ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Προφυλακιστηκε ο Γιώργος Σπανός,σοκ στον Ατρόμητο

Προφυλακιστηκε ο Γιώργος Σπανός,σοκ στον Ατρόμητο

22/02/2014
 Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο Γιώργος Σπανός κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση της λαθρεμπορίας καυσίμων. Ένταση προκλήθηκε έξω από την εισαγγελία Πειραιά.

Προφυλακιστέος ο Σπανός
Στη φυλακή οδηγείται ο Γιώργος Σπανός!

Το βράδυ του Σαββάτου, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής έκριναν προφυλακιστέο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος και ιδιοκτήτη της ΕΤΕΚΑ για την υπόθεση της λαθρεμπορίας καυσίμων, όπως και τους άλλους τρεις, από τους συνολικά έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα.

Έξω από το κτίριο της εισαγγελίας Πειραιά περίμεναν συγγενείς των κατηγορούμενων, υπάλληλοι της ΕΤΕΚΑ αλλά και αρκετοί οπαδοί του Ατρόμητου. Στο άκουσμα της απόφασης υπήρξαν αντιδράσεις και χρειάσθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε... αντιδιαστολή με τις εκτιμήσεις των συνηγόρων της ΕΤΕΚΑ καθώς υπήρχε μια δόση αισιοδοξίας.

Το μεσημέρι, μετά την απολογία του Γιώργου Σπανού, ο συνήγορος της εταιρείας σε δηλώσεις του προς στους δημοσιογράφους τόνισε ότι από τη, μέχρι στιγμής, πορεία της ανάκρισης αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει ούτε διακίνηση μαύρου χρήματος ούτε εγκληματική οργάνωση.

Εκτός αυτών υποστήριξε ότι, το διαβιβαστικό της ασφάλειας ανέφερε για απώλεια δασμών ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, το οποίο ο ανακριτής το περιόρισε σήμερα στα 600.000 ευρώ, ενώ αποδείχτηκε απ΄ όλη την πορεία της ανάκρισης ότι στην ΕΤΕΚΑ δεν γινόταν καμία επιστροφή από το υποτιθέμενο ποσό που έπαιρναν πίσω τα βυτία διότι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας υπάρχει φορολογική αποθήκη που ελέγχεται από τελωνειακούς.

Η απόφαση αυτή έπεσε σαν "κεραυνός" στον Ατρόμητο, καθώς υπήρχε πίστη σε όλα κλιμάκια της ομάδας ότι εισαγγελέας και ανακριτής δεν θα λάμβαναν μια τέτοια απόφαση.


ALEX WEB RADIO/TV

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-4 (pics+videos)

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-4 (pics+videos)

22/02/2014


Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και πήρε τη νίκη με 0-4.

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ομάδας μας από την Κρήτη. Ο Θρύλος αντιμετώπισε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο κι έφυγε νικητής με 0-4, στρέφοντας πλέον το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στον αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Xαμος πραγματικος στο αεροδρομιο κατα την υποδοχη της ερυθρολευκης αποστολης ,ο κοσμος περιμενε απο νωρις για να αποθεωσει τους ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακου που μολις πατησαν το ποδι τους σκαι βγηκαν εξω απο την πορτα του αεροδρομιου ενοιωσαν την ζεστη αγκαλια των οπαδων του Θρυλου.

Δειτε στιγμιοτυπα απο την υποδοχη


Στο γηπεδο ηταν και ο Κριστιαν Καρεμπε και ο Προεδρος της Super League o Γιαννης Μοραλης



Και στο αγωνιστικο κομματι....
Ο κ. Μίτσελ επέλεξε την ακόλουθη ενδεκάδα, με διάταξη 4-3-3.
 

 Ο Ρομπέρτο ήταν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Σαλίνο, Αβραάμ, Μανωλάς και Χολέβας. Ο Σάμαρης με τον Μασάντο ήταν οι δύο κεντρικοί μέσοι, με τον Κάμπελ (δεξιά) και τον Φουστέρ (αριστερά) να παίζουν στις πτέρυγες.

 Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν πίσω από τον μοναδικό καθαρό σέντερ φορ, τον Χαβιέρ Σαβιόλα. Από νωρίς στο ματς οι Κάμπελ και Φουστέρ έκλιναν προς το κέντρο, στηρίζοντας τον Σαβιόλα. Ο Θρύλος θέλησε να επιβάλει τον ρυθμό του, με καλό και γρήγορο passing game. Ο ΟΦΗ περίμενε τον Ολυμπιακό στο μισό γήπεδο και αναζητούσε την αντεπίθεση, κάτι που όμως δεν ήταν εύκολο, αφού ο Ολυμπιακός αμυνόταν σωστά όταν έχανε την μπάλα και την ξανακέρδιζε αμέσως. Δεν ήταν εύκολο για την ομάδα μας να βρει δρόμο προς την εστία του Φερνάντεζ.

Στο 4’ ο Ζε Εντουάρντο έκανε ένα άστοχο σουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Μασάντο στο 13’. Όταν ο Ολυμπιακός ήταν στην επίθεση, όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν πίσω από τη σέντρα και έκλειναν τους χώρους. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι το 20λεπτο η κατοχή της μπάλας ήταν 71%-29% υπέρ του Ολυμπιακού! Στο 21’ ο Κάμπελ έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και σέντραρε, με τον Φουστέρ να κάνει ωραία προβολή και να μην προλαβαίνει την τελευταία στιγμή να σκοράρει! Στο 28’ ο Φουστέρ και ο Σαβιόλα έκαναν υπέροχο συνδυασμό, ο Ισπανός ξαναβρήκε τον Αργεντίνο και εκείνος πλάσαρε υπέροχα, αλλά αστόχησε για λίγο! Ελάχιστα λεπτά μετά, στο 31’, ο Σαβιόλα ένιωσε ενοχλήσεις και έκανε νόημα προς τον πάγκο… Στο 34’ άφησε τη θέση του στον Μάρκο Σέποβιτς, καθώς δεν υπήρξε καμία πρόθεση από τον πάγκο της ομάδας μας να ρισκάρει περαιτέρω με τη συμμετοχή του Αργεντινού. Σε 3 ημέρες ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γιουνάιτεντ…

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Ολυμπιακό να πιέζει. Στο 39’ η ομάδα μας αναπτύχθηκε γρήγορα από αριστερά, με τον Μασάντο να φεύγει ταχύτατα μπροστά, παίρνοντας την μπαλιά του Χολέβα!

