ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Το ανθρώπινο πρόσωπο του Θρύλου

Το ανθρώπινο πρόσωπο του Θρύλου

24/9/2011 
Η ομαδάρα μας είναι πρώτη και στο γήπεδο, αλλά και εκτός αυτού. Έχοντας υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ο Ολυμπιακός συνέχισε και στην Κρήτη το φιλανθρωπικό του έργο απέναντι σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το ίδρυμα «Δικαίωμα στη Ζωή», είναι ενταγμένο στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με παράλληλη εγγραφή στο ειδικό μητρώο Εθελοντικών, μη κυβερνητικών οργανώσεων και βοηθάει ανθρώπους με αναπηρία.

Σήμερα το πρωί, οι κ.κ  Μώραλης,  Κοβάσεβιτς,  Μητρόπουλος,  Παύλου και Κοκολάκης  βρέθηκαν στο ίδρυμα αυτό, όπου και παρέδωσαν μέσω επιταγής, το ποσό των 5.000 ευρώ ενώ μοίρασαν και αναμνηστικα δώρα του Ολυμπιακού στα παιδιά που στηρίζονται απο το εν λόγω ίδρυμα.

Όλοι οι παραπάνω, κατόπιν τούτου, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή ακαδημιών του Θρύλου, Γιώργο Αμανατίδη, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούνται οι ακαδημίες του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και συνομίλησαν με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τα «πιτσιρίκια»  του Ολυμπιακού, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη και την πρόοδo των παιδιών.
www.thrylos.gr/
 

Καραγεωργίου: «Μπήκαμε φοβισμένοι»

Καραγεωργίου: «Μπήκαμε φοβισμένοι»

24/9/2011
Την παραδοχή ότι οι παίχτες του μπήκαν στο γήπεδο φοβισμένοι , εξέφρασε ο Νίκος Κραγεωργίου ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥΣύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας του Εργοτέλη,Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου,το σημερινό αποτέλεσμα οφείλεται στο γεγονός οτι οι ποδοσφαιριστές του δεν πήραν πρωτοβουλία.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Προεδρικά μπράβο

Προεδρικά μπράβο

24/9/2011
Ευχαριστημένος από τη νίκη στην  Κρήτη ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και αμέσως μετά το ματς επικοινώνησε με στελέχη της ομάδας στο Ηράκλειο και μετέφερε την ικανοποίησή του για τη δεύτερη νίκη στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται πλέον μαζί με την ομάδα για το ταξίδι στο Λονδίνο και το μεγάλο ματς με την Άρσεναλ.
 
www.thrylos.gr/

Δηλωσεις Βαλβέρδε,Παπαδόπουλου,Μαρκάνο




 Δηλωσεις Βαλβέρδε,Παπαδόπουλου,Μαρκάνο

 «Αρκετά ευχαριστημένος από το α' μέρος»

24/9/2011 
ΒΑΛΒΕΡΔΕΟ Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το νικηφόρο για τον Ολυμπιακό αγώνα με τον Εργοτέλη, τόνισε πως το σημαντικό είναι το '»τρίποντο»
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών
«Αγχωθήκαμε είναι αλήθεια στο τέλος αφού δεν εκμεταλλευθήκαμε το πλεονέκτημα του 2-0 με ένα κακό ξεκίνημα μετά την ανάπαυλα.
Επιπλέον, στο 3-1 κάναμε κάποια λάθη στρατηγικής και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να σκοράρει και να ξαναελπίζει. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε όμως ένα πολύ άσχημο 10άλεπτο στο β'. Κλειστήκαμε στην περιοχή μας, δεν ανοιχθήκαμε καθόλου, μείωσε ο Εργοτέλης σε 1-2 και πήρε άλλο χαρακτήρα το ματς.
Η απόδοση του πρώτου ημιχρόνου είναι κοντά στα στάνταρ μας. Όμως δεν είμαστε ακόμα αυτοί που μπορούμε και σε αυτή τη χρονική περίοδο σημασία έχουν πρώτα οι βαθμοί της νίκης και μετέπειτα το θέαμα. θα έρθει και η καλή απόδοση»

 «O χρόνος δουλεύει υπέρ μας»

