ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

SUPER LEAGUE-τα γκολ της 24ης αγωνιστικής

SUPER LEAGUE-τα γκολ της 24ης αγωνιστικής



Ολοκληρώθηκαν χωρίς εκπλήξεις τα τρία σημερινά παιχνίδια για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Βόλος πήρε διπλό Ευρώπης στην Κέρκυρα, ο Ηρακλής «έκλεψε» βαθμό στο 90φεύγα από την Ξάνθη και ο Ατρόμητος έχασε τη νίκη στο ΟΑΚΑ από το γρήγορο γκολ-ισοφάριση του Γκοβού.
Δείτε τα γκολ:

Ο εισαγγελέας αυτά δεν τα βλέπει (video) ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ !!!!




Ο εισαγγελέας αυτά δεν τα βλέπει (video)
26/2/2011
...ΑΦΟΥ Η NOVA ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ...Μπορεί ο διαιτητής Τσινιάρης να διέκοψε 3 φορές τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο προκειμένου να μαζευτούν τα πανό με υβριστικό περιεχόμενο προς τον πρόεδρο της Superleague, προς ΕΠΟ, ΜΜΕ και λοιπούς... όμως αυτά δεν ξεκρεμάστηκαν ποτέ (σε αντίθεση με τον εντολή που δόθηκε από τον εισαγγελέα στο Καραϊσκάκη για πανό υβριστικού περιεχομένου) και όχι μόνο δεν ξεκρεμάστηκαν αλλά στο τέλος του παιχνιδιού είχαμε παρέλαση μπροστά στις κάμερες, έτσι ώστε να δούμε όλοι τι έγραφαν. Εμείς τα είδαμε, ο εισαγγελέας τα είδε; Ο παρατηρητής; Περιμένουμε την τιμωρία...

«Ούτε συγγνώμη δεν μου ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό»! (VIDEO)

«Ούτε συγγνώμη δεν μου ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό»! 

26/02/2011

«Ούτε συγγνώμη δεν μου ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό»! 
Το επεισοδιακό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ανέσυρε από τη μνήμη αρκετών τον άγριο ξυλοδαρμό του Μάκη Ευθυμιάδη μετά από ντέρμπι «αιωνίων» το 2002. «Ο Παναθηναϊκός επίσημα ως διοίκηση δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Δυστυχώς καμιά φορά ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι», δηλώνει ο πρώην, πλέον, διαιτητής σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

Δεν το "Χ"άνει με ...τίποτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν το "Χ"άνει με ...τίποτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά την ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός ...δεν το Χ- άνει το δικό του πρωτάθλημα! Το πανηγύρισε με γύρο του θριάμβου(!) στο συλλαλητήριο του ΟΑΚΑ για τα ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ γεγονότα του ντέρμπι.
Δεν το "Χ"άνει με ...τίποτα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Καλό το συλλαλητήριο, καλές οι διαμαρτυρίες, αλλά ΕΠΙ ΧΟΡΤΟΥ.....ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ !!!!!
ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ θυμήθηκαν τον παλιό… κακό τους εαυτό με εξαίρεση τον Τζόρβα, που κράτησε και το 1-1 στο τετ-α-τετ του Τάτου στο 58`. Οι παίκτες λοιπόν του Φερέιρα με εξαίρεση τους Γκοβού (ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΡΕΕΕΕ) και Κατσουράνη στο πρώτο μέρος ήταν σε άλλο γήπεδο.

Κράξιμο και μπινελίκια στην αποστολή της ΑΕΚ!

Κράξιμο και μπινελίκια στην αποστολή της ΑΕΚ!

Υποδοχή... απ' την ανάποδη για την ΑΕΚ στο Ηράκλειο, όπου 60 οπαδοί αποθέωσαν Μπλάνκο, Χιμένεθ, Γεωργέα και αποδοκίμασαν όλους τους άλλους! Πέσιμο σε Δημητριάδη, πολύ βρίσιμο στον... απόντα Αδαμίδη!
Κράξιμο και μπινελίκια στην αποστολή της ΑΕΚ!
Στην ΑΕΚ είχαν συνηθίσει σε αποθεωτικές υποδοχές στο Ηράκλειο κάθε χρόνο αλλά φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά... Και δε θα μπορούσαν να μην είναι διαφορετικά, από τη στιγμή που έχουν φέρει τον κόσμο στα όρια του και αν αυτό δεν το συνειδητοποίησαν όλοι στην Ένωση την περασμένη εβδομάδα με όσα τους είπαν οι οπαδοί μετά το ματς με τον Πανιώνιο, πρέπει να το κατάλαβαν το Σάββατο.
Περίπου 60 οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν μέσα στη βροχή για την προσγείωση του αεροπλάνου με την αποστολή της ομάδας και όταν αυτή έφτασε, η κατάσταση ξέφυγε!
Το θετικό ήταν ότι οι συγκεντρωμένοι Ενωσίτες αποθέωσαν τους Ισμαέλ Μπλάνκο και Νίκο Γεωργέα από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, εκφράζοντας για ακόμη μία φορά τη λατρεία τους για τον Αργεντίνο αρχισκόρερ της ομάδας, όπως και τον Μανόλο Χιμένεθ, από τον οποίο ζήτησαν να φέρει το κύπελλο στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, όμως, για όλους τους υπόλοιπους τα πράγματα μόνο ευχάριστα δεν ήταν...
Οι Ενωσίτες αποδοκίμασαν όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ανεξαιρέτως ενώ τα πράγματα έγιναν χειρότερα με τους Βασίλη Δημητριάδη και Σταύρο Αδαμίδη.

Δεν βρήκαν τη Λίγκα, την πλήρωσαν άλλοι! (VIDEO)

Δεν βρήκαν τη Λίγκα, την πλήρωσαν άλλοι!

