ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ευχαριστημένος με Κατσίβελη

8/10/11

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα όσα έχει δει μέχρι τώρα από τον Δημήτρη Κατσίβελη είναι ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς, που φέτος αναμένεται να του δώσει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι καθοριστική στην καριέρα του νεαρού γκαρντ στον Ολυμπιακού.

Ο 20χρονος (1/10/91) παίκτης φαίνεται πως κερδίζει το στοίχημα που έχει βάλει με τον εαυτό του. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, είναι δεδομένη και είχε φανεί κατά την περσινή περίοδο, στην οποία ο νεαρός Θεσσαλονικιός είχε πάρει ορισμένα λεπτά συμμετοχής, με τα οποία αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες.

Κατά την περσινή περίοδο, ο Κατσίβελης είχε την τύχη να κοντραρίζεται στις προπονήσεις με παίκτες του επιπέδου του Μίλος Τεόντοσιτς και του Θοδωρή Παπαλουκά και αυτό, όπως είναι φυσικό, τον έκανε πολύ καλύτερο παίκτη. Μετά την αποχώρηση των δύο προαναφερθέντων, ο υψηλόσωμος παίκτης βλέπει τη φετινή χρονιά ως προσωπικό στοίχημα, το οποίο μάλιστα κερδίζει, αφού παρά τον ερχομό των Λούκας, Μάντζαρη και την επιστροφή του Σλούκα, ο Κατσίβελης κερδίζει ολοένα και περισσότερο χρόνο στα φιλικά, ενώ ο "Σοφός" τον εξύμνησε στις δηλώσεις του, μετά το τελευταίο φιλικό στην Τουρκία, εναντίον της Μπεσικτάς.

Φυσικά, ο Ντούντα" είχε ενημερωθεί για τα... καμώματα του μικρού στην προετοιμασία από τον βοηθό του, Βαγγέλη Αγγέλου, κατά την παραμονή του στην Λιθουανία, ωστόσο το διαπίστωσε ιδίοις όμμασι με την επιστροφή του στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ο Ίβκοβιτς αρέσκεται στο να δουλεύει με νεαρούς παίκτες και να αναδεικνύει το ταλέντο του, γεγονός που δείχνει ότι αν χρειαστεί, δεν θα διστάσει να ρίξει τον Κατσίβελη στα βαθιά। Η χρονιά που ξεκινά είναι καθοριστική για τον 20χρονο, και σίγουρα στα θετικά είναι ότι το έχει καταλάβει καλά και δουλεύει σκληρά.

www.redplanet.gr

Σωτήρχος: «Θα διορθώσουμε τα λάθη μας»

ΣΩΤΗΡΧΟΣ
8/10/11

Τι εντυπώσεις του από το δευτερο φιλικό αποκάλυψε ο Τέλης Σωτήρχος

O τεχνικός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα:

«Πειραματιζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος।Προπονήσεις και παιχνίδι με το παιχνίδι θα φροντίσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».

www.olympiacos24.gr

Έχασαν τα κορίτσια στο δεύτερο φιλικό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΕΪ
8/10/11

Με ήττα για τα «ερυθρόλευκα» κορίτσια έληξε ο φιλικός αγώνας που έδωσαν στου Ρέντη με αντίπαλο τα Βριλήσσια

Το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, έληξε με 2-1 (25-21, 20-25, 25-19) , όπου οι «ερυθρόλευκες» γνώρισαν την ήττα.Από την αποστολή απουσίαζαν οι Γιακουμή και Κοσμά, οι οποίες είναι ανέτοιμες.

Ο τεχνικός του Θρύλου, Τέλης Σωτήρχος, στο πρώτο σετ ξεκίνησε με τη Χριστοδούλου στην πάσα, την Σίμανιτς διαγώνια, τις Δηλαβέρη και Νοσέκοβα ακραίες, τις Καββαθά και Μπίλλια κεντρικές και λίμπερο την Κοκκινάκη.

Στη συνέχεια, προχώρησε σε μια εσωτερική αλλαγή με την Δηλαβέρη να αναλαμβάνει χρέη λίμπερο και η Κοκκινάκη να παίζει ακραία.

Από κοινού οι δύο προπονητές αποφάσισαν να μην παίξουν τέταρτο σετ κι έτσι οι «ερυθρόλευκες» δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρχος): Χριστοδούλου, Σίμανιτς, Νοσέκοβα, Δηλαβέρη, Καββαθά, Μπίλλια, Κοκκινάκη (λ), Νικολακοπούλου

www.olympiacos24.gr

Τα τεστ συνεχίζονται

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΕΪ
8/10/11

Το δεύτερο φιλικό αγώνα δίνουν τα «ερυθρόλευκα» κορίτσια του βόλεϊ

Μετά τον πρώτο φιλικό αγώνα που έληξε ισόπαλος με τα Βριλλήσια, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στου Ρέντη την ίδια αντίπαλο ομάδα, για μία ακόμη φιλική αναμέτρηση.

Απόψε στις 17।00 ξεκίνησε ο αγώνας και θα είναι η δεύτερη ευκαιρία του Τέλη Σωτήρχου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

www.olympiacos24.gr

Φιλίποφ: «Θέλω τα πάντα με τον Θρύλο»

ΦΙΛΙΠΟΦ
8/10/11

Για την νέα αγωνιστική περίοδο και όχι μόνο, μίλησε ο Ντίμα Φιλίποφ, σε ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Φιλίποφ στον «REDonAIR.gr»:

- Πως βλέπεις την ομάδα σε σχέση με πέρσι;

«Όπως θυμόμαστε η περσινή χρονιά ήταν φανταστική για όλους μας , φέραμε 3 τίτλους στο λιμάνι. Η χρονιά φέτος έχει πάλι μια νέα ομάδα, έφυγαν πολύ παίχτες για το εξωτερικό, αλλά πιστεύω με την σωστή δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή μας τον κ.Καλματζίδη ότι και φέτος θα φέρουμε και άλλους τίτλους στο λιμάνι γιατί και πάλι έχουμε δυνατή ομάδα με δυνατό σύνολο.»

- Οπότε και φέτος οι στόχοι είναι οι ίδιοι;

«Για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει χαμηλούς στόχους ,είναι πάντα και το πρωτάθλημα και το κύπελλο και όσο πιο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε στην Ευρώπη.»

- Σχετικά με την νέα Διοίκηση;

«Ανέλαβε σε δύσκολη στιγμή όταν τα τμήματα ήταν σχεδόν υπό διάλυση τα μάζεψαν και τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα ,και πιστεύω ότι θα πάνε ακόμα καλύτερα γιατί δεν πρέπει η ομάδα να είναι στην φάση που πέρασε πέρσι και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον κ.Κουντούρη για αυτά που κάνει και είναι μια μεγάλη προσπάθεια που βοηθούν και όλοι οι άλλοι που είναι γύρω του και εμείς θα δώσουμε το 100% ώστε να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται, γιατί υπάρχουν καλοί άνθρωποι γύρω από την ομάδα που σε βοηθάνε συνέχεια και γενικά υπάρχει πολύ καλό κλίμα.»

- Ποιους θεωρείς βασικούς αντιπάλους φέτος;

«Όπως πάντα υπάρχει μια καλή τριάδα στο πρωτάθλημα όπως ο Ηρακλής,Παναθηναικός, και η νέα ομάδα η Σύρος που έχει φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, και θεωρώ μαζί με εμάς ,ότι όποιος είναι πιο έτοιμος στο τέλος θα πάρει το πρωτάθλημα.»

- Ποιες είναι η φιλοδοξίες σου και οι στόχοι σου;

«Για εμένα οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί , σίγουρα θέλω να κατακτήσω τα πάντα με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική Ελλάδος ,που και σε αυτό το θέμα με βοήθησε η ομάδα ώστε να πάρω το Ελληνικό διαβατήριο, και εύχομαι να πάνε όλα καλά.»

- Η οικονομική κρίση πόσο έχει επηρεάσει το βόλεϊ;

«Πιστεύω ότι αυτή η κρίση και μιλάω για τους νέους παίχτες, είναι μια ευκαιρία ,ώστε να δείξουμε τι αξίζουμε ,γιατί αν δεν υπήρχε κρίση θεωρώ ότι εμείς οι νέοι δεν θα παίζαμε, και είναι μια ευκαιρία για το Ελληνικό Βόλεϊ να βγάλει νέους παίχτες που μετά θα μπορέσουν να φύγουν και να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.»

- Το κλίμα στην ομάδα πως είναι;

«Θα σας θυμίσω ότι και πέρσι ήμασταν μια νέα ομάδα και εκεί που φτάσαμε κανένας δεν σκεφτόταν ούτε την κρίση, ούτε τα προβλήματα που είχαμε γιατί εκεί που φτάσαμε έπρεπε να κάνουμε αυτό που ξέραμε , να πάρουμε το πρωτάθλημα, και μας βγήκε γιατί όλοι μας είχαμε τους ίδιους στόχους, έτσι και φέτος είναι πάλι μια νέα ομάδα , το κλίμα είναι φοβερό ,έμεινε κάποιος κορμός και πιστεύω θα είμαστε όπως πέρσι.»

- Μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας;

«Είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μας ο κόσμος της ομάδας ,γιατί πέρσι που είχαμε τα προβλήματα μας στήριξε και μας βοήθησε πάρα πολύ και θέλω να τους πω ότι μακάρι να είναι το ίδιο δίπλα μας ,ώστε όλοι μαζί να πάμε μπροστά τον σύλλογο।»

www.olympiacos24.gr

Ο Σλούκας γίνεται άντρας

ΣΛΟΥΚΑΣ
8/10/11

Ο 21χρονος γκαρντ είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία-Τι γίνεται με το συμβόλαιο του

Ήρθε στον Ολυμπιακό στα 18 του χρόνια και όπως ήταν λογικό δεν είχε τις ευκαιρίες να αναδείξει το ταλέντο του, καθώς είχε μπροστά του αστέρια σαν τον Τεόντοσιτς, τον Παπαλουκά, τον Πεν και αρκετούς ακόμα. Ωστόσο δούλεψε σκληρά, βελτιώθηκε και την περσινή σεζόν άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε ως βασικό στέλεχος του Άρη. Πλέον ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στο λιμάνι, όχι ως ένας ταλαντούχος νέος, αλλά ως ένας άντρας που κυνηγάει τη καθιέρωση.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν τον αντιμετώπιζε με τόσο θετικό μάτι, πλην όμως στην παρούσα φάση δεν έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές στον «ασο». Μάλιστα ελλείψει του τραυματία Λούκας, ο «Σλου» αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Άρη και ακολούθως στην πρεμιέρα της Α1 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής γκαρντ μετά την πολύτιμη εμπειρία της παρουσίας του στο Ευρωμπάσκετ της, δείχνει να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πλέον μένει να την παρουσιάσει στο παρκέ. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν επενδύσει πολλά πάνω του και δεν προτίθενται να τον δώσουν δανεικό ή να τον αφήσουν να φύγει το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς να του κάνουν πρόταση ανανέωσης. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του και ίσως να μην γίνουν ποτέ, καθώς δεν συνάδουν με την πολιτική των ιδιοκτητών της ΚΑΕ.

Πλέον το ζητούμενο είναι ο παίκτης να αρπάξει κάθε ευκαιρία που θα του δώσει ο Ίβκοβιτς και να δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέρθει ως σημαντικό στέλεχος μιας ομάδας κορυφαίου επιπέδου, όπως είναι ο Ολυμπιακός।

www.olympiacos24.gr

Μοδέστο, εκτός κι αν...

Μοδέστο, εκτός κι αν...

Τον αντικαταστάτη του Βασίλη Τοροσίδη για το δεξί άκρο της άμυνας θα ψάξει για να βρει από Δευτέρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Φρανσουά Μοδέστο φαντάζει ως φαβορί, εκτός κι αν...
Ο τραυματισμός του Βασίλη Τοροσίδη, αναγκάζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να προβληματιστεί έντονα ενόψει των αναμετρήσεων με ΑΕΚ και Ντόρτμουντ.
Ο διεθνής αμυντικός θα είναι απών από το ματς του ΟΑΚΑ, ενώ απίθανη κρίνεται και η συμμετοχή του στην 3η αγωνιστική του Champions League.

Εκτός, όμως, από τον 26χρονο στα... πιτς βρίσκεται και ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος υποφέρει από θλάση και είναι άγνωστο το αν κατορθώσει να τεθεί στην διάθεση του Βάσκου τεχνικού, ενόψει της συνάντησης με την “Ένωση”.

Η πισίνα… ειναι βαθιά!

Η πισίνα… ειναι βαθιά!

8/10/2011 
Σ΄ ένα κατάμεστο «Καπαγέρωφ», όπου ο κόσμος  μπορεί να το έλεγε, αλλά απέδειξε ότι κρατάει το λόγο του, βρέθηκαν πάνω από 700 άτομα για την πρώτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του Θρύλου με τον ΠΑΟΚ!
ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚΗ πρώτη περίοδος, δε χωράει αμφισβήτησης, αφού ο «νταμπλούχος» Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός. Προηγήθηκε με 3-1 ενώ ο Φουντούλης λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου έκανε 4 τα τέρματα του Ολυμπιακού, διπλασιάζοντας παράλληλα τα δικά του.

Ο νέος ρόλος του Ράσο

Ο νέος ρόλος του Ράσο

8/10/2011
Τον ρόλο του πρεσβευτή του Ευρωμπάσκετ του 2013 που θα διεξαχθεί στη Σλοβενία ανέλαβε ο Ράσο Νεστέροβιτς. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος διαδέχθηκε τον θρύλο του παγκοσμίου μπάσκετ Άρβιντας Σαμπόνις, μίλησε σε λιθουανικό ΜΜΕ για την προώθηση της διοργάνωσης.

Για το αν ήταν δύσκολο ήταν να πειστεί να αναλάβει τον ρόλο πρεσβευτή: «Οπωσδήποτε όχι. Θεωρώ ότι η όλη δουλειά έχει ενδιαφέρον γιατί θα έχω την ευκαιρία να βοηθήσω τη χώρα μου. Θέλω να έρθει ο κόσμος το 2013 στη Σλοβενία και να κρατήσουν ωραίες αναμνήσεις από την επίσκεψή τους. Πιστεύω ότι το επόμενο Ευρωμπάσκετ θα είναι πραγματικά σπουδαία ευκαιρία να την προώθηση του μπάσκετ στη χώρα μου. Θέλουμε να δείξουμε ότι οι Σλοβένοι είμαστε φιλικός και φιλόξενος λαός».

Για την αύξηση του αριθμού των ομάδων στο Ευρωμπάσκετ:«Πρόκειται για καλή απόφαση. Είμαι ικανοποιημένος που ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν αυξήθηκε. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να αυξηθει και ο αριθμός των παικτών. Ηδη πριν το Ευρωμπάσκετ μίλησα για τουρνουά με ομάδες των 14 παικτών. Οι μικρές ομάδες θα είχαν όφελος γιατί θα μπορούσαν να πάρουν στην αποστολή νεαρούς παίκτες που θα έπαιρναν εμπειρία σε μια μεγάλη διοργάνωση και θα τους ήταν χρήσιμη στο μέλλον».

Για το αν το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας θα είναι το καλύτερο που έγινε ποτέ:
«Το ελπίζω πραγματικά. Το μπάσκετ είναι πολύ δημοφιλές άθλημα στη χώρα μου. Είμαστε μικρό έθνος, αλλά έχουμε οκτώ παίκτες στο NBA και αυτό είναι τεράστιο επίτευγμα. Η Σλοβενία έχει πολλούς χαρισματικούς και ταλαντούχους παίκτες που προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα ανταγωνιστικό εγχώριο πρωτάθλημα. Προσκαλώ όλους τους Λιθουανούς να έρθουν να δουν το επίπεδο του μπάσκετ της χώρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι Λιθουανοί συμφώνησαν να μας βοηθήσουν για τη διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ. Ελπίζω να μη σας απογοητεύσουμε και να τα καταφέρουμε».

www.thrylos.gr/

Μαλεζά και Σκόνδρα πήρε ο Σάντος

Μαλεζά και Σκόνδρα πήρε ο Σάντος

8/10/2011
Οι Στέλιος Μαλεζάς και Γιάννης Σκόνδρας κλήθηκαν στην Εθνική για τον «τελικό» με τη Γεωργία την Τρίτη στην Τιφλίδα. Ο άσος του ΠΑΟΚ θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Αβραάμ Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου πήρε θέση στο ρόστερ λόγω της απουσίας του Γιάννη Ζαραδούκα.

Για την κλήση του στην εθνική, ο Γιάννης Σκόνδρας δήλωσε: «Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος που ο κ. Σάντος με κάλεσε στην αποστολή της Ανδρών, είναι τιμή για κάθε παίκτη και σαφώς κορυφαία στιγμή στην καριέρα του.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια σπουδαία ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 και θα πάμε με πάθος και μυαλό στη Γεωργία για να πανηγυρίσουμε άλλη μια επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλοι οι παίκτες παίζουν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της Εθνικής, κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα.

Πηγαίνω από μια δεμένη οικογένεια, όπως είναι η Ελπίδων, σε μια εξίσου δεμένη οικογένεια. Να ευχηθώ και στους συμπαίκτες μου της Ελπίδων καλή επιτυχία στο δύσκολο ματς της Λευκορωσίας».
 
www.thrylos.gr/

«Έβρεξε» γκολ στο Ρέντη

«Έβρεξε» γκολ στο Ρέντη

8/10/2011
Πολλά γκολ στο Ρέντη στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Νέων και των Εφήβων του Ολυμπιακού που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4.

Στο αγωνιστικό μέρος, η εφηβική ομάδα προηγήθηκε με 2-0 με γκολ των Λιάτσι και Βέργο, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Για τους Νέους μείωσε προσωρινά σε 2-1 ο Λυράκης για να κάνει το 3-1 ο Γαρεφαλάκης. Τ0 3-2 έκανε ο Σιώπης, αλλά οι έφηβοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 4-2 με τον Μήτκα. Με δύο γκολ του Διαμαντάκου και του Λυκόγιαννη, η ομάδα του Γκόγκιτς ισοφάρισε σε 4-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΝΕΟΙ: Ν. Παπαδόπουλος (Χουτεσιώτης), Σιώπης, Ρουγκάλας, Σούλης, Λυκογιάννης, Σταμογιάννος (Λύρας), Κοτσαρίδης (Πασχάλης), Βουτσιώτης, Σούκιας, Γκόγκιτς, Διαμαντάκος.

ΕΦΗΒΟΙ: Χουτεσιώτης (Τοκουτζής), Γκούτσιος (Ξανθόπουλος), Μπαντούνας (Γενιτσαρίδης), Τζανετόπουλος (Καναβέτας), Σωτηράκος, Λιάτσι (Γαρεφαλάκης), Φουκαράς, Καρκασίνας, Πασαλίδης (Ζαχαρίου), Καλλέργης (Μήτκας), Βέργος.
 
www.thrylos.gr/

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ????

 ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ????

 ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

Κετσπάγια: Μόνο νίκη με Ελλάδα

8/10/2011
Αν και αδιάφορη βαθμολογικά η Γεωργία θα παίξει για τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα την Τρίτη, όπως ανέφερε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε σε τοπικά ΜΜΕ και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει κίνητρο παρότι έχει αποκλειστεί.

