουλου ακόμη και με σημαντικά μειωμένο προϋπολογισμό, θα παραμείνει στην ηγεσία για άλλη μια χρονιά. Είναι κάτι το οποίο θεωρεί υποχρέωση, καθώς δεν υπάρχει τίποτα «χειροπιαστό» σε ότι αφορά την πώληση της ΚΑΕ".

Σοκ με τον θάνατο του Γιοβάνοβιτς-Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ !!!

Σοκ με τον θάνατο του Γιοβάνοβιτς- O ALEX WEB RADIO/TV ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ !!!

01/07/2011
Σοκ έχει προκαλέσει στις τάξεις του ΚΑΟ Δράμας η είδηση του θανάτου του Λιούμπο Γιοβάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος σέντερ έχασε τη ζωή του χθες τη νύχτα στην πατρίδα του, στο Sports cafe «Λούτρι» της πόλης Τσέτινιε, κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας.

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν στην καφετέρια μαζί με άλλους συμπαίκτες του από τη δεύτερη ομάδα της Εθνικής Μαυροβουνίου και παρακολουθούσαν από την τηλεόραση έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Αρχικά οι παίκτες καθόντουσαν έξω, όταν έπιασε βροχή και υποχρεώθηκαν να μπουν μέσα για να συνεχίσουν την παρακολούθηση του ματς

 Κατά τις 22:30, ένας ληστής οπλισμένος, με καλυμένο το πρόσωπό του, εισέβαλε στην καφετέρια ζητώντας χρήματα. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και μία σφαίρα βρήκε τον 24χρονο μπασκετμπολίστα στο στήθος. Ο Λιούμπο Γιοβάνοβιτς υπέκυψε στα τραύματά του πριν προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο ληστής τράπηκε σε φυγή και καταζητείται από την τοπική αστυνομία.

Συντετριμένος είναι ο τεχνικός του ΚΑΟ Δράμας, Φώτης Τακιανός για τον θάνατο του παίκτη του, πρωταγωνιστή της επανόδου της ομάδας της Δράμας στην Α1 φέτος

Λυκογιάννης και Δημακάκος έγιναν επαγγελματίες

Λυκογιάννης και Δημακάκος έγιναν επαγγελματίες 

1 Ιουλίου, 2011 

Επαγγεματίες έγιναν  οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας των «ερυθρολεύκων» Μπάμπης Λυκογιάννης και Κυριάκος Δημακάκος.
λυκογιαννησ νεοιΟι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές ανταμείφθηκαν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού με επαγγελματικά συμβόλαια.
Τα επαγγελματικά αυτά συμβόλαια τα κέρδισαν με το σπαθί τους αφού με την απόδοσή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιά εξέπληξαν τους προπονητές των Νέων και των Εφήβων και αυτοί από την πλευρά τους εισηγήθηκαν στους ανθρώπους των Πειραιωτών να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια.
www.olympiacos24.gr

«Υπάρχει οικονομική διαφορά, αλλά..»

«Υπάρχει οικονομική διαφορά, αλλά..»

01/07/2011
«Υπάρχει οικονομική διαφορά, αλλά..»
Ανικανοποίητος από την πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες δήλωσε στη Sportday ότι είναι ο Φρανσίς Ντεκουριέρ.

Ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου έριξε το «μπαλάκι» στην πλευρά των Πειραιωτών, υποστηρίζοντας ότι είναι στο χέρι τους να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αφού η διαφορά που υπάρχει δεν είναι μεγάλη.

Το συζητάει για Θρύλο ο Κράνιτσαρ...

Το συζητάει για Θρύλο ο Κράνιτσαρ...

01/07/2011
O πατέρας του Νίκο Κράνιτσαρ τόνισε πως ο υιός του συζητάει την περίπτωση του Ολυμπιακού, αν και πρωτίστως ο 26χρονος μιλάει με μια γερμανική ομάδα.

«Ναι, γιατί όχι. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με μια σημαντική γερμανική ομάδα και αν δεν συμφωνήσουμε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να μιλήσουμε με τον Ολυμπιακό»,
είπε ο πατέρας του 26χρονου άσου της Τότεναμ.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», η Τότεναμ τον παραχωρεί με ένα ποσό γύρω στα 3-4 εκ. ευρώ, αλλά παίζει και το ενδεχόμενο του δανεισμού με οψιόν αγοράς.
www.thrylos.gr/

Φασούλας για πρόεδρος;

Φασούλας για πρόεδρος;

01/07/2011
Σκέψεις ενεργοποίησης του Παναγιώτη Φασούλα στην προεδρία της ΚΑΕ προκαλούν αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, υπάρχει το ενδεχόμενο να παραμείνουν στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και να δρομολογήσουν λύση Φασούλα για την προεδρία, καθώς δεν υπάρχει πλέον και κάποια βουλευτική ή άλλη δέσμευσή του.

