ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ο Γ. Τζαβέλλας θα είναι στο Καραϊσκάκη;

Ο Γ. Τζαβέλλας θα είναι στο Καραϊσκάκη; 

19 Φεβρουαρίου 2011

Ο Γιώργος Τζαβέλλας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στο «Καραϊσκάκη», για να παρακολουθήσει το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η Αϊντραχτ αγωνίζεται σήμερα για το Γερμανικό πρωτάθλημα, αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα.
ΤΖΑΒΕΛΑΣ

Ο Αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα στου Ρέντη

Ο Αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα στου Ρέντη 

19 Φεβρουαρίου 2011 

Ο Τσίκι Μπεγκιριστάιν πρώην αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα και εγκάρδιος φίλος του προπονητή του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και παρακολούθησε την προπόνηση των «ερυθρόλευκων»
Οι  παίκτες του Ολυμπιακού, λοιπόν ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εν όψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπό το βλέμμα του Τσίκι Μπεγκιριστάιν.
Όπως  είναι φυσικό η παρουσία του Μπεγκιριριστάιν  φούντωσε τις φήμες για ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με αγγλικό σύλλογο.

Ο... φουστανάτος Σισέ!

Ο... φουστανάτος Σισέ!

Δείτε στο ξεκαρδιστικό σκίτσο του Ζωίδη, στο σημερινό "Goal", τι μπορεί να πάθει κάποιος αν ειρωνευτεί τον Σισέ σήμερα στο "Γ. Καραϊσκάκης"...
Ο... φουστανάτος Σισέ!

Με συνοδεία στο Καραϊσκάκη

Με συνοδεία στο Καραϊσκάκη

Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί προγραμματίζουν επίσκεψη στου Ρέντη σήμερα το απόγευμα και ο Ολυμπιακός αναμένεται να φτάσει στο «Γ.Καραϊσκάκης», όπου θα τον περιμένει ο λαός του, συνοδεία των οπαδών του.

Όπως στον αγώνα για τον πρώτο γύρο, όπου χιλιάδες ένθερμοι υποστηρικτές του Ολυμπιακού βρέθηκαν στου Ρέντη και «ντόπαραν» με συνθήματα τους παίκτες της ομάδας τους συνοδεύοντάς τους μέχρι τα Πατήσια, έτσι και τώρα αρκετοί αναμένεται να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλουν να εμψυχώσουν με τον δικό τους τρόπο τους παίκτες και τον Βαλβέρδε και να τους συνοδέψουν στο γήπεδο όπου θα βρίσκονται χιλιάδες οπαδοί και να τους αποθεώσουν φτάνοντας στο Φαληρικό γήπεδο. Άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να βρίσκονται από νωρίς το πρωί στους γύρω χώρους του γηπέδου, όπως συνηθίζουν κάθε φορά…

Τα αδέρφια μας είναι εδώ!

Τα αδέρφια μας είναι εδώ!
19 | 2 | 2011

Στην Ελλάδα βρίσκονται από χθες οι πρώτοι Σέρβοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα. Η Θύρα 7, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, υποδέχθηκε τα αδέρφια μας και ο gavros.gr ήταν εκεί!Οι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί, έκαναν το τραπέζι στα αδέρφια μας του Ερυθρού Αστέρα και στη συνέχεια, βόλτα για ποτάκι στο Κερατσίνι, σε μπαρ δικού μας ανθρώπου!


Έλληνες και Σέρβοι, Σέρβοι και Έλληνες, φώναξαν τα πρώτα συνθήματα για τον… πελάτη και όλοι περιμένουμε πως και πως τη σέντρα του ματς.

Δείτε σε αποκλειστικό βίντεο, εικόνες με τα αδέρφια μας από τη Σερβία που ταξίδεψαν στον Πειραιά! Και σήμερα, έρχονται και άλλοι, για να φωνάξουμε όλοι μαζί!

"Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" και συνθήματα στα σέρβικα…

SUPER LEAGUE-23η ΑΓΩΝΙΣΙΚΗ

 SUPER LEAGUE-23η ΑΓΩΝΙΣΙΚΗ


«Φωτιές» ετοιμάζεται να πετάξει η Superleague!

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ζεματίζει την ατμόσφαιρα και… τυλίγει στις φλόγες ολόκληρη την 23η αγωνιστική!

Αφού, λοιπόν, οι «αιώνιοι» σβήσουν τη δίψα μας για μπάλα, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει -με τον Πανιώνιο- να μην ανάψει κι άλλο τα… μπατζάκια της!

Κι αφού ο Άρης επιδιώξει να μείνει «καυτός» στο Περιστέρι (ενόψει Μάντσεστερ), η Λάρισα θα ψάξει αποδείξεις -στα Πηγάδια- πως δεν είναι «καμένο χαρτί»!

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ο Γιάννης Τσιρώνης μιλά στο olympiacos24.gr για τα μέτρα ασφαλείας (VIDEO)

Ο Γιάννης Τσιρώνης μιλά στο olympiacos24.gr για τα μέτρα ασφαλείας
18 Φεβρουαρίου 2011
    ΤΣΙΡΩΝΗΣ
    Στον Ολυμπιακό, τα πάντα αναφορικά με τα ζητήματα ασφαλείας στο ντέρμπι έχουν πλέον ρυθμιστεί. Στο olympiacos24.gr μίλησε για το λόγο αυτό, ο υπεύθυνος της ασφάλειας του Ολυμπιακού, Γιάννης Τσιρώνης.

    «Τα μέτρα έχουν ληφθεί όλα, εκ μέρους μας και εκ μέρους της αστυνομίας. Πιστεύω να πάνε όλα καλά, οι φίλαθλοι να έχουν καλή συμπεριφορά και να έχουν στήριξη για τη νίκη της ομάδας».

    «Όποιος διακόψει το ματς, δεν αγαπά τον Ολυμπιακό»

    «Όποιος διακόψει το ματς, δεν αγαπά τον Ολυμπιακό»

    Ο Γιάννης Μώραλης ζήτησε από τους φίλους του Ολυμπιακού να προστατέψουν την ομάδα τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σημείωσε πως όποιος προκαλέσει επεισόδια, θα είναι εχθρός των «ερυθρολεύκων».
    «Όποιος διακόψει το ματς, δεν αγαπά τον Ολυμπιακό»
    Παράλληλα, χαρακτήρισε τους Πειραιώτες καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι με τρίποντο κλειδώνουν το πρωτάθλημα.
    Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Μώραλης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

    24.000 sms και προχωράμε!




    24.000 sms και προχωράμε!
    18/2/2011
    Είναι αλήθεια!!! 24.000 μηνύματα σε 24 ώρες. Ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας εκπλήσσει για μία ακόμη φορά, με την πέρα από κάθε προσδοκία ανταπόκρισή του στο κάλεσμα για αποστολή SMS στο 54080 για την ενίσχυση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η αρχή αυτή έχει τονώσει την αισιοδοξία όλων των αθλητών, των προπονητών, των στελεχών για την επιτυχία της μεγάλης προσπάθειας για την οικονομική εξυγίανση και την αναδιοργάνωση του Ολυμπιακού μας. Ολοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και είμαστε βέβαιοι ότι, όπως πάντα, θα νικήσουμε. Είναι, μετά από αυτό, αυτονόητο ότι ευχαριστούμε τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για αυτήν την ανταπόκριση εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βεβαιότητα ότι θα αγωνιστούμε όλοι μαζί μέχρι την τελική νίκη, για να διασφαλίσουμε το παρόν και το μέλλον του Θρύλου μας και να τον έχουμε πάντα πρώτο και πρωταθλητή.

