ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στον ANTENNA Satellite

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στον ANTENNA Satellite

08/03/2014 
 
 
Σε ένα απ' τα τελευταία θρίλερ της φετινής σεζόν, τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην ομογένεια μόλις έκλεισαν στον ΑΝΤΕΝΝΑ Satellite!

Έκλεισε τώρα: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στον ANTENNA Satellite

Τα δικαιώματα έμεναν ...ανοιχτά μέχρι σήμερα το απόγευμα, αλλά οι συζητήσεις των ανθρώπων του ΑΝΤΕΝΝΑ με την εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα για την ομογένεια είχαν ευτυχή κατάληξη.

Τον αγώνα θα δουν, λοιπόν, σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία, ενώ θυμίζουμε πως τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ είναι μέσα σε αυτά που έμειναν «ορφανά» μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Με δεδομένο ότι η κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας βαδίζει προς το τέλος της, δεν φαίνεται να υπάρχει άλλο παιχνίδι που να είναι ...επικίνδυνο να εξελιχτεί σε θρίλερ. Όπως πρέπει να τονίσουμε πως ο ΑΝΤΕΝΝΑ Satellite τελικά απέκτησε τα δικαιώματα όλων των ντέρμπι της φετινής σεζόν, ευνοημένος απ' την συγκυρία και την αποτελεσματικότητα του στις διαπραγματτεύσεις.
 
ALEX WEB RADIO/TV

Ρε σεις ...την προπονητουρα ρε διωξατε?

Ρε σεις ...την προπονητουρα ρε διωξατε?

08/03/2014

 Ρε σεις...πατε καλα ρε? την προπονητουρα που μας ειχατε ζαλισει τον ερωτα διωξατε ρε σεις πατε καλα ρε?Και την θεση του ? ποιον? τον Αλβερτη? απο που κι ως που προπονητης ο Αλβερτης? Αλλο παικτης και αλλο προπονητης ρε αλλοθρησκοι...

Ειδατε λοιπον οτι υπαρχει Θεια Δικη και οχι μονο η...Δικη της Δευτερας του Θωμαιδη?

Ο Θεος πληρωνει με το ιδιο νομισμα οσους λειτουργουν με την σφυριχτρα και για προτυπο τους την αλαζονειαεσεις που γραφατε στην βαζελοφυλαδα σας ...εμεις στο Μιλανο...με τον Μιστερ Φτου του Ελληνικου μπασκετ να καμαρωνει επειδη γκελαρε ο Ολυμπιακος και το ιδιο βραδυ φαγατε μια...ΚΟΥΤΣΑ μεχρι τα παπουτσα...Και οχι μονο αυτο, διωξατε μεχρι και τον προπονητη σας  στις τελευταιες στροφες πριν τα τελευταια παιχνιδια -τελικους που απομενουν, αυτο δειχνει πως εχετε παθει ψυχολογικο ωπα-ωπα, και αντιδρατε εν θερμω και χωρις ιχνος λογικης.

Δηλαδη τι να κανει τωρα ο Αλβερτης?να φιαξει ομαδα η δωσει τις γνωσεις της...σφυριχτρας που εχει?τι να προλαβει να κανει εως το επομενο παιχνιδι-τελικο που εχετε μπροστα σας...η συγχηση σε ολο της το μεγαλειο...δηλαδη τωρα που ανελαβε ο Αλβερτης θα αλλαξουν ολα ε? εισαστε για τα πανηγυρια...αλλαζουν προπονητη λιγο πριν τα τελευταια παιχνιδια της ευρολιγκας ρε?

Και μεις μπορει να εχουμε παραπονα απο τον Μπαρτζωκα που στην τελικη δεν εχει και καμμια σχεση με τον τρελο-κοουτς σας τον Πεδουλακη...αλλα δεν τον διωχνει κανεις πριν το τελος των διοργανωσεων , αυτο δειχνει οτι εχετε χασει το τοπι παντου.

Τι να πω? περαστικα σας και Αλβερτη χαιρομαι που θα ξαναθυμηθω τα παλια καλα συνθηματα για παρτη σου....

Ιδου και η ειδηση...

Τέλος ο Πεδουλάκης

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Αργύρης Πεδουλάκης. Συνεχίζει με Αλβέρτη το τριφύλλι.
H ανακοίνωση
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αργύρη Πεδουλάκη.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον κ. Πεδουλάκη, ο οποίος ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τρεις τίτλους. Θα είναι πάντα ξεχωριστό μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας.
Τη Δευτέρα η ομάδα θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του κ. Φραγκίσκου Αλβέρτη


ALEX WEB RADIO/TV

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο 

08//03/2014




Ενημερωθειτε σε τρια βιντεο για τους τιτλους των αθλητικων ειδησεων, την ανασκοπηση των αθλητικων πρωτοσελιδων και τι συνεβη σαν σημερα.








ALEX WEB RADIO/TV

Μια ΚΟΥΤΣΑ μεχρι τα...ΠΑΠΟΥΤΣΑ....

Μια ΚΟΥΤΣΑ μεχρι τα...ΠΑΠΟΥΤΣΑ....

08/03/2014


Aλλη φορα Μιστερ Φτου του Ελληνικου μπασκετ να προσεχεις οταν κανεις δηλωσεις....

Μιλάνο ε; Να! Δεύτερη θέση ε; Να! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ του ομίλου Λαμποράλ Κούτσα, έκανε… πάρτι στο ΟΑΚΑ νικώντας με 61-68 τον ΠΑΟ και έκοψε την φόρα που είχαν πάρει οι «πράσινοι».
Έχουν και παράπονα οι άνθρωποι του ΠΑΟ και οι… γνωστοί δημοσιογράφοι για τη διαιτησία! Αυτό τους έφταιξε, και όχι τα μαύρα χάλια τους. Αυτή ήταν… Κούτσα.
Πήγε στο ΟΑΚΑ τους έκανε πλάκα και έκοψε το τουπέ που είχαν οι παίκτες του Πεδουλάκη από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Η αλαζονεία πληρώνεται με ΚΑΡΠΑΖΙΑ!
Θέλουν και Μιλάνο. Πώς να πας ρε Καραμήτρο έτσι; Όταν χάνει από τη χειρότερη ομάδα του ομίλου; ΦΑΠΑ από τους ανύπαρκτους Ισπανούς και… τάβλα όλοι! Η… θεία δίκη ήρθε και η δεύτερη ΣΦΑΛΙΑΡΑ μέσα στη χρονιά από την Λαμποράλ, πόνεσε πολύ…


ALEX WEB RADIO/TV

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής στην Ιστορική Λέσχη

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής στην Ιστορική Λέσχη


Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (7/3) στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του Εικαστικού Αντώνη Πολιτάκη.
Το παρών στην Έκθεση έδωσε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, ο χρηματοδότης και μέλος του ΤΑΑ Χρήστος Φλάμπουρας, ο οποίος είχε και την ιδέα για την διοργάνωση της Έκθεσης του κ. Πολιτάκη στην Ιστορική Λέσχη, η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βασίλης Τοκάκης, το Μέλος της ΕΟΕ Γιώργος Λενός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ηλίας Υφαντής.

Παρούσα φυσικά και η σύντροφος του κ. Πολιτάκη Τίνα Μάσχα η οποία ευχαρίστησε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για την φιλοξενία της Έκθεσης. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα του κ. Πολιτάκη σε μια Έκθεση που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 6 Απριλίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από τις 18:00 έως τις 21:00.

Ο χρηματοδότης και μέλος του ΤΑΑ Ολυμπιακός κ. Φλάμπουρας μιλώντας για την Έκθεση σημείωσε: "Είμαστε περήφανοι που ανοίγει η Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού. 
 