«Θέλουμε να κερδίσουμε τους Ελληνες, δεν μας ενδιαφέρει τι αποτέλεσμα θέλουν εκείνοι, αλλά τι αποτέλεσμα θέλουμε εμείς και αυτό είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών», δήλωσε ο Κετσπάγια ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είναι το τελευταίο μας ματς σ' αυτά τα προκριματικά, μπορεί να μην έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε, όμως θέλουμε στο εντός έδρας αυτό ματς να κερδίσουμε και να αποχαιρετήσουμε με ένα τρίποντο τους συμπατριώτες μας».
www.thrylos.gr

Η διοίκηση στηρίζει την ομάδα

Η διοίκηση στηρίζει την ομάδα

8/10/2011 
ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣΕνόψει την έναρξης του πρωταθλήματος, μέλη του Δ.Σ. πραγματοποίησαν επίσκεψη  στο Παπαστράτειο προκειμένου να μιλήσουν στην ανδρική ομάδα πόλο
Ανάμεσα στην αντιπροσωπεία του Δ.Σ., ήταν και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη,Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος μίλησε στους αθλητές , τονίζοντας πως θα είναι δίπλα τους σε όλα η διοίκηση και τους ζήτησε να κάνουν τη δουλειά τους μέσα στην πισίνα και τα υπόλοιπα να τα αφήσουν σε αυτούς. Ωστόσο, είπε πως  οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά δεσμεύτηκε πως θα κάνει το καλύτερο που μπορεί.
Εν συνεχεία, ο Μιχάλης Κουντούρης παρουσίασε τον Γιάννη Παληό που είναι αντιπρόεδρος του συλλόγου και στο εξής θα είναι γενικός διευθυντής του τμήματος πόλο. Επίσης, νέος έφορος του πόλο θα είναι το μέλος του ΔΣ Στέλιος Νομικός .

www.olympiacos24.gr/

Φιλική νίκη για Βραζιλία με Νεϊμάρ

Φιλική νίκη για Βραζιλία με Νεϊμάρ 

8/10/2011 

ΝΕΙΜΑΡΤα ξημερώματα του Σαββάτου ξεκίνησαν οι προκριματικοί αγώνες για το Μουντιάλ 2014, στους οποίους όμως δε συμμετέχει η Βραζιλία ως διοργανώτρια χώρα.
Γι' αυτό το λόγο έδωσε φιλικό αγώνα στο Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα, της οποίας επιβλήθηκε 1-0.
Tο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νεϊμάρ, το νέο αστέρι της Σάντος και της Εθνικής Βραζιλίας, στο 60' με κοντινή προβολή.
www.olympiacos24.gr/

Χωρίς «Τόρο» με Ντόρτμουντ

Χωρίς «Τόρο» με Ντόρτμουντ

8/10/2011 
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ1Οι αρχικοί φόβοι για τον τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη επιβαιώθηκαν και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, εκτόςε από την ΑΕΚ, θα χάσει και το ματς με την Ντόρτμουντ στο «Γ.Καραϊσκάκης».
Μεγάλος άτυχος ο Τοροσίδης αφού ο τραυματισμό του στα πλευρά στο χθεσινό ματς της Εθνικής με την Κροατία, θα του στερήσει τη συμμετοχή του σε δύο πολύ σημαντικούς αγώνες των «ερυθρολεύκων».
Ο «Τόρο» εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο χρόνος αποθεραπείας του θα κρατήσει δύο εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι ο Έλληνας μπακ θα χάσει σίγουρα τα ματς με ΑΕΚ και Ντόρτμουντ και ενδεχομένως να είανι απών και από το ματς με τον Πανιώνιο.
Να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση στον αρχηγό του Θρύλου και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

www.olympiacos24.gr

Ενοχλήσεις ο Φέισα (video)

Ενοχλήσεις ο Φέισα (video)

8/10/2011 
Πόνους στον αστράγαλο είχε στο ματς της Σερβίας με την Ιταλία για τα προκριματικά του EURO 2012 ο Λιούμπομιρ Φέισα και για το λόγο αυτό έγινε αλλαγή στο ημίχρονο από τον Ράτσα Πέτροβιτς
ΦΕΙΣΑ ΕΘΝΙΚΗο Λιούμπο είναι δύσκολο πλέον να μεταβεί αύριο, με την αποστολή της Σερβίας, στη Σλοβενία, όπως αφησε να εννοηθεί ο προπονητής, Λιούμπομιρ Πέτροβιτς.
«Δεν νομίζω ότι ο Φέισα θα έρθει μαζί μας στη Σλοβενία την Κυριακή, έπρεπε να τον αντικαταστήσω στο ημίχρονο αφού χτύπησε τον αστράγαλό του», ανέφερε σχετικά με τον άσο του Ολυμπιακού ο Πέτροβιτς και όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος θα ακολουθήσει αποθεραπεία.
Δείτε τα γκολ στο χθεσινό 1-1 των Σέρβων με την Ιταλία



www.olympiacos24.gr

Μόνχε: «Έτοιμος να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα»(video)

Μόνχε: «Έτοιμος να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα»(video)

8/10/2011
Στο Red Store βρέθηκε ο Βιθέντε Μόνχε ο οποίος υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους φίλους του Ολυμπιακού.
monjeΟ Αργεντίνος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας και τόνισε ότι έκανε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, ενώ είπε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα.
Aναλυτικά όσα είπε ο Μόνχε:
Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι έτοιμος να προσφέρω όσον το δυνατόν περισσότερα».
Για τις διαφορές με τον Ολυμπιακό Βόλου

«Είναι μεγάλη διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού από εκείνη του Βόλου, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα».
Για το «Γ.Καραϊσκάκης»
«Είναι πολύ μεγάλη και δυνατή έδρα. Ήμουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Ωστόσο, θέλω να μπω στο γήπεδο και να κάνω ωραία πράγματα για να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ομάδας». 



www.olympiacos24.gr

Δυσαρέσκεια για τα επεισόδια

Δυσαρέσκεια για τα επεισόδια

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι έντονα δυσαρεστημένοι από την ανυπαρξία οργάνωσης της αστυνομίας στον αγώνα Ελλάδα - Κροατία, το οποίο στιγματίστηκε από επεισόδια, που είχαν ως αποτέλεσμα τις σοβαρές φθορές στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Η Εθνική Ελλάδας έχει επιλέξει το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης για τους εντός έδρας αγώνες της, αφού το φαληρικό "παλάτι" είναι μια καυτή και σύγχρονη ποδοσφαιρική έδρα.
Ο Ολυμπιακός είναι πολύ χαρούμενος από την επιλογή αυτή, αφού με αυτόν τον τρόπο διαφημίζεται έμμεσα και η ομάδα.

Την Παρασκευή (7/10), στον αγώνα Ελλάδα - Κροατία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων, οι οποία μπήκαν σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς κανένα έλεγχο και σε σωματώδεις και μεθυσμένους Κροάτες, οι οποίοι είχαν δείξει τις κακές προθέσεις τους από νωρίς στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, με αποτέλεσμα το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" να υποστεί μεγάλες φθορές.

Τα σπασμένα καθίσματα στην κερκίδα που φιλοξενούνταν οι Κροάτες οπαδοί είναι δεκάδες, ενώ μεγάλες ζημιές προκάλεσε η φωτιά που προκλήθηκε από τη βόμβα μολότοφ (!) που εκτόξευσαν εναντίον τους οι κουκουλοφόροι.

Από την πλατεία Αλεξάνδρας βγαίνει μια έντονη δυσαρέσκεια για την παντελής έλλειψη οργάνωσης της αστυνομίας, η οποία όπως αναφέρουν είχαν ως αποτέλεσμα τα έκτροπα. Στον Ολυμπιακό απορούν με την παθητική στάση της αστυνομίας απέναντι στους Κροάτες, οι οποίοι από το πρωί δημιουργούσαν προβλήματα στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, ενώ δεν μπορούν να καταλάβουν πως τόσοι κουκουλοφόροι μπήκαν, δημιούργησαν επεισόδια και έφυγαν από το γήπεδο, χωρίς να τους εμποδίσει κανείς. Παράλληλα κάνουν λόγο για το γεγονός ότι οι δυνάμεις των ΜΑΤ έβλεπαν τους φιλοξενούμενους οπαδούς να σπάνε καθίσματα χωρίς να αντιδρούν.

www.redplanet.gr/

Ντου κουκουλοφόρων στο "Καραϊσκάκη"! (video)

Ντου κουκουλοφόρων στο "Καραϊσκάκη"! (video)

7/10/2011
Aπίστευτα πράγματα στο ξεκίνημα του αγώνα της Εθνικής με την Κροατία. Περίπου 100 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους Κροάτες φιλάθλους. Το παιχνίδι διακόπηκε στο 3ο λεπτό για ένα 6λεπτο.
Ντου κουκουλοφόρων στο "Καραϊσκάκη"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Με σοβαρά επεισόδια ξεκίνησε το παιχνίδι της Ελλάδας με την Κροατία στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς στις εξέδρες εισέβαλαν 100 κουκουλοφόροι και επιτέθηκαν στους Κροάτες φιλάθλους. Μετά από τρία λεπτά αγώνα το ματς διακόπηκε, καθώς περίπου 100 άτομα... μπούκαραν στην εξέδρα και περνώντας πίσω από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας κατευθύνθηκαν προς την πλευρά που ήταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων και άρχισαν το... ντου.

Για λίγα λεπτά υπήρξε πανικός, καθώς προς τους Κροάτες εκτοξεύτηκαν μολότοφ, φωτοβολίδες και καρέκλες. Αυτοί αντέδρασαν πετώντας αντικείμενα και το γήπεδο μετατράπηκε σε... εμπόλεμη ζώνη! Η Αστυνομία, μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, αντέδρασε και κατάφερε να απομονώσει τους κουκουλοφόρους και τους Κροάτες.

Το παιχνίδι βέβαια μετά από έξι λεπτά ξεκίνησε και πάλι, ωστόσο τα πράγματα στις εξέδρες μόνο ήσυχα δεν ήταν. Οι κουκουλοφόροι έχουν αποχωρήσει, ενώ οι Κροάτες πετάνε πλέον καρέκλες στους αστυνομικούς...

Την ίδια στιγμή όλο το υπόλοιπο γήπεδο φώναζε «Έξω, έξω»!