Την αισιοδοξία του οτι την Τετάρτη μπορούν να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ, εξέφρασε ο Αβράμμ Παπαδόπουλος
Σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης,  υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζουν διαρκή βελτίωση και πως τέτοιες νίκες σαν τη σημερινή δίνυν το πρωτάθλημα
Συγκεκριμένα δήλωσε ο Παπαδόπουλος:«Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, μια σημαντική νίκη. Παρ΄ όλα αυτά πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε»
«Τέτοια παιχνίδια δίνουν το πρωτάθλημα, ωστόσο πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας».
ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΓια τα εκτός έδρας παιχνίδια, τόνισε: «Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να βελτιωνόμαστε και ατομικά και σαν ομάδα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει και να παλεύει όλα τα παιχνίδια. Τα εκτός έδρας είναι πολύ δύσκολα, στα εντός τα καταφέρνουμε, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και στα εκτός»
Για το αν υπάρχει βάθος στην ομάδα, υπογράμμισε: «Η ομάδα έχει δείξει πως έχει τρομερά αποθέματα, παίκτες με τρομερή προσωπικότητα που μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα. Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά , έχουμε την ποιότητα και υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όποιο παιχνίδι τους ζητηθεί. Υπάρχει βάθος»
Για τον αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ,  κατέληξε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πολύ συγκεντρωμένοι. Θεωρώ τώρα πως η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από τον αγώνα με τη Μαρσέιγ. Μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

 «Κάναμε καλό α' ημίχρονο σε ένα δύσκολο γήπεδο»

Ο σκόρερ του 3ου γκολ του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο, τόνισε ότι η ομάδα έκανε ένα καλό α' μέρος, ενώ τόνισε ότι είναι χαρούμενος που πέτυχε το πρώτο του τέρμα! ΜΑΡΚΑΝΟ«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς. Καταφέραμε να βάλουμε δύο όμορφα γκολ και έτσι πήραμε τη νίκη. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο σε ένα δύσκολο γήπεδο. Στο δεύτερο χαλαρώσαμε λίγο και όταν χαλαρώνεις σε αγώνα πρωταθλήματος, πολλές φορές το πληρώνεις. Για μένα είναι μεγάλη χαρά το πρώτο μου γκολ.
Είχα και άλλη ευκαιρία, όμως δεν τα είχα καταφέρει. Αναφορικά με τον αγώνα με την Άρσεναλ έχουμε δυνάμεις. Έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε καλά».

www.olympiacos24.gr

Τίποτα το ανησυχητικό ο Φουστέρ

Τίποτα το ανησυχητικό ο Φουστέρ

24/9/2011
ΦΟΥΣΤΕΡΚαρδιοχτύπια ένιωσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού όταν είδαν τον Νταβίντ Φουστέρ να χωλαίνει και να δίνει τη θέση του στον Χαβίτο, στον αγώνα απέναντι στον Εργοτέλη.
Το ιατρικό τημ του Ολυμπιακού καθησύχασε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού ο Ισπανός δεν έχει κάποιο πρόβλημα και είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Άρσεναλ την ερχόμενη Τετάρτη, στο Emirates!

 www.olympiacos24.gr

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στην εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-2 επί του Εργοτέλη το Σάββατο (24/9), για την 4η αγωνιστική της Super League. Πολύ καλή η παρουσία των Ορμπάιθ, Μαρκάνο και εξαιρετικός ο Μιραλάς των πρώτων 45 λεπτών της αναμέτρησης.
Νικηφόρα πέρασε ο Ολυμπιακός από το Παγκρήτιο, επικρατώντας του Εργοτέλη με σκορ 3-2, το Σάββατο (24/9), για την 4η αγωνιστική της Super League. Πολύ καλή η παρουσία των Ορμπάιθ, Μαρκάνο και εξαιρετικός ο Μιραλάς των πρώτων 45 λεπτών της αναμέτρησης.

Κοστάνσο: Δέχτηκε δύο γκολ, χωρίς να έχει ουσιαστική ευθύνη σε κανένα. Δεν υπέπεσε σε λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα και ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε να επέμβει.

