ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ένας Παναιτωλικός… πειρασμός!

Ένας Παναιτωλικός… πειρασμός!

20/08/2011
Ένας Παναιτωλικός… πειρασμός!
Αποφασισμένος να παρουσιαστεί «φιγουρίνι» στην επιστροφή του στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας παρουσιάστηκε ο Παναιτωλικός!

Οι Αγρινιώτες επιβλήθηκαν με άνεση και… στιλ του ΟΦΗ (3-0) και εκτός του ότι έδειξαν έτοιμοι για την πρεμιέρα της επόμενης βδομάδας -έδειξαν και ακόμα πιο ελκυστικός… προορισμός για τον Πασκάλ Τσιμποντά (που παρακολούθησε το παιχνίδι από τις εξέδρες).

Απέναντι στους φανερά ανέτοιμους (και με το ελαφρυντικό ότι αγωνίζονται ακόμα χωρίς μεταγραφές) Κρητικούς, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ… επιβεβαίωσε τα θετικά δείγματα των προηγούμενων φιλικών.

Με τον Γιώργο Θεοδωρίδη, λοιπόν, να ανοίγει και να κλείνει το σκορ (με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 15’ και ωραίο σουτ στο 63’) και τον Μπουμάλ να δείχνει… ανεπηρέαστος ενδιάμεσα από το μικροατύχημα που είχε το απόγευμα του Σαββάτου με το αυτοκίνητό του (σκόραρε στο 53’ με ωραίο πλασέ), οι Αγρινιώτες έφτασαν στην άνετη επικράτηση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο (46’ Μπλάζιτς), Ρότσα (67’ Πασάς), Γκόλιας (46’ Παλαιολόγος), Αναστασιάδης (46’ Ετζενγκέλε), Κούσας, Μουμίν, Θεοδωρίδης (76’ Μεταξούλης), Μπουμάλ (60’ Δέντσας), Κουτρομάνος, Καμαρά (46’ Καραμαλίκης), Σιόντης (46’ Σέγε).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Γεωργίου (84’ Κωστόπουλος), Μπουλούτ, Βερόν (68’ Ζαχαράκης), Ρόβας (73’ Γκέρα), Κάλαϊτζιτς (46’ Σόουζα), Ζορμπάς (83΄Κολιακουδάκης), Ουκάρ (46’ Παπουλής), Καπάνταης (46’ Κανελλόπουλος), Βάντο (75’ Νύκταρης).

Ελεύθερη πτώση!

Ελεύθερη πτώση!

Πόσες αθλητικές εφημερίδες παίρνατε φέτος στην παραλία και πόσες τα προηγούμενα χρόνια; Θα σας απαντήσουμε εμείς!

Ήρθε ο παικταράς στο Αγρίνιο!


20.08.2011
Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού βρίσκεται ο Πασκάλ Σιμποντά, ο οποίος προσγειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο "Ελ. Βενιζέλος" και κατευθείαν αναχώρησε για το Αγρίνιο.
Ήρθε ο παικταράς στο Αγρίνιο!
Ο Γάλλος αμυντικός έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τους “νεοφώτιστους” και αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να πέσουν και οι υπογραφές.

Πρόκειται για μία τεράστια μεταγραφή, η οποία ανεβάζει επίπεδο τον Παναιτωλικό.

Περιμένοντας τον Σουμπίνιο

Περιμένοντας τον Σουμπίνιο

20 Αυγούστου, 2011 
Με ανυπομονησία περιμένουν στο Ηράκλειο οι ιθύνοντες του ΟΦΗ τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Σουμπίνιο
ΣΟΥΜΠΙΝΙΟΜετά τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών για τη μετακίνηση του Σουμπίνιο από τον Ολυμπιακό στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού, ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα μεταβεί στο Ηράκλειο προκειμένου να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλείου.Κρητική ομάδα.
Ο έμπειρος άσος πρόκειται να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία  της ομάδας του ΟΦΗ καθώς είναι απόλυτα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης , αφού δεν έλειψε όλο αυτό το διάστημα από τις προπονήσεις  των «ερυθρολεύκων».
http://www.olympiacos24.gr

Με απουσίες η Ίντερ

Με απουσίες η Ίντερ

20 Αυγούστου, 2011 
Πολλές απουσίες θα έχει η Ίντερ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στη Γενεύη, στην πρόβα τζενεράλε και των δύο ομάδων, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.
ΙΝΤΕΡΑπό την ομάδα του Μιλάνου, θα απουσιάζουν οι Ετό –πάει Ρωσία και στην Ανζί-, Στάνκοβιτς, Μαϊκόν –χειρουργήθηκε και θα παουσιάσει για ένα μήνα-, Ναγκατόμο, Κόρντομπα, Λούσιο και Σνάϊντερ. Μπορεί λοιπόν να λείπουν αυτοί οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές από την Ίντερ, όμως στο ρόστερ των «νερατζούρι» απαρτίζεται από πολλούς μεγάλες αστέρες και μάλιστα στην αποστολή για Γενεύη ξεχωρίζουν τα ονόματα των: Ζούλιο Σέζαρ, Ζανέτι, Πάντεφ, Μιλίτο, Μότα, Καμπιάσο, θέλετα και άλλα ονόματα; Εάν ναί; Τότε σας παραθέτουμε αναλυτικά την αποστολή της Ίντερ.
Τερματοφύλακες: Σέζαρ, Καστελάτσι, Ορλαντόνι.
Αμυντικοί: Ζανέτι, Καλντιρόλα, Ρανόκια, Σάμουελ, Κίβου, Φαραόνι, Σαντόν.
Μέσοι: Μότα, Άλβαρες, Καμπιάσο, Όμπι, Γιόναθαν, Λορέντσο, Κρίσετιγκ
Επιθετικοί: Πατσίνι, Μιλίτο, Πάντεφ, Καστάνιος
http://www.olympiacos24.gr

Το παλεύει για Ρόμενταλ η Μπρόντμπι

Το παλεύει για Ρόμενταλ η Μπρόντμπι

20/08/2011

Ο Ντένις Ρόμενταλ φαίνεται πως μπορεί να εξελιχθεί σε κολυμπήθρα του Σιλωάμ για την Μπρόντμπι.

Η ομάδα της Δανίας δεν διάγει καθόλου καλή περίοδο στο πρωτάθλημα, ενώ και στην Ευρώπη αποκλείστηκε πρόωρα. Έτσι οι διοικούντες προσπαθώντας να χρυσώσουν το χάπι απέναντι στους φιλάθλους επιχειρούν να κάνουν το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Ντένις Ρόμενταλ. Ο άσος του Θρύλου ο οποίος εδώ και περίπου 3 μήνες έχει ενημερωθεί ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε κινείται τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου για να βρει ομάδα υπό τον κίνδυνο να μείνει μια ολόκληρη σεζόν χωρίς συμμετοχή! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sporten, η Μπρόντμπι είναι η μοναδική ομάδα από την πατρίδα του Δανού η οποία ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει και έχει προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του, Σόρεν Λέρμπι. Εξελίξεις, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα.
 
http://www.thrylos.gr

«Τρέλα» για Κέβιν!

«Τρέλα» για Κέβιν!

