ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

SUPER LEAGUE-10η αγωνιστικη

SUPER LEAGUE-10η αγωνιστικη


19/11/2011
 

Πρόκειται για την πιο καυτή -μέχρι σήμερα- αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας!
Και βεβαια ξεκινα με ενα ντερμπυ....και συνεχιζεται με μεγαλης σημασιας απο βαθμολογικης μεριας παιχνιδια για ολες τις ομαδες και τις δυο ημερες της 10ης αγωνιστικης της SUPER LEAGUE.
Aς δουμε λοιπον το προγραμμα του Σαββατοκυριακου...


Σάββατο, 19/11

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (17:15, NovaSports 2)
Την ώρα που συστήνεται και μιλά με επενδυτές απ’ όλο τον κόσμο, η «Ένωση» θέλει να δείξει στον δικό της κόσμο πόσο βελτιωμένη γυρίζει απ’ τη διακοπή. Απέναντι σε αντίπαλο φρεσκαρισμένο (μετά τον «σεφτέ» με τον ΠΑΟΚ και την αλλαγή προπονητή), οι παίκτες του Κωστένογλου θέλουν ν’ αράξουν τόσο άνετα για να δουν έπειτα το ντέρμπι, όσο την τελευταία φορά που συνάντησαν τον Τσιώλη (στο 3-0 με τον Άρη).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ποντίκης (Πρέβεζας), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Κέρκυρα-Εργοτέλης (17:15, NovaSports 3)
 Η μια δεν μπορεί να νικήσει στο δικό της (ούτε και πουθενά αλλού, παρεμπιπτόντως), ο άλλος δεν μπορεί να νικήσει μακριά απ’ το δικό του (έναν μόλις πόντο στην πρεμιέρα) και αμφότεροι μπορούν ν’ ανησυχούν αν συνεχίσουν τα… σερί! Κυρίως η Κέρκυρα -που θα ‘χει μείνει «άκαπνη» και φαβορί για το μοιραίο- αλλά αρκετά κι ο Εργοτέλης, που θα ‘χει μείνει μ’ ένα τρίποντο σε επτά αγωνιστικές.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Σταματόγλου (Καβάλας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 1)

Μια αιωνιότητα και μια μέρα! Στην πιο μεγάλη μέρα του «πολέμου» της Σούπερ Λίγκας, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός λύνουν (ξανά) τις διαφορές μιας ολόκληρης αιωνιότητας. Τραβώντας όλα τα βλέμματα και από δυο μεριές τον τίτλο του φαβορί, εκείνος που θα μείνει όρθιος στο ξεκαθάρισμα του «Καραϊσκάκη» δεν θα τον γράψει απλά στο… κούτελό του. Θα κυκλοφορεί μ’ εκείνο ψηλότερα -τουλάχιστον για έναν γύρο ακόμα!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»


Κυριακή, 20/11

Ατρόμητος-Λεβαδειακός (15:00, NovaSports 2)

«Καλώς τα παιδιά, καλώς τα…»! Πολύ θα ‘θελε να καλωσορίσει τον Λεβαδειακό στη Σούπερ Λίγκα με τη γνωστή αλεφαντική κατάληξη, αλλά και μια απλή νίκη… δεν θα του κακοπέσει καθόλου. Διότι ναι, για τον Ατρόμητο μιλάμε, και  μ’ αυτό το τρίποντο θα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απώλειες του ντέρμπι και να πλησιάσει -ή να βρεθεί στην κορυφή! Εκτός κι αν οι Βοιωτοί αποδείξουν ότι δεν… κρατιούνταν τις δέκα αγωνιστικές που περίμεναν να μπουν σε δράση!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου


Δόξα Δράμας-Πανιώνιος (15:00, NovaSports 3)

