ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Tα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Eurobasket 2011 (4η ημέρα)

Tα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Eurobasket 2011 (4η ημέρα)


Με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής για τους ομίλους Γ’ και Δ’, συνεχίζεται σήμερα το EuroBasket 2011 στα γήπεδα της Λιθουανίας.
Για τον τρίτο όμιλο η Φινλανδία συνέτριψε με 92-64 την Βοσνία. Από τους νικητές ξεχώρισε ο Mikko Koivisto με 17 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ο Henry Domercant πάλεψε μόνος του (σημείωσε 25 πόντους). Τα Σκόπια με τον Bo McCalebb να πετυχαίνει 27 πόντους έκαναν την έκπληξη και επικράτησαν με 72-58 της Ελλάδας, από την οποία ξεχώρισε ο Φώτσης με 16. Η Κροατία πήρε τη νίκη με 87-81 κόντρα στο Μαυροβούνιο. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Tomic και Popovic που πέτυχαν 26 και 23 πόντους αντίστοιχα, ενώ από το αντίπαλο στρατόπεδο ξεχώρισαν οι Jeretin με 17 και Dragicevic με 18.
Για τον τέταρτο όμιλο η Ουκρανία επιβλήθηκε με 67-56 της Βουλγαρίας. Κορυφαίος για τους νικητές ο Oleksandr Kolchenko με 18 πόντους, ενώ από τους Βούλγαρος ξεχώρισαν οι Chavdar Kostov και Filip Videnov, οι οποίοι σημείωσαν από 10. Η Σλοβενία με πρωταγωνιστές τους Lakovic και Ozbolt επιβλήθηκε της Γεωργίας με 87-75, παίρνοντας την τρίτη της νίκη στη διοργάνωση. Με ηγέτη και πρώτο σκόρερ τον Fridzon (22π.) Η Ρωσία επικράτησε εύκολα του Βελγίου με 79-58.


Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Επεισόδια στο Πανιώνιος – Παναχαϊκή 3-0

Επεισόδια στο Πανιώνιος – Παναχαϊκή 3-0


Ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-0 της Παναχαϊκής σε  ένα επεισοδιακό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαμε ακόμη και ντου «πανθήρων» στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να υπάρξει για λίγο διακοπή του ματς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Παναχαϊκή να έχει την πρώτη σημαντική ευκαιρία. Ήταν το 21ο λεπτό όταν ο Ατματζίδης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Ταφίλι από κοντά με δυνατό σουτ, είδε τον Ελευθερόπουλο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πανιωνίου να απειλήσει. Ο Ριέρα με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να πηγαίνει λίγο άουτ.

Στο 31’ η Παναχαϊκή είχε την σημαντικότερη ευκαιρία, όταν ο Σπίνουλας έκανε την σέντρα με τον Ατματζίδη να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, Κούτσι έδειξε από την αρχή ότι μπορεί να βοηθήσει και στο 44’ με δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Εστογιάνοφ, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στην έναρξη της επανάληψης ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά και ο Ριέρα στο 47’ ανατράπηκε από τον Παγώνη με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Εστογιάνοφ κάνοντας το 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα για τους «πάνθηρες» σημειώθηκε στο 66’. Τότε ο Εστογιανόφ έκανε την σέντρα με τον Κούτσι να στρώνει στον Σάμαρη ο οποίος με σουτ από την περιοχή έκανε το 3-0.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το φιλικό θα είχε ήρεμη κατάληξη μία φάση στο 77’ ήταν αρκετή για να τα… διαλύσει όλα. Συγκεκριμένα ο Κοκκίνης έκανε δυνατό τάκλιν στον Ριέρα και όσο ήταν κάτω οι δύο παίκτες τον κλότσησε. Ο Ισπανός ανταπέδωσε και ο διαιτητής της αναμέτρησης του έδωσε κόκκινη κάρτα.

Έτσι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου πέταξαν αρκετά μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο, ενώ κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν και μέσα στο γήπεδο με το παιχνίδι να διακόπτεται για αρκετά λεπτά.
Ο Πανιώνιος κινδυνεύει πλέον με τιμωρία της έδρας του.
 
ALEX WEB RADIO/TV

"Απρόσμενα άστοχη η Ελλάδα"

"Απρόσμενα άστοχη η Ελλάδα"

3/9/2011
Ξαφνιασμένος απο την αστοχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος , εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο... δήμιος της Εθνικής μας, Μπο Μακάλεμπ.

«Ήρθαμε για τη νίκη. Ξέραμε πως η Ελλάδα είναι καλή ομάδα, αλλά κι εμείς είμαστε καλή ομάδα. Οι αντίπαλοι ήταν σε κακή μέρα, ήταν απρόσμενα πολύ άστοχοι, ενώ σε μας λειτούργησε πολύ καλά η άμυνα και η επίθεση με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε αυτή τη μεγάλη νίκη» δήλωσε ο Αμερικανός.

 Για την προσωπική του απόδοση, ο Μπο ΜακΚάλεμπ σχολίασε: «Δεν ήμουν μόνο εγώ. Ξέρουμε πως όταν λειτουργούμε συνολικά καλά σαν ομάδα μπορούμε να κερδίσουμε παιχνίδια, ακόμη κι απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, όπως η Ελλάδα και η Κροατία. Πλέον θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο τελευταία ματς για να περάσουμε, αν γίνεται και σαν πρώτοι, στη δεύτερη φάση».
 
www.thrylos.gr

Για το χάλκινο με τους Αυστραλούς

Για το χάλκινο με τους Αυστραλούς

3/9/2011
Για το χάλκινο μετάλλιο με την Αυστραλία θα παίξει την Κυριακή  (18:30, ΕΡΤ1) η εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών της Ελλάδος στην τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βόλο.

Η ελληνική ομάδα πάλεψε στον ημιτελικό αλλά έχασε με 6-5 από την Σερβία στην παράταση και αποκλείστηκε. Η Ελλάδα πήγε το ματς στην παράταση αλλά εκεί δεν είχε πλάνο και οι καλύτεροι Σέρβοι πήραν τη νίκη και θα παίξουν με τους Ισπανούς στον τελικό (20:00).

Τα οχτάλεπτα: 2-3, 0-0, 1-1, 2-1, (0-1, 0-0)

ΕΛΛΑΔΑ
: Ποντικέας 2, Βλαχόπουλος 2, Σολανάκης 1.

ΣΕΡΒΙΑ
: Ούμποβιτς 3, Μάντιτς 1, Σάμποντιτς 1, Μίλισιτς 1. 

www.thrylos.gr/

Ο Ντεσάμπ πιστεύει στη…Μπαρτσελόνα!

Ο Ντεσάμπ πιστεύει στη…Μπαρτσελόνα!

