ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Αγκαλιτσες και καμαρι Σαββίδης-Αλαφούζος (pic+video)

Αγκαλιτσες και καμαρι Σαββίδης-Αλαφούζος (pic+video)

26/04/2014
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ALEX WEB RADIO/TV
Το καλό κλίμα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό επιβεβαιώθηκε λίγο πριν τη σέντρα αλλα και μετα την ληξη του τελικού, όταν Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος βγήκαν αγκαλιά στο ΟΑΚΑ.Oι διαλογοι των δυο ανδρων.

 Μιλαμε για ερωτα...οχι αστεια...
Ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ τόνισε: «Εγώ πιστεύω πως όλα θα γίνουν πολύ καλά και αθλητικά. Ελπίζω με τον φίλο μου τον κύριο Αλαφούζο να ικανοποιηθούμε με το αποτέλεσμα».

Απ’ την άλλη, ο πρόεδρος του τριφυλλιού ανέφερε: «Είμαστε φίλοι με τον κύριο Σαββίδη. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Ο καλύτερος να κερδίσει το τρόπαιο».



Alafouzos Savidis 

slurp..slurp..glips-glips....!

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεκάδες συλλήψεις οπαδών πριν τον τελικό

Δεκάδες συλλήψεις οπαδών πριν τον τελικό

26/04/2014
 
 Σε 34 συλλήψεις φιλάθλων στην Αθήνα προχώρησε το Σάββατο η Αστυνομία πριν από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ.

Δεκάδες συλλήψεις οπαδών πριν τον τελικό
Σε 34 συλλήψεις φιλάθλων προχώρησε η Αστυνομία - Πέταξαν μολότοφ σε περιπολικό στην Κηφισίας

Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από ελέγχους σε άτομα έξω από το ΟΑΚΑ αλλά και σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας.

Οι συλλήψεις έγιναν για κατοχή κροτίδων, βεγγαλικών, κονταριών, ναρκωτικών και άλλων παράνομων αντικειμένων αλλά και για ρίψεις πετρών εναντίον αστυνομικών.

Πέταξαν μολότοφ σε περιπολικό στην Κηφισίας
Εν τω μεταξύ, λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, ομάδα νεαρών οπαδών πέταξε μια αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ σε ένα περιπολικό, το οποίο ήταν παρκαρισμένο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Αττικής οδού.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά χωρίς να χρειαστεί να επέμβει η Πυροσβεστική.

Λίγο νωρίτερα, επεισόδιο σημειώθηκε σε καφετέρια της πλατείας Κολωνακίου, όταν δύο άτομα, που επάνω τους έφεραν διακριτικά της ομάδας του ΠΑΟΚ, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα έξι ατόμων.

Συλλήψεις σε γραφεία συνδέσμου στην Ομόνοια
Ακόμη, δύο άτομα, 33 και 37 χρόνων, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια έρευνας της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα, στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του ΠΑΟΚ επί της οδού Πειραιώς, στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έρευνας στους εσωτερικούς χώρους των γραφείων, στο κλιμακοστάσιο και σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 15 βεγγαλικά, τρεις μεταλλικές ράβδοι, τέσσερα διάφανα πλαστικά μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό και δύο μαχαίρια.

Οι συλληφθέντες είναι οι υπεύθυνοι των γραφείων του Συνδέσμου και οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα

πηγή: protothema.gr


ALEX WEB RADIO/TV

Έκαψαν περιπολικό στο ΟΑΚΑ

Έκαψαν περιπολικό στο ΟΑΚΑ

26/04/2014
 
 Στις φλόγες τυλίχθηκε περιπολικό της Αστυνομίας, έπειτα από βόμβα μολότοφ που εκτόξευσαν οπαδοί (χωρίς διακριτικά) κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Έκαψαν περιπολικό στο ΟΑΚΑ!

Επεισόδιο απ’ αυτά που δυστυχώς δεν προκαλούν έκπληξη στο πλαίσιο τελικών Κυπέλλου σημειώθηκε έξω απ’ το ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα αγνώστων πλησίασε περιπολικό που ήταν σταθμευμένο επί της λεωφόρου Κηφισίας (στο ύψος της Αττικής οδού) και εκτόξευσε μια βόμβα μολότοφ.

Ευτυχώς η πράξη των ανεγκέφαλων (που δεν έφεραν διακριτικά κάποιας ομάδας) δεν είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό κανενός. Έκαψε ωστόσο το αυτοκίνητο, με τη φωτιά να σβήνεται τελικά απ' τους αστυνομικούς.


ALEX WEB RADIO/TV

Καραμπόλα πέντε λεωφορείων που μεταφέρουν οπαδούς του ΠΑΟΚ,μόνο υλικές ζημιές

Καραμπόλα πέντε λεωφορείων που μεταφέρουν οπαδούς του ΠΑΟΚ,μόνο υλικές ζημιές

26/04/2014
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά δεν υπάρχουν τραυματισμοί

Καραμπόλα πέντε λεωφορείων που μεταφέρουν οπαδούς του ΠΑΟΚ
Καραμπόλα πέντε λεωφορείων με οπαδούς του ΠΑΟΚ που ξεκίνησαν τη νύχτα από τη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε στις 6.30 το πρωί έξω από το Βελεστίνο στο Βόλο.

Ευτυχώς σημειώθηκαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μόνο υλικές ζημιές και τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν δεξιά του δρόμου μέχρι να διαπιστωθεί ποια και πόσα θα μπορέσουν, εάν αυτό είναι εφικτό, να συνεχίσουν προς την Αθήνα.

Πηγή: protothema.gr


ALEX WEB RADIO/TV 

Μετά το Μουντιάλ για Πουλίδο, Κάμπελ

Μετά το Μουντιάλ για Πουλίδο, Κάμπελ

 
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο Μεξικό που θέλουν τον Ολυμπιακό ως πρώτο προορισμό για την επόμενη ομάδα του Άλαν Πουλίδο. «Μετά το Μουντιάλ», δηλώνει ο Κάμπελ.

Μετά το Μουντιάλ για Πουλίδο, Κάμπελ

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο.

Ο διεθνής άσος της Τίγκρες ανακοινώθηκε πως θα είναι στην προεπιλογή του Μεξικού για το Μουντιάλ στη Βραζιλία και μαζί με αυτό τα τοπικά Μέσα αναφέρθηκαν στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του μεταξύ αυτών και οι Πειραιώτες.

Εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας ο 23χρονος παίκτης φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο συλλόγων από την Ισπανία (Βαλένθια, Σεβίλλη), την Ιταλία και την Αγγλία.

Πριν από κάποιο διάστημα είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ενώ υπήρχε φημολογία που ήθελε τον μάνατζερ του Πουλίδο να έχει έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει με τη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην πατρίδα του και τόνισε πως μετά το Μουντιάλ θα πρέπει να γυρίσει στην Άρσεναλ και τότε οι Λονδρέζοι θα αποφασίσουν για το μέλλον του.

Όπως και να ’χει η υπόθεση του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, αφού φέτος κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον εντός και εκτός από το Νησί.


ALEX WEB RADIO/TV

Εκανε και αφιερωμα στον Κακο η ΠΑΕ Παοκ...

Εκανε και αφιερωμα στον Κακο η ΠΑΕ Παοκ...

26/04/2014

 
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ...ΘΡΙΑΜΒΟΥ !!

Επομενο ηταν, μην μας κακοφαινεται...οποιος σφαζει κατεξακολουθησιν τον Ολυμπιακο ειναι αγαπητος , γουρλης και αμα λαχει του κανουμε και ενα αφιερωμα να τον εξυμνησουμε για την αντι Ολυμπιακοφροσυνη του.

Εμετικο και το δημοσιευμα αλλα και το αφιερωμα  απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ  για εναν διαιτητη σαν τον Κακο οπου μπαινει στο ψυγειο για οσα  για δυο εβδομαδες μετα το πρωτο αγωνα με τον Ολυμπιακο στην Τουμπα και μετα του κανουν μια ...αποψυξη και τον ξαναβαζουν σαν να μην τρεχει τιποτε..

Τι να πει κανεις? Που ακουστηκε?μια ΠΑΕ βγαινει και κανει αφιερωμα στον διαιτητη που σφυριζει στο παιχνιδι που θα...παιξει.Πολυ ωραια...Αν αυτο το εκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακος θα φωναζαν ολοι...η παραγκα ο Μαρινακης που τα χωνει στην διαιτησια, τα στημενα,θα εγραφαν οι φυλλαδες, θα στηνονταν εκτακτες εκπομπες κλπ κλπ.

Και βεβαια καμμια απολυτως αντιδραση απο την αντιπαλη ομαδα και διεκδικητη του Κυπελλου Ελλαδος τον βαζελα...ετσι και το ειχαμε πει εμεις αυτο? ε, ρε τι θα γινοταν λεμε...αλλα για τον μπαοκ δεν πειραζει μωρε...καρντασια ειναι..

Αλλα τι να κανουμε ετσι το εχει καταντησει το Ελληνικο ποδοσφαιρο το..κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου με Σαβιδη και Αλαφουζο, να το χαιρεστε λοιπον και το κυπελλακι σας...και οποιος και να κερδισει μετα να κανετε αγκαλιτσα και τον γυρο του...θριαμβου..οποιος και να το παρει το ιδιο ειναι..αδελφες ψυχες εισαστε.

