ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ολυμπιακός - Παμβοχαϊκός 3-0

Ολυμπιακός - Παμβοχαϊκός 3-0

Ένας μεταμορφωμένος Ολυμπιακός υπέταξε στο Ρέντη τον Παμβοχαϊκό με 3-0 σετ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών σε 1-1. Ξεχώρισαν οι Γιορντάνοφ και Κοκκινάκης.
Ναι, αυτός ήταν Θρύλος! Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός, ο οποίος πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση, ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό, καθώς υπέταξε με επιβλητικό τρόπο (3-0 σετ) τον αντίπαλο του στο Ρέντη κυριαρχώντας στο φιλέ. Ο τρίτος τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή (19/4, 19.00) στο Βραχάτι (ο τέταρτος το Σάββατο), και οι Πειραιώτες έχουν σκοπό να "σπάσουν" την έδρα αποκτώντας και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας στη σειρά. Ο Πρωταθλητής θα αναδειχθεί στις τρεις νίκες.
Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Κώστας Κοκκινάκης με 17 πόντους. Μοιράστηκε το βάρος της επίθεσης με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Στην αντίπερα όχθη ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς έκανε μεγάλο αγώνα μέχρι την ώρα που αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στο ξεκίνημα του τρίτου σετ.

Ο Ολυμπιακός πίεσε στο σερβίς στο πρώτο σετ, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην υποδοχή του Παμβοχαϊκού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 18-11 με φιλέ του Λεάντρο Καλντέιρα.

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν εύκολους πόντους στον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Χριστοφιδέλης έδωσε στην ομάδα του το πρώτο σετ μπολ (24-17) και ο διεθνής ακραίος διαμόρφωσε το 25-19.

Πιο κλειστό ήταν το δεύτερο σετ με τον Κοκκινάκη να κάνει άσο (17-15). Με απανωτά καλά σερβίς ο Ολυμπιακός έφτασε στο 24-18 με το μπλοκ του Χριστοφιδέλη στον Μαντέκα. Ο Κοκκινάκης έγραψε το τελικό 25-19.

Στο ξεκίνημα του τρίτου σετ ο Παμβοχαϊκός έχασε τον Γιοβάνοβιτς. Όμως η ομάδα του Νίκου Ζαλμά δεν εγκατέλειψε τον αγώνα και πήρε λύσεις από τον Κώστα Μπάκα και τον Καλντέιρα. Στο +2 ο Παμβοχαϊκός για το 20-18. Με άουτ σερβίς του Γιάννη Μαντέκα ο Ολυμπιακός είχε το πρώτο ματς μπολ (24-23) για να ακολουθήσει ένα σερί χαμένων σερβίς και από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κλείσουν το ματς στο έβδομο ματς μπολ (31-29) και ενώ μεσολάβησε μια εκπληκτική υποδοχή από τον Μαντέκα.

Τα σετ: 3-0 (25-19, 25-19, 31-29) σε 84΄

**Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν: 7 άσσοι, 49 επιθέσεις, 9 μπλοκ, 16 λάθη αντιπάλων και του Παμβοχαϊκού: 3 άσσοι, 42 επιθέσεις, 8 μπλοκ, 14 λάθη αντιπάλων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Χριστοφιδέλης 8π. (6/10, 1 μπλοκ, 1 άσσο, 68% υποδοχή), Γιούρισιτς 7 (4/6, 3 μπλοκ), Φιλίποφ 3 (2 άσσοι, 1/1επ.), Κοκκινάκης 16 (13/27, 3 άσσοι, 63% υπ.), Γιορντάνοφ 21 (19/25, 2 μπλοκ), Σμαραγδής 10 (6/9, 3 μπλοκ, 1 άσσος) / Στεφάνου (λ. - 56% υπ., 56% άριστες), Μαρούλης, Ποτόσνικ.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Ζαλμάς): Μαντέκας 9π. (7/17, 2 άσσοι, 15% υπ.), Καλντέιρα 10 (8/16, 2 μπλοκ, 50% υπ.), Τερζής 2 (2/2), Καραγιάννης 7 (4/8, 3 μπλοκ), Γιοβάνοβιτς 14 (13/27, 1 μπλοκ), Πανταλέων 5 (3/8, 2 μπλοκ) / Δημητρακόπουλος (λ. - 59% υπ., 41% άριστες), Μπεκιάρης, Δρογκάρης, Κατσανεβάκης, Μπάκας 6 (5/8, 1 άσσος).

Αναλυτικά τα στατιστικά των παικτών του Ολυμπιακού στο ματς:

Αναλυτικά τα στατιστικά των παικτών του Παμβοχαϊκού στο ματς:


www.redplanet.gr/

Θεοδωρίδης: "Δεν σκέφτηκε να φύγει ποτέ ο Μαρινάκης"

Θεοδωρίδης: "Δεν σκέφτηκε να φύγει ποτέ ο Μαρινάκης"

Ο Θεοδωρίδης δήλωσε πως ο Μαρινάκης ποτέ δεν σκέφτηκε να φύγει από τον Ολυμπιακό, ενώ για τις αποδοκιμασίες σχολίασε πως υπάρχουν ορισμένοι οπαδοί που είναι αχάριστοι και αγνώμονες.
Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8" και στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ποτέ δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, χαρακτήρισε αχάριστους και αγνώμονες ορισμένους φιλάθλους για τις αποδοκιμασίες.
Ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε τα εξής: "Η ομάδα, ο κόσμος και η διοίκηση γιορτάζουν το 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου και κανένας δεν μπορεί να στερήσει αυτήν την μεγάλη χαρά από τα 5 εκατ. των φιλάθλων του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα. Κρίση έχουν άλλες ομάδες, οι οποίες είτε κινδυνεύουν με υποβιβασμό όπως είναι η ιστορική ΑΕΚ, μια ομάδα της προσφυγιάς, στην οποία συμπαραστεκόμαστε, σε κρίση όμως είναι και ο Παναθηναϊκός ο οποίος είναι 40 βαθμούς πίσω στην βαθμολογία. Αυτές οι ομάδες είναι σε κρίση και όχι ο Ολυμπιακός.

Για τις αποδοκιμασίες έχω να πω ότι υπάρχουν κάποιοι λίγοι αχάριστοι και αγνώμονες. Δεν έχω καταλάβει πως έχουν παρεισφρύσει μεταξύ των φιλάθλων, αλλά θα ψάξω το θέμα προσωπικά για να ανακαλύψουμε από που προέρχονται.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα γεμίσει την Κυριακή το Καραϊσκάκη για την φιέστα, και όλα θα γίνουν όπως πρέπει με τις μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν σκέφτηκε ποτέ την αποχώρηση. Ποτέ. Ούτε για μια στιγμή, δεν πέρασε από το μυαλό του προέδρου μια τέτοια σκέψη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προέρχεται από πατέρα Ολυμπιακό, και ο ίδιος είναι Ολυμπιακός από μικρό παιδί. Όσο για τα όσα γράφτηκαν για τους διαλόγους στις εφημερίδες το 90% αυτών είναι μυθεύματα κι αυτό μπορώ να σας το διαβεβαιώσω γιατί ήμουν παρών στην συζήτηση. Οι μόνοι που μίλησαν ήταν οι αρχηγοί και διαβεβαίωσαν ότι θα εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε και το 2ο τρόπαιο εντός Ελλάδας, δηλαδή το Κύπελλο, να καταλήξει στον Πειραιά".

www.redplanet.gr/

«Είμαι εδώ»!

«Είμαι εδώ»!

17/04/2013
 Μήνυμα παραμονής έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παράλληλα προανήγγειλε αλλαγές στο μοντέλο διοίκησης του Ολυμπιακού. «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω», είπε μεταξύ άλλων στο στενό του περιβάλλον

«Είμαι εδώ»!
Δεν πρόκειται να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως ξεκαθάριζε στο στενό του περιβάλλον.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σκέφτηκε αρκετά πράγματα μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως οι όποιες αποφάσεις δεν μπορούν να ληφθούν κάτω από τέτοιες καταστάσεις.

«Το πότε και το αν θα φύγω από τον Ολυμπιακό, θα το αποφασίσω εγώ και μόνον εγώ», έλεγε χθες ο ισχυρός άντρας του συλλόγου σε ανθρώπους που είναι κοντά του.

Με τη συγκεκριμένη φράση ο γνωστός εφοπλιστής δείχνει τις προθέσεις του και για τη συνέχεια.

Σίγουρα ο Μαρινάκης πικράθηκε από τα όσα άκουσε από τους οπαδούς της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν προτίθεται να παραιτηθεί ύστερα από όλα όσα έχει κάνει και φυσικά για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν τα παρατάει ούτε από την ομάδα ούτε από τα καθήκοντά του και ήδη σκέφτεται την επόμενη μέρα.

Από εκεί και πέρα, ο γνωστός εφοπλιστής πήρε θέση και για τα όσα γράφτηκαν για τον Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος εδώ και αρκετό και έχει περισσότερες αρμοδιότητες απ' ό,τι είχε το πρώτο διάστημα.

Ωστόσο, ο Μαρινάκης έλεγε χθες στο περιβάλλον του πως «μέχρι το τέλος της σεζόν δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή» και πρόσθετε ότι «αν γίνει κάτι στη συνέχεια (όσα έχουν ακουστεί για τον Βρέντζο) θα έχει τη σφραγίδα μου».

