ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Super League:Το Pre-game της 17ης αγωνιστικής

Super League:Το Pre-game της 17ης αγωνιστικής

Η 17η Αγωνιστική ξεκινάει σημερα και μέχρι τη Δευτέρα θα ολοκληρωθούν οι αγώνες. Ο χειμερινός κύκλος έχει ουσιαστικά τελειώσει και ο Ολυμπιακός έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής Χειμώνα. Μετά τη λήξη των αγώνων θα μεσολαβήσει ένα διάστημα δύο εβδομάδων χωρίς να είναι στην παρέα μας η στρογγυλή θεά.
Η 18η Αγωνιστική έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 4 Ιανουαρίου του καινούριου έτους.
Το πρόγραμμα της 17ης Αγωνιστικής της Super League


ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Στάδιο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”  στις 15:00 (novasports 2) στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει ότι ο αγώνας ΟΦΗ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει ιδιαίτερη σημασία αφού μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα προσφερθούν στο φιλανθρωπικό σωματείο “Ζωοδόχος Πηγή”, το οποίο παρέχει υπηρεσίες σε άτομα με νοητική υστέρηση και αυτισμό και στις οικογένειές τους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ


Ο Ατρόμητος Αθηνών θα κάνει τη σέντρα στις 17:15 (novasports 1) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και θα προσπαθήσει να κερδίσει το τρίποντο. Ο Πανθρακικός βρίσκεται 4 θέσεις κάτω από τον Ατρόμητο στη βαθμολογία και αγώνες σαν αυτόν είναι πολύτιμοι για εκείνον. Ο Ατρόμητος παραμένει τρίτος. Θα διατηρήσει τη διαφορά;

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Στις 19:30 (novasports 2) στο εντός έδρας παιχνίδι για τον Απόλλωνα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κρατήσει το αήττητο που διατηρεί από την έναρξη της σεζόν. Ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τον Ολυμπιακό ενώ πολύ κρίσιμο για Απόλλωνα ο οποίος, βρίσκεται 15 θέσεις χαμηλότερα από τους ερυθρόλευκους και κινδυνεύει να υποβιβαστεί.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΑΟΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας το Λεβαδειακό στις 15:00 (novasports 2) και κυνηγάει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από  τον πρώτο βαθμολογικά Ολυμπιακό.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Η Καλλονή κάνει σέντρα στις 17:15 (novasports 4) στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον Εργοτέλη ο  οποίος ανεβαίνει σταδιακά. Με την Καλλονή να βρίσκεται 2 θέσεις πιο χαμηλά (13η) το παιχνίδι θα έχει ενδιαφέρον.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Τη Βέροια θα υποδεχθεί ο Αστέρας στο Στάδιο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” στην Τρίπολη στις 17:15 (novasports 2). Η φιλοξενούμενη δεν έχει πολλές ελπίδες για τρίποντο με τη βαθμολογική της θέση να το επιβεβαιώνει (προτελευταία έναντι της 5ης του Αστέρα).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στις 17:15 (novasports 3) στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά, ο Πλατανιάς θα φιλοξενήσει για δύο 45λεπτα τον Πανιώνιο. Ο 9ος στη βαθμολογία Πανιώνιος θέλει τη νίκη και ελπίζει το εκτός έδρας παιχνίδι να μη του στοιχίσει το τρίποντο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ


Με τους νέους του Παναθηναϊκού να έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, οι πράσινοι υποδέχονται στη Λεωφόρο στις 19:30 (novasports 1) τη Skoda Ξάνθη σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες έχουν βρει ρυθμό.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ


Με τις νέες αλλαγές στη διεύθυνση και τα μπερδέματα των τελευταίων ωρών, ο φιλοξενούμενος Άρης θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ. Σέντρα στις 19:30 (novasports 1) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων.

ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ …ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ

1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ        46          
2.ΠΑΟΚ                     36                         
3.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ         29             
4.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    27     
5.ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ      25         

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ …ΤΡΕΞΟΥΝ


14.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ        17     
15.ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ             15          
16.ΑΠΟΛΛΩΝ               14            
17.ΒΕΡΟΙΑ                   13                   
18.ΑΡΗΣ                       11          


ALEX WEB RADIO/TV

Φήμες για Αυλωνίτη, κοντά σε Πελέ

Φήμες για Αυλωνίτη, κοντά σε Πελέ

21/12/2013
 
Φήμες για Αυλωνίτη, κοντά σε Πελέ
 Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Τάσος Αυλωνίτης, ενώ οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν και τη μεταγραφή του Πελέ.


Υπάρχουν, όμως, κάποια ανοιχτά θέματα, τα οποία είναι πιθανό να έχουν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ των Πειραιωτών.

Πρώτα από όλα θα υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις, όπως εκείνη του Μετζανί που δεν πρόκειται να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει με τη μορφή δανεισμού στη Μπαστιά ο Γιαταμπαρέ, ενώ είναι πολύ πιθανό να προκύψει και θέμα Εντινγκά.

Εφόσον αποχωρήσουν οι συγκεκριμένοι παίκτες, τότε μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα στον Ολυμπιακό ο Πελέ, όπως επιθυμούσε ο ίδιος. Στην Κρήτη αναφέρουν πως οι παράγοντες του Εργοτέλη, Δασκαλάκης και Ράλλης, βρέθηκαν στην Αθήνα και συμφώνησαν με τους νταμπλούχους Ελλάδας έναντι 400.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος μέσος δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση – με τη δικαιολογία ότι είναι τραυματίας – και ο «Γαύρος» υποστηρίζει ότι ήταν και εκείνος στην πρωτεύουσα και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, στην Ελλάδα επρόκειτο να βρίσκεται από χθες η Ρωσία μάνατζέρ του παίκτη για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μετακίνηση του πελάτη της.

Εν τω μεταξύ, από χθες το βράδυ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Τάσος Αυλωνίτης είναι παίκτης του Ολυμπιακού! Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είχε διαψεύσει στο παρελθόν τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ενώ και χθες δεν προέκυπτε κάτι τέτοιο. Ωστόσο, από το «κυανέρυθρο» στρατόπεδο έλεγαν πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει για τα επόμενα τρία χρόνια!

