ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

"Porto Leone""Η επιβράβευση των μελών των συνδέσμων"

"Porto Leone""Η επιβράβευση των μελών των συνδέσμων"

31/05/2014


Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια του 4ου τελικού στο μπάσκετ. Το sold out στο ματς της Κυριακής με τον Πόα ήταν δεδομένο, αλλά η ζήτηση ήταν απίστευτη.
Κι άλλα τόσα εισιτήρια να είχε η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ στη διάθεσή της, θα τα είχε διαθέσει. Έτσι ήταν λογικό και αναμενόμενο αρκετοί να μην μπορέσουν να βγάλουν… άκρη και να μην είναι την Κυριακή στις εξέδρες του ΣΕΦ.
Τα μέλη του συνδέσμου του "Porto Leone", με μήνυμά τους μέσω της σελίδας τους στο facebook, εξήγησαν για μια ακόμα φορά τη σημασία που έχει να είναι κάποιος μέλος ενός συνδέσμου.
Έβαλαν μια φωτογραφία με ένα "μαγικό χαρτάκι" και σχολίασαν: "Κάτι τέτοιες μέρες, που όλοι ψάχνουν σαν τρελοί για ένα εισιτήριο, είναι η καλύτερη επιβράβευση για αυτούς που στηρίζουν και είναι μέλη στους συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 7".


ALEX WEB RADIO/TV

Κληρώνει για το πρωτάθλημα την 1η Ιουλίου

Κληρώνει για το πρωτάθλημα την 1η Ιουλίου

31/05/2014

Κληρώνει για το πρωτάθλημα την 1η Ιουλίου

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρωτάθλημα. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας, πάρθηκε και η σχετική απόφαση αναφορικά με την ημερομηνία κλήρωσης του πρωταθλήματος της σεζόν 2014-15.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου, στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ, και θα ξεκινήσει στις 21:00. Παράλληλα την ίδια ημέρα, αλλά μερικές ώρες νωρίτερα θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας.
Εκεί θα διεξαχθούν οι απαραίτητες  αρχαιρεσίες αναφορικά με την εκλογή του προέδρου και του αναπληρωτή προέδρου της Λίγκας, καθώς ολοκληρώνεται η θητεία του Γιάννη Μώραλη.
Επίσης αποφασίστηκε ότι εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας στην τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 6 Ιουνίου 2014, ή σε τυχόν επαναληπτική, ορίζεται ο πρόεδρος της Λίγκας Γιάννης Μώραλης και αναπληρωτής αυτού, ο αναπληρωτής πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Μποροβήλος.


ALEX WEB RADIO/TV

Παρέμεινε πρόεδρος των Βετεράνων ο Γιώργος Δαρίβας

Παρέμεινε πρόεδρος των Βετεράνων ο Γιώργος Δαρίβας

Συστάθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού και είναι έτοιμο να πιάσει δουλειά. Πρόεδρος παραμένει ο Γιώργος Δαρίβας.
Μετά τις εκλογές της Τετάρτης (28/5), ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Θρύλου προχώρησε την Παρασκευή (30/5) στη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του.



Πρόεδρος παραμένει ο κύριος Γιώργος Δαρίβας, με Α` Αντιπρόεδρο τον κ. Γιάννη Γκαϊτατζή και Β’ Αντιπρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Μίχο. Γενικός Γραμματέας συνεχίζει να είναι ο κ. Αντώνης Γλύκας.

Αναλυτικά η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που πιάνει άμεσα δουλειά:

Πρόεδρος: Γιώργος Δαρίβας
Α' Αντιπρόεδρος: Γιάννης Γκαϊτατζής
B' Aντιπρόεδρος: Παναγιώτης Μίχος
Γενικός Γραμματέας: Αντώνης Γλύκας
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Νίκος Μαργιόλης
Ταμίας: Θανάσης Αγγελής
Αναπληρωτής Ταμίας: Ανδρέας Μπονόβας
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Μίμης Στεφανάκος
Αναπληρωτής Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Σωτήρης Γκαβέζος
Προπονητής Ποδοσφαιρικής Ομάδας: Αντώνης Τζανετουλάκος
Συνεργάτες Προπονητή: Χρήστος Καλτσάς, Μπάμπης Σταυρόπουλος
Υπεύθυνος Γραφείων και Τομέα Υγείας: Γιώργος Κωττάκης

Την νέα εξελεγκτική επιτροπή συνθέτουν οι:

Πρόεδρος: Βαγγέλης Καλογερόπουλος
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Βασιλειάδης
Γραμματέας: Ανδρέας Σάννης




ALEX WEB RADIO/TV

Tα αποτελεσματα των Διεθνων Φιλικων αναμετρησεων (videos)

 Tα αποτελεσματα των Διεθνων Φιλικων αναμετρησεων (videos)

31/05/2014

Ήττα για την Ακτή Ελεφαντοστού

Τζέκο

Η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας, Ακτή Ελεφαντοστού, ηττήθηκε με 2-1 από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στις ΗΠΑ (βίντεο).
Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια (φιλικά/επίσημα) μετρά η Ακτή Ελεφαντοστού, που γνώρισε την ήττα στο Σαιντ Λούις των ΗΠΑ από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για το Μουντιάλ.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βόσνιους ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας του μετά από ασίστ του Πιάνιτς της Ρόμα.
Η Ακτή, βέβαια, έχασε πολλές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που κατάφερε τελικά στο 90ο λεπτό με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.
Ο 36άχρονος άσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μπέγκοβιτς που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι.

Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού- Τρεις μήνες στον Γιαννακόπουλο

Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού- Τρεις μήνες στον Γιαννακόπουλο
 
31/05/2014
 
 Όπως αναμενόταν, η ένσταση του Παναθηναϊκού για το κύρος του χθεσινού αγώνα στο ΟΑΚΑ… έπεσε στο κενό και ο Ολυμπιακός προηγείται και τυπικά 2-1 στη σειρά. Ποιο το σκεπτικό.

Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού
Στο… κενό έπεσε -όπως αναμενόταν- η ένσταση που κατέθεσε χθες το βράδυ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το κύρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο αθλητικός δικαστής -βάσει της απόφασης- έκρινε πως οι υπεράριθμοι άνθρωποι στον ερυθρόλευκο πάγκο πριν την έναρξη δεν έκριναν το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ κι ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος για επανάληψη του ματς.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως οι Πειραιώτες διατηρούν κανονικά το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των τελικών και την Κυριακή στο ΣΕΦ έχουν την δυνατότητα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.


