ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Συνεχίζεται το «σίριαλ» Αζάρ στην Τότεναμ

Συνεχίζεται το «σίριαλ» Αζάρ στην Τότεναμ

17/3/2012
Συνεχίζεται το «σίριαλ» Αζάρ στην Τότεναμ
Ολοένα και αυξάνεται η πίεση του Χάρι Ρέντναπ προς τον Ντανιέλ Λίβι για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ. Ο επιθετικός της Λιλ εξακολουθεί να απασχολεί την Τότεναμ, με τον Άγγλο προπονητή να ζητά από τον πρόεδρο του συλλόγου να «τινάξει την μπάνκα» στον αέρα.

Μάλιστα, ο Ρέντναπ φαίνεται να έχει τονίσει στον Λίβι ότι η επένδυση ενός αρκετά μεγάλου ποσού για μεταγραφές είναι ο μόνος τρόπος για να παραμείνει ανταγωνιστική η Τότεναμ και την επόμενη σεζόν.

Οι Λονδρέζοι δεν «παίζουν» μόνοι τους για τον Βέλγο επιθετικό, αφού τόσο οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, όσο και η Τσέλσι τον έχουν αρκετά ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα.

«Δεν θέλω να πω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να κάνει τη Σίτι να τον αγοράσει, μόνο και μόνο γιατί μπορεί να το κάνει. Εάν θέλουμε να ανταγωνιστούμε τις άλλες ομάδες πρέπει να αποκτούμε τόσο καλούς ποδοσφαιριστές. Μπορεί στο παρελθόν να μην κάναμε τόσο μεγάλες μεταγραφές γιατί δεν χρειαζόμασταν, αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε δικό μας τον Αζάρ», τόνισε ο Ρέντναπ.
www.england365.gr

Ρέντναπ: «Σέζνι κοίτα την ομάδα σου»

Ρέντναπ: «Σέζνι κοίτα την ομάδα σου»

17/3/2012
Ρέντναπ: «Σέζνι κοίτα την ομάδα σου»
Την άποψη πως ο γκολκίπερ της Άρσεναλ, Βόϊτσεχ Σέζνι, πρέπει να κοιτάξει την δική του ομάδα και όχι το τι κάνουν οι υπόλοιποι σύλλογοι του Λονδίνου, εξέφρασε ο Χάρι Ρέντναπ.

Ο 65χρονος κόουτς της Τότεναμ με αφορμή τα tweets του νεαρού τερματοφύλακα στα οποία εξέφραζε την πεποίθηση ότι οι «spurs» θα τερματίσουν σε θέση που οδηγεί στο Εuropa League και ότι στην Τσέλσι κάνουν κουμάντο κλίκες παικτών, είπε: « Θαυμάζω τον Σέζνι για τις ικανότητές που διαθέτει σαν παίκτης, είναι ένας απο τους καλύτερους νέους γκολκίπερ, ωστόσο θα πρέπει να κοιτάξει την δουλειά του».

Όταν ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με την κριτική που ασκούν παίκτες, σε άλλες ομάδες μέσω του Τύπου ήταν κατηγορηματικός. «Δεν μου αρέσει. Όταν έπαιζα εγώ δεν μπορούσες να μιλήσεις στις εφημερίδες και αν το έκανες πλήρωνες πρόστιμο».
www.sport-fm.gr

Νταλγκλίς: «Μέχρι τα… γεράματα ο Τζέραρντ»!

Νταλγκλίς: «Μέχρι τα… γεράματα ο Τζέραρντ»!

17/3/2012
Νταλγκλίς: «Μέχρι τα… γεράματα ο Τζέραρντ»!
Πεπεισμένος ότι ο Στίβεν Τζέραρντ θα παίζει μέχρι τα ποδοσφαιρικά του… γεράματά εμφανίστηκε ο Κένι Νταλγκλίς, σε δηλώσεις του στην «Daily Mail».

Ο Σκοτσέζος τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα που βγάζει στο παιχνίδι του ο αρχηγός των «reds», Στίβεν Τζέραρντ, αν και βρίσκεται κοντά στο 32ο έτος της ζωής του:

«Αν κάποιος παίκτης θέλει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, ακόμα και όταν μεγαλώνει, πρέπει τόσο εκτός όσο και εντός γηπέδου να συμπεριφέρεται καλά. Πιστεύω πως αν ο Στίβεν κάνει καλή ζωή, θα μπορέσει να αγωνίζεται μέχρι τα 39 του».

Παράλληλα, είπε τα καλύτερα λόγια για την πορεία του Τζέραρντ στον σύλλογο: «Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο να βλέπεις έναν παίκτη, όπως είναι ο Στίβεν να αγωνίζεται σε μια ομάδα, σε όλη του την καριέρα. Υπάρχουν πολύ λίγοι παίκτες που έχουν κάνει κάτι παρόμοιο», τόνισε μεταξύ άλλων.
www.sport-fm.gr

Ολοι στο πλευρό του Μουάμπα

Ολοι στο πλευρό του Μουάμπα

17/3/2012
Ολοι στο πλευρό του Μουάμπα

Η αγγλική και όχι μόνο ποδοσφαιρική κοινότητα αγωνιά για την κατάσταση του Φαμπρίς Μουάμπα.

Ο παίκτης της Μπόλτον κατέρρευσε στην αναμέτρηση με την Τότεναμ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή έχει τη συμπαράσταση και τις ευχές συμπαικτών και αντιπάλων να βγει νικητής.

Σισέ, Φέρντιναντ, Ρούνεϊ, Όουεν, Φαν Ντε Φάαρτ είναι μερικοί από αυτούς που έστω και μέσω twitter έστειλαν τη στήριξη τους στον άτυχο 24χρονο μέσο. Μαζί τους και πλήθος κόσμου ανά τον κόσμου καθώς το όνομα του Μουάμπα αποτελεί ένα από τα κορυφαία trends αυτή τη στιγμή στο twitter.













Chelsea FC

Σταθερή η κατάσταση του Μουάμπα

Σταθερή η κατάσταση του Μουάμπα

17/3/2012
Σταθερή η κατάσταση του Μουάμπα
Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την υγεία του Φαμπρίς Μουάμπα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε μετά την κατάρρευσή του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Τότεναμ-Μπόλτον, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται «σταθερή», χωρίς να δίνονται άλλες λεπτομέρειες.

Όταν ο παίκτης κατέρρευσε δεν υπήρχε κανένας δίπλα του. Αμέσως έγινε αντιληπτό ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Το ιατρικό επιτελείο προσπάθεισε με ανανήψεις και απινιδωτή επί δέκα λεπτά να τον επαναφέρει, αφού η καρδιά του είχε σταματήσει! Ακόμη και τη στιγμή που με το φορείο τον οδηγούσαν εκτός γηπέδου, ο Μουάμπα δεν έδειχνε κανένα σημάδι βελτίωσης. Ο Γουέμπ διέταξε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να πάνε στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η διακοπή του αγώνα.
www.sport-fm.gr

Προσεγγίζει εκ νέου Μπιέλσα η Ίντερ

Προσεγγίζει εκ νέου Μπιέλσα η Ίντερ

17/3/2012
Προσεγγίζει εκ νέου Μπιέλσα η Ίντερ
Την περίπτωση του Μαρσέλο Μπιέλσα εξετάζει εκ νέου η διοίκηση της Ίντερ εν όψει της νέας σεζόν.
Οι «νερατζούρι» είχαν προσπαθήσει το προηγούμενο καλοκαίρι να αναθέσουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Αργεντινό τεχνικό, όμως εκείνος προτίμησε να παραμείνει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και στράφηκαν στον Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αναμένεται να μείνει στην ιταλική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και οι διοικούντες την Ίντερ αναμένεται να προσεγγίσουν ξανά τον Μπιέλσα. Εναλλακτικές λύσεις παραμένουν ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι, Αντρέ Βίλας-Μπόας και ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο.