Παραιτήθηκε ο Μπάντοβιτς

Παραιτήθηκε ο Μπάντοβιτς 

24/9/2011

Προδιαγεγραμμένη έμοιαζε η πορεία του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μετά την νέα ήττα της Κέρκυρας στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος. Ο Σέρβος τεχνικός, εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, η οποία και θα κληθεί να αποφασίσει αν την κάνει αποδεκτή ή όχι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στη συνέντευξη τύπου: «Ξεκινήσαμε καλά και δημιουργήσαμε φάσεις όμως το γκολ που δεχθήκαμε μας δημιούργησε άγχος και πανικό και δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις κάναμε αλλαγές εσωτερικά και εξωτερικά αλλά ήταν δύσκολο να σπάσουμε την αμυντική γραμμή του Πανιώνιου. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που χάνουμε στην έδρα μας και για αυτό είμαι στη διάθεση της διοίκησης. Χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ η ομάδα, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε το κάτι παραπάνω γιατί το έχουμε δείξει στις προπονήσεις».


ALEX WEB RADIO/TV

Διέλυσε την Παρτιζάν στο Κάλιαρι

Διέλυσε την Παρτιζάν στο Κάλιαρι

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Παρτιζάν με 82-64 στο τουρνουά του Κάλιαρι, έχοντας για κορυφαίο παίκτη του στο παιχνίδι τον Μιχάλη Πελεκάνο με 16 πόντους, ενώ ακολούθησαν με 10 οι Γκετσεβίτσιους, Χάινς και Γλυνιαδάκης.
Ύστερα από την ήττα από την Σιένα, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στον μικρό τελικό του τουρνουά στο Κάλιαρι την Παρτιζάν, την οποία διέλυσε με 82-64 και κατέλαβε την τρίτη θέση στην διοργάνωση.
Πρώτος σκόρερ για τους ερυθρόλευκους ήταν ο ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια, Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας σημειώσει 16 πόντους. Άξιοι συμπαραστάτες του οι Κάιλ Χάινς, Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Μαρτιίνας Γκετσεβίτσιους οι οποίοι σημείωσαν από 10. Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και από την δεύτερη περίοδο έως και το τέλος δεν έχασαν το προβάδισμα στο σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 30-38, 50-64, 64-82

Παρτίζαν (Γιοβάνοβιτς): Κέτσμαν 8, Ραντούλιτσα 14, Μιλιένοβιτς 2, Γιαμαράζ 4, Λούτσιτς 7, Μιλοσάβλιεβιτς 9, Κάτιτς 6,  Μπόζιτς 2, Ντέκιτς 5, Άντζουσιτς 7.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 10, Λούκας 8, Σπανούλης 9, Χάουαρντ 6, Πελεκάνος 16, Παπαδόπουλος 6, Γκετσεβίτσιους 10, Γλυνιαδάκης 10, Πρίντεζης 2, Μάντζαρης, Κατσίβελης 3.

www.redplanet.gr

Super League: Εργοτέλης – Ολυμπιακός 2-3 (video)

Super League: Εργοτέλης – Ολυμπιακός 2-3 (video)

24/9/2011
Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 3-2 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για την 4η αγωνιστική στη Super League. Mirallas, Fuster και Marcano οι σκόρερ για την ομάδα του Valverde, ο Romano πέτυχε και τα δύο γκολ των Κρητικών.


ergotelis olympiacos 2 3 videoΟι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν, όταν στο 4΄ ο Djebbour έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά ο Mirallas πήρε το ριμπάουντ και έξανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά ο Hieblinger στο 16΄ ήταν άστοχος για να γίνει το 2-0 στο 42΄. Ο Junior ανέτρεψε τον Mirallas μέσα στην περιοχή και ο Fuster ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι. Οι Κρητικοί επέστρεψαν από τα αποδυτήρια αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 55΄ ο Romano άφησε άγαλμα τον Costanzo και με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1. Οι πρωταθλητές στο 76΄ με τον Marcano πήραν εκ νέου αέρα δύο τερμάτων, αλλά οι γηπεδούχοι αρνούνταν να παραδοθούν. Στο 85΄ ο Romano έκανε το 3-2 μετά από δοκάρι του Jovanovic και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στα λεπτά που απέμεναν ο Ολυμπιακός κράτησε το προβάδισμα και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Κρήτη.
Σκόρερ: 55΄, 85΄ Romano / 4΄ Mirallas, 42΄ πεν. Fuster, 76΄ Marcano
Συνθέσεις
Εργοτέλης: Pirson, Wisio, Romano, Junior, Γιαλούσης (81΄ Γιαλούσης), Hieblinger (46΄ Σαρρής), Beto, Jovanovic, Φραγκουλάκης, Budimir (71΄ Κατσικοκέρης), Κουτσιανικούλης
Ολυμπιακός: Costanzo, Modesto, Παπαδόπουλος, Holebas, Μarcano, Τοροσίδης, Djebbour, Fuster (73΄ Javito), Orbaiz, Abdoun (62΄ Ibagaza), Mirallas (88΄ Mellberg)
Γκολ και highlights από το Εργοτέλης – Ολυμπιακός 2-3 (video)