Ο Πορτογάλος διέσχισε μεγάλη απόσταση, από το κέντρο, φτάνοντας μέχρι την περιοχή και μπαίνοντας σε αυτή. Απέφυγε και τον Φερνάντεζ και πλασάροντας εύστοχα άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας είχε πετύχει κατά ένα μεγάλο ποσοστό τον στόχο της στο ματς, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να σκοράρει πρώτη.

Πριν περάσει λίγη ώρα και οι πανηγυρισμοί για το 1-0 κοπάσουν, ήρθε και δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Κάμπελ έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και έβγαλε υπέροχη κάθετη για τον Σέποβιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Φερνάντεζ, κάνοντας στο 42’ το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους». Τα πράγματα είχαν απλοποιηθεί αρκετά για τον Ολυμπιακό πλέον, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να κάνει διαχείριση δυνάμεων ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με τη Γιουνάιτεντ. Ο Κάμπελ έκανε ένα μακρινό και άστοχο σουτ, συγκλίνοντας από δεξιά, στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Το δεύτερο μέρος άρχισε με αλλαγή για τον ΟΦΗ, όμως ο Ολυμπιακός παρέμεινε απαράλλαχτος. Λίγη ώρα μετά το πρώτο σφύριγμα στην επανάληψη (52’) ο Ιμπαγάσα έβγαλε υπέροχη κάθετη στον Κάμπελ και εκείνος πλάσαρε, με τον Φερνάντεζ να αποκρούει ωραία. Στην αμέσως επόμενη καλή φάση στο ματς, για την ομάδα μας, ο Χολέβας έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή αφού απέφυγε τον Στάθη και γύρισε παράλληλα για τον Σέποβιτς. Εκείνος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 3-0, στο 53’!
Λίγη ώρα μετά, στο 58’, ο κ. Μίτσελ άλλαξε τον Μανωλά με τον Μπονγκ, περνώντας τον Καμερουνέζο στόπερ. Ο Χολέβας έμεινε αριστερό μπακ, ενώ στο δεύτερο μέρος είχε ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και έδειχνε… πυραυλοκίνητος! Ο Φουστέρ άφησε την θέση του στον Πελέ στο 62’ και πέρασε στα χαφ, με τον Μασάντο να βγαίνει περισσότερο από αριστερά πλέον και τον Κάμπελ να μένει δεξιά. Ο Ιμπαγάσα παρέμενε πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μάρκο Σέποβιτς. Ο Πελέ πέρασε την μπάλα δεξιά στον Κάμπελ στο 71’, με τον Κοσταρικανό να συγκλίνει από δεξιά και να σουτάρει και την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Φερνάντεζ, αφού πρώτα κόντραρε σε αμυντικό. Ο κ. Μίτσελ γέμισε το κέντρο του, προκειμένου να ελέγξει ακόμη περισσότερο τον ρυθμό του αγώνα. Στο 78’ ο Ρομπέρτο έκανε υπέροχη απόκρουση σε σουτ του Κάλαϊτζιτς. Το τελευταίο δεκάλεπτο έδειχνε να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα…
Παρόλα αυτά, η ομάδα μας πέτυχε και 4ο τέρμα στο 88ο λεπτό. Ο Πελέ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Φερνάντεζ δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα, με αυτή να φτάνει στα πόδια του Σέποβιτς που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του.
Ο Θρύλος έφυγε νικητής με 0-4 από το Ηράκλειο και τώρα επικεντρώνεται στη σπουδαία αναμέτρηση που ακολουθεί την Τρίτη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των 16 του UEFA Champions League!

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (75’ Μπανούσης), Παπάζογλου, Ντουντού (57’ Κάλαϊτζιτς), Ζε Εντουάρντο, Σίσιτς (46’ Περογαμβράκης), Μακρής, Στάθης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέβας, Μανωλάς (58’ Μπονγκ), Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ, Φουστέρ (62’ Πελέ), Ιμπαγάσα, Σαβιόλα (34’ Σέποβιτς).

ΓΗΠΕΔΟ: «Θ. Βαρδινογιάννης»
ΣΚΟΡΕΡ: - / 39’ Μασάντο, 42’, 53’, 88’ Σέποβιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κ. Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γ. Τουμπακάρης (Αθηνών)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Αλ. Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 62’ Ζόρο, 63’ Μακρής, 80’ Μπανούσης / 62’ Ιμπαγάσα, 69’ Μπονγκ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -

Tα goals και τα highlights της αναμετρησης

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-4, 26η αγωνιστική (HL) από greeksuperleague

Οι δηλωσεις μετα την αναμετρηση 

"Δίκαιο το σκορ, γιατί ήμασταν καλύτεροι"

Απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ολυμπιακός έμεινε ο Μίτσελ, όπως δήλωσε μετά το τέλος του ματς, στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στο συνδρομητικό κανάλι, novasports:

«Είμαι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο γιατί η ομάδα μας ήταν καλύτερη».
Σε ό,τι αφορά στον τραυματισμό του Χαβιέρ Σαβιόλα, ο προπονητής του Θρύλου ελπίζει ότι πρόκειται για υπερκόπωση. «Θα το δούμε αύριο. Πιστεύουμε ότι είναι μια υπερκόπωση. Ελπίζουμε να είναι καλά για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Οι δηλώσεις των παικτών μας

Σέποβιτς: «Βοηθάει ο ανταγωνισμός»

Χάρις στον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα βρίσκεται ο Ολυμπιακός σε τόσο υψηλό επίπεδο, βάσει όσων δήλωσε ο Μάρκο Σέποβιτς μετά την νίκη των «ερυθρόλευκων» 4-0 επί του ΟΦΗ.

