ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Με «Φέτφα» στην αποστολή!

Με «Φέτφα» στην αποστολή! 

05/03/2011

Επιστρέφει στην 18άδα μετά από τρεις αγώνες ο νεαρός άσσος.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 6/3, 15:00) αγώνα με τον Εργοτέλη, ο οποίος θα διεξαχθεί, κεκλεισμένων των θυρών, στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

«Αποτυχημένος ο Φερέιρα, πετυχημένος ο Νιόπλιας»

05.03.2011 - 17:28

«Αποτυχημένος ο Φερέιρα, πετυχημένος ο Νιόπλιας»

Ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια, Μιχάλης Ιορδανίδης, με δηλώσεις του ανέφερε πως η μέχρι τώρα παρουσία του Φερέιρα στον πάγκο των «πρασίνων» είναι αποτυχημένη, ενώ συμπλήρωσε πως η θητεία του Νιόπλια ήταν απόλυτα πετυχημένη.
«Αποτυχημένος ο Φερέιρα, πετυχημένος ο Νιόπλιας»
Ο πρώην συνεργάτης του Νιόπλια φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων "Νέα Λέσχη 97.6" και την αθλητική εκπομπή "η ώρα των πρωταγωνιστών".

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

5 Μαρτίου, 2011

καραχαλιοσ φιλικοΑνακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για το σπουδαίο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα και την επίσκεψη του «ερυθρόλευκου» κλιμακίου στο Βελιγράδι:

Μαζί στη νέα εποχή Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας!



Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Βελιγράδι η συνέντευξη Τύπου για τον σπουδαίο φιλικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 24 Μαρτίου (είχε οριστεί για 22) στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Ερυθρό Αστέρα. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Νίκος Καρχάλιος αλλά και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ, Nτάρκο Κοβάσεβιτς και ο μεγάλος σταρ του Θρύλου, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Οι δυο πρώην ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου αλλά και από τον πρόεδρο του Αστέρα Βλάντιμιρ Λούκτις, ο οποίος πήρε πρώτος το λόγο…

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ 24/3 ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ


ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ 24/3 ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ
Δυο μέρες μετά θα γίνει τελικά ο προγραμματισμένος αγώνας με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Όπως ανακοινώθηκε άλλαξε η ημερομηνία της φιλικής αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα και θα γίνει τελικά στις 24/03 αντί για τις 22 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00.

Εκανε σεφτέ ο Νέμεθ! (video)

Εκανε σεφτέ ο Νέμεθ! (video)



Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου πέτυχε ο Κρίστιαν Νέμεθ στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Ο δανεικός από τον Θρύλο άσος άνοιξε το σκορ για τους Βολιώτες στο 15ο λεπτό με ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Καμία συνεννόηση στην ΕΠΟ!

Καμία συνεννόηση στην ΕΠΟ!

Απίστευτα πράγματα είπε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου ο οποίος ουσιαστικά ανέφερε πως ο Σοφοκλής Πιλάβιος κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να ενημερώνει κανέναν!
Καμία συνεννόηση στην ΕΠΟ!
Ο κ. Χατζηαποστόλου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM100», ανέφερε: «O κ.Πιλάβιος δεν με ενημερώνει ούτε για τα ταξίδια του στο εξωτερικό. Θα με ενημέρωνε για την παραίτηση Τεροβίτσα ή για τις καταγγελίες Βοργιά; Από σας μαθαίνω ότι ο αρχιδιαιτητής παραιτήθηκε και στη συνέχεια άλλαξε γνώμη. Θα προτιμούσα να κάνουμε δεκτή την παραίτησή του.

Αναλαμβάνω εκστρατεία ενημέρωσης των ποδοσφαιρικών παραγόντων γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ΕΠΟ. Ο κ.Πιλάβιος άλλα μου λέει και άλλα κάνει».

Έχουν οι καιροί γυρίσματα...

Έχουν οι καιροί γυρίσματα...

Έχει το νόημά του το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Derby».
Έχουν οι καιροί γυρίσματα...
Γιατί όντως ο Παναθηναϊκός έφτασε στο σημείο να έχει ανάγκη τη διοικητική σταθερότητα που του πρόσφερε τόσο χρόνια η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Μπορεί ο Τζίγγερ να έκανε λάθη, αλλά ήξερες τουλάχιστον ότι πάντα θα έχει για να δίνει. Τώρα που είναι «απών», και κανείς δεν βγαίνει μπροστά, υπάρχει πρόβλημα.

Γιατί πολύ απλά κανένας δεν θέλει να δώσει χρήμα χωρίς να ξέρει ότι θα το πάρει πίσω. Όπως -ενδεχομένως- να γινόταν σήμερα αν ήταν ακόμα στο τιμόνι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Απλά είναι τα πράγματα…

Απειλητικό μήνυμα σε Τζιμπούρ!

Απειλητικό μήνυμα σε Τζιμπούρ!

