ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Δευτέρας

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Δευτέρας

 07/10/2013

Ενημερωθείτε για τις  αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται...
 
Football League
16.00 Καλλιθέα-Παναχαϊκή (OTE Sport4)

18.00 Ηρακλής-Εθνικός Γαζώρου (OTE Sport4)

19.30 Superleague: Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα (NS1/1HD)

21.15 Bundesliga 2: Φορτούνα Ντίσελντορφ-Γκρόιτερ Φιρτ (OTE Sport1HD)

23.00 Αμερικανικό Πρωτάθλημα Μπέιζμπολ: Playoffs (NS2/2HD)


ALEX WEB RADIO/TV

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων και τα αθλητικα πρωτοσελιδα σε δυο βιντεο

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων και τα αθλητικα πρωτοσελιδα σε δυο βιντεο 

0710/2013

Ενημερωθειτε σε δυο βιντεο για τους τιτλους των αθλητικων ειδησεων και των αθλητικων πρωτοσελιδων





ALEX WEB RADIO/TV

Tα αποτελεσματα της Super League (videos)

Tα αποτελεσματα της Super League (videos)


07/10/2013

  Δειτε σε videos ολα τα γκολ και τα highlights της 7ης αγωνιστικης της Supert League

Εργοτέλης - Πλατανιάς 3-1

 

Αστέρας Τρ. - Ατρόμητος 2-2

 

Πανιώνιος - Αρης 1-2

 

SKODA Ξάνθη - Απόλλων 3-2

 

Ολυμπιακός - Βέροια 6-0


Λεβαδειακός - Καλλονή 1-0

 

Πανθρακικός - ΟΦΗ 1-1


ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1

 

Pre game: Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάστε τα τελευταία για Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης που κλείνει την 7η αγωνιστική (19:30 NS1)
Παπουτσογιαννόπουλος
Με ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι κλείνει η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.
Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι πως μέχρι στιγμής έχουν μπει 28 γκολ στα 8 παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, τα περισσότερα φέτος, κι αν μπει άλλο ένα πάμε για ρεκόρ τριετίες στο πρωτάθλημα.
Ξεκινάμε με τους γηπεδούχους του Παναιτωλικού. Ο Μάκης Χάβος έχει πολλές απουσίες, αφού Θεοδωρίδης, Δάρλας, Ιωάννου, Άσκες, Μουμίν, Καλογέρης, Μύγας, Κουτρομάνος, Τακίδης και οι Σμίλτος, Μήλιος, Μεταξούλης έμειναν εκτός αποστολής.
Ειδικά οι οκτώ πρώτοι θεωρούνται από τα βασικά εργαλεία του Έλληνα τεχνικού και η απουσία τους αναμένεται να φανεί στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Μπόγιοβιτς, Μπικέι, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Πόι, Καλί, Μπελόν, Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Πασάς, Σφακιανάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκόλιας, Κουτσοσπύρος, Στεφανάκος.
Πάμε και στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σάββας Παντελίδης έχει μία μεγάλη απουσία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και αυτή είναι του Τομάς Ντε Βινσέντι. Πάνω που ο Αργεντινός άσος άρχισε να βρίσκεται στο γήπεδο με τον Τσάβες, ήρθε αυτός ο τραυματισμός στη μέση για να τον φέρει αρκετά πίσω.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Βελλίδης, Αμπάρης, Αυγενικού, Κρητικός, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Βίλα, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Ντάσιος, Τσάβεζ, Κεϊτά, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μπέριος, Γιάκος, Στρούνα.

Προϊστορία

Μία χαρά τα πηγαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο. Ο ΠΑΣ μετρά 4 νίκες, 4 ισοπαλίες, ενώ έχει ηττηθεί 3 φορές. Στα Γιάννενα μάλιστα μετρά 9 νίκες και 1 ήττα! Στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ μετρά 1 νίκη και 2 ισοπαλίες, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως συνήθως σκοράρουν και οι δυο ομάδες.
Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως το όβερ στο Αγρίνιο εμφανίζεται αρκετά συχνά. Γενικά (εντός/εκτός) ο ΠΑΣ παραμένει αήττητος εδώ και 11 παιχνίδια.

ALEX WEB RADIO/TV

Εuro 2020 με Βραζιλία και Αργεντινή;

Εuro 2020 με Βραζιλία και Αργεντινή;

07/10/2013
Η UEFA σκέφτεται να καλέσει για το Euro 2020 εθνικές ομάδες εκτός Ευρώπης σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Διάψευση από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η Independent αποκάλυψε πως έχει τεθεί στο τραπέζι ένα ριζοσπαστικό πλάνο που θέλει την UEFA να εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει σε χώρες όπως οι Βραζιλία, Αργεντίνη, Μεξικό και Ιαπωνία να πάρουν μέρος στο Euro 2020.
Όπως τονίζεται, το θέμα έχει ήδη συζητηθεί από συμβούλους που βρίσκονται κοντά στον Μισέλ Πλατινί.

Είναι χαρακτηριστικό πως κάτι ανάλογο εφαρμόζεται στο Κόπα Αμέρικα με τη συμμετοχή των Κόστα Ρίκα, Μεξικό, ΗΠΑ, Ονδούρα αλλά και της Ιαπωνίας.
Σημειώνεται ότι έχουν προσκληθεί επίσης Καναδάς και Ισπανία αλλά οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες των δύο χωρών απάντησαν αρνητικά.
"Ο σχεδιασμός βρίσκεται σε αρχικό στάδιο όμως όλα αυτά φαντάζουν εφικτά. Οι Νοτιοαμερικάνοι πράττουν κάτι αντίστοιχο εδώ και αρκετά χρόνια.
Καλούν ομάδες εκτός της ηπείρου τους για να πάρουν μέρος στο Κόπα Αμέρικα. Γιατί να μην συμβεί το ίδιο και στην Ευρώπη", τόνιζε αξιωματούχος της UEFA.
Λίγες ώρες αργότερα εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αρνήθηκε πως υπάρχει τέτοια σκέψη. "Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η UEFA δεν ασχολείται με τα πλάνα που αναφέρονται στο δημοσίευμα", ήταν η χαρακτηριστική φράση του.
To Εuro 2020 θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά από 13 διαφορετικές πόλεις, ενώ στο Euro 2016 θα συμμετάσχουν 24 ομάδες, μόλις 8 λιγότερες σε σχέση με το Μουντιάλ.
Επίσης υπάρχει η σκέψη να μειωθούν οι θέσεις της Ευρώπης στο Μουντιάλ (13 μέχρι στιγμής).


ALEX WEB RADIO/TV

H Eυρωπη παιζει μπαλλα...

