ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Καραπαπάς: «Μετράει ο άνθρωπος...

Καραπαπάς: «Μετράει ο άνθρωπος... 

9/6/2012

Βαθύτατα ανθρώπινος ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού μιλάει στο olympiacos24.gr για τον τραυματισμό του Αβραάμ και για το λόγο που ο Ολυμπιακός ζητάει να αλλάξει άμεσα το ιατρικό τιμ της ΕΠΟ και τονίζει: Στον Ολυμπιακό δεν μας ενδιαφέρουν οι αποζημιώσεις. Μας ενδιαφέρουν οι άνθρωποι".
Αναλυτικά η συνέντευξη:
-Η οικογένεια του Ολυμπιακού περνάει στιγμές αγωνίας από χθές.

-«Είναι μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου που όλοι ξέρουν πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι. Ίσως κάποιοι δεν ξέρουν ότι είναι και σπουδαίος άνθρωπος, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα βγεί ακόμα πιο δυνατός από αυτή την ταλαιπωρία»…

-Υπάρχει κάποια πρώτη πρόβλεψη για την επιστροφή του;

-«Ο γιατρός της ομάδας, ο κ.Θέος, εξέτασε τον Αβραάμ και νομίζω ότι από την ώρα που πέρασε την πόρτα του Metropolitan έχει μπεί στο δρόμο της επιστροφής. Σας λέω ότι πρώτος ο Αβραάμ θα κάνει τα πάντα για να είναι όσο πιο σύντομος γίνεται αυτός ο δρόμος. Εννοείται ότι τα πάντα θα κάνουν και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας και φυσικά το ιατρικό επιτελείο».

-Το ιατρικό τιμ της ΕΠΟ πάντως δεν έκανε μάλλον το καλύτερο δυνατό αφού άφησε τον παίκτη τραυματισμένο στο γήπεδο για 16 λεπτά. Υπήρξε και σχετική ανακοίνωση.

-«Ναι, αλλά από ότι φαίνεται στην ΕΠΟ δεν κατάλαβαν το πνεύμα της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού. Σας το λέω γιατί μου μεταφέρονται κάποια πράγματα περί αποζημιώσεων που λένε οι άνθρωποι της ΕΠΟ. Ακούστε. Στον Ολυμπιακό δεν μας ενδιαφέρουν οι αποζημιώσεις. Μας ενδιαφέρουν οι άνθρωποι. Οι δικοί μας και όχι μόνο. Πάνω από όλα βάζουμε την υγεία των αθλητών μας. Ας αφήσουν λοιπόν τις αποζημιώσεις και ας κοιτάξουν να διορθώσουν ότι δεν πάει καλά με το ιατρικό τιμ της Εθνικής»…

-Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια από τον Ολυμπιακό όπως αντιλαμβανόμαστε.

-«Θα ήταν παράλογο να μην υπάρχει. Δεν είναι η πρώτη φορά που φέρονται με αυτό τον τρόπο σε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Δεν θυμάστε τι έγινε με τον Βασίλη Τοροσίδη που αντί για το νοσοκομείο τον έστειλαν διακοπές;  Οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής πρέπει να αλλάξουν άμεσα. Δεν είναι σοβαρά αυτά που συμβαίνουν. Εσείς αν είχατε τραυματιστεί και ο γιατρός σας σας έλεγε να πάτε διακοπές και μετά από δυο εβδομάδες και αφόρητους πόνους ανακάλυπταν ότι έχετε κατάγματα στα πλευρά, θα ξαναπηγαίνατε σε αυτό το γιατρό; Μάλλον όχι… Λοιπόν; Οι κύριοι της ΕΠΟ τι περιμένουν»;
-Ο Κατσουράνης δήλωσε ότι καλύτερα να είχαμε χάσει και να ήταν καλά ο Αβραάμ...
-Είναι μια δήλωση με την οποία συμφωνούμε όλοι νομίζω…

-Μια ευχή για τον Αβραάμ;

-«Ο Αβραάμ είναι πολεμιστής και οι πολεμιστές δεν έχουν ανάγκη από ευχές».


www.olympiacos24.gr/

Χριστοφιδέλης: "Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό"

Χριστοφιδέλης: "Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό"

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης επέστρεψε στον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη, ενώ υποστήριξε πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του με τα ερυθρόλευκα.
Μετά από τρία χρόνια ο Κώστας Χριστοφιδέλης επέστρεψε στο Λιμάνι, γεγονός που τον έκανε ευτυχισμένο, όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.
 
Ο Έλληνας ακραίος μίλησε στο www.olympiacos.org και υποστήριξε πως θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή αλλά και να κλείσει την καριέρα του με τα ερυθρόλευκα:

"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιστρέφω στον σύλλογο στον οποίο εκτός από πολλούς τίτλους και αγωνιστική καταξίωση, κέρδισα και πολύ αγάπη. Έγινε πραγματικότητα αυτό που επιθυμούσα παρά το γεγονός ότι υπήρχαν προτάσεις και από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Στόχος είναι να επαναφέρουμε την ομάδα στη φυσική της θέση και αν όλα πάνε καλά να κλείσω την καριέρα μου στον Πειραιά. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια αλλά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Ολυμπιακό".


www.redplanet.gr/

Μανιάτης, Δασκαλάκης και Μέγκιερι για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου

Μανιάτης, Δασκαλάκης και Μέγκιερι για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Δασκαλάκης, Μανιάτης και Μέγκιερι στον άτυχο συμπαίκτη τους, Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο τραυματισμός του οποίου έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια του Ολυμπιακού.
Η ατυχία του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην πρεμιέρα του Euro και το γεγονός πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μισό χρόνο, έχουν συγκλονίσει αρκετούς ανθρώπους του ελληνικού αθλητισμού.
 
Οι διοικούντες του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας κατηγορούν τον γιατρό της Εθνικής ομάδας, οι υπόλοιποι διεθνείς δηλώνουν πως το Euro είναι αφιερωμένο στον Αβραάμ, ενώ οι συμπαίκτες του στην ομάδα του Πειραιά εκφράζουν την συμπαράστασή τους.

Συγκεκριμένα, οι Μπάλας Μέγιερι, Γιάννης Μανιάτης και Ιωσήφ Δασκαλάκης, δεν ξέχασαν τον συμπαίκτη τους στον Ολυμπιακό και του ευχήθηκαν να επιστρέψει σύντομα κοντά τους και πιο δυνατός.

Ο Ούγγρος πορτιέρο έστειλε τις καλύτερες ευχές του στον Έλληνα αμυντικό και τόνισε πως ελπίζει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν, ενώ ο Ιωσήφ Δασκαλάκης έκανε retweet.