3/9/2011
ΝΤΕΣΑΜΠΟ προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάμπ παρέστη στη συνάντηση προπονητών του Τσάμπιονς Λιγκ στη Νιόν και σε δηλώσεις του, έστεξε μέλι για το ποδοσφαιρικό θαύμα της Μπαρτσελόνα.
Ο κόουτς της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League ήταν απολαυστικός, μιλώντας για τους Καταλανούς:
«Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν δύο είδη ποδοσφαίρου, δύο τύποι ομάδων. Αυτό της Μπαρτσελόνα και μετά όλων των άλλων ομάδων. Ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης ,η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Πόρτο έχουν καταφέρει να τους κερδίσουν, αν και χρησιμοποιούν πολύ διαφορετικές τακτικές. Όταν αποφασίσετε να την αμυνθείτε, χάνετε. Εάν προσπαθήσετε να επιτεθείτε, μπορείτε επίσης να χάσετε. Είναι σαφές ότι μιλάμε για μια καταπληκτική ομάδα. Κατάφεραν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια τώρα.
www.olympiacos24.gr

Αγωνίστηκαν Κάταϊ και Σουμπίνιο

Αγωνίστηκαν Κάταϊ και Σουμπίνιο

3/9/2011 
σουμπινιο οφηΤις πρώτες τους εμφάνισεις σαν παίκτες του ΟΦΗ, πραγματοποίησαν οι Κάταϊ και Σουμπίνο , στο φιλικό ματς που έδωσαν οι ομιλίτες κόντρα στον Εργοτέλη.
Αμφότεροι αγωνίστηκαν για 45 λεπτά
ΟΦΗ: Kάρολ, Βερόν (45΄ Ρόβας), Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Βάντο, Καλάιτζιτς (45΄ Ουκάρ), Καμπάνταης, Γεωργίου (45΄ Σόουζα), Παπουλής (68΄ Πίτσος), Κάταϊ (45΄ Ζορμπάς), Σουμπίνιο (45΄ Μποντόρ).
Eργοτέλης:
Πίρσον (46΄ Αθανασίου), Βίσιο (45΄ Ντάτομο), Χίμπλιγκερ (45΄ Γιοβάνοβιτς), Ολίσε (72΄ Μπέτο), Φραγκουλάκης (45΄ Κουτσιανικούλης), Ρομάνο (61΄ Ρέντζας), Λεάλ (61΄ Χαντί), Κυριακίδης (45΄ Τζούνιορ), Μπούντιμιρ (72΄ Μπρούνο), Γιαλούσης (73΄ Σασιασβίλι), Σαρρής.
 
www.olympiacos24.gr/

Προβάδισμα ο Ασαμόα (video)

Προβάδισμα ο Ασαμόα (video)

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για ελεύθερο επιθετικό και από όσους έχουν προταθεί μέχρι στιγμής, η περίπτωση του Τζέραλντ Ασαμόα είναι αυτή που έχει πάρει το προβάδισμα. (video)
Μετά την πώληση του Άλμπερτ Ριέρα στην Γαλατάσαραϊ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη, αλλά όχι αριστερού μεσοεπιθετικού.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αποκτήσουν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για την γραμμή της επίθεσης, καθώς το κενό του Ριέρα αναμένεται να καλυφθεί με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν ήδη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Στην πειραϊκή ΠΑΕ καταφθάνουν συνεχώς προτάσεις με ελεύθερους επιθετικούς και η περίπτωση που έχει προκριθεί φαίνεται να είναι αυτή του Τζέραλντ Ασαμόα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Ζανκτ - Πάουλι.

Ο Μπολτ είναι εδώ (video)

Ο Μπολτ είναι εδώ (video)

3/9/2011
Με την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο συνόδεψε ο Γιουσέιν Μπολτ τη νίκη του στον τελικό 200μ ανδρών κατά την 8η ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου της Νταεγού και αφενός μεν υπερασπίστηκε τον τίτλο του από το Βερολίνο, αφετέρου αποζημίωσε με την εμφάνιση αυτή τους φίλους του, όπως είχε δηλώσει ότι θα έκανε μετά την αποτυχία του στα 100μ.

Ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ των σπριντ τερμάτισε σε 19.40, με δεύτερο τον Αμερικανό Γουόλτερ Ντιξ με 19.70 και τρίτο τον εξαιρετικό Γάλλο νεαρό Κριστόφ Λεμέτρ με 19.80, που είναι και νέο εθνικό ρεκόρ.


www.youtube.com/
ALEX WEB RADIO/TV

Καλωσόρισμα σε Ριέρα (video)

Καλωσόρισμα σε Ριέρα (video)

3/9/2011
Η μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα στην Γαλατασαράι είναι πλέον γεγονός και οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας καλωσόρισαν τον Ισπανό άσο μέσω βίντεο.

Το διαδικτυακό κανάλι της «Τσιμ Μπομ» φιλοξενεί ένα βίντεο με στιγμές του 29χρονου μέσου κυρίως από το πρόσφατο φιλικό του Θρύλου με την Γαλατά στο Φάληρο καθώς και από αναμετρήσεις της εθνικής Ισπανίας και της Λίβερπουλ.

Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση της Γαλατασαράι συστήνει τον Ριέρα στους φιλάθλους της ομάδας και ταυτόχρονα τον καλωσορίζει στην οικογένεια της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί είναι και οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας που έχουν ανεβάσει βίντεο στο διαδίκτυο με στιγμιότυπα του Ισπανού μέσου, δείχνοντας την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το βίντεο της Γαλατά για Ριέρα 

www.thrylos.gr

Άρεσε στους κανονιέρηδες το χατ-τρικ του Παρκ

Άρεσε στους κανονιέρηδες το χατ-τρικ του Παρκ

3/9/2011 

Μπορεί να αιφνιδίασε πολλούς η μεταγραφή του Νοτιοκορεάτη Παρκ από τη Μονακό στην Άρσεναλ, προσεχή αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, αλλά τα Βρετανικά μέσα αλλά και οι ιθύνοντες των Λονδρέζων αρχίζουν να συμπαθούν τον Κορεάτη, ειδικά μετά τα πρόσφατα επιτεύγματα του.
ΠΑΡΚ ΑΡΣΕΝΑΛΟ αρχηγός της Νοτίου Κορέας πέτυχε πρόσφατα χατ-τρικ με την Εθνική του ομάδα, κόντρα στην αντίστοιχη του Λιβάνου και οι Βρετανοί άρχισαν να μιλούν με καλά λόγια να την ποδοσφαιρική του αξία.
«Μπορεί να μην έχει ύψος, αλλά έχει ηγετικές ικανότητες» γράφουν και τονίζουν ότι, μπορεί να μην τον δουν να παίζει δίπλα στον Βαν Πέρσι, αφού ο Βενγκέρ προτιμά να παίζει με έναν επιθετικό, αλλά τονίζουν ότι ο Παρκ μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη εναλλακτική για τον Ολλανδό.

www.olympiacos24.gr

Αντεπίθεση από Ντόρτμουντ

Αντεπίθεση από Ντόρτμουντ

3/9/2011
Ο γενικός διευθυντής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, Ντόρτμουντ,Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, τόνισε ότι ο Γκέτσε θα παραμείνει στην ομάδα
ΓΚΕΤΣΕΔιέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Γκέτσε να αποχωρεί από την πρωταθλήτρια Γερμανίας, ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου για παιχνίδια εντυπωσιασμού, καθώς όπως σας ενημερώσαμε προηγουμένως , ο Ούλι Χένες, υποστήριξε ότι η ομάδα του πολύ σύντομα θα κινηθεί για τον διεθνή Γερμανό μέσο.
Ο γενικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Γερμανίας ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Παραμένουμε ήρεμοι. Αυτές οι δηλώσεις είναι παιχνίδια εντυπωσιασμού από τον Χένες. Αυτά γίνονται από την συγκεκριμένη ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια. Δεν γίνονται αλήθεια όσα λέει ο Χένες πάντα. Εμείς από την πλευρά μας δεν ανησυχούμε καθόλου».