Η ανακοίνωση:

Απορρίπτεται η ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, κατά του κύρους του αγώνα πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης, περιόδου 2013-2014, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.», ο οποίος διεξήχθη στις 29-5-2014, διότι η παράβαση του άρθρου 35 του Κανονισμού Πρωταθλήματος ως προς τον αριθμό τον δικαιουμένων εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, φέροντας την ειδική διαπίστευση του ΕΣΑΚΕ, της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν είχε ως συνέπεια την διαμόρφωση του συγκεκριμένου αποτελέσματος, που σε αντίθετη περίπτωση ενδεχόμενα να ήταν υπέρ της ενιστάμενης ομάδας.

Τρεις μήνες στον Γιαννακόπουλο

Με απαγόρευση εισόδου στους αθλητικού χώρους για τους επόμενους τρεις μήνες τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Τρεις μήνες στον Γιαννακόπουλο
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα έχει το δικαίωμα εισόδου σε αθλητικούς χώρους για τους επόμενους τρεις μήνες.

Αυτή και πρόστιμο 22.000 ευρώ ήταν η τιμωρία που επέβαλε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις παραβάσεις των κανονισμών που έκανε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ.

Sold out στο ΣΕΦ

Sold out στο ΣΕΦ

30/05/2014
 
 Εξαντλήθηκαν και τα ελάχιστα εισιτήρια που είχαν απομείνει για τον τέταρτο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού την Κυριακή στο ΣΕΦ.

Εισιτήρια τέλος για το ΣΕΦ!
Από πριν τον τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είχαν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για τον τέταρτο αγώνα στο ΣΕΦ. Κι αυτά έκαναν φτερά μέσα σε λίγα λεπτά, μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» στο ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε λίγο μετά τις 10:00 την Παρασκευή πως εξαντλήθηκαν τα «μαγικά χαρτάκια» για τον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή (19:45) και στον οποίο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατακτά τον τίτλο σε περίπτωση νίκης.


ALEX WEB RADIO/TV

«Έδεσε» τους πρώτους ο Ολυμπιακός


«Έδεσε» τους πρώτους ο Ολυμπιακός

31/05/2014
 
 Απ’ τους φουνταριστούς ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Κώστα Μουρίκη και Χριστόδουλο Κολόμβο για τα επόμενα τρία χρόνια

«Έδεσε» τους πρώτους ο Ολυμπιακός
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Κώστας Μουρίκης και Χριστόδουλος Κολόμβος, οι οποίοι συμφώνησαν σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι διεθνείς φουνταριστοί βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία του συλλόγου και έδωσαν τα χέρια με το Μιχάλη Κουντούρη, για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2017.

Δεν ασχολείται με Φορτούνη

Δεν ασχολείται με Φορτούνη

31/05/2014
 
 Κόντρα στα σενάρια που ήθελαν τον Κώστα Φορτούνη να είναι «κλεισμένος», ο Ολυμπιακός διέψευσε όχι μόνο την... μεταγραφή, αλλά και το ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο. Κανένα θέμα με Ρομπίνιο.

Δεν ασχολείται με Φορτούνη
Αλλαγή ρότας στον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη. Την ώρα που ο παίκτης φερόταν «κλεισμένος» για τον επαναπατρισμό του, οι πρωταθλητές Ελλάδας διέψευσαν όχι μόνο την μεταγραφή, αλλά και το εν γένει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Εκτός ο Λοτζέσκι

Εκτός ο Λοτζέσκι

31/05/2014
 
 Χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι προπονήθηκε ο Ολυμπιακός. Δεν συμμετείχε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος υπέστη σύσπαση ορθού μηριαίου αλλά δεν υπάρχουν φόβοι για την κατάστασή του.

Εκτός ο Λοτζέσκι
Μία σύσπαση στον ορθό μηριαίο «κληρονόμησε» ο Μάτ Λοτζέσκι από το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός δεν προπονήθηκε, όμως αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας αναφορικά με τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς.

Αλαφουζε...δεν βρεχει, σε φτυνουν...!

 Αλαφουζε...δεν βρεχει, σε φτυνουν...!

31/05/2014

 

Ειπε παλι ο στομας του....και τι δεν ειπε...ανοιξε το κουτακι με τις μαλακιες παλι...Δεν πειραζει που τον γαμανε στο γηπεδο, οπως δηλωσε ο Τρακης...ηταν μια δηλωση στα νευρα του πανω το παιδι μωρε...στεναχωρημενο ηταν , το ειπε...ενταξει, δεν τρεχει τιποτε...καλα...ουτε μια συγγνωμη να μην ζητησει ρε Γιαννακη?Τοσο μεγαλοπρεπης εισαι , τοση κατανοηση δειχνεις στην στεναχωρια του Τρακη, η σου αρεσε  αυτο που ειπε? Ενα απο τα τρια πρεπει να συμβαινει...για πες μας.

Δεν ειπε τιποτε αλλο γιαυτο αλλα ειπε για την παραγκα, ειπε για τον φιλο του τον Ιβαν και για την προσφυγη του μπαοκ,ειπε για τα υπερβολικα προστιμα στον ΠΑΟ (εδω γελανε, και πολυ μαλιστα...)

Ε, δεν θαλεγε για τον Ολυμπιακο και για την βια που προκαλει? δεν θαλεγε οτι η Αστυνομια τους προστατευσε?προς Θεου... 

Ειπε ομως πως δεν ειναι μπασκετικος...αλλα ελπιζει στον Τρακη για να ριξει κανενα φραγκο στην ΠΑΕ ΠΑΟ...γιατι δεν αντεδρασε λετε στην αισχρη δηλωση του Τρακη?καποιο σκοπο εχει...ειναι και μια δηλωση που προκαλει φαντασιωσεις αλλωστε...

Πολλα ειπε, θα τα διαβασετε πιο κατω...μονο για τον Μιχαλολιακο δεν ειπε και για το οτι ο Μωραλης ειναι ο νεος Δημαρχος Πειραια , πως του ξεφυγε?

Περαστικα σου Γιαννακη...και ειπαμε...το φτυσιμο για σενα αγορι μου ειναι τιτλος τιμης.

Ιδου τι ειπε ο στομας του...

Εκεί που άρχισαν όλα…

Εκεί που άρχισαν όλα…

31/05/2014
 
 Από τη Λισαβόνα, η οποία δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις, ξεκινά το ταξίδι της Εθνικής Ελλάδας για τη Βραζιλία, καθώς αντιμετωπίζει την Πορτογαλία – στο πρώτο από τα τρία φιλικά εν όψει του Μουντιάλ.

