ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ευχαριστα νεα για Σουμάχερ«Διέφυγε τον κίνδυνο»

 Ευχαριστα νεα για Σουμάχερ«Διέφυγε τον κίνδυνο»

04/01/2014
 
 «Ο Μίκαελ είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά πλέον δεν κινδυνεύει η ζωή του», δήλωσε ο φίλος του Γερμανού, Φιλίπ Στράιφ, βγαίνοντας από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται o Μίκαελ Σουμάχερ.

«Διέφυγε τον κίνδυνο ο Σουμάχερ»

Ευχάριστα ήταν τα νέα που έδωσε στη δημοσιότητα για την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ ο φίλος του, Φιλίπ Στράιφ, φεύγοντας από το νοσοκομείο όπου είχε επισκεφθεί τον Γερμανό πρώην πιλότο της Formula 1.

Ο Στράιφ, σύμφωνα με δηλώσεις που επικαλείται η “Telegraph” υποστήριξε πως ο χειρουργός του Σουμάχερ, Ζεράρ Σαγιάν, τον ενημέρωσε πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

«Δεν είμαι γιατρός. Επαναλαμβάνω τι μου είπε ο Ζεράρ Σαγιάν, δηλαδή, πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά ευτυχώς πλέον δεν κινδυνεύει η ζωή του», είπε -χαρακτηριστικά- ο Στράιφ στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται έξω από το νοσοκομείο.

ALEX WEB RADIO/TV

Eκατομμύρια ευρώ από την UEFA για ανάπτυξη, υποδομή και εγκαταστάσεις

Eκατομμύρια ευρώ από την UEFA για ανάπτυξη, υποδομή και εγκαταστάσεις

04/01/2014
 Eκατομμύρια ευρώ από την UEFA για ανάπτυξη, υποδομή και εγκαταστάσεις!
Mια σειρά από ποδοσφαιρικές δραστηριότητες, από το σύστημα αδειοδότησης των ΠΑΕ μέχρι το γυναικείο ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο σάλας που διεκπεραιώνει η ΕΠΟ χρηματοδοτούνται από την UEFA και ειδικότερα από το πρόγραμμα HatTrick, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη του αθλήματος σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο, με την υποστήριξη που παρέχει στις ευρωπαϊκές εθνικές Ομοσπονδίες .
Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το πρόγραμμα έχει οικοδομηθεί πάνω σε τρεις άξονες: Το πρόγραμμα επενδύσεων, το πρόγραμμα εκπαίδευσης (τώρα με το KISS) και την οικονομική στήριξη.

Ο σκοπός του είναι να κατευθύνει τα έσοδα που προκύπτουν από τις μεγάλες διοργανώσεις της UEFA πίσω στο άθλημα. Και να ενθαρρύνει τις εθνικές Ομοσπονδίες να αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις τους και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Η αρχή:
Η UEFA ξεκίνησε το πρόγραμμα HatTrick στα τέλη του 2003, θέτοντας σε εφαρμογή το σύνθημα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «Νοιαζόμαστε για το ποδόσφαιρο».
Από τα έσοδα του EURO 2004, η UEFA έδωσε ένα μπάτζετ της τάξεως των 400 CHF (250 εκατ. ευρώ) στο αρχικό πρόγραμμα HatTrick, το οποίο διήρκεσε τέσσερα χρόνια. Το ποσό αυτό στη συνέχεια αυξήθηκε πάνω από 330 εκατ. ευρώ και από τα έσοδα του EURO 2008, πήρε μια επιπλέον αύξηση της τάξης του 40%.
Το HatTrick ξεκίνησε το 2004 με εφάπαξ συνεισφορά μέχρι και 1,66 εκατομμύρια ευρώ ανά Ομοσπονδία. Συν ετήσιες πληρωμές αλληλεγγύης που ξεκινούσαν από 667.000 ευρώ. Το τετραετές πρόγραμμα ενθάρρυνε τις εθνικές Ομοσπονδίες να προσεγγίσουν την UEFA για χρηματοδότηση στη βελτίωση τομέων όπως: η κατασκευή γηπέδων, η κατασκευή/ανακαίνιση κέντρων εκπαίδευσης και εδρών Ομοσπονδιών και για να «τρέξουν» θεμελιώδεις κοινωνικές δράσεις.
Ο προϋπολογισμός για τη δεύτερη τετραετία (2008-12) αυξήθηκε σε σχεδόν 500 CHF (615 εκατ. ευρώ). Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών του προγράμματος HatTrick II, κάθε εθνική Ομοσπονδία εξουσιοδοτήθηκε με ένα μέγιστο ποσό 1.3 εκατ. ευρώ ανά έτος για πληρωμές αλληλεγγύης -500.000 € για την κάλυψη του κόστους λειτουργίας- και επιπλέον 800.000 € που διατέθηκαν για την ανάπτυξη των προγραμμάτων κινήτρων που δίνει η UEFA.
Τα προγράμματα πρέπει να αφορούν ένα από τα εξής:
• Βελτίωση της χρηστής διακυβέρνησης
• Συμμετοχή στον θεμελιώδη Χάρτη της UEFA, στη Σύμβαση της UEFA πάνω στην προπονητική και στους διαγωνισμούς ανάπτυξης Ακαδημιών για αγόρια και κορίτσια
• Ανάπτυξη του φούτσαλ
• Εφαρμογή του συστήματος Αδειοδότησης της UEFA
Στη συγκεκριμένη τετραετία ήταν διαθέσιμο το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ για κάθε Ομοσπονδία, προκειμένου να υλοποιήσει εκείνη τα επενδυτικά της σχέδια. Με την προϋπόθεση ότι το 20% από αυτό το ποσό θα πρέπει να χρηματοδοτεί κοινωνικά και θεμελιώδη λαϊκά έργα.
Γήπεδα μίνι ποδοσφαίρου
Στο πλαίσιο του αρχικού σχεδίου, η UEFA ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για μίνι γήπεδα ποδοσφαίρου, προκειμένου να γιορτάσει το χρυσό ιωβηλαίο της το 2004. Χρηματοδότησε ένα πρωτότυπο εγχείρημα, στο οποίο κάθε μέλος της UEFA έλαβε μέχρι 650.000 ευρώ για την κατασκευή όσο το δυνατόν περισσότερων μίνι γηπέδων.
Δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μια ευκαιρία στους ανθρώπους να παίξουν «ποδόσφαιρο του δρόμου» σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Η ιδέα ήταν τόσο επιτυχημένη που το έργο πήρε παράταση πέρα από την αρχική διάρκεια των τεσσάρων ετών.
• Στα τέσσερα αυτά χρόνια, κατασκευάστηκαν κατά μέσο όρο 40 γήπεδα μίνι ποδοσφαίρου ανά εθνική Ομοσπονδία. Το υψηλότερο από αυτά στα 2.100 μέτρα υψόμετρο στην Ανδόρα. Και το βορειότερο στη χερσόνησο Σβάλμπαρν, στο μέσο μεταξύ της Νορβηγίας και Βορείου Πόλου.
• Στη Σλοβενία​​, η επιχορήγηση του HatTrick κάλυψε πάνω από το 40% της χρηματοδότησης για την κατασκευή 40 γηπέδων μίνι ποδοσφαίρου, με τις τοπικές κοινότητες να συμβάλλουν κάτι παραπάνω από 50 %.
• Στη Γερμανία , τα 3,6 εκατ. ευρώ από την χρηματοδότηση του HatTrick -με τη σημαντική συμβολή ενός χορηγού- βοήθησαν στο να ξεκινήσει η κατασκευή από την Ομοσπονδία της χώρας 1.000 γηπέδων με διαστάσεις 20x13m. Εκτός από την αθλητική αξία που αυτά παρέχουν, χρησιμοποιούνται επίσης και για την ενίσχυση της ένταξης στην κοινωνία, παιδιών που προέρχονται από οικογένειες μεταναστών. Δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αθληθούν.
Ανταλλαγή γνώσεων-τεχνογνωσίας
Ένας άλλος βασικός πυλώνας των δραστηριοτήτων του HatTrick είναι η (KISS). Μια σύμβαση Γνώσης και Ανταλλαγής Πληροφορίας. Το KISS έχει ως στόχο να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τον επαγγελματισμό των Ομοσπονδιών σε βασικούς τομείς. Όπως, η τηλεόραση και τα δικαιώματα στο διαδίκτυο, η προώθηση εκδηλώσεων, το έργο των Μέσων Ενημέρωσης, η ασφάλεια και η έκδοσης εισιτηρίων.
Το συνέδριο της UEFA το 2009 στην Κοπεγχάγη (Δανία) έγινε γνωστό ότι ο τομέας δραστηριότητας του HatTrick ήταν μεγαλύτερος από ποτέ.
Αύξηση κονδυλίων από το 2012
Τον Δεκέμβριο του 2010, η εκτελεστική επιτροπή της UEFA ενέκρινε πρόταση για αύξηση των πληρωμών αλληλεγγύης στις 53 ευρωπαϊκές εθνικές Ομοσπονδίες ποδοσφαίρου μέσω του προγράμματος HatTrick.
Σύμφωνα με το νέο σχέδιο του HatTrick III, το οποίο θα διαρκέσει από το 2012 έως το 2016, κάθε εθνική Ομοσπονδία θα λάβει 3 εκατ.ευρώ ως μέρος του συνολικού επενδυτικού προγράμματος. Και στη συνέχεια ένα ακόμη 1.5 εκατ. € ανά έτος, κατά τη διάρκεια της τετραετίας. Ένα ποσό που αφορά τις πληρωμές της αλληλεγγύης, οι οποίες συνδέονται με την τήρηση ορισμένων δεσμεύσεων.
Όπως, η εφαρμογή του συστήματος αδειοδότησης των συλλόγων, η συμμετοχή σε μη κορυφαίες διοργανώσεις, και η συμμετοχή ως μέλη στον θεμελιώδη Χάρτη της UEFA και στη Σύμβαση της UEFA πάνω στην προπονητική. Κατά συνέπεια, το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί σε κάθε εθνική ομοσπονδία μέσω του HatTrick III θα είναι της τάξεως των 9 εκατ. ευρώ. Που σημαίνει ότι θα είναι αυξημένο κατά 15% σε σχέση με το HatTrick II.