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ψάχνει τρόπο για να αντιμετωπίσει όσους ξεπερνούν την γραμμή της κριτικής και τόνιζε ότι «θ' ανοίξω μέτωπο με τους "μπαχαλάκηδες" οι οποίοι δημιουργούν πρόβλημα με τις συμπεριφορές τους».


www.sport-fm.gr/

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


Διαφορα απο SUPER LEAGUE


17/04/2013

Η 30η αγωνιστικη

 

 

 

 

 

 

 

«Έτρεξα πιο γρήγορα από τον Μπολτ για να σωθώ»

16/04/2013
 Τρομερή μαρτυρία του Ζορντάο Ντιόγο του Πανθρακικού για το πώς έζησε το «ντου» στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. «Έτρεξα πιο γρήγορα και από τον Γιουσέιν Μπολτ για να σωθώ», τόνισε στο Mais Futebol.

«Έτρεξα πιο γρήγορα από τον Μπολτ για να σωθώ»
Ο Ζορντάο Ντιόγο έζησε από… μέσα όσα έγιναν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος μπακ του Πανθρακικού μίλησε σε μέσο της πατρίδας του (την ιστοσελίδα Mais Futebol) για όσα βίωσε μετά το «ντου» των οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο.

«Αν μας είχαν προλάβει, θα μας είχαν χτυπήσει άσχημα. Έτσι πιστεύω. Αρκετά λεπτά πριν έβλεπες πως είχαν αρχίσει να καλύπτουν τα πρόσωπά τους και ετοιμάζονταν. Η κρίση στην Ελλάδα είναι μία από τις αιτίες αυτής της κατάστασης. Όταν οι οπαδοί εξαγριώνονται, τα πράγματα γίνονται σοβαρά», ανέφερε αρχικά.

«Όταν κερδίσαμε κόρνερ, ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας διακόπηκε για λίγα λεπτά. Ο γιατρός της ομάδας με είχε προειδοποιήσει να είμαι έτοιμος για να τρέξω, γιατί στο τέλος του αγώνα οι οπαδοί της ΑΕΚ θα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά δεν χρειάστηκε να φτάσουμε στο τέλος για να γίνει αυτό. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν αντιλήφθηκαν ότι η ομάδα τους ακόμη και με ήττα θα μπορούσε να σωθεί την τελευταία αγωνιστική. Όμως με την εισβολή έχασε το παιχνίδι και θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, οπότε θα υποβιβαστεί και μαθηματικά», πρόσθεσε.

«Αυτό που έγινε ήταν τρελό. Δεν μπορούσαμε καν να πανηγυρίσουμε το γκολ, αφού έπρεπε να αρχίσουμε να τρέχουμε. Έτρεξα πιο γρήγορα και από τον Γιουσέιν Μπολτ. Ήμουν ο πρώτος που έφτασα στα αποδυτήρια. Κάποιοι παίκτες τρέχοντας προς τα αποδυτήρια έπεσαν και χτύπησαν. Συζητούσαμε μετά το ενδεχόμενο να παίξουμε το υπόλοιπο του αγώνα, αλλά με τους παίκτες τραυματίες δεν υπήρχε τρόπος να γίνει αυτό», συνέχισε.

«Τώρα μιλάμε για αυτό, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ σοβαρά. Θα μπορούσε να γίνει καταστροφή. Η αστυνομία ήταν κακά προετοιμασμένη, γιατί συνήθως υπάρχουν 10-15 χιλιάδες θεατές στους αγώνες της ΑΕΚ και αυτή τη φορά ήταν πάνω από 30 χιλιάδες. Δίπλα στους πάγκους υπήρχαν μόνο φροντιστές, ενώ η αστυνομία ήταν στη φισούνα. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό», τόνισε.

Όσο για τους άλλους συμπατριώτες του, είπε: «Είχα μιλήσει με τον Φουρτάδο πριν τον αγώνα, αλλά ήταν τιμωρημένος και δεν πήγε στο γήπεδο. Ο Γιάγκο ήταν τραυματίας, αλλά βρισκόταν στο γήπεδο κι έπρεπε να περιμένει κάποιες ώρες για να επιστρέψει σπίτι του. Εμείς διανυκτερεύσαμε στην Αθήνα και επιστρέψαμε την επόμενη μέρα στην Κομοτηνή. Στο αεροδρόμιο ήταν και κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ, καθώς τους συμβούλευσαν να φύγουν από την πόλη για να ηρεμήσει η κατάσταση».

Τέλος αναφέρθηκε στη σωτηρία της ομάδας του και το μέλλον του. «Με την εξασφάλιση των τριών αυτών βαθμών, μένουμε στην κατηγορία. Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα, εγώ ήρθα τον Ιανουάριο κι έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο. Τα πράγματα έχουν πάει καλά. Ευτυχώς με τους φιλάθλους του Πανθρακικού δεν έχουμε τέτοια προβλήματα».

Παίρνουν κεφάλια στα Χανιά

16/04/2013
 Αποφάσεις που αφορούν το ρόστερ της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν αναμένεται να πάρουν οι ιθύνοντες του Πλατανιά στο αποψινό Δ.Σ..

Παίρνουν κεφάλια στα Χανιά
Ιδιαίτερα κρίσιμο θεωρείται το αποψινό Διοικητικό Συμβούλιο για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν στον Πλατανιά.

Οι Κρητικοί θα αποφασίσουν για το ρόστερ της ομάδας, στην οποία θα παραμείνουν πέντε με έξι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τον κορμό για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι υπόλοιποι θα κληθούν από τη διοίκηση να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Τα ονόματα των παικτών έχουν αποφασιστεί εδώ και καιρό, όμως δεν πρόκειται να ανακοινωθούν πριν από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Όσον αφορά τον Άγγελο Αναστασιάδη, υπήρξε δυσαρέσκεια για την παρουσία της ομάδας στον αγώνα με τη Βέροια.

Ωστόσο, δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά την πρόθεση να παραμείνει στον πάγκο και τη νέα σεζόν.

Γυρίζει σελίδα εν όψει Τούμπας

16/04/2013
 Χωρίς τον Περόνε θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο Αστέρας Τρίπολης, στον οποίο θέλουν να διαγράψουν την κακή εμφάνιση με τον Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Γυρίζει σελίδα εν όψει Τούμπας
Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης, ύστερα από την άσχημη εικόνα της ομάδας και την ήττα που υπέστη στην έδρα του Άρη.

Ωστόσο, οι Αρκάδες είναι αναγκασμένοι να ξεχάσουν τι έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να προετοιμαστούν για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλο Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, αυτό θα συμβεί χωρίς τον Περόνε. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Στη διάθεση του Καρδιτσιώτη τεχνικού επιστρέφουν οι Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Ράγιος, Τσαμπούρης και Μπαρτολίνι.

Πάντως, στο ποδοσφαιρικό τμήμα έλεγαν για την προχθεσινή εμφάνιση πως «στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δυστυχώς και οι μαύρες μέρες. Πρέπει να προχωρήσουμε και να ανασυνταχθούμε».

Μανωλάς: «Ανίκανη η διοίκηση της ΑΕΚ»

16/04/2013
 Ευθύνες στην τωρινή, αλλά και τις προηγούμενες διοικήσεις της ΑΕΚ επιρρίπτει ο Στέλιος Μανωλάς για το διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας.

Μανωλάς: «Ανίκανη η διοίκηση της ΑΕΚ»
Σοκαρισμένος από τον διαγραφόμενο υποβιβασμό της ΑΕΚ, αν και τον… έβλεπε να έρχεται, δηλώνει στην «Ελευθεροτυπία» ο Στέλιος Μανωλάς. Ο θρύλος της «Ένωσης» επιρρίπτει ευθύνες στην τωρινή διοίκηση που αποκαλεί ανίκανη, αλλά και στις προηγούμενες, ενώ δεν θεωρεί υπεύθυνους τους παίκτες.

«Αισθάνομαι όπως όλοι οι ΑΕΚτζήδες. Έπαθα σοκ, αν και είχα προβλέψει την κατάσταση. Όσα οικονομικά προβλήματα κι αν έχει μία ομάδα, δεν πέφτει έτσι στη Β’ Εθνική. Όλο αυτό το χρεώνεται η διοίκηση που είναι ανίκανη. Άλλοι σύλλογοι που χρωστάνε του κόσμου τα λεφτά, με 1.000 και 2.000 οπαδούς όλους κι όλους, κατάφεραν και σώθηκαν. Δεν μπορούσε δηλαδή να τερματίσει τρίτη από το τέλος και να σωθεί;», ανέφερε στην «Ελευθεροτυπία».

«Δυστυχώς με την ΑΕΚ έπαιξαν άσχημο παιχνίδι όλες οι διοικήσεις από την εποχή του Τροχανά, της ENIC και μετά. Έγινε ξέπλυμα χρήματος, αφού έφτασε η ΑΕΚ να χρωστά 170 εκατ. ευρώ με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 6 εκατ. ευρώ και κανείς δεν επενέβη να δει τι γίνεται. Από εκεί και πέρα τα χρέη με το άρθρο 44 μειώθηκαν στα 23 εκατ. ευρώ, έγινε δηλαδή το χρέος διαχειρίσιμο, χωρίς όμως να αποδοθούν ευθύνες για προηγούμενες χρήσεις», πρόσθεσε ο παλαίμαχος αμυντικός.