ΑLEX WEB RADIO/TV

Πώς θα απολαύσετε τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ!

Πώς θα απολαύσετε τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ!

24/9/2011 
ΣΗΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑνκοινωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Θρύλου με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φιλικα: Λάρισα – Άρης 1-2-Καλλιθέα – Παναθηναϊκός 0-2

Λάρισα – Άρης 1-2

24/9/2011
Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Άρης απέναντι στη Λάρισα σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο AEL FC Arena. Παπαζαχαρίας και Soltani οι σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς, ο Πλιάγκας είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους «βυσσινί», ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.
larisa aris 1 2Οι «κίτρινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Απείλησαν με καλές προϋποθέσεις σε αρκετές περιπτώσεις το Μιχαηλίδη, πριν ανοίξουν το σκορ με εξαιρετικό τέρμα του Παπαζαχαρία μετά από σέντρα του Καπετάνου στο 41΄. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Πλιάγκα στο 49΄ να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στο Βελλίδη. Οι παίκτες του Τσιώλη δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση και στο 59΄ ο Soltani με προβολή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 70΄ ο Toja σημάδεψε το δοκάρι του Σωτηρίου, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Tshibamba τέσσερα λεπτά αργότερα στην απέναντι εστία. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών να πετύχουν κάποιο γκολ δεν ευοδώθηκαν και το 2-1 παρέμεινε.
Σκόρερ: 49΄ Πλιάγκας / 41΄ Παπαζαχαρίας, 59΄ Soltani
Συνθέσεις
Λάρισα: Μιχαηλίδης (62΄ Σωτηρίου), Kali, Arab, Βενετίδης (62΄ Κατσιαρός), Παπαγεωργίου, Iglecias (46΄ Tshibamba), Χατζής, Νεμπεγλέρας, Καραχάλιος, Πλιάγκας (79΄ Καρανίκας), Zecinha
Άρης: Βελλίδης, Neto (74΄ Γιαννιώτας), Λαζαρίδης, Dickoh, Michel, Παπαζαχαρίας, (79΄ Κατίδης)Toja (75΄ Αγγελούδης), Πρίττας (60΄ Παπαστεριανός), Καπετάνος (60΄ Vranjes), Castillo (69΄ Αγτζίδης), Soltani (64΄ Καζναφέρης)

Καλλιθέα – Παναθηναϊκός 0-2


kalithea pao 0 2Τη νίκη με 2-0 πήρε ο Παναθηναϊκός σε φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα που διεξήχθη στο «Ελ Πάσο». Βύντρα με κεφαλιά και Cleyton με απευθείας εκτέλεση φάουλ οι σκόρερ για το «τριφύλλι», με τον Jesualdo Ferreira να κάνει πολλές δοκιμές.


Οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερναν να πλησιάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Κατσούλη. Παρόλα αυτά προηγήθηκαν στο 40΄, όταν ο Βύντρα έπειτα από κόρνερ του Leto έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 56΄ ο Cleyton με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δύο προπονητές είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με ένα σουτ του Dialo στο 80΄ που πέρασε μόλις άουτ, στην τελευταία αξιομνημόνευτη φάση μέχρι το τέλος του αγώνα, με το 2-0 να παραμένει.
Σκόρερ: 40΄ Βύντρα, 56΄ Cleyton
Συνθέσεις
Καλλιθέα: Κατσούλης, Αρκούδας, Βιδάλης (72΄ Σταύρου), Κουτρουμπής, Αρβανίτης (78΄ Φουντουκίδης), Καλτσάς, Pripou (72΄ Ηρακλής), Πλατελλάς (78΄ Ματσούκας), Μιχαλόπουλος (72΄ Dialo), Κατσίκης (69΄ Κατσούλης), Dacol (63΄ Μαρουκάκης)
Παναθηναϊκός: Καρνέζης (62΄ Ταμπάκης), Boumsong (46΄ Sarriegi), Kante, Βύντρα (46΄ Φουρλάνος), Σπυρόπουλος (62΄ Ιωαννίδης), Simao (62΄ Λαγός), Zeca (46΄ Cleyton), Κατσουράνης (46΄ Vitolo), Quincy (46΄ Μαρίνος), Leto (46΄ Μαυρίας), Πετρόπουλος