ALEX WEB RADIO/TV

Κυπελλο Ελλάδας:Τα εισιτήρια με τον Αστέρα Τρίπολης

Κυπελλο Ελλάδας:Τα εισιτήρια με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Τετάρτη (8/1, 20:00).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"H ΠAΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 3ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" την Τετάρτη 8/1/2014 και ώρα 20:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από το Σάββατο 4/1 με ώρες διάθεσης 10:00 έως 19:30, την Κυριακή 10:00 έως 15:00, την Δευτέρα 10:00 έως 17:00, την Τρίτη 10:00 έως 18:00 και την Τετάρτη από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από το Σάββατο 4/1 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 € & 80 € (VIP)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού».

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός".



ALEX WEB RADIO/TV

Βαλβέρδε: «Είμαι χαρούμενος»για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ 2014


Βαλβέρδε: «Είμαι χαρούμενος»για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ 2014

04/01/2014
 
 Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίησή του για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας της Ελλάδος στο Μουντιάλ 2014 στη Βραζιλία.

Βαλβέρδε: «Είμαι χαρούμενος»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίησή του για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας της Ελλάδος στο Μουντιάλ 2014 στη Βραζιλία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω την Ελλάδα σε ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Εθνική ομάδα είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και πάντα παλεύει ως το τελευταίο λεπτό τα παιχνίδια της», ανέφερε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του ομοσπονδιακού προπονητή:

«Η δουλειά του Φερνάντο Σάντος στην ομάδα είναι εξαιρετική και η Ελλάδα είναι τυχερή που έχει έναν προπονητή σαν κι αυτόν.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και ελπίζω ν' απολαύσουν την παρουσία τους στη Βραζιλία. Ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι περήφανος για την ομάδα αυτή», κατέληξε.


ALEX WEB RADIO/TV

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

 Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

04/01/2014

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα στην 18η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE

Γενικη προγνωση

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά τμήματα, σποραδικές βροχές στα Δωδεκάνησα και στην ανατολική Κρήτη και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά αναμένουμε το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 1 έως 11 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 15 στη δυτική Ελλάδα, 2 έως 12 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως και 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις ορεινές περιοχές οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερες

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, με ένταση έως 3 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι έως 4 και τοπικά στα κεντρικά και νότια τμήματα 5 μποφόρ.

















ALEX WEB RADIO/TV

.Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Το ντέρμπι κορυφής, Γιουβέντους - Ρόμα, ξεχωρίζει στην Ευρώπη, ενώ στην Αγγλία έχει FA Cup με το Άρσεναλ - Τότεναμ να δεσπόζει. Αναλυτικά το πρόγραμμα...
Το μεγάλο ματς στην Ισπανία είναι το Σοθιεδάδ - Μπιλμπάο, καθώς εκτός από ντέρμπι της χώρας των Βάσκων είναι και πολύ σημαντικό για την "μάχη" της 4ης θέσης.
Στην Αγγλία διεξάγονται οι αναμετρήσεις της 3ης φάσης του FA Cup, ενώ ματς για το κύπελλο διεξάγονται επίσης σε Πορτογαλία (φάση των 16) και Γαλλία (φάση των 64).
Στο FA Cup ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι το λονδρέζικο ντέρμπι, με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Τότεναμ το βράδυ του Σαββάτου.

Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Serie A - 18η αγωνιστική


Κυριακή
Κιέβο - Κάλιαρι (16:00)
Φιορεντίνα - Λιβόρνο (19:00)
Γιουβέντους - Ρόμα (21:45)

Δευτέρα
Νάπολι - Σαμπντόρια (13:30)
Κατάνια - Μπολόνια (16:00)
Τζένοα - Σασουόλο
Μίλαν - Αταλάντα
Πάρμα - Τορίνο
Ουντινέζε - Βερόνα
Λάτσιο - Ίντερ (19:30)

Primera Division - 18η αγωνιστική



Σάββατο
Μάλαγα - Ατλέτικο (17:00)
Βαγιαδολίδ - Μπέτις (19:00)
Βαλένθια - Λεβάντε (21:00)
Αλμερία - Γρανάδα (23:00)

Κυριακή
Σεβίλλη - Χετάφε (13:00)
Μπαρτσελόνα - Έλτσε (18:00)
Οσασούνα - Εσπανιόλ (20:00)
Σοθιεδάδ - Μπιλμπάο (22:00)

Δευτέρα
Ρεάλ - Θέλτα (20:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο - Βιγιαρεάλ (23:00)

Scottish Premier League - 21η αγωνιστική


Σάββατο
Μάδεργουελ - Ινβερνές (14:45)
Ρος Κάουντι - Σεντ Τζόνστοουν (17:00)

Κυριακή
Σεντ Μίρεν - Σέλτικ (14:45)
Νταντί Γιουνάιτεντ - Χιμπέρνιαν (17:00)
Χαρτς - Πάτρικ Θισλ
Κιλμάρνοκ - Αμπερντίν

Κύπρος - 15η αγωνιστική


Σάββατο
ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ (15:00)
Απόλλων - Ανόρθωση
ΑΕ Κουκλιών - Νέα Σαλαμίνα (17:00)
Εθνικός - ΑΕΚ (18:00)
Αλκή - Ερμής

Κυριακή
Δόξα - Άρης (14:30)
ΕΝΠ - Ομόνοια (15:00)


FA Cup - 3ος γύρος

Σάββατο
Μπλάκμπερν - Μάντσεστερ Σίτι (14:45)
Μπάρνσλεϊ - Κόβεντρι (17:00)
Γέοβιλ - Λέιτον Όριεντ
Μπρίστολ Σίτι - Γουότφορντ
Σάουθεντ - Μίλγουολ
Μίντλεσμπρο - Χαλ
Γουέστ Μπρομ - Κρίσταλ Πάλας
Κιντερμνίστερ - Πίτερμπρο
Ντονκάστερ - Στίβενεϊτζ
Στόουκ - Λέστερ
Σαουθάμπτον - Μπέρνλι
Νιούκαστλ - Κάρντιφ
Ρότσντεϊλ - Λιντς
Γουίγκαν - Μίλτον Κέινς Ντονς
Τσάρλτον - Όξφορντ
Νόριτς - Φούλαμ
Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Μάκλσφιλντ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Μπόλτον - Μπλάκπουλ
Έβερτον - ΚΠΡ
Μπράιτον - Ρέντινγκ
Γκρίμσμπι - Χάντερσφιλντ
Ίπσουιτς - Πρέστον
Μπόρνμουθ - Μπάρτον
Άρσεναλ - Τότεναμ (19:15)

Κυριακή
Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουέστ Χαμ (14:00)
Σάντερλαντ - Καρλάιλ (16:00)
Ντέρμπι - Τσέλσι (16:15)
Λίβερπουλ - Όλνταμ (17:00)
Πορτ Βέιλ - Πλίμουθ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σουόνσι (18:30)

14 ή 15 Ιανουαρίου
Μπέρμιγχαμ - Μπρίστολ Ρόβερς ή Κρόουλι Τάουν



ALEX WEB RADIO/TV

Super League:Το pre game της 18ης αγωνιστικής

Super League:Το pre game της 18ης αγωνιστικής

 
 
Λίγες ώρες πριν ανοίξει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής διαβάστε ενδιαφέροντα στοιχεία για τις αναμετρήσεις, και την προϊστορία όλων των αγώνων.
Το πρωτάθλημα 2013-2014 έχει ξεκινήσει και σας αναλύουμε με στατιστικά, προϊστορία των αγώνων και παρασκήνιο όλα όσα αφορούν την εκάστοτε αγωνιστική.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00 NS2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15 NS1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 19:30 NS2

Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 15:00 NS2
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 NS4
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ο.Φ.Η. 17:15 NS7
SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 NS1

Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 19:30 NS1


1)Διαβαστε καλα τα στατιστικα της 18ης αγωνιστικης...
2)  Βάσει ιστορίας η 18ης μυρίζει γκολ
3)Κάποιες ομάδες θέλουν να γυρίσουν το κλίμα
4) Αρκετές ομάδες κινήθηκαν ήδη στο μεταγραφικό παζάρι
5) Το καλοκαίρι είχαμε πει πως δεν έχει σημασία μόνο η θέση
6) Αν έχεις διοίκηση που θα χώνει τότε όλα μπορούν να ανατραπούν
7) Καλό το ματς στην Νέα Σμύρνη. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά
8) Η ιστορία με τον Αυλωνίτη έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά αν δεν παίξει
9) Πάντως οι πληροφορίες λένε πως σίγουρα ανανέωσε με τον Πανιώνιο
10) Στον ΠΑΣ οι "μεγάλοι" παίκτες φεύγουν. Ο ένας είχε παράπονα για το οικονομικό
11) Βέβαια έγιναν κάποιες έξυπνες κινήσεις και ίσως δούμε 1-2 ακόμα
12) Ο Ντε Βινσέντι κατά 90% πάει στον ΑΠΟΕΛ. Εκτός και αν έρθει κάτι από εξωτερικό
13) Ειδικά από Αργεντινή...
14) Όλα τα μάτια είναι στραμμένα σε Βικελίδης και Βέροια
15) Αν έρθουν νίκες η υπόθεση παραμονή παίρνει... φωτιά
16) Στον Αστέρα προσπαθούν να απεμπλακούν από παίκτες
17) Όταν δίνεις καλά συμβόλαια όμως υπάρχει και ρίσκο
18) Οπότε για να λυθούν χρειάζονται χρήματα
19) Ο Βλαχοδήμος που θα πάει τελικά; Τον ίδιο τον έχει ρωτήσει κανείς τι θέλει;
20) Αυτός ο Λουσέρο σε πόσες ομάδες έχει προταθεί;
21) Πάντως αν ο Ατρόμητος πει πως τον θέλει, ουσιαστικά τον έχει κλείσει
22) Στον Ατρόμητο σας είπαμε πως όσοι δεν ανανεώσουν θα φύγουν
23) Αυτό ισχύει και για τον Ιγκλέσιας, ειδικά αν υπάρξει ενδιαφέρον
24) Κλείνοντας να πούμε καλό κουράγιο στον Μιχάλη Παυλή. Όλη μας η σκέψη και η ενέργεια είναι μαζί του. Ήρθε με αξιοπρέπεια και αποχώρησε με τον ίδιο τρόπο από το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ στο νέο της ξεκίνημα ΟΦΕΙΛΕΙ να τον αποκαταστήσει.