Τέλος, ο Γιάννης Μανιάτης που δήλωσε συγκλονισμένος από χθες το βράδυ, το Σάββατο το μεσημέρι ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του και ευχήθηκε ο Αβραάμ να επιστρέψει πιο δυνατός.
Sas euxaristw olous gia ta minimata sas!euxomai ston Avraam perastika!pisteuw tha gyrisei pio dynatos sta gipeda!eimaste oloi dipla tou!


www.redplanet.gr/

Η θέση του γιατρού της Εθνικής για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου

Η θέση του γιατρού της Εθνικής για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου

Με γραπτή δήλωση του ο Χάρης Χριστόπουλος, γιατρός της Εθνικής ομάδας, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία επιδείνωση στον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου από την στιγμή που ο παίκτης χτύπησε ως και την στιγμή που αντικαταστάθηκε.
Την δική του απάντηση έδωσε ο γιατρός της Εθνικής ομάδας, Χάρης Χριστόπουλος, σχετικά με τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, τονίζοντας πως δεν υπήρχε καμία εμπλοκή ή επιδείνωση του τραύματος από την στιγμή που χτύπησε ο διεθνής στόπερ μέχρι και την αντικατάσταση του.
 
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του γιατρού της Εθνικής αναφέρει:

"Θεωρώ πως δεν σοβάρεψε περισσότερο ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο διάστημα που αγωνίστηκε παραπάνω. Ουδεμία επιπλοκή προκλήθηκε ή μπορεί να προκληθεί από την περαιτέρω συμμετοχή του Αβραάμ ως την αντικατάσταση του".


www.redplanet.gr/

Έμεινε άφωνος ο Κέσελ

Έμεινε άφωνος ο Κέσελ

Ο Μάρκο Κέσελ γνώρισε την αποθέωση στη "Χάλα Πιονίρ" από τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα, υπογραμμίζοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την στιγμή που βίωσε.
Ο Μάρκο Κέσελ βρέθηκε στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα, στο δεύτερο τελικό του Πρωταθλήματος Σερβίας με αντίπαλο την Παρτίζαν Βελιγραδίου, όπου οι ερυθρόλευκοι νίκησε με 68-56, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1.
 
"Ποτέ στη ζωή μου τα πόδια μου δεν έτρεμαν στο ξεκίνημα ενός παιχνιδιού, όταν το κοινό με αποθέωνε! Ντέλιγιε (σ.σ. έτσι ονομάζονται οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα) σας ευχαριστώ! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ…", ήταν τα λόγια του Κέσελ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα τη διετία 2008/10. Ο κόσμος της σερβικής ομάδας αποθέωσε τον 24άχρονο παίκτη του Θρύλου, ο οποίος έζησε πρωτόγνωρες στιγμές το βράδυ της Παρασκευής (8/6).


www.redplanet.gr/

Aβραάμ: «Να επιστρέψω δυνατός»

Aβραάμ: «Να επιστρέψω δυνατός» 

9/6/2012

Aβραάμ: «Να επιστρέψω δυνατός»
Εμφανώς στεναχωρημένος για τον σοβαρό του τραυματισμό αλλά και αποφασισμένος να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό, δήλωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Πολωνία.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, εξήγησε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι αρχικά δεν… αντιλήφθηκε ότι είχε τραυματιστεί τόσο σοβαρά και τόνισε: «Ήταν μια άτυχη στιγμή για μένα. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μου συμπαραστάθηκε και μου ευχήθηκε. Θα μου λείψει το ποδόσφαιρο, αλλά θα ξεκινήσω άμεσα δουλειά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο δυνατός».

Στην συνέχεια, εξήγησε: «Στην αρχή δεν το κατάλαβα αλλά όταν μπήκα για δεύτερη φορά και σε άλματα πονούσα».
Όσο για την Εθνική και την συνέχεια στο Euro, είπε: «Δεν έχει σημασία που τραυματίστηκα εγώ. Τα παιδιά έδειξαν και χθες πως και με 10 έχουν καρδιά και ψυχή και μπορούν να πάνε ψηλά στο Euro
».

www.sport-fm.gr/

«Καμία σοβαρή πρόταση για την ΠΑΕ»

«Καμία σοβαρή πρόταση για την ΠΑΕ» 

9/6/2012

«Καμία σοβαρή πρόταση για την ΠΑΕ»  
Κατηγορηματικά διαψεύδει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τις φήμες πως έχει δεχτεί σοβαρή πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών. Παράλληλα καλεί τον κόσμο της ομάδας να μην παρασύρεται από τη σχετική φημολογία και από δηλώσεις «ανυπόληπτων μεσαζόντων», φωτογραφίζοντας τον Βλάση Τσάκα.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δηλώνει με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο πως ουδέποτε μέχρι σήμερα, της έχει γνωστοποιηθεί σοβαρή έγγραφη πρόταση, από οιονδήποτε ενδιαφερόμενο, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Καλούμε τους οπαδούς και φίλους της ομάδας να μην παρασύρονται από δημοσιοποιήσεις «προτάσεων» ανυπόληπτων μεσαζόντων», αναφέρει η ανακοίνωση.

www.sport-fm.gr/

"...και η Ελλάδα κύριε;"

"...και η Ελλάδα κύριε;"

9/6/2012 

 Με αφορμή την έναρξη του Εuro και τον αγώνα της Ελλάδας, χρήστες του internet δημιούργησαν ένα χιουμοριστικό βίντεο, βασισμένο στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ με τα παιδάκια στο σχολείο. Απολαύστε το...

www.sport.gr/

ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΒΑΣΑΡΑ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

 ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΒΑΣΑΡΑ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
9/6/2012
Ακόμα και σήμερα μπορεί να τελειώσουν τον Βασάρα από την ΕΠΟ μετά τη γνώμη που εξέφρασε για τη διαιτησία του Καρμπάγιο!!!
Τελειώνουν τον Βασάρα από την ΕΠΟ επειδή αποθέωσε Καρμπάγιο!
Συγκεκριμένα, στο ημίχρονο του ματς ο τζένεραλ μάνατζερ της Εθνικής, Τάκης Φύσσας τηλεφώνησε στο μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA και του παραπονέθηκε για τη διατησία του Καρμπάγιο.
Ο Βασάρας, προς κατάπληξη του Φύσσα, απάντησε ότι ο Ισπανός είχε μια χαρά απόδοση! Τα λόγια αυτά έφτασαν αμέσως στα αυτιά των ανθρώπων της ΕΠΟ οι οποίοι "τρελάθηκαν" και αποφάσισαν να τελειώσουν τον πρώην διαιτητή από την Ομοσπονδία.


ALEX WEB RADIO/TV

Το πανό των Ιρλανδών και Ελληνων για την Μέρκελ!

Το πανό των Ιρλανδών και Ελληνων για την Μέρκελ!

 9/6/2012
Το δικό τους μήνυμα στην Άνγκελα Μέρκελ θέλησαν να περάσουν Ιρλανδοί φίλαθλοι που ταξίδεψαν στην Πολωνία για το Euro 2012. Δείτε τί γράφει το πανό!
Μία από τις χώρες που έχουν υποφέρει από το ΔΝΤ και την πολιτική της Μέρκελ είναι και η Ιρλανδία. Γι' αυτό και φίλαθλοι από τη συγκεκριμένη χώρα που ταξίδεψαν στην Πολωνία για το Euro, θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην Γερμανίδα καγκελάριο.
"Η Άνγκελα Μέρκελ νομίζει ότι τώρα είμαστε στη δουλειά", γράφει το πανό που μετέφεραν μαζί τους οι Ιρλανδοί, με σκοπό φυσικά να την ειρωνευτούν!