www.olympiacos24.gr

Eurobasket 2011: Ελλάδα – Σκόπια 58-72 (video)

Eurobasket 2011: Ελλάδα – Σκόπια 58-72 (video)


ellada skopia 58 72 videoΗ Ελλάδα πλήρωσε την επιθετική της δυστοκία και γνώρισε βαριά ήττα με 72-58 από τα Σκόπια για την τρίτη αγωνιστική του Eurobasket 2011. Ο BoMcCalebb ήταν ασταμάτητος και πέτυχε 27 πόντους
Οι Σκοπιανοί πήραν γρήγορα ένα μικρό προβάδισμα (2-6), με την Ελλάδα να απαντά άμεσα με 5-0 σερί (7-6), ενώ η συνέχεια του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο (18-16). Στη δεύτερη περίοδο η «γαλανόλευκη» ξέφυγε με 4 (26-22), αλλά οι παίκτες του Dokuzovski με επιμέρους σκορ 0-8 έκαναν το 26-30 για να μειώσουν οι διεθνείς μας στο πόντο στο 20΄ (29-30).

Αρχίζει το Καμπιονάτο


3/9/2011
Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Ιταλίας ήρθαν σε συμφωνία με τους πρόεδρους των συλλόγων για το τέλος της απεργίας κάτι που σημαίνει πως η Serie A θα ξεκινήσει στις 9/9.
Αρχίζει το Καμπιονάτο
Σύμφωνα με πηγή από την ένωση ποδοσφαιριστών Ιταλίας (AIC): «Η συλλογική σύμβαση εργασίας ανάμεσα στους παίκτες και την Serie A θα υπογραφτεί το μεσημέρι της Δευτέρας. Απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες τεχνικής φύσης».
Η συμφωνία πάντως είναι προσωρινή και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις της νέας εργασιακής σύμβασης.
Σε αυτή εξακολουθούν να υπάρχουν δύο «αγκάθια». Το πρώτο αφορά την πληρωμή φόρου αλληλεγγύης και το δεύτερο τη μοίρα των παικτών που αναγκάζονται να προπονούνται μόνοι τους όταν «κόβονται» από τις ομάδες τους ενώ έχουν συμβόλαιο.
Πηγή: sentra-goal.gr

EuroBasket 2011: Οι διαιτητές του αγώνα Ελλάδα – Σκόπια

EuroBasket 2011: Οι διαιτητές του αγώνα Ελλάδα – Σκόπια


Greece FYROM Eurobasket 2011Γνωστά έγιναν πριν από λίγη ώρα τα ονόματα των διαιτητών που θα διευθύνουν την σημερινή αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ με την αντίστοιχη των Σκοπίων, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Group C του EuroBasket 2011.
Οι τρεις διαιτητές λοιπόν του αγώνα της Εθνικής θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία) και Νταβίντ Σαμπόν (Γαλλία).

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν προχωράει του Σοϊλέδη στην ΑΕΛ

Δεν προχωράει του Σοϊλέδη στην ΑΕΛ

3/9/2011
Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης η ΑΕ Λεμεσού δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Άρη Σοϊλέδη.

Ο 20χρονος αριστερός χαφ ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Θρύλο βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο προκειμένου να δοκιμαστεί από την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου. Μαζί με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή συμμετείχε στις προπονήσεις της κυπριακής ομάδας και ο 19χρονος Σκοτσέζος αριστερός μπακ, Κέιραν Μπρίναν. Αμφότεροι, σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, έφυγαν από την Λεμεσού με προορισμό τις πατρίδες τους κι έτσι όλα δείχνουν ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα πρέπει ν' αναζητήσει νέο σταθμό.
www.thrylos.gr

«Θέλω Θρύλο»

«Θέλω Θρύλο» 

3/9/2011

Κάτι περισσότερο από δελεαστικό θεωρεί ο Μάικ Μπράμος το ενδιαφέρον του Θρύλου για να τον αποκτήσει. Ο διεθνής σμολ φόργουορντ μίλησε από τη Λιθουανία όπου βρίσκεται σχετικά με τις φήμες που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» ν' ασχολούνται με την περίπτωσή του. Είπε μεταξύ άλλων ότι θα τον ενδιέφερε πάρα πολύ αυτή η προοπτική, ωστόσο έσπευσε να προσθέσει ότι κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι από τη στιγμή που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Γκραν Κανάρια.

«Θα ήθελα πολύ να παίξω στον Ολυμπιακό και να επιστρέψω στην Ελλάδα», δήλωσε ο ίδιος στο περιθώριο της «ανοιχτής» προς τους δημοσιογράφους προπόνηση και συμπλήρωσε. «Απλά δεν είναι στο δικό μου χέρι να πάω στον Ολυμπιακό. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Γκραν Κανάρια και θα πρέπει οι δύο ομάδες να τα βρουν μεταξύ τους». Ακολούθως ζήτησε να μην πει περισσότερα, καθώς θέλει να είναι συγκεντρωμένος στη προσπάθεια του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το thrylos.gr η ισπανική ομάδα η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα φέρεται να έχει ζητήσει πάνω από 200.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο και φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να δώσουν αυτό το ποσό. Οι συζητήσεις, όμως, συνεχίζονται και θα κορυφωθούν την επόμενη εβδομάδα. Πάντως, το γεγονός ότι ουσιαστικά η Γκραν Κανάρια είναι χωρίς διοίκηση μετά την παραίτηση του Αγκουστίν Μεδίνα καθώς και σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου δεν αποκλείεται να «βολέψει» τους «ερυθρόλευκους». Ο χρόνος θα δείξει...
www.thrylos.gr/

Δεν ξέχασε το Θρύλο ο Πάρντο!

Δεν ξέχασε το Θρύλο ο Πάρντο!

3/9/2011
ΠΑΡΝΤΟΟ Ούρκο Πάρντο με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, δεν ξέχασε να αναφερθεί στον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τον ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στο ΑΠΟΕΛ. Είναι μια σημαντική ευκαιρία για εμένα να παίξω στην Κύπρο και θέλω το καλύτερο δυνατό», είπε ο πρώην γκολκίπερ των πρωταθλητών Ελλάδας και πρόσθεσε:
«Ξέρω ότι το ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και αν είναι δυνατό, θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε ακόμη καλύτερη. Έρχομαι από την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου. Στόχος μας είναι καλή πορεία στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Κύπρο, για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Θα προσπαθήσω σκληρά στις προπονήσεις για να φτάσω στο επίπεδο που μπορώ. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι ευχαριστημένος που ήρθα στην ομάδα και θα προσπαθήσω να τους το ανταποδώσω».
www.olympiacos24.gr

Τζέραρντ: «Δεν είμαι… τελειωμένος»

Τζέραρντ: «Δεν είμαι… τελειωμένος»

3/9/2011 
 
ΤΖΕΡΑΡΝΤΘέση στους… ψίθυρους, όπως χαρακτηριστικά είπε, που τον χαρακτηρίζουν «ex- player» πήρε ο Στίβεν Τζέραρντ, δίνοντας την υπόσχεση ότι αργά ή γρήγορα οι επικριτές του θα σωπάσουν!
«Για να είμαι ειλικρινής, ακούγονται πολλά τελευταία για την προσωπική μου ζωή και ότι οι εμφανίσεις μου δεν είναι όπως παλιά. Έχω ακούσει τους ψίθυρους ότι ο Τζέραρντ τελείωσε και πως δεν πρόκειται να επανέλθει στα παλιά αγωνιστικά του επίπεδα», τόνισε αρχικά ο αρχηγός της Λίβερπουλ και πρόσθεσε:
«Δεν με ανησυχούν, ούτε ασχολούμαι με όσα λέει ο κόσμος. Εάν αυτό πιστεύουν, θα βρεθούν στο τέλος προ εκπλήξεως»

www.olympiacos24.gr

Θερμή υποδοχή στο Σικάγο!