Σέποβιτς: «Βοηθάει ο ανταγωνισμός»
Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα και αυτό βοηθάει τον Ολυμπιακό να διατηρείται σε πολύ υψηλό επίπεδο, βάσει όσων δήλωσε ο Μάρκο Σέποβιτς, μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» 4-0 επί του ΟΦΗ, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για την προσωπική του απόδοση, αλλά εκθείασε και τους συμπαίκτες του για την πολύτιμη βοήθεια που του προσφέρουν όσο καιρό βρίσκεται στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα»:


Για την απόδοσή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας μου. Δουλεύω πολύ και περιμένω την ευκαιρία μου. Δουλεύω στις προπονήσεις και περιμένω έστω και τα πέντε λεπτά που θα αγωνιστώ. Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου, τους ευχαριστώ και ελπίζω στο μέλλον να έχω πολύ περισσότερες πετυχημένες μπαλιές».

Για την πορεία του ΟΦΗ εντός έδρας:

« Ήταν μια δύσκολη έδρα αλλά ήρθαμε προετοιμασμένοι και μετά τα δύο γρήγορα γκολ τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον αντίπαλό μας. Σήμερα είχαμε δουλέψει πολύ και η καλή κυκλοφορία της μπάλας μας βοήθησε».

Για το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα πρέπει να είναι ανταγωνιστική σε κάθε ματς:

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Έχουμε 25, 27 παίκτες που είναι σε υψηλό επίπεδο και όλοι περιμένουν την ευκαιρία για να δείξουν τι αξίζουν. Είναι πολύ βασικό το να μπορούμε να κάνουμε αλλαγές και να μην πέφτει το επίπεδο».

Για το πόσο βοηθάει ο ανταγωνισμός στην ομάδα:

«Είναι πολύ σημαντικό γιατί χωρίς το συναγωνισμό δεν θα ήμασταν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Μάλιστα οι τέσσερις επιθετικοί μιλάμε μεταξύ μας και ο ένας συμβουλεύει τον άλλο».

Για τη συνεργασία των παικτών και τα ομαδικά γκολ:

«Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να είμαι κινητικός και να δέχομαι τις μπαλιές των συμπαικτών μου. Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα χωρίς αυτούς».

Για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ:

«Είναι γνωστό ότι σε κάθε παιχνίδι σκοράρουμε αρκετά αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι διατηρούμε το παθητικό μας στο μηδέν. Αυτή η εβδομάδα που έρχεται είναι πολύ σημαντική και προσπαθούμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο για να έχουμε επιτυχίες».

"Έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία"

Ο Ολυμπιακός έχει την απαιτούμενη ψυχολογία για ν’ αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Πάουλο Μασάντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου μετά το τέλος του ματς στο novasports:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι και κάναμε καλή εμφάνιση. Αποκτήσαμε ψυχολογία ενόψει της Μάντσεστερ, προσφέραμε θέαμα και ασφαλώς πετύχαμε και τον στόχο μας που ήταν η νίκη. Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει βαθύ ρόστερ και εμείς το έχουμε. Και σήμερα το δείξαμε αυτό ότι είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η ψυχολογία είναι σε πολύ καλά επίπεδα χάρη σε μία καλή νίκη. Το παιχνίδι με την Μάντσεστερ είναι πολύ διαφορετικό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι κάτι που μου βγήκε αυθόρμητα και απλά ήθελα να δείξω ότι χάρηκα πολύ που σκόραρα. Μου αρέσει να βρίσκω νέους τρόπους να διασκεδάζω με τους συμπαίκτες μου γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά».


ALEX WEB RADIO/TV

Εδειξε το σοβαρό της πρόσωπο ενόψει Ολυμπιακού η Μάντσεστερ (video)

Εδειξε το σοβαρό της πρόσωπο ενόψει Ολυμπιακού η Μάντσεστερ (video)

22/02/2014
Το σοβαρό της πρόσωπο ενόψει Ολυμπιακού θυμήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με σκόρερ τα βαριά τους «χαρτιά» (Φαν Πέρσι-Ρούνεϊ), οι πρωταθλητές επέστρεψαν στις νίκες καθαρίζοντας 2-0 την Κρίσταλ Πάλας
Έρχεται σαν… Γιουνάιτεντ! (video)
Την καταλληλότερη στιγμή -για την ίδια- σοβαρεύτηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίγες μέρες πριν ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν την πιο συγκροτημένη εμφάνισή τους στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Και χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, επικράτησαν 2-0.

Μετά από ένα ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν ότι είναι «σκληρά καρύδια» (προέρχονταν από τρεις νίκες και μια ήττα στο «Emirates» απ’ την Άρσεναλ), η ομάδα του Μόγιες βρήκε τη λύση. Έστω κι αν χρειάστηκε ένα πέναλτι -σε άγαρμπο μαρκάρισμα του Σαμάκ στον Εβρά.

Αφού λοιπόν ο Φαν Πέρσι σημάδεψε σωστά απ’ τη βούλα στο 62', το φοβερό βολέ στο Ρούνεϊ λίγο αργότερα (στο 69’) τελείωσε τη σεμνή τελετή. Αυτή που θα μπορούσε να ‘χει πιο πανηγυρικό χαρακτήρα, αν το δοκάρι δεν αρνούνταν δεύτερο γκολ στον Ολλανδό και μια εμφατικότερη επιστροφή των πρωταθλητών στις εκτός έδρας νίκες απ’ τις 28 Δεκεμβρίου (!)
crystal palace vs manchester united 0-2 all... από EplHighlights


ALEX WEB RADIO/TV

Για πλάκα τον Ηρακλή 12-2

Για πλάκα τον Ηρακλή 12-2

22/012/2014

Έκανε πλάκα στον Ηρακλή!
Μια ακόμα νίκη πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου. Έκανε πλάκα στον Ηρακλή, του οποίου επικράτησε, εκτός έδρας, με 12-2.
Το ματς που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο της Λάρισας, ήταν για την 8η αγωνιστική με τις "ερυθρόλευκες" να έχουν σημειώσει 7 νίκες.
Ο Χάρης Παυλίδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κι ενώ πολλές αθλήτριες έλειπαν για μεγάλο διάστημα στην Ιταλία, με την Εθνική ομάδα και μόλις είχαν γυρίσει.
Πρώτη σκόρερ για την ομάδα μας ήταν η Μπάρμπαρα Μπούικα με 3 γκολ.

