ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Οι «αιώνιοι» στην UEFA

Οι «αιώνιοι» στην UEFA

01/03/2014
 
 Πρώτο θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA είναι το ελληνικό «κλάσικο» μαζί με τα άλλα ευρωπαϊκά ντέρμπι.

Οι «αιώνιοι» στην UEFA
Γεμάτο σπουδαία ματς είναι το πρόγραμμα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κάτι που ανάγκασε την UEFA να δημιουργήσει ένα αφιέρωμα στην πορεία των σημερινών και αυριανών αντιπάλων.

Από αυτό δεν θα μπορούσε να λείψει το ντέρμπι του «Καραϊσκάκη» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να επιλέγει στη βασική της φωτογραφία τους πανηγυρισμούς των Πειραιωτών στη νίκη (2-0) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκτός από το ελληνικό παιχνίδι, υπάρχουν σημαντικοί αγώνες στη Γερμανία (Μπάγερν-Σάλκε), την Ολλανδία (Φέγενορντ-Άγιαξ), την Ισπανία (Ατλέτικο-Ρεάλ), την Ιταλία (Μίλαν-Γιουβέντους) και τη Γαλλία (Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ).

Το κομμάτι που αφορά το ελληνικό «κλάσικο»

Ο ανταγωνισμός τους έχει στιγματίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε διαφορετικές τροχιές.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει σίγουρα το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αφού έχει χάσει μόλις τέσσερις βαθμούς στη Σούπερ Λίγκα όλη τη σεζόν και είναι 20 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ – και την Τρίτη κέρδισε με 2-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί με ζήλια, όντας 27 βαθμούς πίσω από την κορυφή, με τον αρχηγό του, τον Ζέκα, να τονίζει ότι αυτό το παιχνίδι αποτελεί κίνητρο από μόνο του.

«Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ κατάσταση τώρα, μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ, μέσα στην έδρα του Εμείς, όμως, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να γίνουμε η πρώτη ελληνική ομάδα που τους κέρδισε αυτή τη σεζόν», δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος.


ALEX WEB RADIO/TV

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο 

01/03/2014





Ενημερωθειτε σε τρια βιντεο για τους τιτλους των αθλητικων ειδησεων, την ανασκοπηση των αθλητικων πρωτοσελιδων και τι συνεβη σαν σημερα.
 
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα


01/03/2014

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα στην 27η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE
 
Γενικη πρόγνωση.
Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, με αρκετές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας και χιονοπτώσεις στα ορεινά αναμένεται να κυλήσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Τα φαινόμενα κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι ισχυρά. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή πτώση, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με εντάσεις που θα φτάνουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ, με τάση περαιτέρω ενίσχυσης την Καθαρά Δευτέρα. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο συμπεριλαμβάνεται η Κεφαλονία.

 Πιο αναλυτικά:

Το Σάββατο 1/3/2014:
- Βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στη Νότια Ελλάδα, στο Αιγαίο και στη Θράκη και σταδιακά στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη όπου τα φαινόμενα θα είναι λιγότερα και τοπικού χαρακτήρα, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως πάνω από τη θάλασσα.
- Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.
- Οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν στα επίπεδα των 15 με 16 βαθμών, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ και πιθανόν τοπικά στα Δωδεκάνησα 8 μποφόρ.

Την Κυριακή 2/3/2014:
- Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, με ισχυρά φαινόμενα κυρίως στη Μακεδονία, στη Θράκη, στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο, στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο.
- Τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.
- Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή πτώση κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ οι άνεμοι θα διατηρηθούν στα επίπεδα των 7 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά 8 μποφόρ.

Την Καθαρά Δευτέρα 3/3/2012 αναμένεται κακοκαιρία με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και ανέμους που τοπικά θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ. Μέχρι το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα, με εξαίρεση τα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου. Οι θερμοκρασίες δε θα σημειώσουν αξιόλογη μεταβολή.
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομερέστερες προγνώσεις δίνονται στις προγνώσεις πόλεων και θαλασσών, στους ιστιοπλοϊκούς χάρτες και στους χάρτες κυματισμού, καθώς και στο διαδραστικό χάρτη Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Σ. Βουγιούκας Ε.Α.Α. Πεντέλη Παρασκευή 28/2/2014, 20:00
Δελτίο Πρόγνωσης για την Κεφαλονιά για το Σάββατο 1/3
Βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 στην Κεφαλονιά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία στο νησί θα κυμανθεί από 10 έως 12 βαθμούς.

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ολυμπιακό Στάδιο

Βικελίδης

Γήπεδο Αστέρα

Γήπεδο Περιστερίου

Γήπεδο Παγκρήτιο

Γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης

Γήπεδο Νέας Σμύρνης

Γήπεδο Τούμπας

Γήπεδο Πηγαδιών

Γήπεδο Κομοτηνής

Γήπεδο Λιβαδειάς

Γήπεδο Παναιτωλικού

Γήπεδο Βέροιας

Γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης

Γήπεδο Ζωσιμάδων

Γήπεδο Ριζούπολης

Γήπεδο Λεωφόρου

Γήπεδο Περιβολίων

 
 

 

ALEX WEB RADIO/TV

Ο αντιΟλυμπιακος Βελλης συνεχιζει να χαλαει το στομα του...

 Ο αντιΟλυμπιακος Βελλης συνεχιζει να χαλαει το στομα του...

01/02/2014

Οταν εγραψα για σενα οτι εισαι μεγαλος κωλοτουμπας κυριε Βελλη το εγραφα με πληρη συνειδηση των οσων γραφω παρακολουθωντας παντα στενα τα οσα ειπες λες και ποιος ξερει ποσο ακομα θα λες...και τα βαζελο media  οπως παντα προθυμα να βγαλουν στον αερα τα σιχαμερα σου σχολια πιστοι στο...καθηκον των εντολοδοχων τους.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...θα του βουλωσει καποιος το στομα αυτουνου του γελοιου? Μολις χτες στην κοινη συνεντευξη Τυπου ΕΠΟ και Super League ειπωθηκε πως δεν γινεται ο καθενας να βγαινει να λεει οτι θελει και να κατηγορει οποιον θελει χωρις αποδεικτικα στοιχεια..ετσι δεν ειναι? που ειναι ο Αθλητικος Εισαγγελεας να του βουλωσει το στομα του αχρειου?