Ο Αντώνης Πολιτάκης, ένας Ολυμπιακός από τα γεννοφάσκια, είναι ο πρώτος που εκθέτει τα έργα του στη Λέσχη και ελπίζουμε να έρθουν και άλλοι καλλιτέχνες κοντά μας σ’ αυτή την πρωτοβουλία που πήραμε μαζί με τον κ. Κουντούρη και τον κ. Μαρινάκη. Πάνω απ’ όλα με τον κ. Μαρινάκη ο οποίος είναι ενθουσιασμένος από την κίνηση μας και όλοι ευελπιστούμε να γίνουν και άλλες εκδηλώσεις Τέχνης και Πολιτισμού στην Ιστορική Λέσχη. Η συγκίνηση είναι μεγάλη για όλους μας. Όσο αφορά τον Αντώνη Πολιτάκη θα ήθελα να πω ότι είναι ένας μεγάλος Ολυμπιακός, ένας σπουδαίος φίλος και ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά".


 
Η Διευθύντρια του Ερασιτέχνη κα Τσιλιγκίρη τόνισε από την πλευρά της: "Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον Ολυμπιακό. Ανοίγει και πάλι η Λέσχη φιλοξενώντας μια σπουδαία έκθεση ζωγραφικής του κ. Αντώνη Πολιτάκη. Με μεγάλη χαρά μας παραχώρησε κάποια έργα του και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Η Λέσχη του Ολυμπιακού θέλουμε να γίνει σημείο αναφοράς για τον Πειραιά και «πυξίδα» του πολιτισμού και της τέχνης", ενώ η παλιά δόξα της δεκαετίας του ’50 ο Ηλίας Υφαντής είπε...
 
"Βρισκόμαστε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού και μόνο αυτό μου προκαλεί συγκίνηση. Εδώ μπήκα το 1951 μαζί με τον θείο μου και υπέγραψα το δελτίο μου στον Ολυμπιακό. Μπαίνοντας στην αίθουσα του συμβουλίου είδα και γνώρισα τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού τον Γιώργο Ανδριανόπουλο και όλους τους συμβούλους. 
 
Μου είχε ευχηθεί καλή σταδιοδρομία και η ευχή του έπιασε. Ο χώρος αυτός μου φέρνει στο μυαλό τα έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα στην δεκαετία του 50’ τότε που ο Ολυμπιακός έγινε Θρύλος. Εδώ ζήσαμε όλους τους μεγάλους θριάμβους του μοναδικού Ολυμπιακού μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για αυτή την πρωτοβουλία του ν΄ ανοίξει πάλι την Ιστορική Λέσχη. Η έκθεση ζωγραφικής που φιλοξενείτε έχει μοναδικούς πίνακες και καλώ τον κόσμο του Πειραιά να την επισκεφτεί και εάν μπορεί να κάνει δικά του κάποια έργα".


ALEX WEB RADIO/TV

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα


08/03/2014

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα στην 28η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE
Γενικη πρόγνωση.

Με βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο συνεχίζεται η κακοκαιρία. Πέφτει η θερμοκρασία την Κυριακή.

Με βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά, νότια και το Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά περιμένουμε το Σάββατο, 8 Μαρτίου. Τα φαινόμενα στη Δυτική Κρήτη ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Πατραϊκό ισχυροί 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια με πιθανότητα τοπικών βροχών περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή, 9 Μαρτίου. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, αλλά τη νύχτα και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά οκτώ μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

 Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ολυμπιακό Στάδιο

Σταδιο Βικελίδης




Γήπεδο Αστέρα

Γήπεδο Περιστερίου

 

Γήπεδο Παγκρήτιου

Γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης

Γήπεδο Νέας Σμύρνης


Γήπεδο Τούμπας

 

Γήπεδο Πηγαδιών

Γήπεδο Κομοτηνής

Γήπεδο Λιβαδειάς

Γήπεδο Παναιτωλικού

Γήπεδο Βέροιας

 

Γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης

Γήπεδο Ζωσιμάδων

Γήπεδο Ριζούπολης

Γήπεδο Λεωφόρου

Γήπεδο Περιβολίων

 

ALEX WEB RADIO/TV

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός-Επιστροφή με ντέρμπι για το γυναικειο τμημα βολλευ

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός-Επιστροφή με ντέρμπι για το γυναικειο τμημα βολλευ-τελικός στο Βραχάτι για τους ανδρες-τελικός στο Βραχάτι για τους ανδρες

08/03/2014

Μια εύκολη νίκη πήρε η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά θύμα του ήταν ο Νηρέα Λαμίας όπου και επικράτησε 21-4 και διατήρησε το αήττητο στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής.

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός
Ποιος είδε τον Ολυμπιακό στο πόλο και δεν τον φοβήθηκε.

Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με 21-4 τον Νηρέα Λαμίας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των αδρών και παρέμειναν, αήττητοι και πρώτοι στη βαθμολογία. Το παιχνίδι διεξήχθη νωρίτερα λόγω των προγραμματισμένων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που έχουν το ερχόμενο Σάββατο (15/3).

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν νωχελική στο πρώτο οκτάλεπτο και έμεινε χαμηλά στο σκορ όμως στη συνέχεια «φόρεσε» τα καλά της και πήρε διαφορά επτά τερμάτων στο ημίχρονο κλειδώνοντας ουσιαστικά το ματς.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-7, 0-5, 1-9

Νηρέας Λαμίας (Θ. Χατζηθεοδώρου): Φλώρος, Πίσσας, Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης, Εμμανουηλίδης Β. 1,Εμμανουηλίδης Γ., Μπλάνης, Χαριτάκης 1, Δραγώνας, Σταυρόπουλος 1, Παπαγρηγορίου, Μπατάκης 1, Πουλής.

Ολυμπιακός (Θ. Βλάχος): Γαλανίδης, Δελακάς, Γούνας 4, Καπότσης, Φουντούλης 6, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 4, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ, Σχίζας, Βλαχόπουλος 4.

Επιστροφή με ντέρμπι

Με ντέρμπι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό στην 19η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Επιστροφή με ντέρμπι
Μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στην αναμέτρηση που επαναλήφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ακόμα ντέρμπι κόντρα στον Πανναξιακό στην 19η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν μια ακόμα μεγάλη μάχη προκειμένου να κρατήσουν την κορυφαία θέση της βαθμολογίας.

«Προσωπικά χαίρομαι που έχουμε ένα ακόμη ντέρμπι, γιατί το συγκεκριμένο ματς είναι ντέρμπι. Η Νάξος έχει δείξει ότι είναι καλογυμνασμένη και καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία δεν βρίσκεται τυχαία τόσο ψηλά στη βαθμολογία και διεκδικεί ακόμη μία θέση στην 4άδα. Έχει κάνει μεγάλα ματς και είναι πάντα ανταγωνιστική όταν παίζει με τις ομάδες της πρώτης τετράδας», είπε ο Γιάννης Νικολάκης και συνέχισε: «Είναι μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα, αφού είχαμε ένα ακόμη ψυχοφθόρο ματς πριν από δύο ημέρες, ενώ η Νάξος είχε δέκα ημέρες να προετοιμαστεί».