Παράλληλα, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσθήκης ενός ακόμη φορ μέσα στον Γενάρη. Έχει ακουστεί ότι είναι πιθανό να επιστρέψει ο Διαμαντάκος ή να έρθει άλλος εξελίξιμος παίκτης από το εξωτερικό, ενώ υπάρχει η φήμη πως μπορεί να πάει από τώρα στου Ρέντη ο Κολοβός.


ALEX WEB RADIO/TV

Nεο ρεκόρ καλές γιορτές και…του χρονου πιο ψηλα

Nεο ρεκόρ καλές γιορτές και…του χρονου πιο ψηλα

21/12/2013
 
 Με νίκη κόντρα στον Απόλλωνα μέσα στη Ριζούπολη και σημειώνοντας τρία νέα ρεκόρ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2013 ο Ολυμπιακός.

Πολλά είναι τα κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να φτάσουν απόψε στο «τρίποντο» κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών μέσα στη Ριζούπολη (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες «τρέχουν» το καλύτερο φετινό σερί τους, παραμένοντας αήττητοι τέσσερις αγωνιστικές και η νίκη στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχία» είναι σημαντική, εκτός από τη διατήρηση της βαθμολογικής διαφοράς από τον ΠΑΟΚ, για να πετύχουν τρία ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αήττητοι για 29 αγώνες μακριά από την έδρα τους, έχοντας ισοφαρίσει την επίδοση της διετίας 1972/74, και αν δεν ηττηθούν από την ομάδα του Λόρι Σάντσες, τότε πρόκειται για την καλύτερη επίδοση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με 30 ματς χωρίς ήττα!

Παράλληλα, εφόσον κερδίσουν τον Απόλλωνα, τότε η διαφορά από τον ΠΑΟΚ θα παραμείνει τουλάχιστον στο +10 και θα καταρρίψουν εκείνη που είχε ο Παναθηναϊκός την περίοδο 1994/95, με το +9 από τον δεύτερο -τότε- ΟΦΗ.

Επίσης, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα έχουν καταφέρει να κάνουν το καλύτερο σερί από το ξεκίνημα ενός πρωταθλήματος, έχοντας αυτή τη στιγμή 15 νίκες και μία ισοπαλία. Ήδη έχουν ισοφαρίσει την επίδοση του Παναθηναϊκού της σεζόν 1962/63. Την ίδια στιγμή, θα έχουν καταφέρει να κάνουν τον καλύτερο πρώτο γύρο που έχει κάνει ποτέ ομάδα στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ τόνισε: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει, να φύγουμε χαμογελαστοί για τις γιορτές. Και είναι και τα ρεκόρ. Εχουμε την ευκαιρία και πρέπει να τα σπάσουμε».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που θεωρεί πιο φορμαρισμένους μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Τόρες.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης με τον Μασάντο, αν και ο πρώτος έχει ανάγκη από ξεκούραση και είναι για πρώτη φορά στην αποστολή ο Μανιάτης. Στην επίθεση «βασικοί» θα πρέπει να θεωρούνται ο Σαβιόλα και ο Ολαϊτάν, ενώ στα άκρα θα παίξουν ο Κάμπελ και ένας εκ των Φουστέρ ή Βάις.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Ιμπαγάσα, Παπάζογλου και Σέποβιτς, με έναν να μένει εκτός πάγκου πριν τον αγώνα.

Προϊστορία

Από το 1986 έχει να νικήσει ο Απόλλων τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη! Σε 37 αγώνες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 28 νίκες, επτά ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες.


ALEX WEB RADIO/TV

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ο καιρός του Σαββατοκύριακου

Ηλιοφάνεια προβλέπεται σε ολόκληρη τη χώρα - Προσοχή τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν και θα παρατηρηθεί παγετός

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με κατά τόπους παγετό και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, αναμένεται για το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα κυμανθεί από -5 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -3 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 0 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από -1 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και στο Βόρειο Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με άνοδο της θερμοκρασίας, αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Την Κυριακή
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ενώ τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στη βόρεια Κρήτη. Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα της Κυριακής και στα Δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, ενώ στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, όμως παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Βόρεια Ηπειρωτικά.















 


 
ALEX WEB RADIO/TV

Η αποστολή για τον Απόλλωνα

Η αποστολή για τον Απόλλωνα

21/12/2013
 
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρo του πρωταθλήματος της Super League.

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, έκαναν το απόγευμα της Παρασκευής οι παίκτες του Ολυμπιακού. Έριξαν το βάρος τους στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την κατοχή και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, καθώς και την τακτική, παίζοντας και δίτερμα.
Ιατρικά, προφυλάχθηκαν με συντηρητικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο οι Χολέβας, Αβραάμ, Εντινγκά και Γιαταμπαρέ. Ο Μήτρογλου έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Μανιάτης.
Μετά το τέλος της προπόνησης την Παρασκευή έγινε γνωστή και η αποστολή. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις.


ALEX WEB RADIO/TV

Μαρινάκης: "Φτιάξτε ομάδες, όχι λάσπη"

Μαρινάκης: "Φτιάξτε ομάδες, όχι λάσπη"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε την καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της "Θύρας 7". Τι είπε για τον Μήτρογλου, την ποινή της UEFA, τον Ολυμπιακό που μεγαλώνει στην Ευρώπη, και έστειλε το μήνυμα στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να σταματήσουν τη λάσπη και να αρχίσουν να επενδύουν.
"Φτιάξτε ομάδες, όχι λάσπη!". Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, οι οποίες... σκούζουν διαρκώς αντί να επενδύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συναντήθηκε με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της "Θύρας 7" και στάθηκε στην ομάδα, η οποία διαρκώς μεγαλώνει στην Ευρώπη και έχει ανέβει επίπεδο στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα. Με τους Έλληνες παίκτες να βρίσκονται στο επίκεντρο και να αποτελούν τη βάση των Πειραιωτών!

 Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα της ομιλίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στους οργανωμένους:

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Μήτρογλου: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έμεινε ο Κώστας στον Ολυμπιακό και ξέρω ότι χάρηκε για αυτό όλη η Ολυμπιακή οικογένεια. Από την πρώτη στιγμή, σας είχαμε πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να θέσει θέμα ρήτρας και δικαιωθήκαμε. Υπάρχει μία γενιά νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, μέσα σε αυτούς και ο Κώστας, που θα είναι ο κορμός του Ολυμπιακού που ονειρευόμαστε. Σας το έχω ξαναπεί: όποιον παίκτη θέλουμε στον Ολυμπιακό, τον κρατάμε...".

Για την τιμωρία από την UEFA στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης": "Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα και για αυτό πρέπει και εμείς να ειμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί. Να προσέχετε και εσείς αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας να βρίσκει αφορμές να τιμωρήσει την ομάδα μας. Η UEFA βάζει τους κανόνες και οφείλουμε να είμαστε συνεπείς και να κάνουμε ό,τι μας ζητούν, αλλά γενικά δεν θέλω, όπως ξέρω ότι δεν θέλετε και εσείς, ούτε παράξενα πανό, ούτε σημαίες, για να μη λέει και ο καθένας μετά ό,τι θέλει. Δεν είναι αμαρτία να είναι ακόμα και μία θέση κενή στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική γιορτή και θα τη δουν τηλεοπτικά τα 2/3 του πλανήτη;".

Για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις φωνές όλων όσων δεν μπορούν να φτάσουν αγωνιστικά τον Ολυμπιακό: "Στην Ελλάδα βλέπετε τι συμβαίνει. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Καλό θα είναι να αφήσουν όλοι τα κλάματα και τις διαμαρτυρίες και να κοιτάξουν να επενδύσουν, να φτιάξουν ομάδες και όχι λάσπη! Έτσι, ποτέ κανένας δεν πήγε μπροστά! Στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ ο διαιτητής έδωσε τρία πέναλτι και δεν μίλησε κανείς! Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο διαιτητής έδωσε δύο πεντακάθαρα πέναλτι, δεν μας έδωσε άλλο ένα, επίσης πεντακάθαρο (στον Μπονγκ), και πάλι μας λένε για διαιτησίες.

Δεν ασχολούμαστε. Μεγαλώνουμε τον Ολυμπιακό κάθε ημέρα, κοιτάζουμε τα όνειρά μας και συνεχίζουμε. Και αυτοί, όσο δεν αλλάζουν μυαλά, θα μένουν πίσω... Ο Ολυμπιακός και όσοι βρίσκονται σε αυτόν παλεύουν σκληρά για έναν Ολυμπιακό νικητή, όπως επιβάλλει η μοίρα του συλλόγου να είναι ο Θρύλος! Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Η χαρά μου είναι διπλή που αυτό γίνεται με τους Έλληνες να είναι η ψυχή αυτής της ομάδας!".


ALEX WEB RADIO/TV

ΔΤ και Nova η τηλεοπτική «μοιρασιά» Ολυμπιακού Παναθηναϊκού στο «Τοπ-16»

ΔΤ και Nova η τηλεοπτική «μοιρασιά» Ολυμπιακού Παναθηναϊκού στο «Τοπ-16»

21/12/2013
 
 Χαμόγελα και ικανοποίηση επικρατούν σε ΔΤ και Nova, για το ...δώρο της συμμετοχής Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στον ίδιο όμιλο του «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα μπάσκετ.

Γίνεται φανερό ότι πέρα απ' τα δύο παιχνίδια, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που θα «μοιραστούν» η ΔΤ και το συνδρομητικό τρομακτικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα παίξουν τον ρόλο τους στην πορεία των «αιωνίων». Και αυτό, βέβαια, αφορά στη Nova που έχει και την συντριπτική πλειονότητα των αγώνων της Ευρωλίγκα.

Αύριο κι' όλας (21/12) οι υπεύθυνοι της Nova και της ΔΤ θα συζητήσουν τον τρόπο που θα συνεργαστούν για το μοίρασμα των μεταδόσεων και εν αναμονή, βέβαια, της εξαγωγής του προγράμματος απ' την Ευρωλίγκα.

Από την περυσινή σεζόν, οι αλλαγές που έκανε η Ευρωλίγκα στην δεύτερη φάση με την ύπαρξη πολλών εξαιρετικά ανταγωνιστικών και «εμπορικών» αγώνων είχαν αποτέλεσμα με τις υψηλές τηλεθεάσεις, τις οποίες ξεκίνησε να κάνει η (τότε) ΕΡΤ απ' το «Τοπ-16» (ως και το φάιναλ-φορ). Ακόμα περισσότερο, το ενδιαφέρον εκτινάσσεται την φετινή σεζόν με την ύπαρξη Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στον ίδιο όμιλο της διοργάνωσης.

Τα νούμερα τηλεθέασης που θα κάνει η ΔΤ θα εκτοξευτούν στα ύψη (απ' το ξεκίνημα της σεζόν σημειώνονται εξαιρετικές τηλεθεάσεις) και, βέβαια, η «αιώνια» συνύπαρξη θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και για τα δύο κανάλια. Που ελπίζουν η μάχη για την πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης να μείνει ...ζεστή ως το τέλος.

ALEX WEB RADIO/TV

Top 16:Eβδομη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ,14η και τελευταία στο ΣΕΦ οι «αιώνιοι»

Top 16:Eβδομη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ,14η και τελευταία στο ΣΕΦ οι «αιώνιοι»

21/12/2013
 Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Παναθηναϊκός-Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο είναι τα παιχνίδια της πρεμιέρας του Top 16 για τους «αιώνιους». Στην έβδομη αγωνιστική, με πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι.

