ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ε.Α. Πατρών - Ολυμπιακός 3-2

Ε.Α. Πατρών - Ολυμπιακός 3-2

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2 σετ από την Ε.Α. Πατρών, για την 20η αγωνιστική της A1 βόλεϊ ανδρών. Στοίχισαν η κούραση και η απουσία του Νοβότνι, διάφορα σχήματα χρησιμοποίησε ο Καλμαζίδης ενόψει του Final - 8 της Σύρου.
Δεν τα κατάφερε στην Πάτρα ο Ολυμπιακός και ηττήθηκε (3/3) από την ΕΑΠ στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ, σε μια αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ.
Οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Νοβότνι και σε συνδυασμό με την κούραση από τα τελευταία παιχνίδια δεν μπόρεσαν να αντέξουν στην πίεση των γηπεδούχων στο τελευταίο σετ. Το ένστικτο της επιβίωσης των γηπεδούχων ήταν πολύ ισχυρότερο κίνητρο από αυτό του Ολυμπιακού, που μπορεί να ελπίζει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο, μόνο αν τελικά τιμωρηθεί (όπως πρέπει) ο Ηρακλής.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, ενώ δοκίμασε διάφορα σχήματα ενόψει του Final - 8 του Κυπέλλου στην Σύρο, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Με δύο αγωνιστικές να μένουν, η ΕΑ Πατρών διατήρησε το +7 από τον Παναθηναϊκό και εφόσον το καταφέρει ως το τέλος του πρωταθλήματος, τότε δεν θα υπάρξουν πλέι - άουτ και οι πράσινοι θα γνωρίσουν απευθείας τον ντροπιαστικό υποβιβασμό τους στην Α2!

Τα σετ: 21-25, 25-23, 25-23, 25-27, 15-12.

ΕΑ Πατρών (Χριστόπουλος): Γιούρισιτς 23 (2 άσοι, 33% υπ., 15/27 επ., 6 μπλοκ), Γ. Παπαδόπουλος 9 (1 άσος, 7/12 επ., 1 μπλοκ), Ασπιώτης 18 (14/33 επ., 4 μπλοκ), Μίλεβ 16 (2 άσοι, 47% υπ., 12/17 επ., 2 μπλοκ), Βούγιοβιτς 9 (1 άσος, 3/3 επ., 5 μπλοκ), Π. Παπαδόπουλος 11 (1 άσος, 72% υπ., 6/15 επ., 4 μπλοκ), Καραγιάννης (λ - 48% υπ.) / Πατρινός, Μακρυγιάννης.

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Χιμένες 30 (1 άσος, 28/42 επ., 1 μπλοκ), Κανέλλος 6 (1 άσος, 5/8 επ.), Πετρέας 10 (1 άσος, 6/7 επ., 3 μπλοκ), Φιλίποβ, Κοκκινάκης 12 (1 άσος, 63% υπ., 10/24 επ., 1 μπλοκ), Φιγκερόα 11 (1 άσος, 31% υπ., 10/21 επ.), Κουζούνης (λ - 53% υπ.) / Σωτηρίου 1 (45% υπ., 1/3 επ.), Λιβαθηνός (0/1 επ.), Ανδρεάδης 7 (6/7 επ., 1 μπλοκ).

Βαθμολογία (σε 18 αγώνες)

1. Ηρακλής 44 (48-14)

2. Ολυμπιακός 40 (47-20)

3. Φοίνικας Σύρου 39 (44-20)

4. Παμβοχαϊκός 33 (40-30)

5. ΑΟ Κηφισιάς 25 (33-38)

6. Λαμία 25 (32-37)

7. Άρης 24 (33-41)

8. ΠΑΟΚ 23 (31-38)

9. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 19 (27-42)

10. ΕΑ Πατρών 16 (25-47)

11. Παναθηναϊκός 9 (16-49)

* Η ΕΑ Πατρών και ο ΑΟ Κηφισιάς έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.

** Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

www.redplanet.gr/

Ολυμπιακός - Τρίτων Αμαρουσίου 15-6

Ολυμπιακός - Τρίτων Αμαρουσίου 15-6

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Τρίτωνα Αμαρουσίου στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" (3/3), επικρατώντας με σκορ 15-6 και πέτυχε την 11η νίκη του σε 13 ματς της Α1. Η Αντωνάκου πέτυχε 4 γκολ, ενώ από 3 είχαν οι Χιλ και Μαυρέλου.
Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Ολυμπιακός κέρδισε το Σάββατο (3/3) τον Τρίτωνα Αμαρουσίου με σκορ 15-6 στο "Πέτρος Καπαγέρωφ", μια νίκη που ήταν η 11η σε 13 παιχνίδια για την Α1.
Οι ερυθρόλευκες ήταν εξαιρετικές σε απόδοση στο πρώτο και στο τρίτο οκτάλεπτο, φτάνοντας με σχετική άνεση στο τελικό αποτέλεσμα.

Η Σταυρούλα Αντωνάκου ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα με 4 τέρματα, ενώ ακολούθησαν η Μπλάνκα Χιλ και Βάσω Μαυρέλου με 3.

Το ενδιαφέρον της ομάδας του Χάρη Παυλίδη στρέφεται πλέον στον επαναληπτικό της Πέμπτης (8/3) με την Ούγκρα Χάντι Μανσίσκ στη Ρωσία, στον δεύτερο ημιτελικό του LEN Trophy.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Τρίτωνα και μεταξύ άλλων εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση του επαναληπτικού με την Μανσίσκ:

"Κατά διαστήματα παίξαμε όμορφο πόλο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο καθώς είχαμε πάρει μία σημαντική διαφορά στο σκορ. Παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωνόμαστε και σήμερα είχαμε ταχύτητα και γρήγορη ανάπτυξη. Έχουμε ακόμη τρεις προπονήσεις μέχρι να αναχωρήσουμε για τη Ρωσία για τον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Χάντι στον οποίο πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα απ’ ότι εδώ".

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 5-0, 3-3.

Ολυμπιακός: Αντωνάκου 4, Χιλ 3, Μαυρέλου 3, Ε. Πλευρίτου 2, Ψούνη 1, Κώτσια 1, Β. Πλευρίτου 1.

Τρίτων Αμαρουσίου: Σ. Χαραλαμπίδου 3, Αλεξάκη 2, Μπενέκου 1.

www.redplanet.gr/

Ολυμπιακός - Εθνικός 12-2

Ολυμπιακός - Εθνικός 12-2

Ποιο ντέρμπι; Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Εθνικό με 12-2 και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Α1 πόλο ανδρών.
Στο ντέρμπι της Δευτέρας (5/3, 19:00) με τη Χίο, που θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά, είναι στραμμένη η προσοχή της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Εθνικό με σκορ 12-2 για την 18η αγωνιστική της Α1.
Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο, να χρησιμοποιήσει για αρκετή ώρα και τους νεαρούς Γαλανόπουλο, Δερβίση, Πρέκα, Καλογεράκο και Αργυρόπουλο, οι οποίοι είχαν πολύ καλή απόδοση.

"Με όλο το σεβασμό στον Εθνικό η αναμέτρηση ήταν μία πολύ καλή προπόνηση και είναι σημαντικό για την ομάδα που έπαιξαν στη ίδια επτάδα και οι πέντε μικροί", τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Χριστόδουλος Κολόμβος. Ο διεθνής φουνταριστός του Θρύλου συμπλήρωσε: "Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Χίο. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη, όπως άλλωστε σε όλους τους αγώνες, καθώς θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Όσο δύσκολο και αν είναι το παιχνίδι, θα κριθεί αποκλειστικά από τη δική μας απόδοση. Με δεδομένη τη στήριξη που θα έχουμε από τους φιλάθλους μας,  αν είμαστε σοβαροί και βγάλουμε στην πισίνα αυτά που έχουμε δουλέψει θα έχουμε το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 3-1, 2-1, 2-0.

Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι Δερβίσης (3), Κολόμβος (2), Φουντούλης (2), Μουρίκης (2), Μπλάνης (1), Πρέκας (1) και Αργυρόπουλος (1).