Δράμα η κατάσταση! Την ώρα που οι φίλοι της θα… δοξάζουν τη Δόξα για την επιστροφή έπειτα από 16 χρόνια στα «σαλόνια», εκείνοι του Πανιωνίου θα δοξάζουν τον Μεγαλοδύναμο όταν (και αν) η ομάδα τους καταφέρει ν’ ασχολείται ξανά μόνο με μπάλα. Με το βάρος των οικονομικών προβλημάτων στην πλάτη και τον Λεμονή για τελευταία φορά στον πάγκο τους, οι «κυανέρυθροι» θα ψάξουν κουράγιο για να χαλάσουν το ποδαρικό των «μαυραετών» στη Σούπερ Λίγκα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Τσολάκης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Καυταντζόγλειο


ΟΦΗ-Άρης (17:15, NovaSports 2)

Ζωσμένοι με φίδια! Αφού δικαιολόγησε απόλυτα το… όνομά του στις τελευταίες αγωνιστικές (τυλίγοντας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και καταπίνοντας ΑΕΚ και Πανιώνιο), ο ΟΦΗ ελπίζει το νέο τρίποντο που θα ψάξει με τον Άρη να ΜΗΝ μειώσει απλά κατά το ήμισυ το -6 λόγω Σουλεάπ! Την ίδια ώρα, διαφορετικού τύπου… φίδια θα συνεχίσουν να πνίγουν τον Άρη, αν δεν καταφέρει ν’ αποδράσει με την (πρώτη του) νίκη ούτε απ’ το «Γεντί Κουλέ»!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Αργυρός (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»


ΠΑΣ Γιάννινα-SKODA Ξάνθη (17:15, NovaSports 3)

Υπάρχει φως; Πρώτα θ’ απαντήσουν κυριολεκτικά και μετά αγωνιστικά! Με τον φόβο μήπως… κοπεί το ρεύμα (αν ισχύσει η απειλή της Εφορίας Σταδίων λόγω της κόντρας με την ΠΑΕ), Γιάννινα και Ξάνθη ελπίζουν η μοναδική φώτιση που θα χρειαστούν απ’ τον Θεό να είναι εκείνη για να πάρουν τη νίκη! Αυτή που θα επιβεβαιώσει πως ο ΠΑΣ δεν αστειεύεται στους «Ζωσιμάδες» (αήττητος) ή θ’ αποκαλύψει πως οι Θρακιώτες μπορούν να γελάσουν και μακριά απ’ τα Πηγάδια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες»


ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (19:30, NovaSports 1)

Απαγορεύεται η ηττα! εξέδρα.  Δεν έχει περιθώρια γι’ άλλα στραβοπατήματα στο «σπίτι». Χωρίς νίκη σ’ αυτό (αλλά και γενικότερα) σχεδόν για δυο μήνες, ο «δικέφαλος» δεν έχει επιλογή να ΜΗΝ θυμηθεί τη γεύση της απέναντι στον Παναιτωλικό. Όχι ότι θέλει πολύ -αν δεν προσέξει- να τον… δηλητηριάσουν οι επικίνδυνοι (και σημειωτέον ισόβαθμοι) Αγρινιώτες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σταθόπουλος (Ηλείας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα


Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Σάββατο, 26/11

Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα (17:15)
Παναιτωλικός-ΑΕΚ (19:30)


Κυριακή, 27/11

Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας (15:00)
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (17:15)
Πανιώνιος-Άρης (17:15)
SKODA Ξάνθη-Ατρόμητος (19:30)
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (19:30)


ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Δειτε μαγνητοσκοπημενη την ερυθρολευκη τηλεοπτικη εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ
18/11/2011



Watch live streaming video from alexwebradio at livestream.com

Watch live streaming video from alexwebradio at livestream.com

ΑLEX WEB RADIO/TV

Πλαστογράφησε έγγραφο της ΑΕΚ για να στείλει φίλους του στη Νάπολι!!!

Πλαστογράφησε έγγραφο της ΑΕΚ για να στείλει φίλους του στη Νάπολι!!!