Ρε για δες θρασσος...αντι να βγει και να μιλησει ο..Αλασκουζος εβαλε το τσιρακι του...ναι οπως το διαβασατε..το τσιρακι του , τον αντιΟλυμπιακο Βελλη..και γιατι τον λεω τσιρακι..? Ιδου...

 Ο Καρουλιας και ο Καμαρας σε εψησαν να μπεις στον Απολλωνα και δεν εισαι τσιρακι του βαζελα? τι μας λες ρε Βελλη? Αραγε οι Απολλωνιστες εχουν παρει χαμπαρι οτι χρησιομοποιησες τον Απολλωνα και τους οπαδους του για να παιξεις το παιχνιδι της βαζελας?

Ο Ολυμπιακος δεν χρειαζεται τον Σιδηροπουλο για να πατησει την βαζελα Βελλη και το ξερεις καλα...Απλα απο τωρα στρωνετε το χαλι της υποτιθεμενης παραγκας του Ολυμπιακου γιατι ξερετε τι περιμενει την βαζελα στο Γ.Καραισκακης και με καποιο τροπο θα πρεπει να καλυψετε την ανικανοτητα του Αλαφουζου και του καφενειου του...και για να μην βγει ο κουραστικος και γραφικος για τον κοσμο του Παναθηναικου Αλαφουζος να τα πει εβαλε εσενα ...το τσιρακι του..Αι σιχτιρ Βελλη...λαμογια και τσιρακια σαν εσενα πρεπει να φυγουν απο το Ελληνικο ποδοσφαιρο..να φυγεις θες ειπες...να πας και να μην ξαναγυρισεις.

Ιδου το χτεσινο σχολιο μου για τον κυριο Βελλη...

http://alexwebradiotv.blogspot.com/2014/02/blog-post_2787.html

 Ιδου τι ειπε παλι το βρωμοστομα του Βελλη...

«Για να βλάψουν τον ΠΑΟ εβαλαν τον Σιδηρόπουλο»!


Νέες βολές κατά της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ από τον Σταμάτη Βελλή, που υποστήριξε πως η επιλογή Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι, έγινε για να βλάψουν τον Παναθηναϊκό.
«Για να βλάψουν τον ΠΑΟ εβαλαν τον Σιδηρόπουλο»!

Δριμεία επίθεση γι' ακόμα μία φορά από τον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα κατά της Ομοσπονδίας, αλλά και της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και τον ορισμό του Σιδηρόπουλου για το «αιώνιο» ντέρμπι της Κυριακής, με δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σταμάτης Βελλής: 
«Δεν μπήκα στα αποδυτήρια και είπα στους παίκτες να μην πάνε στους αγώνες. Εγώ είπα πως θα ακολουθήσω πορεία αφού ακούσω και την γνώμη του κόσμου της ομάδας. Για μένα το σωστό είναι πως με βάση αυτά που βλέπει κανείς, σηκωνόμαστε και φεύγουμε. Εάν θέλουμε να πάρουμε καμιά διαιτησία μετά την φασαρία που κάναμε μένουμε εδώ που είμαστε. Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Super League, όταν έγινε η ερώτηση αν χρειάζεται μια εγχείρηση το ελληνικό ποδόσφαιρο, είπε ο κ. Μώραλης "γιατί, είναι άρρωστο;".
Εντάξει, γελάει ο κόσμος, προφανώς θα αναφερόταν στην Premier League. Πολλά παιχνίδια στην Super League δεν είναι νόμιμα, είτε με διαιτητική παρέμβαση, είτε με κάποια συνεννόηση. Κατά την κρίση μου, δεν έχουν δώσει και πέναλτι εις βάρος της ομάδος μου, αλλά όταν βλέπεις περίεργα αποτελέσματα που δημιουργούν ερωτηματικά, κάτι γίνεται. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
Μπορεί ένας διαιτητής να μην σου δώσει ένα πέναλτι αλλά σε όλο το παιχνίδι να είναι σωστός. Εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι διαιτητές οι οποίοι εκτελούν εντολές. Οι δύο διαιτητές είναι οι Σπάθας και Αμπάρκιολης που έβλαψαν την ομάδα μου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάνε και ορίζουν τον Σιδηρόπουλο στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Πας και ορίζεις έναν διαιτητή που έχει ακουστεί αρνητικά, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει παράπονα για τον συγκεκριμένο διαιτητή.
Επίτηδες τον έβαλαν για να βλάψουν τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν καλοί διαιτητές στην Ελλάδα. Είναι λάθος να λέμε πως οι διαιτητές είναι άσχημοι. Έχει τύχει να πάω να συγχαρώ διαιτητές, αλλά υπάρχουν και άλλοι που εκτελούν εντολές. Όταν βλέπεις διαιτητές να μην ακυρώνουν γκολ που δεν έχουν περάσει την γραμμή και να βλέπεις τον άλλον να πηγαίνει προς την σέντρα δεν σου κινεί την υποψία;.
Δεν ξέρω αν πίσω από αυτό υπάρχει στοιχηματικό κέρδος. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος παίζει και τι παίζει. Αλλά έχουμε ένα πρωτάθλημα που μυρίζει από διάφορες πλευρές. Βεβαίως μπορεί να παίζει και το στοιχηματικό. Το να μην έχεις αποδείξεις και να μην μιλάς είναι μια δικαιολογία. Υπάρχει μεγάλη ομερτά στην Ελλάδα και γι' αυτό δεν μιλάει κανείς και συγχαρητήρια στην Δικαιοσύνη που μπόρεσε και απέδειξε τα στημένα παιχνίδια».
Όσο για την κατάσταση στον Άρη: «Το θέμα είναι αν θα παιχτεί το υπόλοιπο της χρονιάς καθαρά. Αν παιχτεί καθαρά, τα παιδιά του Άρη φτύνουν αίμα για το καλύτερο δυνατό, έχουν μέταλλο, είναι και οι άλλες ομάδες καλές. Ο Άρης έχει πολύ δύσκολο έργο. Και ο Απόλλων μπορεί να πέσει αγωνιστικά, αλλά το θέμα μου και η κραυγή μου εμένα είναι άσε με να πέσω κανονικά».





ALEX WEB RADIO/TV

Η Λισαβόνα δεν ειναι Θεσσαλονικη βλεπεις...

 Η Λισαβόνα δεν ειναι Θεσσαλονικη βλεπεις...

