ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Κάκωση ο Ιμπαγάσα!

Κάκωση ο Ιμπαγάσα!

5/11/2011 
 
ΙΜΠΑΓΑΣΑΔεν είναι άσχημα τα μαντάτα που έφτασαν από την εξέταση του Άριελ Ιμπαγάσα από το ιατρικό τημ του Ολυμπιακού.
Ο Αργεντίνος έχει μία κάκωση στο αριστερό γόνατο, από χτύπημα αντιπάλου, κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά όπως έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, η κατάστση του δεν εμπνέει ανησυχία.

www.olympiacos24.gr/

Θύμα του σκληρού παιχνιδιού του Άρη και ο Τζεμπούρ!

Θύμα του σκληρού παιχνιδιού του Άρη και ο Τζεμπούρ!

5/11/2011 
ΤΖΕΜΠΟΥΡΟ Ράφικ Τζεμπούρ παραπονέθηκε αμέσσως μετά το τέλος του αγώνα για πόνους στο αριστερό του γόνατο, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παίκτες του Άρη βάραγαν στο..ψαχνό!
Ευτυχώς, η ιατρική ομάδα που εξέτασε τον φορμαρισμένο Αλγερινό επιθετικό τον καθησύχασε ότι η κατάσταση του δεν θα πρέπει να τον ανησυχεί!



www.olympiacos24.gr/

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στην εκτός έδρας νίκη επί του Άρη (2-3) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (5/11) για την 9η αγωνιστική της Super League. Πολύ καλός ο Μόνχε στο ντεμπούτο του, 6ο γκολ για τον Τζεμπούρ στο πρωτάθλημα - "χαμηλή πτήση" για τον Μέγκιερι.
Με το "διπλό" έφυγε ο Ολυμπιακός από το "Κλεάνθης Βικελίδης", επικρατώντας του Άρη με σκορ 3-2 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Πολύ καλός ο Μόνχε στο ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ ο Τζεμπούρ διατήρησε την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Μέγκιερι: Θετικότατος στα πρώτα 70' λεπτά, προβλημάτισε στο τελευταίο 20λεπτο με τις αντιδράσεις του. Φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ του Άρη, με την άστοχη έξοδο του, ενώ και στο γκολ του Τόχα η επιλογή του να αφήσει τα δοκάρια του δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Τοροσίδης: Καλό πρώτο ημίχρονο για τον αρχηγό του Ολυμπιακού σε άμυνα και επίθεση. Στην επανάληψη έδειξε να μένει από δυνάμεις, εξαιτίας της μακράς αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους και η απόδοση του έπεφτε όσο περνούσε η ώρα. Στο δεύτερο τέρμα του Άρη δεν είχε καλύψει σωστά τον Μέλμπεργκ, ο οποίος είχε τραβηχτεί στο πλάι για να ελέγξει την επέλαση του Μίσελ.

Αβραάμ: Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, με λαθάκια στις μεταβιβάσεις του προς την επίθεση. Ανέβηκε στα τελευταία λεπτά, όταν και ο Άρης πίεσε για την ισοφάριση, κλείνοντας μαζί με τον Μέλμπεργκ τους διαδρόμους προς την εστία του Μέγκιερι.

Μέλμπεργκ: Καλό ματς για τον Σουηδό, κάλυψε όσες τρύπες μπορούσε και δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Τι άλλο να κάνει...

Χολέμπας: Από δικές του εκτελέσεις σε στημένες φάσεις προήλθαν 2 από τα 3 γκολ του Ολυμπιακού (Τζεμπούρ 7' - Μακούν 83'). Επιθετικά έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω, αμυντικά ήταν σταθερός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα στην επανάληψη. Περισσότερες οι θετικές ενέργειες του στο ματς.

Ορμπάιθ: Δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του ο 33χρονος μέσος, αλλά και πάλι είχε ικανοποιητική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο προσφέροντας σιγουριά και ηρεμία στους συμπαίκτες του. Με σωστές τοποθετήσεις και συντριπτική ευστοχία στην πλειονότητα των μεταβιβάσεων του, πρόσθεσε κι εκείνος το λιθαράκι του για για την τελική επικράτηση των ερυθρολεύκων στην αναμέτρηση.

Μοδέστο: Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον Κορσικανό. Έπαιξε στο πλάι του Ορμπάιθ και μαζί με τον Βάσκο και τον Ιμπαγάσα επέβαλαν τον ρυθμό τους στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Σκόραρε με κεφαλιά το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού στον αγώνα στο 28', γκολ πανομοιότυπο με αυτό που πέτυχε κόντρα στην Ντόρτμουντ. Καλός και στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Μιραλάς: Μπήκε με μπόλικη διάθεση στο ματς, άλλαζε συνεχώς θέσεις και προκαλούσε πονοκεφάλους στην αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο του έλειψε η ουσία, ιδίως στο πρώτο 45λεπτο, αφού δεν ολοκλήρωσε σωστά τις περισσότερες ενέργειες του. Ανάλογη ήταν η απόδοση του και στην επανάληψη. Αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις από τον Φέισα.

Μόνχε: Θετικό το ντεμπούτο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με την ερυθρόλευκη φανέλα. Έδειξε να κατανοεί την τακτική της ομάδας, ήταν κινητικός και κέρδισε πολλά φάουλ με ατομικές προσπάθειες. Παράλληλα φρόντισε να προσφέρει αμυντικά στηρίγματα στον Χολέμπας, λειτουργώντας σωστά στην υπηρεσία του συνόλου. Στο 68' στάθηκε άτυχος, καθώς η καταπληκτική λόμπα που επιχείρησε στο τετ - α - τετ με τον Γιακούποβιτς "σταμάτησε" στο οριζόντιο δοκάρι του Ελβετού πορτιέρο. Αν διατηρήσει την αγωνιστική του εικόνα και στο μέλλον, θα αποτελέσει άλλη μια αξιόπιστη λύση στα χέρια του Βαλβέρδε.

Ιμπαγάσα: Έχει ανάγκη από ανάσες ο "Κάνιο" τον τελευταίο καιρό και αυτό είναι απολύτως εμφανές. Ήταν ανεβασμένος σε σύγκριση με την παρουσία του στο ματς με την Ντόρτμουντ, ενώ από δική του εκτέλεση φάουλ έδωσε την ευκαιρία στον Μοδέστο να διπλασιάσει τα τέρματα του Ολυμπιακού. Αντικαταστάθηκε ορθώς στο 62' από τον Μακούν, όντας "κιτρινισμένος" από το πρώτο ημίχρονο και ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"...

Τζεμπούρ: Άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού, με το τέρμα που πέτυχε μόλις στο 7ο λεπτό του παιχνιδιού, έκτο φετινό σε επίπεδο Super League. Είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Το σημαντικότερο από την αγωνιστική του παρουσία, ήταν πως εξακολούθησε να διατηρεί την επαφή του με τα δίχτυα.

Μακούν: Πέρασε στο ματς αντί του Ιμπαγάσα στο 62' και έξι λεπτά αργότερα με εξαιρετική μεταβίβαση 20 περίπου μέτρων, έβγαλε μόνο του τον Μόνχε, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει. "Κλείδωσε" τη νίκη για τους ερυθρόλευκους, σκοράροντας με το κεφάλι στο 83' ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χολέβα. Σημαντική η συνεισφορά του στο παιχνίδι.

Μαρκάνο: Πήρε τη θέση του Μόνχε στο 79' και αγωνίστηκε σε θέση αριστερού μπακ, με την ταυτόχρονη μετάθεση του Χολέβα σε ρόλο πλάγιου χαφ. Πρόσθεσε ύψος και δύναμη στον αέρα, την στιγμή που ο Άρης είχε ανεβάσει πολύ κόσμο στην περιοχή του Ολυμπιακού και έκανε συνέχεια "γεμίσματα".