    Διευκρινήσεις για τους κακοπροαίρετους




    Διευκρινήσεις για τους κακοπροαίρετους
    18/2/2011
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ...«Σχολιάστηκε» από «κάποιους» …αρνητικά ότι κακώς υπάρχει, στη διαφημιστική ρεκλάμα του 54080, η ποδοσφαιρική φανέλα του Ολυμπιακού. Προφανώς αυτοί που το «σχολίασαν» δεν ξέρουν βασικά πράγματα για τον Ολυμπιακό και τις ομάδες του. Η φωτογραφία που έχει χρησιμοποιηθεί είναι από περσινό αγώνα της ομάδας βόλεϊ ανδρών. Μέχρι πέρσι τόσο η ομάδα βόλεϊ ανδρών όσο και η ομάδα βόλεϊ γυναικών φορούσαν φανέλα με την ερυθρόλευκη ρίγα.

    Απλά, επειδή τόσο το ποδόσφαιρο όσο και το βόλεϊ, μέχρι πέρσι, τα έντυνε η ίδια εταιρεία οι φανέλες ήταν ακριβώς οι …ίδιες. Με την ευκαιρία να …μάθουν οι «καλοθελητές» ότι φανέλα με ερυθρόλευκη ρίγα φοράει και η ομάδα μπάσκετ. Μαγιό με ερυθρόλευκη ρίγα φοράνε και οι κοπέλες του πόλο.

    Όλα τα άλλα είναι ανέκδοτα για …αγρίους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα οι 26.000 που έχουν στείλει sms ως τούτη την ώρα που πληκτρολογείται το κειμενάκι και εκατομμύρια άλλοι που θα στείλουν τη δική του ενίσχυση, γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν …πολλοί Ολυμπιακοί. Ο Ολυμπιακός είναι ΕΝΑΣ και έχει σήμα τον δαφνοστεφανομένο έφηβο. Είτε παίζει ποδόσφαιρο, είτε παίζει μπάσκετ, είτε παίζει βόλεϊ, είτε τρέχει στον στίβο και κολυμπά στην πισίνα.
    Οι διαχωρισμοί είναι για τους ανιστόρητους και μακριά από τον Ολυμπιακό.

    Ο Χ. Φερεντίνος στο RedPlanet.gr

    Ο Χ. Φερεντίνος στο RedPlanet.gr

    Είναι το παιδί της εξέδρας, δεν γουστάρει να είναι παρουσιαστής στη φιέστα του Ολυμπιακού, γιατί θέλει να πανηγυρίζει, του αρέσει να ακούει ωραία συνθήματα από την "7" και τονίζει ότι στο "Γ. Καραϊσκάκης" που θα βράζει, ο Σισέ δεν θα φορέσει την... φούστα του! Ο Χρήστος Φερεντίνος σχολιάζει με το ιδιαίτερο χιούμορ του το ντέρμπι στο RedPlanet.gr.
    Ο γνωστός παρουσιαστής, είναι γνήσιος Ολυμπιακός. Παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα, χωρίς να κάνει ακρότητες. Του αρέσουν οι έξυπνες ιδέες και τα όμορφα συνθήματα από την "Θύρα 7".
    Με τη φλόγα του Ολυμπιακού στα μάτια, ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στο RedPlanet.gr για τα ματς που δεν θα ξεχάσει, ζώντας τα μέσα στο γήπεδο, θυμήθηκε το ματς του Τορίνου, με τη Γιουβέντους όπου όλοι του φώναζαν: "Έκανες μπ....ο το Τορίνο, Φερεντίνο, Φερεντίνο" (2-1) και αναλύει με το δικό του τρόπο τον φετινό Ολυμπιακό...

    Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη ο Χρήστος Φερεντίνος μάς αφιερώνει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του και μας τα λέει... Ολυμπιακά, στο RedPlanet.gr...

    Ακούσατε τον πρόεδρο: γράψτε ιστορία!

    Ακούσατε τον πρόεδρο: γράψτε ιστορία!

    Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την "ερυθρόλευκη" αποστολή, εκτός 18άδας ο Γιάννης Φετφατζίδης.
    Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
    Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Ολυμπιακού δέχτηκαν την προεδρική επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τους μίλησε και τους "ντόπαρε" ψυχολογικά εν όψει του αυριανού αγώνα.

    Οι "ερυθρόλευκοι" ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν από αύριο την υπόθεση "τίτλος" και να κάνουν δώρο στον κόσμο μια μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

    Από την πλευρά του ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε στους παίκτες την 18μελή αποστολή της ομάδας για το μεγάλο ματς, την οποία αποτελούν οι εξής:

    Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

    Εκτός αποστολής έμειναν οι Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Ουρτάδο οι οποίοι θα κάνουν προπόνηση στις 10.30 π.μ. Ο Βαλβέρδε άφησε εκτός τον "Φέτφα" για δεύτερο σερί ματς, προτιμώντας τους Ζαϊρί και Ρόμενταλ για τη δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής ως εναλλακτικές λύσεις.

    Στις 2 Μαρτίου με ΠΑΟ

    Στις 2 Μαρτίου με ΠΑΟ

    Στο κλειστό του Ρέντη στις 2 Μαρτίου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ σε νοκ - άουτ ημιτελικό για τον θεσμό του Κυπέλλου. Σύνθημα νίκης από τον Γιάννη Καλμαζίδη.
    Μετά από κλήρωση που έγινε σήμερα (18/2) στα γραφεία της Ε.Ο.Π.Ε, οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό με έπαθλο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
    Η αναμέτρηση θα έχει την μορφή του μονού νοκ άουτ ημιτελικού, και ο νικητής θα παίξει στον τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ ΠΑΟΚ και Ηρακλή.

    Μαρινάκης: "Το πριμ στον κόσμο!"

    Μαρινάκης: "Το πριμ στον κόσμο!"

    Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες στην τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. "Δεν θα σας πω τίποτα για πριμ. Θέλω μόνο να δώσετε εσείς το πριμ στον κόσμο μας με την απόδοσή σας. Και μετά θα τα πούμε!".
    Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μία ημέρα πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δίνοντας το "παρών" στην προπόνηση της Παρασκευής (18/2, 19:00).
     
    Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στις προπονητικές εγκαταστάσεις λίγο μετά τις 18:30, μαζί με τον στενό συνεργάτη του, Σωκράτη Κομινάκη, προκειμένου να συμπαρασταθεί με τον δικό του τρόπο στην ομάδα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αρχικά, είχαν συνάντηση λίγων λεπτών με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου μίλησε στους ποδοσφαιριστές.

    Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ ζήτησε από τους παίκτες τη νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, καθώς όπως είπε "θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο, σε σχέση με τη νίκη που μου αφιερώσατε επί του Άρη".

    Γκοβού και «Κάρα» τελικα - ΝΑΙ ..ΝΑΙ ΕΤΣΙ....ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩ

    Γκοβού και «Κάρα» τελικά

    Γκοβού και «Κάρα» τελικά 
    Οι δύο θέσεις που δεν ήταν σίγουρες για την αρχική σύνθεση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξεκαθάρισαν.

    Οι Γκοβού και Καραγκούνης κέρδισαν τη μάχη και αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

    Στην εμπειρία των δύο βασικών του θα ποντάρει ο Φερέιρα, που αφήνει εκτός τους πιο άπειρους Νίνη και Σιμάο.

    Ο Νίνης εάν ήταν καλά ίσως ξεκίναγε βασικός, αλλά ολοκλήρωσε μία μόλις προπόνηση αυτή την εβδομάδα που ήταν και η προετοιμασία του ντέρμπι.

    Καταγγέλλει προβοκάτσια!

    Καταγγέλλει προβοκάτσια! 

    18/02/2011

    Καταγγέλλει προβοκάτσια!
    Εξοργισμένοι είναι οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού, λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αφορμή για αυτό στάθηκε ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο κάνει λόγο για μεγάλο αριθμό κροτίδων που, όπως αναφέρει, είναι φυλαγμένες στις κερκίδες του Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτηρίζουν το δημοσίευμα προβοκατόρικο και καταγγέλλουν τους "εμπνευστές" του για προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος, ενόψει του αυριανού αγώνα.

    Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι είναι ξεκάθαρη η διαδικασία που ακολουθείται πριν από κάθε παιχνίδι. Αυτή, βάσει κανονισμών, ορίζει την έρευνα από την Αστυνομία σε όλους τους χώρους του γηπέδου, το οποίο στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση της ομάδας για να διεξαχθεί εκεί το παιχνίδι.

    Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους -πριν λίγες ημέρες-, τους είχε ζητήσει να μην γίνουν έκτροπα και να μην παρεκτραπούν.

    Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι προθέσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός προπονητής έχει εκφράσει, τόσο στους παίκτες όσο και στους οπαδούς, ότι δεν θέλει να υπάρξουν διακοπές στο παιχνίδι, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η ροή του αγώνα και ως αποτέλεσμα η εμφάνιση του Ολυμπιακού.

    «Αιώνιο» ντέρμπι στα ημιτελικά του κυπέλλου




    «Αιώνιο» ντέρμπι στα ημιτελικά του κυπέλλου
    Γιάννης Γιαννουδάκης 18/2/2011
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ…Ντέρμπι και μάλιστα τι ντέρμπι, έβγαλε η κληρωτίδα της ΕΟΠΕ το μεσημέρι της Παρασκευής για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κονταροχτυπηθούν με έπαθλο μία θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
    Η πρόκριση θα κριθεί σε μονό αγώνα που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη στις 2 Μαρτίου, με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Γιάννη Καλμαζίδη να δηλώνει: « Η διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας είναι από μόνη της δύσκολη πόσω μάλλον όταν πρέπει να ξεπεράσεις το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Είμαστε άλλωστε, το ζευγάρι των δύο τελευταίων τελικών του θεσμού. Αγωνιστικά είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για τον ημιτελικό. Αφενός μεσολαβούν σημαντικοί αγώνες για την Α1 και αφετέρου το αποτέλεσμα ενός ντέρμπι εξαρτάται από πολλές λεπτομέρειες όπως π.χ. σε ποια αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκονται οι ομάδες τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και από πιθανές απουσίες παικτών. Στο μυαλό μας φυσικά πρέπει να έχουμε μόνο τη νίκη-πρόκριση».
    Όσον αφορά το ζευγάρι του έτερου ημιτελικού, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.

    Συνάντηση οπαδών «αιωνίων» στη ΓΓΑ!

    Συνάντηση οπαδών «αιωνίων» στη ΓΓΑ!

    Από Gazzetta Team | Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011 
    Συνάντηση οπαδών «αιωνίων» στη ΓΓΑ!
    Λίγο πριν το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟ, εκπρόσωποι των οπαδών των δύο ομάδων κάθισαν στο ίδιο τραπέζι συνάντηση στη ΓΓΑ. Τι είπε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού για το ντέρμπι. Συνεχίζεται στους δρόμους η κόντρα Παναθηναϊκών - ΑΕΚτζήδων. Τι ζήτησε η πολιτεία, τι είπε η ΟΣΥΦΕ.
    Στη συνάντηση, όπως αποκαλύπτει το www.soccerplus.gr ήταν εκπρόσωποι φιλάθλων του Παναθηναϊκού (ΠΑΛΕΦΙΠ, Ενιαίος Φορέας Θ.13), του Ολυμπιακού (Θύρα 7), της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας, της Παναχαϊκής και άλλων ομάδων.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Π. Μπιτσαξής ζήτησε να σταματήσει η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και βεγγαλικών στα γήπεδα διότι έχουν μεγάλη επικινδυνότητα, χρησιμοποιούνται ως όπλα και προκαλούν τραυματισμούς.
    Όσον αφορά το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού είπε προς τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού ότι δεν θα συμβεί τίποτα και όλα θα κυλήσουν ομαλά.
    Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση εκπροσώπου που είπε ότι η βία δεν είναι στα γήπεδα αλλά στους δρόμους και αποκάλυψε ότι σε αγώνα της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο Μαρκόπουλο υπήρχαν πληροφορίες για καρτέρι από οπαδούς της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να ληφθούν μέτρα και να μην πάει κανείς στο γήπεδο.

    Φωτιά στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

    Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

    Φωτιά στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

    Φωτιά στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Τρίπολη
    Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία τα ξημερώματα στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού, στην Τρίπολη.
    Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής δεν άφησε να πάρει έκταση η πυρκαγιά. Προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές, αφού καταστράφηκε μόνο η πόρτα του κτιρίου. Προανάκριση ενεργείται από το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

    Ετοιμάζουν «καζούρα» στον Σισέ για τη φούστα

    Ετοιμάζουν «καζούρα» στον Σισέ για τη φούστα

    Πολλές είναι οι ...εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον Γάλλο άσο του Παναθηναϊκού με αφορμή τη φούστα.
     Ετοιμάζουν «καζούρα» στον Σισέ για τη φούστα
    Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» ήδη έχουν σκαρφιστεί πολλά συνθήματα για τον Σισέ, ενώ πολλά θα είναι και τα πανό στη «Θύρα 7» που θα δώσουν χιουμοριστικό τόνο στο ντέρμπι.

