ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Οταν αλλοι τον εφτυναν ο ALEX WEB RADIO/TV τον υποστηριζε...

Οταν αλλοι τον εφτυναν ο ALEX WEB RADIO/TV τον υποστηριζε...

29/12/201

 

Δεν μου βγαινει τιποτε αλλο να πω για αυτον τον αξιοπρεπη και ευγενεστατο ανθρωπο ποιυ ηρθεσεμια ομαδα που ειχε αποκομισει πολλα προβληματα απο την σαβουρα που ειχαν μαζεψει οι πουθεναδες προπονητες και που επρεπε να τσεκαριστουν σε χρονο ρεκορ και να ξεκαθαριστει ποιοι μενουν και ποιοι φευγουν και ενα ακομα μεγαλυτερο προβλημα..το φαντασμα του μεγαλου και αγαπητου προηγουμενου προπονητη του Ολυμπιακου , τον Ερνεστο Βαλδερδε...τα κριτηρια για τον Μιτσελ ηταν ιδιαιτερα αυστηρα και κανεις δεν του εδινε πιστωση χρονου που ηταν το μονο που ζητουσε και διακιολογημενα μαλιστα.

Ουτε σαν βεντετα αλλα Ζικο μας ηρθε ο ανθρωπος ουτε τιποτε , ηρθε με την βαλιτσα γεματη του με τις παρα πολλες εμπειριες του απο το Ευρωπαικο ποδοσφαιρο και τις διδαχες του απο τους μεγαλους προπονητες που θητευσε στους μεγαλυτερους ποδοσφαιρικους συλογους, αλλα και την ισχυρη προσωπικοτητα του.Αυτα ηταν τα οπλα του τα εβγαλε , τα χρησιμοποιησε και μεχρι στιγμης εχουν πετυχει τους περισσοτερους στοχους.

Και τωρα? αυτοι που τον κατηγορουσαν και τον εφτυναν κυριολεκτικα και ελεγαν ηρθε ακομα ενας...μιζαδορος οπως ο Βαλδερδε..(ελεος) τωρα τον προσκυνουν και λενε οχι..ποιος εγω? παντα τον υποστηριζα...παπαριες δηλαδη..

Εγω τον συναντησα περσυ για πρωτη φορα στην γιορτη των Βετερανων του Ολυμπιακου στο Vammos τον χαιρετησα και πρωτα απολα ενοιωσα την αυρα ενος αξιοπρεπη ανθρωπου ευγενη με ολη την σημασια της λεξης με χαμογελο που δεν ηταν προσποιητο και βλεμμα βαθυ...πρωτα με κοιταξε...καταλαβε τις προθεσεις μου και μετα μου χαμογελασε, δεν ειχε δηλαδη χαμογελο Τζοκοντας σε ολους δεν χαμογελουσε αν δεν εβλεπε τιποτε καλο στο βλεμα μου...βγηκαμε μια αναμνηστικη φωτο του εξηγησα ποιος ειμαι του εδωσα την διευθυνση του blog μου και του ειπα κατα λεξη στα Αγγλικα βεβαια..κοουτς, εισαι αναμεσα στους πιο παραλογα απαιτητικους οπαδους της Γης που περιμενουν με αγωνια να σε λατρεψουν η να σε ριξουν στην πυρα..αν σε λατρεψουν θα μεινεις στον χαρτη της αιωνιοτητας για αυτους...για να το καταφερεις αυτο μεινε ο εαυτος σου και μην χαριστεις σε κανεναν που δεν αξιζει να φοραει την ερυθρολευκη οποιος και ναναι, επισης μην αφησεις κανεναν να ανακατευτει στην δουλεια σου , καλη επιτυχια σου ευχομαι κοουτς...

 Οση ωρα του ταλεγα αυτα με τα λιγα Αγγλικα που γνωριζω με κοιτουσε μονο στα ματια φιλοι μου...και ακουγε πραγματικα και ανελυε ο εγκεφαλος του τις λεξεις μου..στο τελος μου ειπε με ενα μεγαλο χαμογελο σε ευχαριστω...να εισαι σιγουρος πως θα τα θυμαμαι ολα αυτα...και παραβιαζοντας σαν γνησιος γαυρος κι εγω τις συνθηκες ευγενειας...εσκυψα και του ειπα χαμηλοφωνα στο αυτι...coach...remember always fuck panathinaikos...Και εδω ηταν η η αποθεωση..ειδα την αντιδραση που ισως και να μην περιμενα...αντι να χαμογελασει σφιχτα και τυπικα ευγενικα για να μην με προσβαλει...ξεσπασε σε γελια..ε, τοτε ηταν που τον εβαλα για καλα στην καρδια μου.

Οπως και ναχει καλη επιτυχια με τον Θρυλο μας κοουτς..

Συνεντευξη Μίτσελ: «Έτσι έγινα… αφεντικό»

28/12/2013
 Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να περάσει τη δική του φιλοσοφία στον Ολυμπιακό και η ομάδα να φτάσει στους «16» του Champions League εξήγησε ο Μίτσελ, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο.

Μίτσελ: «Έτσι έγινα… αφεντικό»
Από… φάντασμα, «αφεντικό» κατάφερε να γίνει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε σε εφημερίδα της Καταλονίας.

Τα κατορθώματα των Πειραιωτών με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο τους δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους συμπατριώτες του και εκείνος εξήγησε πως έβγαλε το καλύτερο εαυτό από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ στη Mundo Deportivo

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:

«Βρίσκομαι σε ένα μέρος πολύ μακριά από την Ισπανία. Με μια διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα. Στην ομάδα μου έχω να κάνω με ποδοσφαιριστές από 16 διαφορετικές Εθνικότητες. Για να προσαρμοστώ έπρεπε να ακούσω, να παρατηρήσω και να αναλύσω».

Για τη δουλειά που έκανε και έφτασαν οι Πειραιώτες στους «16» του Champions League:

«Προσαρμόστηκα στον σύλλογο, με την κουλτούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τους παίκτες. Πέρασα από το να είμαι ένα "ισπανικό φάντασμα", στο να γίνω αφεντικό. Πρώτα απέδειξα στους παίκτες τις φοβερές τους ικανότητες και στην συνέχεια τους έπεισα για τα πράγματα που έπρεπε να βελτιώσουν.

Για παράδειγμα όταν πήγα στον Ολυμπιακό υπήρχαν μόλις δυο διεθνείς στην εθνική ομάδα της χώρας. Τώρα υπάρχουν έξι και νομίζω πως οι πέντε θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού. Ξαφνικά αποδείχτηκε πως οι περισσότεροι που πιστεύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένας ξένος εκλέκτορας, Πορτογάλος (ο Φερνάντο Σάντος) και εγώ, που είμαι Ισπανός».

Για τους αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ιδιαίτερα στην έδρα της για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση:

«Να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας».

Για το πάθος και την πίεση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Παραμένω ήρεμος, αφού δεν γνωρίζω την γλώσσα και δεν διαβάζω τον Τύπο της χώρας».


ALEX WEB RADIO/TV

"Την γλυτωσε" με τον Γουέλμπεκ (video)

"Την γλυτωσε" με τον Γουέλμπεκ (video)

 Χωρίς να έχει καλή απόδοση,αποχαιρέτησε με νίκη το 2013 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Νόριτς με 1-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League. Οι "κόκκινοι διάβολοι" έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο αγγλικό Πρωτάθλημα και έξι συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.
 
 Η Πρωταθλήτρια Αγγλίας και προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των "16" του Champions League, ανεβάζει στροφές και μειώνει την ψαλίδα από την κορυφή. Πλέον, έπιασε την Έβερτον στην 5η θέση και τους 34 βαθμούς, με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι να έχει 41.

Ο Ντέιβιντ Μόις φρέσκαρε την ομάδα του, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Γουέιν Ρούνεϊ, το μεγάλο πρωταγωνιστή της φετινής Γιουνάιτεντ. Η Νόριτς είχε τις ευκαιρίες της, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Και αν το πίστευε περισσότερο και είχε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της, ιδιαίτερα στην τελική προσπάθεια, οι φιλοξενούμενοι θα συναντούσαν ακόμα μεγαλύτερα εμπόδια για την επίτευξη του στόχου τους.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ντάνι Γουέλμπεκ στο 57ο λεπτό. Ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος αντικατέστησε τον Ράιαν Γκιγκς με την έναρξη της επανάληψης, εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, βρέθηκε απέναντι στον Ράντι, πέρασε τον τερματοφύλακα της Νόριτς, σκοράροντας με δεξί πλασέ σε κενή εστία.

Από εκεί και πέρα, οι "κόκκινοι διάβολοι" έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Η Νόριτς με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθούσε να απειλήσει τον Ντε Χέα, χωρίς αποτέλεσμα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νόριτς (Κρις Χιούτον): Ράντι, Μάρτιν, Μπένετ, Μπασόνγκ, Όλσον, Σνόντγκρας (79' Μέρφι), Φερ, Τζόνσον, Ρέντμοντ, Χούλαχαν (89' Ελμάντερ), Χούπερ (69' Φαν Βολφσβίνγκελ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέιβιντ Μόις): Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι, Γιάνγκ, Γκιγκς (46' Γουέλμπεκ), Καγκάβα (69' Γιανουζάι), Ερνάντες (87' Φλέτσερ).

Τo goal της αναμέτρησης στο "Κάροου Ρόουντ":




ALEX WEB RADIO/TV 

Τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τη Φενέρ

Τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τη Φενέρ

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Top-16 με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ. Διαβάστε την ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ για τρον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
"Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague, OLYMPIACOS-FENERBAHCE ULKER ISTANBUL, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 με ώρα έναρξης 21:30 θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

•    Μέσω του  INTERNET από το www.olympiacosbc.gr η διάθεση ξεκίνησε από το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013.
•    Από το Επίσημο Κατάστημα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καραολή κ’ Δημητρίου 8, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ) από το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 (ώρες λειτουργίας καταστήματος: Καθημερινές 09:00-21:00 Σάββατο 09:00-16:00, Κυριακή 10:00-15:00)
•    Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Πέμπτη 2/1/2014 και ώρες 10:00-18:00 και την Παρασκευή 3/1/2014 από τις 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα.
•    Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007
•    Από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο (2) εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15, 20, 25 και 30 ευρώ.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600

Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου “Print at home”. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος. Έτσι θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της παραλαβής των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα με την FENERBAHCE ULKER ISTANBUL της 3/1/2014 ενημερώνει τους φιλάθλουςμε κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:
Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014, ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.
•    Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους
•    Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8".