Ξεκίνημα… εντός και στο τέλος μαζί οι «αιώνιοι»

Με εντός έδρας αναμετρήσεις θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους στο Top 16 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Οι μεν «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΣΕΦ και οι «πράσινοι» την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, σε αγώνες που θα γίνουν το διήμερο 2-3 Ιανουαρίου.

Το πρώτο ελληνικό ντέρμπι θα γίνει για την έβδομη αγωνιστική, 20 ή 21 Φεβρουαρίου, στο ΟΑΚΑ, ενώ το δεύτερο για τη 14η και τελευταία στο ΣΕΦ, στις 10 ή 11 Απριλίου. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα επισκεφτεί σαν αντίπαλος το ΟΑΚΑ με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για την ενδέκατη αγωνιστική, στις 20 ή 21 Μαρτίου.

Ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ε' ομίλου:
1η-8η αγωνιστική (2-3/1 και 27-28/2)
Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές
Μάλαγα-Λαμποράλ Κούτσα
Παναθηναϊκός-Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο

2η-9η αγωνιστική (9-10/1 και 6-7/3)
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός
Λαμποράλ Κούτσα-Παναθηναϊκός
Αναντολού Εφές-Μάλαγα
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Μπαρτσελόνα

3η-10η αγωνιστική (16-17/2 και 13-14/3)
Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα
Μάλαγα-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Λαμποράλ Κούτσα

4η-11η αγωνιστική (23-24/1 και 20-21/3)
Λαμποράλ Κούτσα-Ολυμπιακός
Αναντολού Εφές-Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Παναθηναϊκός
Μπαρτσελόνα-Μάλαγα

5η-12η αγωνιστική (30-31/1 και 27-8/3)
Ολυμπιακός-Μάλαγα
Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
Λαμποράλ Κούτσα-Αναντολού Εφές

6η-13η αγωνιστική (13-14/2 και 3-4/4)

Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Λαμποράλ Κούτσα
Μπαρτσελόνα-Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο
Μάλαγα-Παναθηναϊκός

7η-14η αγωνιστική (20-21/2 και 10-11/4)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Μάλαγα
Λαμποράλ Κούτσα-Μπαρτσελόνα
Αναντολού Εφές-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Αναλυτικά το πρόγραμμα του F' ομίλου:

1η-8η αγωνιστική (2-3/1 και 27-28/2)


Λοκομοτίβ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Παρτίζαν - Ρεάλ Μαδρίτης
Ζαλγκίρις - Μπάγερν Μονάχου
Γαλατάσαραϊ - Μακάμπι Τελ Αβίβ

2η-9η αγωνιστική (9-10/1 και 6-7/3)


Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατάσαραϊ
Μπάγερν Μονάχου - Παρτίζαν
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Λοκομοτίβ Κουμπάν
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ζαλγκίρις

3η-10η αγωνιστική (16-17/2 και 13-14/3)


Παρτίζαν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου
Ζαλγκίρις - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Γαλατάσαραϊ - Λοκομοτίβ Κουμπάν

4η-11η αγωνιστική (23-24/1 και 20-21/3)

Μπάγερν Μονάχου - Γαλατάσαραϊ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παρτίζαν
Λοκομοτίβ Κουμπάν - Ζαλγκίρις

5η-12η αγωνιστική (30-31/1 και 27-8/3)

Μπάγερν Μονάχου - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παρτίζαν - Λοκομοτίβ Κουμπάν
Γαλατάσαραϊ - Ζαλγκίρις

6η-13η αγωνιστική (13-14/2 και 3-4/4)

Γαλατάσαραϊ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Λομομοτίβ Κουμπάν - Ρεάλ Μαδρίτης
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάγερν Μονάχου
Ζαλγκίρις - Παρτίζαν

7η-14η αγωνιστική (20-21/2 και 10-11/4)

Παρτίζαν - Γαλατάσαραϊ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μπάγερν Μονάχου - Λοκομοτίβ Κουμπάν
Ρεάλ Μαδρίτης - Ζαλγκίρις

ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Τα πλανα απο την «ερυθρόλευκη γιορτη» (video)

Τα πλανα απο την «ερυθρόλευκη γιορτη» (video)

20/12/2013
Μία οικογένεια ο Ολυμπιακός, γιόρτασε στο V’ammos τα Χριστούγεννα με μία όμορφη «ερυθρόλευκη» γιορτή!
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Ολυμπιακός μας πραγματοποίησε την ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, για μικρούς και μεγάλους της «ερυθρόλευκης» οικογένειας! Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου, όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και όχι μόνο, γιόρτασαν στο V’ammos ενόψει των Χριστουγέννων, αλλά και της Πρωτοχρονιάς.
Μαζί με τους «ερυθρόλευκους» άσους ήταν και οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, στο Καραϊσκάκη, στο Ρέντη. Όσοι καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα για να προχωράει ο Ολυμπιακός μας, με στόχο την κορυφή!

Απολαυστε το βιντεο με τις ομορφες Χριστουγεννιατικες στιγμες που εζησε η μεγαλη ερυθρολευκη οικογενεια

ALEX WEB RADIO/TV

Η παρακάμερα από τον Αγώνα Αγάπης(video)

Η παρακάμερα από τον Αγώνα Αγάπης(video)

Δείτε βίντεο απο την παρακάμερα από τον 2ο Ετήσιο Αγώνα Αγάπης, ο οποίος έγινε στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"ανάμεσα στους Βετεράνους της ομάδας και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Η παρακάμερα από τον αγώνα:



Οι δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ:


ALEX WEB RADIO/TV 

Πλήρη έλεγχο ντόπινγκ ζητά ο Ολυμπιακός

Πλήρη έλεγχο ντόπινγκ ζητά ο Ολυμπιακός

20/12/2013
 
 Επιστολή στον Υφ. Αθλητισμού κ. Ανδριανό με την οποία επαναφέρει το αίτημα για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ στους παίκτες Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού πριν τον ημιτελικό του κυπέλλου έστειλε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Πλήρη έλεγχο ντόπινγκ ζητά ο Ολυμπιακός

Το αίτημα που είχε καταθέσει και πριν το ντέρμπι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ επανέφερε σήμερα (20/12) η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», όπως είχαν πράξει και οι «πράσινοι» πριν τους περυσινούς τελικούς του πρωταθλήματος, είχαν ζητήσει πλήρη έλεγχο ντόπινγκ (αίματος και ούρων) όλων των καλαθοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό των δύο ομάδων.