18/11/2011

Όλα τα έχουμε ακούσει στο μαγικό κόσμο της ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν το περιμέναμε! Πρώην παράγοντας της Ερασιτεχνικής παραποίησε επίσημο έγγραφο της ΑΕΚ, στέλνοντας αίτημα στην Νάπολι για να παρακολουθήσουν δυο φίλοι του - υποτίθεται παράγοντες της ομάδας - τον αγώνα της ιταλικής ομάδας με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League την ερχόμενη Τρίτη 22 Νοεμβρίου!

Πλαστογράφησε έγγραφο της ΑΕΚ για να στείλει φίλους του στη Νάπολι!!!
Σύμφωνα με το aek-live.gr, το παραποιημένο έγγραφο έφτασε στην Νάπολι με σφραγίδα της ΑΕΚ, επιστολόχαρτο της ομάδας και υπογραφή του πρώην παράγοντας, του οποίου το όνομα δεν θέλουμε να αναφέρουμε!
Ο τέως διοικητικός παράγοντας της Ερασιτεχνικής ζητά προσκλήσεις για τους ανθρώπους της ομάδας που πραγματικά δεν έχει ακούσει κανείς ποτέ!
Το φαξ - έγγραφο έφτασε στην Νάπολι πριν από μέρες. Οι Ιταλοί τηλεφώνησαν στην ΠΑΕ ΑΕΚ για να επιβεβαιώσουν και ενώ είδαν ότι τα νούμερα που είχαν πρόχειρα αναγραφεί στο έγγραφο (αφού είχαν σβηστεί με μια γραμμή οι κανονικοί αριθμοί τηλεφώνων της Ερασιτεχνικής) δεν ανήκουν σε καμία ΑΕΚ.
Κατά την επικοινωνία με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Ανθή Παπακώστα οι άνθρωποι της Νάπολι συνειδητοποίησαν ότι η ομάδα του Δικέφαλου αετού δεν είχε ιδέα για το γεγονός...
Πήραν αρνητική απάντηση σε ότι αφορά την κατάθεση του αιτήματος. Με λίγα λόγια η ΑΕΚ τους είπε ότι δεν έστειλε ποτέ τέτοιο αίτημα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην παράγοντας, μόλις έμαθε ότι υπάρχει μπλέξιμο, τηλεφώνησε ο ίδιος στην ΠΑΕ και ρώτησε τι γίνεται με τις προσκλήσεις για τον αγώνα Champion's League της Νάπολι με την Μάντσεστερ Σίτι. Προφανώς υποδύθηκε το παράγοντα της Ερασιτεχνικής για να μπερδέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα...
Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις. Και το θέμα είναι ότι ένας άνθρωπος από το παρελθόν εκθέτει την ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων!

πηγη: aek-live.blogspot.com/



Ανανεώνει ο Σάντος

Ανανεώνει ο Σάντος

18/11/2011
Σε εξαιρετικό κλίμα συνεχίστηκαν οι συνομιλίες του Φερνάντο Σάντος με τον Σοφοκλή Πιλάβιο σχετικά με το θέμα της ανανέωσης και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός διαδέχτηκε με απόλυτη επιτυχία τον Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας και κατάφερε να οδηγήσει την Ελλάδα στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012.
Όπως όλα δείχνουν ο Φερνάντο Σάντος θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την Εθνική μας ομάδα και στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 στη Βραζιλία, αν η Ελλάδα προκριθεί από τον όμιλο με τις Σλοβακία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Λιθουανία, Λετονία, Λιχτενστάιν.

www.thrylos.gr/

Ισοπαλία (12-12) με την Σκιφ για το Len Trophy

Ισοπαλία (12-12) με την Σκιφ για το Len Trophy

18/11/2011 
παυλιδηςΖωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Len Trophy έμεινε ο Ολυμπιακός αν και δεν κατάφερε να κερδίσει τη Σκιφ Μόσχας (τελικό σκορ 12-12) στην πρεμιέρα του προκριματικού ομίλου ο οποίος φιλοξενείται στην ιταλική πόλη Ιμπέρια. Έτσι, λοιπόν, οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη θέλουν νίκη με όσα περισσότερα γκολ γίνεται κόντρα στη Λόντον Ότερ, σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να αποκτήσουν προβάδισμα για την πρόκριση.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτο τον Ολυμπιακό): 1-4, 4-3, 3-3, 4-2

