ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Το πάλεψε, αλλά…

Το πάλεψε, αλλά…

26/11/2011 
Απέναντι σε μια ομάδα μερικών… εκατομμυρίων ευρώ, ο Ολυμπιακός της λιτότητας δε θα μπορούσε να κάνει σπουδαία πράγματα. Όμως το πάλεψε και μάλιστα φιλότιμα αλλά δε τα κατάφερε να κερδίσει μια ομάδα, η οποία είναι από τα φαβορί  για την κατάκτηση του τίτλου.
ΚΟΛΟΜΒΟΣΟ Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τους Δεληγιάννη, Μπλάνη, Κόλιανιν, Σχίζα, Φουντούλη, Μουρίκη, Μάζη και η πρώτη περίοδος ήταν μοιρασμένη. Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε την πρώτη επίθεση, αλλά η Ριέκα ήταν αυτή που άνοιξε πρώτη το σκορ με τον Σέτκα. Ο Θρύλος όμως γύρισε το σκορ. Πρώτα με τον Μπλάνη και μετά με τον Κόλιανιν, έκανε το 2-1 αλλά η Ριέκα απάντησε άμεσα με τον Κράπιτς, στην επόμενη επίθεση, έκανε το 2-2 για να είναι το σκορ που θα κλείσει τη πρώτη περίοδο του παιχνιδιού.
Η δεύτερη περίοδος δεν ήταν εύκολα αν και ο Ολυμπιακός πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Μπλάνη που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Όμως η Ριέκα η οποία είναι από τα φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου, απάντησε στο γκολ μας και με τον Πασκβάλιν, έκανε το 3-3. Σειρά όμως των φιλοξενουμένων να πάρουν το πάνω χέρι στο σκορ και με 2 τέρματα του Μπάρατς, προηγήθηκαν με 3-5 δίνοντας τη μεγαλύτερη διαφορά στην Κροατική ομάδα. Ο Ολυμπιακός όμως δε μάσησε από το 3-5 της Ριέκα και συμμάζεψε γρήγορα το πράγμα! Πρώτα ο Σχίζας, έκανε το 4-5 και ο Μάζης με 2 παίκτες παραπάνω, έγραψε το 5-5 για να στείλει τις ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στη τρίτη περίοδο, στην οποία παραδοσιακά οι Κροάτες πιάνουν την καλύτερή τους απόδοση ο Ολυμπιακός αντιστάθηκε αντρίκια και τα κατάφερε να κρατήσει την Ριέκα σε απόσταση αναπνοής. Με τον Βάργκας και τον Γκαρσία η Ριέκα προηγήθηκε με 5-7 και κάπου εκεί όλοι φοβήθηκαν ότι οι Κροάτες βρήκαν τα πατήματά τους στη πισίνα. Όμως όχι. Ο Ολυμπιακός μείωσε με τον Μάζη που εκτέλεσε πέναλτι για να κάνει το 6-7, όμως το ωραίο γκολ του Γκαρσία, έκανε το 6-8, για να μειώσει ξανά με ωραίο γκολ ο Κολόμβος για να κάνει το σκορ 7-8.
Στη τελευταία όμως περίοδο του αγώνα, ο Ολυμπιακός παραδόθηκε ολοκληρωτικά αφού η Ριέκα, έφτασε να προηγείται μέχρι και με 4 τέρματα διαφορά με αιχμή του δόρατος τον Γκαρσία. Ο Ολυμπιακός, δε μπόρεσε να επιστρέψει στο σκορ και μοιραία ήρθε και η ήττα με 9-12.
Τα 8λεπτα:  2-2, 3-3, 2-3, 2-4
Σκόρερς:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόλιανιν , Μπλάνης 3, Μάζης 3, Σχίζα, Κολόμβος
ΡΙΕΚΑ: Σέτκα 2, Κράπιτς, Πασκβάλιν, Μπάρατς 2, Βάργκα 2, Γκαρσία 4

www.olympiacos24.gr/

Και τώρα Φενέρ

Και τώρα Φενέρ

26/11/2011
Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του κόντρα στον Κολοσσό (93-82) και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς της Πέμπτης με τους Τούρκους.

Οι Πειραιώτες δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, ωστόσο επέστρεψαν στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την ήττα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, από τον Παναθηναϊκό. Οι νησιώτες κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον αντίπαλό τους για 26 λεπτά. Κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό, αλλά όταν οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς αποφάσισαν να σοβαρευτούν δεν κατάφεραν να αντιδράσουν. Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος αναδείχθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης με 22 πόντους (3/4 βολές, 5/5 δίποντα, 3/4 τρίποντα).

Οι παίκτες του Ολυμπιακού φαίνεται πως δεν άκουσαν τα λόγια του Ντούσαν Ίβκοβιτς και πήραν αψήφιστα την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Με εξαίρεση τον Πέρο Άντιτς, που προσπάθησε καταβάλλοντας φιλότιμες προσπάθειες, οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού κινήθηκαν σε… ρηχά νερά κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά να μείνει κοντά στο σκορ (40-32).

