ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Η κλήρωση του TOP 16…



Η κλήρωση του TOP 16…
16/12/2010 23:42:00
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 2,3 ΚΑΙ 4…Στις 4 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη η κλήρωση των ομίλων του Top-16 της Ευρωλίγκας. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο σάιτ της Ευρωλίγκα. Το Top-16 θα διεξαχθεί το διάστημα 19/1-3/3. Παρόλο ,πάντως, που ο Ολυμπιακός είναι επικεφαλής ομίλου αναμένεται να έχει δύσκολο έργο καθώς ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα που τερματίζει τρίτη και η Κάχα που τερματίζει τέταρτη μόνο αμελητέες δεν είναι.

Παίρνουν τα μέτρα τους στον Παναθηναϊκό

Παίρνουν τα μέτρα τους στον Παναθηναϊκό


Δημοσίευση 17/12/2010 18:53 Ανανέωση 17/12/2010
Μετά τις τελευταίες τιμωρίες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον αγώνα της ομάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε αυτήν αναφέρει κάποιες «οδηγίες» σχετικά με την συμπεριφορά των φιλάθλων των «πρασίνων». Η διοίκηση του παναθηναϊκού μέσα από αυτή την ανακοίνωση προσπαθεί να βάλει ένα τέρμα, σχετικά με τα έκτροπα τα οποία λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες αγωνιστικές στα παιχνίδια του «τριφυλλιού».
Η ανακοίνωση αναφέρει:
« Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου, για τα ακόλουθα:
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 την ημέρα του αγώνα.

Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο. Η Α΄ Είσοδος θα παραμείνει κλειστή για την πρόσβαση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

Η πρόσβαση και η είσοδος στο στάδιο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν εισιτήριο ή θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών θα απαγορεύεται.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.»

Ο Κουκουλάκης επιστρέφει

Ο Κουκουλάκης επιστρέφει

Ανανέωση 18/12/2010 07:29
Την Τρίτη 21/12 θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες για την Πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός θα διευθύνει ο Γιάχος του συνδέσμου Χίου, ενώ το Ατρόμητος Αθηνών – Καβάλα ο Κουκουλάκης του συνδέσμου Ηρακλείου.
Με το ορισμό του Κουκουλάκη, λήγει αυτόματα και η τιμωρία που του είχε επιβληθεί από την αρχή του πρωταθλήματος για τα σφυρίγματα του την 3η αγωνιστική και πιο συγκεκριμένα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης
Αναλυτικά οι διαιτητές των δύο αναμετρήσεων της Τρίτης 21/12 για την 5η φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ:
Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός (15:30)
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ελευθερίου (Αθηνών)

Ατρόμητος-Καβάλα (17:30)
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νίας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

Ο Βγενόπουλος, ο Πηλαδάκης κι η offshore (μέρος B)

Ο Βγενόπουλος, ο Πηλαδάκης κι η offshore (μέρος B)

Δημοσίευση 07/12/2010 11:51 Ανανέωση 08/12/2010 06:46
Σάλο προκάλεσαν οι χθεσινές αποκαλύψεις του newsbomb σχετικά με τη στενή αλλά και «περίεργη» σχέση δύο «πληθωρικών» προσωπικοτήτων, του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Κώστα Πηλαδάκη. Μια σχέση που περνά μέσα από την offshore εταιρεία Anakon Investments και προκαλεί σωρεία ερωτημάτων για το βίο και την πολιτεία του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από την περιβόητη MIG και του βασικού μετόχου της Vivere.

Ο Βγενόπουλος, ο Πηλαδάκης κι η offshore (μέρος Α)

Ο Βγενόπουλος, ο Πηλαδάκης κι η offshore (μέρος Α)

Δημοσίευση 06/12/2010 13:11 Ανανέωση 07/12/2010 07:28
Σε μια υπεράκτια εταιρία την Anakon Investments βρίσκεται το «κλειδί της στενής σχέσης του βασικού μετόχου της Vivere κ. Κ. Πηλαδάκη και του ιδρυτή και ιθύνοντος νου του ομίλου Marfin κ. Ανδρέα Βγενόπουλου.
Μια σχέση με σωρεία ερωτημάτων που αφορούν τόσο το αυθύπαρκτο της επιχειρηματικής οντότητας Πηλαδάκη και καταλήγουν στο αν και σε ποιο βαθμό τίθεται μείζον θέμα παραπλάνησης του επενδυτικού κοινού.
Ειδικότερα στο απολογιστικό δελτίο της MFG για τη χρήση 2004 αναφέρεται ότι έχει στην κατοχή της ομολογίες από τρία ομολογιακά δάνεια της ANAKON Investments συνολικού ύψους 16,899 εκ Ευρώ. Στο ενημερωτικό δελτίο της Vivere στις εταιρίες συμφερόντων του βασικού μετόχου ο κ. Πηλαδάκης εμφανίζεται ως διαχειριστής και εταίρος της Anakon Investements χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι μόνος εταίρος.

Αλλαγή ώρας στο μπάσκετ

Αλλαγή ώρας στο μπάσκετ
16 | 12 | 2010
 
 
 Νωρίτερα από την ώρα που είχε αρχικά οριστεί θα γίνει ο αγώνας Ολυμπιακός - Περιστέρι, την Κυριακή στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική της Α1.
Οι Πειραιώτες είχαν ζητήσει αλλαγή ώρας, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Τελικά, λόγω της συνεδρίασης της Βουλής που θα μεταδοθεί από την ΕΤ1, ο αγώνας αλλάζει ώρα και από τις 16.00, πάει στις 12.30.
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:
"Ο ΕΣΑΚΕ σας ενημερώνει ότι ο αγώνας Ολυμπιακός - Περιστέρι της 9ης αγωνιστικής αλλάζει ώρα διεξαγωγής λόγω της απευθείας μετάδοσης της συζήτησης στη Βουλή. Η αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/12 και ώρα 12:30 και θα μεταδοθεί από την ΕΤ1".