Εκεί που άρχισαν όλα…
Στον τόπο, όπου τα (ποδοσφαιρικά) όνειρα κάθε Έλληνα έγιναν πραγματικότητα, τη Λισαβόνα επιστρέφει η Εθνική Ελλάδας, δέκα χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (21:30, Mega, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Τελειώνει του Κασάμι, επαφές με Ρέγες

Τελειώνει του Κασάμι, επαφές με Ρέγες

31/05/2014
 
 Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό. Καμία εξέλιξη με Άμραμπατ, επαφές για Ρέγες έχουν οι Πειραιώτες. Τι γίνεται με Φινμπόγκασον.

Τελειώνει του Κασάμι, επαφές με Ρέγες
Αρκετά είναι τα «μέτωπα» που κινείται ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Σαλίνο: "Είμαι με την Ελλάδα στο Μουντιάλ"

Σαλίνο: "Είμαι με την Ελλάδα στο Μουντιάλ"

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Ολυμπιακού, Σαλίνο, μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους θα υποστηρίξει την Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο Σαλίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "O' globo", αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε στην Ελλάδα, στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι θα υποστηρίξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Μουντιάλ.


"Πίστευα ότι θα είχα προβλήματα σχετικά με τον τρόπο που παίζουν. Όταν έφτασα στον Ολυμπιακό συνάντησα πολλούς λατινοαμερικάνους το οποίο με βοήθησε να ενσωματωθώ στην ομάδα.

Το μόνο πράγμα που με δυσκολεύει λίγο είναι η ελληνική γλώσσα. Αλλά οι Έλληνες είναι πολύ μορφωμένοι. Μου εξηγούν τα πάντα και όταν δεν καταλαβαίνω κάτι, υπάρχουν και τα αγγλικά".

Αναλυτικά όσα είπε:

Στη Ντιναμό ο Μασάντο


Στη Ντιναμό ο Μασάντο

30/05/2014
 
 Στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάουλο Μασάντο. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 επήλθε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Στη Ντιναμό ο Μασάντο!
Ο Πάουλο Μασάντο δεν θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πήρε Λαμπρούση ο Ολυμπιακός

Πήρε Λαμπρούση ο Ολυμπιακός

30/05/2014
 
 Στον Ολυμπιακό θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια η Τζίνα Λαμπρούση, η οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού.

Πήρε Λαμπρούση ο Ολυμπιακός
Την επέκταση της συνεργασίας τους για τρία ακόμα χρόνια συμφώνησε ο Ολυμπιακός με την Τζίνα Λαμπρούση.

2014: Χρονιά ορόσημο για τον Ερασιτέχνη

2014: Χρονιά ορόσημο για τον Ερασιτέχνη

Κάθε ρεκόρ... έσπασε τη σεζόν 2013-14 ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός όσο αφορά τους τίτλους στα ομαδικά σπορ. Ο σύλλογος του Πειραιά "καλλιεργεί" για δεκαετίες με επιτυχία το βόλεϊ και το πόλο και αυτή η σεζόν που διανύουμε είναι ορόσημο για την ιστορία του. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε 8 κούπες σε βόλεϊ και πόλο σε άνδρες και γυναίκες ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.
Στο βόλεϊ ανδρών κατακτήθηκε το Πρωτάθλημα στην Αλεξανδρούπολη και το Κύπελλο στην Καλαμάτα και στο βόλεϊ γυναικών το Πρωτάθλημα στο Ρέντη και το Κύπελλο στην Πύλο.


Στο πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός πήρε το Πρωτάθλημα στον Πειραιά και το Κύπελλο στο Παλαιό Φάληρο, ενώ στο πόλο γυναικών κατέκτησε το Πρωτάθλημα στη Βουλιαγμένη και το Λεν Τρόφι στη Φλωρεντία.

"Καίει" τον Δ. Γιαννακόπουλο το φύλλο αγώνα

"Καίει" τον Δ. Γιαννακόπουλο το φύλλο αγώνα

30/05/2014
 
Στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι γράφτηκαν δύο παρατηρήσεις, αλλά και υβριστικά συνθήματα των οπαδών του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της ομάδας, πέταξε χαρτονομίσματα στον β' διαιτητή.

Επίθεση στον Σχινά, αποχώρησε με συνοδεία

Επίθεση στον Σχινά, αποχώρησε με συνοδεία


Ένταση δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, την ώρα που το διαιτητικό τρίο κατευθυνόταν στη φυσούνα.
Πυρ και μανία ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, όπου ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής με 64-69 και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό.
Επικρατούσε αναβρασμός στο γήπεδο και κορυφώθηκε στο φινάλε, ειδικά την στιγμή που αποχωρούσε για τα αποδυτήρια το διαιτητικό τρίο.
Μερίδα φίλων του Παναθηναϊκό επιτέθηκε στους ρέφερι, ο Τόμι Σχινάς αντέδρασε και επικράτησε μια ένταση, προτού φύγουν τελικά όλοι από το γήπεδο.
Ο πρώτος εκ των τριών διαιτητών χρειάστηκε συνοδεία αστυνομικών για να φτάσει μέχρι τη φυσούνα και να μεταβεί στα αποδυτήρια, ενώ επενέβησαν για να τον προστατεύσουν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Μιχάλης Γεωργαντής.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

Συλλήψεις και προσαγωγές στο ΟΑΚΑ

Συλλήψεις και προσαγωγές στο ΟΑΚΑ

30/05/2014
 
 Σε συλλήψεις και προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία λίγο πριν την έναρξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Συλλήψεις και προσαγωγές στο ΟΑΚΑ
Οκτώ συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων στις θύρες εισόδου του ΟΑΚΑ, πριν την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Από τα οκτώ άτομα, έξι συνελήφθησαν για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης, 1 για κατοχή πτυσσόμενου σουγιά, 1 για κατοχή σπρέι πιπεριού. Προσήχθησαν επιπλέον 59 άτομα.


ALEX WEB RADIO/TV

Γιαννακόπουλος: «Δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γ…νε» (video)


TΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..Τα νεα κατορθωματα του εφευρετη της αλητειας (video)

30/05/2014

Δεν μου φαινεται καθολου παραξενο οσον αφορα την αποδοση του Που να την βρουν την ψυχολογια με αυτον τον ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ που εχουν για Προεδρο...αντε στειλτε τον πουθενα να ξενερωσει γιατι το μυαλο του εχει γινει σαπουνι....

Ιδου τα κατορθωματα του εφερευτη της αλητειας

Γιαννακόπουλος: «Δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γ…νε» (video)

 Μια απίστευτη δήλωση έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε μια αδιανόητη ατάκα για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία.

Γιαννακόπουλος: «Δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γ…νε» (video)
Εκτός εαυτού μετά το τέλος του τρίτου τελικού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως δεν έπρεπε να είχε ξεκινήσει καν το παιχνίδι, λόγω της υπεράριθμης αποστολής του Ολυμπιακού.