01/03/2014

 Στην Πορτογαλια και συγκεκριμενα στην Λισαβόνα οι νομοι λειτουργουν και εφαρμοζονται και δεν ειναι οπως στην Θεσσαλονικη οπου η ασυλια και ανοχη στους παραχαιδεμενους μαου-μαου του Βορρα που λειτουργουν ειτε κατ εντολην ειτε απο μονοι τους και μετα οταν βρεθει κανενας φιλοτιμος αστυνομικος και τους συλαβει πεφτουν τα τηλεφωνα βροχη απο την πολιτικη ηγεσια της Θεσσαλονικης εφοσον πρωτα εχει προηγηθει τηλεφωνημα απο την ηγεσια του ΠΑΟΚκαι για να ειμαστε σωστοι, δεν μιλαμε για αυτην και μονο την ηγεσια αλλα ολες της τελευταιας 20ετιας.

 Εχει γινει πλεον καραγκιοζ μπερντε η κατασταση της ανοχης στους οπαδους του ΠΑΟΚ οταν αυτοι κανουν επεισοδια να φτανουν μεχρι τα διακστηρια και μετα....παπαλα.Ολοι σπιτακι τους και δεν τρεχει τιποτε.Εκει δεν εφαρμοζεται ο σκληρος αθλητικος νομος που φωναζαν ολοι...νομος υπαρχει αλλα δεν εφαρμοζεται.Δυστυχως!!!

Στην Πορτογαλια ομως δεν ειναι ετσι...για κακη τους τυχη...Ιδου η ειδηση...

Δικάζονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις φίλοι του "Δικεφάλου" που συνελήφθησαν την Πέμπτη (27/2) έξω από το στάδιο Ντα Λουζ θα δικαστούν σήμερα (28/2) στη Λισαβόνα
Σε τέσσερις συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ προχώρησε λίγες ώρες πριν την έναρξη του ματς η πορτογαλική Αστυνομία.
Όπως αναφέρουν οι πορτογαλικές αρχές, οι οπαδοί του "Δικεφάλου" επιτέθηκαν σε Αστυνομικούς και μάλιστα τραυμάτισαν μια γυναίκα Αστυνομικό.
Για το λόγο αυτό οι τέσσερις οπαδοί θα περάσουν σήμερα (28/2) από δίκη. Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα δικαστήρια βρίσκονται οι Ηλίας Γεροντίδης και Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Τωρα τι εγινε ακομα δεν μαθαμε βεβαια...δεν φροντισαν να ενημερωσουν τα...αντικειμενικα Media τους...αναγνωστες τους...οσον αφορα τα ...Βορρεια media? ουτε λογος να γινεται....


ALEX WEB RADIO/TV

Το λογότυπο του Final-4

Το λογότυπο του Final-4

01/03/2014


Το Μιλάνο κινείται ήδη σε ρυθμούς Final-4 αφού οι διοργανωτές του μεγάλου αθλητικού event αποκάλυψαν το λογότυπο και την επίσημη μπάλα του τουρνουά!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final-4 της Euroleague ξεκίνησε ήδη αφού οι διοργανωτές αποκάλυψαν το λογότυπο και την επίσημη μπάλα του τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, το τριήμερο 16-18 Μαϊου.

Το λογότυπο της μεγάλης μπασκετικής διοργάνωσης είναι συνδυασμός μιας μπάλας μπάσκετ με το αρχικό της λέξης ''Milan'', σε μαύρο φόντο.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, ανέφερε χαρακτηριστικά: ''Το Μιλάνο αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η πρωτεύουσα του design, ως η πόλη της ομάδας. Σίγουρα, όμως, σημαίνει πολλά περισσότερα. Είναι επίσης η πρωτεύουσα του μπάσκετ, με μεγάλη παράδοση στο άθλημα και πραγματικά παθιασμένους οπαδούς! Ο συνδυασμός τους ενέπνευσε τους Designers United ώστε να δημιουργήσουν ένα ισχυρό brand για το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της Ευρώπης, το Turkish Airlines Euroleague Final Four, 2014''.


Η επίσημη μπάλα του Final-4 στο Μιλάνο

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι η Fan Zone του Final-4 θα βρίσκεται στην επιβλητική  Piazza Duomo. Εκεί  θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις όπως διαγωνισμός καρφωμάτων και τριπόντων μεταξύ των θεατών, τουρνουά 3-on-3, σόου από τις τσιρλίντερ και δραστηριότητες με τους συνεργάτες του κοινωνικού προγράμματος της Euroleague, One Team.


ALEX WEB RADIO/TV

ALL STAR και...Θρύλος (videos)

ALL STAR και...Θρύλος (videos)

01/03/2014

Ολ-Σταρ Θρύλος! (video)

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των συμμετεχόντων στο Ολ-Σταρ γκέιμ που φέτος θα γίνει στα Χανιά στις 7-8 Μαρτίου και φυσικά η μερίδα του λέοντος ανήκει στον Ολυμπιακό. Συνολικά 10 παίκτες και δύο προπονητές των Πρωταθλητών Ευρώπης θα δώσουν το «παρών» στον αγώνα γιορτή της Α1!

Στην ομάδα των Ελλήνων βρίσκονται Βασίλης Σπανούλης, Στράτος Περπέρογλου, Γιώργος Πρίντεζης, Βασίλης Καββαδάς και στων ξένων οι Ματ Λοτζέσκι, Τζαμάριο Μουν, Μπράιαν Ντάνστον με προπονητή τον Γιώργος Μπαρτζώκα.

Στην ομάδα των rising stars επιλέχθηκαν οι Ανδρέας Χριστοδούλου-Δημήτρης Αγραβάνης και στους young stars ο Ιωάννης Παπαπέτρου με προπονητή τον Χρήστο Μαρμαρινό.

Η ατραξιόν του Ολ-Σταρ θα είναι η παρουσία του Τζαμάριο Μουν στον διαγωνισμό καρφωμάτων.
Πάρτε μια γεύση από αυτά που είχε κάνει ο Αμερικανός φόργουορντ στον διαγωνισμό του 2008 στο Ολ-Σταρ Γκέιμ της Νέας Ορλεάνης:








ALEX WEB RADIO/TV

Ζήτησε συγγνώμη ο Φαν Πέρσι

Ζήτησε συγγνώμη ο Φαν Πέρσι

01/03/2014

Συγνώμη από τους συμπαίκτες του ζήτησε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι για τα σχόλιά του σε τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας του, σύμφωνα με τα οποία άφησε αιχμές κατά της ομάδας, αλλά και του Μόγιες για τον τρόπο που αγωνίζεται η Μάντσεστερ.