Φέισα: Αντικατέστησε τον Μιραλάς στις καθυστερήσεις του αγώνα.

 www.redplanet.gr/

Δηλωσεις Τόχα, Ορμπαιθ, Μονχε

 Δηλωσεις Τόχα, Ορμπαιθ, Μονχε

5/11/2011

«Μπορούσαμε την ισοπαλία»

5/11/2011

Ο Άρης είχε τις ευκαιρίες του για να πάρει την ισοπαλία, σύμφωνα με τον Τόχα, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ του Άρη.

«Σίγουρα είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες για να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι και εμείς από την πλευρά μας το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Ίσως τελικά να δικαιούμασταν την ισοπαλία».

Για την αλλαγή του προπονητή:
«Η αλήθεια είναι ότι άλλαξαν αρκετά πράγματα κυρίως με την αλλαγή προπονητή. Θα πρέπει να κάνουμε μια νίκη μετά τη διακοπή για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση».

Για τη δουλειά του Πρόμπριετζ:
«Κάνει πολύ καλή δουλειά, είναι δουλευταράς και κάνουμε πολλές ασκήσεις τακτικής κάτι που είχαμε ανάγκη. Θεωρώ ότι στη διακοπή θα δουλέψουμε ακόμα καλύτερα».

 «Νίκη στο ντέρμπι»
«Νίκη στο ντέρμπι για να μείνουμε στην κορυφή», ήταν το σύνθημα του Πάμπλο Ορμπάιθ στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη. Ο Βάσκος τόνισε ότι η ομάδα πήρε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος πίεσε πάρα πολύ μετά το γκολ που πέτυχε.

«Νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι απλά σε δύο φάσεις που έκανε ο Άρης δεχτήκαμε δύο γκολ και έτσι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση πήραμε μια δίκαιη νίκη», είπε αρχικά ο Ορμπάιθ.

Για την πίεση του Άρη: «Είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε κι άλλα γκολ αλλά δεν το κάναμε. Έτσι ο Άρης μας πίεσε πάρα πολύ αλλά στο τέλος καταφέραμε και πήραμε τους τρείς βαθμούς».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και για το αν έχει κουραστεί η ομάδα:
«Εμείς προετοιμαζόμαστε κάθε εβδομάδα για την κάθε διοργάνωση. Είμαστε πάντα έτοιμοι για τον κάθε αγώνα και το αποδείξαμε με τη νίκη μας σήμερα».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι. Είναι για όλους πολύ μεγάλη χαρά αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε τη νίκη για να μείνουμε στην κορυφή».


«Ημασταν υποχρεωμένοι να κερδίσουμε»

Χαρούμενος για το γεγονός ότι ξεκίνησε για πρώτη φορά στην 11άδα του Θρύλου, καθώς και για τη νίκη επί του Άρη, αλλά στεναχωρημένος για το γεγονός ότι έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία που θα έδινε τη δυνατότητα στην ομάδα του να φτάσει πολύ πιο εύκολα στη νίκη, δήλωσε ο Βιθέντε Μόνχε.

ο Αργεντινός μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και σχολίασε για τη νίκη του Θρύλου: «Γνωρίζαμε πως θα δυσκολευτούμε απέναντι στον Άρη, αλλά ήμασταν υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς και ευτυχώς τα καταφέραμε...».Για τη δική του πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία ο Μόνχε, αλλά και για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε ο Θρύλος στο ματς απάντησε: «Ναι είναι αλήθεια ότι είχαμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε πιο εύκολα το σημερινό ματς. Πάντα μετά από κάθε ματς κάνω την αυτοκριτική μου κι αυτό έκανα και σήμερα. Είμαι λοιπόν στεναχωρημένος για το γεγονός ότι έχασα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία σε σημείο που θα μας έδινε προβάδισμα τριών γκολ και πιστεύω πως θα μας έδινε και πιο εύκολη νίκη. Ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς». Το ίδιο ευχαριστημένος δήλωσε ο Αργεντινός και για το ότι φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του βασικού, ενώ για το γεγονός ότι η νίκη αυτή ήλθε πριν από το ματς με τον ΠΑΟ στο Ναό, ο παίκτης του Θρύλου σχολίασε: «Σίγουρα αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Απο σήμερα κιόλας σκεφτόμαστε το ματς με τον ΠΑΟ στο οποίο θα μπούμε με το σκεπτικό να το κερδίσουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε...».
 
 ALEX WEB RADIO/TV

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (video)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ(video)

 5/11/2011

 «Μας έκανε τη ζημιά ο Ολυμπιακός»


Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ξεκίνησε με το... αριστερό την προπονητική του καριέρα στην Ελλάδα και ο Θρύλος ευθύνεται γι' αυτό. Ο Πολωνός τεχνικός του Άρη ανέφερε ότι η ομάδα μας ήταν πολύ καλή σήμερα κι ότι πήρε το ματς χάρη στα στημένα του.

«Κάναμε κάποια εύκολα λάθη που μας έβαλαν πίσω στο σκορ. Είχαμε όρεξη και πάθος αλλά δεν ήταν αρκετά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός κατάφερε από 2-3 στημένες φάσεις να πετύχει γκολ και μας έκανε την ζημιά. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς αλλά δεν ήταν αρκετό», είπε χαρακτηριστικά ο Πολωνός.





Τι δήλωσε ο Βαλβέρδε στη συνέντευξη τύπου!

ΒΑΛΒΕΡΔΕΟ Ερνέστο Βαλβέρδε  σχολίασε γι τα του ματς στη συνέντευξη τύπου: «Φαινόταν πως το ματς πήγαινε πολύ ήρεμα για μας μέχρι το 1ο γκολ, δεν είχαμε κίνδυνο μέχρι τότε. Ο Άρης όμως είναι πολύ καλή ομάδα σε φάσεις τακτικής γιατί έχει ψηλούς παίκτες και σουτάρουν καλά. Με αυτόν τον τρόπο δεχτήκαμε το 1ο γκολ και πιστέψαμε ότι δεν ειχε χρονο πολύ το ματς. Εκεί επικράτησαν κάποια νεύρα, εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα μέχρι τέλους, εκείνοι πίεσαν, δε λυγίσαμε και έτσι τελείωσε το ματς».
«Θέλω να απολογηθώ στον 4ο διαιτητή για τη συμπεριφορά μου στη φάση του 50ου λεπτού. Ήταν η φάση ενός κόρνερ και ένα φάουλ που πίστευα ότι δεν ήταν. Υπάρχει εκνευρισμός σε τέτοια ματς από την πλευρά όλων, ακόμα και των διαιτητών. Ήταν μία αντίδραση της στιγμής που δεν ήταν σωστή από την πλευρά μου. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη πίεση προς τους διαιτητές, είναι και αυτοί άνθρωποι και κάνουν λάθη. Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη, οι διαιτητής, ο κόσμος, όλοι».
«Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση στην Ελλάδα προς τους διαιτητές. Υπάρχει παράλληλα σκέψη για τον κόσμο, για όλους, όταν σφυρίζουν. Πρέπει να τους αφήσουμε λίγο χώρο, αλλά και οι ίδιοι πρέπει να μάθουν στην πίεση που υπάρχει από τον περίγυρο, τον κόσμο. Γι'αυτό πιστεύω ότι πρέπει να μιλάμε λιγότερο για τους διαιτητές. Να σχολιάζουμε πράγματα που αγορούν το παιχνίδι και όχι τους διαιτητές».
«Και με τον Εργοτέλη είχαμε προηγηθεί, όμως κινδυνεύσαμε στα τελευταία λεπτά. Αυτό συμβαίνει γατί το να κερδίσεις είναι πολυ δύσκολο. Όταν κερδίζαμε με 2-0, είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε το 3-0 και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Η πιο σημαντική ήταν αυτή του Μόνχε. Όταν γίνεται το 2-1, πάντα ο αντίπαλος ξαναμπαίνει στο παιχνίδι, μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στο γήπεδο του Άρη και είναι πάντα δύσκολα να κερδίσουμε εδώ. Παίζουμε εκτός έδρας, ο Αρης είναι μια μεγάλη ομάδα, εμείς θέλουμε να κερδίζουμε με το πετυχαίνουμε τα περισσότερα γκολ».
«Δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά όταν ο προπονητής έρχεται την προηγούμενη μέρα. Όμως, εάν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι σήμερα 5 ή 6 ποδοσφαιριστές που έμειναν στον παγκο, ήταν μέχρι πρότινος βασικοί. Παίκτες που ήταν βασικοί, όπως ο Πρίτας, Παπαστεριανός, έμειναν πίσων και ήταν έκπληξη για εμάς. Το ματς έγινε έτσι ινκόγκνιτο για εμάς. Στην Ισπανία λένε «καινούργιος προπονητής, σίγουρη νίκη»".