Στατιστικά Superleague

Αγώνες με λιγότερα απο 2,5 γκολ: 82 (53,59%)
Αγώνες με περισσότερα απο 2,5 γκολ: 71 (46,41%)

Νίκες γηπεδούχων: 82 (53,59%)
Ισοπαλίες: 40 (26,14%)

Νίκες φιλοξενούμενων: 31 (20,26%)
Γκολ γηπεδούχων: 240 (60,76%)
Γκολ φιλοξενούμενων: 155 (39,24%)

Προϊστορία αναμετρήσεων

Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00 NS2
Σπανίζει η ισοπαλία γενικότερα στα μεταξύ τους ματς. Σε 12 ματς έχουμε μόλις ένα "χ". Στα Γιάννινα τώρα ο ΠΑΣ μετρά 4 νίκες και 2 ήττες. Το σκορ 2-1/1-2 εμφανίζεται αρκετά συχνά όπως και το γκολ-γκολ. Πέρσι σε τέσσερα ματς, μαζί με τα πλέι οφ. είχαμε τον εντυπωσιακό αριθμό των 15 τερμάτων! Γενικότερα έχουμε πολλά γκολάκια.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15 NS1
Καλή παράδοση για τον Εργοτέλη. Μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Γενικότερα η ομάδα της Κρήτης τσιμπάει πολλά "χ". Τα σκορ 2-2 και 1-1 έχουν εμφανιστεί πέντε φορές στα τελευταία έξι ματς, ενώ από τα τελευταία επτά ματς τα έξι έχουν έρθει ισόπαλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 19:30 NS2
Ένα ματς έχει γίνει μεταξύ των δυο ομάδων και αυτό είναι στον πρώτο γύρο όπου ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 15:00 NS2
Σε τρία ματς στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός μετρά μία νίκη και δυο ισοπαλίες. Φέτος οι πράσινοι νίκησαν με 2-0 στην Λεωφόρο τον Παναιτωλικό. Εντός οι πράσινοι κερδίζουν και μάλιστα εντυπωσιακά, εκτός ωστόσο τα βρίσκουν σκούρα.

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS2
Λίγα ματς όμως εντός η Βέροια μετρά δυο στα δυο. Γενικότερα σε πέντε ματς η Βέροια μετρά μόλις μία ήττα και αυτό με 1-0. Τα τρία από τα πέντε παιχνίδια είχαν μεγάλα σκορ, με την "βασίλισσα" να πετυχαίνει δυο πεντάρες, ενώ το άλλο παιχνίδι ήρθε 2-2.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 NS4
Δεν έχουμε "χ" στην Κομοτηνή και μάλιστα ο Λεβαδειακός μετρά τρεις νίκες έναντι δυο του Πανθρακικού. Πάντως οι "κροκόδειλοι" είναι αήττητοι στα τελευταία τέσσερα ματς στα οποία μετράνε τρεις νίκες και μία ισοπαλία με σύνολο τερμάτων 11-3! Καθόλου άσχημα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ο.Φ.Η. 17:15 NS7
Καλή παράδοση για τον Πανιώνιο. Μετρά 20 νίκες, 12 ισοπαλίες, ενώ 6 φορές έφυγε με το διπλό ο ΟΦΗ. Πάντως στα τελευταία τέσσερα ματς στην Νέα Σμύρνη ο ΟΦΗ μετρά 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 νίκη ο Πανιώνιος. Και οι δυο νίκες του ΟΦΗ ήρθαν με το ίδιο σκορ (1-3)

SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 NS1
Μοιρασμένα τα πράγματα. Η Ξάνθη μετρά 10 νίκες, ο ΠΑΟΚ 11, ενώ 6 ματς ήρθαν ισόπαλα. Στα τελευταία έξι ματς (εντός/εκτός) ο ΠΑΟΚ μετρά 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στην Τούμπα. Το σκορ 1-0/0-1 και 2-1/1-2 εμφανίζεται συχνά στα Πηγάδια.

Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 19:30 NS1
Εξαιρετική παράδοση για τον Άρη. Μετρά 26 νίκες, 6 ματς ήρθαν ισόπαλα ενώ 5 ματς νίκησε ο Απόλλωνας. Στον πρώτο γύρο ο Απόλλωνας νίκησε με 2-1. Από εκεί και πέρα πάμε πολλά χρόνια πίσω και σε εντελώς διαφορετικές καταστάσεις.

Η επομενη αγωνιστικη




ALEX WEB RADIO/TV

Πατησε την Φενερ στην πρεμιερα του Top16 της Euroleague (pics+videos)


Πατησε την Φενερ στην πρεμιερα του Top16 της Euroleague (pics+videos)


04/01/2014


  Ηττήθηκε σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά στην Euroleague και το ΣΕΦ δεν χάνει! Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Φενέρ με 95-82, στην πρεμιέρα του Top16 της Euroleague επιστρέφοντας θριαμβευτικά στις νίκες.
Εδώ δεν χάνει!
Ας ξεκινησουμε ομως με τον αμιμητο λαο του Θρυλου που εκανε sold out ticket και γεμισε ασφυκτικα το ΣΕΦ  και δημιουργησε καταπληκτικη ατμοσφαιρα οπως εκεινος ξερει να κανει .

Αυτός είναι ο ΛΑΟΣ του Θρύλου! (video)
Από νωρίς ο λαός του Ολυμπιακού "εξαφάνισε" τα εισιτήρια του αγώνα απέναντι στην Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ και δημιούργησε και πάλι μια φανταστική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ!
Ο κόσμος του Θρύλου υποδέχθηκε μάλιστα τον προπονητή των Τούρκων, Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τα...κατάλληλα συμνθήματα, δείχνοντας του από νωρίς ότι ..τελείωσαν τα ψέμματα!
Πάρτε μια γεύση από την ατμόσφαιρα!


Σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα το αήττητο του μπορεί να έσπασε στην Euroleague και το ΣΕΦ όμως διατηρήθηκε! Ένας… αγριεμένος Ολυμπιακός, με πολύ καλή εικόνα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, και τους Περπέρογλου και Σπανούλη on fire, δεν δυσκολεύτηκε στην έδρα του κόντρα στη Φενέρ του Ζοτς την οποία και νίκησε με 95-82, στην πρεμιέρα του Top 16 της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες όχι μόνο έκαναν το 11/11 στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά διατήρησαν αλώβητη την έδρα τους καθώς έχουν να χάσουν από τις 13 Μαρτίου του 2013, μετρώντας πλέον 10 συνεχόμενες νίκες.

Σούπερ εμφανίσεις από Σπανούλη (28 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Περπέρογλου (21 πόντοι, 5 ριμπάουντ).. Ο Πρέλτζιτς κορυφαίος των φιλοξενούμενων.

Σύσσωμη η διοίκηση της Φενέρ βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε την αναμέτρηση. Το ματς παρακολούθησαν επίσης οι… μπασκετικοί Φώτης Κατσικάρης, Ευθύμης Ρεντζιάς και Γιώργος Σιγάλας αλλά και ο ποδοσφαιρικός Δημήτρης Σιόβας.

Πρώτο φετινό sold out για τον Ολυμπιακό. Στην 12άδα συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Μάρντι Κόλινς, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Το ματς


Καλό διάβασμα…

Διαβασμένος καλά σε άμυνα και επίθεση μπήκε στο παρκέ του ΣΕΦ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν την μπάλα στο καλάθι είτε με διεισδύσεις είτε πασάροντας στους ψηλούς και κατάφεραν με σερί 8-0 να έχουν το πάνω χέρι (12-4) από το ξεκίνημα. Σε αυτό συνέβαλε και η καλή αμυντική λειτουργία ενώ θετικό για τους γηπεδούχους ήταν το δεύτερο φάουλ με το οποίο χρεώθηκε γρήγορα ο Βίντμαρ. Η εικόνα της Φενέρ προβλημάτισε τον Ομπράντοβιτς που δεν άργησε να καλέσει τάιμ άουτ. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με επιμέρους 8-3 και πλησίασαν στο καλάθι, 17-15. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον… σεληνιασμένο Σπανούλη και τον «ζεστό» Μάντζαρη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με 10 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά και δημιουργικό ρόλο (4 ασίστ) και ο νεαρός γκαρντ της ομάδας με δύο τρίποντα έφεραν την ομάδα τους στο +10 (27-17). Μείωσε στο τέλος της περιόδου ο Μπιέλιτσα σε 27-19. Από τα αξιοσημείωτα του πρώτου δεκαλέπτου τα 9/10 δίποντα τω γηπεδούχων οι οποίοι ήταν και αλάνθαστοι!

