ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Αν δεν παίξει o Άρης, θα χάσει το ματς στα χαρτιά

Αν δεν παίξει o Άρης, θα χάσει το ματς στα χαρτιά
  22 Οκτωβρίου 2010
Ο προπονητής του Άρη, Σάρον Ντρούκερ και ο φόργουορντ, Άντονι Τάκερ, μίλησαν για το ματς κόντρα στους ερυθρόλευκους, με τον παίκτη των κιτρινόμαυρων να τονίζει πως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Αν δεν αγωνιστoύν το Σάββατο (23/10, 17:00) οι Θεσσαλονικείς κόντρα στους Πειραιώτες, τότε θα χάσουν το ματς στα χαρτιά, καθώς θα υπάρξουν κυρώσεις.
Αν δεν παίξει o Άρης, θα χάσει το ματς στα χαρτιά
Το Πρωτάθλημα της Α1 αναμένεται να ξεκινήσει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει στην Θεσσαλονίκη τον Άρη (17:00, Novasports 3). Oι Έλληνες παίκτες των κιτρινόμαυρων, μέχρι στιγμής, κρατάνε στάση υπέρ του ΠΣΑΚ και θέλουν να συνεχιστεί η απεργία, ενώ οι ξένοι δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν κανονικά το "παρών" στην αναμέτρηση. Στο ενδεχόμενο που οι Θεσσαλονικείς αποφασίσουν να μην αγωνιστούν στο παιχνίδι, τότε θα χάσουν το ματς στα χαρτιά και σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ, όσες ομάδες δεν παίξουν στην πρεμιέρα, θα δεχτούν αφαίρεση έως και έξι βαθμών.

Ίβκοβιτς: "Έχουμε μείνει πίσω"

Ίβκοβιτς: "Έχουμε μείνει πίσω"
22 Οκτωβρίου 2010
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο φόργουορντ Ματ Νίλσεν, μίλησαν για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (23/10) με αντίπαλο τον Άρη (17:00, Νovasports) στο Αλεξάνδρειο, για την πρεμιέρα της Α1, με τον "Ντούντα" να τονίζει πως χρειάζεται η ομάδα του το παιχνίδι αυτό για αγωνιστικούς λόγουες, καθώς έχει μείνει πίσω σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκας.
Ίβκοβιτς: "Έχουμε μείνει πίσω"
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται κανονικά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, η ομάδα θα δώσει κανονικά το "παρών" στο Αλεξάνδρειο", για την αυλαία της Α1. Βάση προγράμματος, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (23/10) στην Θεσσαλονίκη τον Άρη (17:00, Novasports 3), αλλά παραμένει άγνωστo αν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι οι παίκτες των "κιτρινόμαυρων", καθώς δείχνουν μέχρι στιγμής την διάθεση να σταθούν στο πλευρό του ΠΣΑΚ και να συνεχίσουν να λαμβάνουν μέρος στην απεργία

Στην "μάχη" του πρωταθλήματος

Στην "μάχη" του πρωταθλήματος

  22/10/2010

Το Σάββατο το αντρικό τμήμα του Ολυμπιακού ξεκινάει τις υποχρεώσεις του και στο πρωτάθλημα της Α1 και αυτό που θέλει ο Θρύλος είναι να διατηρήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα. Έτσι με ανεβασμένη ψυχολογία από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ επί του Παναθηναϊκού, οι παίκτες του τεχνικού Φλάβιο Γκουλινέλι υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη "Μελίνα Μερκούρη" στις 19:30.

Το θετικό είναι πως ο κόουτς του Θρύλου μπορεί να υπολογίζει κανονικά όλους τους αθλητές, αφού δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Μάλιστα και ο Ζέκοφ επέστρεψε από την Βουλγαρία την Παρασκευή και έχει τεθεί στη διάθεση του τεχνικού των "ερυθρολεύκων".

Πρεμιέρα με... ερωτηματικό!

Πρεμιέρα με... ερωτηματικό!

  22/10/2010 - 23:43

Η αποστολή του Ολυμπαικού το βράδυ της Παρασκευής ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (17:00 Live στο Red24.gr). Παρόλα αυτά όμως κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά θα γίνει η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, εξαιτίας της απεργίας που έχουν ανακοινώσει οι παίκτες.

Πάντως οι "ερυθρόλευκοι" από την πλευρά τους έχουν βγάλει ανακοίνωση με την οποία τονίζουν ότι θα "κατέβουν" κανονικά στο ματς στην Θεσσαλονίκη, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ποιά θα είναι η στάση των παικτών του Άρη.

