ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Το κλάμα του ΗΡΩΑ Δεληγιάννη! (video)

Το κλάμα του ΗΡΩΑ Δεληγιάννη! (video)

11 Ιουνίου, 2011 
Ποιος είπε ότι οι άντρες δεν κλαίνε; Μόνο όποιος έχει ΚΑΡΔΙΑ αφήνει τα δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπο του!
delΤο κλάμα του Νίκου Δεληγιάννη μετά την κατάκτηση του τίτλου εκφράζει το ΞΕΣΠΑΣΜΑ των ηρώων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Στα δάκρυα αυτά, κυλά η αγωνία προσπάθεια όλων αυτών των ΗΡΩΩΝ που δοξάζουν το σύλλογο και δεν παίρνουν ούτε ΣΕΝΤ.
Και για να είμαστε ειλικρινείς: Εάν δεν ήταν τα παιδιά της Θύρας 7 να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο, πολλά από αυτά τα παιδιά θα λύγισαν. Δεν το έκαναν όμως. Και πλέον ΞΕΣΠΑΣΑΝ! Κλαίμε μαζί σας, ήρωες μας, για αυτά που δώσατε στο ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ!
Δείτε την τρομερή σκηνή:



www.olympiacos24.gr

Δείτε το βίντεο της φιέστας στο πόλο! (video)

Δείτε το βίντεο της φιέστας στο πόλο! (video)

11 Ιουνίου, 2011 
k
Απολαύστε τους μάγκες του Θρύλου να υψώνουν στον Αττικό ουρανό το 26ο!

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 3-7



Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 3-7

Τα παλικάρια του Βαγγέλη Πάτερου κατέκτησαν επιβλητικά ένα ακόμα Πρωτάθλημα Ελλάδας, το 26ο στην ιστορία του συλλόγου! Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν τη Βουλιαγμένη με 7-3 στο κολυμβητήριο του Λαιμού.
Πρωταθλητής Ελλάδας στην υδατοσφαίριση για 26η φορά στην ιστορία του είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε με 7-3 την Βουλιαγμένη στο Λαιμό και έκανε το 3-1 στις νίκες στην σειρά των τελικών της Α1 πόλο.
Οι ερυθρόλευκοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή της αναμέτρησης και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Βουλιαγμένης που φυσιολογικά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των Πειραιωτών. Το τελικό 7-3 υπέρ του Θρύλου, σήμανε την κατάκτηση του 5ου σερί πρωταθλήματος αλλά και νταμπλ (συνολικά 11 στην ιστορία του) για τον κυρίαρχο των πισίνων στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός στον Λαιμό είχε και την συμπαράσταση αρκετών οπαδών, οι οποίοι αποθέωσαν τους πολίστες της ομάδας τους μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

«Ο επόμενος Ματσεράνο»

«Ο επόμενος Ματσεράνο»

11/06/2011
Ενας παίκτης που και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό επανέρχεται στο προσκήνιο. Πρόκειται για τον Φαμπιάν Ρινάουδο, ο οποίος προτάθηκε εκ νέου στους πρωταθλητές και η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο 24χρονος (1,77μ. 77 κ.)  και τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Αργεντινής αμυντικός μέσος της Χιμνάσια Λα Πλάτα, είναι πρόταση του ατζέντη του γνωστού μας Χέσους Ντάτολο. Στις 30 Ιουνίου μένει ελεύθερος και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ονόματα του ποδοσφαίρου της «χώρας του τανγκό», ενώ ήδη έχει περισσότερες από 110 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας από τον περασμένο μήνα δεν έχει υπογράψει ακόμα πουθενά. Πρόκειται για πραγματικό «σκύλο» στη μεσαία γραμμή και χαρακτηρίζεται από τη βάση δεδομένων του Πίνι Ζάχαβι ως «ο επόμενος Ματσεράνο της Αργεντινής»...

Ψηλά στη λίστα ο Ντιέγκο Κόστα (video)

Ψηλά στη λίστα ο Ντιέγκο Κόστα (video)

11/06/2011
Εκτός από τον Νέλσον Βαλντές και τον Τζάκσον Μαρτίνες, στις κορυφαίες θέσεις της λίστας των επιθετικών που έχουν υπόψη στον Ολυμπιακό προστέθηκε το όνομα του Ντιέγκο Κόστα.

Μάλιστα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε με τα καλύτερα λόγια στον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν με τους «ροχιμπλάνκος» (σ.σ. 33 συμμετοχές με 7 γκολ και 3 ασίστ στην Πριμέρα) και μολονότι είναι από τις λεγόμενες δύσκολες περιπτώσεις το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο έως το επόμενο καλοκαίρι αφήνει πιθανότητες να μας απασχολήσει στο μέλλον....

Γεννημένος το 1988 στη Βραζιλία έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην Μπαρτσελόνα Καπέλα του Σάο Πάολο. Το 2006 ήρθε στην Ευρώπη για χάρη της Μπράγκα Β, και έκτοτε έχει παίξει επίσης σε Πενιαφέλ, Θέλτα, Αλμπαθέτε και Βαγιαδολίδ.  Πρόκειται για ολ αράουντ επιθετικό, πολύ γρήγορο, καλό στις κεφαλιές και με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση όπως αναφέρει το ΙΜScouting



www.thrylos.gr

Νέα στοιχεία για στημένα!

Νέα στοιχεία για στημένα!

11/06/2011
 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ KAI ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ SUPER LEAGUE????
 
 Δύο νέες υποθέσεις για ύποπτα παιχνίδια έχουν έρθει στα χέρια των ανθρώπων της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων μετά από έρευνες που γίνονται με τη συνδρομή του ΟΠΑΠ. Και η μία αφορά παράγοντα ΠΑΕ της Βορείου Ελλάδος. Η άλλη, άλλο πρόεδρο, που λέγεται πως είναι ομάδας της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», η πρώτη υπόθεση αφορά παράγοντα ΠΑΕ της Βορείου Ελλάδος ο οποίος «καθόταν με το λάπτοπ στην εξέδρα και στοιχημάτιζε σε εταιρείες του εξωτερικού». Προηγουμένως όμως είχε επισκεφθεί τους παίκτες της ομάδας του στα αποδυτήρια, και τους είχε δώσει οδηγίες για το αποτέλεσμα που ήθελε.Εις βάρος του έχουν καταθέσει δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές, δίνοντας περισσότερα στοιχεία. Ο συγκεκριμένος πρόεδρος φέρεται να έχει λάβει κλήση από την Εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση. Το ερώτημα είναι εάν θα καταθέσει με την ιδιότητα του κατηγορούμενου.

Η άλλη υπόθεση αφορά άλλο πρόεδρο –λέγεται πως είναι ομάδας της Σούπερ Λίγκας- ο οποίος έκανε πονταρίσματα στο στοίχημα τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με βάση τη φορολογική του δήλωση. Φέρεται να στοιχημάτιζε ποσά από 6.000 ευρώ μέχρι και 9.000 ευρώ. Η συγκεκριµένη υπόθεση, σύµφωνα µε πληροφορίες, έχει διαπιστωθεί από την έρευνα που έχει πραγµατοποιήσει η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονοµικών.

Νέα κούπα για το Θρύλο!

Νέα κούπα για το Θρύλο!