Το μήνυμα των Ελλήνων για ΕΕ και ΔΝΤ!

Δείτε το πανό που κρέμασαν Έλληνες φίλαθλοι στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας όπου διεξηχθεί ο αγώνας της Εθνικής μας κόντρα στην Πολωνία!
Το δικό τους μήνυμα στέλνουν από την Βαρσοβία οι Έλληνες φίλαθλοι προς τους Ευρωπαίους:
"Όταν εσείς φτιάξατε Ευρωπαϊκή Ένωση, ΔΝΤ και Ευρώ, εμείς είχαμε ήδη ξοδέψει τα χρήματά σας", αναφέρει το πανό που κρέμασαν Έλληνες φίλαθλοι στο γήπεδο όπου σε λίγη ώρα θα αγωνιστούμε με την Πολωνία!

ALEX WEB RADIO/TV

Μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση

Μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση

Ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση από την UEFA για τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο ματς της Ελλάδας με την Πολωνία.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υπέστη ρήξη χιαστών στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Πολωνία και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από έξι μέχρι οκτώ μήνες.
 
Ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση για τον τραυματισμό του Αβραάμ, αφού FIFA και UEFA τον περασμένα Μάρτιο πέρασαν ένα νέο κανονισμό, που αφορά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με αυτόν, οι ομάδες που έχουν παίκτες σε μεγάλες διοργανώσεις, κι όχι στα προκριματικά, δικαιούνται αποζημίωση για κάθε μέρα απασχόλησής τους, ενώ το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του τραυματιστεί σοβαρά κάποιος από αυτούς.

Έτσι, ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει ένα μέρος του συμβολαίου του Αβραάμ Παπαδόπουλου από την UEFA, έτσι ώστε να μπορέσει να τον αντικαταστήσει.

Το ύψος της αποζημίωσης εξαρτάται από την σοβαρότητα του τραυματισμού, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και φυσικά τη χρονική διάρκεια που θα λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους.


www.redplanet.gr/

Νικοπολίδης: "Aπό μικρός ήμουν Ολυμπιακός"

Νικοπολίδης: "Aπό μικρός ήμουν Ολυμπιακός"

Ο Αντώνης Νικοπολίδης δήλωσε πως από μικρό παιδί ήταν φίλαθλος του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως στον Πειραιά τον αγκάλιασαν.
Με αφορμή την έκδοση της βιογραφίας του σε βιβλίο, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων, Αντώνης Νικοπολίδης, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, "Eλένη". Μεταξύ άλλων δήλωσε πως από μικρό παιδί ήταν φίλαθλος του Ολυμπιακού, αν και ο πατέρας του υποστήριζε τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στην απόφαση του να αφήσει το "τριφύλλι" για τους ερυθρόλευκους, ενώ τόνισε πως στον Πειραιά άπαντες τον αγκάλιασαν.
Για το βιβλίο του: "Είναι ένα βιβλίο για τον Αντώνη των γηπέδων. Όχι κάποιο ρεπορτάζ αλλά μιλάει για το ποιες είναι οι αξίες της ζωής μου, για τα πρώτα μου όνειρα, τις στερήσεις που είχα, τις θυσίς. Ο κόσμος δεν ξέρει ποιος είναι ο άνθρωπος Νικοπολίδης, γνωρίζει μόνο τον τερματοφύλακα. Θέλω να δώσω κάτι στα παιδιά που έχουν σκοπό να γίνουν επαγγελματίες".

Για την ηλικία που αποφασίζει ένα παιδί να γίνει επαγγελματίας: "Υπάρχουν πολλά παιδιά με μεγάλο ταλέντο. Αυτά που ξεχωρίζουν και κάνουν πρωταθλητισμό είναι αυτά που κάνουν θυσίες, που αφοσιώνονται. Θυμάμαι ότι στην εφηβική μου ηλικία στερήθηκα πολλά πράγματα, όταν οι φίλοι μου έβγαιναν βόλτες εγώ έπρεπε να μείνω μέσα. Υπάρχουν πολύ μεγάλα ταλέντα που όμως δεν τα καταφέρνουν. Εμείς ορίζουμε την τύχη μας. Οφείλω μέσα από να δείξω στα νέα παιδιά τον δρόμο που πρέπει ν' ακολουθήσουν".

Για το αν υπήρξε ποδοσφαιριστής που φοβόταν: "Δεν ήταν σίγουρα ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, όμως ο Μπέκαμ είχε κάτι ξεχωριστό. Το σουτ του και ο τρόπος που πάσαρε ήταν καταπληκτικός. Από τότε όμως που έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε ν' ασχολείται περισσότερο με το lifestyle κι έδειξε να παραμερίζει κάπως το ποδόσφαιρο".

Για την τον τρόπο που παίζουν οι ξένοι και την διαφορά που υπάρχει με τους Έλληνες: "Πάντα υπάρχουν σε μία ομάδα ιδιαίτεροι παίχτες. Στην Ευρώπη όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Εκεί γίνεται πιο ομαδική δουλειά, θέλουμε πολύ ακόμα για να τους φτάσουμε".

Σχετικά με την απόδοση που θα είχε ένας γνωστός ποδοσφαιριστής του εξωτερικού στην Ελλάδα, αν δεν είχε καλή αντιμετώπιση από τους συμπαίκτες του: "Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Μέσι, στην Μπαρτσελόνα βάζει 50 γκολ αλλά στην Αργεντινή δείχνει ότι δεν μπορεί. Στην Μπάρτσα γίνεται ομαδική δουλειά που δεν γίνεται στην Αργεντινή κι εκεί δεν μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, όπως έκανε ο Μαραντόνα παλιότερα".

Για τις τρικλοποδιές που είχε στην ζωή του: "Οι περισσότερες ήταν εκτός γηπέδων, γίνονταν τριγύρω μου".

Για την μετακίνηση από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό: "Πήγα σε μία ομάδα που περίμενε πολλά από εμένα. Όταν έχεις κάποιον κοντά σου για πολλά χρόνια, δεν το εκτιμάς, όπως είχε γίνει στον Παναθηναϊκό. Στον Ολυμπιακό με αγκάλιασαν από την αρχή, δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που έζησα, είναι αυτό που θέλει κάθε αθλητής. Περίμεναν από εμένα να γίνω ο καθοδηγητής τους, να δώσω ηρεμία, να πάρω έναν ρόλο... ισορροπιστή".

Για την κόντρα ανάμεσα στους "αιώνιους" και την αντίδραση των φίλων του Παναθηναϊκού όταν έφυγε: "Δεν μπορεί να ζήσει ο ένας από τον άλλο. Οι αλήθεια είναι ότι ειδικά στις αρχές δεν περνούσα καθόλου καλά. Με έβριζαν παντού, έβλεπε συνθήματα".

