ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Αβραάμ: "Μου έκανε το καλύτερο δώρο ο πρόεδρος"

Αβραάμ: "Μου έκανε το καλύτερο δώρο ο πρόεδρος"

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τους πάντες για τη συμπαράσταση μετά τον τραυματισμό του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που πρότεινε στον Έλληνα παίκτη να υπογράψει νέο δεκαετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον πειραϊκό σύλλογο!
Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά και για τα νέα δεδομένα στην ερυθρόλευκη άμυνα.
 
"Ειλικρινά, θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν, και ήταν πάρα πολλοί. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη, καθώς και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, το ιατρικό τιμ, φυσικά και τον κόσμο, για τη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα. Μου έδωσαν σημαντική ψυχολογική βοήθεια, μεγάλο κουράγιο", ανέφερε αρχικά ο 28άχρονος κεντρικός αμυντικός στην εφημερίδα Real sports.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. "Νομίζω ήταν το σημαντικότερο πράγμα αυτό που μου συνέβη. Ήταν το καλύτερο πράγμα, το καλύτερο... δώρο που μου έκανε ο πρόεδρος. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί σε μία δύσκολη στιγμή για μένα. Μου συμπαραστάθηκε. Με έκανε να αισθανθώ πολύ όμορφα. Αυτό με κάνει να θέλω να γυρίσω πιο δυνατός πίσω στα γήπεδα για να ανταποδώσω. Με κάνει να αισθάνομαι καταπληκτικά και υποχρεωμένος να επιστρέψω την αγάπη και τη συμπαράσταση αυτή", τόνισε, ενώ σε ερώτηση για το αν υπέγραψε, απάντησε, χαμογελώντας: "Ναι, υπέγραψα ήδη κλειστό δεκαετές!".

"Σίγουρα ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν έχω τραυματιστεί ποτέ ξανά τόσο σοβαρά. Ήταν μία δύσκολη στιγμή. Είναι δύσκολο να βλέπεις και τους συμπαίκτες σου να προσπαθούν και να μην μπορείς να βοηθήσεις. Εύχομαι να είναι ο τελευταίος τραυματισμός και για μένα, αλλά και για κάθε παίκτη. Είναι άσχημο να μένεις έξω. Δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα, όμως. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή και να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω πιο δυνατός. Όντως, οι γιατροί μού είπαν να μην ανησυχώ και πως θα γυρίσω πίσω δυνατός. Το μόνο που πρέπει να προσέξω είναι κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης, όταν θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή", είπε, στη συνέχεια, αναφερόμενος στον τραυματισμό του.

"Να βοηθήσουμε τον Ζαρντίμ"

Όσο για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ανέφερε: "Σίγουρα, κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, αν και νομίζω πως λίγο-πολύ και ο κ. Ζαρντίμ ακολουθεί το ίδιο μοντέλο με τον κ. Βαλβέρδε, συνεπώς δεν θα υπάρχουν τρομερές αλλαγές. Ο στόχος, εξάλλου, είναι συγκεκριμένος στον Ολυμπιακό. Η ομάδα πρέπει να παίζει για να κερδίζει και φυσικά να παίζει και ελκυστικό ποδόσφαιρο, για να ευχαριστιέται ο κόσμος που μας βλέπει. Ο κ. Ζαρντίμ είναι νέος και φιλόδοξος προπονητής κι αυτό είναι θετικό. Του αρέσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Από εκεί και έπειτα, κι εμείς οι παίκτες θα πρέπει, όπου και όπως μπορούμε, να βοηθήσουμε τον κ. Ζαρντίμ που έρχεται τώρα στην ομάδα. Αυτός θα βοηθήσει εμάς να γίνουμε καλύτεροι κι εμείς εκείνον όπου μπορούμε".

Για τα νέα δεδομένα στην άμυνα, υποστήριξε: "Ο Ολυμπιακός είχε, έχει και θα έχει πάντα καλούς παίκτες. Εξάλλου, πιστεύω πως πάνω από όλα είναι η ομάδα. Είναι συνολική η δουλειά που γίνεται. Είναι θέμα χημείας πολλών παικτών για να πάει καλά η άμυνα. Όποιος βρεθεί στη θέση αυτή, με την πάροδο του χρόνου, θα παίξει πολύ καλά. Με τη δουλειά και την προσαρμογή, θα βρεθούν λύσεις. Ο Ολυμπιακός έχει, ήδη, πολλούς καλούς παίκτες και στη θέση αυτή".

Για τη νέα σεζόν, υπογράμμισε: "Πάντα ίδιοι είναι οι στόχοι μας. Νταμπλ στην Ελλάδα και καλή πορεία στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι οι απαιτήσεις είναι πάντα τεράστιες. Θέλουμε κάθε φορά να πηγαίνουμε και ένα... σκαλοπάτι πιο ψηλά και στην Ευρώπη. Πέρυσι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν πειράζει, μπορούμε να παλέψουμε και φέτος".

Τέλος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην κίνηση των συμπαικτών του στην Εθνική ομάδα να του αφιερώσουν το γκολ κόντρα στη Ρωσία. "Με συγκίνησε η κίνησή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δείχνει ότι έχουν ψυχή. Όσο για την Εθνική, αρχίσαμε αρνητικά, αλλά η ομάδα απέδειξε πως στα δύσκολα μπορεί να βρει λύσεις. Είναι πετυχημένη η πορεία, αν και μπορούσαμε ίσως κάτι παραπάνω. Πέσαμε, όμως, πάνω στη Γερμανία και δεν μπορέσαμε".

www.redplanet.gr/

Ο Καζάζης στη "Μπάλα στο κόκκινο" (ηχητικό)

Ο Καζάζης στη "Μπάλα στο κόκκινο" (ηχητικό) 

30/6/2012


Ο νέος τεχνικός των "ερυθρολεύκων" στο ανδρικό βόλεϊ, φιλοξενήθηκε από τον Δημοσθένη Καρμοίρη στην εκπομπή του "Η μπάλα στο κόκκινο" στον Flash 96, και μίλησε για όλες τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο τμήμα του Ερασιτέχνη.
Ακούστε το όσα είπε:


 www.olympiacos24.gr/

Ενδιαφέρον για τον Μπλάι Μάλαρατς

Ενδιαφέρον για τον Μπλάι Μάλαρατς

Ο Ισπανός περιφερειακός Μπλάι Μάλαρατς ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.
Ο Κροάτης περιφερειακός Χρβόγιε Κόλιανιν αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ο πειραϊκός σύλλογος θέλει να αναπληρώσει το κενό του με έναν ποιοτικότερο ξένο αθλητή ενόψει της νέας σεζόν.
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μπλάι Μάλαρατς, ο οποίος φημίζεται για το δυνατό αριστερό σουτ που διαθέτει.

Ο Ισπανός περιφερειακός έμεινε ελεύθερος από τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ και φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο 25άχρονος (21/8/1987) πολίστας είναι εν ενεργεία διεθνής και η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Για τον Μάλαρατς, που έχει ύψος 1.87 και βάρος 82 κιλά, ενδιαφέρον έχει δείξει η ισπανική Σαμπαντέλ, ενώ και ιταλικές ομάδες ετοιμάζονται να μπουν στη διεκδίκηση της απόκτησής του.

www.redplanet.gr/

Μαρκόφσκι: "Θα δείξει την αξία του ο Βλαχοδήμος"

Μαρκόφσκι: "Θα δείξει την αξία του ο Βλαχοδήμος"

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι έπλεξε το εγκώμιο του μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στην Ξάνθη, Παναγιώτη Βλαχοδήμου και εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο 21χρονος άσος θα καταφέρει να δείξει την αξία του και στον Ολυμπιακό.
Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε ο Μάρκο Μαρκόφσκι στον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και την ποδοσφαιρική του αξία. Οι δύο τους αγωνίστηκαν πέρσι μαζί στην Ξάνθη, με τον νεαρό Έλληνα μεσοεπιθετικό να παίρνει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό όπου θα αγωνίζεσαι τη νέα σεζόν.
 
Ο Μαρκόφσκι μίλησε στο περιοδικό "Sportsfan" και τόνισε τα εξής για τον Βλαχοδήμο:

"Σίγουρα είναι ένας δυσεύρετος παίκτης, κυρίως στην Ελλάδα. Έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και ακόμα είναι μικρός. Πήγε στον πρωταθλητή και πιστεύω ότι θα πάρει ευκαιρίες και θα δείξει τι αξίζει", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Μαρκόφσκι ο οποίος επεσήμανε πως είναι καλό που η Ξάνθη δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά:

"Σίγουρα και αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι θετικό που η Ξάνθη έχει πολλούς μικρούς και φέτος θα δούμε κι άλλες ομάδες να το κάνουν. Για να είναι δυνατή όμως μια ομάδα, χρειάζεται ένα συνδυασμό έμπειρων και νέων".

www.redplanet.gr/

O Aλαφουζος twitt-αρει με τα λαγουδακια του, ο ALEX WEB RADIO/TV λεει...