 ALEX WEB RADIO/TV

«Δόξα τω Αλλάχ! Γκολ ο Σκόκο με κεφαλιά»! (video)



«Δόξα τω Αλλάχ! Γκολ ο Σκόκο με κεφαλιά»! (video)
24/9/2011
Αυτό φώναζε Άραβας σπορκάστερ κατά τη διάρκεια του αγώνα Αλ Αΐν-Ντουμπάικ Κλαμπ, όταν ο Νάτσο Σκόκο άνοιξε το σκορ!
«Δόξα τω Αλλάχ! Γκολ ο Σκόκο με κεφαλιά»! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής πέτυχε γκολ με κεφαλιά στο 4' και ο συνάδελφος που περιέγραφε τον αγώνα έκανε σαν τρελός. “Αλλάχ, Αλλάχ” φώναζε. Βέβαια το γκολ που πέτυχε δεν ήταν και από τα ωραία του Σκόκο, όπως τον έχουμε συνηθίσει από την παρουσία του στην ΑΕΚ.Λετε να δουμε τετοιες στιγμες στα Ελληνικα γηπεδα οταν ερθει ο..Σουλτανος????
Απολαυστε το βιντεο...




ALEX WEB RADIO/TV

Ασυμφωνία χαρακτήρων (ΒΙΝΤΕΟ)


Ασυμφωνία χαρακτήρων (ΒΙΝΤΕΟ)

24/9/2011
Ο “Ψαλιδοχέρης” σατιρίζει, σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, το ναυάγιο στην υπόθεση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΠΑΟΚ από τον Βασίλη Φλωρίδη. Έμπνευσή του η ταινία “Η νύφη το έσκασε”.
Ασυμφωνία χαρακτήρων (ΒΙΝΤΕΟ)
«Σε "διαζύγιο" φαίνεται να καταλήγει η συμφωνία Φλωρίδη-Σαχπατζίδη για την αγορά του ΠΑΟΚ, αφού ο πρώτος έκανε πίσω», σχολιάζει ο μετρ της κοπτοραπτικής στο contra.gr.

ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ by psalidoheris

www.contra.gr

Μπελάδες για Κούπερ;

Μπελάδες για Κούπερ;

24/9/2011
Σύμφωνα με την Gazzeta dello Sport ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα κληθεί από την ιταλική δικαιοσύνη προκειμένου να καταθέσει για το νέο σκάνδαλο με τα 150 ματς στα οποία φέρεται να έχουν προκαθοριστεί τ' αποτελέσματα.

Από την πρώτη στιγμή οι πληροφορίες μιλούσαν για την ανάμειξη ενός προπονητή ο οποίος κατάγεται από χώρα της Λατινικής Αμερικής, ενώ θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα εμπλέκονται και τα ονόματα του... πρέσβη, ΠΑΟ και του Πανιωνίου. Σύμφωνα λοιπόν με την απόλυτα έγκυρη ιταλική εφημερίδα αυτός είναι ο Αργεντινός Κούπερ ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες θα κληθεί να καταθέσει στον εισαγγελέα της Νάπολι. Ο πρώην προπονητής του Αρη είχε διατελέσει τεχνικός της Ιντερ από το καλοκαίρι του 2001 ως το φθινόπωρο του 2003...
 
www.thrylos.gr/
 
 

Δείτε την ερυθρόλευκη κερκίδα στο Παγκρήτιο!(video)

Δείτε την ερυθρόλευκη κερκίδα στο Παγκρήτιο!(video)

24/9/2011 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΑΔΟΙΟ κόσμος του Θρύλου βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της ομάδας!
Δείτε την εικόνα της ερυθρόλευκης κερκίδας:


www.olympiacos24.gr

TI EKANAN OI ANTΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE ΚΑΙ BUNDESLIGA

 TI EKANAN OI ANTΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE ΚΑΙ BUNDESLIGA

24/9/2011

premier league apotelesmata 6h agonistikiΑνατροπη η Ντορτμουντ(video)
Η Borussia Dortmund αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε 2-1 της Mainz για την 7η αγωνιστική στην Bundesliga.