Τα δύο γκολ του Εθνικού σημείωσαν οι Πετρόχειλος και Αγγελίδης.

www.redplanet.gr/

Μπήκε τελευταίος στο πούλμαν, σωστός αρχηγός! (video)

Μπήκε τελευταίος στο πούλμαν, σωστός αρχηγός! (video) 

3/3/2012

607370Μπήκε τελευταίος στο πούλμαν, σαν πραγματικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής αποστολής. Δε χάλασε χατήρι σε κανέναν από τον κόσμο που του ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του και με την ευγένεια του εκπέμπει, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, το κύρος και τη σοβαρότητα της Ολυμπιακής οικογένειας.
Ο λόγος για τον Σάββα Θεοδωρίδη που έλεγξε τα πάντα πριν αναχωρήσει η αποστολή του Θρύλου απο το αεροδρόμειο του Ηρακλείου…
Δείτε:
www.olympiacos24.gr/

Έκδηλη η ικανοποίηση Βαλβέρδε

Έκδηλη η ικανοποίηση Βαλβέρδε 

3/32012 

Ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός ήταν ο πρώτος από την αποστολή του Ολυμπιακού που βγήκε στην αίθουσα αναμονής, και αντίκρισε με ικανοποίηση την υπέροχη ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι Ηρακλειώτες οπαδοί της ομάδας.
ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΗ ικανοποίηση φάνηκε ξεκάθαρα στο πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε όταν αντίκρισε το πλήθος των φίλων του Θρύλου, που είχαν μαζευτεί από νωρίς για να υποδεχτούν την αγαπημένη τους  ομάδα.
Ήταν άλλωστε ο πρώτος από την αποστολή που βγήκε στην αίθουσα αναμονής, και με χαμόγελο και ευγένεια χαιρέτησε όλον τον κόσμο που πήγε κοντά του να τον συγχαρεί , δείχνοντας μεγάλη ικανοποίηση που οι Κρήτες φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν τον ίδιο και τους παίκτες του να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

www.olympiacos24.gr/

Έγινε «στόχος» ο Σήφης Δασκαλάκης

Έγινε «στόχος» ο Σήφης Δασκαλάκης 

3/3/2012 

Με την επιστροφή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Ηράκλειο, ήταν λογικό να γίνει στόχος των περισσότερων πειραγμάτων από τους συμπαίκτες του ο πορτιέρο των Πειραιωτών.
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Ο Ηρακλειώτης τερματοφύλακας του Θρύλου ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστός με την επιστροφή του στη γενέτειρα του, και οι συμπαίκτες του βρήκαν ευκαιρία να τον αρχίσουν στα πειράγματα.
«Δείξε μας το δρόμο Σήφη, κάτσε πίσω από το τιμόνι», του φώναξαν χαριτολογώντας κάποιοι από τους Έλληνες συμπαίκτες του, και αυτός που ξέρει το Ηράκλειο σαν την παλάμη του τους απάντησε στο ίδιο ύφος: «Δέστε  μου τα μάτια και σας πάω όπου θέλετε»!
Αυτό δείχνει το καλό κλίμα που επικρατεί στην οικογένεια του Ολυμπιακού, απόλυτα δικαιολογημένα άλλωστε αφού όλα πάνε ρολόι στους πρωταθλητές.

www.olympiacos24.gr/

Δείτε με ποιον τρόπο φυγαδεύτηκε ο Μιραλάς!

Δείτε με ποιον τρόπο φυγαδεύτηκε ο Μιραλάς!

3/3/2012 

ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΡΗΤΗΑπίστευτες ήταν οι στιγμές που επικράτησαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο από τον κόσμο του Θρύλου, κατά την υποδοχή του Ολυμπιακού, για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ!
Μπήκαμε στον κόσμο και αποτυπώσαμε τον τρόπο με τον οποίο έφυγε ο Μιραλάς, αφού ο κόσμος δεν έλεγε να σταματήσει να τον αποθεώνει!
Δείτε το χαρακτηριστικό video!
www.olympiacos24.gr/

Η μέρα που ίσως αλλάξει το ποδόσφαιρο!

Η μέρα που ίσως αλλάξει το ποδόσφαιρο! 

3/3/2012

Η μέρα που ίσως αλλάξει το ποδόσφαιρο!
Η 2α Ιουλίου ίσως αποδειχθεί η μέρα που η τεχνολογία οριστικά, αμετάκλητα και δίχως αμφισβήτηση θα μπορεί να αποφανθεί για το αν η μπάλα σε κάποιο σουτ έχει περάσει ή όχι τη γραμμή. Η IFAB (επιτροπή που αποφασίζει για αλλαγές κανονισμών) άναψε το «πράσινο φως» σε δύο εταιρείες προκειμένου να παρουσιάσουν τα συστήματά τους που στόχο έχουν να αποτρέψουν άδικες διαιτητικές αποφάσεις όπως η πρόσφατη στο ματς Μίλαν-Γιουβέντους ή εκείνη στο Αγγλία-Γερμανία όπου το γκολ μπήκε, αλλά δεν μέτρησε ποτέ.

Οκτώ εταιρείες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον ώστε να αναπτύξουν ανάλογη τεχνολογία γραμμής και τελικά Hawk-Eye και GoalRef έλαβαν την έγκριση της IFAB, προκειμένου έως τον προσεχή Ιούνιο να παρουσιάσουν αποτελέσματα έρευνας που θα εξετάζει το βαθμό αξιοπιστίας τους. Η πρώτη εταιρεία εξετάζει την τοποθέτηση ειδικής κάμερας στην εστία, ενώ η δεύτερη ενός μηχανισμού στις μπάλες ώστε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές και κυρίως διαιτητές τη θέση της στο γήπεδο.

Στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής που είναι προγραμματισμένη για τις 2 Ιουλίου στο Κίεβο, θα ληφθεί και η τελική απόφαση για τη χρήση ή όχι της τεχνολογίας.

Εκτός από αυτό το ακανθώδες ζήτημα που διχάζει εδώ και χρόνια τον ποδοσφαιρικό κόσμο, καθώς υπάρχουν ακόμη εκείνοι που θεωρούν πως η… μπάλα είναι ένα παιχνίδι λαθών κι έτσι πρέπει να παραμείνει, η IFAB πήρε και άλλες αποφάσεις.
Στην ίδια συνεδρίαση στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας θα πραγματοποιηθεί και η τελική αξιολόγηση του πειράματος με τους επιπλέον βοηθούς (που βλέπουμε μεταξύ άλλων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις), ενώ η FIFA απέσυρε τελικά την πρόταση να επιτραπεί μια τέταρτη αλλαγή σε περιπτώσεις αγώνων που οδηγούνται στην παράταση, διατηρώντας το καθεστώς των τριών αλλαγών που ισχύει σήμερα.

Σε ό,τι αφορά την πρόταση για αλλαγές στην «Τριπλή Τιμωρία» παίκτη που αντικανονικά δεν θα επιτρέπει σε αντίπαλο που βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ να σκοράρει, αυτή αποφασίστηκε πως θα ξανασυζητηθεί. Σύμφωνα με αυτήν, ο ποδοσφαιριστής που υποπίπτει σε τέτοιο παράπτωμα αποβάλλεται, χάνει φυσικά και το επόμενο ματς, ενώ καταλογίζεται πέναλτι σε βάρος της ομάδας του. Πρόθεση της FIFA είναι η κόκκινη κάρτα να δίνεται μόνο σε περιπτώσεις που ο αμυνόμενος ανατρέπει τον επιτιθέμενο με προφανή πρόθεση να σταματήσει αυτόν και όχι την μπάλα ή εάν χρησιμοποιεί το χέρι του προκειμένου να αποσοβήσει βέβαιο γκολ. Στις υπόλοιπες, προτείνεται να δίνεται απλά κίτρινη.

Τέλος, η επιτροπή έκανε επί της αρχής δεκτό το αίτημα πολλών ισλαμικών ομοσπονδιών να επιτρέπεται στο γυναικείο ποδόσφαιρο η μαντήλα, όμως θα αποφανθεί οριστικά στις 2 Ιουλίου αφού εξετάσει το θέμα από πλευράς υγιεινής και ασφάλειας.

www.sport-fm.gr/

Επεισόδιο με Δώνη στην συνέντευξη Τυπου


Επεισόδιο με Δώνη στην συνέντευξη Τυπου 

3/3/2012

Επεισόδιο με Δώνη στην συνέντευξη Τύπου Αction Images
Εκτός από το παιχνίδι επεισοδιακή ήταν και η συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο. Ο Γιώργος Δώνης δέχτηκε φραστική επίθεση από άνθρωπο που δεν είχε θέση στην αίθουσα και εκείνος απάντησε σε έντονο ύφος. Μάλιστα με την παρέμβαση ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας, ικανοποιημένος όμως από την μεγάλη νίκη.

«Ο Ατρόμητος μεγαλώνει συνεχώς και το λέω αυτό γιατί σε μια εμφάνιση, η οποία ήταν η χειρότερη φετινή μας, καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη από μια δύσκολη έδρα. Παίξαμε πάρα πολύ άσχημα, είμαι απογοητευμένος από την εικόνα μας, όμως παρόλα αυτά πήραμε μια μεγάλη και σπουδαία νίκη».

Νωρίτερα είχε πει: «Εμείς γινόμαστε συνεχώς καλή ομάδα και ακόμα καλύτερη. Όμως έχω να πω πως όσα χρόνια είμαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο το γήπεδο αυτό είναι το πιο χυδαίο που υπάρχει. Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο να ακούγονται τέτοιες βρισιές τόσο χυδαίες. Είναι ντροπή για τον σύλλογο του Πανιωνίου, όμως είναι το πιο χυδαίο γήπεδο της Σούπερ Λίγκας», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός εμφανώς εκνευρισμένος.

www.sport-fm.gr/

Επεισόδια και συγκρούσεις οπαδών - ΜΑΤ στη Νέα Σμύρνη!