Ιδου τι εγραψε το...www.soccerplus.gr/

Αφιέρωμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ρέφερι του τελικού Κυπέλλου

Ημερομηνία: 25 Απριλίου, 2014 18:08
Αφιέρωμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ρέφερι του τελικού Κυπέλλου

Μετά το SoccerPlus και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε αφιέρωμα στο προφίλ του Τάσου Κάκου. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, τονίζει -μεταξύ των άλλων- ότι ο Κερκυραίος ρέφερι "θεωρείται ο κορυφαίος εν ενεργεία διαιτητής", ενώ μέσω του κειμένου προκύπτει πως για τους Θεσσαλονικείς είναι γουρλής.
Το σχετικό κείμενο, αναφέρει: "Ο γεννημένος στην Κέρκυρα πριν από 44 χρόνια Τάσος Κάκος ορίστηκε από την ΚΕΔ / ΕΠΟ για να διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Θεωρείται ο κορυφαίος εν ενεργεία Ελληνας διαιτητής, μολονότι εφέτος δεν επιλέχθηκε σε αρκετά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.
Μέχρι και σήμερα διαμένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Τρίκλινο Κέρκυρας. Προτού εξελιχθεί σε διαιτητή – σταρ, εργάστηκε ως οικοδόμος, ως οδηγός ταξί, ασφαλιστής και πυροσβέστης που είναι η σημερινή του επαγγελματική ιδιότητα. Εχοντας ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τον αθλητισμό και στην προσπάθειά του να καταρτιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα προκειμένου να ασχοληθεί με την προπονητική (επάγγελμα που φιλοδοξεί να ασκήσει όταν κρεμάσει τη σφυρίχτρα) είχε παρακολουθήσει ένα σεμινάριο διαιτησίας!
Ένα τυχαίο γεγονός λίγο αργότερα, το 1997, όταν βρέθηκε στις εξέδρες μιας αναμέτρησης στην οποία ο βοηθός διαιτητής δεν είχε εμφανιστεί, του άλλαξε τη ζωή. Κλήθηκε να σηκώσει το σημαιάκι, τα κατάφερε και έκτοτε ασχολήθηκε με τη διαιτησία.
Πέρυσι ο Κερκυραίος διαιτητής διαιτήτευσε τον ΠΑΟΚ στον θρίαμβο (4-1) επί του Αρη και στο εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό (4-1 υπέρ του ΠΑΟΚ) καθώς και στα ματς των play off με Ατρόμητο στο Περιστέρι (2-1 υπέρ των γηπεδούχων) και Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (1-0).
Εφέτος ο Κάκος ήταν διαιτητής στο ΠΑΟΚ – Εργοτέλης 2-1, στο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1 και στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-1".
Ενώ στη συνέχεια υπάρχει ένας πίνακας με όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ που έχει "σφυρίξει" ο Κάκος.

ALEX WEB RADIO/TV

Αγγελοπουλοι:Καλη επιτυχια στην Μπαρτσελονα (video)

Αγγελοπουλοι:Καλη επιτυχια στην Μπαρτσελονα (video)

26/04/2014
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ξεσπάθωσαν κατά της Ρεάλ, ευχήθηκαν καλή τύχη στη Μπαρτσελόνα και υπογράμμισαν ότι ο φετινός αποκλεισμός ήταν απλά μια στάση και ότι το ταξίδι συνεχίζεται.

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού μίλησαν στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της επιστροφής της αποστολής στην Αθήνα, λέγοντας ότι δεν τρέφουν σεβασμό για τη Ρεάλ, ότι στο φάιναλ-φορ υποστηρίζουν τη Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκαν στην "εμετική" ελληνική πραγματικότητα και έκαναν έναν απολογισμό της φετινής ευρωπαϊκής πορείας, τονίζοντας ότι το ταξίδι των "ερυθρολεύκων" στην κορυφή συνεχίζεται.
Πρώτος πήρε το λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος λέγοντας "συγχαρητήρια στους παίκτες, φτάσαμε μια ανάσα από την διεκδίκηση του three-peat, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει με αυτές τις συνθήκες και με αυτό το πλαίσιο.
"Είμαστε περήφανοι" 
Το μέλλον ανήκει στον Ολυμπιακό, ανήκει σε αυτή την ομάδα. Είμαστε όλοι νέοι. Τα παιδιά έχουν πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε ξανά στην κορυφή της Ευρώπης, εκεί που μας αξίζει".
"Το μέλλον ανήκει σ' αυτή την ομάδα" 
"Σύντομα θα είμαστε ξανά στην κορυφή"
Και συνέχισε κάνοντας έναν μικρό απολογισμό: "Αποδείχτηκε ότι το πλεονέκτημα έδρας ήταν καθοριστικό. Νομίζω ότι χάθηκε στο εντός έδρας ματς με το Μιλάνο. Βασικός λόγος ήταν οι τραυματισμοί, χωρίς να θέλουμε αυτή τη στιγμή να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Παίξαμε χωρίς τον Λο, τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη, τον Στράτο... Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε στην κορυφή".
"Καθοριστικό το πλεονέκτημα έδρας" 
Για να προσθέσει: "Αυτά που ζήσαμε τόσο χρόνια, δεν θα ξεχαστούν ποτέ από κανέναν. Όλοι σας και όλοι μας θα τις έχουμε αυτές τις στιγμές για πάντα στο μυαλό μας και πιστεύω ότι σύντομα θα επαναληφθούν. Απλά έγινε μια στάση".
"Δεν θα ξεχαστούν αυτά που πετύχαμε" 
"Εύχομαι να πατώσει η Ρεάλ στο φάιναλ-φορ"
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε επίσης περήφανος για τον Ολυμπιακό δηλώνοντας ότι: "Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Παλέψαμε. Δεν παραδώσαμε κανένα στέμα. Χάσαμε από τη Ρεάλ, από την ομάδα που παίξαμε στον τελικό πέρσι και την κατατροπώσαμε. Φέτος χτυπηθήκαμε από τραυματισμούς, κάναμε ότι καλύτερο γίνεται και όπως είπε ο αδερφός μου το μέλλον ανήκει στον Ολυμπιακό".
 "Δεν παραδώσαμε το στέμμα"
Εν συνεχεία θέλησε να ευχηθεί "καλή επιτυχία στη Μπαρτσελόνα" και να ξεσπαθώσει εναντίον της Ρεάλ, λέγοντας ότι δεν τρέφει κανέναν μπασκετικό σεβασμό για αυτή την ομάδα, ενώ σε άλλη ερώτηση σχετικά με τους παίκτες από άλλες ομάδες που του έκαναν εντύπωση, ότι κανείς παίκτης της Ρεάλ δεν θα τον ενδιέφερε για τον Ολυμπιακό.
"Είμαστε με τη Μπαρτσελόνα"
"Είναι ένα συνονθύλευμα από καλούς παίκτες, αλλά με τον τρόπο που παίζουν δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό στον Ολυμπιακό, που πήρε δύο πρωταθλήματα Ευρώπης και τους ταπείνωσε πέρσι στον τελικό. Τον έχουν τσακίσει τον Σπανούλη στο ξύλο και όταν το παιχνίδι έχει κριθεί, να πηγαίνουν τα δύο γκαρντ και να τον σηκώνουν εικονικά είναι μια εικόνα αηδίας για μένα. Εύχομαι να πατώσουν στο φάιναλ-φορ" ήταν τα λόγια του.
"Συνονθύλευμα η Ρεάλ"
"Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια"
Όταν η συζήτηση πήγε στον κόσμο ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε ότι: "Η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική και στο Top-16 και σε όλα τα παιχνίδια", ενώ ο αδερφός του συμπλήρωσε ότι: "Ο κόσμος, για παράδειγμα στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρεάλ, άρχισε να καταλαβαίνει καλύτερα τους ρόλους των παικτών. Δεν χειροκροτήθηκαν, δηλαδή, οι παίκτες που σημείωναν τους πόντους, αλλά και κάποιοι που σε προηγούμενα παιχνίδια είχαν αποδοκιμαστεί".
"Σημαντική η παρουσία του κόσμου" 
Και κατέληξε με σιγουριά ότι: "Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του Πρωταθλητή Ευρώπης. Πιστεύω ότι θα περιμένει να χειροκροτήσει αυτή την ομάδα στους τελικούς, αλλά και πριν τους τελικούς. Είδαμε και στα παιχνίδια με τη Ρεάλ ότι ο κόσμος έδειξε μια αναγνώριση, όχι μόνο για τη φετινή χρονιά".
"Η αναγνώριση του κόσμου" 
"Συνεχίζουμε με το ίδιο μοντέλο"
Η ήττα και ο αποκλεισμός από μια ομάδα με διπλάσιο μπάτζετ δεν πτοεί τους αδερφούς Αγγελόπουλους, που τόνισαν ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με το ίδιο μοντέλο και τα επόμενα χρόνια, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να σχολιάζει σχετικά ότι "θα συνεχίσουμε με το ίδιο μοντέλο. Δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στο σημερινό αποτέλεσμα. Και με τις πιθανότητες να το δούμε, τα μπάτζετ των 40 εκατομμυρίων, κάποια στιγμή θα κέρδιζαν ένα παιχνίδι παραπάνω. Ο νόμος της ζωής είναι αυτός".
"Συνεχίζουμε με το ίδιο μοντέλο" 
Ξεκαθάρισαν ότι δεν ήθελαν αν πουν πολλά πράγματα για την ελληνική πραγματικότητα και το ελληνικό πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας εμετική την κατάσταση που επικρατεί, κάνοντας λόγο για τη διαιτησία. Αρκέστηκαν να αναφερθούν για το κομμάτι της Εθνικής λέγοντας δια στόματος Γιώργου Αγγγελόπουλου ότι: "Η μισή Εθνική Ελλάδος είναι παίκτες του Ολυμπιακού. Πηγαίνουν, αγωνίζονται, τα δίνουν όλα, τραυματίζονται, επιβαρύνονται. Πολλοί τραυματισμοί ενδεχομένως να έχουν σχέση με την προσπάθεια στην Εθνική Ελλάδας. Συνεχίζουν, όμως. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός".
"Αυτά πρέπει να προσέξουν περισσότερο" 
Δήλωσαν μάλιστα υπερήφανοι που έξι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού (σ.σ εφτά - Σχορτσιανίτης, Ζίζιτς, Παπανικολάου, Ντόρσι, Τεόντοσιτς, Χάινς και Μπουρούσης) θα αγωνιστούν στο φάιναλ-φορ. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδέχτηκε ότι αυτό "δεν έχει ξαναγίνει, είναι εντυπωσιακό", ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμπλήρωσε ότι "η Μπαρτσελόνα έχει δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο ένας έχει πάρει μια Ευρωλίγκα και ο άλλος δύο Ευρωλίγκες. Ένας από τους λόγους που ευχήθηκα καλή επιτυχία στη Μπαρτσελόνα είναι και αυτός. Έχει δύο πρωταθλητές Ευρώπης στη σύνθεση της. Θα θέλαμε να είμαστε εμείς εκεί, βέβαια".
"Εντυπωσιακό..." 
Τον επίλογο "έγραψε" ο Γιώργος Αγγελόπουλος καταλήγοντας: "Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι που ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κάνει το three-peat. Ίσως έφτασε η στιγμή να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας τι έχουμε πετύχει. Αυτό ισχύει για όλον τον κόσμο".
"Να συνειδητοποιήσουμε το τι έχουμε πετύχει"