Ελλάδα - Κροατία επεισόδια by koukos_81

ALEX WEB RADIO/TV

«Αγαπούλα, πούλα στους Άραβες» (video)


«Αγαπούλα, πούλα στους Άραβες» (video)

 8/10/2011
Άλλη μία πετυχημένη διαφήμιση προσαρμοσμένη στην καθημερινότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου με την παρέλαση Αράβων στον Παναθηναϊκό δημιούργησε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.
«Αγαπούλα, πούλα στους Άραβες» (ΒΙΝΤΕΟ)
Πραγματικά, οι διαφημίσεις της Wind επηρεασμένες από το ποδόσφαιρο έχουν σημειώσει θραύση, αφού ο πρόεδρος της ομάδας (πρώην... Μπαλούρδος στο Λούφα και παραλλαγή 1) είναι όλα τα λεφτά.
Φράγκα απ' ότι φαίνεται δεν έχει, καθώς στην τελευταία διαφήμιση της εταιρείας προσπαθεί να πουλήσει την ομάδα σε Άραβα επενδυτή. Αλά Παναθηναϊκός δηλαδή.
Απολαύστε το:



ALEX WEB RADIO/TV

Πρεμιέρα με 4άρες για Αργεντινή, Ουρουγουάη (video)

Πρεμιέρα με 4άρες για Αργεντινή, Ουρουγουάη (video)

8/10/2011 
Η Αργεντινή νίκησε με 4-1 την Χιλή στην πρεμιέρα της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Χατ-τρικ πέτυχε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν και ένα γκολ ο Λιονέλ Μέσι για τους γηπεδούχους, ενώ είχε μειώσει ο Ματίας Φερνάντες για τους Χιλιανούς. Εύκολη νίκη πέτυχε και η κάτοχος του Κόπα Αμέρικα Ουρουγουάη,  με 4-2 επί της Βολιβίας, με τον Λουγκάνο να πετυχαίνει δύο γκολ και από ένα οι Λουΐς Σουάρες και Έντισον Καβάνι.

Με εντός έδρας νίκη ξεκίνησε και το Εκουαδόρ, επικρατώντας με 2-0 της Βενεζουέλας, όπως και το Περού που νίκησε με το ίδιο σκορ την Παραγουάη, χάρη σε δύο τέρματα του Χοσέ Πάολο Γκερέρο.

Τα αποτελέσματα:

Ουρουγουάη - Βολιβία 4-2 (4' Λουΐς Σουάρες, 26' και 72' Λουγκάνο, 35' Καβάνι / 18' Ρούντι Καρντόσο, 88' ΜΜ Μορένο)
Εκουαδόρ - Βενεζουέλα 2-0 (15' Χάιμε Αγιοβί, 28' Κριστιάν Μπενίτες)
Αργεντινή - Χιλή 4-1 (8', 53' και 63' Ιγκουαΐν, 26' Μέσι / 60' Ματίας Φερνάντες)
Περού - Παραγουάη 2-0 (47' και 73' Γκερέρο)
*ρεπό η Κολομβία





www.thrylos.gr

Επιστροφή Μήτρογλου

Επιστροφή Μήτρογλου

8/10/2011
«Κλειδώνει» στον Ολυμπιακό η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου για το καλοκαίρι στο οποίο αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό η ελληνοποίηση της ομάδας, σύμφωνα με την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο στράικερ του Θρύλου βγάζει μάτια με την απόδοσή του στον Ατρόμητο, εξακολουθεί να παραμένει στο «μικροσκόπιο» των ανθρώπων των «ερυθρόλευκων» και την άποψη περί επιστροφής ενστερνίζεται και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός εκτιμά ότι ο Μήτρογλου μπορεί να πάρει στο ρόστερ τη θέση του Μάρκο Πάντελιτς, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012 και αυτό είναι η φυσιολογική εξέλιξη, αν ο Σέρβος δεν ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο Βαλβέρδε θεωρεί ότι ο Μήτρογλου είναι παίκτης στα «κυβικά» του Πάντελιτς με την έννοια ότι κι αυτός είναι παίκτης περιοχής που παραμονεύει για να τελειώσει τις φάσεις, ενώ υπάρχει η πεποίθηση ότι καλώς δόθηκε δανεικός διότι βρήκε χώρο και χρόνο σε Πανιώνιο, Ατρόμητο ώστε να πείσει για την αξία του και να κληθεί και στην Εθνική ομάδα, κάτι που δύσκολα θα πετύχαινε μένοντας στον πάγκο στο Ρέντη.

Κι εφόσον επιτευχθεί η επιστροφή του Μήτρογλου, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει «καπαρώσει» από τον Ατρόμητο τον Τάτο, ενώ έχει συμφωνήσει και για προβάδισμα για τον Καραγκούνη, γίνεται αντιληπτό ότι θα αυξηθούν οι Ελληνες παίκτες στον Πειραιά.

Την επιθυμία μιας 11άδας με 7 συμπατριώτες μας είχε εκφράσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόσφατα και ήδη βγαίνει στα... ίσα μια 11άδα!

Δασκαλάκης, Τοροσίδης, Μανιάτης, Χολέμπας (ή Χολέβας), Ζαραδούκας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Τάτος και στον... πάγκο ο Καραγκούνης!
 
www.thrylos.gr/

Θέλει να γυρίσει ο Ντιόγκο...

Θέλει να γυρίσει ο Ντιόγκο... 

8/10/2011 

Μήνυμα επιθυμίας του Ντιόγκο για επιστροφή του στον Ολυμπιακό τον Γενάρη. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, εκφράζοντας την πεποίθησή ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

«Δεν ξέρω που θα με βρει η νέα χρονιά. Ο δανεισμός μου τελειώνει ουσιαστικά με τη λήξη του πρωταθλήματος στις αρχές Δεκεμβρίου, τυπικά τέλος του μήνα. Ξέρω ότι ο μάνατζέρ μου έχει αρχίσει ήδη τις επαφές για να δούμε τι θα γίνει. Μιλήσαμε με τον Ολυμπιακό και τους μετέφερα ότι θέλω να γυρίσω», ανέφερε αρχικά ο Ντιόγο στον «Πρωταθλητή» και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω. Αν με θέλει ο κ. Βαλβέρδε και η διοίκηση εγώ θα ήθελα να επιστρέψω».
www.thrylos.gr

Καταλύτης Ορμπάιθ

Καταλύτης Ορμπάιθ

8/10/2011
Καταλυτικός αποδεικνυεται ο ρόλος του Πάμπλο Ορμπάιθ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Βάσκος μέσος της Αθλετίκ Μπιλμπάο ανέβασε όλη την 11άδα του Θρύλου και με τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν κατάφερε να πέσει απευθείας στα βαθιά, να ελευθερώσει τον Ιμπαγάσα και να βγάλει μπροστά όλη την ομάδα.

 Όταν έγινε γνωστό ότι τον απέκτησε ο Ολυμπιακός δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφρασαν ενστάσεις  φοβούμενοι ότι πρόκειται για νέα περίπτωση... Ουρτάδο, χαρακτηρίζοντάς τον ακόμα και κουτσό άλογο, ωστόσο, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για όλους και εκεί ο Βάσκος έδωσε την απάντησή του.

«Ο Πάμπλο δεν είναι ο πιο γρήγορος μέσος, ούτε ο πιο δυνατός, ούτε ο καλύτερος στο μαρκάρισμα. Είναι, όμως, πολύ έξυπνος, ήρεμος στο παιχνίδι, εμπνέει σιγουριά, με την τεχνική του μπορεί να βγάλει στην επίθεση την ομάδα με μια πάσα και έχει πάντα την σωστή επιλογή στο μυαλό του» είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ο Βαλβέρδε για τον πρώην αρχηγό της Μπιλμπάο.

Πλέον με τον Ορμπάιθ που μπορεί να ξεκινήσει σωστά την επίθεση μπροστά από την άμυνα, απελευθέρωσε τον Ιμπαγάσα, ο οποίος δεν αναλώνεται σε άσκοπες κούρσες  πάνω-κάτω και ασχολείται αποκλειστικά με το πως θα αξιοποιήσει τους παίκτες που βρίσκονται πλάι και μπροστά. Και μόνο ότι ο Ολυμπιακός έχει πετύχει 6 γκολ από τότε που μπήκε στην 11άδα τα λέει όλα.
 
www.thrylos.gr

Δεν του καίγεται «καρφί» του Ντεσάμπ


Δεν του καίγεται «καρφί» του Ντεσάμπ 

8/10/2011


ΝΤΕΣΑΜΠΟι δηλώσεις της προέδρου της Μαρσέιγ, Μαργαρίτα Λουί-Ντρέιφους, που τα έχει βάλει με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ για το κακό ξεκίνημα της Μαρσέιγ, δεν φαίνεται να ενοχλούν τον Γάλλο τεχνικό, σύμφωνα με όσα δήλωσε.
«Δεν βλέπω καμία προειδοποίηση. Κανέναν λόγο να φοβόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε ότι η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη. Παρόλα αυτά, δεν νιώθω κάποια έξτρα πίεση γιατί ξέρετε, η πίεση στην Μαρσέιγ είναι κάτι που το έχεις πάντα, από την πρώτη του στιγμή στην ομάδα», τα λόγια του προπονητή της αντιπάλου του Θρύλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

www.olympiacos24.gr/

Πιθανή συμμετοχή του Μανιάτη με ΑΕΚ

Πιθανή συμμετοχή του Μανιάτη με ΑΕΚ

8/10/2011
ΜΑΝΙΑΤΗΣΟ Γιάννης Μανιάτης είναι πολύ πιθανό να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 15 Οκτωβρίου.
Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού αντιδράει πολύ καλά στο πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί και πιθανότατα θα είναι ιατρικώς εντάξει στα μέσα της εβδομάδας.
Βέβαια είναι στην κρίση του Ερνέστο Βαλβέρδε, αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, αφού ο Έλληνας αμυντικός είανι εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου ένα μήνα και είναι δύσκολο να παίξει σε ένα τέτοιο ματς.
Πάντως ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα και θα το παλέψει.

www.olympiacos24.gr

Ενδιαφέρουσες επιλογές για το Σαββατοκύριακο

Ενδιαφέρουσες επιλογές για το Σαββατοκύριακο

8/10/2011 

Χαίρετε … κουπόνι Σ/Κ διαφορετικό από τα συνηθισμένα , αυτό που θα διανύσουμε, αλλά με ενδιαφέρουσες επιλογές! Με τους μικρούς της Serie B και της Segunda θα πάμε σε αυτό το διήμερο , λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων , με περιορισμένες επιλογές!
Μέσα από το www.olympiacos24.gr σας παρουσιάζουμε όλες τις επιλογές του Σαβ/κου και αναλύσεις από τα παιχνίδια της Β΄ Ισπανίας!

delijeΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΑ  1- 10  ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!