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν να παίζουν με τη… φωτιά και στο τρίτο δεκάλεπτο, δίνοντας το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να παραμένουν κοντά στο σκορ. Η τριάδα των Χάτεν, Χόπσον και Χαρίση έβρισκε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, το δρόμο για το αντίπαλο καλάθι και εάν δεν ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης ίσως ο Ολυμπιακός να είχε μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και το 26ο λεπτό το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν μπορούσε να αποσπαστεί στο σκορ με διαφορά μεγαλύτερη των 2-3 πόντων!

Το δίδυμο των Λούκας και Χάινς ήταν αυτό που ανέλαβε δράση στα τέσσερα τελευταία λεπτά, οδηγώντας τους γηπεδούχους στο 64-51 του 29ου λεπτού. Όσο περνούσε η ώρα κι έχοντας πλέον μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Ροδίτες άρχισαν να χάνουν την επαφή με τους γηπεδούχους. Η τριάδα των Λούκας, Πρίντεζη και Χάινς ανέβασε τον πήχη της δυσκολίας για τους νησιώτες, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να αποφύγουν την πρώτη φετινή ήττα τους και συνολικά 15η, ανεξαρτήτου έδρας, από τους Πειραιώτες!

Δεκάλεπτα: 16-10, 23-22, 66-53, 93-82.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 13, Λούκας 13 (2), Άντιτς 11 (1), Σπανούλης 7, Πελεκάνος, Παπαδόπουλος 2, Γκετσεβίτσιους 17 (4), Γλυνιαδάκης 3, Πρίντεζης 22 (3), Παπανικολάου 3, Μάντζαρης 2, Κατσίβελης.

Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 7 (1), Χάτεν 16, Καλαϊτζής 2, Πάνος 2, Γεωργαλής 5 (1), Ασημακόπουλος 4, Μπόικιν 9, Χαρίσης 10, Τσάμης 9, Χόπσον 18.

 www.thrylos.gr/

Εκτός αποστολής Γέστε και Φέισα!

Εκτός αποστολής Γέστε και Φέισα!

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (26/11), ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για την αναμέτρηση με τον τοπικό Αστέρα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Χτύπησαν και αποκλείστηκαν οι Γέστε και Φέισα!
Δεν το πιστεύουν στον Ολυμπιακό αυτό που συμβαίνει φέτος στην ομάδα με τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών! Γέστε και Φέισα αποκλείστηκαν από την αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Βάσκος αποχώρησε από την προπόνηση του Σαββάτου (26/11) με ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο, ενώ ο Φέισα υπέστη μερική ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξιό γόνατο!
Ο Βάσκος ένιωσε ένα τσίμπημα λίγο πριν τελειώσει το πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Σέρβος είχε ενοχλήσεις από την Παρασκευή (25/11) και στις εξετάσεις που υποβλήθηκε στο Metropolitan διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς! Οι Μακούν και Παπάζογλου συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ο Ορμπάιθ έκανε θεραπεία και στη συνέχεια ασκήσεις στο γυμναστήριο και ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή με τους 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και είναι οι εξής: Κοστάνσο, Μέγκιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 17:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (27/11, 19:30) εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Oι Μακούν και Παπάζογλου συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Ορμπάιθ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα, ενώ λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Γέστε λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Ο Φέισα ένιωσε χθες ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο θεραπευτήριο Metropolitan. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξιό γόνατο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Βαλεριάνος, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Ολυμπιακό

Μετά το τέλος της σημερινής (σ.σ. Σάββατο 26/11) προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή των Αρκάδων για τον αυριανό (Κυριακή 27/11) αγώνα πρωταθλήματος (7.30 μ.μ.) στην Τρίπολη με τον Ολυμπιακό, η οποία απαρτίζεται αναλυτικά από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Σανθ Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Χρήστος Πιπίνης, Λαουτάρο Φορμίκα, Θανάσης Κωστούλας, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Χουανίτο, Λέαντρο Αλβάρες, Φερνάντο Ουσέρο, Ρούμπεν Ράγιος, Ροτζέριο Μάρτινς, Τσίμο Ναβάρο, Σάββας Τσαμπούρης, Χούλι, Εμμάνουελ Περόνε, Μάριο Μπρέσκα, Τάσος Μπακασέτας, Ράντοσλαβ Ματούσιακ.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, νέα πρόσωπα στην αποστολή του Αστέρα είναι οι Πουλίντο, Χουανίτο, Ματούσιακ, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Λαδάκης, Αρσενίεβιτς, Έγκον.

www.redplanet.gr/

Φοβερό ξύλο στη Γαλλία (video)

Φοβερό ξύλο στη Γαλλία (video)

26/11/2011 Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα Μετς-Αμιάν για τη δεύτερη κατηγορία στη Γαλλία. Όλα ξεκίνησαν από μια αψιμαχία και κατέληξαν σε καυγά τόσο μεγάλο που μόνο με αντίστοιχους στο χωριό του Αστερίξ μπορεί να συγκριθεί.

«Είναι ντροπή ένα ματς να τελειώνει με αυτό τον τρόπο» δήλωσε ο αρχηγός των γηπεδούχων (και νικητών με σκορ 1-0), Καλιντού Κουλιμπαλί, ρίχνοντας ξεκάθαρα την ευθύνη όσων συνέβησαν στον αγωνιστικό στους φιλοξενούμενους.


www.sport-fm.gr/

Η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου είναι ιδιαίτερα θορυβημένη από αυτό το περιστατικό βίας, που έρχεται να προστεθεί σε άλλα, επίσης εκτεταμένα και με ανακοίνωσή της τονίζει πως θα υπάρξει διερεύνηση το συντομότερο δυνατό.