Αργεί το ντέρμπι


23/10/2010

Αργεί το ντέρμπι

Να μην έχουν το μυαλό τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τονίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αφού πριν το «αιώνιο» ντέρμπι προέχουν δύο ματς με Άρη και Ηλιούπολη για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο αντίστοιχα. Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών αλλά και ο Ερνέστο Βαλδέρδε θέλουν να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας προσγειωμένους και για αυτό το λόγο τους τονίζουν πως το μόνο πράγμα που πρέπει να έχουν στο νου τους είναι το παιχνίδι απέναντι στο συγκρότημα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ την Κυριακή και μετά από αυτό το παιχνίδι για το Κύπελλο αφού δεν θέλουν να πέσουν και φέτος θύμα έκπληξης όπως πέρσι στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

"Όλα θα πάνε καλά..."

"Όλα θα πάνε καλά..."

  22/10/2010 

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ανάμεσα στην αστυνομία και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός. Μάλιστα από την πλευρά του Θρύλου μίλησε ο Δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:

"Πιστεύουμε ότι με τα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν όλα θα πάνε καλά και θα προστατευθεί η αποστολή του Ολυμπιακού για να κυλήσει ομαλά το ντέρμπι.

Η κουβέντα έγινε σε καλό κλίμα και συμφωνήσαμε σε όλα. Αν τηρηθούν τα μέτρα και η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της, θα δούμε ένα καλό παιχνίδι από πλευράς ασφάλειας".

Είκοσι άτομα στο ΟΑΚΑ

Είκοσι άτομα στο ΟΑΚΑ

22/10/2010

Βρέθηκε λύση σχετικά με την παρουσία της διοίκησης του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 30 του μηνός. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε οι διοικούντες την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ να παρακολουθήσουν το ματς από το μπουθ της θύρας 25, το οποίο βρίσκεται πάνω από τα δημοσιογραφικά.

Μάλιστα θα βρεθούν 20 άτομα του Ολυμπιακού και το ίδιο πρόκειται να συμβεί και στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, στην αναμέτρηση του Θρύλου με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη.

λλαγή στο πρόγραμμα της Super League, ελέω των Δημοτικών Εκλογών

Το Σάββατο (6/11) με τον Πανιώνιο
  22 Οκτωβρίου 2010




Αλλαγή στο πρόγραμμα της Super League, ελέω των Δημοτικών Εκλογών τις δύο Κυριακές 7 και 14 Νοεμβρίου.

Επιλογές Βαλβέρδε ενόψει Άρη


Επιλογές Βαλβέρδε ενόψει Άρη
Με αγωνία περιμένει ο 46χρονος προπονητής του Ολυμπιακού την Σαββατιάτικη προπόνηση προκειμένου να δει αν είναι σε θέση να αγωνιστούν οι Γιάννης Φετφατζίδης και Μάρκο Πάντελιτς κόντρα στον Άρη. Ο Βάσκος τεχνικός δεν θέλει να σκέφτεται ότι οι δύο προαναφερθέντες θα τεθούν εκτός μάχης για την επικείμενη συνάντηση για την 7η αγωνιστική της Super League. Παρ' όλα αυτά είναι αναγκασμένος από τώρα να προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και το Κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης" είναι προ... των πυλών. Τόσο ο Γιάννης Φετφατζίδης όσο και ο Μάρκο Πάντελιτς έχουν πρόβλημα στο αριστερό γόνατο με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους να κρίνεται αμφίβολη.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους διαιτητές της 7ης αγωνιστικής

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους διαιτητές της 7ης αγωνιστικής 

22/10/2010

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους διαιτητές της 7ης αγωνιστικής Ο Μήτσιος πάει Καραϊσκάκη
Το www.sport-fm.gr ανοίγει ξανά το αρχείο του και σας παρουσιάζει και αυτή την αγωνιστική τα… πάντα όλα για τους διαιτητές του Σαββατοκύριακου.

Το ρίσκο της ΚΕΔ με Σιδηρόπουλο, Μήτσιο στα δύο ντέρμπι, την πλούσια προϊστορία του Καλόπουλου με Ατρόμητο και Ξάνθη, τα «φάλτσα» του Κωνσταντινέα στα ματς της Λάρισας, την επιστροφή του Χαραλαμπίδη από τιμωρία και πολλά άλλα πικάντικα…


ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (Ατρόμητος – Skoda Ξάνθη)