Επεισόδια και συγκρούσεις οπαδών - ΜΑΤ στη Νέα Σμύρνη!

3/3/2012
 
Επεισόδια και συγκρούσεις οπαδών - ΜΑΤ στη Νέα Σμύρνη!Το... τρίτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη μετά τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο είχε όση ένταση υπήρχε και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επεισόδια οπαδών με ΜΑΤ και σκληρές δηλώσεις Δώνη που χαρακτήρισε “χυδαίο” το γήπεδο!
Επεισόδια σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη λίγο μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στα ΜΑΤ.
Τα... ευτράπελα δεν έλειψαν στη Νέα Σμύρνη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του αγώνα του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο, 150 οπαδοί των «κυανέρυθρων» επιτέθηκαν έξω από το γήπεδο στις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ λίγο νωρίτερα κάποιοι είχαν ξηλώσει μερικά καθίσματα εντός αυτού.
Μάλιστα, έριξαν αρκετά αντικείμενα και προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα, όμως μετά από λίγο τα πνεύματα ηρέμησαν. Αυτό συνέβη την ίδια ώρα που από το γήπεδο εξέρχονταν και οι υπόλοιποι φίλαθλοι του Ιστορικού, οι οποίοι είχαν πάει για να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους.

 www.soccerplus.gr/

Πατέρας: Καθοδηγούμενα, υποβολιμαία και ύποπτα δημοσιεύματα

 

Πατέρας: Καθοδηγούμενα, υποβολιμαία και ύποπτα δημοσιεύματα

3/3/2012


Επιστολή με την οποία απαντάει στο "Εθνος" για δύο δημοσιεύματα το περασμένο Σαββατοκύριακο που έπληταν την τιμή και την υπόληψή του απέστειλε ο Νικόλας Πατέρας. Τι απάντησε η εφημερίδα.
Αναλυτικά η επιστολή του Νικόλα Πατέρα, όπως δημοσιεύετε στο "Εθνος της Κυριακής", η οποία απευθύνεται στον διευθυντή της εφημερίδας κ. Θανάση Τσεκούρα:

"Στο φύλλο του «Έθνους του Σαββάτου» στις 25/2/2012 και του «Έθνους της Κυριακής» της 26/2/2012 δημοσιεύτηκαν δύο άρθρα του συντάκτη σας κ. Στέλιου Σαρέσκου, το περιεχόμενο των οποίων είναι άκρως προσβλητικό και συκοφαντικό, δεν έχει καμία σχέση με πραγματικά γεγονότα σε ότι με αφορά, με αποτέλεσμα την βάναυση πλήξη της τιμής και της υπόληψης μου.

Οι τίτλοι των άρθρων «ο ΠΑΟ πληρώνει εγκλήματα Πατέρα» και «Έχει... Πατέρα η επώδυνη πορεία του ΠΑΟ προς το νέο μνημόνιο» είναι εξίσου προσβλητικοί για το άτομο μου και προδιαθέτουν αρνητικά τον αναγνώστη σε ότι με αφορά.
Ο εν λόγω δημοσιογράφος δεν είναι η πρώτη φορά που εντελώς αντιδεοντολογικά και κατά παράβαση των συναλλακτικών υποχρεώσεων του Τύπου προβαίνει σε δημοσιεύματα προσβλητικά της προσωπικότητας μου και προέχοντος συκοφαντικά.
Τον Ιούνιο του 2008 ανέλαβα πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ και συμμετείχα στη τότε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με το ποσό των 10εκ. Ευρώ. Αποκαθιστώντας την αλήθεια, αναγκάζομαι να υπενθυμίσω ότι καμία συμμετοχή δεν είχα στον σχεδιασμό της ομάδας του Παναθηναϊκού του καλοκαιριού του 2010 και του 2011. Όλες δε οι οικονομικές χρήσεις και οι προϋπολογισμοί επί προεδρίας μου είχαν εγκριθεί ομοφώνως από το Δ.Σ. Κατά την διάρκεια, μάλιστα, της προεδρίας μου, η οποία έχει χαρακτηριστεί ευρέως και αντικειμενικά ως άκρως επιτυχημένη και πρωτίστως ενωτική ο Παναθηναϊκός κατάφερε εκτός των άλλων την χρονιά 2010 μετά από πολλά χρόνια να κατακτήσει τόσο το κύπελλο όσο και το πρωτάθλημα Ελλάδος.
Η ομάδα επί προεδρίας μας προκρίθηκε δύο φορές στους 16 της Ευρώπης, είχε ένα εξαιρετικής αξίας ρόστερ και παράλληλα είχε εξοφλημένα όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της, δεν είχε χρέη προς το ελληνικό δημόσιο και διέθετε 18εκ, ευρώ μετρητά στο ταμείο της στις 20 Δεκεμβρίου του 2010, δηλαδή την ημέρα της παραιτήσεως μου.
Σημειωτέον ότι δέχθηκα συγχαρητήρια από την οικογένεια Βαρδινογιάννη αλλά και από τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο για την οικονομική διαχείριση μου και την εν γένει συνεισφορά μου στην ομάδα.
Συνεπώς, οποιαδήποτε μομφή για το πρόσωπο μου, σχετικά με δήθεν κακοδιαχείριση και άσκοπη κατασπατάληση χρημάτων, είναι καθοδηγούμενη, ετεροκατευθυνόμενη, υποβολιμαία και άκρως ύποπτη την δεδομένη χρονική στιγμή που διατυπώνεται, ήτοι μετά την πάροδο μεγάλου διαστήματος από την αποχώρηση μου τόσο ως προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ως μέλος του Δ.Σ της.
Σημειώνετε δε, τονίζεται και υπογραμμίζεται ότι τα όσα συκοφαντικά διέδωσε σε βάρος μου ο ανωτέρω συντάκτη σας είχαν ως αποτέλεσμα την αναδημοσίευση τους από «περιθωριακό» εκβιαστικού τύπου και ήθους blog, πράγμα το οποίο επιτείνει την ηθική βλάβη, την οποία υπέστην.
Ως πεπεισμένος δε ότι εσείς προσωπικά δεν γνωρίζατε την ύπαρξη των εν λόγω άρθρων, προ της δημοσιεύσεως του, και αφού λάβατε γνώση της παρούσας και διερευνήσατε την βασιμότητα των λεγομένων μου, παρακαλώ πολύ όπως πράξετε παν ότι απαραίτητο για την αποκατάσταση των πραγματικών γεγονότων προς άρση και μη επανάληψη εις στο μέλλον της προσβολής της προσωπικότητας μου.
Με εκτίμηση
Νικόλας Δ. Πατέρας".
Η απάντηση της εφημερίδας έχει ως εξής:

"Το "Έθνος" και το "Έθνος της Κυριακής" είναι δύο εφημερίδες, οι οποίες αποδεδειγμένα κατά τα έτη κυκλοφορίας τους σέβονται, τηρούν και υπηρετούν τη δεοντολογία. Για αυτό τον λόγο δημοσιεύουν σήμερα αυτούσια την επιστολή που μας απέστειλε ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Νικόλας Πατέρας. Στην επιστολή του αυτή ο κ. Πατέρας εκθέτει τις καθόλα σεβαστές απόψεις του.
Όμως, το «Έθνος» και το «Έθνος της Κυριακής» επουδενί στη μακρόχρονη ιστορία τους έχουν εμπλακεί ή έχουν συμμετάσχει ή έχουν παρασυρθεί καθ' οιονδήποτε τρόπο σε παιχνίδια «καθοδηγούμενα», «ετεροκατευθυνόμενα», «υποβολιμαία» και άκρως ύποπτα".
www.sport.gr/

Μάντζιος και Ταυλαρίδης στην αποστολή του ΟΦΗ

Μάντζιος και Ταυλαρίδης στην αποστολή του ΟΦΗ

Κανονικά στην αποστολή του ΟΦΗ βρέθηκαν οι Βαγγέλης Μάντζιος και Στάθης Ταυλαρίδης για την Κυριακάτικη (4/3) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γεντί Κουλέ". Ο πρώτος δεν αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ το θέμα που δημιουργήθηκε με τον δεύτερο θεωρείται λήξαν.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Κυριακής (4/3) με τον Ολυμπιακό, με την προπόνηση του Σαββάτου (3/3), όπου ο Νίκος Αναστόπουλος υπέβαλε τους παίκτες του σε ασκήσεις τακτικής με μπάλα και σε κάποια σπριντ.
Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή και τους Μάντζιο - Ταυλαρίδη. Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Αναστόπουλος: Βεζυρίδης, Σασχανίδης, Μποντόρ, Βάντο, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Μονιάκης, Μπούρμπος, Παπουλής, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Ουκάρ.