20/08/2011
Την αγάπη του προς το πρόσωπο του Κέβιν Μιραλάς έδειξε για μια ακόμη φορά ο κόσμος του Ολυμπιακού, καθώς ο Βέλγος «δαίμονας» αποθεώθηκε από τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» στο Ελ. Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της αναχώρησης της ομάδας για τη Γενεύη.
Ο Μιραλάς, φανερά χαρούμενος από την αγάπη του κόσμου, έβγαλε φωτογραφίες και υπέγραψε αυτόγραφα με τους φιλάθλους, με τους οποίους άλλωστε έχει αποκτήσει… ερωτική σχέση.
Βέβαια, πλην του Μιραλάς, την… τιμητική τους είχαν τόσο οι Γιάννης Φετφατζίδης και Όλοφ Μέλμπεργκ, καθώς και ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε.
 http://www.thrylos.gr

Δεν έπαιξε ο Μακούν

Δεν έπαιξε ο Μακούν

20/08/2011
Ο Άλεξ ΜακΛις δεν έδωσε καθόλου χρόνο συμμετοχής στον Ζεάν Μακούν στην αναμέτρηση του «Βίλα Παρκ» ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Μπλάκμπερν που βρήκε νικητές τους «χωριάτες» με 3-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας είχε φανερώσει τα σχέδια του πριν το ματς λέγοντας ότι θα ξεκινήσει στο κέντρο με τον 22χρονο Κριστιάν Ντελφ ο οποίος θεωρείται «πουλέν» του ΜακΛις αντί του Καμερουνέζου. Το ματς κύλησε στα μέτρα της Άστον Βίλα που πανηγύρισε σήμερα την πρώτη της νίκη χάρη στα τέρματα των Αγκμπολαχόρ, Χέσκεϊ και Μπεντ. Τα «ρόδα» είχαν καταφέρει να μειώσουν με τον Πέντερσεν.

Δεν αποκλείεται η σημερινή εξέλιξη να συνάδει με τη δεδηλωμένη πρόθεση της διοίκησης της Άστον Βίλα να παραχωρήσει τον Μακούν. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το thrylos.gr ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση κι όλα δείχνουν ότι και η σημερινή του απουσία ίσως να έχει το σκοπό της...
http://www.thrylos.gr/

Με τίμησε ο Ολυμπιακός

Με τίμησε ο Ολυμπιακός

20/08/2011

Ο Ανδρέας Τάτος αισθάνεται υπέροχα που ανήκει στον Ολυμπιακό και έκανε ευχαριστήρια δήλωση στο σάιτ του Ατρομήτου, μιλώντας και για την ομάδα του Περιστερίου και για την προοπτική του Θρύλου.
Ο νεαρός μέσος δεν ξέχασε τον πρόεδρο, Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή του, Γιώργο Δώνη,.

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Τάτου:

Έφτασε και ο Χάινς

Έφτασε και ο Χάινς

Στην Ελλάδα βρίσκεται και ο τρίτος Αμερικανός του Ολυμπιακού, Κάιλ Χάινς, ο οποίος έφτασε στο "Ελ. Βενιζέλος" με τρεις ώρες καθυστέρηση λόγω έντονης βροχόπτωσης στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.
Και ο τρίτος Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού, Κάιλ Χάινς, βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, αφού έφτασε στο αεροδρόμιο των Σπάτων το Σάββατο (20/8).
Η πτήση του πρώην παίκτη της Μπάμπεργκ επρόκειτο να καταφθάσει στην Ελλάδα από τις 9 το πρωί, ωστόσο είχε τρίωρη καθυστέρηση λόγω έντονης βροχόπτωσης στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 12 το μεσημέρι.

Το μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου ήταν φανερά κουρασμένο από την πολύωρη αναμονή και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο, ενώ αύριο θα περάσει από εργομετρική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται και να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα που έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της.
http://www.redplanet.gr

"Χυλόπιτα" από Σαραβάκο

"Χυλόπιτα" από Σαραβάκο

20/08/2011

Όπως αναφέρει Goal, η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Δημήτρη Σαραβάκο, ώστε να αναλάβει πόστο μέσα στην ομάδα και εκείνος αρνήθηκε.

Η κίνηση αυτή ήταν μια σκέψη των διοικούντων αλλά και των Supporters, που θέλουν να φέρουν εμβληματικές μορφές μέσα στην ομάδα, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει και τρώνε... πόρτα από παντού

Ανάλογες κρούσεις κρούσεις είχαν δεχθεί οι Μανωλάς, Νικολαϊδης, Νικολάου, Παπαιωάννου και Μαύρος, αλλά επίσης απάντησαν αρνητικά και δεν θέλησαν να μπουν μέσα στην ΑΕΞάρα...
http://www.thrylos.gr

Η "κηδεία" άργησε μια μέρα… (ΦΩΤΟ)


Η "κηδεία" άργησε μια μέρα… (ΦΩΤΟ)

20.08.2011
Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν οι αθλητικές εφημερίδες; Αυτό που έχει συμβεί χθες και σήμερα με τον Παναθηναϊκό είναι πραγματικά φοβερό.
Όλοι ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έφαγε τρία γκολ το βράδυ της Πέμπτης. Τι πιο λογικό οι εφημερίδες (ειδικά οι "αντικειμενικές") να έχουν πρωτοσέλιδο την επόμενη μέρα το κάζο των πράσινων στο Ισραήλ; Κι όμως, δεν έγινε έτσι.
Το πρωϊ της Παρασκευής στα περίπτερα είδαμε δικεφάλους. Μόνο οι δυο "αντικειμενικές" κάνανε πρώτο θέμα τον Παναθηναϊκό, όπως, βέβαια, και οι δυο εφημερίδες που πρόσκεινται στους "πράσινους".
Ήταν βλέπετε ευκαιρία να πωληθεί κανένα φύλλο αυγουστιάτικα και στους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τις νίκες τους. Στα πανηγύρια πρώτοι, λοιπόν.
Η …κηδεία απ’ ό,τι φαίνεται έγινε με μια μέρα καθυστέρηση, αφού σήμερα έχει πρασινίσει ο τόπος. Περάστε από ένα περίπτερο (ή δείτε παρακάτω στον "σκύλο") και θα το διαπιστώσετε.
Σήμερα, λοιπόν, ούτε λίγο – ούτε πολύ, εφτά εφημερίδες ("ουδέτερες" και μη) έχουν πρώτο θέμα τον Παναθηναϊκό! Και σέρνουν τα εξ’ αμάξης στους "πράσινους", ειδικά σε διοικητικό επίπεδο.

"Το πρωτάθλημα για όσα χρόνια θέλουμε"

"Το πρωτάθλημα για όσα χρόνια θέλουμε"

20/08/2011

Ο προπονητής του τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τις διοργανώσεις που έρχονται και είπε ότι οι Έλληνες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Θρύλο, τονίζοντας πως θα παίρνει το πρωτάθλημα για όσα χρόνια θέλε και πως ανεπιτυχώς έχουν προσπαθήσει να τον κοντράρουν. Αναλυτικά όσα είπε ο Γέμελος στον »NovaΣΠΟΡ FM 94,6":
Η προπόνηση είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους κολυμβητικούς συλλόγους;
«Οι αθλητές μας προσπαθούν πολύ και δουλεύουν αρκετά στην προπόνηση. Μάλιστα, κάποιοι δεν έχουν πάει ακόμα διακοπές. Προσπαθούν για το καλύτερο και θέλουν να διακριθούν».