Με τον Δημήτρη Καλόπουλο συμβαίνει το εξής εντυπωσιακό: Αυτή είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του που θα σφυρίξει αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Οι τρεις προηγούμενες όμως, ήταν όλες με την Ξάνθη γηπεδούχο. Θυμίζουμε: Ξάνθη-Ατρόμητος 2-1 (2009-2010), Ξάνθη-Ατρόμητος 0-1 (2007-2008) και Ξάνθη-Ατρόμητος 1-0 (2005-2006). Τη φετινή σεζόν έχει ήδη διευθύνει τρία παιχνίδια και σε κανένα δεν έχει κερδίσει ο γηπεδούχος: Ολυμπιακός Β.-Εργοτέλης 0-1, Λάρισα-Κέρκυρα 1-1 και Εργοτέλης-ΠΑΟ 1-4. Ας θυμηθούμε το πλούσιο παρελθόν του Θεσσαλονικιού ρέφερι με τον Ατρόμητο και την Ξάνθη:

Πρόγραμμα Τηλεοπτικών Μεταδόσεων-Προγραμμα 7ης αγωνιστικης

Οι παρακάτω μεταδόσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα 23/10/201


Η προϊστορία των αγώνων

Η προϊστορία των αγώνων 

23/10/2010

  Δύο σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, αφού την Κυριακή η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ολυμπιακός τον Ευρωπαίο Άρη.

Superleague - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παίρνει φωτιά το… Κορδελιό!
23/10/2010
 
Superleague, το πρώτο… αίμα!

Καλές οι «δύσκολες έξοδοι», καλές οι «παραστάσεις μπροστά στο κοινό τους», αλλά είναι ώρα για ντέρμπι!

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός «βγάζουν τα μαχαίρια» στο ΟΑΚΑ, Ολυμπιακός και Άρης συγκρούονται στο «Καραϊσκάκη» και Ολυμπιακός Βόλου με Λάρισα… κόβουν στη μέση τη Θεσσαλία!

Τώρα, μάλιστα, ανάβει το γλέντι…

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Απαλλάχθηκε ο Μώραλης

Απαλλάχθηκε ο Μώραλης
22/10/2010
















ΑΘΩΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ...Οπως ανακοίνωσε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης απαλάχθηκε των κατηγοριών που του είχε απαγγελθεί από τον εισαγγελέα για τις δηλώσεις του παράγοντα της ομάδας του Πειραιά για τον διαιτητή του αγώνα με τον Ηρακλή, κ. Σταθόπουλου: "Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, την εξής απόφαση: Με την υπ΄αριθμ. 329/21-10-2010 απόφασή της παύει οριστικά την πειθαρχική δίωξη κατά του Ιωάννη Μώραλη, Δ’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για το πειθαρχικό παράπτωμα της παραβίασης των Άρθρων 14 παρ.3 και 4 και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

Και ξαφνικά αγωνία για τρεις!

Και ξαφνικά αγωνία για τρεις!
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 22/10/2010

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΙΕΡΑ, ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣΚι ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά στον Ολυμπιακό, ξαφνικά τρεις παίκτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Και δεν μιλάμε για οποιουσδήποτε αλλά τους Ριέρα, Φετφατζίδη και Πάντελιτς.

Για τον Σέρβο το πρόβλημα ήταν γνωστό από χθες. Ο γιατρός τον είδε και το πρωί και θεώρησε σκόπιμο να του κάνει και μια μαγνητική τομογραφία για να είναι βέβαιος ότι δεν έχει κάτι σημαντικό.

Ο Ριέρα σήμερα ένιωσε ενοχλήσεις στο μετατάρσιο και φυσικά το ιατρικό τιμ, έστειλε για περαιτέρω εξετάσεις και τον Ισπανό.

Η νέα… κεραμίδα ήταν ο Φετφατζίδης. Ο νεαρός άσος χτύπησε στη σημερινή προπόνηση και μετέβη κι αυτός στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Η αγωνία είναι μεγάλη και για τον Αρη, αλλά και για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Συνάντηση Μαρινάκη με Φετφατζίδη

Συνάντηση Μαρινάκη με Φετφατζίδη

 
22 Οκτωβρίου 2010 
Συνάντηση έγινε την Πέμπτη ανάμεσα στον Ε. Μαρινάκη και τον Γ. Φετφατζίδη (συνοδεία και του πατέρα του), στην οποία ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είπε στο μικρό ότι τον πιστεύει και ότι θα πρέπει να συνεχίζει να δουλεύει σκληρά.
Συνάντηση Μαρινάκη με Φετφατζίδη
Είναι δεδομένο ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης αποτελεί το πρόσωπο της φετινής σεζόν, καθώς με τα κατορθώματά του τόσο με την ερυθρόλευκη φανέλα όσο και προσφάτως με την Εθνική ομάδα έχει κλέψει τις εντυπώσεις και λογικό είναι άπαντες να ασχολούνται μαζί του. Σαφώς και έχουν γραφτεί υπερβολές, σαφώς και έχει γίνει υπερέκθεση του 20χρονου άσου από το σύνολο των ΜΜΕ, αλλά σε μια χώρα που ψάχνουμε με την σφεντόνα τα αυθεντικά ταλέντα, η ομαδική παράκρουση είναι κάτι σαν αναγκαίο κακό. Άλλωστε, το πρωτόγνωρο φέρνει και την ανάλογη αντίδραση...