Τα 8λεπτα: 1-2,1-1, 0-3, 0-6.

Ηρακλής: Μ. Φλώρου 1, Τζελέπη 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπούικα 3, Β. Πλευρίτου 2, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 1, Καλογεράκου 1, Μ. Πλευρίτου 1, Μ. Βασιλακοπούλου 1, Α. Βασιλακοπούλου 1, Τετζαλίδου 1.


ALEX WEB RADIO/TV

Θρυλος παντου...Επτά χρυσά στην Κολύμβηση!

 Θρυλος παντου...Επτά χρυσά στην Κολύμβηση!

22/02/2014

Επτά χρυσά στην Κολύμβηση!
Επτά χρυσά, δυο ασημένια και ένα όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων ήταν ο απολογισμός του Ολυμπιακού στην 2η ημέρα του Χειμερινού Πρωταθλήματος Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών του Πειραιά.
Ο Απόστολος Χρήστου συνέχισε τις σπουδαίες εμφανίσεις του και με χρόνο 2.01.01 πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ ύπτιο και έπιασε ξανά το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ολλανδίας (2.03.36 η προηγούμενη επίδοση στο Πρωτάθλημα Εφήβων).
Στα 200μ ελεύθερο Ανδρών  ο Χρήστος Κατραντζής κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 1.50.02 ενώ το ασημένιο κρέμασε στο στήθος του ο Οδυσσέας Μελαδίνης (1.52.05). Στα 200μ ελεύθερο Γυναικών η Μαρία Λιώση πήρε το χρυσό με επίδοση 2.04.55 ενώ στα 100μ πρόσθιο ο Γιάννης Καρπουζλής ήταν 2ος με 1.02.48.
Στα 800μ ελεύθερο ο Ολυμπιακός πήρε και τα δυο χρυσά μετάλλια με τον Αντώνη Φωκαϊδη στους Άνδρες με επίδοση 8.06.98 και με την Κέλλυ Αραούζου στις Γυναίκες με επίδοση 9.00.38. Άλλα δυο χρυσά μετάλλια κατακτήθηκαν στα 4χ100μ ελεύθερο.
Στους Άνδρες οι Μελαδίνης, Χρήστου, Δημητριάδης, Κατραντζής ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με επίδοση 3.24.47 και στις Γυναίκες οι Μπαγιώτη, Μάτσα, Λιώση, Καραντάκου πήραν το χρυσό μετάλλιο με 3.51.84. Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή.


ALEX WEB RADIO/TV

Τι ειχε δηλωσει ο ατυχος Σαβιολα για την διοργανωση του International Champions Cup (video)

Τι ειχε δηλωσει ο ατυχος Σαβιολα για την διοργανωση του International Champions Cup (video)

 22/02/2014

Αμα εχεις τυχη διαβαινει λεει το σοφο Ελληνικο λαικο ρητο και στην περιπτωση του ατυχου Σαβιολα ταιριαζει γαντι.

Για φανταστειτε να εισαστε στην θεση του , να θελεις να παιξεις με μια μεγαλη ομαδα οπως η Γιουναιτεντ και να προετοιμαζεσαι σωματικα και πνευματικα για την μεγαλη αυτη αναμετρηση και σε ενα παιχνιδι αγγαρειας οπως αυτο με τον ΟΦΗ που ρουφηξε την 4αρα του και αυτος χαλαρα,και να νοιωσεις ενοχλησεις , να αντικατασταθεις και να μαθεις πως δεν θα παιξεις στην μεγαλη αυτη αναμετρηση που προετοιμαζοσουν τοσο καιρο.

Γκαντεμια σε ολο της το μεγαλειο...τι αλλο να πει κανεις?Τι να κανουμε? δεν πειραζει...μακαρθι να εισαι καλα παιχταρα μου και με τον βαζελα να εισαι καλα και να μπεις να τους πατησεις...δυσκολο εως ακατορθωτο αυτο αλλα εμεις το ευχομαστε.

Δειτε τι ειχε δηλωσεις λιγες ημερες πριν ο μεγαλος Σαβιολα για την μεγαλης σημασιας συμετοχη στην διοργανωση του International Champions Cup

"Να σας κάνουμε υπερήφανους"

Τους φίλους του Ολυμπιακού, στις ΗΠΑ, να δώσουν το «παρών» στις αναμετρήσεις του Θρύλου για το International Champions Cup, κάλεσε ο Χαβιέρ Σαβιόλα σε προωθητικό video, το οποίο ανέβηκε στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων», στο youtube.
«Ελπίζουμε να έχουμε τους οπαδούς μας μαζί μας. Θα είναι σίγουρα πολύ σημαντικό να έχουμε τη συμπαράστασή σας σε κάθε παιχνίδι. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο χορτάρι για να σας κάνουμε να αισθανθείτε υπερήφανοι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αργεντινός στο συγκεκριμένο video.
Παρακολουθήστε το video:



ALEX WEB RADIO/TV

Μπέγκιτς:«Το παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ πρωτα, η Φενέρ μπορεί να περιμένει»


Μπέγκιτς:«Το παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ πρωτα, η Φενέρ μπορεί να περιμένει»

 22/02/2014
 
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΟ, να βάλουν στην άκρη την επικείμενη αναμέτρηση με τη Φενέρ και να εστιάσουν στο ματς με τον ΑΓΟΡ, ανέφερε ο Μίρζα Μπέγκιτς.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κυριακή (23/02, 19:15) το Ρέθυμνο για τη 19η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και ο Μίρζα Μπέγκιτς τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δείξουν σοβαρότητα στο παρκέ για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα εξήγησε πως θα πρέπει να ξεχαστεί η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αλλά και να μπει στην… αναμονή το επικείμενο ματς με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να συνδυάσουν τη νίκη με μια καλή εμφάνιση.