Μια του Σπανούλη… μια του Πρίντεζη

Ο πονοκέφαλος για τον «Ζοτς» συνεχίστηκε. Το μαρκάρισμα του Σπανούλη αποδείχθηκε γρίφος για… δυνατό λύτη με τον Σέρβο κόουτς να αδυνατεί να βρει κάποιον να τον σταματήσει. Ο Λαρισαίος γκαρντ με δύο τρίποντα έφερε τον Ολυμπιακό στο +11 ενώ λίγο αργότερα ο Σλούκας έφτασε τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της, τους 13 πόντους (37-24).
 
Μοναδικό… κακό για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα τα γρήγορα φάουλ με τα οποία χρεώθηκαν στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Ο Μαχμούτογλου ανέλαβε δράση για τους Τούρκους οι οποίοι με επιμέρους 8-2 πλησίασαν στους επτά, 39-32, όμως ο Πρίντεζης είχε την… απάντηση. Ο διεθνής φόργουορντ πήρε στις… πλάτες του τους Πρωταθλητές Ευρώπης και με δέκα συνεχόμενους δικούς του πόντους βοήθησε την ομάδα του να διατηρήσει το προβάδισμά της μέχρι το ημίχρονο, 47-40.

Παρ’ ολίγον να το… πληρώσει

Αποσυντονισμένος ο Ολυμπιακός στο πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου μέρους. Λάθη και αστοχία για τους «ερυθρόλευκους» και ένα σερί 6-0 της Φενέρ, έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες του Ζοτς να μειώσουν στους πέντε (56-51). Και δεν σταμάτησαν εκεί καθώς λίγο αργότερα πλησίασαν στο καλάθι, 58-56. Εκεί ήρθε η απάντηση από τον Σπανούλη. Σε ρόλο ηγέτη σε άμυνα και επίθεση ο αρχηγός των Πειραιωτών τους ξαναέδωσε αέρα έξι πόντων, 62-56 η οποία και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε της περιόδου καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν άστοχοι.

Σεληνιασμένος… Περπέρογλου

Ο Περπέρογλου πήρε τη σκυτάλη στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου -κι ενώ ο Σπανούλης έπαιρνε ανάσες στον πάγκο- οδηγώντας με την απόδοσή του και στις δύο πλευρές του γηπέδου τον Ολυμπιακό στο +9 (69-60). Δύο άστοχα τρίποντα των γηπεδούχων έδωσαν ευκαιρία στη Φενέρ να μειώσει στους τέσσερις (71-67), με τον Λοτζέσκι να απαντά για το 76-69.

 
 Και πάλι όμως η ομάδα του Ομπράντοβιτς, χάρις στον Πρέλτζιτς βρήκε τον τρόπο να κρατηθεί «ζωντανή» αφού με δύο συνεχόμενα τρίποντά του έκανε το 78-75. Όχι για πολύ… Δύο συνεχόμενα τρίποντα του Περπέρογλου και μια θεαματική τάπα του Ντάνστον στον Ζόριτς έφεραν στο +9 (84-75) τον Ολυμπιακό 1’44’’ για το φινάλε και επί της ουσίας «κλείδωσαν» τη νίκη για τους «ερυθρόλευκους» στην οποία και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν με 95-82.

Τα δεκάλεπτα: 27-19, 47-40, 62-56, 95-82

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ντάνστον 4, Σπανούλης 28 (5 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Περπέρογλου 21 (9 ριμπάουντ), Σλούκας 2, Σίμονς 5 (4 ριμπάουντ), Μπέγκιτς, Πρίντεζης 12, Αγραβάνης, Μάντζαρης 9 (3), Λοτζέσκι 14 (2).

Φενερμπαχτσέ (Ομπράντοβιτς): ΜακΚάλεμπ 4, Ονάν, Μπιέλιτσα 11 (6 ριμπάουντ), Μαχμούτογλου 6 (2), Κλέιζα 7 (1), Βίντμαρ 8, Ζόριτς 13, Σιπάχι, Μπογκντάνοβιτς 16, Πρέλτζιτς 17 (3)

Διαιτητές: Ιερεθουέλο (Ισπανία), Ρότσα (Πορτογαλία), Πατέρνικο (Ιταλία).

Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της νίκης του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσέ στο ΣΕΦ, με 95-82, σε ματς για την πρεμιέρα του Ε’ ομίλου του Top 16 της Euroleague.

Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού (video)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα
 



PLAY OF THE NIGHT


Το κάρφωμα του Ματ Λοτζέσκι στο τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ που σφράγισε τη νίκη του Θρύλου.


Οι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Μπαρτζώκας: Φοβερά θετική ατμόσφαιρα

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στο πρώτο φετινό sold-out δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ανακουφισμένος και απόλυτα ευχαριστημένος ήταν –και με το δίκιο του- ο Γιώργος Μπαρτζώκας. "Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ ιδιαίτερο, γιατί η έναρξη του Τοπ-16 έχει πάντα μεγάλη πίεση. Είδατε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν με λιγότερη πίεση. Η ποιότητα της Φενερμπαχτσέ βοήθησε να γίνει ένα παιχνίδι ελκυστικό για τους φιλάθλους, όλοι χάρηκαν υψηλού επιπέδου μπάσκετ από τις δυο ομάδες" σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε: "Εμείς κάναμε μόνο 4 λάθη και δώσαμε 20 ασίστ, είναι ένας εκπληκτικός αριθμός για τέτοιας σημασίας παιχνίδι, με αυτό τον βαθμό δυσκολίας. Αυτό ήταν ένα καθοριστικό στοιχείο. Είχαμε καλό διάβασμα στην άμυνα που επέλεξε να παίξει ο κ. Ομπράντοβιτς. Οι αριθμοί μας ήταν καλοί".
Ο Ελληνας τεχνικός φρόντισε, πάντως, να ρίξει τους τόνους εν όψει της δύσκολης συνέχειας. "Ηταν το ξεκίνημα της προσπάθειάς μας. Πρέπει να ξεχνάμε γρήγορα κάθε αποτέλεσμα και να κοιτάμε την επόμενη μέρα" υποστήριξε και πρόσθεσε πως: "Παίζουμε χωρίς τους δυο Αμερικανούς μας, που είναι πολύ σημαντικοί παίκτες. Καλύπτουμε το πρόβλημα με ιδιόμορφο σχήμα. Ο Κατσίβελης ήταν κι αυτός έξω με διάστρεμμα. Χρειαζόταν υπέρβαση από τους περιφερειακούς μας και σε χρόνο και σε προσπάθεια".
Καταλήγοντας, ο Μπαρτζώκας αποθέωσε τον κόσμο που μετέτρεψε το ΣΕΦ σε πραγματική έδρα: "Το σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε απόψε sold-out με φοβερά θετική ατμόσφαιρα, μετά από δυο ήττες. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου, γιατί παλεύουμε στο γήπεδο και γιατί έχουμε κατακτήσει δυο ευρωπαϊκά τρόπαια. Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στο κοινό μας. Ο κόσμος έχει διάθεση, όποιοι έρχονται θα βλέπουμε μεγάλα ματς απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους".