Τα Χριστούγεννα στην Χαλκίδα!



Τα Χριστούγεννα στην Χαλκίδα!
17/12/2010
Η Α.Ε. Ληλαντίου και η σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς [Χαλκίδα] με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Μπούρτζι, διοργανώνει το εορταστικό διήμερο 26 ΚΑΙ 27-12-10 [Κυριακή και Δευτέρα] ,στις εγκαταστάσεις της σχολής της, ποδοσφαιρικούς αγώνες Αγάπης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας. Η συμμετοχή μας και η ενίσχυση αυτών των παιδιών, αποτελεί πράξη κοινωνικής προσφοράς και καθήκοντος ,γιατί ο αθλητισμός είναι η ιδανική μορφή αλληλεγγύης των παιδιών προς τα παιδιά.

Θα συμμετάσχουν οι ομάδες:1)ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ [ΧΑΛΚΙΔΑΣ), 2)ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ , 3)ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, 4)ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΙΟΝΤΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ, και 5)ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
ΤΜΗΜΑΤΑ ΗΛΙΚΩΝ=98-99-2000-2001,και 2002-03.
ΗΜΕΡΕΣ = ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 15.00-21.00 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Κίτσι όπως Ολυμπιακός

Κίτσι όπως Ολυμπιακός

Στα πρότυπα του Ολυμπιακού δουλεύει όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας η Κίτσι.
Σύμφωνα με την "Marca" η ομάδα του Χονγκ Κονγκ μαζί με τον Θρύλο είναι στην κορυφή της λίστας με τους συλλόγους που έχουν στο δυναμικό τους, τους περισσότερους Ισπανούς παίκτες, αλλά και Ισπανό τεχνικό στο τιμόνι τους.
Η Κίτσι έχει πέντε Ίβηρες παίκτες, ενώ ο Ολυμπιακός τέσσερις. Και οι δύο ομάδες οδηγούν την κούρσα στα πρωταθλήματα τους, ενώ ο προπονητής της Εθνικής Βιθέντε ντελ Μπόσκε, τσεκάρει την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Κίτσι.

Να σημειώσουμε ότι, προπονητής της ομάδα από το Χονγκ Κονγκ είναι ο Τζόσεφ Κομπέου.

Κραυγή αγωνίας στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!

Κραυγή αγωνίας στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!


Στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό πρέπει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου να συγκεντρώσουν 400.000 ευρώ που είναι το συνολικό ποσό των άμεσων υποχρεώσεων, ειδάλλως θα πρέπει να ανασταλεί η λειτουργία των τμημάτων του συλλόγου.
Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ώρα μηδέν. Η αποτίμηση των άμεσων υποχρεώσεων του συλλόγου προς αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και πιστωτές που υπολογίζονται στα 400.000. Mέχρι τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου πρέπει να συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα, αλλιώς ο σύλλογος θα πρέπει να αναστείλει τη λειτουργία των τμημάτων του.
Ο Λεωνίδας Θεοδωράκης ξεκίνησε προσπάθειες μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής διοίκησης του Ερασιτέχνη, για να συγκεντρωθούν τα χρήματα. Οι άνθρωποι στους οποίους θα στραφούν είναι οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν αυτή τη στιγμή, δηλαδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Σωκράτης Κόκκαλης και η οικογένεια Αγγελόπουλου.
(Πηγή) gazzetta.gr

Πρόγραμμα 16ης - 22ης Αγωνιστικής Super League ΟΠΑΠ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - 16:24

Πρόγραμμα 16ης - 22ης Αγωνιστικής Super League ΟΠΑΠ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα 16ης - 22ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Στο ίδιο τραπέζι για την βία



Στο ίδιο τραπέζι για την βία
17/12/2010
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΓΑ...Οι συνεχόμενες περιπτώσεις επεισοδίων σε γήπεδα της Superleague ανάγκασε τον ΓΓΑ κ. Μπιτσαξή να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη για το μεσημέρι της Δευτέρας στην οποία θα παρεβρεθούν ο πρόεδρος της Superleague κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Νικόλας Πατέρας, με αφορμή τα επεισόδια σε δύο συνεχόμενους αγώνες του Παναθηναϊκού, με τις Σέρρες στο ΟΑΚΑ και με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Προτάθηκε ο Κάσερες

Προτάθηκε ο Κάσερες

Αρκετά είναι τα ονόματα των παικτών που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό τα τελευταία 24ωρα. Ένα απ' αυτά είναι και του Χούλιο Σέζαρ Κάσερες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος διεθνής Παραγουανός, ο οποίος μένει ελεύθερος στις 31 Δεκεμβρίου από την Ατλέντικο Μινέιρο έχει προταθεί στους Πειραιώτες, οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωση του με προσοχή.
Ο έμπειρος αμυντικός μέσος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Παραγουάης, ενώ μπορεί να καλύψει με την ίδια άνεση και την θέση του στόπερ.