 Ζήτησε συγγνώμη ο Φαν Πέρσι

Τα όσα είπε ο Ολλανδός επιθετικός εξόργισαν τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ του ζήτησαν το λόγο. Ο Φαν Πέρσι είπε ότι οι δηλώσεις του αφορούσαν αποκλειστικά τον ίδιο και ότι το νόημά τους παρερμηνεύτηκε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δράση στο γυναικείο πόλο

Δράση στο γυναικείο πόλο

01/03/2013

Δράση στο γυναικείο πόλο
Με στόχο την επίτευξη της 8ης νίκης του στο Πρωτάθλημα Πόλο της Α1 Γυναικών ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" το Σάββατο (15:00) στο Κολυμβητήριο του Πειραιά τον Νηρέα Χαλανδρίου σ' αγώνα της 9ης ημέρας. Οι "ερυθρόλευκες" που προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον αγώνα της 12ης Μαρτίου με την Σαμπαντέλ, στην Ισπανία, δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και θα φτάσουν εύκολα στη νίκη.

Η αρχηγός της ομάδας μας Φιλιώ Μανωλιουδάκη μιλώντας για τον αγώνα σημείωσε: "Σε κάθε αγώνα παίζουμε για τη νίκη. Ο προπονητής ζητάει καλή άμυνα και ρυθμό στην επίθεση και εμείς προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Η ομάδα είναι σε περίοδο προετοιμασίας για τον αγώνα με την Σαμπαντέλ  που είναι για εμάς ο αγώνας της χρονιάς".


ALEX WEB RADIO/TV

Στην Πύλο το φάιναλ-4

Στην Πύλο το φάιναλ-4

01/03/2014
 
Στην Πύλο θα διεξαχθεί η τελική φάση του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών το διήμερο 29-30 Μαρτίου, όπου θα λάβουν μέρος Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός Ηρακλής και Πανναξιακός. Την Τετάρτη (5/3) η κλήρωση.

Στην Πύλο το φάιναλ-4!
Η Μεσσηνία θα αναδείξει τους φετινούς κυπελλούχους στο βόλεϊ, αφού η Πύλος θα φιλοξενήσει το φάιναλ-4 των γυναικών στις 29-30 Μαρτίου, ενώ η αντίστοιχη φάση στους άνδρες θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα (15-16 Μαρτίου).

Οι λεπτομέρειες των δύο διοργανώσεων θα συζητηθούν σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης (5/3 – 11.00).

Η σύσκεψη θα ξεκινήσει με εκπροσώπους των φιναλίστ στους Άνδρες (ΑΕΚ, Κηφισιά, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ), της ΓΓΑ, της ΔΕΑΒ, της ΕΛΑΣ, της ΕΣΑΠ και των διοργανωτών, μαζί με την κλήρωση των ημιτελικών.

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη σύσκεψη για το φάιναλ-4 των γυναικών.

ALEX WEB RADIO/TV

Έκθεση Ζωγραφικής στην Ιστορική Λέσχη του ΟΣΦΠ

Έκθεση Ζωγραφικής στην Ιστορική Λέσχη του ΟΣΦΠ

01/03/2014
 
Έργα του Αντώνη Πολιτάκη θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όσοι επιθυμούν επισκεπτόμενοι την Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού.

Έκθεση Ζωγραφικής στην Ιστορική Λέσχη του ΟΣΦΠ
Έργα του Αντώνη Πολιτάκη θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όσοι επιθυμούν επισκεπτόμενοι την Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Χρήστου Φλάμπουρα, η οποία θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 7 Μαρτίου έως και την Κυριακή 6 Απριλίου.

Αναλυτικά αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι:

Μετά από αξιέπαινη πρωτοβουλία του κ. Χρήστου Φλάμπουρα θα «φιλοξενηθεί» στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας από την Παρασκευή 7 Μαρτίου έως και την Κυριακή 6 Απριλίου έκθεση ζωγραφικής του Εικαστικού Αντώνη Πολιτάκη.

Ο Ολυμπιακός θέλοντας να αξιοποιήσει στο έπακρο τον χώρο που είναι συνδεδεμένος άρρηκτα με την ιστορία του συλλόγου αφού εκεί έχουν γραφτεί "χρυσές" σελίδες δόξας "φιλοξενεί" την έκθεση του κ. Πολιτάκη ο οποίος έχει αποδείξει την αγάπη του για τον σύλλογο. Ο Ασκητής της Τέχνης κ. Πολιτάκης που έχει συνδέσει την ζωή του με τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά θα διαθέσει το 30% των εσόδων από τις πωλήσεις των Έργων Τέχνης προς ενίσχυση του Ερασιτέχνη.
Ο κ. Πολιτάκης εμφανώς συγκινημένος από το γεγονός θέλησε να δώσει με δυο λόγια το δικό του στίγμα:

«Γεννήθηκα Πειραιώτης και Ολυμπιακός
Τι να πει κανείς για αυτά τα δύο, τα οποία γεννιέσαι δεν γίνεσαι και πως να μιλήσω όντας Ασκητής της Τέχνης.
Τι να πω για εκείνον τον αλητάμπουρα που γύρω από το γήπεδο «Καραϊσκάκη» έψαχνε να βρει μία τρύπα να χωθεί για να δει έστω και αυτά τα τρία τελευταία λεπτά ενός αγώνα. Και αργότερα τα μεσημέρια πριν αρχίσει ο αγώνας έφηβος ακόμα, μ’ ένα μικρό τάβλι στα χέρια, τον ήλιο και την βροχή από πάνω, μια πορτοκαλάδα για δροσιά στο σχήμα πορτοκαλιού και κατά περίσταση ζεστό πασατέμπο από τον τσάκα – τσούκα.

Πως να μιλήσεις και τι να πεις για εκείνες τις Χαρές για κείνες τις Δόξες. Χαίρομαι που δεν έχω αφήσει ακόμα αυτόν τον αλητάμπουρα να φύγει από μέσα μου. Χωρίς αυτόν ίσως να μην υπήρχα. Χωρίς την ιδέα του, τα Κορίτσια και την Τέχνη μου δεν θα μπορούσα να ζω. Αυτά μόνο ήθελα όπως κι εκείνη την κόκκινη κουβερτούλα όταν ήμουν μωρό που έκλαιγα όταν τολμούσαν να μου αλλάξουν το χρώμα της, όπως κι εκείνη την κόκκινη σημαία που θέλω τυλιγμένος να φύγω από αυτόν τον πλανήτη.