Από την πλευρά του πάντως ο Ολυμπιακός, θέλει να κρατήσει προσγειωμένο τον ποδοσφαιριστή, διότι σε περίπτωση που πάρουν τα μυαλό του αέρα και ξεφύγει, τότε ζημιωμένες θα βγουν και οι δυο πλευρές, αλλά πρωτίστως ο ίδιος ο παίκτης. Η ομάδα υπήρχε και πριν τον Φετφατζίδη, θα υπάρχει και μετά απ' αυτόν, όμως είναι κρίμα να πάει στράφι ένας τέτοιος παίκτης. Για το λόγο αυτό, ο Ευάγγελος Μαρινάκης συναντήθηκε την Πέμπτη με το νεαρό άσο και τον πατέρα του, ούτως ώστε να ειπωθούν ορισμένα πράγματα και να αντιληφθεί ο "Φέτφα" ότι η ταπεινότητα μόνο καλό του κάνει και τον κρατάει στον σωστό δρόμο.

Δεν θα κάτσει δίπλα σε Πατέρα

Δεν θα κάτσει δίπλα σε Πατέρα 
21 Οκτωβρίου 2010 19:39
Ο Ευάγγελος Μαρινάκης, είναι αποφασισμένος να δώσει το "παρών" στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και δεν θα κάτσει δίπλα στον Νικόλα Πατέρα, παρά την δημόσια πρόσκληση που του έκανε ο πρόεδρος των "πρασίνων".
Δεν θα κάτσει δίπλα σε Πατέρα
Για την 8η αγωνιστική της Superlegue, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Καλογρέζα (19:30, Nova). Ο Ευάγγελος Μαρινάκης, είναι αποφασισμένος να δώσει κανονικά το "παρών" στο ΟΑΚΑ, δίχως να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο τρόπος κατά τον οποίο θα φτάσει στο στάδιο.

Γιατί ο Βαλβέρδε έχει σκεφτεί Ούρκο βασικό

Γιατί ο Βαλβέρδε έχει σκεφτεί Ούρκο βασικό 
Επιμέλεια: O Eρυθρός Κατάσκοπος
21 Οκτωβρίου 2010


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει καταλήξει στο να χρησιμοποιήσει ως βασικό τερματοφύλακα στο παιχνίδι με τον Άρη τον Ούρκο Πάρντο, αντί του Αντώνη Νικοπολίδη.
Γιατί ο Βαλβέρδε έχει σκεφτεί Ούρκο βασικό
Έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία ο Βαλβέρδε και έχει προσανατολιστεί εδώ και κάμποσο καιρό προς την κατεύθυνση να δώσει ευκαιρία σε μία σειρά αγώνων στον Ούρκο Πάρντο κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Έμειναν μόνο 600 εισιτήρια

Έμειναν μόνο 600 εισιτήρια
  21 Οκτωβρίου 2010  


Έμειναν μόλις 600 εισιτήρια για το ματς της Κυριακής (24/1) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Άρη. Όποιος προλάβει, πρόλαβε, καθώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση.
Έμειναν μόνο 600 εισιτήρια
Για την 7η αγωνιστική της Superleague, o Oλυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (24/10) τον Άρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (20:30, NET) και ο κόσμος των ερυθρολεύκων αναμένεται να γεμίσει το φαληρικό γήπεδο.

Άμυνα-«μπετόν» ο Ολυμπιακός

Άμυνα-«μπετόν» ο Ολυμπιακός

Άμυνα-«μπετόν» ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Ελλάδα, έχοντας την καλύτερη διαφορά τερμάτων(+10), την καλύτερη επίθεση(13 γκολ), και παθητικό μόλις 3 γκολ.

Η Ισπανική «Marca» κάνοντας ρεπορτάζ σχετικά με το αμυντικογενές σχήμα της Ρεάλ του Μουρίνιο αναφέρθηκε στις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης, στις οποίες συγκαταλέγεται και του Ολυμπιακού.

Σέρβος «Κακά» για Ολυμπιακό (Videos!)

Σέρβος «Κακά» για Ολυμπιακό (Videos!)


Σέρβος «Κακά» για Ολυμπιακό (Videos!)

Ο 16χρονος Σέρβος της Παρτιζάν και βασικό στέλεχος των μικρών εθνικών της χώρας του, Λούκας Στογιάνοβιτς,  είναι ο πόθος του Ολυμπιακού. Δείτε τον!