Από την άλλη ο Πανναξιακός θα ταξιδέψει χωρίς προβλήματα στο κλειστό του Ρέντη, με τον Ζόραν Κόβαζιτς να αναφέρει για το ματς: «Εμείς μπαίνουμε χωρίς κανένα άγχος σ’ αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά τόσο το αυριανό όσο και τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι για μας μέρος της προετοιμασίας που κάνουμε για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου», είπε ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε: «Δεν έχουμε κερδίσει τις ομάδες της κορυφής και το συζητήσαμε στα αποδυτήρια, αλλά θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας…»

Το πρώτο σερβίς της ημέρας θα γίνει στο Κατσάνειο, όπου ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τους Ίωνες. «Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να παίξει το τελευταίο του χαρτί ίσως για να μείνει στην κατηγορία, σεβόμαστε την προσπάθεια που έχει κάνει ιδιαίτερα στο β’ γύρο, αλλά θεωρώ πως το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Παρόλο που έχουμε αρκετή κούραση αφού κάποια κορίτσια αγωνιζόταν στο σχολικό πρωτάθλημα πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί θα κερδίσουμε», τόνισε ο Βαλεντίν Μίλεφ.

Χωρίς προβλήματα και χωρίς άγχος ανεβαίνουν στην Θεσσαλονίκη οι Ίωνες με τον Μάρκο Κωβαίο να σημειώνει: «Προσωπικά θεωρώ ότι η μάχη της παραμονής έχει κριθεί και δεν βλέπω αυτό το ματς ως την τελευταία μας ευκαιρία. Εμείς πάμε στην Θεσσαλονίκη θέλοντας να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να δείξουμε καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο».


Νίκη για να διασφαλίσουν μια θέση στην εξάδα ψάχνουν οι Μακεδόνες, που θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή Κηφισιάς. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τρίποντο «ανάσα» για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες που έχουν για την παραμονή.
«Ο βασικός μας στόχος που ήταν η παραμονή έχει επιτευχθεί, αλλά θέλουμε να κρατήσουμε την 6η θέση και κυρίως θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας με μια καλή εμφάνιση», τόνισε ο Μανώλης Σκουλικάρης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Αντιθέτως ο Σπύρος Χουντουμάδης αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τις Λέτσκοβα, Σιλχάνοβα λόγω τραυματισμών, αλλά όπως τόνισε: «Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη που θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε μέχρι τέλους στο θαύμα. Απομένουν τέσσερα ματς κι αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8/3/2014

Χαλάστρας, 19.00, ΑΣ Μακεδόνες - ΓΣΚ Ηρακλής, Δανιηλίδου - Βασιλειάδης
Μ. Μερκούρη, 18.00, Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟΝ Πανναξιακός, Νικολόπουλος - Μάλφας
Κατσάνειο, 17.00, ΓΣ Ηρακλής - ΑΣΠ Ίωνες, Ισκάς - Κυριακόπουλος

Κυριακή 9/3/2014
Ρεθύμνου, 15.00, ΟΠ Ρεθύμνου - ΕΟ Σταυρούπολης, Αγγελίδης - Κανακάκης
Ιωνικού, 20.00, ΑΕΚ - ΦΟ Βριλησσίων, Τσιμπινός - Μενεσλής

*Ο αγώνας Μαρκόπουλο – Παναθηναϊκός αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής του ΑΟΜ στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων.

Για το τρίποντο στο Βραχάτι

Ο Παμβοχαϊκός "φιλοξενεί" το Σάββατο στις 19:00 τον Ολυμπιακό. Καζάζης: "Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός".
Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς που θα τον φέρουν πιο κοντά στην κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος Volleyleague ο Ολυμπιακός παίζει το Σάββατο (19:00) στο Βραχάτι κόντρα στον Παμβοχαϊκό σ' αναμέτρηση της 19ης ημέρας. Στην αποστολή που θ' αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για το Βραχάτι θα είναι κανονικά οι Καλντέιρα, Σμαραγδής που είχαν μείνει εκτός με την Παναχαϊκή ενώ μοναδικός απών θα είναι ο Κοκκινάκης που δεν είναι ακόμη έτοιμος ν' αγωνιστεί.

Ο Δημήτρης Καζάζης μιλώντας για τον αγώνασημείωσε: "Κάθε ματς έχει τις δυσκολίες του και πόσο μάλλον όταν παίζουμε εκτός έδρας. Κάθε πόντος είναι σημαντικός για όλες τις ομάδες και παίζουμε πάντα για το τρίποντο. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε να κερδίσουμε τον Παμβοχαϊκό και στη συνέχεια ν' ασχοληθούμε με το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός".


ALEX WEB RADIO/TV

Πιέρ Ισά:«Μεγάλος στόχος το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ»

Πιέρ Ισά:«Μεγάλος στόχος το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ»

08/03/2014
 
 Να εμφανίσει η ομάδα το καλύτερο δυνατό πρόσωπο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η προτεραιότητα όλων στον Ολυμπιακό όπως και επεσήμανε ο Πιέρ Ισά. Τι είπε για Κάμπελ, μεταγραφές, το ντέρμπι.

«Μεγάλος στόχος το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ»
Να εμφανίσει η ομάδα το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η προτεραιότητα όλων στον Ολυμπιακό όπως και επεσήμανε ο Πιέρ Ισά σε συνάντηση που είχε σήμερα με τους δημοσιογράφους οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.

«Μεγάλος στόχος είναι η Μάντσεστερ. Ο Ολυμπιακός παίζει όλα τα ματς για να κερδίσει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο μεγάλος στόχος ήταν η Γιουνάιτεντ», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, χωρίς φυσικά να υποβαθμίζεται κανένα άλλο παιχνίδι.

Ο Πιέρ Ισά αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επεσήμανε ότι θα καταβληθεί η προσπάθεια να μείνουν στην ομάδα οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί ως δανεικοί με προτεραιότητα φυσικά στον Κάμπελ.

Αναλυτικά όσα συζητήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής μεταξύ του Πιερ Ισά, Αθλητικού Διευθυντή του Ολυμπιακού και των εκπροσώπων των ΜΜΕ, σε συνάντηση που έγινε στο Καραϊσκάκη.


-Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟ;

«Δεν ήταν εύκολη εβδομάδα. Ο καθένας ήταν δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟ. Ζητήσαμε συγνώμη από τον κόσμο. Δεν ήταν εύκολο. Οι περισσότεροι παίκτες μας πήγαν στις εθνικές. Όλοι γύρισαν πλέον. Το πνεύμα γύρισε ξανά για τα επόμενα ματς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα ματς που έρχονται, ειδικά σ' αυτό με την Μάντσεστερ. Έχουν γυρίσει όλοι εκτός από τους τρεις (σ.σ.: Κάμπελ, Πέρεζ και Βαλντέζ) που γυρίζουν απόψε».

-Γιατί εμφανίστηκε έτσι η ομάδα με τον ΠΑΟ;


«Μας έκαναν όλους χαρούμενους με την Μάντσεστερ. Μας έκαναν περήφανους κι εμάς και όλο τον σύλλογο. Έγραψαν ιστορία. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε και για τον ΠΑΟ. Το περιστατικό με τον Μάικλ μας επηρέασε. Όλους τους παίκτες. Ήταν δύσκολο για τους παίκτες. Στο ημίχρονο ρωτούσαν για τον Μάικλ. Πολλά πήγαν λάθος εκείνο το βράδυ».

-Από πλευράς δυνάμεων η ομάδα φάνηκε με τον ΠΑΟ να μην έχει δυνάμεις.


«Παίξαμε με την Μάντσεστερ με πολύ καλό πνεύμα και ενέργεια. Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια στο ματς με την Μάντσεστερ. Δώσαμε το 100%. Με τον ΠΑΟ δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι. Γι' αυτό ίσως ξεκουραστούν μερικοί παίκτες με τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε σωστά τους παίκτες ενόψει και του μεγάλου αγώνα με την Μάντσεστερ».

-Είναι δύσκολο όμως επειδή μιλάμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ... Μια νέα ήττα μπορεί να φέρει την ομάδα πίσω...

«Μίλησα με τον προπονητή. Οι παίκτες θα ξεκουραστούν με τον ΠΑΟΚ. Μεγάλος στόχος είναι η Μάντσεστερ. Ο Ολυμπιακός παίζει όλα τα ματς για να κερδίσει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο μεγάλος στόχος ήταν η Γιουνάιτεντ».