 ALEX WEB RADIO/TV

Προκλητικοί οι Αρειανοί

Προκλητικοί οι Αρειανοί

5/11/2011
Με θεούς και δαίμονες τα έβαλαν οι οπαδοί του Άρη και όχι μ' αυτόν που έπρεπε την ομάδα τους! Έβρισαν τον Σιδηρόπουλο, τον πρόεδρο του Θρύλου Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τους περισσότερους «ερυθρόλευκους», ενώ ουκ ολίγα αντικείμενα βρήκαν τον στόχο τους τον πρώτο βοηθό, Καρσιώτη.

Ο Σιδηρόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει δύο φορές την αναμέτρηση, αν και θα μπορούσε να το κάνει και πολλές περισσότερες, ενώ άξια αναφοράς είναι και η συμπεριφορά του παλαίμαχου άσου του Άρη και μεγάλου υπέρμαχου του... θεού του πολέμου, Γιώργου Κολτσίδα που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε και παράπονα στο διαιτητή! Αντί να λουφάξει και να κάνει το σταυρό του που του χαρίστηκε δις ο Μόνχε... Εντάξει όχι ότι μας έκανε καμία εντύπωση βέβαια ότι οι Αρειανοί ήταν σε άλλο κόσμο και προκλητικοί. Έχει μάθει ο Θρύλος να κερδίζει σ' αυτή την έδρα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες κι αυτό πέτυχε και σήμερα! Απλά έτσι για να διασκεδάσουμε λιγάκι για να δούμε τι συμπεριφορά θα τύχει και ο ΠΑΟ που σε λίγες εβδομάδες «ανεβαίνει» Χαριλάου...
 
www.thrylos.gr/

Αποχώρησε χωλαίνοντας ο Ιμπαγάσα

Αποχώρησε χωλαίνοντας ο Ιμπαγάσα

5/11/2011 
ΙΜΠΑΓΑΣΑΠονάει ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο έμπειρος Αργεντίνος παίκτης του Ολυμπιακού αποχώρησε χωλαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» παραχωρώντας τη θέση του στον Ζαν Μακούν. Είναι γεγονός πως έχει καταπονηθεί από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του πειραϊκού συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ας ελπίσουμε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και ότι δεν θα προκύψουν δυσάρεστα μαντάτα από το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων»

www.olympiacos24.gr/

Τέσσερις κίτρινες ο Μιραλάς

Τέσσερις κίτρινες ο Μιραλάς

5/11/2011 

ΜΙΡΑΛΑΣΚαρέ από κίτρινες κάρτες στο φετινό μαραθώνιο συμπλήρωσε ο Κέβιν Μιραλάς κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει σε κάποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Ήταν το 63ο λεπτό όταν ο Βέλγος επιθετικός «κιτρινίστηκε» από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο. Οι επόμενοι αγώνες πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό είναι με Παναθηναϊκό εντός, Αστέρα Τρίπολης εκτός, Παναιτωλικό εντός και Κέρκυρα εκτός.
www.olympiacos24.gr/

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3....ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ !!! (videos)

 ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3....ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ !!!(videos)
 5/11/2011

Νίκησε τον Άρη με 3-2 στη Θεσσαλονίκη και τώρα περιμένει τον καλύτερο πελάτη στο Ναό, στις 19 Νοεμβρίου, για ένα ακόμα θρυλικό γλέντι!

 




Ο Ολυμπιακός αψήφησε την κόπωση από την “μάχη” της Γερμανίας και  πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Άρη, δείχνοντας ότι είναι ομάδα γεννημένη για πρωταθλήματα!
Στο πρώτο μέρος οι Πειραιώτες ήταν χάρμα οφθαλμών: Πίεση των παικτών ψηλά, πρέσινγκ ασφυκτικό που δεν άφηνε χώρο ούτε για..ανάσα στους Θεσσαλονικείς και πειστικός ρυθμός ήταν τα στοιχεία που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Θρύλου που πέρασε από την πρώτη επικίνδυνη “έξοδο” του στη Θεσσαλονίκη!
Η εικόνα του αγώνα
Ο Βαλβέρδε επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με τον Μπάλας Μέγιερι κάτω από τα γκολπόστ, τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Χολέβας στα αριστερά. Αβραάμ και Μέλμπεργκ ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και στα χαφ οι Ορμπάιθ και Μοντέστο. Ο Ιμπαγάσα είχε τον νευραλγικό ρόλο της δημιουργίας παιχνιδιού και μπροστά από τον Αργεντίνο οι Μόνχε (αριστερά) και Μιραλάς (δεξιά). Μοναδικός προωθημένος ο αναντικατάστατος Ράφικ Τζεμπούρ.
Μόλις στο 7’, ο Ολυμπιακός έκανε το 0-1: Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Χολέβας στο πρώτο δοκάρι, έπεσαν 6 ερυθρόλευκοι να σκοράρουν, η μπάλα πέρασε μέσα από τα τεράστια αμυντικά κενά του Άρη κι ο Τζεμπούρ από κοντά με προβολή έστειλε τη μπάλα ψηλά, στον ουρανό των διχτυών.
Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τοροσίδης έδωσε με τακουνάκι την πάσα του Μόνχε, αλλά ο Αργεντίνος από αριστερά σούταρε άουτ
26' Ωραία σέντρα του Μόνχε από τα αριστερά για το κεφάλι του Τζιμπούρ, αλλά τελευταία στιγμή ο Αλγερινός δεν έφτασε την μπάλα και έτσι η άμυνα του Άρη έδιωξε τον κίνδυνο.
Και δύο λεπτά αργότερα, στο 28’, ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε το φάουλ στην καρδιά της άμυνας του Άρη,και ο Μοντέστο πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, για να σκοράρει το 0-2 για τον Θρύλο!
Στο 2ο ημίχρονο, ο Τζεμπούρ σούταρε από αριστερά στο 55’, η μπάλα έφτασε στον Μέλμπεργκ που πλάσαρε και ο Γιακούποβιτε έδιωξε με υπερένταση.
Στο 68’, ο Μόνχε βγήκε στην αντεπίθεση και βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γιακούποβιτς, έσκαψε τη μπάλα, αλλά το οριζόντιο δοκάρι δεν του έκανε το χατίρι! Στην επαναφορά πάντως, ο Αργεντίνος θα μπορούσε να πλασάρει πιο ψύχραιμα για να πετύχει το 0-3!
Στο 77’, ο Άρης μείωσε σε 1-2. Μετά από κόρνερ του Ούμπιντες, ο Τόχα εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση στην άμυνα του Ολυμπιακού και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.
Και στο 83΄, χτύπησε ο Ζαν Μακούν! ο Χολέμπας εκτέλεσε το φάουλ και Μακούν με το παρθενικό του γκολ έκανε το 1-3 για τον Ολυμπιακό!
Στον αμέσως επόμενο λεπτό, είχαμε το 2-3. ο Ούμπιντες σέντραρε από αριστερά και ο Φατί μείωσε άμεσα για τον Άρη!
Έστω και χιτσκοκικά η νίκη ήρθε για τον Ολυμπιακό 