Εκείνο που άφησε άναυδους ωστόσο τους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά και τους τηλεθεατές ήταν η δήλωσή «εγώ δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γ…νε μέσα».

Αναλυτικά:

«Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Ξεκίνησε εκβιαστικά μ’ ένα δίλημμα που μας έβαλε ο κ. Σχινάς ή να ξεκινήσει ή να μηδενιστούμε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς. 22 άτομα επιτρέπονται από μια φιλοξενούμενη ομάδα στην αποστολή. Σήμερα ήρθαν 29 από τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε με τους κανόνες.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητάει την επανάληψη του αγώνα. Στο αγωνιστικό μέρος, σήμερα έγινε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Και αυτό που έχω να πω στον κ. Σχινά, στον κ. Κορομηλά και στον κ. Ψαριανό, είναι ότι εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γ… μες το γήπεδο. Αυτό που έγινε σήμερα θα το βρούνε μπροστά τους».
.

Οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου από MotionCrew

 Δυσαρέσκεια Αλαφούζου για Γιαννακόπουλο
30/05/2014
 
 Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται δυσαρεστημένος από όσα δήλωσε για τον ίδιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ. Στον «αέρα» η συνεργασία για την ΠΑΕ.

Δυσαρέσκεια Αλαφούζου για Γιαννακόπουλο
Νέα… περιπέτεια άρχισε στις σχέσεις μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Οι χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για τον πρόεδρο της ΠΑΕ («δεν είμαι Αλαφούζος να με γ...νε») προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια του τελευταίου, έστω κι αν έγιναν εν βρασμώ ψυχής.

Μάλιστα προκαλούν ερωτηματικά για το πώς μπορεί πλέον να υπάρξει συνεργασία των δύο πλευρών για το καλό της ΠΑΕ, αφού υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε υποσχεθεί να βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, έστω κι αν προ πολλού έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αγοράς μετοχών. Μπορεί η δήλωσή του να μην αναιρεί πρόθεση οικονομικής βοήθειας, αλλά ασφαλώς οι σχέσεις των δύο πλευρών διαταράχθηκαν και πάλι μετά από μία περίοδο ομαλότητας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί επί των δηλώσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη σημερινή του συνέντευξη στη ραδιοφωνική συνέντευξη της «Θύρας 13» (20:00). Δεν αποκλείεται να υπάρξει και επικοινωνία των δύο ανδρών, αλλά για να συμβεί θα πρέπει να το επιδιώξει μια από τις δύο.


ALEX WEB RADIO/TV

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση (video)


Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση (video)

30/05/2014

"Με τον κόσμο μας για τον τίτλο"

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τόνισαν πως οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να ασχοληθούν μόνο με την ομάδα τους και να την σπρώξουν στον τίτλο, χαρακτήρισαν ιστορική την νίκη στο ΟΑΚΑ και τοποθετήθηκαν σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε πριν το τζάμπολ.
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι βρέθηκαν δίπλα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, στον τρίτο τελικό του ΟΑΚΑ και πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη των ερυθρολεύκων με το τελικό 64-69.



Μοίρασαν συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές, ωστόσο κράτησαν χαμηλούς τόνους και ζήτησαναπό τον κόσμο του Ολυμπιακού να ασχοληθεί μόνο με την δική του ομάδα την Κυριακή στο ΣΕΦ. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος χαρακτήρισε άψογη πλην ελαχίστων εξαιρέσεων την συμπεριφορά των φίλων του Παναθηναϊκού, ενώ αμφότεροι στάθηκαν στο θέμα που δημιουργήθηκε με τις διαπιστεύσεις πριν το τζάμπολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ:

"Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά!" (pics+video)

"Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά!" (pics+video)

 30/05/2014


Περισσότεροι από 150 οπαδοί του Θρύλου περίμεναν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα την άφιξη της αποστολής των "ερυθρολεύκων" από το ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός γύρισε με το μεγάλο διπλό και θέλει μια ακόμα νίκη για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στο μπάσκετ!

Οι τέσσερις για το αντι-ντόπινγκ

Οι τέσσερις για το αντι-ντόπινγκ

30/05/2014
 
 Όπως και στα δύο πρώτα ματς των τελικών, έτσι και στο τρίτο του ΟΑΚΑ, δύο παίκτες από Ολυμπιακό και δύο από Παναθηναϊκό πέρασαν από ντόπινγκ κοντρόλ.

Οι τέσσερις για το αντι-ντόπινγκ
Ητοι, με το που ολοκληρώθηκε ο τρίτος τελικός, οι Αντώνης Φώτσης, Ζακ Ράιτ, Βασίλης Σπανούλης και Ματ Λοτζέσκι πέρασαν από τον καθιερωμένο έλεγχο.



ALEX WEB RADIO/TV

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 64-69 (pics+video)


 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 64-69 (pics+video) 
30/05/2014

Για τον τρίτο τελικό της Basket League, ένας ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξεφτίλισε Παναθηναϊκό και διαιτησία, κέρδισε με 64-69 και την Κυριακή ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ένα κρυστάλλινο πρωτάθλημα στο ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΕΦ!
1116927

Σκοράροντας 69 πόντους ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη σε τελικούς play offs στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, κερδίζοντας τον με σκορ 64-69, βγάζοντας νοκ-άουτ τους πράσινους που με την ξεκάθαρη αβάντα της διαιτησίας κατάφεραν να μείνουν στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Είναι χαρακτηριστικό πως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και ο Ολυμπιακός έφτασε να προηγείται ακόμη και με +16 (38-54, 40-56), οι βολές στο ματς ήταν... 18-0 (!!!) μέχρι και 30'' πριν το τέλος! Οι ρέφερι της αναμέτρησης που έκαναν ότι μπορούσαν για να κερδίσει το "τριφύλλι", στο τέλος προπηλακίστηκαν (!) κιόλας από ανθρώπους των γηπεδούχων.

Πάει για Κασάμι

Πάει για Κασάμι

30/05/2014
 Για την απόκτηση του Ελβετού διεθνούς μέσου, Πατζτίμ Κασάμι από τη Φούλαμ κινείται ο Ολυμπιακός. Το προφίλ του 21χρονου άσου.

Πάει για Κασάμι
Για την απόκτηση του Πατζτίμ Κασάμι κινείται ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Ελβετού διεθνούς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν αρχίσει τις ενέργειες για να τον κάνουν δικό τους.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ράμμος, ο διαιτητής που του έκοψαν το αυτί

Ράμμος, ο διαιτητής που του έκοψαν το αυτί

H "Μηχανή του Χρόνου" παίζει μπάλα στο SPORT 24. Διαβάστε για την ιστορία του Στέφανου Ράμμου, του διαιτητή του οποίου του έκοψαν το αυτί στον αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ για ένα πέναλτι!

