ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο 

23/11/2013

Ενημερωθειτε σε τρια βιντεο για τους τιτλους των αθλητικων ειδησεων, την ανασκοπηση των αθλητικων πρωτοσελιδων και τι συνεβη σαν σημερα.






ALEX WEB RADIO/TV

Eλυωσε η καραμελα του συνδιεκδικητη του τιτλου μετα την 4σαρα

Eλυωσε η καραμελα του συνδιεκδικητη του τιτλου μετα την 4σαρα

23/11/2013

Ετσι ακριβως ειναι μπουγατσομαχοι μου...δυστυχως για εσας.

Εμεις ξερουμε ποιοι ειμαστε και μεχρι που φτανουμε γιαυτο και γκρινιαζουμε για να φτασει το χερι μας ακομη πιο κοντα σε Ευρωπαικες κατακτησεις που ειναι και το ζητουμενο στο μεγαλο λιμανι..γιατι στην Ελλαδα πλρεον ειναι...προπονηση.

Μετα την τεσσαρα με κατω τα βρακια φανυηκε η μεγαλη διαφορα μερας και νυχτας με τον ΠΑΟΚ που τους φουσκωσε τα μυαλα ο Σαββιδης με μεταγραφες τυπου Ροναλντινιο...(τον μπεκρουλιακα δηλαδη..)που ουτε και αυτον τους εφερε αλλα παιζει με τον Λαζαρ τον Κλαους (καλος για τον Αρουλη ειναι οχι για τον ΘΡΥΛΟ) το κουτσο αλογο  ο Γκαρσια εξαφανιζολ...και εχει μεινει ο αξιομαχος Σαλπιγγιδης να προσπαθει να σωσει το γοητρο το δικο του και του μπαοκ...Ιστορια σου λεει...ποια ιστορια ρε μαστορα? της μιας κουπας και 2-3 κυπελλων? πλακα με κανεις?Μονο κοσμο εχετε αλλα και αυτοι εχουν μπουγατσα στο μυαλο που καθονται και πιστευουν τον καθε τυχαρπαστο, μπας και γινουν μεγαλοι σαν τον Ολυμπιακο...για να γινεις μεγαλος και τρανος σαν τον Ολυμπιακο αγορι μου θελεις καμμια 500 χρονια, και αν υπαρχεις μεχρι τοτε και με την προυποθεση να εχει εξαφανιστει απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη ο...Θρυλος.

Οι συναντησεις με τυον Αλαφουζο και τον Μελισσανιδη για κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου δεν φερνουν ουτε τιτλους ουτε διακρισεις μιστερ Ιβαν.

Χαμος και στην Τουμπα λεει επειδη τα κανουν πλακακια με τα συνεταιρακια τους τον βαζελα για να παρουν τον Καρνεζη...και τα πηρα ο Χακομπο και τακανε πουτανα ολα...τα πηρε και ο Σαββιδης και εδιωξε μεχρι και τους αρχηγους της ομαδας..

Φαινεται πως δεν την εχεις παρει χαμπαρι την δουλεια ρε Σαββιδη..ο βαζελας αγορι μου χρωσταει ακομα και στον φουρνο της Παιανιας και το μονο που κανει ειναι να ξεπουλησει κανεναν τωρα τον Γεναρη να παρει κανενα φραγκο..που θα πουλησουμε? στο κοροιδο τον Ιβαν που θελει δοξα και τιμη με τον μπαοκ...

Ξυπνα Ιβααααν....

Εμεις παντως σας βαλαμε στην θεση που σας αξιζει να εισαστε με την τεσσαρα και παλι εδω ειμαστε....

Ιδου και η ειδηση για τον χαμο στον μπαοκ...

Δεν μίλησε σε κανέναν ο Σαββίδης

Άπραγοι αποχώρησαν από τα γραφεία της Τούμπας, τόσο οι αρχηγοί όσο και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού τελικά ο Ιβάν Σαββίδης δεν συνομίλησε μαζί τους.
Δεν έγινε τελικά η συνομιλία που είχε προγραμματιστεί μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των τριών αρχηγών του ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" για κάποιο λόγο άλλαξε το πρόγραμμά του, κι έτσι οι αρχηγοί της ομάδας αποχώρησαν άπραγοι το απόγευμα από τα γραφεία της Τούμπας.
Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, βρέθηκαν εκεί και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να τους μιλήσει μέσω Skype  ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά αποχώρησαν και εκείνοι χωρίς να υπάρξει κάποια συνομιλία.
Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε καλέσει άπαντες για να τους πει κάποια πράγματα, με αφορμή το πειθαρχικό παράπτωμα του Σανθ Χακόμπο, το οποίο του προκάλεσε έντονο εκνευρισμό.
Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Σαββίδης ερχόμενος στην Ελλάδα για το ματς της Κυριακής με τον Άρη να συζητήσει με τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Βλέπει την έξοδο

23/11/2013
 Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από τον ΠΑΟΚ ο Χακόμπο, όπως αποκαλύπτει η SportDay. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, από την πλευρά του, πιστεύει πως η τιμωρία έγινε με γνώμονα την απόκτηση του Καρνέζη!

Βλέπει την έξοδο
Εξαιρετικά απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί κανονικά η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Σανθ Χακόμπο, η οποία λήγει το καλοκαίρι του 2016 και είχε ανανεωθεί τον περασμένο Ιούνιο.

Το κλίμα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο για τον Ισπανό τερματοφύλακα είναι πολύ άσχημο, ύστερα από το τελευταίο του πειθαρχικό παράπτωμα - που δεν ήταν το μοναδικό από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Χουμπ Στέφενς.

Ο ιδιόρρυθμος γκολκίπερ φέρεται να δυσανασχέτησε (βρίζοντας παράλληλα στα ισπανικά) για την εξέλιξη μίας άσκησης που έκανε ο εκ των γυμναστών, Γρηγόρης Καβαλιεράτος.