    Να γιατί δεν θελαμε τον Καλόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Να γιατί δεν θελαμε τον Καλόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Στον Ολυμπιακό δεν πέταξαν από τη χαρά τους μόλις έμαθαν τον διαιτητή του ντέρμπι. «Έχει βεβαρυμμένο παρελθόν στο Καραϊσκάκη», έλεγαν. Ο sportdog θυμίζει με βίντεο.
    Να γιατί δεν ήθελαν τον Καλόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
    Από το λιμάνι έβγαινε προς τα έξω χθες ένας έντονος προβληματισμός για τον ορισμό του διαιτητή Καλόπουλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λόγω του παρελθόντος σε ντέρμπι που έχει σφυρίξει, εκ των οποίων μάλιστα τα δύο ήταν στο «Καραϊσκάκη» με αντίπαλο τους «πράσινους».

    Οι «ερυθρόλευκοι» θυμούνται το περυσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο, όπου ηττήθηκαν με 2-1. Τότε είχε ακυρωθεί στο τέλος του αγώνα γκολ του Τοροσίδη για επιθετικό φάουλ που είχε δει ο Καλόπουλος.

    Με τ' αδέρφια στον Ναό!

    Με τ' αδέρφια στον Ναό!
    18 | 2 | 2011

    Η στιγμή που όλοι περιμένουμε πλησιάζει. Ώρες μετράμε πλέον για τον αγώνα με τον πελάτη και όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ ζουν και αναπνέουν γι' αυτό το παιχνίδι. Μαζί και τα αδέρφια μας από την Σερβία που θα έχουν την δική τους φωνή στο "Γ. Καραϊσκάκης" το Σάββατο το βράδυ.
     Από την Τρίτη κιόλας έχουν έρθει οι πρώτοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, ενώ σήμερα αναμένεται ο κύριος όγκος τους. Υπολογίζεται ότι πάνω από 200 Σέρβοι θα έρθουν για το ραντεβού με τον καλύτερο πελάτη του Ολυμπιακού. Μην ξεχνάμε ότι στο ματς του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν για το πρωτάθλημα Σερβίας είχα ν ταξιδέψει στο Βελιγράδι 300 ΓΑΥΡΟΙ.

    Από το μεσημέρι θα βρίσκονται στην Ελλάδα τα αδέρφια μας και αύριο θα ενώσουν τις φωνές τους με τις δικές μας. Γι' αυτό ας μάθουμε όλοι να τραγουδάμε μαζί τους στα σέρβικα για να ραγίσουν και οι πέτρες αύριο στον Ναό.

    "Ζβέζντα μι γιε σβε Ζβέζντα ζίβοτ γιε Σούρτσε μόγε γιε Ούβεκ ουζ τεμπέ
    Ζβέζντο βόλιμ τε

    Νάπρεντ Ζβέζντα αλέ... Νάπρεντ Ζβέζντα αλέ... Νάπρεντ Ζβέζντα αλέ, Νάπρεντ Ζβέζντα αλέ, Νάπρεντ Ζβέζντα αλέ..."

    Στο κυνήγι του λαγού! (video)



    Στο κυνήγι του λαγού! (video)
    18/2/2011
    Η… κυνηγητική περίοδος ξεκίνησε και αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου. Το κυνήγι του λαγού κάθε χρόνο έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές και ξεκινάει από το Καραϊσκάκη, με αποκορύφωμα την λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Η ώρα πλησιάζει γι αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα. Μην το χάσετε…

    Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ των πρώτων αγώνων της φάσης των «32» (video)

    Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ των πρώτων αγώνων της φάσης των «32» (video)


    Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη κύλησε η χθεσινή (Πέμπτη 17/02) ημέρα, για τη φάση των «32» του Europa League. Ο Ajax πήρε μεγάλο διπλό μέσα στην Anterlecht me 0-3, ενώ η Liverpool έμεινε στο 0-0 με τη Sparta Prague.




    Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της φάσης των «32» του Europa League:
    Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της φάσης των «32» του Europa League:

    OTAN ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟΧΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΕΥΚΙΝΗΤΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ....

    OTAN ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟΧΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΕΥΚΙΝΗΤΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ...

    Που πηγα και την ξεθαψα αυτην την φωτογραφια...ενας Θεος ξερει....δεν ειναι η πρωτη φορα λοιπον που υπαρχουν τετοιου ειδους εκδηλωσεις απο ποδοσφαιριστες του ακατανομαστου...η απο καλαθοσφαιριστες του οπως θα δουμε παρακατω...και γενικα υπαρχει μπορουμε να πουμε μια ...ταση προς το ευλυγιστο ρε παιδι μου...τι να κανουμε...τοχουν στο..DNA τους!!!
    Παλιοτερα φορουαν εκτος την περιβοητη ροζ φανελα και τη πρασινη διχτυωτη που τοτε δεν ειχαν καν κυκλοφορησει και ηταν αγνωστες για το...ευρυ κοινο της μοδας...ηταν παντα πλυ πρωχορημενοι στυλιστικα...πως θα το κανουμε??? ιδου και τα παραδειγματα...

    Τζον Αμίτσι, λοιπόν..Βρετανός σέντερ της ομάδας μπάσκετ του "τριφυλλιού" την περίοδο 1996-97, μεταγραφή από τη γαλλική Σολέ. Το 2007 σόκαρε την κοινή γνώμη, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης του NBA που παραδέχτηκε τις ομοφυλοφιλικές τάσεις του στην αυτοβιογραφία που εξέδωσε με όνομα "Man in the middle", κάνοντας λόγο για πολλούς συμπαίκτες του σε όλες της ομάδες που έπαιξε, οι οποίοι "το σήκωναν το σακάκι", χωρίς φυσικά να τους κατονομάσει.

     Τωρα...οσον αφορα υμνους και ταγουδια του βαζελα??? κατα καιρους βγηκαν παρα πολλοι και κατα τυχη ρε παιδι μου ολα τα τραγουδησα gay....ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....





    Μίχος: «Όλοι οι Ολυμπιακοί κοντά σε αυτήν την προσπάθεια” *Βίντεο*

    Μίχος: «Όλοι οι Ολυμπιακοί κοντά σε αυτήν την προσπάθεια” *Βίντεο* 

     17 Φεβρουαρίου, 2011

    MIXOS
    Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Θρύλου μιλά στο olympiacos24.gr για το ντέρμπι του Σαββάτου ενώ παράλληλα καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει το πλάνο σωτηρίας του Ερασιτέχνη

    Olympiacos24.gr > Δώστε λουλούδια δώρο στον Παναθηναικό…

    andrianopoulos 
    18 Φεβρουαρίου, 2011
    Τα λουλούδια είναι πάντα ένα ωραίο δώρο που φανερώνει ενδιαφέρον και ευαισθησία.
    Οποιος δέχεται λουλούδια πάντα αισθάνεται ότι κάποιος τον προσέχει και νοιάζεται για αυτόν.
    Ας δώσει λοιπόν ο Ολυμπιακός λουλούδια στον Παναθηναικό πριν απο τον αγώνα τους στο γήπεδο Καραισκάκη. Ωστε με αυτόν τον τρόπο να…επισφραγισθεί η …αιώνια αγάπη τους.
    Αλλωστε, στον Παναθηναικό αρέσουν τα λουλούδια. Αυτό φάνηκε πριν απο 36 χρόνια, τότε που απο την απαλλακτική ψήφο του άλλοτε ποδοσφαιριστή και προέδρου του Ολυμπιακού, που ήταν τότε Πρόεδρος του Γνωμοδοτικού Αθλητικού Συμβουλίου, Γιώργου Ανδριανόπουλου που είχε σώσει απο τον υποβιβασμό τον Παναθηναικό.
    Τι είχε συμβεί τότε; Πάμε να θυμηθούμε ή να μάθουμε την ιστορία. Εχει διαχρονικό ενδιαφέρον και επιβεβαιώνει την ανωτερότητα του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναικό όχι μόνο μέσα στα γήπεδα αλλά και έξω απο αυτά.