-Με τον ΠΑΟ γιατί δεν έγινε αυτό; Γιατί δεν ξεκουράστηκαν παίκτες;

«Ο προπονητής ήθελε να ανταμείψει τους παίκτες που πήγαν καλά με την Μάντσεστερ. Το σκεφτήκαμε. Θέλαμε ν' αφήσουμε έξω 1-2 παίκτες αλλά μπορεί να το έπαιρναν ως... τιμωρία. Θέλαμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να παίξουν και με τον ΠΑΟ. Θ' αλλάξει αυτό από το επόμενο ματς».

-Ο Ιμπαγάσα δεν χρειαζόταν με τον ΠΑΟ;


«Ο Κάνιο, και άλλοι παίκτες, θα μπορούσαν να παίξουν επίσης. Επέλεξε ο προπονητής όμως να επιβραβεύσει όλη την 18άδα του αγώνα με την Μάντσεστερ. Ήταν απόφαση του προπονητή».

-Πριν από το πρώτο ματς ήταν φαβορί η Γιουνάιτεντ. Μετά το 2-0 φοβάστε ότι μπορεί η ομάδα να αγχωθεί ότι επιβάλλεται να προκριθεί;

«Προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν παίζουμε όλοι άμυνα. Δεν θα πάμε εκεί για να παίξουμε μαζική άμυνα. Δεν το κάνουμε αυτό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η πίεση πλέον είναι πάνω στην Μάντσετσερ, όχι πάνω μας. Θα πάμε εκεί για την πρόκριση. Είναι το πιο σημαντικό ματς τη σεζόν. Το 2-0 είναι καλό σκορ. Θα πάμε να το υπερασπιστούμε. Θα πάμε να δείξουμε την ποιότητά μας. Θα μπορούσε το πρώτο ματς να είναι και 3-0 ή 3-1. Και το 2-0 είναι εξαιρετικό όμως. Δείξαμε εδώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Προετοιμαζόμαστε για το δεύτερο ματς. Θα πάμε όπως πήγαμε στα άλλα ματς ως τώρα. Ο προπονητής ετοίμασε ένα πλάνο που το ακολουθεί συνεχώς στην Ευρώπη. Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό ματς. Θα χρειαστούμε τους πάντες να μας υποστηρίξουν στο ματς αυτό για να προκριθούμε».

-Ποιά είναι επιθυμία Κάμπελ και Εντινγκά και πόσο δύσκολες είναι οι περιπτώσεις; Μπορούν ν' αποκτηθούν όπως ο Ρομπέρτο;

«Την άλλη φορά μιλήσαμε γι' αυτούς. Νομίζω πως το σημαντικό είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι χαρούμενοι εδώ. Προσπαθούμε να έχουμε την ατμόσφαιρα μιας οικογένειας. Ο Ρομπέρτο αποφάσισε να μείνει μαζί μας και να είναι μέλος του επόμενου πλάνου. Είναι σημαντικό αυτό για πολλούς λόγους. Τού αρέσει και η ζωή εδώ αλλά και το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Το πρώτο πράγμα είναι ο τερματοφύλακας σε μια ομάδα. Δεν είναι εύκολο να βρεις καλό τερματοφύλακα. Είναι σπάνιο να έχεις πρόεδρο σαν κι αυτόν που έχουμε. Που αγαπάει τους παίκτες. Θέλει να περνάνε καλά και να είναι ευτυχισμένοι. Οι ελάχιστοι που δεν περνούν καλά εδώ, τους αφήνει να φύγουν. τώρα δουλεύουμε την περίπτωση του Κάμπελ όπως και τους άλλους δανεικούς. Δεν εξαρτάται μόνο από μας. Εξαρτάται και από την Άρσεναλ. Το ίδιο θα κάνουμε και με τον Εντινγκά».

-Είπατε για δυσαρεστημένους παίκτες. Στην κατηγορία αυτή ήταν και ο Βάις που έφυγε;


«Ο Βλάντι είχε καλή ευκαιρία να πάει σ' έναν άλλο σύλλογο. Μπορεί να μην ήταν χαρούμενος με τον χρόνο συμμετοχής εδώ. Μίλησα μαζί του αρκετές φορές. Ήταν χαρούμενος εκτός ποδοσφαίρου αλλά και τον συλλόγο. Με τη ζωή στην Αθήνα. Δεν είχε όμως τον χρόνο που ήθελε στο αγωνιστικό κομμάτι. Είχαμε 27 παίκτες. Δεν είναι εύκολο να μπεις στους πρώτους 11. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Μερικές φορές πρέπει να είσαι υπομονετικός. Μερικές φορές ίσως χρειαστεί να περιμένεις πάνω από έξι μήνες. Είχε μια θετική σκέψη και αίσθημα εδώ. Όλοι οι παίκτες που φεύγουν στέλνουν μηνύματα υποστήριξης στον σύλλογο. Αποδεικνύεται ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και τον αγαπούν όσοι έρχονται. Υπάρχει αυτό το απίστευτο συναίσθημα. Τους λείπει ο σύλλογος. Ο Κέβιν, για παράδειγμα, μας στέλνει μηνύματα. Μερικοί καταλαβαίνουν πόσο σημαντικός είναι ο σύλλογος όταν φεύγουν».

-Την προηγούμενη φορά μας είπατε ότι δύσκολα θα προχωρήσει σε προσθαφαιρέσεις τον χειμώνα ο Ολυμπιακός. Μήπως δεν περιμένατε ότι θα φτάσουν προτάσεις με τόσα μηδενικά;

«Είχαμε πολύ καλές προτάσεις. Υπάρχουν προτάσεις που δεν μπορείς ν' αρνηθείς. Έχουμε πει με τον Καρεμπέ ότι θα αντικαθιστούμε κάθε παίκτη που φεύγει. Η αντίδραση του συλλόγου ήταν γρήγορη. Είμαστε χαρούμενοι με τους παίκτες που έφυγαν».

-Αν εξαρτώνταν από σας θα κρατούσατε τον Μήτρογλου ως το καλοκαίρι;


«Είναι διαφορετικό. Είχε ευκαιρία να πάει σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο πρόεδρος μιλούσε με τον Κώστα. Τον ρώτησε αν θέλει να πάει. Ήταν χαρούμενος, ήθελε να πάει. Και ο πρόεδρος του άνοιξε την πόρτα. Είχε σπουδαία σεζόν και ήρθε αυτή η πρόταση».

-Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που ήρθαν, αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές από δυνατά πρωταθλήματα όπως ο Πέρεζ και ο Μαρκάνο που ήταν έτοιμοι. Ήταν ρίσκο ν' αποκτηθεί επιθετικός από το Κατάρ;

«Εξαρτάται από τον παίκτη και την επαγγελματική συμπεριφορά του. Το πόσο επαγγελματίας ήταν. Με τον Μαρκάνο ήταν πιο εύκολο. Ήξερε τον σύλλογο και το να συνηθίσει ήταν εύκολο. Ο Πέρεζ ήταν ενδιαφέρουσα περίπτωση. Είχε παίξει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προσαρμόστηκε γρήγορα. Δυστυχώς ο Βαλντέζ δεν έχει δείξει ακόμα πολλά πράγματα γιατί είχε τραυματισμούς. Θα μας βοηθήσει. Δεν μπορείς να συγκρίνεις όμως τις περιπτώσεις. Μιλήσαμε πολλές φορές. Ήθελε να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο. Ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη. Έκανε προσπάθεια και ο ίδιος οικονομικά για να έρθει. Όταν φτάσει στο 100% θα δείξει ποιός είναι».