«Οι ύποπτοι είναι πάρα πολλοί. Δεν δέχομαι ότι φταίνε τα παιδιά, οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε το χειρότερο πρωτάθλημα από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ακόμη και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δεν έχει την καλύτερη ομάδα των 15 τελευταίων χρόνων, μην πάμε σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ κλπ. Με οποιοδήποτε ρόστερ, αν υπήρχε σοβαρή διοίκηση, η ΑΕΚ θα σωνόταν», συνέχισε και κατέληξε:

«Οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ και λοιδορήθηκαν, εκδιώχτηκαν βάσει σχεδίου. Εδώ ο προπονητής που πρόσφερε τόσα πολλά, ο Μπάγεβιτς, έφαγε ξύλο. Είναι έργο της δικαιοσύνης να βρει ποιος φταίει. Αν πραγματικά θέλουν, ας ψάξουν μέσα από τα εικονικά τιμολόγια να δουν την καταλήστευση που έχει γίνει. Θέλει το κράτος να ρίξει φως; Δεν ξέρω».

Καραγκιοζόπουλος: «Η χειρότερη μέρα της ζωής του»

16/04/2013
 Συντετριμμένος από τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ΑΕΚ είναι ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος.

Καραγκιοζόπουλος: «Η χειρότερη μέρα της ζωής του»
Αν για τον Τάκη Καραγκιοζόπουλο το γκολ-πρωτάθλημα που πέτυχε το 1989 ήταν ίσως η κορυφαία στιγμή της ζωής του, η είδηση του (εκτός απροόπτου) υποβιβασμού της ΑΕΚ είναι ακριβώς το αντίθετο.

«Η πρώτη καταστροφή ήρθε το 1922. Η δεύτερη το 2013. Το έζησα στην τηλεόραση. Βίωσα τη χειρότερη στιγμή μέχρι σήμερα στη ζωή μου. Προσωπική και αθλητική», εξομολογείται στην «Ελευθεροτυπία» ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης».

Όσο για τα αίτια της πτώσης, είπε: «Οι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν από το 2004 και μετά. Μπήκαν, ξόδευαν αλόγιστα, χρέωναν και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Σίγουρα πρέπει να γίνει απόδοση ευθυνών, να πληρώσουν οι υπεύθυνοι. Η επόμενη μέρα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει ‘δεν ξέρω’. Η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής».

Δομάζος: «Χωρίς ΑΕΚ πιο φτωχό το πρωτάθλημα»

16/04/2013
 Τη θλίψη του για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ΑΕΚ εξέφρασε ο Μίμης Δομάζος.

Δομάζος: «Χωρίς ΑΕΚ πιο φτωχό το πρωτάθλημα»
Υπηρέτησε την ΑΕΚ και-παρότι φίλος του Παναθηναϊκού-είναι συναισθηματικά δεμένος ΚΑΙ μαζί της. Ο Μίμης Δομάζος δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στον διαφαινόμενο υποβιβασμό της «Ένωσης».

«Είναι μια απογοητευτική στιγμή για την ΑΕΚ. Πλέον το πρωτάθλημα θα γίνει πιο φτωχό και θα χάσει το χρώμα του», δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο» ο στρατηγός του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Όταν έπαιζα στην ΑΕΚ, είχε πρόεδρο τον Λουκά Μπάρλο, ο οποίος έδινε και την ψυχή του. Τώρα ανέλαβαν την ομάδα άνθρωποι χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις, που έκαναν λάθη», πρόσθεσε, ενώ έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο της «Ένωσης».

«Πρέπει να κάνουν υπομονή και να μην εγκαταλείψουν την ομάδα. Υπάρχει κόσμος που αφήνει τα παιδιά του νηστικά για να πάει να δει την ΑΕΚ», τόνισε.

Θέλει τον Κοντογμπιά η Ρεάλ

16/04/2013 
Ο Ζοφρεΐ Κοντογμπιά φαίνεται ότι είναι ο… εκλεκτός του Ζοσέ Μουρίνιο για να καλύψει το κενό του Τσάμπι Αλόνσο στο μέλλον στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Θέλει τον Κοντογμπιά η Ρεάλ
Το «ζεστό» ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ζοφρεΐ Κοντογμπιά αποκαλύπτει σήμερα ο ισπανικός Τύπος.

Πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί ότι ο 20χρονος χαφ βρίσκεται μαζί με άλλους στο μεταγραφικό στόχαστρο της «βασίλισσας» ως πιθανός διάδοχος του Τσάμπι Αλόνσο. 667614

Όλα δείχνουν ότι ο νεαρός μέσος δεν θα συνεχίσει στη Σεβίλλη, αφού εκτός από τους «μερένχες» την περίπτωσή του εξετάζουν ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Άρσεναλ, η Μίλαν, η Ίντερ, η Γιουβέντους και η Ντόρτμουντ.

Στη Ρεάλ εκτιμούν ότι το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής θα αγγίξει τα 20 εκατ. ευρώ, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για την απόκτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κοντογμπιά έχει αγωνιστεί σε 31 αγώνες με στο ισπανικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο, έχοντας σκοράρει μία φορά και μοιράσει δύο ασίστ.

Είναι γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου 1993 (20 ετών) και είναι διεθνής με την εθνική Γαλλίας Κ-20. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούλιο του ’17.

«Κανείς δεν παίζει με την τύχη της ΑΕΚ»

16/04/2013
 Λανθασμένη και περίεργη χαρακτήρισε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου, την απόφαση του διαιτητή Τριτσώνη να διακόψει οριστικά το ματς με τον Πανθρακικό μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κανείς δεν παίζει με την τύχη της ΑΕΚ»
Βέβαιος πως η ΠΑΕ ΑΕΚ θα αποδείξει στην απολογία της την προσεχή Πέμπτη πως η απόφαση του διαιτητή Τριτσώνη να διακόψει οριστικά τον αγώνα με τον Πανθρακικό εμφανίστηκε ο Χάρης Γρηγορίου μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης» χαρακτήρισε αντίθετη με τη στάση της αστυνομίας και του συλλόγου της Κομοτηνής, αλλά και επιεικώς λανθασμένη και περίεργη τη στάση του ρέφερι της αναμέτρησης. Παράλληλα αμφισβήτησε όσα ανέφερε στο φύλλο αγώνος κι έκανε λόγο για διαφορετικά μέτρα και σταθμά στη στάση διαιτητών σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Αναλυτικά, ο Χάρης Γρηγορίου μίλησε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό για:

-την απόφαση για οριστική διακοπή του αγώνα: «Το θέμα που τίθεται είναι αν και κατά πόσο η απόφαση του διαιτητή ήταν σύννομη και συμβατή με τους λοιπούς αξιωματούχους του αγώνα. Αν κριθεί και αποδειχτεί ότι κάτι τέτοιο έγινε κατά παράβαση ή καθ’ υπέρβαση δικαιοδοσίας του, κάτι που πιστεύω πως θα αποδείξουμε, η διακοπή θα είναι αναιτιολόγητη και το παιχνίδι θα μπορούσε να συνεχιστεί.

Η αντίπαλη ομάδα, η αστυνομία και οι παρατηρητές που εγγυούνταν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της απομονωτικής απόφασης του διαιτητή να μη συνεχιστεί ο αγώνας, κάτι που δεν έγινε σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Στο ματς του Άρη στη Βέροια υπήρξαν τέσσερις διακοπές και στην τέταρτη δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως η τάξη αλλά το ματς ολοκληρώθηκε κανονικά.

Κάθε περίπτωση έχει τις δικές της παραμέτρους. Δεν είναι ένας τιμοκατάλογος ποινών. Όλα τα γραφόμενα είναι δεκτικά ανταπόδειξης. Αλίμονο αν ο καθένας μπορούσε να διαμορφώνει βαθμολογίες και αποτελέσματα αγώνων. Τότε θα είχαμε ένα πρωτάθλημα γραφείων και εκθέσεων.

Το φύλλο αγώνα έχει ασάφειες. Είχε εκκενωθεί πλήρως το γήπεδο και δεν υπήρχε κανένας φόβος και καμία ανησυχία. Η συνηγορία των ανθρώπων του Πανθρακικού είναι υπέρ αυτής της άποψης. Είπαν ‘εμείς δεν έχουμε φόβο ή οποιοδήποτε ψυχολογικό πρόβλημα’. Δεν μπορεί ο διαιτητής να είναι απομονωμένος και να αποφασίζει ό,τι θέλει. Πρέπει να λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους. Αν δεν τις λαμβάνει, τότε να κάνουμε αγώνες μόνο με την παρουσία διαιτητή, χωρίς ΔΕΑΒ ή παρατηρητές. Απόλυτος άρχοντας είναι μόνο στις παραβάσεις του παιχνιδιού. Δεν μπορεί να έχει κυρίαρχο ρόλο και να προδιαγράφει τις μοίρες ομάδων. Άγνωστο για ποιον λόγο ο κ. Τριτσώνης αποφάσισε αλλιώς.

Κατά την είσοδο αυτών των σε εισαγωγικά φιλάθλων υπήρχε μία επί μέρους καταστροφή. Αυτά αποκαταστάθηκαν σε λίγα λεπτά. Επειδή όμως δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα και δεν υπάρχει στο μυαλό καθενός ότι μπορεί να παίζει με την τύχη και την ιστορία μιας μεγάλης ομάδας με ιστορία 89 ετών, αυτό θα το δούμε την Πέμπτη.

Την Πέμπτη θα δείτε μια άλλη ακροαματική διαδικασία, με πλήρη στοιχεία και πλήρεις αποδείξεις. Δεν μπορείς να έχεις ένα πρωτάθλημα με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν λέω ότι ως ΑΕΚ λόγω όγκου και ιστορίας πρέπει να έχουμε άλλη μεταχείριση, αλλά θέλουμε ισονομία. Δεν θέλουμε να κάνουμε το άσπρο-μαύρο ή γκρι. Ούτε γκριζάρουμε τα πράγματα ούτε εξωραΐζουμε
».