Ma 1-2 Dor by goalsarena2011

Αρσεναλ-Μπολτον 3-0(video)
bundesliga apotelesmata 7h agonistikiΗ Arsenal επικράτησε 3-0 της Bolton, η οποία τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, στο Emirates για την 6η αγωνιστική στην Premier League. Σκόρερ για την ομάδα του Wenger οι van Persie (46΄, 71΄) και Song (89΄).





van Persie Goal: Arsenal 1-0 Bolton Wanderers -... by VIVAGoals


van Persie Goal: Arsenal 2-0 Bolton Wanderers -... by VIVAGoals


bopl7565 by arsenalist

 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΜΑΡΣΕΙΓ 1-1
Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Marseille στην αναμέτρηση με την Valenciennes για την 8η αγωνιστική στη Ligue 1. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League προηγήθηκε με τον Diawara στο 16΄, στο 45΄ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Fanni και στο 90΄ δέχθηκε την ισοφάριση.



 ALEX WEB RADIO/TV

Μετωπική UEFA - πολιτικών δικαστηρίων...

Μετωπική UEFA - πολιτικών δικαστηρίων...

24/9/2011
Μετωπική UEFA - πολιτικών δικαστηρίων...Αντιμέτωπος με τα πολιτικά δικαστήρια για να υπερασπιστεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου θα τεθεί ο Μισέλ Πλατινί για την πολύκροτη υπόθεση με τον αποκλεισμό της Σιόν από το Γιουρόπα Λιγκ.
Ο πρόεδρος της UEFA κλήθηκε από τον εισαγγελέα του δικαστηρίου του καντονιού Βαούντ για τις 19 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της καταγγελίας που υπέβαλε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κριστιάν Κονταντέν, και επικυρώθηκε από τον ευρωπαϊκό οργανισμό για τη μη συμμόρφωση με την απαγόρευση μεταγραφών.
Ο Πλατινί δήλωσε πως θα είναι ευτυχής να εξηγήσει τη θέση της UEFA, τη λειτουργία των διοργανώσεων και το αθλητικό δίκαιο στα ελβετικά δικαστήρια.
Προς το παρόν, η UEFA έχει αρνηθεί να δεχθεί την απόφαση του ελβετικού δικαστηρίου που απαιτεί την επιστροφή της Σιόν στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

www.soccerplus.gr

Tρία άτομα για την επίθεση σε Μπάγεβιτς

Tρία άτομα για την επίθεση σε Μπάγεβιτς

24/9/2011
Στον εισαγγελέα βρίσκεται πλέον το πόρισμα για τα όσα συνέβησαν σε φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Καλλιθέα όταν και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, τότε προπονητής της ομάδας, είχε δεχτεί επίθεση. Τρία άτομα εμπλέκονται στην επίθεση.
Tρία άτομα για την επίθεση σε ΜπάγεβιτςΠρόκειται για δύο 30χρονους και έναν 25χρονo, των οποίων η ταυτότητα έχει ταυτοποιηθεί μέσω φωτογραφιών αλλά και μαρτυρικών καταθέσεων. Οι δύο εξ αυτών φέρεται ότι ανήκουν σε συνδέσμους οπαδών της ΑΕΚ, ενώ ο τρίτος φέρεται ότι έχει εμπλακεί στα σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της Ένωσης με τις δυνάμεις των ΜΑΤ τον Δεκέμβριο του 2008.
Τα τρία συγκεκριμένα άτομα κλήθηκαν στη ΓΑΔΑ για εξηγήσεις και έχουν αρνηθεί κάθε εμπλοκή στα επεισόδια. Πλέον, οι εισαγγελικές αρχές θα αποφασίσουν άμεσα αν θα τους ασκηθεί ποινική δίωξη ή όχι.

www.soccerplus.gr

Ζήτησε συγγνώμη ο Μαραντόνα (video)