"Θέλω γρήγορο γκολ με Άρη"

"Θέλω γρήγορο γκολ με Άρη"

  21/10/2010 

Ο τεχνικός του Θρύλου, Ερνέστο Βαλβέρδε, στην προπόνηση της Πέμπτης ζήτησε από τους παίκτες του να παίζουν γρήγορα την μπάλα και παράλληλα τους τόνισε ότι το γρήγορο γκολ στο ματς με τον Άρη, είναι το... κλειδί για τη νίκη:

"Να βάλουμε γρήγορα γκολ. Έτσι θα μας φύγει το άγχος και θα αντιμετωπίσουμε μετά πιο άνετα τον αγώνα. Είναι βασικό να δείξουμε καλό πρόσωπο και να νικήσουμε".

Ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού θεωρεί πολύ σημαντική την αναμέτρηση με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, καθώς είναι η τελευταία πριν από το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Για αυτό ο Βαλβέρδε θέλει τη νίκη έτσι ώστε η ομάδα να πάει με πολύ καλή ψυχολογία στο ΟΑΚΑ και να συνεχίσει το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα.

«Ψάχνουν άλλους τρόπους να μας χτυπήσουν»

«Ψάχνουν άλλους τρόπους να μας χτυπήσουν» 

21/10/2010

«Ψάχνουν άλλους τρόπους να μας χτυπήσουν» .
Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους εκπροσώπου των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» στάθηκε σε ό,τι προηγήθηκε του αγώνα με την SKODA Ξάνθη και τα εισιτήρια της αναμέτρησης. «Δεν μπορούν να μας χτυπήσουν αγωνιστικά και ψάχνουν άλλους τρόπους», τόνισε.

EUROPA LEAGUE (videos)


Η Πόρτο ήταν εντυπωσιακή στο "Ινονού", καθώς στο 44' έχασε με κόκκινη κάρτα τον Μάικον, όμως κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 χάρη στο γκολ του Φαλκάο και τα δύο του Χουλκ. Μάλιστα στο 89' αποβλήθηκε και ο Φερνάντο, ενώ στο 92' μείωσε ο Μπομπό.

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα στο "Ρέντζο Μπαρμπέρα" με 3-0 επί της Παλέρμο. Δύο γκολ πέτυχε ο Ντουμπιά και ένα ο Βάγκνερ Λοβ, ο οποίος είχε χάσει και πέναλτι (στο 0-0), ενώ για τους Ιταλούς αποβλήθηκε ο Χαβιέρ Παστόρε στο 74'.

Δύο γκολ πέτυχε και ο Λίεντσον στην νέα άνετη νίκη της Σπόρτινγκ επί της Γάνδης με 5-1, ενώ η Στουτγκάρδη επικράτησε με 1-0 της Χετάφε με σκόρερ τον Μαρικά.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να πάρει σπουδαία ισοπαλία με 1-1 στο Ντόρτμουντ, χάρη σε γκολ του Σαντόμ στο 87'.

Η Ζενίτ επικράτησε με 2-0 της Χάιντουκ στην Αγία Πετρούπολη με τέρματα των Μπουχαρόβ και Ντάνι, έτσι φαντάζει... αγκαλιά με την 1η θέση στον όμιλο της ΑΕΚ.

Στον όμιλο του Άρη, την 1η της νίκη πήρε η Ατλέτικο επικρατώντας με 3-0 της Ρόζενμποργκ, έχοντας σκόρερς τους Ντιέγκο Γκοντίν, Σέρχιο Αγκουέρο και Ντιέγκο Κόστα, ενώ για τον όμιλο του ΠΑΟΚ, Ντιναμό και Μπριζ έμειναν στο 0-0 στο Ζάγκρεμπ.

*Μετά την καρτέλα με τα αποτελέσματα υπάρχουν όλες οι συνθέσεις των αναμετρήσεων, ενώ ακολουθούν οι βαθμολογίες και videos...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζεται η απεργία, αλλά ο Ολυμπιακός παίζει

Συνεχίζεται η απεργία, αλλά ο Ολυμπιακός παίζει

21/10/2010

Μπορεί η απεργία των καλαθοσφαιριστών να συνεχίζεται για το πρωτάθλημα της Α1, όμως η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ότι η ομάδα του Πειραιά θα δώσει κανονικά το παρών στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο στον αγώνα με τον Άρη.

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ομάδα θα συμμετέχει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α1 με αντίπαλο τον Άρη, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 17.00, στο Αλεξάνδρειο".