Η συνεντευξη Τυπου μετα την αναμετρηση

 

«Ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε»

«Ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε»
Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και ήταν πολύ σοβαρός στις τοποθετήσεις του, δίχως να υποπέσει σε κανένα «φάουλ».
«Κάναμε κάποια ηλίθια λάθη και ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε γιατί έπαιξε πραγματικά πολύ καλά.  Η άμυνα μας δεν ήταν καλή, στην συνέχεια άλλαξαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν ήταν αρκετά, διότι ο Ολυμπιακός έπαιξε με μεγάλη θέληση και εδειξε ότι έχει χαρακτήρα και ότι είναι ομάδα με περηφάνεια».
Ακολούθως ο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε πως αισθάνεται πως αισθάνεται που οι δύο πρώην παίκτες του ο Σπανούλης και ο Περπέρογλου ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού. «Είναι αλήθεια έπαιξαν σπουδαία σήμερα. Κάθε φορά που έχεις καινούρια ομάδα, χρειάζεσαι χρόνο για να φτιάξεις κάτι καλό. Δεν είχαμε χρόνο στην προετοιμασία να δουλέψουμε όπως θέλουμε. Κάτι που τους λέω στους παίκτες μου. Για μένα ήταν έκπληξη που ξεκινήσαμε τόσο καλά, αλλά απέναντι στην ομάδα που έχει κερδίσει την Ευρωλίγκα τα δύο τελευταία χρόνια έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για να νικήσουμε».
Όσο για την αντιμετώπιση που είχε στο ΣΕΦ; «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο ΣΕΦ, γιατί είδατε πόσο με αγαπάει ο κόσμος», αστειέυτηκε αρχικά και συμπλήρωσε. «Κάθε φορά που είμαι εδώ νιώθω ωραία, η Αθήνα είναι η πόλη μου. Δεν νιώθω περίεργα, ξέρω τι γίνεται κάθε φορά που έρχομαι εδώ στο ΣΕΦ».

«Έπρεπε να αντιδράσουμε και το κάναμε» (video)

«Έπρεπε να αντιδράσουμε και το κάναμε» (video)
Σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα αντιδρώντας στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και πήρε τη νίκη από τη Φενέρ.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς από τα αποδυτήρια:
«Προερχόμασταν από δύο πολύ κακές ήττες και θέλαμε να αντιδράσουμε. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πήραμε ενέργεια από τον κόσμο και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Δεν νομίζω ότι χρειαζόμασταν επιπλέον κίνητρο από το γεγονός ότι παίζαμε ένα παιχνίδι για το Top 16».
Δείτε το video:

«Φοβερή η βοήθεια του κόσμου!»

«Φοβερή η βοήθεια του κόσμου!» (video)
Η παρουσία του ήταν καθοριστική στην νίκη, καθώς στην τελευταία περίοδο πέτυχε σημαντικά καλάθια και ένα φοβερό κάρφωμα που έκανε τον κόσμο να τον αποθέωσει. «Οι φίλαθλοι μας γέμισαν το γήπεδο και η βοήθεια τους ήταν φοβερή», ανέφερε σχετικά ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Ήταν, όμως, τόσο εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ που όπως και ο ίδιος ομολόγησε. «μας έδωσε μεγάλη ενέργεια. Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει ως τώρα στην Ευρωλίγκα και νομίζω ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Την χρειαζόμασταν και παίξαμε αρκετά καλά».
Όσο για τη δική του παρουσία; «Εγώ βρήκα ρυθμό στην επίθεση, όταν έπαιξα καλά στην άμυνα. Νομίζω, όμως, ότι όλοι κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι».


ALEX WEB RADIO/TV

Στα αποδυτήρια οι Αγγελόπουλοι

Στα αποδυτήρια οι Αγγελόπουλοι

04/01/2014
 
 Το καλό κλίμα και τα χαμόγελα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, επέστρεψαν για τα καλά, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Φενέρ. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μοίρασαν συγχαρητήρια στους παίκτες.

Στα αποδυτήρια οι Αγγελόπουλοι

Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, βρέθηκαν μετά το φινάλε της αναμέτρησης και την σπουδαία νίκη επί της Φενέρ, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι «ισχυροί» άνδρες των «ερυθρόλευκων», απόλυτα ικανοποιημένοι, από όσα είδαν στο παρκέ του ΣΕΦ, από τους παίκτες, μοίρασαν συγχαρητήρια για την εμφάνιση, αλλά και ευχές για το νέο έτος.


ALEX WEB RADIO/TV

Euroleague Top 16-MVP ο Σπανούλης με… διαφορά

Euroleague Top 16-MVP ο Σπανούλης με… διαφορά

04/01/2014
 
 Πρώτος με… διαφορά! Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο καλύτερος παίκτης στην πρεμιέρα του Top 16 της Euroleague, κερδίζοντας τον τίτλο του MVP.

Χωρίς αντίπαλο ο Σπανούλης!

Ένας σούπερ Σπανούλης οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσέ με 95-82 στην πρεμιέρα του Top 16 της Euroleague, στο ΣΕΦ, κερδίζοντας παράλληλα τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 1ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης αφού συγκέντρωσε 39 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» σε 34:01 λεπτά που αγωνίστηκε πέτυχε 28 πόντους (5/7 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 6/7 βολές), μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 9 ασίστ, κέρδισε 9 φάουλ, ενώ υπέπεσε σε 2 λάθη.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που ο Λαρισαίος γκαρντ κερδίζει το τίτλο του MVP αφού είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος και στην 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.


ALEX WEB RADIO/TV

Με…φόρα στο 2014-Η αποστολη του Ολυμπιακου

Με…φόρα στο 2014-Η αποστολη του Ολυμπιακου

04/01/2014

 Με τον τρόπο που τελείωσε το 2013 θέλει να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του το 2014 ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιθυμεί να κάνει επίδειξη ισχύος στο σημερινό ματς με την Καλλονή.

Με… φόρα στο 2014!
Πολλά ήταν τα ρεκόρ που κατάφερε να σπάσει ο Ολυμπιακός μέσα στο 2013 και θέλει να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο 2014.

Οι Πειραιώτες μετρούν δεκαέξι νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας πετύχει πενήντα τρία γκολ και δεχθεί μόλις έξι τέρματα.

Απόψε οι παίκτες του Μίτσελ υποδέχονται την Καλλονή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) και θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταματούσαν, με το εντυπωσιακό 5-0 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα.

Δηλαδή, να συνεχίσουν να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς τους και να… φορτώνουν με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Μήτρογλου, Σιόβα, τους οποίους θα υπολογίζει κανονικά την επόμενη εβδομάδα, τον τιμωρημένο Πελέ (εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής) και τον Ολαϊτάν που επέστρεψε από άδεια. Επίσης, δεν έδειχνε απόλυτα έτοιμος ο Μιγκέλ Τόρες, ο Ιμπαγάσα και ο Γιαταμπαρέ που ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Μπαστιά.