Ζήτησε συγγνώμη ο Μαραντόνα (video)

  24/9/2011

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ζήτησε συγνώμη για την ενέργεια του να κλωτσήσει οπαδό της Αλ Ουάσλ. Σε εκδήλωση της ομάδας, ο Αργεντίνος τεχνικός εκνευρίστηκε με οπαδό, που προσπαθούσε να τον πλησιάσει με αποτέλεσμα να τον κλωτσήσει στα χέρια για να τον απομακρύνει από το πανό, μπροστά από το οποίο πόζαρε ο ίδιος.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Προσπαθούσα να διαβάσω το πανό και κατά λάθος τον κλώτσησα και ίσως τον τραυμάτισα», είπε ο Μαραντόνα και πρόσθεσε.

«Το πανό αυτό ήταν έκπληξη από τις κόρες μου και έγραφε ‘Παππού, είμαι μαζί σου. Σε αγαπάω. Μπέντζα’».



www.nooz.gr

Τραυματίας οπαδός του Ολυμπιακού στην Κρήτη


Τραυματίας οπαδός του Ολυμπιακού στην Κρήτη

24/9/2011


Ένας οπαδός του Ολυμπιακού, είναι τραυματισμένος στο Παγκρήτιο μετά από συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η ένταση δεν έλειψε από το ματς του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Πριν από την σέντρα της αναμέτρησης (19:30), οι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί συνεπλάκησαν με αστυνομικούς.

Οι συμπλοκές είχαν ως αποτέλεσμα, τον τραυματισμό ενός οπαδού του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο.

Στο μεταξύ, υπάρχει έντονος προβληματισμός από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σχετικά με την κατάσταση, που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του Παγκρητίου.

Οι Βαλβέρδε και Κοβάτσεβιτς παρατήρησαν μάλιστα τον αγωνιστικό χώρο αρκετή ώρα πριν την σέντρα και παρατήρησαν πως σ'΄ένα σημείο δεν υπάρχει καθόλου χορτάρι! Το ίδιο είδε προβληματισμένος και ο διαιτητής της αναμέτρησης.

/www.sport24.gr

Φέτελ από… ημίχρονο! (Vids)

Φέτελ από… ημίχρονο! (Vids)

24/9/2011
Φέτελ από… ημίχρονο! (Vids)
Τα λόγια πλέον είναι περιττά…

Δεν είναι η πρώτη, δεν είναι η δεύτερη, δεν είναι η τρίτη, αλλά η ενδέκατη πολ ποζίσιον που πανηγυρίζει ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός στην Σιγκαπούρη θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση, διατηρώντας το απόλυτο για τη Red Bull, η οποία έκανε και το ένα –δύο με τον Μαρκ Γουέμπερ.

Από την τηλεόραση το διπλό

Από την τηλεόραση το διπλό

24/9/2011
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα είναι παρών σήμερα στο Παγκρήτιο αλλά θα είναι μαζί με την ομάδα στο Emirates.

Όχι, ο πρόεδρος δεν...διαλέγει παιχνίδια (όπως κατηγορούνται μερικές φορές οι ποδοσφαιριστές των ομάδων)!

Απλώς δεν ήταν δυνατόν να είναι σήμερα στην Κρήτη και θα παρακολουθήσει την προσπάθεια της ομάδας για τη νίκη από την τηλεόραση.

Ο κ. Μαρινάκης θα ηγηθεί της αποστολής στο ταξίδι της ομάδας στο Λονδίνο για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης με την Άρσεναλ.
 
www.thrylos.gr

Και η Ντόρμουντ στην Κρήτη

Και η Ντόρμουντ στην Κρήτη

24/9/2011
Εκτός από την Άρσεναλ και η Ντόρτμουντ θα έχει απόψε κατάσκοπο στο Παγκρήτιο.

Ο Κρις Σούμαν, σκάουτερ της γερμανικής ομάδας και άμεσος συνεργάτης του Γιούργκεν Κλοπ, θα παρακολουθήσει διά ζώσης το σημερινό παιχνίδι ώστε να εμπλουτιστεί η γνώση της Μπορούσια για την τωρινή κατάσταση του Ολυμπιακού.