H Eυρωπη παιζει μπαλλα...

07/10/2013

ΙΤΑΛΙΑ

Η Γιουβέντους με ανατροπή 3-2την Μίλαν

Η Μίλαν προηγήθηκε στο Τορίνο, αλλά η Γιουβέντους έκανε ανατροπή και νίκησε με 3-2, αφήνοντας τους "ροσονέρι" 11 βαθμούς πίσω της! Εύκολη νίκη η Νάπολι, στο 0-0 έμειναν Λάτσιο και Φιορεντίνα
Η Γιουβέντους νίκησε με 3-2 την Μίλαν στο Τορίνο, έτσι διατηρήθηκε 2 βαθμούς πίσω από την Ρόμα, ενώ άφησε 11 πίσω της τους "ροσονέρι".
Η ομάδα του Αλέγκρι άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Μουντάρι, όμως ισοφάρισε στο 15' ο Πίρλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η οποία δεν ήταν τόσο καλή, απλά φταίει ο Αμπιάτι που είχε κακή αντίδραση.
Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Τζοβίνκο στο 69' με σουτ μέσα από την περιοχή και αφού στο 74' αποβλήθηκε ο Μεξές, σκόραρε ο Κιελίνι για το 3-1 στο 75' (Μεξές και Κιελίνι είχαν πολλές... έντονες στιγμές στο ματς).
Ο Μουντάρι πέτυχε εξαιρετικό γκολ στο 90', το δεύτερό του στο παιχνίδι, απλά για να μειώσει για το τελικό 3-2.
Στο άλλο σπουδαίο ματς που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής, Λάτσιο και Φιορεντίνα έμειναν στο 0-0.
Διατηρήθηκε κοντά η Νάπολι
Η Λιβόρνο δεν δυσκόλεψε τη Νάπολι, η οποία νίκησε με 4-0 στο "Σαν Πάολο" και διατηρήθηκε δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Ρόμα.
Γκόραν Πάντεβ, Γκιοκχάν Ινλέρ, Μάρεκ Χάμσικ και Χοσέ Καγιεχόν πέτυχαν τα γκολ, με τον Χάμσικ να φτάνει τα 5 και τον Καγιεχόν τα 4 τέρματα.
Με το 6ο γκολ του Αλέσιο Τσέρτσι η Τορίνο βρέθηκε κοντά στο "διπλό" στην Γένοβα, αλλά η Σαμπντόρια στο 93' με πέναλτι του Έντερ ισοφάρισε σε 2-2.
Η Ουντινέζε νίκησε 2-0 την Κάλιαρι, ενώ με αυτογκόλ του Λεγκροτάλιε στο 87' η Τζένοα κατάφερε να πάρει ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Κατάνια.
Η Βερόνα νίκησε με 4-1 μέσα στην Μπολόνια και ανέβηκε στην 5η θέση.
 

Γιουβέντους - Μίλαν 3-2



Λάτσιο - Φιορεντίνα 0-0



 Νάπολι - Λιβόρνο 4-0



 Μπολόνια - Βερόνα 1-4



Ουντινέζε - Κάλιαρι 2-0



 Σαμπντόρια - Τορίνο 2-2



Κατάνια - Τζένοα 1-1



Πάρμα - Σασουόλο 3-1



 Ίντερ - Ρόμα 0-3



 Κιέβο - Αταλάντα 0-1


ΓΑΛΛΙΑ


Ανατροπή και με 10 παίκτες η Παρί Σεν-Ζερμέν

Η Παρί Σεν-Ζερμέν βρέθηκε να χάνει από την Μαρσέιγ, αλλά με 10 παίκτες έκανε ανατροπή και πήρε τεράστια νίκη στο "Βελοντρόμ" με 2-1. Η Μονπελιέ έριξε "5άρα" στην Λιόν (videos)
Η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε με 2-1 την Μαρσέιγ μέσα στο "Βελοντρόμ", αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί... θρίαμβος για τους Παριζιάνος.
Αυτό διότι στο 31' αποβλήθηκε ο Τιάγκο Μότα για την ομάδα του Λοράν Μπλαν και στο 34' με εκτέλεση πέναλτι του Αντρέ Αγιού οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (το πέναλτι το έκανε ο Μότα).

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Παρί κατάφερε να ισοφαρίσει στο 45' με τον Μαξουέλ και να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 66' με την εκτέλεση πέναλτι του Ιμπραχίμοβιτς.
Διατηρήθηκε έτσι στην κορυφή μαζί με την Μονακό, με την Μαρσέιγ να έχει πλέον 4 βαθμούς λιγότερους.
Εφιάλτης για Λιόν
Η... κατρακύλα της Λιόν συνεχίζεται, καθώς ηττήθηκε με 1-5 από την Μονπελιέ στο "Μοσόν", με τους Μοντάνιο και Καμπελά να σκοράρουν από δύο φορές.
Μεγάλη νίκη και για την Μπορντό, η οποία με ανατροπή επικράτησε 4-1 της Σοσό στο "Σαμπάν Νταλμάς", με τον Ντιαμπατέ να πετυχαίνει δύο γκολ.

Μαρσέιγ - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-2




Μονπελιέ - Λιόν 5-1



 Μπορντό - Σοσό 4-1



Μονακό - Σεντ-Ετιέν 2-1



Λιλ - Αζαξιό 3-0



 Ναντ - Εβιάν 3-0



 Βαλανσιέν - Ρεμς 1-1



 Τουλούζ - Νις 1-0



Γκινγκάμπ - Ρεν 2-0



Μπαστιά - Λοριάν 4-1



ΑΓΓΛΙΑ


Από τις 3 μεγάλες του Λονδίνου έμεινε ορθια μόνο η Τσέλσι

Η Τσέλσι νίκησε 3-1 στην έδρα της Νόριτς και μόνο αυτή από τις 3 μεγάλες του Λονδίνου έμεινε... όρθια, καθώς η Τότεναμ υπέστη ήττα-σοκ με 0-3 από την Γουέστ Χαμ, ενώ η Άρσεναλ έχασε βαθμούς από την Γουέστ Μπρομ, έτσι την έπιασε στην κορυφή η Λίβερπουλ
Η Τσέλσι νίκησε 3-1 την Νόριτς στο "Κάροου Ρόουντ", με τον Εντέν Αζάρ να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει την λύση στο 85'.
Στο 86' ο Ουίλιαν διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με το πρώτο του γκολ στην Αγγλία, ενώ ο Οσκάρ είχε ανοίξει το σκορ στο 4' και είχε απαντήσει στο 68' ο Πίλκινγκτον για τα "καναρίνια".