Ωστόσο ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν θα αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα, αφού δεν βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση ετοιμότητας, ενώ το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Στάθη Ταυλαρίδη (ζήτησε να φύγει λόγω οφειλών), θεωρείται λήξαν και ο παίκτης θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr/

Χωρίς Λο στη Δράμα

Χωρίς Λο στη Δράμα

Ο Έισι Λο δεν ακολούθησε την αποστολή στην Δράμα λόγω μιας κάκωσης που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό γόνατο. Ο Αμερικανός χτύπησε λίγο πριν το τέλος του αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ κι έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι Γκετσεβίτσιους, Βασιλόπουλος και Γλυνιαδάκης.
Στην ελληνική πραγματικότητα καλείται να προσγειωθεί ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση του στα προημιτελικά της Euroleague.
Οι ερυθρόλευκοι παίζουν την Κυριακή (4/3, 17:00) με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα και η νίκη που θα τους διατηρήσει μόνους πρώτους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1, είναι το μοναδικό ζητούμενο. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης, στην οποία θα στερηθούν την βοήθεια ενός εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στο ματς της Πέμπτης (1/3) με τη Γαλατά.

Ο λόγος για τον Έισι Λο. Ο Αμερικανός χτύπησε λίγο πριν το τέλος του αγώνα με την τουρκική ομάδα κι έμεινε εκτός αποστολής, καθώς ταλαιπωρείται από μια κάκωση στο αριστερό γόνατο. Στον Πειραιά έμειναν και οι Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

www.redplanet.gr/

Χωρίς Φετφατζίδη και Κάρολ

Χωρίς Φετφατζίδη και Κάρολ

Με την προπόνηση του Σαββάτου (3/3) στο Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για την Κυριακάτικη (4/3, 17:15) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Εκτός αποστολής οι Φέισα, Μόνχε, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Κάρολ και ο τιμωρημένος Τζεμπούρ.
Την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς της Κυριακής (4/3, 17:15) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, πραγματοποίησαν την Παρασκευή (3/3) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.
Η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με μοναδικό απόντα τον Ρόι Κάρολ, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί για τον τραυματισμό του στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έμειναν οι Φέισα, Μόνχε, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Κάρολ και ο τιμωρημένος Τζεμπούρ. Αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Δασκαλάκης, Μέγκιερι, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέβας, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ - Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ντιόγκο.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (4/3, 17:15) αγώνα με τον Ο.Φ.Η., ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της κρητικής ομάδας στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Στην προπόνηση που έγινε στις 15:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, δεν έλαβε μέρος ο Κάρολ, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Δασκαλάκης, Μέγκιερι, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέβας, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ - Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές Φέισα, Μόνχε, Τζεμπούρ, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Κάρολ, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Αποθεωτική υποδοχή στο Ηράκλειο

Αποθεωτική υποδοχή στο Ηράκλειο

Οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της ομάδας, κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο. Τραγούδια, συνθήματα και παρότρυνση στους παίκτες του Θρύλου για νίκη επί του ΟΦΗ από το συγκεντρωμένο πλήθος.
Για μια ακόμη χρονιά οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Κρήτη ετοίμασαν μια φοβερή υποδοχή στην αποστολή της ομάδας, που κατέφθασε στο νησί για την Κυριακάτικη (4/3, 17:15) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ".
Οι φίλοι των ερυθρολεύκων κατέκλυσαν το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και σήκωσαν τον κόσμο στο "πόδι" με τα τραγούδια και τα συνθήματα τους. Μια μηχανοκίνητη πομπή από 60 περίπου μοτοσυκλέτες είχε φτάσει αρκετή ώρα πριν στο "Νίκος Καζαντζάκης", όπου συνολικά βρέθηκαν πάνω από 200 οπαδοί του Ολυμπιακού.

Ο ενθουσιασμός έγινε ακόμη μεγαλύτερος μόλις η αποστολή των Πειραιωτών έφτασε στον προορισμό της και οι παίκτες της ομάδας άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους ένας - ένας. Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, αρκετοί φωτογράφιζαν τα ινδάλματα τους και όλοι μαζί παρότρυναν τους ερυθρόλευκους για νίκη κόντρα στον ΟΦΗ.








  www.redplanet.gr/

«Θέλω ότι τίτλο υπάρχει» (video)

«Θέλω ότι τίτλο υπάρχει» (video) 

3/3/2012  

Πολύς ο κόσμος σήμερα στην μπουτίκ του Θρύλου για χάρη του Ράφικ Τζεμπούρ
ΤΖΕΜΠΟΥΡ RED STOREΟ Ράφικ Τζεμπούρ στις δηλώσεις του από το Red Store δεν έκρυψε τη μεγάλη δίψα του για τίτλους, όλους του τίτλους…


 www.olympiacos24.gr/

Δεν μασάει ο Μανιάτης!

Δεν μασάει ο Μανιάτης! 

3/3/2012

ΜΑΝΙΑΤΗΣΈνα απο τα πλέον πολύτιμα εργαλεία του Θρύλου είναι ο Γιάννης Μανιάτης. Ο διεθνής μέσος έχει καθιερωθεί στον χώρο του κέντρου κι ενώ στον Πανιώνιο έγινε γνωστός σαν δεξιός μπακ.
Απο την στιγμή που ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον χρησιμοποίησε σαν αμυντικό μέσο ο Μανιάτης έδειξε και τα κρυφά του χαρίσματα, αφού και εκεί έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.
Μάλιστα ο έχει χρησιμοποιηθεί βασικός στα 19 απο τα τελευταία 21 ματς και είναι μαζί με τον Ιβάν Μαρκάνο οι δυο παίκτες που δεν έχουν χάσει ματς εδώ και τρεις μήνες. Τα δυο ματ που έλειψε ο Μανιάτης, ήταν αυτά με Πιερικό και Θρασύβουλο για το κύπελλο.
Αν βάλει κανείς και το πρόσφατο φιλικό της Εθνικής, όπου ο 25χρονος άσος αγωνίστηκε και εκεί μπορεί να κάνει 20 τα σερί παιχνίδια του ακούραστου Γιάννη Μανιάτη.

www.olympiacos24.gr/

Έτοιμο το γήπεδο της Μέταλιστ

Έτοιμο το γήπεδο της Μέταλιστ 

3/3/2012

Όλα έτοιμα τα έχουν στην Μέταλιστ αναφορικά με την πρώτη κόντρα με τον Θρύλο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του ουκρανικού συλλόγου «έτρεχαν» προκειμένω να βελτιώσουν τον χλοοτάπητα, ενόψει και της επανέναρξης του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως και για την μάχη με τον Ολυμπιακό.
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑΛΙΣΤ
Ο χλοοτάπητας στο «Μέταλιστ Στάντιουμ» είχε υποστεί αρκετή ζημιά απο την τελευταία αναμέτρηση με την Σάλτσμπουργκ, για το Γιουρόπα Λιγκ, κυρίως και απο την κακοκαιρία που επικρατούσε στο Χάρκοβο.
Τώρα ωστόσο είναι όλα έτοιμα, όπως φαίνεται και απο την φωτογραφία που δημοσίευσαν οι άνθρωποι του συλλόγου με την Μέταλιστ να υποδέχεται σήμερα στις 19:30 την Όμπολο για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

www.olympiacos24.gr/

"Ταλιράκι" στον ΟΦΗ

"Ταλιράκι" στον ΟΦΗ

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψαν τον εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, οι Κ20 του Ολυμπιακού, οι οποίοι κέρασε με 5 γκολ τους γηπεδούχους για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων.
Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, κατάφεραν να περάσουν εύκολα και από την Κρήτη.
Το συγκρότημα του Σίνισα Γκόγκιτς, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ευτύχησε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 23', με τον συνήθη ύποπτο, Βέργο.

Οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους στον αγώνα στο 39' με τον Βουτσιώτη.

Στο 66' ήταν η σειρά του Κοτσαρίδη να χριστεί σκόρερ, ενώ ο Γκόγκιτς στο 75' διεύρυνε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βραμεντσάλης στο 88'.



ΟΦΗ (Δημήτρης Βολονάκης): Γιαγκόζης, Κουκάκης (65' Αδαμάκης), Ντέλια, Δαμιανάκης, Κολλιακούδης, Σκουτέλης  (70' Βλαχάκης), Παπαδιός, Ρουμελιώτης (57' Κωνσταντίνου), Μπολάκης, Φάζος, Φραγκιαδάκης.