 ALEX WEB RADIO/TV

Δώρο 400.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Δώρο 400.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Πολλοί το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν. Η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό με μια αγωνιστική έχει και μια σοβαρή οικονομική διάσταση εκτός από το γεγονός ότι οι πράσινοι θα έχουν κόσμο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός θα παίξει χωρίς κόσμο με τον Απόλλωνα Πατρών, ενώ αν η τιμωρία του ήταν δυο αγωνιστικές (πράγμα που πιθανότατα θα γινόταν αν οι διαιτητές είχαν γράψει στο φύλλο αγώνος τη φωτοβολίδα που προσγειώθηκε στο παρκέ λίγο πριν το τέλος του αγώνα) τότε το ΟΑΚΑ θα ήταν άδειο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ότι ποτέ στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός δεν έχει υποδεχθεί τους "ερυθρόλευκους" σε άδειο γήπεδο σε αντίθεση με το ΣΕΦ όπου έχουν παιχθεί πολλά ντέρμπι "αιωνίων" με κενά καθίσματα. Σύμπτωση; Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Αν λοιπόν οι τρεις διαιτητές του ημιτελικού του κυπέλλου έκαναν σωστά τη δουλειά τους και έγραφαν αυτά που έπρεπε στο φύλλο αγώνος, τότε το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής θα γινόταν χωρίς κόσμο και ο Ολυμπιακός με μια απλή νίκη με ένα πόντο θα είχε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας έως το τέλος των πλέι οφ.

Οι διαιτητές γνώριζαν καλά ότι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ δεν θα μπορούσε να καλέσει σε απολογία τον Παναθηναϊκό και να βγάλει απόφαση πριν την Παρασκευή λόγω των αργιών των Χριστουγέννων. Επί της ουσίας. Οποιαδήποτε απόφασή του θα εκτελούταν μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπως και γίνεται, και γι' αυτό τα όσα θα έγραφαν στο φύλλο αγώνος θα έπρεπε να ήταν τόσα ώστε να μην κινδυνέψουν οι πράσινοι με μεγαλύτερη της μιας αγωνιστικής τιμωρία. Όπερ κι έγινε. Μιλάμε για επιστήμη.

Υπάρχει όμως όπως είπαμε και η οικονομική διάσταση στο θέμα. Αν ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή και έπαιζε χωρίς κόσμο όχι μόνο απέναντι στον Απόλλωνα αλλά και στον Ολυμπιακό, τότε η ζημιά που θα είχαν οι πράσινοι φτάνει τα 400.000 ευρώ!

Καλά διαβάσατε και το αναλύω. Αν η τιμωρία ήταν δυο αγωνιστικές τότε θα ήταν μεγαλύτερο και το πρόστιμο των 12.000 ευρώ. Δυο παιχνίδια χωρίς κόσμος σημαίνουν -80.000 ευρώ από τη χορηγία του ΟΠΑΠ και βέβαια μόνο έξοδα αγώνα και κανένα έσοδο. Με το δεδομένο ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα υπάρχει sold out αν ο Παναθηναϊκός έπαιζε χωρίς κόσμο τότε θα έχανε έσοδα από τα εισιτήρια που φτάνουν τις 300.000 ευρώ!

Ούτε ο Άγιος Βασίλης δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιο…  δωράκι στον Παναθηναϊκό. Η τριάδα όμως των Αναστόπουλου, Σχινά και Τανατζή μπορεί…


ALEX WEB RADIO/TV

Ζήτησε Ρομπέρτο, «κλεισμένος» ο Ταταρουσάνου

Ζήτησε Ρομπέρτο, «κλεισμένος» ο Ταταρουσάνου

28/12/2013
 Επαφή με την Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να είχε ο Μίτσελ για την αγορά του Ρομπέρτο. Την ίδια ώρα, στη Ρουμανία υποστηρίζουν πως ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου είναι σταντ-μπάι για τον Ολυμπιακό.

Ζήτησε Ρομπέρτο, «κλεισμένος» ο Ταταρουσάνου
Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για την παραμονή του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό, αν και η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης – μέσω του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου – υποστηρίζει πως παρακολουθεί την πορεία του Ισπανού τερματοφύλακα στους Πειραιώτες.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η υπόθεση του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος έχει στείλει τελεσίγραφο στην Τσέλσι για να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο ως δανεικός στους «ροχιμπλάνκος».

Η Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Βέλγο γκολκίπερ, όμως οι Λονδρέζοι – και ιδιαίτερα ο Μουρίνιο – δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει στους Καταλανούς.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ – όπως γράφει ο «Γαύρος» - έχει ζητήσει ήδη την παραμονή του Ρομπέρτο από τη διοίκηση της Ατλέτικο.

Μάλιστα, πρόθεση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν είναι ο εκ νέου δανεισμός του 27χρονου πορτιέρο, αλλά η αγορά των δικαιωμάτων του. Πάντως, αυτό το ενδεχόμενο είναι πιθανό, εφόσον τελικά μείνει στη Μαδρίτη ο Κουρτουά.

Την ίδια ώρα, στη Ρουμανία αναφέρουν πως ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου είναι «κλεισμένος» στον Ολυμπιακό και το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να τελειώσει οριστικά η υπόθεση του Ρομπέρτο (αν τελικά θα μείνει ή όχι).

Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Στεάουα και δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

ALEX WEB RADIO/TV

Απευθείας στους ομίλους του Europa League o Κυπελλούχος

Απευθείας στους ομίλους του Europa League o Κυπελλούχος

Απρόσμενη εξέλιξη - απόφαση από την UEFA που θα ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω του Europa League. Ο Κυπελλούχος απευθείας στους ομίλους!
Σε μια άκρως θετική, για την χώρα μας, απόφαση προχώρησε η UEFA από την σεζόν 2015-2016 σχετικά με την συμπλήρωση των ομάδων στην διοργάνωση του Europa League.
Συγκεκριμένα, η UEFA μέσω της TEAM (εταιρεία που εμπορεύεται το προιόν) έχει επιβεβαιώσει στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πως μία ομάδα και δη η Κυπελλούχος από τις 12 πρώτες χώρες στην ειδική κατάταξη θα πάρουν απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.
Την συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσε και ο διευθυντής του Goal, Ανδρέας Δημάτος, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη απόφαση είχε παρθεί σχεδόν ένα χρόνο πριν, απλά απέμεναν λεπτομέρειες για να προχωρήσει το πλάνο.
Θα θυμίσει Κύπελλο... Κυπελλούχων
Με την εξέλιξη αυτή, η UEFA, θέλει να προσδώσει περισσότερο κύρος στην διοργάνωση με ομάδες που θα έχουν κατακτήσει ένα τρόπαιο την σεζόν που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη.
Σαν να λέμε κάτι από την παλαιά διοργάνωση της UEFA, το Κύπελλο Κυπελλούχων. Αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα και δη η κάτοχος του Κυπέλλου από τη σεζόν 2015-16 θα συμμετέχει απευθείας στους ομίλους του Europa League.
Για αυτό τον λόγο, η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα οι ομάδες της, θα πρέπει να κρατήσουν την 12η θέση προκειμένου να βγουν κερδισμένες.
Ανεβαίνει επίπεδο και αξία το Κύπελλο
Μετά και την συγκεκριμένη εξέλιξη και αν εφόσον πραγματοποιηθεί η παραπάνω απόφαση της UEFA, αυτό σημαίνει πως η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας θα ανέβει επίπεδο καθώς ο τροπαιούχος έχει πέραν της εγγυημένης συμμετοχής στην Ευρώπη μέχρι και τον Δεκέμβρη και εξασφαλισμένα έσοδα από το market pool της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, όπως ακριβώς και στο Champions League.
Δηλαδή μια δυνατότητα, ένα έξτρα κίνητρο, για ομάδες ακόμα και από την Β' Εθνική προκειμένου να κάνουν τεράστιο βήμα στην εξέλιξη τους. Αυτό που απομένει βέβαια, είναι να ρυθμίσει σωστά την διοργάνωση και η ΕΠΟ προκειμένου να βγει κερδισμένο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά η βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ μετά και την ολοκλήρωση των ομίλων στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις:
1. Ισπανία 88.427 (6/7)
2. Αγγλία 82.320 (6/7)
3. Γερμανία 79.498 (5/7)
4. Ιταλία 63.105 (5/6)
5. Πορτογαλία 57.966 (2/6)
6. Γαλλία 54.333 (2/6)
7. Ρωσία 45.832 (3/6)
8. Ολλανδία 43.146 (2/6)
9. Ουκρανία 40.133 (4/6)
10. Βέλγιο 36.100 (1/5)
11. Τουρκία 34.000 (2/5)
12. ΕΛΛΑΔΑ 33.200 (2/5)
13. Ελβετία 31.425 (1/5)


ALEX WEB RADIO/TV

Ερασιτεχνης ΟΣΦΠ:Ανδρες και γυναικες στην μαχη

Ερασιτεχνης ΟΣΦΠ:Ανδρες και γυναικες στην μαχη

28/12/2013


Στις 8/1 η εξ αναβολής 2η αγωνιστική

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στην εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Α1 που θα διεξαχθεί με το νέο χρόνο και συγκεκριμένα στις 8/1, καθώς φιλοξενείται από τους Ίωνες.
Το πρόγραμμα και τους διαιτητές για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ την Παρασκευή (27/12).