Οι "μπλε" μάλιστα ήταν την Κυριακή η μόνη από τις τρεις μεγάλες του Λονδίνου που νίκησε, καθώς Άρσεναλ και Τότεναμ... απέτυχαν.
Η Άρσεναλ με γκολ του Γουίλσιρ κατάφερε να μην χάσει στην έδρα της Γουέστ Μπρομ (1-1), έτσι την έπιασε στην κορυφή η Λίβερπουλ.
Η Τότεναμ από την υπέστη ήττα-σοκ με 0-3 μέσα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" από την Γουέστ Χαμ (επίσης ομάδα του Λονδίνου).
Στο "Σεντ Μέρις" η Σαουθάμπτον νίκησε 2-0 την Σουόνσι με τέρματα των Άνταμ Λαλάνα και Τζέι Ροντρίγκεθ, έτσι ανέβηκε μαζί με την Τσέλσι στην 4η θέση.
 

Γουέστ Μπρομ - Άρσεναλ 1-1



 Τότεναμ - Γουέστ Χαμ 0-3

 Νόριτς - Τσέλσι 1-3




Σαουθάμπτον - Σουόνσι 2-0



 Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2



 Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας 3-1



 Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον 3-1




Κάρντιφ - Νιούκαστλ 1-2




Φούλαμ - Στόουκ 1-0




Χαλ - Άστον Βίλα 0-0




ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο το "8 στα 8"

Μετά την Μπαρτσελόνα έκανε και η Ατλέτικο το "8 στα 8", νικώντας 2-1 την Θέλτα με 2 γκολ του Ντιέγκο Κόστα. Η "πρώην" του Βαλβέρδε, Βαλένθια, υποχρέωσε την Μπιλμπάο σε 1η εντός έδρας απώλεια

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 2-1 την Θέλτα στο "Βιθέντε Καλντερόν", έτσι διατηρήθηκε στην κορυφή μαζί με την Μπαρτσελόνα.
Έχουν αμφότερες δηλαδή 8 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και αν νικήσουν και στην επόμενη θα ισοφαρίσουν το ρεκόρ της Ρεάλ, η οποία είχε "9 στα 9" την περίοδο 1968-69.

Πρωταγωνιστής και πάλι ήταν ο Ντιέγκο Κόστα, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ των "ροχιμπάνκος" και έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα, έτσι έμεινε μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς (8 ο Μέσι, 7 ο Κρ. Ρονάλντο).
Ο Βραζιλιάνος μάλιστα είχε χάσει πέναλτι στο 25', ενώ σκόραρε για 5η συνεχόμενη αγωνιστική, στις οποίες έχει πετύχει 7 τέρματα και δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα ματς φέτος, αυτό με την Σοθιεδάδ.
Στο 93' η Σεβίλλη, 5η η Χετάφε
Με σκορ 2-1 νίκησε και η Σεβίλλη την Αλμερία, αλλά με διαφορετική εξέλιξη, καθώς λυτρώθηκε με γκολ του Μάρκο Μαρίν στο 93'.
Με δύο γκολ του Πέδρο Λεόν η Χετάφε νίκησε με 3-1 την Μπέτις και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Ισοπαλία ο Βαλβέρδε με την "πρώην"
Στην πρώτη εντός έδρα απώλεια υποχρεώθηκε η Μπιλμπάο από την άλλοτε ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, την Βαλένθια.
Οι "νυχτερίδες" άνοιξαν το σκορ στο νέο "Σαν Μαμές" με το πέναλτι του Μπανέγκα στο 43' και απάντησε στο 76' ο Μίκελ Ρίκο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ατλέτικο - Θέλτα 2-1




Σεβίλλη - Αλμερία 2-1




Χετάφε - Μπέτις 3-1



 Μπιλμπάο - Βαλένθια 1-1



 Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ 4-1



 Λεβάντε - Ρεάλ 2-3




Έλτσε - Εσπανιόλ 2-1




Ράγιο Βαγιεκάνο - Σοθιεδάδ 1-0



 Βιγιαρεάλ - Γρανάδα 3-0




Μάλαγα - Οσασούνα 0-1



ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το Αμβούργο 5-0 μέσα στην Νυρεμβέργη

Το Αμβούργο νίκησε με 5-0 μέσα στην Νυρεμβέργη, με τον Πιέρ-Μισέλ Λασογκά να κάνει χατ-τρικ και τον Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ να βάζει γκολάρα και να κάνει 2 ασίστ
Το Αμβούργο πήρε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας, επικρατώντας μέσα στην Νυρεμβέργη με 5-0 (1η νίκη με Φαν Μάρβαϊκ στον πάγκο).
Χατ-τρικ έκανε ο Πιέρ-Μισέλ Λασογκά, ενώ ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ πέτυχε το πρώτο γκολ με εντυπωσιακό βολέ στην κίνηση και στα επόμενα δύο έκανε την ασίστ στον Λασογκά.

Στην άλλη αναμέτρηση της Κυριακής, βαθμολογική ανάσα δεν πήρε κανείς, καθώς Φράιμπουργκ και Φρανκφούρτη αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Νυρεμβέργη - Αμβούργο 0-5



 Φράιμπουργκ - Φρανκφούρτη 1-1



 Λεβερκούζεν - Μπάγερν 1-1



 Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 2-0




Σάλκε - Άουγκσμπουργκ 4-1



 Στουτγκάρδη - Βέρντερ 1-1




Βόλφσμπουργκ - Μπράουνσβαϊγκ 0-2




Μάιντς - Χόφενχαϊμ 2-2



 Ανόβερο - Χέρτα 1-1



ΤΟΥΡΚΙΑ 



Ντεμπούτο με ήττα ο Μαντσίνι

Ντεμπούτο με ήττα έκανε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στο τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς η Γαλατάσαράι έχασε με 1-2 στην έδρα της Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ. Στο 0-0 η Φενέρμπαχτσε με Τράμπζονσπορ, 1ο γκολ ο Ραφίκ Τζεμπούρ
Κακό ντεμπούτο έκανε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στο τουρκικό πρωτάθλημα ως προπονητής της Γαλατάσαράι, καθώς ηττήθηκε με 1-2 στην έδρα της Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ.
Ο Σενεγαλέζος, Ελ-Χατζί Νιας, πέτυχε και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων, με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά απλά να μειώνει στο 68'.
Τυπικά η Γαλατάσαράι έχει να πάρει νίκη από τα τέλη Αυγούστου, αλλά βέβαια πριν δύο εβδομάδες είχε επικρατήσει με 2-1 της Μπεσίκτας, απλά διεκόπη το ντέρμπι στις καθυστερήσεις.
Απώλεια η Φενέρ, 1ο γκολ Τζεμπούρ
Η Φενέρμπαχτσε έμεινε στο 0-0 με την Τράμπζονσπορ στην Πόλη, αλλά παραμένει στην κορυφή, ενώ η Σίβασπορ νίκησε 2-0 την Γκεντσλερμπιρλιγί, με τον Ραφίκ Τζεμπούρ στο 88' να διαμορφώνει το τελικό σκορ, με το πρώτο του γκολ στην Τουρκία.
Η σύνθεση της Γαλατάσαράι...
Μουσλέρα, Εμπουέ (90' Εμρέ Τσολάκ), Γκιοκχάν Ζαν, Σετζού, Χακάν Μπαλτά, Γεκτά Κουρτουλούς (79' Ουμούτ Μπουλούτ), Τσεϊχούν Γκιουλσελάμ, Σαμπρί Σαριόγλου (46' Μπρούμα), Σνάιντερ, Μπουράκ Γιλμάζ, Ντρογκμπά.