Στη συνέχεια, μίλησε και με τον Ολλανδό προπονητή και η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της ανέφερε πως «δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, τη φετινή σεζόν», με την αρχική απόφαση να αφορά τον αποκλεισμό του από το ντέρμπι με τον Άρη.

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί στη διοίκηση, όμως όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει – όχι με τον καλύτερο τρόπο – από την Τούμπα. Από την πλευρά του, ο 30χρονος πορτιέρο νιώθει τρομερά απογοητευμένος από τη στάση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του προπονητή.

Μάλιστα, υποστήριζε πως υπάρχει σχέδιο εναντίον του, αφού σκοπός των αρμοδίων είναι να φέρουν στη θέση του τον Ορέστη Καρνέζη!

Πάντως, δεν είναι απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που φύγει ο Χακόμπο, αφού ο διεθνής τερματοφύλακας δεν έχει παίξει ούτε σε ένα παιχνίδι της Γρανάδα, ενώ είναι δανεικός από την Ουντινέζε. 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Να ισοφαρισει το ρεκορ

Να ισοφαρισει το ρεκορ

23/11/2013

Τη νίκη με την οποία θα ισοφαρίσει το καλύτερο σερί από το ξεκίνημα ενός πρωταθλήματος θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, μένοντας παράλληλα αήττητος εκτός έδρας για 22 μήνες, κόντρα στον Πανθρακικό.
Στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετά το 4-0 επί του ΠΑΟΚ και τη διακοπή του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουν τον Πανθρακικό εκτός έδρας (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Την Τετάρτη οι Πειραιώτες έχουν τον σπουδαίο αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, με τον Μίτσελ να παίρνει την απόφαση να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι υποτιμάει τον αποψινό του αντίπαλο. Εκτός από τους τρεις βαθμούς, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν και άλλα κίνητρα για να κυνηγήσουν τη νίκη στην Κομοτηνή, με τα οποία γράφουν ιστορία.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι 22 μήνες αήττητοι από την τελευταία τους ήττα στην Ξάνθη (στις 22/01/2012), έχοντας 23 νίκες και 4 ισοπαλίες εκτός έδρας. Εφόσον τα καταφέρουν, θα απειλούν την επίδοση της ομάδας του Νίκου Γουλανδρή, η οποία τη διετία 1972/74 είχε μείνει αήττητη για 29 συνεχόμενες αγωνιστικές, ανάμεσα στις δύο ήττες από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες κυνηγούν το ρεκόρ του καλύτερου ξεκινήματος στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή έχουν δέκα νίκες και μία ισοπαλία (αυτή στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό) στις έντεκα πρώτες αγωνιστικές και πέρυσι είχε το ίδιο με τον Ζαρντίμ στον πάγκο του. Εφόσον σήμερα αποδράσουν με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Πανθρακικού, τότε θα ισοφαρίσουν την καλύτερη επίδοση της ομάδας του 1966/67, με προπονητή τον Μάρτον Μπούκοβι.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ – όπως είναι γνωστό από χθες – αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες εν όψει του αγώνα στο Παρίσι, όπου είναι πιθανό να κριθεί η δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο του Champions League. «Ανάσες» θα πάρουν οι Μήτρογλου, Μανιάτη και Χολέμπας, ενώ ο Σιόβας είναι τραυματίας.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Μπονγκ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης με έναν εκ των Εντινγκά ή Μασάντο (φαβορί είναι ο Αφρικανός, αφού ο Πορτογάλος είχε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Στα πλάγια θα είναι ο Βάις και ο Φουστέρ, με τους Τσόρι ή Ολαϊτάν και Σαβιόλα να παίζουν στην επίθεση. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Τόρες, Παπάζογλου, Κάμπελ και Γιαταμπαρέ.

Προϊστορία

Μόνο νίκες έχει ο Ολυμπιακός όταν αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό (8 στα 8 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο). Ειδικά στην Κομοτηνή για την Α' Εθνική, έχει τρεις νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ.

Τα τελευταία τρία ματς: Ημερομηνία – Αγώνας – Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

26/01/13 Πανθρακικός-Ολυμπιακός 0-1 (86' Κοντρέρας)
11/04/10 Πανθρακικός-Ολυμπιακός 0-2 (11΄ Τοροσίδης, 29΄ Μήτρογλου)
08/02/09 Πανθρακικός-Ολυμπιακός 0-2 (27' Μπελούτσι, 45' Γκαλέτι)


H αποστολη του Ολυμπιακου


Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει στον Πειραιά και τους Κώστα Μήτρογλου, Γιάννη Μανιάτη και Χοσέ Χολέμπας, θέλοντας να τους δώσει ανάσες ενόψει του αγώνα με την Παρί ΣΖ την Τετάρτη (27/11) στο Παρίσι για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Μίτσελ δεν πήρε στην αποστολή τον Μάρκο Στσέποβιτς, έχοντας ως μοναδικό κλασικό προωθημένο τον Χαβιέρ Σαβιόλα. Αντίθετα ο Τζόελ Κάμπελ παρά την κόπωση από το ταξίδι με την Εθνική της Κόστα Ρίκα στην Αυστραλία και την μόλις μια προπόνηση με την ομάδα (σ.σ. αυτήν της Παρασκευής 22/11), βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του 50χρονου προπονητή. Πίσω έμειναν και οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Καρλ Μετζανί.

Στην 18άδα μπήκε ο Μιγκέλ Τόρες, ενώ επανέρχονται και οι Βλάντιμιρ Βάις, Μάικλ Ολαϊτάν μετά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισαν εσχάτως. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό:

Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Τόρες, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Την τελευταία τους προπόνηση, πριν το αυριανό ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Το βάρος έπεσε στην τακτική, τις στημένες φάσεις και η δουλειά επικεντρώθηκε επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Μασάντο, θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Σιόβας. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το παιχνίδι στην Κομοτηνή. Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Τόρες, Βάις, Γιαταμπαρέ".


ALEX WEB RADIO/TV

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

23/11/2013

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα γαι την 12η αγωνιστικη της Super League

Aναλυτικα...

Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ισχυρούς νοτιάδες στα πελάγη και μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένουμε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013. Στα δυτικά και στα βορειοανατολικά τμήματα οι βροχοπτώσεις θα είναι κατά τόπους έντονες, ενώ ή κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, 7 έως 18 στη βόρεια Ελλάδα, 9 έως 21 στη δυτική Ελλάδα, 8 έως 19 στο βόρειο Αιγαίο και από 7 έως και 22 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στα βόρεια τμήματα από το μεσημέρι θα εξασθενίσουν. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ και τοπικά από το απόγευμα έως και 7.

















ALEX WEB RADIO/TV

Super League: To pre game της 12ης αγωνιστικής

Super League: To pre game της 12ης αγωνιστικής

 23/11/2013

Η διακοπη τελειωσε λογω των προκριματικων αγωνων μπαραζ για την προκριση στο Μουντιαλ 2014 οπου η Εθνικη μας ομαδα με μια νικη και μια ισοπαλια με την Ρουμανια πηρα το εισητηριο για την Βραζιλια , και πλεον ηρθε η ωρα να συνεχιστει ο ανταγωνισμος στην Super League.

Δυνατες αναμετρησεις με βαθμολογικη σημασια και ενα ντερμπυ...το ντερμπυ της Θεσσαλονικης ειναι τα κυρια στοιχεια που ενδιαφερουν το Ελληνικο φιλαθλο κοινο .

 

Σαλπιγγίδης

Δειτε το αγωνιστικο προγραμμα και...θα καταλαβετε. 

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Απόλλων-ΟΦΗ και Ατρόμητος-Βέροια τα άλλα ματς της ημέρας.

Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός…
Στις υποχρεώσεις τους εντός συνόρων επιστρέφουν σήμερα οι σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας, ύστερα από την διακοπή δύο εβδομάδων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά, με τον πρώτο γύρο να ολοκληρώνεται πριν από τα Χριστούγεννα και τον δεύτερο να ξεκινά στις 4-6 Ιανουαρίου.

Στο… παρόν, τώρα, σήμερα διεξάγονται τρεις αγώνες για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, τα οποία μπορούμε κάλλιστα να πούμε πως καλύπτουν όλα τα γούστα.

Στο «καλύτερο» ματς της ημέρας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανθρακικό. Οι Πειραιώτες έχουν την Τετάρτη τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, όμως θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν μετά το 4-0 επί του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη». Από την πλευρά τους, οι Ακρίτες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμό και θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως μας έχουν συνηθίσει τη φετινή σεζόν.

Στις 15:00, ο Απόλλων υποδέχεται τον ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να δίνουν σκληρή «μάχη» για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Δύο ώρες αργότερα, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Βέροια. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από δύο σερί γκέλες, ενώ οι Ημαθιώτες θέλουν να… ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11
ΑΠΟΛΛΩΝ - Ο.Φ.Η. 15:00 NS2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS1
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS2

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15:00 NS2
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15 NS4
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS7
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NS2
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 19:30 NS1

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/11
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NS1

Το ποινολόγιο της 12ης αγωνιστικής

Αστέρας Τρίπολης: Εντό
Βέροια: Γεωργιάδης
Λεβαδειακός: Κονέ
Παναθηναϊκός: Κλωναρίδης
Πανθρακικός: Εμπόου, Λαδάκης, Σέρεμετ
Πανιώνιος: Αραβίδης
Πλατανιάς: Ζουμπουλάκης
Ξάνθη: Χοσέμι

Στατιστικά Superleague

Νίκες γηπεδούχων: 50 (50,51%)
Ισοπαλίες: 28 (28,28%)
Νίκες φιλοξενούμενων: 21 (21,21%)
-------------------------------------
Under 2,5 γκολ: 57 (57,58%)
Over 2,5 γκολ: 42 (42,42%)
-------------------------------------
Γκολ γηπεδούχων: 151 (60,89%)
Γκολ φιλοξενούμενων: 97 (39,11%)

Προϊστορία αναμετρήσεων

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11
ΑΠΟΛΛΩΝ - Ο.Φ.Η. 15:00 NS2
Οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας την περσινή σεζόν, με τον Απόλλωνα να παίρνει την πρόκριση. Τα πράγματα εντός είναι μοιρασμένα, αν και πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω, με τον Απόλλωνα να μετρά 14 νίκες, 8 ισοπαλίες και 7 ήττες. Τα under είναι πιο πολλά από τα over, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως συνήθως σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS1
Εξαιρετική παράδοση για τον Ατρόμητο. Μετρά 5 νίκες και 1 ισοπαλία στην έδρα του η οποία ήρθε την περσινή σεζόν. Η ομάδα του Περιστερίου μετρά δυο κοντινές εντυπωσιακές νίκες με 4-0 και 7-2! Γενικότερα στα μεταξύ τους ματς έχουμε πολλά over. Πάντως στο περσινό 2-2 στην Βέροια τα τρία γκολ πέτυχαν παίκτες της Βέροιας (ένα απίστευτο αυτογκόλ ο Γεωργέας) και το άλλο ο Καραμάνος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS2
Το απόλυτο μετρά ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή. Τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Γενικότερα στα 8 μεταξύ τους ματς ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει. Μάλιστα τα μισά από αυτά ήρθαν όβερ. Εκτός έδρας όμως όβερ (πάνω από 2.5 γκολ) ήρθαν τα 3 από τα 4 παιχνίδια. Το σκορ 0-2 εμφανίζεται συχνά. Ο Μήτρογλου πέρσι για το Κύπελλο σκόραρε και τα δυο γκολ στην Κομοτηνή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15:00 NS2
Εξαιρετική παράδοση για τον Παναθηναϊκό εντός. Μετρά 18 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες. Τελευταία νίκη της ομάδας των Ιωαννίνων ήταν για το Κύπελλο το μακρινό 1989! Οι πράσινοι κερδίζουν και συνήθως το κάνουν με δυο γκολ διαφορά. Πάντως στα τελευταία τρία παιχνίδια πέτυχαν μόλις 2 γκολ (0-0, 1-1 και 1-0). Αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Το τελευταίο γκολ του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ πέτυχε ο Βελάσκες.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15 NS4
Ένα παιχνίδι υπάρχει μεταξύ των δυο ομάδων στην Ξάνθη και αυτό το πήρε ο Παναιτωλικός με 1-0. Γενικότερα σε τρία παιχνίδια ου έχουν δώσει και τα τρία τα έχει πάρει η ομάδα του Αγρινίου. Τρεις νίκες με 4 γκολ συνολικά και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ!