    Βαλένθια - Ολυμπιακός 79-85 (VIDEO)

    Βαλένθια - Ολυμπιακός 79-85

    Τεράστιο "διπλό" ενός ψυχωμένου Ολυμπιακού μέσα στην Βαλένθια, καθώς με κορυφαίους τους Σπανούλη, Νεστέροβιτς, Έρτσεγκ και Παπαλουκά, νίκησε τους Ισπανούς με σκορ 79-85 και πλέον πάει όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την πρωτιά στον όμιλο, εφόσον κερδίσει τα δύο ερχόμενα ματς κόντρα σε Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.
    Πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Βαλένθια επικρατώντας της τοπικής ομάδας με σκορ 79-85, με τους ερυθρόλευκους να πραγματοποιούν ένα ψυχωμένο 4ο δεκάλεπτο, στο οποίο πέτυχαν 32 πόντους "σκοτώντας" τους Ισπανούς. Καθοριστικό το τρίποντο του Σπανούλη 32'' πριν το τέλος του αγώνα, καθώς έκανε το σκορ 76-80, "σφραγίζοντας" στην ουσία αυτό το σημαντικό "διπλό" για τους Πειραιώτες, καθώς, πλέον, με δύο σερί νίκες απέναντι σε Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, θα κατακτήσει την πρωτιά στον όμιλο του.


     Ο αγώνας

    Ο Ολυμπιακός άρχισε το ματς με τους Τεόντοσιτς, Σπανούλη, Παπανικολάου, Νίλσεν και Μπουρούση. Μπροστά σε περίπου εννέα χιλιάδες φιλάθλους της Βαλένθια, ήταν αναμενόμενο πως οι γηπεδούχοι να αρχίσουν πιο δυνατά τον αγώνα. Το πρώτο πεντάλεπτο, πάντως, σημαδεύτηκε από εκατέρωθεν αστοχία, καθώς το σκορ σε αυτό το σημείο ήταν 6-5 υπέρ των "νυχτερίδων". Και τους πέντε πόντους της πειραϊκής ομάδας σημείωσε ο Μπουρούσης, με τρίποντο και φόλοου. Ήταν φανερό πως ο Πέσιτς ήθελε περιορίσει τη δράση των γκαρντ του Θρύλου. Η Βαλένθια συντηρούσε μία διαφορά τριών πόντων (6-3, 8-5, 10-7, 12-9, 14-11) μέχρι το 8ο λεπτό.

    Η Αρκούδα τον έκανε μια χαψιά... (ΒΙΝΤΕΟ)

    Η Αρκούδα τον έκανε μια χαψιά... (ΒΙΝΤΕΟ)

    Ο κόσμος βοήθησε και με το παραπάνω, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν λίγος απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έχασε 0-1 στην Τούμπα και η πρόκριση στους "16" της Europa League ...παγώνει στη Ρωσία.
    Η Αρκούδα τον έκανε μια χαψιά... (ΒΙΝΤΕΟ)
    O ΠΑΟΚ είχε αρκετά καλό ξεκίνημα, πραγματοποίησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά αποδιοργανώθηκε πλήρως μετά το γκολ του Νέτσιντ στο 28’. Οι Ρώσοι από εκείνο το σημείο και μετά πήραν εξ ολοκλήρου τα ηνία του αγώνα. Εκμεταλλεύτηκαν το κενό στα ανασταλτικά χαφ λόγω της κακής απόδοσης του Βιτόλο, έκαναν συνεχώς παιχνίδι από τα άκρα και πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ. Αυτό βέβαια δεν ήλθε, χάρη στις αποκρούσεις του Χαλκιά, ο οποίος κράτησε το 0-1 μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
    Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένα απρόσμενο γεγονός για τον ΠΑΟΚ. Και αυτό γιατί ο Έλληνας τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» δεν μπορούσε να συνεχίσει, επικαλούμενος τραυματισμό και στη θέση του μπήκε ο Κρέσιτς, σπαταλώντας μία αλλαγή για την ελληνική ομάδα…
    Έτσι ο Μάκης Χάβος είχε περιορισμένες επιλογές για να διορθώσει κάποια πράγματα. Η πρώτη επιλογή ήταν να βγάλει τον ανέτοιμο Βιτόλο με τον οποίο ρίσκαρε στο πρώτο μέρος και βάζοντας στη θέση του τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Μάλιστα ο Μαροκινός έχασε την πιο κλασσική ευκαιρία του ΠΑΟΚ, όταν στο 59’ βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Ακινφέεφ και αντί να πιάσει ένα καλό σουτ, πλάσαρε χλιαρά και έστειλε τη μπάλα άουτ.
    Ο ΠΑΟΚ έμοιαζε ακίνδυνος μέχρι το τελευταίο τέταρτο. Κάπου εκεί άρχισε λίγο να ξυπνά. Ήταν όμως αργά, αφού η ρωσική άμυνα ήταν πολύ καλά στημένη και οι επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ ήταν μόνο με σέντρες... Έτσι έμεινε το 0-1 και πλέον η ελληνική ομάδα έχει λιγοστές πιθανότητες να περάσει στους "16" του Europa League. Εκτός και αν γίνει το θαύμα στη Ρωσία... (22/2).
    ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς (46' Κρέσιτς), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Λίνο, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο (58' Ελ Ζαρ), Τσουκαλάς, Ίβιτς (70' Αθανασιάδης), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης
    ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λεονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Σέμπερας, Ιγκνάσεβιτς, Ντουμπιά (85' Ζαγκόεβ), Μαμάεφ, Ναμπάχιν, Κάουνα (66' Αλντονίν), Β.Μπερεζούτσκι, Τόσιτς, Νέσιντ, Σενίκοφ

    paok cska 0-1 necic
    Ανέβηκε από pklora7. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

    Ο Τζόλε δείχνει τον δρόμο (video)




    Ο Τζόλε δείχνει τον δρόμο (video)
    17/2/2011
    Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΠΡΕΝΤΡΑΓΚ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΦΑΒΟΡΙ...Ο Θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έχει γράψει ιστορία με τον Θρύλο και στα ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο. Εχει να θυμηθεί πολλά και η άποψή του μετράει. Ο Τζόλε βλέπει το ντέρμπι να βάφεται στα ερυθρόλευκα και τον τίτλο του πρωταθλητή να γυρνάει στον Πειραιά. Ο αρχηγός ξέρει από κούπες. Εχει σηκώσει και τις 12 τελευταίες...

    Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

    O Βαγγέλης Πάτερος στο olympiacos24.gr

    O Βαγγέλης Πάτερος στο olympiacos24.gr

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

    Ο γνήσιος Ολυμπιακός Σπύρος Παπαδόπουλος!

    Ο γνήσιος Ολυμπιακός Σπύρος Παπαδόπουλος! 
    papadop 
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΓΑΥΡΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    Γκέκας: Αδικούμαι που δεν έπαιξα σε μεγάλη ομάδα – Θα πήγαινα στον Ολυμπιακό

    Γκέκας: Αδικούμαι που δεν έπαιξα σε μεγάλη ομάδα – Θα πήγαινα στον Ολυμπιακό

     
    O επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μίλησε για την πορεία του στην Μπουντεσλίγκα, το ενδιαφέρον της Ρεάλ και την πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα.

     
     
    Αναλυτικά η συνέντευξη του Φάνη Γκέκα στο περιοδικό «Present Days»:

    Στο Φάληρο ο Πολέμης!

    Στο Φάληρο ο Πολέμης!

    Στο "Γ. Καραϊσκάκης" θέλει σαν... τρελός να βρεθεί το προσεχές Σάββατο ο Πολέμης, προκειμένου να είναι κοντά στην ομάδα και να παρακολουθήσει το παιχνίδι από το γήπεδο.
    Στο Φάληρο ο Πολέμης!
    Αναφερόματσε, φυσικά, στον γιο του Αδαμάντιου, τον Λεωνίδα, που είναι... τρελός με το "τριφύλλι".
    Ο νεαρός Πολέμης θα έχει πάρει την οριστική του απόφαση (για το αν θα είναι μέσα στους εκπροσώπους της ομάδας στο ντέρμπι) το αργότερο μέχρι αύριο, με τους Γόντικα και Βεκρή να συνοδεύουν σίγουρα την αποστολή.

    «Στις 23/03 με Αστέρα»(VIDEO)

    «Στις 23/03 με Αστέρα»(vid)
    17 | 2 | 2011

    Ο Νίκος Καραχάλιος απέπνεε αισιοδοξία καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης για τον Ερασιτέχνη, ενώ μίλησε στην κάμερα του gavros.gr και τον Λευτέρη Ελευθερίου για το πρώτο μεγάλο εγχείρημα, για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα.
    Όπως τόνισε στο πλαίσιο της απολύτως επιτυχημένης εκδήλωσης για το σχέδιο σωτηρίας και με τον ορίζοντα στο σλόγκαν "Ολυμπιακός 2020" αυτό θα γίνει στις 23 Μαρτίου και θα είναι ένα αποφασιστικό βήμα, αφού δύο μέρες αργότερα, σε εορταστικό κλίμα, θα γίνει η εκκαθάριση των εσόδων, που θα διατεθούν για τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

    Διαθέσιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό ο Κοτσόλης, εκδόθηκε το δελτίο του-O ALEX WEB RADIO/TV ΑΠΑΝΤΑ....

     Διαθέσιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό ο Κοτσόλης, εκδόθηκε το δελτίο του


    kotsolis deltioΗ ΕΠΟ εξέδωσε σήμερα (17/2) το δελτίο του Στέφανου Κοτσόλη και πλέον ο Jesualdo Ferreira μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του, με τον Έλληνα πορτιέρο να αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή των «πράσινων» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η Ομοσπονδία είχε ζητήσει τη γνωμοδότηση της FIFA σχετικά με το κατά πόσο ήταν εντός κανονισμών η παράταση για τις εγγραφές άνεργων ποδοσφαιριστών και από τη στιγμή που αυτή άναψε το «πράσινο φως» η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ προχώρησε στην έκδοση των δελτίων των παικτών που αποκτήθηκαν την τελευταία στιγμή.
    Ε...ΚΑΙ??? ΔΕΝ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ...ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ....ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ALEX WEB RADIO/TV......KAΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ ΓΙΑ ΝΑ...ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.....

    «54080». Στέλνουμε μήνυμα και δίνουμε μήνυμα (VIDEO)

    «54080». Στέλνουμε μήνυμα και δίνουμε μήνυμα (VIDEO)
    O ALEX WEB RADIO/TV ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ "ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ" ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ

    Κανένας δεν είδε τα αίσχη




    Κανένας δεν είδε τα αίσχη
    Γιώργος Σπυρόπουλος 17/2/2011
    Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Ανδρέας Φακός, απάλλαξε από τις κατηγορίες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για όλα όσα συνέβησαν στον επαναληπτικό αγώνα της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και το Ολυμπιακού… Δεν είδε κάτι το επιλήψιμο μάλλον… Τονίζοντας πως «επεισόδια ευρείας κλίμακας δεν διαπιστώθηκαν και έτσι δεν υπάρχει λόγος άσκησης πειθαρχικής δίωξης υφ΄ ημών»… Υπάρχει όμως και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ που μπορεί να καλέσει τον Πάοκ σε απολογία και ελπίζουμε να το κάνει…

    Έλεγχος αντιντόπινγκ στου Ρέντη




    Έλεγχος αντιντόπινγκ στου Ρέντη
    ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 17/2/2011
    ΠΕΡΑΣΑΝ 7 ΠΑΙΚΤΕΣ
    Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Ο Βαλβέρδε είδε όλους τους παίκτες του να ακολουθούν το πρόγραμμα της προπόνησης με αποτέλεσμα ο Ισπανός να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

    Κατά την διάρκεια της προπόνησης, κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ σε 7 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Γιάννης Φετφατζίδη και Κέβιν Μιραλάς και με κλήρωση οι Γιάννης Μανιάτης, Όλοφ Μέλμπεργκ, Φρανσουά Μοντέστο και Μάρκο Πάντελιτς.

    Από ανάλογο έλεγχο πέρασαν σήμερα και οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

    «54080». Στέλνουμε μήνυμα και δίνουμε μήνυμα (VIDEO)



    «54080». Στέλνουμε μήνυμα και δίνουμε μήνυμα
    17/2/2011
    Τον τρόπο σωτηρίας του Ερασιτέχνη παρουσίασε ο αντιπρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π Νίκος Καραχάλιος, σε εκδήλωση που παρουσιάστηκε στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του Σταδίου Καραϊσκάκη. Ο δεύτερος τη τάξει ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αποκάλυψε τον «μαγικό» αριθμό 54080 στο κοινό, αριθμός στον οποίο κάθε φίλος του Ολυμπιακού μπορεί να στείλει ένα SMS για την βοήθεια – σωτηρία του Ερασιτέχνη, καθώς επίσης και την ιστοσελίδα www.redpeople.gr , στην οποία κάθε φίλος του Ολυμπιακού θα μπορεί να βρει πληροφορίες για το πώς θα μπορεί να βοηθήσει ενεργά.
     