9 Ιουνίου, 2011 
Σιγά μην την άφηναν κι αυτοί!
Την πρώτη θέση στο τουρνουά Περιστερίου κατέκτησε η ομάδα Κ13 του Ολυμπιακού, αφού κέρδισε με σκορ 5-0 την ομάδα της Κηπούπολης!
ΣΗΜΑΤα παιδιά του Φώτη Παπαπαναγή, με τους Νταή, Σπυριδάκη, Καμπετζή, Καραχανά και Γκλεγκλέ να σκοράρουν έδειξαν την ποιότητα τους στον αγωνιστικό χώρο.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε τους ακόλουθους παίκτες: Αγγελόπουλος Γ., Σπυριδάκης, Νικολάου, Κορνέζος, Ρέτσος, Χρήστου, Νταής, Παυλής, Ποπιέλα, Γιαννούτσος, Κυρτζαλίδης, Σελέκος, Καμπετζής, Γκλεγκλές, Αγγελόπουλος Α. , Παπαδόπουλος, Ξύγκης, Μπέτσας, Αμπάρας και Καραχανάς.


www.olympiacos24.gr

Ετούχου και Απια στην λίστα σύμφωνα με τον Τύπο

Ετούχου και Απια στην λίστα σύμφωνα με τον Τύπο

11 Ιουνίου, 2011 
Σύμφωνα με Δημοσιεύματα του Τύπου στην λίστα του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή φέρεται να έχουν προστεθεί και τα ονόματα των Ντίξον Ετούχου και Στέφαν Άπια.
Ο 29χρονος Νιγηριανός Ετούχου  ανασταλτικός μέσος αγωνίζεται την τελευταία τριετία με την φανέλα της Φούλαμ, έχει να επιδείξει αξιοπρόσεκτη πορεία στα αγγλικά γήπεδα, καθώς στο παρελθόν, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα των Μάντσεστερ Σίτι, Πρέστον, Νόριτς και Σάντερλαντ.
ΑΠΙΑΠάντως ο  Νιγηριανός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Φούλαμ, και απαιτούνται αρκετά χρήματα για την απόκτηση του.
Ο 30χρονος Γκανέζος μέσος Απία , ο οποίος έχει φορέσει 64 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο της πατρίδας του, σημειώνοντας και 14 γκολ, έχει αξιοπρόσεκτη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τα χρώματα των Ουντινέζε, Πάρμα, Γιουβέντους, Φενέρμπαχτσε και Μπολόνια.
Ο έμπειρος χαφ μένει ελεύθερος από την Τσεζένα, όπου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς αλλά όπως βλέπετε από την φώτο από κοιλιακούς….σκίζει!!
www.olympiacos24.gr

Πρόταση σε Παπαλουκά η Μπαρτσελόνα

Πρόταση σε Παπαλουκά η Μπαρτσελόνα

Πληροφορίες θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει, ήδη, κάνει επίσημη πρόταση στον Παπαλουκά για διετές συμβόλαιο, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται, όμως,από τον παίκτη. Κρίνεται απίθανο το να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό ο Θοδωρής.
Το "χρυσό" τριετές συμβόλαιο του Θοδωρή Παπαλουκά με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, η πειραϊκή ΚΑΕ, μέχρι στιγμής, δεν δείχνει την διάθεση να ανανεώσει την συνεργασία τους έστω και με αρκετά λιγότερες οικονομικές αποδοχές, οπότε ο έμπειρος πλέι-μέικερ ψάχνει την επόμενη ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Μπορεί, βέβαια, ο αρχηγός να απαξιώθηκε από αρκετούς στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, αλλά δεν παύει να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ την τελευταία 10ετία.
Το γεγονός, λοιπόν, πως μένει ελεύθερος φέτος, παρά τα 34 του χρόνια (8/5/1977), δεν άφησε ασυγκίνητες αρκετές ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, με την Μπαρτσελόνα, μάλιστα, να φημολογείται πως έχει, ήδη, κάνει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Θοδωρή Παπαλουκά για διετές συμβόλαιο έως το 2013. Ο τεχνικός των Καταλανών,Τσάβι Πασκουάλ, όπως φαίνεται, ποντάρει στην εμπειρία, στις οργανωτικές αρετές και στην προσωπικότητα του Θοδωρή Παπαλουκά.

Από το περιβάλλον του Έλληνα γκαρντ η είδηση δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται, με τον Θοδωρή Παπαλουκά να επιδιώκει να κρατήσει χαμηλούς τόνους στο θέμα. Θεωρείται δεδομένο, πάντως, πως εφόσον ισχύει η προσφορά των Καταλανών, ο "αργηγός" θα θελήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Σαφώς και θα ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά από την στιγμή που δεν βλέπει πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας τους από την πειραϊκή ΚΑΕ, εξετάζει προτάσεις και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της σταδιοδρομίας του, τον οποίο, μάλλον, τον έχει βρει...

www.redplanet.gr

Συνάντηση Ίβκοβιτς με Αγγελόπουλους

Συνάντηση Ίβκοβιτς με Αγγελόπουλους

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς, μίλησαν για τα συμβόλαια των παικτών και αναφέρθηκαν στην επόμενη σεζόν, κατά την οποία θα υπάρξει μείωση στο μπάτζετ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, είχε την Πέμπτη (9/6) συνάντηση με τους προέδρους της πειραϊκής ΠΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, με τις δύο πλευρές να κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, η οποία σίγουρα δεν ήταν πετυχημένη για τους ερυθρόλευκους. Άλλωστε, η ομάδα όχι μόνο δεν κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, αλλά αποκλείστηκε και από το Final-4 της Ευρωλίγκας. Μόνος τίτλος το Κύπελλο.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, στο οποίο θα υπάρξει μείωσε έως και 20%, ενώ κουβέντα έγινε και για τα συμβόλαια των αθλητών της ομάδας, είτε εκείνων που μένουν ελεύθεροι φέτος το καλοκαίρι, είτε για τις περιπτώσεις παικτών που ναι μεν δεσμεύονται με επιπλέον χρόνο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, αλλά που δεν υπολογίζονται ενόψει της σεζόν. Ύστερα από το ραντεβού, το βράδυ, ο Σέρβος τεχνικός αναχώρησε για την πατρίδα του.

www.redplanet.gr

Βαλβέρδε: "Καλυμμένοι στην επίθεση"

Βαλβέρδε: "Καλυμμένοι στην επίθεση"

Την ικανοποίηση του για την απόκτηση του Φράνκο Κοστάνσο εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε πως εξαιρετικό τερματοφύλακα. Την ίδια ώρα, μίλησε με καλά λόγια για τον Κάρλος Σάντσες, ενώ για την επίθεση υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είναι καλυμμένος.
Λίγο πριν επιστρέψει στην Ισπανία για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές του (ήρθε ένα διήμερο στην Αθήνα για να λάβει μέρος στη σύσκεψη κορυφής με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και Εντουάρντο Μαθία), ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" όπου έδωσε αρκετές απαντήσεις για αρκετά από τα φλέγοντα μεταγραφικά θέματα που βρίσκονται στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα.
Ας αρχίσουμε από τα βασικά και πιο… σημαντικά. Πως είναι οι διακοπές σας;

"(Γελάει) Υπέροχες. Είναι ωραίες οι διακοπές για όλους. Είναι αναγκαίες. Ήρθα λίγο για δουλειά και πάλι τώρα φεύγω για να συνεχίσω έχοντας βέβαια την προσοχή μου και στη δουλειά και σε όσα γίνονται εδώ".

Μετά τον Χαβίτο, ο Ολυμπιακός αποκτάει και τον Κοστάνσο. Πως αισθάνεστε;

"Πολύ καλά. Ήταν μια σημαντική έγνοια μας αυτή. Είναι μια σημαντική θέση. Αφού έφυγε ο Πάρντο θέλαμε να πάρουμε έναν καλό τερματοφύλακα για να μας βοηθήσει. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας ο Φράνκο".

Κούπα στον Λαιμό

Κούπα στον Λαιμό

Η κατάκτηση του νταμπλ απέχει ελάχιστες ώρες μακριά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στις 20:00 (ET1) θα συγκρουστεί με την Βουλιαγμένη στον Λαιμό με στόχο τη νίκη που θα ισοδυναμεί με πρωτάθλημα.
Ο προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδας, Βαγγέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα με 2-1 στις νίκες και χρειάζονται άλλη μία προκειμένου να στεφθούν για πέμπτη διαδοχική χρονιά πρωταθλητές Ελλάδας.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους, όπως είχαν κάνει στο δεύτερο ματς της σειράς (10-9 στην παράταση), και να διεκδικήσουν τον τίτλο σε πέμπτο παιχνίδι, την προσεχή Τετάρτη στον Πειραιά.

Διαιτητές του τέταρτου τελικού, ο οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ-1, θα είναι οι Σταυρόπουλος και Κουρέτας.

www.redplanet.gr

Ολοι μαζί στην φωλιά του ΠΑΟ!