 

Π. Αγγελόπουλος 4 από 22ios


 ΑLEX WEB RADIO/TV

Με 25 αθλητές στο Διασυλλογικό Στίβου ο Ολυμπιακός

Με 25 αθλητές στο Διασυλλογικό Στίβου ο Ολυμπιακός

Με 25 αθλητές-τριες θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών (9ος όμιλος) που θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Απριλίου στον Άγιο Κοσμά.

Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό είναι οι:

Άνδρες: Αλυφαντής Γιάννης, Κυριακίδης Πέτρος, Κουτσούκης Στέργιος, Μπασδέκης Βασίλης, Μουχλιανίτης Χρήστος, Βαρτζής Χαρίλαος, Μυλωνάς Αλέξανδρος, Τσοκάλης Θεόδωρος, Μουστάκας Μανώλης, Πασχάλης Ιωάννης, Βαρτζής Κώστας, Παυλόπουλος Βασίλης, Ορφανίδης Θεόδωρος, Νάτσιος Ιάσωνας, Μαλάι Δημήτρης, Πιτσιαβάς Αθανάσιος, Πιπέρης Αλέξανδρος, Ζαχαρίας Βασίλης, Συρίγος Χρήστος, Νάτσιος Κώστας, Ήλτσιος Γεώργιος,

 Γυναίκες: Φέρρα Ανδριάννα, Μπολσοκοβαίτε Ρενάτα, Γιδάκου Κωνσταντίνα, Τέττε Ρόζη.



ALEX WEB RADIO/TV

Αδικιες σε Τούμπα, βόλει γυναικών και πόλο ανδρών

Αδικιες σε Τούμπα, βόλει γυναικών και πόλο ανδρών

Ο Ολυμπιακός δέχεται ανεξήγητα... χτυπήματα σε όλα τα σπορ. Σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και πόλο, ο πειραϊκός σύλλογος έχει αδικηθεί, αλλά οι αθλητές απαντούν μέσα στο γήπεδο με την αξία τους.
Κάτι δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό στα αθλητικά δρώμενα, αφού ο Ολυμπιακός δέχεται συνεχή... χτυπήματα, καθώς μετά τα γεγονότα στην Τούμπα την αθώωση της ΑΕΚ στο βόλεϊ γυναικών, ήρθε να προστεθεί η τιμωρία του στο πόλο ανδρών.

Στην Τούμπα όλοι είδαν τι έγινε με την ανοχή της ελληνικής αστυνομίας, των παρατηρητών και των εισαγγελέων, χωρίς ακόμη να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τουναντίον επιβραβεύτηκε ο Τάσος Κάκος με τον ορισμό του στον τελικό του Κυπέλλου, παρότι στο ματς του πρωταθλήματος αποδείχθηκε ότι δεν... βλέπει καλά(βλέπε γροθιά Ινσαουράλδε).

Ακολούθησε η περίεργη τακτική της αθλητικής δικαστή της ΕΟΠΕ, που παραποίησε το φύλλο αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός και μεθόδευσε την αθώωση της “Ένωσης” στο ΑΣΕΑΔ. Δεν καταδίκασε την ΑΕΚ για το άναμμα καπνογόνου, την είσοδο οπαδού και τα υβριστικά συνθήματα , αλλά για το ...πέταγμα καπνογόνου, που δεν υπήρξε ποτέ.

Άλλο που δεν ήθελε το ΑΣΕΑΔ, πάτησε πάνω στην έωλη απόφαση και αθώωσε την ΑΕΚ, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του πρώτου τελικού. Έτσι έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ στις παίκτριες της 'Ένωσης” και ντεσαβανταζ στις αθλήτριες του Ολυμπιακού.

Παρεμπιπτόντως, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ-νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ , Αχιλλέας Μαυρομάτης, παρότι “of the record” παραδέχτηκε το...ολίσθημα της δικαστή, δεν την απέπεμψε.Το τρίτο χτύπημα ήρθε στο πόλο ανδρών, όπου ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, επειδή υπήρξε κάποιο επεισόδιο με τον τύποις προπονητή του Παναθηναϊκού, 15 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα. Και η τιμωρία ήταν βαριά, επειδή ο Ολυμπιακός (άκουσον, άκουσον) ήταν υπότροπος από το 2012.

Ο Ολυμπιακός βασιζόμενος στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ για το βόλεϊ της ΑΕΚ, έκανε έφεση και περίμενε να μειωθεί η ποινή από δυο σε μια αγωνιστική, προκειμένου να γίνει την Κυριακή η στέψη(ο Ολυμπιακός προηγείται 2-0) μπροστά σε κόσμο και με τηλεοπτικές κάμερες. Κι όμως σε παρόμοια υπόθεση, πάρθηκε διαφορετική απόφαση και το ματς θα γίνει χωρίς θεατές και τηλεόραση.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε στη συνέχεια, μετά το τέλος του αγώνα και σε περίπτωση νίκης, να επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων για να παρευρεθούν στη στέψη, αλλά κι αυτό το αίτημα απορρίφθηκε με την απειλή νέας ποινής. Κι όμως κάτι ανάλογο επετράπη πριν από τρία χρόνια στο βόλεϊ, όταν ο Ολυμπιακός ήταν τιμωρημένος, έπαιξε τρίτο τελικό με τον Ηρακλή στο Ρέντη χωρίς θεατές, αλλά μετά το τελευταίο σφύριγμα μπήκαν οι οπαδοί στο γήπεδο και γιόρτασαν μαζί με τους παίκτες.

Οι απαντήσεις όμως στον αγωνιστικό τομέα ήταν καίριες, αφού ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο πόλο έκανε το 2-0 επί της Βουλιαγμένης και στον Πειραιά,  δεν θέλουν να πιστεύουν ότι στο όλο θέμα υπάρχουν πολιτικές προεκτάσεις...

ALEX WEB RADIO/TV

Χορταστικό 5-3 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Χορταστικό 5-3 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Σε ένα εντυπωσιακό φιλικό ματς με οκτώ γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο με 5-3 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Μίτσελ είχε την ευκαιρία να δει τους δανεικούς παίκτες της ομάδας, με τους Διαμαντάκο (18') και Μπουχαλάκη (50') να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Δύο γκολ του Φουστέρ (77' πέν., 89') και ένα αυτογκόλ του Παντίδου (39') ολοκλήρωσαν το παζλ των ερυθρόλευκων τερμάτων. Τα γκολ των κυανέρυθρων σημείωσαν οι Ντούνης (63', 78') και Καμπάνταης (72').
Το παιχνίδι δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη, καθώς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών τόσο για τους φιλάθλους της ομάδας όσο και για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:

"Το πρώτο από τα δύο φιλικά που έχει προγραμματίσει για αυτές τις ημέρες έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ολυμπιακός. Νίκησε 5-3 τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη, με τον κ. Μίτσελ να προβαίνει στη δοκιμή πολλών ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με διάταξη 4-3-3 (άλλαζε σε 4-2-3-1 ανάλογα με το αν αμυνόταν ή ήταν στην επίθεση) και τον Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα ήταν, από δεξιά προς τα αριστερά, ο Παπάζογλου, ο Παπαδόπουλος, ο Μαρκάνο και ο Τόρες. Ο Πελέ με τον Μασάντο ήταν στα χαφ, ενώ ο Ιμπαγάσα ήταν μπροστά τους, σε ελεύθερο ρόλο. Ο Κολοβός έβγαινε από δεξιά, ο Λυκογιάννης από αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Διαμαντάκος.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο από την αρχή. Φαινόταν, σε κάθε προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ότι επρόκειτο για ένα φιλικό τεστ, με τους 22 παίκτες να παλεύουν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 10’ ο Πάνος βγήκε απέναντι από τον Χουτεσιώτη, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε καλή έξοδο και του έκλεισε το οπτικό πεδίο, εξουδετερώνοντας το πλασέ του. Στο 14’ ο Μασάντο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά αστόχησε για λίγο. Ο Γιάννου έκανε ένα άστοχο σουτ στο 17’.