«Δεν θέλω να μιλήσω για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Είναι μία ερώτηση που με φέρνει σε δύσκολη θέση. Η ερώτηση μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα. Νομίζω ότι θα τα συζητήσουμε όλα στο τέλος της σεζόν, όταν έχουν κριθεί τα πάντα. Το ποδόσφαιρο δεν σταματάει και συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις», τόνισε ο Μπιέλσα.
www.sport-fm.gr

«Βλέπει» Ρόσι η Ρόμα

«Βλέπει» Ρόσι η Ρόμα

17/3/2012
«Βλέπει» Ρόσι η Ρόμα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόμα φέρεται να βρίσκεται ο Τζουζέπε Ρόσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Corriere dello Sport» υποστηρίζει ότι οι Ρωμαίοι παρουσιάζονται έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού.

Για τον διεθνή φορ είχε ενδιαφερθεί η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους, όμως τα χρήματα που αξίωνε η ομάδα του ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η ισπανική ομάδα βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού και τα οικονομικά προβλήματα θα κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους.

Η Βιγιαρεάλ ζητούσε 30 εκατ. ευρώ για να δώσει τον Ρόσι, όμως τα προβλήματα τραυματισμό που έχει ο Ιταλός από την αρχή της σεζόν την αναγκάζουν να ρίξει της απαιτήσεις της.

www.sport-fm.gr

Δεν το κουνάει από τη Λιλ

Δεν το κουνάει από τη Λιλ

17/3/2012
Δεν το κουνάει από τη Λιλ

Αποφασισμένος να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Λιλ εμφανίστηκε ο Ρoύντι Γκαρσία. Ο Γάλλος τεχνικός φέρεται να βρίσκεται στα υπ’ όψιν αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, όμως εκείνος δηλώνει πιστός στους «λιλουά» και τονίζει πως προτεραιότητα αποτελεί η επιστροφή στο Champions League.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Σίγουρα θα ήταν κολακευτικό να σε θέλουν πολλές ομάδες, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αυτή την στιγμή έχω συμβόλαιο με την Λιλ και είμαι πολύ καλά. Αυτό που θέλω είναι να μπω με την ομάδα μου στο νέο μας γήπεδο και να επιστρέψουμε στο Champions League», τόνισε ο 48χρονος προπονητής, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται κοντά στη Βαλένθια.

www.sport-fm.gr

Μπλάν: «Είμαστε όλοι δίπλα στον Αμπιντάλ»

Μπλάν: «Είμαστε όλοι δίπλα στον Αμπιντάλ»

17/3/2012
Μπλάν: «Είμαστε όλοι δίπλα στον Αμπιντάλ»
Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Λοράν Μπλάν, εξέφρασε την λύπη του στο άκουσμα της νέας περιπέτειας υγείας του Ερίκ Αμπιντάλ.

«Σε στιγμές σαν αυτή δεν υπάρχουν πολλά πράγματα, που μπορεί να πει κανείς. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή τόσο για τον Ερίκ, όσο για εμένα και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής. Τέτοιες στιγμές το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερο ρόλο», είπε μεταξύ άλλων ο 46χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Παράλληλα, ο προπονητής των «τρικολόρ» έστειλε μήνυμα υποστήριξης στον πλάγιο αμυντικό της Μπαρτσελόνα. «Ελπίζω πως για άλλη μια φορά θα αποδείξει, πόσο δυνατός χαρακτήρας είναι και θα περάσει αυτή την δύσκολη περίοδο της ζωής του, βγαίνοντας αλώβητος».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν υπολογίζει τον Αμπιντάλ για την αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για το Euro, είπε πως: «Θα το συζητήσω το θέμα μαζί του. Αυτή την στιγμή σκέφτομαι τον άνθρωπο Αμπιντάλ και όχι τον ποδοσφαιριστή».
www.sport-fm.gr

Γκουαρντιόλα: «Πρέπει να παλέψει ο Αμπιντάλ»

Γκουαρντιόλα: «Πρέπει να παλέψει ο Αμπιντάλ»

17/3/2012
Γκουαρντιόλα: «Πρέπει να παλέψει ο Αμπιντάλ»

Στο πλευρό του Ερίκ Αμπιντάλ στέκεται ο Πεπ Γκουαρντιόλα όπως και όλοι στην Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις του ευχήθηκε όλα να πάνε καλά για τον Γάλλο αμυντικό.

«Είναι ένας αναντικατάστατος παίκτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Εύχομαι να βρει μια θεραπεία στο πρόβλημα της υγείας που αντιμετωπίζει και να μπορεί να συνεχίσει κανονικά ό,τι κάνει. Έτσι είναι η ζωή και πρέπει να πολεμήσει», τόνισε.

www.sport-fm.gr

Mέσι: «Μέχρι το τέλος στην Μπάρτσα»

Mέσι: «Μέχρι το τέλος στην Μπάρτσα»

17/3/2012
Mέσι: «Μέχρι το τέλος στην Μπάρτσα»
Μόνο με την φανέλα της Μπαρτσελόνα θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με συνέντευξη του στο «Sky Sports».

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός νιώθει απόλυτα ευχαριστημένος, απο την πορεία της ομάδας της Καταλονίας. «Βλέπω το μέλλον μου μόνο με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Αν και είναι ακόμα νωρίς, θα ήθελα πάρα πολύ να τελειώσω εδώ την καριέρα μου», τόνισε.

Παράλληλα, ανέφερε πως η τωρινή ομάδα των «μπλαουγκράνα», που χτίστηκε απο τον Πεπ Γκουαρντιόλα είναι το καλύτερο σύνολο όλων των εποχών. «Μπορεί να μην έχω δει τις μεγάλες ομάδες του παρελθόντος, ωστόσο πιστεύω πως η συγκεκριμένη ομάδα της Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη όλων».

Τέλος, συμπλήρωσε πως με τον Γκουαρντιόλα στο πάγκο των Καταλανών έχει βελτιωθεί και ο ίδιος σαν παίκτης. «Απο τότε που ήρθε στην ομάδα με έκανε να παίζω πιο κοντά στην περιοχή, με αποτέλεσμα να σκοράρω περισσότερο. Αυτό ήταν ένα συστατικό που πριν έρθει στην ομάδα, έλειπε απο το παιχνίδι μου».
www.sport-fm.gr

Ευχές Μουρίνιο στον Αμπιντάλ

Ευχές Μουρίνιο στον Αμπιντάλ

17/3/2012
Ευχές Μουρίνιο στον Αμπιντάλ

Στην άκρη αφήνει ο Ζοσέ Μουρίνιο τις… κόντρες της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα και εύχεται τα καλύτερα στον αμυντικό των «μπλαουγκράνα», Ερίκ Αμπιντάλ, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Δεν υπάρχει Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα, υπάρχει μόνο ένας νεαρός άντρας που όλοι ελπίζουμε να τα καταφέρει και να ζήσει μία χαρούμενη ζωή», ήταν το σχόλιο του προπονητή της «βασίλισσας».