Στο 93’, ο Τζεμπούρ έχασε παροιμιώδες τετ-α-τετ απέναντι στον Γιακούποβιτς, αλλά ο πορτιέρο του Άρη είπε “όχι” στο 2-4. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα
Κίτρινες: Κασναφέρης, Καστίγιο, Ιάκομπ – Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ, Μιραλάς, Αβρ. Παπαδόπουλος
Άρης: Γιακούποβιτς, Μίσελ, Σολτάνι (65΄ Ιάκομπ), Καστίγιο, Βράνιες (46’ Τόχα), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Γιαννιώτας (73’ Ακόστα), Ούμπιντες
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Χολέβας, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Μοντέστο, Ιμπαγασα (62’ Μακούν), Μιραλάς (90+ Φέισα), Μόνχε (79’ Μαρκάνο), Τζεμπούρ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ









ΔΕΙΤΕ ΤO ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ




ALEX WEB RADIO/TV

Ο δικός μας... Sotis

 Ο δικός μας... Sotis
 5/11/2011

Έπιασε δουλειά ο Σωτήρης Κυργιάκος και στην Bundesliga. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έστειλε με μια... αγκωνιά τον Σούμποτιτς της Ντόρτμουντ στο νοσοκομείο!

Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά εκνεύρισε και τους υπόλοιπους παίκτες της αντιπάλου μας που έκαναν πλάκα με τους «λύκους» και τους έκαναν... αρνάκια φιλοδωρώντας τους με 5 τεμάχια. Η πλάκα είναι βέβαια ότι αυτά τα γκολ δεν τα είδε ποτέ ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών Γερμανίας μια και ο Sotis τον έστειλε στο νοσοκομείο! Ο Σούμποτιτς τραυματίστηκε από αγκωνιά του Κυργιάκου, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο και αμέσως διεκομίσθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας κάνουν λόγο για κάταγμα στο ζυγωματικό, κάτι που αν ισχύει σημαίνει ότι ο Σούμποτις θα λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για τις επόμενες εβδομάδες.

 www.thrylos.gr/

Ολυμπιακός - ΝΟ Πατρών 12-5

Ολυμπιακός - ΝΟ Πατρών 12-5

Με σκορ 12-5 επικράτησε ο Ολυμπιακός του ΝΟ Πατρών στο "Π. Καπαγέρωφ" για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών. Πήρε χρόνο συμμετοχής και ο νεαρός γκολκίπερ Γαλανόπουλος. Δηλώσεις έκαναν οι Βλάχος και Μουρίκης.
Οι ερυθρόλευκοι άφησαν πίσω τους την ήττα από την Χίο την περασμένη αγωνιστική και το Σάββατο (5/11) επιβλήθηκαν σχετικά εύκολα του ΝΟ Πατρών με 12-5 στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" για την 6η ημέρα του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών.
Ο Θοδωρής Βλάχος είχε την ευκαιρία να δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς πολίστες της 15άδας και χρησιμοποίησε ως τερματοφύλακα και τον νεαρό Στέφανο Γαλανόπουλο. "Αυτά τα παιχνίδια μου δίνουν τη δυνατότητα να δώσω την ευκαιρία να παίξουν πολύ όλα τα νέα παιδιά", είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας και πρόσθεσε αναφερόμενος στην δύσκολη συνέχεια και τα ματς της Ευρώπης:

"Παίξαμε αρκετά καλά και προσγειωμένα. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα με τη Μπούντβα. Τόσο εμείς όσο και η ομάδα από το Μαυροβούνιο έχουμε πολλές αλλαγές σε σχέση με την περσινή περίοδο αλλά για να έχουμε ελπίδες να συνεχίσουμε στην Ευρωλίγκα πρέπει να πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Μαυροβούνιο".

Ο Θοδωρής Βλάχος στάθηκε και στην παρουσία περισσοτέρων από 500 φιλάθλων μας και στη σημερινή αναμέτρηση:

"Καταρχήν πρέπει να ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας τους φιλάθλους μας από τη Χίο για τη συμπαράσταση στο παιχνίδι της Τετάρτης. Είναι όμορφο που και στο παιχνίδι με τον Ν.Ο. Πατρών ήρθαν πολλοί φίλαθλοί μας στο κολυμβητήριο. Ο κόσμος βλέπει ότι υπάρχει υγεία στην ομάδα, ότι οι παίκτες μας προσπαθούν να παίξουν όμορφο πόλο και στέκεται στο πλευρό μας".

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Μουρίκης δήλωσε:

"Αφήσαμε πίσω μας το παιχνίδι της Χίου και νομίζω ότι ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους  μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα στο οποίο θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουμε σε τροχιά πρόκρισης".

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-1, 2-2, 4-2.

Ολυμπιακός: Μουρίκης 3, Κολόμβος 2,  Φουντούλης 1, Σχίζας 1, Μάζης 1, Κατρουζανάκης 1, Δερβίσης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Κόλιανιν 1. Επαιξαν επίσης οι Γαλανόπουλος, Καλογεράκος,  Μπλανης, Πρέκας και Τζώρτζης.

ΝΟ Πατρών: Δανουρδής 2, Φιλίποβιτς 1, Κοντάκος 1, Κανελλόπουλος 1.

www.redplanet.gr/

Εύκολα η Άρσεναλ (video)

Εύκολα η Άρσεναλ (video)

5/11/2011
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Άρσεναλ απέναντι στην Γουέστ Μπρόμ, την οποία νίκησε εύκολα με 3-0 στο «Έμιρεϊτς».
Οι «κανονιέρηδες» άνοιξαν το σκορ με γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο 22’, ενώ ο Βερμάελεν πέτυχε το 2-0 στο 39’, καθαρίζοντας ουσιαστικά από νωρίς το παιχνίδι για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το τελικό 3-0 σημείωσε ο Μίκελ Αρτέτα στο 79’, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Σάντερλαντ χάρις σε γκολ του Γουέλμπεκ, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και η Τσέλσι της Μπλάκμπερν, εκτός έδρας. Αντίθετα, η Λίβερπουλ επέστρεψε στις… γνωστές εμφανίσεις της, μένοντας στο 0-0 με τη Σουόνσι στο «Άνφιλντ».
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Άρσεναλ-Γουέστ Μπρόμ 3-0
Μάντσεστερ-Σάντερλαντ 1-0 (Γουέλμπεκ 45’)
Μπλάκμπερν-Τσέλσι 0-1 (Λάμπαρντ 51’)
Λίβερπουλ-Σουόνσι 0-0
Νιουκάστλ-Έβερτον 2-1 (Χέιτινγκα αυτ. 12’, Τέιλορ 29’-Ρόντγουελ 45’)
Άστον Βίλα- Νόριτς 3-2 (30’, 62’ Μπεντ, 48’ Αγκμπολαχόρ-Πίλκιντον 25’, Μόρισον 77’)




www.thrylos.gr/

Ιστορία η Καβάλα

5/11/11
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στην Α1 και την πρώτη στην ιστορία της στο κλειστό του Αγίου Θωμά- μετά από 5 συνεχόμενες ήττες- πέτυχε η Καβάλα.

Οι Μακεδόνες επικράτησαν 70-59 του Αμαρουσίου με τον Πάτρικ Ο' Μπράιαντ ν' αναδεικνύεται σε κυρίαρχη μορφή της αναμέτρησης καθώς είχε 17 πόντους- 11 ριμπάουντ- 3 κοψίματα και 5 κερδισμένα φάουλ. Ο κορυφαίος μπλοκέρ στη φετινή BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ είχε ήδη 11 πόντους- 5 ριμπάουντ και 4 κερδισμένα φάουλ από το πρώτο δεκάλεπτο όταν η Καβάλα προηγήθηκε 11-19 και λίγο αργότερα "πέταξε" στο 16-30 (στο 16' συγκεκριμένα).