Ολυμπιακός: Γκιλ 5, Ψούνη 2, Αντωνάκου 2, Αβραμίδου 1, Μαυρέλου 1, Μανωλιουδάκη 1.

www.olympiacos24.gr

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου το ντέρμπι με ΠΑΟ

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου το ντέρμπι με ΠΑΟ

Την Τρίτη 22/11 και ώρα 20:30 θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι της Α1 πόλο ανδρών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Αλλάζει συνεχώς ημερομηνίες διεξαγωγής η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ για την Α1 πόλο ανδρών.
Αρχικά το ματς ήταν να γίνει το Σάββατο 19/11, μετατέθηκε για την Τετάρτη 23/11 και τελικά θα διεξαχθεί την Τρίτη 22/11 και ώρα 20:30 στο ΟΑΚΑ. Η εμβόλιμη ποδοσφαιρική αγωνιστική που ορίστηκε για την Τετάρτη 23/11 ήταν ο λόγος της τελευταίας αλλαγής, καθώς θα έπεφτε πάνω σε εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ.

www.redplanet.gr/

Σύσσωμη η διοίκηση του Παναθηναϊκού στο Φάληρο

Σύσσωμη η διοίκηση του Παναθηναϊκού στο Φάληρο

Πολυπληθής, αλλά χωρίς Βλάση Τσάκα, θα είναι η παρουσία της διοίκησης του Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής.
Σύσσωμη αναμένεται να είναι η διοίκηση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Η "πράσινη" ΠΑΕ ενημέρωσε τους γηπεδούχους για το ποιοι από τους διοικούντες του "τριφυλλιού" θα παραστούν στη σουίτα που θα τους παραχωρήσει ο Θρύλος για το "αιώνιο" ντέρμπι.

Έτσι, αρχηγός της αποστολής θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, και μαζί του θα βρεθεί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Χατζηνικολάου, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Βασίλης Κωνσταντίνου, Στράτος Σωπήλης, ενώ ενδέχεται να μεταβεί στο "ερυθρόλευκο" γήπεδο και ο Λεωνίδας Πολέμης. Για τον Βλάση Τσάκα δεν ενημέρωσαν...

www.redplanet.gr/

Δεν τα κατάφερε ο Ιμπαγάσα, εκτός ο Φέτφα

Δεν τα κατάφερε ο Ιμπαγάσα, εκτός ο Φέτφα

Εκτός αποστολής τέθηκε για το ντέρμπι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση. Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Αργεντινός. Εκτός και ο Φετφατζίδης. Δείτε τους εκλεκτούς του Βαλβέρδε.
Δυσάρεστα ήταν τα νέα από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού.
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος είχε ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο, δοκίμασε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από του Ρέντη.

Με απόφαση του γιατρού της ομάδας, Χρήστου Θέου, ο παίκτης θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, έτσι ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Πλέον, υπάρχουν ακόμα και για την συμμετοχή του στο ματς με την Μαρσέιγ.

Να σημειώσουμε ότι και την περασμένη Τρίτη είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας είχαν δείξει ότι έχει ένα μικρό αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο.  

Εκτός από τον Αριέλ Ιμπαγάσα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιάννης Φετφατζίδης, για αγωνιστικούς λόγους.

Στον αντίποδα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπεριέλαβε στην αποστολή τους ακόλουθους παίκτες: Κοστάνσο, Μέγκιερι, Τοροσίδη, Μανιάτη, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μακούν, Φουστέρ, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους τραυματίες ο Λιούμπομιρ Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Τάσος Παπάζογλου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 19/11, 19:30), με την προπόνηση που έγινε στις 19:00 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Ιμπαγάσα δοκίμασε να προπονηθεί με την ομάδα, όμως ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα το βράδυ σε μαγνητική τομογραφία στο Θεραπευτήριο Metropolitan.