Ένα λεπτό αργότερα, στο 18’ ο Κολοβός έκανε ωραία ενέργεια στον άξονα και λίγο δεξιά, κατά μέτωπον επίθεση και με υπέροχη κάθετη πάσα βρήκε τον Διαμαντάκο μέσα στην περιοχή. Ο νεαρός φορ κοντρόλαρε και σούταρε με το αριστερό για να γράψει το 1-0. Δεν πέρασε πολλή ώρα και ο Κολοβός έκανε ωραία προσπάθεια, ξανά από τον άξονα και λίγο δεξιά. Προχώρησε με μέτωπο στην εστία και πλησιάζοντας την περιοχή σούταρε, αλλά αστόχησε, στο 23’. Ο Ιμπαγάσα έκανε ένα καλό σουτ στο 27’, όμως ήταν άστοχος.

Ο Μασάντο με τον Ιμπαγάσα άλλαζαν αρκετά ρόλους, με τον Πελέ να παίζει μένει περισσότερο προσηλωμένος στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Σταθερός και με έγκαιρες επεμβάσεις ήταν ο Μαρκάνο, δίπλα στον Αβραάμ. Στο 34’ ο Τόρες σέντραρε από αριστερά και ο Λυκογιάννης σηκώθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή για την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς το τέρμα και έχασε την ευκαιρία να σκοράρει. Το ίδιο συνέβη και με τον Κολοβό στο 38’, όταν έπειτα από σέντρα του Ιμπαγάσα πήρε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε για λίγο.

Στο 39’ ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα 2 γκολ στο ματς. Ο Τόρες βγήκε ωραία από αριστερά, σέντραρε και ο Παντίδος απέτυχε να διώξει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου και σημειώνοντας αυτογκόλ. Ο Κολοβός σούταρε με το δεξί, από αριστερά, στο 43’, όμως ήταν αρκετά άστοχος. Ο Διαμαντάκος έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στο 45’, όταν έπειτα από σέντρα του Λυκογιάννη από αριστερά, πλάσαρε στην κίνηση, αλλά άστοχα.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός έμεινε προσηλωμένος στο παιχνίδι του, ήταν πιο επιθετικός και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Ο Πανιώνιος περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και έψαξε μέσω των αντεπιθέσεων να απειλήσει. Το κατάφερε σε 2-3 περιπτώσεις. Σε γενικές γραμμές το πρώτο μέρος ήταν «ερυθρόλευκο», γεγονός που μαρτυρά και το 2-0 σε εκείνο το σημείο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο κ. Μίτσελ προέβη σε αλλαγές. Στο ματς μπήκαν οι Βούρος (δεξί μπακ), Μπουχαλάκης (κεντρικός μέσος), Σαβιόλα (σέντερ φορ), Βλαχοδήμος (δεξί εξτρέμ) και στη συνέχεια, ο Φουστέρ και ο Σάλιακας πήραν θέση στο γήπεδο (δεκάρι και αριστερό εξτρέμ αντίστοιχα), ενώ ο Στρέζος κάθισε κάτω από τα δοκάρια, αντί του Χουτεσιώτη. Αλλαγές έκανε και ο Πανιώνιος.

Στο 50’ ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι 3 τερμάτων στο φιλικό. Ο Μπουχαλάκης βρέθηκε στο 50’ σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και πλάσαρε προς το τέρμα. Η μπάλα κόντραρε στον Κουλουχέρη και κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου για το 3-0. Στο 63’ ο Πανιώνιος μείωσε σε 3-1, χάρη σε γκολ με ωραία κεφαλιά του Ντούνη, έπειτα από κόρνερ. Λίγο μετά πέρασαν στο ματς και ο Τζανακάκης με τον Καραγκούνη, αντικαθιστώντας τους Τόρες και Αβραάμ αντίστοιχα. Ο Λεωνίδας Καμπάνταης έκανε στο 72’ το 3-2, με ωραία κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ντούνη.

Ο ρυθμός του ματς είχε πέσει αισθητά και ο Ολυμπιακός είχε χάσει την κυριαρχία σε εκείνο το σημείο, με τον Πανιώνιο να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Ο Στρέζος ήταν κάτω από τα δοκάρια. Ο Τζανακάκης δεξί μπακ, ο Βούρος με τον Παπάζογλου στόπερ και αριστερά ο Καραγκούνης. Ο Μπουχαλάκης με τον Φουστέρ ήταν στον άξονα και μπροστά τους ο Κολοβός. Από δεξιά έβγαινε ο Βλαχοδήμος, από αριστερά ο Σάλιακας και στην κορυφή ήταν ο Σαβιόλα.

Με πέναλτι του Νταβίδ Φουστέρ στο 77’ ο Ολυμπιακός ανέκτησε ξανά «αέρα» δύο γκολ στο ματς. Ο Πανιώνιος με τον Καμπάνταη να σεντράρει από δεξιά και τον Ντούνη να πλασάρει εύστοχα στην κίνηση, έκανε στο 78’ το 4-3. Ο Βλαχοδήμος βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πανιώνιου στο 79’ και νικήθηκε στο πλασέ που επιχείρησε, όπως και ο Σάλιακας αμέσως μετά, παίρνοντας το ριμπάουντ και πλασάροντας.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός πρέσαρε πολύ, όχι όμως το ίδιο οργανωμένα όπως στο πρώτο ημίχρονο. Υπέροχη ενέργεια έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στο 83’, με τον Κολοβό να γυρνάει συρτά και παράλληλα την μπάλα από δεξιά και τον προωθημένο Παπάζογλου να την «τσιμπάει» με τακουνάκι και να βλέπει τον τερματοφύλακα του Πανιώνιου να αποκρούει ενστικτωδώς, σώζοντας ένα (αν έμπαινε) πανέμορφο γκολ! Στο 89’ ο Νταβίδ Φουστέρ εναλλάχθηκε ωραία με τον Σαβιόλα και με πλασέ από κοντά ο Ισπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-3, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό στο ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Παπάζογλου, Αβραάμ, Μαρκάνο, Τόρες, Πελέ, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος.

Αγωνίστηκαν και οι Βούρος, Μπουχαλάκης, Σαβιόλα, Βλαχοδήμος, Φουστέρ, Σάλιακας, Στρέζος, Καραγκούνης, Τζανακάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Παναγιωτούδης, Πάνος, Κουλουχέρης, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Γιάννου, Ντούνης, Σταυροθανασόπουλος.

Έπαιξαν και οι Ζυγογιάννης, Ανέστης, Παπαδόπουλος, Μπεγλεκτσής, Μπούζας, Καμπάνταης, Σπανός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρ. Ανδρονικίδης (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Αντ. Σινιοράκης, Δ. Ζησιμόπουλος (Πειραιά)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Σπ. Μιχελής (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: - / -

**Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό θα είναι αυτό κόντρα στο Λεβαδειακό, την προσεχή Τρίτη, στις 16:00, στο Καραϊσκάκη".


ALEX WEB RADIO/TV

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 83-69 (pics+video)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 83-69 (pics+video)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ήττα-αποκλεισμό στην Μαδρίτη, καθώς έχασε με 83-69 από την Ρεάλ. Οι Πειραιώτες είχαν προβλήματα στην άμυνα και έκαναν πολλά λάθη, ενώ τους κόστισαν τα χαμένα ριμπάουντ, με τους Ισπανούς να μετρούν 17 επιθετικά. Ύστερα από δύο σερί Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, οι ερυθρόλευκοι έμειναν εκτός Final-Four. Ένας μυθικός κύκλος έκλεισε. Τους ευχαριστούμε για την θρυλική διετία. Μόνο περηφάνια και αγάπη για αυτή την ομάδα (vid).
Ο Ολυμπιακός άφησε την Ρεάλ να επιβάλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι, δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στην Μαδρίτη και γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό στην Ισπανία με σκορ 83-69, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Final-Four ύστερα από δύο σερί κατακτήσεις Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.


Οι Πειραιώτες υπέπεσαν σε αρκετά λάθη (μέτρησαν 15 ασίστ αλλά έκαναν και 13 λάθη), είχαν κακές επιλογές στην επίθεση, σε αρκετές φάσεις δεν ήταν συγκεντρωμένοι έχοντας έλλειψη καθαρού μυαλού, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο (σκορ πρώτου μέρους 40-34) η κούραση στους παίκτες έκανε εμφανή τα σημάδια. Κόστισαν στους ερυθρόλευκους τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν μαζεύοντας 39 έναντι 27, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι Μαδριλένοι πήραν 17 (!) επιθετικά, σκοράροντας στην τελευταία περίοδο συχνά με δεύτερες προσπάθειες.