-Η φιλοσοφία του παιχνιδιού πόσο αλλάζει με τον Βαλντέζ στην κορυφή αντί του Μήτρογλου; Το λέμε αυτό γιατί έχουν διαφορετική συχνότητα του σκοραρίσματος.

«Δεν είναι διαφορετική φιλοσοφία. Τον Γενάρη, στην αγορά, πρέπει ν' αντιδράσεις γρήγορα στις λιγοστές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Μας παρουσιάστηκε η πιθανότητα απόκτησης του Βαλντέζ. Τον ήξερε και ο προπονητής. Ήταν σημαντικό κι αυτό. Δεν ήταν στοίχημα ο Βαλντέζ. Έχει εμπειρία και παραστάσεις από μεγάλες ομάδες. Όταν προετοιμαστεί θα αποδείξει τί μπορεί να κάνει».

-Είναι πρώτο ζήτημα για τον Ολυμπιακό η απόκτηση, το καλοκαίρι, επιθετικού πρώτης γραμμής για να καλυφθεί το κενό του Μήτρογλου;

«Ο Μήτρογλου είναι 26. Έβαλε γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πήγε την Ελλάδα στο Μουντιάλ. Τον πιστεύω. Τον ήξερα από πριν. Έχει τρομερή προοπτική. Ήταν τραυματίας γι' αυτό και δεν έχει παίξει ως τώρα στην Φούλαμ. Μετά τη μίνι εγχείρηση που είχε δεν είναι έτοιμος. Φυσικά το καλοκαίρι θα δούμε με τον προπονητή. Θα ψάξουμε φυσικά για μερικούς παίκτες. Να δυναμώσουμε το ρόστερ. Δεν θα κάνουμε όσες το περασμένο καλοκαίρι. Θα φέρουμε παίκτες για την επόμενη σεζόν».

-Γράφτηκε ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει τον Μιραλάς τον Γενάρη, ισχύει;

«Δεν ξέρω γι' αυτό. Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για τον Κέβιν. Πρόσφερε στην ομάδα και σπουδαίες στιγμές στον κόσμο. Αν ο Κέβιν θελήσει να γυρίσει μια μέρα, θα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτος. Αυτή τη στιγμή όμως είναι μέλος μιας σπουδαίας ομάδας. Το ξεχνάμε, δεν είναι διαθέσιμος. Θέλουμε να κρατήσει ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού και στην Αγγλία. Όχι, δεν προσπαθήσαμε να τον πάρουμε τον Γενάρη».

-Θέλουμε το σχόλιό σας για τον Μίτσελ. Αμφισβητήθηκε στην αρχή, και «γύρισε» την κατάσταση.

«Τα πάει πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο να έχεις δύο ομάδες στη δική σου ευθύνη. Υπάρχουν δύο παίκτες σε κάθε θέση. Λογικό είναι μερικοί να μην είναι χαρούμενοι που δεν παίζουν. Τα πάει καλά. Είναι ικανοποιημένοι όλοι. Το κλίμα είναι πολύ καλό».

-Υπάρχει ενημέρωση για τον Ολαϊτάν;

«Συνέρχεται. Όπως είπα πριν, να μην επαναλαμβάνομαι, όλοι τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο. Κι εγώ, και ο πρόεδρος και όλοι. Έχει την μεγάλη στήριξη του συλλόγου. Αναρρώνει. Ελπίζω και πιστεύω πως θα τον δούμε σύντομα στο Ρέντη».

-Ο Σιόβας πως πάει;

«Πολύ καλά και πολύ γρήγορα. Άρχισε τρέξιμο. Το staff είναι χαρούμενο μαζί του. Μιλήσαμε το απόγευμα. Είναι μπροστά στο πρόγραμμα του. Δείχνει τρομερή όρεξη. Θα τον δούμε σύντομα στο γήπεδο. Για το Μουντιάλ, κι αν θα είναι εκεί, θα πρέπει να τηλεφωνήσουμε στον Σάντος (σ.σ.: γέλια). Το σίγουρο είναι πως το αξίζει να είναι εκεί γιατί πάλεψε γι' αυτή την πρόκριση. Ενδιαφέρεται και το ιατρικό τιμ της Εθνικής για 'κείνον. Άρα τον παρακολουθούν».

-Πώς έχουν δεχθεί οι διοργανωτές τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο τουρνούα της Αμερικής το καλοκαίρι;


«Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κάθε χρόνο. Σε κάθε Ήπειρο. Να μας βλέπουν οι οπαδοί μας. Θα είναι σπουδαίο και για τους παίκτες να παίζεις κόντρα σε ομάδες όπως η Μίλαν κ.τ.λ. Θέλουμε να μεγαλώσουμε κι άλλο το όνομα του Ολυμπιακού στον κόσμο. Η συμμετοχή στο τουρνούα έχει αυτή τη λογική. Και να ευχαριστηθεί ο κόσμος αλλά και να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις με κορυφαία. Η κλήρωση έγινε στο Μαϊάμι και όπως μας έλεγαν οι διοργανωτές, είχαν πολλά τηλεφωνήματα από τους Έλληνες. Δείχνει πόσο μεγάλο είναι το όνομα του κλαμπ. Θα έχουμε μεγάλη υποστήριξη. Θα είναι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας. Θα μάθουμε απ' αυτά τα μεγάλα ματς. Θα παίξουμε πρώτο ματς στη Νέα Υόρκη. Εκεί είναι η βάση των Ελλήνων».

-Φοβάστε τη νοοτροπία των παικτών ενόψει του τουρνουά, ειδικά των Ελλήνων, λόγω Μουντιάλ; Μήπως, δηλαδή, μιλήσουν για κούραση;

«Νομίζω πως όταν είσαι μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου, ζεις μ' αυτό. Όλες οι μεγάλες ομάδες θα έχουν διεθνείς εκεί που θα είναι στο Μουντιάλ. Δεν τον φοβόμαστε. Μετά το Μουντιάλ θα ξεκουραστούν. Θα συμφωνήσουμε για τις μέρες ξεκούρασής τους πριν έρθουν να μας συναντήσουν στην προετοιμασία. Το να παίξεις κόντρα σε Μίλαν, Λίβερπουλ, ή Μάντσεστερ Σίτι είναι φοβερό. Δύσκολα θα υπάρξει έλλειψη κινήτρου».

-Ξέρετε για την ανοιχτή επιστολή του Μόγιες προς τον κόσμο να στηρίξει στο ματς με τον Ολυμπιακό;

«Δεν έχει καθόλου καλή σεζόν η Μάντσεστερ, είναι γνωστό. Είναι η τελευταία της ελπίδα αυτό το ματς για να κάνει κάτι πετυχημένο φέτος, δηλαδή να προκριθεί εις βάρος μας. Θα κάνουμε κι εμείς τα πάντα, όπως κι αυτοί, για την πρόκριση».

-Σας φοβίζει η αρνητική παράδοση του Ολυμπιακού στην Αγγλία;

«Όχι. Εξάλλου είχαμε αρνητική παράδοση γενικώς με τις αγγλικές ομάδες. Αλλάζει κάποια στιγμή αυτό. Παίξαμε σε δύσκολα γήπεδα στο Βέλγιο, την Λισσαβόνα και το Παρίσι. Έμαθε πολλά η ομάδα στα φετινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Λέγαμε, μετά την ήττα από την Παρί στο Καραϊσκάκη, ότι έχουμε νέους παίκτες κι αυτό στοίχισε. Αποκτούν εμπειρίες όμως. Από τον Ρομπέρτο ως τους επιθετικούς έδειξαν τί μπορούν να κάνουν. Θέλουμε απόλυτη συγκέντρωση στο ματς με την Μάντσετσερ».