Γιατί όπου κι αν ταξίδεψα όσους θανάτους κι αν αντίκρισα το κόκκινο μ’ ακολουθεί μέσα μου, στα έργα μου παντού.
Πως λοιπόν θα μπορούσα ν αρνηθώ την πρόταση του συλλόγου που από μικρός υποστηρίζω και του φίλου Χρήστου Φλάμπουρα να ξανανοίξει η Ιστορική Λέσχη στην Μαρίνα Ζέας με μία έκθεση δική μου. Συγκινήθηκα αφάνταστα και πως να αρνηθώ, πως να πω όχι, όταν τις ανάγκες και τις στεναχώριες μου τις σκίαζαν οι νίκες της ομάδας μας. Έτσι τώρα όταν ο Ολυμπιακός μου ζήτησε τα έργα μου να τα εκθέσει για τον σκοπό που όλοι μας γνωρίζουμε.
Δήλωσα Παρών».

Στην έκθεση, η οποία θα διαρκέσει ένα μήνα και θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο καθημερινά από τις18:00 έως τις 21:00, θα παρουσιασθούν εννέα έργα με μεικτή τεχνική από την σειρά «Μεταβολές» με τα προσχέδια τους καθώς και σχέδια, με sanguigna και pastel . Η σειρά αυτή περιλαμβάνει έργα που φιλοτεχνήθηκαν κατά τα έτη 1996 μέχρι το 2000 τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στο εξωτερικό.


ALEX WEB RADIO/TV

Θέλει «κόκκινη» κορυφή

Θέλει «κόκκινη» κορυφή

01/03/2014
 
Να επιστρέψει μετά από καιρό στην κορυφή της Volleyleague θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Θέλει «κόκκινη» κορυφή
Τη νίκη που θα τον κρατήσει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας -ή θα τον επαναφέρει σ’ αυτή σε ενδεχόμενη «γκέλα» του πρωτοπόρου Εθνικού- θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παναχαϊκή το Σάββατο (1/3 – 17.00) στο ματς της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague που θα γίνει στου Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν με τον Φοίνικα Σύρου και την Κηφισιά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ προέρχονται από δύο νίκες στη Θεσσαλονίκη επί ΠΑΟΚ και Άρη. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς βέβαια γνώρισε την πρώτου του ήττα απ’ την Κηφισιά με 3-1.

Ο Δημήτρης Καζάζης θα στερηθεί για ακόμα ένα ματς τις υπηρεσίες του Μενέλαου Κοκκινάκη, ενώ τόνισε για το ματς: «Η ομάδα έχει μοναδικό στόχο το τρίποντο. Πρέπει να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε μόνο τρίποντα έως το τέλος για να ανέβουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Σε δυο μήνες όλα θα κριθούν και εμείς θα είμαστε έτοιμοι».

Οι Πατρινοί είχαν επικρατήσει των «ερυθρόλευκων» στον πρώτο γύρο με 3-2 και θέλει να το επαναλάβει, ώστε να ξεφύγει απ’ τον πάτο της βαθμολογίας.

Ο Γιώργος Λυκούδης δήλωσε για το ματς: «Περιμένουμε δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Ξέρουμε τη δυναμική του Ολυμπιακού, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θέλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι 100% από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»


ALEX WEB RADIO/TV

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 78-74

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 78-74

Για την 8η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε με 78-74, αλλά το κέρδος για τους Πειραιώτες είναι ότι σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας θα υπερτερούν, αφού στο ΣΕΦ είχαν κερδίσει με 95-82. Έμεινε εκτός αποστολής και δεν έπαιξε ο (τραυματίας-τενοντίτιδα) Βασίλης Σπανούλης, κάτι που κόστισε στην ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν με 72-62 στο 38', αλλά στο τέλος πήγαν να σημειώσουν μία μεγάλη ανατροπή, μειώνοντας σε 76-74 στα 14'' πριν την λήξη.Υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας, μισή ήττα για τους Πειραιώτες. Ξεχώρισαν Περπέρογλου (17π) και Σλούκας (17π).

 Ο Κλέιζα ακολούθως αξιοποίησε το φάουλ που κέρδισε βάζοντας τις βολές, ενώ στη συνέχεια ο (εξαιρετικός στο ματς) Σλούκας αστόχησε σε τρίποντο. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ξεκίνησαν καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, το ματς ήταν ισορροπημένο στην δεύτερη περίοδο, αλλά στην τρίτη οι γηπεδούχοι έχτισαν διαφορά σε διψήφιο αριθμό (57-47 στο 27'), με αποτέλεσμα από εκείνο το σημείο οι παίκτες του Μπαρτζώκα να κυνηγούν το σκορ. Ο Ολυμπιακός έχασε την μάχη στα ριμπάουντ (36-30), δεν είχε καλά ποσοστά στην επίθεση (21/42δ-50%, 7/19-36%, 11/18-61%) και είχε θετικό πρόσημο στον συσχετισμό ασίστ/λάθη (15/8). Το ρεκόρ των ερυθρολεύκων είναι πλέον στο 4-4 και ισοβαθμούν με τις Φενέρμπαχτσε, Παναθηναϊκό και Μάλαγα στην τρίτη θέση του γκρουπ.

Ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε χωρίς τον Σπανούλη, είχε για κορυφαίους του παίκτες τον εξαιρετικό Περπέρογλου (17π, 4ρ, 2ασ) και τον "καυτό" Σλούκα (17π, 4/6δ, 2/4τρ, 4ασ), οι οποίοι τράβηξαν το... κουπί στην επίθεση, βάζοντας μεγάλα σουτ. Έδωσε λύσεις ο Λοτζέσκι (7π, 6ρ, 2ασ), ήταν πολύτιμος στην προσπάθεια για ανατροπή στο τέλος ο Μάντζαρης (10π, 3ρ, 2κλ), πάλεψαν οι Ντάνστον (9π, 4/6δ, 7ρ, 2ασ) και Πρίντεζης (10π, 3ρ) Ο Μουν έκανε το ντεμπούτο του στην Euroleague αλλά ήταν αρνητικός (0/3τρ), όπως και ο Κόλινς, δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο Πέτγουεϊ, έπαιξε ελάχιστα ο Κατσίβελης. Από τους Τούρκους έκαναν την "ζημιά" οι Μακάλεμπ (20π, 5/6δ, 4ρ, 3ασ) και Κλέιζα (21π, 8ρ)

"Καυτός" Περπέρογλου, έδωσε ρυθμό ο Σλούκας

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στην πεντάδα τους Μάντζαρη, Κατσίβελ, Περπέρογλου, Πρίντεζη και Ντάνστον, με τους Πειραιώτες στις πρώτες επιθέσεις τους να είναι απελπιστικά άστοχοι και να κάνουν λάθη, με την Φενέρμπαχτσε, αντιθέτως, να πραγματοποιεί δυναμικό ξεκίνημα, κάνοντας το σκορ 9-0 στο 4'. Ο Ντάνστον έδωσε... ανάσα στους Πειραιώτες με σουτ, ενώ στη συνέχεια ο Στράτος με ντράιβ μείωσε σε 9-4. Ο Σλούκας αντικατέστησε τον Κατσίβελη, δίνοντας γρήγορο ρυθμό στο ματς και προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην δημιουργία, με τον Πρίντεζη από το "ζωγραφιστό" να μειώνει σε 11-8.