Β΄ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
Σάββατο
ΘΕΛΤΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ : Πληρωθήκαμε με Θέλτα Κυριακή βράδυ αλλά στο 3.00 και όχι στο 1.65 που την συναντάμε το Σάββατο! Εντός δυσκολεύεται και η Λας Πάλμας φέτος έχει φιλοδοξίες και θα την βλέπουμε σιγά – σιγά να ανεβαίνει! Στο Χ2 κυρίως λόγω απόδοσης!
ΜΟΥΡΘΙΑ – ΧΕΡΕΘ : Πολύ καλή η Χερέθ την Δευτέρα στο εντός με την Χιρόνα αν και … ζορίστηκε στο τέλος! Τις πάνε περισσότερο τα … εκτός έδρας ! Απουσίες για την Μούρθια , μπορούν να πάρουν κάτι οι Ανδαλουσιάνοι! Έμπειροι οι φιλοξενούμενοι και με βάθος στον πάγκο! Προβάδισμα στο διπλό , κάλυψη στο Χ!
ΕΛΤΣΕ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ : Πολύ καλές επιστροφές στην μεσαία γραμμή για την Έλτσε , στα τελευταία ματς κάνει … νερά και δέχεται γκολ από όλους! Μέτρια η Νουμάνθια στο ξεκίνημα , είχε και δύσκολο πρόγραμμα βέβαια! Χαμηλός ο άσος που δεν με τρελαίνει , θα κρατήσω ζεστά το G-G!
ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ : Όταν πιάνει απόδοση η Ντέπορ … δεν πιάνεται! ΄Ψιλιασμένη΄ πλέον από τα γήπεδα… χωράφια της Segunda  , πήγε με καλή ψυχολογία αλλά και απουσίες στην Μαδρίτη! Μέτρια η Αλκογιάνο που δέχεται  γκολ από όλους! Με τη εθνική Μεξικού ο Γκουαρδάδο! Πιθανό Over , στο 2.40 παίζεται το διπλό , πιο κάτω όχι!
ΧΙΡΟΝΑ – ΟΥΕΣΚΑ : Με νέο προπονητή η Ουέσκα , τον γνωστό μας Κίκε Ερνάντεθ! Δεν έχει νικήσει ποτέ στο ΄Μοντιλίβι΄ σαν προπονητής! Αρκετά γρήγορη η Χιρόνα που γενικά της αξίζει κάτι παραπάνω στην βαθμολογία! Μεσοεπιθετικά πολύ καλή, αλλά με απουσίες ,έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα , θεωρητικά το πρώτο της βατό εντός έδρας !Θα τα δώσει όλα για τους 3 βαθμούς και νομίζω θα τους πάρει! Άσος σε απόδοση κοντά στο 2.00!
Κυριακή
ΑΛΜΕΡΙΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ : Το ντέρμπι της αγωνιστικής , αντιμέτωπες οι ομάδες με τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας! Αήττητη γενικά η Αλμερία , δεν έχει χάσει ακόμα εκτός η Βαγιαδολίδ! Δεν βγαίνει άκρη , μικρό προβάδισμα στο Under!
ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ : Αν είναι δυνατόν !Μέσα στα 4 καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας έχει η Καρταχένα και δεν έχει βαθμό έπειτα από 6 αγωνιστικές, παίζοντας άσχημα! Δεν … βλέπεται και η Ταραγόνα με μόλις 2 βαθμούς στο πρωτάθλημα! Όρκο νίκης έδωσαν οι ..Καρταχένιοι , λέτε να ξεκινήσει η ανάταση? Θα πληρώσω κάτι στο διπλό για να το μάθω!
ΚΟΡΔΟΒΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ : Σε τρομερή κατάσταση η Κόρδοβα με τον Βραζιλιάνο Τσαρλς να κάνει … όργια! Το αστέρι των γηπεδούχων δήλωσε ΄ Φέτος κάνουμε κάτι μεγάλο ΄! Τρεις καλές απουσίες πάντως για την Κόρδοβα απέναντι στην ομάδα με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας , την Βιγιαρεάλ Β΄! Τον φοβάμαι τον άσο , θα επιλέξω το πιο πιθανό G-G!
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΔΥΑΔΑ : ΧΙΡΟΝΑ  –  ΧΕΡΕΘ  2(Χ)       ( 8/10 )
ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ : ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ  –  ΜΠΑΙΑ  – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ   ( 5/10 )
ΤΡΙΑΔΑ :   ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ_ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ  Over -  ΣΛΙΓΚΟ Ρ. –  ΠΑΝΤΟΒΑ    ( 5/10 )
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΤΡΙΑΔΑ : ΕΜΠΟΛΙ –  ΚΟΡΔΟΒΑ_ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ B΄ G-G — ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ _ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ  Over  (6/10)
ΔΥΑΔΑ : ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ  –  ΒΕΡΟΝΑ_ΤΟΡΙΝΟ  Χ ( 5/10 )

www.olympiacos24.gr/

Το μήνυμα του Βαλβέρδε

Το μήνυμα του Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έδωσε το "παρών" στην τελευταία προπόνηση, ωστόσο φρόντισε και έστειλε το μήνυμα του στους παίκτες.
Ο Βάσκος τεχνικός αναχώρησε με την πρωινή πτήση την Παρασκευή για την πατρίδα του, όπου θα μείνει μέχρι και την Δευτέρα, καθώς η ομάδα έχει ρεπό το Σαββατοκύριακο.
Με αφορμή, λοιπόν, την διακοπή του πρωταθλήματος, ελέω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, ο 47χρονος ταξίδεψε στην Ισπανία, προκειμένου να γεμίσει τις... μπαταρίες και να επανέλθει δριμύτερος στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός από Δευτέρα θα ξεκινήσει την προετοιμασία για δύο δύσκολες αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Ντόρτμουντ, στις οποίες άπαντες πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό, έτσι ώστε, οι πρωταθλητές να πανηγυρίσουν ισάριθμες επιτυχίες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Βάσκος μέσω του γυμναστή της ομάδας, Ποθάνκο ζήτησε από τους παίκτες του να ξεκουραστούν όσο το δυνατόν περισσότερο στο ρεπό τους, διότι από Δευτέρα θα τους περιμένει με άγριες διαθέσεις στου Ρέντη. 
 
www.redplanet.gr/

Εγκώμια Ντερόν για Ολυμπιακό

Εγκώμια Ντερόν για Ολυμπιακό

8/10/2011
Εγκώμια Ντερόν για Ολυμπιακό
Πολύ θετικές εντυπώσεις από το νέο Ολυμπιακό αποκόμισε ο Ντερόν Ουίλιαμς. Ο Αμερικανός αστέρας του ΝΒΑ αντιμετώπισε με την Μπεσίκτας (στην οποία θα αγωνίζεται στη διάρκεια του lockout) τους «ερυθρόλευκους» πετυχαίνοντας 22 πόντους.

«Ο Ολυμπιακός έδειξε στο γήπεδο ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Από την αρχή έως το τέλος ήταν πιεστικοί στην άμυνα, έβγαλαν πολλή ενέργεια, είχαν διάθεση και έτρεχαν πολύ καλά πάνω κάτω το γήπεδο», δήλωσε στην εφημερίδα «Γαύρος» ο All Star γκαρντ.

Παράλληλα φάνηκε διαβασμένος για τις ηχηρές μεταγραφές των προηγούμενων ετών. «Γνωρίζω πως είναι η ομάδα που έχει φέρει στην Ευρώπη τον Τζος Τσίλντρες και είχε στο ρόστερ της και τον Λίνας Κλέιζα, όταν αυτός έφυγε από το Ντένβερ», πρόσθεσε.

www.sport-fm.gr

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού vs Παλαίμαχοι Ντόρτμουντ

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού vs Παλαίμαχοι Ντόρτμουντ

8/10/2011
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙΟι παλαίμαχοι της Ντόρτμνουντ πρότειναν σε ατούς του <ολυμπιακού να διεξαχθεί φιλικό πριν την μεγάλη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ στις 19  Οκτώβρη, με τα μέλη του ΔΣ του συνδέσμου των βετεράνων του Θρύλου να αποδέχονται την πρόταση.
Το φιλικό θα γίνει μια μέρα πριν το ματς του Ολυμπιακού με τους Βεστφαλούς, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στον αγώνα θα πάρει μέρος κανονικά και ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γερμανίας, δρ. Ράινχαρντ Ράουμπαλ.
Οι Γερμανοί θα έρθουν στην Αθήνα στις 17 του μηνός κι έστειλαν στους βετεράνους του Ολυμπιακού μια λίστα με τα ονόματα που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.
Τα ονόματα είναι τα εξής:
• Βίλι Κουν (πρόεδρος της Gildenliga)
• Δρ. Ράινχαρτ Ράουμπαλ (πρόεδρος Ντόρτμουντ)
• Τιμ Γκούτμπερλετ (πρώην παίκτης Ντόρτμουντ & Μπάγερν Μονάχου)
• Έκι Πλάιγκερ (πρώην παίκτης Ντόρτμουντ)
• Ουλφ Χάουμαν (πρώην παίκτης Ντόρτμουντ)
• Χάπερ Στόλτσενμπεργκ (πρώην παίκτης Διναμό Δρέσδης)
• Ντιρκ Χορστ (πρώην παίκτης Έσεν)
• Άλπουρ Σλάβας (πρώην παίκτης Ντόρτμουντ)
• Ούβε Έλμερχαους (πρώην παίκτης Ντόρτμουντ)
• Έβαλντ Γκούτμπερλετ (πρώην παίκτης Ντόρτμουντ)
• Μπερντ Σούλτσε
• Φρίντχελμ Βάιμπελ
• Κλάους Μίλντε
• Θόρμπεν Μίλντε
• Ζίγκφριντ Χούμπνερ
• Σβεν Τερ Χούμπνερ
• Ντιρκ Χούμπνερ
• Κρίστιαν Γκούρσκι
• Χανς Πέπερς Χουγκ
• Έκχαρτ Κάιν
• Μιχάλης Τιτκάκης (Έλληνας ομογενής, μέλος Gildenliga, πρώην παίκτης ΟΦΗ)

www.olympiacos24.gr/

A1 Μπάσκετ: Η κλήρωση και το πρόγραμμα της σεζόν 2011 – 2012

Μπάσκετ: Η κλήρωση και το πρόγραμμα της σεζόν 2012 – 2013 για την A1 και το Κυπελο Ελλαδος

19/9/2012
 Ο Πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης, Ολυμπιακός, την 2η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, στις 15 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα. Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.Ο Πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό στην 2η αγωνιστική της Basket League OΠΑΠ. Το ματς θα διεξαχθεί την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου (και όχι το Σαββατοκύριακο), λόγω αγώνων στην Euroleague.
 