Ξεχώρισε παρά τη βαριά ήττα ο Ντιμιτριέφσκι

Ξεχώρισε παρά τη βαριά ήττα ο Ντιμιτριέφσκι

20 Αυγούστου, 2011 
det_12435289159294Ο 17 χρονος τερματοφύλακας Στόλε Ντιμιτριέφσκι, που έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, ξεχώρισε παρά τη βαριά ήττα της ομάδας του από τη Λάτσιο με 6-0.
Αναφορές του ξένου Τύπου και συγκεκριμένα το ειδησεογραφικό πρακτορείο «ΜΙΝΑ»γράφουν ότι ο τερματοφύλακας της Ραμποντνίσκι έσωσε άλλα 7-8 γκολ.
Αναλυτικά έλεγε: «Έσωσε τουλάχιστον άλλα 7-8 γκολ. Ο Ντιμιτριέφσκι θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο».
http://www.olympiacos24.gr

Nέα διαφωνία με «Λάζο»

Nέα διαφωνία με «Λάζο»

20 Αυγούστου, 2011 
Ακόμα δεν έκλεισε το θέμα της απόκτησης του Λάζαρου Παπαδόπουλου από τον Ολυμπιακό, καθώς υπήρξε νέα διαφωνία στις δύο πλευρές.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΣυγκεκριμένα, εκεί που όλα έδειχναν ότι ο παίκτης θα καταλήξει τελικά στους «ερυθρόλευκους», καθώς απέμεναν μόνο κάτι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ξαφνικά προέκυψε καινούργια διαφορά στο οικονομικό.
Πλέον δεν είναι τίποτα σίγουρο για τον Ολυμπιακό και θα υπάρξουν εξελίξεις άμεσα.
Όσον αφορά τον Νίκο Ζήση, ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι και η Κάχα Λαμποράλ έχει μπει στο κόλπο της απόκτησής του κι επίσης ο ο πρόεδρος της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι κοστολογεί την ελευθερία του 28χρονου γκαρντ στις 500.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό.

http://www.olympiacos24.gr

Santa Cruz is coming to town? (videos)

Santa Cruz is coming to town? (videos)

Φαξ με το όνομα του διεθνή Παραγουανού στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόκε Σάντα Κρουζ, έφτασε στην πλατεία Αλεξάνδρας και η περίπτωσή του εξετάζεται για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού.
Εκτός από τον παίκτη που θα καλύψει την "τρύπα" στην μεσαία γραμμή, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε και έναν ποδοσφαιριστή για να ενισχύσει στην γραμμή κρούσης της ομάδας τους Μιραλάς, Τζεμπούρ και Πάντελιτς.

Τα νέα, φυσικά, έφτασαν στα αφτιά των μάνατζερ, οι οποίοι ξεκίνησαν να παρουσιάζουν την "πραμάτεια" τους στους ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος", στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας έφτασε φαξ με το όνομα του διεθνή Παραγουανού στράικερ της Μαντσεστερ Σίτι, Ρόκε Σάντα Κρουζ και κάθε άλλο από απαρατήρητο πέρασε. Οι διοικούντες τους πρωταθλητές Ελλάδας ξεκίνησαν το "ψάξιμο" της περίπτωσης αυτής, καθώς αναγνωρίζουν τη μεγάλη αξία του παίκτη και δεν είναι αρνητικοί στα να στελεχώσουν την επιθετική γραμμή τους με έναν παίκτη του επιπέδου του Σάντα Κρουζ, εφόσον οι συνθήκες ευνοούν μια τέτοια κίνηση.

"Έτοιμοι" για την Ίντερ

"Έτοιμοι" για την Ίντερ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το φιλικό παιχνίδι με την Ίντερ. Δείτε ποιους επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την αποστολή στην Ελβετία.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την τελευταία προπόνηση τους πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ελβετία, όπου την Κυριακή (21/8) θα αντιμετωπίσει την ιταλική Ίντερ σε ένα πρώτης τάξεως τεστ εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών της υποχρεώσεων για τη σεζόν 2011-12.
Διατάσεις οι πρωταθλητές
Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Ραφίκ Τζεμπούρ συνέχισαν κανονικά τα προγράμματα κινητοποίησησς που τους έχουν δοθεί από τους προπονητές τους (σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ). Από την πλευρά του, ο Άλμπερτ Ριέρα έκανε φυσικοθεραπεία για την αποκατάσταση της θλάσης που "κληρονόμησε" στο φιλικό με την Γαλατασαράι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα ξεκινήσει και αυτός πρόγραμμα φυσικοθεραπειών την Κυριακή (21/8).

Ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του τα ονόματα της αποστολής για την Ελβετία, τα οποία είναι τα εξής:

Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Φέισα, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Κάταϊ.

Οι παίκτες που δεν θα ταξιδέψουν στην Ελβετία (Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Γκαλίτσιος και Σουμπίνιο) έχουν ραντεβού την Κυριακή στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Ρέντη.

Ακολουθεί ρεπό, τη Δευτέρα (22/8) και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν εκ νέου την Τρίτη (23/8), όταν θα ξεκινήσει πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο επίσημο αγώνα με την Καβάλα (27/8, 21.30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

http://www.redplanet.gr

Βύζαντας με ΛΕ-ΠΑ, επάνω σε μαγικά χαλιά... (ΒΙΝΤΕΟ)



Βύζαντας με ΛΕ-ΠΑ, επάνω σε μαγικά χαλιά... (ΒΙΝΤΕΟ)

19.08.2011
Τη διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων ανέλαβε ο διάσημος τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής. Δεν πρόκειται για αστείο, είναι επίσημο...
Βύζαντας με ΛΕ-ΠΑ, επάνω σε μαγικά χαλιά... (ΒΙΝΤΕΟ)
«Ύστερα από συνάντηση του προέδρου και μεγαλομετόχου της ομάδας Δημήτρη Τραγκουμανίδη με τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Σωτήρη Γεωργουδάκη, επήλθε συμφωνία ώστε οι δύο τελευταίοι να αναλάβουν τα ηνία της ΠΑΕ. Η επιλογή των κ. Πανταζή και Γεωργουδάκη από τον Τραγκουμανίδη είναι η καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα», αναφέρει το δελτίο Τύπου της ομάδας των Μεγάρων.
Απ' ότι φαίνεται εκεί στο Βύζνατα θέλουνε να πάνε στα σαλόνια της Superleague πιο γρήγορα με τη βοήθεια του ΛΕ-ΠΑ. Πως; Πατώντας πάνω σε... μαγικά χαλιά.
Ακούστε το τραγούδι...
Υπενθυμίζεται ότι ο Πανταζής έχει ξανασχοληθεί με τον ποδόσφαιρο, ως πρόεδρος του Πανιωνίου.

Η χειρονομία – απάντηση του Messi στον Mourinho (video)

Η χειρονομία – απάντηση του Messi στον Mourinho (video)


Ούτε ο συνήθως ήρεμος Leo Messi έμεινε αμέτοχος στα «παρατράγουδα» του επαναληπτικού τελικού Barcelona – Real Madrid για το Super Cup Ισπανίας, αφού ο Αργεντινός επιθετικός «ασχολήθηκε» με τον Jose Mourinho και όχι μόνο…
messiΤην αρχή είχε κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός με έναν προσβλητικό μορφασμό που υπονοούσε ότι ο Messi… βρωμάει, όταν ο άσος των Blaugrana περνούσε από δίπλα του για να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ. Ωστόσο, ο Αργεντινός απάντησε με εξίσου προκλητικό τρόπο μόλις έγραψε το τελικό 3-2, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του σόου. Ενώ περνούσε μπροστά από τον πάγκο της Real Madrid, έκανε μια χειρονομία που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως «…μίλα κι άλλο», απευθυνόμενος προφανώς στον Mourinho.
Τη χειρονομία του, πάντως, δεν είδαν με καλό μάτι οι παίκτες των Μαδριλένων, που θέλησαν να του ζητήσουν το λόγο. Παρότι μάλιστα ο Karim Benzema προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο Messi χτύπησε με το σώμα του τον Fabio Coentrao, ο οποίος είχε γυρισμένη πλάτη, χωρίς να γίνει αντιληπτός από το διαιτητή. Ακόμα και τα «καλά παιδιά» βγαίνουν εκτός εαυτού μερικές φορές…
Δείτε το βίντεο με τα «επεισόδια» της κόντρας μεταξύ Jose Mourinho και Leo Messi:

Υπογραφές στο γυναικείο πόλο

Υπογραφές στο γυναικείο πόλο 

19/08/2011

Από την Τρίτη θα ξεκινήσουν να υπογράφουν τα συμβόλαια τους με τον Ολυμπιακό οι πολίστριες που έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν στην ομάδα.