Η σύνθεση της Φενέρμπαχτσε...
Βολκάν Ντεμιρέλ, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Μπεκίρ Ιρτεγκιούν, Εγκεμέν Κορκμάζ, Τσανέρ Ερκίν, Μεχμέτ Τοπάλ, Αλπέρ Ποτούκ (54' Εμρέ Μπελόζογλου), Χόλμεν (63' Εμενίκε), Κάιτ (83' Μεχμέτ Τοπούζ), Μουσά Σο, Ουεμπό.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:


Παρασκευή
Καράμπιουκσπορ - Μπούρσασπορ 0-1 (31' Μουράτ Γιλντιρίμ)

Σάββατο
Κάισερισπορ - Γκαζιάντεπσπορ 0-1 (54' Οζμπαϊρακτάρ)
Εσκισέχιρσπορ - Μπεσίκτας 0-1 (70' Σισμάνογλου)
Κόνιασπορ - Ερτσίγεσπορ 1-0 (57' Γκέκας)

Κυριακή
Κασίμπασα - Ελάζιγκσπορ 4-0 (14' και 32' Ντονκ, 45' Μπασντάς, 90' Σκαριόνε)
Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ - Γαλατάσαράι 2-1 (34' και 57' Νιας / 68' Ντρογκμπά)
Ρίζεσπορ - Αντάλιασπορ 1-2 (60' Κεζέ / 45' Λαμίν Ντιαρά, 88' Μπάρος)
Σίβασπορ - Γκεντσλερμπιρλιγί 2-0 (32' Καραμπουλούτ, 88' Τζεμπούρ)
Φενέρμπαχτσε - Τράμπζονσπορ 0-0

Βαθμολογία


1. Φενέρμπαχτσε 16
2. Μπεσίκτας 15
3. Ρίζεσπορ 13
4. Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ 13
5. Τράμπζονσπορ 13
6. Σίβασπορ 12
7. Εσκίσεχιρσπορ 10
8. Γαλατάσαράι 10
9. Κόνιασπορ 9
10. Αντάλιασπορ 9
11. Καράμπιουκσπορ 8
12. Μπούρσασπορ 8
13. Ελάζιγκσπορ 7
14. Γκαζιάντεπσπορ 7
16. Ερτσίγεσπορ 6
17. Κάισερισπορ 5
18. Γκεντσλέρμπιρλιγί 4

Σκόρερς


5 γκολ
Ούγκο Αλμέιδα (Μπεσίκτας)
Ντιρκ Κάιτ (Φενέρμπαχτσε)

4 γκολ
Ατίφ Σαεσού (Σίβασπορ)
Σερτσάν Καγιά (Ρίζεσπορ)

Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ - Γαλατάσαράι 2-1




Φενέρμπαχτσε - Τράμπζονσπορ 0-0



 Εσκισέχιρσπορ - Μπεσίκτας 0-1




Κόνιασπορ - Ερτσίγεσπορ 1-0 [ΓΚΕΚΑΣ]


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ξανά στην κορυφή η Πόρτο

Η Πόρτο πήρε πίσω την θέση της στην κορυφή από την Σπόρτινγκ, καθώς νίκησε με 3-1 στην έδρα της Αρόουκα. "Διπλό" και η Μπενφίκα επί της Εστορίλ
Τελικά μόνο για περίπου 24 ώρες έμεινε στην κορυφή η Σπόρτινγκ, καθώς η Πόρτο επέστρεψε σε αυτήν νικώντας με 3-1 στην έδρα της Αρόουκα.
Δύο γκολ πέτυχε ο Τζάκσον Μαρτίνες, φτάνοντας τα 7 στο πρωτάθλημα, ενώ αφού μείωσε στο 90' Παντασίλγκο, στο 92' ο Κιντέρος έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στους "δράκους".

Αργότερα η Μπενφίκα με τέρματα των Λίμα και Όσκαρ Καρντόσο νίκησε με 2-1 στην έδρα της Εστορίλ και βρίσκεται στην 3η θέση με 5 βαθμούς λιγότερους από την Πόρτο και 3 από την Σπόρτινγκ.
Η σύνθεση της Πόρτο...
Έλτον, Ντανίλο, Οταμέντι, Μανγκαλά, Αλέξ Σάντρο, Φερνάντο, Έκτορ Ερέρα, Λούτσο Γκονσάλες (69' Ρικάρντο Περέιρα), Ζοζουέ (90' Κιντέρο), Βαρέλα (53' Λικά), Τζάκσον Μαρτίνες.

Η σύνθεση της Μπενφίκα...
Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Γκιλιέρμε Σικέιρα, Μάτιτς, Ένσο Πέρες, Μάρκοβιτς (27' Όλα Τζον), Γκαϊτάν, Λίμα (88' Ρούμπεν Αμορίμ), Ροντρίγκο (59' Όσκαρ Καρντόσο).