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος:


1η αγωνιστική /14η
Άρης-Παναθηναϊκός
Κολοσσός-Ρέθυμνο
Καβάλα-Ηλυσιακός
Περιστέρι-Πανελευσινιακός
ΚΑΟΔ-Πανιώνιος
Ίκαρος Καλλιθέας-Απόλλων Πατρών
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

2η αγωνιστική /15η
Ρέθυμνο-Άρης
Ηλυσιακός-Κολοσσός
Πανελευσινιακός-Καβάλα
Πανιώνιος-Περιστέρι
Απόλλων Πατρών-ΚΑΟΔ
ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλλιθέας
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

3η αγωνιστική / 16η
Άρης-Ηλυσιακός
Κολοσσός-Πανελευσινιακός
Καβάλα-Πανιώνιος
Περιστέρι-Απόλλων Πατρών
ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ
Ίκαρος Καλλιθέας-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Ρέθυμνο

4η αγωνιστική / 17η
Πανελευσιανιακός-Άρης
Πανιώνιος-Κολοσσός
Απόλλων Πατρών-Καβάλα
ΠΑΟΚ-Περιστέρι
Ολυμπιακός-ΚΑΟΔ
Ίκαρος Καλλιθέας-Παναθηναϊκός
Ηλυσιακός-Ρέθυμνο

5η αγωνιστική / 18η
Άρης-Πανιώνιος
Κολοσσός-Απόλλων Πατρών
Καβάλα-ΠΑΟΚ
Περιστέρι-Ολυμπιακός
ΚΑΟΔ-Ίκαρος Καλλιθέας
Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός
Ρέθυμνο-Πανελευσινιακός

6η αγωνιστική / 19η
Απόλλων Πατρών-Άρης
ΠΑΟΚ-Κολοσσός
Ολυμπιακός-Καβάλα
Ίκαρος Καλλιθέας-Περιστέρι
ΚΑΟΔ-Παναθηναϊκός
Πανιώνιος-Ρέθυμνο
Πανελευσινιακός-Ηλυσιακός

7η αγωνιστική / 20η
Άρης-ΠΑΟΚ
Κολοσσός-ΠΑΟΚ
Καβάλα-Ίκαρος Καλλιθέας
Περιστέρι-ΚΑΟΔ
Παναθηναϊκός-Πανελευσιανιακός
Ρέθυμνο-Απόλλων Πατρών
Ηλυσιακός-Πανιώνιος

8η αγωνιστική / 21η
Ολυμπιακός-Άρης
Ίκαρος Καλλιθέας-Κολοσσός
ΚΑΟΔ-Καβάλα
Περιστέρι-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο
Απόλλων-Ηλυσιακός
Πανιώνιος-Πανελευσιανιακός

9η αγωνιστική / 22η
Άρης-Ίκαρος Καλλιθέας
Κολοσσός-ΚΑΟΔ
Καβάλα-Περιστέρι
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
Ρέθυμνο-Ολυμπιακός
Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ
Πανελευσιανιακός-Απόλλων Πατρών

10η αγωνιστική / 23η
ΚΑΟΔ-Άρης
Περιστέρι-Κολοσσός
Καβάλα-Παναθηναϊκός
Ίκαρος-Ρέθυμνο
Ολυμπιακός-Ηλυσιακός
ΠΑΟΚ-Πανελευσιανιακός
Απόλλων Πατρών-Πανιώνιος

11η αγωνιστική / 24η
Άρης-Περιστέρι
Κολοσσός-Καβάλα
Παναθηναϊκός-Απόλλων Πατρών
Ρέθυμνο-ΚΑΟΔ
Ηλυσιακός-Ίκαρος Καλλιθέας
Πανελευσιανιακός-Ολυμπιακός
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

12η αγωνιστική / 25η
Καβάλα-Άρης
Κολοσσός-Παναθηναϊκός
Περιστέρι-Ρέθυμνο
ΚΑΟΔ-Ηλυσιακός
Ίκαρος Καλλιθέας-Πανελευσινιακός
Ολυμπιακός-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Απόλλων Πατρών

13η αγωνιστική / 26η
Άρης-Κολοσσός
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Ρέθυμνο-Καβάλα
Ηλυσιακός-Περιστέρι
Πανελευσιανιακός-ΚΑΟΔ
Πανιώνιος-Ίκαρος Καλλιθέας
Απόλλων Πατρών-Ολυμπιακός

 
 
 
 
Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας 
 
Στις 19 Σεπτεμβρίου πέφτουν στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας οι ομάδες της Α1 Κατηγορίας, σύμφωνα με την Κλήρωση της ΕΟΚ.


Αναλυτικά η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι:


Α΄ Φάση (15/9)

1.ΓΣ Νίκη Βόλου-ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών

2.ΑΕ Δόξα Λευκάδας-ΓΣ Λαυρίου

3.ΑΟ Αίολος Τρικάλων-ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά

4.ΣΕΦΑ Αρκαδικός-Πανελλήνιος ΓΣ

5.ΑΕ Ν. Κηφισιάς-ΚΑΠ

6.Φιλαθλητικός ΟΑ-ΑΣΑ Κόροιβος Αμαλιάδας

7.ΟΦΗ-ΑΟ Παγκρατίου

*Ο νικητής του αγώνα 3 περνά στη μεθεπόμενη φάση του κυπέλλου



Β’ Φάση


1η αγωνιστική (19/9)

8.Απόλλων Πάτρας-Ηλυσιακός ΑΟ

9.Νικητής 7-ΓΣ Περιστερίου

10.Νικητής 5-Νικητής 4

11.Νικητής 6-ΑΣ Άρης

12.Πανελευσινιακός ΑΟΚ-ΠΑΟΚ

13.Νικητής 1-Νικητής 2

14.ΚΑΟ Δράμας-ΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας


2η αγωνιστική (22/9)

15.Νικητής 12-Νικητής 3

16.Νικητής 8-Νικητής 10

17.Νικητής 11-Νικητής 9

18.Νικητής 13-Νικητής 14



3η αγωνιστική (29/9)

19.Νικητής 15-Νικητής 18

20.Νικητής 16-Νικητής 17



Γ’ Φάση - Προημιτελικοί

21. Νικητής 19-ΑΟ Κολοσσός Ρόδου

22.ΕΚ Καβάλας-Ρέθυμνο

23.Παναθηναϊκός ΑΟ-Πανιώνιος ΓΣΣ

24.Νικητής 20-Ολυμπιακός ΣΦΠ

ΑLEX WEB RADIO/TV

Από Δευτέρα τα εισιτήρια με Ντόρτμουντ

Από Δευτέρα τα εισιτήρια με Ντόρτμουντ

7/10/2011
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως από Δευτέρα συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται από την Δευτέρα η διάθεση εισιτηρίων, που επεστράφησαν από χορηγούς και εμπλεκόμενους με τον αγώνα φορείς, για τον αγώνα απέναντι στην Ντόρτμουντ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 19/10/2011 και ώρα 21:45.
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το ταμείο της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (είσοδος VIP), με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, έως την εξάντλησή τους.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 90€, 100€, 125 € & 250 € (VIP)
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, την ημέρα του αγώνα και μετά το άνοιγμα των θυρών του Γηπέδου, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.

www.thrylos.gr/

Ο ποδοσφαιριστής που έγινε λαϊκός ήρωας (videos)

Ο ποδοσφαιριστής που έγινε λαϊκός ήρωας (videos)

 8/10/2011
Διαβάστε  για τον παίκτη που λατρεύτηκε από τους οπαδούς επειδή επιτέθηκε σε αστυνομικό μέσα στο γήπεδο.
Στις 8 Οκτωβρίου του 1968 γεννιέται στο Ιμότσκι της Κροατίας ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν. Ο παλαίμαχος μέσος έγινε ήρωας στην πατρίδα του προτού αρχίσει τους αγώνες στην εθνική του ομάδα. Ο λόγος ήταν οι επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όχι στην μπάλα, αλλά στο… ξύλο. Τον Μάιο του 1990 λίγο πριν ο εμφύλιος πόλεμος  ανάμεσα σε Κροάτες και Σέρβους  ξεσπάσει  για τα καλά  σε παιχνίδι  του γιουγκοσλαβικού πρωταθλήματος  ανάμεσα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την ομάδα του και τον Ερυθρό Αστέρα ο Μπόμπαν χτύπησε έναν Σέρβο αστυνομικό που είχε πιάσει ένα Κροάτη οπαδό μέσα στο γήπεδο.  Η συμμετοχή του με αυτόν τον τρόπο στης μεγάλης έκτασης επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, έντονου εθνικιστικού χαρακτήρα, εκτόξευσε τη φήμη του και τον έκανε εξαιρετικά αγαπητό στους συμπατριώτες του.