Βέβαια να σημειωθεί ότι αυτή είναι η θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο κάθε αθλητής μπορεί να πράξει όπως ο ίδιος θέλει, από τη στιγμή που ο σύνδεσμος των καλαθοσφαιριστών έχει ανακοινώσει πως συνεχίζεται η απεργία των παικτών.

Toροσίδης: "Καμία δυσφημιστική δήλωση"

Toροσίδης: "Καμία δυσφημιστική δήλωση"
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 21/10/2010
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ«Δεν έκανα καμία δυσφημιστική δήλωση για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου», ξεκαθάρισε και στη σημερινή απολογία του ο Βασίλης Τοροσίδης στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Ο διεθνής άσος των ερυθρόλευκων μετέβη στα γραφεία της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με τους νομικούς εκπροσώπους της ομάδας Βασίλη Γκαγκάτση και Γιάννη Βούλτση και τον Δ αντιπρόεδρο Γιάννη Μώραλη και ξεκαθάρισε ότι απλώς απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και δεν είχε σκοπο να προσβάλλει κανέναν.

Εκτός από τον Τοροσίδη απολογήθηκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις ανακοινώσεις με τον Παναθηναϊκό για την ίδια αγωνιστική. Οι ερυθρόλευκοι τόνισαν ότι αυτά που γράφτηκαν δεν ήταν η επίσημη θέση της ομάδας, αλλά διαρροές από τρίτα πρόσωπα, συνεπώς δεν υπάρχει και καμία ευθύνη από τον Ολυμπιακό.

Οι αποφάσεις αναμένονται μέχρι την επόμενη Πέμπτη.

Ανησύχησαν με Πάντελιτς

Ανησύχησαν με Πάντελιτς
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 21/10/2010
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣΈνα απρόοπτο συνέβη στη σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Λίγο πριν το τέλος ο Πάντελιτς δέχθηκε ένα χτύπημα στο αριστερό γόνατο, το οποίο τον ανάγκασε να αποχωρήσει και να μην βγάλει όλο το πρόγραμμα.

Ο Σέρβος φορ ένιωσε πόνους και δεν θέλησε να ρισκάρει περισσότερο. Ο γιατρός της ομάδας που τον εξέτασε δεν διαπίστωσε κάτι σοβαρό και θεωρεί ότι δεν θα τεθεί θέμα μη συμμετοχής του στο ματς με τον Αρη στο Καραϊσκάκη. Βέβαια θα τον ξαναδεί αύριο για να είναι σίγουρος ότι όντως πρόκειται για ένα επιπόλαιο χτύπημα και τίποτα παραπάνω.

Ο Ουρτάδο από την πλευρά του έβγαλε όλο το πρόγραμμα και είναι θέμα Βαλβέρδε αν θα τον πάρει στην αποστολή, ενώ ο Μήτρογλου ακολούθησε τρέξιμο, συνεπώς δεν τίθεται θέμα να προλάβει την Κυριακάτικη αναμέτρηση. Ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 10:30

Την έκανε για να την κάνει...

Την έκανε για να την κάνει...
  21 Οκτωβρίου 2010
Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν το παιχνίδι των εντυπώσεων, χωρίς, όμως, να πείθουν κανέναν. Η απάντηση - πρόσκληση του ΠΑΟ στο αίτημα του Ολυμπιακού για παραχώρηση της κεντρικής σουίτας του ΟΑΚΑ για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να πάρει σάρκα και οστά.
Την έκανε για να την κάνει...
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να παραχωρήσει την κεντρική σουίτα του ΟΑΚΑ, κάλεσε τον Ευάγγελο Μαρινάκη να παρακολουθήσει το ντέρμπι, δίπλα στον Νικόλα Πατέρα στα επίσημα του Σταδίου της Καλογρέζας.

Μήνυμα παραμονής σε "Τόρο"

Μήνυμα παραμονής σε "Τόρο"

  21/10/2010

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Βασίλης Τοροσίδης, θέλουν ένα πράγμα, να συνεχίσουν μαζί. Οι "ερυθρόλευκοι" έστειλαν μήνυμα στον διεθνή αμυντικό ότι θέλουν να συζητήσουν  για να τα βρουν από τώρα για τη συνέχεια της συνεργασίας τους, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013.