Τα παιχνίδια με την Ντόρτμουντ αργούν αλλά οι Γερμανοί θέλουν να έχουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη άποψη για τον Ολυμπιακό, τον οποίο γνωρίζουν ελάχιστα στη φετινή μορφή του.
 
www.thrylos.gr/

Ακόμα να πληρώσει τον Μάκο

Ακόμα να πληρώσει τον Μάκο

24/9/2011
Η ΑΕΚ χρωστάει ακόμα τα 165 χιλιάρικα στον Πανιώνιο για τον Μάκο και οι Νεοσμυρνιώτες φτάνουν στα άκρα.

Η επιταγή έληγε στις 22 Αυγούστου, σφραγίστηκε και ακόμη δεν έχει πληρωθεί με τον Πανιώνιο να πηγαίνει στα δικαστήρια  για να βρει το δίκιο του και τα λεφτά του.

Ο μήνας που είχε στη διάθεσή της η «Ένωση» για να εξοφλήσει το ποσό παρήλθε και πλέον ο Πανιώνιος θα κινηθεί για να προστατεύσει τα χρήματά του, ώστε να μην τα χάσει
 
www.thrylos.gr/

Kλήθηκε στην εθνική Αλγερίας ο Τζιμπούρ

Kλήθηκε στην εθνική Αλγερίας ο Τζιμπούρ

24/9/2011 
ΤΖΙΜΠΟΥΡΟ ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, κάλεσε τον Ράφικ Τζιμπούρ, για το ματς με την Κεντρική Δημοκρατία της Αφρικής, στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που θα γίνει το 2012.
Ο Τζιμπούρ ξεπέρασε τελείως τον τραυματισμό του και η κλήση του στην εθνική Αλγερίας από τον Χαλίλχοτζιτς, ήταν θέμα χρόνου.
Ο τεχνικός των «πρασίνων» είδε και το ματς με την Ξάνθη κι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του επιθετικού του Ολυμπιακού.

www.olympiacos24.gr

Έδειξαν το δρόμο οι Νέοι

Έδειξαν το δρόμο οι Νέοι

24/9/2011
 
λυκογιαννησ νεοιΟι Νέοι του Ολυμπιακού επιβλήθηκαν με 1-0 του Εργοτέλη στο «Μαρτινέγκο», για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague U-20.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στη λήξη του πρώτου 45λέπτου ο Διαμαντάκος με πλασέ από τη μικρή περιοχή, ύστερα από κόρνερ του Σούκια και γυριστή κεφαλιά του Ρουγκάλα.
Ο Ολυμπιακός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αλέξανδρου Γκόγκιτς στο 83' με δεύτερη κίτρινη.

www.olympiacos24.gr

Ένα γήπεδο, μια ιστορία… (video)


Ένα γήπεδο, μια ιστορία… (video)

24/9/2011
Σαν σήμερα (24/09) πριν από 54 χρόνια έγιναν τα εγκαίνια του «Καμπ Νου», το οποίο είναι από τα σημαντικότερα γήπεδα στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Ένα γήπεδο, μια ιστορία… (ΒΙΝΤΕΟ)
Η επίσημη ονομασία του ήταν «Estadi del FC Barcelona» (Στάδιο του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Βαρκελώνης) μέχρι το 2000 και μετά απέκτησε τη σημερινή ονομασία του, ενώ η καταλανική φράση σημαίνει «νέος κάμπος» ή «νέο πεδίο».
Το πρώτο γκολ των «μπλαουγκράνα» εκείνη την ημέρα πέτυχε ο Εουλόχιο Μαρίνες, στη νικηφόρα (4-2) φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας.

«Στέλνουν» στο Νησί τον Λούα Λούα

«Στέλνουν» στο Νησί τον Λούα Λούα

24/9/2011

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπλάκπουλ, σύμφωνα με αγγλικά δημοςιεύματα. Ο επιθετικός από το Κονγκό δοκιμάστηκε ήδη για μία εβδομάδα στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Ο 30χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Ομόνοια και ακόμα ψάχνει το επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εκτός από την Μπλάκπουλ, ο πρώην φορ του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της ΚΠΡ και της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Ο Λούα Λούα ξεκίνησε την καριέρα του στην Κόλτσεστερ, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Νιούκαστλ, Πόρτσμουθ και Αλ-Αράμπι.

WWW.ENGLAND365.GR