Προκριματικά Euro 2012: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 11ης αγωνιστικής (video)

Προκριματικά Euro 2012: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 11ης αγωνιστικής (video)

7/10/2011
Με τα παιχνίδια για την 11η αγωνιστική συνεχίστηκαν τα προκριματικά του Euro 2012.
Για τον πρώτο όμιλο η Γερμανία επικράτησε 3-1 στην Τουρκία και το Βέλγιο που πήρε τη νίκη με 4-1 απέναντι στο Καζακασταν αναρριχήθηκε στη 2η θέση. Στο δεύτερο, η Ρωσία πήρε σπουδαίο διπλό στη Σλοβακία με 0-1, ενώ η Αρμενία επιβλήθηκε 4-1 της ΠΓΔΜ. Στον τρίτο, Σερβία και Σλοβακία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, ενώ η Εσθονία κέρδισε 2-1 τη Βόρειο Ιρλναδία. Στο τέταρτο γκρουπ, η Γαλλία δεν είχε πρόβλημα κόντρα στην Αλβανία, 3-0, Η Βοσνία συνέτριψε 5-0 το Λουξεμβούργο, Ρουμανία και Λευκορωσία έμειναν στο 2-2.
Στο πέμπτο, η Ολλανδία πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Μολδαβία και η Σουηδία με 2-1 κόντρα στην Φινλανδία. Στο έκτο Ελλάδα και Λετονία επικράτησαν των Κροατία και Μάλτα αντίστοιχα με το ίδιο σκορ, 2-0. Στο έβδομο, Μαυροβούνιο και Αγγλία μοιράστηκαν από ένα βαθμό, 2-2, ενώ η Ουαλία πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Ελλβατία. Στο όγδοο, η Κύπρος ηττήθηκε με 4-1 από τη Δανία. Τέλος, στο ένατο, η Ισπανία πέρασε από την Τσεχία με 2-0 χωρίς να ανεβάσει στροφές.
Γκολ και highlights από τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2012 (video)  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μπίλιτς,Σίμουνιτς

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μπίλιτς,Σίμουνιτς

Μπίλιτς: «Φταίξανε όλα»

8/10/2011
Μπίλιτς: «Φταίξανε όλα» 
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την κακή απόδοση των παικτών του αλλά και από την «φλύαρη» υπεροχή που είχαν χωρίς να δημιουργούν ευκαιρίες εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Σλάβεν Μπίλιτς. Ο Κροάτης κόουτς αναφέρθηκε στη μέτρια εικόνα της ομάδας του αλλά και στα όσα συνέβησαν και αποδιοργάνωσαν τους παίκτες του.

«Ήταν οι δύο διακοπές. Οι δύο στημένες φάσεις που δεχθήκαμε τα γκολ. Περιμέναμε ότι η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει κάποιο γκολ σε αντεπίθεση ή κάποια στημένη φάση. Τις αντεπιθέσεις τις αντιμετωπίζαμε με σχετική ευκολία. Τα κόρνερ τα περιορίσαμε αρκετά. Αλλά κατάφεραν να βάλουν γκολ και να πάρουν το παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι θα γίνουν τέτοιες φάσεις. Για τον λόγο αυτό ξεκινήσαμε μία ομάδα για να βάλει γκολ και όχι να κρατήσει αποτέλεσμα. Είχαμε κάποια υπεροχή αλλά ήταν φλύαρη. Το συμπέρασμα είναι ότι η ελληνική ομάδα κέρδισε δίκαια κα τους συγχαίρω», τόνισε αρχικά.

Για τις ευκαιρίες που... δεν είχε η Κροατία, τόνισε: «Έχει μία βάση. Το να κάνεις κάποιες ευκαιρίες με την Ελλάδα είναι δύσκολο γιατί αμύνεται καλά. Αυτό οφείλεται στη μη αποτελεσματικότητά μας σε κάποιες φάσεις που δημιουργήσαμε».

Αναφορικά με τις ελπίδες που έχει πλέον η Κροατία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, υποστήριξε: «Υπάρχει άλλος ένας γύρος όπου η Ελλάδα έχει την Γεωργία. Τώρα είναι το φαβορί για την πρώτη θέση. Όσον αφορά στην πρώτη θέση η κατάσταση δεν είναι στα χέρια μας. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να οργανωθούμε, να κερδίσουμε το επόμενο ματς και να περιμένουμε το αποτέλεσμα της Ελλάδας».

Για το γεγονός πως η Ελλάδα έφερε στα μέτρα της την ομάδα του, σχολίασε: «Δεν θα το έλεγα πως ήταν παγίδα. Η παγίδα είναι κάτι που δεν γνωρίζεις και δεν είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις. Η ελληνική ομάδα έπαιξε με τον τρόπο με τον οποίο παίζει συνήθως και περιμέναμε. Τις μακρινές μπαλιές προς τον Γκέκα, τον Σαμαρά και τον Σαλπιγγίδη τις αντιμετωπίζαμε αρκετά εύκολα και χωρίς προβλήματα. Τους δώσαμε την ευκαιρία να κάνουν σέντρες από κοντινή απόσταση και από μία τέτοια έγινε το κόρνερ. Το κόρνερ δεν θα έπρεπε να είναι το πρόβλημα για την εθνική ομάδα. Είχαμε ψηλούς ποδοσφαιριστές στην άμυνα και δεχθήκαμε δύο φθηνά γκολ».

Ερωτηθείς για το αν φοβάται την συνέχεια, είπε: «Δεν φοβάμαι τίποτα. Ελπίζω να κερδίσουμε την Λετονία και να περιμένουμε ένα άσχημο αποτέλεσμα της ελληνικής ομάδας ή με άλλα αποτελέσματα να προκριθούμε ως καλύτεροι δεύτεροι. Για την αλλαγή, δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή την στιγμή. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως έχουμε πολλές ελπίδες για την πρόκριση».

Όσον αφορά στο γεγονός πως μερικοί παίκτες «κλειδιά» δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, απάντησε: «Δεν θέλω προσδώσω καμία ευθύνη σε κανένα. Συζητήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε ότι το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε απραξία, γιατί η Ελλάδα θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί. Όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά από τις άκρες με τον Πέρισιτς και τον Τσόρλουκα, τότε έγινε η φάση που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, έπεσε η ψυχολογία μας και μείναμε χωρίς δύο παίκτες».

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η αντίδραση των παικτών στα αποδυτήρια, ανέφερε: «Οι παίκτες ήταν όπως και εμείς. Αρκετά δυσαρεστημένοι. Έτσι θα είναι όλο το βράδυ. Στο χέρι μας είναι να ανασυνταχθούμε και να παρουσιαστούμε καλοί στη συνέχεια».

Σίμουνιτς: «Δεν αξίζαμε την νίκη»
Σίμουνιτς: «Δεν αξίζαμε την νίκη»
Φανερά απογοητευμένος και χωρίς διάθεση για πολλά λόγια εμφανίστηκε ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, Γιόζιπ Σίμουνιτς.

Ο διεθνής αμυντικός, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καθόλου καλά και δεν δικαιούταν την νίκη στον αγώνα με την Ελλάδα.

«Παίξαμε πολύ άσχημα σήμερα και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν διεκδικήσαμε την νίκη. Αν επαναλάβουμε την εμφάνισή μας στο παιχνίδι με τη Λετονία, δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε», δήλωσε ο Σίμουνιτς,

www.sport-fm.gr/

Νοκ άουτ ο Τοροσίδης

Νοκ άουτ ο Τοροσίδης

8/10/2011
Νοκ άουτ ο Τοροσίδης
Άσχημα είναι τα νέα από το ιατρικό δελτίο για την κατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη που τραυματίστηκε στα πλευρά και αποχώρησε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Κροατία. Ο διεθνής ακραίος αμυντικός πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι της Τρίτης με την Γεωργία.

Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Τοροσίδη δεν χαροποιούν τον Φερνάντο Σάντος και τους Έλληνες φιλάθλους καθώς όπως όλα δείχνουν ο διεθνής άσος έχει τραυματιστεί αρκετά στα πλευρά χωρίς όμως για την ώρα να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Όπως όλα δείχνουν όμως δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς της Τρίτης στην Τιφλίδα, στο κρισιμότατο παιχνίδι με την Γεωργία. Θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες αν ο Φερνάντο Σάντος θα καλύψει τα κενά που προέκυψαν με τρεις ή τέσσερις παίκτες που θα καλέσει.

www.sport-fm.gr

Σάντος: «Γιορτή μετά την Γεωργία»

Σάντος: «Γιορτή μετά την Γεωργία»

8/10/2011
Σάντος: «Γιορτή μετά την Γεωργία»
Οι πανηγυρισμοί για την νίκη επί της Κροατίας μένουν στα αποδυτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη και πλέον όλοι στην Εθνική επικεντρώνονται στο παιχνίδι της Τρίτης με την Γεωργία, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους λέγοντας ότι: «ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα»

Ο Πορτογάλος προπονητής αρχικά τόνισε: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε αυτήν την δυάδα των τελικών που όμως θα μέτραγε μόνο εάν καταφέρναμε να κερδίζαμε σήμερα. Καταφέραμε και κάναμε το πρώτο βήμα. Για άλλη μία φορά η τύχη είναι στα πόδια μας. Ήταν ένα ματς όπου μπήκαμε καλά. Η ομάδα πίεζε αρκετά ψηλά για να μην αφήσει την Κροατία να παίξει.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μανωλά,Γκέκα,ΣαλπιγγίδηΣαμαρά,Κατσουράνη,Καραγκούνη

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μανωλά,Γκέκα,ΣαλπιγγίδηΣαμαρά,Κατσουράνη Καραγκούνη

Μανωλάς. «Νίκη κόντρα στην Γεωργία»

8/10/2011
«Νίκη κόντρα στην Γεωργία»
Πολλά συγχαρητήρια τόσο στους Έλληνες διεθνείς όσο και στον προπονητή της ομάδας έδωσε ο αμυντικός της ΑΕΚ, Κώστας Μανωλάς.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση κόντρα στην Κροατία και δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία και νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τη Γεωργία.