Ο λόγος για τις αρχηγούς Σταυρούλα Αντωνάκου, Μαρία Μπαλωμενάκη και τις Φιλιώ Μανωλιουδάκη,  Άλκηστης Αβραμίδου, Ηλέκτρα Ψούνη,  Μαρία Τσουρή και Βάσω Μαυρέλου. Οι αθλήτριες του Θρύλου πήραν την περασμένη εβδομάδα ένα μέρος από τα οφειλόμενα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και τα υπόλοιπα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί θα δοθούν όταν πέσουν οι υπογραφές.
http://www.thrylos.gr/

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Απρόοπτο με Χάουαρντ

Απρόοπτο με Χάουαρντ

19/08/2011

Ήταν ο πρώτος που ήρθε για την προετοιμασία (από τους νεοαποκτηθέντες) και φαίνεται ότι θα είναι ο… τελευταίος που θα αρχίσει προπονήσεις. Ο λόγος για τον Ματ Χάουαρντ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης ένιωσε ένα τσίμπημα και λίγο αργότερα άρχιζε να πρήζεται.

Ο Αμερικανός φόργουορντ διακομίστηκε στο νοσοκομείο και εκεί του έγινε ενδοφλέβια χορήγηση φαρμάκων για να υποχωρήσει το πρήξιμο. Ο Χάουανρτ θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες δύο μέρες και στη συνέχεια θα αρχίσει ξανά προπονήσεις με τον Θρύλο.
http://www.thrylos.gr

Από Δευτέρα για Μακούν

Από Δευτέρα για Μακούν

Ολυμπιακός και Άστον Βίλα θα συνεχίσουν από Δευτέρα (22/8) τις διαπραγματεύσεις για τον Ζαν Μακούν. Σε πέντε μέτωπα χτυπάει ο Ολυμπιακός.
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού και της αντίστοιχης της Άστον Βίλα συνεχίστηκαν την Παρασκευή (19/8) χωρίς να προκύψει συμφωνία. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού για την προσεχή Δευτέρα (22/8), καθώς τόσο ο Πρωταθλητής Ελλάδας όσο και η αγγλική ομάδα έχουν αγώνες μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ζαν Μακούν, ωστόσο ακόμα δεν τα έχει βρει σε όλα με την Άστον Βίλα για τον ετήσιο δανεισμό του Καμερουνέζου αμυντικού μέσου. Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, έχουν σημείο επαφής με τους "χωριάτες" και είναι κοντά στη σύναψη συμφωνίας. Οι διαπραγματεύσεις, όμως, θα συνεχιστούν τη Δευτέρα.

Στα υπόλοιπα μέτωπα: η Μονπελιέ συζητάει μόνο την παραχώρηση με μεταγραφή και όχι με δανεισμό του Φράνκο Εστράδα. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ψάχνει αυτή την περίπτωση και θα προσπαθήσει για την αγορά του Χιλιανού μέσου, σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο απρόοπτο με τον Μακούν.

Παράλληλα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο ζητάει χρήματα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να ξοδέψει ο Ολυμπιακός για τον Πάμπλο Ορμπάιθ. Αποτέλεσμα; Να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Τέλος, για το "κεφάλαιο μεσοεπιθετικός", ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι το όνομα που "παίζει" δυνατά και βρισκόμαστε σε αναμονή εξελίξεων. Όπως γίνεται αντιληπτό, μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό!
http://www.redplanet.gr

«Δε συγχωρούνται τα λάθη»

«Δε συγχωρούνται τα λάθη»

Ημερομηνία: 19/08/2011
«Δε συγχωρούνται τα λάθη» Τη φετινή σεζόν δε θα συγχωρούνται λάθη ούτε από τους διαιτητές αλλά ούτε και από τις ομάδες, αφού έχουν αυστηροποιηθεί όλων των ειδών οι ποινές, υποστήριξε ο Κύρος Βασάρας.
Ο πρώην διεθνής διαιτητής, ο οποίος όπως εξήγησε τη νέα σεζόν οι αρμοδιότητές του θα «έχουν να κάνουν με θέματα ορισμών διαιτητών για τη SuperLeague», αναφέρθηκε στις διαδικασίες ορισμού διαιτητών, αλλά και το τι θα γίνει με όσους έχουν σε εκκρεμότητα ποινικές διώξεις.
«Εμείς ζητήσαμε να επισπευτούν οι διαδικασίες έτσι ώστε να έρθουν σε επαφή με τον εισαγγελέα. Να τελειώνει αυτό το θέμα, γιατί ψυχολογικά είναι ράκος όλοι αυτοί οι διαιτητές», τόνισε χαρακτηριστικά.
Aναλυτικά:

Αυτά χάνει ο Παναθηναϊκός


19.08.2011
Τεράστια είναι η οικονομική ζημιά για τον Παναθηναϊκό από τον αποκλεισμούς από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τη διαφαινόμενη έξοδο και από το Γιουρόπα Λιγκ.
Αυτά χάνει ο Παναθηναϊκός
Ούτε στο χειρότερο τους εφιάλτη δεν είχαν δει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τέτοια εξέλιξη στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας. Διότι στο Τριφύλλι υπολόγιζαν σημαντικά έσοδα από ταμεία της ΟΥΕΦΑ είτε από το Τσάμπιονς Λιγκ είτε από το Γιουρόπα Λιγκ.
Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι και πλέον η μαύρη τρύπα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να κλείσει. Εκτός κι αν γίνει η ολική μεταμόρφωση στη ρεβάνς με την Μακάμπι και οι πράσινοι πάρουν την πρόκριση.
Απώλεια 5 εκατομμυρίων ευρώ

Αυτή την Εθνική ξέρουμε!


Αυτή την Εθνική ξέρουμε!