Οι 100 κορυφαίοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου (θέσεις 100-61)

Οι 100 κορυφαίοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου (θέσεις 100-61)

Η "Guardian" επιλέγει τους 100 κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων με την βοήθεια των ειδικών, μεταξύ αυτών και του Sport24.gr. Δείτε ποιοι είναι από το 100 μέχρι το 61

Οι 100 κορυφαίοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου (θέσεις 60-21)

Οι 100 κορυφαίοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου (θέσεις 60-21)

Φίγκο, Ζίκο, Ριβάλντο, Καναβάρο, Μπάτζο και Ροναλντίνιο είναι εκτός 20άδας των κορυφαίων στην ιστορία των Μουντιάλ. Ψηλότερα ο Κρ.Ρονάλντο από τον Μέσι. Δείτε ποιοι είναι στις θέσεις από 60 μέχρι 21 στην επιλογή της "Guardian"
Η "Guardian" δημοσίευσε την Τετάρτη το δεύτερο μέρος των 100 κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θυμίσουμε πως την Τρίτη ανακοίνωσε τις θέσεις 100 μέχρι 61 και την Τετάρτη λοιπόν ανακοίνωσε τις θέσεις 60 μέχρι 21.
Την Πέμπτη θα ανακοινώσει και τους 20 κορυφαίους, ενώ ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο της Τρίτης με την ανακοίνωση των θέσεων 100-61, όπου θα βρείτε λεπτομέρειες για το πως έκανε η "Guardian" την συγκεκριμένη ψηφοφορία, με την βοήθεια και του Sport24.gr.
Εκτός 20άδας βρέθηκαν Καφού, Ρομπέρτο Κάρλος, Ροναλντίνιο, Ριβάλντο, Ζίκο, Μπάτζο, Καναβάρο, Μπουφόν, Φίγκο και Καν, ενώ ο Μέσι είναι στην 51η θέση και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην 33η.

Η λίστα με τους κορυφαίους

100. Τόμας Μπρολίν (Σουηδία) [1990, 1994]
99. Τζατσίνο Φακέτι (Ιταλία) [1966, 1970, 1974]
98. Λεονάρντο (Βραζιλία) [1994, 1998]
97. Αντόνιο Καμπρίνι (Ιταλία) [1978, 1982, 1986]
96. Γιούργκεν Κλίνσμαν (Γερμανία) [1990, 1994, 1998]
95. Φίλιπ Λαμ (Γερμανία) [2006, 2012]
94. Ρινάτ Ντασάεβ (Σοβιετική Ένωση) [1982, 1986, 1990]
93. Ματίας Σίντελαρ (Αυστρία) [1934]
92. Ντράγκαν Στόικοβιτς (Σερβία) [1990, 1998]
91. Έκτορ Τσουμπίτας (Περού) [1970, 1978]
90. Μπεμπέτο (Βραζιλία) [1990, 1994, 1998]
89. Κλάουντιο Τζεντίλε (Ιταλία) [1978, 1982]
88. Τομάς Ν'Κονό (Καμερόυν) [1982, 1990, 1994]
87. Λούις Μόντι (Αργεντινή / Ιταλία) [1930, 1934]
86. Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο (Ιταλία) [1998, 2002, 2006]
85. Μπελίνι (Βραζιλία) [1958, 1962, 1966]
84. Γουέσλεϊ Σνάιντερ (Ολλανδία) [2006, 2010]
83. Σαλβατόρε Σκιλάτσι (Ιταλία) [1990]
82. Ιλιόρ Μπελάνοβ (Σοβιετική Ένωση) [1986]
81. Σέρχιο Μπατίστα (Αργεντινή) [1986, 1990]
80. Τζάνι Ριβέρα (Ιταλία) [1962, 1966, 1970, 1974]
79. Ντιντί (Βραζιλία) [1954, 1958, 1962]
78. Τζέι-Τζέι Οκότσα (Νιγηρία) [1994, 1998, 2002]
77. Τεόφιλο Κουμπίγιας (Περού) [1970, 1978, 1982]
76. Τζεόρτζε Ποπέσκου (Ρουμανία) [1990, 1994, 1998]
75. Λεονίντας (Βραζιλία) [1934, 1938]
74. Ελίας Φιγκερόα (Χιλή) [1966, 1974, 1982]
73. Ρουντ Κρολ (Ολλανδία) [1974, 1978]
72. Φρανκ ντε Μπουρ (Ολλανδία) [1994, 1998]
71. Χέλμουτ Ραν (Γερμανία) [1954, 1958]
70. Αλσίδες Γκίγια (Ουρουγουάη) [1950]
69. Χουάν Στσιαφίνο (Ουρουγουάη) [1950, 1954]
68. Ομπντούλιο Βαρέλα (Ουρουγουάη) [1950, 1954]
67. Γκρέγκορς Λάτο (Πολωνία) [1974, 1978, 1982]
66. Πολ Γκασκόιν (Αγγλία) [1990]
65. Αντρές Ινιέστα (Ισπανία) [2006, 2010]
64. Κάρλες Πουγιόλ (Ισπανία) [2002, 2006, 2010]
63. Φριτς Βάλτερ (Γερμανία) [1954, 1958]
62. Τζουζέπε Μπέργκομι (Ιταλία) [1982, 1986, 1990, 1998]
61. Γκεόργκε Χάτζι (Ρουμανία) [1990, 1994, 1998]
60. Μαρσέλ Ντεσαγί (Γαλλία) [1998, 2002]
59. Λουίς Φίγκο (Πορτογαλία) [2002, 2006]
58. Σάντορ Κόσις (Ουγγαρία) [1954]
57. Βαβά (Βραζιλία) [1958, 1962]
56. Χρίστο Στόιτσκοφ (Βουλγαρία) [1994, 1998]
55. Σεπ Μέιερ (Γερμανία) [1970, 1974, 1978]
54. Τζέοφ Χερστ (Αγγλία) [1966, 1970]
53. Αντρέας Μπρέμε (Γερμανία) [1986, 1990, 1994]
52. Τοστάο (Βραζιλία) [1966, 1970]
51. Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή) [2006, 2010]
50. Ούβε Σέλερ (Γερμανία) [1958, 1962, 1966, 1970]
49. Νίλτον Σάντος (Βραζιλία) [1950, 1954, 1958, 1962]
48. Τζαλμά Σάντος (Βραζιλία) [1954, 1958, 1962, 1966]
47. Γκάρι Λίνεκερ (Αγγλία) [1986, 1990]
46. Φράνκο Μπαρέζι (Ιταλία) [1982, 1990, 1994]
45. Ντανιέλ Πασαρέλα (Αργεντινή) [1978, 1982, 1986]
44. Τζανλουίτζι Μπουφόν (Ιταλία) [1998, 2002, 2006, 2010]
43. Ζμπίγκνιεβ Μπόνιεκ (Πολωνία) [1978, 1982, 1986]
42. Όλιβερ Καν (Γερμανία) [1994, 1998, 2002, 2006]
41. Γκόρντον Μπανκς (Αγγλία) [1966, 1970]
40. Τζουζέπε Μεάτσα (Ιταλία) [1934, 1938]
39. Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε (Γερμανία) [1978, 1982, 1986]
38. Λιλιάν Τουράμ (Γαλλία) [1998, 2002, 2006]
37. Πάουλ Μπράιτνερ (Γερμανία) [1974, 1982]
36. Ροζέ Μιλά (Καμερούν) [1982, 1990, 1994]
35. Ρομπέρτο Κάρλος (Βραζιλία) [1998, 2002, 2006]
34. Κάρλος Αλμπέρτο (Βραζιλία) [1970]
33. Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία) [2006, 2010]
32. Ρομπέρτο Ριβελίνο (Βραζιλία) [1970, 1974, 1978]
31. Μάριο Κέμπες (Αργεντινή) [1974, 1978, 1982]
30. Λεβ Γιασίν (Σοβιετική Ένωση) [1958, 1962, 1966]
29. Γιόχαν Νέσκενς (Ολλανδία) [1974, 1978]
28. Μάριο Ζαγκάλο (Βραζιλία) [1958, 1962]
27. Ριβάλντο (Βραζιλία) [1998, 2002]
26. Φάμπιο Καναβάρο (Ιταλία) [1998, 2002, 2006, 2010]
25. Καφού (Βραζιλία) [1994, 1998, 2002, 2006]
24. Ρομπέρτο Μπάτζο (Ιταλία) [1990, 1994, 1998]
23. Ροναλντίνιο (Βραζιλία) [2002, 2006]
22. Ζίκο (Βραζιλία) [1978, 1982, 1986]
21. Φέρενς Πούσκας (Ουγγαρία) [1954, 1962]