Αναφορικά με το αν πέρασαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές τα ίδια στο παρελθόν: "Όταν κάποιος θεωρείται σημαία σε μία ομάδα και αλλάξει στρατόπεδο,δημιουργείται πρόβλημα. Κι άλλοι στο παρελθόν πέρασαν δυσκολίες, όπως ο Αποστολάκης".

Για το αν οι μεγάλες στιγμές στην καριέρα του ήταν με τον Ολυμπιακό: "Και στον Παναθηναϊκό είχαμε πολύ μεγάλες επιτυχίες, και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο ΟΥΕΦΑ που πήγαμε στους «8». Ο Παναθηναϊκός όμως είναι το δημοτικό, το γυμνάσιο, η ιστορία της ζωής μου. Ο Ολυμπιακός όμως είναι η καριέρα μου"!

Σχετικά με την μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του: "H κατάκτηση του Euro το 2004, δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα".

Για το αν θα ήθελε στο Euro να ήταν μικρότερος για να μπορέσει να φύγει στο εξωτερικό: "Προσπάθησα πολλές φορές να φύγω στο εξωτερικό. Εκείνη την στιγμή όμως δεν ήθελα να το κάνω αν και είχα προτάσεις, γιατί έπρεπε να δώσω απαντήσεις σ' αυτούς που με προσέβαλαν. Ήθελα να εκδικηθώ για όσα είχα περάσεις τους προηγούμενους μήνες. Για έξι περίπου μήνες ήμουν εκτός ομάδας και μου γινόταν ένας έμμεσος εκβιασμός".

Για την γυναίκα του: "Ήμουν αρραβωνιασμένος όταν την γνώρισα και μετά από ένα χρόνο που χώρισα την πήρα τηλέφωνο. Είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, μου αρέσει η υπερβολική της σιγουριά, κάτι που εγώ δεν έχω. Βρήκα πράγματα που μου έλειπαν, αλληλοσυμπληρωνόμαστε".

Για τα παιδιά του: "Έλειπα πολύ γι' αρκετά χρόνια, λόγω των υποχρεώσεων. Τον τελευταίο όμως χρόνο περνάμε πολύ χρόνο μαζί, πηγαίνουμε για ποδόσφαιρο αλλά και στο γήπεδο".

Για τον πατέρα του: "Μου έδινε τα πάντα. Δούλευαν οι γονείς μου σκληρά και αυτό που μου έλεγε είναι να προσπαθήσω για να ξεφύγω από εδώ. Μου έδινε τις αξίες της ζωής, ήξερα ότι για να προοδεύσω έπρεπε να δουλέψω σκληρά. Έπρεπε να προσπαθήσω για το καλύτερο. Όταν πέθανε το 93' από καρκίνο ένιωσα να μεταλλάχτηκα. Έπρεπε να πάρω την ευθύνη για την οικογένειά μου, να πάρω πλέον την ζωή στα σοβαρά. Από τότε μεγάλωσα σαν Αντώνης".

Για την ομάδα που υποστήριζε από μικρός: "Ήμουν Ολυμπιακός αλλά ο πατέρας μου Παναθηναϊκός. Ο πατέρας μου δεν προσπάθησε να με ωθήσει στην ομάδα που υποστήριζε ο ίδιος".

Για το πως νιώθει ένας Ολυμπιακός που παίζει γαι τον Παναθηναϊκό: "Εκεί αλλάζουν τα πράγματα, μπαίνεις σ' έναν επαγγελματικό χώρο και κοιτάς την ομάδα και τον συμφέρον σου. Έχω δώσει την ζωή μου στον Παναθηναϊκό και δούλευα με πολύ μεράκι. Ήμουν πάντα πιστός στην ομάδα".

Όσο για την Εθνική ομάδα: "Μπορούμε να νικήσουμε σήμερα, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Είναι σημαντικό για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο να τα πάμε καλά. Για να ξεχαστεί ο κόσμος που δοκιμάζεται και να νιώσει κάποια χαρά".

www.redplanet.gr/

Είπε "όχι" στην Φενέρμπαχτσε ο Ίβκοβιτς

Είπε "όχι" στην Φενέρμπαχτσε ο Ίβκοβιτς

Η Φενέρμπαχτσε έκανε πρόταση συνεργασίας στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά εκείνος την αρνήθηκε, τονίζοντας πως προτεραιότητα του είναι ο Ολυμπιακός.
Σύμφωνα με το μπασκετικό σάιτ, eurohoops.net, η Φενέρμπαχτσε πλησίασε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς καταθέτοντας του πρόταση συνεργασίας, αλλά ο Σέρβος τεχνικός την αρνήθηκε, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητα του είναι να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό.
 
Συγκεκριμένα, ο νέος μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, Κεμάλ Ντιντσέρ, ταξίδεψε στο Βελιγράδι ώστε να συναντήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς για να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ο Ντούντα, μάλιστα, με δηλώσεις του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι προς τιμή του Ραντιβόι Κόρατς, παραδέχτηκε πως ήρθε ομάδα απ' την Τουρκία ώστε να του κάνει πρόταση, αλλά τόνισε πως την αρνήθηκε, καθώς προτεραιότητα του είναι να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος τεχνικός με το που επιστρέψει στην Αθήνα θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της πειραϊκής ΚΑΕί. Με τον τρόπο του, πάντως, ο έμπειρος τεχνικός έστειλε το δικό του μήνυμα στους υποψήφιους μνηστήρες, πως στο μυαλό του κυρίαρχη θέση έχουν οι ερυθρόλευκοι ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.


www.redplanet.gr/

Στη λίστα της Σεβίλλης ο Τοροσίδης

Στη λίστα της Σεβίλλης ο Τοροσίδης

Η Σεβίλλη παρακολουθεί την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σεβίλλης φέρεται να βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.
 
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "fichajes.com" έγραψε ότι ο τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης, Ραμόν Ροντρίγκεθ Μόντσι, θα παρακολουθήσει από κοντά αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ήδη, η αρχή έγινε, καθώς ο Μόντσι είδε την προσπάθεια της Ελλάδας κόντρα στην Πολωνία. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είναι ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ισπανικής ομάδας.


www.redplanet.gr/

Τα λέει με τον Ζαρντίμ ο Μαρινάκης

Τα λέει με τον Ζαρντίμ ο Μαρινάκης

Την προσεχή Τρίτη (12/6) ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να συναντηθεί με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, με θέμα συζήτησης τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται στη χώρα μας τη Δευτέρα (11/6) και μία ημέρα αργότερα θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.
 
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έρχεται με μεγάλη όρεξη για να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ορισμένους παίκτες στη μεταγραφική λίστα του, αλλά στη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού θα καθοριστεί το τελικό πλάνο.