Στην ΕΠΟ είχαν προνοήσει και είχαν αποκλεισμένα τα γραφεία στο Γουδί, αλλά αντ` αυτού την πλήρωσαν τα γραφεία των Special Olympics!
Δεν βρήκαν τη Λίγκα, την πλήρωσαν άλλοι!
Στην αρχή η αστυνομία εμπόδισε την δίοδο προς τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά για το φόβο όξυνσης των πνευμάτων άφησε τους οπαδούς να περάσουν από έξω.
Στα γραφεία της ΕΠΟ υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη και ήταν αποκλεισμένα, με αποτέλεσμα να την... πληρώσουν τα διπλανά γραφεία των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics που θα γίνουν το καλοκαίρι στην Αθήνα. Προκάλεσαν μικροζημιές ενώ έγραψαν πολλά υβριστικά συνθήματα στους τοίχους, κατά της ΕΠΟ, της Σούπερ Λίγκας, του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη.
Τελικά μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν οι οπαδοί με κατεύθυνση το Ολυμπιακό Στάδιο.

Ισόπαλος ο Ολυμπιακός με Πανιώνιο

Ισόπαλος ο Ολυμπιακός με Πανιώνιο

26/02/2011

Ισόπαλο (6-6) έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 14ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών ανάμεσα στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Πειραιά παρά την απώλεια βαθμών έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 3-1 αλλά κατάφερε στη συνέχεια να μειώσει σε 4-3 με τον Φώτη Μπλάνη στο φινάλε της 2ης περιόδου. Στο 3ο οχτάλεπτο ο Παπαδόγκωνας γράφει το 5-3 αλλά η ψυχή του Θρύλου μίλησε για άλλη μια φορά. Ο Μυλωνάκης στην κόντρα μειώνει σε 5-4 και ο Χρήστος Αφρουδάκης ισοφαρίζει σε 5-5 στο 4’50. Ο Μάζης όμως δίνει πάλι προβάδισμα στον Πανιώνιο αλλά ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος με ένα παλικαρίσιο σου ισοφάρισε σε 6-6 στο 2΄21.

Εκτός και πάλι ο Φέτφα




Εκτός και πάλι ο Φέτφα
26/2/2011
Πιθανολογούσαμε ότι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί από την αρχή, όμως τελικά δεν θα αγωνιστεί καθόλου. Ο Γιάννης Φετφατζίδης έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, για δεύτερο συνεχόμενο ματς αφού ούτε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ ήταν στους 18 εκλεκτούς του Ερνέστο Βαλβέρδε. Αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή ο Ουρτάδο και να δούμε εάν θα πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Και ο Γκοβού... μπλόκαρε! (video)




Και ο Γκοβού... μπλόκαρε! (video)
26/2/2011 20:36:19
ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΠΑΟ...Ή θα πρέπει να γίνει καταγγελία επειδή ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έπαιζε με δύο τερματοφύλακες ή θα έπρεπε ο Τσινιάρης να δείξει το πεντακάθαρο πέναλτι όταν ο Γκοβού με τα δύο χέρια σε προτεταμένα έκοψε σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή. Βγείτε να κάνετε και νέο συλλαλητήριο για την διαιτησία...

Χωρίς Μέλμπεργκ στη Νέα Σμύρνη




Χωρίς Μέλμπεργκ στη Νέα Σμύρνη
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 26/2/2011
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣΤα απρόοπτα δεν έλλειψαν από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Λίγο πριν από το τέλος αποχώρησε ο Μέλμπεργκ ο οποίος έχει μια διάταση στον λαγονοψοίτη μυ, δεξιά. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί την Δευτέρα σε εξετάσεις.

Σχετικά με την αποστολή, το σημαντικότερο νέο είναι η επιστροφή του Ουρτάδο μετά από δύο μήνες απουσίας, όπως και το γεγονός ότι δεν βρίσκεται σε αυτή ο Γιάννης Φετφατζίδης. Οι ποδοσφαιριστές που θα εμπιστευτεί ο Βαλβέρδε για την αυριανή αναμέτρηση είναι οι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ουρτάδο, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Οπαδοί του ΠΑΟ κατά Σούπερ Λίγκας! (video)

Οπαδοί του ΠΑΟ κατά Σούπερ Λίγκας! (video) 

26/02/2011

Οπαδοί του ΠΑΟ κατά Σούπερ Λίγκας! (video)
Οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και έβγαλα έξω από το γήπεδο το πανό της διοργανώτριας αρχής!

Έχουν τρομερή πλάκα τελικά οι απέναντι. Σε μια χρονιά που μάγεψαν στην Ευρώπη με τον εντυπωσιακό συντελεστή 2-13 (!), που στο πρωτάθλημα τους πήραν στο κυνήγι οι οπαδοί τους (στο ματς με τον Βόλο), αυτοί κατάφεραν και πραγματοποίησαν φιέστα στο ΟΑΚΑ! Πώς γίνεται αυτό; Με τους παναθηναϊκούς, όλα είναι πιθανά. Ακόμα και τα απίθανα!

Φιέστα κατάκτησης πρωταθλήματος, έστω και αν βρίσκονται στο -10. Τι τους έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Εχουν παρανοήσει. Τα παιδιά πανηγυρίζουν τις ήττες και την δεύτερη θέση, αν φυσικά την κατακτήσουν στα πλέι οφ…
Πριν την έναρξη του ματς, έκαναν ντου για να πάρουν το πανό της Supeleague, που κρατούν μικρά παιδιά. Το πήραν λάφυρο! Μετά ο πράσινος θίασος, πήγε σύσσωμος στο πέταλο των οργανωμένων. Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, οι γιατροί και όποιος καθόταν στο πάγκο. Με μπροστάρη τον Σισέ (ναι, αυτόν που κλώτσαγε όποιν έβρισκε μπροστά του και τον γιατρό του Ολυμπιακού…) πήγαν και χειροκρότησαν τον κόσμο. Οι παίκτες γνώρισαν την αποθέωση, γιατί το να χάνεις το πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά είναι τρομερή επιτυχία.

Το ματς ξεκίνησε με οκτώ λεπτά καθυστέρηση (μέγα σκάνδαλο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των πράσινων για την έναρξη του ντέρμπι…) και κόσμος και κοσμάκης, έκοβε βόλτες στον αγωνιστικό χώρο. Το τι θα γίνει με΄χρι την λήξη, δεν τον ξέρουμε., Μπορεί πάντως, να βγάλουν και κούπα!