Ολοι μαζί στην φωλιά του ΠΑΟ!
11/6/2011
Εντάξει, είπαμε τα λάθη του Ολυμπιακού, ακούσαμε τον κύριο Συμεώνιδη να μας λέει για τις άριστες διαιτησίες, ρίξαμε όλο το φταίξιμο για την κατάντια του μπάσκετ στα βατράχια της λίμνης, ο κύριος Βασιλακόπουλος μας ενημέρωσε ότι ο Μπουρούσης θα πάει Λιθουανία και το αποκορύφωμα ήταν ότι την στιγμή που ανακοινωνόταν η εξοντωτική ποινή του Παναθηναϊκού, από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΚΕ, για τους φιλάθλους του που απλά μπήκαν να πανηγυρίσουν, η ΕΣΑΚΕ μας ενημέρωνε ότι από τις 20 Ιουνίου θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της από τα νέα της γραφεία, που όλως τυχαίως θα είναι στο ΟΑΚΑ μαζί με της ΕΟΚ και της ΚΕΔ!!! Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας…
www.rednews.gr

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ανακοινώθηκε ο Κοστάντσο (video)


Ανακοινώθηκε ο Κοστάντσο (video)
10/6/2011
Ο Φράνκο Κοστάντσο είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του αργεντινού τερματοφύλακα Φράνκο Κοστάνσο. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας". Ο Κοστάντσο μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τελείωσαν όλα χωρίς πρόβλημα. Τώρα περιμένω πως και πως να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να μπω στο κλίμα της ομάδας. Μου αρέσει πολύ η Αθήνα. Έχω μιλήσει με τον Ιμπαγάσα για τον Ολυμπιακό και για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και για το κλίμα στο γήπεδο. Μου αρέσει πολύ που ο κόσμος είναι θερμός και βοηθάει συνέχεια. Στόχος μου είναι να βοηθήσω και εγώ για το πρωτάθλημα αλλά και για να κάνουμε το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη».



www.rednews.gr

Στο στόχαστρο και ο Ιλούνγκα

Στο στόχαστρο και ο Ιλούνγκα
10/6/2011
ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ…Η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Ραούλ Μπράβο στον Ολυμπιακό συνεχίζεται. Μπορεί ο Τζαβέλλας να αποτελεί οριστικά παρελθόν, καθώς ο Βαλβέρδε ψάχνει διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστή, όμως ήρθε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος», ακόμα ένα όνομα να προστεθεί στην λίστα του Θρύλου. Ο λόγος για τον Εριτά Ιλούνγκα, τον άσσο της Γουέστ Χαμ. O 29χρονος Κογκολέζος έφτιαξε το όνομα του στην Γαλλία, με τα χρώματα των Σεντ Ετιέν και Τουλούζ, ενώ στην συνέχεια πραγματοποίησε το «αγγλικό» όνειρο με την Γουέστ Χαμ, στην οποία και αγωνίστηκε για τρία χρόνια.
Ο Βαλβέρδε αναμένεται να ξεψαχνίσει τα dvd που έχει προμηθευτεί, με τα παιχνίδια του Ιλούνγκα, αν και είναι γνωστό πως πρώτη επιλογή του Ισπανού παραμένει ο Πουντίλ.

www.rednews.gr

Με πέντε κολυμβητές στη Σαγκάη ο Θρύλος

Με πέντε κολυμβητές στη Σαγκάη ο Θρύλος

10/06/2011

Πέντε αθλητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 31 Ιουλίου στην Σαγκάη της Κίνας.

Στην πισίνα θα κολυμπήσει η Νόρα Δράκου, ο Στέφανος Δημητριάδης, ο Οδυσσέας Μελαδίνης και η Μαριάννα Λυμπερτά ενώ στην ανοιχτή θάλασσα εκτός από την Μαριάννα θα ... τρέξει και ο Σπύρος Γιαννιώτης. Ειδικά στην ανοιχτή θάλασσα ο Ολυμπιακός έχει πολλές ελπίδες να πανηγυρίσει και μετάλλιο. Συνολικά στην Κίνα θα ταξιδέψουν 11 κολυμβητές.
www.thrylos.gr

Σταματάει ο Στολτίδης (video)

Σταματάει ο Στολτίδης (video)

10/06/2011
Όπως όλα δείχνουν, ο Ιεροκλής Στoλτίδης σταματάει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 36 ετών. Ο δυναμικός αμυντικός μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και αποτέλεσε έναν από τους πλέον σημαντικούς παίκτες για τους «ερυθρόλευκους» την τελευταία επταετία, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η άρνηση του παίκτη να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κέρκυρας.

Ακολουθεί βίντεο - αφιέρωμα στον «Ιέρο»





www.thrylos.gr

Ποινή-ντροπή!

Ποινή-ντροπή!

10/06/2011
Η φράση «γελάνε και τα τσιμέντα» ταιριάζει απόλυτα στην τιμωρία που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για τα καφριλίκια των οπαδών του στη διάρκεια του 4ου τελικού. Ο αθλητικός δικαστής ήταν… αμείλικτος και δεν δίστασε να… φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο, τιμωρώντας τους «πράσινους» με 4 ολόκληρες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Γνωρίζαμε ότι οι αθεόφοβοι δεν θα εκδώσουν ούτε για τα μάτια του κόσμου παρόμοια τιμωρία με αυτή του Ολυμπιακού πέρσι, αλλά αυτό ξεπερνάει τα εσκαμμένα. Την ίδια στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν την περασμένη περίοδο με 9 αγωνιστικές (στη συνέχεια μειώθηκαν στις 6) για πολύ μικρότερα επεισόδια, τα πράσινα… καλόπαιδα που έκαναν ντου στο γήπεδο, έπαιξαν ξύλο και απείλησαν τους παίκτες του Θρύλου την γλίτωσαν με μόλις 4 αγωνιστικές και ένα πρόστιμο της πλάκας.

Έτσι λειτουργεί η αθλητική δικαιοσύνη κύριοι στην Ελλάδα…   

Και αν δεν το πιστεύεται ακόμα διαβάστε και την ανακοίνωση για την ποινή-ντροπή στον ΠΑΟ: «Για περιορισμένης εκτάσεως επεισόδια (ρίψη αντικειμένων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, κροτίδων και λοιπών πυροτεχνημάτων στις εξέδρες, υβριστικά συνθήματα που απευθύνονταν εναντίον φυσικών προσώπων) και για συμπλοκές μεταξύ των οπαδών και παραγόντων των ομάδων εντός του γηπέδου, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για 4 αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο 40.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 5-6-2011».

Ένας μέρος των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ



www.thrylos.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κοστάνζο στο Metropolitan, τρελαμένος από την υποδοχή! (video)


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κοστάνζο στο Metropolitan, τρελαμένος από την υποδοχή! (video)

10 Ιουνίου, 2011 
metroΜας τον παρουσίαζαν απρόσιτο, “βαρύ” και δύστροπο χαρακτήρα. Ο Φράνκο Κοστάνζο βάλθηκε να τους διαψεύσει όλους! Από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ο Αργεντίνος εκμυστηρεύθηκε στους εκπροσώπους του, που τον συνόδευαν κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, ότι έμεινε έκπληκτος από την προσοχή που έδειξαν τα ΜΜΕ στη μεταγραφή του!
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι “συνοδοί” του Φράνκο τρελάθηκαν με τόσος εκπροσώπους του τύπου στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και ξεκίνησαν να βιντεοσκοπούν αυτούς που βιντεοσκοπούσαν το νέο τερματοφύλακα του Θρύλου.
Πολύ καλό ήταν επίσης το κλίμα στη συνάντηση που είχε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Κοστάνζο αποκάλυψε στον προπονητή του Θρύλου ότι ήθελε από την πρώτη στιγμή να γίνει κάτοικος Πειραιά!
“Κόουτς, ευχαριστώ για την τιμή που δείξατε στο πρόσωπο μου. Δε θα άφηνα τη Βασιλεία για μια υποδεέστερη ομάδα. Θέλω να ανέβω ψηλότερα και ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Ήδη από την υποδοχή φάνηκε πόσο σημαντικό είναι να παίζει κανείς στον Ολυμπιακό. Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να πετύχουμε όλοι μαζί αυτά που δίνουν χαρά στον κόσμο: την κατάκτηση τίτλων”.
Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Βαλβέρδε, ο Κοστάνζο βρέθηκε στο ιατρικό κέντρο Metropolitan, όπου εκεί τον υποδέχθηκε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, γιατρός κ. Νίκος Τζουρούδης.
Στο “καλωσόρισμα” Τζουρούδη, ο Κοστάνζο και οι εκπρόσωποι του ήταν ευδιάθετοι, ενώ ο Φράνκο τόνισε ξανά ότι, αν και λίγες ώρες στην Ελλάδα, νιώθει σαν το σπίτι του!
Εμείς θα πούμε το εξής: ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ “ΝΑΟ”, ΦΡΑΝΚΟ!!!
Δείτε και το σχετικό βίντεο από το Metropolitan




www.olympiacos24.gr

ΦΑΠΑ Νο 3...ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΛΚΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΑΝΙ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ???