Η Ντόρτμουντ το ντερμπι (video)

Η Ντόρτμουντ το ντερμπι (video)

26/11/2011
Σπουδαία νίκη επί της Σάλκε πέτυχε η Μπορόυσια Ντόρτμουντ, η οποία επιβλήθηκε της ομάδας του Κυριάκου Παπαδόπουλου με 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα έμεινε μόνη της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο απο τη Μπάγερν.
Το σκορ για το συγκρότημα του Γιούργκεν κλόπ άνοιξε ο Λεβαντόφσκι στο 16’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σαντάνα στο 61’. Βασικός αγωνίστηκε για τους φιλοξενούμενους ο πρώην «ερυθρόλευκος», Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος λίγο έλειψε μάλιστα να χρηστεί και σκορερ στο 89’.Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ντόρτμουντ παρέμεινε αήττητη για όγδοο συνεχόμενο ματς.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Πίστσεκ, Χιούμελς, Σαντάνα, Σμέλτσερ, Λάιτνερ, Κελ, Μπλατζικόφσκι (88’ Γκρόσγκροϊτς), Λεβαντόφσκι, Γκέτσε, Μπάριος (78’ Καγκάβα)
ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Ούτσιντα, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουκς, Τζόουνς, Χόλτμπι (82’ Χουράδο), Μπάουμγιοχαν, Ραούλ, Ντράξλερ (54’ Πούκι), Χούντελααρ





www.thrylos.gr/

Με μηνύσεις απειλεί ο Ατρόμητος

Με μηνύσεις απειλεί ο Ατρόμητος

26/11/2011 
Κατηγορηματικά διαψεύδει η ΠΑΕ Ατρόμητος,  δημοσίευμα της εφημερίδας Εξέδρα, το οποίο αναφέρει πως παίκτης της ομάδας βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι. Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου απειλούν με μηνύσεις.

Η ανακοίνωση

«Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα ένα ανυπόγραφο κείμενο αθλητικής εφημερίδας το οποίο αναφέρει αόριστα και χωρίς στοιχεία ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας “πιάστηκε” ντοπέ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έλαβε στα χέρια της σχετική ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή μας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της».
 
 www.thrylos.gr/

«Σκόρπισε» τον Τρίτωνα ο Ολυμπιακός! (6-15)

«Σκόρπισε» τον Τρίτωνα ο Ολυμπιακός! (6-15)

26/11/2011 
ΑΝΤΩΝΑΚΟΥΣτο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής της Α1 πόλο Γυναικών, τα κορίτσια του Ολυμπιακού μπήκαν δυνατά στον αγώνα με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου και τελικά, τον σκόρπισαν στους πέντε ανέμους!
Μπορεί η γηπεδούχος ομάδα να είχε χαρακτηριστεί μέχρι στιγμής ως η έκπληξη του πρωταθλήματος, αλλά όταν αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, φάνηκε η διαφορά κλάσης! Αυτό καταμαρτυρεί το τελικό 6-15.
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 1-5, 1-4

 www.olympiacos24.gr/

Με 20 παίκτες η αποστολή του Αστέρα για το ματς με το Θρύλο

Με 20 παίκτες η αποστολή του Αστέρα για το ματς με το Θρύλο

26/11/2011 
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για αυριανό ματς  με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη (19.30/ live από το olympiacos24.gr). Ο Σάκης Τσιώλης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους ακόλουθους 20 ποδοσφαιριστές:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣΧακόμπο, Μπαντή, Πιπίνη, Φορμίκα, Κωστούλα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλη, Πουλίντο, Χουανίτο, Άλβαρες, Ουσέρο, Ράγιος, Μάρτινς, Ναβάρο, Τσαμπούρη, Χούλι, Περόνε, Μπρέσκα, Μπακασέτα, Ματούσιακ.
Στην αποστολή του αυριανού  αγώνα δε συμπεριλήφθηκαν οι Λαδάκης, Αρσενίεβιτς και Έγκον.


www.olympiacos24.gr/

Παραμένει στα πιτς ο Ιμπαγάσα

Παραμένει στα πιτς ο Ιμπαγάσα

Ούτε σήμερα προπονήθηκε κανονικά ο Αριέλ Ιμπαγάσα και έτσι χάνει και τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Η ομάδα του Πειραιά μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη στην Γαλλία στρέφει την προσοχή της στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την Κυριακάτικη, εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κόντρα στην Μαρσέιγ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης, ωστόσο στην συνέχεια έκανε ατομικό. Αυτό σημαίνει ότι χάνει και την επικείμενη συνάντηση με τους Αρκάδες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους Μακούν και Ορμπάιθ, οι οποίοι είναι επίσης τραυματίες, συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμα αποκατάστασης τους.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (27/11, 19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με την Μαρσέιγ ή στο μεγαλύτερο διάστημά του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Μακούν συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει φυσικοθεραπεία, ενώ ο Ορμπάιθ ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει φυσικοθεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα.