Ολυμπιακός (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουτεσιώτης, Σιώπης, Δημακάκος, Βρεμεντσάλης, Σούλης, Σταμογιάννος (71' Σταμόγιαννος), Ιωαννίδης, Κοτσαρίδης (Γκίνο), Γκόγκιτς,  Βέργος, Βουτσιώτης (64' Λύρας).

www.redplanet.gr/

Το πρόγραμμα με Σιένα

Το πρόγραμμα με Σιένα

Η Εuroleague ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα και τις ημερομηνίες στα προημιτελικά. Δείτε το πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Σιένα, με τα δύο πρώτα ματς να διεξάγονται στην Ιταλία.
Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε επίσημα το αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά και τις ημερομηνίες για τα προημιτελικά της Euroleague. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Σιένα, με τα δύο πρώτα ματς να διεξάγονται στην Ιταλία, ενώ στα υπόλοιπα "ζευγάρια" ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Μπαρτσελόνα την Ούνιξ Καζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Μπιλμπάο.

Το πρόγραμμα:

 

Σιένα-Ολυμπιακός

1ο ματς Σιένα-Ολυμπιακό 21 Μαρτίου 21:45
2ο ματς Σιένα-Ολυμπιακός 23 Μαρτίου 21:45
3ο ματς Ολυμπιακός-Σιένα 28 Μαρτίου 21:00
4ο ματς Ολυμπιακός-Σιένα 30 Μαρτίου 21:00 (εφόσον χρειαστεί)

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ

1ο ματς Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 20 Μαρτίου 22:00
2ο ματς Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 22 Μαρτίου 21:00
3ο ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός 27 Μαρτίου 21:45
4ο ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός 29 Μαρτίου 22:05 (εφόσον χρειαστεί)

Μπαρτσελόνα-Ούνιξ Καζάν

1ο ματς Μπαρτσελόνα-Ούνιξ Καζάν 20 Μαρτίου 20:00
2ο ματς Μπαρτσελόνα-Ούνιξ Καζάν 22 Μαρτίου 21:45
3ο ματς Ούνιξ Καζάν-Μπαρτσελόνα 27 Μαρτίου 19:00
4ο ματς Ούνιξ Καζάν-Μπαρτσελόνα 29 Μαρτίου 19:00 (εφόσον χρειαστεί)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπιλμπάο

1ο ματς ΤΣΣΚΑ-Μπιλμπάο 21 Μαρτίου 18:15
2ο ματς ΤΣΣΚΑ-Μπιλμπάο 23 Μαρτίου 18:15
3ο ματς Μπιλμπάο-ΤΣΣΚΑ 28 Μαρτίου 20:00
4ο ματς Μπιλμπάο-ΤΣΣΚΑ 30 Μαρτίου 21:30 (εφόσον χρειαστεί)

*Στο Final-4 o νικητής του Σιένα-Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του "ζευγαριού" Μπαρτσελόνα-Καζάν και ο νικητής του Παναθηναϊκός-Μακάμπι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ΤΣΣΚΑ-Μπιλμπάο.

www.redplanet.gr/

Τα εισιτήρια με Άρη

Τα εισιτήρια με Άρη

Την Δευτέρα θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, όπως έγινε γνωστό. Δείτε λεπτομέρειες.
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 24ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 11/03/2012 και ώρα 17:15, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Δευτέρα 5/3  έως την Παρασκευή  9/3 και ώρες 10:00 - 18:00, το Σάββατο 10/3 από τις 10:00 – 15:00 και την Κυριακή, 11/3 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από την περιφέρεια και το εξωτερικό που επιθυμούν μεμονωμένα εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Περιφέρειας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ.             210 4800909      , από την Τρίτη 6/3 έως και την Πέμπτη 8/3 με ώρες επικοινωνίας 10:00 – 17:00.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, από την Τρίτη 6/3 έως την Πέμπτη 8/3 μεταξύ των ωρών 10:00 - 18:00, στο τηλ.             801 500 7777      .

Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank Visa, θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Κυριακή 11/3 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν μέσω INTERNET από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (www.olympiacos.org , από την Τρίτη 6/3  έως την Τετάρτη 7/3. Οι φίλαθλοι θα κάνουν κράτηση έως δύο (2) εισιτηρίων (και στις επιτυχείς συναλλαγές κράτησης εισιτηρίου θα εκτυπώνεται κωδικός κράτησης).

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με την επίδειξη του κωδικού κράτησης, του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και με την πληρωμή του αντιτίμου των εισιτηρίων, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την Θύρα 25 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", ΜΟΝΟ την ΠEΜΠΤΗ 8/3 και ώρες 10:00 – 18:00.

Σε περίπτωση που φίλαθλος, κάτοικος περιφέρειας ή εξωτερικού, που έχει πραγματοποιήσει κράτηση μέσω INTERNET δεν μπορεί να προσέλθει στο εκδοτήριο για να παραλάβει το εισιτήριο του την προαναφερόμενη ημέρα και ώρες, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ.             210 4800909       για πληροφορίες ΜΟΝΟ την ΠΕΜΠΤΗ 8/3 και ώρες 10:00 – 18:00.

Συμπληρωματικά των ανωτέρω, σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήριο/α άλλου φιλάθλου, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει και αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και τον κωδικό κράτησης, του φιλάθλου του οποίου το/τα εισιτήριο/α επιθυμεί να παραλάβει.

Οι Τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:  10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 45€ & 100€ (VIP).

www.redplanet.gr/

"Θα δώσουμε το 100% για τον τίτλο"

"Θα δώσουμε το 100% για τον τίτλο" 

3/3/2012

Ο Ρόι Κάρολ μίλησε για όλους και για όλα στην εφημερίδα ΦΩΣ.
Ο 34χρονος Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ μίλησε για τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα οποία έζησε από μέσα, για τη μετεγγραφή του στον ΟΦΗ το καλοκαίρι, την παρουσία του στον Ολυμπιακό και πολλά ακόμα.
Όσον αφορά τη μάχη του τίτλου, ήταν ξεκάθαρος: «Θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τον τίτλο»
Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:
Σε τι κατάσταση είσαι; Θα σε δούμε στο Χάρκοβο; Όλη την εβδομάδα γράφουμε ότι τελικά θα προλάβεις. Ότι θα είσαι στην Ουκρανία.

Ποτέ δεν είχα ξανά τέτοιο πρόβλημα στην καριέρα μου. Κάθε μέρα όμως είμαι καλύτερα, και οι φυσιοθεραπευτές και ο γιατρός δουλεύουν μαζί μου. Εύχομαι την Πέμπτη να είμαι έτοιμος για επιλογή.

Έτοιμος να ξαναπιάσεις άλλο ένα πέναλτι;

(γέλια). Ελπίζω να μην χρειαστεί. Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το ματς, αλλά έχουμε και ένα σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα την Κυριακή. Πριν μιλήσουμε για το Γιουρόπα Λιγκ λοιπόν, θεωρώ ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Είναι δύσκολοι οι παίκτες του, έχω παίξει εκεί τέσσερις μήνες και για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα πρέπει να πάρουμε και αυτούς τους τρεις πόντους την Κυριακή. Να συνεχίσουμε αυτή την πίεση προς τον Παναθηναϊκό. Μετά το Κυριακάτικο θα κοιτάξουμε την Μέταλιστ. Για εμένα είναι μεγάλη ευχαρίστηση κάθε ματς της σεζόν. Είναι μεγάλη τιμή να παίζω εδώ. Συγκεντρώνομαι λοιπόν στο να είμαι καλά σωματικά και σε καλή φυσική κατάσταση. Για κάθε παιχνίδι.
- Μιας και πήγαμε. απότομα στον ΟΦΗ λοιπόν. Έναν «γύρο» πριν αγωνίστηκες στο μάλλον σοκαριστικό 2-2 για τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Μπορούσες να φανταστείς ότι την επόμενη. φορά, θα ήσουν στην άλλη πλευρά;

Όχι. Εκείνη την περίοδο δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Ξέρω πολύ καλά πώς είναι το ποδόσφαιρο. Εχω παίξει 17 χρόνια επαγγελματικά. Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου επιφυλάσσει η επόμενη μέρα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι κάθε μέρα προπόνηση. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο μάνατζέρ μου, Στέλιος Βραδέλης και μου είπε ότι πρέπει να έρθω στην Αθήνα, πήρα το πρώτο αεροπλάνο και ήρθα.

- Και έπειτα ήρθε και. το πέναλτι στη Μόσχα.

Όλοι φαντάζονται ότι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο και θα σκοράρουν. Για έναν τερματοφύλακα είναι το αντίθετο. Να μπεις στον αγωνιστικό χώρο και να «σταματήσεις» ένα πέναλτι.

- Αυτό που συνέβη στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς με την Ρούμπιν θα ήταν «υποψήφιο εξώφυλλο» στο άλμπουμ της καριέρας σου; Η αποθέωση του κόσμου, οι σπουδαίες επεμβάσεις, το γεγονός ότι έπαιξες περισσότερα από είκοσι λεπτά με. ένα πόδι.