19.08.2011
Η Ελλάδα με εκπληκτική εμφάνιση «πάτησε» την Τουρκία με 62-38 και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει Ευρωμπάσκετ. Φοβερή άμυνα και κορυφαίοι οι Μπουρούσης, Κουφός, Βασιλειάδης.
Αυτή την Εθνική ξέρουμε!
Εντυπωσιακή ήταν η Εθνική ομάδα στο πρώτο φιλικό τεστ στο Μπάμπεργκ κερδίζοντας την Τουρκία πολύ εύκολα με σημείο αναφοράς στην επίθεση τους ψηλούς, Μπουρούση και Κουφό.
Η «επίσημη αγαπημένη» ξεκίνησε πολύ δυνατά στην άμυνα περιορίζοντας σε τέτοιο βαθμό την Τουρκία ώστε δέχθηκε το πρώτο της εντός παιδιάς καλάθι μετά το πρώτο εξάλεπτο του αγώνα με το σκορ να είναι ήδη στο 13-3. Στην επίθεση τα πάντα περιστρέφονταν γύρω από τη φροντ λάιν με τους Μπουρούση και εν συνεχεία τον Κουφό να κάνουν πάρτι...
Η διαφορά παρέμεινε σε διψήφια επίπεδα με τα ποσοστά ευστοχίας μεταξύ των δυο αντιπάλων στο πρώτο δεκάλεπτο (8/12 Ελλάδα- 2/11Τουρκία) να δείχνουν τη διαφορά στο αγωνιστικό πλάνο και το σχέδιο στην επίθεση. Οι διεθνείς του Ηλία Ζούρου έψαχναν αρκετά τους ψηλούς, ενώ έβγαζαν αρκετά ελεύθερα σουτ μετά από pick 'n rol, την ώρα που οι Τούρκοι στηρίζονταν μόνο στις προσπάθειες του Ασίκ κοντά στο καλάθι.
Οι Μπουρούσης και Κουφός όμως, πέτυχαν ήδη 20 πόντους (11 και 9 αντίστοιχα) μέχρι το 32-14 στο 15' διατηρώντας σε θέση ισχύος την Εθνική. Με την αγωνιστική άνοδο του Βασιλειάδη που εκμεταλλεύτηκε τα ελεύθερα σουτ που το έβγαλαν οι συμπαίκτες του η διαφορά ανέβηκε και στο +20 (35-15, 16').
Ο ρυθμός της «γαλανόλευκης» σταμάτησε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, αλλά λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας το ευρύ προβάδισμα διατηρήθηκε (42-25, ημίχρονο) εύκολα. Αυτό συνέβη και όταν στις αρχές της τρίτης περιόδου το... ξύλο υπερίσχυσε του μπάσκετ και η επιθετική λειτουργία είχε προβλήματα.
Παρά το ότι το πρώτο καλάθι για την Εθνική σημειώθηκε στο 24' (44-25) με τον Ζήση να αναλαμβάνει να ξελασπώσει την ομάδα, η σκληρή και αποτελεσματική άμυνα απέδωσε τα μέγιστα, αφού η Τουρκία έμεινε χωρίς σκορ για έξι λεπτά μέχρι να φθάσει η διαφορά στο +23 (48-25, 26').
Τα υψηλά σχήματα απέδωσαν αρκετά, ενώ ο Ζούρος βλέποντας ότι η διαφορά είναι σε υψηλά επίπεδα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της επιλογής της τελικής δωδεκάδας.
Η αστοχία της Τουρκίας συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο, αφού καθ' όλη τη διάρκεια της οι παίκτες του Ενέ πέτυχαν μόλις ένα(!) καλάθι και δυο πόντους συνολικά. Η Εθνική λοιπόν, ακόμα και αν δεν συνέχισε να αποδίδει εξαιρετικά στην επίθεση, διατήρησε σε πολύ ψηλά επίπεδα το υπέρ της προβάδισμα. Το τελικό σκορ (62-38) δείχνει τη διάθεση στην άμυνα και πως αυτή η Εθνική όσο χαμηλές και αν είναι οι προσδοκίες λόγω των απουσιών, μπορεί να εκπλήξει τους πάντες στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Τα δεκάλεπτα: 21-8, 42-25, 54-36, 62-38

Το μήνυμα του Λούκας (video)

Το μήνυμα του Λούκας (video)

19/08/2011

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Θρύλου έστειλε ο Κεϊλίν Λούκας κατά την άφιξη του στην Ελλάδα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Αμερικανός γκαρντ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού απευθύνθηκε στους φιλάθλους της ομάδας, ζητώντας την βοήθεια τους για να φτάσει ο Θρύλος στην επίτευξη των στόχων του.

«Φέτος θα είναι μια σπουδαία σεζόν. Στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος και θέλουμε και τη δική σας βοήθεια για να τα καταφέρουμε. Είμαστε έτοιμοι για την κορυφή, έτοιμοι να τα κερδίσουμε όλα», ήταν το μήνυμα του Λούκας στον κόσμο του Θρύλου.

Το μήνυμα του Λούκας


http://www.thrylos.gr/

Ανακοίνωσε Τάτο ο Θρύλος

Ανακοίνωσε Τάτο ο Θρύλος

Την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου από τον Ατρόμητο ανακοίνωσε την Παρασκευή (19/8) η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε για τέσσερα χρόνια και παραχωρήθηκε στους Περιστεριώτες δανεικός για μια σεζόν.
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από την Παρασκευή (19/8) ο Ανδρέας Τάτος, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η πειραϊκή ΠΑΕ. Ο 22χρονος (11/5/89) μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες και στη συνέχεια παραχωρήθηκε ως δανεικός στους Περιστεριώτες για ένα χρόνο.

osfp atromitos sout ntatos by spapas
http://www.redplanet.gr/
Ο Τάτος έχει καταγωγή από την Βόρεια Ήπειρο και ξεκίνησε την καριέρα του από την Παναχαϊκή, όπου έμεινε από το 2005 έως και το 2007, πραγματοποιώντας μόλις 2 συμμετοχές με τη φανέλα των Αχαιών. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, εκεί που ουσιαστικά αναδείχθηκε, καθώς από το 2007 μέχρι και το καλοκαίρι του 2008 έπαιξε σε 38 παιχνίδια και σκόραρε 3 τέρματα, τραβώντας την προσοχή του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες χωρίς να χρονοτριβήσουν τον έκαναν δικό τους και δεν το μετάνιωσαν.

Για τρεις σεζόν ο Ανδρέας Τάτος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ατρομήτου και κατά τη περσινή περίοδο ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Γιώργου Δώνη στην ξέφρενη πορεία προς τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μοναδικό του μειονέκτημα φαίνεται να είναι το σκοράρισμα, καθώς στην παρουσία του στο Περιστέρι πέτυχε μόνο ένα τέρμα (κόντρα στον Πανιώνιο).

Ο 22χρονος χαφ έχει πολύ καλή επαφή με την μπάλα, είναι γρήγορος με αυτήν στα πόδια, ξέρει να μοιράζει σωστά το παιχνίδι, ενώ δεν υπολείπεται σε δύναμη. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον παρακολούθησαν στενά την προηγούμενη χρονιά και εκτίμησαν πως ο Τάτος έχει τις προϋποθέσεις να αποτελέσει μια καλή λύση για το κέντρο των ερυθρολεύκων, άποψη που ασπάζεται και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο παίκτης θα παραμείνει στον Ατρόμητο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς για φέτος δεν υπάρχει χώρος για εκείνον στο ρόστερ της ομάδας, και αναμένεται να ενταχθεί κανονικά στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2012.

Ο... προάγγελος του Σταδίου Καραϊσκάκη! (photos)

Ο... προάγγελος του Σταδίου Καραϊσκάκη!



 19/8/2011
Κάπου στις αρχές του 2003, όταν είχαν αρχίσει τα έργα ανακατασκευής του σταδίου Καραϊσκάκη το ερώτημα ήταν ένα: πώς θα είναι το νέο γήπεδο; Με ποιο ευρωπαϊκό θα μοιάζει το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού; Ολοι ρωτούσαν, ήθελαν να μάθουν και περίμεναν να δουν. Ηταν θέμα. 

Tο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ιντερ, το Stade de Geneve» είναι ο προάγγελος του Σταδίου Καραϊσκάκη. 

Τα έργα κατασκευής του ολοκληρώθηκαν το 2003 (και διήρκησαν τρία χρόνια) από την Zschokke Construction SA, η οποία αργότερα είχε μαθευτεί ότι είχε ανταλλάξει απόψεις με την εταιρία του κ. Αγιοστρατίτη που είχε αναλάβει την δημιουργία του νέου γηπέδου του Ολυμπιακού. 

Σε ένα βιβλίο μάλιστα ενός Ολλανδού, με θέμα τη σχέση του ποδοσφαίρου με την αρχιτεκτονική, είχε γίνει ιδιαίτερη αναφορά. Και αυτό το βιβλίο,( το οποίο μου είχε προμηθεύσει ο κουμπάρος και «άρρωστος» συλλέκτης αθλητικών εντύπων ανά την υφήλιο, Σωτήρης Μαργέλος), είχα βοηθήσει να καταλήξει στη βιβλιοθήκη της εταιρίας του κ. Αγιοστρατίτη. 

Τέλος πάντων, λεπτομέρειες που ενδεχομένως να είναι άσχετες με το θέμα μας. Το point είναι ότι στο στάδιο που φιλοξενεί αγώνες της Σερβέτ, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα νιώσουν ξένοι. Κοιτάζοντας γύρω θα δουν πολλές ομοιότητες με το δικό τους σπίτι. 