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS7
Τέσσερα παιχνίδια (εντός / εκτός) όλα για την β εθνική. Δυο νίκες ο Πλάτανιάς, μία ισοπαλία και μία νίκη (εντός) η Καλλονή. Αυτή η νίκη ήρθε με σκορ 1-0 ενώ το γκολ πέτυχε ο Λεοζίνιο. Ο Πλατανιάς εντός πάντως μετρά δυο νίκες με 3-0 και 3-0 αντίστοιχα!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NS2
Μοιρασμένα τα πράγματα στην Κρήτη. Ο Εργοτέλης μετρά δυο νίκες και ο Αστέρας Τρίπολης τρεις. Δηλαδή δεν έχουμε καμία ισοπαλία. Γενικότερα σε δέκα αναμετρήσεις έχουμε μόλις ένα "χ". Από τα τέσσερα παιχνίδια εντός μόλις στο ένα έχουν σκοράρει και οι δυο ομάδες, ενώ στα δυο από πέντε έχουμε όβερ.

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 19:30 NS1
Καλή η παράδοση για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ μετρά 33 νίκες, 16 ισοπαλίες, ενώ 9 φορές έχει κερδίσει ο Άρης. Η τελευταία νίκη στην Τούμπα ήταν το 2010 με 1-0 με χρυσό σκόρερ τον Χαβίτο. Αξίζει να αναφέρουμε πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια (εντός/εκτός) είχαμε τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη για τον ΠΑΟΚ με 4-1. Τα τελευταία τρία χρόνια πάντως ο ΠΑΟΚ έχει δυο νίκες με το ίδιο σκορ (4-1). Στα τελευταία δυο παιχνίδια είχαμε τέσσερις κόκκινες κάρτες, οπότε καταλαβαίνετε...

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/11
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NS1
Καλή παράδοση για τους Βοιωτούς. Μετρά 8 νίκες και 6 ισοπαλίες. Το 1-0 εμφανίζεται αρκετά συχνά, ενώ συνήθως ο Λεβαδειακός κερδίζει στο γκολ.  Γενικότερα τα άντερ είναι πιο συχνά από τα όβερ στην Λιβαδειά αν και πέρσι είχαμε το 3-0 με τον Βασιλείου να πετυχαίνει δυο τέρματα.

 Δειτε το διαφημιστικο trailer



ALEX WEB RADIO/TV

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

23/11/2013


Το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, Έβερτον - Λίβερπουλ και η "μάχη" των φιναλίστ του τελικού του Champions League, Ντόρτμουντ - Μπάγερν, ξεχωρίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Δείτε το πρόγραμμα...
Δύο μεγάλα ματς στην Αγγλία αυτό το διήμερο, με το ντέρμπι του "Μέρσεϊσαϊντ", Έβερτον - Λίβερπουλ, το Σάββατο και το Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ, την Κυριακή.
Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει στην Ευρώπη πάντως διεξάγεται στην Γερμανία, όπου Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μπάγερν (ο περσινός τελικός του Champions League).
Στην Ισπανία δεσπόζει το ντέρμπι της Σεβίγια, με την Σεβίλλη να υποδέχεται την Μπέτις.

Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Premier League - 12η αγωνιστική


Σάββατο
Έβερτον - Λίβερπουλ (14:45)
Χαλ - Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Νιούκαστλ - Νόριτς
Άρσεναλ - Σαουθάμπτον
Στόουκ - Σάντερλαντ
Φούλαμ - Σουόνσι
Γουέστ Χαμ - Τσέλσι (19:30)
Κυριακή
Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ (15:30)
Κάρντιφ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)
Δευτέρα
Γουέστ Μπρομ - Άστον Βίλα (22:00)

Serie A - 13η αγωνιστική


Σάββατο
Βερόνα - Κιέβο (19:00)
Μίλαν - Τζένοα (21:45)
Νάπολι - Πάρμα
Κυριακή
Λιβόρνο - Γιουβέντους (16:00)
Σαμπντόρια - Λάτσιο
Σασουόλο - Αταλάντα
Τορίνο - Κατάνια
Ουντινέζε - Φιορεντίνα
Μπολόνια - Ίντερ (21:45)
Δευτέρα
Ρόμα - Κάλιαρι (21:45)

Primera Division - 14η αγωνιστική


Παρασκευή
Βαγιαδολίδ - Οσασούνα (22:00)
Σάββατο
Μπαρτσελόνα - Γρανάδα (17:00)
Σοθιεδάδ - Θέλτα (19:00)
Αλμερία - Ρεάλ (21:00)
Ατλέτικο - Χετάφε (23:00)
Κυριακή
Λιεβάντε - Βιγιαρεάλ (13:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ (18:00)
Έλτσε - Βαλένθια (20:00)
Σεβίλλη - Μπέτις (22:00)
Δευτέρα
Μάλαγα - Μπιλμπάο (23:00)

Bundesliga - 13η αγωνιστική


Παρασκευή
Στουτγκάρδη - Γκλάντμπαχ (21:30)
Σάββατο
Νυρεμβέργη - Βόλφσμπουργκ (16:30)
Άουγκσμπουργκ - Χόφενχαϊμ
Μπράουνσβαϊγκ - Φράιμπουργκ
Φρανκφούρτη - Σάλκε
Χέρτα - Λεβερκούζεν
Ντόρτμουντ - Μπάγερν (19:30)
Κυριακή
Αμβούργο - Ανόβερο (16:30)
Βέρντερ - Μάιντς (18:30)