Το καλοκαίρι αγωνίστηκε στο Μουντιάλ με το εθνόσημο της χώρας του και αν μη τι άλλο μόνο απαρατήρητος δεν μπορεί να περάσει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι βέβαια έχουν δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός παίκτη με πιο επιθετικές αρετές.

Χολέμπας ή Μπράβο με Λάρισα

Χολέμπας ή Μπράβο με Λάρισα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται να έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή (19:30, NS1) κόντρα στην Λάρισα. Δίλημμα για το αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής.
Η επιστροφή του Άλμπερτ Ριέρα και η αγωνιστική μεταμόρφωση του Ζαουάντ Ζαϊρί είναι δύο νέα που ικανοποιούν απόλυτα τον Βάσκο τεχνικό του Θρύλου, ο οποίος, όμως, "πονοκεφαλιάζει" για τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας
Βασικοί υποψήφιοι οι Χοσέ Χολέμπας και Ραούλ Μπράβο, με τον πρώτο να έχει μικρό προβάδισμα, καθώς βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Mαρινάκης: "Θα σε πιάσω από τον σβέρκο"

Mαρινάκης: "Θα σε πιάσω από τον σβέρκο"

"Έκρηξη" Μαρινάκη στο Δ.Σ. της Superleague, "θα σε πιάσω από τον σβέρκο", είπε στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, ενώ ο Μπέος είπε στον Πατέρα: "Eίσαι Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί".
Απίστευτες καταστάσεις συνέβησαν στο Δ.Σ. της Superleague το απόγευμα της Παρασκευής (17/12), καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Γιώργο Κωνσταντινίδη, ενώ στη συνέχεια ήρθαν σε κόντρα οι Νικόλας Πατέρας και Αχιλλέας Μπέος, με απίστευτες ατάκες να φεύγουν από τα στόματα των τεσσάρων εκπροσώπων, που λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια.
Ο κ. Κωνσταντινίδης προκάλεσε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τα λεγόμενα του, καθώς όταν ο κ. Μαρινάκης του έκανε αναφορά για τους τραμπουκισμούς που συνέβησαν στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, ο εκπρόσωπος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ χαμογέλασε και απάντησε με ειρωνικό ύφος πως δεν συνέβη απολύτως τίποτα στο παιχνίδι, προκαλώντας τον θυμό του κ. Μαρινάκη, ο οποίος εκνευρισμένος αποκάλεσε τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ "φαιδρό υποκείμενο".

KΛΗΡΩΣΗ EUROPA LEAGUE - CHAMPIONS LEAGUE (VIDEO)

 KΛΗΡΩΣΗ EUROPA LEAGUE - CHAMPIONS LEAGUE (VIDEO)

Δύσκολη κλήρωση και για τους δυο εκπροσώπους μας στους "32" του Europa League. Η "ρώσικη αρκούδα" στο δρόμο του ΠΑΟΚ και οι "νεόπλουτοι" του Μάντσεστερ στο δρόμο του Άρη. Δείτε το προφίλ των αντιπάλων και βίντεο.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Χαλαρός και πρώτος

Χαλαρός και πρώτος

 
Δίχως να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ηλυσιακού στο κλειστό των Ιλισίων με 91-60 και ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Διοργάνωση: Α1

Αγωνιστική: 8η

Αγώνας: Ηλυσιακός- Ολυμπιακός

Γήπεδο: Κλειστό Ιλισίων

Η εικόνα της αναμέτρησης:

Στα μάτια θέλησε να κοιτάξει τον Ολυμπιακό ο γηπεδούχος και ουραγός Ηλυσιακός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι παίζοντας σκληρά κάτω από την ρακέτα κατάφεραν να κρατήσουν κοντά στο σκορ τους Πειραιώτες όμως οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλευόμενοι την υπεροχή τους κάτω από την ρακέτα αλλά και έξω από τα 6,75 πήραν το προβάδισμα ακόμα και με διψήφιο αριθμό στο πρώτο δεκάλεπτο με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Γιάννη Μπορούση (11 πόντους). Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» θα καταφέρουν με την συμπλήρωση των δέκα λεπτών να κατεβάσουν την διαφορά στους εννέα πόντους (19-28).

"Ο Μήτρογλου δεν είναι προς παραχώρηση"

"Ο Μήτρογλου δεν είναι προς παραχώρηση"


Ο τεχνικός διευθυντής της Κέρκυρας Νίκος Λυράκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM και τόνισε ότι η ομάδα του έχει κάνει επαφή με τον Ολυμπιακό για να αποκτήσει κάποιους παίκτες από τον Θρύλο υπό την μορφή δανεισμού, ενώ παράλληλα είπε ότι από τους "ερυθρόλευκους" δεν έχει τεθεί θέμα παραχώρησης του Μήτρογλου:

"Έχουμε μία επαφή με τον Ολυμπιακό για κάποιους παίκτες, όπως και με όλες τις θεωρητικά μεγαλύτερες ομάδες από εμάς.

Προφανώς μας ενδιαφέρουν παίκτες που είναι προς παραχώρηση, αλλά για τον Μήτρογλου δεν μας έχει τεθεί δεδομένο από τον Ολυμπιακό ότι είναι προς παραχώρηση".

Προσοχή στις πράσινες παγίδες!



