ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο 

09/11/2013

Ενημερωθειτε σε τρια βιντεο για τους τιτλους των αθλητικων ειδησεων, την ανασκοπηση των αθλητικων πρωτοσελιδων και τι συνεβη σαν σημερα.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν βρεθηκε...

AΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ



ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ



ALEX WEB RADIO/TV

Ιβαν ο Πολεμοχαρης.....!

Ιβαν ο Πολεμοχαρης.....!

09/11/2013

Τωρα απο που να ξεκινησω?πραγματικα εχω βαρεθει να κρινω τετοιου ειδους σχολια...και δηλωσεις πριν απο μια αναμετρηση.

Βγαινει ο Ιβαν τωρα και για να δειξει στους μπουνταλαδες τους μπαοκτζηδες που νομιζουν οτι ειναι η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ και οτι προεδρο εχουν τον...Λαπορτα της Μπαρτσα και κοουτς τον..Αντζελοτι να πουμε?

Λεει λοιπον οτι παμε για πολεμο στο Καραισκακη...τι εννοει? μα και βεβαια εννοει εναντια στην παραγκα...βεεεεβαια....

Ο καλος και φιλοτιμος μπαοκ της προσφυγιας , ο κατατρεγμενος,που δεν τον αφηνει το κατεστημενο της Αθηνας να παρει Πρωταθλημα..κλπ...κλπ...

Και για ολα παντα φταει ο κακος Κοκκαλης και ο κακος Μαρινακης...κουβεντα ποτε βεβαια για το συνεταιρακι του τον βαζελα...και το κοληταρι του τον Αλαφουζο..

Ποτε μα ποτε ρε παιδι μου δεν υπηρξε πρασινη παραγκα, για ολα ο Ολυμπιακος φταιει...ποτε δεν ηταν τσιρακι του βαζελα ο μπαοκ...ποτε δεν ανοιγε τα ποδια στην Τουμπα στον λαγο...και επειζε τελικο Champions League με τον Ολυμπιακο και να πεφτουν οι κλωτσιες βροχηδον και η τρομοκρατια απο τους μαου-μαου σε ολο της το μεγαλειο.

Τωρα πεταγεται και ο...ανυπαρκτος Ιβαν και δυναμιτιζει το κλιμα γιατι ξερει οτι το καφενειο του θα φαει φαπα απο τον Θρυλο στο Καραισκακη και δηλωνει οτι θα τα πουμε μετα τον αγωνα...τι θα πουμε ρε  Ιβαν? θα κανεις μηπως δηλωσεις για κλιμα πολεμου και για στημενη διαιτησια? το ξερουμε απο τωρα...για νεο μας το λες?

Αυτα συνενοηθηκατε να λετε στην συναντηση σου με τον Αλαφουζο ε? Κοινη γραμμη λεμε και εννοιαιο μετωπο κατα του Ολυμπιακου...και απο πισω σιγονταρει και ο Μελισσανιδης...γιατι θαρθει και η σειρα του που θα ανεβει(αν ανεβει) το καφενειο του στην Super League ...

Ετσι θα το φιαξετε το Ελληνικο ποδοσφαιρο κυριε Ιβαν πολεμοχαρη μου? 

Αληθεια...θε ερθετε στο Καραισκακη και θα τυχετε της καλης φιλοξενιας του Μαρινακη...

Ο Μαρινακης αραγε μπορει ναρθει στην Τουμπα? μπαααα....δεν νομιζω.

Μπαλλα παιζουμε κυριε Σαβιδη...οχι Call of Duty...(fps game για οσους δεν ξερουν τι ειναι..)

Μ ε τετοιες εμπρηστικες δηλωσεις δεν αλλαζει τιποτε...ειδες ποτε τον Μαρινακη να βγαινει και να λεει οτι παμε για πολεμο στην Τουμπα? που εκει ειναι πραγματικος πολεμος και οχι αλλα λογια να αγαπιομαστε..

Εσυ ομως κυριε Σαβιδη ακολουθεις την πεπατημενη του Αλαφουζου...εμπρηστικες  δηλωσεις πριν και μετα...την αναμετρηση.

Τελος παντων παλιος γαιδαρος κυριε Σαβιδη νεα περπατησια δεν κανει...και αν νομιζετε οτι σας αποκαλω γαιδαρο κανετε λαθος...

Ενας γαιδαρος δεν δηλωνει ουτε παει ποτε για πολεμο..ειναι ενα ευγενικο και αξιαγαπητο ζωο!

Ελατε λοιπον στο Καραισκακη..θα σας φιλοξενησουμε σε σουιτα και οχι σε σταβλο και θα σας κανουμε την περιποιηση που αρμοζει στην ομαδουλα σας..οπως κανουμε παντα .

Ιδου και η ειδηση....

Ντόπες Σαββίδη ενόψει ντέρμπι: "Πάμε για πόλεμο"

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είχε πολλά τετ α τετ με παίκτες του "Δικεφάλου" κατά την επιστροφή της ομάδας από το Ισραήλ. Διαβάστε με ποιους παίκτες συζήτησε, ποιον... μάλωσε και τι είπε στον Κλάους για το Μητρογλου. "Πάμε να πολεμήσουμε στο Καραϊσκάκη", η χαρακτηριστική του ατάκα.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται πλέον η ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ κατά την επιστροφή της ομάδας από το Ισραήλ, πήρε το μεταφραστή του μέσα στο αεροπλάνο και είχε πολλά τετ α τετ με παίκτες της ομάδας.
Ο Σαββίδης θέλησε να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές για το ματς με τον Ολυμπιακό και ζήτησε το μήνυμα του να μεταφερθεί σε όλη την ομάδα. Για περίπου δέκα λεπτά ο Σαββίδης ήταν πάνω από το κάθισμα του Σαλπιγγίδη και μιλούσε μαζί του.
 
Στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε μια κίνηση στον Στοχ πως θα τον... δείρει, θέλοντας να του δείξει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του.
Ο Σαββίδης πήγε προς το μέρος του και μίλησε μαζί του για πέντε λεπτά, χτυπώντας τον φιλικά στο κεφάλι. Ενώ, ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου" είχε τετ α τετ και με τους Κατσουράνη- Τζαβέλλα, αλλά και με τον Νέτσιντ για λίγα λεπτά.
Επιστρέφοντας στη θέση του χτύπησε φιλικά στο κεφάλι τον Αθανασιάδη, ενώ στο σύντομο τετ-α-τετ που είχε μαζί του του είπε μεταξύ άλλων: "Είσαι καλύτερος του Μήτρογλου, δείξε το την Κυριακή στο γήπεδο". 
"Πάμε να πολεμήσουμε"
Ο Σαββίδης με δήλωσή του στέλνει το μήνυμα εν όψει ντέρμπι. Το πνεύμα μαχητή που ζητά από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, φανέρωσε ο Ιβάν Σαββίδης και σε σύντομο διάλογο που είχε με τους εκπροσώπους Τύπου που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στο Ισραήλ.
Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου", μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει αναλυτικά για το ευρωπαϊκό παιχνίδι και κυρίως για την αυριανή αναμέτρηση στο "Γ. Καραίσκάκης", ωστόσο με μία ατάκα του φρόντισε να στείλει το μήνυμα: "Πάμε να πολεμήσουμε στο Καραϊσκάκη. θα πούμε περισσότερα μετά το ματς".

ALEX WEB RADIO/TV

«Νίκη με ΠΑΟΚ»!

«Νίκη με ΠΑΟΚ»!

09/11/2013 
Την τρίτη τους νίκη σε διάστημα μίας εβδομάδας θέλουν να πετύχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού αύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας στην άκρη την κούραση από Παναθηναϊκό και Μπενφίκα. Τα πλάνα του Μίτσελ.

«Ποια κούραση; Νίκη με ΠΑΟΚ»!
Δεδομένη είναι η κούραση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από τα δύο συνεχόμενα – δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Μπενφίκα εν όψει και της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη».