Μην ξεχνάμε πως μετά το σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, οι ερυθρόλευκοι έχουν πρόβλημα στην άμυνα και η διοίκηση, σε συνεργασία με τον 38άχρονο τεχνικό, έχουν έναν ακόμα... πονοκέφαλο για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.


www.redplanet.gr/

ΣΟΚ με Αβραάμ, 6-8 μήνες εκτός

ΣΟΚ με Αβραάμ, 6-8 μήνες εκτός

Έξι με οκτώ μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Τεράστιο πλήγμα στον Ολυμπιακό.
Άσχημα είναι τα νέα από την Πολωνία για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Ολυμπιακό...
 
Ο 28άχρονος στόπερ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο γόνατο στο 19ο λεπτό σε μία μονομαχία με τον Λεβαντόβσκι. Ο Αβραάμ συνέχισε κανονικά το ματς μέχρι το 36', όταν και αντικαταστάθηκε από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Για περίπου δεκαεπτά λεπτά, δηλαδή, ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου αγωνιζόταν τραυματίας, στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την Πολωνία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Αρχικά, οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως υπέστη μία απλή κάκωση στο γόνατο, αλλά τελικά το πρόβλημα τραυματισμού αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υποβλήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (8/6) σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Το Σάββατο (9/6) ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Πρόκειται για τεράστιο πλήγμα για την πειραϊκή ομάδα. Αυτός είναι ο σοβαρότερος τραυματισμός στη μέχρι τώρα καριέρα του Αβραάμ κι ας ελπίσουμε ο τελευταίος.

Πλέον, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού "τινάσσεται στον αέρα", καθώς οι ερυθρόλευκοι θέλουν άμεση ενίσχυση στα μετόπισθεν.



www.redplanet.gr/

EURO 2012 PREGAME-GROUP B-OΛΛΑΝΔΙΑ-ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

EURO 2012 PREGAME-GROUP B-OΛΛΑΝΔΙΑ-ΔΑΝΙΑ 
ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  

8/6/2012

Γερμανία - Πορτογαλία

Γερμανία - Πορτογαλία preview
Το πρώτο ντέρμπι του Euro 2012 είναι αυτό ανάμεσα στην Γερμανία και την Πορτογαλία (21:45, ΕΤ-1). Τα «πάντσερ» καλούνται να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης και οι Ίβηρες θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω, παίρνοντας την πρόκριση από τον «όμιλο του θανάτου».

Στις δύο ομάδες αγωνίζονται πολλοί αστέρες, όμως εκείνοι που ξεχωρίζουν είναι ο Μεσούτ Εζίλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι τα αγαπημένα… παιδιά του Ζοσέ Μουρίνιο στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης και την οδήγησαν στην κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος μετά το 2008.

Οι Γερμανοί έδωσαν δύο φιλικά: στο πρώτο ηττήθηκαν από την Ελβετία (5-3) στο δεύτερο επικράτησαν του Ισραήλ (2-0), δείχνοντας όμως ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μπορούν να ελπίζουν στο όνειρο της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές του Πάουλο Μπέντο παρουσίασαν προβληματικό πρόσωπο, αφού ήρθαν ισόπαλοι με τα Σκόπια (0-0) και έχασαν - εξαιτίας της προβληματικής άμυνάς τους - από την Τουρκία (1-3).

Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αφού ο Σβαϊνστάιγκερ και ο Νάνι είναι αμφίβολοι να αγωνιστούν ως βασικοί στην αναμέτρηση.

Η αποψινή θα είναι η 17η αναμέτρηση των δύο ομάδων, με τη Γερμανία να έχει 8 νίκες έναντι 3 της Πορτογαλίας (24-16 τα γκολ). Είχαν συναντηθεί άλλες τρεις φορές σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: το 1984 Δυτική Γερμανία και Πορτογαλία είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς γκολ στη φάση των ομίλων, το 2000 επίσης για την πρώτη φάση οι Ίβηρες είχαν επικρατήσει 3-0 με χατ-τρικ του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ενώ το 2008 στα προημιτελικά τα «πάντσερ» είχαν πάρει την πρόκριση με 3-2.

Οι πιθανές συνθέσεις

Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπαντστούμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ, Εζίλ, Ποντόλσκι και Κλόζε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Βίζε, Ζίλερ, Χόουντες, Σμέλτζερ, Μερτεζάκερ, Μπέντερ, Κρόος, Ρέους, Σούρλε, Γκέτσε, Γκουντογκάν και Γκόμεζ.

Πορτογαλία (Πάουλο Μπέντο): Πατρίτσιο, Ζ. Περέιρα, Άλβες, Πέπε, Κοεντράο, Μεϊρέλες, Βελόσο, Μουτίνιο, Νάνι (ή Κουαρέσμα), Ρονάλντο, Ποστίγκα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Εντουάρντο, Μπέτο, Ρολάντο, Ρικάρντο, Κόστα, Μιγκέλ Λόπες, Ούγκο Βιάνα, Ρούμπεν Μίκαελ, Κουστόντιο, Ούγκο Αλμέιδα, Νέλσον Ολιβέιρα και Βαρέλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Στεφάν Λανουά από τη Γαλλία.

Ολλανδία-Δανία preview

Ολλανδία-Δανία preview
Στη…μάχη του Euro 2012 ρίχνονται σήμερα η Ολλανδία και η Δανία, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου. Στην πρεμιέρα τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Ολλανδοί και Δανοί αναμετρώνται με διαφορετικούς στόχους και όνειρα στο Χάρκοβο (19:00, ΕΤ1).

Οι «οράνιε» μπορεί να αποτελούν ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, ωστόσο, δεν λείπουν τα προβλήματα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ, καλείται να βρει την καλύτερη λύση, ώστε να καλύψει το κενό του Ματάισεν στην άμυνα, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Επιπλέον καλείται να αντιμετωπίσει και την απειθαρχία κάποιων παικτών του, όπως ο Χούντελαρ, ο οποίος δεν μπορούσε να δεχτεί ότι δεν θα είναι βασικός και την θέση του θα πάρει ο Φαν Πέρσι.

Στον αντίποδα οι Δανοί προσπαθούν να ξεπεράσουν την απώλεια του Σόρενσεν, με τον Μόρτεν Όλσεν να δηλώνει ότι η ομάδα του δεν θα παραδοθεί αμαχητί, παρά το γεγονός ότι συμμετέχει σε έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο. Πλην της δεδομένης απουσίας του βασικού τερματοφύλακα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, θα έχει στην διάθεσή του όλους του τους παίκτες.

Η Ολλανδία δεν έχει ηττηθεί από τη Δανία στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις τους και τα τελευταία 45 χρόνια! Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 29 φορές, με τους «οράνιε» να έχουν 12 νίκες και 7 ήττες, ενώ 10 ματς έληξαν χωρίς νικητή (58-40 τα γκολ). Σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχουν συναντηθεί δύο φορές, το 1992, όταν η Δανία επικράτησε στα ημιτελικά στα πέναλτι με 5-4 (2-2 κανονικός αγώνας και παράταση) και το 2000, όταν στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων η Ολλανδία είχε νικήσει με 3-0.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα. Στο άλλο ματς του γκρουπ του... θανάτου, όπως έχει χαρακτηριστεί λόγω της ανταγωνιστικότητάς του, αντιμέτωπες τίθενται στις 21:45 στο Λβιβ η Γερμανία και η Πορτογαλία.