-τα μέτρα που έλαβε η ΑΕΚ για το ματς: «Εμείς ό,τι μέτρα ήταν να πάρουμε, τα πήραμε. Οι ευθύνες ας καταμεριστούν. Το θέμα είναι αν η απόφαση του Τριτσώνη ήταν σωστή βάσει του κλίματος μετά τις 21:10. Ο κ. Τριτσώνης οφείλει να έχει στο μυαλό του όλες τις παραμέτρους της συγκεκριμένης στιγμής για να αποφασίσει».

-το αν οι δηλώσεις του Γιάννη Ιωαννίδη για ευθύνες της αστυνομίας μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ της ΑΕΚ: «Ο υπουργός εκφράζει την άποψή του. Δεν θέλω να επεκταθώ. Θέλω μέσα από τη διαδικασία και τις εκθέσεις που προσδιορίζει ο πειθαρχικός κώδικας και ο ΚΑΠ να αποδειχτεί πως η απόφαση του διαιτητή είναι επιεικώς λανθασμένη και περίεργη. Για να μην χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο επίθετο».

-τι θα συμβεί αν η ΑΕΚ πέσει στη Football League ή πτωχεύσει: «Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτό το ενδεχόμενο. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Ουδέν θέμα αναβολής της αγωνιστικής

16/04/2013
 Κανονικά θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή η 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας παρά το προφορικό αίτημα που κατέθεσε η διοίκηση του ΟΦΗ.

Ουδέν θέμα αναβολής της αγωνιστικής
Την προσεχή Κυριακή θα πέσει οριστικά η αυλαία της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ κατέθεσε προφορικά αίτημα για αναβολή, προκειμένου να τελεσιδικήσει η υπόθεση της ΑΕΚ (με την εκδίκαση της υπόθεσης και πιθανής έφεσης μετά την τιμωρία που θα της επιβληθεί) και να μην υπάρχουν ανοικτά ζητήματα εν όψει της 30ης αγωνιστικής.

Ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο απαιτείται η συναίνεση των 3/4 των ομάδων του πρωταθλήματος, ήτοι των 12 από τις 16. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιάννης Μώραλης, έκανε δια περιφοράς (μέσω τηλεφωνικών επαφών) μία έρευνα προθέσεων των υπολοίπων ΠΑΕ και διαπίστωσε πως η συντριπτική πλειοψηφία είναι αρνητική.

Γεμάτη Τούμπα

16/04/2013
 Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκε και σήμερα (16/4) η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (17/4, 20:00).

Γεμάτη Τούμπα
Γεμάτη φαίνεται πως θα είναι αύριο η Τούμπα στην κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Σήμερα το μεσημέρι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις θύρες 4, 6, 8 (μετά τις 5 και 7), ενώ η διάθεσή τους θα συνεχιστεί έως τις 21:00 και την ημέρα του αγώνα από τις 9:00 έως και τη σέντρα (20:00).

Όπως ενημέρωσε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έχουν απομείνει 2.000 εισιτήρια, των 20 και 30 ευρώ.

Αλαφούζος: «Αν πέσει η ΑΕΚ, θα έχει κερδίσει η παράγκα»

16/04/2013
 Για νίκη της παράγκας και έγκλημα μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος σε περίπτωση που η ΑΕΚ υποβιβαστεί.

Αλαφούζος: «Αν πέσει η ΑΕΚ, θα έχει κερδίσει η παράγκα»
Ο Γιάννης Αλαφούζος «ξαναχτύπησε» μέσω Twitter. Αυτή τη φορά όχι για θέμα που αφορά (τουλάχιστον όχι άμεσα) τον Παναθηναϊκό, αλλά για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνει λόγο για πολλαπλές αδικίες σε βάρος της «Ένωσης» και χαρακτηρίζει πιθανό υποβιβασμό της νίκη της παράγκας και έγκλημα.

«Αν υποβιβαστεί η κατακρεουργημένη από τη διαιτησία ΑΕΚ, θα έχει συντελεστεί ένα τεράστιο έγκλημα και η παράγκα θα είναι πάλι ο νικητής», αναφέρει στο «τιτίβισμά» του.

Στο πλευρό του Σαββίδη ο Ζαγοράκης

16/04/2013 
Είναι πλέον γεγονός. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης επιστρέφει στην ομάδα ως σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη.

Στο πλευρό του Σαββίδη ο Ζαγοράκης
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης επέστρεψε! Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του αναλαμβάνοντας καθήκοντα συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Ιούνιο του 2007 και αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2012 αναφέροντας πως το έκανε προκειμένου «... να επιστρέψει στον Σύλλογο το κλίμα αγάπης και ενότητας».

Με ενδιαφέρον αναμένεται πώς θα υποδεχτεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ την πρόσληψη, αλλά και η συνεργασία του με τον Ζήση Βρύζα μετά τον τρόπο που «πάγωσαν» οι σχέσεις τους πριν αποχωρήσει ο άλλοτε διεθνής μέσος. Πάντως ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποδείξει πως εκείνος παίρνει όλες τις αποφάσεις και δεν υπολογίζει πιθανές... ενοχλήσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ο κ. Θόδωρος Ζαγοράκης αναλαμβάνει από σήμερα σύμβουλος του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη».

Παπαδόπουλος: «Εμείς δεν πήγαμε να ρίξουμε την ΑΕΚ»

16/04/2013
 «Εμείς πήγαμε να παίξουμε την μπάλα μας και όχι να ρίξουμε την ΑΕΚ», επεσήμανε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μιλώντας στην Nova.

Παπαδόπουλος: «Εμείς δεν πήγαμε να ρίξουμε την ΑΕΚ»
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova περιγράφει τις σκηνές που έζησε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και επισημαίνει ότι δεν ήταν σκοπός του των παικτών του Πανθρακικού να ρίξουν την Ένωση αλλά να παίξουν για τον εαυτό τους και την ομάδα τους.

«Η αστυνομία δεν ήταν στο γήπεδο. Απ' τη στιγμή που μπήκαν μέσα για πρώτη φορά δεν μπορούσαν να τους σταματήσουν. Αυτά έχουν ξαναγίνει και δεν τιμωρήθηκε κανείς. Ο κόσμος όταν βλέπει ότι κανείς δεν τιμωρείται θα ξανακάνει τα ίδια», ανέφερε –αρχικά- ο επιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής και συνέχισε:

«Ήμασταν όλοι μαζί στη φυσούνα και εκείνη τη στιγμή έβγαινε μία διμοιρία των ΜΑΤ και πέσαμε πάνω της. Από πίσω ήταν οι οπαδοί της ΑΕΚ και ποδοπατηθήκαμε. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Έπρεπε να μας αφήσουν να περάσουμε και μετά να φράξουν την είσοδο. Στα αποδυτήρια υπήρχαν άνθρωποι της ΑΕΚ που μας προστάτευσαν και εκεί δεν είχαμε προβλήματα».

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι οι παίκτες του Πανθρακικού δεν είχαν σκοπό να ρίξουν την ΑΕΚ αλλά να παίξουν για το καλό της ομάδας τους…

«Εμείς σαν Πανθρακικός δεν πήγαμε να ρίξουμε την ΑΕΚ πήγαμε για να παίξουμε τη μπάλα μας. Εμείς παίζουμε για τον εαυτό μας και τη φανέλα που φοράμε. Τα μηνύματα αυτά τα περνάμε όπως και στο παιχνίδι με τον Άρη και πρέπει να τα παίρνουν στα σοβαρά οι υπεύθυνοι», κατέληξε.

Τσιώλης: «Έχουμε προετοιμαστεί για την Τούμπα»

16/04/2013  
Τα κομμάτια… μαζεύτηκαν και ο Αστέρας ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Τσιώλης: «Έχουμε προετοιμαστεί για την Τούμπα»
Έτοιμος να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν πίσω την βαριά ήττα από τον Άρη και να επικεντρωθούν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία μπορεί να γραφτεί με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης.

Κατά την αποχώρησή της ομάδας για την Θεσσαλονίκη, ο Σάκης Τσιώλης, τόνισε στο arcadia-sports: «Πάμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πάμε στον τελικό. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε στην Τούμπα, προετοιμαστήκαμε για αυτό. Επιστρέφουν 6 βασικοί παίκτες και αυτό είναι όλο το θέμα για εμάς...».

Το «παλεύει» ο Δέλλας

16/04/2013
 Αποφασισμένος να μην παραιτηθεί από τις όποιες ελπίδες της ΑΕΚ είναι ο Δέλλας. Ο «Κολοσσός» προσπαθεί να μαζέψει τους παίκτες ενόψει Ατρομήτου, ενώ είχε επαφή και με τον Μώραλη ζητώντας ισονομία.

Το «παλεύει» ο Δέλλας
Οι ελπίδες της ΑΕΚ να αποφύγει τον υποβιβασμό (ή μάλλον να τον αποφύγει μέσα στο γήπεδο) θα κριθούν στην εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα με τον Πανθρακικό την Πέμπτη.

Ή μάλλον στην έφεση, αφού πρωτόδικα θεωρείται βέβαιο πως θα της επιβληθούν μεγάλες ποινές.

Για να υπάρχουν όμως πραγματικές ελπίδες να τη γλιτώσει η «Ένωση» (σε περίπτωση που η τελική απόφαση προβλέπει πως κακώς διεκόπη οριστικά το ματς ενώ υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για να ολοκληρωθεί) θα πρέπει να υπάρξει ομάδα που θα τις διεκδικήσει με τον Ατρόμητο.