Ο Βαλεριάνος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει φυσικοθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 17:00 και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη".

www.redplanet.gr/

"Να ξεχάσουμε τη Μαρσέιγ"

"Να ξεχάσουμε τη Μαρσέιγ"

Νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τους παίκτες του.
Την προσοχή τους στις εγχώριες υποχρεώσεις στρέφουν πλέον οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο ματς με τους Αρκάδες.
Ο προπονητής των Πειραιωτών σε ομιλία τους προς τους παίκτες, τους ζήτησε να ξεχάσουν τον θρίαμβο στην Γαλλία και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τους τόνισε πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

"Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Πρέπει να ξεχάσουμε τη Μαρσέιγ. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

www.redplanet.gr/

Μακούν: "Εξασφάλισα άδεια για να γυρίσω στην Ελλάδα"

Μακούν: "Εξασφάλισα άδεια για να γυρίσω στην Ελλάδα"

Σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Ζαν Μακούν ξεκαθάρισε πως πήρε την σχετική άδεια από τον προπονητή του για να επιστρέψει στην Ελλάδα, απαντώντας με αυτό τον τρόπο σε όσους τον κατηγόρησαν ως υποκινητή της άρνησης των διεθνών να αγωνιστούν στο φιλικό με την Αλγερία.
Στην ιστοσελίδα "Footafrica365" μίλησε ο Ζαν Μακούν και απάντησε σε όσους συμπατριώτες του τον υπέδειξαν ως έναν από τους υποκινητές της άρνησης των υπόλοιπων διεθνών της Εθνικής Καμερούν να αγωνιστούν στο φιλικό ματς κόντρα στην Αλγερία εξαιτίας των οφειλομένων από την Ομοσπονδία.
Ο 28χρονος κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως είχε πάρει την σχετική άδεια από τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα: "Είχα μιλήσει μερικές ημέρες πριν με τον προπονητή και μου είχε δώσει άδεια να επιστρέψω στην Ελλάδα για να προετοιμαστώ με τον Ολυμπιακό, επειδή είχαμε σημαντικό ματς για το πρωτάθλημα. Το πρόβλημα είχε ξεκινήσει από τον αγώνα με τον Κονγκό, όταν δεν ήμουν στην ομάδα", επεσήμανε αρχικά ο Μακούν και συνέχισε:

"Ο Ετό πρότεινε κάποιες λύσεις στην Ομοσπονδία και δεν του απάντησαν. Η απόφαση για να γίνει αποχή πάρθηκε από κοινού και τη στήριξαν όλοι οι παίκτες. Ο Τζεμπούρ και o Αμπντούν με ρώτησαν τι συνέβη και τους εξήγησα πώς είχε η κατάσταση. Είναι αλήθεια ότι κανείς δεν το περίμενε".

www.redplanet.gr/

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Καμενί

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Καμενί

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει με ανακοίνωση του τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τον θέλουν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κάρλος Καμενί.
"Δεν ασχολούμαστε με τον Καμενί. Δεν μας απασχολεί κανένα μεταγραφικό θέμα στην παρούσα φάση", είναι το μήνυμα των ερυθρολεύκων με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Κάρλος Καμενί.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι αυτό που απασχολεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και όχι τα μεταγραφικά.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν τα σενάρια που τους θέλουν να ασχολούνται με τον Κάρλος Καμενί, ο οποίος αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μάλιστα, στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όταν προ ημερών σε δηλώσεις του, είχε τονίσει πως το κεφάλαιο ενίσχυση θα ανοίξει τον Γενάρη.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τη φέρουν να ενδιαφέρεται και μάλιστα να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον τερματοφύλακα της Εσπανιόλ Καμενί, τα οποία προωθεί, εδώ και αρκετες ημέρες, μέσω των κειμένων του ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Κώστας Νικολακόπουλος.

Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα,τα οποία για πολλοστή φορά καλούμαστε να σχολιάσουμε, παραμονές δύσκολων αγώνων σίγουρα δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

Το μόνο πραγματικό ενδιαφέρον της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αφορά τους δύσκολους αγώνες που έχει η ομάδα μας μπροστά της, και στους οποίους είναι στραμμένη όλη μας η προσοχή".

www.redplanet.gr/

"Πολλά γκολ και ασίστ ακόμα"

"Πολλά γκολ και ασίστ ακόμα"

Αποθέωση για το δίδυμο του θριάμβουΟι μεγάλοι πρωταγωνιστές του θριάμβου της Γαλλίας, Γιάννης Φετφατζίδης και Φραν Γέστε βρέθηκαν στο Red Store και υπέγραψαν αυτόγραφα. Δείτε τι είπαν για τη μεγάλη νίκη. 

Περίπου 200 άτομα περίμεναν τους Γέστε και Φέτφα στο Red Store για να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν τα απαραίτητα αυτόγραφα.
Και οι δύο παίκτες δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους, για το γεγονός ότι συνέβαλαν τα μέγιστα, στην επίτευξη της μεγάλης νίκης επί της Μαρσέιγ στο Champions League.

O Βάσκος σε δηλώσεις του υποσχέθηκε πολλές ασίστ και γκολ ακόμα με την φανέλα του Ολυμπιακού.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα και πήραμε ένα τόσο μεγάλο διπλό.

Έχω σκοπό να δώσω πολλές ασίστ και να πετύχω πολλά γκολ ακόμα, αλλά πάνω απ΄όλα συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά.