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκέφτονται κανένα άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και αυτό είναι κάτι που τονίζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Παραδέχονται πως είναι κουρασμένοι, αλλά γνωρίζουν πως δεν έχουν καμία δικαιολογία και χρειάζεται να παλέψουν για να πάρουν μία σημαντική νίκη με την οποία θα φτάσουν στο +6 τη διαφορά από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Επίσης, υπογραμμίζουν πως πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ακόμη και να χρειαστεί να κερδίσουν με… μισό μηδέν τους Θεσσαλονικείς!

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ δεν έχει μιλήσει στους παίκτες του μετά το παιχνίδι της Τρίτης με την Μπενφίκα. Χθες, όμως, ανέβασε τον ρυθμό της προπόνησης, η οποία είχε αρκετή ένταση και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις αντεπιθέσεις και τις στημένες φάσεις.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός αναγνωρίζει ότι κάποιοι παίκτες του είναι κουρασμένοι, όμως δεν έχει τα περιθώρια να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

Ο 50χρονος προπονητής είναι πιθανό να ξεκινήσει με τον Κάμπελ, αντί του Γιαταμπαρέ, και αυτή πιθανότατα θα είναι η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους.

Δηλαδή, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης με τον Σάμαρη.

Στα πλάγια θα είναι ο Φουστέρ και ο Κάμπελ, με τον Σαβιόλα να είναι πίσω από τον Μήτρογλου. Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον Εντινγκά, ο οποίος τραυματίστηκε χθες, όπως και τους Ιμπαγάσα, Ολαϊτάν

Γεμιστε το Ναο...6.500 μαγικα χαρτακια εμειναν.

Έχει ακόμα λίγα, αλλά και φθηνά!
Με μόλις 6.500 εισιτήρια να έχουν μείνει για το ματς με τον ΠΑΟΚ, και τα περισσότερα από αυτά να είναι τα φθηνά, προλαβαίνει όποιος Γαύρος θέλει και μπορεί να προμηθευτεί το δικό του.
Δύο μέρες από το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, έχουν απομείνει στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού 6.500 μαγικά χαρτάκια, σε ένα ματς που με νίκη του Θρύλου θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία η τριπλέτα των αγώνων με τη μεγαλύτερη κρισιμότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδας λοιπόν που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα το εισιτήριό τους για το ματς της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, Ολυμπιακός-Μπάοκ, μπορούν να το κάνουν για δύο ακόμα ημέρες, επιλέγοντας απ' τα πιο φθηνά μέχρι τα πιο ακριβά!

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια τιμώνται προς 18, 20, 25, 30, 35, 40, 45 & 150€ (VIP). 
Τα εκδοτήρια ανοίγουν σημερα το πρωί στις 10:00, έξω από τη Θύρα 25 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα είναι ανοικτά έως και τις 15:00. Επιπλέον θα ανοίξουν και την Κυριακή στις 10:00 και θα μείνουν ανοικτά έως και τη σέντρα του ματς, εάν δεν εξαντληθούν.


ALEX WEB RADIO/TV

Super League:Pre game 11ης αγωνιστικης-διατητες-καιρικες συνθηκες

Super League:Pre game 11ης αγωνιστικης-διατητες-καιρικες συνθηκες

09/11/2013


 Η 11η ημέρα της Super League, φέρνει δύο μεγάλα ματς, με την αρχή να γίνεται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και το φινάλε την Κυριακή στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ.  
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Μια μεγάλη μονομαχία… Ο Νίκος Αναστόπουλος, άρτι αφιχθείς στα Χανιά εναντίον του Μπάμπη Τεννέ, που μετράει μερικές εβδομάδες στη Ριζούπολη. Δύο προπονητές που παραδοσιακά παίζουν για το αποτέλεσμα και το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν είναι η άμυνα πρέπει να βρουν λύσεις. Ο Πλατανιάς έχει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα και μέχρι τώρα σε πέντε ματς δεν έχει κατορθώσει να πανηγυρίσει νίκη στα Περιβόλια. Ο Απόλλων έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα σε εκτός έδρας παιχνίδια – συνδυαστικά με τη χειρότερη επίθεση – και μακριά από τη Ριζούπολη έχει μέχρι τώρα το απόλυτο. Πέντε ήττες σε πέντε παιχνίδια! Οι δύο ομάδες έχουν και μια μικρή προϊστορία από τους πρόσφατους αγώνες κυπέλλου και τη Γ’ Εθνική, με την κάθε ομάδα να μετράει από μία νίκη και να έχουν δύο ισοπαλίες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΦΗ
Ξεκίνησαν τη σεζόν με πολλές φιλοδοξίες… Ο ΠΑΣ λίγο πριν εκτροχιαστεί έκανε την αλλαγή που χρειαζόταν, πήρε τη νίκη επί του Πλατανιά και δεν έχει χάσει την επαφή του με την πεντάδα, στόχο τον οποίο καλείται ο Σάκης Τσιώλης να πετύχει! Οι Ηπειρώτες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα παίρνουν δύναμη από την έδρα τους, όπου έχουν τέσσερις νίκες και μία ήττα, κάτι που θέλουν να συνεχίσουν και απέναντι στον ΟΦΗ. Η προϊστορία σε έναν αγώνα που έχει τις ιδιαιτερότητές του, είναι μοιρασμένη ανάμεσα στον ΠΑΣ και στο «Χ», με τους Κρητικούς να έχουν κερδίσει μόνο δύο φορές σε 16 ματς. Ο ΟΦΗ παραμένει χωρίς νίκη μακριά από την έδρα του, ωστόσο έσπασε το ρόδι την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στον Άρη και θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια ώστε να αναρριχηθεί στην βαθμολογία.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Το πρώτο ντέρμπι… Μπορεί η προβληματική κατάσταση του Άρη τα τελευταία δύο χρόνια να έχει αλλάξει τα δεδομένα που γνωρίζαμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο ούτε ο Παναθηναϊκός είναι εγγύηση, αλλά και το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μια διαφορετική ιστορία. Του λόγου το αληθές αποδεικνύει η περυσινή νίκη του Άρη επί του τριφυλλιού στη Θεσσαλονίκη, όπως και η προ διετίας νίκη του. Συνολικά η παράδοση δεν είναι υπέρ του γηπεδούχου, που μετράει 18 νίκες, ενώ ο Παναθηναϊκός 19 και 16 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Ο Άρης ξεκίνησε πάλι αρνητικό σερί κι έχει χάσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ ακόμα αγνοεί την εντός έδρας νίκη. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ντέρμπι και ψάχνει τη νίκη που θα φτιάξει την ψυχολογία του, όμως μακριά από τη Λεωφόρο έχει κερδίσει μόνο μια φορά κι έχει αποσπάσει μια ισοπαλία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ένα κλασικό ντέρμπι γειτονιάς… Η Νέα Σμύρνη φιλοξενεί το Περιστέρι με παρελθόν, παρόν και μέλλον! Ο Πανιώνιος, που παρά τα οικονομικά προβλήματα, συνεχίζει και μάχεται έχει ως ορμητήριο τη φετινή σεζόν την έδρα του, όπου έχει μαζέψει τους εφτά από τους δώδεκα βαθμούς που έχει ως τώρα στο πρωτάθλημα. Απέναντι στον Ατρόμητο, όμως, η παράδοση είναι μάλλον μοιρασμένη, αφού οι κυανέρυθροι έχουν κερδίσει έξι ματς, ο Ατρόμητος τέσσερα και δύο φορές έχουν έρθει ισόπαλοι. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο μήνα, με άνετες νίκες στο Περιστέρι, με μια σπουδαία επικράτηση στην Ξάνθη, όμως ο Παναιτωλικός έβαλε φρένο στην ξέφρενη πορεία τους. Παρά την ισοπαλία, ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει να ηττηθεί από τις 16 Σεπτεμβρίου και που θέλει να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες της για την τρίτη θέση.