Ο Φέισα συνέχισε σε έντονους ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, όπου έκανε και ασκήσεις με μπάλα. Πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Παπάζογλου.

Μετά την προπόνηση, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μακούν, Φουστέρ, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα και Φέισα, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Κάγκελα στο ΟΑΚΑ

Κάγκελα στο ΟΑΚΑ

18/11/2011
Περισσότερο αυξημένα από ποτέ θα είναι τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του πρώτου ντέρμπι στη σεζόν της Α1 μπάσκετ. Στη σημερινή (18/11) δεύτερη σύσκεψη αποφασίστηκαν πιο ισχυρά μέτρα ασφαλείας με συνέπεια να κλείσουν οι πτυσσόμενες θέσεις πίσω από τη μπασκέτα που βρίσκεται δίπλα στον πάγκο του Ολυμπιακού για να αποφευχθεί το περσινό φαινόμενο με την… κάθοδο των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Σε εκείνο το σημείο τοποθετήθηκε κάγκελο ούτως ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε απρόοπτο. Επίσης, έκλεισαν οι δυο θύρες πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού και τη γραμματεία (103 και 105), την ώρα που μέχρι πέρσι έκλειναν τα 2/3 της θύρας 105 πίσω από τη γραμματεία. Επίσης, στο ίδιο σημείο κενές θα μείνουν και οι τελευταίες οκτώ σειρές καθισμάτων των κερκίδων, όπου και θα τοποθετηθούν άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας. Τέλος, μετά από αίτημα των Πειραιωτών δεν θα τοποθετηθεί μεγάφωνο δίπλα από τον πάγκο του Ολυμπιακού.
 
www.thrylos.gr/

Τα εισιτήρια με Μπιλμπάο

Τα εισιτήρια με Μπιλμπάο

18/11/2011 
ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΗ διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Μπιλμπάο του Φώτη Kατσικάρη και του πρώην «ερυθρόλευκου» Κώστα Βασιλειάδη ,την Τετάρτη 23/11/2011 και ώρα 7 μ.μ.  θα ξεκινήσει από:
1).    τα εκδοτήρια του ΣΕΦ  την
Τρίτη 22/11/2011 και ώρες 10:00 μέχρι 18:00
Τετάρτη 23/11/2011 και ώρες 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα
2).    από το Επίσημο Κατάστημα της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καραολή και Δημητρίου 8, 18547 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ το
Σάββατο 19/11/2011 έως την ημέρα του αγώνα Τετάρτη 23/11/2011 και ώρες 10:00 – 21:00 (εκτός από την ημέρα του αγώνα που οι ώρες λειτουργίας θα είναι μέχρι τις 19:00)


Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο (2) εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
Η διάθεση των εισιτηρίων που θα δοθούν μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και της CITIBANK θα αρχίσει από  την Παρασκευή 18/11/2011.
Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν δοθεί μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και της CITIBANK θα γίνει από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Τετάρτη 23/11/2011 και ώρες 10:00 – μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Απαραίτητη για την παραλαβή των ως άνω εισιτηρίων είναι η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.
Τιμές: 10€, 15€, 20€, 30€, 40€

www.olympiacos24.gr/

Δείτε το Β΄μέρος της συνέντευξης του Αντώνη Νικοπολίδη για το ντέρμπι

Δείτε το Β΄μέρος της συνέντευξης του Αντώνη Νικοπολίδη για το ντέρμπι

18/11/2011 
 Ενόψει του μεγάλου αγώνα με τους «πράσινους, ο Αντώνης Νικοπολίδης, μίλησε στην κάμερα του  Olympiacos TV.
ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΝΕΑ
Το επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με τον ΠΑΟ, φιλοξένησε τον Αντώνη Νικοπολίδη, ως παίχτη που έχει τεράστια εμπειρία στα ντέρμπι των «αιωνίων».
Ο πρώην «ερυθρόλευκος» γκολκίπερ αποκάλυψε πώς ακόμα αισθάνεται παίχτης του Ολυμπιακού και έχει την αίσθηση ότι θα αγωνιστεί στο επικείμενο ντέρμπι.
Επίσης, στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟ είναι πλέον διαφορετική ομάδα από ότι ήταν παλαιότερα, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως το φαβορί του ντέρμπι είναι ο Ολυμπιακός, καθώς υπερτερεί σε επιθετικότητα, πρέσινγκ και κατοχή μπάλας από τους «πράσινους».