Σίφουνας ο Θρύλος στην Καλαμαριά!

Σίφουνας ο Θρύλος στην Καλαμαριά! 26/02/2011

Ευχάριστο απόγευμα πέρασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Καλαμαριά κερδίζοντας με 3-1 σετ τον τοπικό Απόλλωνα σ’ αγώνα της 17ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών του βόλεϊ.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη ήταν σοβαρή από τον πρώτο έως τον τελευταίο πόντο και πήρε άλλο ένα σπουδαίο τρίποντο που την ανέβασε στη 2η θέση. Το παιχνίδι αυτό ήταν μια καλή πρόβα για το μεγάλο ματς της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη για το κύπελλο.

Τα σετ: 18-25, 22-25, 25-19, 22-25
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Πάτρας): Άλεξιτς 12 (9/13 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ), Χατζηηλιάδης 10 (8/23 επ., 2 μπλοκ, 38% υπ. - 03% άριστες), Στίνγκας 8 (2/7 επ., 5 μπλοκ), Παπαδημητρίου 4 (4/8 επ., 45% υπ. - 09% άριστες), Μποζίδης 2, Γκορμπάτκοφ 16 (14/31 επ., 2 άσοι), Καραγιάννης -λ (44% υπ. - 19% άριστες)/ Μαυροβουνιώτης, Ντραγκίεφ 6 (6/12 επ., 41% υπ. - 12% άριστες), Γκιτζέκος 1, Παπαϊακώβου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καλμαζίδης): Ντεσπέιν 14 (9/21 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ, 42% υπ. - 25% άριστες), Φράγκος 9 (6/11 επ., 3 άσοι, 50% υπ. - 18% άριστες), Χαριτωνίδης 3, Εστράδα 9 (4/5 επ., 2 άσοι, 3 μπλοκ), Ανδρεάδης 1 (1/2 επ., 1 μπλοκ), Τζούριτς 19 (19/37 επ.), Κουζούνης -λ 46% υπ. - 23% άριστες) / Κοκκινάκης, Γιαμπλόνσκι, Σωτηρίου, Παπάζογλου (2/4 επ., 4 μπλοκ).

Ο Ολυμπιακός 10-3 τον ΠΑΟ στο πόλο!

Ο Ολυμπιακός 10-3 τον ΠΑΟ στο πόλο! 26/02/2011

Από μικρά στα ωραία συνηθίζουν τα παιδιά της ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού. Η ομάδα νέων ανδρών του Θρύλου διέλυσε το βράδυ του Σαββάτου με 10-3 τον Παναθηναϊκό στο Βόλο στον 3ο αγώνα του β’ ομίλου του πρωταθλήματος και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν για άλλη μια φορά περίπατο και εάν δεν υπήρχε άγχος στην τελική προσπάθεια το σκορ θα ήταν διπλάσιο. Θυμίζουμε πως το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κλίματος που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες. Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την Κυριακή τους αγώνες του κόντρα στον ΟΥΚ Βόλου. 

ΕΠΟ-Από σκάνδαλο σε σκάνδαλο

ΕΠΟ-Από σκάνδαλο σε σκάνδαλο

26/02/2011

Από σκάνδαλο σε σκάνδαλο το πηγαίνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Μετά τα… στραβά μάτια και τις αλλαγές κανονισμών, προκειμένου να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει τον Στέφανο Κοτσώλη (και αφού είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος…), η ΕΠΟ ξαναχτύπησε! Για την ακρίβεια, αποφάσισε να τιμωρήσει όλους όσους είχαν σχέση με το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου. Μετά από μία εβδομάδα λοιπόν, η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι μέχρι τέλους της σεζόν δεν πρόκειται ο Καλόπουλος να σφυρίξει ξανά και οι βοηθοί

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ??????(VIDEO)

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ??????


Αυτά δεν έχουν προηγούμενο. Κάποιος επιτέλους να τους μαζέψει. Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Ειλικρινά έχουμε χάσει το μέτρημα, απόν τις επιθέσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, σε ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Το τελευταίο… κατόρθωμα των ανεγκέφαλων; Επιχείρησαν να φτάσουν στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη! Ναι καλά διαβάσατε. Οι «πράσινες» προκλήσεις συνεχίζονται και πλέον έφτασαν μέχρι την πόρτα του προέδρου του Ολυμπιακού. Περίπου 15 μηχανάκια με οπαδούς του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να φτάσουν έξω από το σπίτι του προέδρου του Ολυμπιακού στο Ψυχικό, αλλά η αστυνομία τους εμπόδισε. Και αυτοί… κύριοι, συνέχισαν τον δρόμο τους για το Ολυμπιακό Στάδιο.

Η δήλωση της δεκαετίας!

Η δήλωση της δεκαετίας!

26/02/2011

Το ακούσαμε και αυτό. Κρατηθείτε. Είναι η δήλωση της χρονιάς, για να μην πούμε της δεκαετίας! Σε λίγο με αυτά που λένε οι «πράσινοι» θα πιστέψουμε ότι πετάνε οι ελέφαντες!. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο άνθρωπος που έγινε γνωστός για τα ντου στους διαιτητές κατά την διάρκεια των αγώνων μπάσκετ, σχολίασε την διαιτησία του Καλόπουλου. «Αυτός δεν πρέπει να ξαναπαίξει παιχνίδι με τίποτα», είπε.

Πιλάβιος: «Θα μιλήσω τη Δευτέρα» ---ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ...

Πιλάβιος: «Θα μιλήσω τη Δευτέρα» 

26/02/2011

Πιλάβιος: «Θα μιλήσω τη Δευτέρα»
Θέση για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα πάρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ομοσπονδίας τη Δευτέρα. Ο κ. Πιλάβιος θα μιλήσει για τη διαιτησία, τη βία στα γήπεδα, αλλά και τη φραστική επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής.

«Με αφορμή όσα συμβαίνουν τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα τοποθετηθώ την προσεχή Δευτέρα 28-2-2011 μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας», αναφέρει σε επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ
 ΑΕΙΝΤΕ ΝΤΕ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ...

