ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός - Πλατανιάς 4-2(pics+videos)

Ολυμπιακός - Πλατανιάς 4-2 (pics+videos)

Ο Ολυμπιακός ήταν χορταστικός στην επίθεση, κερδίζοντας τον Πλατανιά στον Πειραιά με σκορ 4-2, χάρη στα γκολ των Ολαϊτάν (28'), Βαλντές (68'), Πέρες (70') και Μαρκάνο (78'). Χορταστικό θέαμα από τους ερυθρόλευκους, μαέστρος ο Ιμπαγάσα.
Για την 25η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Πλατανιά με σκορ 4-2 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", χάρη στα γκολ των Ολαϊτάν (28'), Βαλντές (68'), Πέρες (70') και Μαρκάνο (78'). Τόρες (37') και Βλαχοδήμος (72') σημείωσαν τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους. Με αυτόν τον τρόπο οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 71 βαθμούς στην Super League, φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ με αυτόν τον τρόπο έφτασαν τις δεκατρείς σερί εντός έδρας νίκες σε ισάριθμα ματς. Οι Βαλντές και Μαρκάνο (στην δεύτερη θητεία του στο μεγάλο λιμάνι) πέτυχαν τα πρώτα τους τέρματα με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ ο Πέρες σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος. Εξαιρετική εμφάνιση από τον μαέστρο Ιμπαγάσα, ο οποίος με την είσοδο του στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε επίπεδο την ομάδα, βοηθώντας στο δημιουργικό κομμάτι.

Ανασκόπηση αγώνα

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έγινε σαφές πως ο Ολυμπιακός ήθελε να κάνει κτήμα του την μεσαία γραμμή ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, σε αντίθεση με τον Πλατανιά που φυσιολογικά ήθελε πρώτα να φυλάξει τα νώτα του και δευτερευόντως να χτυπήσει σε κάποια κόντρα, εφόσον του παρουσιαστεί η ευκαιρία.

Σε αυτό το μοτίβο κύλησε το πρώτο 25λεπτο του παιχνιδιού, όπου οι γηπεδούχοι είχαν την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως όμως να φτιάχνουν επικίνδυνες φάσεις στην ανάλογη συχνότητα. Από κεφαλιά πάσα του Πέρες ο Ντομίνγκες αστόχησε από κοντά στο 14', ενώ τρία λεπτά αργότερα ο 24χρονος εξτρέμ ανατράπηκε από τον Γιωργαλλίδη, με τον Καμπαξή να δείχνει πως πρέπει να συνεχιστεί το ματς. Ομοίως και στο 26' όταν οι Πειραιώτες ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Δημήτρη.

Ένα κλέψιμο του Μανιάτη και κάθετο πέρασμα στον Ολαϊτάν, έφεραν τον Νιγηριανό φάτσα με το γκολ στο 28'. Το πλασέ του νεαρού κυνηγού ήταν εύστοχο και το 1-0 γεγονός για τους Πειραιώτες. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 37' όταν από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Τετέ, ο Γουνδουλάκης έκανε το σκαστό σουτ με τον Τόρες να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να ισοφαρίζει από κοντά σε 1-1, στην πρώτη τελική του Πλατανιά στο ματς. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Ένα δεύτερο γκολ στο ματς έψαξε ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως ο Πλατανιάς κατάφερνε εύκολα ή δύσκολα να απορροφά την πίεση των Πειραιωτών. Την λύση έδωσε στον Ολυμπιακό ο Βαλντές, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τα "ερυθρόλευκα" στο 68' ύστερα από συνδυασμό των Ιμπαγάσα και Σαβιόλα. Δύο λεπτά αργότερα οι δύο Αργεντίνοι συνεργάστηκαν ξανά, με τον Πέρες να σημειώνει με το κεφάλι το 3-1. Το ματς είχε ανοίξει για τα καλά και ο Βλαχοδήμος στο 72' με εκπληκτικό βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 3-2 για τον Πλατανιά, στην δεύτερη τελική προσπάθεια των φιλοξενούμενων στο ματς.

Στο 77' ο Γιωργαλλίδης είπε "όχι" στην προσπάθεια του Πέρες και στην εξέλιξη της φάσης ο Σαβιόλα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με αριστοτεχνικό πλασέ. Ένα λεπτό αργότερα από σέντρα του Πέρες ο Μαρκάνο με κεφαλιά-δυναμίτη σκόραρε για το 4-2.

O MVP

Θα μπορούσε να είναι ο Πέρες με το 1 γκολ και την 1 ασίστ, ωστόσο ο Ιμπαγάσα ήταν αυτός που άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού και οδήγησε τον Ολυμπιακό στην νίκη. Μπορεί να μην αποτυπώνεται στην στατιστική, αλλά ο ρυθμός που έδωσε στην ομάδα του ο Αργεντίνος ήταν φρενήρης και αρκετός για να σημειωθούν 3 τέρματα από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο.