 http://www.olympiacos.org/

Η 18άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι

Η 18άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι

18/11/2011 
ΦΕΡΕΙΡΑΧωρίς εκπλήξεις η 18άδα που ανακοίνωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
Αυτή την αποτελούν οι Καπίνος, Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον, Λέτο, Πετρόπουλος, Μαυρίας.
Εκτός της 18μελούς αποστολής έμειναν οι: Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Τοτσέ, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Νίνης, Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης.

www.olympiacos24.gr/

Κάπου είχαμε μείνει…

Κάπου είχαμε μείνει…

18/11/2011

Μετά από δύο εβδομάδες διακοπής λόγω εθνικών υποχρεώσεων, η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει και πάλι με πλήρη δράση. Με το πέρασμα 11 αγωνιστικών και πριν ακόμη συμπληρωθεί το 1/3 του πρωταθλήματος η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας και πέντε βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ και φυσικά με διαφορά την καλύτερη επίθεση με 39 γκολ!

Πιο πίσω οι «κόκκινοι διάβολοι» που μετά την ήττα από τη συμπολίτισσα τρέχουν ένα ιδιαίτερα θετικό σερί με άμυνα μπετόν σε Αγγλία και Ευρώπη. Ένα βαθμό πιο πίσω στην τρίτη θέση η έκπληξη του πρωταθλήματος, Νιούκαστλ με τους παίκτες του Άλαν Πάρντιου να έχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχοντας δεχτεί μόλις 8 γκολ!

Τσέλσι και Τότεναμ ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με τους «μπλε» να δείχνουν κάπως ντεφορμέ και τα «σπιρούνια» με έναν αγώνα λιγότερο να δείχνουν ότι φέτος έχουν το τσαγανό και την ποιότητα να βρεθούν και πάλι στις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην έκτη θέση ισοβαθμούν με 19 βαθμούς, 12 πίσω από την κορυφή, οι Άρσεναλ και Λίβερπουλ . Οι «κόκκινοι» δεν μπορούν να μετατρέψουν πλήρως σε βαθμούς το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και κολλάνε σε θεωρητικά εύκολους αγώνες. Από την άλλη οι «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και προσπαθούν να καλύψουν τη διαφορά που άνοιξε τις πρώτες αγωνιστικές.

Οι Άστον Βίλα, Στόουκ καθώς και οι τρεις νεοφώτιστες Σουόνσι, Νόριτς και ΚΠΡ προσπαθούν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να σταθεροποιηθούν κοντά ή λίγο πάνω από το μέσο της βαθμολογίας.

Γουλβς, Γουέστ Μπρομ, Σάντερλαντ, Φούλαμ και Έβερτον θέλουν να βρουν τη χαμένη αγωνιστική τους ταυτότητα και να πάρουν σημαντικούς βαθμούς τις επόμενες αγωνιστικές που θα τις κρατήσουν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Εκεί δηλαδή που βρίσκονται προς το παρόν οι Μπόλτον, Μπλάκμπερν και Γουίγκαν, με την πρώτη να έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και τις δύο τελευταίες να έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης μόλις μία φορά φέτος.

Το ντέρμπι της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ και η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νιούκαστλ είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στη 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου (17:00)

ΝΟΡΙΤΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ (14:45)

ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΠΟΛΤΟΝ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΦΟΥΛΑΜ

ΣΤΟΟΥΚ - ΚΠΡ

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (19:30)


Κυριακή 20 Νοεμβρίου (18:00)

ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου (22:00)

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

www.england365.gr