Η επιστολή, κοινοποιήθηκε εκτός από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό και στην ΕΟΚ. Σύμφωνα με το… δεδικασμένο, η λογική λέει πως το αίτημα θα απορριφθεί και θα επιλεγεί να δώσουν δείγμα μετά το παιχνίδι πέντε παίκτες από κάθε ομάδα.


ALEX WEB RADIO/TV

Μπαρτζώκας: "Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί"(video)

Μπαρτζώκας: "Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί"(video)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για το αήττητο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Διαβάστε τις δηλώσεις του.
Τον Παναθηναϊκό έχρισε φαβορί ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού.
Επίσης, έκανε τον απολογισμό της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας και επεσήμανε πως πλέον η ομάδα του μπαίνει σε ένα καινούργιο πρωτάθλημα και δεν έχει σημασία το αήττητο. Στη συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τον επικείμενο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας φαβορί το "τριφύλλι".
Για τον απολογισμό της πρώτης φάσης: "Χωρίς αμφιβολία είμαστε ευχαριστημένοι. Πήγαμε παντού να παίξουμε για τη νίκη, δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Παρά τις δυσκολίες που είχαμε σε κάθε ματς, είτε από τον αντίπαλο ούτε από τους τραυματισμούς, δείξαμε τις αρετές μας σαν ομάδα".
Για το κίνητρο που βρήκε η ομάδα παρότι εξασφάλισε νωρίς την πρωτιά: "Δεν υπάρχει παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον στην Ευρωλίγκα. Όλα τα γήπεδα είναι γεμάτα και τα παιχνίδια έχουν μεγάλη τηλεθέαση. Γυρίζουμε όλη την Ευρώπη και οφείλουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει για τους φιλάθλους που έρχονται να μας δουν ως πρωταθλητές Ευρώπης την τελευταία διετία. Κάθε παίκτης πρέπει να έχει κίνητρο να παίζει καλά για όσο χρόνο καλείται να το κάνει".
Για το γεγονός ότι δεν θα έχει αντίκρισμα στο Top 16 η αήττητη πορεία: "Είναι ένα θέμα που πρέπει να δει η Ευρωλίγκα. Εμείς κάναμε δέκα νίκες, για την αξιοπιστία της διοργάνωσης ήταν πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε τα 3-4 τελευταία παιχνίδια παρότι δεν είχαμε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Δεν επηρεάσαμε κανενός άλλου την πορεία παρά μόνο τη δική μας. Τώρα μπαίνουμε στο Top 16 με κάποιες ομάδες που διαλέγουν όμιλο. Εμείς ξεκινάμε ένα νέο πρωτάθλημα χωρίς κανένα αβαντάζ από τη παρουσία μας στην πρώτη φάση. Καλό θα είναι να το δει αυτό η Ευρωλίγκα για τα επόμενα χρόνια. Έτσι έχει όμως η κατάσταση. Εμείς μπαίνουμε σε ένα καινούριο πρωτάθλημα που θα διαρκέσει 3,5 μήνες, με πολύ καλές ομάδες, σκληρές έδρες κι εύχομαι να έχουμε υγεία για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει και σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης".
Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: "Έχουμε μια δύσκολη χρονιά όσον αφορά τις προϋποθέσεις. Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε με -2, στην Ευρωλίγκα οι αντίπαλοί μας έχουν τεράστιο κίνητρο να μας κερδίσουν για προφανείς λόγους και στο Κύπελλο είχαμε τη δυσκολότερη δυνατή κλήρωση, με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, με πλουσιότερο ρόστερ από πέρσι και φυσικά θα έχουν μεγάλο κίνητρο να παίξουν εναντίον μας. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε εκεί. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Δεν το λέω για λόγους εντυπώσεων, το λέω γιατί το πιστεύω γιατί παίζει στο γήπεδό του με τον κόσμο του. Εμείς πρέπει να κάνουμε πολύ σοβαρό και συγκεκριμένο παιχνίδι για να κερδίσουμε εκεί".
Για τι δώρο θέλει από τον Άγιο Βασίλη: "Όλος ο κόσμος ζητά πράγματα και ο Άγιος Βασίλης δεν θα μας κάνει εμάς τη χάρη. Εμείς θέλουμε να είμαστε υγιείς, γιατί είναι μια παράμετρος του αθλητισμού που επηρεάζει τις πορείες ανθρώπων και ομάδων. Δυστυχώς εμείς είχαμε πολλά προβλήματα μέχρι τώρα, αλλά είναι φυσιολογικό, γιατί είναι τόσο μεγάλη η καταπόνηση των παικτών. Η μόνη προπόνηση που κάναμε με 16 άτομα, όσα έχουμε στο ρόστερ, ήταν πριν από τρεις μέρες, και την επομένη είχαμε μείον δύο παίκτες. Όμως αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες".

Δειτε σε βιντεο τις δηλωσεις του


ALEX WEB RADIO/TV

Ειδικό σπρέι για τα φάουλ στο Μουντιάλ!

Ειδικό σπρέι για τα φάουλ στο Μουντιάλ!