Οι Πειραιώτες προτίθενται μέσα στο χειμώνα να καλέσουν τον "Τόρο" να συζητήσουν πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους και οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή φαίνονται να είναι θετικές σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Από την ομάδα θα προσπαθήσουν να μπει μεγαλύτερη ρήτρα από τα 7 εκατ. ευρώ, ενώ σκοπεύουν να αυξήσουν και τις απολαβές του που αγγίζουν τις 500.000 ευρώ. Οσο για τον παίκτη δεν έχει διάθεση να φύγει για το εξωτερικό. Δεν τον "ψήνει" η ιδέα να φύγει, παρά μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Πρώτος αντιπρόεδρος ο Μπουρούσης

Πρώτος αντιπρόεδρος ο Μπουρούσης
  20 Οκτωβρίου 2010
Πρώτος αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ είναι από την Τετάρτη (20/10) ο σέντερ του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπουρούσης.
Πρώτος αντιπρόεδρος ο Μπουρούσης
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών γνωστοποίησε τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. του συνδέσμου, με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο να παραμένει στη θέση του προέδρου

Θετική η συνάντηση ΕΟΚ-Πολιτείας

Θετική η συνάντηση ΕΟΚ-Πολιτείας
20 Οκτωβρίου 2010
Όπως όλα δείχνουν, κανονικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Θετική η συνάντηση ΕΟΚ-Πολιτείας
Εκτός αν έρθουν τα πάνω-κάτω, το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ θα ξεκινήσει κανονικά το Σαββατοκύριακο, καθώς πήγε πολύ καλά το ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον υφυπουργό Πολιτισμού, Γιώργο Νικητιάδη. Επιπλέον, την Πέμπτη (15:00) ο κ Νικητιάδης θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, προκειμένου να τους ενημερώσει για την συζήτησή του με τον ισχυρό άνδρα του ελληνικού μπάσκετ και παράλληλα να τους μιλήσει για τις αποφάσεις τις Πολιτείας πάνω στα αιτήματα που έχει καταθέσει το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών.

«Δεν θέλω να κάψω τον Φετφατζίδη»

«Δεν θέλω να κάψω τον Φετφατζίδη» 

21/10/2010

«Δεν θέλω να κάψω τον Φετφατζίδη» 
Πρόθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι να βοηθήσει και όχι να «κάψει» τον Γιάννη Φετφατζίδη, όπως λέει ο Ισπανός τεχνικός στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο 46χρονος προπονητής τονίζει πως εκείνος γνωρίζει πότε πρέπει να τον χρησιμοποιήσει και ζητάει την εμπιστοσύνη του 19χρονου μεσοεπιθετικού όσον αφορά τη διαχείρισή του.

Ο Μήτσιος ορίστηκε στο Φάληρο

Ο Μήτσιος ορίστηκε στο Φάληρο
20 Οκτωβρίου 2010
Ο Χρήστος Μήτσιος από την Ήπειρο ορίστηκε για τον κομβικό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη στο φαληρικό γήπεδο.
Ο Μήτσιος ορίστηκε στο Φάληρο
Ο Χρήστος Μήτσιος του συνδέσμου Ηπείρου θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/10, 20:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 7η αγωνιστική της Super League. Βοηθοί του Μήτσιου θα είναι οι Δημήτρης Γκάγκας (από τη Λάρισα) και Χρήστος Σωτηρόπουλος (από το σύνδεσμο Αχαΐας), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά.Εξάλλου, ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου θα διευθύνει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Δεν θα προλάβει ο Μήτρογλου

Δεν θα προλάβει ο Μήτρογλου
  20 Οκτωβρίου 2010
Μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω, θα μπορέσει ο Κώστας Μήτρογλου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
Δεν θα προλάβει ο Μήτρογλου
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, κάτι ανάλογο θα συμβεί και την Πέμπτη και αυτό σημαίνει ότι για κανένα λόγο δεν πρόκειται να προλάβει με 1-2 προπονήσεις να μπει στην αποστολή, όταν μάλιστα με την Ξάνθη είχε μείνει εκτός από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

"Καπνός" τα εισιτήρια με Άρη

"Καπνός" τα εισιτήρια με Άρη
 20 Οκτωβρίου 2010
"Καπνός" έχουν γίνει σχεδόν όλα τα εισιτήρια για το ματς με τον Άρη. Το sold out την Πέμπτη θεωρείται δεδομένο, καθώς έχουν αποδειχτεί πολύ λίγα τα "μαγικά χαρτάκια" για τον κόσμο του Ολυμπιακού.
"Καπνός" τα εισιτήρια με Άρη
Πιστός στο "ραντεβού" του με την αγαπημένη του ομάδα θα είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να δημιουργήσει ένα ακόμη σκηνικό που θα παραπέμπει σε "πάρτι" στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης" με... καλεσμένο τον Άρη. Βέβαια, δεν θα είναι και πολύ... φιλόξενοι οι φίλοι των Πειραιωτών, που θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να δυσκολέψουν τη ζωή των παικτών του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Απολογείται σημερα ο "Τόρο"

Απολογείται σημερα ο "Τόρο"

 


 
Σημερα θα απολογηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού είχε κληθεί σε απολογία έπειτα από δηλώσεις που είχε κάνει για τον διαπληκτισμό του με τον Μόνχε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο ποδοσφαιριστής του Θρύλου είχε κληθεί αρχικά για την προηγούμενη Πέμπτη, αλλά για διάφορους λόγους η υπόθεσή του θα εκδικαστεί την Πέμπτη από την επιτροπή.