Επτά συνεχόμενοι πόντοι του Γιάννη Γκαγκαλούδη έφεραν το Μαρούσι πολύ κοντά (27-32) στο 18' για να κλείσει το ημίχρονο 31-36 υπέρ της Καβάλας. Το Μαρούσι πλησίασε σε απόσταση βολής στο 24' όταν μείωσε σε 41-42. Όμως στη συνέχεια η άμυνα της Καβάλας εμπόδισε το Μαρούσι να πετύχει... έστω κι ένα πόντο μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου. Το τρίποντο του Μοχάμεντ Πάσαλιτς ολοκλήρωσε ένα σερί 13-0 για την Καβάλα που προηγήθηκε 41-55 στο 30'.

Το Μαρούσι προσπάθησε, μείωσε σε 50-61 στο 34' όμως ένα ακόμα σερί 7-0 από την πλευρά της Καβάλας έστειλε το σκορ στο 50-68 στο 36'. Παρόλ' αυτά οι γηπεδούχοι έκαναν την ύστατη προσπάθεια, βρέθηκαν στο 59-68 και με τη μπάλα στην κατοχή τους αλλά το τρίποντο του Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς δε βρήκε στόχο και ουσιαστικά ο αγώνας τελείωσε υπέρ της Καβάλας.

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 31-36, 41-55, 59-70
Μαρούσι (Λινάρδος): Δεμερτζής, Νικολαΐδης 15 (2), Ακεψιμαΐδης 3 (1), Έλεγκαρ 2, Χαριτόπουλος 11 (10ρ.), Γκαγκαλούδης 12 (1), Κογιαντίνοβιτς 3 (1), Τσόντζος, Κόμματος 13 (2 3π., 9ρ.).
Καβάλα (Πρίφτης): Πάσαλιτς 13 (1), Γκάρισον 13 (1), Αγγελόπουλος, Τέιλορ 8, Στεφανίδης, Γεωργάκης, Κοστόφ 8, Καραποστόλου 9 (1), Σύμτσακ 2, Ο' Μπράιαν 17 (11ρ।).
www.thrylos.gr

Τίμησαν τον Τόμιτς

5/11/11
Η Θύρα 7 Ρεθύμνου πριν από την παρουσίαση των παικτών της τοπικής ομάδας και του Ολυμπιακού, βράβευσε τον Μίλαν Τόμιτς. Με αυτή τους την κίνηση οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο, τίμησαν τον μεγάλο αρχηγό του Θρύλου και όλο το γήπεδο χειροκροτούσε σε μια πολύ όμορφη στιγμή.
www.thrylos.gr

Χάϊνς: «Έχουμε υψηλούς στόχους»

χαινσ
5/11/11

Μόνο τη νίκη θα πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός από την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κάιλ Χάινς. Ο Αμερικανός σέντερ, που ήταν από τους διακριθέντες στο σημερινό ματς, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και χρειάζεται δουλειά για να βελτιώσει τις ατέλειές της.

»Διαθέτουμε ένα νέο σύνολο και μπήκαμε στο παιχνίδι για να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο। Δεν έχουμε πολλές εμπειρίες ως ομάδα. Κόντρα στο Ρέθυμνο είχαμε καλά και άσχημα διαστήματα, θέλουμε να κρατήσουμε μόνο τη νίκη από αυτό το παιχνίδι γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα και έχουμε υψηλούς στόχους. Από την επόμενη κιόλας προπόνηση θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που θέλει ο προπονητής μας», δήλωσε.

www.olympiacos24.gr

Πρίντεζης: «Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό»

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
5/11/11

Αρκετή δουλειά και πίστωση χρόνου χρειάζεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Πρίντεζη μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο। Ο 27χρονος φόργουορντ, που ήταν πρώτος σκόρερ των «ερυθρολεύκων» με 14 πόντους, αναφέρθηκε και στα σκαμπανεβάσματα που έχει η ομάδα του μέσα στο παιχνίδι… «δεν μας βοηθούν καθόλου να βρούμε ρυθμό» και πρόσθεσε: «Σήμερα παίξαμε εναντίον μιας ομάδας που είναι πολύ καλή, έχει δυνατή έδρα και χαρήκαμε που αγωνιστήκαμε μέσα σε τέτοιο κλίμα» τόνισε.

www.olympiacos24.gr

Βασιλόπουλος«Επιστρέφω τον Δεκέμβριο» (videos)

Βασιλόπουλος στο olympiacos24.gr: «Επιστρέφω τον Δεκέμβριο» (videos)

5/11/2011
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μιλάει στο olympiacos24.gr για την επιστροφή του στα παρκέ και για την εμφάνιση απέναντι στην Κάχα


UntitledΕίναι μακράν ο πιο άτυχος Έλληνας αθλητής των τελευταίων ετών, αλλά πλέον έχει αφήσει πίσω του τις αναποδιές κι ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο περιθώριο της όμορφης εκδήλωσης που έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε στο olympiacos24.gr για την πορεία αποκατάστασης του ποδιού του, για την καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Βιτόρια, ενώ μέσα σ' όλα συνάντησε κι έναν πιτσιρίκο από τις ακαδημίες που είναι συγγενής με τον Κώστα Πατσατζόγλου, αλλά έχει απαρνηθεί την ασπρόμαυρη θέα για χάρη της πορτοκαλί!
Στο πρώτο βίντεο του olympiacos24.gr ο διεθνής φόργουορντ μιλάει για το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του


Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αναφέρεται στην εμφάνιση του τελευταίου αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ


Ο Ολυμπιακός σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο είναι πάντα κοντά στα μικρά παιδιά και ο «Βασιλό» σχολιάζει πόσο σημαντικό είναι αυτό, ιδίως στους δύσκολους καιρούς που βιώνει η χώρα μας.



Ο Βασιλόπουλος χαιρετάει τους μικρούς θαυμαστές του, ανάμεσα στους οποίους είναι και ένας συγγενής του Χρήστου Πατσατζόγλου


www.olympiacos24.gr/

Πήραν το «διπλό» οι νέοι

Πήραν το «διπλό» οι νέοι

5/11/2011 
Μεγάλη νίκη κατάφεραν οι Νέοι του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη
ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣΣτο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague K20, η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτες, αναμετρήθηκε με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Οι «ερυθρόλευκοι»  νέοι επικράτησαν επί του Άρη  με σκορ 3-2  και έτσι έμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω τους τον Άρη που μέχρι πρότινος ισοβαθμούσαν.
Το σκορ άνοιξε ο Άρης  στο 11’, αλλά στη συνέχεια ο Θρύλος σκόραρε δύο φορές και το ημίχρονο έληξε με τον Ολυμπιακό να προηγείται 2-1.
Στο β΄ημίχρονο ο Άρης μείωσε σε 2-2 αλλά ο Δημήτρης Διαμαντάκος σκόραρε  στο 89’ και διαμόρφωσε το τελικό 3-2!

www.olympiacos24.gr/

Ντόρτμουντ πέντε αστέρων! (video)

Ντόρτμουντ πέντε αστέρων! (video)

5/11/2011
Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η αντίπαλος του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, Ντόρτμουντ, η οποία συνέτριψε με 5-1 τη Βόλφσμπουργκ σε αγώνα για το Γερμανικό πρωτάθλημα.
Ο Γκέτσε άνοιξε το σκορ στο 12’ και με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών ο Καγκάβα ζευγάρωσε τα τέρματα για την ομάδα του Κλόπ. Η Βόλφσμπουργκ μείωσε προσωρινά με τον Χλέμπ στο 60’, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι, καθώς μόλις ένα λεπτό μετά ο Μπέντερ έκανε το 3-1 ενώ στο 67’ ο Λεβαντόφσκι πέτυχε το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο ο Γκέτσε στο 79’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.
Η σύνθεση της Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Πιστσέκ, Σούμποτιτς (46’ Σαντάνα), Χούμελς, Σμέλτσερ, Μπέντερ, Λάιτνερ (71’ Κελ), Γκέτσε, Καγκάουα, Γκρόσκροϊτς, Λεβαντόφσκι (74’ Μπάριος).




www.thrylos.gr/

Πρόκριση με 30άρα!