Με επίσημη ανακοίνωση της η FIFA καθιέρωσε για το Μουντιάλ τη χρήση ειδικού σπρέι με σκοπό τη σωστή τοποθέτηση του τείχους.
Εδώ και κάποια χρόνια στη Λατινική Αμερική οι διαιτητές χρησιμοποιούν ειδικό σπρέι για τις στημένες φάσεις και όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, το σπρέι αυτό θα χρησιμοποιηθεί από τους διαιτητές και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Οι διαιτητές θα ορίζουν πλέον με ακρίβεια την τοποθέτηση του τείχους στις στημένες φάσεις όταν αυτή απαιτείται με το νέο σπρέι Βραζιλιάνικης και Αργεντίνικης καταγωγής.
Πρόκειται για ένα σπρέι λευκού χρώματος και 100% οικολογικού το οποίο εξαφανίζεται σε διάστημα ενός λεπτού από την τοποθέτηση του χωρίς να βλάπτει το χορτάρι του γηπέδου.
"Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή λύση. Κάποιοι λένε ότι παίρνει πολύ ώρα η διαδικασία και αυτό με έβαλε σε σκέψεις, αλλά οι διαιτητές που έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το σπρέι είναι ικανοποιημένοι πλήρως" δήλωσε σχετικά ο Μπλάτερ.
Το ίδιο σπρέι χρησιμοποιείται και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του Μαρόκο και ο πρόεδρος της FIFA επεσήμανε: "Ο εκπρόσωπος της Μπάγερν Μονάχου μου είπε ότι εδώ μπορεί η ομάδα του να εκτελεί φάουλ με το τείχος στα εννέα μέτρα όπως πρέπει, ενώ στη Γερμανία μόλις στα… πέντε. Είναι μια καινοτομία που θα αρχίσουμε να τη χρησιμοποιούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία"


ALEX WEB RADIO/TV

H Eυρωπη παιζει μπαλλα...

H Eυρωπη παιζει μπαλλα...
 
20/12/2013

Το ντέρμπι του Μιλάνου, Ίντερ - Μίλαν, δεσπόζει στην Ευρώπη από το Σαββατοκύριακο, ενώ την Δευτέρα η Άρσεναλ υποδέχεται την Τσέλσι. Αναλυτικά το πρόγραμμα...
Το μεγάλοι ντέρμπι στο Μιλάνο, με την Ίντερ τυπικά να υποδέχεται την Μίλαν, είναι το μεγάλο ματς στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο.
 
Ιδανικά κλείνει πάντως η αγωνιστική δράση την Δευτέρα, καθώς έχουμε ντέρμπι στο Λονδίνο, με την Άρσεναλ να φιλοξενεί την Τσέλσι.
Από εκεί και πέρα, το Σαββατοκύριακο πολύ σημαντικές είναι αναμετρήσεις, Βαλένθια - Ρεάλ, Παρί Σεν-Ζερμέν - Λιλ, Σταντάρ Λιέγης - Άντερλεχτ και Ομόνοια - Ανόρθωση. Να θυμίσουμε πως η Μπάγερν το Σάββατο στις 21:30 παίζει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την Ραζά από την Καζαμπλάνκα.

Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

ΑΓΓΛΙΑ

Premier League - 17η αγωνιστική



Σάββατο
Λίβερπουλ - Κάρντιφ (14:45)
Στόουκ - Άστον Βίλα (17:00)
Γουέστ Μπρομ - Χαλ
Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι
Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ
Σάντερλαντ - Νόριτς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ
Κυριακή
Σαουθάμπτον - Τότεναμ (15:30)
Σουόνσι - Έβερτον (18:00)
Δευτέρα
Άρσεναλ - Τσέλσι (22:00)

ΙΤΑΛΙΑ

Serie A - 17η αγωνιστική


Σάββατο
Λιβόρνο - Ουντινέζε (19:00)
Κάλιαρι - Νάπολι (21:45)
Κυριακή
Μπολόνια - Τζένοα (13:30)
Αταλάντα - Γιουβέντους (16:00)
Βερόνα - Λάτσιο
Ρόμα - Κατάνια
Σαμπντόρια - Πάρμα
Σασουόλο - Φιορεντίνα
Τορίνο - Κιέβο
Ίντερ - Μίλαν (21:45)

ΙΣΠΑΝΙΑ

Primera Division - 17η αγωνιστική


Παρασκευή
Έλτσε - Μάλαγα (21:30)
Σάββατο
Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη (17:00)
Μπέτις - Αλμερία (19:00)
Ατλέτικο - Λεβάντε (21:00)
Γρανάδα - Σοθιεδάδ (23:00)
Κυριακή
Εσπανιόλ - Βαγιαδολίδ (13:00)
Χετάφε - Μπαρτσελόνα (18:00)
Μπιλμπάο - Ράγιο Βαγιεκάνο (20:00)
Θέλτα - Οσασούνα (22:00)
Βαλένθια - Ρεάλ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga - 17η αγωνιστική


Παρασκευή
Φρανκφούρτη - Άουγκσμπουργκ (21:30)
Σάββατο
Ντόρτμουντ - Χέρτα (16:30)
Βέρντερ - Λεβερκούζεν
Φράιμπουργκ - Ανόβερο
Αμβούργο - Μάιντς
Μπράουνσβαϊγκ - Χόφενχαϊμ
Νυρεμβέργη - Σάλκε (19:30)
Κυριακή
Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ (16:30)
29/01/14
Στουτγκάρδη - Μπάγερν (21:00)

ΓΑΛΛΙΑ

Ligue 1 - 19η αγωνιστική



Παρασκευή
Μονακό - Βαλανσιέν (21:30)
Σάββατο
Σεντ-Ετιέν - Ναντ (18:00)
Μπαστιά - Μονπελιέ (21:00)
Νις - Εβιάν
Ρεμς - Αζαξιό
Σοσό - Ρεν
Τουλούζ - Γκινγκάμπ
Κυριακή
Μαρσέιγ - Μπορντό (15:00)
Λοριάν - Λιόν (18:00)
Παρί Σεν-Ζερμέν - Λιλ (22:00)

 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Primeira Liga - 14η αγωνιστική


Πέμπτη
Μαρίτιμο - Μπράγκα 2-2
Παρασκευή
Πόρτο - Ολιανένσε (21:00)
Σετούμπαλ - Μπενφίκα (23:00)
Σάββατο
Πάσος Φερέιρα - Ρίο Άβε (18:00)
Γκιμαράες - Ακαντέμικα (20:15)
Σπόρτινγκ - Νασιονάλ (22:15)
Κυριακή
Ζιλ Βισέντε - Αρόουκα (18:15)
Μπελενένσες - Εστορίλ (21:15)