Ασύντακτος ο Δαλούκας





Ασύντακτος ο Δαλούκας
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 
 
Ασύντακτος ο Δαλούκας


Λάθος στη… σύνταξη από τον Δαλούκα λόγω βιασύνης. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται άρθρο, σχετικά με την επιστολή του πρώην διαιτητή προς την ΕΠΟ.

Σε άρθρο του σημερινού φύλλου της εφημερίδας «ΦΩΣ» σχολιάζονται οι τοποθετήσεις Δαλούκα, καθώς όπως αναφέρει ο συντάκτης πρόκειται για  «ένα ακόμα ανθρώπινο λάθος του διεθνούς διαιτητή».
Το άρθρο αναφέρεται αρχικά στην τοποθέτηση του Δαλούκα ότι «δεν είμαι χειρότερος διαιτητής από τον διαιτητή που ακύρωσε το κανονικό γκολ του Αστέρα Τριπόλεως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».  Κι αυτό είναι ένα φάουλ του Δαλούκα, καθώς οι δύο περιπτώσεις είναι διαφορετικές. Ο Παμπορίδης ακύρωσε ένα γκολ στο 68’ ενώ το σκορ είναι 2-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός βάζει και τρίτο.  Αν άλλαζε το σκορ θα γινόταν 2-1 και μετά ουδείς μπορεί να προβλέψει τη συνέχεια. Μπορεί ο Αστέρας να ισοφάριζε, αλλά μπορεί να έμενε το σκορ ίδιο ή μπορεί ο Ολυμπιακός να έβαζε κι άλλο γκολ «αναγκαστικά», από τα στιγμή που έβαλε ενώ είχε ήδη καθαρίσει το παιχνίδι…
Στο αγώνα του Δαλούκα όμως το πέναλτι που δόθηκε έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα, μια και σε εκείνο το παιχνίδι το σκορ ήταν 0-0 και ένα γκολ ήταν αρκετό για να κριθεί ο αγώνας.
Το άλλο φάουλ είναι ότι με τη δήλωσή του αυτή παραδέχεται το λάθος του,  αλλά χαρακτηρίζει και την αξία του. Το «χατ τρικ» συμπληρώνει με την δήλωσή του: Ο Μαρινάκης όταν έγινε το ματς Άρης – ΠΑΟ δεν ήταν πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας αλλά μόνο του Ολυμπιακού». Εδώ πιάνεται εντελώς αδιάβαστος ο Θεσσαλός ρέφερι καθώς ο Μαρινάκης ήταν πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, ενώ δεν ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού. Και φυσικά εξακολουθεί να μην είναι, αφού πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης…

Συνάντηση Μαρινάκη-οργανωμένων

Συνάντηση Μαρινάκη-οργανωμένων
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 20/10/2010
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα της ομάδας το θέμα της βίας και προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζει να πορεύεται. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του διαύλου επικοινωνίας με τους οργανωμένους οπαδούς, την Πέμπτη θα έχει νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους της θύρας 7.

Στόχος του είναι να ενημερωθεί για τις απόψεις των οργανωμένων, ειδικά μετά τα όσα προηγήθηκαν με την απαγόρευση των μετακινήσεων. Άλλωστε ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων έδωσε μάχη για να βρίσκονται οι οπαδοί κοντά στην ομάδα και θα συνεχίσει να το κάνει. Ένα ακόμη θέμα που θα συζητηθεί είναι η συμπεριφορά στα ντέρμπι που έρχονται, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα που θα φέρει και την ομάδα σε δύσκολη θέση απέναντι στην αθλητική δικαιοσύνη...

ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ALEX WEB RADIO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

Φιλες και φιλοι....
Επειδη ενα τετοιο θεμα πρεπει να το βλεπουμε αντικειμενικα και με σοβαροτητα πρεπει πρωτα απο ολα να πω την αποψη μου....ΟΛΟΙ σας γνωριζετε τις θεσεις μου οσον αφορα πραξεις βιας στα γηπεδα και κατα ποσο το ποδοσφαιρο πρεπει να δηλητηριαζεται απο τετοιες κατατασεις τις οποιες πρωτοι τις συντηρουν παραγοντες , δημοσιογραφοι και με την ανοχη της η εκαστοτε κυβερνηση.