Στο πανόραμα της Βούλας μετακόμισε ο Ράφικ Τζιμπούρ μετά την μετακίνισή του στον Ολυμπιακό, για να γλιτώσει από πιθανούς μπελάδες, αλλά φαίνεται πως δεν γλίτωσε...
Απειλητικό μήνυμα σε Τζιμπούρ!
Ο Αλγερινός έμενε τα τελευταία χρόνια στην Πολιτεία, όμως η αλλαγή της φανέλας τον ανάγκασε να αλλάξει και πολλά πράγματα στην καθημερινότητά του.
Από σπίτι μέχρι και στέκια. Εκεί που μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν αγαπητός, τώρα είναι... επικηρυγμένος. Στη Βούλα πήγε για να μην έχει... ανεπιθύμητες συναντήσεις με τους πρώην λάτρεις του, όμως απ’ ό,τι φαίνεται το γεγονός ότι έφυγε από την ΑΕΚ και πήγε στον Ολυμπιακό δεν θα συγχωρεθεί ποτέ από τους φίλους της Ένωσης.
Έξω από την οικεία του στο πανόραμα Βούλας βρήκε στις αρχές της εβδομάδας τοιχοκολλημένο μήνυμα που τον προέτρεπε να... έχει το νου του: «Ράφικ, πρόσεχε» ανέφερε το χαρτί.
Ο Αλγερινός δεν... μασάει αλλά όπως και να το κάνουμε, πλέον προσέχει πολύ περισσότερο το πώς και πού κινείται. Δεν του αρέσει να εξωτερικεύει τα προβλήματά του. Κρατάει τα μυστικά του για την πάρτη του, όπως έκανε άλλωστε και με την πρώην αγαπημένη του, η οποία δέχθηκε επίθεση από αγνώστους με τον Ράφικ να μην παίρνει θέση και να μη λέει κουβέντα...

Η γιορτή για τα 66 χρόνια του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Η γιορτή για τα 66 χρόνια του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
5| 3 | 2011


Ο Ερυθρός Αστέρας συμπλήρωσε χθες Παρασκευή 66 χρόνια ζωής. Η μεγάλη ομάδα της Σερβίας γιόρτασε τα γενεθλια της και σας παρουσιάζουμε το βίντεο από την εκδήλωση εορτασμού των 66 χρόνων ζωής. Μία ιστορία γεμάτη τίτλους και επιτυχίες για την κορυφαία ομάδα της Σερβίας.

Παρακολουθειστε  το βίντεο από την γιορτή του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ με τις βραβεύσεις και την τούρτα αφιερωμένη στον κορυφαίο σύλλογο της Σερβίας. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε στα αδέρφια μας να συνεχίσουν με ακόμα περισσότερες επιτυχίες και όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ ειμαστε στο πλευρό τους.

Προσοχή! (video)


Προσοχή! (video)
5/3/2011 12:04:14
ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ...Τελευταία Κυριακή των Αποκρεών και οι μασκαράδες πάνε και έρχονται. Μετά από τα τελευταία γεγονότα είναι αλήθεια ότι αρκετοί έχουν εμπνευστεί από τον αιώνιο αντίπαλο για την ενδυμασία που θα φορέσουν. Και ποιος δεν θέλει να ντυθεί Τζιμπρίλ; Είναι η πιο in φορεσιά για τις απόκριες. Απλά κλέβεις μία φούστα από την γυναίκα σου ή την αδελφή σου, περνάς και μία μπογιά το μαλλί και έτοιμος. Επίσης ο μπαΛΕΤΟ έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους απανταχού μασκαράδες. Απλά αφήνεις άπλυτο το μαλλί σου 2-3 εβδομάδες και όποτε κάποιος σε πλησιάζει στο ένα μέτρο πέφτεις λες και σε έχει χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα. Περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η φωτογραφία είναι από το καρναβάλι του Τυρνάβου και είναι αληθινή. Το video που ακολουθεί είναι από το Καραϊσκάκη πριν από 2 εβδομάδες. Είναι επίσης αληθινό. Καλές απόκριες…

EΦΥΓΕ ΝΙΚΗΤΗΣ !!!!!!!!!!Πέτυχε το νικητήριο καλάθι και απεβίωσε! (video)

EΦΥΓΕ ΝΙΚΗΤΗΣ !!!!!!!!!!Πέτυχε το νικητήριο καλάθι και απεβίωσε! (video) 04/03/2011

Ο 16άχρονος Λέοναρντ που αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα, άφησε την τελευταία του πνοή, αφού πρώτα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του!

Απίστευτο γεγονός στον αγώνα κολεγιακού πρωταθλήματος μεταξύ Γουέστερν Μίτσιγκαν και Μπράιτζμαν, όταν ο 16άχρονος Λέοναρντ που ήταν και το μεγάλο αστέρι της ομάδας του Μίτσιγκαν, έπαθε καρδιακή προσβολή και απεβίωσε στις αγκαλιές των συμπαικτών του! Είχε προλάβει μάλιστα νωρίτερα να πετύχει το νικητήριο καλάθι και να χαρίσει μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του, η οποία πέρασε όπως είναι λογικό, σε δεύτερη μοίρα. Οι λόγοι που έκαναν την καρδιά του νεαρού αθλητή να σταματήσει, παραμένουν άγνωστοι.

Δείτε εδώ video με στιγμιότυπα του αγώνα.

Νοκ άουτ ο Σουμπίνιο

Νοκ άουτ ο Σουμπίνιο

5 Μαρτίου, 2011

ΣΟΥΜΠΙΝΙΟΛόγω  τραυματισμού ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό ως δανεικός από τον Ολυμπιακό τέθηκε εκτός αποστολής για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου,. Η  προετοιμασία του Πανσερραϊκού ολοκληρώθηκε, με προβλήματα, για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τους Σουμπίνιο (δανεικός από τον Ολυμπιακό), ο [...]

Μέτωπο κατά της βίας!


Μέτωπο κατά της βίας!