Προσοχή στις πράσινες παγίδες!
17/12/2010
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ...Εχουμε φτάσει στα μέσα του πρωταθλήματος και πλέον έχουν καταλάβει που βαδίζουμε. Από την μία ο Ολυμπιακός μάχεται με τα αγωνιστικά του προσόντα και από την άλλη ο Παναθηναϊκός με το παρασκήνιο. Αφου οι πράσινοι δεν μπορούν να τα βάλουν στα ίσια με τους ερυθρόλευκους εφαρμόζουν πλάγια μέσα. Χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή για τον κόσμο που θα πάει στην Τρίπολη την Τετάρτη. Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική για επεισόδια στον αγώνα με τον Αστέρα και ήδη στήνουν παγίδες στον δρόμο του Θρύλου. Εδώ ουσιαστικά το προανήγγειλε ο δικηγόρος του Αστέρα λέγοντας στον αθλητικό δικαστή ότι τα ίδια θα γίνουν και στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Δηλώνει παρών ο Ουρτάδο



Δηλώνει παρών ο Ουρτάδο
17/12/2010 00:25:56
Η απουσία του Ντουντού δημιουργεί ένα κενό το οποίο όμως είναι έτοιμος να καλύψει στο ακέραιο ο Ουρτάδο. Ο Ισπανός θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα και το παιχνίδι της Κυριακής αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία γι αυτό. Ο Ουρτάδο άλλωστε αποτελεί επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε και θέλει να δικαιώσει και τον προπονητή του. Πάντως μέχρι τώρα ο Ουρτάδο έχει λάβει χρόνο συμμετοχής σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας 35 πάσες αλλά και 19 λάθη σε 674 λεπτά.

Ο Ντουντού φέρνει στο... τραπέζι Κουμορτζί!


Ο Ντουντού φέρνει στο... τραπέζι Κουμορτζί!
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 17/12/2010 00:26:25
ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΝΕΖΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...Από τη στιγμή που ο Ντουντού θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου, (κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να πάει και παραπάνω) λόγω του καθαρισμού στο μηνίσκο, στον Ολυμπιακό κάνουν δεύτερες σκέψεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Mε νέο προπονητή η Λάρισα

Mε νέο προπονητή η Λάρισα

Ο Νορβηγός Γιόρν Άντερσεν θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ και θα καθίσει στον πάγκο της Λάρισας κόντρα στον Ολυμπιακό (19/12).
Ο 47άχρονος τεχνικός βρίσκεται από την Πέμπτη (16/12) στη θεσσαλική πρωτεύουσα, όπου θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ την Κυριακή (19/12) αναμένεται να είναι στον πάγκο των "βυσσινί" για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
Ο Άντερσεν υπήρξε ο προπονητής που ανέβασε τη Μάιντς στην Μπουντεσλίγκα το καλοκαίρι του 2009, όμως απολύθηκε μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της σεζόν 2009/2010 λόγω "διαφοράς φιλοσοφίας" με τη διοίκηση του γερμανικού συλλόγου, όπως ανέφερε τότε η σχετική ανακοίνωση.

Το καλοκαίρι του 2007 είχε βρεθεί ξανά στην Ελλάδα, όπου είχε συμφωνήσει να αναλάβει την Ξάνθη, αλλά η συνεργασία αυτή δεν προχώρησε ποτέ. Το συμβόλαιο του Άντερσεν με την ΑΕΛ θα είναι 18άμηνης διάρκειας, με προοπτική ανανέωσης για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο.

Ολυμπιακός: όλα καλά για Μιραλάς

Ολυμπιακός: όλα καλά για Μιραλάς

Από τον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία για την υπόθεση του Μιραλάς, μετά την τρίωρη σύσκεψη της διοίκησης με τον μάνατζερ του παίκτη. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr έχει το θέμα.
Η ατάκα, "όλα καλά", είναι αυτή που ακούστηκε από επίσημα χείλη του Ολυμπιακού μετά την τρίωρη συνάντηση των Ευάγγελου Μαρινάκη και Σωκράτη Κομινάκη με τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, τον Κριστόφ Ενροτέ.
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν δόθηκαν λεπτομέρειες προς τον Τύπο, ενώ κι ο ατζέντης ακόμη δεν έχει μιλήσει, αλλά δεν φάνηκε να υπάρχει καμία ανησυχία στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, παρότι προφανώς δεν λύθηκαν όλα τα προς συζήτηση θέματα.

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού λέει ότι, "η διοίκηση γνωστοποίησε προς τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ότι η διάθεσή της είναι να ενεργοποιήσει την υπάρχουσα οψιόν για αγορά του από τη Σεντ Ετιέν έως τις 31 Ιανουαρίου του 2010".

Ως γνωστόν, βάσει αυτής της συμφωνίας, ο Ολυμπιακός πρέπει να πληρώσει στους Γάλλους 2,5 εκ. Ευρώ σε τρεις δόσεις, για να πάρει τα δικαιώματα του Μιραλάς.

Σκέψεις για δύο μεταγραφές

Ο τραυματισμός του Ντουντού Σεαρένσε κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε δύο μεταγραφές την χειμερινή περίοδο αντί για μία που είχαν αρχικά αποφασίσει.
Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός δράσης για διάστημα δύο μηνών, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό στην ερυθρόλευκη τεχνική ηγεσία.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει πολύ καλά πως η μεσαία γραμμή χωρίς την παρουσία του Ντουντού Σεαρένσε χάνει αρκετή από την δύναμη της, καθώς ο λάτιν χαφ όποτε βρίσκεται σε καλή κατάσταση αποτελεί την "κολόνα" του κέντρου των Πειραιωτών.