ΦΑΠΑ Νο 3...ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΛΚΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΑΝΙ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ???

«Απόφαση καρδιάς, παρά λογικής»

10.06.2011Ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής, Τζιανλούκα Νάνι αποκάλυψε πως είχε δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά την απέρριψε για χάρη της Μπρέσια.
«Απόφαση καρδιάς, παρά λογικής»
«Θα μπορούσα να είχα πάει στον Παναθηναϊκό ή τη Λάτσιο, αλλά προτίμησα να παραμείνω. Ήταν περισσότερο μία απόφαση καρδιάς παρά λογικής», είπε χαρακτηριστικά ο Νάνι, ο οποίος αν και είχε ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο, αποχώρησε μετά τον υποβιβασμό.

Σάντσες και Μαρκάνο ζήτησε οριστικά ο Βαλβέρδε!

Σάντσες και Μαρκάνο ζήτησε οριστικά ο Βαλβέρδε!

9/6/2011
Η επιστροφή του Βαλβέρδε στην Ελλάδα έφερε και σοβαρές εξελίξεις στα μεταγραφικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του «rednews» στη σημερινή συνάντηση κορυφής ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι θέλει να γίνουν άμεσα κινήσεις για τον Κάρλος Σάντσες και τον Ιβάν Μαρκάνο!

Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι ο μεν Κολομβιανός μέσος κάνει τις δουλειές που θέλει στη μεσαία γραμμή και ανασταλτικά και δημιουργικά, ενώ ο Μαρκάνο μπορεί να βοηθήσει και στο κέντρο της άμυνας αλλά και στο αριστερό άκρο. Πλέον πιάνει δουλειά για τα καλά ο Μαθία που θα κάνει και τις επίσημες διαπραγματεύσεις. Και οι περιπτώσεις έχουν «δουλευτεί» μόνο που τώρα μιλάμε για «θέλω» του Βαλβέρδε…

Για την θέση του δεύτερου τερματοφύλακα δεν υπάρχει βιασύνη και ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγες μέρες. Ο Γιακούποβιτς είναι το φαβορί, αλλά παίζει και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες.

Τέλος δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει καμία κίνηση ούτε για τον Γιώργο Τζαβέλλα, ούτε για τον Αμπντούν.
www.rednews.gr

Προς Σταντάρ Λιέγης ο Πάρντο

Προς Σταντάρ Λιέγης ο Πάρντο
10/6/2011
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΒΕΛΓΩΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ… Μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, ο Ούρκο Πάρντο ψάχνει τον νέο προορισμό της καριέρας του, ο οποίος, πολύ πιθανότατα, να είναι η Σταντάρ Λιέγης. Ο βασικός πορτιέρο της ομάδας της Λιέγης, Σινάτ Μπολάτ, αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Τουρκία, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο, τόσο της Μπεσίκτας όσο και της Γαλατάσαραϊ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ανοίγει ο δρόμος για τον Πάρντο, καθώς το μόνο που θα έχει να κάνει η Σταντάρ είναι να αποκτήσει τα δικαιώματα του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

www.rednews.gr

Κανένα θέμα για Μαθία

Κανένα θέμα για Μαθία
 
10/06/2011

Από τον Ολυμπιακό εξέφραζαν έκπληξη για σενάρια και δημοσιεύματα περί αρνητικού κλίματος για τον Εντουάρντο Μαθία και έκαναν λόγο για πολύ καλή συνεργασία.

Στελέχη της ερυθρόλευκης διοίκησης τόνιζαν ότι είναι ανυπόστατα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί δυσαρέσκειας για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, ενώ συγκεκριμένα για το ζήτημα του Κοστάντζο και των οικονομικών απαιτήσεων του εκπροσώπου του υποστήριζαν ότι ο Μαθία είχε κάνει εγακίρως σχετική ενημέρωση.

Από τον Ολυμπιακό τόνιζαν ότι οι μεταγραφές είναι στο ξεκίνημά τους και ότι οι όποιες κρίσεις είναι βιαστικές, ενώ πρόσθεταν ότι η συνεργασία του Μαθία με τη διοίκηση και τον προπονητή είναι εξαιρετική.

www.thrylos.gr/

Αποφασίζουν για Κάσερες

Αποφασίζουν για Κάσερες

10/06/2011
Ένα θέμα που θέλουν να λύσουν άμεσα στον Ολυμπιακό, είναι του Άλεξ Κάσερες, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον θέλει κοντά του, ενώ έχει άλλο πράγμα στο μυαλό της η διοίκηση.
Ο Ουρουγουανός έχει ενημερωθεί πως θα έχει ευθύνη των ακαδημιών σε ό,τι έχει να κάνει με την αγωνιστική οργάνωση των τμημάτων.Αρκετά δύσκολο πόστο, μιας και ο Ολυμπιακός ρίχνει μεγάλο βάρος σε αυτό το κομμάτι.
Ο Βαλβέρδε, ωστόσο, λέγεται ότι τον θέλει στο πλευρό του και το θέμα αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει. Λογικά μετά την επιστροφή του προπονητή από την χώρα του.

www.thrylos.gr

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ !!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ !!!!!!


10/06/2011


Ο Βασίλης Τοροσίδης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και o ΑLEX WEB RADIO /TV σου εύχεται χρόνια πολλά παικταρα μου.  Μακάρι να σου έρθουν όλα όπως τα θέλεις και να πανηγυρίσεις πολλους τίτλους με τη ριγωτή ερυθρόλευκη φανέλα. .

Όσα και ο Νικοπολίδης

Όσα και ο Νικοπολίδης

10/06/2011
Ο Φράνκο Κοστάντσο έφτασε στις 13:30 στην Αθήνα, όπως αναμενόταν άλλωστε, όντας πολύ ευδιάθετος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του. Ο Αργεντινός, που θα υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον Θρύλο, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, φορώντας και κασκόλ γύρω από το λαιμό. Από νωρίς μπαίνει στο κλίμα...
Αφού βγήκε από την αίθουσα αφίξεων (ερχόταν από Ζυρίχη), δήλωσε τα εξής: «Είναι πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Ήρθα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ελπίζω να πετύχω όσα πέτυχε και ο Νικοπολίδης σε αυτή την ομάδα.

Αποφάσισα να έρθω εδώ για το μέγεθος και τη βαρύτητα του ονόματος αυτού του συλλόγου, για το ενθουσιώδες κοινό που έχει η ομάδα και για όλα αυτά που αντιπροσωπεύει ο Ολυμπιακός. Δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία για την απόφαση που πήρα
».