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε, λέγοντας,

«Ο Αμπιντάλ είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος που έχει μία μεγάλη καριέρα. Αν καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του και μπορέσει να παίξει ξανά, θα είναι άξιος θαυμασμού. Σε περίπτωση όμως που, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, δεν επιστέψει στα γήπεδα, του ευχόμαστε μία μακρόχρονη και υπέροχη ζωή».

www.sport-fm.gr

Μουρίνιο: «Σεβασμός στον ΑΠΟΕΛ»

Μουρίνιο: «Σεβασμός στον ΑΠΟΕΛ»

17/3/2012
Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίζει ένα από τα μεγαθήρια της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνο δείχνει πως δεν υποτιμάει την κυπριακή ομάδα.

Κάτι που φανέρωσε σε δηλώσεις του, που έγιναν στην συνέντευση Τύπου πριν τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάλαγα.

Ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε πως σέβεται την ομάδα της Κύπρου, παρ’ όλο που είναι το απόλυτο αουτσάιντερ του ζευγαριού: «Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην προημιτελική φάση, γιατί το κέρδισε με την αξία του. Μπορεί να μην έχουν την εμπειρία των άλλων ομάδων, ωστόσο έχουν κάνει μια αξιοσημείωτη πορεία».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην απουσία του Τσάμπι Αλόνσο, οποίος θα χάσει το πρώτο ματς κόντρα στους Κύπριους: «Ο Λασανά Ντιαρά, ο Γκρανέρο και ο Σαχίν είναι παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν επάξια».

Τέλος, διέψευσε τα σενάρια περί πώλησης του Νούρι Σαχίν εν όψει καλοκαιριού: «Η συμπεριφορά του Νούρι είναι υπόδειγμα επαγγελματία. Θα είναι μαζί μας και την επόμενη χρονιά και θα περιμένουμε περισσότερα πράγματα απ’ αυτόν».
www.sport-fm.gr

Ο αμιμητος ερυθρολευκος ΛΑΟΣ έξω από την προπόνηση του Θρύλου στου Ρεντη....

Ο αμιμητος ερυθρολευκος ΛΑΟΣ έξω από την προπόνηση του Θρύλου στου Ρεντη.... 

17/3/2012 


Μπορεί η προπόνηση του Θρύλου να ξεκινά σε λίγα λεπτά, αλλά έξω από το αθλητικό κέντρο του Ρέντη, φίλαθλοι του Ολυμπιακού μαζεύονται για να ζητήσουν νίκη επί του Παναθηναϊκού!
Η προπόνηση θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να σταματήσει το λαό του Θρύλου που βρίσκεται έξω από τις εγκαταστάσεις των πρωταθλητών προκειμένου να στηρίξει την ομάδα που θα πάει αύριο στο ΟΑΚΑ για να πάρει άλλη μία μεγάλη νίκη επι των «πράσινων» για το +7 και το 39ο!
Αυτός είναι ο αμιμητος λαός του Θρύλου!
ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ...ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ !!!!!!

ALEX WEB RADIO/TV

Οι δηλώσεις του ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Πρέπει να τους φάμε…δαγκασιές! (οι δηλώσεις του ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ) 

 17/3/2012

ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΤο olympiacos24.gr έδωσε το λόγο στον κόσμο του Θρύλου που βρέθηκε έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» και ρώτησε ποιες είναι οι προβλέψεις για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!
Οι απαντήσεις; Πολυποίκιλες και ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ!
Απολαύστε το (ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Χρηστάκος)
www.olympiacos24.gr/

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ (video)

 ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ (video)
 17/3/2012

ΓΑΥΡΟ-ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΝΟΨΕΙ...ΝΤΕΡΜΠΥ 

Απολαυστε τον συγγαυρο Αχιλλεα να λεει το γαυροανεκδοτο του με τον μοναδικο του τροπο



ALEX WEB RADIO/TV

PREGAME 25ης αγωνιστικης της SUPER LEAGUE

 PREGAME 25ης αγωνιστικης της SUPER LEAGUE
 17/3/2012


Το φετινό πρωτάθλημα μπορεί να τελειωσει αν ο Ολυμπιακος νικησει στο ΟΑΚΑ και γιαυτο δώσαμε βάση στο ντέρμπι των δυο αιωνίων.
Δειτε το ολοκληρο προγραμμα και την αναλυση της 25ης αγωνιστικης της SUPER LEAGUE
ΣΑΒΒΑΤΟ
Άρης - ΟΦΗ (17:15 NS2)
Εργοτέλης - Κέρκυρα (17:15 NS3)
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ (19:30 NS1)
ΚΥΡΙΑΚΗ
Skoda Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα (15:00 ΝΕΤ)
Λεβαδειακός - Ατρόμητος (15:00 NS2)
Πανιώνιος - Δόξα Δράμας (15:00 NS3)
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ (17:15 NS2)
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός  (19:30 NS1)

Το ποινολόγιο της 25ης αγωνιστικής

ΑΕΚ: Λαγός, Βάργκας
Αστέρας Τρίπολης: Πιπίνης
Ατρόμητος: Τόμας
Δόξα Δράμας: Λίμα
Εργοτέλης: Σαρρής
Κέρκυρα: Γκουστάβο
Λεβαδειακός: Κυριακίδης
ΟΦΗ: Ταυλαρίδης
Πανιώνιος: Σκέμπρι
ΠΑΣ: Λίλα, Ντε Βισέντι
Ξάνθη: Ντάνι

Στατιστικά Superleague

Τρόπος που μπήκαν τα γκολ
Με κεφαλιά 77 (18.92%)
Με πέναλτι 36 (8.85%)
Με σούτ 269 (66.09%)
Με φάουλ 13 (3.19%)
Με αυτογκόλ 11 (2.70%)
Με κόρνερ 1 (0.25%)
ΠΟΣΟΣΤΑ
Νίκες γηπεδούχων: 96 (50%)
Ισοπαλίες: 43 (22,4%)
Νίκες φιλοξενούμενων: 53 (27,6%)
ΓΚΟΛ
Under: 125 (65,1%)
Over: 67 (34,9%)

ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

1) Οκτώ γκολ έχει πετύχει ο Τζιμπούρ στον Παναθηναϊκό!
2) Ακολουθεί ο Μιραλάς με 2 και ο Τοροσίδης με 1
3) Για τον Παναθηναϊκό 3 έχει βάλει ο Κώστας Κατσουράνης
4) Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει πετύχει ένα με τη φανέλα του Απόλλων Αθηνών!
5) Μοιρασμένα τα πράγματα στα ντέρμπι με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό
6) Στα τελευταία 10 ματς ο Παναθηναϊκός έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες
7) Οι πράσινοι σπάνια κερδίζουν εντός με διαφορά μεγαλύτερη από 1 γκολ
8) Τα τελευταία 20 χρόνια 10 φορές νίκησε ο Ολυμπιακός και 9 ο Παναθηναϊκός
9) Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση (53) και την καλύτερη άμυνα (14)
10) Οι ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει δέκα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα
11) Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του εντός έδρας ήττα με την ΑΕΚ
12) Έξι σερί νίκες μετρά ο Ολυμπιακός και δυο σερί ήττες ο Παναθηναϊκός
13) Δεκατρία γκολ σε 22 αγωνιστικές έχει πετύχει ο Κώστας Μήτρογλου
14) Πέντε σερί νίκες μετρά ο Ατρόμητος που είναι ρεκόρ για το σύλλογο
15) Δυο νίκες και δυο ήττες έχει ο Αστέρας με την ΑΕΚ
16) Δυο ματς ήρθαν όβερ και δυο άντερ!
17) Οκτώ ματς χωρίς νίκη ο Εργοτέλης. Στα έξι ηττήθηκε και τα άλλα ήρθαν 1-1
18) Δυο σερί νίκες έχει ο Παναιτωλικός χωρίς να δεχθεί μάλιστα γκολ
19) Στα προηγούμενα οκτώ δεχόταν τουλάχιστον ένα γκολ!
20) Πρώτος σκόρερ παραμένει ο Λέτο παρότι είναι τραυματίας 2 μήνες!
21) Πρώτος στις ασίστ (7) και στα γεμίσματα (47/144) ο Αριέλ Ιμπαγάσα
22) Έξι σερί ήττες για την Ξάνθη που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει
23) Δυο ισοπαλίες στα τρία ματς του Εργοτέλη με την Κέρκυρα (1-1 το σκορ)
24) Μόλις 9 γκολ έχει πετύχει η Δόξα Δράμας σε 24 παιχνίδια

Η προϊστορία των αναμετρήσεων

ΣΑΒΒΑΤΟ
Άρης - ΟΦΗ (17:15 NS2)
Ο Άρης είναι κυρίαρχος εντός έδρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Μετρά 25 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Μάλιστα στα τελευταία τέσσερα ματς μετρά τέσσερις νίκες, ενώ στα 3 από τα 4 ματς έχουν μπει πολλά γκολ. Η τελευταία νίκη του ΟΦΗ ήταν το 2003.
Εργοτέλης - Κέρκυρα (17:15 NS3)
Μοιρασμένα τα πράγματα σε αυτό το παιχνίδι. Μία νίκη έχει ο Εργοτέλης και τα άλλα δυο έχουν έρθει ισόπαλα. Οι δυο ισοπαλίες στην πρώτη κατηγορία έχουν έρθει 1-1.
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ (19:30 NS1)
Μοιρασμένα τα πράγματα εντελώς σε αυτό το παιχνίδι. Δυο νίκες έχει ο Αστέρας και δυο νίκες η ΑΕΚ. Δυο όβερ, δυο άντερ. Στα τρία από τα τέσσερα ματς έχει βάλει γκολ μόνο η μία ομάδα. Πέρσι νίκησε η ΑΕΚ με 3-0.
ΚΥΡΙΑΚΗ
Skoda Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα (15:00 ΝΕΤ)
Μόλις μία νίκη σε τέσσερα ματς εντός έχει η Ξάνθη με τον ΠΑΣ, ενώ τα άλλα τρία έχουν έρθει ισόπαλα! Τελευταία νίκη εντός για την Ξάνθη ήταν το 1991! Το 1-1 και το 0-0 έρχονται αρκετά συχνά σαν σκορ.
Λεβαδειακός - Ατρόμητος (15:00 NS2)
Αήττητος είναι ο Λεβαδειακός όταν αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο. Μετρά δυο νίκες και μία ισοπαλία. Όλες οι νίκες κρίθηκαν στο γκολ, ενώ η ισοπαλία ήρθε 1-1.
Πανιώνιος - Δόξα Δράμας (15:00 NS3)
Κυρίαρχος ο Πανιώνιος στα μεταξύ τους παιχνίδια καθώς μετρά 14 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Τα περισσότερα ματς όχι απλά έρχονται όβερ, αλλά πάνω και από 3.5 γκολ!
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ (17:15 NS2)
Προϊστορία υπάρχει, αλλά είναι από τη δεκαετία του 60' και του 70΄. Σε αυτά τα δυο ματς ο ΠΑΟΚ μετρά δυο νίκες. Και στα δυο έχει πετύχει από δυο γκολ.
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός  (19:30 NS1)
Πάμε και στο ντέρμπι των δυο αιωνίων. Τα πράγματα είναι φίφτι-φίφτι. 15 νίκες έχει ο Παναθηναϊκός, 23 ισοπαλίες και 14 νίκες ο Ολυμπιακός. Στα τελευταία δέκα ματς ο Παναθηναϊκός έχει 4 νίκες, 4 ματς ήρθαν ισόπαλα και ο Ολυμπιακός έχει 2 νίκες.
Οι πράσινοι νίκησαν πέρσι τον Ολυμπιακό, όμως είχαν να πάρουν τρίποντο από το 2006 εντός! Όλες οι νίκες του Παναθηναϊκού (στα τελευταία δέκα ματς) κρίθηκαν στο ένα γκολ, ενώ όποτε κέρδισε  ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε γκολ.
Η τελευταία φορά που νίκησε ο Παναθηναϊκός με δυο γκολ διαφορά στο πρωτάθλημα ήταν το 1999. Τα τελευταία είκοσι χρόνια πάντως ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει σε όλες τις διοργανώσεις δέκα φορές τον Παναθηναϊκό στην έδρα του και οι πράσινοι εννέα φορές.

ALEX WEB RADIO/TV

Νέο σχέδιο από Τροχανά

Νέο σχέδιο από Τροχανά 

17/3/2012

Νέο σχέδιο από Τροχανά
Νέα ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους οικονομικά ισχυρούς Ενωσίτες προκειμένου να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο εξέδωσε ο Μιχάλης Τροχανάς.

Βασικός αποδέκτης είναι ο ιδρυτής της Original 21, Δημήτρης Χατζηχρήστος, ενώ μέσα σε αυτήν εξηγείται ένα νέο σχέδιο δράσης, από το οποίο πιστεύει ότι μπορούν να συγκεντρωθούν 3 εκατ. ευρώ μέσω της κατάθεσης 1.000 ευρώ από 3.000 Ενωσίτες.

«Αυτή η παρτίδα είναι μόνο για άντρες» αναφέρει ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, που έχει προσθέσει και… σεξουαλικούς χαρακτηρισμούς στο πάντα ιδιαίτερο ύφος του.


Αναλυτικά το σχέδιο του Μιχάλη Τροχανά

ΠΡΟΣ: τον Ιδρυτή της «Original 21» Δημήτρη Χατζηχρήστο

ΘΕΜΑ: Το μετέωρο βήμα της ΑΕΚ μας

Φίλε Αρχηγέ,

Δεν υπάρχει χρόνος για λόγια, για κόλπα ούτε για κριτική και καταμερισμό ευθυνών. Άλλωστε, οι ευθύνες έχουν καταμεριστεί κατά πάγια αρχή. Φταίνε οι αρχηγοί μόνον. Φταίμε Εσύ, εγώ και όλοι όσοι υπήρξαν αρχηγοί στην ΠΑΕ από το 1979. Εννοώ μόνον τους αρχηγούς που πήραν ευθύνες, έκαναν πράξεις και αναζήτησαν ΟΡΑΜΑ στην ΑΕΚ. Δεν εννοώ τους αυτοδιόριστους και ανεύθυνους φιγουρατζίδες, ούτε εκείνους που διορίστηκαν από αφεντικά.