Μώραλης: Δεν αποδίδει η μέθοδος των πoινών

Μώραλης: Δεν αποδίδει η μέθοδος των πoινών

 26/02/2011

Άρθρο του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Μώραλη, με θέμα τη βία στα γήπεδα φιλοξενεί ο «Κόσμος του Επενδυτή», μαζί με πέντε ακόμα απόψεις παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά το άρθρο του Γιάννη Μώραλη:

Παρέμβαση Φάκου για την ποινή

Παρέμβαση Φάκου για την ποινή

26 Φεβρουαρίου, 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΣτην  υπόθεση της τιμωρίας του Ολυμπιακού με μία αγωνιστική για τα επεισόδια στο ντέρμπι αναμένονται νέες εξελίξεις. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας  εξετάζει το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση, θεωρώντας μικρή την ποινή.
Σύμφωνα  με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal ο Ανδρέας Φάκος σκέφτεται να ασκήσει έφεση επί της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Eπιτροπής της EΠO, που τιμώρησε τον Ολυμπιακό με ποινή μιας αγωνιστικής.
Στην περίπτωση που ο εισαγγελέας διαβιβάσει την υπόθεση στη Δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, τότε τα δεδομένα είναι πιθανό να αλλάξουν και ο Ολυμπιακός θα κινδυνεύει να τιμωρηθεί με μεγαλύτερη ποινή.

Ρε αντικειμενικοί, που χαθήκατε; (video)


Ρε αντικειμενικοί, που χαθήκατε?????(video)


26/2/2011
Με αυτά που έγιναν ή καλύτερα που κάποιοι φαντάστηκαν ότι έγιναν σε μεγάλη έκταση, το Σάββατο το βράδυ στο Καραϊσκάκη, δεκάδες «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι βγήκαν και «σταύρωσαν» τον Ολυμπιακό παθαίνοντας προφανώς αλτσχάϊμερ και ξεχνώντας τα μύρια όσα χειρότερα έχουν γίνει φέτος αλλά και πέρυσι. Η Θύρα 7 φρόντισε να τους τα θυμίσει στην εκπομπή της Δευτέρα και της Παρασκευής όμως δεν έχουμε ακούσει κανέναν ακόμα να βγαίνει και να ζητάει συγνώμη για τις παρόλες του. Για θυμηθείτε γεγονότα χειρότερα από αυτά που έγιναν το Σάββατο στο βίντεο που ακολουθεί και προβλήθηκε στην εκπομπή της Θύρας 7. Είχατε μιλήσει τότε για καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου; Είχατε σταυρώσει τον Παναθηναϊκό για τις αλητείες; Είχατε ασχοληθεί για περισσότερο από 1 ώρα; Υποκριτές…

Ειρηνικό συλλαλητήριο οπαδών του Παναθηναϊκού στο «ΟΑΚΑ» (VIDEOS)



Ειρηνικό συλλαλητήριο οπαδών του Παναθηναϊκού στο «ΟΑΚΑ»


panathinaikos atromitos opadoiΟι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν στον αποψινό αγώνα με τον Ατρόμητο στο «ΟΑΚΑ». Οι φίλαθλοι των «πράσινων» ετοιμάζονται να κάνουν ένα μεγάλο σε όγκο συλλαλητήριο διαμαρτυρόμενοι ειρηνικά για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.



 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ 10 EURO ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΝ ΦΑΠΑ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE....AΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ...ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ....






Τηλεοπτικό το ντέρμπι την Τετάρτη

Τηλεοπτικό το ντέρμπι την Τετάρτη

25 Φεβρουαρίου, 2011

Την Τετάρτη (2/3) στις 18:00 θα ξεκινήσει η πρώτη μάχη της 4άδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αγώνας που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1.
ΒΟΛΕΙΤην Πέμπτη (3/3) στις 18:00 θα δοθεί το πρώτο σερβίς του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή, αναμέτρηση που επίσης θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από την ΕΤ1.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές έχουν ως εξής:
Τετάρτη 2/3 (18:00, ΕΤ1)
Ρέντη, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (Καραμπέτσος – Ρουσάκης, Παρ. Βασιλειάδης).

Πέμπτη 3/3 (18:00, ΕΤ1)
ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ – Ηρακλής (Γεροθόδωρος – Δεληκωστίδης, Παρ. Κάλλης).

«Να μην εκθέτουμε τη χώρα διεθνώς»







«Να μην εκθέτουμε τη χώρα διεθνώς» 

26/02/2011

Υπερβολική χαρακτηρίζεται από τους «ερυθρολεύκους» η αντίδραση του Τζιμπρίλ Σισέ να μηνύσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. «Τα προβλήματα πρέπει να λύνονται εδώ, στο εσωτερικό και όχι να εκθέτουμε τη χώρα διεθνώς» ήταν η άποψη των Πειραιωτών.

Με αλλαγές στην Νέα Σμύρνη…




Με αλλαγές στην Νέα Σμύρνη…
Γιώργος Σπυρόπουλος 25/2/2011
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ...Το σίγουρο είναι πως οι σκέψεις του Ερνέστο Βαλβέρδε , είναι να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο Γιάννης Μανιάτης, θα αντικαταστήσει ούτως ή άλλως τον τιμωρημένο Τοροσίδη , στο δεξί άκρο της άμυνας. Σοβαρές σκέψεις υπάρχουν, για τον Χολέμπας, που βλέπει εντεκάδα, καθώς ο Ραούλ Μπράβο φαίνεται αρκετά κουρασμένος, και ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού φαίνεται να τον αφήνει στον πάγκο, και να δίνει την θέση του βασικού, για το αριστερό άκρο της άμυνας στον Γερμανό. Σκέψεις ξεκούρασης, υπάρχει και για τους Ριέρα και Ιμπαγάσα, ειδικά ο δεύτερος έχει «τραβήξει όλο το κουπί», έτσι ίσως δούμε στο αρχικό σχήμα κάποιον από τους Φετφατζίδη ή Ρόμενταλ… Ο Ντουντού , όπως όλα δείχνουν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα ενεργά. Στο επιθετικό κομμάτι δεν θα αλλάξουν πολλά κατά πάσα πιθανότητα, στην κορυφή θα βρεθεί ο Τζεμπούρ, με παρτενέρ τον Μιραλάς, ενώ και ο Φουστέρ δείχνει να είναι βασικός και αναντικατάστατος…