-Κάνει προπονήσεις η ομάδα στα πέναλτι; Το λέμε γιατί χάνει αρκετά στους αγώνες της.

«Πάντα προπονείσαι. Το κάναμε και παλιότερα. Μπορείς να προπονηθείς όσο θέλεις. Την ώρα του αγώνα όμως είναι άλλο πράγμα. Πρέπει να ελέγχεις την πίεση την ώρα του αγώνα. Την κρίσιμη ώρα της εκτέλεσης, ειδικά αν κρίνεται η πρόκριση, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και ψύχραιμος».

-Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα που κέρδισε στο γήπεδό του στα πρώτα ματς για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Πόσο σημαντικό είναι αυτό;

«Όσοι έρχονται εδώ αισθάνονται άγχος να παίξουν. Είναι σημαντικό αυτό για μας. Το αισθάνονται οι παίκτες. Βοηθάει πολύ, σίγουρα. Έκανε τη διαφορά με την Μάντσεστερ το Καραϊσκάκη. Το επίπεδο είναι υψηλό. Γίνονται εκπλήξεις και εκτός έδρας. Είναι όπλο μας το γήηπεδό μας και οι οπαδοί μας. Αν δείτε τα σχόλια του Τύπου στο εξωτερικό, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι. Δεν πιστεύουν πόσο σπουδαία είναι η ατμόσφαιρα εδώ».

-Στο τέλος της σεζόν θα γίνουν προπονήσεις; Θα έρθουν οι δανεικοί να τους δει ο Μίτσελ;

«Θα προπονηθούμε λίγο, δεν θ' αρχίσουν αμέσως οι διακοπές. Όλοι οι δανεικοί μας παρακολουθούνται από τους σκάουτερ. Έχουμε πολλά να αναλύσουμε. Έχουμε σχεδόν 10 διεθνείς παίκτες που θα συνδυάσουμε την απουσία τους. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε φιλικά. Θα το δούμε».

-Υπάρχουν προτεραιότητες από τους δανεικούς; Π.χ. ο Κολοβός;

«Έχουμε μια ιδέα. Δεν θα δώσουμε τώρα ονόματα. ο κολοβός είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. θα έχουμε και παίκτες από την ακαδημία που θα δούμε τί μπορούμε να κάνουμε. Δύο με τρεις παίκτες είναι μαζί μας. Έχουμε ήδη τον Βούρο και τον Βέργο».

-Για το πρωτάθλημα με τις ομάδες β', υπάρχει πλάνο; Θα γίνει κάτι;

«Είναι δύσκολο λόγω οικονομικής κρίσης. Όλες οι ομάδες να έχουν και β' ομάδα. Δυστυχώς. Θα δούμε».

-Υπάρχει πλάνο για αντικατάσταση της άμυνας το καλοκαίρι, όπως συνέβη πρόσφατα με τους ακραίους;

«Οι παίκτες μας είναι ελκυστικοί. Πολλοί μάνατζερ και ομάδες τους παρακολουθούν. Και το περασμένο καλοκαίρι, και τώρα, τους παρακολουθούν. Πρέπει να μιλήσουν μαζί μας. Δεν θέλουμε πολλές αλλαγές. Αυτό σκεφτόμαστε τουλάχιστον τώρα. Αυτό το καλοκαίρι στο ρόστερ δε θέλουμε να γίνουν πολλές αλλαγές. Κάποιοι μπορεί να θελήσουν να φύγουν, άλλοι να μείνουν. Θα δυναμώσουμε σίγουρα. Θα δούμε και την αγορά. Είμαστε ευτυχισμένοι με την ομάδα που έχουμε».

-Υπάρχει πλάνο συγκεκριμένου αριθμού παικτών; Τί λέει ο προπονητής;

«Δεν βλέπω απογοήτευση ή θυμό του προπονητή αν υπάρχουν ένα-δυο παίκτες παραπάνω. Καταλαβαίνει. Οι Έλληνες παίκτες είναι σημαντικοί. Ο Ολυμπιακός είναι ελληνική ομάδα, μην το ξεχνάμε. Τονώνουμε το ελληνικό στοιχείο. Φέτος ήταν ο Σάμαρης».

-Ο Ολυμπιακός των ονείρων σας, ποιος είναι;

«Το όνειρό μου είναι να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε. Κάναμε κάτι φανταστικό ως τώρα. Όλοι έπαθαν πλάκα με το γήπεδο, ο Ρέντη και όλες τις εγκαταστάσεις. Βελτιωνόμαστε. Αλλάζουμε πολλά και στα αποδυτήρια. Θέλουμε να κάνουμε μεγαλύτερο τον σύλλογο. Ελπίζω σε 2-3 χρόνια να πάμε μακρύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ ή να κερδίσουμε και ένα Γιουρόπα Λιγκ».

-Βλέπετε τον εαυτό σας για αρκετά χρόνια εδώ; Έχει υλοποιηθεί αυτό που είχατε κατά νου όταν ερχόσασταν;

«Δεν έχει σημασία τί βλέπω για μένα. Σημασία έχει ο σύλλογος. Ήρθα εδώ ως φίλος του προέδρου κι αυτό είναι πιο σημαντικό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά μου. Είναι αρκετή αλλά ενδιαφέρουσα. Μου αρέσει. Είναι σημαντική η οργάνωση του συλλόγου, ταυτόχρονα και τα αποτελέσματα και φυσικά η Ακαδημία. Ήταν σημαντική και η άφιξη του Κριστιάν (σ.σ.: Καρεμπέ) όπως και του Γρηγόρη (σ.σ.: Γεωργάτου) στην ακαδημία. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία. Σε ένα-δυο χρόνια να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Το μέλλον είναι η Ακαδημία. Είναι απίστευτο επίσης πόσο πολλοί αγαπούν τον σύλλογο οι άνθρωποι που εργάζονται σ' αυτόν. Δεν μετρούν τις ώρες στη δουλειά. Υπάρχει πάθος».

-Επί χρόνια λέμε για τις Ακαδημίες πολλά καλά λόγια, π.χ. τώρα για τον Βέργο. Αν δεν μπορεί να παίξει αυτό το παιδί στην πρώτη ομάδα με διαφορά στους 20β. από τον 2ο, πότε θα παίξει;

«Προπονείται μαζί μας. Είναι καλός. Δεν πρέπει να βιαστούμε με τους νέους. Προφανώς και θα έχουν τις ευκαιρίες να παίξουν. Θα τους δώσει ευκαιρίες ο κόουτς. Σκεφτόμαστε το ίδιο με τον προπονητή. Την κατάλληλη στιγμή θα τους δώσει ευκαιρίες. Χρειάζεται υπομονή. Θέλουμε να παράγουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα».

-Ο Ολυμπιακός έχει συνεργασία με τον Ζιοβάνι στη Βραζιλία. Έχει επαφή; Πρότεινε κάποιον παίκτη;

«Ναι, υπάρχει επαφή μέσω και του Κριστιάν, του Προέδρου και του κ. Βρέντζου. Κάθε πρώην παίκτης που μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Έπαιζε για τον ολυμπιακό και ξέρει τη φιλοσοφία του συλλόγου. Θα ήμασταν τρελοί αν δεν ακούγαμε τί έχουν να μας πουν».

-Δανεικοί είναι και οι Πίνο, Ιωαννίδης και Ντιελνά; Τί γνώμη έχετε; Τί θα γίνει μ' αυτούς;


«Ανήκουν στον σύλλογο. Τους παρακολουθούμε. Για μερικούς παίκτες ο δανεισμός είναι ωφέλιμος. Γι' άλλους όχι όπως π.χ. ο Βλαχοδήμος. Αντιδράσαμε και τον πήγαμε αλλού στην Ελλάδα αφού στη Γερμανία δεν τού έδιναν ευκαιρίες παρότι το καλοκαίρι μας παρακαλούσαν να τον πάρουν. Όλους τους παίκτες θα πρέπει να τους παρακολουθούμε. Είμαστε στο 80% ικανοπιημένοι με τους δανεισμούς. Θα δούμε ποιοί θα είναι εδώ, ποιοί θα πουληθούν, ποιοί θα δανειστούν ξανά».