5 Μαρτίου, 2011

ΟΠΑΔΟΙΟ  ΓΓΑ, Πάνος Μπιτσαξής ζήτησε κοινή δράση για να αντιμετωπιστεί η γηπεδική βία, στη συνάντηση που είχε το βράδυ της Παρασκευής με αντιπροσωπεία της «Θύρας 7». Πρόθεση του γενικού γραμματέα είναι να συναντηθεί και με οπαδούς άλλων ομάδων.
Ανακοίνωση  κατά του Μπιτσαξή είχε βγάλει πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ο πιο δυναμικός σύνδεσμος οπαδών του Ολυμπιακού και μέσα από το ραντεβού της Παρασκευής στόχος ήταν να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα. Η συζήτηση κύλησε σε αρκετά καλό κλίμα. Φυσικά συναντήσεις θα υπάρξουν και με οργανωμένους οπαδούς άλλων ομάδων.
Μεταξύ  άλλων ο Μπιτσαξής ζήτησε να υπάρξει ψυχραιμία και μεγάλη προσοχή. Διευκρίνισε δε πως τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Από μέρους της η Θύρα 7 τόνισε πως θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να μην υπάρξουν οποιαδήποτε προβλήματα στο μέλλον.
Τι δήλωσε ο Μπιτσαξής
Μετά την συνάντηση Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τραυματίας ξανά ο Βασιλόγιαννης

 Τραυματίας ξανά ο Βασιλόγιαννης

5 Μαρτίου, 2011

ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣΟ  Ανδρέας Βασιλόγιαννης στάθηκε άτυχος για ακόμα μία φορά,. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Εθνικού, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό στην ποδοκνημική, ωστόσο, αναγκάστηκε να αποχωρήσει πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση.
Ο  Βασιλόγιαννης στη διάρκεια του προγράμματος τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο, με αποτέλεσμα να πρηστεί ξανά το πόδι του. Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση των «κυανόλευκων» με τα Τρίκαλα (07/03) θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο, αν και κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Το γκολ του Λάβδα στην «τεσσάρα» της Κ17 επί του Εργοτέλη (VIDEO)


Το γκολ του Λάβδα στην «τεσσάρα» της Κ17 επί του Εργοτέλη (VIDEO)

27 Φεβρουαρίου, 2011

111Το olympiacos24.gr βρέθηκε στο παιχνίδι των ακαδημιών του Ολυμπιακού κόντρα στον Εργοτέλη, στο Κερατσίνι, με τα ταλέντα του Θρύλου να πετυχαίνουν μια άνετη νίκη με το εμφατικό 4-0.
Δείτε το 2ο γκολ στο ματς, το οποίο ήλθε μετά απο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λάβδα:

Οι δηλώσεις Αφρουδάκη στο olympiacos24.gr (VIDEO)


Οι δηλώσεις Αφρουδάκη στο olympiacos24.gr (VIDEO)

4 Μαρτίου, 2011

ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ ΠΟΛΟO Χρήστος Αφρουδάκης στάθηκε στην καλή άμυνα των Πειραιωτών ως βασικό στοιχείο για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ενώ σχολίασε και το τι χρειάζεται για μια καλή Ευρωπαϊκή παρουσία.
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο

O Νικήτας Κόχειλας ευχαριστεί τον κόσμο του Θρύλου! (VIDEO)


O Νικήτας Κόχειλας ευχαριστεί τον κόσμο του Θρύλου! (VIDEO)

5 Μαρτίου, 2011

κοχειλας πολο

Δείτε τη δήλωση του παίκτη του Ολυμπιακού και τον θαυμασμό του για τον υπέροχο κόσμο του Θρύλου που στηρίζει τον ερασιτέχνη σε χαλεπούς καιρούς:

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ-ΟΛΑ τα γκολ του Θρύλου κόντρα στον ΠΑΟΚ!


ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ- ΟΛΑ τα γκολ του Θρύλου κόντρα στον ΠΑΟΚ!

4 Μαρτίου, 2011

πολοΣε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε απόψε ο Ολυμπιακός τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και το οlympiacos24.gr σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε και τα 12 γκολ των παικτών του Βαγγέλη Πάτερου!
Δείτε το βίντεο:

Την Παρασκευή στις 18/3 με Ηλυσιακό


Την Παρασκευή στις 18/3 με Ηλυσιακό

5 Μαρτίου, 2011

ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑΤελικά  το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ηλυσιακός που ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (19/3) στο ΣΕΦ, θα διεξαχθεί, , την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 18:00, ύστερα από αίτημα που κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός το οποίο έγινε αποδεκτό από τον ΕΣΑΚΕ.
Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ (9/3, 18:00, ΝοvaSports) στην Πυλαία για την 20η αγωνιστική και ακολούθως ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθούν τον Ηλυσιακό στο ΣΕΦ στις 19/3 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.
Ο Ολυμπιακός ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ, λόγω τον επικείμενων αναμετρήσεων με την Σιένα για το προημιτελικά της Euroleague, όπου υποδέχονται την ιταλική ομάδα στο Φάληρο την Τρίτη 22/3 και Πέμπτη 24/3, την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα με τον Ηλυσιακό, προκειμένου να έχουν μια ημέρα παραπάνω ξεκούρασης και προετοιμασίας για τα παιχνίδια με την ιταλική ομάδα.
Το αίτημα έγινε δεκτό από την διοργανώτρια αρχή και έτσι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό την Παρασκευή 18/3 στις 18:00.