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών έχουν ως εξής:

Τετάρτη 8/1/2014

Ζηρινείου, 15.00 ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΟΝ Πανναξιακός, Πρέντζας-Χλωρός, Πολίτης
Πανελληνίου, 17.00 ΑΟ Παναθηναϊκός - ΕΟ Σταυρούπολης, Προκοπίου-Στάικος, Τσιντομηνάς
Κατσάνειο, 18.00 ΓΣ Ηρακλής - ΦΟ Βριλησσίων, Μπόμπορας-Κάλλης, Τσοπάνογλου
Μαρκόπουλου, 18.30 ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΕΚ, Σταρίδας-Τοψιδέλης, Τριανταφύλλου
Χαλάστρας, 19.00 ΑΣ Μακεδόνες - ΟΠ Ρεθύμνου, Βασιλειάδης-Δημητρίου, Βανδώρος
Ν. Ιωνίας, 18.30 ΑΣΠ Ίωνες - Ολυμπιακός ΣΦΠ, Χρηστίδης-Παπαστάμος, Μαυρικίδης

Αλλαγή ημερομηνίας στο ντέρμπι

Το Σάββατο (4/1) και όχι την Κυριακή (5/1) θα διεξαχθεί το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την 9η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.
Ο αγώνας Πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί το Σάββατο 4.1.2013 και ώρα 18:00.


Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, με γηπεδούχους τους πράσινους, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από τον OTE SPORT 4. Ντέρμπι, φυσικά, χαρακτηρίζεται στα χαρτιά γιατί η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια.


 ALEX WEB RADIO/TV

Σε παρέλαση των αστέγων ο Κάμπελ

Σε παρέλαση των αστέγων ο Κάμπελ

Ο Τζόελ Κάμπελ βρέθηκε στην παρέλαση των αστέγων που διεξάγεται κάθε χρόνο στις 27 Δεκεμβρίου στην Κόστα Ρίκα.
Η 27η Δεκεμβρίου είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για την Κόστα Ρίκα, καθώς διεξάγεται κάθε χρόνο η παρέλαση των αστέγων.


Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του λόγω της άδειας του ποδοσφαιρικού τμήματος, δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις που σηματοδοτούν τα 150 χρόνια ύπαρξης του καντονιού.

Σε αυτό, συμμετέχουν πάνω από 1.000 άτομα, με πολλές μπάντες, άρματα και μασκαράδες, σε φόντο... Κόστα Ρίκα.

Και όπως ενημέρωσε ο εξτρέμ του Θρύλου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από αυτήν την παρέλαση.

Ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού έδωσε το "παρών" στην παρέλαση και την παρακολούθησε από κοντά. Και όπως έγραψε στο διαδίκτυο: "απολαμβάνοντας μία καλή στιγμή με τους συμπατριώτες μου και άστεγους του χωριού μου".

Δείτε το μήνυμα και τη φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:







ALEX WEB RADIO/TV

Ο Θρύλος για το έργο της UNICEF

Ο Θρύλος για το έργο της UNICEF

Ο Ολυμπιακός στηρίζει έμπρακτα το κοινωνικό έργο της UNICEF, αναρτώντας μήνυμα σχετικά με τα πεπραγμένα του Οργανισμού το τελευταίο διάστημα.
Αναλυτικά το μήνυμα για τη UNICEF, που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook συνοδευόμενο από μία φωτογραφία με ένα κοριτσάκι από την Γκάνα, αναφέρει:


"Χρόνια πολλά!!

Ας δούμε μερικά από τα επιτεύγματα της UNICEF τη χρονιά που φεύγει:

Ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών.

Βοηθήσαμε εκατοντάδες παιδιά σε ορφανοτροφεία και ιδρύματα προστασίας στην Ελλάδα. Προσφέραμε δώρα και παιχνίδια σε φτωχά παιδιά, μέσα από ειδικές γιορτές και εκδηλώσεις που οργανώσαμε στην Αττική και αλλού.

Εκπαιδεύσαμε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς και χιλιάδες παιδιά σχετικά με τα δικαιώματά τους. Μοιράσαμε βιβλία, παιχνίδια και σχολικά είδη σε χιλιάδες παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών. Βοηθήσαμε και παιδιά, στις Φιλιππίνες, τη Συρία και αλλού, ξεχασμένα, που αλλιώς θα πέθαιναν. Όλα αυτά χάρη σε σας.
Σας ευχαριστούμε!".

Δείτε το σχετικό μήνυμα:






ALEX WEB RADIO/TV

Τζόναθάν Λεγεάρ για αντι-Κάμπελ ο Ολυμπιακός (video)

Τζόναθάν Λεγεάρ για αντι-Κάμπελ ο Ολυμπιακός (video)

28/12/2013
 Βελγικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κοιτά την περίπτωση του Τζόναθάν Λεγεάρ εάν δεν μείνει στον Πειραιά ο Κάμπελ.

Βλέπει αντι-Κάμπελ ο Ολυμπιακός

Ο Κάμπελ κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Οι υπεύθυνοι της ελληνικής ομάδας θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά και να μην το πετύχουν τότε έχουν έτοιμη τη λύση.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν βελγικά δημοσιεύματα τα οποία παρουσιάζουν τον Τζόναθαν Λεγεάρ ως τον παίκτη τον οποίο κοιτούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εάν δεν καταφέρουν να κρατήσουν τον Κοσταρικανό άσο.

Σύμφωνα με αυτά οι πειραιώτες θα καταβάλουν προσπάθεια να κρατήσουν τον Κάμπελ αγοράζοντάς τον από την Άρσεναλ.

Ωστόσο, γνωρίζοντας τις δυσκολίες σε αυτό έχουν ξεχωρίσει τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορέσει να καλύψει το κενό του.

Πρόκειται για τον Λεγεάρ ο οποίος αγωνίζεται στη Τέρεκ Γκρόζνι. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και δεν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα καθώς δεν μπορεί να συνηθίσει το κλίμα και τη ζωή στη Ρωσία.

Ο Λεγεάρ έχει αγωνιστεί δύο φορές με την εθνική ομάδα του Βελγίου, ενώ είχε πολλές παρουσίες με αυτές των μικρότερων ηλικιών.


ALEX WEB RADIO/TV

Το «ερυθρόλευκο» δώρο του Σαβιόλα σε Δήμαρχο της Αργεντινής

Το «ερυθρόλευκο» δώρο του Σαβιόλα σε Δήμαρχο της Αργεντινής

28/12/2013
 Μια φανέλα του Ολυμπιακού χάρισε σε Δήμαρχο της Αργεντινής ο Σαβιόλα, καθώς βρέθηκε στην πατρίδα του τις ημέρες των Χριστουγέννων. Στην Μπλάνκα Οσούνα σκέφτεται να εγκατασταθεί ο 32χρονος παίκτης.

Το «ερυθρόλευκο» δώρο του Σαβιόλα

Στην Αργεντινή μετέβη ο Χαβιέ Σαβιόλα με αφορμή το ολιγοήμερο ρεπό λόγω εορτών. Ο 32χρονος πρώην επιθετικός της Μάλαγα εκμεταλλεύτηκε το μικρό κενό και πήγε στην πατρίδα του, για να βαφτίσει την επτά μηνών κόρη του, την οποία ονόμασε Χουλιέτα.

inner
Μάλιστα, επισκέφθηκε και τον Δήμαρχο της πόλης, Μπλάνκα Οσούνα, χαρίζοντας του μια φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομα του από πίσω. Τα τοπικά ΜΜΕ κάλυψαν το γεγονός και όπως αναφέρουν ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» σχεδιάζει να μείνει μόνιμα στη συγκεκριμένη πόλη μαζί με την οικογένεια του, όταν «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Επιπλέον, σχολίασαν την παρουσία του «κουνελιού» στον Πειραιά, όπου μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και το ότι κληρώθηκε ο Ολυμπιακός με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League.


ALEX WEB RADIO/TV

Μίτσελ: «Ψέμα η Χρυσή Μπάλα»(video)

Μίτσελ: «Ψέμα η Χρυσή Μπάλα»(video)

27/12/2013
 Απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τη «Χρυσή Μπάλα» έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μιλώντας για τον θεσμό, στο περιθώριο παρουσίασης ενός βιβλίου στην Μαδρίτη. Δείτε το σχετικό video

Μίτσελ: «Ψέμα η Χρυσή Μπάλα»
Ψεύτικο και με πολλές αδικίες χαρακτήρισε τον θεσμό της «Χρυσής Μπάλας» ο Μίτσελ, μιλώντας σχετικά στην παρουσίαση ενός βιβλίου στη Μαδρίτη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, που είχε λάβει την 4η θέση στη σχετική ψηφοφορία του 1987 πίσω από τους Γκούλιτ, Φούτρε και Μπουτραγκένιο, ρωτήθηκε σχετικά για να απαντήσει με… αφοπλιστικές ατάκες:

«Είναι ένα ψέμα με πολλές αδικίες. Το ίδιο μου φαινόταν και όταν ήμουν ποδοσφαιριστής, το ίδιο και τώρα. Την τελευταία πενταετία θα έπρεπε να την έχει κερδίσει κάποιος Ισπανός παίκτης, αλλά φταίμε εμείς οι Ισπανοί που δεν υποστηρίζουμε με κάποια σχετική καμπάνια τους δικούς μας ποδοσφαιριστές, αλλά ασχολούμαστε μόνο με τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο», ήταν τα λόγια του Μίτσελ, ο οποίος δεν σταμάτησε όμως εκεί.

Όταν ρωτήθηκε σε ποιον θα απένειμε εκείνος το βραβείο για το 2013, απάντησε «Θα το έδινα στον Μπλάτερ!»