Η ευκαιρία του Μανιάτη

Η ευκαιρία του Μανιάτη

Ο Γιάννης Μανιάτης, μετά την τιμωρία των πέντε αγωνιστικών στον Βασίλη Τοροσίδη, θα κληθεί να καλύψει την απουσία του αρχηγού του Ολυμπιακού στο δεξί άκρο της άμυνας, αρχής γενομένης από την Κυριακή (27/2) στην Νέα Σμύρνη κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός των ερυθρολεύκων αποκτήθηκε τον Ιανουάριο με σκοπό να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στην άμυνα του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στην θέση του δεξιού μπακ.
Ο Μανιάτης ήξερε πως ήταν δύσκολο να διεκδικήσει θέση βασικού, από την στιγμή που βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού ο Τοροσίδης. Μετά την αποβολή του αρχηγού των ερυθρολεύκων στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την ποινή των πέντε αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή, ο Γιάννης Μανιάτης έχει την μεγάλη ευκαιρία να δείξει την αξία του και τα αγωνιστικά του προσόντα, τα οποία άλλωστε έπεισαν την διοίκηση του Ολυμπιακού αλλά και τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας.

Πάει και αυτή…...Ο ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ.....

Πάει και αυτή…

Άλλη μία αθλητική εφημερίδα θα μας «αποχαιρετήσει» τη νέα εβδομάδα και πρόκειται για την «Score».

Πάει και αυτή… 
Η «κιτρινόμαυρη» εφημερίδα δεν πήγαινε καθόλου καλά εδώ και πολύ καιρό και παρότι πρόσφατα είχε αλλάξει διεύθυνση, δεν μπόρεσε να αποφύγει το «λουκέτο».


Σπανός: «Η ψήφος μας είχε ως σκοπό την ενότητα»

Σπανός: «Η ψήφος μας είχε ως σκοπό την ενότητα»

26 Φεβρουαρίου, 2011

ÓÐÁÍÏÓ ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ  OLYMPIAKOS - ATROMITOSΟ Γιώργος Σπανός πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA 103,3» για τη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα και για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Νέο κρούσμα πράσινης τρομοκρατίας

Νέο κρούσμα πράσινης τρομοκρατίας

Μετά τις επιθέσεις στους Τρύφωνα, Τοροσίδη, Γκαγκάτση, στα γραφεία της ΕΠΟ και της Super League σειρά είχε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν γλύτωσε από τους γνωστούς άγνωστους, καθώς το δείπνο του στην περιοχή του Χίλτον μετατράπηκε σε... ντου από 50 αγνώστους που δήλωσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του εξαπέλυσαν βρισιές.
Αυτό ήταν ένα ακόμα επεισόδιο στο "παρασκήνιο" και απόηχο του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού με θύτη τον ίδιο τον Σοφοκλή Πιλάβιο.

Πιλάβιος: « Είναι ώρα να συζητήσουμε για τη συμβολή της UEFA»



Πιλάβιος: « Είναι ώρα να συζητήσουμε για τη συμβολή της UEFA»

26 Φεβρουαρίου, 2011 

ΠΙΛΑΒΙΟΣΣε στενή συνεργασία με την UEFA για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα βρίσκεται ο Σοφοκλής Πιλάβιος για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα και δεν αποκλείεται ο πρόεδρος της, όπως έκανε στην Τουρκία, Κροατία και Σερβία να πράξει το ίδιο και με την Ελλάδα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα  «Εξέδρα» ο Σοφοκλής Πιλάβιος κάνει ενέργειες για να έρθει ο Πλατινί στην χώρα μας και το άρθρο του που δημοσιεύεται στον σημερινό «Κόσμο του επενδυτή» δείχνει το δρόμο τον οποίο θα ακολουθήσουν οι ενέργειες του.

Οι άλλοι 480 που κρύφτηκαν; (video)



Οι άλλοι 480 που κρύφτηκαν; (video)
25/2/2011
Τι 1000 διαβάζαμε, τι 500 έγιναν μετά, όμως στο τέλος μόνο 20 είδαμε. Που είναι ο κόσμος που θα μαζευόταν για να διαδηλώσει κατά του Μαρινάκη και της Superleague; Τους 20 τους είδαμε, οι άλλοι 480 που είναι; Δεν είχαν βενζίνη για να πάνε στο αεροδρόμιο ή δεν είχαν λεφτά για τα διόδια; Τελικά έγινε διαμαρτυρία ή όχι; Τι θα μας γράφουν πάλι οι φυλλάδες; Ε, ρε γέλια…

Έξι άρθρα… αλλάζουν το ποδόσφαιρο

Έξι άρθρα… αλλάζουν το ποδόσφαιρο

26/02/2011

Έξι άρθρα… αλλάζουν το ποδόσφαιρο 
Έγιναν το περασμένο Σάββατο στο Καραϊσκάκη και μας απασχολούν μέχρι σήμερα. Ο «Κόσμος του Επενδυτή» φιλοξενεί άρθρα έξι ατόμων που έχουν άμεση σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά τοποθετούνται για την κατάσταση του και καταθέτουν τις απόψεις τους για ένα καλύτερο μέλλον. «Ήρθε η ώρα να ζητήσουμε τη συμβολή της UEFA», αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος. Διαβάστε τι γράφουν οι Δ.Γόντικας, Γ.Μώραλης, Στ.Αδαμίδης, Στ.Γιαννακόπουλος και Πατρίκ Κομνηνός.

Από την εφημερίδα ζήτησαν ένα άρθρο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αλλά και τον ΠΑΟΚ αλλά και στις δύο περιπτώσεις δεν έλαβαν καμία ανταπόκριση.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Απόλυτη στήριξη σε Μαρινάκη!

Απόλυτη στήριξη σε Μαρινάκη!