Ο Ριέρα θα πάει στην Τούμπα


Ο Ριέρα θα πάει στην Τούμπα

5 Μαρτίου, 2011

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΡΙΕΡΑΟ Άλμπερτ Ριέρα θέλοντας να διαψεύσει, όλους όσους  κακοπροαίρετα τόνιζαν ότι αποβλήθηκε επίτηδες για να μην παίξει στην Τούμπα, τόνιζε συνεχώς τις τελευταίες ημέρες:
«Μια οικογένεια είμαστε στον Ολυμπιακό. Θα πάω και εγώ στην Θεσσαλονίκη με την αποστολή για να συμπαρασταθώ στους συμπαίκτες μου στο ματς με τον ΠΑΟΚ», έλεγε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος θα στηρίξει την ομάδα έστω και από τον πάγκο των Πειραιωτών.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ριέρα είχε αποβληθεί στο ματς με τον Πανιώνιο την προηγούμενη Κυριακή, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί τόσο με τον Εργοτέλη όσο και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την 26η αγωνιστική.

Νίκη και με Εργοτέλη στο άδειο Καραϊσκάκη


Νίκη και με Εργοτέλη στο άδειο Καραϊσκάκη

5 Μαρτίου, 2011

ΟΜΑΔΑΤην  Κυριακή το μεσημέρι (15:00)  Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εργοτέλη στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», κυνηγώντας μια ακόμη νίκη μέσα στο Ναό και πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στην κατάκτηση του τίτλου.
Κάθε Κυριακή όλο και πιο κοντά ο Ολυμπιακός πλησιάζει στην κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος της ιστορίας του, και αν νικήσει την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου στην χειρότερη θα διατηρηθεί το +10 από τον Παναθηναϊκό, που παίζει στις 17:15 στην «AEL FC Arena» με αντίπαλο τη Λάρισα, η οποία καίγεται για βαθμούς.

Στο Μετς την Καθαρά Δευτέρα με ΠΑΟ


Στο Μετς την Καθαρά Δευτέρα με ΠΑΟ

5 Μαρτίου, 2011

ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣΓια την β’ φάση του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ γυναικών θα αντιμετωπίσει στο Μετς την Καθαρά Δευτέρα (17:15) σε ένα κομβικό για την συνέχεια ματς τον Παναθηναϊκό.
Οι  ερυθρόλευκες με νίκη, γίνονται το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.  Τα  κορίτσια λοιπόν του Γιάννη Νικολάκη θα πρέπει να κάνουν  κατάθεση ψυχής στο τάραφλεξ και να δια λύσουν κάθε αντίσταση από τις παίκτριες του Χουντουμάδη.
Την ΕΠΟ διοργανώτρια θέλει ο Μπιτσαξής

5 Μαρτίου, 2011

ΜΠΙΤΣΑΞΗΣTo βράδυ της Παρασκευής ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής ήταν καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού, και αναφέρθηκε στη Σούπερ Λίγκα και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.
Μετά τη συνάντηση με μέλη του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, της «Θύρας 7»,  ο Πάνος Μπιτσαξής αναφέρθηκε στη Σούπερ Λίγκα και τόνισε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί.
Κάτι  που θεωρεί λάθος και το σχολίασε, είναι το γεγονός ότι οι ομάδες εκλέγουν έναν εξ αυτών στην προεδρία της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας. Η πρότασή του, εκπροσωπώντας την Πολιτεία, ήταν να προεδρεύει κάποιος τεχνοκράτης και όχι πρόεδρος ομάδας, να λειτουργεί δηλαδή όπως η σημερινή ΕΠΟ.
Χαρακτηριστικά υπογράμμισε:

Χαβίτο: "Μπάρτσα και Ρεάλ μαζί ο Θρύλος"

Χαβίτο: "Μπάρτσα και Ρεάλ μαζί ο Θρύλος" 05/03/2011

Σαν τρελός θέλει να φορέσει τη ριγωτή ερυθρόλευκη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος ο Φρανθίσκο Χαβίτο. Ο Ισπανός μέσος, που μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζε στον Άρη, τώρα δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και από το καλοκαίρι θα ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού, μίλησε με απίστευτα εγκωμιαστικά σχόλια για την ομάδα του Πειραιά στην εφημερίδα" Πρωταθλητής", εκφράζοντας την άποψη ότι είναι η Μπαρτσελόνα της Ελλάδας, αλλά και παράλληλα στους τίτλους συγκρίνεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Προτάθηκε ο Καλού

Προτάθηκε ο Καλού 

05/03/2011

Χρόνια τώρα ο Ολυμπιακός ψωνίζει από το πάνω ράφι... Άλλωστε, ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θέλει να έχει τους καλύτερους στο ρόστερ της, δεν μπορεί να αποτελεί την "ψωροκόσταινα" στο μετεγγραφικό παζάρι και για το λόγο αυτό στο λιμάνι κοιτάζουν να φέρνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, αναλογικά πάντα με τα ελληνικά δεδομένα και σταθμά.

Ένας παίκτης που προτάθηκε στην ΠΑΕ και ο οποίος εξετάζεται, είναι ο Σάλομον Καλού! Ναι, καλά διαβάζετε... Για τον Ιβοριανό παικταρά της Τσέλσι ο λόγος, που αν πιάσει λιμάνι, τότε θα μιλάμε για βόμβα "πυρηνική". Δεν συζητάμε ότι ο Ιβοριανός είναι μια κλάση πάνω από τον ψευτο-πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με τα πέντε πέναλτι στην καθισιά του. Ναι, για τον Σισέ κάνουμε λόγο.

Πειραιάς, σαν Βελιγράδι (VIDEOS)

Πειραιάς, σαν Βελιγράδι 

05/03/2011 09:50  

Με αφορμή τα... γενέθλια του Ερυθρού Αστέρα και τη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί σήμερα ενόψει του φιλικού με τον Ολυμπιακό για την σωτηρία του Ερασιτέχνη,  το thrylos.gr υπενθυμίζει μερικές από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες που φόρεσαν και την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού. Κοινό χαρακτηριστικό τους: Η άψογη τεχνική κατάρτιση, η καλώς εννοούμενη τρέλα μέσα στο παιχνίδι, το δέσιμο με την εξέδρα και τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα.

EΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ !!!

EΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ !!! 

05/03/2011


Δεν πρέπει να χαρίσουμε ούτε... κοκαλάκι στους αντιπάλους μας αυτό το τριήμερο. Σε όλα τα αγωνιστικά μέτωπα, ο Ολυμπιακός οφείλει να πράξει τα δέοντα και να πάρει τις νίκες που απαιτούνται, συνεχίζοντας την προέλασή του. Βέβαια, μπάσκετ δεν υπάρχει και η αγωνιστική διεξάγεται ολόκληρη την προσεχή Τετάρτη, ούτε πόλο γυναικών, ενώ το τμήμα υδατοσφαίρισης των ανδρών έπαιζε χθες (4/3) με τον ΠΑΟΚ και τον διέσυρε με 12-1 στο κλειστό Κολυμβητήριο του Πειραιά. Επομένως, τα γλέντια ξεκίνησαν από νωρίς...

Στείλτε και αυτά στην UEFA (video)



Στείλτε και αυτά στην UEFA (video)
4/3/2011
Ωραίο το παραμυθάκι που ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός με τα video τα οποία (τρομάρα τους) θέλουν να στείλουν και στην FIFA. Ακόμα να πούμε ότι τίποτα δεν έχει αποσταλεί και καλύτερα να μην γίνει γιατί αυτοί θα γίνουν ρεζίλι. Όμως εάν θέλουν σώνει και καλά να στείλουν κάτι ας στείλουν και τα video που ακολουθούν. Είναι πιο αληθινά και εμφανή αυτά που παρουσιάζονται. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι λοιπόν…

«Θέλω να είμαι στο επόμενο ΔΣ»ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....

«Θέλω να είμαι στο επόμενο ΔΣ»ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... 

05/03/2011

«Θέλω να είμαι στο επόμενο ΔΣ»
Την επιθυμία του να δώσει το «παρών» στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Νικόλας Πατέρας, μιλώντας στην Sportday, συμπληρώνοντας ότι το ιδανικό θα ήταν αυτό να συγκληθεί στις αρχές Απριλίου. «Θέλω να πάω αν είμαι στην Ελλάδα», τόνισε ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων».

SUPER LAGUΕ-25ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

SUPER LAGUΕ-25ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Σάββατο, 5/3

SKODA Ξάνθη-Κέρκυρα (17:15, ΝΕΤ)

«Εσύ θα με ξεμπλέξεις»! Μετά από ένα Σ/Κ που για διαφορετικούς λόγους (ισοφάριση στις καθυστερήσεις από Ηρακλή, «σφαλιάρα» από Ολυμπιακό Βόλου) θέλουν αμφότεροι να ξεχάσουν, ακρίτες και νησιώτες βλέπουν ως… ευκαιρία ο ένας τον άλλο, για να ηρεμήσουν σε μεγάλο βαθμό απ’ τους μπελάδες του «ισογείου».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ- "Παιδιά, μαζί σας!"- Ελεύθερος ο ένας ΠΑΟΚτσής-ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ....

    ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ- "Παιδιά, μαζί σας!"- Ελεύθερος ο ένας ΠΑΟΚτσής-ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ....
Στο πλευρό των οπαδών του ΠΑΟΚ βρίσκεται η διοίκηση του συλλόγου, αναφορικά με την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους φυλακισμένους φίλους της ομάδας, με ανακοίνωση που εξέδωσε.
"Παιδιά, μαζί σας!"
"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δηλώνει την συμπαράστασή της σε όποιον φίλαθλο αντιμετωπίζεται άνισα και άδικα.Η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι μια πρωτοβουλία που δείχνει πραγματικά τι σημαίνει αλληλεγγύη και συσπείρωση ανάμεσα στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ", αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς.

Ελεύθερος ο ένας ΠΑΟΚτσής

Ελεύθερος αφέθηκε την Παρασκευή ο ένας από τους τρεις οπαδούς του ΠΑΟΚ που κρατούνταν.
Ελεύθερος ο ένας ΠΑΟΚτσής
Πρόκειται για έναν ανήλικο που βρίσκονταν στη φυλακή από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Έτσι, φάνηκαν σχετικά γρήγορα τα αποτελέσματα των κινήσεων που κάνουν το τελευταίο διάστημα οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, προκειμένου οι οπαδοί τους να συνεχίσουν τη ζωή τους έξω από τις φυλακές.
Από το περασμένο Φθινόπωρο οι συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν πέντε. Από εκεί και έπειτα αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις και έτσι οι κρατούμενοι μειώθηκαν στους δύο.

Σε αυτούς προστέθηκε από άλλη υπόθεση, ακόμη ένας ανεβάζοντας και πάλι τον αριθμό των κρατουμένων. Μετά από την εξέλιξη της Παρασκευής (4/3), όμως, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στη φυλακή είναι και πάλι δύο.