Και αυτός είναι ο λόγος που ο Τραϊανός Δέλλας συνεχίζει να κάνει τις δουλειές… όλων που ξεκίνησε από το μαρτυρικό βράδυ της Κυριακής. Ως προπονητής, λοιπόν, συνεχίζει τις επαφές με τους παίκτες του (οι περισσότεροι εκ των οποίων βρίσκονται εκτός Αθηνών) προσπαθώντας να εξασφαλίσει πως θα επιστρέψουν την Τετάρτη στα Σπάτα.

Και παρόλο που κάποιοι φοβούνται ακόμα, λαμβάνει θετικά μηνύματα πως άπαντες (ακόμα και οι Μητρόπουλος, Πετρόπουλος που χτυπήθηκαν στα επεισόδια) θα βρεθούν στην προπόνηση. Εκεί όπου -παράλληλα με όλα τα άλλα- ο Δέλλας προσπαθεί να εξασφαλίσει πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να κυλήσουν όλα χωρίς παρατράγουδα.

Γι’ αυτό υπάρχει άλλωστε η σκέψη η ομάδα να συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο, να μεταβεί στις εγκαταστάσεις για προπόνηση και μετά το τέλος της να επιστρέψει εκεί και να απομονωθεί (εκτός των ωρών που θα γυμνάζεται) ως την Κυριακή.

Πέρα απ' όλα αυτά όμως -κι εκτός της προπονητικής του ιδιότητας- ο Δέλλας συνεχίζει να υπερασπίζεται και ως πρόεδρος τα συμφέροντα της ομάδας: Έχοντας επαφή, εκτός των άλλων και με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιάννη Μώραλη και ξεκαθαρίζοντάς του πως η ΑΕΚ δεν ζητάει χάρες (ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης) αλλά να παίξει στο γήπεδο τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την παραμονή της.

Μπουμσόνγκ: «Θα σπάσω το συμβόλαιο μου»

16/04/2013
 Το διαζύγιο του με τον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ σε συνέντευξή του σε γαλλικό ραδιόφωνο. «Πιστεύω θα σπάσω το συμβόλαιο μου» είπε ο Γάλλος, που σίγουρα βρίσκει σύμφωνη την ΠΑΕ…

Μπουμσόνγκ: «Θα σπάσω το συμβόλαιο μου»
Οι σχέσεις του Μπουμσόνγκ με τον Παναθηναϊκό έχουν περάσει από πολλές φάσεις. Από την αρχική αμφισβήτηση, στην μετέπειτα καθιέρωση και σεβασμό από όλους για τον επαγγελματισμό του, μέχρι την κόντρα του με την ΠΑΕ για οικονομικούς λόγους. Ο Γάλλος έφτασε κοντά στο να σπάσει το συμβόλαιο του τον Γενάρη, αφού τα ταμεία της ομάδας δεν έχουν τόσα χρήματα για να το καλύπτουν. Αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω των απαιτήσεων του Γάλλου, αλλά το καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν το διαζύγιο του διεθνούς στόπερ με το «τριφύλλι» θα έρθει. Αφού η ΠΑΕ το θέλει διακαώς και ο παίκτης, με δηλώσεις του στο γαλλικό ραδιόφωνο πάνω-κάτω αυτά είπε…

«Το ποδόσφαιρο είναι η εικόνα της Ελλάδας. Δεν έχει γλιτώσει. Υπάρχει μια βαθιά κρίση και το ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν… διέξοδος. Πλέον, υπάρχει και περισσότερη βία. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό και η σέντρα άργησε λόγω επεισοδίων με την αστυνομία. Για αυτό λέω πως το άθλημα είναι μια μικρή αντανάκλαση της ελληνικής κοινωνίας που υποφέρει. Παρόλα αυτά, η χώρα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Είμαι 3 χρόνια πλέον στον Παναθηναϊκό και υπάρχει ριζική αλλαγή στον τρόπο λόγω της κρίσης. Άδεια γραφεία, ξενοίκιαστα καταστήματα, πολλές διαδηλώσεις… Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν πληρωθεί για αρκετούς μήνες. Εγώ έφτασα κοντά στο να φύγω τον Ιανουάριο για οικονομικούς λόγους. Πιστεύω πως θα σπάσω το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι», ήταν τα λόγια του και προφανώς, το κυριακάτικο ματς με την Βέροια θα είναι το τελευταίο του Μπουμσόνγκ με την πράσινη φανέλα.

Πιστός στο ραντεβού του

16/04/2013
 Σύνθημα νίκης ή έστω θετικού αποτελέσματος έδωσε ο Ρούμπεν Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πιστός στο ραντεβού του
Πιστός στο ραντεβού του με τους φίλους του Αστέρα Τρίπολης, είναι ο Ρούμπεν Ράγιος. Ο Ισπανός μέσος έδωσε το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, μέσω της επίσημης σελίδας του.

«Είναι σημαντικό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, για να έχουμε περισσότερες επιλογές στην έδρα μας», ανέφερε ο Ράγιος στην προσωπική του ιστοσελίδα.

«Να αναβληθεί η τελευταία αγωνιστική»

16/04/2013
 Υπέρ του αιτήματος της αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας τάχθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Να αναβληθεί η τελευταία αγωνιστική»
Ο Παναθηναϊκός τάχθηκε υπέρ της αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής (αίτημα που έκανε ο ΟΦΗ προς την Σούπερ Λίγκα) με ανακοίνωση που εξέδωσε. Κι αυτό, διότι στην ΠΑΕ θεωρούν ορθό να τελεσιδικήσει η απόφαση που εκκρεμεί για την ΑΕΚ μιας και υπάρχουν πολλά παιχνίδια την τελευταία αγωνιστική που επηρεάζουν το αποτέλεσμα της τελικής κατάταξης.

Επι παραδείγματι, εάν η ΑΕΚ δεν τιμωρηθεί με -3 για όσα έγιναν στο ματς με τον Πανθρακικό, το παιχνίδι Ξάνθη-Άρης δεν θα είναι αδιάφορο. Κι αυτό, παίζει τον ρόλο του για τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς θα κυνηγήσουν τους βαθμούς για να σωθούν και αν η Ξάνθη δεν κερδίσει, οι "πράσινοι" με νίκη επί της Βέροιας στο ΟΑΚΑ μπορεί να βγουν 6οι. Και σε περίπτωση που κάποιος εκ των πρώτων πέντε της βαθμολογίας δεν πάρει άδεια, ο ευρωπαϊκός... κλήρος θα πέσει στο "τριφύλλι". Βέβαια, η Σούπερ Λίγκ, όπως λέει το ρεπορτάζ δεν προτίθεται να αναβάλλει την αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:


«Με αφορμή σχετικό αίτημα που έχει υποβληθεί προς τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος για αναβολή της προσεχούς, τελευταίας αγωνιστικής μέχρι να τελεσιδικήσει η πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες ως προς τη βαθμολογία των ομάδων, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τάσσεται υπέρ του αιτήματος της αναβολής προκειμένου η τελευταία αγωνιστική να διεξαχθεί χωρίς την παραμικρή εκκρεμότητα που μπορεί να δημιουργήσει ακόμα περισσότερες σκιές για την αξιοπιστία του πρωταθλήματός μας».

Οι έξι οδηγίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

16/04/2013
 Να βεβαιωθεί ότι δεν θα συμβούν ευτράπελα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες προς τους φίλους της που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Οι έξι οδηγίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Αύριο ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και λόγω του διαφαινόμενου sold-out η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες προς τους φίλους της που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, και με δεδομένη τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου αύριο στο γήπεδο της Τούμπας, θέλει να επισημάνει τα εξής:

1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και μηχανημάτων laser.

2. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

3. Ειδικότερα, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο και θέλουν να το πράξουν την ημέρα του αγώνα, παρακαλούνται να προσέλθουν όσον το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας.

4. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.

5. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.

6. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.
Φίλαθλοι, προστατεύστε τον Π.Α.Ο.Κ.

ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.»

Τα κατάφερε ο Δέλλας

16/04/2013
 Δεν πήγαν στράφι οι τιτάνιες προσπάθειες του Τραϊανού Δέλλα. Μετά από συνεχείς επαφές με τους παίκτες -κι έστω και με την παρουσία αστυνομίας- οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν από αύριο στις προπονήσεις

Τα κατάφερε ο Δέλλας
Με επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια του Τραϊανού Δέλλα να μαζέψει τα πρώτα κομμάτια της ΑΕΚ.

Οι συνεχείς επαφές του «Κολοσσού» (και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ) με τους τρομοκρατημένους παίκτες έφεραν αποτέλεσμα κι έτσι εκείνοι θα επιστρέψουν από αύριο στις προπονήσεις.

Έστω κι αν αυτό θα γίνει (κατόπιν και πάλι ενεργειών του προπονητή) υπό την παρουσία αστυνομικής δύναμης, ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε «παρατράγουδο».

Χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα λοιπόν αν θα υλοποιηθεί και η σκέψη για παραμονή των ποδοσφαιριστών στο ξενοδοχείο από την Τετάρτη, εκείνο που θεωρείται δεδομένο πλέον είναι ότι θα ξεκινήσουν κανονικά προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Εκεί όπου -ανεξάρτητα από την τύχη που θα έχει η εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα με τον Πανθρακικό την Πέμπτη και ανεξάρτητα από το αν η αγωνιστική θα διεξαχθεί τελικά την Κυριακή- η ΑΕΚ πρέπει να πάρει τη νίκη για να διατηρήσει τις οποιεσδήποτε ελπίδες της να σώσει την κατηγορία.