ΒΕΡΟΙΑ-ΚΑΛΛΟΝΗ
Δύο παιχνίδια με την Καλλονή, δύο νίκες για τη Βέροια… Αυτά είναι τα καλά νέα για την ομάδα της Ημαθίας που θέλει από κάπου να πάρει ορμή για να κατορθώσει να πανηγυρίσει μια νίκη στο πρωτάθλημα. Οι ισοπαλίες, ακόμα και οι εκτός έδρας, δεν αρκούν, κάτι που έχει διαπιστώσει η Βέροια από την τελευταία θέση της βαθμολογίας που βρίσκεται. Η «βασίλισσα του Βορρά» έχει να κερδίσει από τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον ΟΦΗ κι έκτοτε έχει τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα εντός έδρας ματς. Η Καλλονή έσπασε το αρνητικό της σερί με τη νίκη επί του Πανιωνίου την περασμένη Κυριακή, έχει ακριβώς το ίδιο ρεκόρ σε εντός και εκτός έδρας ματς – λογικό αφού δεν έχει ουσιαστικά έδρα – αλλά τελευταία επιτυχία σε τυπικά εκτός έδρας ματς ήταν τον Σεπτέμβριο στη Ριζούπολη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Πρόκειται για την ομάδα έκπληξη της σεζόν. Όχι μόνο για τα αποτελέσματα, αλλά και για τη φιλοσοφία που έχει στο γήπεδο και για τη σταθερότητα που παρουσιάζει. Οι νεοφώτιστοι έχουν δεχτεί δύο γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια, έχουν διατηρήσει το μηδέν παθητικό σε πέντε ματς στην έδρα τους (σ.σ. η μοναδική ομάδα που έχει τέτοια επίδοση ως τώρα), ενώ σκοράρουν ανελλιπώς στα τελευταία τέσσερα ματς. Τι μπορεί, λοιπόν, να πάει στραβά κόντρα στον Λεβαδειακό, που έχει μόλις μια ισοπαλία εκτός έδρας και παθητικό δώδεκα τερμάτων; Να μιλήσει η παράδοση και όχι η λογική. Η ομάδα της Βοιωτίας, που έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού, έχει κερδίσει τη μοναδική αναμέτρηση που έχουν δώσει οι δυο τους για την Α’ Εθνική και συνολικά σε εντός ή εκτός έδρας ματς έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές σε δέκα ματς από τον Παναιτωλικό.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Ένα γκολ στο 80’, άλλο ένα στο 90’ και κάπως έτσι μπορούν να έρθουν δύο συνεχόμενες ήττες και να πληγεί το γόητρο και η ψυχολογία μιας ομάδας που πήγαινε τρένο… Ο Εργοτέλης έχασε στα δύο συνεχόμενα μεγάλα ματς που είχε και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι από εκείνα που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Οι Κρητικοί θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πεντάδας, αλλά και να πάρουν τρεις βαθμούς, ένα μήνα μετά την τελευταία τους νίκη. Ο Πανθρακικός δεν είναι εύκολη υπόθεση και μοιάζει απρόβλεπτος, έχοντας ηττηθεί μόλις μια φορά φέτος μακριά από την Κομοτηνή. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει φέτος δύο ισοπαλίες απέναντι σε Κρητικούς (σ.σ. 1-1 με Πλατανιά και ΟΦΗ) και θέλει να τριτώσει το καλό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ
Επιτέλους ντέρμπι! Κάποτε θα υπήρχαν τουλάχιστον οκτώ με δέκα από αυτά που θα έκριναν το πρωτάθλημα. Φέτος και με δεδομένη τη βαθμολογία τα ματς που θα βγάλουν τον πρωταθλητή είναι ουσιαστικά δύο! Το πρώτο έρχεται την Κυριακή το βράδυ, με τον Ολυμπιακό – έχοντας και αέρα τριών βαθμών – να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με μέσο όρο γκολ τέσσερα στο Στάδιο Καραϊσκάκη θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν έξι βαθμούς και να αγχώσουν τον δικέφαλο του βορρά. Ο ΠΑΟΚ, όμως, μοιάζει πιο σίγουρος και πιο έτοιμος από ποτέ για να διεκδικήσει τη νίκη και το πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν την ποιότητα και τον χαρακτήρα για να μπορέσουν να φύγουν με κάτι καλό από το Φάληρο και επιπλέον έχουν και την παράδοση των τελευταίων ετών, αφού στα τελευταία έξι παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο έχουν χάσει μόλις τα δύο!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ
Η αλλαγή έγινε για καλό, όμως προς το παρόν ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει δει τα αποτελέσματα που θα ήθελε. Ο Σάκης Τσιώλης έφυγε, όμως μαζί του δεν έχουν φύγει όλα τα κακά σημάδια που έδειχναν οι Αρκάδες από την αρχή της σεζόν. Στην Κομοτηνή δεν κατόρθωσαν να πανηγυρίσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη και απέναντι στην Ξάνθη θέλει να διατηρήσει την ισχυρή του έδρα και να πάρει μια νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πεντάδα. Το πρόβλημα για τον Αστέρα είναι η παράδοση, καθώς δεν έχει κατορθώσει ποτέ να κερδίσει την ακριτική ομάδα στην Τρίπολη και μετράει σε εφτά ματς τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αυτό είναι το καλό για την Ξάνθη, που μετά από ένα εκρηκτικό 15νθήμερο, τώρα ψάχνει εκ νέου να βρει τα πατήματά της. Μακριά από τα Πηγάδια έχει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες γεγονός που καθιστά την αποστολή της ακόμα πιο δύσκολη.

Οι σφυριχτρες της 11ης αγωνιστικης



Πρωτάθλημα: SUPER LEAGUE
Σεζόν: 2013-2014
Αγωνιστική: 11η
Ορισμοί διαιτητών: ΚΕΔ/ΕΠΟ



ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ

Ημερομηνία: Δευτέρα: 11/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 19:30
Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ (ΑΡΤΑΣ)
Α' Βοηθός: ΜΑΓΙΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΡΤΑΣ)
Β' Βοηθός: ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ)
4ος: ΚΑΜΠΑΞΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΥΒΟΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ (ΧΑΝΙΩΝ)

ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ημερομηνία: Κυριακή 10/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 17:15
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Διαιτητής: ΔΕΛΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)
Α' Βοηθός: ΜΠΑΛΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΧΑΪΑΣ)
Β' Βοηθός: ΚΟΥΡΟΜΠΙΛΙΑ ΧΡΥΣΑ (ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
4ος: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)
Παρατηρητής: ΣΙΠΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΦΛΩΡΙΝΑΣ)

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ημερομηνία: Κυριακή 10/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 17:15
Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΚΑΒΑΛΑΣ)
Α' Βοηθός: ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Β' Βοηθός: ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
4ος: ΣΕΛΙΜΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΜΠΕΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ημερομηνία: Κυριακή 10/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 19:30
Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Α' Βοηθός: ΑΚΡΙΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Β' Βοηθός: ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΠΡΕΒΕΖΑΣ)
4ος: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΗΛΕΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ημερομηνία: Κυριακή 10/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 15:00
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
Α' Βοηθός: ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
Β' Βοηθός: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
4ος: ΜΑΝΤΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΗΜΑΘΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΚΑΛΑΘΕΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)

ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ημερομηνία: Σάββατο 09/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 19:30
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής: KAKOΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ)
Α' Βοηθός: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΟΖΑΝΗΣ)
Β' Βοηθός: ΚΟΥΛΑ ΧΑΣΑΝ (ΞΑΝΘΗΣ)
4ος: ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΚΑΒΑΛΑΣ)
Παρατηρητής: ΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ημερομηνία: Κυριακή 10/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 17:15
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Βέροιας