Οι "προτεινόμενοι" στη διάθεση Μαρινάκη

Οι "προτεινόμενοι" στη διάθεση Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ λίστα με όλους τους παίκτες (και σε όλες τις θέσεις) που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Έντονη κινητοποίηση επικρατεί στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, καθώς η διοίκηση θέλει να είναι πανέτοιμη, μόλις ανοίξει η αγορά του Γενάρη.
Μάλιστα, αναμένεται σύντομα συνάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Εκεί, ο Σύμβουλος της διοίκησης του Ολυμπιακού σε θέματα μεταγραφών, θα ενημερώσει τον προπονητή της πειραϊκής ομάδας για την σχετική λίστα.

ΚΛΗΡΩΣΗ EUROPA LEAGUE KAI CHAMPIONS LEAGUE

17/12/2010
Mission… possible!

Europa League: OΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ (video)










Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ηλυσιακός - Ολυμπιακός 60-91-ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ...

Ηλυσιακός - Ολυμπιακός 60-91

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Ηλυσιακό με 91-60 εκτός έδρας και πέτυχε την όγδοη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1. Επεισόδια έξω από το γήπεδο, μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε οπαδούς των ερυθρολεύκων με εκείνους του Παναθηναϊκού, συμπλοκές με τα ΜΑΤ.

«Ραντεβού» για επεισόδια?? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ???

«Ραντεβού» για επεισόδια

16/12/2010

«Ραντεβού» για επεισόδια 
Τα χειρότερα απέτρεψε η αστυνομία, τουλάχιστον στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου των Ιλισίων. Με αφορμή το παιχνίδι της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Ηλυσιακό και στον Ολυμπιακό, οπαδοί των «ερυθρολεύκων» -όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές- είχαν δώσει «ραντεβού» για επεισόδια.

Η έντονη κινητικότητα από οπαδούς των δύο ομάδων έγινε έγκαιρα αντιληπτή από τις Αρχές οι οποίες με άμεση επέμβαση ανδρών της ομάδας «ΔΙΑΣ», προσπάθησαν και σταμάτησαν την συνάντηση των δύο πλευρών.

Παρόλα αυτά, δεν απετράπησαν οι συγκρούσεις των οπαδών με τους αστυνομικούς που ήταν στο γήπεδο. Μάλιστα, σε ένα σημείο της τέταρτης περιόδου του αγώνα μπάσκετ, αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού έφυγαν από τις κερκίδες για να συναντηθούν με άλλους του Παναθηναϊκού που είχαν φτάσει στην περιοχή.

Η αστυνομία απέτρεψε νέα συνάντηση, αλλά υπάρχουν φόβοι, πως το «σκηνικό» δεν αποκλείεται να μεταφερθεί σε άλλο σημείο της περιοχής, με νέο «ραντεβού» μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

* Πριν από το τζάμπολ του αγώνα υπήρξε τηλεφώνημα στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», σύμφωνα με το οποίο έχει τοποθετηθεί βόμβα έξω από το γήπεδο. Ακολούθησε έρευνα των Αρχών στην οποία δεν βρέθηκε τίποτα.
 ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ SPORT FM .....ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ....
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ...ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ???? ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ????
ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΕΙ??
ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΜΑΔΑ?? ΕΓΙΝΑΝ ..ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ??? ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ....ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ... ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΩΜΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ!!

Στον Αστέρα Τρίπολης ρίχνει την ευθύνη για τα επεισόδια ο Πατέρας!-Κοινή γραμμή ΠΑΟ – Αστέρα «Για όλα φταίει η αστυνομία…»!

Στον Αστέρα Τρίπολης ρίχνει την ευθύνη για τα επεισόδια ο Πατέρας!


Την ευθύνη για τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στον μεταξύ τους αγώνα επιρρίπτει στον Αστέρα Τρίπολης και την αστυνομία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με επιστολή του Νικόλα Πατέρα προς τον αρκαδικό σύλλογο. «Τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς που καλούμαστε να απολογηθούμε για γεγονότα που συνέβησαν σε ξένο γήπεδο μετά από αγώνα για τον οποίο δεν ζητήσαμε και δεν πήραμε εισιτήρια;», αναφέρεται στην επιστολή που απαντά στη διοίκηση του Αστέρα, η οποία έριξε την ευθύνη στους «πράσινους».

Οι σφυρίχτρες της 15ης αγωνιστικής

16/12/2010

Οι σφυρίχτρες της 15ης αγωνιστικής


Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που καλούνται να «σφυρίξουν» τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με τον Σπύρο Τριτσώνη να διαιτητεύει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, τον Ηλία Σπάθα το ΑΕΛ-Ολυμπιακός ενώ ο Παππάς το Ηρακλής-ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Λάρισα - Ολυμπιακός (Σπάθας)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου (Τριτσώνης)

Καβάλα - Ατρόμητος (Σιδηρόπουλος)

Άρης - Skoda Ξάνθη (Βοσκάκης)

Ηρακλής - ΑΕΚ (Παππάς)

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης (Κωνσταντινέας)

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ (Αρετόπουλος)

Εργοτέλης - Πανσερραϊκός (Κύρκος).

(Τρί)καλη η απόφαση! (VIDEO)


(Τρί)καλη η απόφαση!

  Δημοσιεύθηκε: 16/12/2010 - 17:48

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική την οποία θα εκτίσει με τα Τρίκαλα, για τα σπασίματα των οπαδών του στην Τρίπολη, που δεν θα μπορούσε να την εκτίσει με ιδανικότερο αντίπαλο.

Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να ασκηθεί  έφεση και αν κινδυνεύσουν να παίξουν χωρίς φιλάθλους στο παιχνίδι πρωταθλήματος της ομάδας τους με τον Αρη. Φυσικά και δεν συγκρίνεται η δυναμικότητα της μίας ομάδας με την άλλη και η σκοπιμότητα σε κάθε αγώνα.

Επιστροφή στα... εγχώρια

Επιστροφή στα... εγχώρια

  Δημοσιεύθηκε: 15/12/2010

Ο Θρύλος μετά από δύο συνεχόμενα ευρωπαϊκά ματς σε Μάλαγα και Σαρλερουά, αντιμετωπίζει την Πέμπτη τον Ηλυσιακό εκτός έδρας στις 18:00 (Live στο Red24.gr). Αυτό που θέλουν οι "ερυθρόλευκοι" είναι να πραγματοποιήσουν μία δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση μετά από το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στο Βέλγιο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σήμερα πρόκειται να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό, ενώ ο τεχνικός του Θρύλου, Ντούσαν Ίβκοβιτς, πρόκειται να τσεκάρει και σε ποιά κατάσταση βρίσκεται ο Ματ Νίλσεν, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στην Μάλαγα ούτε στο Βέλγιο, αφού ήταν τραυματίας.


Euroleague: «Σκότωσε» τον ΠΑΟ στo παρά 3 ο Τουντσερί, 79-78! (video)

Euroleague: «Σκότωσε» τον ΠΑΟ στo παρά 3 ο Τουντσερί, 79-78! (video)


Μία κακή άμυνα ήταν αρκετή για να αχρηστεύσει τη μεγάλη προσπάθεια του Παναθηναϊκού που κατάφερε να επιστρέψει από διαφορά 18 πόντων και να κρατάει το διπλο (και την πρωτιά) στα χέρια του 3’’ πριν τη λήξη. Όμως οι Διαμαντίδης-Περπέρογλου την είδαν (προς στιγμήν) Καντέ-Μπουμσόνγκ και… τράκαραν, αφήνοντας διάδρομο στον (συνήθη ύποπτο) Κερέμ Τουντσερί που σκόραρε για το τελικό 79-78.

"Ολυμπιακός της Ολλανδίας ο Άγιαξ"

"Ολυμπιακός της Ολλανδίας ο Άγιαξ"

Ο Ντένις Ρόμενταλ άσκησε κριτική στους ανθρώπους του Άγιαξ για το γεγονός πως δεν άκουσαν ούτε τον ίδιο ούτε και τον Πάντελιτς, κάνοντας αρκετά λάθη στον καλοκαιρινό σχεδιασμό.
Ο Ντένις Ρόμενταλ μίλησε σε ολλανδική ιστοσελίδα για την φετινή πορεία του Άγιαξ, τονίζοντας πως λείπει η δική του εμπειρία και αυτή του Μάρκο Πάντελιτς από την φετινή ομάδα.
Ο Δανός δεξιός μέσος των Πειραιωτών, που φέτος ήρθε μαζί με τον Σέρβο στράικερ στον Ολυμπιακό, δήλωσε:

Σπάθας στην Λάρισα!



Σπάθας στην Λάρισα!
16/12/2010
Η ΚΕΔ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΗΣ ΟΠΛΑ...Ο Ηλίας Σπάθας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Λάρισα. Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου η ΚΕΔ βγάζει τα μεγάλα όπλα... Ο Σπάθας μετά από τα περσινά όργια φέτος είχε σφυρίξει τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη. Βοηθοί του θα είναι οι Σαραϊδάρης και Μπαλτάς. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου θα σφυρίξει ο Τριτσώνης.

Ετοιμος ο Ριέρα-Ατομικό ο Ρόμενταλ



Ετοιμος ο Ριέρα
16/12/2010
Πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν ο Αλμπερτ Ριέρα γύρισε κανονικά στις προπονήσεις, χαροποιόντας τον προπονητή του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός προπονήθηκε και την Πέμπτη και είναι στην διάθεση του Βαλβέρδε, αν και ίσως προφυλαχθεί από το παιχνίδι με την Λάρισα για να μην κινδυνεύσει με υποτροπή. Αυτό θα συζητηθεί και με τον ίδιο αλλά και με το ιατρικό επιτελείο. 

Ατομικό ο Ρόμενταλ
Συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας ο Ντένις Ρόμενταλ. Ο Δανός μέσος του Ολυμπιακού που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την Πέμπτη προπονήθηκε μόνος του στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Ο Ρόμενταλ δεν είναι στα πλάνα του Βαλβέρδε για τον αγώνα με την Λάρισα και παίζετε πλεόν η επιστροφή του για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Γουστάρει Θρύλο ο Καμενί

Γουστάρει Θρύλο ο Καμενί

Ο Κάρλος Καμενί δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνέχιζε από το καλοκαίρι την καριέρα του στον Ολυμπιακό, εφόσον γίνει επίσημη κρούση. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, ο Καμερουνέζος ξέρει για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον και ανάβει "πράσινο φως", αν οι Πειραιώτες κινηθούν για την απόκτησή του.
Είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για τερματοφύλακα το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός και μια περίπτωση που μπορεί να παίξει δυνατά, είναι αυτή του Κάρλος Καμενί της Εσπανιόλ.
Όπως αναφέρει το Sport24.gr, ο Καμερουνέζος γκολκίπερ γνωρίζει πως η ομάδα του Πειραιά τον έχει στα υπόψιν της και δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό των Πειραιωτών