Ένσταση και απολογία την Πέμπτη για την ΑΕΚ

16/04/2013
 Για την προσεχή Πέμπτη στις 13:00 κάλεσε η πειθαρχική επιτροπή την ΑΕΚ, προκειμένου να απολογηθεί για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πανθρακικό. Ένσταση για αντικανονική διακοπή έχει καταθέσει η Ένωση!

Ένσταση και απολογία την Πέμπτη για την ΑΕΚ

Όπως αναμενόταν, η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία για την προσεχή Πέμπτη (13:00) και έτσι την ίδια μέρα αργά το απόγευμα θα γίνει γνωστή η απόφαση για την τύχη του αγώνα με τον Πανθρακικό και τις ποινές που θα επιβληθούν για την διακοπή του.

Η κλήση της Ένωσης είναι βάσει των άρθρων του ΚΑΠ και του Πειθαρχικού Κώδικα που προβλέπουν αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, αφαίρεση 2 βαθμών από το επόμενο, 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 40.000 έως 240.000 ευρώ.

Η είδηση που προκύπτει από τις κλήσεις σε απολογία, είναι πως η ΑΕΚ έχει καταθέσει ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα, ενώ έχει κληθεί και ο Πανθρακικός για να την αντικρούσει.

Σε απολογία για την Πέμπτη κλήθηκε και ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς και ο ΟΦΗ για το ματς με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λίγκας:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 18-4-13 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 29η Αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/4/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και την υπ’ αριθ. 1003/1/64-μβ Έκθεση την Αστυνομίας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Πανθρακικός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ και 21 του ΚΑΠ.

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Αστ. Τρίπολης.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ. και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ν. Τσαμπουράκης (Υπεύθυνος ποδ/κου τμήματος): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Τσαμπουράκη καθώς επίσης διότι: «Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η φιλοξενούμενη ομάδα παρέμεινε εντός του αγωνιστικού χώρου πλησίον του πάγκου της, για λόγους ασφάλειας» στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 11, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Με βάση την από 16-4-2013 ένσταση σας κατά της αντικανονικής διακοπής του αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ που τελέσθηκε στις 14-4-2013, καλείσθε την Πέμπτη 18-4-2013 και ώρα 13.00 κατά την εκδίκασή της προκειμένου να την υποστηρίξετε».

Ζ) ΠΑΕ Πανθρακικός: «Με βάση την από 16-4-2013 ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την αντικανονική διακοπή του αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ που τελέσθηκε στις 14-4-2013, καλείσθε την Πέμπτη 18-4-2013 και ώρα 13.00 κατά την εκδίκασή της, προκειμένου να αντικρούσετε την εν λόγω ένσταση».

Ξεκούραση πριν τη νέα «μάχη»

16/04/2013
 Την ευκαιρία να ξεκουραστούν πριν να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον «τελικό» με τον Αστέρα Τρίπολης είχαν την Τρίτη (16/4) οι παίκτες του ΟΦΗ.

Ξεκούραση πριν τη νέα «μάχη»
Να αποφορτιστούν τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά μετά την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στον Ατρόμητο είχαν την Τρίτη (16/4) οι παίκτες του ΟΦΗ.

Ωστόσο, από την Τετάρτη (17/4) θα βρεθούν και πάλι στο ΒΑΚ, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, ενόψει του δύσκολου εκτός έδρα αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.

Μάλιστα, στην «μάχη» της Τρίπολης το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο Μοχάμεντ Σαρ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ παρά το γεγονός πως στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες υπέστη εξάρθρωση αγκώνα θέλει πως και πώς να παίξει στο παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος αμυντικός θα αγωνιστεί φορώντας ειδικό νάρθηκα στο σημείο που τραυματίστηκε, αφού ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, δεν έχει την πολυτέλεια για απώλειες.

Να υπενθυμίσουμε πως ο 53χρονος προπονητής για το ματς με τον Αστέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Παπάζογλου και Λαμπρόπουλο.

Μόνη η ΑΕΚ στο Περιστέρι

16/04/2013
 Αρνητική ήταν η εισήγηση της Αστυνομίας στο ενδεχόμενο να λάβει εισιτήρια η ΑΕΚ για το τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Μόνη η ΑΕΚ στο Περιστέρι
Χωρίς τη συμπαράσταση οπαδών της θα δώσει η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου -ανάλογα και με το αποτέλεσμα της εκδίκασης για τον αγώνα- θα φανεί αν θα ‘χει ελπίδες παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, η διοίκηση των γηπεδούχων δεν είχε αντίρρηση να δοθούν εισιτήρια στην «Ένωση» (όπως έγινε πρόσφατα και με τον Άρη), αλλά δεν αναλάμβανε και την ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Η αρνητική στάση της Αστυνομίας ωστόσο -έπειτα και απ’ όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ- απέτρεψε κάθε σχετική συζήτηση και σφράγισε πως η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο της στο Περιστέρι.

Στην… απομόνωση τρεις

16/04/2013
 Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαργκάν, Τζόναθαν και Σνάουτσνέρ της Βέροιας στην προπόνηση της Τρίτης (16/4).

Στην… απομόνωση τρεις
Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες της Βέροιας την Τρίτη (16/4) μετά το ρεπό της Δευτέρας που τους είχε δώσει ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ωστόσο, ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» είδε τους Μπαργκάν, Τζόναθαν και Σνάουτσνέρ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Τρίτης πραγματοποίησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης με εκείνους που αγωνίστηκαν απέναντι στον Πλατανιά να κάνουν χαλάρωμα.

Διάταση συνδέσμου ο Ζέκα

16/04/2013
 Ελαφρά διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γόνατος έχει ο Ζέκα που θα υποβληθεί σε θεραπεία για λίγες μέρες. Χωρίς 8 η προπόνηση.

Διάταση συνδέσμου ο Ζέκα
Χωρίς τον Ζέκα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Βέροια στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Αφού μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ελαφρά διάταση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος και θα υποβληθεί σε θεραπεία για μερικές ημέρες.

Ο Ζέκα δεν ήταν ο μόνος απόντας όμως. Οι Φουρλάνος και Κουίνσι απουσίασαν λόγω ίωσης, ο Ταμπάκης προπονήθηκε ατομικά, ο Μαυρίας συνέχισε την θεραπεία του και οι Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο προπονήθηκαν μόνοι τους πριν τους υπόλοιπους λόγω υποχρεώσεων που δεν τους επέτρεψαν να λάβουν μέρος στην προπόνηση στην προγραμματισμένη της ώρα. Τέλος, ο Μπουμσόνγκ έλειπε διότι πήγε στη Γαλλία για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Όσοι ξεκίνησαν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Έτοιμος για Αστέρα

16/04/2013
 Δίχως απρόοπτα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την μίνι-προετοιμασία για τον αυριανό ημιτελικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο της Τούμπας.

Έτοιμος για Αστέρα
Έφτασε η ώρα για την πρώτη κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του, για την αυριανή αναμέτρηση με τους Αρκάδες και θέλει τη νίκη για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου.

Έπειτα από το σημερινό χαλαρό πρόγραμμα η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο. Στα υπόλοιπα νέα, που αφορούν τους τραυματίες της ομάδας, οι Ολίσε, Βούλιτς, Κατσικάς και Σταφυλίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Οι συγκεκριμένοι

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές καθώς και εκείνοι που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας θα ακολουθήσουν και αύριο πρόγραμμα προπόνησης.

«Αρειανοί έκαναν τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ»

16/04/2013
 Πληροφόρηση σύμφωνα με την οποία τα επεισόδια που έγιναν στο ΑΕΚ-Πανθρακικός ήταν προϊόν προβοκάτσιας επικαλέστηκε ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου, Τάσος Ερμείδης.

«Αρειανοί έκαναν τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ»
Τη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ έδωσε ο Τάσος Ερμείδης.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική «Έφεση στον ΣΚΑΪ», ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου έκανε λόγο για «προβοκάτσια εναντίον της ΑΕΚ» και επικαλέστηκε πληροφόρηση σύμφωνα με την οποία τα έκτροπα προήλθαν από οπαδούς του Άρη.

«Πέντε πούλμαν κατέβηκαν από τη Θεσσαλονίκη και οι οπαδοί του Άρη δημιούργησαν επεισόδια στο ΟΑΚΑ (!). Δεν μπορώ να το αποδείξω ούτε έχω πληροφόρηση, αλλά είμαι καθηγητής στο ποδόσφαιρο», ανέφερε.

Δεν παρέλειψε, δε, να εκφράσει γνώμη και για το κυριακάτικο παιχνίδι του Άρη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να παρέμβει ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης για το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε με αναπληρωματικούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Η ΑΕΚ αποδείχθηκε ανίκανη»

16/04/2013
 Την οργή της «Λέσχης Φίλων Άρη» προκάλεσαν τα όσα ακούστηκαν περί προβοκάτσιας στα επεισόδια του ΑΕΚ-Πανθρακικός.

«Η ΑΕΚ αποδείχθηκε ανίκανη»
Ανακοίνωση-απάντηση στα σενάρια που θέλουν τα επεισόδια στο ΑΕΚ-Πανθρακικός να οφείλονται σε προβοκάτσια εξέδωσε η «Λέσχη Φίλων Άρη».

Σε αυτή αναφέρεται πως «οι κατασκευαστές του επινοημένου σεναρίου (σ.σ. το οποίο επικαλέστηκε ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου, Τάσος Ερμείδης) ματαιοπονούν».