Τρία «χρονικά σημεία κρίσης» αναμένουν την ΠΑΕ. Τα 30 εκατ. ευρώ στις 31 Μαρτίου 2012, τα 2 εκατ. ευρώ στο μεσοδιάστημα Απρίλιος-Ιούνιος. Αλλά μόνον η ανάβαση της ΑΕΚ στο Γολγοθά απλά τελειώνει τον Ιούνιο. Αμέσως αρχίζει το δράμα. Σημαίνει τη σταύρωση και ανάσταση της ΠΑΕ μετά ένα έτος ή… θα δούμε τότε αν υπάρχει εναλλακτική λύση.

Σχέδιο Δράσης

Η "Original 21" να πραγματοποιήσει συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ για λίγες ώρες την ερχόμενη Τετάρτη. Θα αναγγείλεις συνέντευξη Τύπου για την Τετάρτη με τρεις Ενωσίτες στο panel. Θα είμαι εγώ και θα κάνω την πρόσκληση για την εντός τριών ημερών συγκέντρωση 3 εκ. ευρώ. Εσύ που θα εγγυηθείς την επιβολή απόλυτης τάξης σε ολόκληρη την ΑΕΚ, μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Και ο Ενωσίτης, πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Διονύσης Γιαννακόπουλος (που είναι πιο φανατικός και από τους δύο μας) και θα εγγυηθεί τον απόλυτο έλεγχο διαχείρισης των 3 εκ. ευρώ που θα ζητήσει η ΑΕΚ.

Η ώρα να είναι κατάλληλη για απευθείας συνδέσεις της συνέντευξης με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Να έχουν ενημερωθεί από σήμερα και προοδευτικά όλοι οι Ενωσίτες.

Στην ΑΕΚ υπάρχουν τουλάχιστον 10.000 Ενωσίτες, ο καθένας των οποίων μπορεί να διαθέσει 20.000 ευρώ αμέσως και ανωδύνως για την ΑΕΚ. Θα ζητήσω να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας μόνον 1.000 Ενωσίτες της τσέπης και της καρδιάς αυτού του target group των 10.000 και να διαθέσουν εντός τριών ημερών μόνον 3.000 ευρώ ο καθένας. Ανάμεσα σε αυτούς που θα κληθούν να ανταποκριθούν -και θα τους έχουμε προσκαλέσει- πρέπει να είναι όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ από το 2004, ο επιτήδειος Χάρης Οικονομόπουλος και καλό θα είναι να βάλει η ΑΕΚ και… έναν τίγρη στη μηχανή της.

Διάβασα στο ΑΕΚ365 ότι ένας άνεργος Ενωσίτης είχε μόλις εισπράξει το επίδομα ανεργίας (300 ευρώ) και ρωτούσε σε ποια Τράπεζα έπρεπε να πάει να καταθέσει… 100 ευρώ για την ΑΕΚ του. Θέλω να το μάθουν όλοι οι Ενωσίτες. Και αυτό που θέλω να κατανοήσουν είναι ότι για εκείνον τον Ενωσίτη (που θα του έπλενα τα πόδια και θα του φιλούσα το χέρι) τα 100 ευρώ σημαίνουν… το 1/3 της περιουσίας του! Κατ' αναλογία, εγώ έπρεπε να βάλω 1.000 ευρώ, ένας άλλος Ενωσίτης… 300 εκατ. ευρώ και οι αγενείς και μικροπρεπείς ηγέτες της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής να βάλουν… λίγο μυαλό και λίγη τσίπα.
Φιλιά στην Μπουμπουλίνα μας. Μιχάλης Τροχανάς

Μέλος της "Original 21", Club Αμαρουσίου
17 Μαρτίου 2012

Υ.Γ.: Αν, φίλε Δημήτρη, επιτύχουμε αυτόν το στόχο θα σου αναθέσω την ίδρυση του «ΘΕΜΕΛΙΟ 21» για να ‘χεις «πόρτα για τον χειμώνα»… του ερχόμενου Ιουνίου. Δεν βρήκα καταλληλότερο από εσένα. Άλλωστε, εσύ και ο διακεκριμένος Ενωσίτης Δικαστής Διονύσης Γιαννακόπουλος είσαστε υπεραρκετοί.

Αν τίποτε δεν προκύψει από την προσπάθειά μας, τότε εσύ κι εγώ οφείλουμε να μιμηθούμε τον Αρσένη: «Γιώργο χάσαμε» και να πάμε σπίτια μας. Τίποτε δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε στην ΑΕΚ διότι, αν σ' ολόκληρη την ΑΕΚ δεν υπάρχουν 1.000 Ενωσίτες που να μπορούν και να θελήσουν να βάλουν 3.000 ευρώ ο καθένας για να αποφύγει η ΠΑΕ τον ξαφνικό θάνατο, τότε για ποια ΑΕΚ μιλάμε; Για ποια ΠΑΕ; Για ποια στρατηγική πρωταθλητισμού;

Αν έχετε βάλει ρότα για τη Γάμμα Εθνική Κατηγορία, να πάτε μόνοι σας, παλιομαλάκες. Για κάθε γνήσιο Ενωσίτη αρχηγό, το «Γάμμα» δεν είναι παρά το πρώτο γράμμα του ρήματος «γαμάω». Τόσο στην αρχαία ελληνική, με το συνηρημένο γαμάω, γαμώ, που σημαίνει «νυμφεύομαι», και ο Ενωσίτης αρχηγός ακριβώς αυτό κάνει. Παντρεύεται την ΑΕΚ χωρίς διαζύγιο, ενώ, με την νεοελληνική έννοια του «γαμώ», γαμάει και ξεσκίζει κάθε αντίπαλο όταν είναι ανέντιμος.

Σήκω όρθιος, αρχηγέ. Συγκρότησε ομάδα περιφρούρησης της αξιοπρέπειας όλων των μετόχων της ΠΑΕ από το 2004. Άσε τους άλλους να λένε μαλακίες και εσύ να είσαι βέβαιος ότι και θα τους χρειαστούμε και θα ανταποκριθούν. Επίσης, υπερασπίσου αυτή τη φορά, όπως κάνω κι εγώ, την ιδιαιτερότητα της στάσης του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μην κάνουμε το ίδιο λάθος -εσύ κι εγώ- όπως το 2005, όταν ρίξαμε λευκό «τοις, Νίκου Κούλη, ρήμασι πειθώμενοι». Υπερασπίσου τον, λοιπόν. Θα τον χρειαστούμε οπωσδήποτε.

Άρχισε άκρως απόρρητη απογραφή των 10.000 Ενωσιτών που μπορούν μέσα σε 4-5 μέρες να διαθέσουν 20.000 ευρώ ο καθένας για την ΑΕΚ τους. Και οι πλούσιοι έχουν… καρδιά. Φωτογράφισε τον Ενωσίτη που έψαχνε να στείλει στην ΑΕΚ 100 ευρώ από τα 300 του επιδόματος ανεργίας του και βαλ' τη φόντο στη συνέντευξη, ώστε να στέλνει αισιόδοξο μήνυμα και όχι εκείνο το χάλι του μαύρου χρώματος με τους δύο Προέδρους ΠΑΕ Ερασιτεχνικής να κλαίνε σαν χήρες. Αυτή η ιδιαίτερη δύσκολη παρτίδα της ΑΕΚ είναι παιχνίδι μόνο για άντρες και μεγάλους παίκτες. Καλύτερη εκπροσώπηση Ενωσίτη αυτού του profile σ' ολόκληρη την ΑΕΚ, από τον άνεργο ήρωα της, δεν μπορείς να βρεις.