«Το Ρέθυμνο είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και εμείς θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό το ματς είναι στο μέσο δύο κρίσιμων αναμετρήσεων καθώς την Πέμπτη αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό και την άλλη εβδομάδα ταξιδεύουμε στην Κωνσταντινούπολη για να παίξουμε με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Δεν μπορούμε, όμως, να έχουμε στο μυαλό μας κανένα από αυτά τα δύο παιχνίδια. Ό,τι έγινε στο ΟΑΚΑ ανήκει στο παρελθόν ενώ το παιχνίδι με τη Φενέρ μπορεί να περιμένει. Πρέπει απέναντι στο Ρέθυμνο να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας και τους εαυτούς μας και να είμαστε σοβαροί σε όλο το ματς για να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη», σχολίασε ο Σλοβένος σέντερ των Πρωταθλητών Ευρώπης.

 ALEX WEB RADIO/TV

Χωρίς Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

Χωρίς Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

  22/02/2014
Απών από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΑΓΟΡ, την Κυριακή, θα είναι ο Στράτος Περπέρογλου λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Χωρίς Περπέρογλου ο Ολυμπιακός
Πονοκέφαλος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα…

Ο Στράτος Περπέρογλου ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για την επικείμενη αναμέτρηση με τον ΑΓΟΡ στο ΣΕΦ (Κυριακή 23/02, 19:15).

Η κατάσταση του διεθνούς φόργουορντ πάντως δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία και όπως όλα δείχνουν θα είναι… ετοιμοπόλεμος για τον επόμενο αγώνα των «ερυθρόλευκων» στην Euroleague κόντρα στη Φενέρ.

Πάντως στο ματς με το Ρέθυμνο, αντί του Περπέρογλου θα βρίσκεται στη 12άδα ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

ALEX WEB RADIO/TV

«Επιστρέφει» στον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν?

«Επιστρέφει» στον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν?

22/02/2014


Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαστιά, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων και έχοντας τις καλύτερες των σχέσεων με τον «ισχυρό» άνδρα του Ολυμπιακού. Ήταν, μάλιστα, ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο λόγος γίνεται για τον Φρανσουά Μοντέστο, που σύμφωνα με τη «L' Equipe», ολοκληρώνει στο τέλος της σεζόν την καριέρα του και επιστρέφει στον Ολυμπιακό για να αναλάβει πόστο.
«Πήγε στην Μπαστιά το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό. Ο Φρανσουά Μοντέστο (35 χρόνων, 21 ματς και δύο γκολ στη φετινή Ligue 1), ενδέχεται να επιστρέψει στην ελληνική ομάδα στο τέλος της σεζόν», γράφει το δημοσίευμα και καταλήγει.
«Σύμφωνα με τη L' Equipe, ο αμυντικός της Μπαστιά φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση για να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2013, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Ο πρώην παίκτης της Μονακό σκέφτεται να "κρεμάσει" τα παπούτσια του και να δεχτεί την πρόταση».

ΑLEX WEB RADIO/TV

Με άνεση…κορυφής 3-0 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Με άνεση…κορυφής 3-0 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

22/02/2014
 
 Με άνεση… κορυφής ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Άρη στο κλειστό της Μίκρας και πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους στη Θεσσαλονίκη.

«2Χ2» στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός
«Καθαρό» τρίποντο κατέκτησε ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη, επικρατώντας με 3-0 του Άρη στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τους τρεις βαθμούς που τους ανέβασαν στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένουν… «γκέλες» από Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Κηφισιά και Φοίνικα Σύρου για να παραμείνουν σ’ αυτήν.

Μάλιστα, πρόκειται για την δεύτερη διαδοχική νίκη τους στη Θεσσαλονίκη, αφού στην προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν του ΠΑΟΚ (3-1).

Το συγκρότημα του Δημήτρη Καζάζη δεν δυσκολεύτηκε να περάσει απ’ το κλειστό της Μίκρας, με το πρώτο σετ να είναι αυτό που ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι. Ο Άρης παραλίγο να κάνει την ανατροπή, από 12-17 σε 20-20. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν και με ένα σερί 3-0 προηγήθηκαν στα σετ.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν και στο δεύτερο σετ, όμως επηρεασμένοι απ’ την απώλεια του πρώτου σετ και με τους Γιορντάνοφ και Καλντέιρα να ανεβαίνουν, ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα (18-23) και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 2-0 σετ.

Από κει και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το πάνω χέρι, με μοναδική ευκαιρία για τον Άρη να ανατρέψει στην κατάσταση στο 17-20, όμως ένα σερί πέντε πόντων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διακύμανση:
1ο σετ: 5-8, 12-16, 21-20, 23-25
2ο σετ: 8-7, 15-16, 18-21, 20-25
3ο σετ: 6-8, 10-16, 17-21, 20-25

*Οι πόντοι του Άρη προήλθαν από 3 άσσους, 35 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 20 λάθη αντιπάλων και του Ολυμπιακού προήλθαν από 1 άσσους, 42 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 22 λάθη αντιπάλων

Τα σετ: 0-3 (23-25, 20-25, 20-25)

ΑΡΗΣ (Βαγγέλης Κουτσονίκας): Κυριακίδης 11 (7/16 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ, 77% υπ - 46% άριστες), Ντίνας 7 (5/6 επ, 2 μπλοκ), Παπαδημητρίου 5 (5/13 επ, 85% υπ - 31% άριστες), Χαριτωνίδης 1 (1 άσσος), Γάτσης 7 (6/9 επ, 1 μπλοκ), Αρμενάκης 8 (5/15 επ, 3 μπλοκ) / Γκαράς (λ, 100% υπ - 64% άριστες), Τσομπάνογλου (λ, 100% υπ - 0% άριστες), Χατζηπαραδείσης, Ντάμποβιτς 1 (1/1 επ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Καζάζης): Χριστοφιδέλης 2 (2 μπλοκ, 85% υπ - 31% άριστες), Γιούρισιτς 10 (8/9 επ, 2 μπλοκ), Καλντέιρα 6 (6/15 επ, 83% υπ - 33% άριστες), Γιορντάνοφ 20 (19/32 επ, 1 μπλοκ), Σμαραγδής 9 (6/7 επ, 3 μπλοκ), Κουρνέτας 2 (2/2 επ) / Στεφάνου (λ, 100% υπ - 43% άριστες), Μαρούλης, Κιόσης 1 (1/1 επ), Σωτηρίου 1 (1 άσσος)

ALEX WEB RADIO/TV

Ανησυχία για Σαβιόλα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό

Ανησυχία για Σαβιόλα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό

22/02/2014
 
 Νέος «πονοκέφαλος» για τον Μίτσελ ενόψει Γιουνάιτεντ. Ο Σαβιόλα αντικαταστάθηκε στο 33’ της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και ο Ισπανός κάθεται… σε αναμμένα κάρβουνα.