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι στον ΠΑΟ. Το Δ.Σ. της Superleague στήριξε τον Βαγγέλη Μαρινάκη με ψήφους 8-3. Η ΑΕΚ του Αδαμίδη και ο Άρης του Κόντη δεν ψήφισαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν ενωτικός στις δηλώσεις του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League δεν έκανε δεκτή την πρόταση μομφής κατά του προέδρου του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μαρινάκη, την οποία είχε καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Πιο συγκεκριμένα, την πρόταση μομφής υπερψήφισαν οι εκπρόσωποι τριών ΠΑΕ και καταψήφισαν οκτώ, ενώ υπήρξαν και έξι λευκά.

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν μόνο ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και η ΑΕΚ, λευκό έριξαν Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, Ξάνθη, ΠΑΟΚ  και Λάρισα και το μέρος του Βαγγέλη Μαρινάκη πήραν Ολυμπιακός, Κέρκυρα, Εργοτέλης, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός  Βόλου, Ηρακλής, Ατρόμητος, Πανιώνιος.

Ενωτικός ο Μαρινάκης

Ενωτικό μήνυμα θέλησε να περάσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού δήλωσε σχετικά: "Η πρόταση μομφής πήρε τρεις ψήφους. Η Λίγκα συνεχίζει ενωμένη, έχουμε πολλά θέματα να λύσουμε, χρειάζεται ηρεμία για να προχωρήσουμε. Κάναμε εποικοδομητική συζήτηση, πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι. Θέλω στο επόμενο συμβούλιο να είναι παρών και ο Παναθηναϊκός. Με σωστές αποφάσεις θα λύσουμε όλα τα προβλήματα. Είναι σημαντικό η Λίγκα να είναι ενωμένη".

Να σημειωθεί πως η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, που πραγματοποιήθηκε -για το φόβο επεισοδίων- σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

H μήνυση του Σισέ



H μήνυση του Σισέ 

25/02/2011

H μήνυση του Σισέ
Την εντολή να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εντός και εκτός Ελλάδας δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τζιμπρίλ Σισέ, Δημήτρης Βερβεσός, ότι έλαβε από τον πελάτη του.

Ο Έλληνας δικηγόρος κατέθεσε τη μήνυση που υπέβαλε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού κατά του προέδρου του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκα, Βαγγέλη Μαρινάκη, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση, απειλή και παράβαση του Νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού.

Η χειρονομία κι η εξήγηση του Παπαλουκά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η χειρονομία κι η εξήγηση του Παπαλουκά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε σε βίντεο τη χειρονομία του Παπαλουκά που εξαγρίωσε τους Τούρκους οπαδούς! «Τους χαιρέτησα επειδή είδα μπλούζες “Ιστανμπούλ από το 1453”», εξήγησε.
Η χειρονομία κι η εξήγηση του Παπαλουκά! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο έμπειρος γκαρντ ήταν το πρόσωπο του αγώνα στον αγώνα με την Φενέρ, μια και πέτυχε το τελευταίο τρίποντο που έδωσε την επιθυμητή διαφορά στον Ολυμπιακό.

Με τη λήξη του αγώνα ο Παπαλουκάς πήγε προς την κερκίδα των Τούρκων και έκανε τη χειρονομία που βλέπετε στο βίντεο.

Το πρωί μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Sentra» εξήγησε αυτή του την κίνηση λέγοντας τα εξής:

«Δεν χαιρέτησα τους φίλαθλους του Ολυμπιακού. Χαιρέτησα τον κόσμο γιατί η συμπεριφορά μερικών ήταν εξοργιστική. Δεν είμαι εθνικιστής ούτε θέλω να το παίξω πατριώτης, απλά όταν είδα μερικές μπλούζες που έγραφαν “Ιστανμπούλ από το 1453” μου κακοφάνηκε.

Ίσως δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι, μου κακοφάνηκε και νομίζω ήταν και η ένταση απ' όλη την προσπάθεια που είχαμε κι εγώ απλά χαιρέτησα κάποιους που κουνούσαν αυτή την μπλούζα και μας έβριζαν σε όλο το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα υπήρχε πολύ θερμή ατμόσφαιρα».

ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕ ΜΠΟΥΚΑΛΟΡΙΧΤΗ????

ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕ ΜΠΟΥΚΑΛΟΡΙΧΤΗ????

Προσπαθησε να βγαλει παλι την χωλη του ο περιβοητος  ...μπουκαλοριχτης δημοσιογραφος του βαζελοκαναλου αλλα τον εκανε δημοσια ξεφτιλα ο Αντιπροεδρος των Αστυνομικων υπαληλων
Μπαλασκας...εκτος του οτι συνεχισε να λεει οτι ειναι ψευδες  και οτι αποφανθηκε η...Ελληνικη Δικαιοσυνη για το πεταγμα του μπουκαλιου...(ολοι ξερουμε ποσο δικαια ειναι ε??? ) και ηθελε να του κανει και μυνηση λεει αλλα...απαξιει...ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ...εγω παντως βαζω το βιντεο για να το ξαναδεις και την εκπομπητης αειμνηστης ΜΑΛΒΙΝΑΣ που ηταν και η μοναδικη που σε εκραξε εκεινη την μερα οταν ολοι οι αλλοι εκαναν τις κοτες....

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ...ΤΟΤΕ...ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΜΕ!!!!!





Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των 8 του Κυπέλλου



Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των 8 του Κυπέλλου
Γιάννης Γιαννουδάκης 24/2/2011
ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ…Εκτός έδρας καλείται να αγωνιστεί η ομάδα του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς το συγκρότημα του Βαγγέλη Πάτερου κληρώθηκε απέναντι στο Περιστέρι, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου. Φυσικά, το έργο των νταμπλούχων Ελλάδας αναμένεται εύκολο, με τον Πάτερο να έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και πάλι αρκετά παιδιά από τις Ακαδημίες, τα οποία, μέσω αυτών των αγώνων, έχουν την δυνατότητα να γεμίσουν εμπειρίες.

Αναλυτικά η κλήρωση της φάσης των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Περιστέρι - Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός - Χανιά
Χίος - ΠΑΟΚ
Βουλιαγμένη - Πανιώνιος

Ο Σωτήρης Νίνης υπηρετεί τον στρατό από το σπίτι του

Ο Σωτήρης Νίνης υπηρετεί τον στρατό από το σπίτι του

Μάλλον όλοι μείναμε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και τα επεισόδια που έγιναν που γίνονται που θα ξανά γίνουν αν δεν πάρει κάποιος μετρά.