Αφού τονίζεται λοιπόν ότι «ο Άρης δεν ευθύνεται για το ότι η ΑΕΚ αποδείχθηκε ανίκανη να αποσπάσει έστω και το βαθμό στους αγώνες με ΠΑΣ και Πανθρακικό», σημειώνεται πως οι «κίτρινοι» δεν θα απολογηθούν «για τις περήφανες νίκες τους στους δυο τελευταίους αγώνες τους».


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ πληροφορεί τους "κατασκευαστές" του επινοημένου σεναρίου περί ύπαρξης προβοκατόρων Αρειανών οπαδών στο στάδιο ΟΑΚΑ την Κυριακή 14/04/2013 κατά την διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ - Πανθρακικός, ότι ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ. Το γελοίο και άθλιο αυτό σενάριο αλυσιτελώς διαδίδεται και συγκρούεται με τη στοιχειώδη κοινή λογική του μέσου νου, τον οποίο προφανώς δε διαθέτουν οι εν λόγω "κατασκευαστές".

Κατά το χρόνο τέλεσης των επεισοδίων, στο 87ο λεπτό του αγώνα, ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είχε σκοράρει ΠΕΝΤΕ φορές σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης. Κατά συνέπεια οποιαδήποτε έκβαση του αποτελέσματος του αγώνα ΑΕΚ - Πανθρακικός ήταν παντελώς αδιάφορη στους φιλάθλους της ομάδας μας. Ο ΑΡΗΣ δεν ευθύνεται για το γεγονός ότι η ΑΕΚ αποδείχθηκε ανίκανη να αποσπάσει έστω και το βαθμό της ισοπαλίας στους αγώνες με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και τον Πανθρακικό. Ούτε βέβαια ο ΑΡΗΣ θα απολογηθεί για τις περήφανες νίκες του στους δύο τελευταίους αγώνες του.

Αντίθετα είναι βέβαιο ότι σύντομα θα λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης κάθε συκοφάντης του ΑΡΕΙΑΝΟΥ ΛΑΟΥ».

Μήνυση της ΑΕΚ σε Τριτσώνη!

16/04/2013
 Στα χαρακώματα για να διεκδικήσει τις τελευταίες της ελπίδες βγήκε -κι επίσημα- η ΑΕΚ. Σε μήνυση εναντίον του Τριτσώνη (για παράβαση καθήκοντος) προχωρά η «Ένωση», που εξέδωσε και αιχμηρή ανακοίνωση.

Μήνυση της ΑΕΚ σε Τριτσώνη!
Σε καθυστερημένη έστω αντίδραση για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής μετά τη διακοπή του αγώνα με τον Πανθρακικό προχώρησε η ΑΕΚ.

Παρόλο που η διοίκησή της τελεί υπό παραίτηση, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως η έκθεση της Αστυνομίας εκθέτει αυτούς «που θέλουν την πλήρη χειραγώγηση του ποδοσφαίρου».

Αφού τονίζει λοιπόν ότι «εκείνοι που υποκίνησαν το κακοπαιγμένο σίριαλ του ενδεχόμενου υποβιβασμού της ομάδας θα βρουν απέναντί τους ένα ολόκληρο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας», τονίζει πως «η ΑΕΚ θα προστατεύσει με κάθε μέσο την ιστορία της».

Σε αυτό το πλαίσιο δε -και μετά την ένσταση που κατέθεσε ενόψει της απολογίας της την Πέμπτη- η ΠΑΕ χρησιμοποιεί ένα ακόμα «όπλο» στην προσπάθεια να υποδειχθεί ότι υπαίτιος για την οριστική διακοπή του ματς ήταν ο διαιτητής Τριτσώνης.

Αποφάσισε, λοιπόν, να τον μηνύσει για «παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση εγγράφων», επικαλούμενη ανακρίβειες που υπέγραψε στο φύλλο αγώνα και οι οποίες θεωρεί ότι εύκολα μπορούν να καταρριφθούν στο δικαστήριο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Μετά και την έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πασιφανές και στον πλέον αδαή με τα του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι αυτό που έζησε την Κυριακή το βράδυ όλη η Ελλάδα, είναι απλά προϊόν αυτών που θέλουν την πλήρη χειραγώγηση του αθλήματος.

Επιθυμούν την ΑΕΚ απλό κομπάρσο και τις ομάδες εκτελεστικά όργανα του σχεδίου τους.

Ενημερώνουμε όλους αυτούς που υποκίνησαν, σχεδίασαν και εκτέλεσαν το κακοπαιγμένο σίριαλ του ενδεχόμενου υποβιβασμού της ομάδας μας, ότι θα βρεθούν απέναντι σε ένα ολόκληρο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό του υγιούς φίλαθλου κόσμου, που δεν τους ανέχεται.

Όσον αφορά τους 'γνωστούς' που θέλουν να χτίσουν την καριέρα τους βασιζόμενοι στην αδικία και στο διασυρμό του αθλήματος, ας ξέρουν ότι από την Κυριακή το βράδυ θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους.

Ας γνωρίζουν ότι η ΑΕΚ θα προστατεύσει με κάθε μέσο την Ιστορία της.

ΠΑΕ ΑΕΚ»

Άλλοι προπόνηση, άλλοι… αποφόρτιση

16/04/2013
 Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με την ΑΕΚ, ξεκίνησε ουσιαστικά την Τρίτη για τον Ατρόμητο του Γιώργου Παράσχου.

Άλλοι προπόνηση, άλλοι… αποφόρτιση
Το παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ατρόμητο. Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν την Τρίτη, την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους», η οποία θα είναι η τελευταία πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Οι Περιστεριώτες και ο Γιώργος Παράσχος έχουν να αντιμετωπίσουν τρεις απουσίες, αφού οι Ιγκλέσιας, Φυτανίδης και Ταυλαρίδης είναι τιμωρημένοι, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι παίκτες να πάρουν και ανάσες ενόψει των επιπλέον παιχνιδιών.

Στην προπόνηση της Τρίτης, οι Γιαννούλης, Φυτανίδης και Ναπολεόνι έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά χωρίς προβλήματα.

Την Πέμπτη αντιπροσωπεία της ομάδας μας θα βρεθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα.

Βρήκε χαφ και φορ

17/04/2013
 Τους ποδοσφαιριστές που θέλει στο κέντρο και την επίθεση του Παναθηναϊκού έχει βρει ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Βρήκε χαφ και φορ
Όλα δείχνουν ότι Γιάννης Αναστασίου θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Τις επόμενες μέρες ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, o 40χρονος προπονητής έχει εντοπίσει ήδη τους ποδοσφαιριστές που θέλει να φέρει στην ομάδα.

Πρόκειται τουλάχιστον για έναν επιθετικό (μπορεί και δύο) και έναν ακραίο χαφ, ο οποίος μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές.

Και τους δύο παίκτες τούς έχει βρει ο Αναστασίου, ο οποίος έχει ρίξει το βάρος του σε Ολλανδία και Βέλγιο. Είναι πιθανό, όμως, οι ποδοσφαιριστές που έχει εντοπίσει να αγωνίστηκαν την τελευταία χρονιά σε άλλες χώρες.

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτήσουν και ένα αριστερό μπακ (επίσης τον έχει βρει ο Αναστασίου), ενώ θα αποκτηθούν και δύο στόπερ και ίσως ένα αμυντικό χαφ ανάλογα με τις αποχωρήσεις.

Στις συζητήσεις που έχει κάνει ο Έλληνας τεχνικός με τον Γιάννη Αλαφούζο έχουν συμφωνήσει ότι ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν θα έχει ελληνικό κορμό, νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και λίγους, και κάποιους καλούς έμπειρους παίκτες.

Όσοι αποκτηθούν θα είναι δανεικοί ή ελεύθεροι. Από την ελληνική αγορά θα είναι παίκτες έμπειροι, όπως ο Φυτανίδης, που μένουν ελεύθεροι.

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη, όλα είναι ανοιχτά και οι κ.κ. Αναστασίου-Αλαφούζος θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να έρθει αυτό το καλοκαίρι.

Ο διεθνής χαφ έχει δηλώσει ότι η παραμονή του θα κριθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, αφού πρώτα μιλήσει και με τη διοίκηση της Φούλαμ.

Παράλληλα, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Μαγιάδα, ο οποίος έχει κλείσει εδώ και καιρό.

Για το θέμα των αποχωρήσεων, σίγουρα θα φύγει ο Σισοκό, αφού η Βόλφσμπουργκ θέλει χρήματα για την πώλησή του και φημολογείται ότι έχει δεχθεί πρόταση από την Σέλτικ.

Από την πλευρά του, ο Μπουμσόνγκ δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει στη Γαλλία, ενώ και οι Τοτσέ-Βιτόλο παρουσιάζονται αρνητική στη σημαντική μείωση των αποδοχών τους. Και δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν οι δύο Ισπανοί.

Με τον Κουίνσι θα γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του, όπως και τον Φορναρόλι. Την ίδια ώρα, ο Βελάσκες πιθανότατα θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα.

Περνάει στην αντεπίθεση

17/04/2013
 Τη μεγάλη τους «μάχη» δίνουν στην ΑΕΚ, στην οποία παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποφύγουν τιμωρία που θα σημάνει υποβιβασμό της ομάδας.

Περνάει στην αντεπίθεση
Μετά το αρχικό σοκ και τον προβληματισμό, η ΑΕΚ περνάει στην αντεπίθεση.