Πηγή: Olapaok.gr

Συνάντηση Μπιτσαξή - Θύρας 7

Συνάντηση Μπιτσαξή - Θύρας 7
Ο γγΑ, Παναγιώτης Μπιτσαξής, συναντάται με εκπροσώπους των οργανωμένων της Θύρας 7 και στόχος είναι να υπάρξει μια κατ' αρχήν συνεννόηση προκειμένου να υπάρξει μια πλατφόρμα που θα βοηθήσει στην επίλυση των θεμάτων βίας στον ελληνικό αθλητισμό.

Σίγουρα θα γίνει εκτενής αναφορά στα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό και ειδικά στο ντέρμπι του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Παναθηναϊκό, αλλά και φυσικά στα όσα ακολούθησαν από εκεί και πέρα. Οι οργανωμένοι του Θρύλου θέλουν να υπάρξει λύση και να σταματήσουν επιτέλους όλες αυτές οι ασχήμιες, που δεν οδηγούν πουθενά.

Σίγουρα είναι ένα βήμα για την καταπολέμηση της βίας, δίχως να σημαίνει ότι αποτελεί πανάκεια η συζήτηση. Άλλωστε, από ιδέες έχουμε χορτάσει σε τούτη την χώρα και το έλλειμα αποφάσεων και κινήσεων είναι το μόνιμο πρόβλημά μας.

Πάντως, η Θύρα 7 θέλει να καταθέσει τις ιδέες της, να ακούσει από τη μεριά της αυτά που έχει να πει ο κ. Μπιτσαξής και ίσως υπάρξει μια σύγκλιση απόψεων.
www.thrylos.gr/

ΡΕ ΣΕΙΣ......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ....(VIDEO)


ΡΕ ΣΕΙΣ......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ....(VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός έστειλε στα ΜΜΕ  ένα από τα...επτά βίντεο που βρίσκονται στον κάλαθο των αχρήστων της FIFA!

Δεν φτάνει που έστειλαν βίντεο στη ΦΙΦΑ για να καταγγείλουν τη...διαιτησία του ντέρμπι, το βγάζουν και στη δημοσιότητα!

Μια ζωή δεύτεροι, αφού απαντούν σε ό,τι έκανε ο Ολυμπιακός. Να δείξει σε όλο τον κόσμο μέσω εικόνας τα ψέμματά τους. Τώρα μας δείχνουν κι αυτοί βίντεο ότι ο Καλόπουλος τους αδίκησε στο πρώτο ημίχρονο επειδή άφηνε το σκληρό παιχνίδι!!!

Και μια ζωή ρούφηδες αφού αυτά τα βίντεο τα έστειλαν στη Παγκόσμια Ομοσπονδία (κι από κει κατευθείαν σε κάποιο καλάθι αχρήστων), καθώς η ΦΙΦΑ δεν πρόκειται να κάτσει ν΄ασχοληθεί με τις διαμαρτυρίες μιας ομάδας κάποιας χώρας για τη διαιτησία ενός αγώνα!

Το βίντεο αποτελεί ακόμα μία τρανή απόδειξη, ότι στον Παναθηναϊκό φταίνει όλοι οι άλλοι, παρά οι ίδιοι. Σε ένα ματς που ο Καλόπουλος, αφούν μιλούν για κίτιρνες κάρτες, έπρεπε να είχε αποβάλει τον Ζιλμπέρτο στο 25'. Με την λογική την δική τους no card was shown (βγαίνει πλέον και σε τραγουδάκι), ο Βραζιλιάνος θα έπρεπε να έβλεπε το ματς από τα αποδυτήρια.

Να θυμηθούμε την κάρτα του Λέτο; Η αγκωνιά στον Τοροσίδη, που ήταν απευθείας κόκκινη φυσικά και δεν υπάρχει στο βίντεο.

Μια ζωή τα ίδια. Μια ζωή. Δεν βαρέθηκαν. Μετά το... θρυλικό «βγάλτε DVD», τώρα θα έχουμε το νέο hit «no card was shown». Τουλάχιστον σε αυτή την περιόδο κρίσης, υπάρχουν και οι πελάτες μας και μα ςκάνουν και γελάμε...

Υ.Γ. Πώς και δεν έβγαλαν βίντεο και με τα 30 δευτερόλεπτα επιπλέον καθυστέρηση στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ;

ΡΕ ΣΕΙΣ......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ...

EXEI KAMMIA ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ???????????




SUPE LEAGUE- ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ


SUPE LEAGUE- ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ


Eνός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο αστυνομικών, που έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας, θα τηρηθεί στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.
Αναλυτικά:
"Ανακοινώνεται ότι στους αγώνες της 25ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, οι οποίοι θα διεξαχθούν το Σάββατο 05/03/2011 και την Κυριακή 06/03/2011, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο αστυνομικών που έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας".

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση


Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση

4 Μαρτίου, 2011

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (6/3, 15:00) με τον Εργοτέλη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.
Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Μέλμπεργκ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Ρ. Μπράβο συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΟ Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε πιο έντονη ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο με μπάλα. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο έκανε και ο Ντουντού, για λόγους ξεκούρασης.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

Ζούρος και επίσημα στην Εθνική!

Ζούρος και επίσημα στην Εθνική! 