*δείτε αναλυτικά την λίστα με περισσότερες πληροφορίες ανά παίκτη στην "Guardian"

 
 


ALEX WEB RADIO/TV

Αυτό είναι το "City Field" (video)

Αυτό είναι το "City Field" (video)

29/05/2014

Αυτό είναι το
Το ταξίδι του Ολυμπιακού στο τουρνουά του ICC ξεκινά από τη Νέα Υόρκη, όπου στις 24 Ιουλίου αντιμετωπίζει τη Μίλαν.
Η έδρα της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης είναι το "Citi Field" το οποίο αποτελεί το "σπίτι" της ομάδας μπέιζμπολ των ΝΥ Μets. Παρακάτω μπορεί να διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες για το στάδιο.

Ισπανός παντρεύτηκε με φανέλα του Ολυμπιακού

Ισπανός παντρεύτηκε με φανέλα του Ολυμπιακού

 
29/05/2014
 
 Ένας φίλος του Ολυμπιακού από την Ισπανία παντρεύτηκε φορώντας τη φανέλα της ομάδας μπάσκετ.

Ισπανός παντρεύτηκε με φανέλα του Ολυμπιακού (pic)
Ο Ολυμπιακός έχει φίλους σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Κι όχι μόνο Έλληνες, αλλά και ξένους.

Προ λίγων μηνών μία Ισπανίδα τηλεφώνησε στα γραφεία της ΚΑΕ ζητώντας να αγοράσει μια φανέλα του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη για να την κάνει δώρο για το γάμο τους στον μελλοντικό τη σύζυγο, ο οποίος είναι φανατικός υποστηρικτής των «ερυθρόλευκων».

Η φανέλα έφτασε στην Ισπανίδα με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας και ο Αλμπέρτο Πέρεθ Ρέγες τη φόρεσε στη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης.

Πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τον Ολυμπιακό; Τον Ιανουάριο του 2000 είχε παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με την Κάχα Σαν Φερνάντο στη Σεβίλλη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 66-65. Μάλιστα είχε εντυπωσιαστεί από την απόδοση των Τζέιμς «Χόλιγουντ» Ρόμπινσον και Ντράγκαν Τάρλατς, από τους οποίους πήρε αυτόγραφα.

Το 2008 παρακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ουνικάχα στη Μάλαγα. «Κάθε φορά που παρακολουθώ αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα αφού βλέπω μια πολύ ξεχωριστή ευρωπαϊκή ομάδα. Μια ομάδα με πολύ δυνατό χαρακτήρα και την επιτομή της ομαδικής δουλειάς και προσπάθειας», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.



ALEX WEB RADIO/TV

Αφιέρωμα Ολυμπιακού στον κόσμο του (video)

Αφιέρωμα Ολυμπιακού στον κόσμο του (video)

29/05/2014

Η ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός φιλοξενεί ένα βίντεο-αφιέρωμα στον κόσμο της ομάδας από την παρουσία του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αφιέρωμα Ολυμπιακού στον κόσμο του (video)
«Ο έκτος παίκτης του θρύλου». Αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο-αφιερώματος που φιλοξενείται στο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube.

Σε αυτό καταγράφεται ο παλμός της κερκίδας στο ΣΕΦ στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό την Κυριακή.




ALEX WEB RADIO/TV

Επανήλθε ο Ολυμπιακός για Φινμπόγκασον

Επανήλθε ο Ολυμπιακός για Φινμπόγκασον

29/05/2014
 
 Βελτιωμένη πρόταση, που αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ, φέρεται να κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί.

Επανήλθε ο Ολυμπιακός για Φινμπόγκασον
Δεν τα παρατά ο Ολυμπιακός για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Πληροφορίες από την Ολλανδία (που αναφέρουν σαν πηγή τον μάνατζερ του παίκτη) τονίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έμειναν στην… πρόθεση να κάνουν βελτιωμένη πρόταση στη Χέρενφεϊν για την απόκτηση του Ισλανδού φορ, αλλά την κατέθεσαν κιόλας.