Κλήθηκε σε απολογία ο Ολυμπιακός

Κλήθηκε σε απολογία ο Ολυμπιακός

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό για σήμερα (12:30) με αφορμή την δήθεν κακή συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Φάληρο.
Ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για την... συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο την περασμένη Κυριακή στο Φάληρο. Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:30.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

Πάει για νυστέρι ο Ντουντού

| Δημοσίευση:Πέμπτη 16, Δεκέμβριος 2010 09:47
Δεν φαίνεται να γλιτώνει το νυστέρι ο Ντουντού μετά τη ρήξη μηνίσκου την οποία υπέστη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Περίπου 1 με 1,5 μήνα θα μείνει εκτός γηπέδων ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού.
Τα νέα μόνο ευχάριστα δεν ήταν για τον Ντουντού Σεαρένσε μια ημέρα μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αφού ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και στον Ολυμπιακό φέρεται να αποφάσισαν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να γίνει τελείως καλά. Όπερ σημαίνει ότι για 1 με 1,5 μήνα βγαίνει νοκ άουτ και στο λιμάνι θα πρέπει να καλύψουν το κενό του είτε με λύση εκ των έσω ή με κάποια μετεγγραφή τον Γενάρη.
Κακά τα ψέματα, ο 27χρονος άσος δεν θυμίζει από πέρυσι τον παίκτη της πρώτης χρονιάς και δεν παίζει όπως θα έπρεπε. Όμως, αλίμονο και αν μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι δεν είναι απώλεια για τον Ολυμπιακό να χάνει για ένα τέτοιο διάστημα τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τα στάνταρ του οποίου είναι υψηλά. Έστω και αν έχει ο ίδιος χαμηλώσει τον πήχη...

Τότε υπήρχε ευθύνη κ. Πατέρα;

Τότε υπήρχε ευθύνη κ. Πατέρα;

Ο Νικόλας Πατέρας τα ρίχνει στην αστυνομία για τα όσα συνέβησαν στην Τρίπολη, λέγοντας ότι η ΠΑΕ δεν είχε ευθύνη. Στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης (2004-05), ο επίσημος Ολυμπιακός είχε;
Το "εδώ που είσαι, ήμουν και εδώ και που είμαι, θα 'ρθεις" δεν βγήκε καθόλου τυχαία και να που έρχονται κάτι γεγονότα σαν αυτά της Τρίπολης, που σαν χαστούκι σε στέλνουν αδιάβαστο. Άραγε, τότε στα επεισόδια της Ν. Σμύρνης την σεζόν 2004-05 ο Ολυμπιακος είχε ευθύνη κ. Πατέρα; Απλά ένα ερώτημα τίθεται, διότι σα να... οσμίζεται ο μέσος οπαδός την ίδια επιχειρηματολογία που η τότε διοίκηση του "τριφυλλιού" καυτηρίαζε. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως!
Εξηγούμαστε, λοιπόν... Με επιστολή του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί την αστυνομία υπεύθυνη για τα επεισόδια στην Τρίπολη και ότι αφού ο επίσημος Παναθηναϊκός δεν πήρε εισιτήρια, άρα δεν ευθύνεται που οι -2.000 οργανωμένοι- οπαδοί του πήγαν στο γήπεδο του Αστέρα και τα έκαναν γης μαδιάμ.

Τα εισιτήρια με τον Αστέρα Τρίπολης!

Τα εισιτήρια με τον Αστέρα Τρίπολης!

Από την Πέμπτη δίνονται εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (22/12) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Το καθένα απ' αυτά κοστίζει 25 ευρώ.
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Να υπενθυμιστεί ότι ο αγώνας διεξάγεται στις 22 Δεκεμβρίου στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για την φάση των "16" της διοργάνωσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει του αγώνα Κυπέλου μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί στην Τρίπολη, την Τετάρτη 22/12/2010 και ώρα 17:15, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος ότι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια (Τιμή 25 €) από το Τμήμα Διαχείρισης εισιτηρίων το οποίο βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (είσοδο VIΡ), από την Πέμπτη 16/12 έως και την Τρίτη 21/12, μεταξύ των ωρών 10:00 - 17:00.

Απαραίτητη η επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας"

Δικαίωση για Μαρινάκη

Δικαίωση για Μαρινάκη

Δικαιώθηκε ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για δήθεν δυσμενείς κρίσεις κατά του Τάσου Κάκου στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ στις 30 Οκτωβρίου.
Απαλλάχθηκε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Ευάγγελος Μαρινάκης, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τις δήθεν δυσμενείς κρίσεις κατά του Τάσου Κάκου και τους ενός βοηθού του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ΄αριθμ. 402/14-12-2010 απόφασή της απαλλάσσει α) την ΠΑΕ Ολυμπιακός και β) τον Α΄ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελο Μαρινάκη, για δυσμενείς κρίσεις κατά διαιτητών (αγώνας ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 30-10-2010)".

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Βίντεο "σοκ" μέσα από το πούλμαν την στιγμή της επίθεσης στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Βίντεο "σοκ" μέσα από το πούλμαν την στιγμή της επίθεσης στους οπαδούς του ΠΑΟΚ


- Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τις στιγμές τρόμου που πέρασαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ
- Ενέδρα θανάτου έστησαν Κροάτες χούλιγκαν και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα
- Τρεις τραυματίες, ο ένας στο χειρουργείο

Από την φονική επίθεση τρεις φίλοι του ΠΑΟΚ διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Ο ένας από τους τρεις τραυματίες έχει σπάσει το χέρι του και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση ενώ οι άλλοι δύο είναι καλά στην υγεία τους. Μετά το συμβάν τα μέτρα ασφαλέιας είναι δρακόντεια στην πρωτεύουσα της Κροατίας ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.