 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Eredivisie - 18η αγωνιστική



Παρασκευή
Βάαλβαϊκ - Τβέντε (21:00)
Σάββατο
Άλκμααρ - Χέρενφέν (19:45)
Χεράκλες - Φιτέσε (20:45)
Μπρέντα - Κάμπουρ
Φέγενοορντ - Τσβόλε (21:45)
Κυριακή
Ρόντα - Άγιαξ (13:30)
Χρόνινχεν - Νάιμεχεν (15:30)
Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Ουτρέχτη
Αϊντχόφεν - Ντεν Χάαχ (17:30)

ΤΟΥΡΚΙΑ

SüperLig - 16η αγωνιστική


Παρασκευή
Ρίζεσπορ - Κασίμπασα (19:00)
Σάββατο
Μπεσίκτας - Ελάζιγκσπορ (19:00)
Κυριακή
Εσκισέχιρσπορ - Γκαζιάντεπσπορ (13:30)
Κάισερισπορ - Κόνιασπορ
Καράμπιουκσπορ - Φενέρμπαχτσε (16:00)
Αντάλιασπορ - Γκεντσλέρμπιρλιγί
Γαλατάσαράι - Τράμπζονσπορ (20:00)
Δευτέρα
Μπούρσασπορ - Ερτσίγεσπορ (20:00)
Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ - Σίβασπορ

 ΒΕΛΓΙΟ

Jupiler League - 20ή αγωνιστική



Σάββατο
Σερκλ Μπριζ - Γκενκ (19:00)
Σαρλερουά - Μονς (21:00)
Ζούλτε Βάρεχεμ - Οστάνδη
Λόκερεν - Λόιβεν
Μέχελεν - Κόρτραϊκ
Βάασλαντ-Μπέβερεν - Λιρς
Κυριακή
Γάνδη - Μπριζ (15:30)
Σταντάρ Λιέγης - Άντερλεχτ (19:00)

 ΣΚΩΤΙΑ

Scottish Premier League - 17η αγωνιστική


Σάββατο
Σέλτικ - Χαρτς (14:15)
Νταντί Γιουνάιτεντ - Ρος Κάουντι (17:00)
Χιμπέρνιαν - Σεντ Τζόνστοουν
Κιλμάρνοκ - Πάτρικ Θισλ
Μάδεργουελ - Σεντ Μίρεν
Ινβερνές - Αμπερντίν (19:30)


Κύπρος - 14η αγωνιστική



Σάββατο
Ομόνοια - Ανόρθωση (15:00)
Άρης - Αλκή (17:00)
Ερμής - Απόλλων (18:00)
Κυριακή
ΕΝΠ - ΑΠΟΕΛ (15:00)
ΑΕΚ - ΑΕ Κουκλιών (17:00)
ΑΕΛ - Εθνικός (18:00)
Δευτέρα
Νέα Σαλαμίνα - Δόξα (19:00)


ALEX WEB RADIO/TV

Οι εντεταλμενοι του βαζελα για «σφυρίχτρες» στο ντέρμπι των…αιωνίων


Οι εντεταλμενοι του βαζελα για «σφυρίχτρες» στο ντέρμπι των…αιωνίων

20/12/2013
 
 Για ακομη μια φορα αποδεικνυεται περιτρανα πως η παραγκα του βαζελα στο μπασκετ λειτουργει τελεια και εβαλε για πολλοστη φορα τα μεγαλα μεσα  επιλεγοντας τους εντεταλεμνους Παναγιώτης Αναστόπουλος, Χρυσόστομος Σχινάς και Γιώργος Τανατζής για την διαιτητικη τριαδα της αναμετρησης στο ΟΑΚΑ ,με την ανοχη και αυτην την φορα του αιωνιου υποστηρικτη της βαζελας Βασιλακοπουλου ειναι ετοιμοι για να γλυτωσουν την αθλητικη υπεροχη του Ολυμπιακου να ριξουν τα βαρια οπλα τους , το γνωστο διαιτητικο τριο οπου ηταν ειναι και θα ειναι υπαιτιο για οτι συμβει στην συνεχεια...
Οπως εχουμε ξαναγραψει και στο παρελθον δεν τους ενδιαφερει τιποτε,ουτε νεκροι ουτε επεισοδια τιποτε δεν εχει σημασια μπροστα σε αυτο που θελουν την νικη , την βρωμικη νικη του βαζελα επι του Ολυμπιακου με το πασιγνωστο πλεον στο Πανελληνιο διαιτητικο τριο, που εχει κατακρεουργησει τον Ολυμπιακο με την ανοχη του μελοπαραγοντα λαμογιου και ορισμενου αντιΟλυμπιακου Βασιλακοπουλου .Πλεον το πραγμα εχει καταντησει αηδια...
Κανεις δεν ασχολειτει και ουτε προκειται ποτε...ποιος θα ασχοληθει το πρασινο λαμογιο ο Βασιλακοπουλος? η ο Υπουργος αθλητισμου?
Αυτη ειναι η συνεχεια της βρωμικης δυναστειας της οικογενειας Γιαννακοπουλου απο τους ορκισμενους γονεις στον ορκισμενο αντιΟλυμπιακο γυιο τους....ας μην επεκταθω...ολοι ξερουμε για τι κουμασι προκειται...και ετσι και αναμιχθει και στο ποδοσφαιρο? στα να πανε στο διαολο...εκει να δειτε τι εχει να γινει....
Εμεις πρεπει να νικησουμε και την στημενη τους διαιτησια μεσα στο ΟΑΚΑ  και να τους βουλωσουμε τα στοματα και αυτην την φορα...
Το μονο που εχω να πω ειναι το εξης...
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΠΑΡΑΓΚΑ? 

Ιδου και η ειδηση...
 Οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Χρυσόστομος Σχινάς και Γιώργος Τανατζής ορίστηκαν να διευθύνουν το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Οι «σφυρίχτρες» του ντέρμπι των… αιωνίων

Το διαιτητικό τρίο που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Κατόπιν κλήρωσης, στην οποία μπήκαν τα ονόματα πέντε διαιτητών, το ντέρμπι των αιωνίων θα σφυρίξουν οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Χρυσόστομος Σχινάς και Γιώργος Τανατζής.