Οι πιθανές συνθέσεις

Ολλανδία (Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Χάιτινχα, Φλάαρ, Βίλεμς, Ντε Γιόνγκ, Φαν Μπόμελ, Ρόμπεν, Σνάιντερ, Αφελάι, Φαν Πέρσι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κρουλ, Φορμ, Ματάισεν, Μπουμά, Μπουλαρούζ, Φαν Ντερ Φάαρτ, Σάαρς, Στρούτμαν, Νάρσινχ, Κάουτ, Χούντελααρ και Ντε Γιόνγκ.

Δανία (): Άντερσεν, Γιάκομπσεν, Κάιερ, Άγκερ, Σ. Πόουλσεν, Κ. Πόουλσεν, Κβιστ, Ρόμενταλ, Έρικσεν, Κρόν Ντιλ, Μπέντνερ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Λίντεγκαρντ, Σμάιχελ, Μπέιλαντ, Βας, Οκόρε, Σίλμπερμπαουερ, Ζίμλινγκ, Κάλεμπεργκ, Σόνε, Γ. Πόουλσεν, Πέντερσεν και Μίκελσεν.

ALEX WEB RADIO/TV

Ρωσία – Τσεχία 4-1 (video)

Ρωσία – Τσεχία 4-1 (video)

8/6/2012


H Ρωσία επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο Euro 2012, επικρατώντας της Τσεχίας με 4-1, στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου στον οποίο συμμετέχει και η ελληνική ομάδα.
Οι Ρώσοι ήταν επιβλητικοί κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκαν με 2-0 από τα γκολ των Dzagoev στο 15′ και Shirokov στο 24′, ενώ είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών.
Οι Τσέχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 52′ με τον Pilař και το μάτς απέκτησε νέο ενδιαφερον. Στα λεπτά που απέμειναν και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ και η Ρωσία τα κατάφερε στο 79′ με δυνατό σουτ του Dzagoev.
Η βαθμολογία του ομίλου: Ρωσία 3, Ελλάδα 1, Πολωνία 1, Τσεχία 0.
Η επόμενη αγωνιστική (12 Ιουνίου): Ελλάδα – Τσεχία (19.00), Ρωσία – Πολωνία (21.45).
Τα γκολ: Dzagoev 15′, 79′ Shirokov 24′, Pavlyuchenko 82′ – Pilař 52′
Οι συνθέσεις:
Ρωσία
: Malafeev, Ignashevich, Berezutski, Anyukov, Zhirkov, Shirokov, Zyryanov, Denisov, Arshavin, Dzagoev (Kokorin 84′), Kerzhakov (Pavlyuchenko 73′).
Τσεχία: Čech, Hubník, Sivok, Kadlec, Gebre Selassie, Plašil, Rosický, Pilař, Jiráček (Petrzela 76′), Baroš, Rezek (Hubeschman 46′)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ρωσία – Τσεχία 4-1 για το Euro 2012

 

ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τα ξένα ΜΜΕ για το Πολωνία - Ελλάδα

Τα ξένα ΜΜΕ για το Πολωνία - Ελλάδα

8/6/2012

Διαβάστε τι έγραψαν τα ξένα ΜΜΕ για το εναρκτήριο ματς του Euro μεταξύ της Ελλάδας και της Πολωνίας.
Η Εθνική μας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ήρθε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην οικοδέσποινα μαζί με την Ουκρανία, Πολωνία στην Βαρσοβία.
Τα ξένα ΜΜΕ αναφέρθηκαν στην αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τους Πολωνούς και στάθηκαν στην μεγάλη προσπάθεια των διεθνών μας που επέστρεψαν μετά το 1-0, αλλά και το πέναλντι του Καραγκούνη που απέκρουσε ο Τίτον.
Η ισπανική "Marca" αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο της: "Έχασε πέναλντι ο Καραγκούνης και ο οικοδεσπότης έμεινε ζωντανός", ενώ η επίσης ισπανική "As" στάθηκε κυρίως στην μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος, γράφοντας: "Ελληνική περηφάνια!".

 Το Βρετανικό "goal" γράφει: "Άγρια πρεμιέρα", καθώς υπήρχαν δύο κόκκινες σε Παπασταθόπουλος, Στσέσνι, στον διεθνή μας μάλιστα δύο διαδοχικές κίτρινες και ακόμα δύο κάρτες παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Από την πλευρά της η "Kicker" αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης έγραψε πώς: "η Ελλάδα αψήφησε την Πολωνία" για την επιστροφή της Εθνικής μετά το γκολ του Λεβαντόβσκι στο 17ο λεπτό του αγώνα.
Τέλος, η γαλλική "Equipe" είχε: "Για να ξεκινήσετε την παράνοια", καθώς στο εναρκτήριο παιχνίδι του Euro είχαμε τα πάντα. Γκολ, κάρτες, πέναλντι και εναλλαγές συναισθημάτων...

www.sport24.gr/

Στραβος εισαι ρε Καρμπάγιο...? (video)

Στραβος εισαι ρε Καρμπάγιο...? (video)

8/6/2012

ΟΚ ρε Καρμπάγιο του Σέζνι το δώσες... Δώσε κι εκείνο με το χέρι στο 44` του Πέρκις...

ALEX WEB RADIO/TV

"κοράκι"...ονομα και πραγμα (video)

"κοράκι"...ονομα και πραγμα (video)

8/6/2012 

 

Δείτε μαζεμένες σε ένα βίντεο όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα της Πολωνίας με την Ελλάδα
Tα συμπερασματα δικα σας....
ΑLEX WEB RADIO/TV

H αντίδραση του Σέζνι στο πέναλτι του Καραγκούνη! (video)

H αντίδραση του Σέζνι στο πέναλτι του Καραγκούνη! (video)

8/6/2012

Την αντίδραση του αποβληθέντα τερματοφύλακα της Εθνικής Πολωνίας κατά την απόκρουση του πέναλτι του Καραγκούν από τον Τίτον έπιασε η κάμερα στη φυσούνα του σταδίου.
H αντίδραση του Σέζνι στο πέναλτι του Καραγκούνη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε πως αντέδρασε:


ALEX WEB RADIO/TV

Η Τασούλα και ο Κίτσος στο Euro! (video)

Η Τασούλα και ο Κίτσος στο Euro! (video)

8/6/2012 

 «…Όλοι οι άλλοι είναι τράτζικ, Ελλάδαρα είσαι μάτζικ…»!