Το νέο ΔΣ των βετεράνων του ΟΣΦΠ και το μήνυμα Μαρινάκη

Το νέο ΔΣ των βετεράνων του ΟΣΦΠ και το μήνυμα Μαρινάκη

29/05/2014
 
 Ο σύνδεσμος βετεράνων του Ολυμπιακού εξέλεξε το νέο του διοικητικό συμβούλιο. Πριν τις αρχαιρεσίες διαβάστηκε επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το νέο ΔΣ των βετεράνων του ΟΣΦΠ και το μήνυμα Μαρινάκη
Τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ανέδειξε την Τετάρτη ο σύνδεσμος βετεράνων του Ολυμπιακού στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, διάβασε μία επιστολή του προέδρου του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. «Για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού ο Σύνδεσμος Βετεράνων, οι Θρύλοι των Θρύλων, είναι φάρος και φωτεινό παράδειγμα. Στους καιρούς που ζούμε και με τους εχθρούς του Ολυμπιακού να χρησιμοποιούν κάθε μέσο, θεμιτό και -τις περισσότερες φορές- αθέμιτο, για να μας πλήξουν, είστε και η ασπίδα του συλλόγου! Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και για την προσπάθεια που καταβάλατε για την αλλαγή σελίδας της πόλης του Πειραιά. Για μια ακόμα φορά προσφέρατε στην πόλη που γέννησε τον Θρύλο μας. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε για να συνεχίσετε να δοξάζετε τον Ολυμπιακό μας», ανέφερε η επιστολή.

Αναλυτικά εξελέγησαν οι εξής:


Γιώργος Δαρίβας
Γιάννης Γκαϊτατζής
Θανάσης Αγγελής
Μίμης Στεφανάκος
Αντώνης Γλύκας
Πέτρος Μίχος
Γιώργος Κωττάκης
Αντώνης Τζανετουλάκος
Χρήστος Καλτσάς
Σωτήρης Γκαβέζος
Μπάμπης Σταυρόπουλος
Νίκος Μαριόλης
Ανδρέας Μπονόβας

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι:

Κώστας Αρζένης
Γιάννης Λάλλας
Πέτρος Καραβίτης
Αλέκος Κτενάς
Νίκος Κριμιτζάς
Πέτρος Ρούσσος

Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν:

Τακτικά μέλη:


Δημήτρης Βασιλειάδης
Βαγγέλης Καλογερόπουλος
Ανδρέας Σάννης

Αναπληρωματικά μέλη:

Βασίλης Σορώτος
Ανδρέας Μπαρμπαρής

Την Πέμπτη στις 16:00 θα γίνει η συνεδρίαση για να συσταθεί σε σώμα η νέα Διοίκηση και να αρχίσει άμεσα τις εργασίες της, με πρώτο μέλημα το ματς της Δευτέρας, στη Λαμία, κόντρα στους Βετεράνους της Λαμίας, για φιλανθρωπικό σκοπό.


ALEX WEB RADIO/TV

Μαρινάκης: «Υπέρβαση στο έργο μας»

Μαρινάκης: «Υπέρβαση στο έργο μας»

29/05/2014
 
Σύνθημα για σκληρή δουλειά έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη δεξίωση που παρέθεσε για τη νίκη του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» στις εκλογές για το Δήμο Πειραιά.

Μαρινάκης: «Υπέρβαση στο έργο μας»
Ο στόχος επετεύχθη, αλλά η αποστολή μόλις αρχίζει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέθεσε δεξίωση στο V’ammos, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και έστειλε το μήνυμα για σκληρή δουλειά στο δήμο Πειραιά για να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις που έλαβε ο ίδιος και ο νέος δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης.

Νέο «μπάσιμο» για Εσιέν


Νέο «μπάσιμο» για Εσιέν

29/05/2014
 
 Γαλλική ιστοσελίδα κάνει λόγο για προσπάθεια που καταβάλει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Εσιέν αναφέροντας, μάλιστα, ότι ο παίκτης είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να φύγει από τη Μίλαν.

Νέο «μπάσιμο» για Εσιέν!
Η φημολογία περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Εσιέν συνεχίστηκε και σήμερα.

Η γαλλική ιστοσελίδα “mercato 365” αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν σταματήσει να καταβάλουν προσπάθειες για την απόκτηση του Γκανέζου μέσου.

Άνοιξε ο δρόμος για Πουλίδο

Άνοιξε ο δρόμος για Πουλίδο

29/05/2014
 
 Έφθασε στα γραφεία του Ολυμπιακού το έγγραφο που αποδεικνύει ότι το συμβόλαιο του Άλαν Πουλίδο με την Τίγκρες λήγει τέλη Ιουνίου και ο Μεξικανός βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στους Πειραιώτες.

Άνοιξε ο δρόμος για Πουλίδο
Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης έγγραφο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Μεξικό, το οποίο επιβεβαιώνει ότι ο Άλαν Πουλίδο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τίγκρες μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2014.

Αυτό είναι κάτι που περίμεναν εδώ και καιρό οι Πειραιώτες για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 23χρονου επιθετικού, διότι η ομάδα του ισχυριζόταν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως θα πρέπει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μαζί της όποιος σύλλογος θέλει να αποκτήσει τον Πουλίδο.

Πλέον, ο παίκτης προβάρει τα «ερυθρόλευκα», διότι έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο νεαρός επιθετικός αυτή τη στιγμή έχει το μυαλό του στην εθνική του ομάδα, στην οποία έχει ενσωματωθεί ενόψει του Μουντιάλ.



ALEX WEB RADIO/TV

Μεξικό-Ισραήλ 3-0 και λίγο απο…Πουλίδο (video)

Μεξικό-Ισραήλ 3-0 και λίγο απο…Πουλίδο (video)

29/05/2014
 Το Μεξικό επικράτησε 3-0 του Ισραήλ με δύο γκάφες του γκολκίπερ Χαρούς σε φιλικό που έγινε στο «Αζτέκα». Στο τελευταίο 20λεπτο έπαιξε ο Άλαν Πουλίδο.

Δύο γκάφες και λίγο… Πουλίδο (video)

Εύκολη φιλική νίκη με 3-0 επί του Ισραήλ σημείωσε το Μεξικό στο «Αζτέκα».

Ο Μιγκέλ Λαγιούν με δύο μακρινά σουτ στο 43’ και το 62’ εξέθεσε τον γκολκίπερ Χαρούς, που αποδείχτηκε εξαιρετικά ασταθής, ενώ ο Μάρκο Φαμπιάν στο 85’ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Για τους νικητές ο Άλαν Πουλίδο, που οδεύει προς τον Ολυμπιακό, πέρασε σαν αλλαγή στο 72’, ενώ ο Μπίμπρας Νάτχο που στο δεύτερο μισό της σεζόν έπαιξε στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Κουατεμόκ Μπλάνκο με τη φανέλα του Μεξικού μετά από 19 χρόνια καριέρας.

Το Μεξικό αντιμετωπίζει στον πρώτο όμιλο του Μουντιάλ Βραζιλία, Κροατία και Καμερούν.