Ο Κοστάντσο έφυγε αμέσως για το «Μετροπόλιταν», θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μετά θα μεταβεί στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών ετών. To thrylos.gr βρέθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" με την Χριστίνα Μορφογένη και σας μεταφέρει βίντεο από την άφιξη του Κοστάντσο.


www.thrylos.gr
09.06.2011 - 21:43

Μια ωραία ατμόσφαιρα! (BINTEO)

O Ψαλιδοχέρης διακωμωδεί το ΔΣ του Παναθηναϊκού παίρνοντας αφορμή από μία παλιά ελληνική ταινία, η οποία έχεις ως πρωταγωνιστή τον Ντίνο Ηλιόπουλο…
Μια ωραία ατμόσφαιρα! (BINTEO)
«Μια "ωραία ατμόσφαιρα" επικράτησε στο χθεσινό Δ.Σ. του Παναθηναϊκού που ολοκληρώθηκε με φραστικά επεισόδια μεταξύ των μελών του...», σχολίασε το βίντεο που έφτιαξε ο μετρ της κοπτοραπτικής του contra.gr

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ by psalidoheris

Πόσα θες να μας τρελάνεις;

Πόσα θες να μας τρελάνεις;
10/6/2011
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, με συνέντευξή που παραχώρησε στο Gazzetta.gr, τόνισε πως η διαιτησία φέτος ανέβηκε επίπεδο και πως οι νέοι διαιτητές ανταποκρίθηκαν… Όπως ο Ψαριανός ας πούμε;;; Επίσης μας ενημέρωσε πως το συμπέρασμα που έβγαλε από τις διαιτησίες των τελικών είναι ότι κάναμε βήματα μπροστά!!! Μας μίλησε και για θεσμικές καινοτομίες… Αντί για πέντε διαιτητές στην κληρωτίδα έμπαιναν από 8-12 στα play off, μόνο που όσοι περίσσευαν ξανάμπαιναν και αυτό ξέχασε να μας το πει… Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε για κάποιους ότι όταν τους φτύνουν νομίζουν ότι βρέχει… Μόνο έτσι θα μπορούσε να εξηγηθεί ότι το ο Ολυμπιακός δεν πήγε σε καμία κλήρωση και απαξίωσε γενικά την διαδικασία με την στάση του το ερμήνευσαν ότι δεν τους ενόχλησε με παράπονα… Και για να μη νομίζετε ότι είμαι κακοπροαίρετοι σας παραθέτουμε αναλυτικά ολόκληρη την συνέντευξη…

Ντοπέ ο Οτσόα!

Ντοπέ ο Οτσόα!

10/06/2011
Θετικός σε απαγορευμένη ουσία βρέθηκε μετά απο έλεγχο ντόπινγκ ο Γκιγιέρμο Οτσόα!

Ο Μεξικανός τερματοφύλακας που είχε απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό, βρέθηκε θετικός στην ουσία κλενβουτερόλη, μαζί με ακόμα τέσσερις συμπαίκτες του! Ο Οτσόα αυτή την περίοδο μετέχει με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Gold Cup που διεξάγεται στις ΗΠΑ, ενώ την είδηση ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Ντρέσιο Ντε Μαρία. Oι υπόλοιποι τέσσερις Μεξικανοί που βρέθηκαν θετικοί στην εξέταση είναι οι Φρανσίσκο Ροντρίγκες, Εντγκαρ Ντουένας, Αντόνιο «Ναέλσον» Σίνια και Κριστιάν Μπερμούδες.
www.thrylos.gr
 

Εν αναμονή του ραντεβού Αγγελόπουλων-«Ντούντα»


Εν αναμονή του ραντεβού Αγγελόπουλων-«Ντούντα»

9 Ιουνίου, 2011 
ιβκοβιτσ αγγελοπουλοιΕιδήσεις τρομερές δεν υπάρχουν αυτή την εποχή στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, πολύ απλά διότι όλοι περιμένουν με αγωνία το ραντεβού μεταξύ του Ντούσαν Ίβκοβιτς και των αδελφών Αγγελόπουλων. Οι τελευταίοι ακόμα δεν έχουν φανερώσει τις προθέσεις τους, αλλά σιγά σιγά η ηρεμία αποκαθίσταται στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» και όλοι περιμένουν πως οι αναμορφωτές του τμήματος μπάσκετ θα συνεχίσουν κανονικά.
Η πρώτη τους κίνηση θα είναι να μιλήσουν με τον «Ντούντα», ο οποίος παραμένει στην Ελλάδα και περιμένει το κάλεσμα τους, για να ακούσει που θα κινηθεί το μπάτζετ της επόμενης περιόδου. Είναι κοινό μυστικό ότι θα πέσει, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς η ομάδα θα απαλλαχθεί από το ένα εκατομμύριο δολάρια του Χαλπερίν, το ένα εκατομμύριο ευρώ του Νεστέροβιτς και θα γίνει προσπάθεια να αποδεσμευθούν ο Έρτσεγκ και ο Νίλσεν που παίρνουν μαζί κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Με δεδομένο ότι οι μισθοί σε όλη την Ευρώπη έχουν πέσει, ακόμα και με μειωμένο μπάτζετ, ο Ολυμπιακός μπορεί να φτιάξει ρόστερ ικανό για τη κορυφή στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
www.olympiacos24.gr

«Ισπανικές» σειρήνες για τον Παπαλουκά

«Ισπανικές» σειρήνες για τον Παπαλουκά

9 Ιουνίου, 2011
Ολοένα και πιο έντονο είναι το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον Παπαλουκά παπαλουκαςΜετά την πετυχημένη πορεία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Ολυμπιακό, ένας ακόμη αξιόλογος ευρωπαϊκός σύλλογος επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό του.
Πρόκειται για την Μπαρτσελόνα,  η οποία αναζητά αντικαταστάτες των γκαρντ που θα μείνουν κενές στο τέλος της περιόδου.
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, αποδεσμεύεται από τον Ολυμπιακό, και καθώς μπορεί να προσφέρει ακόμα πολλά στο μπάσκετ, επιθυμεί να αγωνιστεί σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου.
Έτσι δεν τον αφήνει καθόλου αδιάφορο το ενδιαφέρον της μπασκετικής «βασίλισσας» ,παρόλο που έχει βάλει στο μάτι ο Ισπανικός σύλλογος και τον Μίλος Τεόντοσιτς.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι επαφές αναμένεται να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο μόλις ολοκληρωθούν οι τελικοί της ACB, στους οποίους οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν τη Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη.
Σε κάθε περίπτωση, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός, καθώς  ο 24χρονος πλέι μέικερ
δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

www.olympiacos24.gr

Σημερα στις 13.30 για εξετάσεις ο Κοστάνζο

Σημερα στις 13.30 για εξετάσεις ο Κοστάνζο

9 Ιουνίου, 2011 


κοστανζο
Όπως είναι γνωστό, κάθε παίκτης που έρχεται σε ένα νέο σύλλογο, περνά από ιατρικές εξετάσεις. Έτσι και στην περίπτωση του Φράνκο Κοστάνζο, ο Ολυμπιακός θα τηρήσει το πρωτόκολλο και στη συνέχεια, έχοντας το “οκ” από τους γιατρούς θα προχωρήσει στην υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας, το οποίο, όπως προείπαμε, θα έχει διάρκεια 3 έτη. Ο Αργεντίνος θα εξεταστεί από τους γιατρούς του Ολυμπιακού σημερα στις 13.30, οπότε στη συνέχεια θα έχουμε και την αναμενόμενη υπογραφή του συμβολαίου του

Διαψεύσεις για πωλήσεις και ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό

Διαψεύσεις για πωλήσεις και ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό

9 Ιουνίου, 2011 
ρομενταλ τοροσιδησ παντελιτσΣτον Ολυμπιακό τόνιζαν σήμερα ότι δεν υπάρχει θέμα πώλησης Πάντελιτς και Ρόμενταλ. Και οι δύο παίκτες υπολογίζονται από τον Βαλβέρδε και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα πώλησης τους, όπως διέρρευσε από συγκεκριμένα μέσα. Έγινε λοιπόν σαφές από την πλευρά της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν σημαντικές μονάδες για τον Ολυμπιακό
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός “διέρρευσε” ότι δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιταλού αριστερού μπακ της Σιένα, Κριστιάνο Ντελ Γκρόσο, όπως γράφτηκε
www.olympiacos24.gr

Φράνκο Κοστάνζο, εσύ superstar! (video)

Φράνκο Κοστάνζο, εσύ superstar! (video)

9 Ιουνίου, 2011

κοστανζοΣτις 30 Σεπτεμβρίου του 1980 στο Ρίο Κουάρτο, στην επαρχία της Κόρδοβα της Αργεντινής, η οικογένεια Κοστάνζο έφερε στη ζωή τον Φράνκο και σημερα, ο λατίνος γκολκίπερ θα γίνει ο άνθρωπος που θα αναλάβει να προστατεύσει την εστία του Ολυμπιακού για τα επόμενα 3 χρόνια.


Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ξεκίνησαν στη Ρίβερ Πλέιτ το 2000, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα το 2001. Ένα χρόνο αργότερα, ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας  για την υπεράσπιση της εστίας των Αργεντίνων,
“Θρασύς” στο παιχνίδι του, με ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και μεγάλες αρετές ανεβάζοντας έκανε άμεσα τα μέσα τις πατρίδας του να μιλούν για “παιδί-θαύμα” κάτω από τα γκολπόστ
Αγωνίστηκε συνολικά σε 82 ματς, κατακτώντας 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα «πρωταθλήματα (2002, 2003, 2004), και το 2003 έφτασε μέχρι τον τελικό του Copa Sudamericana , όπου η η Ρίβερ έχασε το κύπελλο από την Cienciano του Περού.
Τις δυο τελευταίες χρονιές του στην Αργεντική φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.