Ύστερα από το νωχελικό τους ξεκίνημα, οι Πρωταθλητές Ευρώπης βελτιώθηκαν στην άμυνα, κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα και έβαλαν σουτ, με τον Περπέρογλου από την περιφέρεια να φέρνει το ματς στα ίσα (11-11). O MακΚάλεμπ έδωσε λύση στο σκορ για τους γηπεδούχους, με τον  "καυτό" Στράτο να σημειώνει σερί πόντους, δίνοντας το προβάδισμα για τον Ολυμπιακό (15-16). Ο Ζόριτς για την Φενέρμπαχτσε έκανε "ζημιά" στο "ζωγραφιστό" στους Πειραιώτες (20-16), με τον δυναμικό Περπέρογλου να έχει σημειώσει τους 12 από τους 18 πόντους των φιλοξενούμενων (20-18). Με ένα δύσκολο σουτ, με ταμπλό, ο Ντάνστον ισοφάρισε (20-20), ενώ ο Σλούκας με τζαμπ-σουτ στην εκπνοή του δεκαλέπτου έκανε το σκορ 21-22.

Κεφάτος ο Σλούκας, "πολυβόλο" ο Στράτος, νευρικός ο Μουν

Στη δεύτερη περίοδο η Φενέρμπαχτσε μπήκε στο ματς παίζοντας περισσότερο επιθετική άμυνα, αναγκάζοντας τους Λοτζέσκι και Κόλινς να κάνουν λάθη. Ο Σλούκας ήταν "καυτός" τόσο από μέση απόσταση, όσο και από την περιφέρεια, μειώνοντας σε 28-27, με τον Μουν στο 14' να κάνει το ντεμπούτο του στην Euroleague παίζοντας στο "4". Ο κεφάτος Σλούκας έδωσε alley-oop πάσα στον Σίμονς που κάρφωσε (30-29), με τον Μπαρτζώκα να χρησιμοποιεί σχήμα με τους Μάντζαρη, Λοτζέσκι στο "2", Περπέρογλου, Μουν και Σίμονς.

Οι Πειραιώτες σε εκείνο το σημείο είχαν πρόβλημα στην επίθεση, με τους Τούρκους να ξεφεύγουν στο 16' με +7 (36-29), αξιοποιώντας στο "ζωγραφιστό" τον Ζόριτς. Ο Μουν έκανε λάθη και έδειχνε νευρικός στο ντεμπούτο του, με τον εξαιρετικό Περπέρογλου να "πυροβολεί" ξανά από την περιφέρεια, ενώ με νέο τρίποντο του Μάντζαρη ο Ολυμπιακός ροκάνισε την διαφορά (37-35). Ο Λοτζέσκι στη συνέχεια έκλεψε την μπάλα και κάρφωσε στον αιφνιδιασμό (39-37), με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται βρίσκοντας την Φενέρμπαχτσε να προηγείται με σκορ 41-38.


 
Τα φάουλ και η τεχνική ποινή έφεραν τους Τούρκους στο +10

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ με τους Μάντζαρη, Σλούκα, Περπέρογλου, Πρίντεζη και Ντάνστον, με τους Πειραιώτες να έχουν την διάθεση να τρέξουν και τον Σλούκα να εξακολουθεί να μην χάνει σουτ (41-40). Η Φενέρμπαχτσε στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και προηγήθηκε με 51-42, με τον Πρίντεζη να παίρνει... φωτιά στην επίθεση και με σερί πόντους (δίποντο-τρίποντο) να μειώνει σε 51-47, δίνοντας ξανά ψυχολογία στους Πειραιώτες.

Ο Μπαρτζώκας στη συνέχεια χαμήλωσε το σχήμα του, παίζοντας δίχως καθαρόαιμο σέντερ (Μάντζαρης, Σλούκας, Περπέρογλου, Πρίντεζης, Πέτγουεϊ), με τον Μπρεντ στη συνέχεια να χρεώνεται με συνεχόμενα φάουλ και τον Μπαρτζώκα εξαγριωμένο να δέχεται τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, με τους Τούρκους να αξιοποιούν τις βολές, ξεφεύγοντας στο σκορ με +10 (57-47) στο 27'. Ο Έλληνας τεχνικός έβαλε στο "5" τον Μουν αντί του Πέτγουεϊ, με τον πρώτο να συνεχίζει να είναι τραγικά άστοχος και τον Λοτζέσκι να δίνει... ανάσα στους φιλοξενούμενους ύστερα από αρκετή ώρα (57-49). Οι ερυθρόλευκοι είχαν πρόβλημα στην επίθεση, σπαταλώντας συνεχόμενες επιθέσεις, όπως και οι γηπεδούχοι, με τον Ντάνστον να μειώνει στο 30' σε 59-51.

Εξέλιξη... θρίλερ, αλλά δεν κατάφερε την ανατροπή

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός συνέχισε με τους Κόλινς, Σλούκα, Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Ντάνστον, με τον Αμερικανό σέντερ να μειώνει σε 59-53, αλλά ο Μαχμούτογλου με τρίποντο έκανε το σκορ 62-53. Με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Σλούκας (62-56), o αρνητικός Κόλινς υπέπιπτε σε κακές επιλογές, κάνοντας λάθη, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν να μην βρίσκουν τον δρόμο προς το καλάθι και τους Τούρκους στο 34' να προηγούνται με 66-56. Ο Περπέρογλου επέστρεψε στο παρκέ, αλλά έκανε νέο λάθος, με τον Σλούκα να χάνει βολή (66-57). Ο Περπέρογλου ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού στο ματς και με νέο ποστάρισμα μείωσε σε 66-59, αλλά ο Πρέλτζιτς απάντησε με δύσκολο καλάθι (68-59).