Το ότι στη θέση του φανατικού «ερυθρόλευκου» κοινού θα βρίσκονται ενδεχομένως αρκετοί Ελβετοί (και ενδεχομένως αρκετοί ξενέρωτοι) είναι μια σημαντική λεπτομέρεια. Από πλευράς αισθητικής και πρώτης ματιάς, ωστόσο, οι παίκτες του Βαλβέρδε δεν θα δουν μεγάλες διαφορές…

ΥΓ.: Είδα την Ιντερ στο  triangolare (το Tim Cup, δηλαδή,) του Μπάρι. Τη Γιούβε την πήρε στα πέναλτι και κόντρα στη Μίλαν νίκησε 1-0. Με γκολ του Μιλίτο, ο οποίος είχε και ένα δοκάρι. Ο Αργεντινός είναι ένα θέμα. Βρίσκει πάλι τον εαυτό του. Και φαίνεται πως θα απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» αμυντικούς. Υπάρχει, όμως, και το νέο σύστημα που προσπαθεί να εφαρμόσει ο Γκασπερίνι στην Ιντερ. Το 3-4-3 μάλλον… ευνουχίζει τον Σνάιντερ, που λατρεύει να παίζει στον άσο του 4-3—1-2. Επίσης, δημιουργεί κενά στο κέντρο της άμυνας, όταν ο αντίπαλος βγαίνει στην κόντρα επίθεση. Δηλαδή, ό,τι πεις για Μιραλάς...

ΥΓ.2: Ο Κοστάντσο ξέρει καλά το γήπεδο που θα γίνει το ματς. Και ελπίζει σε αυτό το γήπεδο και κόντρα σε αυτόν τον μεγάλο αντίπαλο να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Για να σβήσει την κριτική που του γίνεται. Ο Αργεντινός δεν έχει… κερδίσει ακόμα τον κόσμο. Αρα το φιλικό με την Ιντερ είναι ένα ζητούμενο γι’ αυτόν. 

ΥΓ.3: Ο Βαλβέρδε είναι πολύ τυχερός. Σπάνια βλέπεις έναν πρόεδρο να κάνει όλα τα χατίρια σε έναν προπονητή. Ο Μαρινάκης, πράγματι, τον έχει στον… αφρό τον Ισπανό. Απομένει τώρα και αυτός να ανταποδώσει.

ΥΓ.4: Υπάρχουν πολλοί που ανησυχούν. Εμένα μου αρέσει να το βλέπω αισιόδοξα. Πρώτον μου αρέσει που ο Ολυμπιακός έχει βγάλει προβλήματα στα φιλικά. Βλέποντάς τα βρίσκεις λύσεις. Και δεύτερον οι θλάσεις μου θυμίζουν το καλοκαίρι της περιόδου 1998/99. Τότε που ο Ολυμπιακός είχε φτάσει ως τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Λέτε;  Γιατί όχι, αν και τώρα τα δεδομένα στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εντελώς διαφορετικά. Και πολύ πιο δύσκολα…

ΥΓ.5: Ο Παναθηναϊκός πάντα υπερηφανευόταν για την ευρωπαϊκή του παρουσία. Τώρα έχει 11 ματς χωρίς νίκη στην Ευρώπη. Κάτι που δεν θυμάμαι (και για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω ψάξει) να έχει συμβεί στον Ολυμπιακό.  Πώς αλλάζουν οι καιροί… 

ΥΓ.6: Τα μεταγραφικά 




ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ STADE DE GENEVE







Αναβλήθηκε οριστικά η πρεμιέρα!


 19.08.2011
Δεν θα ξεκινήσει τελικά η Primera Division το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (20-21/8), καθώς δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία η Επαγγελματική Ποδοσφαιρική Λίγκα με την Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών.
Αναβλήθηκε οριστικά η πρεμιέρα!
«Αν χρειαστεί δεν θα γίνει το πρωτάθλημα στην Ισπανία κατά τη διάρκεια του έτους. Εάν χρειαστεί, θα αντισταθούμε μέχρι τον Μάιο», τόνισε ο Τοτέ που αγωνίζεται στην Έρκουλες, πράγμα που δείχνει πως είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το σκοινί, προκειμένου να λυθούν όλα τα θέματα που έχουν θέσει.
Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πέμπτη απεργία στην ιστορία της Primera Division, ενώ η τελευταία φορά που αναβλήθηκαν αγώνες ήταν στο μακρινό 1984.
ΑLEX WEB RADIO/TV


Το πιστεύετε κύριε Τάκη;

Το πιστεύετε κύριε Τάκη;
Ξέρετε καντάρια μπάλα και ήσασταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες που γέννησε αυτός ο τόπος. Αλήθεια όμως, το πιστεύετε ότι λέτε ότι μπορεί αυτός ο Παναθηναϊκός να περάσει τη Μακάμπι; Μάλλον δε μιλάει η λογική, αλλά το συναίσθημα κύριε Τάκη...

Ο Τάκης Λουκανίδης, μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, έκανε την κριτική του, επέρριψε τις ευθύνες του, αλλά είπε και το εξής... απίστευτο: «Οπωσδήποτε μπορούν να το ανατρέψουν. Πρέπει όμως να γίνει δουλειά σε όλους τους τομείς».

Δεν είναι ότι το πιστεύει απλά, αλλά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μπορεί να ανατραπεί. Δύσκολο, πολύ δύσκολο... Εκτός αν (πάλι) κοιμηθεί ο Θεός σε ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού, που πάντως έχει μάτι γαρίδα εδώ και 11 ματς, γι' αυτό και πέφτει η μια φάπα μετά την άλλη.
http://www.thrylos.gr/

Θέλουν Ρόμενταλ στις ΗΠΑ

Θέλουν Ρόμενταλ στις ΗΠΑ 

19/08/2011

Ενδιαφέρον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού πιθανότατα να υπάρξει για τον Ντένις Ρόμενταλ, αν έχει βάση το αμερικάνικο δημοσίευμα.

Ο παίκτης δεν έχει βρει ακόμα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αν και έχει ειδοποιηθεί εδώ και καιρό ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα περίοδο από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως σαν κάτι να φαίνεται πως κινείται στον ορίζονται από το MLS.

Η ιστοσελίδα "mercurynews.com", τονίζει πως η San Jose Earthquakes ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δανού, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του. Μακάρι να είναι θετικές, θα προσθέταμε εμείς και να πάει στην ευχή του Θεού και της Παναγίας.
www.thrylos.gr/

Πέφτουν υπογραφές με Φουντούλη

Πέφτουν υπογραφές με Φουντούλη

19/08/2011

Τη Δευτέρα θα υπογράψει τελικά το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Φουντούλης.

Ο διεθνής πολίστας είναι στη Χίο αυτές τις ημέρες και όταν επιστρέψει θα υπογράψει για να πάρει και τα περσινά οφειλόμενα από τον ερασιτέχνη. Ο Φουντούλης είναι ενθουσιασμένος που θα μείνει στον Ολυμπιακό και περιμένει πως και πως τις προκλήσεις της νέας σεζόν.
http://www.thrylos.gr/
 

Ξαμάξ και Ράγιο Βαγιεκάνο για Ουρτάδο

Ξαμάξ και Ράγιο Βαγιεκάνο για Ουρτάδο

19 Αυγούστου, 2011 
ουρταδοΤις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η αποχώρηση του Μοϊσές Ουρτάδο από τον Ολυμπιακό.
Ο Ισπανός μέσος βρίσκεται σε επαφές με την Ξαμάξ και τη Ράγιο Βαγιεκάνο και σύντομα θα επιλέξει τον νέο σταθμό της καριέρας του. Ο 30χρονος παίκτης δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων», εν όψει της νέας σεζόν. Ο Ουρτάδο αναμένεται να επιλέξει εντός των επομένων ημερών σε ποια από τις δυο ομάδες θα συνεχίσει την καριέρα του.
http://www.olympiacos24.gr/

Γέστε: «Θα δουλέψω για να προσφέρω»

Γέστε: «Θα δουλέψω για να προσφέρω»