Η απογοήτευση

Κουρασμένος, δίχως ανάσες και ρυθμό, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες βρέθηκε σε κακή βραδιά απέναντι στον Πλατανιά. Δεν κατάφερε να οργανώσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, με πολλές από τις πάσες του να μην βρίσκουν στόχο. Σωστά αντικαταστάθηκε από τον Μίτσελ, με τον Βαλντές να παίρνει την θέση του στο 57'.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Ιωάννης Καμπαξής (ΕΠΣ Ευβοίας)

Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής)

Τέταρτος: Αθανάσιος Γιάχος (ΕΠΣ Χίου)

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου (66' Ιμπαγάσα), Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μπονγκ, Μανιάτης, Εντινγκά, Ολαϊτάν (73' Μασάντο), Πέρες, Ντομίνγκες (57' Βαλντές), Σαβιόλα.

Αναπληρωματικοί: Κάρολ, Μανωλάς, Σάμαρης, Φουστέρ, Βαλντές, Ιμπαγάσα, Μασάντο.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες (79' Κατάι), Δημήτρης, Μπέλιτς, Τόρες, Βλαχοδήμος, Γουνδουλάκης, Ίνκουμ (71' Ρούμπιο Θέρα), Γιαχία, Φαΐσκα, Τετέ, Τόρες (84' Σούκιας).

Αναπληρωματικοί: Περιστερίδης, Ρούμπιο Θέρα, Σιώπης, Κατάι, Ντεντάκης, Σούκιας, Τσοντάκης.

Γκολ: 28' Ολαϊτάν, 68' Βαλντές, 70' Πέρες, 78' Μαρκάνο / 37' Τόρες, 72' Βλαχοδήμος

Κίτρινες κάρτες:  /

Στατιστικά Αγώνα

4 Goal 2
3 Ασίστ 1
23 Τελικές Προσπάθειες 3
10 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
7 Κεφαλιές 1
1 Αποκρούσεις 6
7 Επεμβάσεις 29
23 Κλεψίματα 15
9 Φάουλ 15
4 Οφσάιντ 4
12 Κόρνερ 4
42 Λάθη 52
22/48 Γεμίσματα 3/10


 Tα goals και τα highlights της αναμετρησης
 




Η παρακάμερα του Ολυμπιακός - Πλατανιάς

Δείτε την παρακάμερα που ετοίμασε το OlympiacosTV για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά!


Οι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Μίτσελ: "Τυχεροί που έχουμε τον Ιμπαγάσα"

Ο Μίτσελ στάθηκε στην ικανότητα του Ιμπαγάσα να διαβάζει το παιχνίδι και έκανε το γνωστό του χιούμορ όταν οι ερωτήσεις έφτασαν στα ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ.
"Στο πρώτο ημίχρονο φανήκαμε μπερδεμένοι, σαν να μην έχουμε μπει στο ματς. Δεν μας άρεσαν όσα βλέπαμε. Όταν κάνω τις αλλαγές έχω στο μυαλό μου πάντα ότι ο παίκτης που έχω επιλέξει θα τα κάνει όλα σωστά. Είτε είναι ο Φουστέρ, ο Βαλντές, ο Σαλίνο ή ο Ιμπαγάσα. Ο Αριέλ έχει ικανότητα να διαβάζει το παιχνίδι και να το ελέγχει, είναι ένας "πλούτος" που είμαστε τυχεροί να έχουμε.

Όμως δεν θέλω να μπερδεύετε τα λόγια μου. Όταν μπαίνει ο Ιμπαγάσα στο ματς, είναι γιατί χρειαζόμαστε την ποιότητα στα παιχνίδια του. Για δέκα ή είκοσι λεπτά είναι αυτό που χρειαζόμαστε εκείνη την στιγμή. Το τι λέω στην διοίκηση για τους παίκτες που χρειαζόμαστε δεν θα το πω ποτέ δημόσια και δεν χρησιμοποιώ τον Τύπο για το πρότζεκτ που σκέφτομαι για την ομάδα.