Η Ρεάλ στο τέλος φάνηκε ανώτερη ήταν πιο δυνατή, ξέφυγε στο σκορ παίρνοντας ένα προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι τη λήξη, κερδίζοντας δίκαια. Ένα μυθικός κύκλος έκλεισε για αυτή την θρυλική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Μόνο περηφάνια, αγάπη και στήριξη για αυτή την τίμια παρέα, η οποία μας έμαθε στις υπερβάσεις τα τελευταία χρόνια. Θα μείνει για πάντα στην ιστορία ως μία από τις ελάχιστες ομάδες στην διοργάνωση που κατάφερε να κατακτήσει δύο σερί χρονιές το τρόπαιο της Ευρωλίγκας. Για πάντα Πρωταθλητές στις καρδιές μας. Είναι μία στάση, γιατί το ταξίδι θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.



Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς ο Σπανούλης (19π, 5/7δ, 2/9τρ, 34λ), ο οποίος βοήθησε στην δημιουργία (7ασ) αλλά έκανε και αρκετά λάθη (7λ). Oι Μαδριλένοι περιόρισαν σε μεγάλο βαθμό την δράση του Ντάνστον (4π, 1/5δ, 2/4β, 3ρ), με αποτέλεσμα να λείψει το καλό παιχνίδι του από την ομάδα, ενώ ο κορυφαίος παίκτης των ερυθρολεύκων στο ματς ήταν ο Λοτζέσκι που έβαλε μεγάλα σουτ (15π, 3/3τρ, 5ρ, 3ασ). Βοήθησαν οι Πέτγουεϊ (9π, 4ρ) και Σίμονς (7π, 1ρ) αλλά μαζί με τους  Ντάνστον και Πρίντεζη (4π, 2ρ) η ερυθρόλευκη φροντ-λάιν υστέρησε στα ριμπάουντ. Λίγα πράγματα από τους Κόλινς (3π, 3ρ, 2ασ), Σλούκα (3π, 2ασ) και Μάντζαρη, Παπαπέτρου, ενώ δεν πήραν χρόνο συμμετοχής οι Περπέρογλου και Σερμαντίνι.

Από την Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την "ζημιά" ο ακούραστος Γιουλ, ο οποίος έβαλε δύσκολα σουτ (20π, 4/6τρ, 4ασ), δημιούργησαν προβλήματα οι Φερνάντεθ (15π, 4ρ, 3ασ) και Ρέγες (15π, 8ρ), ενώ βοήθησε την ομάδα του και ο Μίροτιτς (10π, 5ρ, 3ασ). Οι Ισπανοί είχαν εξαιρετικό συσχετισμό στον τομέα ασίστ/λάθη (16π, 7λ), με αποτέλεσμα να ελέγξουν τον ρυθμό και κυριάρχησαν στα ριμπάουντ, όπως είπαμε, μαζεύοντας 39 με 17 επιθετικά, τομέας ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς.

Σκορ από την περιφέρεια και νταμπλ-τιμ από τους Μαδριλένους

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στην πεντάδα τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Λοτζέσκι, Πέτγουεϊ και Ντάνστον, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν την πετυχημένη τους άμυνα με τις αλλαγές. Ο Λοτζέσκι με τρίποντο έφερε το ματς στα ίσα (3-3), ο Φερνάντεθ βρήκε τον δρόμο προς το καλάθι με ντράβι, αλλά ακολούθως ο Σπανούλης απάντησε με τρίποντο, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν καλές άμυνες στο "ζωγραφιστό", με τον Ντάνστον να έχει κάνει δύσκολη την ζωή του Μπουρούση, αναγκάζοντας παράλληλα τους Μαδριλένους να πηγαίνουν σε αργές επιθέσεις. Ο "καυτός" Λοτζέσκι ευστόχησε στο δεύτερο του σουτ από τα 6.75 μέτρα (7-9), αλλά ο Μίροτιτς ισοφάρισε σε 9-9 στο 5'.

Οι Πειραιώτες έκαναν λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα να δίνουν την δυνατότητα στην Ρεάλ να τρέξει, με τους Ισπανούς να ξεφεύγουν με +4 (13-9) και τον Μπαρτζώκα να βάζει στο ματς τον Πρίντεζη αντί του Πέτγουεϊ. Οι Μαδριλένοι στην άμυνα τους είχαν βάλει το στοιχείο του νταμπλ-τιμ στην πρώτη πάσα, πιέζοντας αποτελεσματικά τους φιλοξενούμενους. Ο Κόλινς στη συνέχεια αξιοποίησε το γκολ-φάουλ που κέρδισε στον αιφνιδιασμό (13-12), αλλά ο Σπανούλης ακολούθως υπέπεσε σε δύο σερί λάθη, κάνοντας βήματα, με τους γηπεδούχους να τα αξιοποιούν, καθώς με το τρίποντο του Γιουλ οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν με 18-12, το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Λάθη από τον Σπανούλη, ξέφυγε η Ρεάλ, μάζεψε την διαφορά ο Ολυμπιακός

Στο δεύτερο δεκάλεπτο με καλάθι του Ρέγες η Ρεάλ ξέφυγε με +8 (20-12), με τον Ολυμπιακό στην πρώτη περίοδο να έχει σημειώσει μόλις ένα δίποντο. Ο Σπανούλης ήταν αρνητικός, καθώς εκτός από τα λάθη ήταν και άστοχος, με τον Σλούκα να επιστρέφει και με ντράιβ μείωσε σε σε 23-14, καθώς νωρίτερα οι γηπεδούχοι μέτρησαν ένα σερί 10-0 (23-12). Οι Πειραιώτες είχαν πρόβλημα στο να πάρουν σκορ κοντά στο καλάθι, καθώς η Ρεάλ έκλεινε τους χώρους, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να δοκιμάζουν συχνά το χέρι τους από την περιφέρεια. Με τρίποντο του Πέτγουεϊ και βολές του Λοτζέσκι ο Ολυμπιακός μείωσε σε 25-19, ο εξαιρετικός Γιουλ απάντησε με σουτ, ενώ ακολούθως ο αρχηγός έδωσε alley-oop ασίστ στον Σίμονς (27-21). Ο Σπανούλης που είχε επιστρέψει στο παρκέ με τζαμπ-σουτ από μέση απόσταση μείωσε σε 27-23, ο Ροντρίγκεθ απάντησε με μακρινό τρίποντο (30-23), με τον Σίμονς να χάνει στη συνέχεια εύκολο καλάθι.

Ο "καυτός" Ροντρίγκεθ με νέο τρίποντο ξεσήκωσε το κοινό αυξάνοντας την διαφορά στο +10 (33-23), ο Σίμονς απάντησε με κάρφωμα (33-25), με τους Μαδριλένους να έχουν ανεβάσει ρυθμό και να βγάζουν αιφνιδιασμούς στο παιχνίδι, αυξάνοντας την διαφορά στο +11 (36-25) με τον Ρέγες. Ο Σπανούλης δεν είχε καθαρό μυαλό και είχε κακές επιλογές στην επίθεση, με τα λάθη του να φτάνουν τα 5. Οι Ισπανοί παράλληλα σε κάθε ευκαιρία έτρεχαν σωστά στο τρανζίσιον, με τον δραστήριο Γιουλ να εκτοξεύει την διαφορά στο +13 (38-25) στο 18'. Ο αρχηγός συνέχιζε να παίζει δίχως καθαρό μυαλό, αλλά οι Πειραιώτες στη συνέχεια κατάφεραν να μαζέψουν την διαφορά. Ο Παπαπέτρου έδωσε ανάσα με τρίποντο (40-30), ο Λάσο ακολούθως τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή, με τον Σπανούλη να βάζει την βολή και να ευστοχεί στη συνέχεια σε σουτ από τα 6.75 μέτρα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν βελτιωθεί, έβγαζαν άμυνες και έπαιρναν τα ριμπάουντ, με τον Σπανούλη να αστοχεί σε τρίποντο στην τελευταία φάση, με το 40-34 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.


 
Το προβάδισμα η Ρεάλ, έχοντας επιβάλει τον ρυθμό της

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο δεύτερο ημίχρονο με τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Ντάνστον, με τον Αμερικανό σέντερ των Πειραιωτών να τα έχει βρει σκούρα στην επίθεση, καθώς η άμυνα της Ρεάλ τον είχε περιορίσει. Οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν επιθέσεις τους ώστε να μειώσουν περισσότερο την διαφορά, οι Πρίντεζης-Λοτζέσκι σκόραραν με ντράβι, ενώ στη συνέχεια ο Φερνάντεθ βρήκε τον δρόμο προς το καλάθι με σπάσιμο της μέσης (46-38). Ντάνστον έτρωγε... ξύλο κάτω από το καλάθι, οι γηπεδούχοι έβρισκαν λύσεις με τον Μπουρούση στην επίθεση, με το παιχνίδι να έχει αποκτήσει πολύ γρήγορο ρυθμό, με αποτέλεσμα οι Ισπανοί να νιώθουν οι εαυτοί τους στο παρκέ, έχοντας επιβάλει τον ρυθμό τους. Ο Σπανούλης μείωσε με ντράιβ, αλλά η απάντηση ήταν άμεση με τον Μίροτιτς, με τους φιλοξενούμενους να αδυνατούν να παίξουν σωστή άμυνα.



Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν μπορούσαν να βγάλουν πικ-εν-ρολ στην επίθεση, ο Μάντζαρης έδωσε ανάσα με τζαμπ-σουτ (52-43), ο Πρίντεζης αποχώρησε καθώς χρεώθηκε με τρίτο φάουλ, ενώ στη συνέχεια ο Πέτγουεϊ ευστόχησε από την περιφέρεια (53-46). Ο Σπανούλης χρεώθηκε με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, με τον "καυτό" Πέτγουεϊ να μετρά 3/3 τρίποντα μειώνοντας σε 56-49. Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια έβγαλε άμυνα, αλλά ο Μάντζαρης υπέπεσε σε λάθος, χάνοντας την ευκαιρία να ροκανίσει περισσότερο την διαφορά. Ο Σίμονς αξιοποίησε το έμμεσο τρίποντο που κέρδισε μειώνοντας σε 58-52. Οι Πειραιώτες συνέχιζαν να σπαταλούν ευκαιρίες ώστε να πλησιάσουν περισσότερο στο σκορ την Ρεάλ, πετώντας στα... σκουπίδια την μία κατοχή μετά την άλλη, με το 59-52 να είναι το σκορ στο 30'.

Κόστισαν τα χαμένα ριμπάουντ, ήττα και αποκλεισμός στην Μαδρίτη

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο παρκέ με τους Σπανούλη, Σλούκα, Παπαπέτρου, Πέτγουεϊ και Ντάνστον. Ο Σπανούλης με ένα ταχύτατο ντράιβ μείωσε σε 61-54, η Ρεάλ εκμεταλλευόταν τα μις-ματς στα ριμπάουντ παίρνοντας τα επίθετικά, με τον Φερνάντεθ να τιμωρεί τον Ολυμπιακό, καθώς με σερί πόντους, βάζοντας μεγάλα σουτ, εκτόξευσε την διαφορά στο +12 (66-54) στο 32'. Ο Ντάνστον σκόραρε μοναχά με βολές (66-55), με τους Πειραιώτες παράλληλα να έχουν τεράστιο πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ, καθώς οι Ισπανοί έπαιρναν τα επιθετικά, σκοράροντας με δεύτερες ευκαιρίες, με τον Ρέγες να φέρνει την διαφορά στο +13 (68-55). Ο Σπανούλης μείωσε από μέση απόσταση, οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να χάνουν τα ριμπάουντ, με τον Ντάνστον να πετυχαίνει το πρώτο καλάθι στο ματς (70-59) στο 35'.

Η πίεση όλο και αυξανόταν για τον Ολυμπιακό, ο Σπανούλης με νέο σουτ έφτασε τους 17 πόντους στο ματς, αλλά ο Ρέγες δεν έχανε σουτ στην επίθεση, με την Ρεάλ να προηγείται με 74-61 στα 4'29'' πριν το τέλος. Ο Γιουλ εκτόξευσε την διαφορά στο +14 (76-62) με ντράιβ, ο Ολυμπιακός συνέχιζε τα λάθη στην επίθεση, με τα περιθώρια να έχουν στενέψει για τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Οι Πειραιώτες δεν είχαν χρόνο για να αντιδράσουν, έδειχναν κουρασμένοι, με την ψυχολογία τους να έχει πέσει, τόσο από τα χαμένα ριμπάουντ, όσο και από τα μεγάλα σουτ των γηπεδούχων, οι οποίοι με τρίποντο του Γιουλ έκαναν το σκορ 79-63. Το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίζει τους ερυθρόλευκους με σκορ 83-69, παίρνοντας την πρόκριση για το Final-Four. Ύστερα από δύο σερί κατακτήσεις Euroleague, οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν την δυνατότητα να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 22-22, 59-52, 83-69
Ανά δεκάλεπτο: 18-12, 40-34, 19-18, 24-17

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Φερνάντεθ 15 (1), Ρέγιες 15, Ντίεθ, Μίροτιτς 10, Ροντρίγκεθ 8 (2), Ντάρντεν 6, Γιουλ 20 (4), Μπουρούσης 8, Σλότερ 1, Μέχρι.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 9 (3), Ντάνστον 4, Σπανούλης 19 (2), Παπαπέτρου 3 (1), Σλούκας 3, Κόλινς 3, Σίμονς 7, Πρίντεζης 4, Μάντζαρης 2, Λοτζέσκι 15 (3).

Αναλυτικά τα στατιστικά της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς

  Αναλυτικά τα στατιστικά του Ολυμπιακού στο ματς

Tα highlights της αναμέτρησης

 


Highlights: Real Madrid-Olympiacos Piraeus από Euroleague_Basketball



Μπαρτζώκας: "Περήφανος για τους παίκτες μου"

Ο Μπαρτζώκας δήλωσε πως είναι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, ενώ τόνισε πως κόστισαν στην ομάδα τα 13 λάθη, τα 17 επιθετικά ριμπάουντ της Ρεάλ, αλλά και η λάθος διαχείριση των φάουλ.
Κατά την διάρκεια της τελευταίας φετινής συνέντευξης Τύπου του Γιώργου Μπαρτζώκα ύστερα από παιχνίδι Ευρωλίγκας, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του. Στάθηκε στα 13 λάθη των Πειραιωτών, στα 17 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε η Ρεάλ, ενώ σχολίασε πως κόστισε στην ομάδα στο TOP-16 οι συχνοί τραυματισμοί, με αποτέλεσμα να χαθεί το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά.



O Γιώργος Μπαρτζώκας είπε τα εξής: "Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στη Ρεάλ για την πρόκριση της στο Final Four. Όπως ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα δύο χρόνια απέδειξε πως ξέρει να κερδίζει, ξέρει και να χάνει.

Νιώθω ότι εξαντλήσαμε τις δυνάμεις μας και τις πιθανότητες μας και σήμερα για να κερδίσουμε χρειαζόταν κάτι παραπάνω.  Δεν ξέρω αν ήταν πνευματικό ή σωματικό, αλλά όταν κάνουμε 13 λάθη και δίνουμε 17 επιθετικά ριμπάοουντ, ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε αυτό το ματς.

Λάθος διαχείριση των φάουλ κάναμε, έπρεπε να κάνουμε πιο σωστή διαχείριση των φάουλ. Και έτσι η εξέλιξη του ματς ήταν αυτή που ήταν για τη Ρεάλ.

Μας μένει πως κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια με τη Ρεάλ. Αλλά αυτό που μας στοίχισε δεν ήταν κάτι λάθος που κάναμε με τη Ρεάλ, αλλά αυτό που μας στοίχισε ήταν πως δεν είχαμε πλεονέκτημα έδρας.

Πιστεύω πως μας στοίχισε πολύ ο τραυματισμός 3 διεθνών Ελλήνων στο TOP-16 και έτσι δεν καταφέραμε να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας όταν και κάναμε κάποιες συνεχόμενες ήττες. Θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανος για τα παιδιά και την προσπάθεια που έκαναν".

Σε ερώτηση για τους τραυματισμούς: "Διαταράχθηκε  πάρα πολύ η χημεία μας μετά τους τραυματισμούς του Πρίντεζη, του Περπέρογλου και του Σπανούλη. Ακόμη και σήμερα ο Στράτος δεν έπαιξε, ο Πρίντεζης μπορούσε 10-12 λεπτά και ο Σπανούλης έκανε συντήρηση από τον δικό του τραυματισμό. Επαναλαμβάνω πως μας μένει η πίκρα που δεν πήγαμε στο Final Four".

Για το εάν υπάρχει φαβορί για το Final Four. "Πέρσι και πρόπερσι ο Ολυμπιακός απέδειξε πως δεν υπάρχουν φαβορί στο Final Four. Έχει σχέση με το τακτικό και το ψυχολογικό πλάνο που έχει κάθε ομάδα, έχει σχέση με το μομέντουμ και τους τραυματισμούς και πολλές φορές δεν παίζει ρόλο ποια ομάδα έχει μεγαλύτερο ταλέντο. Στην Ευρωλίγκα υπάρχει αξιοκρατία, στο Final Four πηγαίνουν πάντα οι καλύτερες ομάδες και το κατακτά η πιο έτοιμη. Και οι τέσσερις ομάδες που είναι στο Final Four το αξίζουν 100%".

Παππάς: "Μας ξέφυγε ο ρυθμός"

Ο Παππάς δήλωσε πως ο Ολυμπιακός άφησε την Ρεάλ να παίξει μπάσκετ στον ρυθμό της, ενώ στάθηκε στην κούραση που έβγαλαν οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι.
Οι δηλώσεις του βοηθού του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστου Παππά, μιλώντας για την ήττα του Ολυμπιακού στην Μαδρίτη από την Ρεάλ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το Final-Four.

Ο Χρήστος Παππάς είπε τα εξής: "Καθαρά τεχνικά μας ξέφυγε ο ρυθμός και αυτό άλλαξε τη ροή παιχνιδιού. Αυτό ήταν ένα μεγάλο κομμάτι και δεν ανταποκριθήκαμε.