O Aλαφουζος twitt-αρει με τα λαγουδακια του, ο ALEX WEB RADIO/TV λεει...και ειχαμε μια σκασιλα αν θα πετυχει...

30/6/2012

  Τωρα τι να σου πω κυριε Αλαφουζο μου? οτι δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδυα? ασε που σκεφτομαι να μην παρω και διαρκειας φετος...χαμενο παιχνιδι βλεπεις...μην μας το κανεις αυτο...δεν μας λυπασαι?να δουμε τι αλλο θα σκαρφιστει το μυαλουδακι σου για να πεισεις τον οπαδο του Παναθηναικου που ρωταει με αγωνια...πέρυσι αγόρασα διαρκείας στην 8 με 360€ ενώ φέτος θα χρειαστώ 220+280=500€…για να δει τι κυριε Αλαφουζο μου? τον Μπαρμπαρουση και τον...Πιου? η θα μπει στην καταπληκτικη γηπεδαρα που δεν εχετε αξιωθει ολοι εσεις οι..α-μετοχοι να φιαξετε ? αποφασισατε να ακολουθησετε μετα απο 10 χρονια το μεγαλουργημα Κοκκαλη με τα μελη και αυτο οχι για τιποτε αλλο αλλα για να τα παιρνετε απο τους οπαδους του Παο για να μην τα βαζετε εσεις...

Λιγα λογια και καλα κυριε Αλαφουζο μου...σου κανει η απαντηση μου? εγω παντως εδω θαμαι οταν αποτυχετε να περιμενω με αγωνια να δω τι θα σκεφτεις να πεις οχι σε μενα αλλα σε αυτους που twitt-αρεις και τους ταζεις λαγους με...πετραχιλια....δεν σου κανουν ετσι σκετοι λαγοι που ειναι?

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ....

Ιδου τι εγραψε ο κυριος Αλαφουζος παλι στο twitter του... 

«Ανησυχείτε μήπως η Παναθηναϊκή Συμμαχία τα καταφέρει…» 

30/6/2012

«Ανησυχείτε μήπως η Παναθηναϊκή Συμμαχία τα καταφέρει…»
Για μία ακόμα φορά ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω Twitter… τα είπε σχεδόν για όλα με φίλους του Παναθηναϊκού αλλά και μη! Μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψη ότι κάποιοι μάλλον φοβούνται το ενδεχόμενο η Παναθηναϊκή Συμμαχία να τα καταφέρει… «Το Σεπτέμβριο θα εκλέξουμε διοίκηση που θα παίρνει όλες τις αποφάσεις», «τιτίβισε» μεταξύ άλλων.

Τόσο οι… φίλοι όσο και αυτοί που είχαν επιθετική διάθεση απέναντι στον Γιάννη Αλαφούζο και το εγχείρημά του, πήραν απαντήσεις για οτιδήποτε αφορά τον ίδιο και την Παναθηναϊκή Συμμαχία, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Αναλυτικά η συζήτηση του Γιάννη Αλαφούζου με τους “Followers” του:

Κύριε Αλαφούζο σε περίπτωση που όλα πάνε καλά σχετικά με την ΠΑΝ.ΣΥΜ, "παίζει" να βλέπουμε τα εκτός ματς από το ΣΚΑΙ;
«Τα tv rights τα έχει προς το παρόν η nova. Θα θέλατε με μικρό αντίτιμο για ΠΑΕ να μεταδίδονται παιχνίδια και μέσω Ίντερνετ; Μιλάμε πάντα για το μέλλον Φέτος δεν μπορούμε δεσμευόμαστε από nova...».

Στην περίπτωσή μου που μένω στα Γιάννενα, πέρυσι αγόρασα διαρκείας στην 8 με 360€ ενώ φέτος θα χρειαστώ 220+280=500€…
«Εάν θέλετε μόνο διαρκείας μπορείτε φέτος η ΠΑΕ έχει κάνει μεγάλες εκπτώσεις αναγνωρίζοντας τις φοβερές οικ. δυσκολίες».

Λεφτά έχετε; Και εάν έχετε γιατί δε βάζετε το χέρι στη τσέπη; Καβούρια ε; Κρίμα τους εφοπλιστές πανάθεμά σας είσαστε…
«Γνωρίζετε τις οικ. μου δυνατότητες; Τι έχω εισφέρει; Όλα τα υπολογίζετε μόνο με αριθμούς ; Τίποτα άλλο δεν μετράει;».

Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να βάζουμε μόνο λεφτά και άλλοι να παίρνουν τις αποφάσεις, σωστά;
«Τον Σεπτέμβριο αφού έχουν αρχίσει και ολοκληρωθεί σε 1η φάση οι εγγραφές θα εκλέξουμε διοίκηση που θα παίρνει όλες τις αποφάσεις».

Πάντα υπήρχε μια αρχική περίοδος, όπου διατηρούσες την ίδια θέση στα διαρκείας. Θα ισχύσει φέτος και για μέλη ή μη; Ευχαριστώ.
«Ναι βεβαίως!».

Απλά όταν έχεις 4μελή οικογένεια, πλέον δεν περισσεύουν! Όσο κι αν η καρδιά θέλει, η τσέπη δεν αντέχει!!!
«Δυστυχώς έχετε δίκιο... Ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν... Λυπάμαι πολύ!».

Βγαίνει ο Ιούνιος και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές των διαρκείας. Πως δίνετε τιμές για τα μέλη χωρίς τις αρχικές τιμές;
«Έχουν ανακοινωθεί...».

Αληθεύει; Τελικά μας φοβούνται και έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να αποτρέψουν να πετύχει η λαϊκή εν Ελλάδι!
«Έτσι δείχνει...».

Η 13 πήρε γραμμή ν' ακολουθάει @Yalafouzos; Πάει η γραμμή των εκατομμύριων πράσινων καρδιών. Και μετά αποκαλούν εμένα πρόβατο! Γελοίοι!
«Τελικά μάλλον ανησυχείτε μήπως η Παναθηναϊκή Συμμαχία τα καταφέρει…».

Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί οι ολυμπιακοί στέλνουν πιο πολλά μηνύματα από τους Παναθηναϊκούς; Σας μυρίζει κάτι στο Φάληρο;
«Πολύ καλό! Χαχα».


ALEX WEB RADIO/TV

ΓΙΑΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ? ΝΑ ΓΙΑΤΙ..(video)

ΓΙΑΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ? ΝΑ ΓΙΑΤΙ..(video)

 30/6/2012


 Οπως παντα υπαρχουν και οι δυο οψεις του νομισματος...και η ποδοσφαιρικη αλλα και η...πολιτικη. Δειτε το βιντεο και θα καταλαβετε...

ΑLEX WEB RADIO/TV

Έφτασε στο Καράκας η αποστολή, ανακοινώνει τη 12άδα ο Ζούρος


Έφτασε στο Καράκας η αποστολή, ανακοινώνει τη 12άδα ο Ζούρος

30/6/2012 

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι διεθνείς μας ενόψει της έναρξης του Προολυμπιακού τουρνουά. Η αποστολή της ομάδας, που έγινε δεκτή με παραδοσιακούς χορούς και ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας, βρίσκεται στο Καράκας της Βενεζουέλας, όπου από τις 2 έως και τις 8 Ιουλίου οι ομάδες που συμμετέχουν θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου.
ethniki basket proolympiako tournoua afiksi venezoyela teliki 12ada
Αργά το βράδυ αναμένεται ο Ηλίας Ζούρος να ανακοινώσει την τελική δωδεκάδα και όλα δείχνουν πως ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα είναι σε αυτή, καθώς εκτιμάται πως θα ξεπεράσει εγκαίρως το διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο. Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού  σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος για την πρεμιέρα απέναντι στην Ιορδανία τη Δευτέρα, θα προλάβει σίγουρα το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με το Πουέρτο Ρίκο. Έτσι, αναμένεται ο Κώστας Σλούκας και ο Βαγγέλης Καββαδάς να είναι οι δύο τελευταίοι παίκτες που θα «κοπούν».
Η Εθνική μας ομάδα θα προπονηθεί στις 7 το απόγευμα (2:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας), όταν και αναμένεται ο Ηλίας Ζούρος να ανακοινώσει τους 12 «εκλεκτούς».