Αυτή την στιγμή το μόνο παιχνίδι που έχουμε στο μυαλό μας είναι αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου θέλουμε την νίκη για να φτάσουμε στην κορυφή. Μετά από αυτό θα σκεφτούμε την Άρσεναλ.



Θέλω να μείνω στην ομάδα, να δουλέψω με την ομάδα και όλοι μαζί να προσφέρουμε πολλά στην ομάδα".



Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους νέους παίκτες. Παράλληλα, υπογράμμισε πως όταν έβαλε το γκολ τρελάθηκε.

"Η ομάδα πήρε την νίκη, κοιτάμε μπροστά και θέλουμε να αντεπεξέλθουμε στα παιχνίδια που έχουμε. Το έψαχνα καιρό αυτό το γκολ και είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσει. Στην αρχή δεν το πίστεψα!



 
Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα, σε όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων. Αξίζουν μια ευκαιρία τα νέα παιδιά.


 
Το μόνο που κοιτάμε είναι το παιχνίδι με τον Αστέρα και μετά θα δούμε το παιχνίδι με την Άρσεναλ", είπε αρχικά και συμπλήρωσε μετά από ερώτηση για το αν φοβήθηκε ότι ήταν οφσάιντ στην φάση του γκολ: "Πέρασε για λίγο από το μυαλό μου όταν είδα τους Γάλλους να σηκώνουν τα χέρια, αλλά είδα τον επόπτη να έχει κάτω το σημαιάκι, σούταρα και μόλις έβαλα το γκολ τρελάθηκα".

 www.redplanet.gr/

Αρχίζει το ΝΒΑ!

Αρχίζει το ΝΒΑ!

26/11/2011
Αρχίζει το ΝΒΑ! 
Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για τη λήξη του lockout και την έναρξη του ΝΒΑ ήρθαν ιδιοκτήτες και ένωση παικτών! Μετά από συνάντηση που διήρκεσε 15 ώρες και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή.

Απομένει πλέον η έγκριση από τις γενικές συνελεύσεις των δύο ενώσεων, ιδιοκτητών και παικτών, για να αρχίσει η σεζόν πριν τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα καμπ των ομάδων θα ανοίξουν στις 9 Δεκεμβρίου και η κανονική περίοδος θα περιλαμβάνει 66 αγώνες για κάθε ομάδα.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ναυαγεί για τον Ολυμπιακό η περίπτωση απόκτησης του Τζορτζ Χιλ, ενώ ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το ΝΒΑ οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με ομάδες. Ανάμεσά τους οι Ντερόν Ουίλιαμς, Λαμάρ Όντομ, Τόνι Πάρκερ, Νικολά Μπατούμ, Ρόνι Τουριάφ, Μπορίς Ντιαό, Ταϊρίκ Έβανς, Ερσάν Ιλιάσοβα, Τιάγκο Σπλίτερ, Τζόρνταν Φάρμαρ, Γκόραν Ντράγκιτς, Τάι Λόσον, Ρούντι Φερνάντεθ, Σερζ Ιμπάκα, Τιμοφέι Μοζγκόφ, Μεχμέτ Οκούρ κ.α.

«Συμφωνήσαμε, υπήρξε αμοιβαία κατανόηση και απομένουν κάποιες εγκρίσεις που πρέπει να δοθούν, αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει και η σεζόν θα αρχίσει στις 25 Δεκεμβρίου», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν.

«Σκεφτήκαμε πως είναι προς όφελος και των δύο πλευρών να βρούμε μία λύση για να σώσουμε τη σεζόν και το άθλημα», τόνισε με τη σειρά του ο εκτελεστικός διευθυντής της ένωσης παικτών, Μπίλι Χάντερ.

Για να εγκριθεί η συμφωνία απαιτούνται 15 ψήφοι από τους 29 ιδιοκτήτες του ΝΒΑ (από τη στιγμή που οι Χόρνετς ανήκουν στη λίγκα, μέχρι να βρεθεί αγοραστής), ενώ η ένωση παικτών χρειάζεται απλώς την πλειοψηφία των ψήφων από τα 430 μέλη της.

www.sport-fm.gr/

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ

26/11/2011

Veciti derbi και η Σερβία στα δυο! Ο κόσμος... παγωμένος, ωστόσο Ερυθρός Αστέρας και Παρτίζαν ξέρουν να ζεσταίνουν το Βελιγράδι!
Πέρσι, κανείς στη Σερβία δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια των φιλάθλων, το Βελιγράδι μύριζε μπαρούτι, χιλιάδες αστυνομικοί περιφρουρούσαν το «Μαρακανά» αρκετές ημέρες πριν την έναρξη του ματς, ο Αρχιεπίσκοπος καλούσε τους φιλάθλους να μην παρεκτραπούν και η Κυβέρνηση της χώρας,... υποσχόταν φυλακή! Κάθε χρόνο τα ντέρμπι προκαλούν αναβρασμό στη χώρα, βλέπετε το 85% των οπαδών στηρίζει τα δυο κλαμπ, ωστόσο το περσινό είχε κάτι το... ιδιαίτερο, έναν γκολκίπερ εξαιτίας του οποίου είχε αναβληθεί και το ματς στη Γένοβα ανάμεσα στην Ιταλία και τη Σερβία. Η μεταγραφή του Γκόραν Στοΐκοβιτς στην Παρτιζάν προκάλεσε την έκρηξη των «ερυθρόλευκων», αφού αισθάνθηκαν προδομένοι από την απόφασή του. Ήταν τα λόγια του «Ποτέ στην Παρτιζάν» και «το αίμα μου είναι ερυθρόλευκο» λίγους μήνες πριν την μεταγραφή, όμως στην πράξη ο Σέρβος κοίταξε το επαγγελματικό του συμφέρον...