     Εκτός από την καμπάνια για τα «ερυθρόλευκα» SMS, ο κύριος Καραχάλιος αποκάλυψε πως θα υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι για τους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν τον αγαπημένο τους σύλλογο, όπως μέσω υπηρεσιών internet, τηλεφωνικών υπηρεσιών κ.α, με σκοπό να δημιουργηθεί η «κοινότητα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού».


    ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΕπίσης, ο κύριος Καραχάλιος επανέλαβε πως θα υπάρξει φιλικός αγώνας μεταξύ all stars του Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, όπως και άλλες εκδηλώσεις.

    Ο Καλόπουλος στο ντέρμπι

    Ο Καλόπουλος στο ντέρμπι

    Ο Δημήτρης Καλόπουλος θα σφυρίξει το μεγάλο σαββατιάτικο (19:30) ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης".
    O Μακεδόνας διαιτητής, ο οποίος ξύπνησε δυσάρεστες μνήμες στους Πειραιώτες, έχει διαιτητεύσει ακόμα δύο ντέρμπι με ΠΑΟ στο Φάληρο. Το πρώτο στις 15 Ιανουαρίου του 2006 (3-2) και το δεύτερο στις 13 Ιανουαρίου του 2008 (1-1).
    Ειδικά στο πιο πρόσφατο είχε στο ενεργητικό του αρκετά σφαλτσοσφυρίγματα, καθώς πριν από το γκολ του Εντόι, η μπάλα είχε περάσει άουτ, ενώ το πέναλτι του Δημήτρη Παπαδόπουλου (μπλόκαρε ο Νικοπολίδης) προήλθε από λανθασμένη υπόδειξη, καθώς άθελα του ο Άντζας, πεσμένος στο χορτάρι βρήκε την μπάλα με το χέρι.

    Αν μη τι άλλο, ο συγκεκριμένος ορισμός προκαλεί αρκετά ερωτηματικά και άπαντες στον Πειραιά ευελπιστούν να σταθεί ο Καλόπουλος στο ύψος των περιστάσεων.

    Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Σαραϊδάρης του συνδέσμου Μακεδονίας και ο Πέτρος Τρύφων του συνδέσμου Δράμας.

    Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος του συνδέσμου Τρικάλων και παρατηρητής  ο Δημήτρης Νταμπώσης του συνδέσμου Πιερίας.

    Από εδώ και πέρα θα τρελαθούμε στο... πήδημα!-Ο ΑLEXWEB RADIO/TV ΑΠΑΝΤΑ...(VIDEO)




    Από εδώ και πέρα θα τρελαθούμε στο... πήδημα!
    Σταύρος Βρανάς 17/2/2011
    ΠΩΣ Η ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ...Νομίζω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτό τον τόπο και πως όλα όσα συμβαίνουν έχουν ένα λόγο για να συμβούν. Αν θέλετε να πείτε σχέδιο επίσης θα το δεχθώ. Βγήκε λοιπόν ο Σισέ πριν λίγο καιρό και είπε ότι νιώθει ...βιασμένος. Χαμός είχε γίνει. Ολοι με αυτό το πράγμα ασχολήθηκαν για μέρες. Περισσότεροι όμως ήταν εκείνοι που ασχολήθηκαν μετά την απόφαση να μην κληθεί σε απολογία και να μη δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Τότε όταν το λέγαμε αυτό το πράγμα παρεξηγηθήκαμε. Θεωρούσαν μερικοί ότι τα λέμε επειδή πρόκειται για παίκτη του Παναθηναικού. Δεν άκουγαν αυτό που φωνάζαμε. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως αυτή η απόφαση είναι που θα προκαλέσει απίστευτα προβλήματα στη συνέχεια... Και πριν προλάβω να πω κίμινο τσούπ ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ βγαίνει και παίρνει την... μπάλα στην αντεπίθεση και βγάζει προς τα έξω τον ...προσωπικό κόσμο του Χάβου. «Νομίζω ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, είπε, νιώθει πως τον πηδήξανε». Είπε τίποτε κανείς; Το δεδικασμένο που λέγαμε πως δεν πρέπει να υπάρξει προκλήθηκε από την απόφαση για τον Σισέ. Η απλή επίπληξη που δεν έγινε ποτέ θα προκαλέσει απανωτά ...πηδήματα. Γιατί όπου νάναι θα βγει κάποιος και θα δηλώσει ότι προσωπικά νιώθει να... πηδάει τον τάδε αντίπαλο, την τάδε ομάδα κλπ. Θα τρελαθούμε στο πήδημα στο τέλος και ουδείς θα μπορεί να σταματήσει το φαινόμενο που θα δημιουργηθεί στην χώρα μας. Ο ένας θα πηδάει τον άλλον και κανείς δεν θα ευθύνεται γιαυτό. Μόνο ένας. Αυτός που έβγαλε την αρχική απόφαση να μην φωνάξει έστω για μια απλή επίπληξη τον Γάλλο επιθετικό του Παναθηναικού.
    Ο ALEX WEB RADIO/TV ΑΠΑΝΤΑ....

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗΣ.....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ????? ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ???? ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ GAY ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ....ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ...ΟΤΙ...ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ GAY ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ Η ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗ..ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ GAY ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ??????.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΙΣΟΥΛΗ ΜΟΥ..."Θέλω να γίνω γυναίκα για μια μέρα…"




    "Θέλω να γίνω γυναίκα για μια μέρα…"
    17/2/2011
    ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΖΙΜΠΡΙΛΟ θυμόσοφος λαός σπάνια πέφτει έξω, όπως και τα ρητά του… Ένα από αυτά λέει για κάποιον που επιδιώκει κάτι ότι… «τρίβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη». Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του «εκκεντρικού» Τζιμπρίλ Σισέ που τις τελευταίες ημέρες μοιάζει να «ψάχνει» κάτι με τις τοποθετήσεις και τις εμφανίσεις του… Κι όπως φαίνεται κρατάει χρόνια αυτή κολόνια… Γιατί το λέμε αυτό; Διαβάστε , κάποια, αποσπάσματα από συνέντευξη που είχε δώσει όταν αγωνιζόταν στην Λίβερπουλ… "Αν μπορούσα να είμαι οτιδήποτε για μια ημέρα, θα ήθελα να είμαι γυναίκα. Θα ήθελα να νιώσω το συναίσθημα. Αν ήμουν γυναίκα θα φορούσα σέξι ρούχα. Κοντές φούστες, ψηλές μπότες. Τέτοια πράγματα". ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ… Και συνεχίζει ο Τζιμπρίλαρος… "Όταν ξεκίνησα στην Οσέρ ο προπονητής μου, ο Γκάι Ρου που είναι αρκετά παλιομοδίτης, με κορόιδευε για την εμφάνιση μου. Θυμάμαι φορούσα στρατιωτική βερμούδα και με ρωτούσε αν θα πήγαινα στον πόλεμο. Στη Λίβερπουλ με πείραζε πολύ ο Στίβι Τζι (Τζέραρντ). Πολλές φορές στα αποδυτήρια μπαίνω για μπάνιο κι όταν βγαίνω φοράει τα ρούχα μου. Έχω περίεργα εσώρουχα, όπως ένα με αποτύπωμα ζέβρας. Τα φοράει και κυκλοφορεί έτσι στα αποδυτήρια. Όλοι οι παίκτες κάνουν πλάκα με τα παπούτσια μου. Μου αρέσουν τα μυτερά παπούτσια από δέρμα φιδιού. Μπορώ να πω ότι έχω επηρεάσει αρκετούς συμπαίκτες μου με τον τρόπο που παίζαμε. Είναι λιγότερο διστακτικοί στις στυλιστικές τους επιλογές" .Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στην πρώτη... φούστα που είχε φορέσει, αλλά και την αντίδραση της γαλλικής κοινής γνώμης. "Τα ρούχα μου έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση. Μια φορά είχα φορέσει μακριά φούστα για τα βραβεία του "παίκτη της χρονιάς". Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση για να το κάνεις αυτό. Εκείνη την εποχή με πήραν τηλέφωνο αρκετοί σχεδιαστές μόδας για να πάρω μέρος σε σόου. Οι γαλλικές εφημερίδες είχαν δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες μου, αλλά δεν υπήρξε κακή κριτική. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος σοκάρεται όταν βλέπει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να φοράει παρεό. Προσωπικά το βρίσκω ωραίο. Μ' αρέσει αυτό το στυλ.