Όσον αφορά στον άλλο ημιτελικό ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο, στη Θεσσαλονίκη; Θα τον διευθύνουν οι κύριοι Χριστοδούλου, Γκόντας και Φούφης.

ALEX WEB RADIO/TV

Ένας ξεχωριστός αγώνας αγάπης

Ένας ξεχωριστός αγώνας αγάπης 

 20/12/2013

Ένας ξεχωριστός αγώνας αγάπης (pics)

Το… ραντεβού ήταν στο ΝΑΟ. Οι Βετεράνοι άσοι του Ολυμπιακού ενισχυμένοι με νέα πρόσωπα όπως ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Πιέρ Ισά, αλλά και ο Γρηγόρης Γεωργάτος αντιμετώπισαν τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Θρύλου. Ο 2ος Ετήσιος Αγώνας Αγάπης που φέτος ήταν αφιερωμένος στο σωματείο Αργώ.
 
Σημασία δεν έχει ο αγώνας και το τελικό αποτέλεσμα, αν και η νίκη των «ερυθρόλευκων» Βετεράνων με 8-2 ήταν λογική και αναμενόμενη. Με τον Κριστιάν Καρεμπέ, μάλιστα, να ανοίγει το σκορ με μια εξαιρετική «λόμπα». Τα άλλα γκολ τους πέτυχαν οι Τσιαντάκης, Γεωργουδάκης (2), Σαββίδης, Κακλαμάνος, Βασιλειάδης και Ρούσος. Από την ομάδα των δημοσιογράφων, σκόραραν οι Ευαγγελάτος και Δαλαταριώφ.
 
Σειρά βραβεύσεων πριν τη σέντρα

Το πιο σημαντικό κομμάτι αυτού του αγώνα δεν ήταν το αγωνιστικό, αλλά το γεγονός ότι ήταν αφιερωμένος στο σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ». Παράλληλα έγιναν πολλές βραβεύσεις από την πλευρά των δημοσιογράφων προς τους Βετεράνους του Ολυμπιακού, αλλά και για τον πρόεδρο του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Επίσης βραβεύτηκε και ο Μίτσελ με τον Γενικό Γραμματέα των Βετεράνων του Θρύλο, τον Αντώνη Γλύκα, να υπογραμμίζει πως μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία θα αποκλείσει ο Ολυμπιακός, στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει ο Θρύλος την Ρεάλ Μαδρίτης.

 Θα υπάρξει και μια αναμέτρηση ανάμεσα στους Βετεράνους των δύο ομάδων και εκεί ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί και με τις δύο ομάδες, ένα ημίχρονο με την καθεμία. Ο Μίτσελ βραβεύτηκε και από τους ρεπόρτερ του Θρύλου.

Ξεχωριστές τιμητικές διακρίσεις

Τον αγώνα προλόγισε ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου Βετεράνων, Αντώνης Γλύκας, ο οποίος μίλησε για τη σημασία της προσπάθειας, ευχαριστώντας παράλληλα τον πρόεδρο του Θρύλου Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στον σύλλογο.
 
Τιμητική πλακέτα δόθηκε επιπλέον στον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να την παραλαμβάνει, ενώ και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο, με τους Βετεράνους να του παραδίδουν και μια φανέλα τερματοφύλακα με το όνομά του.
Σημειώνουμε ακόμα ότι εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός δόθηκαν δύο Κύπελλα, ένα στους Βετεράνους του Θρύλου κι ένα στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας και συμμετείχαν στον αγώνα. Οι τελευταίοι βράβευσαν και τους «ερυθρόλευκους» Βετεράνους.
 
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Ασπρογέρακας, Πάντος, Ισά, Βαμβακούλας, Γεωργάτος, Καρεμπέ, Καρασσαβίδης, Πουρσανίδης, Τσιαντάκης, Κοκολάκης, Καλύκας (1η ενδεκάδα)
Μουκέας, Λάλας, Βαΐτσης, Κασδοβασίλης, Αγγελής, Καλτσάς, Σαββίδης, Σταυρόπουλος, Γεωργουδάκης, Κακλαμάνος, Καλογερόπουλος (2η ενδεκάδα)
Κοψαχείλης, Γαϊτανάρος, Χόρτσας, Σιδέρης, Τσάνης, Μπούζας, Καλαμάρας, Κουμαριάς, Αρσένης, Ρούσσος, Κακλαμάνος (3η ενδεκάδα)
Επίσης αγωνίστηκαν οι Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Μαντάζης, Βασιλειάδης, Πολίτης, Αρζηνός, Βέλλιος. Παρόντες ήταν και οι Θεοδωρίδης, Δαρίβας, Ρωσίδης, Πολυχρονίου, Υφαντής, Ιωάννου, Γκαβέζος, Καραβίτης, Tσικιτζέλας, Κριμιτζάς, Αραβαντινός, Σωρώτος, Σταμάτης, Κελεσίδης, ενώ φροντιστές της ομάδας ήταν οι Τουλγέρογλου και Ρηγούτσος.
 
ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Σιγανός, Βερβελές, Σαούλης, Καλλέργης, Γαβαλάς, Θειακός, Παγιωτέλης, Ζώρζος, Γεωργακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Δαλαταριώφ. Επίσης αγωνίστηκαν οι Νοικοκύρης, Ευαγγελάτος, Μαντινιώτης, Κωνσταντινίδης, Οικονόμου, Σταματέλος, Αβραμίδης, Γρομητσάρης, Χριστοφιδέλλης. Προπονητής ήταν ο Γιάννης Λάβδας, ενώ στον πάγκο βρέθηκε και ο Γιώργος Πλέσσας.
 
Όλοι οι συμμετέχοντες εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου κι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου, για άλλον έναν όμορφο αγώνα!
 

ALEX WEB RADIO/TV