ALEX WEB RADIO/TV

Ομιλία Αγγελόπουλου στο ΣΕΦ

Ομιλία Αγγελόπουλου στο ΣΕΦ

28/12/2013
 
Ομιλία Αγγελόπουλου στο ΣΕΦΣτο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τη προπόνηση του Ολυμπιακού και να μιλήσει σε παίκτες και τεχνικό τιμ βρέθηκε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Γιώργος Αγγελόπουλος. Εκτός Σπανούλης-Πέτγουεϊ.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, που το μεσημέρι είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, εξέφρασε για ακόμα μία φορά και στις δύο πλευρές την στήριξη του και την εμπιστοσύνη που έχει, τονίζοντας ότι η διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα, παρά το άσχημο αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό από τους «πράσινους». Παράλληλα, απηύθυνε σύνθημα για σκληρή δουλειά και νίκες ενόψει της συνέχειας.

Γαστρεντερίτιδα ο Σπανούλης, εκτός ο Πέτγουεϊ

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, συνεχίστηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα την Κυριακή (29/12), με ένα ακόμα πρόβλημα που έχει να κάνει με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και έτσι δεν μπόρεσε να προπονηθεί και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει αύριο (28/12). Σε ότι αφορά τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ακολούθησε και πάλι λόγω ενοχλήσεων στη μέση ατομικό πρόγραμμα.


ALEX WEB RADIO/TV

Σε απολογία ο Ολυμπιακός

Σε απολογία ο Ολυμπιακός

28/12/2013

 Ενώπιων της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα βρεθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο εκτός έδρας της 17ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Σε απολογία ο Ολυμπιακός
Τις κλήσεις σε απολογία για την 17η αγωνιστική ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.

Από αυτές που ξεχωρίζουν είναι του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στο ματς με τον Απόλλων στην Ριζούπολη, ενώ εξηγήσεις θα δώσουν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Δευτέρα 30/12/2013 και ώρα 11:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 17η Αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αρης, Κ.Μπιμπισίδη (τεχνικό σύμβουλο): Για τη συμπεριφορά του τεχνικού συμβούλου κ. Μπιμπισίδη στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Αρης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ Πανθρακικός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Λεβαδειακός, Ι.Κομπότη (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ.Ι.Κομπότη στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Λεβαδειακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/12/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/494/6-λγ΄Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Απόλλων-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός- ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Ξ.Βρόσγο (υπευθυνο ασφαλείας αγώνα): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του υπεύθυνου ασφαλείας του αγώνα κ. Ξ. Βρόσγου στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Αρης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ20, 17η αγωνιστική

Α) Εργοτέλης (Κ20), Σ. Πρωτογεράκη (Προπονητή),Κ. Συγγενίδη (Εκπρόσωπο): Για την συμπεριφορά του προπονητή κ.Σ.Πρωτογεράκη και του εκπροσώπου κ.Κ.Συγγενίδη στον αγώνα των ομάδων ΑΕΛ Καλλονής-Εργοτέλης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.


ALEX WEB RADIO/TV

«Ερυθρόλευκη» κίνηση ανθρωπιάς στην Κρήτη

«Ερυθρόλευκη» κίνηση ανθρωπιάς στην Κρήτη

28/12/2013
 
«Ερυθρόλευκη» κίνηση ανθρωπιάς στην Κρήτη
 Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων με Αναπηρία στο Ηράκλειο Κρήτης βρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέτζος, μαζί με μέλη της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων».

Στο πλευρό των παιδιών με αναπηρία στο Ηράκλειο Κρήτης βρέθηκε ο Ολυμπιακός, συνεχίζοντας την φιλανθρωπική του δράση σε όλη την Ελλάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των «ερυθρόλευκων» Γιάννης Βρέτζος, βρέθηκε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α. του Δήμου Γαζίου, μαζί με αντιπροσωπεία της Σχολής ποδοσφαίρου της ομάδας στο Ηράκλειο.

Τα παιδιά που φιλοξενεί το κέντρο τους υποδέχτηκαν με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, ο Διευθύνον Σύμβουλος της ΠΑΕ παρέδωσε ένα χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Κέντρου και ενημερώθηκε για τις δράσεις του.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους μας που βρεθήκαμε στον Δήμο Γαζίου και ιδιαίτερα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία.

Εμείς σαν Ολυμπιακή οικογένεια θεωρούμε ότι πέρα από την Ελλάδα των δυσκολιών, υπάρχει η Ελλάδα της αλληλεγγύης και της προσφοράς κι εμείς ανήκουμε σε αυτό το κομμάτι της Ελλάδας.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στο Ηράκλειο που πήρε αυτή την πρωτοβουλία. Είμαστε υπερήφανοι, γιατί βλέπουμε ότι οι άνθρωποι της Σχολής και οι γονείς των παιδιών, πέρα από καλούς ποδοσφαιριστές, μεγαλώνουν πάνω απ’ όλα καλούς ανθρώπους.

Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης γιατί η δουλειά που γίνεται εδώ είναι καταπληκτική. Οι άνθρωποι αυτοί και οι οικογένειές τους μας δίνουν αυτές τις ημέρες μαθήματα ζωής. Χρόνια πολλά σε όλους και όλες
», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος νωρίτερα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, που στεγάζεται στην Αμμουδάρα και τιμήθηκε απ’ τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σ’ αυτήν.



ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Οι χουλιγκαν των πληκτρων δηλωνουν...εδω δεν υπαρχουν αντικειμενικοι (videos)

Οι χουλιγκαν των πληκτρων δηλωνουν...εδω δεν υπαρχουν αντικειμενικοι (videos)

27/12/2013
 Ευτυχως για μενα ζω εδω και 52 χρονια παρακολουθωντας την μεγαλη μου αγαπη , τον Ολυμπιακο μου αλλα συν τοις αλλοις θελοντας και μη παρακολουθω και ολους τους υπολοιπους...γιατι Πρωταθλητης δεν γινεσαι μονος σου...κατι που θα το ονειρευοταν ο καθε βαζελας...οχι εμεις ομως..Παιζουμε λοιπον με ολους τους αλλους που θελουν να κερδισουν τον καλυτερο δηλαδη τον Ολυμπιακο...Μονοι μας και ολοι τους λοιπον σε ολα τα επιπεδα ακομα και στις...διαφημισεις των εντυπω τοτε αλλα και ψηφιακων πλεον βαζελο-media  οπου το μονο που αλλαξε ειναι οτι απο απλα εντυπα εγιαναν και ψηφιακα αλλα ο σκοπος παραμενει ιδιος... ποιος ειναι αυτος? να κυριαρχησουν στην πρασινη κοινη γνωμη και να περασουν το μυνημα της πιο τιμιας ομαδας της μεγαλυτερης, της καλυτερης...κλπ κλπ.
Πραγματα βεβαια που δεν γινονται ουτε με Αγιασμους ουτε Εξορκισμους ουτε ευχολογια αλλα με μαγκια και ψυχη και αγνοτητα πραγματα τα οποια δεν διεθετε αλλα ουτε διαθετει η βαζελα...

Ακομα λοιπον μετα απο πολλα χρονια ειδαμε μια διαφημιση της Πρασινης που διαφημιζε τι?
οτι: ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ....αυτο ειναι το πιστευω τους αυτο ειναι συμβολο τους, αυτα ειναι τα ιδανικα του βαζελα, η αντικεινεικοτητα κια η παραδοχη της ανωτεροτητας του αντιπαλου δεν υπαρχουν, θεμιτα και αθεμιτα μεσα εν δρασει αρκει να βγουμε εμεις οι δυνατοι και οι αδικημενοι , αναλογα τι μας συμφερει καθε φορα...αυτα ειναι τα μεσα ενημερωσης των λαγων...δυστυχως και ακομα πανε στο περιπτερο και τους αγοραζουν μπαινουν στα ιστολογια τους και τους διαβαζουν..ακομα και μετα τοσα χρονια εξυπνουν τους πουθεναδες διοικουντες τουςπιστευοντας ολα οσα γραφουν οι εντεταλμενοι και μισθοφοροι βαζελοκαλαμαραδες τους και ετσι συνεχιζουν να παραμενουν λαγοι ...τι εννοω? πολυ απλο μετα απο καθε ερυθρολευκη εξορμηση τρεχουν σαν τους λαγους να κρυφτουν στα λαγουμια τους.Και τωρα δεν φτανει αυτο...το χαλι τους μεγαλωσε...βλεπουν παραγκα με καθε αντιπαλο που παιζουν, ακομα και με τον Φιτσουλα κατω ραχοκοκαλιας...ναι φιλοι μου ακομα και με αυτους τρωνε φαπες...αυτους που καποτε η τους διοικουσαν οι ιδιοι η τους ειχαν για προπονηση...
Ε ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ -19 ΒΑΘΜΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ?ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΦΕΡΑΜΕ...Οι υπολοιπες φαπες ηρθαν απο τα χαλια σας...και εσεις ακομα κοιμαστε τον υπνο του δικαιου και ακουτε τον...Αλλασκουζο? και πιπιλατε ακομα την καρταμελα της παραγκας που σας σερβιρουν οι εντεταλμενοι πρασινοι δημοσιοκαφροι
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΓΟΚΟΤΙΤΣΕΣ ΜΟΥ....
 
Προσφατα λοιπον ειδαμε και μια διαφημιση που παρουσιαζε ενα ολοκληρο επιτελειο απο  χουλιγκαν των πληκτρων και εναν οπαδουκλα οπου ακομα δεν εχει δει πρωταθλημα, εκτος του Πατερα..αυτουνου που εστηνε την ομαδα του με την Ξανθη μωρε...αλλα δεν πειραζει...και λεει λοιπον ο οπαδουκλας...
ΠΡΑΣΙΝΗ..ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ...


Αυτο ελειπε ρε βαζελακο μου...αν αποκτησει αντικειμενικοτητα η ΠΡΑΣΙΝΗ τοτε θα σταματησουν ολοι οι πρασινοι να την διαβαζουν...αλλα οχι τιποτε αλλο απλα φανερωνετε μονοι σας τι ακριβως αντιπροσωπευει η βαζελοφυλαδα σας...ΜΑΡΤΥΡΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ ποιοι ειστε ποια ειναι τα πιστευω σας και πολυ απλα με απλα μαθηματικα που λενε η συνεχεια σας υθα ειναι προς την κατιουσα...που θα φτασει σιγουρα ως τον πατο...

 ΘΑΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ...Ο ΤΡΑΚΗΣ ΙΣΩΣ?
Αλλα μην νομιζετε πως αυτα δεν συνεβαιναν και παλαιωτερα ...σημερα θα θυμισω στους παλαιωτερους αλλα θα μαθω και στους νεωτερους Ολυμπιακους και να το βαλουν καλα στο μυαλο τους ακομα και οι νεωτεροι Παναθηναικοι και να καταλαβουν ποια ομαδα υποστηριζουν και με ποια βρωμικη ιστορια...μπας και ξυπνησουν και την αλλαξουν...οχι τιποτε αλλο...αλλα για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου...

Πρακολουθηστε τωρα τις διαφημισεις των βαζελο-media μεσα στο περασμα του χρονου ξεκινωντας παντα απο την προσφατη διαφημιση της ΠΡΑΣΙΝΗΣ της εφημεριδας που...ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ...

Ιδου λοιπον...



Και γιαυτο καμαρωνετε ε??? τα χαλια σας...

 Και τωρα οι παλαιωτερες πρασινες διαφημισεις...

Η ιστορία του «τριφυλλιού» με τις τηλεοπτικές διαφημίσεις ξεκινάει από το 1980 και συγκεκριμένα στις 2 Νοεμβρίου όπου διεξαγόταν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Πρωταγωνιστής του διαφημιστικού του «χρυσού Derby της ΙΟΝ» ήταν ο φανατικός οπαδός των «πράσινων» Γιώργος Πετρόχειλος. Μάλιστα το τέρμα που δέχεται ο Παναθηναϊκός δεν το πανηγυρίζει ενώ προς το τέλος τα πλάνα από τους πανηγυρισμούς είναι από την Θύρα 13 και όχι από την εξέδρα των «ερυθρόλευκων».
Αξίζει να σημειωθεί ότι 10 χρόνια αργότερα γυρίστηκε εκ νέου διαφήμιση για το ντέρμπι  όπου έγινε και πάλι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με ομάδες που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες του γυρίσματος.
Ναι καλα καταλαβατε..ακομα και εκει κατασκευασαν...χαμενους...


Πανάθα και …Heninger
Η μπύρα ήταν πάντα ένα απαραίτητο… συνοδευτικό για τους «αιώνια πιστούς» όταν παρακολουθούσαν την αγαπημένη τους ομάδα και αυτό φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε η Heninger το 1985. Αναλυτικότερα οι υπεύθυνοι της διαφήμισης επέλεξαν τον παναθηναϊκό οπαδό και ηθοποιό Γιάννη Μποσταντζόγλου ο οποίος ποζάρει με το «τριφύλλι» και γεμίζει τα ποτήρια της μπύρας μαζί με άλλους «πράσινους».
Ε, ναι δεν ειχε βγει τοτε η...μπυρα 13...τι γελατε ρε?



Rexona και Λία Μήτση
Η Rexona επέλεξε τη μεγάλη πρωταγωνίστρια του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, Λία Μήτση προκειμένου να διαφημίσει το προϊόν της. Η πρωταγωνίστρια του «τριφυλλιού» ήταν εκ των κορυφαίων ελληνίδων στα ταραφλέξ και ήταν από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες του αθλητισμού κατά την δεκαετία του 80. Η συγκεκριμένη διαφήμιση γυρίστηκε το 1987.
Ε, καλα ρε σεις...τοτε δεν ειχε βγει το συνθημα...τι το ηθελες το βολλευ λαγε..

Σποτ για τον πρασινο ρατσισμό
Τοτε...επιλέχτηκε να περαστεί το μήνυμα κατά του ρατσισμού αλλα ακομα και οι πιο αδαεις δνε μπορεσαν καταλαβουν οτι ξεφτυλιζαν τον ρατσισμο κωμικοποιωντας  τον με τα αθλητικα δρωμενα... Στη διαφήμιση επιλέχτηκε ένα μικρό παιδάκι που ζει στην Ελλάδα από ξένη χώρα , εξιστορεί μια ιστορία από την τάξη του και καταλήγει στο … συγκινητικό «Τόσο κακό είναι που είμαι Παναθηναϊκός;»Δηλαδη, τωρα ο αλλος τι επρεπε να κρατησει? το ανυπαρκτο μυνημα για τον ρατσισμο που χανεται εφοσον τελειωνει στην γελοια καταληξη του...ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ? Ακομα και εκει ξεφτυλισατε την εννοια του ρατσισμου αλλα και την ιδια σας την ομαδα με το κλαμα του μικρουλη που ολοι υποτιθεται οτι τον εχουν στην ξεφτυλα που ειναι βαζελος...και δεν το καταλαβε κανεις σας? μεγαλα μυαλα εχετε στις ταξεις σας...



Ομάδα και… ΠΑΟ

Ο Παο κυριαρχει στα πληκτρολογια η των γραφομηχανων τοτε...αλλα και των πληκτρολογιων σημερα...ενα καινουργιο περιοδικο τοτε σκαει μυτη εκεινη την εποχη για να στηριξει με οποιοδηποτε τροπο τον ΠΑΟ...Το περιοδικό Ομάδα προβάλει τον Παναθηναϊκό στη διαφήμιση του κατά τις αρχές της δεκαετίας του 80΄επαναλμβανω...με οποιοδηποτε τροπο...αλλα χαθηκε και αυτο νωρις...


Και σιγα-σιγα φτανουμε και στα πιο προσφατα...

Διαμαντίδης και ..wind!
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ο …εκλεκτός μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά για να γυρίσουν διαφημιστικό σποτάκι της wind. Ο «Μήτσος» πρωταγωνιστεί σε ένα σποτ που έχει γυριστεί σε ένα χωριό για τις ανάγκες της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και όπως είναι φυσικό… κινητοποιεί όλο το χωριό. Παράλληλα ο Διαμαντίδης συμμετέχει και σε άλλες δύο διαφημίσεις της wind.


Καλα που πηγε ο Παπαλουκας και τον ξεμπουκωσε...

Διαμαντίδης:Η ζωή έχει χρώμα..
Επιπλέον ο Διαμαντίδης ήταν ο πρωταγωνιστής που ήθελε το υπουργείο υγείας για τη διαφήμιση που αφορούσε νέους όπου είχαν εθιστεί σε υπολογιστές. Ο τίτλος ήταν «Η ζωή έχει χρώμα» και ο άσος του «τριφυλλιού» προέτρεπε τη νέα γενιά να μπει στο πραγματικό παιχνίδι της ζωής.Η απολυτη υποκρισια στην διαφημιση αυτη, γιατι πλεον ολοι διαβαζαν και ψηφιακα κολημενοι σε μια οθονη...και οχι μονο στα περιπτερα...Δεν γινεται απο την μια να λες ξεκοληστε απο τις οθονες και απο την αλλη  να προβαλεις και να προβαλεσαι μεσα απο αυτην...
MΑΛΛΟΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΘΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΙΩΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΛΑΓΟΥ...ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΓΟΥ.


Βεβαια δεν θα γλυτωνε η ...ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ...Ναι τι δεν καταλαβατε?η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ...
Οι «πράσινοι» εκπρόσωποι της Εθνικής
Στο μεταξύ τα τελευταία χρόνια έχουν γυριστεί αρκετές διαφημίσεις για λογαρισαμό της Εθνικής Ελλάδας, όπου φυσικά πρωταγωνιστούσαν παίκτες του «τριφυλλιού» που ήταν μέλη της «γαλανόλευκης». Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Σεϊταρίδη, Χριστοδουλόπουλο, Βύντρα, Σαλπιγγίδη, Τζόρβα και Νίνη.
ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΕΜΕ ΡΕ...ΤΙ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ, ΤΙ ΓΕΛΑΤΕ?

Τα απολυτα ζιγκολα λεμε...πεσετουλα στην μεση..φρεσκομπανιαρισμενοι..ξυρισμενοι αποτριχωμενοι, εβαζαν και κρεμα ακομα και στα ποδια τους...ξεφτυλα του κερατα λεμε..


Εδω βλεπουμε μονο πρασινες πλατες και τιποτε αλλο...καποια στιγμη γλυστραει ο...καμερα μαν και τραβαει λιγο Παπαδοπουλο απο την μυτη και πανω...και για 2 δευτεροπτα το...πολυ... Η Πρασινη προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο...

Στην παρουσιαση της νεας φανελλας της Εθνικης μας βλεπουμε πιο πολυ το μεγαλο ταλεντο που δεν μεγαλωσε...τον Σωτηρη Νινη...αλλα για να μην μας παρουν για γκρινιαρηδες βλεπουμε και λιγο Μανιατη και Φετφα....ειχε φυγει ο Ρεχαγκελ τοτε...γιαυτο...

Και τελος βλεπουμε τι αλλο? Σαλπι...παο-παοκ το ιδιο ειναι...Γκεκας...και ο Βυντρα...ιδια γευση
 δηλαδη...

Εννοειται οτι και ο ταριφας..ειναι βαζελος ετσι?

Και για να τελειωνουμε γιατι εχει αρχισει να με πιανει αναφυλαξια γραφοντας για τοση πρασινιλα...λεω το εξης...οτι δηλωσεις εισαι...εσεις εχετε δηλωσει τι ειστε και μεσα στις δεκαετιες που περασαν φανηκε ακομα και μεσα στις διαφημισεις σας...
Δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι...το συνεχιζει ο νεος σας πουθενας-προεδρος σας ο αξιος συνεχιστης της ξεφτυλας σας......Ο Αλασκουζος με την διαφημιση...Παραγκα και οραμα.... 



ΦΑΤΕ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙ...ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΑ , ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΕΕΤΕ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ...
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ? Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΦΤΑΙΕΙ...



ALEX WEB RADIO/TV

Η καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη ειναι ερυθρολευκη και...Πειραιωτικη

Η καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη ειναι ερυθρολευκη και...Πειραιωτικη

27/12/2013
Η καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη
Μπορεί επιθετικά να βάζει κατά μέσο όρο 3,1 γκολ σε κάθε ματς ο Θρύλος, αλλά και αμυντικά δέχεται μόλις 0,35 τέρματα ανά παιχνίδι, κάτι που τον κατατάσσει στην κορυφή της Ευρώπης.
Οι Πειραιώτες έχουν δεχτεί μόλις 6 τέρματα σε 17 αγωνιστικές και αυτό αποτελεί την καλύτερη αμυντική επίδοση στην Ευρώπη συνολικά, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τα ξένα αθλητικά Μέσα.
Συγκεκριμένα η ιταλική ιστοσελίδα «laroma.it» με αφορμή τα επτά μόλις γκολ που έχει δεχθεί η Ρόμα στο Καμπιονάτο, κάνει αναφορά στις ομάδες με το μικρότερο παθητικό στην Ευρώπη, με τον Θρύλο να έχει δεχτεί ένα τέρμα λιγότερο.
Το σχετικό άρθρο αναφέρει για τον Ολυμπιακό:
«Ρίχνοντας μια ευρύτερη ματιά στα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου (εξαιρουμένων των κορυφαίων), μόνο μία ομάδα έχει μέχρι στιγμής καλύτερη επίδοση. Αυτή είναι ο Ολυμπιακός, που οδηγεί το ελληνικό πρωτάθλημα με 49 βαθμούς, 10 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη ομάδα. Στο μέσον της διαδρομής της, η ομάδα του Πειραιά έχει δεχτεί μόνο έξι γκολ, ένα λιγότερο από τον Τότι και την παρέα του».
Οι καλύτερες άμυνες των μεγάλων πρωταθλημάτων:
Ρόμα 7 γκολ
Λιλ 8 γκολ
Μπάγερν Μονάχου 8 γκολ
Γιουβέντους 11 γκολ
Ατλέτικο Μαδρίτης 11 γκολ
Μπαρτσελόνα 12 γκολ
Παρί Σεν Ζερμέν 13 γκολ
Μονακό 13 γκολ
Μπάγερ Λεβερκούζεν 16 γκολ
Έβερτον 16 γκολ

Οι καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη:
Ολυμπιακός 6 γκολ
Ρόμα 7 γκολ
Λιλ 8 γκολ
Μπάγερν Μονάχου 8 γκολ
Απόλλων Λεμεσού 8 γκολ
ΑΠΟΕΛ 8 γκολ
Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 9 γκολ
Πόρτο 9 γκολ
Μακάμπι Τελ Αβίβ 9 γκολ
Χαποέλ Μπεερ Σεβά 9 γκολ
Σέριφ 9 γκολ
Σουτιέσκα 9 γκολ


ALEX WEB RADIO/TV

Οι καλυτερες ντριμπλες του 2013 (video)

Οι καλυτερες ντριμπλες του 2013 (video)

27/12/2013

Οπως και να το κανουμε η μαγεια της ντριμπλας ειναι αλλο πραγμα...αφηνει αφωνους η με...επιφωνηματα  θαυμασμου απο συμπαικτες και..αντιπαλους και το ποδοσφαιρικο μυαλο του θεατη κανει αρκετα λεπτα να επιστρεψει στην θεση του...και πανω απολα? δεν την ξεχναμε ποτε μια πολυ καλη ντριμπλα...
Ας δουμε ομως τις καλυτερες ντριμπλες του 2013 και να ξεχωρισουμε καποιες απο αυτες

Δείτε ένα απολαυστικό video με τις καλύτερες ντρίμπλες που έγιναν στα γήπεδα του κόσμου τη χρονιά που φεύγει…

Η εικόνα μιλάει από μόνη της, απολαύστε τη μαγεία του ποδοσφαίρου στα επόμενα 2,5 λεπτά…


ALEX WEB RADIO/TV

Premier League:Τα παρατσουκλια των ομαδων

Premier League:Τα παρατσουκλια των ομαδων

Τα nicknames στο αγγλικό ποδόσφαιρο αποτελούν μία παράδοση ετών, τόσο σημαντική όσο και το σήμα και τα χρώματα των ομάδων στο Νησί.
Τα καναρίνια νίκησαν τους αετούς; Στη φύση κάτι τέτοιο αποτελεί... επιστημονική φαντασία, αλλά στην Premier League αρκεί μία νίκη της Νόριτς επί της Κρίσταλ Πάλας για να ειπωθεί.
Βλέπετε, στο Νησί, τα παρατσούκλια είναι συνυφασμένα με τις ίδιες τις ποδοσφαιρικές ομάδες σε τόσο μεγάλο βαθμό, που πολλές φορές οι ποδοσφαιρόφιλοι αναφέρονται σε αυτές μόνο με αυτόν τον τρόπο.

Άρσεναλ - Gunners (Κανονιέρηδες)
Το 1886, οι εργάτες στο εργοστάσιο όπλων Woolwich Arsenal Armament Factory αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία ποδοσφαιρική ομάδα, που θα ονομαζόταν Dial Square. Αργότερα μετονομάστηκε σε Woolwich Arsenal, για να πάρει την τελική της ονομασία, δηλαδή Άρσεναλ, το 1913. Η αρχική σχέση του συλλόγου με την οπλοποιία "γέννησε" το παρατσούκλι του. Στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί επίσης το Woolwich Wanderers.

  Άστον Βίλα - Villans (Χωριάτες)
Δημιουργήθηκε όταν οι παίκτες της τοπικής ομάδας κρίκετ Villa Cross ήθελαν να βρουν μία ασχολία για τους χειμερινούς μήνες. Έτσι, ίδρυσαν την Άστον Βίλα και το Villans ήταν αυτό ακριβώς που ταίριαζε ως παρατσούκλι της ομάδας.

  Γουέστ Μπρομ - Baggies (Σακουλάκια)
Τριπλή εξήγηση σε αυτήν την περίπτωση. Η μία αφορά στον τρόπο που φορούσαν οι παίκτες της ομάδας τα σορτσάκια τους, σαν να σακούλιαζαν. Μία άλλη έχει να κάνει με το γεγονός πως τα παιχνίδια της Γουέστ Μπρομ συνήθιζαν να παρακολουθούν οι τοπικοί σιδηρουργοί, φορώντας τα προστατευτικά τους παντελόνια, τα οποία επίσης σακούλιαζαν και γίνονταν αντικείμενο κοροϊδίας από τους οπαδούς της "εχθρού" Άστον Βίλα.
Η τρίτη και πιο πιθανή εξήγηση αναφέρεται στους εισπράκτορες του γηπέδου, οι οποίοι αφού ολοκλήρωναν την πώληση των εισιτηρίων, μετέφεραν τα κέρδη σε δερμάτινα σακουλάκια, περνώντας μπροστά από τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι έλεγαν "Here come the baggies" ή σαν να λέμε "Έρχονται οι άνθρωποι με τα σακουλάκια".
Στα πρώτα χρόνια του συλλόγου, το παρατσούκλι που χρησιμοποιείτο ήταν το Throstles, δηλαδή οι τσίχλες (τα πουλιά). Δόθηκε διότι στην περιοχή που βρισκόταν το γήπεδο της ομάδας ζούσαν πολλές τσίχλες, οι οποίες μάλιστα πολλές φορές παρεμπόδιζαν τη διεξαγωγή των αγώνων.

  Γουέστ Χαμ - Hammers (Σφυριά)
Ως απόγονος της ομάδας Thames Ironworks FC, η Γουέστ Χαμ είχε αρχικά το παρατσούκλι Irons, καθώς ιδρύθηκε από τους σιδεράδες των εργοστασίων δίπλα από τον ποταμό Τάμεση. Αργότερα εξελίχθηκε σε Hammers, καθώς για να χτυπηθούν τα σίδερα χρησιμοποιούνταν σφυριά, που έδειχναν ακόμη μεγαλύτερη ισχύ ως ονομασία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο σήμα της ομάδας ξεχωρίζουν δύο διασταυρωμένα σφυριά.

  Έβερτον - Toffees (Ζαχαρωτά)
Δύο εκδοχές υπάρχουν για το συγκεκριμένο παρατσούκλι. Η πρώτη αναφέρει πως υπήρχε ένα τοπικό ζαχαροπλαστείο που πουλούσε και διαφήμιζε τις περίφημες καραμέλες Everton mints. Η δεύτερη κάνει λόγο για μία γυναίκα, που τις δεκαετίες του '50 και του '60, φορώντας ένα μπλε-λευκό φόρεμα, κυκλοφορούσε μέσα στο γήπεδο και πετούσε ζαχαρωτά στο κοινό.

  Κάρντιφ - Bluebirds (Μπλε πουλιά)
Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά περίπου το 1910, όταν η ομάδα άλλαξε τα χρώματά της και από καφέ-κίτρινο φόρεσε μπλε-λευκό. Αυτό το γεγονός συνδυάστηκε με ένα ακόμα. Τον Οκτώβριο του 1911 ανέβηκε στο New Theatre του Κάρντιφ η παιδική θεατρική παράσταση The Blue Bird Βέλγου συγγραφέα Μορίς Μάτερλινκ.
Το έργο απέσπασε πολύ καλές κριτικές από τους κατοίκους της πόλης και μία εβδομάδα αργότερα ο Μάτερλινκ έλαβε το Νόμπελ Λογοτεχνίας για το αριστούργημά του. Από τους ντόπιους θεωρήθηκε πως αυτό ήταν συμβολικό κι έτσι αποφάσισαν να "δανειστούν" την ονομασία Bluebirds για την ομάδα τους.
Κρίσταλ Πάλας - Eagles (Αετοί)
Μέχρι το 1973, το παρατσούκλι της Κρίσταλ Πάλας ήταν Glaziers, δηλαδή τζαμάδες, το οποίο προήλθε (όπως και το ίδιο της το όνομα) από το γεγονός ότι η ομάδα ιδρύθηκε στο Crystal Palace, ένα γυάλινο κτίριο στο Hyde Park, όπου μάλιστα έδινε και τους εντός έδρας αγώνες της τα πρώτα χρόνια.
Ωστόσο, εκείνη τη χρονιά, με τον Μάλκολμ Άλισον να κάθεται στον πάγκο της ομάδας, πάρθηκε η απόφαση να αλλάξει το παρατσούκλι και να παραπέμπει σε ένα εκ των ισχυρών ομάδων της εποχής στην Ευρώπη. Επιλέχθηκε η Μπενφίκα και σε συνδυασμό με τον αετό στο σήμα της Κρίσταλ Πάλας, έχει μείνει μέχρι σήμερα το Eagles.