 

 








ALEX WEB RADIO/TV

Η τελετή έναρξης του Euro 2012 (video)

Η τελετή έναρξης του Euro 2012 (video) 

8/6/2012
teleti enarxis euro 2012Σε γαλάζιο φόντο, με εκατοντάδες άτομα στον αγωνιστικό χώρο του Stadion Narodowy πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του Euro 2012.
Με δυνατή μουσική, παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο, χορευτές και χορέυτριες, εντυπωσιακούς σχηματισμούς, αλλά και τους 58.000 θεατές να συμμετέχουν ενεργά με ένα εντυπωσιακο coreo με τις σημαίες των δεκαέξι χωρών που συμμετέχουν και τη λέξη σεβασμός (respect), άνοιξε η αυλαία της διοργάνωσης.
H τελετή πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα Πολωνία – Ελλάδα και οι εικόνες της μεταδόθηκαν σε περισσότερες από εκατό χώρες.

Δείτε το video με τα highlights από την τελετή έναρξης του Euro 2012.
ALEX WEB RADIO/TV

Η άδικη αποβολή του Παπασταθόπουλου (video)


Η άδικη αποβολή του Παπασταθόπουλου  (video)

8/6/2012

Ως απόφαση – σοκ χαρακτηρίστηκε από τα περισσότερα ΜΜΕ της Ευρώπης η αποβολή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης Πολωνία – Ελλάδα, στο Euro 2012.

Tόσο η πρώτη, όσο και η δεύτερη κίτρινη κάρτα βγήκαν πολύ εύκολα από το τσεπάκι του Ισπανού διαιτητή Carballo, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των Ελλήνων παικτών.
kokkini karta papastathopoulos ellada polonia euro 2012 apoboliΚαι ο ίδιος ο Παπασταθόπουλος έδειξε να απορεί με την απόφαση του διαιτητή και φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο εξέφρασε τα παράπονά του στον Fernando Santos.
Δείτε το video με την αποβολή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τον Carballo στον αγώνα Πολωνία – Ελλάδα για το Euro 2012


ALEX WEB RADIO/TV

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1-1

 ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1-1
8/6/2012
Απόλυτα θετικό ήταν το ντεμπούτο της Εθνικής ομάδας στο Euro 2012 με το 1-1 κόντρα στη διοργανώτρια Πολωνία, στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την Πολωνία να μπαίνει πιο δυνατά, να πιέζει την ελληνική άμυνα και στο 17’ να ανοίγει το σκορ από κεφαλιά του Lewandowski μετά από κακή έξοδο του Χαλκιά.
polonia ellada 1-1 euro 2012 ethniki goal salpiggidisΣτο 44’ ο διαιτητής Carballo απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Παπασταθόπουλο προκαλώντας… διεθνή κατακραυγή, καθώς και στις δύο περιπτώσεις εξάντλησε την αυστηρότητα του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό αρνήθηκε πέναλτι στην Εθνική σε χέρι του Perquis.
Το δεύτερο μέρος ανήκε στην Εθνική ομάδα. Στο 51’ ο Σαλπιγγίδης κατάφερε να ισοφαρίσει εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα της Πολωνίας και στο 70’, ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι και παράλληλα την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Szczesny. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραγκούνης, με τον νεοεισελθόντα Tyton να αποκρούει. Στο 74’ ακυρώθηκε γκολ του Σαλπιγγίδη ως οφσάιντ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 37’ αποχώρησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος λόγω τραυματισμού.

Τα γκολ: Lewandowski 17 – Σαλπιγγίδης 51′
Οι συνθέσεις:
Πολωνία: Szczęsny, Perquis, Boenisch, Wasilewski, Piszczek, Polanski, Obraniak, Murawski, Błaszczykowski, Rybus (Tyton 70’), Lewandowski.
Ελλάδα: Χαλκιάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβρ. Παπαδόπουλος (Κ. Παπαδόπουλος 37’), Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Νίνης (Σαλπιγγίδης 46’), Γκέκας (Φορτούνης 68’).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Πολωνία – Ελλάδα 1-1 για το Euro 2012


Poland - Greece footyroom.com από footyroom
ALEX WEB RADIO/TV

Αγωνία για Αβραάμ

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΒΡΑΑΜ

8/6/2012 

Με αγωνία αναμένονται οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε νωρίς στο ματς με την Πολωνία και αποχώρησε με κάκωση στο γόνατο, όπως δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις





www.rednews.gr/?

Άνοδο στα ντραφτ για τον Παπανικολάου

Άνοδο στα ντραφτ για τον Παπανικολάου

Οι Αμερικανοί προβλέπουν άνοδο του Κώστα Παπανικολάου στα ντραφτ. Απ' το νούμερο 46 των Ουίζαρντς στο νούμερο 40 των Μπλέιζερς. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.
Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Κώστα Παπανικολάου το τελευταίο τρίμηνο (και ειδικά στο Final-Four της Κωνσταντινούπολης) ενθουσίασαν τους Αμερικανούς, οι οποίοι προβλέπουν πως ο 22χρονος σμολ-φόργουορντ θα βρεθεί στα φετινά ντραφτ του ΝΒΑ.
 
Τις προηγούμενες ημέρες οι Αμερικανοί αναλυτές προέβλεπαν πως ο Κώστας Παπανικολάου θα βρεθεί στην 46η θέση του δεύτερου γύρου στα ντραφτ, δηλαδή σε εκείνη που επιλέγουν οι Ουάσινκτον Ουίζαρντς.

Τώρα, όμως, προβλέπουν άνοδο του φόργουορντ του Ολυμπιακού στα ντραφτ, απ' το νούμερο 46 στο 40, θέση στην οποία επιλέγουν παίκτη οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Την σχετική λίστα μπορείτε να την δείτε στο nbadraft.net.

Σε όποια θέση, πάντως, και αν επιλεχθεί ο τρομερός "Παπ", το σίγουρο είναι πως έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2014.

www.redplanet.gr/

Ίβκοβιτς: η επιστροφή του δάσκαλου

Ίβκοβιτς: η επιστροφή του δάσκαλου

Η Ευρωλίγκα αποθεώνει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς σε ένα καταπληκτικό αφιερωματικό βίντεο. Η επιστροφή του δάσκαλου στην κορυφή της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό μετά από 15 χρόνια.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κόουτς παγκοσμίως όλων των εποχών. Έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα του τόσο σε επίπεδο εθνικών ομάδων, όσο και σε συλλογικό. Με μία ομάδα, όμως, έχει συνδεθεί περισσότερο, τόσο συναισθηματικά, όσο και σε θέμα επιτυχιών.
 
Ο λόγος φυσικά για τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ο θρυλικός Ντούντα έχει κατακτήσει δύο φορές το Πρωτάθλημα Ευρώπης, οι οποίοι είναι και οι μόνοι του τίτλοι στην διοργάνωση. Ο 69χρονος (29/10/1943) τεχνικός έφτασε στην κορυφή του θεσμού για πρώτη φορά το 1997, στο Final-Four της Ρώμης, ενώ το κατάφερε ξανά με τους Πειραιώτες 15 χρόνια αργότερα (2012).