Διαιτητής: ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Α' Βοηθός: ΤΑΡΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Β' Βοηθός: ΑΠΤΟΣΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
4ος: ΛΙΑΧΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΞΑΝΘΗΣ)

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΕ ΟΦΗ

Ημερομηνία: Σάββατο 09/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 17:15
Γήπεδο: "Οι Ζωσιμάδες"

Διαιτητής: ΚΥΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΡΑΜΑΣ)
Α' Βοηθός: ΣΑΡΑΪΔΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Β' Βοηθός: ΘΑΝΑΣΑΚΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
4ος: ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
Παρατηρητής: ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΕΥΒΟΙΑΣ)


ΠΑΕ ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ημερομηνία: Σάββατο 09/11/2013
Ώρα διεξαγωγής: 15:00
Γήπεδο: ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ - ΧΑΝΙΩΝ

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Α' Βοηθός: ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Β' Βοηθός: ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
4ος: ΦΟΥΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)
Παρατηρητής: ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΧΑΪΑΣ)

 Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα


Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες

Χαλάει πάλι ο καιρός από την Κυριακή. Τη Δευτέρα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση

Σάββατο
Καιρός

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια.
Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Κυριακή
Καιρός

Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες στο Ιόνιο και την δυτική Κρήτη με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών μετά το μεσημέρι. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν από νοτιοδυτικούς με τάσεις ενίσχυσης στο Ιόνιο σε μέτριους 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα
Καιρός

Στη δυτική Ελλάδα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.
Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και κατά τόπους στα πελάγη 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

























ALEX WEB RADIO/TV

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

09/11/2013

ManUtd - Άρσεναλ, Γιουβέντους - Νάπολι και Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαράι τα μεγάλα ματς στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά το πρόγραμμα...
Τρία είναι τα πολύ μεγάλα ματς στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο και θα διεξαχθούν σε Μάντσεστερ, Τορίνο και Κωνσταντινούπολη.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την πρωτοπόρο της Premier League, Άρσεναλ, η οποία μάλιστα έχει πλέον +5 στη κορυφή, έτσι με "διπλό" στο "Ολντ Τράφορντ" θα ισχυροποιηθεί ως φαβορί για τον τίτλο.
Στην Ιταλία η Γιουβέντους φιλοξενεί την Νάπολι, με την οποία μοιράζονται την 2η θέση, 3 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο, Ρόμα.
 Πραγματικό ντέρμπι όμως έχουμε στην Κωνσταντινούπολη, όπου η πρωτοπόρος, Φενέρμπαχτσε, υποδέχεται στο "Σουκρού Σαράτσογλου" την πρωταθλήτρια, Γαλατάσαράι.
Πολύ σημαντικά στο Βέλγιο τα ματς, Σταντάρ Λιέγης - Μπριζ και Γκενκ - Άντερλεχτ, ενώ στην Πορτογαλία δεν διεξάγεται πρωτάθλημα, αλλά κύπελλο.
 Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Premier League - 11η αγωνιστική


Σάββατο
Άστον Βίλα - Κάρντιφ (17:00)
Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον
Λίβερπουλ - Φούλαμ
Σαουθάμπτον - Χαλ
Τσέλσι - Γουέστ Μπρομ
Νόριτς - Γουέστ Χαμ (19:30)
Κυριακή
Τότεναμ - Νιούκαστλ (14:00)
Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Σίτι (15:05)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ (18:10)
Σουόνσι - Στόουκ

Serie A - 12η αγωνιστική


Σάββατο
Κατάνια - Ουντινέζε (19:00)
Ίντερ - Λιβόρνο (21:45)
Κυριακή
Τζένοα - Βερόνα (13:30)
Αταλάντα - Μπολόνια (16:00)
Κάλιαρι - Τορίνο
Κιέβο - Μίλαν
Πάρμα - Λάτσιο
Ρόμα - Σασουόλο
Φιορεντίνα - Σαμπντόρια (21:45)
Γιουβέντους - Νάπολι

Primera Division - 13η αγωνιστική


Παρασκευή
Οσασούνα - Αλμερία (21:00)
Γρανάδα - Μάλαγα (23:00)
Σάββατο
Ρεάλ - Σοθιεδάδ (17:00)
Χετάφε - Έλτσε (19:00)
Μπιλμπάο - Λεβάντε (21:00)
Θέλτα - Ράγιο Βαγιεκάνο (23:00)
Κυριακή
Εσπανιόλ - Σεβίλλη (13:00)
Βαλένθια - Βαγιαδολίδ (18:00)
Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο (20:00)
Μπέτις - Μπαρτσελόνα (22:00)


Bundesliga - 12η αγωνιστική


Παρασκευή
Ανόβερο - Μπράουνσβαϊγκ (21:30)
Σάββατο
Μπάγερν - Άουγκσμπουργκ (16:30)
Σάλκε - Βέρντερ
Λεβερκούζεν - Αμβούργο
Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ
Χόφενχαϊμ - Χέρτα
Γκλάντμπαχ - Νυρεμβέργη (19:30)
Κυριακή
Μάιντς - Φρανκφούρτη (16:30)
Φράιμπουργκ - Στουτγκάρδη (18:30)

Ligue 1 - 13η αγωνιστική


Παρασκευή
Μονακό - Εβιάν (21:30)
Σάββατο
Παρί Σεν-Ζερμέν - Νις (18:00)
Μπαστιά - Ρεν (21:00)
Γκινγκάμπ - Λιλ
Λοριάν - Ρεμς
Τουλούζ - Αζαξιό
Βαλανσιέν - Μονπελιέ
Κυριακή
Μπορντό - Ναντ (15:00)
Μαρσέιγ - Σοσό (18:00)
Σεντ-Ετιέν - Λιόν (22:00)

Eredivisie - 13η αγωνιστική


Παρασκευή
Χέρενφεν - Βάαλβαϊκ (21:00)
Σάββατο
Ρόντα - Γκόου Αχέντ Ιγκλς (19:45)
Χεράκλες - Χρόνινχεν (20:45)
Φιτέσε - Ουτρέχτη
Ντεν Χαάχ - Κάμπουρ (21:45)
Κυριακή
Τσβόλε - Τβέντε (13:30)
Μπρέντα - Αϊντχόφεν (15:30)
Νάιμεχεν - Άγιαξ
Φέγενοορντ - Άλκμααρ (17:30)

SüperLig - 11η αγωνιστική


Παρασκευή
Ελάζιγκσπορ - Ερτσίγεσπορ (20:00)
Εσκισέχιρσπορ - Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ
Σάββατο
Κασίμπασα - Γκαζιάντεπσπορ (15:30)
Κάισερισπορ - Μπεσίκτας (19:00)
Σίβασπορ - Μπούρσασπορ
Καράμπιουκσπορ - Ρίζεσπορ (19:30)
Κυριακή
Κόνιασπορ - Αντάλιασπορ (14:00)
Γκεντσλέρμπιρλιγί - Τράμπζονσπορ (16:30)
Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαράι (19:00)

Jupiler League - 15η αγωνιστική


Παρασκευή
Λόκερεν - Μέχελεν (21:30)
Σάββατο
Οστάνδη - Μονς (21:00)
Σαρλερουά - Γάνδη
Λόιβεν - Λιρς
Σερκλ Μπριζ - Κόρτραϊκ
Κυριακή
Σταντάρ Λιέγης - Μπριζ (15:30)
Γκενκ - Άντερλεχτ (19:00)
Ζούλτε Βάρεχεμ - Βάασλαντ-Μπέβερεν (21:30)


Scottish Premier League - 13η αγωνιστική


Σάββατο
Ρος Κάουντι - Σέλτικ (14:45)
Αμπερντίν - Χαρτς (17:00)
Χιμπέρνιαν - Ινβερνές
Μάδεργουελ - Νταντί Γιουνάιτεντ
Πάτρικ Θισλ - Σεντ Μίρεν
Σεντ Τζόνστοουν - Κιλμάρνοκ