Η Φενέρμπαχτσε έκανε το σκορ 72-62 με τον Κλέιζα στο 38', με τον Μάντζαρη στη συνέχεια να βάζει μεγάλο σουτ από την περιφέρεια (72-65). Δύο λεπτά πριν το τέλος ο Μακάλεμπ έβαλε δύο βολές, ο Μάντζαρης απάντησε με ντράιβ (74-67), ενώ στη συνέχεια ο Λοτζέσκι αστόχησε σε σουτ από την περιφέρεια. Ακολούθως όμως οι Πειραιώτες έβγαλαν καλή άμυνα και έτρεξαν στον αιφνιδιασμό, με τον Λοτζέσκι να αξιοποιεί το γκολ-φάουλ που κέρδισε, μειώνοντας σε 74-70 61'' πριν τη λήξη του ματς. Ο Κλέιζα ακολούθως αστόχησε και οι Πειραιώτες σε ένα ακόμη fast-break με τον Σλούκα μείωσαν σε 74-72, αλλά ο Μακάλεμπ με σουτ από μέση απόσταση, 21'' πριν το τέλος, έκανε το σκορ 76-72, με το παιχνίδι να αποκτά εξέλιξη... θρίλερ. Στα 14'' πριν το τέλος ο Σλούκας πήγε στις βολές και έβαλε και τις δύο (76-74). Ακολούθησε φάουλ πάνω στον Κλέιζα, έβαλε και τις δύο βολές, με τον Σλούκα στην τελευταία επίθεση να κάνει κακό σουτ από την περιφέρεια, με τους Τούρκους να κερδίζουν με σκορ 78-74.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 41-38, 59-51, 78-74
Ανά δεκάλεπτο: 21-22, 20-16, 18-13, 19-23

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Ομπράντοβιτς):  ΜακΚάλεμπ 20, Τζάκσον, Ονάν 2, Μπιέλιτσα 8 (1), Μαχμούτογλου 3 (1), Κλέιζα 21 (2), Τουρκγιλμάζ, Σέκουλιτς 2, Σαβάς, Ζόριτς 9, Μπογκντάνοβιτς 9, Πρέλτζιτς 4.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ, Ντάνστον 9, Περπέρογλου 17 (2), Σλούκας 17 (2), Κόλινς, Σίμονς 4, Πρίντεζης 10 (1), Μάντζαρης 10 (2), Κατσίβελης, Λοτζέσκι 7, Μουν .

Αναλυτικά τα στατιστικά της Φενέρμπαχτσε στο ματς:

Αναλυτικά τα στατιστικά του Ολυμπιακού στο ματς:

 
Tα highlights της αναμετρησης

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Μπαρτζώκας: "Η τεχνική ποινή που δέχτηκα"

Ο Μπαρτζώκας στάθηκε στην τεχνική ποινή που δέχτηκε σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα, τονίζοντας τον τιμώρησαν άδικα εκείνον και τον Ολυμπιακό οι διαιτητές. "Δεν ξέρουμε πόσο θα λείψει ο Σπανούλης", σχολίασε.
O Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην τεχνική ποινή που δέχτηκε σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης, τονίζοντας πως ήταν άδικη τιμωρία, ενώ σχολίασε πως δεν ξέρει το διάστημα που θα απουσιάσει ο (τραυματίας) Βασίλης Σπανούλης.
Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης είπε τα εξής: "Δεν μπορώ να έχω παράπονο για τους παίκτες μου, προσπαθήσαμε και στα 40 λεπτά του αγώνα, χωρίς τον Σπανούλη στη διάθεση μας, και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. 

Σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο κατά τη γνώμη μου ήταν η τεχνική ποινή η οποία δέχτηκα. Ακόμη και τώρα δεν έχω καταλάβει τον λόγο που δέχτηκα αυτή την τεχνική ποινή. Δεν ήταν δίκαιο, όχι για εμένα, αλλά για τον Ολυμπιακό.

 Πλέον κοιτάζουμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι μας που είναι με τη Μιλάνο εντός έδρας. Αυτό το TOP-16 είναι αρκετά ανταγωνιστικό, κάθε ομάδα προσπαθεί σκληρά, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος και τότε θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.

Συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο θα λείψει ο Σπανούλης, θα δούμε α αποτελέσματα της μαγνητικής και θα μάθουμε το ακριβές διάστημα της απουσίας του".

Μαρμαρινός: "Για μία λεπτομέρεια δεν τα καταφέραμε"

Ο Μαρμαρινός στάθηκε στο γεγονός πως ο Μακάλεμπ βρήκε χώρους, σχολίασε πως άλλαξε το πλάνο λόγω της απουσίας του Σπανούλη και δήλωσε πως η ομάδα έχασε για μία λεπτομέρεια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός, στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, μιλώντας για την ήττα από την Φενέρμπαχτσε.
Συγκεκριμένα είπε τα εξής: "Για ένα κακό σουτ, για μια λεπτομέρεια δεν τα καταφέραμε. Άλλαξαν τα πλάνα χωρίς τον Σπανούλη, που είναι σημείο αναφοράς. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δεν κοιτάω το σκορ, αλλά τους πόντους ανά κατοχή. Ξέρω πως ο Βασίλης είναι επιθετικός παίκτης, χωρίς αυτόν ο ΜακΚάλεμπ βρήκε χώρο και άλλες φορές καταφέραμε να τον περιορίσουμε, άλλες όχι. Oλα τα ματς είναι τελικοί, αρχής γενομένης με την Αρμάνι.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πρέπει να γίνει μια αξιολόγηση για το πρόβλημα του Σπανούλη και να συνεχίσουμε".

Σλούκας: "Τελικός με τη Μιλάνο"

Ο Σλούκας χαρακτήρισε τελικό το ερχόμενο ματς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ κόντρα στη Μιλάνο και επεσήμανε πως κόστισε στο τέλος το καλάθι του Μακάλεμπ.
Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, σημειώνοντας 17 πόντους, και μετά το τέλος του ματς μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM.

Ο 24χρονος διεθνής γκαρντ είπε: "Δεν είναι μια χαμένη ευκαιρία. Ξέραμε για ότι η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία μάλιστα εάν έχανε τότε θα έβγαινε εκτός και της πρόκρισης. Χάσαμε ρυθμό σε ένα σημείο του αγώνα και αυτό ήταν σημαντικό.