Λίβερπουλ - Reds (Κόκκινοι)
Εντελώς ξεκάθαρο πως το παρατσούκλι της έχει να κάνει με τα χρώματά της, τα οποία πήρε από τα χρώματα του θυρεού της πόλης. Στις αρχές του περασμένου αιώνα επικρατούσε το Mariners, καθώς το Λίβερπουλ ήταν (και είναι) ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Red devils (Κόκκινοι διάβολοι)
Αυτό ήταν το παρατσούκλι της ομάδας ράγκμπι Σάλφορντ, που έδρευε στο Μάντσεστερ. Το απέκτησε σε μία περιοδεία της στη Γαλλία το 1934, όταν έμεινε αήττητη και οι ντόπιοι ονόμασαν τους παίκτες της "Les Diables Rouges", δηλαδή οι κόκκινοι διάβολοι στα γαλλικά. Τα κοινά χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σάλφορντ, αλλά και το γεγονός πως οι δύο ομάδες προπονούνταν στην ίδια περιοχή, χάρισε και στη Γιουνάιτεντ το ίδιο παρατσούκλι.

Μάντσεστερ Σίτι - Citizens (Πολίτες)
Citizens εκ του Manchester City. Απλά πράγματα, δυστυχώς χωρίς κάποια ιστορία από πίσω. Χρησιμοποιείται και το Sky blues, λόγω του ανοιχτόχρωμου μπλε στα χρώματα της ομάδας.

Νιουκάστλ - Magpies (Καρακάξες)
Η επικρατέστερη άποψη έχει να κάνει με τα χρώματα της ομάδας, το άσπρο και το μαύρο, όπως δηλαδή είναι και οι καρακάξες. Υπάρχει ωστόσο μία ιστορία για δύο καρακάξες, που έχτισαν τη φωλιά τους στο γήπεδο της Νιουκάστλ λίγο μετά την κατασκευή του. Αλλά μπορεί να είναι απλά μια ιστορία.
Όσο για το δεύτερο παρατσούκλι που υπάρχει, αυτό είναι το Toon, που στην τοπική διάλεκτο σημαίνει πόλη και χρησιμοποιείται επειδή το γήπεδο της ομάδας είναι στο κέντρο της πόλης.

  Νόριτς - Canaries (Καναρίνια)
Το Νόρφολκ, η ευρύτερη περιοχή στην οποία εδρεύει η Νόριτς, είναι παγκοσμίως διάσημο για την εκτροφή καναρινιών. Έτσι, το Canaries μάλλον ήταν αναπόφευκτο, όπως και το κίτρινο-πράσινο χρώμα στη φανέλα, όπως και το καναρίνι στο σήμα της ομάδας.

Σάντερλαντ - Black cats (Μαύρες γάτες)
Πρέπει να πάμε δύο αιώνες πίσω και στη βάση πυροβολικού που είχε στηθεί στον ποταμό Γουέιρ, με την ονομασία Black Cat Battery. Ο λόγος που ονομάστηκε έτσι; Ένας εκ των αξιωματικών τράπηκε σε φυγή όταν νόμιζε πως μία μαύρη γάτα που κυκλοφορούσε εκεί κοντά ήταν μετεμψύχωση του διαβόλου.
Η σύνδεση της Σάντερλαντ με το συγκεκριμένο ζώο έγινε πιο στενή το 1905, όταν δίπλα στον τότε πρόεδρο της ομάδας καθόταν μία μαύρη γάτα και τρία χρόνια αργότερα στην ομαδική φωτογραφία της Σάντερλαντ διακρινόταν πάλι μία μαύρη γάτα. Οι φίλοι της ομάδας θεωρούσαν πως φέρνει γούρι κι έτσι ένας φίλαθλος, ο Μπίλι Μόρις, είχε κρύψει στα ρούχα του μία μαύρη γάτα στον τελικό του FA Cup το 1937, όταν και η Σάντερλαντ κατέκτησε για πρώτη φορά το τρόπαιο.
Από τότε δεν υπήρχε καμία αμφιβολία πως ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με την ομάδα και γι' αυτό το 1997 οι φίλαθλοί ψήφισαν και επίσημα πως ήθελαν το συγκεκριμένο παρατσούκλι.

Σαουθάμπτον - Saints (Άγιοι)
Καθότι δημιουργήθηκε από την αδελφότητα νέων της εκκλησίας St Mary's (όπως είναι και το όνομα του γηπέδου της), αποκαλούνται Saints από την πρώτη κιόλας στιγμή, το 1885.

Σουόνσι - Swans (Κύκνοι)
Το Swans είναι απλά μία συντομία του Swansea, ενώ ο κύκνος υπάρχει και στο σήμα της ομάδας. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το δεύτερο παρατσούκλι που χρησιμοποιείται, το Jacks, το οποίο αποκτήθηκε για δύο λόγους. Στην αγγλική καθομιλουμένη σημαίνει εργάτες και αναφερόταν στους λιμενεργάτες της πόλης, ενώ έτσι λεγόταν κι ένας σκύλος, ο περίφημος Swansea Jack, ο οποίος είχε σώσει 27 ανθρώπους από βέβαιο πνιγμό.

Στόουκ Σίτι - Potters (Αγγειοπλάστες)
Η σημαντική βιομηχανία αγγειοπλαστικής στο North Staffordshire, με τη Στόουκ να είναι η μεγαλύτερη ομάδα της περιοχής, της έχει δώσει το συγκεκριμένο παρατσούκλι.

Τότεναμ - Spurs (Σπιρούνια)
Ναι, εντάξει το Spurs αποτελεί συντομογραφία του Tottenham Hotspur. Αλλά από που προήλθε το Hotspur; Δόθηκε προς τιμήν του Σερ Χένρι Πέρσι, στον οποίο ανήκαν μεγάλες εκτάσεις της περιοχής και το ψευδώνυμό του ήταν Harry Hotspur. Όσο για το πετεινοί, αποτελεί μεγάλη ανακρίβεια. Ο λόγος που έχει συνδεθεί ο πετεινός με την ομάδα είναι επειδή στις κοκορομαχίες της τότε εποχής, τα κοκόρια φορούσαν σπιρούνια. Οπότε ο σκοπός ήταν η σύνδεση με τα σπιρούνια και όχι με τον πετεινό.
Υπάρχει και το Lilywhites, δηλαδή το λευκό των κρίνων, λόγω του λευκού χρώματος που κυριαρχεί στην παραδοσιακή φανέλα της ομάδας, αλλά και το Yids, λόγω της εβραϊκής καταγωγής του συλλόγου.

  Τσέλσι - Pensioners (Συνταξιούχοι)
Το παρατσούκλι προέρχεται από τους περίφημους Chelsea Pensioners, βετεράνους πολέμου που φιλοξενούνταν σε ένα διπλανό νοσοκομείο. Από το 1952 είναι το επίσημο παρατσούκλι της ομάδας. Χρησιμοποιείται ευρέως και το Blues, αναφερόμενο φυσικά στα χρώματα των Λονδρέζων.

Φούλαμ - Cottagers (Κάτοικοι εξοχικής κατοικίας)
Στην περιοχή που βρίσκεται το Craven Cottage, η σημερινή έδρα της Φούλαμ, προϋπήρχε το Cottage, μία από τις πιο διάσημες εξοχικές κατοικίες της Βρετανίας, όπου είχαν μείνει σπουδαίες προσωπικότητες όπως η Βασίλισσα Βικτόρια, ο Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, η Φλόρενς Νάιτινγκεϊλ και πολλοί ακόμη. Έτσι, το Cottagers ήρθε απολύτως φυσιολογικά όταν η Φούλαμ εγκαταστάθηκε σε αυτό το γήπεδο το 1896. Όσον αφορά στο Lilywhites, όπως και στην Τότεναμ, προέρχεται φυσικά από τα χρώματα της ομάδας.

Χαλ - Tigers (Τίγρεις)
Τα χρώματα της ομάδας, το μαύρο και το κίτρινο, ήταν αυτά που έδωσαν την έμπνευση για το παρατσούκλι της, κάτι που συνέβη το 1904, όταν και ιδρύθηκε.


ALEX WEB RADIO/TV

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...
27/12/2013
Πιστη στην ποδοσφαιρικη παραδοση η Αγγλια και η Premier League  στις Χριστουγεννιατικες αναμετρησεις , ετσι για ακομη μια φορα οι ποδοσφαιρικες αναμετρησεις εδωσαν ακομη πιο χαρουμενο κλιμα στις γιορτες .

Ας δουμε τι εγινε αναλυτικοτερα...

 ΑΓΛΛΙΑ-Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι διατήρησε το εντός έδρας απόλυτο κάμπτοντας την αντίσταση της Λίβερπουλ με 2-1. Σημαντικές νίκες με ανατροπή για Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, γκέλες για Έβερτον και Τότεναμ.
Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η νικήτρια στο μεγάλο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι με γκολ των Βινσέν Κομπανί και Άλβαρο Νεγρέδο έκανε την ένατη νίκη της σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια και γκρέμισε από την κορυφή τη Λίβερπουλ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φιλίπε Κοουτίνιο, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Γκλεν Τζόνσον, είχαν και πάλι σε εξαιρετική ημέρα τον Λουίς Σουάρες, αλλά όλα αυτά δεν έφταναν.
Εν τω μεταξύ, την τρίτη σερί νίκη της στην Premier League πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έκανε μεγάλη ανατροπή έχοντας κορυφαίο τον Γουέιν Ρούνεϊ.
Η Χαλ άρχισε εξαιρετικά πετυχαίνοντας δύο γκολ μέχρι το 13', αλλά η Γιουνάιτεντ μπόρεσε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο και να κάνει το τελικό 2-3 με το αυτογκόλ του Τσέστερ.