Ligue 1 - 14η αγωνιστική


Παρασκευή
Αζαξιό - Μαρσέιγ (21:30)
Σάββατο
Ρεμς - Παρί Σεν-Ζερμέν (18:00)
Εβιάν - Λοριάν (21:00)
Λιόν - Βαλανσιέν
Μονπελιέ - Βαλανσιέν
Ρεν - Μπορντό
Σοσό - Μπαστιά
Κυριακή
Λιλ - Τουλούζ (15:00)
Νις - Σεντ-Ετιέν (18:00)
Ναντ - Μονακό (22:00)

Primeira Liga - 10η αγωνιστική


Σάββατο
Μπενφίκα - Μπράγκα (20:15)
Πόρτο - Νασιονάλ (22:15)
Κυριακή
Ρίο Άβε - Εστορίλ (17:00)
Σετούμπαλ - Αρόουκα (18:00)
Μαρίτιμο - Ζιλ Βισέντε
Πάσος Φερέιρα - Μπελενένσες (19:00)
Γκιμαράες - Σπόρτινγκ (21:15)
Δευτέρα
Ολιανένσε - Ακαντέμικα (22:15)

Eredivisie - 14η αγωνιστική


Σάββατο
Αϊντχόφεν - Χέρενφεν (19:45)
Κάμπουρ - Νάιμεχεν (20:45)
Άλκμααρ - Ρόντα
Άγιαξ - Χεράκλες (21:45)
Κυριακή
Βάαλβαϊκ - Φέγενοορντ (13:30)
Ουτρέχτη - Ντεν Χάαχ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Φιτέσε (15:30)
Χρόνινχεν - Τσβόλε
Τβέντε - Μπρέντα (17:30)

SüperLig - 12η αγωνιστική


Σάββατο
Ρίζεσπορ - Κάισερισπορ (15:30)
Μπούρσασπορ - Κασίμπασα (19:00)
Γαλατάσαράι - Σίβασπορ
Κυριακή
Ερτσίγεσπορ - Γκεντσλέρμπιρλιγί (13:30)
Γκαζιάντεπσπορ - Ελάζιγκσπορ (16:00)
Τράμπζονσπορ - Εσκισέχιρσπορ (19:00)
Αντάλιασπορ - Φενέρμπαχτσε
Δευτέρα
Μπεσίκτας - Κόνιασπορ (20:00)
Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ - Καράμπιουκσπορ

Jupiler League - 16η αγωνιστική


Σάββατο
Σαρλερουά - Άντερλεχτ (19:00)
Γάνδη - Βάασλαντ-Μπέβερεν (21:00)
Οστάνδη - Γκενκ
Ζούλτε Βάρεχεμ - Μέχελεν
Λόιβεν - Κόρτραϊκ
Σερκλ Μπριζ - Λιρς
Κυριακή
Λόκερεν - Μπριζ (19:00)
Σταντάρ Λιέγης - Μονς (21:30)

Scottish Premier League - 14η αγωνιστική


Σάββατο
Σεντ Μίρεν - Χιμπέρνιαν (14:45)
Σέλτικ - Αμπερντίν (17:00)
Νταντί Γιουνάιτεντ - Πάτρικ Θισλ
Χαρτς - Ρος Κάουντι
Ινβερνές - Σεντ Τζόνστοουν
Κιλμάρνοκ - Μάδεργουελ

Κύπρος - 10η αγωνιστική


Σάββατο
Απόλλων - ΑΕΛ (15:00)
Αλκή - ΕΝΠ (18:00)
Δόξα - ΑΠΟΕΛ (17:00)
Κυριακή
Ανόρθωση - ΑΕΚ (15:00)
ΑΕ Κουκλιών - Εθνικός (17:00)
Ομόνοια - Άρης (18:00)
Ερμής - Νέα Σαλαμίνα

ALEX WEB RADIO/TV

Τα πρώτα ''εισιτήρια'' για TOP-16 στην Euroleague

Τα πρώτα ''εισιτήρια'' για TOP-16 στην Euroleague

 23/11/2013

Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Ρεάλ συνεχίζουν αήττητοι στην Euroleague, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκρισή τους στο TOP-16 μετά τις νίκες τους επί της Μάλαγα (74-82), της Μπουντιβέλνικ (84-68) και της Ζαλγκίρις (95-67), αντίστοιχα.

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έγινε η πρώτη -χρονικά- ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στο TOP-16 της Euroleague μετά το 84-68 επί της Μπουντιβέλνικ. Έτσι οι Τούρκοι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκαναν το 6-0 στον Α' όμιλο, ''σφραγίζοντας'' και τυπικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (20π. με 9/10 δίπ. και 2/2 βολ.) βρίσκεται σε... δαιμονιώδη φόρμα και το επιβεβαίωσε ξανά κόντρα στους Ουκρανούς που ''έπεσαν'' στο 1-5 και θα παλέψουν για την πρόκριση στο TOP-16 με τη Ναντέρ και την Παρτίζαν.

Στη Μάλαγα, ο Βασίλης Σπανούλης είχε 4/4 συνεχόμενα τρίποντα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Ουνικάχα και ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το -11, επικρατώντας με 82-74 και πανηγυρίζοντας την έκτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη regular season.

Από κει και πέρα, η Λοκομοτίβ Κουμπάν ''έτρεξε'' επιμέρους σκορ 15-2 στην δ' περίοδο και επικράτησε 79-72 του Ερυθρού Αστέρα, φτάνοντας αισίως τις τρεις συνεχόμενες νίκες στην Euroleague και παραμένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή τουν Δ' ομίλου με ρεκόρ 5-1!