Από εκεί βγήκαν κι άλλα προβλήματα όπως η κούραση. Είναι καθαρά θέμα ρυθμού και στο πρώτο δεκάλεπτο ακολουθήσαμε τη Ρεάλ και αυτό μας κούρασε. Τώρα είναι δύσκολο να κάνουμε απολογισμό γιατί εμείς φέτος χάσαμε βασικούς παίκτες για αρκετό καιρό μάλιστα και σε κρίσιμα ματς.

Ο απολογισμός θα γίνει. Υπάρχει μια πίκρα και ένα αλλά. ο κόουτς τους είπε ότι είναι περήφανος".


Λοτζέσκι: «Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει»

Και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξει… Ο Ματ Λοτζέσκι αν και απογοητευμένος απ’ τον αποκλεισμό, εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Ολυμπιακός στο μέλλον θα επιστρέψει στο «βασίλειό» του.

Λοτζέσκι: «Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει»

Μπορεί να είναι «πληγωμένος» απ’ την ήττα κόντρα στη Ρεάλ και τον αποκλεισμό απ’ το Final-4 της Ευρωλίγκας, ωστόσο ο Ματ Λοτζέσκι παραμένει αισιόδοξος για την… επιστροφή του Ολυμπιακού στο μέλλον. Ο Βέλγος άσος έδειξε συνάμα ενθουσιασμένος με τα όσα έζησε στην πρώτη του χρονιά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Τι αξιομνημόνευτη πρώτη χρονιά στην Ευρωλίγκα! Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στο Final-4, αλλά είμαι σίγουρος πως στο μέλλον ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει», το μήνυμα του Λοτζέσκι μέσω Twitter.

Πέτγουεϊ: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Στα λάθη του Ολυμπιακού εστίασε το βασικό λόγο της ήττας από τη Ρεάλ ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Πέτγουεϊ: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»
Απογοητευμένος από τη χαμένη ευκαιρία να βρεθεί στο Final Four ήταν ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στο 2-2, αλλά υποπέσαμε σε πολλά λάθη και σε τέτοια ματς το πληρώνεις. Είχαμε μόνο οκτώ λάθη στο πρώτο μέρος κι αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Δώσαμε τα πάντα, αλλά το πέμπτο ματς είναι πάντα δύσκολο. Φτάσαμε πολύ κοντά στο Final Four, αλλά δεν τα καταφέραμε», δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ.


ALEX WEB RADIO/TV

Λάσο: «Μεγαλώσαμε μέσω του Ολυμπιακού»

Λάσο: «Μεγαλώσαμε μέσω του Ολυμπιακού»

26/04/2014
 
 Χαρούμενος για την πρόκριση της Ρεάλ στο Final-4 ο Πάμπλο Λάσο που υπογράμμισε πως η ομάδα του... μεγάλωσε μέσα απ' τις εμπειρίες που αποκόμισε στην πεντάδα αγώνων με τον Ολυμπιακό.

Λάσο: «Μεγαλώσαμε μέσω του Ολυμπιακού»

Και πώς να μην είναι χαρούμενος, έχοντας πετύχει το στόχο του; Ο Πάμπλο Λάσο ξεκαθάρισε πως μόνο εύκολα δεν ήρθε η πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στο Final-4 της Ευρωλίγκας, υπογραμμίζοντας δε, πως η ομάδα του... μεγάλωσε στη σειρά των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε. Δεν ήταν εύκολο να περάσουμε στο Final-4. Ξεκινάς τη σεζόν τον Νοέμβριο και παίζεις ουσιαστικά όλη τη χρονιά σε ένα ματς στις 25 Απριλίου. Η Ρεάλ ήταν η μεγάλη νικήτρια απόψε, με κάθε σημασία της λέξης. Ήταν δύσκολη η σειρά με τον Ολυμπιακό και νομίζω πως σαν ομάδα… μεγαλώσαμε μέσα απ’ αυτή τη δοκιμασία, αποκλείοντας τον πρωταθλητή. Έχω πει πολλάκις πόσο σημαντικό είναι να παίζουμε σαν ομάδα και να παίρνουμε νίκες με αυτό τον τρόπο», τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.


ALEX WEB RADIO/TV

Στέψη χωρίς κόσμο για Ολυμπιακό

Στέψη χωρίς κόσμο για Ολυμπιακό

25/04/2014
 
 Απορρίφθηκε η έφεση της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού για την ποινή δύο αγωνιστικών και ο τρίτος τελικός με τη Βουλιαγμένη θα γίνει χωρίς κόσμο.

Στέψη χωρίς κόσμο για Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών απέναντι στη Βουλιαγμένη κι απέχει μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν αυτή έρθει την Κυριακή (17:00), η στέψη του θα γίνει σε… άδειο κολυμβητήριο.

Κι αυτό γιατί το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση που είχαν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι» για την ποινή δυο αγωνιστικών, που τους είχε επιβληθεί για επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική.

Έτσι το «Π. Καπαγέρωφ» θα είναι άδειο και ο Ολυμπιακός εφόσον κερδίσει θα πανηγυρίσει τον τίτλο χωρίς τον κόσμο του.


ALEX WEB RADIO/TV

Μίτσελ:«αντίο»Τίτο…

Μίτσελ:«αντίο»Τίτο…

26/04/2014
 Τον δικό του αποχαιρετισμό στον Τίτο Βιλανόβα απέστειλε μέσω Twitter ο Μίτσελ. «Πρόλαβες να γίνεις ένας απ’ τους μεγάλους» ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Το «αντίο» του Μίτσελ στον Τίτο…
Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο twitter σε αγγλικά, ισπανικά και Ελληνικά αποχαιρέτισε ο Μίτσελ τον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε τον Καταλανό προπονητή, αναφέροντας: «Αντίο, Τίτο. Ο καταραμένος ο καρκίνος σου στέρησε πολλά, αλλά πρόλαβες να γίνεις ένας από τους μεγάλους».





ALEX WEB RADIO/TV

Θλίψη Ολυμπιακού για Βιλανόβα


Θλίψη Ολυμπιακού για Βιλανόβα

26/04/2014

Την μεγάλη της θλίψη για την απώλεια του Τίτο Βιλανόβα εξέφρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Θλίψη Ολυμπιακού για Βιλανόβα

Την βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του Τίτο Βιλανόβα εξέφρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω την οποίας εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια του 45χρονου τεχνικού.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συμμετέχει στην θλίψη ολόκληρου του ποδοσφαιρικού κόσμου για την απώλεια του Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος έζησε ολόκληρη τη ζωή του προσφέροντας και δημιουργώντας στον χώρο του ποδοσφαίρου».


ALEX WEB RADIO/TV 

Παγκοσμια συγκινηση για τον Βιλανοβα

Παγκοσμια συγκινηση για τον Βιλανοβα

26/04/2014
Θρήνος στον χώρο του ποδοσφαίρου. Λίγες μέρες μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο Τίτο Βιλανόβα έφυγε απ' τη ζωή σε ηλικία 45 ετών, χάνοντας την μάχη με την επάρατη νόσο.

«Έσβησε» ο Βιλανόβα…
Δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει νικητής στην μάχη με τον καρκίνο ο Τίτο Βιλανόβα. Μόλις σε ηλικία 45 ετών, ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα «έφυγε» απ’ τη ζωή, σκορπώντας την θλίψη σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο.

Τα νέα ήταν πολύ άσχημα από χθες, όταν έγινε γνωστό πως εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε επέμβαση. Οι γιατροί δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι, η κατάστασή του ήταν σταθερή, αλλά κρίσιμη και τελικά η μοίρα του έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι…

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Καταλανός τεχνικός έδινε την δική του προσωπική μάχη για να καταπολεμήσει την επάρατη νόσο και παρά το γεγονός πως πριν κάποιους μήνες υπήρχαν ενθαρρυντικά μηνύματα για την κατάστασή του, τελικά ήρθε το μοιραίο…

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε το τραγικό συμβάν και ήδη ο αθλητικός κόσμος στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια, μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσει την απώλεια.

Ο Βιλανόβα γεννήθηκε στις 17/9/1968 και ήδη οι «μπλαουγκράνα» τους οποίους «υπηρέτησε» ως πιστός στρατιώτης έκανε γνωστό πως τις προσεχείς ώρες θα διαμορφωθεί ειδικός χώρος στο «Καμπ Νου» όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα.
 Δεν κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο… Η ζωή του Τίτο Βιλανόβα όμως, αν και σύντομη, είχε πολλές κερδισμένες μάχες. Δείτε τις σε ένα όμορφο αφιέρωμα που ετοίμασε η «Marca».