ALEX WEB RADIO/TV

Το’ βαλε και έρχεται…

Το’ βαλε και έρχεται… 

30/6/2012

Το’ βαλε και έρχεται…
Πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα θα κλείσει η μεταγραφή του Αλαν Ρουίς στον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη Χιμνάσια λα Πλάτα, όμως υπάρχει η εκτίμηση ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο νεαρός Αργεντινός θα έρθει στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, χρειάζεται να διευκρινιστεί το ποσοστό που θα κρατήσει η ομάδα του νεαρού ποδοσφαιριστή (αν θα είναι 30 ή 40%), αλλά θεωρείται σίγουρο ότι στην τελική κουβέντα που θα γίνει ανάμεσα στους δύο συλλόγους θα ξεκαθαρίσουν αυτά τα ζητήματα.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε προχθές τα ξημερώματα ένα εκπληκτικό γκολ με την εθνική Νέων της Αργεντινής κόντρα στην αντίστοιχη της Χιλής, δίνοντας τα «διαπιστευτήριά» του για τις ικανότητές του.

Την προσεχή εβδομάδα θα έρθει στην Ελλάδα ο Φερνάντο Κοσεντίνο (μάνατζερ του Λέτο και θα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό), ενώ είναι πιθανό να είναι μαζί του και ο Ρουίς για να τελειώσει σύντομα η υπόθεσή του.



Φαβορί και ο Τσάβες

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Λεονάρντο Ζαρντίμ παραμένει ο Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς. Στην Αργεντινή έχουν την πληροφορία ότι γίνονται κάποιες διερευνητικές επαφές για το οικονομικό, προκειμένου οι Πειραιώτες αν μπορούν να αποκτήσουν τον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

Προβλέπουν, μάλιστα, ότι κάτι πιο ουσιαστικό για την συγκεκριμένη υπόθεση θα υπάρξει την ερχόμενη εβδομάδα. Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει τις παραπάνω πληροφορίες και το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως αν η μεταγραφή του Τσάβες ξεπερνάει τα 2,5 εκατ. ευρώ, τότε δεν θα γίνει τίποτα.

Πληροφορίες της SportDay από την Αργεντινή αναφέρουν ότι η μεταγραφή μπορεί να κινηθεί στα πλαίσια που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι». Πρέπει όμως να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.

Όσον αφορά το θέμα του Πάουλο Μασάδο, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει εισηγηθεί τον Πορτογάλο άσο της Τουλούζ και εκείνη περιμένει μία πρόταση της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Ελήξε το συμβόλαιο του Μέλμπεργκ

Σήμερα λήγει και τυπικά το συμβόλαιο του Ολοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έλεγαν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην υπόθεση του Σουηδού και για αυτό τον λόγο συνεχίζεται η αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Δεν αποκλείεται, όμως, να υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του 35χρονου στόπερ.


www.sport-fm.gr/

"Ολυμπιακός για Βελίτσκοβιτς"


"Ολυμπιακός για Βελίτσκοβιτς"

Δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, έχοντας ήδη κάνει μια πρώτη κρούση στον παίκτη.
Για υπαρκτό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και κρούση προς τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, κάνει λόγο δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας.
 
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "www.blogdebasket.com" αναφέρει πως μετά την Κάχα Λαμποράλ και την Γαλατάσαραϊ, στην διεκδίκηση της υπογραφής του παίκτη έχουν μπει η Βαλένθια και ο Ολυμπιακός.

"Συνεχίζουν να προστίθενται ομάδες που ενδιαφέρονται για το μέλλον του Νόβισα Βελίτσκοβιτς, τώρα είναι η σειρά της Βαλένθια και του Ολυμπιακού, μετά τις Κάχα Λαμποράλ και Γαλατάσαραϊ που θέλουν τον παίκτη. Η Βαλένθια επιθυμεί να τον αποκτήσει αλλά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο καθώς ο Σέρβος θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα που παίρνει μέρος στην Ευρωλίγκα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του στον Βελίτσκοβιτς, αλλά η δύσκολη οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα, μπορεί να αποδειχθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο στην πραγματοποίηση μιας τέτοιας μετακίνησης.


www.redplanet.gr/

"Σύμμαχος" του Ολυμπιακού ότι είναι Πρωταθλητής Ευρώπης και του χρόνου θα αγωνίζεται ξανά στην Ευρωλίγκα", υποστηρίζουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί στο εν λόγο δημοσίευμα.

Διαψεύδει για Κουίνσι ο Ολυμπιακός

Διαψεύδει για Κουίνσι ο Ολυμπιακός

Κατηγορηματικά διέψευσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δημοσιεύματα του Τύπου πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Κουίνσι Οβούσου.
Σε πολλά μεταγραφικά σενάρια εμπλέκεται το όνομα του Ολυμπιακού καθημερινά, κάτι αναμενόμενο καθώς βρισκόμαστε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας.
 
Ωστόσο πολλά από αυτά τα σενάρια απέχουν από την πραγματικότητα και ένα από αυτά έσπευσαν να διαψεύσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Σαββατιάτικου Τύπου (30/6) οι Πειραιώτες έδειξαν ενδιαφέρον για τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό Κουίνσι, ο οποίος φεύγει από τον Παναθηναϊκό. Όμως η αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν άμεση.

"Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα από την πλευρά μας για τον ποδοσφαιριστή Κουίνσι!", ελέχθη χαρακτηριστικά από στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ.


www.redplanet.gr/

"Βροχή" οι προτάσεις, φήμες και για Κουίνσι!

"Βροχή" οι προτάσεις, φήμες και για Κουίνσι!

"Βροχή" πέφτουν οι προτάσεις στον Ολυμπιακό για ποδοσφαιριστές. Μπαρμπόσα, Μιγκέλ Βίτορ, Λουγκάνο αλλά και... Κουίνσι (φεύγει από τον Παναθηναϊκό), έχει το "μενού"!
Είναι λογικό εν μέσω μεταγραφικής περιόδου, και δη της καλοκαιρινής, να παρατηρείται ένας μικρός χαμός με παίκτες που προτείνονται καθημερινά στον Ολυμπιακό. Και λόγω της παρουσίας του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον ερυθρόλευκο πάγκο, φέτος είναι οι Πορτογάλοι που έχουν... ξεσαλώσει!
 
Έτσι τα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου δεν σταματούν να συνδέουν σε καθημερινή βάση τον Ολυμπιακό με ποδοσφαιριστές της χώρας. Είτε της Μπράγκα, είτε της Πόρτο, είτε της Μπενφίκα.

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα (μεσοεπιθετικός της Μπράγκα), ο Μιγκέλ Βίτορ (πολυσύνθετος αμυντικός της Μπενφίκα), οι Άντριεν Σίλβα και Αγκουιάρ (αμφότεροι παίκτες της Σπόρτινγκ), είναι μερικά από τα ονόματα που "έπαιζαν" και την Παρασκευή (29/6) στον Τύπο της Πορτογαλίας.

Ωστόσο δύο είναι οι παίκτες που φήμες τους θέλουν να έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και η περίπτωση τους παρουσιάζει ενδιαφέρον αγωνιστικό αλλά και... παρασκηνιακό. Ο ένας είναι ο Ντιέγκο Λουγκάνο, αρχηγός της Εθνικής Ουρουγουάης.

Σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή", ο 31χρονος στόπερ (κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου) δεν υπολογίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από τον Κάρλος Αντσελότι και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Αντρέ Φίχερ (ο οποίος έχει καλές σχέσεις με την πλευρά του Λεονάρντο Ζαρντίμ), ενημέρωσε τους ερυθρόλευκους πως θα μπορούσε να φέρει τον Λουγκάνο δανεικό στον Πειραιά.

Σίγουρα πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, ωστόσο ο αρχηγός της Εθνικής Ουρουγουάης είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θα μπορούσε να καλύψει επάξια το κενό του Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ένας ακόμη παίκτης που φημολογείται πως προτάθηκε στον Ολυμπιακό είναι και ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός Κουίνσι, σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος".

Όπως όλα δείχνουν ο 26χρονος άσος δεν θα συνεχίσει στο "τριφύλλι", καθώς οι διοικούντες του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να πληρώσουν την οψιόν αγοράς του και ο παίκτης είτε θα μείνει στην ομάδα του Κατάρ όπου ανήκει, είτε θα παίξει σε άλλον σύλλογο της Ευρώπης (υπάρχει ενδιαφέρον από την Νάπολι). Με τις φήμες των τελευταίων ωρών να υποστηρίζουν ότι αυτή μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός...

www.redplanet.gr/

Υπομονή και από Δευτέρα...

Υπομονή και από Δευτέρα...

30/6/2012 
Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό και ούτε θα υπάρξει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Υπομονή και από Δευτέρα (2/7) τα νεότερα. Παραμένει φαβορί ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Είναι δεδομένο πως υπάρχει αγωνία στον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού για το ποιος θα είναι νέος προπονητής των ερυθρολεύκων. Όλοι ρωτούν, προβληματίζονται και θέλουν να μάθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης. Στην πειραϊκή ΚΑΕ, πάντως, δεν βιάζονται και ούτε θεωρούν πως τους πιέζει ο χρόνος. Άλλωστε, οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας θα ξεκινήσουν τον Οκτώβρη και όχι τον Αύγουστο όπως στο ποδόσφαιρο.
 