Πρόκριση με 30άρα!

5/11/2011
Πρόκριση με 30άρα!
Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Len Trophy πανηγυρίζει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Μετά από μια σπουδαία εμφάνιση τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη κόντεψαν να… «πνίξουν» τις αντιπάλους τους της σουηδικής Γιαρφάλα επικρατώντας με το εντυπωσιακό 30-1! Κορυφαία και πάλι η Αβραμίδου.

Το ματς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ προκριματικού ομίλου της διοργάνωσης στη Ρωσία και οι «ερυθρόλευκες» θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή κόντρα στην οικοδέσποινα Ουραλότσκα να διεκδικήσουν την κορυφή του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 9-1, 10-0, 5-0

Τα γκολ του Ολυμπιακού σημείβσαν οι Αβραμίδου 7, Χιλ 4, Αντωνάκου 4, Κουγιουμτζή 4, Μαργαρίτα Πλευρίτου 4, Ψούνη 3, Μαυρέλου 2, Μπαλωμενάκη 2, ενώ οι Σουηδέζες θα πρέπει να φτιάξουν άγαλμα προς τιμήν της Λιντ, που πέτυχε το γκολ της τιμής.

www.sport-fm.gr/

Ήταν αρκετό

Ήταν αρκετό

5/11/2011
Το ματς με το Ρέθυμνο υπό νορμάλ συνθήκες θα περνούσε απλά ως μία ακόμα νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μπάσκετ. Ωστόσο, είναι μια νίκη που θα μείνει στην ιστορία γιατί είναι η 400η «ερυθρόλευκη» στην κανονική περίοδο. Εμείς ευχόμαστε φυσικά να τις χιλιάσει και προχωράμε στην ανάλυση του αγώνα, τον οποίο οι Πειραιώτες κέρδισαν με 97-84.

Ήταν δεδομένο ότι ο Θρύλος θα κέρδιζε. Αυτό που θέλαμε να δούμε ήταν τον τρόπο με τον οποίο θα έπαιζαν οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, μετά την τζάμπα ήττα από τους Βάσκους της Κάχα Λαμποράλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου και καθάρισαν το παιχνίδι. Στο πρώτο δεν έπαιξαν καλή άμυνα και οι γηπεδούχοι με ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους, κατάφεραν να κλείσουν την περίοδο ισόπαλοι, με σκορ 23-23.

Στο δεύτερο, οι κρητικοί προσπέρασαν με 32-31 (τρίποντο του Τσόχλα) και εκεί οι Πειραιώτες πάτησαν γκάζι. Με καλή άμυνα, αιφνιδιασμούς και καλές επιλογές στην επίθεση, έκαναν σερί 15-0 και προηγήθηκαν με 46-32 και εκεί ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Πειραιώτες να κερδίζουν με 16 πόντους διαφορά (54-38).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Ωστόσο, ποτέ δεν κινδύνεψαν και είχαν συνέχεια διαφορά ασφαλείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν 21-21, ενώ στο τέταρτο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 25-22…

Πρέπει να επισημανθεί ότι οι πειραιώτες είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο λόγος για τους Πρίντεζη (14), Σπανούλη (13), Χάινς (12), Γκετσεβίτσιους (11) και Κατσίβελη (10).
 
Τα δεκάλεπτα: 23-23, 38-54, 59-75, 84-97

ΑΓΟΡ (Κουφός): Κρίστμας 25 (3τριπ, 4κλεψ), Κούμουλος 1, Παπανικολάου 2, Ράιτς 10 (7ριμπ, 6ασ), Τσόχλας 5, Καλλινικίδης 3 (1), Δορκοφίκης 7 (2), Τζόνσον 10 (2), Λάτοβιτς 4, Πετγουέι 13, Δέδας 2, Κατσαρές 2

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 12 (10ριμπ), Λούκας 9 (1), Άντιτς 4 (6ριμπ), Σπανούλης 13 (7ασ), Κέσελ 3, Πελεκάνος 2, Παπαδόπουλος 5, Γκετσεβίτσιους 11 (2), Πρίντεζης 14 (1τριπ, 7ριμπ), Παπανικολάου 8 (1τριπ, 7ριμπ), Σλούκας 6, Κατσίβελης 10 (2).

www.thrylos.gr/

Ζαραδούκας : «Δεν το πίστευα ότι πήρα μεταγραφή στον Ολυμπιακό» (video)

Ζαραδούκας : «Δεν το πίστευα ότι πήρα μεταγραφή στον Ολυμπιακό» (video)

5/11/2011 
05112011861Στην μπουτίκ του Ολυμπιακού, βρέθηκε ο Γιάννης Ζαραδούκας και τόνισε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα ανήκε στο Θρύλο
Ο Γιάννης Ζαραδούκας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Red Store και τόνισε πως ήταν απίστευτο για τον ίδιο ότι θα ερχόταν στον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα είπε: «Τελειώνοντας μια καλή πορεία στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό όλοι οι παίκτες πιστεύαμε πως μπορούμε να πάρουμε μια καλή μεταγραφή αλλά δεν περίμενα πως θα μπορούσαν τα πράγματα να έρθουν τόσο καλα» .
«Μικρός ήμουν στον Πειραιά και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην αγαπημένη μου ομάδα. Αρχικά δεν το πίστευα, παρά μόνο όταν έφτασα στο Ρέντη και μίλησα με τον Βαλβέρδε, είναι πολύ σημαντική αυτή η εξέλιξη για μένα».
Στο τέλος αναφέρθηκε και στον Χοσέ Χολέβα: «Είναι θετικό να υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θεωρώ ότι βοηθάει αυτός ο ανταγωνισμός για την θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας».
Επίσης αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς του Champions League με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία: «Μετά από την ήττα μας στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ πλέον πάμε για το διπλό στη Μασσαλία κόντρα στη Μαρσέιγ για να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».
Δείτε το βίντεο


www.olympiacos24.gr/

Έκλεισε ο κύκλος!

Έκλεισε ο κύκλος!

5/11/2011 Την 12η πολ ποζίσιον πανηγύρισε ο Κέισι Στόνερ στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος Moto GP, στην πίστα της Βαλένθια. Ο Αυστραλός γύρισε πιο γρήγορα από όλους, με την Repsol Honda να κάνει το ένα-δύο, αφού στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Ντάνι Πεδρόσα.

Ο Αυστραλός αναβάτης έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν στην οποία πανηγύρισε τον δεύτερο Παγκόσμιο τίτλο του. Ανταγωνιστικός εντός έδρας ήταν και ο Ντάνι Πεδρόσα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις κατατακτήριες δοκιμές από τη δεύτερη θέση.

Ο αναβάτης της Yamaha, Μπεν Σπις, συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα. Την πολύ καλή απόδοση που είχε στις ελεύθερες δοκιμές διατήρησε ο Ράντι Ντε Πουνιέτ, ο οποίος θα στον αυριανό αγώνα (6/11) θα εκκινήσει από την τέταρτη θέση.

Στην 12η θέση πλασαρίστηκε ο Λορίς Καπιρόσι την τελευταία φορά που συμμετείχε σε κατατακτήριες δοκιμές.

Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Στόνερ, Repsol Honda, 1.31.861
2. Πεδρόσα, Repsol Honda, +1.014
3. Σπις, Yamaha,+1.196
4. Ντε Πουνιέτ, Pramac Racing, +1.257
5. Μπαουτίστα, Suzuki, +1.582
6. Ρόσι, Ducati, +1.617
7. Χέιντεν, Ducati, +1.795
8. Ντοβιτσιόζο, Repsol Honda, +1.963
9. Μπαρμπερά, Aspar Ducati, +2.325
10. Άμπραχαμ, Cardion, +2.404
11. Κράτσλοου, Yamaha, +2.468
12. Καπιρόσι, Pramac Racing, +2.810
13. Ελίας, LCR Honda, 2.819
14. Αογιάμα, San Carlo, +2.977
15. Νακασούγκα, Yamaha, +4.138
16. Χάγιες, Monster Yamaha, +4.181

www.sport-fm.gr/

Στο κελί ...33! (video)

Στο κελί ...33! (video) 

5/11/2011

Στη φυλακή παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ λίγο έλειψε να βρεθεί ο Γόντικας, αλλά τελικά έμεινε στον Παναθηναϊκό επειδή πληρώθηκαν τα χρέη ύψους 560.000 ευρώ στην εφορία!
Στο κελί ...13! (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε περιπέτειες θα έμπαινε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, μετά το χθεσινό αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ στην "πράσινη" ΠΑΕ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του gazzetta.gr, μετά τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στον Παναθηναϊκό διαπιστώθηκε μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 560.000 ευρώ.
Υπό τον φόβο σύλληψης του προέδρου Δημήτρη Γόντικα, όπως επιβάλλει ο νέος νόμος για τους οφειλέτες του Δημοσίου, το συγκεκριμένο ποσό καταβλήθηκε άμεσα στην Εφορία.
Στη συνέχεια ελέγχθηκε ο Ολυμπιακός, χωρίς όμως να προκύψουν οφειλές προς το Δημόσιο.
Έτσι και για να το διασκεδάσουμε και λίγο...ας ακουσουμε και τον  Μαργαριτη να λεει το...κελι 33.



ALEX WEB RADIO/TV

"Δεν ψάχνουμε τερματοφύλακα"

"Δεν ψάχνουμε τερματοφύλακα"

Στην πλατεία Αλεξάνδρας διαψεύδουν τα δημοσιεύματα περί αναζήτησης νέου τερματοφύλακα, αφού είναι αποφασισμένοι να δώσουν την ευκαιρία και να στηρίξουν τον Μπαλάς Μέγκιερι.
Ο Φράνκο Κοστάνσο δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ενώ ο Μπαλάς Μέγκιερι πήρε το "βάπτισμα του πυρός" για φέτος, όταν κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας σε μια απαιτητική έδρα όπως το "Σιγκναλ Ιντούνα Παρκ" και, ομολογουμένως, τα πήγε πολύ καλά απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, παρά την ήττα.
Μετά την αποπομπή του Αργεντινού γκολκίπερ από την βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στην κυκλοφορία έχουν αρχίσει και βγαίνουν διάφορα σενάρια είτε περί ενδιαφέροντος της ομάδας για συγκεκριμένους τερματοφύλακες είτε περί αναζήτησης του "αντί- Κοστάνσο", γενικότερα.

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδουν τα εν λόγω δημοσιεύματα, αφού είναι αποφασισμένοι να πιστέψουν στο πρόσωπο του Μπαλάς Μέγκιερι και να τον στηρίξουν για όσο χρειαστεί. Όπως χαρακτηριστικά λένε κύκλοι στην πλατεία Αλεξάνδρας:

"Δεν είμαστε σε διαδικασία εύρεσης νέου τερματοφύλακα. Θέλουμε να δούμε πρώτα τον Μέγκιερι, να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα και γι' αυτόν και μετά θα αποφασίσουμε. Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα είναι ακόμα μακριά".

Στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ είναι πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοση του Ούγγρου στο ματς της 4ης αγωνιστικής του Champions League με την Ντόρτμουντ στην Γερμανία και θέλουν να δουν τον Μέγκιερι σε μια σειρά αγώνων, χωρίς να του φορτώσουν επιπλέον άγχος.

www.redplanet.gr/

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ
5/11/2011
Δειτε τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα
















ALEX WEB RADIO/TV

Kυπελο Ελλαδος-Οι διαιτητές της πρώτης φάσης

Kυπελο Ελλαδος-Οι διαιτητές της πρώτης φάσης

Ορίστηκαν την Παρασκευή (4/11) από την ΚΕΔ, οι διαιτητές των αγώνων της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνουν την προσεχή Τετάρτη (9/11).

Οι αγώνες είναι νοκ άουτ με την συμμετοχή των ομάδων της Football League 2 και στο σημαντικότερο ματς, αυτό του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Πανηλειακό διαιτητής θα είναι ο Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής).

Τετάρτη (9/11)

ΠΑΟ Ρουφ-Χανιά (14.15)

Διαιτητής: Τζοβάρας Γεώργιος (Φωκίδας)
Α' Βοηθός: Κιούσης Παναγιώτης (Φθιώτιδας)
Β' Βοηθός: Δοσκόρης Χρήστος (Φθιώτιδας)
4ος Διαιτητής: Διαγγελάκης Βασίλειος (Αν. Αττικής)
Παρατηρητής: Τριανταφυλλίδης Θεόδωρος (Δυτ. Αττικής)

Οικονόμος-Τηλυκράτης (14.15)

Διαιτητής: Τσακαλίδης Ισαάκ (Χαλκιδικής)
Α' Βοηθός: Διαμαντής Αθανάσιος (Χαλκιδικής)
Β' Βοηθός: Χριστακόγλου Γεώργιος (Χαλκιδικής)
4ος Διαιτητής: Κρητικός Δημήτριος (Θεσσαλίας)
Παρατηρητής: Εμβραιζόγλου Αβραάμ (Ηπείρου)

Απόλλων Σμύρνης-Πανηλειακός (17.30)

Διαιτητής: Σταθόπουλος Δημήτριος (Δυτ. Αττικής)
Α' Βοηθός: Τραχάνης Σωτήριος (Δυτ. Αττικής)
Β' Βοηθός: Δημόπουλος Μιχαήλ (Δυτ. Αττικής)
4ος Διαιτητής: Δημητρόπουλος Γεώργιος (Δυτ. Αττικής)
Παρατηρητής: Δανιγγέλης Φώτιος (Αργολίδας)

Αστέρας Μαγούλας-Ηλυσιακός (17.30)

Διαιτητής: Καρυοφίλλης Κωνσταντίνος (Πειραιά)
Α' Βοηθός: Κοτζαμανίδης Ηλίας (Πειραιά)
Β' Βοηθός: Συνιοράκης Αντώνιος (Πειραιά)
4ος Διαιτητής: Ανδρονικίδης Χρήστος (Πειραιά)
Παρατηρητής: Τηλιγαδάς Σωτήριος (Αχαΐας)

O αγώνας Εθνικός Γαζώρου-Αετός Σκύδρας δεν έχει οριστεί ακόμη λόγω εκκρεμοδικίας.

Στην επόμενη φάση, χωρίς αγώνα πέρασαν οι: Απόλλων Καλαμαριάς, Βατανιακός, Δόξα Κρανούλας, Ζάκυνθος, Καλαμάτα, Κεραυνός Γλυφάδας, Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας, Νίκη Βόλου, Οδυσσέας Αναγέννησης, Πόντιοι Κατερίνης, Προοδευτική, Ρούβας, Τύρναβος 2005.

www.sport24.gr/

Μήνυμα Μαρινάκη για "διπλό" στη Θεσσαλονίκη!

Μήνυμα Μαρινάκη για "διπλό" στη Θεσσαλονίκη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διεμήνυσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα τη σημασία του αγώνα με τον Άρη, ζητώντας την κατάκτηση των πολύτιμων τριών βαθμών.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα νίκης στην ομάδα ενόψει του κρίσιμου ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να μεταφέρει το συγκεκριμένο μήνυμα στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία προκειμένου να καταλάβουν οι πάντες πως ο Ολυμπιακός πρέπει να περάσει νικηφόρα από το "Κλεάνθης Βικελίδης".

"Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει καλά και να πάρει τη νίκη. Είναι σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα". Αυτό ήταν το μήνυμα που μεταφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ.

www.redplanet.gr/

Βγαίνει μπροστά ο Τζόρνταν

Βγαίνει μπροστά ο Τζόρνταν

4/11/2011
Με… μπροστάρη τον Μάικλ Τζόρνταν, οι ιδιοκτήτες των ομάδων του NBA (οι 10 από τους 14) είναι έτοιμοι να απαντήσουν στην πρόθεση των παικτών να διαλύσουν την ένωσή τους.

Οι ιδιοκτήτες των 10 ομάδων με «επικεφαλής» τον μεγαλύτερο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, θεωρούν ότι το ποσοστό των παικτών δεν πρέπει να ξεπερνάει το 47%. Οι  «New York Times» καταλήγουν στο οτι θα είναι άσκοπο το ραντεβού των δύο πλευρών (παικτών και ιδιοκτήτων) στις 05/11 αν οι δύο πλευρές μείνουν ανυποχώρητες στις θέσεις τους.
 
www.thrylos.gr/

Κουφός: "Μπράβο στον Ολυμπιακό"

Κουφός: "Μπράβο στον Ολυμπιακό"

Ο Στέργιος Κουφός έπλεξε το εγκώμιο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό που χρησιμοποιεί νέα παιδιά και εμφανίστηκε συνειδητοποιημένος για τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην πειραϊκή ομάδα και τον ΑΓΟΡ.
Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι του Σαββάτου (5/11, 16:00, ΝΕΤ) στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" του Ρεθύμνου και εξέφρασε την επιθυμία του ο ΑΓΟΡ να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται προκειμένου οι φίλαθλοι να απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι.
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει και μεγάλο λαϊκό έρεισμα στην πόλη του Ρεθύμνου. Αρχικά θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στο προπονητικό πρόγραμμα που έχει εφαρμόσει ο κ. Ίβκοβιτς και οι συνεργάτες του. Στον Ολυμπιακό έχουν ενεργό ρόλο ο Μάντζαρης, ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και ο Κατσίβελης, παιδιά που ανήκουν στην Εθνική ομάδα και παίρνουν χρόνο συμμετοχής σε δύσκολα και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Και πάλι μπράβο και ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που στηρίζει αυτά τα παιδιά και μάλιστα σε σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια. Σχετικά με τη δικιά μας ομάδα, μας ταλαιπώρησε πάρα πολύ η περίπτωση του Τόμας Νάγκις και μια ίωση του Περικλή Δορκοφίκη. Εμείς δεν μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό, δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και ο κόσμος που θα κατακλύσει το Μελίνα Μερκούρη να απολαύσει ένα πραγματικά καλό ματς", τόνισε ο Στέργιος Κουφός.

Στην προσπάθεια των παικτών να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί στάθηκε ο Γιώργος Δέδας, που απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα: "Μετά τη νίκη στο ματς της πρεμιέρας, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το δεύτερο στην έδρα μας και μάλιστα κόντρα σε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Αυτές τις δύο εβδομάδες, σε συνδυασμό και με το ρεπό μας, δουλέψαμε πάρα πολύ στις προπονήσεις και θέλουμε να δούμε αρκετά αυτά που δουλέψαμε πάνω στο παρκέ. Βέβαια, το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι πολύ δυνατή. Χαρακτηριστικό της είναι η σκληρή άμυνα, "προϊόν" που της έχει δώσει δύο νίκες στην Α1. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και ελπίζουμε να ευχαριστηθεί ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι".

www.redplanet.gr/

Πελεκάνος: "Χαίρομαι που επιστρέφω"

Πελεκάνος: "Χαίρομαι που επιστρέφω"

Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι επιστρέφει στην δράση, δεν έκρυψε ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στο Ρέθυμνο (5/11, 16:00). Τι είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου.
Για πρώτη φορά την τρέχουσα περίοδο, ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι, θα βρίσκεται στην διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
"Χαίρομαι που επιστρέφω μετά τον τραυματισμό μου. Δεν είναι εύκολο να κάθεσαι, να μην αγωνίζεσαι και να μην μπορείς να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου", είπε αρχικά ο Πελεκάνος και συμπλήρωσε:

"Πηγαίνουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει σκληρά, είναι δουλεμένη και γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Δεν πρέπει να  αφήσουμε τον ΑΓΟΡ να  ενθουσιαστεί, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα πρέπει από την αρχή ως το τέλος να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα".

Αγγέλου: "Σοβαρότητα και συγκέντρωση"

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε: "Είναι το δεύτερο από τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε. Στην γενική φιλοσοφία δεν αλλάζει κάτι, όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση, επιπρόσθετα, όμως, είναι σημαντικό ματς γιατί θα προετοιμαστούμε και για τον αγώνα με την Καντού.

Ο ΑΓΟΡ εκτός από ενθουσιασμό και τη ζεστή έδρα, έχει μια run and gun φιλοσοφία στο παιχνίδι του και αυτό απαιτεί μεγαλύτερο έλεγχο του ρυθμού από μέρους μας".

Στα αμιγώς αγωνιστικά νέα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς απέκλεισε από την αποστολή για την επερχόμενη συνάντηση τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη και Βαγγέλη Μάντζαρη.

www.redplanet.gr/

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Τους «τσίμπησαν»

Τους «τσίμπησαν»

4/11/2011
Τους «τσίμπησαν»

Στη σύλληψη δύο νεαρών που έστειλαν μήνυμα ρατσιστικού περιεχομένου μέσω του Twitter στον Σάμι Αμεόμπι προχώρησαν οι βρετανικές αρχές. Ο 19χρονος επιθετικός της Νιούκαστλ προχώρησε σε καταγγελία και η αστυνομία συνέλαβε δύο 17χρονους.

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, επικρότησε τη σύλληψη. «Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, πρέπει να αντιδρούμε δυναμικά», τόνισε.

http://www.sport-fm.gr

Σπιλώνουν το όνομα του Τέρι

Σπιλώνουν το όνομα του Τέρι

4/11/2011
Σπιλώνουν το όνομα του Τέρι
Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται ο Τζον Τέρι σχετικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για ρατσιστική συμπεριφορά. Η αρχή έγινε με την καταγγελία του Άντον Φέρντιναντ και πήρε μεγάλες προεκτάσεις με ένα νέο ηχητικό απόσπασμα που κυκλοφόρησε στο youtube.

Ο Τέρι ακούγεται στη συνομιλία να χρησιμοποιεί και πάλι ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς όμοιους με αυτούς που δήλωσε ο Άντον Φέρντνιναντ ότι του απηύθυνε την ώρα του ματς ΚΠΡ-Τσέλσι ο αρχηγός των «μπλε». Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το νέο ηχητικό απόσπασμα που χρονολογείται από το 2003.

Ο Τέρι πάντως δεν έμεινε αμέτοχος. Ήρθε και ο ίδιος σε επαφή με την αστυνομία και ναι μεν παραδέχτηκε ότι συμμετέχει στη συνομιλία η οποία ωστόσο τονίζει ότι δεν έθιγε κάποιον και ήταν σε φιλικό κλίμα. Πέρασε μάλιστα στην αντεπίθεση ξεκινώντας νέα έρευνα για να βρει αυτόν που ανέβασε το ηχητικό απόσπασμα και που προσπαθεί να σπιλώσει το όνομά του όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Εντός διημέρου θα πάρει και την απόφασή του ο Φάμπιο Καπέλο αν θα συμπεριλάβει στα πλάνα του για τα προσεχή φιλικά της εθνικής Αγγλίας τον Τζον Τέρι και για το αν θα τον βάλει πλάι στον Ρίο Φέρντιναντ (αδερφό του θιγόμενου) στο κέντρο της άμυνας.
http://www.sport-fm.gr