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:


Παρασκευή
Ακαντέμικα - Ρίο Άβε 0-1 (80' αυτ. Ρέινερ)

Σάββατο
Μπελενένσες - Ολιανένσε 2-0 (11' και 67' Μιγκέλ Ρόζα)
Σπόρτινγκ - Σετούμπαλ 4-0 (40' και 71' Φρέντι Μοντέρο, 58' Καρίγιο, 75' πέν. Αντριέν Σίλβα)

Κυριακή
Ζιλ Βισέντε - Πάσος Φερέιρα 2-1 (71' Πεκς, 81' Ζοάο Βιλέλα / 93' Τιάγκο Βαλέντε)
Νασιονάλ - Μπράγκα 3-0 (6' Ροντόν, 39' Τζανίνι, 86' Καντέιας)
Αρόουκα - Πόρτο 1-3 (90' Παντασίλγκο / 12' και 74' Τζάκσον Μαρτίνες, 92' Κιντέρο)
Εστορίλ - Μπενφίκα 1-2 (73' Μπαλμπόα / 10' Λίμα, 71' Όσκαρ Καρντόσο)

Δευτέρα
Γκιμαράες - Μαρίτιμο (22:15)

Βαθμολογία


1. Πόρτο 19
2. Σπόρτινγκ 17
3. Μπενφίκα 14
4. Νασιονάλ 13
5. Μπράγκα 12
6. Εστορίλ 11
7. Ζιλ Βισέντε 11
8. Ρίο Άβε 10
9. Μπελενένσες 7
10. Γκιμαράες 7
11. Αρόουκα 7
12. Μαρίτιμο 7
13. Ολιανένσε 5
14. Σετούμπαλ 5
15. Ακαντέμικα 5
16. Πάσος Φερέιρα 4

Σκόρερς


9 γκολ
Φρέντι Μοντέρο (Σπόρτινγκ)

7 γκολ
Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο)

6 γκολ
Ντερλέι (Μαρίτιμο)

5 γκολ
Εβάντρο (Εστορίλ)

Αρόουκα - Πόρτο 1-3



 Εστορίλ - Μπενφίκα 1-2



 Σπόρτινγκ - Σετούμπαλ 4-0




ΟΛΛΑΝΔΙΑ


 

Νίκες η τριάδα των "μεγάλων"

Η Αϊντχόφεν με γκολ στο 88' νίκησε και διατηρήθηκε στην κορυφή μαζί με την Τβέντε, ενώ ακολουθούν Άγιαξ και Φέγενοορντ, οι οποίες επίσης πήραν "τρίποντο"

Η Αϊντχόφεν νίκησε με 2-1 Βάαλβαϊκ, χάρη σε γκολ του Λοκάντια στο 88', έτσι διατηρήθηκε στην κορυφή μαζί με την Τβέντε.
Άγιαξ και Φέγενοορντ ανέβηκαν στην 3η και 4η θέση, με έναν και δύο βαθμούς λιγότερους, αντίστοιχα.
Ο Άγιαξ επικράτησε με 3-0 της Ουτρέχτη και η Φέγενοορντ με 2-1 στην έδρα της Φιτέσε, ενώ η Άλκμααρ ηττήθηκε από την Χρόνινχεν.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:


Παρασκευή
Κάμπουρ - Τβέντε 0-1 (49' Καστενιό)

Σάββατο
Ντεν Χάαχ - Χέρενφεν [αναβολή]
Ρόντα - Τσβόλε 0-0
Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Νάιμεχεν 4-3 (4' Τουριούτς, 21' Χόουτκουπ, 28' Αντόνια, 89' αυτ. Γιαχανμπάκχς / 72' Χίγκτον, 76' Γιάντσερ, 87' Κούλβαϊκ)
Μπρέντα - Χεράκλες 2-1 (49' Πουπόν, 84' Πέριτσα / 51' Μπρουνς)

Κυριακή
Άγιαξ - Ουτρέχτη 3-0 (45' Σερέρο, 59' Κλάασεν, 90' Χούσεν)
Φιτέσε - Φέγενοορντ 1-2 (83' Χάφενααρ / 18' Ντε Φράι, 20' Γκρατσιάνο Πελέ)
Χρόνινχεν - Άλκμααρ 2-1 (52' αυτ. Φίρχεφερ, 71' Ζίβκοβιτς / 58' Γκούντμουντσον)
Αϊντχόφεν - Βάαλβαϊκ 2-1 (23' Τόιβονεν, 88' Λοκάντια / 45' Μπράμπερ)

Βαθμολογία


1. Τβέντε 18
2. Αϊντχόφεν 18
4. Άγιαξ 17
7. Φέγενοορντ 16
3. Χέρενφεν 15
6. Τσβόλε 15
5. Φιτέσε 14
7. Χρόνινχεν 14
8. Άλκμααρ 13
15. Μπρέντα 12
12. Γκόου Αχέντ Ιγκλς 12
10. Χεράκλες 10
13. Ρόντα 10
11. Κάμπουρ 9
14. Ουτρέχτη 9
16. Ντεν Χάαχ 7
17. Βάαλβαϊκ 5
18. Νάιμεχεν 4

Σκόρερς


10 γκολ
Γκρατσιάνο Πελέ (Φέγενοορντ)
Άλφρεντ Φινμπόγκασον (Χέρενφεν)

5 γκολ
Ντούσαν Τάντιτς (Τβέντε)
Άρον Γιόχανσον (Άλκμααρ)
Κόλμπεϊν Σίγκθορσον (Άγιαξ)

Αϊντχόφεν - Βάαλβαϊκ 2-1



 Άγιαξ - Ουτρέχτη 3-0



 Φιτέσε - Φέγενοορντ 1-2




Χρόνινχεν - Άλκμααρ 2-1



 Κάμπουρ - Τβέντε 0-1




KΥΠΡΟΣ

"Διπλά" Ανόρθωση & Ομόνοια

Η Ανόρθωση νίκησε 5-1 στην έδρα της ΑΕ Κουκλιών και μοιράζεται την κορυφή με τον Ερμή, ενώ "διπλό" πήρε και η Ομόνοια στο ματς με την Αλκή 
Μετά το "σοκ" από την Δόξα η Ανόρθωση επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 5-1 στην έδρα της ΑΕ Κουκλιών.
Μαζί επέστρεψε και στην κορυφή, στην οποία μοιράζεται με τον Ερμή.

Εκτός έδρας νίκη πήρε και η Ομόνοια επί της Αλκής με γκολ του Ζοάο Πάουλο (ή Αντράντε όπως τον λένε οι Κύπριοι).

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:


Σάββατο
Εθνικός - Ερμής 1-2 (43' Λίλιου / 53' Αντόνιο ντε Αζεβέντο, 73' Ενρίκε)
ΑΕΛ - ΑΕΚ 1-1 (90' Ντιέγκο Γκαούσο / 62' πέν. Έλντερ Κάστρο)

Κυριακή
Αλκή - Ομόνοια 0-1 (45'+1 Ζοάο Πάουλο)
ΑΕ Κουκλιών - Ανόρθωση 1-5 (15' Σταμπολζίεβ / 8' και 29' Αλέξα, 11' και 50' Κολαούτι, 41' πέν. Τόνι Κάλβο)
ΕΝΠ - Νέα Σαλαμίνα 0-1 (15' Έλιο Ρόκε)