Κύπρος - 9η αγωνιστική


Σάββατο
ΑΕΛ - Ανόρθωση (15:00)
Εθνικός - Δόξα (17:00)
Νέα Σαλαμίνα - Άρης (18:00)
Κυριακή
ΑΕΚ - Ερμής (17:00)
ΑΕ Κουκλιών - Ομόνοια (18:00)
Δευτέρα
ΑΠΟΕΛ - Αλκή (19:00)
ΕΝΠ - Απόλλων

*στην Πορτογαλία δεν διεξάγεται αγωνιστική, αλλά ο 4ος γύρος του κυπέλλου (Taça de Portugal)

ALEX WEB RADIO/TV

Έφυγαν τα μισά εισιτήρια για το Ελλάδα-Ρουμανία

Έφυγαν τα μισά εισιτήρια για το Ελλάδα-Ρουμανία

Μια εβδομάδα πριν την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ρουμανία για τα μπαράζ του Μουντιάλ και ήδη έφυγαν 15.000 εισιτήρια. Δείτε από που μπορείτε να προμηθευτείτε τα υπόλοιπα.
Η δίψα των Ελλήνων φιλάθλων να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Εθνικής με την Ρουμανία την επόμενη Παρασκευή (15/11, 21.45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τα μπαράζ του Μουντιάλ είναι μεγάλη και φαίνεται από την προπώληση των εισιτηρίων.
Συγκεκριμένα μέχρι και σήμερα Παρασκευή (8/11) έχουν φύγει ήδη 15.000 εισιτήρια κάτι που στο παρελθόν σε ανάλογο χρονικό σημείο δεν έχει ξανασυμβεί.
Μάλιστα εκτιμάται ότι στη διάρκεια του σαββατοκύριακου η κίνηση θα αυξηθεί σημαντικά και το Φαληρικό γήπεδο στο πρώτο αγώνα μπαράζ θα είναι γεμάτο.
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα εισιτήρια οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν με τους εξής τρόπους:
Online και τηλεφωνικά
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ (www.epo.gr) μέχρι την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 23.00. Όσοι προβούν σε on-line παραγγελίες, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας στο εκδοτήριο της Ε.Π.Ο. έξω από την θύρα 17 του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" την Πέμπτη 14/11/2013 (από τις 11.30 έως τις 17.00) και την Παρασκευή 15/11/2013 από τις 09.00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια και τηλεφωνικά στον αριθμό 210-8938111. Σημειώνεται ότι το κόστος αγοράς εισιτηρίων μέσω τηλεφώνου επιβαρύνεται με ένα (1) επιπλέον ευρώ από την εταιρεία διανομής τους "Tickethour S.A." και όχι από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Εκδοτήρια
1. Εκδοτήριο θύρας 17 στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Σάββατο 9/11/2013, 10:00-17:00
Κυριακή 10/11/2013, 10:00-17:00
Δευτέρα 11/11/2013, 10:00-17:00
Τρίτη 12/11/2013, 10:00-17:00
Τετάρτη 13/11/2013, 10:00-17:00
Πέμπτη 14/11/2013, 10:00-17:00
Παρασκευή 15/11/2013, 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα (21:45)

2. Γραφεία ΕΠΟ (πάρκο Γουδή)
Δευτέρα 11/11/2013, 10:00-17:00
Τρίτη 12/11/2013, 10:00-17:00
Τετάρτη 13/11/2013, 10:00-17:00
Πέμπτη 14/11/2013, 10:00-17:00
Παρασκευή 15/11/2013, 10:00-14:00

3. Εκδοτήριο σταθμού ΗΣΑΠ Ειρήνη (ΟΑΚΑ)
Σάββατο 9/11/2013, 10:00-17:00
Κυριακή 10/11/2013, 10:00-17:00
Δευτέρα 11/11/2013, 10:00-17:00
Τρίτη 12/11/2013, 10:00-17:00
Τετάρτη 13/11/2013, 10:00-17:00
Πέμπτη 14/11/2013, 10:00-17:00
Παρασκευή 15/11/2013, 10:00-14:00
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράζουν το ανώτερο μέχρι 4 εισιτήρια με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

ALEX WEB RADIO/TV

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός:Φουλ για τιτλους


Ερασιτέχνης Ολυμπιακός:Φουλ για τιτλους

09/11/2013 

Συγχαρητήρια Ερασιτέχνη σε Πρέκα

Στην Εθνική ομάδα πόλο κλήθηκε ο 17χρονος Μανώλης Πρέκας. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον παίκτη.

Συγχαρητήρια Ερασιτέχνη σε Πρέκα
Τα συγχαρητήρια του στο Μανώλη Πρέκα έδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μέσω επίσημης ανακοίνωσης, λόγω της κλήσης του παίκτη στην Εθνική ομάδα πόλο των αντρών. Ο νεαρός πολίστας ήταν μέσα στις επιλογές του Σάκη Κεχαγιά για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ουγγαρία στα πλαίσια της πρεμιέρας του Γουόρλντ Λιγκ.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π συγχαίρει τον αθλητή της ομάδας πόλο Μανώλη Πρέκα για την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ανδρών. Ο 17χρόνος αθλητής έμαθε πόλο στις Ακαδημίες του συλλόγου μας και είναι μεγάλη τιμή για όλους η κλήση του στην Εθνική Ανδρών εν όψει του αγώνα του Γουόρλντ Λιγκ με την Ουγγαρία. Ο σύλλογος μας δουλεύει με πρόγραμμα και συνέπεια στο κομμάτι των Ακαδημιών και αξίζουν συγχαρητήρια στον έφορο του τμήματος κ. Κώστα Γούρα για τα σπουδαία αποτελέσματα».

Ο 17χρονος παίκτης θα προπονηθεί με τους υπόλοιπους δεκαεπτά πολίστες που κλήθηκαν την Κυριακή, στις 11 το πρωί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ». Αμέσως μετά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς θα ανακοινώσει τους «13» που θα ταξιδέψουν στην Ουγγαρία την Δευτέρα.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ… παντού!

Μπορεί τα φώτα του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ να είναι στο Καραϊσκάκη, όμως στο Ρέντη τα αντρικά τμήματα βόλεϊ θα δώσουν τη δική τους μάχη για την 5η αγωνιστική της Volleyleague.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ… παντού!
Μια μέρα νωρίτερα απ’ το ποδοσφαιρικό ντέρμπι του Ολυμπιακού και τον ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους για την 5η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη το Σάββατο (9/11) στις 19.00, με στόχο να επανέλθουν στις νίκες μετά τη βαριά ήττα στο Ζηρίνειο απ’ την Κηφισιά. Βέβαια, η ψυχολογία των παικτών ανέβηκε μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τετάρτης και τη νίκη επί της βελγικής Νόλικο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έρχεται από μια εύκολη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1, που τον κράτησε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Volleyleague.

Οικογενειακή υπόθεση

Πέρα απ’ τη βαθμολογική σημασία, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού θα τεθούν αντίπαλοι για ακόμα μια φορά τα αδέρφια Καζάζη.

Οι δυο προπονητές θα βρεθούν απέναντι, ενώ στις δηλώσεις τους συμφώνησαν σε δύο σημεία: Πως οι ομάδες τους είναι κουρασμένες από τις συνεχείς υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και πως στόχος των ομάδων τους είναι η νίκη.

«Μυαλό μόνο στο πρωτάθλημα»
Ο Δημήτρης Καζάζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα και θέλει μια νέα αρχή στο ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Το μυαλό μας είναι στραμμένο πλέον αποκλειστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα και μέσα σ' αυτό το μήνα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και σε κάθε ματς πρέπει να δίνουμε το 100% για να πανηγυρίζουμε κάθε πόντο, κάθε σετ. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει συγκέντρωση στο στόχο και θέληση. Όλα από εκεί ξεκινούν και αυτά τα στοιχεία σου δίνουν και τις νίκες. Ο ΠΑΟΚ έχει δυνατή ομάδα αλλά εάν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα».