Προχώρα αρχηγέ της "Original 21" και εγώ, είτε από το σπίτι και το καροτσάκι μου είτε από ψηλά θα σε παρακολουθώ. Φρόντισε να σε θαυμάζω. Αλλιώς… θα βρικολακιάσω. Δύσκολη μα αξέχαστη γκόμενα, είσαι ΑΕΚάρα μου, αλλά χαλάλι σου.

www.sport-fm.gr/

AΣ ΕΥΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ...SABOTAZ

 AΣ ΕΥΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ...SABOTAZ
17/3/2012

Μια μέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι των "αιωνίων" ο δαιμόνιος Κώστας Μιαούλης κατάφερε να πάρει αποκλειστική συνέντευξη από Φερέιρα και Βαλβέρδε. Δείτε τι λένε οι δυο προπονητές για το μεγάλο ματς της Κυριακής, τον διαιτητή του αγώνα, Τάσο Κάκο και γιατί ξέσπασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με ένα κλικ στο "Σαμποτάζ". Απουσιάζουν: Μάκης Ρηγάτος και Τζωρτζίνα Πέννα

www.sport-fm.gr/

Αραντόρι: "Θα θέλει εκδίκηση ο Ολυμπιακός"

Αραντόρι: "Θα θέλει εκδίκηση ο Ολυμπιακός"

Ο Ιταλός γκαρντ της Σιένα, Πιέτρο Αραντόρι, τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα ψάξει για εκδίκηση στη σειρά με την Σιένα, λόγω ότι αποκλείστηκε, ενώ ξεχώρισε την αξία του Βασίλη Σπανούλη.
Ο Πιέτρο Αραντόρι μίλησε στο επίσημο σάιτ της Euroleague και μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προημιτελική σειρά αγώνων κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός Ιταλός γκαρντ της Σιένα τόνισε πως οι Πειραιώτες θα θέλουν εκδίκηση λόγω του περσινού αποκλεισμού τους, ενώ χαρακτήρισε ως έναν εκ των κορυφαίων παικτών της διοργάνωσης τον Βασίλη Σπανούλη.
Για τα περσινά ματς, τόνισε: "Την περασμένη χρονιά δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο στα playoffs αφού χάσαμε στο ΣΕΦ με 48 πόντους και το μέλλον έδειχνε πως δεν θα είναι καλό. Πιστεύω ότι ούτε μισός άνθρωπος δεν θα πόνταρε σε εμάς… σε μια βραδιά όμως όλα άλλαξαν! Πήραμε το δεύτερο παιχνίδι, επιστρέψαμε στη Σιένα με τη σειρά να είναι στο 1-1 και τελειώσαμε τη δουλειά χάρις στο εκπληκτικό κοινό μας, που μας υποστήριξε όσο ποτέ".

Για την σειρά με την Σιένα, σχολίασε: "Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να βρούμε μπροστά μας ξανά τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά η σειρά αρχίζει στην έδρα μας και ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αφού έχουν πολύ καλή ομάδα, αλλά και γιατί έχουν άσχημες αναμνήσεις από την περασμένη σεζόν και θα θέλουν να πάρουν εκδίκηση. Είναι πολύ επικίνδυνοι κι έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης, τον Βασίλη Σπανούλη. Είναι ο ηγέτης τους, κι ο παίκτης που μπορεί να καθορίσει από μόνος του ένα ματς".

Για το τι περιμένει να γίνει στην προημιτελική σειρά, δήλωσε: "Θα είναι πολύ σκληρά, αλλά έχουμε συνηθίσει να παλεύουμε κόντρα στις καλύτερες ομάδες. Στα playoffs είναι αδύνατο να κάνεις προβλέψεις. Είναι πόλεμος νεύρων και μεταξύ των παιχνιδιών έχει λίγο χρόνο για να προετοιμαστείς για το επόμενο. Η δίψα για νίκη όμως είναι μεγαλύτερη από την κούραση".

www.redplanet.gr/

Αιμοδοσία στην Κύπρο

Αιμοδοσία στην Κύπρο

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου της Θύρας 7 Αμμοχώστου και τη συνεργασία του Συνδέσμου Σαΐτας, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στο Παραλίμνι την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 18:00.
Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Σύνδεσμος της Θύρας 7 Αμμοχώστου που σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Σαΐτας Αμμοχώστου διοργανώνουν αιμοδοσία στο οίκημα του αντίστοιχου κλαμπ στο Παραλίμνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το κοινωνικό του έργο δείχνει, για ακόμη μία φορά, ο Σύνδεσμος της Θύρας 7 στην Αμμόχωστο ο οποίος μαζί με τον Σύνδεσμο Σαΐτας Αμμοχώστου διοργανώνουν αιμοδοσία στο οίκημα του κλαμπ του Συνδέσμου στο Παραλίμνι. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 18:00.

Δώστε αίμα, μπορείτε να σώσετε έναν συνάνθρωπό μας.

Για πληροφορίες, Δημήτρης: τηλ. 00357/99684673."

ALEX WEB RADIO/TV

Κινδυνεύουν Καζίμ και ΠΑΕ

Κινδυνεύουν Καζίμ και ΠΑΕ 

 17/3/2012

Ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς κινδυνεύει με τιμωρία από την UEFA, καθώς ο διαιτητής του αγώνα έγραψε στο φύλλο αγώνα για ένα σκηνικό που συνέβη μετά το τέλος του αγώνα με τη Μέταλιστ, αν και ξεκίνησε από τους παίκτες της Μέταλιστ.

Ο Χάντεγκαν έχει σημειώσει την επίθεση του Καζίμ, ενώ έχει σημειώσει και την εμπλοκή του Γιάννη Ποτουρίδη
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Γαύρου», στον Ολυμπιακό περιμένουν πως ο Τούρκος μεσοεπιθετικός θα τιμωρηθεί με κάποιες αγωνιστικές, ενώ τιμωρία περιμένουν και στην ΠΑΕ λόγω των αντικειμένων που έπεσαν στον πάγκο της Μέταλιστ από τα επίσημα στον προκλητικό πανηγυρισμό του Ντέβιτς.

www.thrylos.gr/

Γλέντησαν τον ΠΑΟ με... Μαρινάκη!

Γλέντησαν τον ΠΑΟ με... Μαρινάκη! 

17/3/2012

Με αυτογκόλ του... Μαρινάκη, οι Νέοι του Ολυμπιακού νίκησαν στο ντέρμπι τον Παναθηναϊκό με 0-1 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και έδειξαν τον δρόμο και στους μεγάλους!

Οι "ερυθρόλευκοι" ήθελαν τη νίκη και την πήραν δικαιότατα, έστω και αν χρειάστηκε να παρέμβει ο άσος του "τριφυλλιού" στο 57' και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από ενέργεια του Βουτσιώτη. Το γκολ αυτό έφτανε και περίσσευε για να έρθουν οι τρεις βαθμοί και να μείνει η ομάδα του Πειραιά ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Οι "ερυθρόλευκοι" ήθελαν τη νίκη για την εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο,παίρνοντας αυτό ακριβώς που ήθελαν. Μαγκιόρικα και πειραιώτικα!

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κόι, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Κασαπάκης, Κουσίδης, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης.