Η ενημέρωση που υπάρχει από τον Ολυμπιακό είναι πως ακόμη η διοίκηση δεν έχει κατασταλάξει απόλυτα στο ποιον θα χρήσει ως νέο προπονητής της ομάδας. Εξέλιξη στο θέμα δεν υπήρξε ούτε την Παρασκευή (29/6) και ούτε πρόκειται να υπάρξει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Τα νεότερα από την ερχόμενη εβδομάδα, "από Δευτέρα (2/7)", όπως λένε από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Τότε ίσως να υπάρξει ανακοίνωση.

Οπότε, μέχρι τότε, υπομονή. Όσον αφορά στο ποιος θεωρείται ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, παραμένει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο 47χρονος τεχνικός είναι το φαβορί για να αποτελέσει τον νέο προπονητή των Πειραιωτών, αλλά πέρα από το πρώτο ραντεβού που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνον και μέλη της διοίκησης, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, δεν υπάρχει τίποτα νεότερο και καμία εξέλιξη.

Όσον αφορά  τις περιπτώσεις άλλων προπονητών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RedPlanet.gr, στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Ηλία Ζούρο, ενώ ακόμη και η σκέψη για τον Κρις Φλέμινγκ έχει εγκαταλειφθεί. Όλα, λοιπόν, δείχνουν Μπαρτζώκα προ των πυλών, εκτός και αν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος (οι οποίοι και θα πάρουν την οριστική απόφαση) στο τέλος αλλάξουν άποψη και γνώμη.

www.redplanet.gr/

Θέλει ξανά Σουμπίνιο ο Λεβαδειακός

Θέλει ξανά Σουμπίνιο ο Λεβαδειακός

Τον Βραζιλιάνο μέσο του Ολυμπιακού, Σισέρο Σουμπίνιο, θέλει να αποκτήσει εκ νέου με τη μορφή δανεισμού ο Λεβαδειακός.
Ο Σουμπίνιο δεν κατάφερε την περσινή σεζόν να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και το πρώτο εξάμηνο της σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού, έχοντας πολύ καλή παρουσία.
 
Στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έπαιξε, ξανά ως δανεικός, στον Λεβαδειακό, όπου πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα της Βοιωτίας να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Super League.

Όπως αναμενόταν ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στον Ολυμπιακό με τη λήξη του δανεισμού του και πλέον θα ξεκινήσει προετοιμασία με τους ερυθρόλευκους (η ομάδα έχει την πρώτη συγκέντρωση στις 4 Ιουλίου στο Ρέντη και δύο ημέρες μετά "πετάει" για το Άνχερκιχ της Αυστρίας) ενόψει της νέας σεζόν.

Όμως ο Σουμπίνιο παραμένει στην σκέψη του Λεβαδειακού, οι άνθρωποι του οποίου έχουν εκφράσει ήδη την επιθυμία τους να τον αποκτήσουν εκ νέου με τη μορφή δανεισμού, εφόσον ο ποδοσφαιριστής δεν παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό των Νταμπλούχων Ελλάδας.

Ωστόσο τα πάντα ουσιαστικά εξαρτώνται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς ο 38χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να τσεκάρει τον 25χρονο άσο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και να αποφανθεί αν ο παίκτης του κάνει ή όχι. Πιθανόν η απόφαση αυτή να παρθεί και μετά τα μέσα Αυγούστου, όταν οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ολοκληρώσει και τα φιλικά προετοιμασίας.

www.redplanet.gr/

Όλη η Ευρώπη φιλοξενεί το Euro 2020!

Όλη η Ευρώπη φιλοξενεί το Euro 2020! 

30/6/2012

Όλη η Ευρώπη φιλοξενεί το Euro 2020!
Τη διεξαγωγή του Euro 2020, όχι σε μια ή δύο χώρες αλλά σε όλη την Ευρώπη, προανήγγειλε ο Μισέλ Πλατινί σε σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.

Ο πρόεδρος της UEFA έκανε και επίσημα γνωστή την ιδέα, που εδώ και αρκετές ημέρες επεξεργαζόταν, και θέλει 12 ή 13 ευρωπαϊκές πόλεις να φιλοξενούν αγώνες της μεθεπόμενης διοργάνωσης.

Η είδηση άρχισε να διαρρέεται από το twitter μέσω αναρτήσεων αρκετών δημοσιογράφων που δίνουν το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου του πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Όπως μάλιστα, αναφέρουν ο Μισέλ Πλατινί, αφού παραδέχθηκε πως υπάρχει μια τέτοια σκέψη, διευκρίνισε ότι η απόφαση πρόκειται να ληφθεί τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους ή τον Ιανουάριο του νέου.

Ένας από τους προβληματισμούς όσων άκουσαν την συγκεκριμένη ιδέα φάνηκε να είναι οι μεγάλες αποστάσεις που θα πρέπει να καλύψουν οι οπαδοί που θα θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιους από τους αγώνες του Euro 2020. "Υπάρχουν αρκετές αεροπορικές εταιρείες με φθηνά εισιτήρια", ήταν η απάντηση του Μισέλ Πλατίνι.

Πώς θα εφαρμοστεί;
Ο αριθμός των ομάδων που θα λαμβάνουν μέρος αυξάνονται στις 24 από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016. Βάσει της αρχικής ιδέας της UEFA η διοργάνωση του 2020 θα πραγματοποιηθεί σε 12 ευρωπαϊκές πόλεις.

Οι 24 ομάδες θα χωρίζονται σε έξι ομίλους οι οποίοι θα αποτελούνται από τέσσερις ομάδες. Ο κάθε όμιλος θα διεξάγεται σε μια ή δύο ευρωπαϊκές πόλεις οι οποίες θα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση η μια από την άλλη.

Φυσικά, περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, όπως και το πού θα πραγματοποιηθούν οι νοκ-άουτ φάσεις της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό.

Η σκέψη αυτή είχε αρχίσει να… κυκλοφορεί στις τάξεις της UEFA, αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν την είχε παραδεχθεί.

Ο Μισέλ Πλατινί το έκανε σήμερα προαναγγέλλοντας –εφόσον εφαρμοστεί- μια ποδοσφαιρική γιορτή το 2020 σε όλη την Ευρώπη.

www.sport-fm.gr/

Απάντηση ΠΣΑΤ σε Ολυμπιακό για Νικολακόπουλο



Απάντηση ΠΣΑΤ σε Ολυμπιακό για Νικολακόπουλο

30/6/2012 
 

Απάντηση ΠΣΑΤ σε Ολυμπιακό για Νικολακόπουλο

"Απάντηση" υπήρξε από τη η νέα διοίκηση του ΠΣΑΤ στην ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο νωρίτερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός στρεφόμενη κατά του δημοσιογράφου, Κώστα Νικολακόπουλου.
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ αναφέρει τα εξής:

Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του συναδέλφου Κώστα Νικολακόπουλου, μέλους του ΠΣΑΤ και επί σειρά ετών ρεπόρτερ σε θέματα Ολυμπιακού, πέραν της «στοχοποίησης» του συναδέλφου, προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Το περιεχόμενο της αφήνει γενικά και αόριστα υπονοούμενα κατά του συναδέλφου δημιουργώντας αρνητικό κλίμα.
Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε προς πάσα κατεύθυνση πως οι κανόνες δεοντολογίας είναι σαφείς και ξεκάθαροι όπως και τα όρια τους. Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η ενημέρωση είναι δημόσιο αγαθό, συνταγματικό κατοχυρωμένο και όχι χειραγωγούμενο από διάφορα κέντρα.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να τεκμηριώσει δημόσια τους ισχυρισμούς της για το συνάδελφο Κώστα Νικολακόπουλο, καθώς και να σεβαστεί και να ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες σχετικά με την ενημέρωση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τους κανόνες δεοντολογίας και την ελευθεροτυπία, καθώς και την τιμή και την υπόληψη των μελών του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Για μια ακόμα φορά ο δημοσιογράφος Κ. Νικολακόπουλος προσπαθεί να παραπληροφορήσει τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γράφοντας ανακρίβειες και ψεύδη. Δεν θα το καταφέρει.
Οι εποχές που οι δημοσιογράφοι έπαιζαν παιχνίδια στην πλάτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για να ευνοήσουν δικά τους συμφέροντα ή συμφέροντα φίλων τους (ατζέντηδων και όχι μόνο) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοιες πρακτικές ούτε από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και το μέσο που τον φιλοξενεί, ούτε από κανέναν άλλον.

www.soccerplus.gr/

O ALEX WEB RADIO/TV σας παρουσιαζει τον...Πίου!