Αλλά κάτι που πέρασε στα ψηλά και κανείς δεν του έδωσε σημασία.
Και δράττομαι της ευκαιρίας από μια ατάκα του Σωτήρη Νινη που λέει αν ήταν το παιδί σας ?
Δεν λέω ότι έχει άδικο.
Αλλά θα ήθελα να του πω όμως κάτι άλλο γι'αυτή την ατάκα.
Κ. Νινη το παιδι μου έμενα υπηρέτησε την πατρίδα, το παιδί μου έμενα πήγε στα σύνορα, το παιδί μου έμενα ξενύχτισε τα βράδια για να κοιμάσαι εσύ στο κρεβατάκι σου και να παίρνεις τον παχυλό σου συμβόλαιο!
Το παιδί μου έμενα έμεινε 1 μηνά χωρίς να βγει από το στρατό, το παιδί μου έμενα έμεινε μέσα για προπαίδευση για να πάει να ορκιστεί και όχι στο σπίτι του όπως εσύ και στην δουλεια του και πήγε μόνο για ορκωμοσία όπως εσύ και μετά θα εμφανιστεις μόνο για να πάρεις το απολυτήριο !
Μάλλον η σαπίλα της Ελλάδας ξεκινά από εκεί που υπάρχουν δυο μετρά και δυο σταθμά.
Ακόμα και από το ποδόσφαιρο που είναι μια μικρή μικρογραφία της κοινωνίας μας .

«Μόνο μία; Τι λέτε, ρε!» ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ....

AΔΑΜΙΔΗΣ «Μόνο μία; Τι λέτε, ρε!»ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ....

 25.02.2011

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ με την ποινή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό, για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι, αφού στο ματς της 27ης αγωνιστικής οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξουν με γεμάτο το «Γ. Καραϊσκάκης».
«Μόνο μία; Τι λέτε, ρε!»
Οι άνθρωποι της «Ένωσης» σχολίαζαν ότι η συγκεκριμένη ποινή (μία αγωνιστική και πρόστιμο 140 χιλ. ευρώ) αποτελεί χάδι και ντροπιάζει ουσιαστικά την αθλητική δικαιοσύνη.
Οι «κιτρινόμαυροι», μάλιστα, σχολίαζαν αργά χθες βράδυ ότι την ίδια ποινή δέχτηκε και η ΑΕΚ μετά το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που επίσης μπήκαν στο γήπεδο οι οπαδοί της, χωρίς όμως να πειράξουν κανένα!
Σχολιάζουν, μάλιστα και το δεδικασμένο στην υπόθεση του Βεζυρίδη, στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννενα-ΟΦΗ, όταν και ο «Άγιαξ» τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών…
 

Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ των ρεβάνς στη φάση των «32» (video)

Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ των ρεβάνς στη φάση των «32» (video)




Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η φάση των «32» στο Europa League. Με το 3-0 υπέρ του από το πρώτο παιχνίδι, ο Ajax μετέτρεψε και τη ρεβάνς με τη Anderlecht σε τυπική διαδικασία, κάτι που συνέβη και με την Dynamo Kyiv κόντρα στην Besiktas. Το 0-0 ανάμεσα στην Paris Saint-Germain και την Benfica έδωσε το εισιτήριο στους Γάλλους, ενώ η Benfica άφησε εκτός συνέχειας τη Stuttgart με δύο νίκες. Σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια, η Villarreal επικράτησε 2-1 της Napoli στον επαναληπτικό του 0-0, την ίδια ώρα που η Braga ανέτρεπε το εις βάρος της σκορ και απέκλειε τη Lech Poznan.
Η Leverkusen πέτυχε τη δεύτερη νίκη της απέναντι στη Metalist, αυτή τη φορά με 2-0. Η PSV επικράτησε 3-1 της Lille και βρίσκεται στην επόμενη φάση, όπως και η Liverpool, που λυτρώθηκε από το γκολ του Kuyt στο 86΄. Δραματικό φινάλε στα Spartak Moscow – Basel και Sporting – Rangers, με τους φιλοξενούμενους να προκρίνονται στις καθυστερήσεις. Η Young Boys προηγήθηκε στην Αγία Πετρούπολη, αλλά η Zenit πέτυχε στη συνέχεια τρία τέρματα και πήρε την πρόκριση. Από την Τετάρτη ήταν γνωστό το πρώτο ζευγάρι των «16», με την CSKA Moscow να κοντράρεται με την Porto.

Στις 22 Μαρτίου με Σιένα στο Σ.Ε.Φ…




Στις 22 Μαρτίου με Σιένα στο Σ.Ε.Φ…
25/2/2011 

ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑΟ δρόμος του Ολυμπιακού για την Βαρκελώνη περνάει από την Ιταλία καθώς η κατάσταση στον όμιλο με τον οποίο διασταυρώνεται ξεκαθάρισε και η αντίπαλος του θα είναι η δεύτερη Σιένα. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν του Ιταλούς με πλεονέκτημα έδρας και με τρεις νίκες πάνε Βαρκελώνη για το final four. Το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού μεταφράζεται σε τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις αν η σειρά φτάσει στους πέντε αγώνες καθώς η διαδικασία προβλέπει πρόκριση στις τρεις νίκες και η σειρά των παιχνιδιών είναι 2 αγώνες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, 2 στην Ιταλία και αν χρειαστεί και πέμπτος ξανά στον Πειραιά. Η φάση των 8 ξεκινάει στις 22 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 6 Απριλίου.