19 Αυγούστου, 2011
Ο Φραν Γέστε μίλησε, μετά το τέλος του αγώνα με τη Γαλατασαράι, για τη νίκη του Ολυμπιακού, για το επικείμενο ματς με την Ίντερ, για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται στο γήπεδο και υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει σκληρά για να μπορέσει να προσφέρει πολλά.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βάσκος:
ΓΕΣΤΕΓια το ματς με τους Τούρκους: «Ήταν ακόμα ένας αγώνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Σημασία έχει να πετυχαίνουμε νίκες κι αν μπορούμε να τις συνδυάζουμε με όμορφες εμφανίσεις. Αυτό είναι το ιδανικό. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα. Η νίκη κόντρα στην Γαλατά είναι σημαντικό αποτέλεσμα, καθώς θα αυξήσει την αυτοπεποιθησή μας στις τάξεις της ομάδας και να μας δώσει ώθηση για την συνέχεια».
Για την αγαπημένη του θέση, είπε: «Εκεί που νομίζει ο προπονητής ότι μπορώ να βοηθήσω  περισσότερο την ομάδα. Είτε παίξω στον άξονα, είτε στα πλάγια, είτε πίσω από τον σέντερ φορ. Στο σημείο που θεωρεί ο κόουτς ότι μπορώ να προσφέρω αυτό που θέλει».
Για το ματς με την Ίντερ στην Γενεύη, τόνισε: «Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα και σίγουρα είναι ματς με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας. Θα έχουμε απεναντί μας ένα γνωστό, ισχυρό κλάμπ και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλά. Στόχος είναι η νίκη γιατί αυξάνει την αυτοπεποιθησή μας».

Για τον κόσμο δήλωσε: «Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να μπορέσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο να δώσω πολλά και παίξω καλά. Ξέρουμε όλοι πως πρέπει να βελτιωθούμε και μέσα από την καθημερινή προπόνηση θα φτάσουμε ψηλά».

http://www.olympiacos24.gr

«Θετικό αποτέλεσμα και με την Ίντερ»

«Θετικό αποτέλεσμα και με την Ίντερ»

19 Αυγούστου, 2011
Ο Νταβίντ Φουστέρ βάζει ως στόχο το καλό ποδόσφαιρο, κρίνει ικανοποιητική την παρουσία του Ολυμπιακού και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα και στο μεγάλο φιλικό με την Ίντερ.
Ο Ισπανός μέσος του Θρύλου μίλησε για το φιλικό με τους Τούρκους, αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας:
ΦΟΥΣΤΕΡ«Αγωνιζόμασταν στο γήπεδό μας και νομίζω ότι η εμφάνισή μας ήταν ικανοποιητική, σε μεγάλο βαθμό. Εκτιμώ ότι ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος από τη συνολική μας εικόνα για την εποχή. Υπήρχαν σημεία στην αναμέτρηση που ήμασταν πολύ καλοί, όπως και διαστήματα που δεν καταφέραμε να αποδώσουμε όπως μπορούμε.
Είναι αλήθεια ότι έχουμε περιθώρια να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοσή μας και να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς, το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει και υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που πρέπει να φτιάξουμε μέχρι την πρεμιέρα».
Έδωσες μια εξαιρετική ασίστ στον Μιραλάς, στη φάση του γκολ…

«Θέλω το πρωτάθλημα…»

«Θέλω το πρωτάθλημα…»

19 Αυγούστου, 2011 
Αποφασισμένος να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Κεϊλίν Λούκας, κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ο 22χρονος γκαρντ δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί στους Πειραιώτες και θα συνεργαστεί με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.
80772000«Νιώθω πολύ καλά που ήρθα στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ μακριά από τις ΗΠΑ και είμαι πολύ χαρούμενος. Σέβομαι την ομάδα. Ο ατζέντης μου έκανε πολύ καλή δουλειά. Μου είπε για αυτή την πρόταση, την εξετάσαμε και αποφάσισα να υπογράψω στον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά.
Ερωτηθείς για τους «ερυθρόλευκους», φάνηκε αρκετά ενημερωμένος: «Είναι εκπληκτική ομάδα, έχει προπονητή που ανήκει στο “Hall of fame” και είχε πολύ καλούς γκαρντ, όπως τον Τεόντοσιτς που ήταν MVP της περσινής σεζόν και τον Παπαλουκά».
Όσον αφορά τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα: «Ο ρόλος μου είναι να έρθω εδώ, να παίξω σκληρά, να δώσω ενέργεια και να βοηθήσω την ομάδα. Μπορώ να παίξω καλή άμυνα και να είμαι ανταγωνιστικός. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω πρωτάθλημα. Παίζαμε και στο Μίσιγκαν pick ‘n roll. Θα συνηθίσω τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και στην άμυνα».

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε καθυσηχαστικός για τους τραυματισμούς που είχε πριν από δύο χρόνια: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επέστρεψα και είμαι 110% έτοιμος. Δουλεύω σκληρά σε όλη μου τη ζωή και αυτό θα κάνω και εδώ».
Καταλήγοντας, ο Λούκας αναφέρθηκε την προοπτική του ΝΒΑ: «Αυτή τη στιγμή θέλω να συγκεντρωθώ στον Ολυμπιακό και έπειτα να κοιτάξω προς τα εκεί».
http://www.olympiacos24.gr/

Μόνο εσείς τέτοιο κάρβουνο

Μόνο εσείς τέτοιο κάρβουνο

Από τον ΚΑΝΑΜΠΕΕΕ στους ΝΑΝΟΥΣ και από τα γελάκια στην ΧΟΥΝΤΑ. Ο πράσινος Τύπος για ακόμη μία φορά πρωτοτυπεί (πως θα μπορούσε διαφορετικά άλλωστε) και το RedPlanet.gr δεν θα μπορούσε να τον αφήσει ασχολίαστο.
Στις 6 Αυγούστου 2010 ο Τύπος που διάλεξε τον δύσκολο δρόμο, της ενασχόλησης με τον περίφημο πλέον και γνωστό ανά την υφήλιο Fapa-nathinakos είχε κάνει σημαία τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Στις 19 Αυγούστου του 2011, έχοντας το πράσινο μπουλούκι του Φερέιρα, εισπράξει τρία τεμάχια από την ίδια ομάδα τα βάζει με τους άλλοτε Θεούς τους (διοίκηση) και τους εύκολους δαίμονες (παίκτες).

Πως αλλάζουν οι καιροί τελικά και πως έφτασαν σ' αυτή την κατρακύλα δίχως τελειωμό, τον φίλαθλο κόσμο της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας που δεν είναι άλλος από τον Ολυμπιακό δεν τον ενδιαφέρει καθόλου και επί τούτου δεν θα τους ζητήσουμε την επόμενη μέρα να μας αναλύσουν βάσει της δικής τους αλήθειας τα... περί ναυαγίου.

Πάμε λοιπόν να δούμε ένα - ένα τα πράσινα πρωτοσέλιδα και να βρούμε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα τους.