Απουσίες υπάρχουν, καθώς ο Μίτσελ εκτός των Μήτρογλου, Σιόβα, που θα επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα, τον Πελέ, που εκτίει την ποινή που είχε από τον Εργοτέλη, δεν πήρε μαζί του -όπως αναμενόταν- και τον Ολαϊτάν, που επέστρεψε από την άδεια. Εκτός έμεινε και ο Τόρες, που δεν έδειχνε απόλυτα έτοιμος χθες, ο Ιμπαγάσα και ο Γιαταμπαρέ, που είναι να φύγει.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης με τον Σάμαρη. Στα πλάγια θα είναι ο Φουστέρ και ο Κάμπελ και ο Ντομίνγκες θα είναι πίσω από τον Σαβιόλα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Μασάντο, Εντινγκά, Παπάζογλου, Σέποβιτς και Βάις.

Προϊστορία


Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, αλλά όχι και στο Λεκανοπέδιο. Το ματς του πρώτου γύρου είχε διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ με τους «ερυθρόλευκους» να νικούν με 1-0.

Χωρίς Σιόβα με Καλλονή

Ποδαρικό στο νέο έτος με νίκη θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Καλλονή (4/1). Σιόβα και Ολαϊτάν δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Μίτσελ.

Χωρίς Σιόβα με Καλλονή
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Καλλονή ολοκληρώθηκε και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή αφήνοντας εκτός αυτής τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών αλλά και τους Σιόβα και Ολαϊτάν.

Πρόκειται για κάτι που αναμενόταν, όμως καθώς ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έχει κάποιες μικροενοχλήσεις και έτσι κρίθηκε προτιμότερο να ξεκουραστεί για να μπορέσει να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρασ Τρίπολης.

Ο Ολαϊτάν δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά έμεινε εκτός καθώς έχασε προπονήσεις λόγω του ταξιδιού που είχε κάνει στην πατρίδα του για ένα προσωπικό του ζήτημα.

Φυσικά, στις επιλογές του Μίτσελ δεν συμπεριλαμβάνεται και ο Μήτρογλου ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι επιλογές του τεχνικού των ερυθρολεύκων:


Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βάις.

Στη σημερινή προπόνηση το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έριξε μεγάλο βάρος στο κομμάτι της τακτικής. Οι ποδοσφαιριστές στη συνέχεια έπαιξαν διπλό δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την πίεση στον αντίπαλο.

ALEX WEB RADIO/TV

Top 10 γεμάτο… Ελλάδα (video)

Top 10 γεμάτο… Ελλάδα (video)

04/01/2014
 Δύο φάσεις από τον αγώνα του Ολυμπιακού, ισάριθμους από εκείνον του Παναθηναϊκού, αλλά και ολίγον… Παπανικολάου έχει το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Ελληνο-κρατείται το Top 10 της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκας.

Από δύο φάσεις έχουν οι «αιώνιοι», καθώς στο «9» υπάρχει η φοβερή τάπα του Μπράιαντ Ντάνστον στον Λούκα Ζόριτς και στο «3» το απίθανο κάρφωμα του Ματ Λοτζέσκι στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ενώ στο «8» υπάρχει το υπέροχο alley-hoop Δημήτρη Διαμαντίδη-Στεφάν Λάσμε και στο «4» ο τελευταίος κόβει Σι Τζέι Ουάλας και Γκάνι Λαουάλ διαδοχικά στην επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

Στο «2» ο Κώστας Παπανικολάου ίπταται και κόβει εκπληκτικά τον Ντογκούς Μπαλμπάι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αναντολού Εφές.

Στην κορυφή βρίσκεται το φόλοου κάρφωμα του Τάρενς Κίνσεϊ της Παρτιζάν απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.


ALEX WEB RADIO/TV

Απορούν με την ΚΕΔ στον Ολυμπιακό

Απορούν με την ΚΕΔ στον Ολυμπιακό

04/01/2014
 Την έντονη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση της ΚΕΔ για επανάληψη του ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ εκφράζουν στον Ολυμπιακό.

Απορούν με την ΚΕΔ στον Ολυμπιακό

Έντονα ενοχλημένοι από το γεγονός πως η ένσταση της ΑΕΚ έγινε δεκτή από την ΚΕΔ και το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών θα επαναληφθεί εμφανίζονται στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» απορούν από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΠΕ για επανάληψη του αγώνα (είχαν κερδίσει 3-1 σετ) καθώς όπως τονίζουν δεν γίνεται να επηρεάζουν την ομάδα οι αποφάσεις των διαιτητών.

Μάλιστα, τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.


ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Η φιλανθρωπική δράση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (video)

Η φιλανθρωπική δράση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (video)

Τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί η φιλανθρωπική του δράση με κεντρικό σλόγκαν "Μη σταματάς, να βοηθάς" παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/1) στα γραφεία του στην Πλατεία Αλεξάνδρας, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, κα Τσιλιγκίρη, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Μαραθώνιας Κολύμβησης, Σπύρος Γιαννιώτης, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του ΤΑΕ ΚΒΟΝ  ΝΤΟ και επικεφαλής του νεοσύστατου τμήματος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Μουρούτσος, ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ, Κώστας Χριστοφιδέλης, και η αρχηγός της ομάδας πόλο, Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Το "παρών" έδωσε και ο Διευθυντής  εταιρικής επικοινωνίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βασίλης Τοκάκης.



Η κα Τσιλιγκίρη παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π και απεύθυνε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια.

Ο σύλλογος του Πειραιά ανοίγει την ιστορική του Λέσχη το Σάββατο 11 Ιανουαρίου (09:00-17:00) στη Μαρίνα της Ζέας με στόχο να συγκεντρωθούν εκεί τα αγαθά που θα δοθούν εν συνεχεία στο "Παιδικό Σπίτι του Πειραιά" και στο "ΠΙΚΠΑ Βούλας".

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Χριστίνα Τσιλιγκίρη: "Πρώτος σε όλα ο Ολυμπιακός"