«Ξενερωμένο» ντέρμπι

Πολλά όμως μεσολάβησαν τον τελευταίο χρόνο, οπαδοί του Αστέρα και της Παρτίζαν είναι πιο... ήρεμοι, τα επεισόδια σταμάτησαν, όμως πολύ περισσότερο, ο κόσμος... ξενέρωσε. Ναι, ξενέρωσε για το γεγονός πως η Σερβία δεν μπορεί να βρεθεί στο EURO, πως το επίπεδο των ομάδων τους είναι χαμηλό και πως στην Ευρώπη κάνουν μια... τρύπα στο νερό! Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις! Και αν στο Καραϊσκάκη το προηγούμενο Σάββατο δεν έπεφτε καρφίτσα, στο Μαρακανά ζήτημα αν θα βρεθούν 20.000-25000 και το παράδοξο είναι πως εκεί επιτρέπονται οι μετακινήσεις οπαδών!
Εσωτερική βεντέτα και... ξήλωμα!

Η διάθεση των εισιτηρίων προχωρά με χαμηλούς ρυθμούς, και στην Παρτίζαν δεν βλέπουν με καλό μάτι το ντέρμπι. Βλέπετε, οι εσωτερικές έριδες (φήμες λένε πως όλα ξεκίνησαν από τη δολοφονία ενός οπαδού πριν λίγους μήνες) έχουν φέρει διασπάσεις στους οργανωμένους και οι «Αλκατράζ» με τους «Zabranjenih» έχουν φροντίσει να είναι σε διαφορετικές κερκίδες και ανάμεσά τους να βρίσκεται... αστυνομία!!! Δεν θα βρίσκονται περισσότεροι από 3000 οπαδοί της Παρτίζαν στο γήπεδο και στο νότιο μέρος που θα κάθονται οι «Zabranjenih» έχουν ξηλωθεί τα καθίσματα από τους ιθύνοντες του σταδίου για να μην υπάρξουν επεισόδια!

Νίκη για να μείνει ζωντανός!
Τέσσερις πόντους πίσω από την Παρτιζάν βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας και η νίκη στο σημερινό ματς είναι μονόδρομος! Αυτό άλλωστε τόνισε και ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, ο οποίος βλέπει την ομάδα του την τελευταία τριετία να μην μπορεί να σπάσει την κυριαρχία των «ασπρόμαυρων». Οι φιλοξενούμενοι για ακόμα μια σεζόν είναι πιο ομάδα, όμως χωρίς τα αστέρια τους, Κλέο, Πέτροβιτς, Σάβιτς, Φέισα απέδειξαν πως μόνο εντός Σερβίας μπορούν να εκπληρώσουν τους στόχους τους!
Veciti derbi και η Σερβία στα δυο! Ο κόσμος... παγωμένος, ωστόσο Ερυθρός Αστέρας και Παρτίζαν ξέρουν να ζεσταίνουν το Βελιγράδι! Το gazzetta.gr αναλύει με αριθμούς το ιστορικό ντέρμπι των Βαλκανίων!
Πέρσι, κανείς στη Σερβία δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια των φιλάθλων, το Βελιγράδι μύριζε μπαρούτι, χιλιάδες αστυνομικοί περιφρουρούσαν το «Μαρακανά» αρκετές ημέρες πριν την έναρξη του ματς, ο Αρχιεπίσκοπος καλούσε τους φιλάθλους να μην παρεκτραπούν και η Κυβέρνηση της χώρας,... υποσχόταν φυλακή! Κάθε χρόνο τα ντέρμπι προκαλούν αναβρασμό στη χώρα, βλέπετε το 85% των οπαδών στηρίζει τα δυο κλαμπ, ωστόσο το περσινό είχε κάτι το... ιδιαίτερο, έναν γκολκίπερ εξαιτίας του οποίου είχε αναβληθεί και το ματς στη Γένοβα ανάμεσα στην Ιταλία και τη Σερβία. Η μεταγραφή του Γκόραν Στοΐκοβιτς στην Παρτιζάν προκάλεσε την έκρηξη των «ερυθρόλευκων», αφού αισθάνθηκαν προδομένοι από την απόφασή του. Ήταν τα λόγια του «Ποτέ στην Παρτιζάν» και «το αίμα μου είναι ερυθρόλευκο» λίγους μήνες πριν την μεταγραφή, όμως στην πράξη ο Σέρβος κοίταξε το επαγγελματικό του συμφέρον...

«Ξενερωμένο» ντέρμπι

Πολλά όμως μεσολάβησαν τον τελευταίο χρόνο, οπαδοί του Αστέρα και της Παρτίζαν είναι πιο... ήρεμοι, τα επεισόδια σταμάτησαν, όμως πολύ περισσότερο, ο κόσμος... ξενέρωσε. Ναι, ξενέρωσε για το γεγονός πως η Σερβία δεν μπορεί να βρεθεί στο EURO, πως το επίπεδο των ομάδων τους είναι χαμηλό και πως στην Ευρώπη κάνουν μια... τρύπα στο νερό! Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις! Και αν στο Καραϊσκάκη το προηγούμενο Σάββατο δεν έπεφτε καρφίτσα, στο Μαρακανά ζήτημα αν θα βρεθούν 20.000-25000 και το παράδοξο είναι πως εκεί επιτρέπονται οι μετακινήσεις οπαδών!
Εσωτερική βεντέτα και... ξήλωμα!