Η ανατρεπτική διαφήμιση της Getafe: «Γίνετε δωρητές σπέρματος»! (video)

 Η ανατρεπτική διαφήμιση της Getafe: «Γίνετε δωρητές σπέρματος»! (video)

19/8/2011
getafeΤον πλέον προκλητικό τρόπο βρήκε η διοίκηση της Getafe, για να ζητήσει από τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2011-12, λίγο πριν από το ξεκίνημα της φετινής Primera Division. Με αφορμή τη χαμηλή προσέλευση θεατών πέρσι, ο σύλλογος της Μαδρίτης ετοίμασε ένα διαφημιστικό σποτ με κεντρική ιδέα «είμαστε λίγοι, γι’ αυτό γίνετε όλοι δωρητές σπέρματος ώστε να γίνουμε περισσότεροι»!
Μάλιστα, η χιουμοριστική διάθεση των «Azulones» δεν σταμάτησε εκεί. Στο σποτάκι που ετοίμασαν, γίνεται λόγος για μια υποτιθέμενη ερωτική ταινία που γυρίστηκε, έτσι ώστε οι οπαδοί της Getafe να τη βλέπουν και να έχουν την ομάδα στο μυαλό τους την στιγμή που θα δίνουν σπέρμα! Μια ταινία με αισθητική βγαλμένη από τα ’80s, που έχει… «σεξ, ζόμπι, εξωγήινους και… 30 εκατοστά μήκος» και λέγεται «Τα καυτά ζόμπι της Getafe»!
Η τολμηρή διαφημιστική καμπάνια έχει προκαλέσει ανάμικτες αντιδράσεις στους φιλάθλους της Getafe, αφού κάποιοι από αυτούς τη βρήκαν έξυπνη και κάποιοι άλλοι ιδιαίτερα κακόγουστη, απειλώντας ακόμα και ότι θα πάψουν να πηγαίνουν στο γήπεδο. Το βέβαιο πάντως είναι ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων…
Δείτε υποτιτλισμένο το σποτάκι της Getafe, που προσκαλεί τους οπαδούς της να γίνουν δωρητές σπέρματος:

ALEX WEB RADIO/TV

Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ των πρώτων αγώνων της φάσης των Play-off (video)

Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ των πρώτων αγώνων της φάσης των Play-off (video)


Πολλά γκολ, σπουδαίο θέαμα και αρκετές εκπλήξεις περιελάμβανε το αποψινό «μενού» των πρώτων αγώνων της φάσης των Play-off του Europa League. Στα σημαντικότερα παιχνίδια το Hannover κέρδισε με 2-1 την Sevilla, η Tottenham συνέτριψε με 0-5 τους Hearts, ενώ θύμα έκπληξης έπεσε η Roma που ηττήθηκε με 1-0 από την Slovan Bratislava.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της φάσης των Play-off
του Europa League:


Με την ευλογία της Εκκλησίας για την ανατροπή!

19.08.2011
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου αναρτήθηκε θέμα το οποίο λέει, ότι στη ρεβάνς θα σταλθούν ιερείς να αγιάσουν τους παίκτες για τη μεγάλη ανατροπή.
Με την ευλογία της Εκκλησίας για την ανατροπή!
«Μετά την απρόσμενη ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0 στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι στα πλαίσια της διοργάνωσης του Europa League, πολλοί φίλοι της ομάδας έστειλαν μηνύματα στη Μητρόπολη μας ρωτώντας αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να βοηθήσουμε την ομάδα.


Μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί να μείνει αβοήθητη, επομένως, με εντολή του Μητροπολίτη Περιστερίου, θα σταλεί στο ΟΑΚΑ στις 25 Αυγούστου και λίγο πριν την έναρξη του επαναληπτικού αγώνα, κλιμάκιο της Μητρόπολης Περιστερίου προκειμένου να αγιάσει τους παίχτες και να τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν τη μεγάλη ανατροπή», αναφέρει το δελτίο.
Με την ευλογία της Εκκλησίας για την ανατροπή δηλαδή...

ΕΡΤ: "Πέφτει μαύρο" σε 3 κανάλια, κλείνουν 10 ραδιόφωνα!


19.08.2011
Ο στόχος λέει το υπουργείο είναι να εξοικονομηθούν άμεσα πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι θα σταματήσουν να εκπέμπουν η ΕΤ1 και τα ψηφιακά ΣΙΝΕ και ΣΠΟΡ σε ότι έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά κανάλια.
Αναστέλλεται η έκδοση της ραδιοτηλεόρασης, ενώ συγχωνεύονται τα περιφερειακά ραδιόφωνα με στόχο να συνεχίσουν την εκπομπή μόνο τα 9 από τα 19.
ΕΡΤ: "Πέφτει μαύρο" σε 3 κανάλια, κλείνουν 10 ραδιόφωνα! Οι 3 ραδιοφωνικοί σταθμοί της Θεσσαλονίκης συγχωνεύονται σε 1, ενώ καταργούνται 15 από τους 20 πομπούς στα μεσαία και διατήρηση 5 απ' αυτούς για εθνικούς λόγους.
Παράλληλα το σχέδιο προβλέπει σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες την κατάργηση του ινστιτούτου οπτικοακουστικών μέσων και του οπτικοακουστικού αρχείου.
Το προσωπικό με βάση το σχέδιο του υπουργείου θα πέσει στο... μισό ως το 2015 (μείωση 45%) και η αρχή γίνεται με “κόψιμο” στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου και ουσιαστικό πάγωμα προσλήψεων ώστε μέσω συνταξιοδοτήσεων να αρχίσει να “πέφτει” το κόστος.
Νεφελώδες ως προς το προσωπικό παραμένει το ότι στη συνέχεια θα ακολουθήσει... αξιολόγηση, κάτι που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Οι συχνότητες καναλιών και ραδιοφώνων θα παραμείνουν στην ΕΡΤ, ωστόσο μένει από τις ανακοινώσεις του υπουργού σήμερα (ώρα 11:00) να διευκρινιστεί πως θα αξιοποιηθούν, αλλά και πως θα αξιοποιηθεί και η ακίνητη περιουσία.
Πηγή: newsit.gr

Η πρώτη απάντηση (video)


Η πρώτη απάντηση (video)
18/8/2011
Εχει ακούσει πολλά ήδη ο Κοστάντσο. Ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού φέρει το βάρος της φάνελας αλλά και του προκατόχου της θέσης, του Αντώνη Νικοπολίδη και ήδη βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ομως στο ματς με την Γαλατάσαραϊ έδωσε την πρώτη απάντηση. Προς όλες τις κατευθύνσεις… Ο ίδιος δήλωσε στη NOVA: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πώς έχω προσαρμοστεί στην ομάδα ως τώρα. Υπάρχει βεβαίως δρόμος ακόμα για να γνωρίσω καλύτερα τους παίκτες μου. Όσον αφορά στον κόσμο, είμαι ενθουσιασμένος μαζί τους. Δε μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει τόσος κόσμος σε ένα φιλικό ματς και φαντάζομαι τί θα γίνει στα επίσημα»

Δοκιμάζεται ο Πόλο;

Δοκιμάζεται ο Πόλο;

19/08/2011

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Περού, ο 16χρονος επιθετικός, Αντι Πόλο θα έρθει να δοκιμαστεί σε ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «depor.pe», θα έρθει μέσω ενός γραφείου μάνατζερ και θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας.

Ο Αντι Πόλο, έχει ήδη συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Ουνιβερσιτάριο, είναι διεθνής με την εθνική Νέων και γενικά τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις.
www.thrylos.gr/

Στοπ σε «Δικέφαλους»

Στοπ σε «Δικέφαλους»

18/08/2011
"Φρένο" σε επτά ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όσον αφορά τη συμμετοχή τους στο επερχόμενο πρωτάθλημα, έβαλε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της ΕΕΑ διαπιστώθηκε ότι οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της περιόδου 2011/2012, καθώς στους φακέλους τους βρέθηκαν χρέη προς άλλες ΠΑΕ, το Δημόσιο, το ΙΚΑ και προς ποδοσφαιριστές, αλλά και μη καταβολή σχετικής εγγυητικής επιστολής.

Η ΕΕΑ θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη Τρίτη και μέχρι τότε οι ομάδες θα πρέπει να έχουν προβεί στις ανάλογες διορθώσεις των φακέλων τους, έτσι ώστε να μην προκύψει μεγαλύτερο πρόβλημα. Κάτι που όπως φαίνεται δεν θα συμβεί και θα συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα που ξεκινάει στις 27 Αυγούστου.
www.thrylos.gr