Η Στρασμπούρ ήταν μέχρι πρότινος η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στη Euroleague. Απόψε, λοιπόν, οι Γάλλοι έκαναν ποδαρικό στα θετικά αποτελέσματα μετά το 83-72 επί της Μπάμπεργκ! Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ συνεχίζει στους ίδιους καταιγιστικούς ρυθμούς, επικρατώντας 95-67 της Ζαλγκίρις Κάουνας και κάνοντας το 6/6 στον Β' όμιλο. Ο Νίκολα Μίροτιτς έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, τελειώνοντας το ματς κόντρα στους Λιθουανούς με 17 πόντους!

Στο Μιλάνο, η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε της Εφές Αναντολού με 77-73 κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον Β' όμιλο με ρεκόρ 4-2, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ALEX WEB RADIO/TV

Και στην Αλεξανδρουπολη ειναι...Πειραιας(pics+video)

Και στην Αλεξανδρουπολη ειναι...Πειραιας (pics+video)

23/11/2013
 
Στην Αλεξανδρούπολη έφτασε αεροπορικώς ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια μετέβη οδικώς στην Κομοτηνή, καθώς το Σάββατο (23/11, 19:30) θα αντιμετωπίσει τoν Πανθρακικό. Αποθεώθηκε η ερυθρόλευκη αποστολή στο αεροδρόμιο!
Η αποστολή της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Παρασκευής (22/11).


Οι ερυθρόλευκοι το Σάββατο (23/11, 19:30)  αντιμετωπίζουν στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό, για την 12η αγωνιστική της Super League, λίγες μέρες πριν το μεγάλο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία (Τετάρτη, 27/11).
 
Στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν περίπου εκατό φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας, οι οποίοι χειροκρότησαν και αποθέωσαν τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και τον Μίτσελ. Ορισμένοι φίλαθλοι, μάλιστα, έβγαλαν και φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές.
 

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Στην Κομοτηνή βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου το βράδυ του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» αφίχθησαν στην Αλεξανδρούπολη λίγο μετά τις 19:00 το βράδυ της Παρασκευής, αεροπορικώς.
 
Εκεί, στο αεροδρόμιο, τους περίμεναν παιδάκια από τις Σχολές του Ολυμπιακού στην περιοχή, φτιάχνοντας μία πολύ ζεστή υποδοχή!

Οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής έβγαλαν φωτογραφίες, μοίρασαν αυτόγραφα και κυρίως χαμόγελα! Είναι αλήθεια, άλλωστε, ότι όπου πηγαίνει ο Ολυμπιακός δίνει χαρά στους φιλάθλους του, οι οποίοι βρίσκονται παντού".



ALEX WEB RADIO/TV

Ακόμη ένα σημαντικό φιλικό για τους Βετεράνους

Ακόμη ένα σημαντικό φιλικό για τους Βετεράνους

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα την ομάδα Βετεράνων των νήσων Καρπάθου και Κάσου.
Ένα ακόμη σημαντικό φιλικό αγώνα θα δώσουν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι θ’αγωνισθούν με τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας του, με την ομάδα βετεράνων των νήσων Καρπάθου και Κάσου που έρχονται για τον αγώνα αυτό με πολυμελή αποστολή παρά το γεγονός οτι η συγκοινωνία μεταξύ των νησιών αυτών με τον Πειραιά είναι μια φορά την εβδομάδα, αλλά η αγάπη τους για τον Ολυμπιακό και το πάθος τους να αγωνισθούν με την ομάδα του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπόρεσε να τους σταθεί εμπόδιο.
Ο αγώνας θα γίνει με κάθε επισημότητα στις εγκαταστάσεις του Star football club στη Βούλα τη Δευτέρα 25/11/2013 στις 15:30. Οι βετεράνοι της Καρπάθου και της Κάσου που έρχονται με αρχηγό της αποστολής το Δήμαρχο Καρπάθου κ. Μιχάλη Χανιώτη και τον Πρόεδρο των Βετεράνων κ. Βαγγέλη Ζερβουδάκη θα τιμήσουν τον Πρόερδο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την καταάκτηση των 3 συνεχόμενων πρωταθλημάτων και του 40ού πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού ενω θα τιμήσουν το Σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Δαρίβα.

Μετά τον αγώνα θα δοθεί απο την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους βετεράνους δεξίωση προς τους βετεράνους των νήσων Καρπάθου και Κάσου.

ALEX WEB RADIO/TV

Υποκλιση της Παρι στην μυθική τροπαιοθήκη του Θρύλου

Υποκλιση της Παρι στην μυθική τροπαιοθήκη του Θρύλου

23/11/2013

Η μυθική τροπαιοθήκη του Θρύλου!
Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε στο δρόμο του Θρύλου τις Μπενφίκα, Άντερλεχτ και Παρί Σεν Ζερμέν. Την προσεχή Τετάρτη ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Παρίσι κόντρα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.
Οι Παριζιάνοι μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα τους κάνουν τα σχετικά αφιερώματα παρουσίασης των τριών αντιπάλων τους, στον όμιλο. Και σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, υποκλίνονται στο μεγαλείο του βασιλιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κι όπως αναφέρουν οι Γάλλοι στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Με παίκτες στο παρελθόν όπως οι Γιάγια Τουρέ, Ριβάλντο και Ζάχοβιτς, αλλά και με ένα τιμητικό παλμαρέ που περιλαμβάνει 40 πρωταθλήματα και 26 Κύπελλο Ελλάδας, το μόνο που τους λείπει από την μυθική τροπαιοθήκη του συλλόγου είναι ένας ευρωπαϊκός τίτλος.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο δυναμικό τους αρκετούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο Σαμπιονά όπως οι Αμπντούν, Πάντελιτς, Κοντρέρας, Μετζανί, Μασάντο και Σαβιόλα».
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως οι Γάλλοι πήραν το ρόστερ το καλοκαίρι πριν υπάρξουν ορισμένες αποχωρήσεις «ερυθρόλευκων» παικτών από το Λιμάνι. Κι αυτό είναι ορατό και με το ρόστερ του Ολυμπιακού που υπάρχει στο σάιτ της Παρί Σεν Ζερμέν.
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Πρόγραμμα Κύπελλου Ελλάδας-Στις 8 Ιανουαρίου το Ολυμπιακός - Αστέρας

Πρόγραμμα Κύπελλου Ελλάδας-Στις 8 Ιανουαρίου το Ολυμπιακός - Αστέρας

Στις 8 Ιανουαρίου (20:00) θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Αστέρα, ενώ ο επαναληπτικός στην Τρίπολη θα διεξαχθεί στις 22 του ίδιου μήνα. Αναλυτικά το πρόγραμμα στο Κύπελλο Ελλάδας.
Γνωστοποιήθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 8 Ιανουαρίου (20:00) τον Αστέρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ στις 22 του ίδιου μήνα (20:00) θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός στην Τρίπολη. Αναλυτικά το πρόγραμμα στην φάση των "16" της διοργάνωσης.
Γ' φάση 
1. Αιγινιακός - Πανιώνιος 8/1/2014 18.00 - 23/1/2014 20.00
2.  Παναιτωλικός - Ατρόμητος 4/12/2013 20.00 - 15/1/2014 20.00
3. Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 8/1/2014 20.00 - 22/1/2014 20.00
4. ΟΦΗ - ΑΕΛ Καλλονής 4/12/2013 18.00 - 16/1/2014 17.00
5. Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Μαγούλας 9/1/2014 18.00 - 23/1/2014 17.00
6. Ηρακλής - ΠΑΟΚ 9/1/2014 20.00 - 22/1/2014 17.00
7. Απόλλων Σμύρνης - Νίκη Βόλου 5/12/2013 18.00 - 16/1/2014 20.00
8. Παναθηναϊκός - Ηρακλής Ψαχνών 5/12/2013 20.00 15/1/2014 17.00

Προημιτελική φάση

9. Νικητής 6 - Νικητής 7
10. Νικητής 4 - Νικητής 1
11. Νικητής 3 - Νικητής 2
12. Νικητής 8 - Νικητής 5

Ημιτελική φάση

13. Νικητής 10 - Νικητής 12
14. Νικητής 11 - Νικητής 9

Τελικός

15. Νικητής 14 - Νικητής 13


ALEX WEB RADIO/TV

Δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Δηλωσεις μετα την αναμετρηση

 23/11/2013

Μπαρτζώκας: "Δεν αγαπάμε τα come back"

O Μπαρτζώκας τόνισε πως στον Ολυμπιακό δεν... αγαπούν τα come back, εξηγώντας πως στο τέλος η ομάδα είχε υπομονή στο παιχνίδι της, καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές στην επίθεση.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου στην Μάλαγα έκανε το δικό του σχόλιο για την 6η σερί νίκη του Ολυμπιακού στην φετινή Euroleague. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως στην ομάδα δεν... αγαπούν τα come back (λόγω ότι οι ερυθρόλευκοι αντιδρούν πάντα αποτελεσματικά στο τέλος) και επεσήμανε πως οι Πειραιώτες έφτασαν στη νίκη λόγω ότι στην τελευταία περίοδο είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους, καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές στην επίθεση.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε τα εξής: "Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Δύο πολύ καλές ομάδες με διαφορετικούς στόχους αυτή τη στιγμή. Προφανώς ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε αμυντικά το παιχνίδι ήταν το “κλειδί”.

Μπορεί να σκοράραμε από 41 πόντους σε κάθε ημίχρονο και στο πρώτο ημίχρονο να μην ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά στο δεύτερο η άμυνα μας έδωσε τη νίκη, αλλά και το πώς γυρίσαμε τη μπάλα απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή στο τρανζίσιον, αλλά και στο επιθετικό ριμπάουντ.  Χρειαζόμασταν την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε με έξι νίκες στην Ευρωλίγκα. Καλή τύχη στη Μάλαγα. 

Το πρόβλημα για εμάς στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι δεν είχαμε υπομονή στην επίθεση. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε καλές επιλογές, αλλά όχι και στο δεύτερο. Κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε εύκολους πόντους στη Μάλαγα, γι’ αυτό και η Μάλαγα σκόραρε πολύ.

Όχι, δεν αγαπάμε τα come back, αλλά έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε, κρατάμε τον ρυθμό του παιχνιδιού ψηλά και στα 40 λεπτά και ο καθένας που μπαίνει στο παρκέ από τον πάγκο είναι έτοιμος να βοηθήσει.  Στο τέλος είχαμε καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές".

Πλάθα: "Έχει μεγάλη ποιότητα ο Ολυμπιακός"

Ο Πλάθα υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως σαν ομάδα διαθέτει μεγάλη ποιότητα.
Ο προπονητής της Μάλαγα, Χουάν Πλάθα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγάλη ποιότητα σαν ομάδα και στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν οι Πειραιώτες στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Ισπανός τεχνικός είπε τα εξής: "Αγωνιστήκαμε πολύ καλά απέναντι στους επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητές Ευρώπης. Σε ματς όμως αυτού του επιπέδου δεν αρκεί να παίζεις καλά για το μεγαλύτερο διάστημα μιας αναμέτρησης. Θα πρέπει να είσαι ικανοποιητικός για 40 λεπτά. Εμείς δεν το καταφέραμε αυτό, καθώς στα τελευταία λεπτά είχαμε πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός σαν ομάδα διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ εύστοχοι από την περιφέρεια και έβαλαν μεγάλα σουτ στην επίθεση. Στο τρίτο και κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, βελτιώθηκαν, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να σκοράρουμε.

Τώρα θα πρέπει να πάμε στην Πολωνία (Ζιελόνα Γκόρα) και να κερδίσουμε, ώστε η πρόκριση μας στην επόμενη φάση της Euroleague να εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές μας δυνατότητες".

Βάσκεθ: «Έχει συνηθίσει στις ανατροπές ο Ολυμπιακός»

Ο Φραν Βάσκεθ τόνισε πως η Μάλαγα δεν είχε την απαιτούμενη διάρκεια για να κερδίσει τον Ολυμπιακό, που χαρακτήρισε ομάδα… ανατροπών.
Όνομα και στην Ευρώπη για τις ανατροπές του έχει κάνει ο Ολυμπιακός, όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του Φρανκ Βάσκεθ μετά την ήττα της Μάλαγα.

«Παίξαμε πολύ καλά και με ενέργεια για 35 λεπτά, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός βελτίωσε την άμυνά του στην τελευταία περίοδο και η δική μας απόδοση έπεσε. Απέναντι σε τέτοιον αντίπαλο πρέπει να παίζεις δυνατά μέχρι το τελευταίο λεπτό και χωρίς να κάνεις πολλά λάθη, γιατί θα τα πληρώσεις. Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να κάνει ανατροπές κι έκανε ακόμη μία σήμερα», δήλωσε ο σέντερ της Ουνικάχα.

Ντάνστον: "Τραγική η άμυνα μας στο πρώτο ημίχρονο"

Ο Ντάνστον εξήγησε πως το πρόβλημα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο ήταν το γεγονός πως η άμυνα της ομάδας ήταν τραγική, τονίζοντας πως στο δεύτερο μέρος οι Πειραιώτες βελτιώθηκαν στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, φτάνοντας στη νίκη.
Ο Μπράιαντ Ντάνστον πραγματοποίησε ικανοποιητική εμφάνιση στη Μάλαγα, όντας μαχητικός μέσα στο "ζωγραφιστό", δείχνοντας ανίκητος στην επίθεση (13π, 6/7δ) και "θεριό" στην άμυνα (3 μπλοκ). Στις δηλώσεις του εξήγησε πως το κακό στην αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο ήταν η τραγική άμυνα.
Ο Αμερικανός σέντερ είπε τα εξής: "Η επίθεση μας δεν ήταν πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο. Το πρόβλημα ήταν η άμυνα μας που ήταν τραγική, απλά δεν υπήρχε άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Έπρεπε να έχουμε συγκέντρωση από την αρχή του ματς.

Συγκεντρωθήκαμε στην άμυνα στο δεύτερο και πήραμε τη νίκη.

Δεν κοιτάμε το 6-0, αλλά κάθε ματς το προσεγγίζουμε διαφορετικά, κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και μαθαίνουμε από κάθε ματς, γινόμαστε καλύτεροι μέσα από κάθε ματς".

Πρίντεζης: "Στην τελευταία περίοδο ήμασταν πολύ δυνατοί"

Ο Πρίντεζης σχολίασε πως η ομάδα είχε πρόβλημα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά τόνισε πως στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δυνατός, βάζοντας μεγάλα τρίποντα, δείχνοντας βελτίωση και στην άμυνα.
Ο Γιώργος Πρίντεζης επέστρεψε στην πόλη που αγωνίστηκε στο παρελθόν και την κέρασε... φαρμάκι. Ο 28χρονος πάουερ-φόργουορντ έδωσε λύσεις σε επίθεση και ριμπάουντ (8π, 4ρ0, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να πάρει το "διπλό" μέσα στην Μάλαγα. Στις δηλώσεις του τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι στην τελευταία περίοδο ήταν πολύ δυνατοί, βάζοντας μεγάλα σουτ και δείχνοντας βελτίωση στην άμυμα.


Ο Γιώργος Πρίντεζης είπε τα εξής: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για την Μάλαγα και έπαιξαν πολύ συγκεντρωμένοι στο ματς. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη η αναμέτρηση αγωνιζόμενοι στην έδρα τους. Διαθέτουν μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Είχαμε πρόβλημα στην επίθεση στην αρχή, ήμασταν κακοί και στην άμυνα, με αποτέλεσμα να είμαστε πίσω στο σκορ και να κυνηγούμε τον αντίπαλο μας. Φάγαμε πάρα πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο, πήραν και πολλά ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και πήραμε αυτό που θέλαμε.

Στην τελευταία περίοδο ήμασταν πολύ δυνατοί. Είχαμε υψηλά ποσοστά ευστοχίας, σημειώσαμε μεγάλα τρίποντα και η  άμυνα μας βελτιώθηκε. Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε ακόμη μία νίκη στην Ευρωλίγκα και συνεχίζουμε.

Παράλληλα, ο Γιώργος Πρίντεζης ρωτήθηκε για και για τις νίκες που παίρνει ο Ολυμπιακός με τον συνηθισμένο πλέον τρόπο της ανατροπής: "Δεν ξέρω τι πραγματικά μπορεί να' ναι αυτό. Ίσως έχει χτίσει έναν χαρακτήρα η ομάδα και μπορεί και παίρνει κάποια παιχνίδια στα τελευταία λεπτά. Έχουμε χάσει και κάποια ματς στα τελευταία λεπτά, δεν μπορώ να πω ότι είμαστε άτρωτοι. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, δεν μετράνε και τόσο αυτές οι νίκες".

Τέλος, αναφέρθηκε στο αήττητο σερί του Ολυμπιακού: "Ουσιαστικά αυτό που δίνουν αυτή τη στιγμή όλα αυτά τα αποτελέσματα είναι η ηρεμία για να δουλέψεις, να παρατείνεις την προετοιμασία σου, η χρονιά είναι πολύ μεγάλη. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να δουλεύουμε με ηρεμία, δεν υπάρχει μουρμούρα, είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και με το πλάνο του γυμναστή θα είμαστε έτοιμοι για τη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν".

Για το πέρασμα που είχε στην Μάλαγα: "Ηταν ένα δύσκολο πέρασμα, χαίρομαι που ξαναγύρισα πάλι πίσω. Πέρασα μια διετία που κατά κύριο λόγο με σκληραγώγησε ως άνθρωπο, είχα πολλούς τραυματισμούς, δεν έφτασα εκεί που ήθελα, αλλά θεωρώ ότι βελτιώθηκα αρκετά".

 ALEX WEB RADIO/TV