Ανησυχία για Σαβιόλα!
Νέο απρόοπτο στον Ολυμπιακό! Ο Χαβιέ Σαβιόλα αντικαταστάθηκε στο 33’ της αναμέτρησης απέναντι στον ΟΦΗ, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει θα ξεκαθαρίσει με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.

Ο Αργεντινός σε συνομιλία του με τον Ισπανό τεχνικό αμέσως μετά την αντικατάστασή του είπε πως νιώθει ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι λίγο πιο πάνω από το γόνατο.

Η ατυχία αυτή βρίσκει τους «ερυθρόλευκους» σε μια χρονική στιγμή όπου παραμένει αμφίβολη και η συμμετοχή του Νέλσον Βαλντέζ στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


ALEX WEB RADIO/TV

Έχασε την ευκαιρία!

Έχασε την ευκαιρία!

22/2/2014

Έ-Χ-ασε την ευκαιρία 
Την μεγάλη ευκαιρία για ξεφύγει με 9 βαθμούς από τον Ατρόμητο έχασε ο Ολυμπιακός, μετά την «λευκή» ισοπαλία (0-0) του ματς ανάμεσά του, σήμερα το μεσημέρι στο Ρέντη. Έτσι έμεινε το +6 (40 με 34) ανάμεσά τους.
Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες (σ.σ.: ειδικά στο δεύτερο μέρος), όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε τους 3 πόντους.
Η ομάδα Κ15 του Θρύλου είχε την κατοχή της μπάλας, την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ήταν και άστοχη και άτυχη! Δύο φορές με τον Γκλεγκλέ (35’ και 55’) που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ακόμα στο 53’ είχαμε τη φάση που θα συζητηθεί. Ανατροπή του Κωστανάσιου μέσα στην περιοχή. Πέναλτι μαρς, αλλά ο ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το ματς και παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον «ερυθρόλευκο» παίκτη για… θέατρο!
Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν η φάση διαρκείας στις καθυστερήσεις. Εκτέλεση φάουλ του Αγιώτη, απομάκρυναν ασταθώς οι αμυντικοί. Ο Καμπετσής σούταρε, έδιωξαν οι παίκτες του Ατρόμητου στη γραμμή!
Νέα προσπάθεια από τον Καμπετσή, με την μπάλα να τον… πουλάει να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ατρόμητου και στη συνέχεια την έδιωξαν μακριά οι Περιστεριώτες!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Ι. Αγγελόπουλος, Α. Αγγελόπουλος (74' Μανωλάκης), Αγιώτης, Αμπάρα, Τουλκερίδης, Τσιπιρτίμης (77’ Νικούλης), Ασημάκης, Γκλεγκλές, Ξενιτίδης (56' Καμπετσής), Κωστανάσιος (64' Λένας).  

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

"Το δεκανίκι του βάζελου"

"Το δεκανίκι του βάζελου"

22/2/2014

 
Η τρίτη στη σειρά ήττα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ απογοήτευσε και στενοχώρησε τους φίλους του Θρύλου, που είχαν άλλες προσδοκίες από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Η παρουσία ξένων διαιτητών εξασφάλισε το 50%-50% που δεν έχουμε όταν η ομάδα αγωνίζεται στις εγχώριες διοργανώσεις. Το περιμέναμε πώς και πώς αυτό το παιχνίδι βλέποντας το ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσουμε απαντήσεις και να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας, σε συνδυασμό με τη δύσκολη θέση που θα φέρναμε τον αντίπαλο σε περίπτωση νίκης μας.
Ποντάροντας στον εγωισμό και τον τσαμπουκά που ελπίζαμε ότι θα είχαν οι παίκτες και ο προπονητής μας, θεωρούσαμε ότι δεν θα τους ανασταίναμε για δεύτερη φορά μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου.
Όλα αυτά πριν το παιχνίδι, γιατί, όταν αυτό ξεκίνησε, διακρίναμε μια νευρικότητα στις ενέργειές μας απέναντι στον χειρότερο βάζελο της τελευταίας δεκαετίας. Διαπιστώναμε στην εξέλιξη του παιχνιδιού ότι για μια ακόμη φορά δεν θα καταφέρναμε να εκμεταλλευτούμε το δικαιολογημένο άγχος των παικτών του βάζελου, μπαίνοντας κι εμείς σ’ αυτό το τρυπάκι, από εκεί που έπρεπε να είμαστε καβάλα στ’ άλογο στον τομέα της ψυχολογίας.
Ο εκνευρισμός μας μεγάλωνε ακόμη περισσότερο βλέποντας ότι μαλακιζόμασταν στα σημεία του αγώνα που προσφέρονταν για να τους «σκοτώσεις» και να πάρεις διαφορά στο σκορ…
Να κάνεις δηλαδή αυτό που έκανε η Μπαρτσελόνα με τον Παπανικολάου κι έφυγε με τη νίκη απ’ το ΟΑΚΑ. Βλέποντας τα μάτια των παικτών και του προπονητή μας, δεν είχαμε αμφιβολία ότι στο τέλος θα τα σκατώσουν όπως κι έγινε. Στο δια ταύτα τώρα:
Η ομάδα όταν ανεβαίνει στο ΟΑΚΑ είναι χεσμένη, ο τσαμπουκάς και η πίστη που έχουν με όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες πάει περίπατο με αποτέλεσμα ο μπασκετικός Ολυμπιακός να δίνει πνοή και λόγο ύπαρξης στον μπασκετικό βάζελο και κατ’ επέκταση σε όλο το πράσινο στρατόπεδο.
Σωστά και ρεαλιστικά το είπε ο Μπαρτζώκας ότι κοιτάμε μπροστά και ότι δεν χάθηκε τίποτε (σε σχέση με τους στόχους μας). Επιβάλλεται όμως να κοιτάξουμε και πίσω κάνοντας αυστηρή αυτοκριτική, γιατί οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια στην πελατοποίηση έχοντας στα τελευταία οχτώ παιχνίδια μόλις μία νίκη!
Όσο εθελοτυφλούμε και μένουμε στα ευχολόγια, αυτή η κατάσταση θα συνεχίζεται και δεν επιτρέπεται να πετάμε κάτω από το χαλί τα αποδεδειγμένα ελαττώματά μας. 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Η περηφάνεια του Μέντφορντ για τον Τζόελ