Στα χέρια του Χάρη Γρηγορίου βρίσκεται το πλάνο για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει η Ένωση προκειμένου να σώσει ό,τι σώζεται.

Η πρώτη κίνηση του νομικού της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ – σε συνεννόηση με όσους έχουν απομείνει στη διοίκηση – ήταν να κατατεθεί ένσταση αντικανονικής διακοπής του αγώνα με τον Πανθρακικό από τον διαιτητή Τριτσώνη.

Αυτό έγινε το χθες απόγευμα και στη συνέχεια ήρθε η κλήση σε απολογία από την πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας.

Για τη αυριανή (13:00) μεγάλη «μάχη» στην ΑΕΚ αποφάσισαν να χαράξουν σκληρή υπερασπιστική γραμμή, μέσω της οποίας θα επιχειρήσουν να αποδείξουν πως συνέτρεχε λόγος διακοπής της αναμέτρησης.

Στην Ένωση εκτιμούν πως μπορούν να δικαιωθούν, αφού έχουν την συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Οι άνθρωποι του Πανθρακικού ήταν απόλυτα σύμφωνοι για τη συνέχιση του ματς, η Αστυνομία δικαιώνει τους «ασπρόμαυρους» και η έκθεση του κ. Τριτσώνη περιέχει αρκετές ανακρίβειες. Η όλη συζήτηση, δηλαδή, έχει κάποια βάση.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ προχωράει περισσότερο το θέμα της διαμάχης με τον Τριτσώνη και θα τον μηνύσει για «παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση εγγράφων».

Η ΑΕΚ το πάει παραπέρα το θέμα της διαμάχης με τον Τριτσώνη και σήμερα αναμένεται η ΠΑΕ να καταθέσει μήνυση. Η μήνυση κατά του διαιτητή, σύμφωνα με το σκεπτικό των «κιτρινόμαυρων», θα γίνει για παράβαση καθήκοντος, αλλά και ψευδή κατάθεση των εγγράφων του.

Στηρίζουν Τριτσώνη

17/04/2013
 Σαφή θέση υπέρ του Σταύρου Τριτσώνη παίρνει -ανεπίσημα μέχρι τώρα- η ΕΠΟ.

Στηρίζουν Τριτσώνη
Έχουν ήδη ακουστεί πάρα πολλά για την απόφαση του διαιτητή Σταύρου Τριτσώνη να διακόψει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, με κάποιους να στηλιτεύουν τη στάση του και ορισμένους να υποστηρίζουν πως έκανε αυτό που ορίζουν οι κανονισμοί.

Μεταξύ εκείνων που έχουν τη δεύτερη άποψη είναι και η ΕΠΟ, μέλη της οποίας σχολίαζαν χαρακτηριστικά: «Στοχοποιείται ένας άνθρωπος επειδή κάνει σωστά τη δουλειά του», ξεκαθαρίζοντας πάντως, πως δεν πρόκειται να ανακατευτούν στο έργο των δικαιοδοτικών οργάνων.

Φόβοι για προβοκάτσια στον Άρη

17/04/2013
 Να προφυλάξουν τον Άρη από τυχόν απόπειρα προβοκάτσιας θέλουν οι άνθρωποι της διοίκησης, ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Φόβοι για προβοκάτσια στον Άρη
Οι υπόνοιες ότι οπαδοί των Θεσσαλονικέων αναμείχθηκαν στα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, έχουν πυροδοτήσει το φόβο για τυχόν… αντίποινα από οπαδούς άλλων ομάδων, με στόχο την τιμωρία του Άρη.

Έτσι, στη χτεσινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, η ΠΑΕ αποφάσισε να πάρει εισιτήρια μόνο για το πέταλο του γηπέδου της Ξάνθης, τα οποία θα διατεθούν ονομαστικά.

Τα 1200… μαγικά χαρτάκια που θα έχουν στη διάθεσή τους οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα βγουν σε εκδοτήριο προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να πέσουν σε λάθος χέρια.

Επιπλέον, η διοίκηση ήρθε σε συνεννόηση με τους οργανωμένους οπαδούς προκειμένου να υπάρξουν ομάδες περιφρούρησης και να μην πάει κανένας οπαδός του Άρη σε άλλη θύρα του γηπέδου.


ALEX WEB RADIO/TV

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Νταϊφάς: "Προσοχή στους φίλους Ολυμπιακούς που δεν έχουν ζήσει τα πέτρινα χρόνια"

Νταϊφάς: "Προσοχή στους φίλους Ολυμπιακούς που δεν έχουν ζήσει τα πέτρινα χρόνια"

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σταύρος Νταϊφάς, καταδίκασε με γραπτή του δήλωση τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Μετά τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, τον Σωκράτη Κόκκαλη, και ο Σταύρος Νταϊφάς τάχθηκε στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του νυν διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο άλλοτε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας επέστησε την προσοχή σε όσους φίλους του Ολυμπιακού δεν έχουν ζήσει τα πέτρινα χρόνια, καταδικάζοντας τις έντονες αποδοκιμασίες στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Σταύρου Νταϊφά:

"Είναι νόμος του ποδοσφαίρου να μη κερδίζει πάντοτε η ομάδα της καρδιάς μας, ακόμη και αν κατά γενική παραδοχή διαθέτει τους καλύτερους παίκτες και έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα πολλές αγωνιστικές πριν από την λήξη του.

Θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά εκείνων των ολίγων- ευτυχώς- οπαδών του αγαπημένου μας Ολυμπιακού που εκφράστηκαν με υβριστικό τρόπο κατά του προέδρου μας Βαγγέλη Μαρινάκη. Ενός νέου ανθρώπου, που γαλουχήθηκε και μεγάλωσε μέσα στην θρυλική οικογένεια του συλλόγου και ο οποίος έδωσε και εξακολουθεί να δίνει πολλά χρήματα για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ, συνδράμει και εγγυάται τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ενώ και καθημερινά αφιερώνει πολλές ώρες εργασίας καταθέτωντας και τη ψυχή του για να βρίσκεται ο Ολυμπιακός στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αντί  ευχαριστιών και ευγνωμοσύνης, είναι κρίμα να εξαργυρώνει την τεράστια προσφορά του δεχόμενος προσωπικές ύβρεις. Γι’ αυτό καθιστώ όλους τους φίλους του Ολυμπιακού υπεύθυνους για το μέλλον της ομάδας. Γιατί σε μια εποχή σκληρής λιτότητας, που κολοσσοί εξαφανίζονται και ομάδες διαλύονται, ο Ολυμπιακός πορεύεται απρόσκοπτα και υπερήφανα προς την απόλυτη επίτευξη των υψηλών στόχων του.

Προσοχή λοιπόν! Γιατί αυτοί που υβρίζουν, προφανώς δεν έχουν ζήσει τα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού. Και το λέω σαν άνθρωπος που υπηρέτησα την ιδέα του Ολυμπιακού, γιατί αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης φύγει ο Ολυμπιακός θα βιώσει καταστάσεις που δεν θέλω να σκέπτομαι, όπως δεν πιστεύω ότι δεν θέλουν να σκέπτονται οι λογικοί οπαδοί και φίλοι που ακολουθούν και πιστεύουν στην ιδέα του Ολυμπιακού μας".

www.redplanet.gr/

Τα εισιτήρια για Πανθρακικό και Πανιώνιο

Τα εισιτήρια για Πανθρακικό και Πανιώνιο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των δύο εισιτηρίων για τα δύο "κολλητά" εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Πανθρακικό για το Κύπελλο και Πανιώνιο για το Πρωτάθλημα.
Το πρωί της Τετάρτης (17/4) αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανθρακικό, αλλά και τον τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο, όπου θα πραγματοποιηθεί και η φιέστα για την κατάκτηση του 40ού τίτλου στην ιστορία του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για την 6η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 18/04/2013 και ώρα 20:00 και για την 30η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 21/04/2013 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Τετάρτη 17/04 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00 και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Τετάρτη 17/04 έως την Παρασκευή 19/04 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00, το Σάββατο 20/04 από τις 10:00 – 17:00 και την ημέρα του αγώνα από 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων με ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ και ΠΑΝΙΩΝΙΟ είναι οι ακόλουθες: 10€, 12€, 15€, 20€, 25€, 85€ (VIP).

Εισιτήρια και για τους δύο αγώνες θα διατίθενται και μέσω της Επίσημης Φωνητικής Πύλης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 14707. Για τον Πανθρακικό την Τετάρτη 17/04. Η παραλαβή των συγκεκριμένων εισιτηρίων θα γίνει ΜΟΝΟ την Πέμπτη 18/04 και ώρες 10:00 έως 19:00 στο εκδοτήριο έξω από την Θύρα 25 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. Για τον Πανιώνιο από την Τετάρτη 17/04 έως την Παρασκευή 19/04. Η παραλαβή των συγκεκριμένων εισιτηρίων θα γίνει ΜΟΝΟ το Σάββατο 20/04 και ώρες 10:00 έως 15:00 στο εκδοτήριο έξω από την Θύρα 25 στο γήπεδο "Γ Καραϊσκάκης" με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK MASTERCARD, μέσω CITIBANK, στο τηλ.  801 500 7777 .

Για τον Πανθρακικό την Τετάρτη 17/04 μεταξύ των ωρών 10:00 - 20:00. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Πέμπτη 18/04 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Για τον Πανιώνιο από την Τετάρτη 17/04 έως την Παρασκευή 19/04 μεταξύ των ωρών 10:00 - 20:00. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Κυριακή 21/04 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank Mastercard θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού".

www.redplanet.gr/