Η διάθεση των εισιτηρίων προχωρά με χαμηλούς ρυθμούς, και στην Παρτίζαν δεν βλέπουν με καλό μάτι το ντέρμπι. Βλέπετε, οι εσωτερικές έριδες (φήμες λένε πως όλα ξεκίνησαν από τη δολοφονία ενός οπαδού πριν λίγους μήνες) έχουν φέρει διασπάσεις στους οργανωμένους και οι «Αλκατράζ» με τους «Zabranjenih» έχουν φροντίσει να είναι σε διαφορετικές κερκίδες και ανάμεσά τους να βρίσκεται... αστυνομία!!! Δεν θα βρίσκονται περισσότεροι από 3000 οπαδοί της Παρτίζαν στο γήπεδο και στο νότιο μέρος που θα κάθονται οι «Zabranjenih» έχουν ξηλωθεί τα καθίσματα από τους ιθύνοντες του σταδίου για να μην υπάρξουν επεισόδια!

Νίκη για να μείνει ζωντανός!
Τέσσερις πόντους πίσω από την Παρτιζάν βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας και η νίκη στο σημερινό ματς είναι μονόδρομος! Αυτό άλλωστε τόνισε και ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, ο οποίος βλέπει την ομάδα του την τελευταία τριετία να μην μπορεί να σπάσει την κυριαρχία των «ασπρόμαυρων». Οι φιλοξενούμενοι για ακόμα μια σεζόν είναι πιο ομάδα, όμως χωρίς τα αστέρια τους, Κλέο, Πέτροβιτς, Σάβιτς, Φέισα απέδειξαν πως μόνο εντός Σερβίας μπορούν να εκπληρώσουν τους στόχους τους!


 Ο ALEX WEB RADIO/TV KAI OΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!
 ΑLEX WEB RADIO/TV

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ


Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ
26/11/2011


Ποδοσφαιρικη πανδαισια στα γηπεδα ολης της Ευρωπης και ο ALEX WEB RADIO/TV σας παρουσιαζει το Ευρωπαικο προγραμμα των αναμετρησεων του Σαββατοκυριακου
                                                         
                                                            PRIMIERA DIVIZION

                                                                            SERIE A
                                                           

                                                              JUPILER LEAGUE

                                                               

                                                                       BUNDESLIGA
                                                      

                                                              PREMIER LEAGUE
                                                                
                                                                LIGA ZON SAGRES

                                                                   
                                                                    EREDEVISIE

                                                                 


ALEX WEB RADIO/TV

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ

Δειτε τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα για την 11η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE

26/11/2011












ALEX WEB RADIO/TV

«Παιχνίδι» με Καμενί!

«Παιχνίδι» με Καμενί!

26/11/2011
«Παιχνίδι» με Καμενί! 
Έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα και να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού εμφανίζεται ο Κάρλος Καμενί. Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε επαφή με τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα, ο οποίος παραχωρείται από την Εσπανιόλ.

Η ισπανική ομάδα δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του 27χρονου γκολκίπερ, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους». Μέχρι στιγμής η διοίκηση δεν έχει αναφέρει τίποτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα ο Καμενί να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Το συγκεκριμένο θέμα δεν πρόκειται να επηρεάσει την παρουσία του Μπάλας Μέγιερι στην «ερυθρόλευκη» εστία, αφού το τεχνικό επιτελείο θεωρεί ότι είναι στο χέρι του νεαρού πορτιέρο να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα της ομάδας. Όσον αφορά τον Καμενί, τη φετινή σεζόν δεν έχει παίξει σε κάποιο ματς με τη φανέλα της Εσπανιόλ.

www.sport-fm.gr/

Αγκαλιά με τον Χιλ!

Αγκαλιά με τον Χιλ!

26/11/2011
Αγκαλιά με τον Χιλ! 
Μία ανάσα από την απόκτηση του Τζορτζ Χιλ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εξασφάλισε το «ναι» της διοίκησης της ΚΑΕ για την ενίσχυση με έναν παίκτη από το ΝΒΑ και επελέγη ο 25χρονος (1,88μ.) γκαρντ, που θα υπογράψει για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά θα αποχωρήσει αν το lockout λήξει νωρίτερα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χτυπήσει και την πόρτα του Χοσέ Καλντερόν, αλλά ο Ισπανός γκαρντ ζήτησε διορία και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να περιμένει. Στόχος είναι ο Χιλ να έρθει άμεσα στην Ελλάδα και να αγωνιστεί ακόμη και κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την Πέμπτη για την Ευρωλίγκα.