Η περηφάνεια του Μέντφορντ για τον Τζόελ

22/2/2014

Η περηφάνεια του Μέντφορντ για τον Τζόελ 
Οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Ο Ερνάν Μέντφορντ είχε οδηγήσει την Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990, στην Ιταλία.
Τώρα ο Τζόελ Κάμπελ είχε καταλυτική συμβολή για την πρόκριση της εθνικής του ομάδας στα τελικά του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί σε λίγους μήνες στη Βραζιλία.
Και ο Χόρχε Λουίς Πίντο, ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Κόστα Ρίκα συγκρίνει τους δύο ποδοσφαιριστές. Κι αυτό προκαλεί υπερηφάνεια στο βετεράνο επιθετικό.
Ήταν μόλις 22 χρονών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990, στα ιταλικά γήπεδα και ο Κάμπελ θα είναι στην ίδια ηλικία στη διοργάνωση που θα γίνει το καλοκαίρι στη Βραζιλία.
Κι όπως τόνισε ο Μέντφορντ στην εφημερίδα «CRHOY» για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού: «Είναι πανούργος, διακρίνεται για την ταχύτητά του και την ικανότητά του στις ντρίμπλες. Αυτά είναι που θέλουν όλοι. Στον κόσμο άρεσε ο τρόπος που αγωνιζόμουν εγώ τότε, αρέσει και αυτός του Κάμπελ τώρα».
Κατέληξε, σχολιάζοντας: «Ο Τζόελ είναι ένα παιδί το οποίο ξέρω καλά, τόσο εκείνον όσο και την οικογένειά του. Θα έχει λαμπρό μέλλον και μπορεί να γράψει ιστορία στα γήπεδα της Βραζιλίας, το καλοκαίρι». 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Στo... χέρι των νταμπλούχων

Στo... χέρι των νταμπλούχων

22/2/2014

Στo... χέρι των νταμπλούχων 
Πριν ταξιδέψουν για την Ισπανία ενόψει του ματς με την Μπαρτσελονέτα, τόσο ο Θόδωρος Βλάχος όσο και τα υπόλοιπα στελέχη του Ολυμπιακού πίστευαν ένα πράγμα.
Το διπλό μέσα στην Βαρκελώνη ήταν ικανό να ξαναβάλει τον Θρύλο στο… κόλπο της πρόκρισης. Αυτό ήρθε με τη νίκη 11-10 στην πισίνα «Σαν Σεμπαστιάν».
Και τώρα όλα, πλέον, εξαρτώνται από τους «ερυθρόλευκους». Τι εννοούμε; Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για τους νταμπλούχους Ελλάδας όσο αφορά στη συνέχεια στον όμιλο. Έχουν απομείνει τέσσερις αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι τρεις για τον Ολυμπιακό θα διεξαχθούν στο «Π. Καπαγέροφ». 
Ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την ουγγρική Έγκερ (15/03), την ιταλική Προ Ρέκο (9/04) και την κροατική Γιούγκ (03/05), ενώ ενδιάμεσα, για την 8η αγωνιστική (26/03), θα ταξιδέψει στην Κροατία για να αντιμετωπίσει την Πριμόριε.
Κι αυτό που περιμένουν στο Λιμάνι είναι να δουν τι θα συμβεί απόψε στις αναμετρήσεις Έγκερ-Πριμόριε (20:00) και Προ Ρέκο-Γιούγκ (21:30).
Να θυμίσουμε τη βαθμολογία μετά από 5 αγώνες: 1. Πριμόριε 10, 2. Γιούγκ 10, 3. Μπαρτσελονέτα 10 (6 ματς), 4. Προ Ρέκο 7, 5. Ολυμπιακός 6 (6 ματς) και 6. Έγκερ 3.
Οπότε είναι στα χέρια των «ερυθρολεύκων» με 3 νίκες στον Πειραιά να μπουν για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στην εξάδα της διοργάνωσης, που οδηγεί στο Φάιναλ-6.
Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Θέλει τρίποντο και πρωτιά στη Μίκρα

Θέλει τρίποντο και πρωτιά στη Μίκρα

22/2/2014

Θέλει τρίποντο και πρωτιά στη Μίκρα 
Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις και φυσικά να εκμεταλλευτεί τυχών «στραβοπάτημα» των πρωτοπόρων της βαθμολογίας.
Ο Θρύλος ταξιδεύει για δεύτερη σερί αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη. Προέρχεται από το 3-1 επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, βρίσκεται σε απόσταση βολής από Εθνικό, Κηφισιά και Φοίνικα και θέλει το τρίποντο για να ανέβει ακόμα και στην πρώτη θέση που είναι ο μεγάλος στόχος.
Ο Ολυμπιακός σε 16 αγώνες έχει 35 βαθμούς και είναι στην 4η θέση με +7 από την ΑΕΚ. Σε 8 εκτός έδρας αγώνες έχει 4 νίκες και 4 ήττες.
Εκτός από την απουσία του Μενέλαου Κοκκινάκη άλλες απουσίες δεν υπάρχουν. 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Ο Ρούνεϊ παίρνει τα περισσότερα