Η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, παρουσίασε το πλάνο των δράσεων και προανήγγειλε το άνοιγμα της Λέσχης στις 11 Ιανουαρίου με σκοπό να γίνει η συλλογή των αγαθών. "Σας καλωσορίζουμε στη συνέντευξη Τύπου και ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Τα τελευταία χρόνια η κοινωνία μας δέχεται ισχυρά πλήγματα λόγω των οικονομικών προβλημάτων και ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποι μας χρειάζονται τη βοήθεια μας. Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, διαθέτει παιδιά στις Ακαδημίες του και εξωαγωνιστικός του στόχος είναι να τα γαλουχήσει  με σωστά πρότυπα και ιδανικά.  Είναι επιτακτική ανάγκη ο Ολυμπιακός να αφυπνίσει τον κόσμο και μέσα από τις πράξεις του να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη. Το σύνθημα «Μη σταματάς, να βοηθάς», δεν είναι τυχαίο. Δηλώνει την διάρκεια και το πάθος που θέλουμε να έχει η δράση μας. Ο κόσμος μας είναι η μεγάλη μας δύναμη. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώσαμε πως 50.000 φίλοι του Ολυμπιακού είναι ενεργά δίπλα μας. Οφείλουμε ν’ ανταποδώσουμε στην κοινωνία την αγάπη και την στήριξη που μας έχει δείξει μ’ αυτή την δράση μας. Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε σύμμαχο την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου μαζί με την Unicef «αγκάλιασαν» την κίνηση μας. Η φιλανθρωπική δράση έχει δυο άξονες. Θα βοηθήσουμε με υλικά αγαθά το «Παιδικό Σπίτι του Πειραιά» έχοντας αρωγό την Unicef και το «ΠΙΚΠΑ Βούλας». Όσοι θέλετε να συνδράμετε στην προσπάθεια μας να επισκεφτείτε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου (09:00-17:00) την Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας για να παραδώσετε αγαθά από τις παρακάτω κατηγορίες: α) Είδη οικιακής χρήσης, β) Τρόφιμα μακράς διάρκειας, γ) Ρουχισμός, δ) Σχολικά είδη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό όλοι να βοηθήσετε σ’ αυτή την προσπάθεια για να δείξουμε πως ο σύλλογος μας είναι πρώτος σ’ όλα", τόνισε η κα Τσιλιγκίρη.

Σπύρος Γιαννιώτης: "Η άλλη έκφραση του αθλητισμού"

Ο κορυφαίος αθλητής της χώρας για το 2013, Σπύρος Γιαννιώτης, σημείωσε: "Να ευχηθώ και εγώ καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Βρισκόμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για να στηρίξει τα παιδιά. Η εποχή είναι δύσκολη αλλά νομίζω πως ο Έλληνας στις δυσκολίες δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Πρέπει να σταθούμε δίπλα στα παιδιά. Πιστεύω πως τέτοιες δράσεις θα συνεχιστούν. Είναι πολύ όμορφο αφού μέσα από τον αθλητισμό μπορεί να εκφραστούμε και μ' αυτόν τον τρόπο. Σας περιμένουμε στις 11 Ιανουαρίου στην Ιστορική μας Λέσχη".

Μιχάλης Μουρούτσος: "Σαν Ολυμπιακοί έχουμε μάθει να βοηθάμε"

Ο επικεφαλής του νεοσύστατου τμήματος ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ, Μιχάλης Μουρούτσος, τόνισε: "Θα ήθελα να κάνω μια ευχή για το 2014,  όλα τα παιδιά του κόσμου να βρουν μια ζεστή αγκαλιά όχι μόνο τις άγιες αυτές ημέρες αλλά και στις 365 ημέρες του χρόνου. Ως Χρυσός Ολυμπιονίκης ενός αθλήματος, που ένα από τα χαρακτηριστικά που έχει είναι ο σεβασμός, υποκλίνομαι σ’ αυτή την ιδέα του Ολυμπιακό και στηρίζω μ’ όλες τις δυνάμεις μου αυτή την προσπάθεια. Ως γονιός προσπαθώ να παρέχω τα πάντα στο παιδί μου και νομίζω ότι όλοι μας με πράξεις καλούμαστε να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά του κόσμου. Είμαι χαρούμενος  που είμαι μέλος αυτής της ομάδας που θα προσπαθήσει γι’ αυτό τον σκοπό και εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες δράσεις. Σαν Ολυμπιακοί δεν ξέρουμε μόνο να κερδίζουμε αλλά να βοηθάμε και να προσφέρουμε".

Κώστας Χριστοφιδέλης: "Για τα παιδιά που έχουν ανάγκη"

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης, που έχει κατακτήσει τα πάντα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και συνεχίζει να "γράφει" ιστορία, τόνισε: "Καλή χρονιά σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω και εγώ σε μια τόσο σπουδαία δράση του Ολυμπιακού και είμαι πραγματικά περήφανος που αγωνίζομαι με την φανέλα αυτού του συλλόγου. Δεσμεύομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να σταθούμε με κάθε τρόπο δίπλα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Είναι κάτι που μας ευχαριστεί και μας δίνει δύναμη.  Πρέπει να καταλάβουμε πως τα παιδιά είναι το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας. Είμαι πατέρας δυο παιδιών και έχω δυο επιπλέον λόγους να «αγκαλιάσω» αυτή την προσπάθεια. Σας καλούμε όλους να στηρίξετε αυτή τη δράση και να έρθετε στη Ιστορική μας Λέσχη για να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Αυτά τα παιδιά το έχουν πραγματικά ανάγκη".

Φιλιώ Μανωλιουδάκη: "Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα"

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Υδατοσφαίρισης, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, είπε: "Εύχομαι υγεία σε όλους. Καλή χρονιά με αγάπη. Πάνω απ’ όλα ως γυναίκα και μετά ως αθλήτρια είμαι συγκινημένη που συμμετέχω σε μια τόσο σημαντική δράση . Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να βλέπεις τα μάτια των παιδιών που παίρνουν ένα δώρο να λάμπουν από ευτυχία. Νοιώθω υπερήφανη που είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Όλοι μας πρέπει να την στηρίξουμε και να γεμίσουμε με δώρα την Λέσχη στις 11 Ιανουαρίου".

Κάλεσμα στον κόσμο

Σας περιμένουμε όλους στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας το Σάββατο 11 Ιανουαρίου από τις 09:00 έως τις 17:00 για να συνεισφέρετε όλοι στην μεγάλη προσπάθεια του Ερασιτέχνη.  Η λίστα με τα αγαθά που έχουν ζητηθεί:

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τρόφιμα (γάλα, γιαούρτια, φέτες ζαμπόν και γαλοπούλα, τυρί τοστ, φέτα, τυρί τριμμένο, ψωμί για τοστ, κρέας (κιμάς, κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό, μπριζόλες), πελτέ ντομάτας, κατεψυγμένα τρόφιμα (λαχανικά, ψάρια), αλεύρι, δημητριακά, μπισκότα, κρουασάν, χυμούς, κρέμες, ζελέ)

Άλλα είδη (Ρολά κουζίνας, Χαρτί υγείας, Χαρτοπετσέτες, Καθαριστικά, Απορρυπαντικά, Οδοντόβουρτσες, Σαμπουάν, Αφρόλουτρα)

Σχολικά - εκπαιδευτικά είδη (Τσάντες, Κασετίνες, Μολύβια, Στυλό, Γόμες, Ξύστρες, Μαρκαδόροι, Χάρακες, Ντοσιέ – διαφάνειες, Χαρτόνια, Ψαλίδια)

Βιβλία (συμπεριφοράς ,συναισθημάτων, εφηβείας ,επιστημονικής φαντασίας κ.α)

Επιτραπέζια παιχνίδια

Παζλ

Εκπαιδευτικά παιχνίδια

ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ

1) Γάντια μιας χρήσης Μ-L

2) Χυμοί λίτρου είτε ατομικοί (εκτός ψυγείου)

3) Εσώρουχα (σε μεγάλα μεγέθη)

4) Γάζες είτε απλές είτε αποστειρωμένες (σε όλα τα μεγέθη)

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση:


ALEX WEB RADIO/TV