04/03/2011

Ο Ηλίας Ζούρος είναι και επίσημα ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. Οι πληροφορίες των τελευταίων εβδομάδων επιβεβαιώθηκαν και ο τεχνικός της Ζαλγκίρις αναλαμβάνει τα ηνία της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων. Μεγάλη τιμή για τον ταλαντούχο προπονητή, ο οποίος στο παρελθόν είχε θητεύσει και στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο ΣΥΡΙΓΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ....«Ο σκηνοθέτης είναι άσχετος…»

Ο ΣΥΡΙΓΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ....«Ο σκηνοθέτης είναι άσχετος…»

Εκπληκτική περιγραφή του Φίλιππου Συρίγου στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μάλαγα για την Ευρωλίγκα. Μέχρι και με τον Ισπανό σκηνοθέτη τα έβαλε για τα ριπλέι…
«Ο σκηνοθέτης είναι άσχετος…»
Σε κάποια φάση ο Βουγιούκας δέχθηκε μία τάπα και ο Συρίγος περίμενε το ριπλέι για να σχολιάσει τη φάση και να κρίνει αν η μπάλα ήταν στην κάθοδο και το καλάθι μετρούσε.  Το ριπλέι όμως ήταν ασαφές, γιατί δόθηκε από την κάμερα πίσω από τη μπασκέτα, κάτι αναμενόμενο σύμφωνα με τον ίδιο, που ανέφερε πως: «Από αυτό το ριπλέι δεν καταλάβουμε τίποτα, γιατί ο σκηνοθέτης είναι άσχετος».

Και συνέχισε:  «Άμα περιμένανε να καταλάβουμε από αυτό το ριπλέι οι Ισπανοί, καλύτερα να πηγαίναμε για τσάι»
 ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥΡΙΓΟ...ΧΑΛΑΡΩΣΕ...ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ....

ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ....

 ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ....
Τι συζήτησαν και πού «τα βρήκαν» οι πρόεδροι των Δικεφάλων για τους διαιτητές.
Συμφωνία κυρίων Αδαμίδη - Ζαγοράκη
Το βράδυ της Τετάρτης (3/3) ο κ. Θοδωρής Ζαγοράκης είχε αρχικώς νευρική συμπεριφορά απέναντι στα τεκταινόμενα του Ολυμπιακού Σταδίου. Αισθανόταν αδικημένος λόγω της αντιμετώπισης που είχε ο ΠΑΟΚ από τον διαιτητή (του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ) κ. Τάσο Σιδηρόπουλο και είχε ειρωνική διάθεση απέναντί σε όλους όσοι έσπευσαν να ζητήσουν την άποψή του.
Αργότερα πάντως, όταν ηρέμησε και έπιασε την κουβέντα με τον πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη στα V.I.P. του ΟΑΚΑ, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν περισσότερο διαλλακτικός και σύμφωνος στο να πέσουν οι τόνοι.
Από τη μία το γεγονός ότι η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει ξανά την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (6/3) στο Ολυμπιακό Στάδιο σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για τον ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και από την άλλη μία πιο ψύχραιμη ματιά στις αμφισβητούμενες φάσεις που τον έκαναν να διαπιστώσει ότι οι αποβολές των Λίνο και Βλάνταν Ιβιτς δεν ήταν και τόσο τραβηγμένες όσο αρχικά είχε υποθέσει, τον «μαλάκωσαν».

ΓΟΝΤΙΚΑΣ-ΘΑ ΕΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ????? ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ....


 ΓΟΝΤΙΚΑΣ-ΘΑ ΕΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ?????
ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ....
04.03.2011
«Θα έρθετε να μιλήσουμε;»
Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου θέλει να κάνουν την εμφάνισή τους στο επόμενο συμβούλιο όλοι οι μέτοχοι της ομάδας: από τον Τζίγγερ, τον Πολέμη και τους Γιαννακόπουλους, μέχρι τον Πατέρα, τον Βγενόπουλο, τον Ζολώτα, τον Νίκα κ.λπ.
Πώς θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, βέβαια, ο Τζίγγερ με τον Βγενόπουλο και ο Πατέρας με τον Παύλο είναι άλλο θέμα, αλλά φαίνεται ότι ο Γόντικας είναι αποφασισμένος.
Άλλωστε, ο άνθρωπος διαχειριστής είναι, θα πρέπει να μάθει από πρώτο χέρι τι θέλουν οι μέτοχοι του συλλόγου για να δει τι θα κάνει κι αυτός…
Το σενάριο που έχει δημιουργηθεί θέλει το Δ.Σ. να γίνεται στα μέσα του τρέχοντος μήνα, προκειμένου να χαράξει η ομάδα την πορεία της για τη νέα περίοδο.
 

Καλούς βαθμούς πήραν Σιδηρόπουλος και Κωνσταντινέας- Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...Ι...

Καλούς βαθμούς πήραν Σιδηρόπουλος και Κωνσταντινέας

Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ...

aek paok diaititis sidiropoulosΜπορεί οι άνθρωπου του ΠΑΟΚ να έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κύριου Σιδηρόπουλου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, ωστόσο ο παρατηρητής του αγώνα, Δημήτρης Καλύβας, έβγαλε «καθαρό» τον Δωδεκανήσιο διαιτητή.
Ο κύριος Καλύβας έγραψε στην έκθεσή του ότι ορθώς αποβλήθηκαν, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, τόσο ο Lino, όσο και ο Ivic. Μάλιστα σημειώνει πως σωστά δεν δόθηκε κόκκινη στον Σέρβο ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού ο διαιτητής δεν μπορούσε να στηρίξει την κατηγορία της εξύβρισης, γιατί απλά δεν καταλάβαινε όσα έλεγε ο Ivic.
Εν τω μεταξύ καλό βαθμό από τον παρατηρητή κύριο Σπυρόπουλο, πήρε και ο Κωνσταντινέας για τη διαιτησία του στον άλλο ημιτελικό, Ατρόμητος – Ολυμπιακός Βόλου.
 ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΓΚΕΣ....ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ...ΟΥΤΕ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ...UEFA ...ΟΥΤΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE....ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΑ ΑΥΤΑ...ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛIΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΕΤΣΙ????? ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ..ΕΥΓΕΝΗΣ...ΑΜΥΛΑ...(ετσι δεν γραφεται?)