    "Αν μπορούσα να είμαι οτιδήποτε για μια ημέρα, θα ήθελα να είμαι γυναίκα. Θα ήθελα να νιώσω το συναίσθημα. Αν ήμουν γυναίκα θα φορούσα σέξι ρούχα. Κοντές φούστες, ψηλές μπότες. Τέτοια πράγματα".

    ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΖΙΜΠΡΙΛ…

    "Θα γελάσω τελευταίος"! -Ο ALEX WEB RADIO/TV ΑΠΑΝΤΑ....

    "Θα γελάσω τελευταίος"!
    Να τι έλεγε ο Τζιμπρίλ Σισέ στις ειρωνείες για τη φούστα. Πώς αντέδρασε στα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν. «Έχω μάθει να μιλάω στο γήπεδο!».
    "Θα γελάσω τελευταίος"!
    Ο Τζιμπρίλ Σισέ φορώντας τη φούστα στα βραβεία του Status ήξερε ότι θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Πληροφορήθηκε όλα όσα ειπώθηκαν για την εμφάνισή του και δεν εκνευρίστηκε. Δέχθηκε την πλάκα και απορούσε με το γεγονός ότι κάποιοι μπλέκουν το ποδόσφαιρο με την κοινωνική ζωή.

    Ο Γάλλος σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» ενημερώθηκε και για τα σχόλια των «κόκκινων» ΜΜΕ και έλεγε σχετικά:

    «Έχω μάθει τόσα χρόνια να μιλάω στο γήπεδο. Εκεί με ενδιαφέρει να δίνω απαντήσεις και με ενοχλεί όταν κάνουν κριτική για την απόδοσή μου. Όχι για την εμφάνισή μου».

    Επίσης, ο Σισέ έλεγε: «Σημασία έχει ποιος γελάει τελευταίος. Εγώ δέχομαι την πλάκα έξω από το ποδόσφαιρο, αλλά τι θα λένε αυτοί που αντιδρούν τώρα αν κερδίσουμε στο Φάληρο;».

    Ο Γάλλος επιθετικός περιμένει πώς και πώς το ντέρμπι του Σαββάτου για να μιλήσει στο γήπεδο. Αυτό λέει ότι θέλει να κάνει και προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος στο παιχνίδι.

    Μάλιστα, όπως τόνιζε στο περιβάλλον του πιστεύει στη νίκη μέσα στο «Καραϊσκάκη» που μπορεί να σημάνει την αντεπίθεση για τον τίτλο.
     ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΤΖΙΜΠΡΙΛ....ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ..(?) ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΑ??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕΣ ΜΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟ ΒΡAΒΕΙΟ ΤΟΥ STATUS ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...ΑΚΟΥΣΟΝ ...ΑΚΟΥΣΟΝ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο ΣΙΣΕ....ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΡΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ???? ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΜΕ....ΜΠΙΚΙΝΙ....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΙΣΕ... ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΦΟΥΣΤΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ GAY ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ...ΟΛΟ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ...ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΝΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΙΣΟΥΛΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ....ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΣΙΣΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΟΥΝΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΥΓΙΣΤΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ???? ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ...ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ....ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ...BYE-BYE SISSE.....

    EUROPA LEAGUE- Αυτή η Πέμπτη δεν είναι «φτωχή»

     EUROPA LEAGUE -  Αυτή η Πέμπτη δεν είναι «φτωχή»

    Αυτή η Πέμπτη δεν είναι «φτωχή»
    Η φάση των «32» του Europa League ελάχιστα έχει να ζηλέψει από αυτή των «16» του Champions League. Στο ελληνικό ενδιαφέρον που προσδίδουν στη διοργάνωση Άρης και ΠΑΟΚ, έρχονται να προστεθούν δυνατά ζευγάρια όπως Σεβίλλη-Πόρτο, Νάπολι-Βιγιαρεάλ, Μπενφίκα-Στουτγκάρδη, Ρέιντζερς-Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Άντερλεχτ-Άγιαξ, Μπεσίκτας-Ντιναμό Κιέβου, Ρούμπιν Καζάν-Τβέντε και Λιλ-Αϊντχόφεν.

    "Για την εξυγίανση και τη βιωσιμότητα" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15.00 ΜΜ

    "Για την εξυγίανση και τη βιωσιμότητα"



    Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την πραγματοποίηση εκδήλωσης την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη με τη συμμετοχή όλου του λαού του Θρύλου για την εξυγίανση και τη βιωσιμότητα των τμημάτων του συλλόγου:

    "Ξεκινάμε σημερα Πέμπτη 17/2, τη μεγάλη προσπάθεια για την εξυγίανση και τη βιωσιμότητα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους μας να ζήσουν τη χαρά και αυτού του αγώνα, και αυτής της νίκης.

    Ξεκινάμε όλοι όσοι ανήκουμε στην Ολυμπιακή οικογένεια, φίλαθλοι, αθλητές, διοικήσεις με ένα οργανωμένο σχέδιο να δώσουμε απαντήσεις στην οικονομική κρίση που πλήττει, όπως τους πάντες και τον Σύνδεσμό μας.

    Ξεκινάμε γιατί ο παγκόσμιος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που πρωταγωνιστεί σε πολλά αθλήματα με ολυμπιακές, παγκόσμιες, ευρωπαϊκές, εγχώριες μεγάλες διακρίσεις και με εκατομμύρια φιλάθλους είναι πιο δυνατός από την κρίση.

    Ξεκινάμε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ του παρόντος και του μέλλοντος. Για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ του 2020. Για να παραμείνει και να είναι πάντα και παντού πρώτος και πρωταθλητής, γιατί και ο κόσμος του είναι πάντα πρωταθλητής.

    Ξεκινάμε από το Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" και την αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" στις 15:00 και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, να δώσουμε με την παρουσία μας δυναμική, ελπίδα και προοπτική. Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του ΘΡΥΛΟΥ".