Η ανακοίνωση του μάνατζερ του Μπουρούση, Κώστα Παπαδάκη



Η ανακοίνωση του μάνατζερ του Μπουρούση, Κώστα Παπαδάκη

24 Φεβρουαρίου, 2011

Το olympiacos24.gr σας ενημέρωσε έγκαιρα για την διάψευση των φημών που ήθελαν το Γιάννη Μπουρούση να έχει επαφές με τον Παναθηναϊκό. Ιδού λοιπόν και η ανακοίνωση του μάνατζερ του, Κώστα Παπαδάκη:





ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣΣε εποχές όπως η σημερινή, με ιδιαίτερη ένταση και πόλωση στην κοινωνία μας και δη στον αθλητισμό, πριν κάποιος γράψει κάτι, καλύτερα να το σκέπτεται δύο φορές. Αλλιώς κινδυνεύει να κατηγορηθεί, τουλάχιστο, ως κατευθυνόμενος και υποβολιμαίος, τόσο ο ίδιος όσο και ο φορέας που υιοθετεί τα γραφόμενα και τις απόψεις του.
Επί του προκειμένου και σε σχέση με την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε περί επαφών που αφορούν τον κ. Γιάννη Μπουρούση, του οποίου τυγχάνω εκπρόσωπος από το 2005, ξεκαθαρίζω τα εξής:

Έρχεται ο Ενροτό



Έρχεται ο Ενροτό

25 Φεβρουαρίου, 2011

ΜΑΡΚΟ ΜΙΡΑΛΑΣΕπισήμως  δεν  επιβεβαιώνει κάτι, όμως αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας την Τρίτη 1η Μαρτίου προκειμένου να δρομολογηθεί η υπογραφή του συμβολαίου του Βέλγου επιθετικού.
Ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματα του 23χρονου φορ έναντι 2,2 εκ. ευρώ πριν από λίγες εβδομάδες και βάσει της ισχύουσας συμφωνίας, ο Μιραλάς πρέπει μέχρι την 1η Ιουλίου να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, έναντι 1,1 εκ. ευρώ το χρόνο. Ο  Ελβετός μάνατζερ του Μιραλάς θα έρθει σύντομα προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελικές λεπτομέρειες.

Υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού από την UEFA!

Υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού από την UEFA!

25 Φεβρουαρίου, 2011

ΠΛΑΤΙΝΙ
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ o πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απευθύνθηκε στον ισχυρό άνδρα της UEFA Μισέλ Πλατινί  προκειμένου να δοθεί  μια λύση στο θέμα της βίας.

Ο φάκελος του Παναθηναϊκού σε FIFA και UEFA

Ο φάκελος του Παναθηναϊκού σε FIFA και UEFA

25 Φεβρουαρίου, 201

756467
Ο φάκελος που απέστειλε το «τριφύλλι» εστιάζεται σε τέσσερα σημεία, όπως αναφέρει η Sportday, τα οποία είναι:

Ένσταση θα καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός…

Ένσταση θα καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός…

25 Φεβρουαρίου, 2011

Η  ΠΑΕ Ολυμπιακός, βασιζόμενη στο γεγονός ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας παρέπεμψε την υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και όχι σε εκείνη της Σούπερ Λίγκας, θα καταθέσει ένσταση για να μην πάει στην απολογία, στην οποία κλήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για παιχνίδι πρωταθλήματος.
ΣΗΜΑ   
Μάλιστα άνθρωποι του Ολυμπιακού σχολίαζαν τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λέγοντας ότι «στα δικαστήρια δεν δικάζουν με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά με βάση τα πραγματικά γεγονότα και τα αληθινά περιστατικά», ενώ για τις αλλαγές που αναφέρει η «πράσινη» ΠΑΕ στη δεύτερη παράγραφο της ανακοίνωσής της, στον Ολυμπιακό τόνιζαν ότι «είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν στο Δ.Σ. και να καταθέσουν τις προτάσεις τους».
Όσο αφορά τα περί χειροδικίας οι ερυθρόλευκοι έδωσαν τις απαντήσεις τους υποστηρίζοντας ότι:
«Τέτοια γεγονότα δεν αποδείχθηκαν κατά τη διαδικασία», ενώ για τις Μολότοφ και τους τραμπουκισμούς, πως «δεν υπάρχει τίποτε από αυτά στο κατηγορητήριο».

1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 140.000 πρόστιμο

1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 140.000 πρόστιμο

24 Φεβρουαρίου, 2011

 
Οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 140.000 ευρώ.
ΟΠΑΔΟΙΔικαίωμα έφεσης έχουν οι Πειραιώτες.
Επιβλήθηκαν επίσης δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στον Τάσο Μητρόπουλο, όπως και στον φροντιστή, Παναγιώτη Μαρινάκη.
Τα επεισόδια χαρακτηρίστηκαν εκτεταμένα και όχι ευρείας κλίμακας, ενώ στην περίπτωση που η ποινή παραμείνει ως έχει, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αγωνιστούν χωρίς τη βοήθεια των οπαδών τους στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Η ανακοίνωση της Super League:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε την είσοδο των Αγγελόπουλων μετά το θρίαμβο στην Πόλη!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε την είσοδο των Αγγελόπουλων μετά το θρίαμβο στην Πόλη!

25 Φεβρουαρίου, 201

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι με το "αφεντικό" του αγωνιστικού τμήματος Ντούσαν Ίβκοβιτς
Το olympiacos24.gr ήταν στην Πόλη και σας παρουσιάζει τη στιγμή όπου οι αφοι Αγγελόπουλοι μπαίνουν στα αποδυτήρια για να συγχαρούν τους παίκτες και τον προπονητή για τη νίκη κόντρα στη Φενερμπαχτσέ!

Δείτε το βίντεο:

Τα βίντεο ντοκουμέντο

Τα βίντεο ντοκουμέντο 

24/02/2011

Τι έχετε να πείτε τώρα κύριοι του Παναθηναϊκού; Τι έχει να πει τώρα ο κύριος Σισέ ; Ο κύριος Τζόρβας; Το thrylos.gr εξασφάλισε τα video στα οποία αποδεικνύεται περίτρανα, ότι ουδείς επιτέθηκε στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Στο πρώτο φαίνεται ότι ο Γάλλος σταρ, αυτός που αποκάλεσε βάρβαρους του φίλου του Ολυμπιακού, αποχωρεί χωρίς προβλήματα από τον αγωνιστικό χώρο. Τον συνοδεύουν και άνθρωποι του Ολυμπιακού, αλλά και ένας από την ασφάλεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.