O ALEX WEB RADIO/TV σας παρουσιαζει τον...Πίου! 

30/6/2012 

 

 Eχει κανει θραυση η διαφημιση με τον φοβερο Προεδρο και τον Πιου...ας μαθουμε λιγα πραγματα γιαυτον..

Το ονομα του εγινε συνθημα στα χειλη ολων μας και αγαπηθηκε οσο λιγοι μεσα σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα...και ειναι καιρος νομιζω να μαθουμε λιγα πραγματα γιαυτον...

Για να δουμε..ποιο ειναι όμως το μαύρο πιστόλι στην πραγματικότητα?Ο Πίου είναι από τη Νιγηρία και όχι από την ποδοσφαιρομάνα Πουλιανάμπρε! Ονομάζεται Τζόελ και είναι καμέραμαν! Πρόκειται για τον Τζόελ που δουλεύει σε παραγωγές ταινιών ως βοηθός μακενιστικού (σ.σ. χειρισμός κάμερας και εξαρτημάτων αυτής). Είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και είναι πατέρας ενός παιδιού.Μιλάει σπαστά ελληνικά. Βρίσκεται και εργάζεται απόλυτα νόμιμα στην χώρα μας. Προς το παρόν πάντως έχει μεταβεί στην χώρα του, τη Νιγηρία για διακοπές.

ALEX WEB RADIO/TV

Όλα τα γκολ Euro 2012 (video)


Όλα τα γκολ  Euro 2012 (video)

30/6/2012

Μέσα σε ένα video τριών λεπτών θα μπορέσετε να απολαύσετε όλα τα γκολ και τις μαγικές στιγμές του Euro 2012 
Απολαύστε το video με όλα τα γκολ του Euro 2012:

ALEX WEB RADIO/TV

Κινδυνεύει η Α1 μπάσκετ;;;

Κινδυνεύει η Α1 μπάσκετ;;; 

30/6/2012

Το τηλεοπτικό συμβόλαιο θα κρίνει το μέλλον της Α1
Το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, που θα διαπραγματευτεί ο ΕΣΑΚΕ χωρίς τη συμμετοχή των δύο «αιωνίων», θα κρίνει κατά πολύ τη διεξαγωγή ή όχι της σεζόν 2012-13.
Όπως έκανε γνωστό στη χθεσινή (28/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο νέος πρόεδρός του Γιώργος Χαλβατζάκης, η διαπραγμάτευση για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επερχόμενης σεζόν της Α1 μπάσκετ θα γίνει χωρίς τη συμμετοχή Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο λόγος είναι ότι οι δύο «αιώνιοι» έχουν ήδη συμβόλαιο με την διαφημιστική εταιρεία «Taff» για τα επόμενα δύο χρόνια.
Με αυτό το δεδομένο λοιπόν, η προσπάθεια για να βρεθεί ένα ικανοποιητικό τηλεοπτικό συμβόλαιο των υπόλοιπων 12 ΚΑΕ δυσκολεύει κατά πολύ, κάτι που συνεπάγεται ότι αν δεν εξασφαλιστούν τα αναγκαία έσοδά τους από την τηλεόραση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην αρχίσει το πρωτάθλημα.
Αυτό όπως γίνεται εύκολα κατανοητό δεν συμφέρει κανέναν, και ιδιαίτερα τους δύο εκπροσώπους της Ελλάδας στην Ευρωλίγκα, των οποίων οι διοικήσεις αναμένεται να χρησιμοποιήσουν τις διασυνδέσεις τους για την καλύτερη δυνατή λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

www.olympiacos24.gr/

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ακαδημίας

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ακαδημίας

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των Ακαδημιών υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού για το προσεχές διάστημα.
Ξεκινησε την Παρασκευή (29/6) η ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πόλο νεανίδων.
 
Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στον Όμιλο Αττικής, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στα κολυμβητήρια Νίκαιας και Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 29 Ιουνίου

1η αγωνιστική (κολυμβητήριο Νίκαιας)
19.45 Ν.Ο. Ρεθύμνου – Εθνικός
20.45 Ολυμπιακός – Ιωνικός Νικ.
21:45 Πανιώνιος – Βουλιαγμένη

Σάββατο 30 Ιουνίου

2η αγωνιστική (κολυμβητήριο Νίκαιας)
12.45 Εθνικός – Ιωνικός Νικ.
13.45 Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός
14.45 Ν.Ο. Ρεθύμνου – Πανιώνιος

3η αγωνιστική (κολυμβητήριο Νίκαιας)
20.00 Ιωνικός Νικ. – Βουλιαγμένη
21.00 Πανιώνιος – Εθνικός
22.00 Ολυμπιακός – Ν.Ο. Ρεθύμνου

Κυριακή 1 Ιουλίου

4η αγωνιστική (κολυμβητήριο Νίκαιας)
08.00 Εθνικός – Βουλιαγμένη
09.00 Ν.Ο. Ρεθύμνου – Ιωνικός Νικ.
14.00 Πανιώνιος – Ολυμπιακός

5η αγωνιστική (κολυμβητήριο Ν.Σμύρνης)
18.00 Βουλιαγμένη – Ν.Ο. Ρεθύμνου
20.00 Ιωνικός Νικ. – Πανιώνιος
21.00 Ολυμπιακός – Εθνικός

*Στον Όμιλο της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστούν οι: Ν.Ο. Χίου, ΠΑΟΚ, ΑΝΟ Γλυφάδας, Ηρακλής και Ν.Ο. Λάρισας.

*Στην τελική φάση (13-15/7) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πόλο νεανίδων θα προκριθούν οι τέσσερις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον καταρτισμό των δύο ομίλων και των αγώνων τους.

*Την Τετάρτη 4 Ιουλίου θα διεξαχθεί η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πόλο μίνι παίδων.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ ΕΦΗΒΩΝ (5-8 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Η ομάδα πόλο εφήβων θα διεκδικήσει τον τίτλου του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο εφήβων στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 8 Ιουλίου.

Μετά από κλήρωση έχουν προκύψει δύο όμιλοι και ο Ολυμπιακός συμμετέχει στον Β' Όμιλο Αττικής μαζί με τη Βουλιαγμένη, τον Ηρακλή, τη Χίο και το Π. Φάληρο. Στον Α' Όμιλο Αττικής είναι οι εξής ομάδες: Χανιά, ΟΥΚ Βόλου, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.

Οι αγώνες του ομίλου μας θα διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο Π. Φαλήρου με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πέμπτη 5 Ιουλίου

1η αγωνιστική (ο Ολυμπιακός ξεκινά με ρεπό)
20:00 Ηρακλής – Χίος
21:30 Βουλιαγμένη – Π. Φάληρο

Παρασκευή 6 Ιουλίου

2η αγωνιστική
10:00 Π. Φάληρο – Ηρακλής
11.30 Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη

3η αγωνιστική
20.00 Χίος – Π. Φάληρο
21.30 Ηρακλής – Ολυμπιακός

Σάββατο 7 Ιούλιου

4η αγωνιστική
11.00 Ολυμπιακός – Χίος
12.30 Βουλιαγμένη – Ηρακλής

5η αγωνιστική
18:00 Π. Φάληρο – Ολυμπιακός
19:30 Χίος – Βουλιαγμένη

Κυριακή 8 Ιουλίου

Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης
09.00 1ος Α Ομίλου – 2ος Β Ομίλου
10:00 4ος Α Ομίλου – 4ος Β Ομίλου (7η – 8η θέση)

Κολυμβητήριο Π. Φαλήρου
09:00 1ος Β Ομίλου – 2ος Α Ομίλου
10.30 3ος Α Ομίλου – 3ος Β Ομίλου (5η -6η θέση)

17:30 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (3η – 4η θέση)
19.00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (1η – 2η θέση)

www.redplanet.gr/

Φιλικός αγώνας με τον Άρη στην Ρόδο

Φιλικός αγώνας με τον Άρη στην Ρόδο

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού θα δώσουν φιλικό αγώνα κόντρα στον Άρη Αρχαγγέλου στις 7 Ιουλίου στην Ρόδο.
Κανονικά συνεχίζονται οι ετοιμασίες των ανθρώπων του Άρη Αρχαγγέλου, για το φιλικό των παλαιμάχων της ομάδας με αυτούς του Ολυμπιακού Πειραιώς στις 7 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο της Ρόδου.
 