Τον γράφει και ο "δικός" του Μάτος!


Τον γράφει και ο "δικός" του Μάτος!

Δεν τον θέλουν πλέον ούτε οι δανεικοί του... Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την επιστροφή του Μάτος στην Παιανία ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού, αλλά αυτό δεν σημαίνει κατά κανένα τρόπο ότι το θέλει και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, ο οποίος περνάει "ζάχαρη" στην Γκρέμιο και δεν θέλει να μπλέξει πάλι με τους άτιτλους. Βέβαια, κάτι θα συζητάει που και που με τον "φευγάτο" Ζιλμπέρτο Σίλβα, μαθαίνει ότι δεν υπάρχει και "σάλιο" από τους μετόχους, οπότε προς το παρόν... απορρίπτει (sic) το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τη φανέλα με την χλόη στο στήθος.

O Ριέρα των σπορ!

O Ριέρα των σπορ! 

04/03/2011

Ο Άλμπερτ Ριέρα  δεν είναι απλά ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ο Ισπανός αγαπάει τα σπορ και  δεν ζει μόνο για το ποδόσφαιρο. Όταν είχε έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι ρωτούσε να μάθει λεπτομέρειες για τον σύλλογο και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πόλο και για το βόλεϊ. Μάλιστα εκείνη την εποχή ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί και μ’ ένα Ισπανό πολίστα για τον οποίο ο Ριέρα ήξερε λεπτομέρειες (ότι είναι αριστερόχειρας και σε ποια ομάδα παίζει) ενώ εάν τον ρωτήσεις γνωρίζει και τους παίκτες της εθνικής Ισπανίας στο πόλο αλλά και στο βόλεϊ. Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις γιατί αγαπάει και το μπάσκετ ενώ δεν παρέλειψε με τα όμορφα κορίτσια του ερασιτέχνη που προωθούσαν το … μήνυμα σωτηρίας του Θρύλου μέσω του 54080. 

Τα ζευγάρια στα play-off

 Τα ζευγάρια στα play-off

4 Μαρτίου, 2011

ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ 
Tα ζευγάρια των play-off στην Ευρωλίγκα












1. Κάχα Λαμποράλ – Μακάμπι Τελ Αβίβ
2. Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός
3. Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια
4. Ολυμπιακός – Μοντεπάσκι Σιένα

Το σύστημα διεξαγωγής
Προκρίνεται η ομάδα που θα πετύχει 3 νίκες. Η σειρά αρχίζει στις 22 Μαρτίου και ολοκληρώνεται -το αργότερο, αν χρειαστούν και 5α ματς στις σειρές- στις 6 Απριλίου.
Οι 2 πρώτοι αγώνες γίνονται στην έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ οι άλλοι 2 σε εκείνη της ομάδας με το μειονέκτημα.
Εφόσον χρειαστεί, η σειρά θα μεταφερθεί και πάλι στην έδρα της ομάδας που έχει πλεονέκτημα, όπου και θα κριθεί η πρόκριση στο Final 4 στο 5ο παιχνίδι

Και τώρα η Σιένα

Και τώρα η Σιένα

H καλύτερη επιβράβευση για την πρωτιά του Ολυμπιακού στο Top 16 ήταν η παρουσία του κόσμου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, απέναντι σε μία σαφώς κατώτερη ομάδα όπως είναι η Ζαλγκίρις, μαζεύτηκαν περί τις 6.000 φίλαθλοι των “ερυθρολεύκων”.

Είχαν την ευκαιρία ν’ αποθεώσουν τον Ντούσαν ιβκοβιτς και τους παίκτες του, στη νίκη των Πειραιωτών επί των Λιθουανών με 78- 64. To… κοντέρ θα μπορούσε να γράψει τουλάχιστον 20 πόντους και ν’ αντικατοπτρίσει τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ζαλγκίρις.
 
Οι “ερυθρόλευκοι”, παρά το ότι ξεκίνησαν άσχημα και στα 4 δεκάλεπτα της αναμέτρησης, έβρισκαν τρόπους να καλύπτουν πολύ γρήγορα την εις βάρος τους διαφορά και ν’ απομακρύνονται στο σκορ.Αρχικά ο Γιόταμ Χαλπερίν ήταν εκείνος που τράβηξε το κουπί στην επίθεση, μέχρι ν’ αναλάβει χρέη εκτελεστή ο ασταμάτητος Ράσο Νεστέροβιτς. Ο Σλοβένος σέντερ έκανε πάρτι στις ρακέτες σκοράροντας κατά βούληση και σταμάτησε στους 20 πόντους, σε λιγότερα από 24 λεπτά συμμετοχής. Οι συνεργασίες του τόσο με τον Βασίλη Σπανούλη όσο και με τον Θοδωρή Παπαλουκά, ήταν άψογες κι έγειραν μια και καλή την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού από τα μέσα του β’ μέρους και μέχρι το τέλος.