Ο Τζορτζ Χιλ, ένας ολοκληρωμένος γκαρντ που μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις «1» και «2», με καλή ισορροπία σε οργανωτικά και εκτελεστικά καθήκοντα, καλός σουτέρ και συνεπής αμυντικός, δεσμεύεται με συμβόλαιο από τους Πέισερς, ομάδα της γενέτειράς του, Ιντιανάπολις, από τον Ιούνιο. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Ιντιάνα και το 2008 επελέγη από τους Σπερς στο νούμερο 26 του ντραφτ. Στην ομάδα του Τέξας αγωνίστηκε και στα τρία χρόνια της μέχρι τώρα θητείας του στο ΝΒΑ, αλλά είχε περιορισμένο χρόνο λόγω της παρουσίας των Πάρκερ και Τζινόμπιλι στα γκαρντ. Ο Χιλ σε 231 ματς της κανονικής περιόδου έχει 9,9 πόντους (81,2% στις βολές, 45,3% στα σουτ και 37,8% στα τρίποντα), 2,4 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 24,6 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Σε 20 εμφανίσεις στα play offs έχει 11,3 πόντους (85,1% στις βολές, 42,2% στα σουτ και 34,6% στα τρίποντα), 3,5 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 30,4 λεπτά κατά μέσο όρο.

Την περασμένη σεζόν είχε σε 76 ματς της κανονικής περιόδου 11,6 πόντους (86,3% στις βολές, 45,3% στα σουτ, 37,7% στα τρίποντα), 2,6 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ σε 28,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και σε 76 εμφανίσεις. Σε έξι ματς των play offs είχε 11,7 πόντους (86,7% στις βολές, 40% στα σουτ, 26,7% στα τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 1,5 κλέψιμο σε 31,5 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο Ολυμπιακός ίσως να μην αρκεστεί στην απόκτηση του Τζορτζ Χιλ, αφού υπάρχει σκέψη για την απόκτηση ενός ακόμη ΝΒΑερ, που θα αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Ο Τούρκος Ενές Καντέρ και ο ομογενής Κώστας Κουφός (που δεν πιάνουν θέση ξένου) είναι στα υπόψη. Πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τον Ολυμπιακό είναι οι Ματ Χάουαρντ και Μάρκο Κέσελ.

www.sport-fm.gr/

Kλόπ: Το πιό κρίσιμο ματς

Kλόπ: Το πιό κρίσιμο ματς

25/11/2011
Ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς χαρακτήρισε το επερχόμενο ντέρμπι με τη Σάλκε ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλόπ.

«Ενόψει αυτού του παιχνιδιού, η αδρεναλίνη είναι αρκετά μεγάλη. Είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε άμεσα σε αυτό το παιχνίδι μετά την ήττα από την Άρσεναλ. Είναι το παιχνίδι της σεζόν για εμάς», είπε αρχικά στο επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής της Μπουντεσλίγκα.

«Όποιος δεν έχει παίξει στο παρελθόν σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πραγματικά θα είναι ευχαριστημένος που θα λάβει μέρος για πρώτη φορά. Οι οπαδοί μας πεθαίνουν για να πάρουμε τη νίκη στο γήπεδό μας», είπε ο Κλοπ.
 
www.thrylos.gr/

Οι Βρετανοί επιμένουν για Μήτρογλου, Τάτο και Ρέιντζερς

Οι Βρετανοί επιμένουν για Μήτρογλου, Τάτο και Ρέιντζερς

25/11/2011
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΝΕΟΣυνέχεια στο Σκωτσέτζικο ενδιαφέρον από την πλευρά της Ρέιντζερς για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου αλλά και του Ανδρέα Τάτου τους οποίους έχουν παρακολουθήσει από κοντά σκάουτερ της ομάδας.

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως για τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού που αγωνίζονται δανεικοί στον Ατρόμητο , υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους Σκωτσέζους και μάλιστα κοστολογούν τον Κώστα Μήτρογλου με 2,3 εκ. ευρώ , ποσό που θεωρούν ότι δεν είναι απαγορευτικό για την ομάδα της Γλασκόβης.
Αναφορά έγινε και στο σενάριο ανταλλαγής με τον Άλαν ΜακΓκρέγκορ τον τερματοφύλακα της Ρέιντζερς για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός…

www.olympiacos24.gr/

Περικοπές σε Ντιόγκο

Περικοπές σε Ντιόγκο

Η επιστροφή του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν θα δεχτεί ο παίκτης μείωση στις απολαβές του.
Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου στην Σάντος εκπνέει τον Γενάρη, με τον παίκτη να επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε γενικές γραμμές έχει καλή άποψη για τον λάτιν επιθετικό, ωστόσο ακόμα δεν έχει εισηγηθεί επίσημα στην ΠΑΕ για το αν θέλει τον παίκτη πίσω.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες, όταν ανοίξει για τα καλά το κεφάλαιο Ντιόγκο. Ωστόσο, όπως γράφει η εφημερίδα "Γαύρος" για να γυρίσει ο παίκτης θα πρέπει πρώτα να δεχτεί μείωση στις ετήσιες απολαβές του.

Πρόκειται για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς αμείβεται με περίπου 2.000.000 ευρώ τον χρόνο και τους Μιραλάς και Μέλμπεργκ να ακολουθούν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ο λάτιν επιθετικός είναι διατεθειμένος να δεχτεί κάποια μείωση, καθώς αυτό που έχει θέσει ως προτεραιότητα είναι να παίξει και πάλι καλό ποδόσφαιρο με την φανέλα του Ολυμπιακού.  

www.redplanet.gr/