Όχι. Ελπίζω να υπάρξουν κι άλλα, πολλά περισσότερα. Μετά το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ρούμπιν πάντως, έδειξα στους φιλάθλους την εκτίμησή μου, γιατί φώναξαν το όνομά μου και ήταν κάτι φοβερό. Πάντα πιστεύω ότι αν δώσεις το 100%, οι φίλαθλοι θα το εκτιμήσουν.
- Έχεις ξαναζήσει αυτό το πράγμα; Να φωνάζει τόσος κόσμος το όνομά σου;

Πριν πολλά χρόνια. Δεν θα σας πω ποια χρονιά (γέλια).

- Θα μας πεις έστω την ομάδα.

Ήταν στην Χαλ. Εκεί με λάτρευαν. Τραγουδούσαν κάθε φορά το όνομά μου. Έπαιζες σε 30 χιλιάδες θεατές και νόμιζες ότι ήταν 100 χιλιάδες! Ήταν ένα φανταστικό συναίσθημα. Αισθανόμουν ότι δεν ήθελα να βγω από τον αγωνιστικό χώρο.

- Πως ξύπνησες μετά από το ματς με τη Ρούμπιν; Πως ήταν η επόμενη μέρα της πρόκρισης.

Πονούσα πολύ (γέλια). Δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου. Έβλεπα τηλεόραση μέχρι τις οκτώ το πρωί. Και όταν με πήρε για λίγο ο ύπνος είχα εφιάλτες! Ξέρεις δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά από παιχνίδια που ξεκινούν αργά, γιατί βρίσκομαι σε υπερένταση. Τελικά κοιμήθηκα συνολικά μισή ώρα και με ξύπνησε η γυναίκα μου, γιατί έπρεπε να πάω για προπόνηση. Ο μυς μου και η πλάτη μου ήταν πιασμένα. Είχα πρόβλημα.
-Σε στεναχωρεί το γεγονός ότι την Κυριακή δεν θα πας στην Κρήτη, λόγω του τραυματισμού σου;

Έχω φίλους εκεί. Θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούσα να πάω και να δω τους παλιούς μου συμπαίκτες. Θα ήταν βέβαια και περίεργο επίσης αν τυχόν έπαιζα. Θα τους δω στο Κύπελλο πάντως. Παίζουμε και στους ημιτελικούς με τον ΟΦΗ.

- Είπες νωρίτερα ότι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι καθοριστικό, αυτή την αγωνιστική. Το πρωτάθλημα θα το κερδίσει ο Ολυμπιακός; Ποια είναι η αίσθηση σου;

Έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Νομίζω ότι αυτός ο μήνας είναι ο πιο αποφασιστικός. Εκεί θα φανεί πού θα. πάει το παιχνίδι. Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και μπορούμε να το πετύχουμε. Θα δώσουμε το 100%. Έχουμε τους ποδοσφαιριστές αλλά και έναν έμπειρο προπονητή. Το έχει κατακτήσει πολλές φορές ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα και μπορεί να το ξαναπάρει. Ποτέ όμως δεν θα μπορούσα να προδικάσω κάτι. Όπως είπα πριν. Ο Μάρτιος είναι ο σημαντικότερος μήνας της σεζόν.

Ξέρεις για τον Νικοπολίδη, ότι έπαιζε μέχρι τα 40 του στον Ολυμπιακό;

Ναι, το ξέρω. Θα ήταν πολύ όμορφο και για μένα να κάνω κάτι ανάλογο.

Γιατί οι τερματοφύλακες παίζουν μέχρι τόσο μεγάλη ποδοσφαιρικά ηλικία;

Θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.
- Ναι αλλά πλέον βλέπουμε να έχουν επιστρέψει οι 40άρηδες. Και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο. Για παράδειγμα ο Φαν ντερ Σάαρ πέρσι. Πού οφείλεται αυτό;

Δεν ξέρω. Είναι μία δύσκολη ερώτηση αυτή. Έχω δει και στην Μίλαν, και στην Γιουνάιτεντ, και στην Τσέλσι να παίζουν παίκτες μεγάλοι σε ηλικία. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το πώς προσέχεις τον εαυτό σου. Πιστεύω ότι στην Αγγλία είναι τι κάνουν μετά τα ματς. Πώς προσέχουν τον εαυτό τους, πώς τρώνε, πώς πίνουν. Ο Ράιαν Γκιγκς κάνει γιόγκα.

-Είναι και θέμα μυαλού; Εμπειρίας. Σωστής διαχείρισης.

Όταν ήμουν 25 δεν σκεφτόμουν ποτέ να αποσυρθώ. Τώρα είμαι 34. Είναι φυσιολογικό να σκέφτομαι πιο σοβαρά τι κάνω μετά το ματς. Πώς ξεκουράζομαι, πώς προσέχω τον εαυτό μου μετά από τα παιχνίδια. Αυτό είναι το θέμα. Εχεις άλλα πέντε-έξι χρόνια, θα αποσυρθείς και πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις στο μέλλον σου.

Συνήθως ένας τερματοφύλακας όταν γίνεται θέμα συζήτησης, είναι ήρωας ή μοιραίος. Και τυχερός τερματοφύλακας; Αυτός που δεν θα συζητηθεί καθόλου;

Όταν δεν γίνεται μεγάλη κουβέντα, σημαίνει ότι έχεις καλή ομάδα (γέλια). Αυτό θεωρώ εγώ. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο Τύπος. Για παράδειγμα, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο νέος τερματοφύλακάς της, ο Ντε Χέα ήρθε από την Ισπανία, κόστισε 18 εκατομμύρια λίρες, είναι 20 χρονών και είχε μία δύσκολη εκκίνηση. Τώρα όμως παίζει καλά. Αλλά δεν μιλάει κανείς για το πόσο καλά παίζει.

Δεν ξέρω πώς είναι ο Τύπος εδώ, γιατί δεν μιλάω και πολλά ελληνικά. Οπότε πρέπει να παίζω καλά κάθε φορά.

Ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που συνεργάστηκες;

Πιστεύω ένας ήταν ο Τζίμι Γουόκερ με τον οποίο ήμουν στην Γουέστ Χαμ. Ήταν χαβαλές τύπος και πολύ καλός φίλος. Θα μου άρεσε να ήταν δίπλα μου. Ο Φαμπιέν Μπαρτέζ ήταν διαφορετικός τερματοφύλακας. Δεν μιλούσε αγγλικά και πολύ. Αλλά όταν μιλούσε, άκουγα τις συμβουλές του. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσους τερματοφύλακες γνώρισα. Και κάθε ένας από αυτούς είναι διαφορετικοί χαρακτήρες. Είχα 15-16 προπονητές τερματοφυλάκων και πολλούς συμπαίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι ο 9ος σύλλογος που ήρθα.

- Ο γιος σου δεν ενδιαφέρεται για τερματοφύλακας. Μιας και συζητάμε για τον Μέγερι που είναι ένα τόσο νέο παιδί ποιες. πατρικές συμβουλές θα ήθελες να του δώσεις. Τι θα του έλεγες να αποφύγει στην καριέρα του;

Είμαι 3-4 εβδομάδες εδώ. Τώρα γνωρίζω τα παιδιά. Προπονούμαστε μαζί κάθε μέρα, βοηθάμε ο ένας τον άλλον και εγώ μαθαίνω από τον Μέγερι, όπως και εκείνος από εμένα. Μ' αρέσει το στυλ του, είναι γρήγορος στην περιοχή του, μου θυμίζει τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, τον Ρέινα. Συν τοις άλλοις παίζει καλά με την μπάλα στα πόδια. Αν θα έπρεπε να του πω κάτι; Αυτό που πρέπει να έχουν όλοι οι τερματοφύλακες. Να είναι απλός στο παιχνίδι του. Νομίζω ότι όταν προσπαθείς να κάνεις κάτι παραπάνω, τότε γίνονται τα λάθη. Αξίζει πάντως να προσθέσω και κάτι ακόμη. Είναι φανταστική η προπόνηση που κάνουμε πάντως εδώ με τα παιδιά και τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον Αλέκο Ράντο. Είναι πολύ δυνατή από πλευράς φυσικής κατάστασης. Πριν από τον τραυματισμό, αισθάνθηκα πολύ δυνατός και ακόμα πριν από τη ρεβάνς με την Ρούμπιν, θεωρώ ότι ήμουν στην καλύτερη φυσική κατάσταση που ήμουν εδώ και πολύ καιρό.

- Η τύχη είναι με το μέρος σου, αν λάβουμε υπόψη ότι είχες συμφωνήσει με την Λέστερ, αλλά δεν πήγες ποτέ γιατί επέλεξες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και όλα αυτά που σου συνέβησαν τώρα στην Ελλάδα.

Πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Υπάρχει ένας λόγος. Ο λόγος ήταν να μην πάω στην Λέστερ και να πάω στην Γιουνάιτεντ.

- Άρα νιώθεις τυχερός.