«Θέλουμε τη νίκη»
Από την άλλη ο Στέλιος Καζάζης θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, όμως τόνισε πως η κούραση απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ.

«Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει την αγωνιστική κοιλιά που έκανε στους αγώνες με Μπελογκόριε και Κηφισιά. Με τη Νόλικο έδειξε ένα πιο φρέσκο πρόσωπο και λογικά το ίδιο πρόσωπο θα παρουσιάσει και με μας. Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδα μου έδωσε 9 αγώνες σε 27 ημέρες. Προσπαθούμε να κάνουμε σωστή διαχείριση των δυνάμεων μας και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και δυνατοί. Δεν κρύβουμε πως θέλουμε τη νίκη. Για να το πετύχουμε πρέπει να λειτουργήσουν όλα σωστά και κυρίως η τακτική μας έναντι του Ολυμπιακού».

Μία νίκη στο «Μελίνα Μερκούρη»
Είναι η 37η αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το σύστημα άμεσου πόντου. Ο Ολυμπιακός έχει 31 νίκες και ο ΠΑΟΚ 5 νίκες. Στην έδρα του Ολυμπιακού έχουν γίνει 18 αγώνες και ο ΠΑΟΚ έχει μόλις μία νίκη τη σεζόν 2010-11 με 3-2 σετ.

Ρέντη Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» 19.00: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (Novasports-3)
Διαιτητές: Θεμελής, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τοψιδέλης, Βλάχος, Παρατηρητής: Σπυριδάκη 

«Ο Ολυμπιακός κοιτάει μπροστά…»

Τα οφέλη που αποκόμισε ο Ολυμπιακός από την κοινή προετοιμασία με τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς ανέφερε σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

«Ο Ολυμπιακός κοιτάει μπροστά…»
Τις δυνάμεις του μέτρησε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός στα ιδιαιτέρως δυνατά φιλικά παιχνίδια που έδωσε αυτή την εβδομάδα με την πανίσχυρη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς. Για την πορεία της κοινής προετοιμασίας με τους Σέρβους και τις εμπειρίες που απέκτησε από αυτή μίλησε στο sport-fm.gr ο φουνταριστός των Πειραιωτών, Χριστόδουλος Κολόμβος.

Συνέντευξη στον Ορέστη Κανελλόπουλο:

«Αντιμετωπίσαμε μια δυνατή ομάδα που διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Έχουμε ανάγκη τέτοια παιχνίδια, εφόσον έχουμε στόχο μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση μας απέναντι στη Ραντνίτσκι, όπως και από τη βελτίωση που δείξαμε στο παιχνίδι μας. Είναι αλήθεια πως δεν είχαμε δοκιμάσει τις δυνατότητες μας απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Δείξαμε ετοιμότητα. Δυστυχώς το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος δεν μπορεί να μας προσφέρει τεστ επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ όπως αυτά απέναντι στους Σέρβους» σχολίασε αρχικά ο διεθνής φουνταριστός.

Όσον αφορά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 των ανδρών, ο Χριστόδουλος Κολόμβος τόνισε: «Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Στόχος από τέτοιου είδους παιχνίδια είναι κρατάμε τη συγκέντρωση μας και τον αγωνιστικό μας ρυθμό σε υψηλά επίπεδα».


ALEX WEB RADIO/TV

Σιένα - Ολυμπιακός 62-70 (pics+video)

Σιένα - Ολυμπιακός 62-70 (pics+video)

O Ολυμπιακός κέρδισε και την Σιένα στην Ιταλία με σκορ 62-70, κάνοντας το 4-0 στην Euroleague, συνεχίζοντας μόνος πρώτος και αήττητος στην κορυφή του ομίλου του, ισοφαρίζοντας (2006-07 με Γκέρσον) το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του στην διοργάνωση. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης προχωρούν μετρώντας 11-0 νίκες, έχοντας επικρατήσει σε όλα τα επίσημα ματς που έχουν δώσει στην τρέχουσα σεζόν, "αγνοώντας" την λέξη ήττα! Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν ένα καταπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο (11-20), στο οποίο και "έχτισαν" διαφορά, την οποία εκτόξευσαν (26-43 στο 17') και διατήρησαν μέχρι το τέλος, αν και ανησύχησαν στην τελευταία περίοδο όταν και οι Ιταλοί αντέδρασαν μειώνοντας σε 62-67 στα 14'' πριν τη λήξη του ματς, χάνοντας και σουτ ώστε να πλησιάσουν στους δύο πόντους. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν την μάχη στα ριμπάουντ (39-37), είχαν θετικό πρόσημο στον συσχετισμό ασίστ/λάθη (15/11), αλλά άσχημα ποσοστά στην επίθεση (50%δ, 27%τρ, 70%β). Οι φιλοξενούμενοι είχαν πλουραλισμό στην επίθεση, καθώς σκόραραν οι 10 από τους 12 παίκτες του και είναι αξιοσημείωτο πως κανένας τους δεν μέτρησε διψήφιο αριθμό πόντων! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο πρώτο ημίχρονο είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία, δεχόμενη μοναχά 23 πόντους.


Ο Μπέγκιτς πραγματοποίησε την κορυφαία του εμφάνιση με τους Πειραιώτες, βοηθώντας την ομάδα σε επίθεση και άμυνα, μετρώντας 9 πόντους, 4 μπλοκ (!) και 4 ριμπάουντ, σε 13 λεπτά συμμετοχής. Ήταν πολύτιμη η παρουσία του "δυναμίτη "Ντάνστον στο "ζωγραφιστό" που έκανε πολύ δουλειά (9π, 4/7δ, 7ρ, 3κλ), έδωσε λύσεις σε σκορ και σε δημιουργία (9π, 5ασ) ο Σπανούλης, ξεκίνησε εξαιρετικά στο ματς ο Πρίντεζης (6π, 5ρ, 3ασ, 15λεπτά), δεν ήταν εύστοχος όπως μας έχει συνηθίσει ο Λοτζέσκι (9π, 1/4δ, 2/4τρ, 1/4β), προσέφερε θέαμα και μάζεψε "σκουπίδια" ο Πέτγουεϊ (5π, 6ρ),  ενώ συνείσφεραν οι Περπέρογλου (8π), Μάντζαρης (6π) και Σλούκας (4π, 2ασ). Άτυχος ο Σίμονς στο ματς που τραυματίστηκε στο 14', καθώς του βγήκε ο ώμος.

Το ματς


Σκόρ μέσα στο ζωγραφιστό με τρομερούς Πρίντεζη και Μπέγκιτς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στην πεντάδα τους Λο, Σπανούλη, Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Μπέγκιτς, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να "σκοτώνουν" την Σιένα μέσα στο "ζωγραφιστό, χάρη στους συνεχόμενους πόντους από τους Πρίντεζη και Μπέγκιτς, κάνοντας το σκορ 6-0 στο 2'.  Οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετικοί και στην άμυνα, με τον Σλοβένο σέντερ να μοιράζει μπλοκ στους αντιπάλους τους, έχοντας κυριαρχήσει στο low-post. Οι ερυθρόλευκοι είχαν βρει τρομερό ρυθμό στην επίθεση και αφού ευστόχησε σε ελεύθερο τρίποντο ο Λο, ο Πρίντεζης και πάλι, μετρώντας 3/3 σουτ κοντά στο καλάθι, έκανε το σκορ 11-0 μόλις στο 3', με τους φιλοξενούμενους να έχουν βρει τρομερό ρυθμό στο παιχνίδι τους. Έπαιρναν τα ριμπάουντ στην άμυνα και επεδίωκαν να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο σε κάθε ευκαιρία, με τον Λοτζέσκι ακολούθως να επιχειρεί να καρφώσει με εντυπωσιακό τρόπο, ξεκινώντας το άλμα του από απόσταση, αλλά  η μπάλα βρήκε στεφάνη, ενώ ακολούθως ο Ίνγκλις πέτυχε τους πρώτους πόντους για τους Ιταλούς (11-2) στο fast-break.
 Italian job
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιζε εξαιρετικό μπάσκετ, έχοντας σωστές επιλογές στην επίθεση, βγάζοντας και συνεργασίες στο παρκέ, με τον Red-Bill να δίνει έξυπνη ασίστ στον Μπέγκιτς, ο οποίος ήταν απόλυτα ουσιαστικός κάτω από το καλάθι, αξιοποιώντας το γκολ-φάουλ που κέρδισε (2-14). Ο καταπληκτικός Σλοβένος σέντερ ακολούθως πέρασε στον πάγκο για να πάρει ανάσες, με τον Ντάνστον να τον αντικαθιστά, ο οποίος διατήρησε την διαφορά στο +12 (4-16), με τους Πέτγουεϊ και Μάντζαρη να παίρνουν θέση στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός έπαιζε είχε εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, βγάζοντας συνέχεια ελεύθερα σουτ στην επίθεση, αλλά δεν έβρισκαν όλα στόχο, με τον Περπέρογλου ακολούθως με βολές να "γράφει" το 8-20.  Η άμυνα των Πρωταθλητών Ευρώπης ήταν εξαιρετική πάνω στους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να μην βγάζουν ούτε μία συνεργασία στο παρκέ, σκοράροντας πόντους κυρίως με ατομικές προσπάθειες, με το 11-20 να είναι το σκορ της πρώτης περιόδου.