Το ενδεχόμενο αυτό θα αποκτήσει σοβαρότερες πιθανότητες εφόσον οι Αγγελόπουλοι διατηρήσουν τις μετοχές τους ή κάνουν επαφές που δεν καρποφορήσουν για την πώληση της ΚΑΕ.

Είναι πάντως ένα σενάριο αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα της ομάδας μπάσκετ του Θρύλου, καθώς ο Φασούλας είναι γνώστης του αθλήματος και έχει διοικητικές ικανότητες.
www.thrylos.gr

Αγγέλου: Είμαστε προβληματισμένοι

Αγγέλου: Είμαστε προβληματισμένοι

01/07/2011


Η αιφνίδια αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, δημιούργησε τεράστιο πλήγμα και άπαντες παραμένουν σοκαρισμένοι. Λογικό είναι, καθώς άλλαξαν όλα εν μια νυκτί και κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου...

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, μίλησε στον "Sentra FM 103.3" και τόνισε πως ο καταλληλότερος για να μπορέσει να εκτιμήσει την όλη κατάσταση είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και πως θα τον ακολουθήσει σε όποια απόφασή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό:
«Τι μπορεί να απαντήσει κανείς; Καλή ημέρα, καλό μήνα! Για να σοβαρολογούμε, είμαστε κι εμείς προβληματισμένοι, η απόφαση των προέδρων ήταν ένα γερό χτύπημα στη σημερινή μπασκετική πραγματικότητα και επηρέασε και ευρωπαϊκά το χώρο. Πολλοί μιλάνε για αποχώρηση ντόμινο και άλλων μεγάλων του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Για τα αίτια της αποχώρησης των αδερφών Αγγελόπουλων:
«Η αποχώρησή τους έχει να κάνει με πάρα πολλά πράγματα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να περιμένουμε. Ο Ολυμπιακός έχει για προπονητή μια μεγάλη προσωπικότητα, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος είναι σε συζητήσεις για να καταλάβει και ο ίδιος ακριβώς τι έχει γίνει και να αξιολογήσει την κατάσταση.

Ο Ίβκοβιτς είναι πάρα πολύ απλός ως άνθρωπος, δεν έχει δεύτερες ή τρίτες σκέψεις στις σχέσεις του, μόνο όταν κοουτσάρει. Στο μπάσκετ, όπως και στη ζωή, έχει πολύ μεγάλη σημασία η προτεραιότητα. Αυτή τη στιγμή η πηγή ενέργειας του Ολυμπιακού, η δύναμή του, είναι η διοίκησή του.

Ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να έχει πολύ αξιόλογους και σημαντικούς ανθρώπους στην ηγεσία του. Υπάρχει απογοήτευση και προβληματισμός, αλλά επαναλαμβάνω πως ο κατάλληλος για να δει πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα και τι μπορεί να κάνει είναι ο προπονητής».

Για το εάν θα ακολουθήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς σε περίπτωση που αποχωρήσει:
«Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Όταν κάποιος δουλεύει στο μπάσκετ έχει κάποιες αρχές και βασική αρχή είναι η ομαδικότητα. Θα τον ακολουθήσω σε όποια απόφαση κι αν πάρει, νομίζω το ίδιο θα κάνουν και πολλοί ακόμα που είναι στο επιτελείο».

Για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού:
«Τα πράγματα είναι απλά. Χθες (30/07) έγινε κάτι πολύ όμορφο, μια έκφραση συμπαράστασης σε μια πολύ αξιοπρεπή στάση. Στον Ολυμπιακό είμαστε όλοι μια σελίδα στο μεγάλο βιβλίο της ιστορίας του. Όλοι θα πρέπει να σεβαστούμε αυτό που θα αποφασιστεί».

Για το εάν το σημαντικότερο ρόλο στην απόφαση έπαιξε το οικονομικό:
«Όλα αυτά, οι παίκτες, το μπάτζετ, είναι δευτερεύοντα συμπεράσματα. Προτεραιότητα είναι να δούμε εάν αυτοί οι άνθρωποι έχουν τη ζεστασιά να μείνουν στο χώρο. Είναι νεαροί, φιλόδοξοι, σε τέτοιες εποχές κρίσης που ζούμε το να ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, πέραν των επιχειρήσεών τους, τέτοιοι άνθρωποι είναι μεγάλη υπόθεση για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα. Πιστεύω, όμως, πως το καλύτερο είναι να προσαρμόζεσαι. Τι άλλο μπορείς να κάνεις;».
www.thrylos.gr

Κινήσεις για Ντούλο και Χατζηκυριακάκη

01/07/2011

Με τους διεθνείς παίκτες πλην του Δελακά να μην έχουν απαντήσει στον Ολυμπιακό η ομάδα του Πειραιά ψάχνει νέους παίκτες στην αγορά.

Ο Ολυμπιακός έχει χτυπήσει την πόρτα του έμπειρου φουνταριστού Νίκου Ντούλου (φώτο) για να καλύψει μια από τις δυο θέσεις ενώ έχει μιλήσει και με τον Μάριο Χατζηκυριακάκη ο οποίος δεν θα συνεχίσει στη Χίο.
www.thrylos.gr