Οι διοικούντες του Άρη θέλουν να είναι όλα στην εντέλεια ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι ο αγώνας θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό.
 Το νησί της Ρόδου, το οποίο φημίζεται για τους πολλούς χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού που έχει, θα φιλοξενήσει αυτό το φιλικό παιχνίδι και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.
 Ο αγώνας θα στηριχθεί από πολλούς χορηγούς.

www.redplanet.gr/

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού σημερα  Σάββατο από το πανεμορφο νησί του Ιονίου στελνουν ισχυρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών.
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού δίνει συνέχεια στη «μάχη» του κατά των ναρκωτικών, για τη χαρά της ζωής! Και αυτή τη φορά  συμμετεχουν σε έναν ακόμη ιδιαίτερο φιλικό αγώνα, στη Λευκίμμη της Κέρκυρας, το Σάββατο 30/6, στις 18:00.
 
Στην υπ’ αριθμόν 598 αναμέτρηση, θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα των Βετεράνων της Λευκίμμης, δίνοντας μάλιστα τον τίτλο
 "Ο Αθλητισμός – Το Ποδόσφαιρο είναι Διασκέδαση – Υγεία – Χαρά".
 Το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για τον αγώνα είναι ιδιαίτερα αυξημένο και πολύς κόσμος αναμένεται να δώσει το παρών στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης, κατακλύζοντάς το. Παρούσα θα είναι, φυσικά, η Θύρα 7 Κέρκυρας, η οποία περιμένει πως και πώς να υποδεχθεί τους μεγάλους "άσους" της ιστορίας του Ολυμπιακού.

ALEX WEB RADIO/TV


Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

30/6/2012

Προβάδισμα ο Κωστένογλου

Προβάδισμα ο Κωστένογλου
Ο Νίκος Κωστένογλου φαίνεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Γιώργου Καραγεωργίου για την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Κατά πόσο αυτό θα επιβεβαιωθεί και στην πράξη θα φανεί –πιθανότατα- σήμερα καθώς αναμένεται ο… νικητής της μονομαχίας τους να βρεθεί στο Αγρίνιο για τα διαδικαστικά.

Μέχρι χθες αργά το βράδυ ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Φώτης Κωστούλας είχε συζητήσεις με τους δύο προπονητές, τους οποίους και έχει ξεχωρίσει για να δώσει τα… κλειδιά του Παναιτωλικού στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι πληροφορίες θέλουν τον κ.Κωστούλα να είναι πολύ κοντά στη λήψη της απόφασής του και –καθόλου απίθανο- μέσα στην ημέρα να την ανακοινώνει.

«Γλυκοκοιτάζει» Χαριστέα η Ξάνθη

«Γλυκοκοιτάζει» Χαριστέα η Ξάνθη 
Η περίπτωση του Άγγελου Χαριστέα φέρεται να ξεχωρίζει στην Skoda Ξάνθη, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά.

Ο διεθνής φορ έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον επόμενο της καριέρας του.

Οι Ακρίτες θεωρούν ότι ο 32χρονος παίκτης παραμένει μία σπουδαία επιλογή, αφού έχει τεράστια πείρα και μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα.

Εκτός του Χαριστέα, στην Ξάνθη έχουν σε δεύτερο πλάνο τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Το πρόβλημα, όμως, με τον υψηλόσωμο επιθετικό είναι το κασέ του και στον ακριτικό σύλλογο δεν προτίθεται να δώσουν τόσα χρήματα, παρότι δείχνουν διατεθειμένου να κάνουν την υπέρβαση για την απόκτηση ενός φορ.

Τέλος ο Αναστόπουλος από τον ΟΦΗ

Τέλος ο Αναστόπουλος από τον ΟΦΗ! 
Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από τον ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρουσιάστηκε στο ραντεβού που είχε με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του συλλόγου, Σήφη Κορωνάκη, με αποτέλεσμα η κρητική ομάδα να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασία τους, κάνοντας λόγο για ασέβεια από την πλευρά του «Αναστό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ ο κ. Νίκος Αναστόπουλος. Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ δεν παρουσιάσθηκε σήμερα το πρωί στη συνάντηση που είχε ορισθεί με αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής. Ο Έλληνας τεχνικός το συμβόλαιο του οποίου και τυπικά λήγει αύριο με την ενέργεια του έδειξε ασέβεια το θεσμό του ΟΦΗ».

«Έχω την άποψη ότι ο ΟΦΗ έδωσε την ευκαιρία στο κ. Αναστόπουλο να βγει από την ποδοσφαιρική αφάνεια που βρισκόταν. Του έδωσε την ευκαιρία να εργασθεί στην ομάδα μας και με την βοήθεια που είχε από όλα τα μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ αναβαθμίσθηκε ποδοσφαιρικά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εργαζόμενος στον ΟΦΗ βρέθηκε σε πιο ψηλό επίπεδο δημοσιότητας απ αυτό που βρισκόταν έως τότε. Εμείς όμως δεν θα τον ακολουθήσουμε στο χαμηλό επίπεδο που έχει επιλέξει να είναι. Εμείς τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», δήλωσε εκ μέρους της διοίκησης ο κ. Σήφης Κορωνάκης, ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές για τον Νίκο Αναστόπουλο.

«Αντίπαλός μας είναι ο… Κινγκ Κονγκ»!

«Αντίπαλός μας είναι ο… Κινγκ Κονγκ»!
Στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που καλείται να ξεπεράσει η ΑΕΚ στάθηκε ο Θωμάς Μαύρος, μιλώντας αποκλειστικά στη SportDay. «Είμαι μαχητής και κοιτάω το φως. Αν, όμως, δεν βρεθούν τα χρήματα… Αντίπαλός μας είναι ο… Κινγκ Κονγκ: το οικονομικό που μας απειλεί», τόνισε ο παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης. «Δεν υπάρχει κανείς πίσω μου. Μόνο η σκιά μου… Είμαι μόνος μου», πρόσθεσε. Τι είπε για τους νέους… Κλωναρίδηδες και για ποιον λόγο επέλεξε τον Βαγγέλη Βλάχου αντί του Νίκου Κωστένογλου.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος στη SportDay

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Πότε και πώς αποφασίσατε να βγείτε μπροστά αυτή τη δύσκολη εποχή;

«Καθόμουν στο μαγαζί και αναλογιζόμουν την κατάσταση της ΑΕΚ, είδα το φάντασμα της Δ' Εθνικής και είπα στον εαυτό μου "τι κάνεις τώρα; Τι μπορείς να κάνεις;". Δεν με συμβούλευσε κάποιος, ούτε υπήρξε κάποιος πίσω μου. Εγώ δεν έχω να δώσω τα χρήματα, κάποιοι φίλοι μου επιχειρηματίες μπορεί να είναι δίπλα μου, αλλά δεν ενδιαφέρονται, έτσι απέμενε μόνο ο κόσμος. Εκεί πήρα την απόφαση, με έπιασε κάτι μέσα μου να απευθυνθώ στον κόσμο. Ενιωσα μεγάλη χαρά, γιατί δεν θα συνεχιζόταν η "αδιαφορία μου" σαν ΑΕΚτζή, το "ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει". Είπα "προχώρα, να κάνεις μια προσπάθεια, αν πετύχει, πέτυχε. Αν όχι θα κοιμάσαι ήσυχος επειδή έκανες την προσπάθεια". Ετσι ξεκίνησε. Πολύ ξαφνικά, πολύ συναισθηματικά, πρόχειρα αν θέλετε. Βλέπουμε ότι υπάρχει ανταπόκριση για μια αλλαγή στην ομάδα.

Αντίπαλός μας είναι ο... Κινγκ Κονγκ, το οικονομικό. Εξήγησα από την πρώτη στιγμή πως τα λεφτά είναι πολλά. Μόνο στους παίκτες οφείλουμε 6,5 εκατ. ευρώ. Γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ είναι το άρθρο 44 και η εφορία. Συνολικά 10-12 εκατ. ευρώ που αν τα βρεις, τα δίνεις άμεσα και δεν μένει τίποτα στο ταμείο. Η λύση για μένα είναι τα 20 ευρώ. Οχι τα διαρκείας. Τα διαρκείας είναι πάρα πολύ καλά και πρέπει να προωθηθούν, αλλά δεν είναι λύση. Βοηθούν να γεμίσει το στάδιο και αποφέρουν και οικονομικό όφελος.

Το ζητούμενο είναι να καλύψουμε τα χρέη μας και να μπορούμε να έχουμε χρήματα να... τρέξουμε την επόμενη σεζόν, χωρίς να λέμε πάλι στους παίκτες "περίμενε, θα σε πάρω τηλέφωνο" ή να λέμε ψέματα. Αυτή τη στιγμή στατιστικά υπάρχουν 800.000 ΑΕΚτζήδες. Επί 20 ευρώ μας κάνει 16 εκατ. ευρώ. Αν βγάλεις και 3-4 εκατ. ευρώ από τα διαρκείας, πας στα 20 εκατ. ευρώ. Αρα καλύπτεις τις οφειλές σου και έχεις και 8 εκατ. ευρώ για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα τη νέα σεζόν η ομάδα. Επομένως η λύση είναι τα 20 ευρώ που καλούμε τους ΑΕΚτζήδες -εν μέσω βαθιάς κρίσης, βέβαια και το κατανοούμε- να συνεισφέρουν για την οικομική σωτηρία της ομάδας
».