ALEX WEB RADIO/TV

Αποφασισμένοι οι «ερυθρόλευκοι» με Αγγελόπουλο στο ΟΑΚΑ

Αποφασισμένοι οι «ερυθρόλευκοι» με Αγγελόπουλο στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τρίτο τελικό της Πέμπτης (29/5, 19:45). Έτοιμοι και αποφασισμένοι οι Πειραιώτες για το break στο ΟΑΚΑ. Με Αγγελόπουλο στο ΟΑΚΑ. Τι είπαν Μπαρτζώκας-Ντάνστον για το ματς.
Με εξαίρεση το γνωστό πρόβλημα με τον τραυματισμό του Βασίλη Καββαδά (διάστρεμμα), ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τρίτο τελικό των playoffs της Basket League χωρίς προβλήματα. Τζάμπολ την Πέμπτη (29/5) το βράδυ (19:45, NEΡΙΤ).

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Που και πως ψηφίζω: Πόσους σταυρούς βάζω - Exit polls και αποτελέσματα εκλογών

Που και πως ψηφίζω: Πόσους σταυρούς βάζω - Exit polls και αποτελέσματα εκλογών 

25/05/2014

Που και πως ψηφίζω: Πόσους σταυρούς βάζω - Exit polls και αποτελέσματα εκλογών

Λίγες μόλις ώρες έμειναν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες για τον Β' γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών (Δημοτικών και Περιφερειακών) και τις Ευρωεκλογές.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις πολιτικών ανλυτών, το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών και των Ευρωεκλογών θα κρίνει εν πολλοίς και τις όποιες πολιτικές εξελίξεις.
Την Κυριακή καλούνται οι Έλληνες ψηφοφόροι να εκλέξουν Δημάρχους και Περιφεειάρχες (όπου δεν έχουν κριθεί από την πρώτη Κυριακή) αλλά και Ευρωβουλευτές.
 
Που ψηφίζω

"Ψηφίζουμε για έναν Πειραιά ΝΙΚΗΤΗ"

"Ψηφίζουμε για έναν Πειραιά ΝΙΚΗΤΗ"

25/05/2014


Την περασμένη Κυριακή ο πειραϊκός λαός "μίλησε" και έδειξε ότι θέλει να πάει μπροστά, ότι θέλει να γυρίσει σελίδα.
Ο συνδυασμός "Πειραιάς Νικητής" αποτελεί εγγύηση για αυτό και ο κόσμος στήριξε αυτή την προσπάθεια.
Και σήμερα θα ολοκληρωθεί αυτός ο αγώνας και θα έχει θετική κατάληξη με το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας να γυρίζει... σελίδα και να προχωράει μπροστά.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε το μήνυμά του προς όλες τις Πειραιώτισσες και όλους τους Πειραιώτες.
Και τους κάλεσε να ψηφίσουν όλοι για ένα Πειραιά ΝΙΚΗΤΗ! Το μήνυμα του προέδρου του Θρύλου είναι το ακόλουθο:
"Σήμερα δίνουμε όλοι ραντεβού στις κάλπες και ψηφίζουμε για το μέλλον της πόλης που αγαπάμε με πάθος.
Ψηφίζουμε, για να αλλάξει ο Πειραιάς μας.
Ψηφίζουμε, για να δώσουμε δουλειά, αξιοπρέπεια και ελπίδα στους νέους μας.
Ψηφίζουμε, για να δώσουμε στην υπερήφανη τρίτη ηλικία τον σεβασμό που της αξίζει.
Για το Μεγάλο Λιμάνι, που είναι η δύναμη της πόλης και θα μας κάνει και πάλι να κοιτάξουμε προς τη θάλασσα.
Ψηφίζουμε για να έχουν τα παιδιά μας χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας. Για να γεμίσει με ζωή κάθε γωνιά της πόλης.
Ψηφίζουμε, για κάθε Πειραιώτισσα και κάθε Πειραιώτη που θα δουν την πόλη μας να ζωντανεύει και το χαμόγελο τους να επιστρέφει.
Σήμερα, ψηφίζουμε για έναν Πειραιά ΝΙΚΗΤΗ! Εμείς μπορούμε!"


ALEX WEB RADIO/TV

«Ντου» από τους παίκτες στη συν. Τύπου του Αντσελότι (video)

«Ντου» από τους παίκτες στη συν. Τύπου του Αντσελότι (video)

25/05/2014
 Οι παίκτες της Ρεάλ εισέβαλαν στη συνέντευξη Τύπου του Κάρλο Αντσελότι με σαμπάνιες και συνθήματα και ο Ιταλός τεχνικός τους… συνόδευσε στους πανηγυρισμούς.

«Ντου» από τους παίκτες στη συν. Τύπου του Αντσελότι (video)
Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε δηλώσεις στην αίθουσα Τύπου του «Ντα Λουζ» μετά την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ, όταν την ηρεμία διατάραξαν οι παίκτες του, που εισέβαλαν στο χώρο με συνθήματα και σαμπάνιες.

Ο Ιταλός τεχνικός αρχικά σάστισε, αλλά αμέσως άφησε στην άκρη τους καθωσπρεπισμούς και τους ακολούθησε στο γλέντι.



ALEX WEB RADIO/TV

Υπόκλιση Μπαρτσελόνα σε Ρεάλ κι Ατλέτικο

Υπόκλιση Μπαρτσελόνα σε Ρεάλ κι Ατλέτικο

25/05/2014
 
 Την ανωτερότητα και το επίπεδό της έδειξε η Μπαρτσελόνα. Λίγο μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Καταλανοί έδωσαν συγχαρητήρια σε Ρεάλ για την κατάκτηση και σε Ατλέτικο για την εκπληκτική σεζόν.

Υπόκλιση Μπαρτσελόνα σε Ρεάλ κι Ατλέτικο!
Άλλη χώρα, άλλη φάση… Τι κι αν η Μπαρτσελόνα πικράθηκε στο πρωτάθλημα; Τι κι αν είδε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απ’ τον καναπέ; Διόλου εμπόδισε τους «μπλαουγκράνα» να συγχαρούν τόσο τη Ρεάλ, όσο και την Ατλέτικο για τα φετινά τους επιτεύγματα.

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε ο τελικός, οι Καταλανοί μοίρασαν μπράβο στην… μισητή βασίλισσα για την κατάκτηση του δέκατου τροπαίου, αλλά και στους «ροχιμπλάνκος» για την εξαιρετική πορεία τους μέσα σεζόν, όπου στέφθηκαν πρωταθλητές Ισπανίας και έφτασαν στην… πηγή για το πρώτο με τα μεγάλα... αυτιά.



ALEX WEB RADIO/TV