«Το αποτέλεσμα αυτό μας έφερε στην πρώτη θέση. Αξίζουνε πολλά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στον προπονητή, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει αλλάξει την αγωνιστική νοοτροπία. Πραγματικά εύχομαι να νικήσουμε και την Γεωργία και να προκριθούμε στο Euro κάτι που από μόνο του είναι πολύ μεγάλη επιτυχία», δήλωσε ο Μανωλάς.

Γκέκας: «Αν μετάνιωσα; Σημασία έχει ότι είμαι εδώ

Γκέκας: «Αν μετάνιωσα; Σημασία έχει ότι είμαι εδώ» 
Στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, ο Φάνης Γκέκας βρήκε δίχτυα και βοήθησε να έρθει η σημαντική νίκη με σκορ 2-0 επί της Κροατίας.

Ο διεθνής επιθετικός δεν θέλησε να αναφερθεί στο τι τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός επιλογών Σάντος, απλά σημείωσε: «Λάθη έχω κάνει, δεν θέλω να πω αν μετάνιωσα. Σημασία έχει ότι είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος».

Οι δηλώσεις του άσου της Άιντραχτ:

«Η Εθνική ομάδα είναι μια οικογένεια. Δεν θέλω να πω αν μετάνιωσα. Μπορεί να έχω κάνει λάθη, αλλά δεν μετανιώνω. Σημασία έχει ότι τώρα είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος.

Δεν έχω να δώσω απαντήσεις ούτε στον εαυτό μου, ούτε σε κανέναν. Στην καριέρα μου έχω αποδείξει πολλά πράγματα. Μίλησα με τον προπονητή, του εξήγησα ότι δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα και ήταν επιλογή του να παίξω.

Σκοπός στο τελευταίο παιχνίδι (με τη Γεωργία) είναι να κερδίσει η ομάδα (σ.σ. αρκεί και η ισοπαλία) και να προκριθεί. Έχουμε σημαντικές απουσίες, αλλά πιστεύω ότι όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην εθνική έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες». 



Σαλπιγγίδης: «Μίλησε… η ελληνική καρδια

Σαλπιγγίδης: «Μίλησε… η ελληνική καρδιά»! 
Χαρούμενος που η Εθνική απάντησε στο γήπεδο στις μεγαλοστομίες των Κροατών (2-0) και για το γεγονός ότι η πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 απέχει ελάχιστα μακριά από τα χέρια του ίδιου και των συμπαικτών του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής φορ του ΠΑΟΚ:

Για τη σημαντική νίκη επί της Κροατίας: «Σήμερα ήταν το πρώτο βήμα. Απονέμει ένα ακόμη ένα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Στο δεύτερο “μίλησε” η ελληνική καρδιά. Η Κροατία είναι πολύ ποιοτική ομάδα, εμείς όμως είχαμε ψυχή και καρδιά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τα δύο πρόσωπα που εμφάνισε η Εθνική: «Ο προπονητής μας έδωσε εντολές που προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε. Αυτό δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο (στο πρώτο ημίχρονο). Πάντα υπάρχει άγχος, το θέμα είναι σε πιο σημείο σε καταβάλει. Και βέβαια υπάρχουν οι καλές και οι κακές εμφανίσεις. Ευτυχώς μεταμορφωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και νικήσαμε».

Για τα υποτιμητικά σχόλια των αντιπάλων: «Όταν υπάρχει υπεροψία από τον αντίπαλο δεν είναι ό,τι καλύτερο. Λειτουργεί ο εγωισμός. Δεν χρειάζεται να απαντήσουμε στα μεγάλα λόγια. Εμείς θα μιλήσουμε την Τρίτη. Πάμε να νικήσουμε τη Γεωργία. Ελπίζουμε να πανηγυρίζει όλη η Ελλάδα». 

Σαμαράς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι»

Σαμαράς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι» 
Κάθε άλλο παρά σίγουρη θεωρεί την πρόκριση στο Euro ο Γιώργος Σαμαράς, μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Κροατίας (2-0).

Ο επιθετικός της Σέλτικ τόνισε πως θα πρέπει όλοι να μείνουν προσγειωμένοι ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Γεωργία, ενώ υπογράμμισε πως μόνο περήφανος μπορεί να νιώθει κάποιος όταν αγωνίζεται με το εθνόσημο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σαμαράς:

Για τη νίκη κόντρα στην Κροατία: «Μία σπουδαία νίκη με μεγάλη δυσκολία. Είχαμε κακή εμφάνιση πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και νικήσαμε δίκαια. Υπήρχε ένας μικρός “πόλεμος” με τους παίκτες και τον προπονητή Κροατίας, αλλά εμείς συγκεντρωθήκαμε και αυτό το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για την εμφάνισή του: «Είχα μιλήσει με τον προπονητή εντός της εβδομάδας, όπου που μου είχε ζητήσει κάποια πράγματα τα οποία βγήκανε».

Για το τέρμα που σημείωσε: «Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα νίκησε. Δεν μετράει ποιος πέτυχε το γκολ. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα και δεν κοιτάζω ατομιστικά το ποδόσφαιρο, αλλά σαν ωραίο παιχνίδι. Το σύνολο των παικτών είναι αυτό που κάνει την ομάδα».

Για τη συμμετοχή με το εθνόσημο: «Εμείς είμαστε επαγγελματίες και περήφανοι που παίζουμε για την Εθνική ομάδα και την Ελλάδα. Αυτό που κοιτάμε είναι για γινόμαστε καλύτεροι και να δίνουμε το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αλλά θα πρέπει αν μείνουμε προσγειωμένοι για το δύσκολο παιχνίδι με τη Γεωργία».

Κατσουράνης: «Δεν περάσαμε ακόμα»

Κατσουράνης: «Δεν περάσαμε ακόμα» 
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Κώστας Κατσουράνης αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Κροατία. Ο μέσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως ακόμα δεν χει έρθει η πρόκριση και άπαντες πρέπει να συνεχίσουν με το κεφάλι χαμηλά.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά και είχαμε λίγο φόβο. Όταν μπορούσαμε να παίξουμε την μπάλα κάτω όπως έπρεπε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι πήγαμε καλά. Οι Κροάτες είχαν μόνο ανούσια κατοχή της μπάλας και δεν έκαναν φάσεις. Εμείς παίξαμε ωραία μπάλα και γίναμε επικίνδυνοι. Αυτό και εκμεταλλευτήκαμε.

Εμείς πάμε με την ψυχή και το ταλέντο μας για να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο. Ο στόχος μας είναι να προκρινόμαστε και να έχουμε το ποδόσφαιρό μας όσο πιο ψηλά μπορούμε
», τόνισε αρχικά.

Παράλληλα συνέχισε: «Θα συνεχίσουμε ταπεινά δεν περάσαμε ακόμα. Πανηγυρίσαμε γιατί είχε κόσμο το γήπεδο και ήμασταν χαρούμενοι. Πανηγυρίσαμε λίγο παραπάνω».

Καραγκούνης: «Να μην το αφήσουμε στην μέση»

Καραγκούνης: «Να μην το αφήσουμε στην μέση» 
Απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και την νίκη επί της Κροατίας εμφανίστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης μετά το τέλος του αγώνα ξεκαθαρίζοντας όμως ότι αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Τιφλίδα κόντρα στην Γεωργία, δεν θα έχει κανένα νόημα. «Θα είναι κρίμα να αφήσουμε στην μέση τέτοια προσπάθεια. Σήμερα βγάλαμε προσωπικότητα», πρόσθεσε.

«Ήταν μία μεγάλη βραδιά για μας. Η ομάδα μας έκανε ένα μεγάλο δώρο και για την βράβευσή μας. Πετύχαμε την νίκη αφού κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα», δήλωσε αρχικά ο Καραγκούνης και πρόσθεσε αναφορικά με την εμφάνιση της Ελλάδας:

«Η ομάδα μας έχει πολύ μεγάλη προσήλωση στον στόχο της. Αυτό είναι μεγάλο ατού. Περιμένουμε όλοι μαζί το λάθος του αντιπάλου μας και κοιτάμε να μην κάνουμε εμείς λάθος. Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο. Σε κάθε ματς μπαίνουμε μέσα για να τα δώσουμε όλα. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε 15 ματς αήττητοι. Βγάλαμε προσωπικότητα στο ματς και όταν πετυχαίνουμε γκολ είναι σαν να τελειώνει το παιχνίδι».

Ερωτηθείς για την αλλαγή εικόνας της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, πρόσθεσε:

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά τουλάχιστον δεν είχαμε κινδυνέψει. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε και ήρθε το γκολ. Ο προπονητής μας είπε ότι μπορούμε και δεν πρέπει να το φοβηθούμε γιατί είμαστε πολύ καλή ομάδα»

Αναφορικά με το ματς με την Γεωργία την Τρίτη και τις απουσίες που έχει η Ελλάδα, είπε: «Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε απουσίες. Πάντα κάποιοι λείπουν. Όσο σημαντικοί και να είναι έχουμε δείξει ότι όταν παίζουμε όλοι σαν ομάδα μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Απέναντί μας θα είναι μία καλή ομάδα και ένας προπονητής που θέλει κατά κάποιο τρόπο ρεβάνς. Δεν πετάμε στα σύννεφα και σήμερα το πανηγυρίσαμε έντονα για τον κόσμο. Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μην ξεχνάτε ότι αν πάρουμε την πρόκριση θα είμαστε για τρίτο συνεχόμενο Euro παρόντες και δεν πρέπει να χάσουμε τέτοιον στόχο».

Για την προσωπικότητα που έβγαλε η Ελλάδα, ο Γιώργος Καραγκούνης τόνισε: «Πιστεύω ότι και σήμερα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε αυτό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε τρεις πρωταθλητές Ευρώπης στην σύνθεσή μας και αυτό δεν το έχουν πολλές ομάδες. Άσχετα αν είναι 30, 45 ή 55 ετών. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι θα είναι κρίμα να χάσουμε τον στόχο μας»

 ALEX WEB RADIO/TV