Δεν μπορώ να πω ότι στη ζωή μου ήμουν τυχερός. Κάποιες φορές πρέπει να λειτουργεί και η ικανότητά σου. Αν δεν είχα παίξει καλά, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα είχε ενδιαφερθεί ποτέ για μένα. Πρέπει να δουλέψεις για να τα καταφέρεις.

- Χρειάζεται όμως να είσαι και τυχερός για να φτάσεις στο υψηλότερο επίπεδο

Θεωρώ ότι σε οποιοδήποτε άθλημα κάνεις, πρέπει να έχεις τύχη. Η ποιότητα την υπερνικά την τύχη όμως μακροπρόθεσμα. Η εμπειρία είναι το σημαντικότερο. Κοιτάξτε τον Ράιαν Γκιγκς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι 37-38 ετών και παίζει ακόμα. Φυσικά χρειάζεται τύχη στο ποδόσφαιρο. Αλλά η τύχη για εμένα είναι να έχεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έναν πολύ καλό προπονητή.


Από τον Φέργκιουσον υπάρχει κάτι που έχεις κρατήσει;

Ναι. Μια «ομιλία» του. Είχαμε φέρει μία ισοπαλία με την Άρσεναλ στο Χάιμπουρι. Και είχε πει «εντάξει». Από τώρα και στο εξής μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Όντως από εκείνο το σημείο και μετά νικήσαμε όλα τα ματς. Ο Φέργκιουσον είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος. Πραγματικά. Και ξέρει τα πάντα. Ξέρει να χειρίζεται τα πάντα.

Τι σου έχει μείνει από την εμπειρία στην Γιουνάιτεντ;

Η «πείνα» του να κερδίζεις αγώνες και να διασκεδάζεις κάθε ματς που παίζεις, γιατί μπορεί να είναι το τελευταίο σου. Όπως ο Ρόι Κιν μού είπε, πάντα να δουλεύεις πολύ στην προπόνηση και να δίνεις το 100%. Να ζεις για το ποδόσφαιρο.

Ο Ρόι Κιν ήταν ο καλύτερος αρχηγός που είχες ποτέ;
Ναι, είναι αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξεως. Ο Κιν μιλούσε σε όλους τους συμπαίκτες του με τον ίδιο τρόπο. Είχε εμπειρία και όλοι τον σέβονταν. Ακόμα και στα θεωρητικά μικρά ματς ήθελε να κερδίζει. Αυτή είναι η λογική άλλωστε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάθε ματς, πρέπει να το κερδίζεις. Αυτό συμβαίνει και στον Ολυμπιακό.

- Τρόμαξες όταν έξι-επτά μήνες πριν τον ΟΦΗ, δεν έβρισκες ομάδα στην Αγγλία;

Ναι. Ανησύχησα λίγο. Ευτυχώς μου τηλεφώνησε ο μάνατζέρ μου όμως και μου είπε «έλα στην Κρήτη». Του απάντησα «εντάξει, αρκεί να φέρεις μαζί και την οικογένειά μου». Υπέγραψα εκείνη την εβδομάδα με τον ΟΦΗ για δύο χρόνια και είναι αστείο πώς τα φέρνει είναι η ζωή. Έξι μήνες πριν δεν ήξερα αν θα ξαναβρώ ομάδα και έξι μήνες μετά βρέθηκα στον Ολυμπιακό!

Πως είναι ιδέα να ξυπνήσεις μια μέρα και να μην υπάρχει ποδόσφαιρο για σένα;

Για εμένα το πιο ωραίο είναι να ξυπνάω (γέλια). Το ποδόσφαιρο είναι πάντα στη ζωή μου. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που πάντοτε το ήθελα. Ξέρω ότι πρέπει να ξυπνήσω κάποια στιγμή και να σκεφτώ ότι πρέπει να ασχοληθώ με την προπονητική.

- Στους Άγγλους έχεις να αποδείξεις κάποια πράγματα; Αναφέρθηκαν υποτιμητικά ακόμη και όταν πήρες μεταγραφή τον Γενάρη.

Δεν με απασχολούν αυτοί πλέον. Όταν γύρισα από την Δανία στην Αγγλία κανένας δεν ενδιαφερόταν για μένα. Τώρα παίζω στο Γιουρόπα Λιγκ, έπιασα ένα πέναλτι και όλοι στην Αγγλία θέλουν να μου μιλήσουν.

- Τον Ολυμπιακό σε τι επίπεδο τον κατατάσσεις στην Ευρώπη;

Πιστεύω ότι φέτος η χρονιά ήταν άτυχη για τον Ολυμπιακό, γιατί έμεινε για έναν πόντο έξω από την φάση των νοκ άουτ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είδα το ματς με την Άρσεναλ, στο Λονδίνο, ήταν πολύ άτυχος. Για την συνέχεια; Αν πηγαίνουμε έξω, πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ποτέ δεν ξέρεις στη ζωή. Η Ελλάδα κέρδισε το Euro και δεν νομίζω ότι πίστευαν πολλοί ότι θα το κατάφερναν οι Έλληνες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

- Ρόι μετράς τα ματς που έχεις παίξει; Ξέρεις τις συμμετοχές σου. Για παράδειγμα στη Γιουνάιτεντ;

Πάνω από 50 παιχνίδια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νομίζω. Αλλά γενικά δεν τα μετράω.

- Τις συμμετοχές στην Εθνική, τις ξέρεις;

Εκεί τις ξέρω, γιατί θέλω κι άλλες. Είμαι πολύ απογοητευμένος για αυτό. Έχω μόλις 19 συμμετοχές.

- Γιατί συνέβη αυτό;

Είχα τον τραυματισμό στην πλάτη και δεν τα πήγαινα καλά με τον προπονητή.

- Έπαιξες για πρώτη φορά το 1997, έτσι δεν είναι;

Είχα κάνει ντεμπούτο σε ένα παιχνίδι με την Ταϊλάνδη στην Μπανγκόκ όταν ήμουν 19! Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν απέναντι στην Ισπανία στο Μπέλφαστ. Είχαμε κερδίσει 3-2. Μετά βγήκα έξω γιατί είχα τραυματιστεί. Από τότε δεν ξανάπαιξα. Ο προηγούμενος προπονητής, Νάιτζελ Γουόρθινγκτον έφυγε και τώρα με ξαναπήραν τηλέφωνο. Όλοι πίστευαν ότι εγώ είχα αποσυρθεί, αλλά στην ουσία δεν έγινε ποτέ αυτό.

www.thrylos.gr/

Τηλεοπτικά Πρέμιερ λιγκ στον «αέρα», Μέταλιστ-Μέταλουργκ στο Sport TV!

Τηλεοπτικά Πρέμιερ λιγκ στον «αέρα», Μέταλιστ-Μέταλουργκ στο Sport TV! 

3/3/2012

 


Το ερχόμενο φθινόπωρο και πιο συγκεκριμένα Σεπτέμβριο με Οκτώβριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιός θα πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Πρέμιερ Λιγκ, για την τριετία 2013-16...

Η ισχύουσα σύμβαση που έχει η Nova έχει διάρκεια ως και την άλλη σεζόν (2012-13), αλλά στην αρχή της θα «τρέξει» ο διαγωνισμός για την επόμενη τριετία.

Για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα (κατά πολλούς το πιο ανταγωνιστικό) Πρώτάθλημα στην Ευρώπη θα εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο ΟΤΕ, με την ελπίδα αυτή τη φορά να βγει νικητής στην κόντρα με τη Nova. Σε κάθε περίπτωση τα τηλεοπτικά του αγγλικού Πρωταθλήματος θα μας απασχολήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο και η κατάληξη τους θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Το Μέταλιστι-Μέταλουργκ στο Sport TV
Τον αγώνα της Μέταλιστ (επόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League) για το ουκρανικό Πρωτάθλημα θα δείξει το Sport TV την άλλη Κυριακή (11/3). Ανάμεσα, δηλαδή, στα δύο παιχνίδια της Μέταλιστ με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, στις 11/3 (13.30) το Sport TV θα δείξει την αναμέτρηση με τη Μέταλουργκ και οι οπαδοί του Ολυμπιακού (όχι μόνο) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αντίπαλο των «ερυθρόλευκων».


Η Σούπερ Λίγκα και η Nova
Ιδού τι ετοιμάζει η Nova για τους αγώνες της Σουπερ Λίγκας τούτο το Σαββατοκύτιακο: «Tο Σάββατο 3 Μαρτίου, η αυλαία της 23ης αγωνιστικής ανοίγει στις, 17:15, με τον Πανιώνιο να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, από το Novasports2, σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Αποστόλη Λάμπου.
Στις 19:30 ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ, από το Novasports1 και Novasports HD, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Μανώλη Βογιατζάκη.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, η εκπομπή “SuperGoal” από το Novasports 2 με τον Δημήτρη Παπανικολάου θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ με ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις και δηλώσεις του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες του Σαββάτου.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου, η αγωνιστική ημέρα αρχίζει στις 15.00 με τον αγώνα Λεβαδειακός - Κέρκυρα, από το Novasports 3, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου.
Την ίδια ώρα, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Εργοτέλη σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιάννη Φάκαρου, από το Novasports2.