"Καλό θα ήταν Ζιντάν και Τουρέ να μείνουν εδώ"!


"Καλό θα ήταν Ζιντάν και Τουρέ να μείνουν εδώ"!
Ευδιάθετος ο Ερνέστο Βαλβέρδε κοουτσάρησε την ομάδα του Ολυμπιακού μοιράζοντας χαμόγελα προς κάθε κατεύθυνση: "Αρκετοί από τους παλαιούς παίκτες του Ολυμπιακού φάνηκαν πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο. Τζόρτζεβιτς και Γεωργάτος έχουν πολύ υψηλό επίπεδο ακόμα και τώρα. Σήμερα όμως το παιχνίδι είχε φιλικό χαρακτήρα. Ηταν ένα ήρεμο ματς και για μένα σε σχέση με τις άλλες φορές. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απίστευτος, είναι ο καλύτερος, ήταν όλοι εδώ. Με τον Ζιντάν και τον Τουρέ θα ήμασταν ευχαριστημένοι εάν έμεναν εδώ"...

Ντρογκμπά: "Θα ήθελα να ήμουν εκεί"

Ντρογκμπά: "Θα ήθελα να ήμουν εκεί"

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να βρίσκεται δίπλα σε όλα τα αστέρια που θα παρελάσουν από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ιβοριανός επιθετικός της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά, δεν μπόρεσε τελικά να έρθει στην Ελλάδα για το φιλικό κατά της φτώχειας, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι θα ήθελε πάρα πολύ να βρίσκεται στο Φάληρο.
"Γεια σας είμαι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Αυτό που λαμβάνει χώρα σήμερα στην Αθήνα, εκπροσωπεί κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα και μου προκαλεί έντονα συναισθήματα. Είστε όλοι εκεί στην Αθήνα τώρα για τον Αγώνα κατά της Φτώχειας, ενώ εγώ είμαι εδώ, στο Λονδίνο.

Toυρέ: "Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό" (VIDEO)

Toυρέ: "Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό"

O Γιάγια Τουρέ δήλωσε ευτυχισμένος που επέστρεψε στο "Γ. Καραϊσκάκης", δεν έχει ξεχάσει τον Ολυμπιακό, τόνισε πως από τον Πειραιά ξεκίνησαν όλα και αποκάλυψε πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Θρύλο. Δείτε το βίντεο από την κάμερα του RedPlanet.gr με τις δηλώσεις του Ιβοριανού χαφ.
Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο ευγενής Γιάγια Τουρέ, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους, δεχόμενος στη συνέχεια με ευχαρίστηση να βγάλει δεκάδες φωτογραφίες με τους θαυμαστές του, δήλωσε ευτυχισμένος που επέστρεψε στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο νυν παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχει ξεχάσει το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, τόνισε πως στον Πειραιά ξεκίνησε η μεγάλη του καριέρα και αποκάλυψε πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Θρύλο.
Για την 8η φιλική αναμέτρηση κατά της φτώχειας και την βοήθεια που προσφέρει ο συγκεκριμένος αγώνας, ο 27χρονος (13/5/1983), πλέον, Γιάγια Τουρέ, δήλωσε:

Κόκκαλης: "Θα το πάρουμε το πρωτάθλημα"

Κόκκαλης: "Θα το πάρουμε το πρωτάθλημα"

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έκατσε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα επίσημα του "Γ. Καραϊσκάκης", παρακολούθησε το φιλικό και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα
Ο Σωκράτης Κόκκαλης έδωσε το "παρών" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και παρακολούθησε την φιλική αναμέτρηση δίπλα στον νέο μεγαλομέτοχο του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης είδε με περηφάνια να παίζουν στην ομάδα "All-Star" του Ολυμπιακού, παίκτες τους οποίους κάποτε αγόρασε, ποδοσφαιριστές που έγραψαν την δική τους ιστορία στον Πειραιά,

Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο φιλικό



Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο φιλικό

Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια διεξήχθει ο φιλανθρωπικός αγώνας κατά της φτώχειας. Ο πρώτος άρχοντας της χώρας βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησε με ενδιαφέρον τον αγώνα των φίλων του Ζιντάν και του Ρονάλντο με τους ερυθρόλευκους αστέρες. Μάλιστα ο κ. Παπούλιας έκατσε στην εξέδρα μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σωκράτη Κόκκαλη και τον μεγαλομέτοχο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Φυσικά πολλοί ακόμα επίσημοι βρέθηκαν στο Ναο...

Αυτός ναι, είναι "πρέσβης"! (PHOTOS+VIDEOS)

Αυτός ναι, είναι "πρέσβης"!

Εκατοντάδες χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη παρακολούθησαν το σπουδαίο φιλικό κατά της φτώχειας στο Φάληρο. Άξια συγχαρητηρίων η διοίκηση που "μεγάλωσε" μέσα σε ένα βράδυ τον σύλλογο.
Ο πραγματικός "πρέσβης" της Ελλάδας, έγινε παγκόσμιος. Ένας... legend!
Το μεγαλείο σου υπηρετούν πολλοί... Την δόξα σου ζηλεύουν ακόμα περισσότεροι... Η φανέλα σου η πιο βαριά που υπάρχει... Το όνομά σου είναι θρυλικό και από τούτη την στιγμή... παγκόσμιο! Legend!