Η διαφορά έφτασε στο +16 και ο τραυματισμός του Σίμονς

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι με τους Μάντζαρη, Σλούκα, Λοτζέσκι, Πέτγουεϊ και Ντάνστον, ο οποίος ύστερα από το επιθετικό ριμπάουντ που πήρε "έγραψε" το 13-22. Ο Μάντζαρης ακολούθως ευστόχησε σε τρίποντο, ενώ ο μαχητικός Ντάνστον, ο οποίος συνέχιζε να μαζεύει τα επιθετικά ριμπάουντ, ανέβασε την διαφορά και πάλι στο +12 (15-27) στο 14'. Ο Περπέρογλου πήρε πάνω τους ορισμένες φάσεις από την αδύναμη πλευρά αλλά ήταν άστοχος, με τους Σπανούλη, Λο και Σίμονς να παίρνουν θέση στο παρκέ. Ακολούθως ο Ολυμπιακός υπέπεσε σε λάθη και σε βιαστικές αποφάσεις, τόσο στην επίθεση έχοντας κακές επιλογές, ειδικά με τον Λο, όσο και στην άμυνα, με το παιχνίδι να έχει αποκτήσει έναν πολύ γρήγορο ρυθμό.
Εξάρθρωση ώμου ο Σίμονς
Το σκορ είχε "κολλήσει" στο 20-29, με τον Σίμονς μάλιστα να αποχωρεί από το παρκέ έχοντας τραυματιστεί στον ώμο, αισθανόμενος έντονες ενοχλήσεις, με το ιατρικό-τιμ να αναφέρει πως έβγαλε τον ώμο του! Ο Μπέγκιτς επέστρεψε και συνέχιζε να είναι εξαιρετικός στον ρόλο του στο παρκέ, μοιράζοντας νέα μπλοκ στους Ιταλούς, ενώ στην επίθεση εξακολουθούσε να αξιοποιεί τις ασίστ των συμπαικτών του (20-31). Ακολούθως ήρθε η ώρα του Λοτζέσκι να πάρει το... όπλο του, σκοράροντας πρώτα με ατομική προσπάθεια, βάζοντας ένα δύσκολο σουτ δείγμα της κλάσης του, ενώ ακολούθως με τρίποντο εκτόξευσε την διαφορά στο +16 (20-36), ξεσηκώνοντας τα μέλη της αποστολής των ερυθρολεύκων στον πάγκο, με το σκορ του ημιχρόνου να "γράφει" το 23-36.


 
Το alley-oop κάρφωμα του Πέτγουεϊ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Ντάνστον, με τους Μάντζαρη και Λοτζέσκι να "πυροβολούν" από την περιφέρεια, ανεβάζοντας την διαφορά στο +17 (26-43) στο 23', με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να ελέγχουν στο απόλυτο τον ρυθμό του παιχνιδιού.  Με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Ρες (29-43), αλλά ακολούθως ο Πρίντεζης έχασε δύο τρίποντα χωρίς αντίπαλο, με τον... διαγωνισμό τριπόντων να συνεχίζεται με ένα ακόμη από τον Σπανούλη (31-46). Η Σιένα στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενη τόσο τα άστοχα σουτ των Πειραιωτών, όσο και τα λάθη τους, ροκάνισαν την διαφορά σε 35-46 στο 25', με τους Πρωταθλητές Ευρώπης, πάντως, να έχουν εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, βγάζοντας μπόλικα ελεύθερα σουτ στην επίθεση.

Ο Περπέρογλου ακολούθως με μακρινό σουτ "έγραψε" το 35-50, με τον Ολυμπιακό στην επίθεση να έχει πλουραλισμό, έχοντας σκοράρει οι 10 από τους 12 παίκτες του, ενώ ακολούθως ο Σπανούλης έδωσε μία τρομερή alley-oop πάσα στον Πέτγουεϊ, ο οποίος πήδηξε εντυπωσιακά ψηλά καρφώνοντας με μανία την μπάλα στο καλάθι. Ήταν η φάση highlight της αναμέτρησης. Ο Σλούκας στη συνέχεια βρήκε τον δρόμο προς το καλάθι με ντράιβ (40-54), με το 42-54 να είναι το σκορ στο 30'.

Η 4η τάπα του Μπέγκιτς και η Σιένα που διεκδίκησε το ματς στο τέλος

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να έχει το προβάδισμα στο σκορ και ζητούμενο του ήταν να διατηρήσει την διαφορά ασφαλείας που είχε ώστε να φτάσει στη νίκη. Οι Πειραιώτες συνέχισαν έχοντας στην πεντάδα τους Λο, Σλούκα, Περπέρογλου, Πέτγουεϊ και Μπέγκιτς, με τους μαχητικούς Ιταλούς να καταφέρνουν να ροκανίζουν την διαφορά στο +7 (49-56) με τον Γκριν στο 32'. Ο Περπέρογλου με σουτ έδωσε... ανάσα στους φιλοξενούμενους στην επίθεση, ενώ ακολούθως ο δραστήριος Μπέγκιτς, αφού σκόραρε φτάνοντας τους 9 πόντους, στην άμυνα έριξε την 4η (!) τάπα του στην αναμέτρηση. Ο Λο με ατομική προσπάθεια "έγραψε" το 49-62, ενώ στη συνέχεια έδωσε υπέροχη ασίστ στον Πέτγουεϊ, ο οποίος ολοκλήρωσε την φάση με ένα ακόμη εντυπωσιακό κάρφωμα (49-64), με τον Ολυμπιακό να προσφέρει και θέαμα στο παιχνίδι του.