Ξέραμε από χθες το βράδυ ότι ήταν δύσκολο να παίξει ο Βασίλης. Παλέψαμε αλλά ήθελε κάτι παραπάνω που εμείς –δυστυχώς- δεν το είχαμε σήμερα.

 Αν πάρουμε τις τελευταίες φάσεις του αγώνα εκεί που κρίθηκε το ματς ήταν στο καλάθι του ΜακΚάλεμπ. Συνεχίζουμε όμως και κοιτάμε το παιχνίδι – τελικός με την Αρμάνι. Είναι πολύ δύσκολος όμιλος, αλλά εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και να περάσουμε".

Ομπράντοβιτς: "Δεν μπορούσε να σκοράρει ο Ολυμπιακός"

Ο Ομπράντοβιτς στάθηκε στο διάστημα που η Φενέρμπαχτσε προηγήθηκε, με τους Πειραιώτες να χάνουν συνεχόμενες επιθέσεις. "Ξέρει να παλεύει ο Ολυμπιακός", δήλωσε.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός είπε τα εξής: "Ετοιμάσαμε την ομάδα να παίξει πολύ καλύτερα αμυντικά από ό,τι έπαιξε στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Και θεωρώ πως τα καταφέραμε. Κάποια στιγμή που βρεθήκαμε μπροστά με δέκα πόντους στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή άμυνα, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει στην επίθεση, θυμάμαι 4-5 επιθέσεις που δεν μπόρεσαν και αυτό ήταν αποτέλεσμα της άμυνας μας.

Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μας και η τελική διαφορά των τεσσάρων πόντων δεν νομίζω πως αντικατοπτρίζει τι ακριβώς έγινε στα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Αυτό όμως, είναι λογικό αφού αντιμετωπίσαμε την ομάδα που είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια.

Ξέρουν πώς να παλεύουν, πώς να μην παρατούν κανένα παιχνίδι και να δίνουν μάχη ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και γι’ αυτό είναι μια εξαιρετική ομάδα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πάλεψαν αρκετά, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη αυτή για εμάς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Και ευχαριστώ τον πρόεδρο μας για ακόμη μια φορά που ήταν δίπλα μας σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά καθώς το TOP-16 έχει πολύ μέλλον".

Πάει για μαγνητική ο Σπανούλης

Ο Σπανούλης δεν έπαιξε κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Θα κάνει μαγνητική με την επιστροφή της ομάδας. Άγνωστο το πόσο θα απουσιάσει.
Ο Βασίλης Σπανούλης τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση. Η απουσία του κόστισε στους Πειραιώτες.
Το ιατρικό-τιμ έκρινε πως ήταν μεγάλο το ρίσκο να αγωνιζόταν στο παιχνίδι, καθώς υπήρχε κίνδυνος να επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας του ενόψει της συνέχειας. Για αυτόν τον λόγο ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός αποστολής τον Έλληνα διεθνή γκαρντ.

Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, ο Βασίλης Σπανούλης θα πάει σε ιατρικό κέντρο ώστε να κάνει μαγνητική. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης θα φανεί το διάστημα που θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο

Η πειραϊκή ΚΑΕ γνωστοποίησε την διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου, για την 9η αγωνιστική του TOP-16.
Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου, για την 9η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα TOP-16 της Euroleague, OLYMPIACOS – EA 7 EMPORIO ARMANI MILAN, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 με ώρα έναρξης 21:00 θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

* Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από την Παρασκευή 28/02/2014.

* Από το Επίσημο Κατάστημα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καραολή κ’ Δημητρίου 8, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ) από την Παρασκευή 28/02/2014 (ώρες λειτουργίας καταστήματος: Καθημερινές 09:00-21:00 Σάββατο 09:00-18:00, Κυριακή 10:00-15:00).

* Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Τρίτη 04/03/2014, Τετάρτη 05/03/2014 και ώρες 10:00-18:00 και την Πέμπτη 06/03/2014 από τις 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

* Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007

* Από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο (2) εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15, 20, 25 και 30 ευρώ.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600.

Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου “Print at home”. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος. Έτσι θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της παραλαβής των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα με την EA7 EMPORIO ARMANI MILAN της 06/03/2014 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα: Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014, ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

* Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους

* Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8".

ALEX WEB RADIO/TV

«Νταμπλ και πρόκριση στους 8»

«Νταμπλ και πρόκριση στους 8»

01/03/2014
 
 Την κατάκτηση του νταμπλ και την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ως στόχο του Ολυμπιακού ο Ερνάν Πέρες μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

«Νταμπλ και πρόκριση στους 8»
Την κατάκτηση του νταμπλ και την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ως στόχο του Ολυμπιακού ο Ερνάν Πέρες μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τεράστια και βρεθήκαμε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκρισή μας στα προημιτελικά του Champions League. Η αλήθεια είναι πως για μας είναι ένα πολύ μεγάλο όραμα και στόχος μας να το κατακτήσουμε. Θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση».

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, για μένα είναι ιδιαίτερη στιγμή αυτή που ζω, να παίζω στο Champions League. Έχω γίνει μέλος πια αυτής της ομάδας. Ο προπονητής μου με χρησιμοποιεί και στα δυο άκρα, περισσότερο από αριστερά, όπου δεν έχω πρόβλημα να παίξω. Προσπαθώ να είμαι ουσιαστικός, να παίζω απλά και γρήγορα για την ομάδα».

Για τους στόχους των ερυθρολεύκων και τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ:
«Το γεγονός πως είμαστε μπροστά είναι πολύ καλό, αλλά εμείς θέλουμε νίκες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ γιατί πρέπει να νικήσουμε. Εξάλλου, αυτόματα γινόμαστε πρωταθλητές. Στόχος μας είναι το νταμπλ και η πρόκριση στην επόμενη φάση».

ALEX WEB RADIO/TV

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ

 01/03/2014

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους ΑΜΕΑ της ομάδας μας.

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή 2/3/2014 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους AMEA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι ΑΜΕΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.


ALEX WEB RADIO/TV

Εισιτήρια και το Σάββατο

Εισιτήρια και το Σάββατο

01/03/2014

Συνεχίζεται και σημερα η διάθεση εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής.


H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 27ης Αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 02/03/2014 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα συνεχίζεται το Σάββατο 01/03 (10:00 - 17:00) και την Κυριακή από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα, από τα εκδοτήρια του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 40 €, 50 €, 60 € & 150 € (VIP).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ στο 2104190902.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί (1) ένα εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού».
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ALEX WEB RADIO/TV