Ακόμα και εάν ο τραυματισμός του το έκανε να χάσει τη θέση του βασικού, ο Φράνκο έδειξε και το πείσμα του.
Το 2005 πήρε μεταγραφή για τη Ντεπορτίβο Αλαβές και έφτασε στη Γηραιά Ήπειρο.
Έπιασε πέναλτι του Ροναλντίνιο εκείνη τη χρονιά, αλλά η Αλαβές υποβιβάστηκε και ο ο Φράνκο κατάλαβε ότι έπρεπε να πάει σε έναν σύλλογο που πρέπει να πρωταγωνιστεί.



Δεν άντεχε άλλο την αστάθεια, τους πειραματισμούς

Είπε τότε στον τεχνικό της ομάδας, Χοσέ Μαρία Σαλμερόν, ότι επιθυμεί να πάρει μεταγραφή και βρέθηκε στην ομάδα που συνδύασε την αγωνιστική του αναγέννηση: την Ελβετική Βασιλεία
1.400.000 λίρες κόστισε η μεταγραφή, αλλά κάθε αρχή είναι και δύσκολη.
Ήττα από τη Σεντ Γκάλεν εκτός έδρας με 3-2, ύστερα από δικό του λάθος, αλλά δεν το βάζει κάτω Στη συνέχεια όμως βρήκε το δρόμο του και στο δεύτερο μισό της χρονιάς 2006-07 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του.
Την παραμονή της έναρξης του ελβετικού πρωταθλήματος της σεζόν 2008-09 ο Φράνκο πήρε επίσημα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Την επόμενη σεζόν (2009-10) η Βασιλεία πήρε το νταμπλ και ο Κοστάνσο ήταν από τους κορυφαίους και σταθερότερους σε απόδοση παίκτες.
Τελευταίο του ματς με τη Βασιλεία, στις 25 Μαΐου 2011, όπου στο 87ο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Γιαν Σόμερ για να ακολουθήσει το τελευταίο standing ovation από τους φίλους της Βασιλείας, που είχαν κατακτήσει μαζί το 3ο πρωτάθλημα!
Ο Φράνκο της Βασιλείας έφυγε πρωταθλητής από ένα πρωτάθλημα και έρχεται στην Ελλάδα για να νοιώσει μεγαλύτερες δόξες με το ΘΡΥΛΟ!!!!

Η ταυτότητα

Ημερομηνία γέννησης: 05/09/1980

Τόπος γέννησης: Ρίο Κουάρτο, Κόρντομπα, Αργεντινή

Ύψος: 1,87
Βάρος: 85 κιλά
Έγγαμος, με 3 παιδιά
Προηγούμενες ομάδες: Ατλέτικα Εστουντιάντες, Ρίβερ Πλέιτ(2001-05), Αλλαβές (2005-06), Βασιλεία (2006-11)
Τίτλοι: Πρωτάθλημα Νοτίου Αμερικής Κ-21, 2 πρωταθλήματα Αργεντινής 2002, 2003, 2004) με τη Ρίβερ Πλέιτ, 3 πρωταθλήματα (2008, 2010, 2011) και 3 κύπελλα Ελβετίας (2007, 2008, 2010) με τη Βασιλεία, Κύπελλο Uhren (2008) με τη Βασιλεία, Παίκτης της χρονιάς το 2007 στο Ελβετικό πρωτάθλημα
Συμμετοχές στο Champions League: 2008-09, 2010-11
Συμμετοχές στην Εθνική Αργεντινής: 2 το 2004


www.olympiacos24.gr

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

«Επίσημη πρόταση για τον Ζήση»

«Επίσημη πρόταση για τον Ζήση» 

09/06/2011

Οι Ιταλοί αναφέρουν οτι ο Πιανιτζιάνι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Σιένα και οτι θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ των Ιταλών. Το δημοσίευμα αναφέρει οτι ο Νίκος Ζήσης έχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό ενώ στο ίδιο κείμενο γίνεται εκτενής αναφορά στις …αποχωρήσεις που θα γίνουν από την Τοσκάνη το καλοκαίρι που διανύουμε. Μαζί με τον Έλληνα γκαρντ αναμένεται να αποχωρήσουν και οι Μάρκο Γιάριτς και Ντέιβιντ Μος.
www.thrylos.gr

Πρωτιά για τον Θρύλο!

Πρωτιά για τον Θρύλο!

09/06/2011

Την πρώτη θέση στον αγώνα επιλογής των 3000 μ στιπλ που διοργάνωσε την Πέμπτη  ο ΣΕΓΑΣ στον Άγιο Κοσμά πήρε ο Αλέξανδρος Λίτσης. Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού με χρόνο 9.06.21 πήρε την πρώτη θέση και έτσι το εισιτήριο για το Μπρούνο Ζάουλι που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στη Σμύρνη. Ο Λίτσης έδειξε την κλάση του σ’ έναν ακόμη αγώνα και ο Ολυμπιακός παρότι έχει και εδώ απλήρωτους αθλητές δείχνει πως παντού είναι πρώτος.
Η κορυφή είναι ο στόχος και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έρχεται… Στον ίδιο αγώνα για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας ο αθλητής του Ολυμπιακού Θεοδόσης Καλδής πήρε την 3η θέση με 9.21.04 δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει. «Τα παιδιά του Ολυμπιακού δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό και χτυπούν τις πρωτιές σε όλους τους αγώνες», τόνισε ο Τάκης Βεντίκος που ήταν παρών στον Άγιο Κοσμά.
www.thrylos.gr

Και το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται…


Και το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται…
09.06.2011
Μετά τις δηλώσεις του Μίμη Δομάζου ήρθε και η απάντηση από τον Αργύρη Μήτσου με γραπτή δήλωση, αναφέροντας ότι «οι αντιπαραθέσεις στο ΔΣ είναι μέρος οργανωμένου σχεδίου».
Και το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται…
Αναλυτικά:
«Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ., με μεγάλη μου λύπη και προς έκπληξή μου, έγινα αποδέκτης σφοδρότατης και απροκάλυπτης φραστικής επίθεσης από συγκεκριμένο άτομο. Ανάλογες επιθέσεις δέχτηκαν και άλλα μέλη του Δ.Σ. με θεσμικό ρόλο.
Ορισμένοι μέτοχοι έχουν ορίσει ως αντιπροσώπους τους στο Δ.Σ. άτομα που αναλώνονται σε μια διαρκή προσπάθεια δημιουργίας εντάσεων και επιδιώκουν την αντιπαράθεση. Μάλιστα δε, εκ των υστέρων εκμεταλλεύονται επικοινωνιακά αυτή την αντιπαράθεση και προβαίνουν σε ανακοινώσεις ή συνεντεύξεις, όπως άλλωστε έγινε σήμερα.
Εάν οι εν λόγω εκπρόσωποι λειτουργούν αυτοβούλως και εν αγνοία των μετόχων τους οποίους εκπροσωπούν, κρίνονται από τις πράξεις τους. Διαφορετικά, οι μέτοχοι θα πρέπει να δηλώσουν ρητά και απερίφραστα εάν οι θέσεις, οι τοποθετήσεις και η εν γένει συμπεριφορά των εκπροσώπων τους, τους εκφράζει καθώς και να αξιολογήσουν την προσφορά αυτών στο Δ.Σ.
Σε αντίθετη περίπτωση, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι αντιπαραθέσεις αυτές, σε μια συνεδρίαση μάλιστα για εντελώς τυπικά θέματα, αποτελούν μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου. Η στρατηγική αυτή υπαγορεύει την δημιουργία συνεχών προβλημάτων με απώτερο σκοπό την υποβάθμιση του Δ.Σ. Μάλιστα οι συγκρούσεις αυτές προκαλούνται από τα ίδια άτομα, κατ' εξακολούθηση στα τελευταία τρία Δ.Σ.
Κατά τη διάρκεια της 30αχρονης παρουσίας και ανιδιοτελούς προσφοράς μου στον Παναθηναϊκό, ουδέποτε έχω βιώσει παρόμοιες καταστάσεις κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ. Το ήθος και η επιστημονική μου ιδιότητα, δεν μου επιτρέπουν να σχολιάσω τις ανακρίβειες και φαιδρότητες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα για πράξεις που φέρομαι ότι έκανα σχετικά με το εν λόγω επεισόδιο. Σεβόμενος την ιστορία του Παναθηναϊκού δεν επιθυμώ να δώσω άλλη διάσταση σε αυτό το συμβάν.
Στην κρίσιμη στιγμή που βιώνει ο Παναθηναϊκός, το Δ.Σ. καλείται να πάρει κρίσιμες αποφάσεις και όλα τα μέλη οφείλουμε να διαφυλάξουμε το κύρος και την εύρυθμη λειτουργία του».