-Με τον Γιαταμπαρέ συζητήσατε; Έδωσε αρκετά λεφτά ο Ολυμπιακός για την μεταγραφή του.


«Πρέπει να καταλαβαίνουν οι παίκτες που έρχονται ότι είναι μεγάλος ο σύλλογος. Πρέπει να δέχονται ότι μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να παίξουν. Μερικοι προσαρμόζονται στο νέο περιβάλλον πιο γρήγορα, άλλοι πιο αργά. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν τί θα γίνει και μ' αυτόν. Ίσως είναι διαφορετικά γι' αυτόν αν είναι στην προετοιμασία από την αρχή. Τον πιστεύουμε. Μας ζήτησε να πάει δανεικός για να παίξει. Ήταν ανυπόμονος. Συμφωνήσαμε να τον δώσουμε γιατί ήταν η Μπαστιά. Ήξερε την ομάδα και ο προπονητής εκεί τον ήθελε. Ξέραμε ότι θα παίξει».

-Δέχθηκε πρόταση ο σύλλογος τον Γενάρη για τον Μανωλά και είπατε όχι; Είναι το επόμενο «προϊόν» της ομάδας προς πώληση;

«Υπήρχε ενδιαφέρον. Είναι σε ηλικία που μαθαίνει. Είναι χαρούμενος εδώ. Κάθε παίκτης έχει τιμή. Αυτό θα συζητηθεί με τον Πρόεδρο. Προς το παρόν μαθαίνει. Έχει να μάθει κι άλλα. Δεν θέλουμε να βιαστούμε. Είναι χαρούμενος που παίζει εδώ. Όταν έρθει η ώρα, μπορεί να φύγει. Αν μας ζητήσει να φύγει, θα τού το επιτρέψουμε. Ο πρόεδρος θα το επιτρέψει, θα τον καταλάβει. Έχουμε προτάσεις για τον Μανωλά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό».

-Γιατί είπατε δύο εβδομάδες για την υπόθεση του κάμπελ; Ο ίδιος δηλώνει συνεχώς: θα δούμε το καλοκαίρι.

«Θα προσπαθήσουμε να δούμε τί θα γίνει. Το συντομότερο το καλύτερο. Ελπίζω να μπορέσουμε πριν από το Μουντιάλ να τελειώσουμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, την υπόθεση. Αν δεν συμβεί πριν από το Μουντιάλ, μετά θα είναι δύσκολο. Θα παλέψουμε να κρατήσουμε τους παίκτες, έχουμε καλή σχέση με την Άρσεναλ, πλέον και με την Παρί και άλλους συλλόγους. Είναι σημαντικό κι αυτό».

-Για τον Μαρκάνο, υπάρχουν καλές πιθανότητες να μείνει;

«Ναι, αυτά τα θέματα τα δουλεύουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι μαζί του. Θα δούμε αυτές τις δύο εβδομάδες για την καλύτερη λύση. Πάντως, θα πρέπει να τονίσω πως τώρα ασχολούμαστε με την Μάντσεστερ, όχι με τις μεταγραφές. Προσπαθούμε να είμαστε σωστοί στους χρόνους για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάνω απ' όλα αυτή τη στιγμή όμως υπάρχει η Γιουνάιτεντ που είναι το ματς της χρονιάς και συγκεντρώνουμε την ενέργειά μας και την σκέψη μας σ' αυτό».


ALEX WEB RADIO/TV

Tα πλανα των δυο ομαδων για το ντερμπυ της Κυριακης

Tα πλανα των δυο ομαδων για το ντερμπυ της Κυριακης

 08/03/2014

Το πλάνο για την Τούμπα

Την απόφαση να ξεκουράσει όσους παίκτες του Ολυμπιακού είναι στο… όριο, ώστε να είναι έτοιμοι για το ματς της χρονιάς με τη Γιουνάιτεντ, έχει λάβει ο Μίτσελ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το πλάνο για την Τούμπα
Ο επαναληπτικός με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, όπως τόνισε και ο Πιέρ Ισά στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου στο Καραϊσκάκη.

Την Κυριακή οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, έχοντας τη δυνατότητα να κατακτήσουν μαθηματικά το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα, όμως το μυαλό όλων βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους».

Για αυτό τον λόγο ο Μίτσελ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων», αφού οι περισσότεροι από αυτούς έχουν επιβαρυνθεί αρκετά από τα συνεχόμενα ματς (και τις υποχρεώσεις που είχαν με τις εθνικές τους ομάδες).

«Σίγουροι» για την ενδεκάδα θα πρέπει να θεωρούνται οι Φουστέρ, Σάμαρης, Μασάντο, Μπονγκ και Παπάζογλου, ενώ υποψήφιοι είναι επίσης οι Τόρες, Ιμπαγάσα και Σκέποβιτς, όπως μάλιστα και ο νεαρός Βέργος.

Εν τω μεταξύ, ο Ισπανός τεχνικός περιμένει σήμερα στου Ρέντη και τους Βαλντές, Πέρες, Κάμπελ και ανάλογα θα αποφασίσει αν και ποιους θα πάρει μαζί του στην συμπρωτεύουσα για να είναι στον πάγκο.

Με στιλ… επιθετικό ο ΠΑΟΚ

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, και ο Γιώργος Γεωργιάδης για να πετύχει τον στόχο του σκοπεύει να αλλάξει το σύστημα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Με στιλ… επιθετικό ο ΠΑΟΚ
Σίγουρες, φρέσκες και υγιείς λύσεις για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών και να δείξει ξανά καλό αγωνιστικό πρόσωπο αναμένεται να προτιμήσει ο Γιώργος Γεωργιάδης για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Το ντέρμπι με τους Πειραιώτες αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον «Δικέφαλο του Βορρά» να πετύχει μία πειστική νίκη και ο υπηρεσιακός τεχνικός αναμένεται να τον παρατάξει με διαφορετική νοοτροπία.

Η χθεσινή προπόνηση ήταν η πιο σημαντική για τους «ασπρόμαυρους», αφού ο 41χρονος προπονητής, αφού είχε τους περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει τον Μαντούρο, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους Λίνο και Μάρτενς.

Αμφίβολος είναι κι ο Στοχ που επέστρεψε με πρόβλημα στον αστράγαλο και αυτό σίγουρα θα παίξει ρόλο στην απόφαση για την ενδεκάδα.

Όλα δείχνουν ότι ο Γεωργιάδης θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον ΠΑΟΚ, με τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Ινσαουράλντε και Τζαβέλλα.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Κάτσε και ο Νάτχο, με τον Βούκιτς να είναι μπροστά από τα δύο χαφ. Στα πλάγια θα παίξουν οι Σαλπιγγίδης και ο Λούκας, με τον Αθανασιάδη στην κορυφή.