Μια ζωή... «μπλαουγκράνα»
Απ’ την πρώτη του μέρα στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα μέχρι την τελευταία του παρουσία στου Καμπ Νόου, ο Τίτο Βιλανόβα έδωσε πολλές κερδισμένες μάχες.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» δημοσίευσε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τον Τίτο Βιλανόβα και τις 14 πιο σημαντικές στιγμές της καριέρα του, στις οποίες σε πρώτο πλάνο είναι η ξεχωριστή σχέση του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, η οικογένειά του και φυσικά η αγαπημένη του ομάδα, η Μπαρτσελόνα.

inner
Το ντεμπούτο του στην Θέλτα, μετά από δύο χρόνια στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα

inner
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στο πλευρό του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μπαρτσελόνα Β’

inner
inner
Η θέση του δίπλα στον Πεπ Γκουαρδιόλα συνεχίστηκε και στην πρώτη ομάδα των Καταλανών, όπου αναλάμβανε και χρέη πρώτου προπονητή όταν ο συνεργάτης του έπρεπε να λείψει.

inner
Λίγο μετά την ανακοίνωση της ασθένειας του Ερίκ Αμπιντάλ, έγινε γνωστή και αυτή του Τίτο Βιλανόβα

inner
Η σχέση των δύο προπονητών δεν περιοριζόταν στο γήπεδο. Γκουαρντιόλα και Βιλανόβα μοιράζοντας κοινό τρόπο σκέψης και αντίληψης γύρω απ' το ποδόσφαιρο

inner
Δεν ξεχνιέται η… επίθεση που δέχτηκε απ’ τον Ζοσέ Μουρίνιο

inner
Με ένα συγκινητικό αποχαιρετισμό είπε «αντίο» στον Ερίκ Αμπιντάλ, όταν ο τελευταίος ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στη Μπαρτσελόνα

inner
Τα συναισθήματά του ήταν ανάμικτα μετά την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα απ’ την Μπαρτσελόνα

inner
Μετά την αποχώρηση του Γκουρδιόλα ο Τίτο Βιλανόβα ανέλαβε τα ηνία της Μπαρτσελόνα

inner
Κέρδισε το πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του ως προπονητής των Καταλανών

inner
Ο κόσμος των «μπλαουγκράνα» δεν… συγκράτησε την αδυναμία που του είχε. Το συγκεκριμένο κορέο «κόσμησε» το Καμπ Νόου πριν το περσινό τελευταίο «clasicο»

inner
Ο γιός του, Αντριά, του αφιέρωσε το τρόπαιο που κατέκτησε με την ομάδα νέων της Μπαρτσελόνα, ευχαριστώντας τον για την δύναμη που του δίνει.

inner
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Τίτο Βιλανόβα στο Καμπ Νόου, στην αναμέτρηση της περσινής σεζόν κόντρα στη Χετάφε


ΑLEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

25/04/2014



Δεσπόζει το αγγλικό ντέρμπι κορυφής, Λίβερπουλ - Τσέλσι, δύσκολες αποστολές για Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, για τίτλο Γιουβέντους, Παρί Σεν-Ζερμέν, Άγιαξ και Φενέρμπαχτσε. Αναλυτικά το πρόγραμμα...
                



Το αγγλικό ντέρμπι κορυφής, Λίβερπουλ - Τσέλσι, ξεχωρίζει από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα αυτό το Σαββατοκύριακο, με τους "κόκκινους" σε περίπτωση νίκης να αγκαλιάζουν τον τίτλο, αλλά και σε περίπτωση ισοπαλίας να βρίσκονται πολύ κοντά.
Θυμίζουμε πως με 3 αγωνιστικές απομένουν η Λίβερπουλ είναι στο +5 από την Τσέλσι και στο +6 από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία όμως έχει ακόμη 4 ματς να δώσει.
Πρώτο πιάτο είναι από την Ιταλία το Ρόμα - Μίλαν την Παρασκευή και αυλαία πέφτει πάλι από την Ιταλία το βράδυ της Δευτέρας με το Σασουόλο - Γιουβέντους, όπου ίσως η "γηραιά κυρία" να κατακτήσει τον τίτλο.
Ομάδες που ίσως να κατακτήσουν τον τίτλο είναι επίσης ο Άγιαξ, η Φενέρμπαχτσε και Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ στην Ισπανία δύσκολες αποστολές έχουν Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα στις έδρες των Βαλένθια και Βιγιαρεάλ, αντίστοιχα.
Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

ΑΓΓΛΙΑ

Premier League - 36η αγωνιστική





Σάββατο
Σαουθάμπτον - Έβερτον (14:45)
Σουόνσι - Άστον Βίλα (17:00)
Φούλαμ - Χαλ
Στόουκ - Τότεναμ
Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ
Μέντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νόριτς (19:30)
Κυριακή
Σάντερλαντ - Κάρντιφ (14:00)
Λίβερπουλ - Τσέλσι (16:05)
Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι (18:10)
Δευτέρα
Άρσεναλ - Νιούκαστλ (22:00)

 ΙΤΑΛΙΑ

Serie A - 35η αγωνιστική




Παρασκευή
Ρόμα - Μίλαν (21:45)
Σάββατο
Μπολόνια - Φιορεντίνα (19:00)
Ίντερ - Νάπολι (21:45)
Κυριακή
Βερόνα - Κατάνια (13:30)
Σαμπντόρια - Κιέβο (16:00)
Λιβόρνο - Λάτσιο
Κάλιαρι - Πάρμα
Τορίνο - Ουντινέζε
Αταλάντα - Τζένοα (21:45)
Δευτέρα
Σασουόλο - Γιουβέντους (21:45)

 ΙΣΠΑΝΙΑ

Primera Division - 35η αγωνιστική





Παρασκευή
Έλτσε - Λεβάντε (21:30)
Σάββατο
Γρανάδα - Ράγιο Βαγιεκάνο (17:00)
Χετάφε - Μάλαγα (19:00)
Ρεάλ - Οσασούνα (21:00)
Μπέτις - Σοθιεδάδ (23:00)
Κυριακή
Εσπανιόλ - Αλμερία (13:00)
Βαλένθια - Ατλέτικο (18:00)
Μπιλμπάο - Σεβίλλη (20:00)
Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα (22:00)
Δευτέρα
Θέλτα - Βαγιαδολίδ (23:00)

 ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga - 32η αγωνιστική





Παρασκευή
Ανόβερο - Στουτγκάρδη (21:30)
Σάββατο
Μπάγερν - Βέρντερ (16:30)
Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ
Χόφενχαϊμ - Φρανκφούρτη
Μάιντς - Νυρεμβέργη
Χέρτα - Μπράουνσβαϊγκ
Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ (19:30)
Κυριακή
Άουγκσμπουργκ - Αμβούργο (16:30)
Σάλκε - Γκλάντμπαχ (18:30)

ΓΑΛΛΙΑ

Ligue 1 - 35η αγωνιστική





Παρασκευή
Ναντ - Μαρσέιγ (21:30)
Σάββατο
Αζαξιό - Μονακό (18:00)
Εβιάν - Σεντ-Ετιέν (21:00)
Γκινγκάμπ - Βαλανσιέν
Μονπελιέ - Τουλούζ
Νις - Ρεμς
Ρεν - Λοριάν
Κυριακή
Σοσό - Παρί Σεν-Ζερμέν (15:00)
Λιόν - Μπαστιά (18:00)
Λιλ - Μπορντό (22:00)

 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Eredivisie - 33η αγωνιστική




Κυριακή
Χέρενφέν - Ουτρέχτη (15:30)
Φέγενοορντ - Κάμπουρ
Μπρέντα - Βάαλβαϊκ
Τσβόλε - Αϊντχόφεν
Χεράκλες - Άγιαξ
Φιτέσε - Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Νάιμεχεν - Τβέντε
Ρόντα - Χρόνινχεν
Ντεν Χάαχ - Άλκμααρ

ΤΟΥΡΚΙΑ

SüperLig - 31η αγωνιστική





Παρασκευή
Γκεντσλέρμπιρλιγί - Μπούρσασπορ (20:00)
Σάββατο
Τράμπζονσπορ - Γκαζιάντεπσπορ (19:00)
Κυριακή
Κάισερισπορ - Καράμπιουκσπορ (19:00)
Σίβασπορ - Μπεσίκτας
Εσκισέχιρσπορ - Ερτσίγεσπορ
Κασίμπασα - Αντάλιασπορ
Ελάζιγκσπορ - Γαλατάσαράι
Φενέρμπαχτσε - Ρίζεσπορ
Κόνιασπορ - Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ

ΒΕΛΓΙΟ

Jupiler League - 36η αγωνιστική (6η των play-offs)





Παρασκευή
Ζούλτε Βάρεχεμ - Γκενκ (21:30)
Σάββατο
Λόκερεν - Μπριζ (19:00)
Κυριακή
Άντερλεχτ - Σταντάρ Λιέγης (19:00)

 ΣΚΩΤΙΑ

Scottish Premier League - 35η αγωνιστική (2η των play-offs)




Παρασκευή
Πάτρικ Θισλ - Σεντ Μίρεν (21:45)
Σάββατο
Αμπερντίν - Σεντ-Τζόνστοουν (17:00)
Νταντί Γιουνάιτεντ - Μάδεργουελ
Ρος Κάουντι - Κιλμάρνοκ
Κυριακή
Χιμπέρνιαν - Χαρτς (14:45)
Σέλτικ - Ινβερνές (17:00)


Κύπρος - 32η αγωνιστική (6η των play-offs)





Σάββατο
ΑΕΛ - Ανόρθωση (18:00)
ΑΠΟΕΛ - Ερμής (18:00)
Κυριακή
ΑΕ Κουκλιών - Νέα Σαλαμίνα (17:00)
Δόξα - Εθνικός
ΑΕΚ - Άρης
Ομόνοια - Απόλλων (18:00)

*στην Πορτογαλία διεξάγεται την Κυριακή στις 20:15 ο ημιτελικός του λιγκ καπ μεταξύ Πόρτο και Μπενφίκα (στον τελικό περιμένει η Ρίο Άβε)


ALEX WEB RADIO/TV