Από μικροί στις κούπες

Από μικροί στις κούπες

09/06/2011

Όταν είσαι μέλος του Θρύλου μαθαίνεις από μικρός τι εστί πρωταθλητισμός και κούπα. Έτσι δεν προκαλεί έκπληξη ότι η ομάδα Κ13 του Ολυμπιακού κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά Περιστερίου.

Τα παιδιά του Φώτη Παπαπαναγή κέρδισαν με σκορ 5-0 την ομάδα της Κηπούπολης, με τους Νταή, Σπυριδάκη, Καμπετζή, Καραχανά και Γκλεγκλέ να σκοράρουν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε τους ακόλουθους παίκτες: Αγγελόπουλος Γ., Σπυριδάκης, Νικολάου, Κορνέζος, Ρέτσος, Χρήστου, Νταής, Παυλής, Ποπιέλα, Γιαννούτσος, Κυρτζαλίδης, Σελέκος, Καμπετζής, Γκλεγκλές, Αγγελόπουλος Α. , Παπαδόπουλος, Ξύγκης, Μπέτσας, Αμπάρας και Καραχανάς.
 
www.thrylos.gr

ΦΑΠΑ Νο2 ...ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ Ο ΦΑΛΚΣ

 ΦΑΠΑ Νο2 ...ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ Ο ΦΑΛΚΣ

Φαλκς: «Δεν αφήνω τη Βίσλα για τον Παναθηναϊκό»

09/06/2011
Φαλκς: «Δεν αφήνω τη Βίσλα για τον Παναθηναϊκό»
Αρνητικός εμφανίστηκε στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό ο Σταν Φάλκς, που ήταν το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή στο «τριφύλλι».

«Δεν έχω καμία πρόθεση να αφήσω την Βίσλα για τον Παναθηναϊκό», είπε ο Ολλανδός.

Αναγκαστικά, σε άλλες περιπτώσεις στρέφονται πια στο «τριφύλλι», την ώρα που η ομάδα έχει συμπληρώσει ήδη πέντε μήνες χωρίς τεχνικό διευθυντή!

Έκλεισε ο Κοστάνζο! (video)

Έκλεισε ο Κοστάνζο! (video)

9 Ιουνίου, 2011 
Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού, αφού πριν από λίγο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών!
Μετά απο σκληρές διαπραγματεύσεις, και αφού ο Ολυμπιακός έφερε στα μέτρα του τις απαιτήσεις του Τσιτερσπίλερ, μάνατζερ του Φράνκο Κοστάνζο, η μεταγραφή αποτελεί την πρώτη κίνηση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν!
ΚΟΣΤΑΝΖΟΟ παίκτης μάλιστα αναμένεται στην Αθήνα αύριο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις!
περισσότερα σε λίγο…στο μεταξύ, δείτε τον σε δράση!



www.olympiacos24.gr

Απειλές για τη ζωή μας!

Απειλές για τη ζωή μας!

09/06/2011

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραχώρησε μια συνέντευξη-ποταμό σε Μέσα της πατρίδας του, όπου μίλησε για όλους και για όλα! Τα «ζουμί» ωστόσο των όσων είπε ο «Σοφός» συγκεντρώνεται στις καταγγελίες του προπονητή του Ολυμπιακού αναφορικά με τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στον τέταρτο τελικό-παρωδία στο ΟΑΚΑ. Ο Ίβκοβιτς κατήγγειλε πως ο ίδιος, το τεχνικό τιμ αλλά και ο Βασίλης Σαπνούλης με το παιδί του (!!!) δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους, ενώ οπαδοί του Παναθηναϊκού έσκιζαν τη φυσούνα με μαχαίρια και πετούσαν κροτίδες στο χώρο των αποδυτηρίων!
 Αναλυτικά η συνέντευξη του Ιβκοβιτς:

Πώς το 10% γίνεται 100%

Πώς το 10% γίνεται 100%

09/06/2011
Πλάκα στην πλάκα, οι φετινές διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τους παίκτες θα μείνουν στην ιστορία. Γιατί πολύ απλά, οι παίκτες συμφωνούν, αλλά κάνουν νερά οι μάνατζερ.

Αυτή η ιστορία με τους ατζέντηδες να ζητούν τον ουρανό με τα άστρα για την πάρτη τους δεν είναι καινούργια. Πάντα γινόταν, αφού σε κάθε μεταγραφή, σε κάθε συμφωνία ο ατζέντης προσπαθεί να βγάλει από την μύγα ξύγκι. Η διαφορά με φέτος, είναι ότι οι απαιτήσεις είναι τρελές. Το ξεκίνημα φέτος έγινε με τον Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος αρχικά ήταν ανένδοτος, στη συνέχεια ήθελε να χαλάσει τη συμφωνία του Μιραλάς με τον Ολυμπιακό και στο τέλος έφτασε στο σημείο να ζητά συγγνώμη. Και αυτό συνέβη, γιατί ο Ενροτό σκέφτεται την επόμενη μέρα.

Το ίδιο, αλλά με διαφορετικό τρόπο έγινε και στην υπόθεση του Πάρντο, όταν οι εκπρόσωποι του πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού ζήτησαν πενταπλασιασμό των αποδοχών του πελάτη τους!

Τώρα, οι πειραιώτες προσπαθούν να βγάλουν άκρη με τον Χόρχε Σιντεσμπίλερ, έναν από τους πλέον γνωστούς ατζέντηδες (στην πρώτη γραμμή…) και πολύ σκληρό διαπραγματευτή.

Αυτό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το γνώριζαν, αλλά ποτέ δεν περίμεναν ότι θα άκουγαν τους συνεργάτες του μεγάλου αυτού ατζέντη, να ζητούν αρχικά 1,5 εκατομμύριο πριμ υπογραφής (συνηθίζεται να παίρνει κάποια έξτρα χρήματα ο παίκτης, εάν είναι ελεύθερος, αλλά όπως είπαμε κάποια χρήματα…) και αφού είδαν ότι αυτό δεν πρόκειται να περάσει, ζήτησαν ένα εκατομμύριο ευρώ προμήθεια! Τις απαιτήσεις τους, τις έριξαν (τρόπος του λέγειν…) στις 700.000 ευρώ και είναι λογικό να στράβωσαν οι Πειραιώτες.

Για να καταλάβετε το παράλογο της υπόθεσης, η νόμιμη προμήθεια των ατζέντηδων είναι 10%. Για παράδειγμα, στην περίπτωση Κοστάντσο. Ο Αργεντινός πορτιέρο συμφώνησε σε συμβόλαιο 750.000 ευρώ τον χρόνο. Το γραφείο που τον εκπροσωπεί, έπρεπε να πάρει 75.000 ευρώ (το 10%) για κάθε χρόνο της συνεργασίας του πελάτη με τον Ολυμπιακό. Κοινώς σε τέσσερα χρόνια συμβολαίου, η νόμιμη προμήθεια είναι 300.000 ευρώ. Μέχρι τις 700.000 ευρώ, υπάρχει διαφορά. Μεγάλη διαφορά…

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κινήσεις στρατηγικής. Η διοίκηση εξετάζει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και φυσικά βάζει τα υπέρ και τα κατά. Κοιτάζει τη ζυγαριά και αποφασίζει.