  Παρεμφερές το σενάριο και για την Άρσεναλ, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Κάρλτον Κόουλ. Ωστόσο, με την αλλαγή του Λούκας Ποντόλσκι να είναι κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα και τον Θίο Γουόλκοτ να σκοράρει δις οι "κανονιέρηδες" πέρασαν από το "Άπτον Παρκ" νικώντας με 3-1.
Από εκεί και πέρα, άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της πριν το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ προσέθεσε η Τσέλσι, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Σουόνσι, ενώ εντυπωσιακή ήταν η Νιούκαστλ που σκόρπισε τη Στόουκ στους πέντε ανέμους.
Τέλος, μεγάλες νίκες για Φούλαμ, Κρίσταλ Πάλας και Σάντερλαντ με την τελευταία να υποχρεώνει την Έβερτον στη δεύτερη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα.
ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ (46' Χάρπερ), Τσέστερ, Μπρους, Ντέιβις, Ελομαχαμαντί, Λίβερμορ, Μέϊλερ (46' Κόρεν), Φιγκερόα (73' Μπόιντ), Χάντλστόουν, Σαγκμπό, Γκρέιαμ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ραφαέλ (18' Γιανουζάι), Σμόλινγκ, Έβανς, Εβρά, Κλέβερλι, Φλέτσερ (62' Ερνάντες), Βαλένσια, Ρούνεϊ, Γιάνγκ (78' Κάρικ), Γουέλμπεκ
*κόκκινη κάρτα στον Βαλένσια στο 90'

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Τζαγκιέλκα, Ντιστέν, Οβιέδο, Όσμαν (24' Τζόελ Ρόμπλες), Μπάρι, ΜακΚάρθι, Μιραλάς (46' Μπάρκλεϊ), Πίεναρ (76' Γέλαβιτς), Λουκακού
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Σελούστκα, Ντιακιτέ, Ρομπέρζ, Κάτερμολ, Κόουλμπακ (70 Τζακερίνι), Κι, Λάρσον, Μπορίνι, Φλέτσερ (87' Άλτιντορ)
*κόκκινη στο 23' ο Χάουαρντ

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Λόουτον, Μπέικερ, Κλαρκ, Λούνα (67' Μπακουρά), Ελ Αχμαντί, Ντελφ, Ολμπράιτον, Αγκμπονλαχόρ, Βάιμαν, Κόζακ (76' Μπόουερι)
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Γουάρντ, Μαριάπα, Γκάμπιντον, Ντιλέινι, Παρ, Τζέντινακ, Μπάναν (86' Μόξεϊ), Πάντσεον (65' Γουίλιαμς), Μπολασί, Ζερόμ (72' Γκέιλ)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Ο'Μπράιεν (62' Ντεμέλ), Τόμκινς, Κόλινς (38' Ρατς), ΜακΚάρθι, Νόμπλ, Νιαμέ, Τζάρβις, Τζο Κόουλ, Νόλαν (75' Τέιλορ), Κάρλτον Κόουλ
ΆΡΣΕΝΑΛ: Στσέσνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Βερμάλεν, Γκιμπς, Αρτέτα, Ράμσεϊ (65' Ποντόλσκι), Εζίλ (81' Φλαμινί), Γουόλκοτ, Καθόρλα, Ζιρού (85' Μπέντνερ)

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Τέρι, Κόουλ, Ραμίρες, Μίκελ, Μάτα (72' Σέρλε), Οσκάρ (67' Λάμπαρντ), Αζάρ (82' Ουίλιαν), Ετό
ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρέμε, Ράνχελ, Άματ, Γουίλιαμς, Μπεν Ντέιβις, Μπράιτον, Κάνιας (61' Ντε Γκουζμάν), Σέλβεϊ, Ποθουέλο (46' Πάμπλο Ερνάντεθ), Ράουτλετζ (76' Μπονί), Βάσκεθ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Γουόκερ, Κίρικες, Ντόουσον, Ρόουζ, Έρικσεν, Χόλτμπι (63' Μπενταλέμπ), Σαντλί (75' Λαμέλα), Σίγκουρτσον, Αντεμπαγιόρ, Σολδάδο
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Λουγκάνο, Όλσον, Ντόουσον, Ριντ, Ρίτζγουελ, Γιάκομπ, Μόρισον, Γκέρα (77' Σεσενιό), Αμαλφιτανό (71' Μουλουμπού), Βίντρα (84' Μπεραϊνό)

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Τεοφίλ-Κατερίν, Κόκερ, Τέρνερ, Τάιλορ (61 Τζον), Γουίτιγχαμ, Γκούναρσον (80 Κιμ), Ματς, Νουν, Οντεμβίγκι (46' Κορνέλιους), Κάμπελ
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκαζανίγκα, Τσέιμπερς, Ζοζέ Φόντε, Γιοσίντα, Σο, Στίβεν Ντέιβις, Κορκ, Σναϊντερλέν, Λαλάνα (80' Γουόρντ Πράουζ), Ροντρίγκεθ (86' Γκαστόν Ραμίρες), Λάμπερτ (93' Γκάλαχερ)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Ντεμπισί, Κολοτσίνι, Γουίλιαμσον, Σαντόν (61' Αϊνταρά), Καμπάιγ, Ανίτα (46' Σόλα Αμεόμπι), Σισοκό, Μπεν Αρφά, Γκουφράν (72' Παπίς Σισέ), Ρεμί
ΣΤΟΟΥΚ: Σόρενσεν, Κάμερον, Σόουκρος, Γουίλσον, Πίτερς, Γουίλαν, Άνταμ, Ν'Ζονζί (72' Μουνιέσα), Γουόλτερς, Ασαϊντί (46' Γουίλκινσον), Κράουτς (59' Παλάσιος)
*κόκκινη στο 40 ο Γουίλαν και στο 43' ο Γουίλσον

ΝΟΡΙΤΣ: Ρούντι, Γουίτακερ, Τέρνερ, Μπασόνγκ, Μάρτιν Όλσον, Μπράντλεϊ Τζόνσον, Φερ, Σνόντγκρας (71' Χούλαχαν), Ρέντμοντ, Χούπερ, Ελμάντερ (63' Φαν Βολφσβίνκελ)
ΦΟΥΛΑΜ: Στόκντεϊλ, Ρίτερ, Αμορεμπιέτα, Χιουζ, Ρίτσαρντσον, Σίντγουελ, Πάρκερ, Κασάμι, Κατσάνικλιτς (93' Ρίισε), Νταφ (58' Ρονταγιέγκα), Τααράμπτ (72' Ντεζάγκα)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Νασρί (72' Μίλνερ), Σίλβα (87' Γκαρσία), Νάβας, Νεγρέδο (77' Τζέκο)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Σκρτελ, Σακό, Σισοκό, Λούκας (82' Άσπας), Άλεν, Χέντερσον, Στέρλινγκ, Κοουτίνιο (68' Μοουζες), Σουάρες

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:


Χαλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3 (4' Τσέστερ, 13' Μέιλερ / 19' Σμόλινγκ, 26' Ρούνεϊ, 66' Τσέστερ (αυτ))
Άστον Βίλα - Κρίσταλ Πάλας 0-1 (92' Γκέιλ)
Κάρντιφ - Σαουθάμπτον 0-3 (14', 20' Ροντρίγκεθ, 20 Λάμπερτ)
Τσέλσι - Σουόνσι 1-0 (29' Αζάρ)
Έβερτον - Σάντερλαντ 0-1  (25' Κι (πεν.))
Νιούκαστλ - Στόουκ 5-1 (44', 56' Ρεμί, 48' Γκουφράν, 66' Καμπάιγ, 80' Σισέ / 29' Ασαϊντί)
Νόριτς - Φούλαμ 1-2 (13' Χούπερ / 33' Κασάμι, 87' Πάρκερ)
Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ 1-1 (36' Έρικσεν / 38' Όλσον)
Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ 1-3 (46' Κάρλτον Κόουλ / 68', 71' Γουόλκοτ, 79' Ποντόλσι)
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 2-1 (31' Κομπανί, 45' Νεγρέδο / 24' Κοουτίνιο)

Η βαθμολογία


1. Άρσεναλ 39
2. Μάντσεστερ Σίτι 38
3. Τσέλσι 37
4. Λίβερπουλ 36
5. Έβερτον 34
6. Νιούκαστλ 33
7. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 31
8. Τότεναμ 31
9. Σαουθάμπτον 27
10. Στόουκ 21
11. Σουόνσι 20
12. Χαλ 20
13. Άστον Βίλα 19
14. Νόριτς 19
15. Κάρντιφ 17
16. Γουέστ Μπρομ 17
18. Κρίσταλ Πάλας 16
19. Φούλαμ 16
17. Γουέστ Χαμ 14
20. Σάντερλαντ 13

Ο πίνακας των σκόρερς


19 γκολ
Λουίς Σουάρες (Λίβερπουλ)

13 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

10 γκολ
Λοΐκ Ρεμί (Νιούκαστλ)

9 γκολ
Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ)
Γουέιν Ρούνεϊ (ManUtd)
Γιαγιά Τουρέ (Μάν. Σίτι)

8 γκολ
Άαρον Ράμσεϊ (Άρσεναλ)
Ρομελού Λουκακού (Έβερτον)
Τζέι Ροντρίγκεθ (Σαουθάμπτον)
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

7 γκολ
Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ)
Ρόμπιν φαν Πέρσι (ManUtd)
Εντέν Αζάρ (Τσέλσι)
Χαλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3

All Goals Hull City 2-3 Manchester United 26-12... από videosondailymotion

  Έβερτον - Σάντερλαντ 0-1


EPL: Everton 0-1 Sunderland (all goals... από tapchibongda-TVL

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 2-1

Manchester City Vs Liverpool 2-1 από antonis_tsir


ALEX WEB RADIO/TV