Ολυμπιακός: Κουτεσιώτης, Σιώπης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Σούλης, Κοτσαρίδης, Σταμογιάννος, Ιωαννίδης, Διαμαντάκος, Γκόγκιτς, Βέργος.
 
www.thrylos.gr/

Δηλωσεις πριν απο την μεγαλη μαχη....

 Δηλωσεις πριν απο την μεγαλη μαχη....

17/3/2012

«Νίκη στην έδρα τους»

Ο Ζαν Μακούν περιμένει με ανυπομονησία το ντέρμπι με τους απέναντι. Σε αυτό αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Μέταλιστ. Ο διεθνής άσος τόνισε ότι είναι αποφασισμένος και δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ.
ΜΑΚΟΥΝ

«Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να νικήσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Δεν γίνεται να μη νικήσουμε στην έδρα τους. Τώρα πρέπει να πάρουμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα», τόνισε για το ντέρμπι ο 28χρονος μέσος, ενώ μίλησε και για το ματς με τη Μέταλιστ:
«Δεν έχουμε καταλάβει ακόμη τι έγινε. Είναι κάτι σοκαριστικό. Από αυτά που συμβαίνουν σπάνια στο ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε την ευθύνη για τον αποκλεισμό. Απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Ήταν απίστευτοι, αλλά δεν καταφέραμε να τους κάνουμε να πάνε χαρούμενοι στα σπίτια τους».

«Μεγάλη μου τιμή να είμαι στον Ολυμπιακό»

Ο Κέβιν Μιραλάς είναι ξέρει καλά να «χορεύει» τις αντίπαλες άμυνες. Ο Βέλγος παικταράς είναι ένας απο τους παίκτες-κλειδιά και φέτος, για τον Θρύλο ενώ οι επιδόσεις του δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητη την ΦΙΦΑ. 848a930bd67eb11d65f4f08cee29966f_LΓι αυτό και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έκανε εκτενές αφιέρωμα στον διεθνή άσο, απο τον οποίο πήρε και συνέντευξη. Σε αυτή ο Μιραλάς τονίζει το πόσο χαρούμενος είναι που φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα, κάνοντας λόγο για μια μεγάλη τιμή. Το άρθρο έχει τίτλο «Ένα εννιάρι που δεν είναι… εννιάρι»!
Αναλυτικά:
«Η οικογένεια μου και εγώ νιώσαμε πολύ καλά εδώ από την αρχή. Το ελληνικό πρωτάθλημα μου αρέσει πολύ, και οι ομάδες εδώ είναι πολύ τεχνικές. Παίζω στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και είναι μεγάλη μου τιμή. Εγώ και η ομάδα μου παίζουμε πολύ επιθετικά. Ο προπονητής μας, μας ζητάει να βρισκόμαστε διαρκώς στην επίθεση, κάτι που σημαίνει πως πετυχαίνουμε πολλά γκολ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιραλάς.
Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στους… αριθμούς του Μιραλάς στον Ολυμπιακό, καθώς τονίζεται πως ο Βέλγος όχι μόνο βοήθησε τους Πειραιώτες να κατακτήσουν το 38ο πρωτάθλημα τους, αλλά είχαν και 2,2 γκολ ανά παιχνίδι την περσινή σεζόν!
«Τα όνειρα μου έχουν τίτλο, το καλύτερο για την ομάδα μου! Τα βραβείο για τον σκόρερ θα έρθει. Είμαι μόνο ένα γκολ πίσω από τον πρώτο. Έχω αυτοπεποίθηση και μαζί με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα είμαι πρώτος», δήλωσε σχετικά ο Μιραλάς.
Όσο για το αυριανό ντέρμπι τόνισε: «Είναι ένα ντέρμπι, και είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς, για τους φιλάθλους και για όλη την Ελλάδα! Υπάρχει μεγάλο πάθος σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι ένα πραγματικό clasico. Προσωπικά, δεν βγαίνω μια εβδομάδα πριν από αυτό το παιχνίδι, ώστε να μείνω συγκεντρωμένος, να κοιμηθώ και να έχω ηρεμία».

«Με πάθος και καρδιά»!

Η απουσία είναι μια μεγάλη απώλεια για τον Θρύλο. Ο Μάρκο Πάντελιτς γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη του σκοραρίσματος και σε πολλές περιπτώσεις έχει βοηθήσει την ομάδα να « ξεκολλήσει». Ο Σέρβος παικταράς είναι ένας απο τους μεγάλους απόντες, του αυριανού αγώνα, με τον ίδιο όμως να είναι κοντά στους συμπαίκτες του για να τους τονώσει ψυχολογικά.
Χαρακτηριστικά είναι και τα όσα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο www.woop.gr.
ΠΑΝΤΕΛΙΤΣΑναλυτικά:
Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
«Είναι άλλο ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε σε πάρα πολύ κατάσταση και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κακή στιγμή τη χειρότερη φέτος.
Έχασε ήδη δυο ντέρμπι και έρχεται και το τρίτο μετά από δυο ήττες. Εγώ προσωπικά που αγαπώ την ομάδα θέλω τη νίκη όπως και όλοι οι παίκτες ξέρουν ότι δεν θα είναι εύκολο, γιατί τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και δεν σημαίνει ότι κερδίζει μόνο η καλύτερη ομάδα».
Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για τη νίκη:

«Θα κερδίσει η ομάδα που θα μπει με μεγαλύτερο πάθος, μεγαλύτερη ψυχή, το ντέρμπι παίζεται από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο και σε οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να γίνει μια φάση και να αλλάξει.
Όμως πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι σε ψυχολογική κατάσταση και καλύτεροι σαν ομάδα, είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις. Πιστεύω σε μια μεγάλη νίκη του ολυμπιακού και να δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας.»
Για το ότι το ντέρμπι έρχεται λίγες μέρες μετά την Μέταλιστ:
«Σίγουρα δεν είναι το ίδιο για την ομάδα που έχει επτά μέρες να ετοιμάσει ένα παιχνίδι και εμείς που έχουμε μόνο 3 μέρες, δυο μόλις μέρες για να ξεκουραστούν οι παίκτες.
Σίγουρα θα είμαστε σε μια διαφορετική φυσική κατάσταση, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας είναι έτοιμοι πάντα, έχουμε μεγάλο ρόστερ, πιστεύω παρά πολύ στις επιλογές του Βαλβερδε και πιστεύω ότι θα κάνει αυτό που προπιεί για να κρατήσει την φρεσκάδα στην ομάδα και πιστεύω οι συμπαίκτες μου θα δώσουν το 100% για να πάρουμε τη νίκη.
Σίγουρα δεν έχουμε μεγάλη ανάγκη για το αποτέλεσμα, αλλά όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν οι τρεις βαθμοί σ' αυτό το ματς και με τη νίκη.»
Για τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση που βρίσκεται:
«Δεν μας νοιάζει εμάς αυτό. Εμείς είμαστε Ολυμπιακός και θα κάνουμε τα πάντα να κερδίσουμε ότι αγώνας και να είναι.
Δεν μας ενδιαφέρει το όνομα του αντίπαλου, μας ενδιαφέρει μόνο στο τέλος να γραφτεί ότι ο Ολυμπιακός νίκησε.»

«Όλοι ενωμένοι»!