Δευτέρα
ΑΠΟΕΛ - Άρης (19:00)
Δόξα - Απόλλων

Βαθμολογία


1. Ανόρθωση 12
2. Ερμής 12
3. ΑΕΛ 11
4. Απόλλων 9
5. ΑΕΚ 8
6. ΑΠΟΕΛ 7
7. Ομόνοια 7
8. Δόξα 7
9. ΑΕ Κουκλιών 6
10. Άρης 5
11. Εθνικός 4
12. Νέα Σαλαμίνα 3
13. Αλκή -6
14. ΕΝΠ -3

*-3 ΕΝΠ και Νέα Σαλαμίνα, -6 Αλκή

Σκόρερς


7 γκολ
Ρομπέρτο Κολαούτι (Ανόρθωση)

5 γκολ
Λίλιου (Εθνικός)
Ορλάντο Σα (ΑΕΛ)
Αντόνιο ντε Αζεβέντο (Ερμής)

ΒΕΛΓΙΟ

"Γκαντέμης" Ζέτερμπεργκ για Άντερλεχτ

Ο Περ Ζέτερμπεργκ έκανε την σέντρα στο "Κόνσταντ Βάντενστοκ", όπου η Άντερλεχτ μετά τον Ολυμπιακό έχασε και από την Κόρτραϊκ με 0-1. Πρώτη απώλεια η Σταντάρ, έχασε από την Ζούλτε Βάρεχεμ
Τέσσερις μέρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, η Άντερλεχτ έχασε ξανά μέσα στο "Κόνσταντ Βάντενστοκ", αυτήν την φορά από την Κόρτραϊκ με 0-1.
Ένας πρώην άσος Άντερλεχτ και Ολυμπιακού έκανε την σέντρα ο Περ Ζέτερμπεργκ, αλλά δεν έφερε γούρι στους γηπεδούχους.

Ο Κροάτης, Ίβαν Σάντινι, πέτυχε στις καθυστερήσεις το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, το οποίο είναι το 8ο φετινό του.
Η Σταντάρ Λιέγης δεν κατάφερε να κάνει το "10 στα 10", καθώς υποχρεώθηκε στην πρώτη της απώλεια, η οποία μάλιστα ήταν ήττα με 0-1 στην έδρα της Ζούλτε Βάρεχεμ.
Η σύνθεση της Άντερλεχτ...
Καμίνσκι, Ζιλέ, Κουγιατέ, Νάιτινκ (71' Μπεμπά), Ν'Σακαλά, Τίλεμανς, Κλιέσταν (71' Ντε Ζέου), Πρατ, Μάσιμο Μπρούνο, Ματίας Σουάρες (46' Ατσεαμπόνγκ), Σιριάκ.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:


Σάββατο
Μπριζ - Λόιβεν 1-0 (33' Οτζίτζα-Οφόε)
Σαρλερουά - Λόκερεν 2-1 (7' Κεμπανό, 78' Ουντρέ / 62' Χαρμπαουί)
Μέχελεν - Σερκλ Μπριζ 1-2 (87' Ντεστόρμ / 82' Μονακέλο, 91' πέν. Βαν Άκερ)
Λιρς - Μονς 2-1 (19' Βερκότερεν, 79' Ντουραμπιά / 93' πέν. Λορέντζι)
Βάασλαντ-Μπέβερεν - Οστάνδη 2-0 (39' Χένκενς, 53' Στερκξ)

Κυριακή
Άντερλεχτ - Κόρτραϊκ 0-1 (45'+2 Σάντινι)
Ζούλτε Βάρεχεμ - Σταντάρ Λιέγης 1-0 (75' Σκούλασον)
Γάνδη - Γκενκ (21:30)

Βαθμολογία


1. Σταντάρ Λιέγης 27
2. Μπριζ 26
3. Ζούλτε Βάρεχεμ 23
4. Άντερλεχτ 18
5. Γκενκ 17
6. Λόκερεν 16
7. Κόρτραϊκ 16
8. Γάνδη 13
9. Σαρλερουά 12
10. Λιρς 11
11. Σερκλ Μπριζ 9
12. Βάασλαντ-Μπέβερεν 8
13. Μέχελεν 8
14. Λόιβεν 7
15. Οστάνδη 6
16. Μονς 2

Σκόρερς


9 γκολ
Χαμντί Χαρμπαουί (Λόκερεν)

8 γκολ
Ίβαν Σάντινι (Κόρτραϊκ)
Μισί Μπατσουαΐ (Σταντάρ)

7 γκολ
Τοργκάν Αζάρ (Ζούλτε Βάρεχεμ)

6 γκολ
Ματίας Σουάρες (Άντερλεχτ)

5 γκολ
Μάσιμο Μπρούνο (Άντερλεχτ)
Αμπίμπ Αμπιμπού (Ζούλτε Βάρεχεμ)

Άντερλεχτ - Κόρτραϊκ 0-1




ALEX WEB RADIO/TV

Πρώτη προπόνηση ενόψει Σλοβακίας

Πρώτη προπόνηση ενόψει Σλοβακίας

07/10/2013

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας θα συγκεντρωθεί το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Σλοβακία
Πρώτη συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή.
Το απόγευμα της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας ενόψει των δυο κρίσιμων αγώνων με την Σλοβακία και το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.
Να θυμίσουμε πως ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε τον Ανδρέα Σάμαρη για τα δυο παιχνίδια και δεν αποκλείεται σε ένα από αυτά να κάνει το ντεμπούτο του με την γαλανόλευκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
Παρασκευή 11/10 Ελλάδα - Σλοβακία (21:45 MEGA/OTE )
Τρίτη 15/10 Ελλάδα - Λιχτενστάιν (20:00 MEGA/OTE)

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός).
Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός).
Μέσοι: Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Χρστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Φετφατζίδης (Τζενοα).
Επιθετικοί: Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).


ALEX WEB RADIO/TV

H διακοπή και το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι την επόμενη διακοπή

H διακοπή και το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι την επόμενη διακοπή

07/10/2013
 Ενθουσιασμός στον Ολυμπιακό για τη νέα επιβλητική νίκη και τα κατορθώματα του Μήτρογλου. Σε… ακατάλληλη ώρα έρχεται η διακοπή. Αδειάζει του Ρέντη. Έπεται αγωνιστικός Γολγοθάς.

Πάνω που πήρε φόρα…
Ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό την κατάλληλη στιγμή. Καθοδηγούμενος από τον αποτελεσματικό όσο και εντυπωσιακό Κώστα Μήτρογλου έφτασε σε συνεχείς επιβλητικές νίκες και μέσα σε μία εβδομάδα έβαλε θεμέλια για να συνεχίσει και στο… 2014 την ευρωπαϊκή του πορεία, ενώ εδραίωσε την παρουσία του στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας με τις επιβλητικές νίκες απέναντι σε Άντερλεχτ (0-3) και Βέροια (6-0) αντίστοιχα.