Οι ερυθρόλευκοι αποτελούν τον μοναδικό σύλλογο στον οποίο επέστρεψε στην καριέρα του, δείγμα της αγάπης και του "δεσίματος" που έχει με την ομάδα. Ο Ολυμπιακός κυλάει στο αίμα του όπως δήλωσε και η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις πιο υπερήφανες μνήμες του. Το δημιούργημα -αριστούργημα- του κατέκτησε φέτος την Ευρωλίγκα, δίνοντας ρεσιτάλ προπονητικής. Δείτε το υπέροχο βίντεο-αφιέρωμα για την επιστροφή του δάσκαλου (η Εuroleague τον χαρακτήρισε master) στην κορυφή της Ευρώπης.

Δείτε το βίντεο για την επιστροφή του δασκάλου:

Dusan Ivkovic Return of a Master από Pireotis7
www.redplanet.gr/

«Δεν υπάρχει θέμα Παρί-Ζλάταν»

«Δεν υπάρχει θέμα Παρί-Ζλάταν»

8/6/2012
«Δεν υπάρχει θέμα Παρί-Ζλάταν»
Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προχώρησε ο Ζαν-Κλοντ Μπλαν, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC».

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον Σουηδό επιθετικό της Μίλαν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της γαλλικής ομάδας, όμως οι παράγοντες της τονίζουν ότι έχουν άλλους στα υπ’ όψιν τους.

«Δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Ιμπραΐμοβιτς. Ψάχνουμε για έναν επιθετικό και εξετάζουμε πολλές περιπτώσεις. Ωστόσο, το όνομα του Ιμπραΐμοβιτς δεν βρίσκεται μέσα στη σχετική λίστα», τόνισε ο γενικός διευθυντής της Παρί.

Ο 30χρονος επιθετικός συμμετέχει με την Σουηδία στο Euro 2012, έχοντας αυτή τη σεζόν πετύχει 28 σε 32 αγώνες του πρωταθλήματος με τη φανέλα των «ροσονέρι».
www.sport-fm.gr

ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ...ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΟΙ ΣΚΩΤΣΕΖΟΙ,ΝΑΙ ΤΟΥ ΛΟΠΕΖ ΓΙΑ ΝΑΠΟΛΙ,ΣΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Ο ΜΟΝΤΕΛΑ,ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΗΝ ΜΙΛΑΝ

8/6/2012

«Θέλουμε τον Γκατούζο στη Ρέιντζερς»


«Θέλουμε τον Γκατούζο στη Ρέιντζερς»
Το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για την απόκτηση του Τζενάρο Γκατούζο επιβεβαίωσε ο Άλι ΜακΚόιστ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «MilanNews.it».

Στο τέλος του μήνα λήγει το συμβόλαιο του Ιταλού χαφ με τη Μίλαν και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ωστόσο, ο προπονητής των «προτεσταντών» εξέφρασε την ελπίδα να ξεκαθαρίσει σύντομα η κατάσταση μέσα στην ομάδα.

«Γνωρίζουμε τον Γκατούζο, ξέρουμε την αξία του και την πρόθεσή του να επιστρέψει στην Ρέιντζερς. Η κατάστασή μας, δυστυχώς, είναι περίπλοκη και έχουμε αρκετά προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε να διορθώσουμε τα πάντα και να μπορέσουμε να είμαστε σε θέση να μπορούμε να συζητήσουμε την επιστροφή του στη Γλασκώβη», τόνισε ο ΜακΚόιστ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρέιντζερς βρίσκεται υπό καθεστώς οικονομικής διαχείρισης και έχει τιμωρηθεί με εμπάργκο όσον αφορά τις μεταγραφές.

Θετικός για Νάπολι ο Μάξι Λόπεζ


Θετικός για Νάπολι ο Μάξι Λόπεζ
Το μάτι στη Νάπολι κλείνει ο Μάξι Λόπεζ, που μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας. Η προοπτική να φορέσει τη γαλάζια φανέλα της ομάδας του νότου, τον ενθουσιάζει, αν και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τους «παρτενοπέι».

Το μέλλον του Μάξι Λόπεζ δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Η καριέρα του στη Μίλαν μπορεί να ολοκληρωθεί αυτό το καλοκαίρι. Ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι, αφού βρίσκεται σε διακοπές και έχει αφήσει το θέμα στον μάνατζερ του.

Μιλώντας, πάντως, στον ιταλικό ραδιοσταθμό "CRC", δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προοπτική να παίξει στη Νάπολι την ερχόμενη σεζόν.

«Θα ήταν φανταστικό να είμαι μέλος μιας επίθεσης που θα έχει Καβάνι, Πάντεφ και Χάμσικ. Η Νάπολι είναι μια οργανωμένη ομάδα, που θα κυνηγήσει τον τίτλο την επόμενη χρονιά. Και εγώ επιθυμώ να παίξω σε μια ομάδα που θα στοχεύει ψηλά. Ωστόσο ως τώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Αλλά αν χτυπούσε τώρα το τηλέφωνο και με ζητούσαν από τη Νάπολι, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά», ξεκαθάρισε ο Λόπεζ.

Αν πάει στη Νάπολι, όμως, δεν θα βρει τον συμπατριώτη του Λαβέτσι, που είναι κοντά στην Παρί Σεντ Ζερμέν.

«Ο Λαβέτσι έδωσε τα πάντα στην ομάδα και την πόλη. Ήρθε η στιγμή να πάει κάπου αλλού, το χρειαζόταν. Έπρεπε να βρει νέα κίνητρα. Πάντως είμαι χαρούμενος για εκείνον, έχει εκπροσωπήσει επάξια την Αργεντινή», πρόσθεσε.

Κοντά στη Φιορεντίνα ο Μοντέλα

Κοντά στη Φιορεντίνα ο Μοντέλα
Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του προπονητή στην Φιορεντίνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι οι συζητήσεις των «βιόλα» με τον Βιντσέντζο Μοντέλα, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας την ερχόμενη σεζόν.

Ο 37χρονος προπονητής θα μιλήσει με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Ντανιέλε Πράντε, και θα διαδεχθεί τον Ντέλιο Ρόσι που απολύθηκε μέσα στον Μάιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο παλαίμαχος επιθετικός δεσμεύεται για ακόμη έναν χρόνο με την Κατάνια, η οποία του έχει δώσει το ελεύθερο να συζητήσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

200 εκατ. ευρώ για το 1/4 της Μίλαν!


200 εκατ. ευρώ για το 1/4 της Μίλαν!
Έτοιμος να διαθέσει 200 εκατ. ευρώ για το 25% της Μίλαν παρουσιάζεται ο Ρασίντ Αλ Μακτούμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Πρωθυπουργό και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τις επιχειρήσεις του και μία από αυτές αφορούν τους «ροσονέρι».

Ωστόσο, η εφημερίδα «Corriere dello Sport» υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου θα διαθέσει το παραπάνω ποσό για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Αυτό δεν είναι άλλο από την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Μπερλουσκόνι δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τις ικανότητες του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος το καλοκαίρι του 2010 άφησε έναντι 94 εκατ. ευρώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη Ρεάλ Μαδρίτης.
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV