ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ με Ζαραδούκα, έξι μήνες εκτός γηπέδων!

Σοκ με Ζαραδούκα, έξι μήνες εκτός γηπέδων!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος τελικά υπέστη ρήξη χιαστών στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θα μείνει εκτός γηπέδων τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες! Ξέσπασε σε λυγμούς ο Έλληνας διεθνής μπακ μόλις ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Πολύ άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Ζαραδούκας στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στον "Άγιαξ της Ηπείρου", χτύπησε σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Σκέμπρι στο 27ο λεπτό του αγώνα και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.
Είναι χαρακτηριστική η εικόνα του 25χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού να βάζει τα κλάματα κατά την έξοδο του από το γήπεδο, καθώς είχε καταλάβει προφανώς την σοβαρότητα της κατάστασης. Ο Ζαραδούκας μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον γιατρό Χρήστο Θεό, ο οποίος είπε στον παίκτη να κατευθυνθεί αμέσως στο Θεραπευτήριο "Metropolitan" για να υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις και σε μαγνητική τομογραφία με σκοπό να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν δυσάρεστα, καθώς έδειξαν πως ο Έλληνας διεθνής μπακ έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει εκτός γηπέδων για τους επόμενους έξι μήνες.

Μόλις ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του, ο Ζαραδούκας ξέσπασε σε λυγμούς, μη μπορώντας να πιστέψει την ατυχία του. Συν τοις άλλοις, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχασε και κάθε ελπίδα να βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Euro 2012, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

www.redplanet.gr/

Τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

Τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν την Κυριακή (12/2, 17:00) στο ΣΕΦ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων τη Δευτέρα (6/2).
Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν στο ντέρμπι της Κυριακής (10/2, 17:00) ανάμεσα Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έλαβε μέρος τη Δευτέρα (6/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Κατόπιν η πειραϊκή ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει τους οπαδούς της ομάδας για τις αποφάσεις που λήφθηκαν.
Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

     "ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)
                                       
Ευρεία σύσκεψη, σε εξαιρετικό κλίμα, με συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 6/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τα μέτρα τάξης και ασφάλειας και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 17.00 ), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κοτρώτσος, πλαισιούμενος από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Αστυνομίας. Ο διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γεώργιος Κονδύλης, εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός (Χρήστος Σταυρόπουλος, Κώστας Ζαχαρόπουλος), της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (Μιχάλης Γεωργαντής), της ΔΕΑΒ (Άγγελος Αναγνωστόπουλος) και από πλευράς ΣΕΦ, ο Συντονιστής Διευθυντής Αθανάσιος Τερζής, ο Αναπληρωτής  Συντονιστής Ιωάννης Αξαρλής , καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Σταδίου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκαν εκ νέου:

- Η τοποθέτηση  ειδικού προστατευτικού πλέγματος (δίχτυ), σε κάθετη θέση, αντίστοιχου εκείνου του ΟΑΚΑ, για την αποτροπή ρίψης αντικειμένων απ΄την κερκίδα. Το δίχτυ θα αναρτηθεί απ΄την οροφή (και έως το δάπεδο) και θα καταλαμβάνει περιμετρικά σχεδόν τα 3/4 του εύρους των κερκίδων.

- Το κλείσιμο για λόγους ασφαλείας των τμημάτων των πτυσσόμενων κερκίδων 122 (θέσεις 97) και 123 (θέσεις 105), 125 (θέσεις 105 ) και 126 ( θέσεις 97) , δεξιά και αριστερά της φυσούνας, πίσω απ΄τους πάγκους των ομάδων.

(Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τη διαφωνία της για το κλείσιμο των πτυσσόμενων κερκίδων, 122 και 123, πίσω απ' τον πάγκο της ερυθρόλευκης ομάδας).

- Θα εκδοθούν συνολικά 11.048 εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες της γηπεδούχου ΚΑΕ.
                                                          
- Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ανάγκες του αγώνα θα διαθέσει 130 άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας, ενώ άλλοι 8 security θα βρίσκονται πάνω απ τη φυσούνα, καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για την προστασία της αποστολής του Παναθηναϊκού.

- Αστυνομική δύναμη θα υπάρχει πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ δύναμη της Αστυνομίας θα αναπτύσσεται στη φυσούνα κατά την είσοδο και έξοδο του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο. Κατά την είσοδο – έξοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο η φυσούνα θα βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη, με την τοποθέτηση πρόσθετης, μέχρι τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

- Αυξημένη αστυνομική παρουσία, έχει προβλεφθεί στο χώρο της εισόδου των δημοσιογράφων, καθώς επίσης στους διαδρόμους. Φυλασσόμενοι θα είναι και οι χώροι υγιεινής (wc).

- Οι θύρες θα ανοίξουν στις  14.30, δηλαδή δυόμιση ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού (17.00).

- ΔΙΠΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. Αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από νωρίς  την Κυριακή, ενώ πριν τον αγώνα εκπαιδευμένα σκυλιά της Αστυνομίας θα επιθεωρήσουν όλους τους χώρους. Ανάλογος έλεγχος στο Σ.Ε.Φ. θα γίνει και την παραμονή του αγώνα. Μάλιστα το Σάββατο, για τη διευκόλυνση του αστυνομικού ελέγχου, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δεν θα έχει καμία αγωνιστική δραστηριότητα μετά από τις 5 μ.μ.

- Η πρόσβαση των φιλάθλων στις θύρες εισόδου, θα γίνεται ΜΟΝΟ απ΄την πλευρά της ράμπας του ΗΣΑΠ και την αντίστοιχη ράμπα της λίμνης.

- Όλες οι θύρες εισόδου – εξόδου, για λόγους ασφάλειας, θα παραμένουν ξεκλείδωτες, όλο το χρονικό διάστημα που οι φίλαθλοι θα βρίσκονται στο Στάδιο, ενώ μετά την έναρξη του αγώνα, θα "απελευθερωθεί" το μεταλλικό πλέγμα στα τουρνικέ των θυρών εισόδου.

Παράλληλα:

- Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα προσέλθει και θα αποχωρήσει από το ΣΕΦ, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Στο χώρο των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού, θα υπάρχει μόνο αστυνομική δύναμη, ενώ φρουρούμενο θα παραμείνει σε ειδικό χώρο και το πούλμαν της ομάδας.

- Ο έλεγχος από τους αστυνομικούς των φιλάθλων που θα προσέρχονται στο Στάδιο, θα είναι ιδιαίτερα ενδελεχής. Δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση σε κανέναν που δεν θα έχει εισιτήριο εισόδου.

- Στο parking Α’ θα σταθμεύσουν μόνο οχήματα κατόχων σχετικών διαπιστεύσεων και αντίστοιχων εισιτηρίων διαρκείας, Η είσοδος κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται από τη θύρα των επισήμων.

- Το νερό και τα αναψυκτικά που θα πωλούνται από το μπαρ του Σταδίου, θα διατίθενται σε πλαστικά κυπελάκια. Απαγορεύεται η πώληση και η κατανάλωση αλκοολούχων.

- Δεν θα επιτραπεί η λειτουργία στις καντίνες στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

- Αναφορικά με την είσοδο των δημοσιογράφων (και των τεχνικών), θα ισχύσουν τα συμφωνηθέντα".

www.redplanet.gr/

Με Παπαδόπουλο, αλλά δίχως Άντιτς

Με Παπαδόπουλο, αλλά δίχως Άντιτς

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε δίχως τον Άντιτς, καθώς ο Σκοπιανός ταλαιπωρείται με γαστρεντερίτιδα. Αν μείνει εκτός ο Πέρο, τότε ο Παπαδόπουλος θα συμπεριληφθεί στην 12άδα για το ντέρμπι.
Λόγω γαστρεντερίτιδας ο Πέρο Άντιτς δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή (12/2) με τους συμπαίκτες του στο ΣΕΦ, καθώς ο οργανισμός του είναι εξασθενημένος.
Στην προπόνηση του Σαββάτου (11/2) θα φανεί το αν θα μπορέσει να βοηθήσει τους Πειραιώτες, αν και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος, λόγο πως ο παίκτης του δείχνει, πλέον, ανέτοιμος και αδύναμος από την γαστρεντερίτιδα.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, πάντως, συνεχίζει να προπονείται κανονικά με την ομάδα του Ολυμπιακού και στο ενδεχόμενο που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν συμπεριλάβει στην αποστολή του τον Σκοπιανό φόργουορντ, τότε θα τον αντικαταστήσει με τον Έλληνα σέντερ.

www.redplanet.gr/

Δηλωσεις Ίβκοβιτς,Ντόρσεϊ,Λο

 Δηλωσεις Ίβκοβιτς,Ντόρσεϊ,Λο

11/2/2012

Ίβκοβιτς: "Να βγάλουμε ενέργεια"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής (12/2, 17:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βγάλουν πολύ ενέργεια στο παιχνίδι τους προκειμένου να ξεπεράσουν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Την χρησιμοποίηση του Παπαδόπουλου σκέφτεται ο Σέρβος τεχνικός.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μίλησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με αφορμή την αναμέτρηση της Κυριακής (12/2, 17:00) μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.
Ο "Ντούντα" τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βγάλουν πολύ ενέργεια στο παιχνίδι τους προκειμένου να ξεπεράσουν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στην αποστολή των Πειραιωτών και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο: "Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έδειξε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε ότι είναι σε πολλή καλή κατάσταση κι εμείς είμαστε μια νέα ομάδα. Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και να καλύψουμε τα προβλήματα που έχουμε με τις ιώσεις. Ο Άντιτς είναι στο νοσοκομείο, ο Σπανούλης είχε την ίωση, ο Πελεκάνος δεν ταξίδεψε στην Τουρκία λόγω ίωσης και ένα μικρό πρόβλημα έχει και ο Μάντζαρης. Πρέπει να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα προβλήματα γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θα σταθεί σ’ αυτά.

Σκεφτόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τον Λάζαρο παρότι έχει καιρό να παίξει σε παιχνίδι, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός.


Ντόρσεϊ: "Ανυπομονώ για το ντέρμπι"
Με μεγάλη προσμονή περιμένει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Τζόι Ντέρσεϊ. Τι είπε για Μπατίστ, αλλά και Ιβάνοβιτς.
Ο Αμερικανός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή "Κόκκινα Καλάθια" στο Κανάλι Ένα (90.4) του Πειραιά και αναφέρθηκε στις τελευταίες του εμφανίσεις, τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Τουρκία και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊό που έρχεται.
Ύστερα από περίπου ένα μήνα στην ομάδα, είσαι ικανοποιημένος με την απόφασή σου να έρθεις στον Ολυμπιακό;

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, το να παίζω με σπουδαίους γκαρντ, μ’ αυτούς τους συμπαίκτες και τους προπονητές να με πιστεύουν τόσο πολύ".

Τι έχει αλλάξει σε σένα σε σχέση με το πρώτο μισό της σεζόν και κάνεις τέτοιες εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό;

"Έχω αυτοπεποίθηση. Οι προπονητές με πιστεύουν και μου δίνουν χρόνο στο γήπεδο. Όταν είμαι στο παρκέ προσπαθώ να παράγω, να μην κάνω λάθη και να είμαι χρήσιμος στο γήπεδο. Νιώθω αυτοπεποίθηση γιατί και οι συμπαίκτες μου πιστεύουν σε μένα".

Μεγάλη νίκη στην Τουρκία. Ποιο ήταν το κλειδί;

"Το κλειδί για τη νίκη στην Τουρκία ήταν η άμυνα, ότι ακολουθήσαμε τους κανόνες που είχαν ετοιμάσει οι προπονητές, η άμυνα πάνω στον Σάσα (σ.σ. Βούγιασιτς) που είναι καταπληκτικός σουτέρ, γενικότερα η άμυνά μας στο πικ εν ρολ και το ότι δεν τους αφήσαμε να σκοράρουν πόντους από το ζωγραφιστό".

Την Κυριακή υπάρχει το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Τι ξέρεις γι’ αυτό το ματς;

"Δε γνωρίζω πάρα πολλά. Σήμερα είδαμε κάποια στιγμιότυπα και ζήτησα από τους προπονητές κάποιες φάσεις με τον παίκτη που πρόκειται να μαρκάρω, τον Μπατίστ. Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη κόντρα και ότι οι φίλαθλοι ανυπομονούν γι’ αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσω όσο πιο σκληρά μπορώ".

Ανυπομονείς να παίξεις σ’ ένα γεμάτο γήπεδο;

"Φυσικά, αυτό ακούω παντού. Μετά τον αγώνα στην Τουρκία κάποιοι δημοσιογράφοι ήρθαν και μου είπαν ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα στείλουν λουλούδια στον Ντούσκο (σ.σ. Ιβάνοβιτς) που με άφησε να φύγω και να είμαι έτοιμος τώρα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να το ζήσω".

Λο: "Θα ήθελα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό"

Ο Έισι Λο τόνισε πως του αρέσει η ζωή στην Αθήνα, ενώ εξέφρασε την διάθεση του να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.
Μιλώντας στο Eurobasket.com, ο Αμερικανός γκαρντ των Πειραιωτών, Έισι Λο, τόνισε πως του αρέσει η ζωή στην Αθήνα, ενώ εξέφρασε την διάθεση του να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.
Ο Έισι Λο, σχολίασε: "Έψαχνα μια ομάδα που να έχει προκριθεί στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας χωρίς να με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Πάντα θέλω να παίζω κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και να έχω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί το ΝΒΑ. Από την άλλη πλευρά αν ο Ολυμπιακός με ήθελε και την επόμενη χρονιά και το συμβόλαιο που μου πρόσφερε ήταν με καλούς όρους, θα το εξέταζα σοβαρά. Θα ήθελα, λοιπόν, να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Θα μου άρεσε πολύ σαν προοπτική. Επίσης η ζωή στην Αθήνα μού αρέσει πολύ".

www.redplanet.gr/

Το οπαδικό... κίνημα φτιάχνει εξέδρα στο Σύνταγμα!

Το οπαδικό... κίνημα φτιάχνει εξέδρα στο Σύνταγμα!

11/2/2012
Το οπαδικό... κίνημα φτιάχνει εξέδρα στο Σύνταγμα! Μετά τα πανό στα γήπεδα, οι οπαδοί των ομάδων ετοιμάζονται να κατέβουν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για τα σκληρά μέτρα της Τρόικας, καλώντας μάλιστα όλους τους φίλους του αθλητισμού στις κινητοποιήσεις!
Το οπαδικό κίνημα είναι από τα πιο ενεργά στην Ελλάδα και πάντα έστελνε μήνυμα στην Πολιτεία για τον τρόπο που αντιμετώπιζε τον Έλληνα φίλαθλο.
Τώρα, οι οπαδοί στέλνουν μήνυμα κατά της πολιτικής ηγεσίας και των μέτρων που επιβάλλει η τρόικα, καλώντας όλους φίλους του αθλητισμού, ανεξαρτήτου χρώματος, στις κινητοποιήσεις που ετοιμάζονται στο Σύνταγμα την Κυριακή!
«Βγάζουν νόμους ειδικά για εμάς...
Μας βάζουν φυλακή...
Μας αποκαλούν δολοφόνους...
Ας τους δείξουμε ότι δεν είμαστε όσα πιστεύουν...
Οπαδός-ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ανεξαρτήτως χρώματος...», αναφέρει το οπαδικό μήνυμα που κυκλφορεί στο διαδίκτυο!

Ανακοίνωση από την Αυτόνομη Θύρα 10

Ονειρευόμαστε ότι η γη που δουλεύουμε μας ανήκει. Ονειρευόμαστε ότι ο ιδρώτας μας, πληρώνεται με δικαιοσύνη και αλήθεια. Ονειρευόμαστε ότι υπάρχει σχολείο για να γιατρέψουμε την άγνοια και φάρμακα για να τρομάξουμε τον θάνατο. Ονειρευόμαστε ότι τα σπίτια μας φωτίζονται και ότι τα τραπέζια μας γεμίζουν. Ονειρευόμαστε ότι η γη μας είναι λεύτερη και ότι είναι θέμα του λαού μας να κυβερνά και να κυβερνιέται.

Ονειρευόμαστε πως είμαστε εντάξει με τον ίδιο μας τον εαυτό και με τον κόσμο γύρω. Ονειρευόμαστε ότι πρέπει να αγωνιστούμε για να αποκτήσουμε αυτό το όνειρο. Ονειρευόμαστε πως πρέπει να υπάρξουν νεκροί για να υπάρξει ζωή.

Ονειρευόμαστε και ξυπνάμε…

Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ένας άνεμος σηκώνεται και ανακατεύει τα πάντα, αυτός σηκώνεται και πάει να συναντήσει άλλους! Κάτι μας δείχνει πως η επιθυμία μας και το όνειρο μας, είναι επιθυμία και όνειρο πολλών και πάμε να τους βρούμε!!!
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ "ΔΗΜΟΚΤΑΤΟΡΙΑΣ".
Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!
ΛΑΕ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΩΘΗΚΕ.
ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

 www.soccerplus.gr/

Αντί χειραψίας… ένταση (video)

Αντί χειραψίας… ένταση (video) 

11/2/2012

Αντί χειραψίας… ένταση (video) Ο Λουίς Σουάρες προσπάθησε να αποφύγει τη χειραψία με τον Πατρίς Εβρά κατά την παρουσίαση των ενδεκάδων της Λίβερπουλ και της Μαν. Γιουνάιτεντ στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ».

Ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε τιμωρηθεί με οκτώ αγωνιστικές επειδή φέρεται να επιτέθηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στον Γάλλο αντίπαλό του στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Όμως ο τελευταίος δεν το άφησε έτσι. Ο Εβρά ουσιαστικά τράβηξε το χέρι του Σουάρες και λίγο έλειψε να προκληθεί νέο επεισόδιο ανάμεσά τους. Μάλιστα και ο Ρίο Φέρντιναντ, που ακολουθούσε στη σειρά των παικτών της Γιουνάιτεντ, απομάκρυνε το χέρι του Σουάρες που θέλησε να κάνει χειραψία μαζί του.



www.sport-fm.gr/

Απογείωση!

Απογείωση! 

11/2/2012

Απογείωση! 
Πτήση… κορυφής με «πιλότο» τον Γουέιν Ρούνεϊ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Λίβερπουλ με σκορ 2-1 για την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, κατακτώντας έστω και προσωρινά την κορυφή!

Τρία λεπτά χρειάστηκε ο Άγγλος για να «βυθίσει» τους «κόκκινους» στην απογοήτευση!

Ένταση πριν την έναρξη και στην ανάπαυλα του ματς!

Ο Ρούνεϊ έβαλε τέλος στις ελπίδες της Λίβερπουλ με γκολ στο 47ο και το 50ο λεπτό, ενώ αυτός που μείωσε στο τελικό σκορ ήταν ο Λουίς Σουάρες, εκμεταλλευόμενος λάθος του Φέρντιναντ στο 80’! Μόνοι στο ρετιρέ οι «κόκκινοι διάβολοι» με το +1 από τη Σίτι που παίζει την Κυριακή, στην 7η θέση παραμένει η Λίβερπουλ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ λίγο έλειψε να προκαλέσει επεισόδιο όταν αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πατρίς Εβρά στον καθιερωμένο χαιρετισμό των δύο ομάδων πριν την πρώτη σέντρα! Η κόντρα των δύο συνεχίστηκε και στη φυσούνα προς τα αποδυτήρια στη λήξη των πρώτων 45 λεπτών! Ο Γάλλος μπακ ζήτησε τα ρέστα από τον Σουάρες, ο Σκρτελ μπήκε στη μέση και μαζί του σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων! Οι stewards μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Α’ ημίχρονο:

Τα… νεύρα και η ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στα δύο «στρατόπεδα» πριν την έναρξη του αγώνα δεν είχαν συνέχεια στο παιχνίδι. Με ελάχιστες καλές ευκαιρίες, κυρίως παιχνίδι κέντρου, αλλά με τη Γιουνάιτεντ σαφώς ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν το πιο φυσιολογικό σκορ όταν οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Ο Λουίς Σουάρες «χάθηκε» μόνος του στην επίθεση της Λίβερπουλ, ο Κάουτ όσο κι αν έτρεξε δεν βοήθησε τον συμπαίκτη του, ενώ η μεσαία γραμμή των «κόκκινων» έμοιαζε απούσα με πρώτο και καλύτερο τον Στίβεν Τζέραρντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε σε μεγάλη μέρα τον Ντάνι Γουέλμπεκ που μαζί με τον Γούειν Ρούνεϊ κινούνταν συνεχώς μπροστά από την εστία του Ρέινα με στόχο να ανοίξουν ρήγματα. Αρκετές φορές τα κατάφεραν, ελάχιστες απείλησαν ουσιαστικά. Σε αντίθεση με τους επιθετικούς των «κόκκινων διαβόλων», αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ ήταν ο Πολ Σκόουλς! Ο βετεράνος άσος στο 31ο λεπτό από σέντρα του Γκιγκς είδε τον Ρέινα να του «λέει» όχι, σε εξ επαφής κεφαλιά!

Β’ ημίχρονο:

Το… αμφίρροπο ντέρμπι πήγε περίπατο! Και αυτό έγινε μέσα σε διάστημα τριών λεπτών! Τόσα χρειάστηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ για να σκοράρει δύο φορές και να «καθαρίσει» μόνος του το ματς! Αρχικά στο 47ο λεπτό από κόρνερ του Γκιγκς και δυνατό βολέ ο διεθνής φορ της Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ, για να το… κλείσει μόνος του στο 50’ από τραγικό λάθος του Σπίρινγκ και ασίστ του Βαλένσια!

Το σύνολο του Κένι Νταλγκλίς δεν είχε δύναμη να αντιδράσει. Ο «King Kenny» πέρασε στο παιχνίδι και τους Μπέλαμι και Κάρολ για να δώσουν επιθετική πνοή στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά ακόμη κι αυτοί έδειξαν να έχουν αποδεχτεί την ήττα. Η μετριότητα στην οποία κινήθηκε η Λίβερπουλ δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε το στόχο του, σκοράροντας στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά το τελικό 2-1 που διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό με κοντινό σουτ από λάθος κοντρόλ του Φέρντιναντ, δεν αρκούσε στους «κόκκινους» που έφυγαν ηττημένοι!

Manchester U. 2 - 1 Liverpool All Goals από Anatolly7


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Εβρά, Φέρντιναντ, Έβανς, Ράφαελ, Γκιγκς, Κάρικ, Σκόουλς, Βαλένσια, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ

Λίβερπουλ: Ρέινα, Τζόνσον, Χοσέ Ενρίκε, Άγκερ, Σκρτελ, Τζέραρντ, Χέντερσον, Κάουτ (75’ Άνταμ), Ντάουνινγκ (61’ Μπέλαμι), Σπίρινγκ (61’ Κάρολ), Σουάρες

www.sport-fm.gr/

«Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ολυμπιακός»

«Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ολυμπιακός» 11/2/2012

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό, εν όψει της μάχης της Τρίτης στη Μόσχα, ο Βλάντιμιρ Ντιαντιούν. Ο νεαρός επιθετικός της ρωσικής ομάδας δήλωσε ότι η Ρούμπιν υπολογίζει ιδιαίτερα τον Θρύλο και οφείλει να εμφανιστεί έτοιμη, παρά την αποχή από την ενεργό δράση, στα ενενήντα λεπτά της αναμέτρησης.

«Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και στην παρούσα φάση είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Εμείς δεν πρέπει να την πατήσουμε όπως πέρσι με την Τβέντε ξανά στο Λουζνίκι. Η αποχή από τους αγώνες μας επηρέασε και αντέξαμε μόνο στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα. Πρέπει λοιπόν να μην κάνουμε τα ίδια λάθη και να αντέξουμε και στα 90 λεπτά του αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω ότι θα ανταπεξέρθουμε στις δυσκολίες», είπε ο Ντιαντιούν και πρόσθεσε σχετικά με το ότι η παραίτηση του Κουρμπάν Μπερντίεφ από τον πάγκο της ομάδας του δεν έγινε δεκτή:«Τέλος καλό όλα καλά. Δόξα τον Θεό όλα λύθηκαν γρήγορα, Γιατί αν έφευγε ο Μπερντίγιεφ, θα ήταν μεγάλο πρόβλημα. Μετά απο αυτό μπορέσαμε ήρεμα να προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό».
 
www.thrylos.gr/

«Περίπατος» για τα κορίτσια

«Περίπατος» για τα κορίτσια 

11/2/2012

Με πρώτη σκόρερ την Αλκηστη Αβραμίδου η οποία πέτυχε 6 γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε με 16-7 τη Ν.Ε. Πατρών για την 11η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 πόλο γυναικών.

Αυτό ήταν το προτελευταίο παιχνίδι των πρωταθλητριών Ελλάδας πριν από τον 1ο ημιτελικό (29/2) του Λεν Τρόφι με τη ρωσική Ούγκρα Χάντι, καθώς ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος έως τις 25/2 λόγω συμμετοχής της Εθνικής ομάδας στο «Κύπελλο Διακοπών» που θα διεξαχθεί στις Η.Π.Α.

Από αύριο οι  προπονήσεις θα γίνονται χωρίς τις 5 διεθνείς (Αντωνάκου, Διαμαντοπούλου, Ψούνη, Κώτσια και Μανωλιουδάκη). Τα υπόλοιπα τέρματα της σημερινής αναμέτρησης με τη Ν.Ε.Πατρών σημείωσαν οι Μαργαρίτα Πλευρίτου (4), Χίλ (2), Ψούνη (2), Αντωνάκου (1) και Κώτσια (1). Τα γκολ της αχαϊκής ομάδας πέτυχαν οι Σοφία Μανέτα (4), Ολγα Μανέτα (1), Δημητροκάλη και Σολανάκη.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-2, 3-2, 4-2.
 
www.thrylos.gr/
 

Τα εισιτήρια με Πανιώνιο, Ρουμπίν

Τα εισιτήρια με Πανιώνιο, Ρουμπίν 

11/2/2012

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδος για τον τρόπο με τον οποίο συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες με τον Πανιώνιο(19/2) και τη Ρουμπίν Καζάν(23.02).

Aκολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται από την ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2 και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ η διάθεση εισιτηρίων, για τους αγώνες απέναντι:

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ” την Κυριακή 19/02/2012 και ώρα 17:15.

Για τον αγώνα με την Ρουμπίν Καζάν, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 23/02/2012 και ώρα 22:05.

Τα εισιτήρια των αγώνων θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" που βρίσκονται έξω από την Θύρα 25, με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων με Πανιώνιο είναι: 10€, 15€, 25€, 30€, 35€, 45€, 100€ (VIP)

Οι τιμές των εναπομεινάντων εισιτηρίων με Ρουμπίν Καζάν είναι: 50€,60€,75€, 85€, 95€, 200€ (VIP)

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από την περιφέρεια και το εξωτερικό που επιθυμούν εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Περιφέρειας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ. 210 4800909, καθημερινά με ώρες επικοινωνίας 10:00 – 17:00.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, την ημέρα του αγώνα και μετά το άνοιγμα των θυρών του Γηπέδου, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού
».

www.thrylos.gr/

Κοντά οι πρόεδροι, απών ο Άντιτς

Κοντά οι πρόεδροι, απών ο Άντιτς

11/2/2012

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του του ενόψει του αυριανού ντέρμπι, με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται υπό το βλέμμα των αδελφών Αγγελόπουλων. Οι πρόεδροι του Θρύλου Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν δίπλα στους παίκτες του Ντούσαν Ιβκοβιτς, το ίδιο και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίζεται η αγωνία για την συμμετοχή του Πέρο Αντιτς, καθώς ο παίκτης δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας και γίνεται αγώνας για να προλάβει. Ο Σκοπιανός φόργουορντ πήγε στην προπόνηση, όμως έκατσε για μικρό χρονικό διάστημα με τους συμπαίκτες του πριν αποχωρήσει με προορισμό το νοσοκομείο.

Ο διεθνής άσος υποφέρει από γαστρεντερίτιδα, συνεχίζει την θεραπευτική του αγωγή και δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Ντούντα. Από την άλλη πλευρά, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συμμετείχε κανονικά και στην σημερινή προπόνηση και υπάρχουν σκέψεις να βρίσκεται στην δωδεκάδα.
 
www.thrylos.gr/

«Βούλιαξαν» το Π. Φάληρο

«Βούλιαξαν» το Π. Φάληρο 

11/2/2012

Μετά το θρίαμβο επί της Μπούντβα άντε τώρα να τους σταματήσει κανείς…Οι παικταράδες του Θοδωρή Βλάχου δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στο Παλαιό Φάληρο το οποίο και διέσυραν με το εντυπωσιακό 19-6.

Μπορεί οι Μάζης και Σχίζας να ήταν εκτός αποστολής όμως ο Θρύλος δεν υπήρχε περίπτωση να κινδυνέψει και το απέδειξε και στην πισίνα. Οι δύο ομάδες έχουν χαοτική δοιαφορά δυναμικότητες και ο Βλάχος είχε την ευκαιρία να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους Γαλανόπουλο, Δερβίση, Καλογεράκο και Πρέκα.

Στα του ματς μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Μουρίκης  ο οποίος έκανε ατομικό ρεκόρ με τον Ολυμπιακό αφού πέτυχε τα 7 από τα 19 γκολ του Θρύλου. Με αυτή του τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τις 13 και παραμένει πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 0-6, 2-2, 4-5

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Παπαδόπουλος 3, Κουκαμάκης 2, Δικαίος 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μουρίκης 7, Φουντούλης 3, Δελακάς 2, Χατζηκυριακάκης 2, Δερβίσης 2, Κόλιανιν 1, Μπλάνης 1, Κατρουζανάκης 1

*Τα δύο πρώτα οκτάλεπτα υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού ο Νίκος Δεληγιάννης και στη συνέχεια αγωνίστηκε ο Στέφανος Γαλανόπουλος.

www.thrylos.gr/

Αποθέωση για Καζίμ (photos+video)

Αποθέωση για Καζίμ (photos+video)

Την αποθέωση γνώρισε ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς, ο οποίος υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους φίλους του Ολυμπιακού, στο Red Store.
Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έχει ήδη αποκτήσει ουκ ολίγους θαυμαστές και αυτό φάνηκε και σήμερα. 
ο 26χρονος συνοδευόμενος από την σύζυγο του, έδωσε το "παρών" στο Red Store, όπου τον περίμεναν πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού.


Ο κόσμος των Πειραιωτών, αφού του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη επί της ΑΕΚ, τους ζήτησε και θετικό αποτέλεσμα στην Ρωσία.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος υπέγραψε και αρκετά αυτόγραφα.

Να σημειώσουμε ότι, ο Τούρκος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

 


ALEX WEB RADIO/TV

Την Κυριακή των Μιραλάς και Μανιάτη

Την Κυριακή των Μιραλάς και Μανιάτη

Καλύτερα αισθάνονται οι Γιάννης Μανιάτης και Κέβιν Μιραλάς, ωστόσο η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή, πριν την αναχώρηση της ομάδας για Ρωσία.
Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα σχετικά με τον αν θα καταφέρουν οι Κέβιν Μιραλάς και Γιάννης Μανιάτης να δώσουν το "παρών" στον κρίσιμο πρώτο αγώνα με την Ρουμπίν Καζάν για το Europa League.
Και οι δύο παίκτες έχουν ως ενθύμιο από το ματς με την ΑΕΚ κάποιους τραυματισμούς, οι οποίοι στάθηκαν και η αφορμή για να βγουν αλλαγή από το παιχνίδι της Παρασκευής.

Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά, ενώ ο δεύτερος στους οπίσθιους μηριαίους επίσης δεξιά.

Τόσο ο Μανιάτης, όσο και ο Μιραλάς αισθάνθηκαν καλύτερα και ακολούθησαν αποθεραπεία. Είναι δεδομένο πως οι δύο ποδοσφαιριστές θέλουν σαν τρελοί να παίξουν στην Ρωσία και έτσι θα σφίξουν τα δόντια προκειμένου να τα καταφέρουν.

Από την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλέρδε ποντάρει πολλά στην παρουσία των δύο παικτών και αναμένεται να τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 11:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τρίτης (14/2) με την Ρούμπιν Καζάν, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Μόσχα στο πλαίσιο της φάσης των 32 του Europa League.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ή στο μεγαλύτερο μέρος του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Οι Μανιάτης και Μιραλάς που είχαν ενοχλήσεις, ο πρώτος στους οπίσθιους μηριαίους δεξιά και ο δεύτερος στον προσαγωγό δεξιά, αισθάνονται πολύ καλύτερα και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί και αύριο.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν αύριο στις 10:00 και μετά την προπόνηση τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ για τη Μόσχα".

www.redplanet.gr/

Ανησυχία για τον Ζαραδούκα

Ανησυχία για τον Ζαραδούκα

Σοβαρά τραυματίας και ξεσπώντας σε λυγμούς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μεταφέρθηκε κατευθείαν στο "Metropolitan". Για βαριά κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου κάνουν λόγω οι πρώτες εκτιμήσεις, φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά.
Στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε ο Γιάννης Ζαραδούκας το Σάββατο (11/2) στην αναμέτρηση κόντρα στον γηπεδούχο Πανιώνιο για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Ο Έλληνας διεθνής μπακ αγωνίζεται στον "Άγιαξ της Ηπείρου" ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και στάθηκε πολύ άτυχος στο παιχνίδι, καθώς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης σοβαρά τραυματίας στο αριστερό γόνατο και ξεσπώντας σε λυγμούς. Ο Ζαραδούκας μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον γιατρό Χρήστο Θέο και διακομίστηκε αμέσως στο "Metropolitan" προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρόκειται για βαριά κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου, ενώ υπάρχουν φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά. Η κατάσταση της υγείας του θα εκτιμηθεί καλύτερα την Κυριακή (12/2).

www.redplanet.gr/

Pre Game της 21ης αγωνιστικής


Pre Game της 21ης αγωνιστικής

11/2/2012

Το φετινό πρωτάθλημα μπορεί να είναι αμφίρροπο στις περισσότερες αναμετρήσεις, όμως υπάρχουν κάποια σημεία στα οποία μπορεί να σταθεί κανείς για να κάνει τις προβλέψεις του.

 Συγκεντρώσαμε σημεία που αξίζει να σταθούμε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 21:00 (NS1)

ΣΑΒΒΑΤΟ

17:15 Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα (NS2)
19:30 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (NS2)

ΚΥΡΙΑΚΗ

15:00 Ατρόμητος - Κέρκυρα (NS2)
15:00 Δόξα Δράμας - Πανιώνιος (NS3)
17:15 Άρης - Εργοτέλης (NS2)
17:15 Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης (NS3)
19:30 Παναθηναϊκός - Ξάνθη (NS1)

Το ποινολόγιο της 21ης αγωνιστικής


Άρης: Καζναφέρης
Ατρόμητος: Δημούτσος, Μήτρογλου
Δόξα Δράμας: Βέρτζος
Εργοτέλης: Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης
Λεβαδειακός: Ναπολεόνι
Παναιτωλικός: Ετζενγκουέλε, Ρότσα
ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Λαζάρ
ΠΑΣ Γιάννινα: Πάντος, Λίλα
Ξάνθη: Βάλλας, Ντάνι

Στατιστικά Superleague


Τρόπος που μπήκαν γκολ

Με κεφαλιά 63 (19.50%)
Με πέναλτι 26 (8.05%)
Με σούτ 212 (65.63%)
Με φάουλ 11 (3.41%)
Με αυτογκόλ 10 (3.10%)
Με κόρνερ 1 (0.31%)

Ποσοστά

Νίκες γηπεδούχων: 77 (50%)
Ισοπαλίες: 38 (24,68%)
Νίκες φιλοξενούμενων: 39 (25,32%)

Γκολ
Under: 98 (63,64%)
Over: 56 (36,36%)

Με το μάτι του Sport24.gr


1) Στα τελευταία 7 ματς "Ολυμπιακός - ΑΕΚ" στο πρωτάθλημα δεν έχουμε "Χ"
2) Ο Ολυμπιακός δύσκολα χάνει από την Ένωση τα τελευταία χρόνια
3) Πέντε γκολ στα τελευταία επτά ματς έχει πετύχει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα
4) Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει πέντε στα τελευταία δυο παιχνίδια!
5) Ο Κέβιν Μιραλάς κυνηγάει το γκολ για να πιάσει τον Λέτο στην κορυφή
6) Εννέα από τα δέκα τελευταία ματς Πανιώνιος - ΠΑΣ έχουν έρθει όβερ
7) Ατρόμητος - Κέρκυρα έχουν παίξει δυο φορές. Και τις δυο το σκορ ήρθε 4-2!
8) Εννέα αγώνες σερί δίχως ισοπαλία μετρά ο Λεβαδειακός
9) Δόξα και Παναιτωλικός δεν έπαιξαν ποτέ αντίπαλοι στην πρώτη κατηγορία
10) Η Δόξα έχει δυο νίκες και δυο ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς της
11) Δυο σερί ήττες μετρά η Ξάνθη στο πρωτάθλημα
12) Ο ΠΑΟΚ δύσκολα κερδίζει τον ΟΦΗ στην Κρήτη
13) Στην προηγούμενη επίσκεψη πάντως από την έδρα του ΟΦΗ νίκησε
14) Το αήττητο του Αστέρα εντός έσπασε ο Λεβαδειακός
15) Ο Άρης κερδίζει σχεδόν πάντα τον Εργοτέλη αλλά πολύ δύσκολα
16) Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη η Κέρκυρα (3 ήττες, 2 ισοπαλίες)
17) Τρεις νίκες έχει ο Λεβαδειακός με τον Αστέρα. Και οι τρεις ήρθαν 1-0!
18) Η Δόξα και ο Παναθηναϊκός είναι οι ομάδες με τις λιγότερες ισοπαλίε (3)
19) Τέσσερις νίκες έχει ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα όλες με 1-0
20) Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε μετά από δέκα σερί αγώνες αήττητος
21) Η προηγούμενη ήττα του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη ήταν το 1997
22) Η Ξάνθη πάντως την περσινή σεζόν πήρε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ
23) Τρία γκολ έχει ο Μπεσέρα σε τρία ματς. Τα δυο ήταν νίκη για τον ΠΑΣ
24) Ο Λέτο παραμένει πρώτος στις τελικές προσπάθειες παρότι δεν παίζει τελευταία

Η προϊστορία των αναμετρήσεων


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 21:00 (NS1)

Ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα έναντι της ΑΕΚ. Εντός μετρά 28 νίκες, 11 ισοπαλίες και 14 ήττες. Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις ο Ολυμπιακός έχει 6 νίκες, 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Στα τελευταία 7 ματς δεν έχουμε ισοπαλία. Το σκορ 2-1/1-2/2-0 παρουσιάζεται συχνά.

ΣΑΒΒΑΤΟ

17:15 Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα (NS2)

Ο Πανιώνιος είναι κυρίαρχος, καθώς μετρά 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και καμία ήττα. Μάλιστα στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις έχει ισάριθμες νίκες σε επίπεδο πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Επίσης στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις οι 9 έχουν έρθει όβερ!

19:30 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (NS2)

Η ομάδα της Κρήτης δύσκολα χάνει από τον ΠΑΟΚ. Μετρά 21 νίκες, 10 ισοπαλίες και μόλις 5 ήττες. Πάντως ο ΠΑΟΚ στην προηγούμενη επίσκεψη του στην Κρήτη νίκησε με 2-0. Στις 10 προηγούμενες αναμετρήσεις ο ΟΦΗ κέρδισε 5 ματς, 3 νίκες έκανε ο ΠΑΟΚ και 2 ήρθαν "χ".

ΚΥΡΙΑΚΗ

15:00 Ατρόμητος - Κέρκυρα (NS2)

Μόλις δυο παιχνίδια έχουν δώσει οι δυο ομάδες και στα δυο ο Ατρόμητος κέρδισε. Το πιο παράξενο είναι πως και τα δυο ματς ήρθαν 4-2!

15:00 Δόξα Δράμας - Πανιώνιος (NS3)

Οι δυο ομάδες δεν έχουν βρεθεί στην πρώτη κατηγορία ποτέ με γηπεδούχο την Δόξα. Γενικά σε Β και Γ κατηγορία η Δόξα έχει 3 νίκες, 1 ματς ήρθε ισόπαλο και 2 τα πήρε ο Παναιτωλικός.

17:15 Άρης - Εργοτέλης (NS2)

Ο Άρης είναι αήττητος εντός με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Μετρά 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Παρότι δεν έχει ηττηθεί η αλήθεια είναι πως παίρνει τα ματς συνήθως με σκορ 2-1.

17:15 Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης (NS3)

Και ο Λεβαδειακός είναι αήττητος με αντίπαλο τον Αστέρα. Μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Και οι τρεις νίκες είναι με σκορ 1-0.

19:30 Παναθηναϊκός - Ξάνθη (NS1)

Ο Παναθηναίκός σπάνια χάνει βαθμούς από την Ξάνθη. Μετρά 19 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Η προηγούμενη ήττα ήταν το 1997, ενώ ισοπαλία ήρθε την περσινή σεζόν (1-1).

ALEX WEB RADIO/TV

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ

 H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ
11/2/2012



Αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο αγγλικό ντέρμπι, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Λίβερπουλ στο "Ολντ Τράφορντ". Αναλυτικά το πρόγραμμα...

Στον πρώτο γύρο στο "Άνφιλντ" είχε γίνει το περιστατικό μεταξύ Λουΐς Σουάρες και Πατρίς Εβρά, που έφερε την τιμωρία του πρώτου.

Ο Ουρουγουανός έχει επιστρέψει στην δράση έχοντας εκτίσει την ποινή του και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο στην συνύπαρξή τους στο γήπεδο.

Στην Ιταλία ξεχωρίζει το Ουντινέζε - Μίλαν, ενώ πολύ σημαντική είναι η αγωνιστική στο Βέλγιο με τα ντέρμπι, Σταντάρ Λιέγης - Άντερλεχτ και Γάνδη - Μπριζ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Premier League - 25η αγωνιστική


Σάββατο
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ (14:45)
Μπλάκμπερν - ΚΠΡ (17:00)
Μπόλτον - Γουΐγκαν
Έβερτον - Τσέλσι
Φούλαμ - Στόουκ
Σάντερλαντ - Άρσεναλ
Σουόνσι - Νόριτς
Τότεναμ - Νιούκαστλ (19:30)
Κυριακή
Γουλβς - Γουέστ Μπρομ (15:30)
Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι (18:00)


Serie A - 23η αγωνιστική


Πέμπτη
Λάτσιο - Τσεζένα 3-2
Σάββατο
Ουντινέζε - Μίλαν (19:00)
Κάλιαρι - Παλέρμο (21:45)
Κυριακή
Πάρμα - Φιορεντίνα (16:00)
Κατάνια - Τζένοα
Αταλάντα - Λέτσε
Ίντερ - Νοβάρα
Μπολόνια - Γιουβέντους (21:45)
Δευτέρα
Νάπολι - Κιέβο (21:45)
Σιένα - Ρόμα


Primera Division - 23η αγωνιστική


Σάββατο
Σανταντέρ - Ατλέτικο (19:00)
Οσασούνα - Μπαρτσελόνα (21:00)
Μπέτις - Μπιλμπάο (23:00)
Κυριακή
Εσπανιόλ - Σαραγόσα (13:00)
Μάλαγα - Μαγιόρκα (17:00)
Ράγιο Βαγεκάνο - Χετάφε
Βαλένθια - Χιχόν (19:00)
Βιγιαρεάλ - Γρανάδα (20:45)
Ρεάλ - Λεβάντε (22:30)
Δευτέρα
Σοθιεδάδ - Σεβίλλη (22:00)


Bundesliga - 21η αγωνιστική


Παρασκευή
Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ (21:30)
Σάββατο
Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν (16:30)
Μάιντς - Ανόβερο
Μπάγερν - Κάιζερσλαουτερν
Βέρντερ - Χόφενχαϊμ
Στουτγκάρδη - Χέρτα
Γκλάντμπαχ - Σάλκε (19:30)
Κυριακή
Άουγκσμπουργκ - Νυρεμβέργη (16:30)
Κολωνία - Αμβούργο (18:30)


Ligue 1 - 23η αγωνιστική


Σάββατο
Οσέρ - Λοριάν (16:00)
Εβιάν - Μαρσέιγ
Λιόν - Καέν
Μονπελιέ - Αζαξιό
Βαλανσιέν - Νανσί
Μπρεστ - Ντιζόν (20:00)
Ρεν - Σοσό (22:00)
Κυριακή
Λιλ - Μπορντό (16:00)
Νις - Παρί Σεν-Ζερμέν (18:00)
Τουλούζ - Σεντ-Ετιέν (22:00)


Primeira Liga - 18η αγωνιστική


Παρασκευή
Μπράγκα - Σετούμπαλ (22:15)
Σάββατο
Μαρίτιμο - Σπόρτινγκ (20:30)
Μπενφίκα - Νασιονάλ (22:30)
Κυριακή
Πάσος Φερέιρα - Φεϊρένσε (18:00)
Ολιανένσε - Ρίο Άβε
Μπέιρα-Μαρ - Γκιμαράες (20:00)
Πόρτο - Λεϊρία (22:15)
Δευτέρα
Ακαντέμικα - Ζιλ Βισέντε (22:15)


Eredivisie - 21η αγωνιστική


Παρασκευή
Τβέντε - Χεράκλες (21:00)
Σάββατο
Άλκμααρ - Εξέλσιορ (19:45)
Ρόντα - Νάιμεχεν (20:45)
Φένλο - Χρόνινχεν
Μπρέντα - Άγιαξ (21:45)
Κυριακή
Ουτρέχτη - Ντεν Χάαχ (13:30)
Αϊντχόφεν - Ντε Χράαφσχαπ (15:30)
Βάαλβαϊκ - Χέρενφεν
Φέγενοορντ - Φιτέσε (17:30)


SüperLig - 26η αγωνιστική


Πέμπτη
Σίβασπορ - Μπεσικτάς 1-1
Παρασκευή
Τράμπζονσπορ - Γκαζιάντεπσπορ (20:00)
Σάββατο
Γκεντσλερμπιρλιγί - Μερσίν (16:00)
Γαλατάσαράι - Κάισερισπορ (19:00)
Κυριακή
Όρντουσπορ  - Αντάλιασπορ (13:00)
Ιστανμπούλ - Ανκαραγκιουτσιού
Σάμσουνσπορ - Εσκίσεχιρσπορ (16:00)
Μανίσασπορ - Μπούρσασπορ
Καράμπιουκσπορ - Φενέρμπαχτσε (18:00)


Jupiler League - 25η αγωνιστική


Σάββατο
Γκενκ - Λόκερεν (19:00)
Μπίρσχοτ - Σιντ-Τρούιντεν (21:00)
Κόρτραϊκ - Μονς
Λιρς - Ζούλτε-Βάρεχεμ
Βέστερλο - Λούβεν
Σερκλ Μπριζ - Μέχελεν
Κυριακή
Σταντάρ Λιέγης - Άντερλεχτ (15:30)
Γάνδη - Μπριζ (19:00)


Scottish Premier League - 26η αγωνιστική


Σάββατο
Ντανφέρμλινγκ - Ρέιντζερς (13:00)
Σέλτικ - Ινβερνές (17:00)
Χιμπέρνιαν - Αμπερντίν
Κιλμάρνοκ - Χαρτς
Σεντ Τζονστοουν - Νταντί Γιουνάιτεντ
Σεντ Μίρεν - Μάδεργουελ


Κύπρος - 20ή αγωνιστική


Παρασκευή
ΑΠΟΕΛ - Εθνικός (19:00)
Σάββατο
Απόλλων - Νέα Σαλαμίνα (17:00)
ΑΕΚ - Ομόνοια (18:00)
Ολυμπιακός - ΕΝΠ
Κυριακή
Ανόρθωση - ΑΕΛ (15:00)
Αναγέννηση - Αλκή (17:00)
Δευτέρα
Ερμής - Άρης (19:00)


 ΑLEX WEB RADIO/TV

NBA: Νίκη στην παράταση για τους Lakers (video)


NBA: Νίκη στην παράταση για τους Lakers (video)

11/2/2012

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, οι Lakers επικράτησαν με 88-87 των Celtics στο “TD Garden” της Βοστόνης. Οι Gasol και Bryant ήταν αυτοί που ξεχώρισαν, οδηγώντας τους «λιμνάνθρωπους» σε μία ακόμη νίκη.
lakers celtics paratasi videoΤο τελευταίο 12λεπτο του παιχνιδιού εξελίχθηκε σε θρίλερ, καθώς από την έναρξή του, τα πράγματα έδειχναν ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Allen με εύστοχο σου τριών πόντων έκανε το 82-80, εν συνεχεία ο Garnett έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι, για να έρθει τελικά ο Gasol και να στείλει τις δύο ομάδες στην παράταση.
Από εκεί και έπειτα, η αγωνία συνεχίστηκε. Οι Celtics είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, ωστόσο οι Lakers αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί.
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα:




ΑLEX WEB RADIO/TV

Ο ΑLEX WEB RADIO/TV υπενθυμιζει....

 Ο ΑLEX WEB RADIO/TV υπενθυμιζει....
11/2/2012


Ο ΑLEX WEB RADIO/TV υπενθυμιζει στους αρχοντες του αγωνα Παναθηναϊκός-Ξάνθη κυριους Αρετόπουλο (Τρικάλων), Γκάγκα (Λάρισας), Γουργιώτη (Φθιώτιδας) ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΣΕΤΕ ΠΕΝΑΛΤΥ αν δειτε και δεν παει καλα ο λαγουδακος μας...ετσι?



ALEX WEB RADIO/TV

ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ SITES

ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ SITES

 11/2/2012
Την κάκιστη εμφάνιση της ΑΕΚ υπογραμμίζουν τα “κιτρινόμαυρα” Media μετά την ήττα της Ένωσης στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό.
''ΑΕΚ πήγαινε... παρακάτω!'' (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα αεκτζήδικα sites:
Aek365.gr
Πάμε παρακάτω...
Η ΑΕΚ έχασε 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη πριν... ξεκινήσει το παιχνίδι και απλώς το μόνο που κατάφερε ήταν να ισορροπήσει στην επανάληψη
Aek-live.gr
Όχι, αυτή δεν είναι η ΑΕΚ!
Κάκιστη εμφάνιση της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη με τους γαύρους να παίρνουν τη νίκη χαλαρά 2-0! Ανύπαρκτη η δεξιά πλευρά της Ένωσης που άφηνε χώρους στους "ερυθρόλευκους" να κάνουν ό,τι θέλουν, ενώ η άμυνα κοιμήθηκε στο πρώτο γκολ. Μετρημένες στα δάχτυλα οι ευκαιρίες των "κιτρινόμαυρων". Μέλμπεργκ (5') και Μιραλάς (24') τα γκολ των γηπεδούχων.

Η υπόσχεση του Μιραλάς! (video)

Η υπόσχεση του Μιραλάς! (video)

11/2/2012

Ο Κέβιν Μιραλάς πριν από λίγο καιρό είχε δώσει μία υπόσχεση στο woop.gr για τη Θύρα 7, δείτε ποιά ήταν και πως την πραγματοποίησε
"Man of his words". Αυτός είναι ο Κέβιν Μιραλάς.
Ο Βέλγος επιθετικός των "ερυθρόλευκων" πριν από λίγο καιρό είχε παραχωρήσει μία... διαφορετική συνέντευξη στο woop.gr έχοντας δώσει μία υπόσχεση για τους φίλους της ομάδας.
Μιλώντας για τον Ολυμπιακό και την παρουσία στην Ελλάδα, ρωτήθηκε από τον Ευρυπίδη Χατζηστεφανή στην συζήτηση που είχαν, γιατί δεν πανηγυρίζει μπροστά από την Θύρα 7.
Η απάντησή του ήταν αφοπλιστική.
«Δεν θέλω οι φίλοι του Ολυμπιακού να νομίζουν ότι το κάνω για φιγούρα... Το έχω κάνει μία φορά γιατί το ένιωθα και θέλω να τους υποσχεθώ ότι την επόμενη φορά θα το κάνω»
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Απέναντι στην ΑΕΚ ο Μιραλάς με το που έκανε το 2-0 έτρεξε μπροστά από τους οπαδούς των "ερυθρόλευκων", ο Τζιμπούρ τον σήκωσε ψηλά και αυτός με τον δικό του τρόπο αφιέρωσε το γκολ στην Θύρα 7!
Όπως είχε υποσχεθεί, έτσι και έκανε, πανηγύρισε γιατί το ένιωθε.
Σε ένα ντέρμπι, απέναντι στην ΑΕΚ και σε ένα γεμάτο γήπεδο που φώναζε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Δείτε τον πανηγυρισμό του:



www.woop.gr/

Τζεμπούρ από χρυσάφι

Τζεμπούρ από χρυσάφι

Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά έκανε όλα τα άλλα. Ο λόγος για τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος απέδειξε για ακόμη μία φορά πως αποτελεί τεράστια μονάδα για τον Ολυμπιακό.
Ο Αλγερινός κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν απλά εξαιρετικός. Μπορεί να μην βρήκε τον... δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του Πειραιά στη νίκη επί της "Ένωσης".
Ο "τρομοκράτης" είναι μακράν ο καλύτερος "φουνταριστός" του ελληνικού πρωταθλήματος και αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση.

Στο ματς κόντρα στην πρώην του ομάδα, κυρίως χάρις σ' αυτόν είδαμε πόσο όμορφο είναι το απλό ποδόσφαιρο, όταν παίζεται σωστά.

Έδωσε την ασίστ στον Μιραλάς, ενώ νωρίτερα είχε βγάλει φάτσα με τον τερματοφύλακα πάλι τον Βέλγο, όταν έσκαψε εντυπωσιακά την μπάλα και τρύπησε την αντίπαλη άμυνα.

Βέβαια, ο Μιραλάς σ' αυτή την φάση ήταν άτυχος, διότι του σουτ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αραμπατζή.

Γενικότερα, ο Τζεμπούρ "έσπασε" πολλές φορές την μπάλα στους συμπαίκτες του, ανοίγοντας τον... δρόμο για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Επίσης, όποτε αποφάσιζε να την κρατήσει τότε οι αντίπαλοι, ούτε με φάουλ δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν.

Ο Τζεμπούρ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό φάνηκε στην φάση από τα αριστερά, όταν τρεις παίκτες της ΑΕΚ έκαναν τον... σταυρό τους, όταν ο Αλγερινός αφού τους είχε περάσει και είχε μπει στην μεγάλη περιοχή, είδε την μπάλα να του φεύγει στο κοντρόλ.

Σε μεγάλα κέφια είναι, λοιπόν, ο "τρομοκράτης" και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα λειτουργήσει στο Λουζνίκι με το πολικό ψύχος να περιμένει τόσο τον ίδιο όσο και τους συμπαίκτες του. 

www.redplanet.gr/

Ο Μάζιτς σφυρίζει στο Λουζνίκι


Ο Μάζιτς σφυρίζει στο Λουζνίκι

Ο Σέρβος Μίλοραντ Μάζιτς θα σφυρίξει τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ρουμπίν Καζάν στην Ρωσία για το Europa League.
Βοηθοί του θα είναι οι Μίλοβαν Ρίστιτς και Ιγκόρ Ραντόιτσιτς.
Οι δυο πίσω από το τέρμα είναι οι Μπόσκο Γιοβάνετιτς και Βλάντο Γκλόντοβιτς, ενώ τέταρτος θα είναι ο Μιλένκο Βουκαντίνοβιτς.

Παρατηρητής ορίστηκε ο Νορβηγός, Ρούντε Πέντερσεν.

www.redplanet.gr/

Είδαν Αβραάμ και Τζεμπούρ

Είδαν Αβραάμ και Τζεμπούρ

Κατάσκοπος της Μαρσέιγ έδωσε το "παρών" στην χτεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, έτσι ώστε, να τσεκάρει τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ραφίκ Τζεμπούρ.
Οι Γάλλοι έχουν στο στόχαστρο τους, τους δύο ερυθρόλευκους, οι οποίοι κόντρα στην "Ενώση" είχαν θετική παρουσία.
Το συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ραφίκ Τζεμπουρ είχε αφετηρία τους αγώνες ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μαρσέιγ για το Champions League.

Να σημειώσουμε ότι, τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος αποτελούν βασικά στελέχη των Πειραιωτών και ως εκ τούτου δεν υπάρχει πρόθεση στην παρούσα φάση για παραχώρηση τους.



www.redplanet.gr/

Η ατμόσφαιρα πριν το «ντέρμπι» (video)


Η ατμόσφαιρα πριν το «ντέρμπι» (video)  

11/2/2012

ΟΣΦΠ-ΑΕΚ

Δείτε ένα video με την ατμόσφαιρα στο Ναό πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ



www.olympiacos24.gr/

Η βράβευση του Μιραλάς ως MVP (video)

Η βράβευση του Μιραλάς ως MVP (video)

11/2/2012 

MVP ΜΙΡΑΛΑΣ
Στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ (2-0) ο Κέβιν Μιραλάς ψηφίστηκε ως MVP του αγώνα, για το υπέροχο δεύτερο γκολ των Πειραιωτών, αλλά και την συνολική του απόδοση.
Δείτε το video με την απονομή τους βραβείου.




www.olympiacos24.gr/

Δηλωσεις Μωραλη-Θεοδωριδη

 Δηλωσεις Μωραλη-Θεοδωριδη

11/2/2012

«Δυνατά για τους τρεις στόχους»!

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε χθες ο Ολυμπιακός, που έδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Η ομάδα φορμαρίστηκε στο καλύτερο χρονικά σημείο και αυτό μόνο χαμόγελα προσδίδει.
ΜΩΡΑΛΗΣΑυτό ήταν και το νόημα που βγήκε και απο τις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή των πρωταθλητών Ελλάδας, Γιάννη Μώραλη.
«Έχουμε μπροστά μας εννιά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, τα οποία έχουν την ίδια σημασία με αυτό απέναντι στην ΑΕΚ. Έχουμε τώρα το παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ. Πάμε αρκετά καλά, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και προχωράμε…».
Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το αν μετά το γρήγορο 2-0 με την ΑΕΚ οι Πειραιώτες κατέβασαν ταχύτητα, ο Γιάννης Μώραλης επεσήμανε πως… «οι παίκτες σκέφτονται διαφορετικά, δε μπορώ να κάνω εγώ κριτική προπονητή. Προχωράμε δυνατά, μέσα στους στόχους μας ήμαστε και πιστεύω ότι θα πάμε καλά και στους τρεις».

Θεοδωρίδης: "Τα ντέρμπι δεν τα φοβάμαι"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού και τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (2-0), εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τη πεποίθηση του πως ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε πολύ καλά και θα μπορούσε να πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα κόντρα στην ΑΕΚ, τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ντέρμπι ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιαστούν το ίδιο έτοιμοι και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή σύγκρουση με τη Ρουμπίν Καζάν.


"Η ομάδα απέδωσε θαυμάσια. Χάσαμε άλλα τέσσερα, τουλάχιστον, γκολ ώστε να δώσουμε χαρακτήρα θριάμβου στην επιτυχία μας. Τα παιδιά έπαιξαν θαυμάσια και έφτασαν άνετα στην νίκη, αν και σκέφτονταν αρκετά το ματς της Μόσχας. Εγώ έχω πει ότι τα ντέρμπι δεν τα φοβάμαι. Είδατε και με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ πόσο σοβαροί ήμασταν. Εγώ τα μικρά παιχνίδια φοβάμαι. Θα μας δείτε και στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο παιχνίδι με τη Ρουμπίν Καζάν.

Θα πάμε για μια καλή εμφάνιση και να εκπροσωπήσουμε επάξια τα ελληνικά χρώματα. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, αφού μην ξεχνάμε ότι θα αντιμετωπίσουμε θερμοκρασίες -22", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

ALEX WEB RADIO/TV

Στο RED STORE σήμερα Σάββατο στις 13:30 ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς

Στο RED STORE σήμερα Σάββατο στις 13:30 ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς

11/2/2012

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς θα επισκεφθεί σήμερα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 13:30 το επίσημο κατάστημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (RED STORE) στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο RED STORE θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τον Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς.

ALEX WEB RADIO/TV

Δηλωσεις παικτων

Δηλωσεις παικτων

 11/2/2012

 Ιμπαγάσα: "Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ"

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ, ήταν καθοριστικό για την τελική επικράτηση των ερυθρολεύκων κόντρα στην ΑΕΚ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Άριελ Ιμπαγάσα. Τι είπε ο Αργεντινός για το παιχνίδι με τη Ρουμπίν.
Το γρήγορο τέρμα (5' Μέλμπεργκ, το 1-0 και 23' Μιραλάς το 2-0) που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήταν για τον Άριελ Ιμπαγάσα καθοριστικό για την τελική έκβαση του αγώνα και τη νίκη των Πειραιωτών.
Ο Αργεντινός μέσος τόνισε πως το παιχνίδι ήταν ευκολότερο από ότι περίμεναν οι παίκτες του Ολυμπιακού και υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στη Ρωσία για να παίξουν με τον ίδιο τρόπο κόντρα στη Ρουμπίν, προκειμένου να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στις 23/2 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

"Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν εξελίχθηκε έτσι καθώς μας βοήθησε το γρήγορο γκολ. Ήταν καθοριστικός αγώνας για την πορεία του πρωταθλήματος. Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στην Τούμπα μας έδωσε ώθηση και πάμε στο παιχνίδι με την Ρουμπίν με την ίδια συνταγή. Πρόκειται για ένα είναι εξίσου σημαντικό ματς", επισήμανε χαρακτηριστικά ο "Κάνιο".

Μέγκιερι: "Σπουδαία νίκη"

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κέρδισε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Μπαλάς Μέγκιερι. Ο Ούγγρος γκολκίπερ αναφέρθηκε και στο ματς του Europa League με τη Ρουμπίν Καζάν στη Μόσχα.
Ευδιάθετος ήταν ο Μπαλάς Μέγκιερι μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ, γεγονός που οφείλεται στην επικράτηση του Ολυμπιακού (2-0) κόντρα στον "Δικέφαλο".
Ο Ούγγρος τερματοφύλακας τόνισε πως πρόκειται για μια σπουδαία νίκη που, συν τοις άλλοις, μεταφέρει την πίεση στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στη Μόσχα για την αναμέτρηση με τη Ρουμπίν Καζάν.

"Κάναμε καλή δουλειά σήμερα και ένα καλό παιχνίδι. Πιέσαμε ψηλά και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να μεταφέρουμε την πίεση στον Παναθηναϊκό και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Κοιτάμε το πρωτάθλημα. Στη Ρωσία

Ο Καζίμ έδωσε το ΣΥΝΘΗΜΑ!


Υποκλίθηκε στη μαγεία του κόσμου του Ολυμπιακού ο Καζίμ Ρίτσαρντς, ενώ έδωσε και το μήνυμα του για τη Ρούμπιν!
ΚΑΖΙΜ Ο άσος του Ολυμπιακού έγραψε το twitter:
Νιώθω πολύ ευχάριστα για το παιχνίδι και τη ΜΕΓΑΛΗ νίκη! Το πρώτο μου παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας ήταν σπουδαίο!! Τώρα πάμε στη Ρωσία!
Φάνηκε άλλωστε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ότι απόλαυσε τον ΠΥΡΙΝΟ ΛΑΟ του ΘΡΥΛΟΥ, ο οποίος δίνει φτερά στα πόδια των παικτών!






ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΖΙΜ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

"Δεν φταίω εγώ μόνο για το γκολ!"(εγω...φταις)

Αυτή ήταν η εξήγηση του Στιβ Μπέλεκ όταν ρωτήθηκε για τι έγιναν τόσα λάθη από την πλευρά του στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό!
"Δεν φταίω εγώ μόνο για το γκολ!"
Ο Καμερουνέζος υποστήριξε ότι όλη ΑΕΚ δέχτηκε το γκολ και όχι μόνο αυτός ξεχωριστά. "Κάναμε πάρα πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο αλλά κατά τη γνώμη μου δεν παίξαμε άσχημα. Σε δύο λάθη που κάναμε δεχτήκαμε δύο γκολ| ήταν το αρχικό σχόλιο του Καμερουνέζου φορ, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση γιατί έγιναν τόσα λάθη από δεξιά: "Συμβαίνουν αυτά, δεν είμαι μόνο εγώ δεξιά. Όταν δεχόμαστε γκολ, το δέχεται όλη η ομάδα!"
Όσον αφορά την εμφάνιση της Ένωσης τόνισε: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν


"Αν έμπαινε του Λύμπε θα γυρνούσαμε το ματς!"(αμα η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν θα ητανε...πατινι)

Tη φάση του 63' χαρακτήρισε ως καθοριστική για την ΑΕΚ ο Αντώνης Ρίκκα, ο οποίος τόνισε ότι αν έμπαινε γκολ η Ένωση θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.
"Αν έμπαινε του Λύμπε θα γυρνούσαμε το ματς!"
Αρχικά ο αμυντικός μέσος της ΑΕΚ που αντικατέστησε τον Γρηγόρη Μάκο στο δεύτερο μέρος απάντησε σε ερώτηση αν οι "κιτρινόμαυροι" σκέφτηκαν το περσινό 6-0 με δεδομένο ότι πολλοί θεωρούσαν πως μπορεί να επαναληφθεί και φέτος.
"Αυτό δεν γίνεται συνέχεια. Δεν σκεφτόμασταν το περσινό παιχνίδι", δήλωσε ο Ρίκκα, ο οποίος καταλήγοντας αναφέρθηκε στο τι άλλαξε εξαιτίας των γρήγορων γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ.
"Το πρώτο γρήγορο γκολ μας δυσκόλεψε στην τακτική. Σε τέτοια παιχνίδια όταν δέχεσαι γρήγορα γκολ, ό,τι και να κάνεις μετά τίποτα δεν ήταν εύκολο".
Όσον αφορά ποια ήταν η καθοριστική στιγμή της ΑΕΚ υπογράμμισε: "Στη φάση του Λυμπερόπουλου που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού εκεί μπορούσαμε να το γυρίσουμε".


ALEX WEB RADIO/TV