Ίσως, λοιπόν, η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των διεθνών στα προκριματικά να ήρθε την πλέον ακατάλληλη στιγμή. Πάνω που οι Πειραιώτες δείχνουν να βρίσκουν τη φόρμα τους και να φτάνουν στα αποτελέσματα που θέλουν προσφέροντας και όμορφο θέαμα.

Αδειάζει του Ρέντη, πριν το Γολγοθά

Διακοπή δεν σημαίνει και ξεκούραση. Όχι γιατί οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά, αλλά επειδή μία ενδεκάδα ποδοσφαιριστών θα λείψουν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδας. Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Σάμαρης, Μήτρογλου, Κάμπελ, Μετζανί, Βάις, Κάρολ, Μπονγκ θα λείψουν το προσεχές δεκαήμερο από του Ρέντη και θα επιστρέψουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας (Τετάρτη ή Πέμπτη).

Όλα αυτά κι ενώ αμέσως μετά τη διακοπή ακολουθεί ένας αγωνιστικός Γολγοθάς με επτά ματς σε 23 μέρες. Ανάμεσα σε αυτά είναι τα δύο καθοριστικά με την Μπενφίκα για το Champions League, αλλά και δύο σούπερ ντέρμπι για το πρωτάθλημα απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι την επόμενη διακοπή (για τα μπαράζ των προκριματικών):

19/10: Πλατανιάς-Ολυμπιακός (8η αγωνιστική Super League)
23/10: Μπενφίκα-Ολυμπιακός (3η αγωνιστική Champions League)
27/10: Ολυμπιακός-ΟΦΗ (9η αγωνιστική Super League)
30/10: Φωκικός-Ολυμπιακός (ρεβάνς «32» Κυπέλλου)
02/11: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (10η αγωνιστική Super League)
05/11: Ολυμπιακός-Μπενφίκα (4η αγωνιστική Champions League)
10/11: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (11 αγωνιστική Super League)

* Ο Τάκης Αγραφιώτης αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα έχει οργανωτικό ρόλο.

ALEX WEB RADIO/TV

Ο έλεγχος των διαιτητών

Ο έλεγχος των διαιτητών

07/10/2013
 
Τη διαιτησία που είχαμε στην 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανέλυσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο έλεγχος των διαιτητών
Αρκετές ήταν οι παρατηρήσεις του Παναγιώτη Βαρούχα για την διαιτησία που είχαμε στην 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως και για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΑΟ Περιστερίου στο «Ελ Πάσο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Η κριτική του για τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2-2
Διαιτητές: Γεώργιος Κομίνης, Ηλίας Αλεξέας, Γεώργιος Καλφόγλου
4ος Διαιτητής: Νικόλαος Ρούσσος-Μπεκερτζής

«Μία φάση όλο το παιχνίδι. Υπάρχει έμμεσο. Ο παίκτης του Αστέρα κάνει του σουτ και πηγαίνει γκολ. Πολύ σωστά είχε ο Κομίνης σηκωμένο το χέρι μέχρι την κατάληξη της μπάλας. Ο βοηθός έτρεξε να προλάβει τον… Μπολτ στην σέντρα, θεωρώντας ότι μετράει το γκολ. Ο διαιτητής είχε άλλη άποψη και είχε δίκιο. Στο άμεσο μετράει το γκολ. Η μπάλα πήγε απευθείας και σωστά ακυρώθηκε το γκολ. Κατά τα άλλα ήταν μία πάρα πολύ καλή διαιτησία και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-1
Διαιτητές: Μάριος Λαμπρόπουλος, Αθανάσιος Θανασακούδης, Νικόλαος Δημόπουλος
4ος Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας

«Επέστρεψε από την τιμωρία του ο Λαμπρόπουλος και έκανε καλό παιχνίδι. Ήταν ένα ματς χορταστικό, με καλή διαιτησία που κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτή».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ 1-2
Διαιτητές: Δημήτρης Στυλιάρας, Δημήτριος Γκάγκας, Πολυχρόνης Κωσταράς
4ος Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης

«Έγινε μεγάλη φασαρία για τον Στυλιάρα, ο οποίος είχε αποβάλει πέρσι τον Αγάνθο. Σωστά, όμως, τον είχε αποβάλει. Στον Άρη θυμόντουσαν τις πέντε αγωνιστικές που είχαν επιβληθεί στον Ισπανό. Τον έβαλαν από την ΚΕΔ κόντρα στον Άρη και με τέτοια συναισθηματική φόρτιση που είχε τα πήγε καλά. Απέβαλε και έναν παίκτη (τον Τσουμάνη) και επειδή κέρδισε ο Άρης κανείς δεν ασχολήθηκε με την αποβολή».

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 6-0
Διαιτητές: Ιωάννης Καμπαξής, Δήμος Αναστόπουλος, Τρύφων Πετρόπουλος
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

«Ένα παιχνίδι το οποίο θέλει ένας διαιτητής να σφυρίζει... Όταν ένα ματς καθαρίζει στο 20λεπτο, δεν είχε πολλή δουλειά το μεσημέρι. Πρέπει, όμως, στον Ολυμπιακό να τραβήξουν το αυτί του Παπάζογλου, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε στο τέλος, όταν έριξε αγκωνιά σε αντίπαλο παίκτη και ενώ η ομάδα του κέρδιζε με 6-0».

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ 3-2
Διαιτητές: Γεώργιος Λιαχούδης, Κυριάκος Μερκενίδης, Βασίλειος Καραβασίλης
4ος Διαιτητής: Φώτιος Φωτιάδης

«Ο Λιαχούδης είναι ο διαιτητής που μπαίνουν τα πολλά γκολ. Πριν από λίγο καιρό είχε σφυρίξει το 3-3 με την Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπήκαν αρκετά γκολ και δεν υπάρχει τίποτα προς συζήτηση. Είναι επιτυχημένος στο έργο του».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 1-0
Διαιτητές: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Σπυρίδων Γουργιώτης, Φλώριος Ελευθερίου
4ος Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

«Εδώ είναι που έγιναν οι περίεργες δηλώσεις του κ. Μαντζουράκη. Υπάρχει η αποβολή του Περόνε και δεν καταλαβαίνουμε από το ριπλέι τι ακριβώς έχει γίνει. Να έχει κάνει κάτι ο Περόνε χωρίς λόγο δεν υφίσταται. Κανείς δεν μπορεί να τοποθετηθεί, αφού δεν είναι καθαρή η εικόνα από το ριπλέι. Έχουμε μία φάση στο 23’, όπου φεύγει ο Περόνε και γίνεται φάουλ από τον τερματοφύλακα και έπρεπε να αποβληθεί, αφού είναι ο τελευταίος παίκτης. Επίσης, υπάρχουν και δύο οφσάιντ που δόθηκαν λάθος. Γενικά είναι ένα τρίο που δεν ήταν καλό».