ALEX WEB RADIO/TV

Super League:Οι αγωνες του Σαββατου και το προγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Super League:Οι αγωνες του Σαββατου και το προγραμμα της 28ης αγωνιστικής

08/03/2014
 
 Η 28η αγωνιστική εχει απο ολα...
Αγωνα ζωης -θανατου για τον Άρη στην Λεωφορο οπου έχουν την τελευταία ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, με την οποία θα παραμείνουν ζωντανοί για την παραμονή στην κατηγορία. 
«Μάχες» σε Ηράκλειο και Θράκη.
Στα άλλα δύο παιχνίδια, στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας στο μυαλό του την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας, και στη Θράκη η τοπική Skoda Ξάνθη φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014


Ο.Φ.Η. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ15:00 NS2
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ17:15 NS2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ19:30 NS1

Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ15:00 NS2
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ17:15 NS7
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ17:15 NS4
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ17:15 NS2
Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ19:30 NS1

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ19:30 NS1

Η επόμενη (28η) αγωνιστική

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.15:00 NS2
Ο.Φ.Η. - ΑΠΟΛΛΩΝ17:15 NS1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ19:30 NS2

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ15:00 NS2
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ17:15 NS2
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ17:15 NS3
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ17:15 NS4
ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.19:30 NS1

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ19:30 NS1


ALEX WEB RADIO/TV

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

08/03/2014


Οι ιταλικές αναμετρήσεις, Γιουβέντους - Φιορεντίνα και Νάπολι - Ρόμα, ξεχωρίζουν στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα...

 
Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο, με τα σπουδαιότερα ματς να διεξάγονται στην Ιταλία, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Φιορεντίνα και η Νάπολι την Ρόμα.
Στην Αγγλία διεξάγονται τα μισά ματς πρωταθλήματος, καθώς υπάρχουν και οι προημιτελικοί του FA Cup, όπου το Άρσεναλ - Έβερτον είναι το ζευγάρι που ξεχωρίζει, ενώ το μεγάλο ματς του πρωταθλήματος είναι το Τσέλσι - Τότεναμ.

Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

ΑΓΓΛΙΑ

Premier League - 29η αγωνιστική



Σάββατο
Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:45)
Κάρντιφ - Φούλαμ (17:00)
Κρίσταλ Πάλας - Σαουθάμπτον
Νόριτς - Στόουκ
Τσέλσι - Τότεναμ (19:30)
Αναβολή
Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα
Άρσεναλ - Σουόνσι
Νιούκαστλ - Έβερτον
Γουέστ Χαμ - Χαλ
Λίβερπουλ - Σάντερλαντ

FA Cup - Προημιτελικά



Σάββατο
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Τσάρλτον (14:00)
Άρσεναλ - Έβερτον (14:45)
Χαλ - Σάντερλαντ (16:00)
Κυριακή
Μάντσεστερ Σίτι - Γουίγκαν (18:05)

ΙΤΑΛΙΑ

Serie A - 27η αγωνιστική


Σάββατο
Ουντινέζε - Μίλαν (19:00)
Κατάνια - Κάλιαρι (21:45)
Κυριακή
Γιουβέντους - Φιορεντίνα (13:30)
Λάτσιο - Αταλάντα (16:00)
Κιέβο - Τζένοα
Πάρμα - Βερόνα
Σαμπντόρια - Λιβόρνο
Μπολόνια - Σασουόλο
Ίντερ - Τορίνο
Νάπολι - Ρόμα (21:45)

ΙΣΠΑΝΙΑ

Primera Division - 26η αγωνιστική



Σάββατο
Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα (17:00)
Μπέτις - Χετάφε (19:00)
Θέλτα - Ατλέτικο (21:00)
Γρανάδα - Βιγιαρεάλ (23:00)
Κυριακή
Εσπανιόλ - Έλτσε (13:00)
Αλμερία - Σεβίλλη (18:00)
Ρεάλ - Λεβάντε (20:00)
Βαλένθια - Μπιλμπάο (22:00)
Δευτέρα
Οσασούνα - Μάλαγα (23:00)
Σοθιεδάδ - Ράγιο Βαγιεκάνο

 ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga - 24η αγωνιστική



Σάββατο
Σάλκε - Χόφενχαϊμ (16:30)
Γκλάντμπαχ - Άουγκσμπουργκ
Στουτγκάρδη - Μπράουνσβαϊγκ
Ανόβερο - Λεβερκούζεν
Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν
Αμβούργο - Φρανκφούρτη
Νυρεμβέργη - Βέρντερ (19:30)
Κυριακή
Φράιμπουργκ - Ντόρτμουντ (16:30)
Μάιντς - Χέρτα (18:30)

ΓΑΛΛΙΑ

Ligue 1 - 28η αγωνιστική



Παρασκευή
Μαρσέιγ - Νις (21:30)
Σάββατο
Μπαστιά - Παρί Σεν-Ζερμέν (17:30)
Γκινγκάμπ - Εβιάν (21:00)
Μονακό - Σοσό
Ναντ - Αζαξιό
Τουλούζ - Ρεμς
Βαλανσιέν - Ρεν
Κυριακή
Λιλ - Μονπελιέ (15:00)
Λοριάν - Σεντ-Ετιέν (18:00)
Μπορντό - Λιόν (22:00)

 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Primeira Liga - 22η αγωνιστική



Παρασκευή
Ρίο Άβε - Ακαντέμικα (22:00)
Σάββατο
Μπράγκα - Νασιονάλ (22:15)
Κυριακή
Ολιανένσε - Μπελενένσες (18:00)
Πάσος Φερέιρα - Ζιλ Βισέντε
Μπενφίκα - Εστορίλ (19:00)
Σετούμπαλ - Σπόρτινγκ
Πόρτο - Αρόουκα (21:15)
Δευτέρα
Μαρίτιμο - Γκιμαράες (22:00)

 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Eredivisie - 27η αγωνιστική



Σάββατο
Άλκμααρ - Χεράκλες (19:45)
Ρόντα - Νάιμεχεν
Χέρενφέν - Τσβόλε (20:45)
Μπρέντα - Φιτέσε (21:45)
Αϊντχόφεν - Ουτρέχτη
Κυριακή
Βάαλβαϊκ - Ντεν Χάαχ (13:30)
Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Τβέντε (15:30)
Χρόνινχεν - Φέγενοορντ
Άγιαξ - Κάμπουρ (17:30)

 ΤΟΥΡΚΙΑ

SüperLig - 24η αγωνιστική



Σάββατο
Ελάζιγκσπορ - Κασίμπασα (13:30)
Μπούρσασπορ - Καράμπιουκσπορ (16:00)
Γαλατάσαράι - Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ (19:00)
Ερτσίγεσπορ - Κόνιασπορ
Κυριακή
Γκεντσλέρμπιρλιγί - Σίβασπορ (13:30)
Γκαζιάντεπσπορ - Κάισερισπορ
Αντάλιασπορ - Ρίζεσπορ (16:00)
Μπεσίκτας - Εσκισέχιρσπορ (19:00)
Δευτέρα
Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε (20:00)

ΒΕΛΓΙΟ

Jupiler League - 29η αγωνιστική



Σάββατο
Σταντάρ Λιέγης - Μέχελεν (21:00)
Γκενκ - Μονς
Οστάνδη - Κόρτραϊκ
Σαρλερουά - Λιρς
Ζούλτε Βάρεχεμ - Μπριζ
Λόιβεν - Άντερλεχτ
Λόκερεν - Βάασλαντ-Μπέβερεν
Σερκλ Μπριζ - Γάνδη

Κύπρος - 24η αγωνιστική



Κυριακή
Δόξα - ΕΝΠ (15:30)
Ερμής - Άρης (16:00)
ΑΕ Κουκλιών - ΑΠΟΕΛ
Ομόνοια - Εθνικός
Ανόρθωση - Νέα Σαλαμίνα (17:00)
Αλκή - ΑΕΛ (19:00)
Απόλλων - ΑΕΚ

 ΣΚΩΤΙΑ

Scottish FA Cup - Προημιτελικά




Σάββατο
Ρέιθ Ρόβερς - Σεντ Τζόνστοουν (14:15)
Αμπερντίν - Νταμπάρτον (17:00)
Κυριακή
Ινβερνές - Νταντί Γιουνάιτεντ (14:30)
Ρέιντζερς - Άλμπιον Ρόβερς (17:30)


ALEX WEB RADIO/TV