Τι εννοούμε;  Ο Σιντεσπίλερ είναι ένας ατζέντης με τεράστιες άκρες, που μπορεί να φανεί χρήσιμος στον Ολυμπιακό μελλοντικά. Αν τον έχεις ικανοποιημένο, θα σε βοηθήσει σε πωλήσεις παικτών ή σε μελλοντική αγορά. Μπορεί να πιέσει έναν από τους πελάτες του (και ο άτιμος έχει πολλούς) να προτιμήσει τον Ολυμπιακό από κάποια άλλη ομάδα…
 
www.thrylos.gr/

Πώς να μην τους στηρίξουν;

Πώς να μην τους στηρίξουν; 

9 Ιουνίου, 2011 

Οι Αγγελόπουλοι είναι τρελοί με τον Ολυμπιακό κι έχουν χάσει ένα υπερωκεάνιο λεφτά-Δείτε τις μεγαλύτερες επενδύσεις τους που φθάνουν στα επίπεδα ομάδων του ΝΒΑ
Οι οργανωμένοι οπαδοί τους επέκριναν σκληρά μεν, καλοπροαίρετα δε κι έσπευσαν να τους στηρίξουν με πολύ δυναμικό τρόπο.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙΤο ίδιο έκανε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι για τον Ολυμπιακό και γι' αυτό με το που κυκλοφόρησαν οι πληροφορίες για την αποχώρηση τους, συσπειρώθηκαν όλες οι «ερυθρόλευκες» δυνάμεις κι έδειξαν την αμέριστη εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπα τους.
Οι λόγοι που έγινε αυτό είναι δύο: Πρώτον οι Αγγελόπουλοι υπήρξαν φανατικοί φίλοι της ομάδας μπάσκετ από τα παιδικά τους χρόνια και συνάμα είναι «άρρωστοι» Ολυμπιακοί.
Ο δεύτερος είναι πως τα χρήματα που έχουν δαπανήσει στα επτά χρόνια της παρουσίας τους είναι απίστευτα κι έχουν μετατρέψει τον Θρύλο σε υπερδύναμη του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ενώ όταν τον ανέλαβαν ήταν ανυπόληπτος.

Και τώρα οι νέοι κάτοχοι (VIDEO)

Και τώρα οι νέοι κάτοχοι (VIDEO)

9 Ιουνίου, 2011 
Τελείωσε χθες η προθεσμία που είχαν οι φετινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τις θέσεις τους στο Καραϊσκάκη και ο συνολικός αριθμός των ανανεώσεων έφτασε τις 10.500.

Με δεδομένο ότι πέρσι ήταν 14.500, η ανανέωση έγινε σε ποσοστό πάνω από 70%, που ικανοποιεί τη διοίκηση, υπολογίζοντας και την κρίση, που επηρεάζει πλέον όλους τους Ελληνες.
διαρκειας
Από την Τρίτη θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ελεύθερα στους φιλάθλους της ομάδας και ο πρώτος στόχος που έχει τεθεί είναι να φτάσει συνολικά η πώληση τις 16.000, αν και από τις πρώτες μέρες θα φανεί αν θα ανέβει κι άλλο ο συγκεκριμένος αριθμός.




Και ο Μονζόν στην μακρά λίστα

Και ο Μονζόν στην μακρά λίστα

9 Ιουνίου, 2011 
Σύμφωνα με αναφορές του Τύπου ο Λουτσιάνο Μονζόν αριστερός αμυντικός της Μπόκα Τζούνιορς, προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος μπακ θα πάρει μέρος στο Κόπα Αμέρικα που θα διεξαχθεί στην πατρίδα του και αν παίξει καλά με την Εθνική του, τότε προφανώς και θα ανέβει το κασέ του και θα μεταγραφεί, ενώ σε αντίθετη περίπτωση μάλλον θα παραμείνει στη Μπόκα.

ΜΟΝΖΟΝ
Φέτος, έχει 20 συμμετοχές (14 βασικός, 6 αλλαγή), ενώ πρόπερσι αγωνίστηκε και για 13 παιχνίδια στη Ρεάλ Μπέτις, πριν επιστρέψει ξανά στην πατρίδα του.
/www.olympiacos24.gr/

Ισπανικά σενάρια για Αρτέτα

Ισπανικά σενάρια για Αρτέτα

9 Ιουνίου, 2011 
H Ισπανική ιστοσελίδα «fichajes»  με σημερινό δημοσίευμα της  τονίζει ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να δει στα «ερυθρόλευκα» τον Μικέλ Αρτέτα.

Το συγκεκριμένο άρθρο προχωράει ένα βήμα παρακάτω και σχολιάζει ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να τον διατηρήσουν στην κορυφή της Super League αλλά και θα τον οδηγήσουν σε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Champions League.

ΑΡΤΕΤΑΈτσι, ο Βαλβέρδε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, εξετάζει σοβαρά την λύση του Βάσκου μέσου ο οποίος αγωνίζεται στην Εβερτον και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αφήσει την Αγγλία.
Βέβαια ο  Ολυμπιακός εάν θέλει να αποκτήσει τον Βάσκο μέσο θα πρέπει να κάνει μια τεράστια οικονομική υπέρβαση και να προσφέρει ένα ποσό αρκετά μεγάλο για να πείσει την Έβερτον να τον πουλήσει.
Ο Μικέλ Αρτέτα γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1982 στην πόλη Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία.

www.olympiacos24.gr/

Ξεκινάει μαθήματα προπονητικής ο Νικοπολίδης

Ξεκινάει μαθήματα προπονητικής ο Νικοπολίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr, ο Αντώνης Νικοπολίδης θα συμμετάσχει στα μαθήματα της σχολής προπονητών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά για να πάρει το δίπλωμα και να ανοίξει καινούρια σελίδα στην καριέρα του.
Η αγάπη του Αντώνη Νικοπολίδη για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό είναι γνωστή. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Ολυμπιακού ελάχιστους μήνες μετά από την απόσυρση του από δράση, θα ξεκινήσει μαθήματα για να μπει στο μαραθώνιο της προπονητικής.  
Σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr, ο 40χρονος είναι έτοιμος να κάνει αίτηση προκειμένου να δώσει το “παρών” στην σχολή που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και τα μαθήματα της θα έχουν διάρκεια περίπου 15 μέρες.

Από την συγκεκριμένη σχολή θα αποκτήσει το δίπλωμα UEFA Α'. Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχει ήδη στην κατοχή του το UEFA Β'.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν νωρίτερα λάβει μέρος σε άλλη σχολή προκειμένου να το αποκτήσει ή δεν χρειάζεται, ελέω του γεγονότος ότι έχει κατακτήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της Πορτογαλίας το 2004 με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.   

Να σημειώσουμε ότι, σύμμαχος στη νέα προσπάθεια του Αντώνη Νικοπολίδη είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος τον στηρίζει στα πρώτα του αυτά βήματα.
www.redplanet.gr

ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ:ΕΝΤΑΞΕΙ....ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΑΛ....ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

 

ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ:ΕΝΤΑΞΕΙ....ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΑΛ....ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

09/06/2011
«Δεν μπορεί ο Γόντικας»
Πολύ… καθώς πρέπει για τις συνθήκες και τους αντιπάλους που έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός χαρακτήρισε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης τον Δημήτρη Γόντικα μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Μέσα σε αυτές τις συγκυρίες δεν μπορεί να τα καταφέρει και του είπα να κάνει στην άκρη», τόνισε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ. «Υπάρχουν πολλά εξαρτημένα μέλη στο ΔΣ και για κάθε πράγμα που συμβαίνει δείχνουν με το δάχτυλο τους μετόχους, που είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν», πρόσθεσε. «Είπε μία μ… παραπάνω», ανέφερε για την επίθεση Δομάζου σε Μήτσου.

Αναλυτικά, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

Μπινελίκια Ντιόγκο με οπαδό του ΠΑΟ!


Μπινελίκια Ντιόγκο με οπαδό του ΠΑΟ!
09.06.2011
Διαδικτυακό ...βρισίδι του Βραζιλιάνου επιθετικού με φίλο του Παναθηναϊκού.
Μπινελίκια Ντιόγκο με οπαδό του ΠΑΟ!
Ο Ντιόγκο δέχθηκε επίθεση από τον οπαδό μέσω Twitter και αυτός του απάντησε...
"Γελάω με σένα και την ομάδα σου, μαλ…"! 
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΝΤΙΟΓΚΟ? ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΑΚΟΜΑ.....