Ο Ρούνεϊ παίρνει τα περισσότερα

22/2/2014

Ο Ρούνεϊ παίρνει τα περισσότερα 
Με 300.000 λίρες εβδομαδιαίως θ’ αμείβεται ο Γουέιν Ρούνει, μετά τη νέα συμφωνία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος φορ έτσι όχι μόνο διατήρησε την πρώτη θέση με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο «νησί», αλλά αύξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από τον δεύτερο της σχετικής λίστας, Γιάγια Τουρέ.
Δείτε τη λίστα με τους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Αγγλία:
1.Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)-  300.000 λίρες
2.Γιάγια Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι)- 240.000 λίρες
3. Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)- 225.000 λίρες
4. Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)– 225.000 λίρες.
5. Λουίς Σουάρεζ (Λίβερπουλ)- 220.000 λίρες
6. Έντεν Αζάρ (Τσέλσι)- 185.000 λίρες
7. Μεσούτ Εζίλ (Άρσεναλ)- 180.000 λίρες
8. Τζον Τέρι (Τσέλσι)- 175.000 λίρες
9. Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι)- 170.000 λίρες
10. Νταβίντ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι)- 160.000 λίρες.
*Τα ποσά είναι ανά εβδομάδα.    


Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Euroleague Top10 με Λοτζέσκι, Μάντζαρη (video)

Euroleague Top10 με Λοτζέσκι, Μάντζαρη (video)

22/2/2014

Euroleague Top10 με Λοτζέσκι, Μάντζαρη (video) 
Δύο φάσεις του Ολυμπιακού, με πρωταγωνιστές τους Ματ Λοτζέσκι και Βαγγέλη Μάντζαρη, φιλοξενούνται στο «Top 10» της Euroleague για την 7η αγωνιστική του TOP16.
Απολαύστε το video με τις δύο φάσεις των «ερυθρόλευκων», καθώς επίσης και όλες τις υπόλοιπες που ξεχώρισαν από το τελευταίο διήμερο: 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Προϊστορία αγώνων ΟΦΗ - Ολυμπιακός


Προϊστορία αγώνων ΟΦΗ - Ολυμπιακός

22/2/2014

Προϊστορία αγώνων ΟΦΗ - Ολυμπιακός 
Προς τον Θρύλο γέρνει η… ζυγαριά της προϊστορίας των αναμετρήσεων ανάμεσα στον ΟΦΗ και στον Ολυμπιακό. 
Δείτε αναλυτικά την προϊστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων, στο πλαίσιο αγώνων που διεξήχθησαν για το Πρωτάθλημα Ελλάδος. 
Σε συνολικά 38 αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός έχει 13 νίκες, 15 ισοπαλίες και 10 ήττες.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ               ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
02/03/2013         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-4
04/03/2012         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-2
27/09/2008         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-0
20/01/2008         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-1
17/09/2006         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-2
23/10/2005         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-0
20/03/2005         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-1
22/02/2004         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-1
01/09/2002         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-1
08/12/2001         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-1
24/09/2000         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-2
16/01/2000         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2-1
27/02/1999         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-2
27/09/1997         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2-3
02/02/1997         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-1
12/05/1996         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2-1
02/10/1994         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-0
04/12/1993         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2-0
13/03/1993         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2-1
09/11/1991         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2-2
28/04/1991         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-0
21/01/1990         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-1
25/09/1988         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2-1
17/01/1988         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-2
29/03/1987         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  4-1
05/01/1986         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-1
10/03/1985         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-2
20/11/1983         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-0
19/09/1982         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-0
16/05/1982         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-0
17/05/1981         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-1
27/01/1980         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2-0
03/06/1979         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  3-3
30/10/1977         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-0
26/12/1976         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-1
14/02/1971         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-0
02/11/1969         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2-0
16/02/1969         Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0-0 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο 

22/02/2014





Ενημερωθειτε σε τρια βιντεο για τους τιτλους των αθλητικων ειδησεων, την ανασκοπηση των αθλητικων πρωτοσελιδων και τι συνεβη σαν σημερα.








ALEX WEB RADIO/TV

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

22/02/2014


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται και τηλεοπτικά...

02:45 OTE SPORT 5 ΤΕΝΙΣ ATP 500 ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

14:00 OTE SPORT 4 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΓΕΡΜΑΝΙΑ Β' ΜΟΝΑΧΟ 1860-ΠΑΤΕΡΜΠΟΡΝ

14:00 OTE SPORT 5 ΠΟΛΟ Α1 ΠΑΟΚ-ΧΙΟΣ

14:45 OTE SPORT 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΕΛΣΙ - ΕΒΕΡΤΟΝ

15:00 NOVASPORTS 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

15:00 NOVASPORTS 4 ΤΕΝΙΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ATP OPEN 13

15:00 EUROSPORT 2 ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑΣ

16:30 NOVASPORTS 3 ΒΟΛΕΪ ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

16:30 OTE SPORT 4 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

16:30 OTE SPORT 5 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

17:00 OTE SPORT 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

17:00 OTE SPORT 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΛΤΣΕ

17:20 NOVASPORTS 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

17:30 EUROSPORT ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑΣ

19:00 OTE SPORT 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΙΣΠΑΝΙΑ ΘΕΛΤΑ - ΧΕΤΑΦΕ

19:30 OTE SPORT 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΑΓΓΛΙΑ ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

19:30 OTE SPORT 4 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

19:30 NOVASPORTS 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

20:00 NOVASPORTS 1 ΒΟΛΕΪ ΑΕΚ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

21:00 OTE SPORT 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

21:45 NOVASPORTS 3 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

21:45 OTE SPORT 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΙΤΑΛΙΑ ΜΠΟΛΟΒΙΑ - ΡΟΜΑ

22:00 NOVASPORTS 4 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΛΑΝΟΥΣ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ
 
22:00 OTE SPORT 5 ΤΕΝΙΣ ATP 500 / ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

23:00 OTE SPORT 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΛΜΕΡΙΑ - ΜΑΛΑΓΑ


ALEX WEB RADIO/TV