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 1-1
Διαιτητές: Γεράσιμος Ντίτσος, Νικόλαος Καραϊσαρίδης, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος
4ος Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης

«Εκεί έγινε χαμός, ο Μακρής έγινε… Μακρηχέρης και έβαλε το γκολ. Δεν είναι Κουλοχέρης, αυτός είναι ο Μακρηχέρης και έτσι μπήκε το γκολ (γέλια). Είναι υποχρεωμένος ο διαιτητής να δει το γκολ, αλλά όταν δεν μπορεί ο Καραϊσαρίδης έπρεπε να επιτελέσει σωστά το έργο του ως βοηθός. Του έφυγε του διαιτητή και το πέναλτι που κάνει σε μία φάση ο Μπούρμπος».

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1
Διαιτητές: Δημήτριος Θάνος, Χασάν Κούλα, Κοσμάς Χαρίσης
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

«Ο Θάνος είναι πάρα πολύ καλός διαιτητής. Το επιβεβαιώνει παιχνίδι με το παιχνίδι. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, παρότι έχασαν, του έδωσαν συγχαρητήρια. Ο Θάνος έκανε μία πάρα πολύ καλή διαιτησία. Στο χέρι που δεν δίνει στον Ρισβάνη, κρίνει την αντίδρασή του και το γεγονός ότι τραβάει το χέρι του ξαφνιασμένος, χωρίς να έχει πρόθεση. Στην επόμενη φάση, ο Ρισβάνης τραβάει – έστω και λίγο – τον Σαλπιγγίδη και σωστά δόθηκε το πέναλτι. Επίσης, σωστά δόθηκε και το πέναλτι του Παναθηναϊκού, αφού ο αμυντικός του ΠΑΟΚ απλώνει και τα δύο χέρια προς την μπάλα. Εκεί, όμως, έπρεπε να δώσει και κίτρινη κάρτα. Δεν είναι οφσάιντ το γκολ του Κλάους, αφού οι εκτεθειμένοι παίκτες πρέπει να έχουν συμμετοχή στη φάση και δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Η διαιτησία σε αυτό τον αγώνα ήταν επιτυχημένη».

Και για εκείνον της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική με τον ΑΟ Περιστερίου

«Στοχοποιείται από την πλευρά της ΑΕΚ ο Τζανόπουλος και δεν είναι σωστό αυτό. Ο σύμβουλος της ΕΠΟ δεν μπορεί να βρει γήπεδο για λογαριασμό κάποιας ομάδας. Δεν βρίσκουν γήπεδο οι αντίπαλοι της ΑΕΚ και δημιουργείται θέμα. Οι βοηθοί πήγαν σπίτι τους και τα επαναλαμβανόμενα λάθη πληρώνονται. Πρέπει να του λες ότι είσαι ανίκανος και μην ταλαιπωρείς ολόκληρο το ποδόσφαιρο.

Αυτά που κάνουν δεν γίνονται. Δεν υπάρχει το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ. Γίνεται η σέντρα, πρέπει να βγει ο τερματοφύλακας και το πόδι του βρίσκει στον αντίπαλο επιθετικό, αφού θέλει να κάνει απόκρουση. Ο πρώτος βοηθός και ο δεύτερος, όμως, ακυρώνουν δύο γκολ. Όχι μόνο δεν ήταν στην ευθεία στο πρώτο, και στο δεύτερο μάζευε… χόρτα. Επίσης, κόβει τους παίκτες της ΑΕΚ σε άλλες δύο φάσεις που υπήρχαν προϋποθέσεις για γκολ. Πρέπει να προσέχουμε τέτοιου είδους πράγματα».

ALEX WEB RADIO/TV

Θα συνεχιζεις Βασιλακοπουλε να δινεις ασυλια στον καλομαθημενο καραγκιοζη του Ελληνικου μπασκετ?

Θα συνεχιζεις Βασιλακοπουλε να δινεις ασυλια στον καλομαθημενο καραγκιοζη του Ελληνικου μπασκετ?

07/10/2013

Δεν μου λετε ..τι θα γινει με την παρτη σας και με τον καλομαθημενο και παραχαιδεμενο καραγκιοζη του Ελληνικου μπασκετ? Θα συνεχιζετε να του δειχνετε την ανοχη σας και να τον αφηνετε να φτυνει να βριζει και να βαραει οποιον γουσταρει χωρις να του ριχνετε μερικες αγωνιστικες μπας και καταλαβει οτι στο αθλημα αυτο υπαρχει και σεβασμος εκτος απο αγωνιστικες ικανοτητες?
Γιατι αυτη η ανοχη στον Διαμαντιδη? Ουτε η πρωτη ουτε η δευτερη ουτε η τριτη φορα ειναι που το κανει...και δεν βαζω μεσα τις εντονες διαμαρτυριες και τις βρισιες στους διαιτητες που κανουν τις κουνελες στους εντολεις τους...Στο βιντεο φαινεται πεντακαθαρα πως επιτιθεται στον Μπατη και τον γρονθοκοπει και τιμωρουνται και οι δυο...γιατι?
Μηπως θαπρεπε την επομενη να τον καλεσετε σε απολογια και οχι μονο αλλα να τον τιμωρησετε και αυστηρα?
Δεν προκειται να γινει τιποτε και σας το εγγυωμαι...γιατι?
Γιατι βασιλευει ο ...Βασιλακοπουλος ...ο Κρατικος παραγοντας ολων των Κυβερνησεων της τελευταιας 10ετις...τιποτε αλλο
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...

Ιδου η ειδηση και το βιντεο απο την επιθεση του Διαμαντιδη στον Μπατη

Το β' δεκάλεπτο επισκιάστηκε από το επεισόδιο ανάμεσα στον Διαμαντίδη και τον Μπατή. Στα 8,4'' για το τέλος του ημιχρόνου, ο δεύτερος έκανε φάουλ στον πρώτο και άρχισαν οι δύο τους να μουρμουρίζουν. Με τη λήξη του ημιχρόνου, πιάστηκαν στα χέρια και μόνο με την είσοδο στο παρκέ των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα. Οι δύο τους αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ και οι δύο πάγκοι με μία βολή.
Δειτε το βιντεο με την επιθεση του Διαμαντιδη στον Μπατη




ALEX WEB RADIO/TV

Ολυμπιακός - Βέροια 6-0 (pics+videos)

Ολυμπιακός - Βέροια 6-0 (videos)

06/10/2013