Θερμή υποδοχή στο Σικάγο!

3/9/2011 
1Ο Δ. Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. κ. Γιώργος Παύλου, ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας, ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ακαδημίας κ. Γιώργος Αμανατίδης και το στέλεχος της Ακαδημίας κ. Βασίλης Νάνος είναι ήδη στο Σικάγο για τα εγκαίνια της σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και μάλισταν έτυχαν θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο!
Πολλά παιδιά και όχι μόνο, τους περίμεναν με φανέλες του Ολυμπιακού αλλά και με πλάκατ που έγραφαν  «welcome Olympiacos»!
Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακοίνωση της έναρξης λειτουργίας της νέας Σχολής Ποδοσφαίρου.
Το δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου του Θρύλου επεκτείνεται και στο εξωτερικό με στόχο την επίτευξη του οράματος της Διοίκησης του Ολυμπιακού  για την εύρεση, την άρτια εκπαίδευση και την αξιοποίηση νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.
www.olympiacos24.gr

Πάτησε Καρπενήσι ο Βασιλόπουλος

Πάτησε Καρπενήσι ο Βασιλόπουλος 

3/9/2011 

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΟ Παναγιώτης Βασιλόπουλος ταξίδεψε στο Καρπενήσι για να ενταχθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά το σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός γηπέδων.
Ο Βασιλόπουλος  βρίσκεται σε επαφές με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ για το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
www.olympiacos24.gr/

Θέλει Γκέτσε η Μπαγερν

Θέλει Γκέτσε η Μπαγερν

3/9/2011 
Το έντονο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για το νέο αστέρι της Ντόρτμουντ, Μάριο Γκέτσε, εκφράστηκε από τον πρόεδρο των «βαυαρών», Ούλι Χένες, σε σημερινές  του δηλώσεις
ΓΚΕΤΣΕ«Αν το συμβόλαιό του τελειώσει τότε θα δούμε τι θα γίνει. Αρκετοί παίκτες στο παρελθόν είχαν πει ότι δεν θα ερχόντουσαν ποτέ στην ομάδα μας, αλλά τελικά ήρθαν. Εμείς ακόμα ενδιαφερόμαστε για τον παίκτη», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μπάγερν για τον παίκτη της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, που είναι πλέον περιζήτητος με τις εμφανίσεις του
www.olympiacos24.gr/

Θεωρίες συνωμοσίας

Θεωρίες συνωμοσίας

Ο Ολυμπιακός δεν είχε προαποφασίσει να πουλήσει τον Άλμπερτ Ριέρα στη Γαλατάσαραϊ. Αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα τον δήλωνε στην λίστα του Champions League. Οι Τούρκοι κατέθεσαν την πρόταση τους στις 2/9 και ο Ισπανός υπέγραψε μια ημέρα αργότερα. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αναλύει.
Τις τελευταίες ώρες και μετά την πώληση του Άλμπερτ Ριέρα στη Γαλατάσαραϊ, ακούγεται έντονα πως ο Ολυμπιακός είχε προαποφασίσει να παραχωρήσει τον παίκτη και μάλιστα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ.

ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ.....

Για αλλη μια φορα ο κοσμος του Ολυμπιακου εδειξε την δυναμικη του και το ποσο μπροστα βρισκεται απο τους οπαδους των αλλων ομαδων।Εμεις δεν ειμαστε "μυρωδιαδες" ουτε "καλλιτεχνες των σπρευ" για να λεμε "ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ",εμεις παραδεχομαστε και την υπαρξη και των υπολοιπων οπαδων, της ΑΕΚ44 του ΠΟΑ και παει λεγοντας।Απλα ειμαστε πιο ρεαλιστες και λεμε απλα "ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ" αυτο ειναι ολο και το δειχνουμε με κινησεις οπως αυτη με τα εισητηρια για το κομβικο παιχνιδι με την Μαρσειγ που δεν εμεινε ουτε για δειγμα μεσα σε ελαχιστες ωρες।
Δυστυχως η ομαδα θα παει σε αυτο το παιχνιδι χωρις αλλον αγωνα στα ποδια της και αυτο μεγαλωνει κατα ενα βαθμο την κρισιμοτητα του συγκεκριμενου αγωνα।Οι λυσεις βεβαια για τον Βαλβερδε ειναι αρκετες στον παγκο ακομα και τωρα που εφυγε και ο Ριερα για περισσοτερα και ξεκουραστα ευρω στο πρωταθλημα της Τουρκιας μια και που η Γαλατα περα απο τις εγχωριες διοργανωσεις δεν εχει καποια αλλη αγωνιστικη υποχρεωση σε ευρωπαικο επιπεδω συλλογων।Δεν θα σταθω στον Ριερα περισσοτερο,το τι πηρε απο τον Ολυμπιακο αλλα πρωτιστως τι εδωσε ο ιδιος στην ομαδα λιγο πολυ το γνωριζουμε ολοι.
Πισω λοιπον στον πυρινο κοσμο του Ολυμπιακου,στον δωδεκατο παικτη που ειτε τραυματιας ειτε με ιωση θα ειναι παντα στην θεση του να δωσει ολο του το ειναι για να ενισχυσει την ομαδα।Ετσι και τωρα σαυτη την νεα σαιζον που ΘΑ ξεκινησει εδειξε οτι ειναι ετοιμοπολεμος εξαφανιζοντας τα εισητηρια για το ματς με την Μαρσειγ।Θα πρεπει ομως να ειμαστε προσεκτικοι γιατι ακομα δεν εχουμε ξεφυγει απο τα μαυρα καταστιχα της ΟΥΕΦΑ και το τελευταιο που θα θελαμε θα ηταν μια τιμωρια της εδρας που θα μπορουσε να ειναι και καταστροφικη για την ομαδα σε πολλα επιπεδα...αρα αδερφια θα πρεπει να ειναι το γηπεδο καμινι οι κερκιδες να βραζουν αλλα στον αγωνιστικο χωρο...να στρωνεις να τρως।
Οι μεταγραφες τελειωσαν,την ιδια ωρα που οι αλλοι σκοτωνοντουσαν γιατι βλεπανε τις διοικησεις τους να σφυρανε αδιαφορα για την ενισχυση του ροστερ τους εμεις τρωγομασταν με τα αντερα μας για το ποσο αργα και βασανιστικα εκλεινε το ροστερ του Θρυλου με παικτες κλειδια οπως τον Φεισα και παικτες βαρομετρα οπως τον Μακουν।Τωρα η "αθωα" αυτη γκρινια μπαινει στην ακρη,οτι γνωμη εχουμε για καποιον παικτη του Θρυλου δεν την βγαζουμε ποτε την ωρα του αγωνα και μεσα στο γηπεδο।Εκει μονο φωνη και χειροκροτημα,μια εδρα κολαση για τον φιλοξενουμενο,μια εδρα ετσι οπως μονο ο γαυρος οπαδος ξερει να φτιαχνει...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ (ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ)

Oρμπάιθ: «Νιώθω πως είμαι στο σπίτι μου»

Oρμπάιθ: «Νιώθω πως είμαι στο σπίτι μου»

3/9/2011

Σαν στο σπίτι του νιώθει στον Ολυμπιακό ο Πάμπλο Ορμπάιθ, μόλις μετά από δύο προπονήσεις, όπως είπε ο ίδιος με δηλώσεις του.
Ο νεοαποκτηθείς μέσος του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων» για τις πρώτες του  εντυπώσεις από τον Θρύλο αλλά και για τη Μαρσέι, την πρώτη αντίπαλο του Πρωταθλητή Ελλαδας, στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά όσα είπε:
Ορμπάιθ- Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό;
«Το καλωσόρισμα ήταν πολύ «ζεστό» και καλό από όλους. Έχω κάνει μόνο δύο προπονήσεις και νιώθω πως είμαι στο «σπίτι» μου».
- Πρώτος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό είναι η Μαρσέιγ. Τι γνωρίζεις για την γαλλική ομάδα και ποια είναι η γνώμη σου;
«Νομίζω ότι είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία δουλεύει πολύ στην φυσική κατάσταση, όπως άλλωστε όλες οι γαλλικές ομάδες. Νομίζω πως θα είναι δύσκολος αντίπαλος και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς».

www.olympiacos24.gr

Ο ΦΟBΕΡΟΣ "ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ" ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΡΑΨΕ ΠΑΛΙ....(VIDEO)

Ο ΦΟBΕΡΟΣ "ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ" ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΡΑΨΕ ΠΑΛΙ.....ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΑ....



ALEX WEB RADIO/TV

EuroBasket 2011: Προκαλούν συνεχώς οι Σκοπιανοί

EuroBasket 2011: Προκαλούν συνεχώς οι Σκοπιανοί


FYROM Greece EuroBasket 2011Συνεχίζουν να προκαλούν οι Σκοπιανοί. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας μπάσκετ της γειτονικής χώρας, φιλοξενείται αφιέρωμα στους οπαδούς των Σκοπίων που ταξίδεψαν στη Λιθουανία με τίτλο «Για πάντα Μακεδονία».


Σε αυτό αναφέρεται πως οι μοναδικοί που δίνουν χρώμα στα παιχνίδια του τρίτου ομίλου του EuroBasket είναι οι «Μακεδόνες». Το σχετικό αφιέρωμα συνοδεύεται από φωτογραφίες από την κερκίδα, με τους Σκοπιανούς να κρατούν κασκόλ και πανό στα οποία αναγράφεται το όνομα «Μακεδονία» και να φορούν περικεφαλαίες των αρχαίων Μακεδόνων.
Η καλύτερη απάντηση από την πλευρά των διεθνών θα είναι η νίκη μέσα στο παρκέ. Οι Έλληνες καλαθοσφαιριστές παραμένουν απολύτως προσηλωμένοι στο στόχο τους και υπόσχονται να μιλήσουν μία και καλή σήμερα μέσα στο γήπεδο…

ALEX WEB RADIO/TV

Πάει για Πλευρίτου ο Θρύλος

Πάει για Πλευρίτου ο Θρύλος

3/9/2011
Πολύ κοντά στην απόκτηση της Μαργαρίτας Πλευρίτου είναι η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Η νεαρή φουνταριστός του Ηρακλή η οποία είναι και πρωταθλήτρια Ευρώπης με τις νεανίδες φαίνεται να έχει προχωρημένες επαφές με τον Θρύλο αλλά το θέμα είναι εάν θα συναινέσει στην μεταγραφή ο Ηρακλής ή από τον Ολυμπιακό θα πάνε δικαστικά.
 
www.thrylos.gr

«Αντίο» από Γεωργία, νίκη για Κροατία

«Αντίο» από Γεωργία, νίκη για Κροατία

3/9/2011
Η Λετονία κατάφερε να... αποδράσει με το «διπλό» από τη Γεωργία και πλέον οι συμπατριώτες του Τιμούρ Κετσπάγια «κουνάνε μαντίλι» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012. Το γκολ του Κάουνα στο 64' ήταν αρκετό για να δώσει τους τρείς βαθμούς της νίκης στους Λετονούς.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Κροάτες επικράτησαν πολύ εύκολα με 1-3 των Μαλτέζων και βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από την Εθνική μας ομάδα. Οι Βουκόγεβιτς και Μπαντέλ έκαναν το 0-2 για τους Κροάτες στο 11' και στο 32' αντίστοιχα. Οι Μαλτέζοι μείωσαν στο σκορ με γκολ του Μιφσούντ στο 38' αλλά ο Λόβρεν στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το 1-3 και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Μπίλιτς.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

ΕΛΛΑΔΑ 17

ΚΡΟΑΤΙΑ 16

ΙΣΡΑΗΛ 13

ΓΕΩΡΓΙΑ 9

ΛΕΤΟΝΙΑ 7

ΜΑΛΤΑ 0
 
www.thrylos.gr/

Ο Τζιόλης στην Εθνική

Ο Τζιόλης στην Εθνική

2/9/2011
Τα πολλά προβλήματα του Φερνάντο Σάντος στη μεσαία γραμμή και ο τραυματισμός του Σωτήρη Νίνη, ανάγκασαν τον Πορτογάλο να καλέσει τον Αλέξανδρο Τζιόλη ενόψει Λετονίας.

Τα χέρια του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι δεμένα και όπως ήταν λογικό κάλεσε άμεσα στο Ισραήλ (όπου θα προπονηθεί και την Κυριακή η αποστολή) τον Αλέξανδρο Τζιόλη, έστω και αν ο διεθνής μέσος είναι ανέτοιμος. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτηκε και τον Φορτούνη αλλά θεώρησε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος
 
www.thrylos.gr

Ρήξη χιαστού ο Νίνης

Ρήξη χιαστού ο Νίνης

3/9/2011
Ραντεβού με την ατυχία για τον χρυσό σκόρερ της εθνικής στο Τελ Αβίβ, Σωτήρη Νίνη.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟ, τραυματίστηκε σοβαρά στη φάση του 76ου λεπτού με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για ρήξη χιαστού, γεγονός που αν επαληθευτεί, σημαίνει πως θα λείψει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Νίνης ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος μόλις του ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υπεβλήθη, καθώς το τελευταίο διάστημα ήταν ανεβασμένος και δεν μπόρεσε να γιορτάσει όπως θα ήθελε τη νίκη με 1-0 επί του Ισραήλ, που μάλιστα ήρθε από δικό του γκολ. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποκλειστεί από την αποστολή της Εθνικής και να επιστρέψει στην Αθήνα
www.thrylos.gr

Γκολ ο Μάρκο, ντεμπούτο ο Φέισα (video)

Γκολ ο Μάρκο, ντεμπούτο ο Φέισα (video)

3/9/2011
Με τον Μάρκο Πάντελιτς να ξελασπώνει σε ακόμη ένα ματς τη Σερβία και τον Λιούμπομιρ Φέισα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του οι «πλάβι» πέρασαν από το Δουβλίνο και έμειναν ζωντανοί για τα μπαράζ πρόκρισης.  Ο στράικερ του Θρύλου ήταν ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης με τη Βόρειο Ιρλανδία που διατήρησε τη Σερβία σε θέση ισχύος στον 3ο όμιλο, οσον αφορά πάντα τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Η πρώτη είναι ουσιαστικά «καπαρωμένη» από την Ιταλία. Στην αναμέτρηση μπήκε αλλαγή στο 90ό λεπτό και ο Λιούμπομιρ Φέισα αντικαθιστώντας τον Κουζμάνοβιτς. Αντίθετα, ο Πέταρ Γκρίμπιτς έμεινε εκτός 18άδας στην ήττα του Μαυροβουνίου στην Ουαλία με 2-1.



www.thrylos.gr/

Καρφώστε τους!

Καρφώστε τους!

3/9/2011
Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς της πρώτης φάσης κυνηγά απόψε η Εθνική ομάδα μπάσκετ. Κόντρα στα Σκόπια (18:00 ΕΤ1), οι παίκτες του Ηλία Ζούρου θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους, με βασικό προσανατολισμό την πιεστική άμυνα που θα βοηθήσει να έρθει και το εύκολο καλάθι στην επίθεση.

Οι διεθνείς θέλουν να μείνουν μακριά και από τις προκλήσεις της απέναντι πλευράς καθώς περίπου 80 Σκοπιανοί οπαδοί καθύβριζαν συνεχώς την Ελλάδα στους δύο πρώτους αγώνες της στην Αλίτους Αρένα. Προκειμένου να μην δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις και ο αγώνας να μετατραπεί σε πολιτικός, οι παράγοντες της ΕΟΚ παροτρύνουν τους παίκτες και τα μέλη της Εθνικής να αδιαφορήσουν για όσα συμβούν εντός και εκτός του παρκέ.

Ο Ηλίας Ζούρος τόνισε την ανάγκη να προσεχθούν τα ανορθόδοξα σχήματα που χρησιμοποιούν οι αντίπαλοί μας που έχουν ψηλούς με καλό περιφερειακό σουτ και τον ΜακΚάλεμπ πραγματική σφαίρα στην επίθεση.

Μια φορά στο παρελθόν έχουμε παίξει κόντρα στα Σκόπια. Το 2009 στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας είχε έρθει εύκολα η νίκη με 86-54 χάρη σε 17 πόντους του Σπανούλη.


www.thrylos.gr/

Φουλ για κυνηγό

Φουλ για κυνηγό

3/9/2011
Η μεταγραφική περίοδος σε πλήρη εξέλιξη για τον Ολυμπιακό και μετά τη λήξη της! Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Ριέρα και η παραχώρησή του στην Γαλατά φέρνουν στον Πειραιά έναν ακόμη επιθετικό, παρότι αυτός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ριέρα: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τη διοίκηση που δέχτηκαν την επιθυμία μου»

Ριέρα: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τη διοίκηση που δέχτηκαν την επιθυμία μου»

3/9/2011 
 
Ο Άλμπετ Ριέρα, που πρέπει να θεωρείται παίκτης της Γαλατασαράι, ευχαρίστησε με δηλώσεις του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού που δέχτηκαν την επιθυμία του, ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός χαφ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:
ΡΙΕΡΑ«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του Ολυμπιακού που αποδέχθηκαν τελικά την επιθυμία μου για την μετεγγραφή μου στην Γαλατάσαραϊ, η οποία έκανε μια εξαιρετική πρόταση για μένα και την οικογένειά μου.
Πιστεύω, ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου στον ένα χρόνο που αγωνίστηκα στην ομάδα και εύχομαι στον Ολυμπιακό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους του κάθε επιτυχία.»

www.olympiacos24.gr/

Καλματζίδης: «Δεν αποκλείουμε τίποτα»

Καλματζίδης: «Δεν αποκλείουμε τίποτα»

3/9/2011
 
ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣΑνοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να γίνουν και άλλες μεταγραφές, ο Γιάννης Καλαματζίδης, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε αθλητική εφημερίδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ομάδας βόλλεϋ του Ολυμπιακού στη «Sportday»:
«Δεν θα πρέπει να αποκλείουμε τίποτα. Αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση παίκτη, τότε θα την εξετάσουμε σοβαρά με τη διοίκηση».
Στη συνέχεια ο Καλματζίδης αναφέρθηκε στον 21χρονο νέο παίκτη των «ερυθρολεύκων», Τζορτζ Παπαδόπουλο:
«Έχει πολλά προσόντα. Είναι αλτικός και τον βοηθάει το ύψος του, αλλά ακόμα χρειάζεται πολλή δουλειά. Τον έχω δει σε ορισμένες προπονήσεις και σύντομα θα αποφασίσω αν θα προχωρήσουμε στην απόκτησή του. Βέβαια, σημαντικό ρόλο για τη μεταγραφή του θα παίξει το αν θα μπορεί να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο».

www.olympiacos24.gr/

Xρόνια πολλά Ολοφ!!!

Xρόνια πολλά Ολοφ!!!

3/9/2011
Τα 34α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Όλοφ Μέλμπεργκ.
ΜΕΛΜΠΕΡΓΚΟ Σουηδός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει τιμήσει και με το παραπάνω τη φανέλα του Θρύλου και φέτος θα είναι η τρίτη του χρονιά στο μεγάλο Λιμάνι.
Ο ALEX WEB RADIO/TV σου ευχεται απο καρδιας να έχεις την υγεία σου πάνω απ'όλα, να είσαι γερός και δυνατός και να έχεις έχει μια καλή χρονιά με την ομάδα μας βοηθώντας την με την εμπειρία σου και την ποδοσφαιρική ςου αξία να υλοποιήσει τους στόχους της.
ALEX WEB RADIO/TV

Προλαβαίνει Μαρσέιγ ο Γέστε

Προλαβαίνει Μαρσέιγ ο Γέστε

3/9/2011
ΓΕΣΤΕΟ Φραν Γέστε δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του και από βδομάδα αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
Ο Βάσκος δεν ξεκουράστηκε σήμερα όπως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Θρύλου και πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη προκειμένου να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα.
Ο ρυθμός των προπονήσεων γίνεται όλο και πιο έντονος, λόγω του ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στο Τσάμπινς Λιγκ στις 13 του Σεπτέμβρη κόντρα στη Μαρσέιγ.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο έμπειρος μέσος αφού υπολογίζει πολύ στις δυνατότητές του και θα τον χρειαστεί στο πρώτο ματς των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

www.olympiacos24.gr

Προκριματικά Euro 2012: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 9ης αγωνιστικής (video)

Προκριματικά Euro 2012: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 9ης αγωνιστικής (video)


prokrimatika euro 2012 apotelesmataΜε τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής συνεχίζεται ο «μαραθώνιος» της προκριματικής φάσης για το Euro 2012.
Στον πρώτο όμιλο, Αζερμπαϊτζάν και Βέλγιο έμειναν στο 1-1. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Simons με πέναλτι και ισοφάρισε ο Aliyev στο 86΄. Η Τουρκία σώθηκε στις καθυστερήσεις και με σκόρερ τον Turan επιβλήθηκε 2-1 του Καζακστάν. Με χατ τρικ του Ozil η Γερμανία κέρδισε με 6-2 την Αυστρία, Podolski, Schurrle και Gozte τα άλλα γκολ.
Για το δεύτερο, η Αρμενία είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ανδόρα, 3-0, ενώ η Ρωσία επικράτησε 1-0 των Σκοπίων χάρη στο γκολ του Semsov στο 41΄. Ιρλανδία και Σλοβακία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Στον τρίτο, η Ιταλία δυσκολεύτηκε αλλά με τέρμα του Cassano στο 11΄ πήρε τη νίκη απέναντι στα Νησιά Φερόε, ενώ η Εσθονία έκανε το διπλό στη Σλοβενία, 1-2. Ο Marko Pantelic πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης της Σερβίας με τη Βόρειο Ιρλανδία.
Στο τέταρτο γκρουπ, η Βοσνία με τους Salihovic και Medunjanin ν

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη η Θύρα 7 Χίου

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη η Θύρα 7 Χίου

2/9/2011 
ΟΠΑΔΟΙ ΘΥΡΑ 7Για τη μεταγραφή του Ανδρέα Μιράλη στην ομάδα του νησιού της πήρε θέση η Θύρα 7 Χίου και κατακεραύνωσε τον πρόεδρο της Χιώτικη ομάδας, τονίζοντας παράλληλα τη στήριξη τους στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τον Μιχάλη Κουντούρη!
Η ανακοίνωση:

Με το βλέμμα στο μέλλον και στο πόλο γυναικών

Με το βλέμμα στο μέλλον και στο πόλο γυναικών 

2/9/2011

ΠΟΛΟ ΜΠΑΛΑΣύμφωνα με αναφορές του Τύπου ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τις νεαρές αθλητριές του πόλο Χρυσή Διαμαντοπούλου και Χριστίνα Κότσια.
Η εθνική ομάδας πόλο νεανίδων κατέκτησε πριν λίγες ημέρες το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μαδρίτης, και ο Ολυμπιακός δε θα μπορούσε να μην ενδιαφερθεί για την απόκτηση κάποιων πολύ ταλαντούχων παικτριών.
Η Διαμαντοπούλου είναι τερματοφύλακας ενώ η  Κότσια αμυντικός και αμφότερες ανήκουν στον Πανιώνιο.
Εκκρεμεί το «οκ» των Νεοσμυρνιωτών για να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των σημερινών εφημερίδων.
www.olympiacos24.gr

Ευχαριστούμε Ράσο! (video)

Ευχαριστούμε Ράσο! (video)

 2/9/2011
Τέλος σε μια αξιοζήλευτη καριέρα έβαλε ο Ράσο Νεστέροβιτς. Ένας παίκτης που, παρά τη σύντομη θητεία του στον Πειραιά, αγαπήθηκε από τον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος εκτίμησε το γεγονός ότι επέστρεψε στην Ευρώπη από το ΝΒΑ όχι για να... κολλήσει τα τελευταία ένσημα, αλλά για να παίξει μπάσκετ! Και τι μπάσκετ. Μέχρι τον τραυματισμό του στον ώμο κατά τη διάρκεια ενός αδιάφορου αγώνα στην Καβάλα ήταν το άλφα και το ωμέγα των «ερυθρόλευκων» κάτω από το καλάθι.

Ψάχνονται για φιλικό με τον Θρύλο στον ΟΦΗ

Ψάχνονται για φιλικό με τον Θρύλο στον ΟΦΗ

2/9/2011
Στην Κρήτη λένε ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τη διεξαγωγή φιλικού το επόμενο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Ως γνωστόν οι δύο ομάδες δεν θα έχουν υποχρεώσεις στη 2η αγωνιστική της Super League, μια και βάσει προγράμματος παίζουν με την ομάδα Α και την ομάδα Β αντίστοιχα, ομάδες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη ποιές θα είναι. Έτσι και οι δύο θέλουν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο το ρεπό και να δώσουν ένα δυνατό φιλικό τεστ είτε στο Ηράκλειο, είτε στον Πειραιά. Το αν θα γίνει τελικά ωστόσο το  συγκεκριμένο φιλικό και που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.
 
www.thrylos.gr/

Επιστρέφει ο Τοροσίδης

Επιστρέφει ο Τοροσίδης

2/9/2011
Νωρίτερα του αναμενομένου θα επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Βασίλης Τοροσίδης καθώς συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα της εθνικής με τον Ισραήλ.

Ο διεθνής αμυντικός, που ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Φερνάντο Σάντος στο Τελ Αβίβ, θα απουσιάσει από τον επόμενο καθοριστικό εκτός έδρας αγώνα με την Λετονία στην Ρίγα την Τρίτη.

Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφει στις προπονήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας εν όψει της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Μαρσέιγ στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο μεταξύ κανονικά με την εθνική ομάδα θα ταξιδέψουν στη Ρίγα οι τρεις «ερυθρόλευκοι», Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης και Γιάννης Μανιάτης.
 
www.thrylos.gr

Φοβερός ο Κέσελ!

Φοβερός ο Κέσελ!

2/9/2011 

Οδήγησε με 15 πόντους και πέντε τρίποντα τη Σερβία στη νίκη επί της Ισραήλ.
ΚΕΣΕΛΙΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Ο ΡΗΓΑΣ ΔΑΡΔΑΛΗΣ
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και είναι φανερό πως ο Μάρκο Κέσελ, παίζει με άλλον αέρα όταν φοράει τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας. Στο τρίτο παιχνίδι της ομάδας του, ήταν ο κορυφαίος και είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη με επί του Ισραήλ.
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού σε 23 λεπτά συμμετοχής, μέτρησε 15 πόντους με 5/7 τρίποντα, ενώ παράλληλα είχε επτά ριμπάουντ, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν επιθετικά.
Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι «μίλησε» στην πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα. Τη στιγμή που οι Ισραηλινοί πλησίασαν σε 74-71 στο 36', πρώτα στην άμυνα έβγαλε τη μπάλα πάνω από το στεφάνι σε σουτ του Ελιάχου κι αμέσως μετά στην επίθεση, με τρίποντο έκανε το 77-71. Με 50» για το τέλος, ο Κέσελ έδωσε τη χαριστική βολή στην ομάδα του (πρώην συμπαίκτη του) Γιοτάμ Χαλπερίν, καθώς το πέμπτο τρίποντο του, «έγραψε» το 87-78 κι έδωσε τέλος στην αγωνία.

www.olympiacos24.gr

«Δεχόμαστε εύκολα αρκετά γκολ»

«Δεχόμαστε εύκολα αρκετά γκολ»

2/9/2011
 
Δεν… κρύφτηκε ο Μπενουά Σεϊρού αναφορικά με τα αμυντικά κενά της Μαρσέιγ.
ΣΕΪΡΟΥΟ μέσος των Μαρσεγέζων  σε συνέντευξη του στη γαλλική ιστοσελίδα «football365.fr», τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

Σε ερώτηση που αφορούσε τη φετινή σεζόν:
«Η αλήθεια είναι οτι τα νούμερα της ομάδας είναι κακά. Το πιο άσχημο απ' όλα είναι οτι εμείς φταίμε για όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει μέχρι τώρα. Είναι αλήθεια οτι αμυντικά έχουμε πρόβλημα καθώς δεχόμαστε εύκολα και αρκετά γκολ. Και δεν είναι φυσικό να σκοράρουμε συνεχώς! Θα ανησυχούσα περισσότερο αν δεν κάναμε ευκαιρίες αλλά σε  κάθε περίπτωση πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα»
Για το ποιά είναι τα προβλήματα της Μαρσέιγ: «Δημιουργούμε ευκαιρίες για γκολ αλλά θα πρέπει να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές (επίθεση, κέντρο, άμυνα). Γινόμαστε πολύ επικίνδυνοι όταν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρεις αλλά στον αντίποδα δεχόμαστε πολλά γκολ. Αυτό συμβαίνει εδώ και τρείς σεζόν και γι' αυτό θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη την άμυνά μας».
Για τα παιχνίδια που ακολουθούν: «Θα είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια, από αυτά που σου αρέσει να αγωνίζεσαι. Πάντα μου άρεσε να παίζω απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Ρεν ή η Λιόν. Καλύτερα με αυτές παρά με τις «μικρές».

www.olympiacos24.gr/

Στους 100 καλύτερους ο Μιραλάς (VIDEOS)

Στους 100 καλύτερους ο Μιραλάς (VIDEOS)

Στη λίστα με τους εκατό καλύτερους ποδοσφαιριστές της χρονιάς επέλεξε τον Βέλγο επιθετικό του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, η ΟΥΕΦΑ. Την "Χρυσή Μπάλα στον Ρονάλντο" επιθυμεί ο 24χρονος άσος.
Ακόμα μία διάκριση για τον Βέλγο επιθετικό του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, καθώς επιλέχθηκε  ανάμεσα στους εκατό καλύτερους ποδοσφαιριστές της χρονιάς.

Ο Κέβιν Μιραλάς εν δράσει:
Ο 24χρονος παικταράς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

Φεύγει ο Ριέρα, έρχεται επιθετικός

Φεύγει ο Ριέρα, έρχεται επιθετικός

02/09/2011
Η Γαλατάσαραϊ δελέασε με πάρα πολλές τουρκικές λίρες τον Άλμπερτ Ριέρα και ο Ισπανός είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει... Τούρκος. Η «Γαλατά» φέρεται να πρόσφερε γη και ύδωρ στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον πείσει ν' αφήσει τον Θρύλο και την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ και να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα που αγωνίζεται μόνο εντός των συνόρων.

Με πρόταση που αγγίζει σχεδόν τις διπλάσιες αποδοχές απ' αυτές που είχε στον Θρύλο η «Γαλατά» έκανε «δικό» της τον παίκτη ο οποίος από την πλευρά του ξεκίνησε να πιέζει διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και τεχνικό επιτελείο ώστε να συναινέσουν σ' αυτή τη μετακίνηση.

Πράγμα διόλου εύκολο διότι χάνεται για την ομάδα μια πολύτιμη μονάδα εν όψει του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα σε στιγμή που δεν μπορεί ν' αντικατασταθεί καθώς η λίστα στην ΟΥΕΦΑ έχει ήδη σταλεί κι έτσι μέχρι τον Δεκέμβριο πλέον ο Βαλβέρδε θα έχει στη διάθεσή του τους υπόλοιπους 24 που έχει δηλώσει. Αντίθετα είναι δεδομένο πλέον ότι ο Θρύλος θα ενισχυθεί για την εντός των συνόρων υποχρεώσεις του με την απόκτηση ενός επιθετικού.

Ως γνωστόν μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου οι ερυθρόλευκοι μπορούν ν' αποκτήσουν ελεύθερο ποδοσφαιριστή κι αυτός όπως έγινε γνωστό θ' αγωνίζεται στην επίθεση. Μάλιστα, έλεγαν ότι παρά το γεγονός πως γνωρίζουν ότι ο παίκτης που θ' αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Πάντως, οι εξελίξεις στην υπόθεση όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μέσω των συνεχόμενων ρεπορτάζ του thrylos.gr είναι ραγδαίες και πλέον αναμένουμε τις τελικές. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι και οι δύο σύλλογοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Τούρκους να φτάνουν στην τελευταία τους προσφορά στα 4,5 εκ. ευρώ προκειμένου ν' αποσπάσουν το «ερυθρόλευκο» ναι....
www.thrylos.gr
 

Απίστευτος κόσμος, εξαντλεί και τα διαρκείας

Απίστευτος κόσμος, εξαντλεί και τα διαρκείας

2/9/2011   

φιεσταΜεγάλη είναι η ανταπόκριση και η στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα , αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Μαρσέιγ (13/9, 21:45), για να πετύχει τους στόχους που έχουν θέσει διοίκηση και τεχνική ηγεσία και αυτό επιβεβαιώθηκε και με την εξάντληση των απλών εισιτηρίων του αγώνα με την Γαλλική ομάδα, ο οποίος θα είναι και ο πρώτος επίσημος.

Έρχεται επιθετικός αν φύγει ο Ριέρα

Έρχεται επιθετικός αν φύγει ο Ριέρα

2/9/2011
 
Που όμως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.
ΡΙΕΡΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡΟι τάσεις φυγής του Ριέρα και η ασφυκτική πίεση που ασκεί στον Ολυμπιακό για να συναινέσει στην μετακίνηση του στην Γαλατά, δείχνουν ότι ο παίκτης δύσκολα θα μείνει στο λιμάνι.
Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η διοίκηση του Θρύλου θα κινηθεί άμεσα για την αντικατάσταση του, με επιθετικό ποδοσφαιριστή ο οποίος όμως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς έχει ήδη σταλθεί στην ΟΥΕΦΑ η λίστα με τους παίκτες.

www.olympiacos24.gr

«Έξτρα κίνητρο οι προκλήσεις»

«Έξτρα κίνητρο οι προκλήσεις»

02/09/2011
«Έξτρα κίνητρο οι προκλήσεις»
Οι προκλήσεις των Σκοπιανών δεν αποπροσανατολίζουν από το στόχο τους Έλληνες διεθνείς. Απλώς τους δίνουν έναν επιπλέον... λόγο να θέλουν τη νίκη στην αναμέτρηση του Σαββάτου, όπως δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Εμείς το βλέπουμε σαν ένα παιχνίδι μπάσκετ. Όσα γίνονται απλώς μας δίνουν ένα έξτρα κίνητρο», τόνισε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού. «Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στον απεσταλμένο του, Χρήστο Ρομπόλη, για:

-τις ιδιαιτερότητες του αγώνα απέναντι στα Σκόπια:

«Ευτυχής που παίζω στον Ολυμπιακό» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ευτυχής που παίζω στον Ολυμπιακό» (ΒΙΝΤΕΟ)

3/9/2011
Ευτυχισμένος που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Ζαν Μακούν, ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα των Πειραιωτών δήλωσε χαρούμενος που θα έχει συμπαίκτες ποδοσφαιριστές όπως ο Μιραλάς και ο Μοντέστο.
«Ευτυχής που παίζω στον Ολυμπιακό» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Χθες ήταν η πρώτη μου προπόνηση. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που προπονούμαι και αγωνίζομαι για τον Ολυμπιακό με παίκτες όπως ο Μιραλάς, ο Μοντέστο, ο Ριέρα, ο Αμπντούν με όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχουμε πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και είμαι ευτυχής που παίζω για τον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του 28χρονου μέσου.



ALEX WEB RADIO/TV