Ο Λουίς Ντιόγκο τόνισε ότι ο Θρύλος ξεχνάει κούραση και Μέταλιστ και θα τα δώσει όλα στο ματς με τους απέναντι. Ο Βραζιλιάνος στράικερ επεσήμανε ότι σε τέτοια ματς δεν υπολογίζεις τίποτα και αγωνίζεσαι με όλες σου τις δυνάμεις.
ΝΤΙΟΓΚΟ
Παράλληλα τόνισε, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA, ότι ο κόσμος πρέπει να είναι ενωμένος με την ομάδα έως το τέλος και μαζί θα πανηγυρίσουν τους τίτλους.
Αναλυτικά:
Δεν ξέρω αν θεωρείς θετικό το γεγονός ότι ακολουθεί άμεσα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί μια ομάδα με ένα θετικό αποτέλεσμα να ξεπεράσει μια απογοήτευση;
«Πιστεύω πως είναι πάρα πολύ σημαντικό να δείξουμε αυτή τη στιγμή που έρχεται ένα ντέρμπι και είναι πολύ σημαντικό, πως ότι έγινε-έγινε. Πρέπει να πάμε στο ντέρμπι για να δείξουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι ανασταλτικός παράγοντας εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;
«Πιστεύω πως όλοι οι παίκτες σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και ειδικά σε ένα ντέρμπι πρέπει να τα ξεπεράσουμε όλα, ακόμα και την κούραση που μπορεί να νιώθουμε. Πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό».
Ποια είναι τα μειονεκτήματα και ποια τα πλεονεκτήματα του Παναθηναϊκού;
«Πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ποιοτικούς και πολύ γρήγορους. Όσο για τα μειονεκτήματα θεωρώ πως θα είναι κακό να κοιτάξουμε τα μειονεκτήματα του Παναθηναϊκού. Θα κοιτάξουμε τα καλά που έχει για να πάμε πολύ συγκεντρωμένοι σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι».
Το ντέρμπι μπορεί να κρίνει την υπόθεση τίτλος; Γιατί με νίκη του Ολυμπιακού η διαφορά θα εκτοξευθεί στους επτά βαθμούς.
«Ναι, αλλά ακόμα και τότε δεν μπορούμε να πούμε ότι όλα τελειώσανε. Πρέπει αυτή τη στιγμή να κοιτάμε μόνο το ντέρμπι και από εκεί και πέρα να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα και χωριστά το καθένα».
Γεγονός είναι πως ο Ολυμπιακός δημιουργεί πολλές ευκαιρίες αλλά τις αξιοποιεί σε μικρό βαθμό. Τι εξήγηση δίνεις σε αυτό;
«Είναι καλό το γεγονός πως η ομάδα καταφέρνει να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να μην τις εκμεταλλευόμαστε όλες και να μην τις αξιοποιούμε, ωστόσο είναι καλό το γεγονός όταν δημιουργείς ευκαιρίες καθώς έτσι θα έρθουν και τα γκολ».
Σε προσωπικό επίπεδο θα περιμένεις πως και πώς να ξαναπαίξεις κατά του Παναθηναϊκού, έτσι;
«Ναι ανυπομονώ πάρα πολύ, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι λίγες οι ευκαιρίες που έχεις μέσα στη χρονιά να αγωνιστείς σε τέτοια παιχνίδια και όπως όλοι, έχω πάρα πολύ όρεξη να παίξω».
Στον αγώνα με τον Άρη έδειξες ότι βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση. Αισθάνεσαι καλά;
«Ναι πολύ καλά».
Κλείνοντας θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία;
«Ναι, να είναι μαζί μας μέχρι το τέλος. Να είναι στο πλευρό μας όπως έκανε μέχρι τώρα. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε όλοι ενωμένοι».

«Όλα για το νταμπλ»!

Δεν υπάρχει ούτε κούραση, ούτε απογοήτευση. Όλα αυτά ξεπερνιούνται, όπως τόνισε ο Πάμπλο Ορμπάιθ, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου, που απο την αρχή της σεζόν, ήταν κύριο μέλημα του Θρύλου.
ΟΡΜΠΑΙΘ
Ο Ισπανός αμυντικός μέσος μίλησε στην κάμερα της NOVA επισημαίνοντας ότι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο ντέρμπι με τους απέναντι, αφού είναι προετοιμασμένοι γι αυτό.
Αναλυτικά:
Πόσο δύσκολο ήταν το βράδυ μετά τη ρεβάνς με τη Μέταλιστ; Καταφέρατε να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε;
«Τα βράδια μετά τα παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα εξαιτίας της έντασης, της υπερέντασης, των νεύρων, της κούρασης. Αλλά ειδικά μετά από το χθεσινό ήταν δύσκολο να ξεκουραστούμε».
Τι είναι πιο δύσκολο εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό; Η κούραση ή η απογοήτευση;
«Πιστεύω πως η ομάδα είναι προετοιμασμένη να ξεπεράσει και τα δύο προβλήματα. Φέτος έχουμε αναγκαστεί να παίξουμε πολλές φορές συνεχόμενα παιχνίδια (Κυριακή – Τετάρτη) και είμαστε προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσουμε και να συνεχίσουμε έτσι».
Πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός είχε τις δυνατότητες να κάνει κάτι παραπάνω στην Ευρώπη; Και αν είναι θετικός ο απολογισμός της συνολικής παρουσίας της ομάδας.
«Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει τη ρεβάνς και να έχουμε προκριθεί. Προφανώς ήμασταν ικανοί για κάτι τέτοιο, όμως επίσης πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από το ρόλο που έχουμε παίξει φέτος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα πρέπει να υπάρχει ικανοποίηση γιατί κάναμε πάρα πολύ καλά παιχνίδια».
Πόσο διαφορετικό περιμένεις τον Παναθηναϊκό την Κυριακή σε σχέση με το ντέρμπι του πρώτου γύρου;
«Τα ντέρμπι πάντα είναι ιδιαίτερα και μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Από εκεί και πέρα εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Έχοντας κατά νου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δυο ομάδων που θεωρείς πως θα κριθεί το παιχνίδι;
«Δεν σκέφτομαι καθόλου την ομάδα του Παναθηναϊκού. Σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως εμείς ξέρουμε τι να κάνουμε και είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι».
Συμφωνείς πως μία νίκη ισοδυναμεί με τίτλο; Γιατί η διαφορά θα εκτοξευθεί στους επτά βαθμούς στη συνέχεια.
«Θα μπορούσε να ισχύει κάτι τέτοιο όμως μέχρι μαθηματικά να είναι κάποιος πρωταθλητής δεν μπορεί να σταματήσει να προσπαθεί. Υπάρχουν πάρα πολύ βαθμοί στη συνέχεια για να διεκδικηθεί το πρωτάθλημα και μέχρι να τελειώσει δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο».
Κλείνοντας, τώρα που η ομάδα μπήκε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο;
«Έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες που είχαμε από την πρώτη μέρα και μέχρι το τελευταίο λεπτό θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε τους τίτλους που διεκδικούμε».

ALEX WEB RADIO/TV

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ

 17/3/2012

Δειτε το αγωνιστικο προγραμμα των Ευρωπαικων ομαδων







ALEX WEB RADIO/TV

O ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ

O ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ
17/3/2012
Δειτε τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν το Σαββατοκυριακο στα Ελληνικα Γηπεδα για την 25η αγωνιστική της  Superleague













 ALEX WEB RADIO/TV