Στις 17:15 ακολουθούν δύο αγώνες:

• Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, από το Novasports2, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου και του Νίκου Γαβαλά.
• Η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα, από το Novasports3, σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Παναγιώτη Στεφάνου.

Στις 19.30, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Κωστή Μπότσαρη, από το Novasports1 και Novasports HD.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η εκπομπή “Total Superleague”, από το Novasports1 & HD, με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο παρουσιάζει την «ακτινογραφία» της αγωνιστικής με εκτενή ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και δηλώσεις των πρωταγωνιστών από όλους τους αγώνες».

www.sport-fm.gr/

Πού ανήκει η Λεωφόρος, οέο;

Πού ανήκει η Λεωφόρος, οέο; 

3/3/2012

Ένα σχετικό... μπερδεματάκι σχετικά με την ιδιοκτησία του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει δημιουργηθεί, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Καθημερινής.
Αιτία το ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), αμφισβητεί πως το ιστορικό γήπεδο ανήκει στους «πράσινους», ενώ ίδια άποψη μάλιστα έχει τόσο ο Δήμος Αθηναίων, όσο και ο Οργανισμός της Αθήνας.

Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν ότι το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ΔΕΝ ανήκει στον Παναθηναϊκό. Εδώ και δεκαετίες "υποστηρίζει" ότι του ανήκει και το έκανε "ιδιοκτησία" με την ανοχή του Κράτους. Τώρα, τρέχουν και δεν φτάνουν...
Παραθέτουμε το δημοσίευμα:

«Εκτός των «βασικών» παικτών της διπλής ανάπλασης βρέθηκε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Το υπουργείο Περιβάλλοντος έκανε δεκτή τη νέα θέση του Δήμου Αθηναίων, ότι ο Ερασιτέχνης δεν είναι ιδιοκτήτης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και επομένως δεν απαιτείται η συναίνεσή του για την υλοποίηση του έργου. Αιτία δεν είναι άλλη από την άρνηση του Ερασιτέχνη να υπογράψει συμφωνητικό με τον Δήμο Αθηναίων και την εταιρεία "Μπάμπης Βωβός", όπως αποκάλυψε η «Κ» πριν από μια εβδομάδα.
Το μόνο, σίγουρο, πάντως, είναι ότι η θέση του Δήμου Αθηναίων και η απόφαση του υπουργείου πρόκειται να περιπλέξουν την κατάσταση, καθώς, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ερασιτέχνης αποφάσισε να στραφεί νομικά εναντίων τους...», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάλιου στην «Καθημερινή» και συνεχίζει:
«Ο Δήμος Αθηναίων, λοιπόν, αποφάσισε να «απομακρύνει» τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, θέτοντας για πρώτη φορά ιδιοκτησιακό ζήτημα για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Το ζήτημα τέθηκε επισήμως στον Οργανισμό Αθήνας (ΟΡΣΑ) μετά την κατάθεση του masterplan όταν ο ΟΡΣΑ ζήτησε από τον Δήμο Αθηναίων, μεταξύ άλλων, να καταθέσει δεσμευτική συμφωνία ανάμεσα στους κυρίους του έργου (δηλαδή τους ιδιοκτήτες της γης) για τις υποχρεώσεις τους.
Ο δήμος αρχικά απευθύνθηκε στον Ερασιτέχνη, καταθέτοντάς του (άτυπα, κατά την άποψή του) προς υπογραφή ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στους τρεις εμπλεκομένους: τον δήμο, τον Ερασιτέχνη και την τεχνική εταιρεία «Μπάμπης Βωβός».
Ο ερασιτέχνης απάντησε αρνητικά (βλ. «Κ» 25 Φεβρουαρίου), επικαλούμενους κατ' αρχήν το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμη υπό προσωρινή διοίκηση. Στην ουσία, όμως, γιατί θεωρεί ότι η σύμβαση που του δόθηκε προς υπογραφή δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού.
Σε απάντηση, λοιπόν, ο Δήμος Αθηναίων κατέθεσε στον Οργανισμό Αθήνας ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στις δύο από τις τρεις πλευρές, τον δήμο και τον Μπάμπη Βωβό. Κατόπιν, ο δήμος υποστήριξε στον Οργανισμό Αθήνας ότι έχει καταθέσει όλα τα απαιτούμενα, προβάλοντας για πρώτη φορά το επιχείρημα ότι ο Ερασιτέχνης δεν είναι ιδιοκτήτης της Αλεξάνδρας, άρα κύριος του έργου.
Λόγω της σημασίας του ζητήματος, ο ΟΡΣΑ έστειλε το θέμα (την Παρασκευή 24/2) στη διεύθυνση Νομοθετικού έργου του υπουργείου Περιβάλλοντος προς αποσαφήνιση. Μια εργάσιμη ημέρα αργότερα (μεσολάβησε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας), την Τρίτη 28/2 το ΥΠΕΚΑ έστειλε την απάντησή του, στην οποία υιοθετεί πλήρως όλες τις θέσεις του Δήμου Αθηναίων.
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός όμιλος (ερασιτέχνης) δεν είναι εμπλεκόμενος ιδιοκτήτης ούτε προκύπτει η συμμετοχή του στην υλοποίηση του προγράμματος της διπλής ανάπλασης(δεν θα ηδύνατο, άλλωστε, αφού δεν είναι κύριος της έκτασης στις περιοχές της διπλής ανάπλασης). Το γεγονός ότι έχει συμφωνηθεί να είναι ο τελικός χρήστης των αθλητών εγκαταστάσεων (πλην του γηπέδου ποδοσφαίρου) δεν τον καθιστά «φορέα εκτέλεσης» του προγράμματος (...). Συνεπώς δεν απαιτείται η συνυπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού».
Ποια είναι η αντίδραση του Ερασιτέχνη; «Είναι προφανές τι παίζεται. Θα κινηθούμε νομικά» δήλωσε ο αντιπρόεδρός του του συλλόγου, Τάκης Μαλακατές. Σημειώνεται, πάντως, ότι «αποπομπή» του Ερασιτέχνη δεν επηρεάζει την κατασκευή των εγκταστάσεων στον Βοτανικό, απλώς τον θέτει εκτός της «ομάδας αποφάσεων», που έχει πλέον μόνο δύο μέλη».

www.thrylos.gr/

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.....

 H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.....
3/3/2012



Για ακόμα ένα σαββατοκύριακο οι ομάδες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στήνονται στη... σέντρα, με το ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο στην Ιταλία και το Τότεναμ-Γιουνάιτεντ στην Αγγλία να συγκεντρώνουν τα βλέμματα.
Στην Πρέμιερσιπ, η Τότεναμ υποδέχεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει τον τίτλο, καθώς αν η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν πάρει το «τρίποντο» κινδυνεύει να μείνει πίσω στην «κούρσα» του πρωταθλήματος. Στο «Άνφιλντ» διεξάγεται το άλλο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, εκεί όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ. Στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι, φιλοξενεί τη Μπόλτον.
Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Ρεάλ πηγαίνει... τρένο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Υποδέχεται την Εσπανιόλ στο «Μπερναμπέου», με την ομάδα του Μουρίνιο να δείχνει ασταμάτητη. Στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Χιχόν, σε ένα ματς που οι Καταλανοί αναμένεται να... ξεσπάσουν! Η τρίτη Βαλένθια, φιλοξενείται στη Γρανάδα.
Στο Καμπιονάτο, το ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο χωρίζει όπως κάθε χρόνο την «αιώνια» πόλη στα... δύο! Ανεξάρτητα από το βαθμολογικό κίνητρο, το γόητρο είναι... ικανό για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και όμορφο θέαμα με δυνατές συγκινήσεις. Η πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, Γιουβέντους υποδέχεται την αδύναμη Κιέβο, ενώ η δεύτερη Μίλαν έχει επικίνδυνη έξοδο στη Σικελία, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παλέρμο.
Στη Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, αφού φιλοξενεί την Μάιντς. Το ντέρμπι της αγωνιστικής γίνεται στη «Μπάι Αρίνα», εκεί όπου Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου διασταυρώνουν τα... ξίφη τους. Η τρίτη στη βαθμολογία Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νυρεμβέργη.
Τέλος, στο Σαμπιονά, η Μονπελιέ δοκιμάζεται εκτός έδρας από τη Ντιζόν, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες απέναντι στην Αζαξιό. Το ντέρμπι για την είσοδο στην πεντάδα γίνεται στο «Βελοντρόμ», εκεί όπου η Μαρσέιγ υποδέχεται την Τουλούζ.

                             



                                                         

                                                           

                                                           

                                                                

                                                                  

                                                                   
ΑLEX WEB RADIO/TV