Οπως είπατε, η εποχή δεν βοηθά. Ρεαλιστικά μιλώντας, τι ποσό περιμένετε να συγκεντρωθεί από τον κόσμο;

«Δεν μπορώ να κάνω τέτοιες σκέψεις. Τι να πω τώρα; Να μαζέψουμε 15 εκατ. ευρώ μαζί με τα διαρκείας. Πρέπει να καλύψουμε τα 12 εκατ. ευρώ και να έχουμε και κάποια λεφτά για τις τρέχουσες υποχρεώσεις».

Προλαβαίνει η ΑΕΚ;

«Αν έχεις καλή διάθεση και, βέβαια, λεφτά δεν είναι τίποτα. Ξυπνάς ένα πρωί και δηλώνεις τη συμμετοχή σου με το ποσό που θέλεις. Είναι στην κρίση του κάθε φιλάθλου το πώς βλέπει το όλο θέμα. Αν θέλει η ομάδα να μην έχει προβλήματα, να έχει νέους στόχους. Είναι στο χέρι του. 20 ευρώ δεν πιστεύω ότι είναι ένα ποσό που αν κάποιος το καταθέσει, θα υποφέρει οικονομικά».

Ας υποθέσουμε πως ξημερώνει η 7η Ιουλίου. Τα διαρκείας είναι πε- ρίπου 10.000 - 12.000 και από τον κόσμο έχει συγκεντρωθεί ένα σεβαστό, αλλά όχι το αναμενόμενο ποσό. Τι κάνει ο Θωμάς Μαύρος;

«Δεν προχωράω. Είμαι ξεκάθαρος. Είμαι μόνος μου. Τα υπόλοιπα παιδιά, ο Τσιάρτας, ο Κωστής, μπορούν να συνεχίσουν αν θέλουν. Το τεχνικό τιμ. Μπήκα μέσα στην ΠΑΕ λόγω των διαρκείας. Σε διαφορετική περίπτωση θα περίμενα να δω τι γίνεται με τον Κινγκ Κονγκ. Αυτή ήταν από την αρχή η τοποθέτησή μου. Δεν αλλάζω τίποτα απ' όσα έχω πει. Αν βρεθεί το ποσό και μπορούμε να είμαστε αξιοπρεπείς, όλοι μας και ως ΑΕΚ και ως άτομα, αν μπορούμε να πληρώνουμε, θα είναι χαρά μου να προσπαθήσω για μια καινούργια ΑΕΚ. Με ένα άλλο στυλ πνευματικό, αγωνιστικό και συμπεριφοράς. Αν δεν βρεθούν τα χρήματα, η απόφασή μου είναι ειλημμένη. Δεν θα ξεγελάσω κανέναν. Θα πω “ευχαριστώ πάρα πολύ, πάω σπίτι μου”. Η εκτίμησή μου είναι πως είναι δύσκολο».

Σας ξάφνιασε το τηλεφώνημα του Ντέμη;

«Λόγω των προβλημάτων που έχω να αντιμετωπίσω, δεν το σκεφτόμουν. Ηταν ένα ευχάριστο τηλεφώνημα. Μέσα μου έλεγα πως κάτι θα κάνει. Και το έκανε. Ηταν ειλικρινής. Μου είπε πως είναι 100% μαζί μου. Πως θα με βοηθήσει. Με την εφορία, με σπόνσορες. Ετσι πρέπει να είναι η ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό είναι η ενότητα. Αν δεν πάμε όλοι μαζί, δεν γίνεται τίποτα. Αν φτιάξω εγώ Μαυρικούς, ο άλλος Ντεμικούς, ο τρίτος Μπαγεβιτσικούς, τι θα γίνει; Πρέπει να σταματήσει αυτό. Να αγαπάμε τους ανθρώπους, αλλά η ΑΕΚ είναι πάνω απ' όλα. Δεν θα πλακωνόμαστε επειδή εσύ είσαι Μαυρικός και ο άλλος Ντεμικός. Ολοι οι καλοί χωράνε, αρκεί να προσφέρουν. Η ΑΕΚ δεν θα ταΐζει τζάμπα κανέναν».

Για να είμαστε αισιόδοξοι, αν όλα πάνε καλά τι να περιμένουμε τη νέα σεζόν;

«Θα γίνει μάχη τεράστια. Απ' όλες τις απόψεις και σε όλους τους τομείς. Με δουλειά πάνω από το 100%. Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο ότι χτίζεται μια καλή, καινούρια, νεανική ομάδα. Να βλέπει 2-3 πράγματα. Δεν θα δει 52, αλλά θα δει τη νοοτροπία του νικητή. Δεν μπορώ να ανεχτώ να φοβάται ένας παίκτης της ΑΕΚ. Θέλει δουλειά με παιδιά στυλ Κλωναρίδη. Ευχή μας, πιστεύω και "θέλω" μας είναι να βγάλουμε κι άλλους... Κλωναρίδηδες».

Υπάρχουν;

«Δεν το ξέρω αυτή τη στιγμή. Ούτε το τεχνικό τιμ. Αυτό είναι το σχέδιο, όμως. Καινούριοι... Κλωναρίδηδες. Με πολύ δουλειά. Ενα παιδί μπορεί να ξεχωρίζει, να έχει ταλέντο, αλλά θα έχει και 10 αρνητικά. Σταδιακά πρέπει να αρχίσεις να τα μειώνεις και κάποια στιγμή ο κόσμος θα δει έναν άλλο παίκτη».

Είστε αντίθετος με τις πωλήσεις παικτών. Αν, όμως, αύριο έρθει πρόταση για Λεονάρντο, Μάκο, τι κάνετε; Πουλάτε;

«Αν δεν έχεις λεφτά, τι να κάνεις; Αλλο τι θέλω και άλλο τι μπορώ. Ολα, βέβαια, γίνονται με την έγκριση του προπονητή. Μπορεί να έχω τον τελευταίο λόγο, αλλά αν ο Βαγγέλης πει ότι έναν παίκτη τον χρειάζεται οπωσδήποτε, θα σεβαστούμε την απόφασή του και θα προσπαθήσουμε να δούμε τι άλλοι τρόποι υπάρχουν για να... ρεφάρουμε οικονομικά».

Πότε πιστεύετε πως θα είναι ανταγωνιστική η ομάδα;

«Θέλει χρόνο. Δεν είμαστε ο Χουντίνι. Πιστεύω ότι σε 3-4 μήνες θα αρχίσει να ρολάρει. Στην αρχή θα είναι δύσκολα, οι παίκτες θα είναι κουρασμένοι, αλλά η ομάδα πρέπει να έχει ένα στυλ παιχνιδιού. Να μην κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Κάποια στιγμή θα βγουν οι αυτοματισμοί. Αν συνεχίσουμε εμείς, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να παίξει μπάλα. Ας χάσουμε 10-0. Καλό θα μας κάνει. Θα δούμε τις ελλείψεις μας. Θα καθίσουμε κάτω να δουλέψουμε και θα συνέλθουμε».

Η δουλειά με τους νέους παίκτες ήταν που σας έκανε να προτιμήσετε τον Βαγγέλη Βλάχο έναντι του Νίκου Κωστένογλου;

«Τον Βαγγέλη τον προτίμησα από πολλές απόψεις. Εχει νοοτροπία νικητή, είναι εργατικός, νέος, φιλόδοξος. Αυτή τη στιγμή, πέρα από τα προβλήματα της ΑΕΚ, του Βαγγέλη του δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία. Είναι σε μια μεγάλη ομάδα. Αν δουλέψει -που θα δουλέψει-, πάνε όλα καλά και υπάρχει μια ηρεμία, θα φανεί πολύ το όνομά του. Του χρόνου θα παίζουμε Ευρώπη. Θα ακουστεί και στην Ευρώπη».

ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (video) 

29/6/2012


Aποτι εχετε καταλαβει ολοι ολυς κοσμος χαρηκε που νικησε οχι μονο που η Ιταλια και προκριθηκε στον τελικο του EURO 2012 αλλα πανω απολα που νικηθηκε η Γερμανικη υπεροψια και η καταδυναστευτικη οικονομικη πολιτικη της Μερκελ..εχουν παρει φωτια τα πληκτρολογια λοιπον...απολαυστε ακομη ενα σατυρικο βιντεο ερωτικης συνευρεσης Μπαλοτελι-Μερκελ





ALEX WEB RADIO/TV

Πήραν άδεια Πανθρακικός, Βέροια και Πλατανιάς

Πήραν άδεια Πανθρακικός, Βέροια και Πλατανιάς

29/6/2012

Πανθρακικός, Βέροια και Πλατανιάς που προβιβάστηκαν στην Super League πήραν άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Δείτε τις αποφάσεις της Επιτροπής Αδειοδότησης
ΕΠΟ γραφεία
Πλήρης ήταν οι φάκελοι του Πανθρακικού, της Βέροιας και του Πλατανιά και έτσι οι ομάδες που κέρδισαν την άνοδο από την Football League θα αγωνίζονται και με άδεια από την αρμόδια επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ στην Super League.
Κατά την τελευταία συνεδρίαση η Επιτροπή έδωσε άδεια στις παραπάνω ΠΑΕ, όπως και στις ΑΕΛ Καλλονής και Παναχαϊκή. Αντίθετα δεν πήραν άδεια η Καλλιθέα και ο Πανσερραϊκός.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ:
"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης Ομάδων έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ την άδεια για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.
2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Γ.Σ.
3. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ την άδεια για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.
4. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ.
5. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 την άδεια για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.
6. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ την άδεια για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.
7. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο.. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. την άδεια για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013".


www.sport24.gr/

Μήνυση NOVA κατά ΣΚΑΪ

Μήνυση NOVA κατά ΣΚΑΪ 

29/6/2012

Διαβάστε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αγωγή

Δεν έχουν τελειωμό οι περιπέτειες για τον Γιάννη Αλαφούζο και τον ΣΚΑΙ, αφού με αγωγή κινήθηκε εναντίον του και το συνδρομητικό κανάλι NOVA,για....

 εκεμτάλλεσυση αποκλειστικών δικαιωμάτων.

Δείτε την αγωγή:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
(Τακτική Διαδικασία)
ΑΓΩΓΗ
1. Της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «FORTHNET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «Forthnet Media Holdings SA», η οποία εδρεύει στο Δήμο Παλλήνης Αττικής, περιοχή Κάντζα, προέκταση οδού Μάνης και εκπροσωπείται νόμιμα
ΚΑΤΑ

1. Της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ», η οποία εδρεύει στο Ν. Φάληρο, Αττικής, επί των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως 2 και εκπροσωπείται νόμιμα, ιδιοκτήτριας του Τηλεοπτικού Σταθμού «ΣΚΑΪ» και
2. Της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις Α.Ε.Ε.», η οποία εδρεύει στο Νέο Φάληρο Αττικής, στην οδό Eθνάρχου Μακαρίου & Φαληρέως 2, και εκπροσωπείται νόμιμα, ιδιοκτήτριας του δικτυακού τόπου «www.skai.gr»

Έχασε την ζωή του στους πανηγυρισμούς!

Έχασε την ζωή του στους πανηγυρισμούς!

29/6/2012

Ένας Ιταλός ποδοσφαιρόφιλος έχασε χθες βράδυ τη ζωή του, ενώ πανηγύριζε τη νίκη 2-1 της «σκουάντρα ατζούρα» επί της Γερμανίας
Ένας Ιταλός ποδοσφαιρόφιλος έχασε χθες βράδυ τη ζωή του, ενώ πανηγύριζε τη νίκη 2-1 της «σκουάντρα ατζούρα» επί της Γερμανίας και την πρόκριση στον τελικό του EURO 2012, καθώς έπεσε πάνω σε ένα γυάλινο τραπέζι, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων της γειτονικής χώρας (Ansa).
Ο Αντονέλο Ίντα, ένας 52χρονος άνεργος από το Τέμπιο Παουζάνια, στη Σαρδηνία, γλίστρησε στη διάρκεια των πανηγυρισμών του μετά τη λήξη του αγώνα και έπεσε με την πλάτη πάνω σε ένα γυάλινο τραπέζι.
Αυτό έσπασε κάτω από την πίεση του βάρους του και ένα κομμάτι γυαλί έκοψε τη μηριαία αρτηρία πίσω από ένα γόνατό του.
Ο αδελφός του προσπάθησε να τον βοηθήσει και κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο, ωστόσο ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε, προτού αυτό φτάσει στον τόπο του δυστυχήματος.


www.woop.gr/

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας οι Πρωταθλητές

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας οι Πρωταθλητές

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, αλλά η ΤΣΣΚΑ τοποθετήθηκε στο δεύτερο. Δείτε αναλυτικά τα έξι γκρουπ τα οποία φτιάχτηκαν με βάση την πορεία των ομάδων την τελευταία τριετία. Στις 6/7 η κλήρωση.
Η Euroleague ανακοίνωσε επίσημα τα γκρουπ δυναμικότητας με τα οποία θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση (6/7) για τους ομίλους της διοργάνωσης ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν 2012/2013.
 
Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός βρέθηκε (όπως ήταν αναμενόμενο) στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, όντας δεύτερος στη συνολική βαθμολογία της Euroleague, μαζί με την Μπαρτσελόνα, την Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Παναθηναϊκό.

Η βαθμολογία της διοργάνωσης συγκροτείται με βάση την πορεία και τα αποτελέσματα που έχουν φέρει οι ομάδες την τελευταία τριετία στην Euroleague.

Αίσθηση έκανε το γεγονός πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρέθηκε στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, αλλά αυτό συνέβη διότι την σεζόν 2009/10 οι Ρώσοι είχαν αποκλειστεί τότε από την πρώτη φάση της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει αρκετούς πόντους. Μάλιστα, στην βαθμολογία βρίσκονται στην 7η (!) θέση, ενώ μαζί της εκεί είναι η Σιένα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Κάχα Λαμποράλ.

Οι Πειραιώτες αν και τα τελευταία τρία χρόνια έχουν λάβει μέρος σε δύο τελικούς στην διοργάνωση ('10, '12), ενώ οι Καταλανοί σε έναν, με τις δύο ομάδες να έχουν κατακτήσει το τρόπαιο από μία φορά, οι Ισπανοί βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, πάνω από τον Ολυμπιακό, καθώς την τελευταία τριετία έχουν σημειώσει περισσότερες νίκες στον θεσμό, γεγονός το οποίο μετράει στην βαθμολογία.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας και η βαθμολογία:


Πρώτο γκρουπ
1. Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
2. Ολυμπιακός (Ελλάδα)
3. Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
4. Παναθηναϊκός (Ελλάδα)

Δεύτερο γκρουπ
5. Σιένα (Ιταλία)
6. Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
7. ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
8. Κάχα Λαμποράλ (Ισπανία)

Τρίτο γκρουπ
9. Χίμκι Μόσχας (Ρωσία)
10. Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία)
11. Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)
12. Ανατολού Εφές (Τουρκία)

Τέταρτο γκρουπ
13. Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία)
14. Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία)
15. Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)
16. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία)

Πέμπτο γκρουπ
17. Πρόκομ (Πολωνία)
18. Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)
19. Μπάμπεργκ (Γερμανία)
20. Ολίμπια Λουμπλιάνας (Σλοβενία)

Έκτο γκρουπ
21. Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ (Κροατία)
22. Μπεσίκτας (Τουρκία)
23. Σαλόν Σαονέ (Γαλλία)
24. TEAM QR (θα γίνει γνωστή μέσω προκριματικών)


Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση, το πρόγραμμα, αλλά και τα γκρουπ που εξέδωσε η Euroleague


www.redplanet.gr/

Παράγοντες της χρονιάς οι Αγγελόπουλοι!

Παράγοντες της χρονιάς οι Αγγελόπουλοι! 

29/6/2012

Παράγοντες της χρονιάς οι Αγγελόπουλοι!
Παίκτη της χρονιάς στην Ευρωλίγκα βρήκαμε.

Προπονητή της χρονιάς επίσης βρήκαμε.

Και αφού ο Ολυμπιακός –όπως είναι φυσικό λόγω της κατάκτησης του τροπαίου- σάρωσε στις διακρίσεις… το βραβείο του παράγοντα της χρονιάς κατέληξε στους αδερφούς Αγγελόπουλους!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Ευρωλίγκα πλέκει το εγκώμιο των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την αφοσίωση και την υπομονή που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Στοιχεία που οδήγησαν στην απόλυτη δικαίωση, με την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2012/13.

Μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά στη στήριξη που έδειξαν στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, μέχρι τους εννιά παίκτες που απέκτησαν στο ξεκίνημα της φετινής και τις δύο αλλαγές των Λο και Ντόρσεϊ που αναγκάστηκαν να κάνουν μεσούσης της σεζόν.

«Διατηρώντας την πίστη στην ομάδα τους, τους μπασκετικούς επαγγελματίες και τους φιλάθλους τους, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδειξαν αυτή τη σεζόν πως η αφοσίωση και η πίστη μπορεί να σε οδηγήσει σε μεγάλα πράγματα, όπως αυτά που κατάφερε φέτος ο Ολυμπιακός», κατέληγε το κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

www.sport-fm.gr/