Η Σιένα μείωσε σε 56-65, ενώ ακολούθως στα 49'' πριν το τέλος, ο Πέτγουεϊ έκανε (αχρείαστο) αντικανονικό φάουλ πάνω στον Χάκετ. Ο Αμερικανός της Σιένα έβαλε τις βολές (58-65), ενώ στα 36'' πριν το τέλος ο ίδιος με δύσκολη προσπάθεια μείωσε σε 60-65, με τους Ιταλούς να διεκδικούν επικίνδυνα τη νίκη. Στα 24'' πριν τη λήξη έγινε φάουλ στον Σπανούλη, ο οποίος ήταν ψύχραιμος στις βολές (60-67). Οι γηπεδούχοι με γρήγορη επίθεση μείωσαν (62-67), στα 14'' πριν το τέλος ο Λοτζέσκι έχασε δύο σερί βολές (!), γεγονός που ανησύχησε τους Πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά στην επόμενη φάση οι Ιταλοί αστόχησαν σε τρίποντο. Ακολούθως ο Λοτζέσκι ευστόχησε σε βολή (1/2), ενώ ύστερα από κλέψιμο που έκανε έδωσε ασίστ στον Ντάνστον που κάρφωσε, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει την Σιένα με σκορ 62-70, συνεχίζοντας αήττητος, μετρώντας 11 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα δεκάλεπτα: 11-20, 23-36, 42-54, 62-70

Ανά δεκάλεπτο: 11-20, 12-16, 19-18, 20-16

Σιένα (Κρέσπι): Βιτζιάνο 5, Χάντερ 6, Κούρνο 3, Ρότσεστι 13, Κάρτερ 4, Ρες 5, Όρτνερ 2, Χάκετ 6, Ίνγκλις 13, Γκριν 5.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 4, Λο 6, Ντάνστον 9, Σπανούλης 9, Περπέρογλου 8, Σλούκας 4, Σίμονς, Μπέγκιτς 9, Πρίντεζης 6, Μάντζαρης 6, Κατσίβελης, Λοτζέσκι 9.

Αναλυτικά τα στατιστικά της Σιένα στο ματς:

  Αναλυτικά τα στατιστικά του Ολυμπιακού στο ματς:

Tα highlights της αναμέτρησης:


Highlights: Montepaschi Siena-Olympiacos Piraeus από Euroleague_Basketball

Μπαρτζώκας: «H νίκη μετράει»

Η νίκη είναι αυτό που μετράει όπως τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το «διπλό» κόντρα στη Σιένα, για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Μπαρτζώκας: «Στο τέλος η νίκη μετράει, αυτή κρατάμε»
Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Ιταλία της Σιένα για την 4η αγωνιστική του Γ’ ομίλου της Euroleague και παρέμεινε αήττητος και αυτό είναι που κρατάει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του όπως ανέφερε ο προπονητή των «ερυθρολεύκων».

«Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για 37 λεπτά, αλλά χάσαμε το τελευταίο δεκάλεπτο και δώσαμε την ευκαιρία στη Σιένα να πλησιάσει. Προφανώς κάναμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι. Στόχος μας ήταν να σταματήσουμε τον Χάκετ που όλοι ξέρουν πως είναι ο καλύτερος δημιουργός και σκόρερ της Σιένα. Κάναμε καλή δουλειά επάνω σε αυτόν. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και φαίνεται στα ποσοστά μας. Στο τέλος η νίκη μετράει, αυτή κρατάμε, είμαστε χαρούμενοι και προχωράμε», είπε αρχικά ο κόουτς των Πρωταθλητών Ευρώπης και συνέχισε αναφερόμενος στην σημαντική μείωση του μπάτζετ που έκανε φέτος η Σιένα:

«Συγχαρητήρια στη Σιένα, τη σέβομαι πάρα πολύ και της εύχομαι καλή τύχη. Η Σιένα είναι ακόμη η πρωταθλήτρια Ιταλίας και πρώτη στο ιταλικό πρωτάθλημα. Κέρδισαν εύκολα την Μπολόνια και τη Σκαβολίνι και νομίζω πως είναι ακόμη αρκετά ανταγωνιστική. Είναι νέα ομάδα και χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στις δυσκολίες της Ευρωλίγκας και να γίνουν σύνολο. Αναφορικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα τη γνωρίζουμε πολύ καλά. Ήμουν σε ομάδα με οικονομικά προβλήματα, το Μαρούσι. Ο Ολυμπιακός χαμήλωσε το μπάτζετ του, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα πήρε την Ευρωλίγκα, πράγμα που σημαίνει πως τα λεφτά δεν είναι το παν».

Μάντζαρης: «Να μην ξαναγίνει»

Η χαλάρωση στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Σιένα μπορεί να στοιχίσει στο μέλλον στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Μάντζαρης: «Να μην ξαναγίνει»
Συγκέντρωση και προσπάθεια για 40 λεπτά θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός, αφού ο Βαγγέλης Μάντζαρης επισήμανε πως αν η χαλάρωση στα τελευταία λεπτά ερχόταν απέναντι σε ισχυρότερο αντίπαλο από τη Σιένα, θα μπορούσε να στοιχίσει στην ομάδα του.

«Κάναμε πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι σήμερα. Όλο το παιχνίδι της Σιένα περνάει από τα χέρια του Χάκετ και το σκορ και η δημιουργία. Καταφέραμε τον περιορίσουμε κι έτσι περάσαμε εύκολο βράδυ. Για περίπου 36’ είχαμε σταθερή απόδοση, αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό δεν πρέπει να παρουσιάζεις τα κενά διαστήματα, που δείξαμε στο τέλος, γιατί εάν είχαμε απέναντι μας κάποια πιο ποιοτική ομάδα θα είχαμε πρόβλημα. Πρέπει να δουλέψουμε για να μην ξαναγίνει», τόνισε.

Ο 23χρονος γκαρντ δεν βιάζεται να κοιτάξει μακριά. «Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για το Top 16 και την συνέχεια της Ευρωλίγκας. Εμείς βαδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε κάνει το 4-0, που ίσως είναι το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, αλλά έρχονται δύσκολα ματς, τα εκτός έδρας με αντιπάλους την Μπάγερν και την Μάλαγα. Θέλουμε ασφαλώς να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο ούτε στην Ευρωλίγκα, ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα, για το οποίο τη Δευτέρα υποδεχόμαστε στο ΣΕΦ τον ΠΑΟΚ. Στην συνέχεια παίζουμε πάλι στο γήπεδο μας με την Ζιελόνα Γκόρα και με την δύναμη του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη».

Περπέρογλου: «Καλοί για 35 λεπτά»

Ο Στράτος Περπέρογλου στάθηκε στη χαλάρωση του Ολυμπιακού στο φινάλε μετά τη νίκη επί της Σιένα.

Περπέρογλου: «Καλοί για 35 λεπτά»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αν και όχι μέχρι το τέλος, εμφανίστηκε ο Στράτος Περπέρογλου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σιένα.

«Για περίπου 35’ κάναμε αρκετά καλή δουλειά στην άμυνα κυρίως. Στο τέλος χαλαρώσαμε και αυτό πρέπει να το προσέξουμε, γιατί εάν απέναντι μας είχαμε μια πιο ποιοτική ομάδα θα το πληρώναμε. Σημασία έχει ότι πήραμε την νίκη και συνεχίζουμε. Ξέραμε ότι η Σιένα επειδή έχει ελλείψεις θα παίξει ζώνη και ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά, αν και φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Έτσι θέλουμε να δουλέψουμε όλη την σεζόν, να μοιράζεται η μπάλα και οι κατοχές», ανέφερε.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν υπήρχε παίκτης του Ολυμπιακού με διψήφιο αριθμό πόντων, είπε: «Σίγουρα θα υπάρξουν και βραδιές, που κάποια παιδιά θα τραβήξουν το σκορ».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το θετικό είναι ότι ξεκινήσαμε καλά, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Θέλουμε να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μας όπως και πέρυσι στην κατάλληλη στιγμή. Το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων και ίσως αυτό να είναι καλό για μας, γιατί έχουμε χώρο για ξεκούραση και ροτέισον και την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε στην Ευρωλίγκα».

Τέλος, για το ματς με τον ΠΑΟΚ είπε: «Την προσεχή Δευτέρα παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τον ΠΑΟΚ, στο ΣΕΦ και χρειάζεται προσοχή. Κανείς δεν νιώθει καλά παίζοντας σε άδειο γήπεδο. Η τιμωρία να παίζουμε "κεκλεισμένων των θυρών" δεν έχει φέρει αποτελέσματα. Αν θέλεις να καταπολεμήσεις την βία δεν πρέπει να τιμωρείς παίκτες και προπονητές. Με τον ΠΑΟΚ πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί».
ALEX WEB RADIO/TV