Θα το θεωρούσα άσχημο κάτι τέτοιο. Την γνώμη μου την γνωρίζει πολύ καλά ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής, όσον αφορά τι θέλω για την ομάδα. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο, ό,τι ακριβώς τους είπα στου Ρέντη. Ότι θέλουμε διάθεση στο ματς. Μας έλειπε αυτό στο πρώτο ημίχρονο. Για να κερδίσεις οποιοδήποτε ματς, πρέπει να παίξεις καλά. Από την άλλη, είμαστε ο Ολυμπιακός και δεν επιτρέπεται να παίζουμε άσχημα και ειδικά μέσα στο γήπεδο μας. Απαιτούμε από τους παίκτες μας να παίζουν σαν παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Φουστέρ είναι ήδη 100% έτοιμος και θα παίξει στην Κρήτη (σ.σ. με τον ΟΦΗ). Ο Χολέμπας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και στα μέσα της εβδομάδας θα γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς. Θα είναι έτοιμος για το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορούσα να δω την Γιουνάιτεντ την Τετάρτη, αλλά παίζαμε κι εμείς (γέλια). Θα ήθελα να την δω και το Σαββατοκύριακο στο Κύπελλο αλλά έχει αποκλειστεί (γέλια). Με πήρε και ο Μάτα τηλέφωνο και μου είπε να μην πάω γιατί δεν θα παίξει (γέλια). Μην ανησυχείτε όμως, έχουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.
Είναι μια εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο ο Μαρκάνο, ωστόσο για τώρα τον βλέπουμε σαν στόπερ. Πολλές πληροφορίες ζητάτε, ο Μόγιες σας έβαλε... (γέλια); Ο Μαρκάνο έπαιζε αριστερός μπακ πριν τρία χρόνια. Τότε έπαιζα και εγώ ακόμη μπάλα (γέλια)... 

Οι δηλώσεις των παικτών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά τον αγώνα απέναντι στον Πλατανιά.
Νέλσον Βαλντέζ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έδειξα στο κοινό του Ολυμπιακού ότι μπορώ να σκοράρω, είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο γκολ και ελπίζω να ακολουθήσουν ακόμα πολλά. Ήρθα με φιλοδοξίες και θέλω να το δείξω στο γήπεδο.

Και εγώ σκέπτομαι από τώρα τον αγώνα με την Μάντσεστερ είναι ένα όνειρο αυτό το ματς και ελπίζω να είμαι 100% έτοιμος και να βοηθήσω την ομάδα.

Θέλω να μείνω είμαι πολύ καλά εδώ και εγώ και η οικογένεια μου και ο γιος μου δεν θέλει να ταξιδεύει άλλο! Ελπίζω να κάνω το καλύτερο και να παραμείνω στην ομάδα».
Αριέλ Ιμπαγάσα:
Αρχικά, ο Ιμπαγάσα αναφέρθηκε στη βράβευσή του ως πολυτιμότερος του ματς: «Ευχαριστώ. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο και τη νίκη».

Οι υπόλοιπες δηλώσεις του αναλυτικά:

Για την αλλαγή της εικόνας του ματς μετά την είσοδό του: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Ήμασταν ισόπαλοι με τον αντίπαλο και έτυχε να μπω σ' εκείνο το χρονικό σημείο, που η ομάδα προσπαθούσε πάρα πολύ. Μπόρεσα να βοηθήσω, έδωσα την ασίστ και μπήκε το γκολ και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου ευτυχώς πήγαν όλα καλά για μας. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο που ήταν και σήμερα εδώ. Εγώ προσπαθώ να κάνω τα πράγματα πιο εύκολα για την ομάδα. Βλέπω τι χρειάζεται η ομάδα και φροντίζω να το κάνω. Αυτό που είδα σήμερα ήταν ότι χρειαζόταν να περάσω γρήγορα την μπάλα και όταν μπήκα μέσα στο παιχνίδι προσπάθησα να κάνω στην πράξη».

Για τη δήλωση του Αναστασιάδη ότι δε θα υπάρξει παίκτης σαν κι αυτόν ποτέ ξανά: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό που ακούω. Προσπαθώ καθημερινά να δουλεύω για να πηγαίνω καλύτερα. Προς το τέλος της καριέρας μου όταν τα ακούω αυτά και όταν ακούω να τραγουδάει ο κόσμος τ' όνομά μου, είναι στιγμές υπερηφάνειας».

Για το πόσο θέλει ακόμα να παίζει: «Όταν τελειώσει η σεζόν, θα δω σε τι κατάσταση είναι το σώμα μου. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να συνεχίσω μια ακόμα χρονιά, αλλά όλα αυτά θα τα δούμε στο τέλος της σεζόν».

Για τα ματς με τη Γιουνάιτεντ: «Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε όλοι το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως προηγείται το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Πρώτα κοιτάμε αυτό και μετά τη Γιουνάιτεντ. Με τη βοήθεια του κόσμου, πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάμε με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας δύσκολος προκριματικός γύρος. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος και πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιό του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έτσι θα γίνουν τα πράγματα και θα περάσουμε στον τελικό».

Αναστασιάδης για Ιμπαγάσα: Τον απολαύσαμε κι ας μας πόνεσε

Αναστασιάδης για Ιμπαγάσα: Τον απολαύσαμε κι ας μας πόνεσε

O προπονητής του Πλατανιά είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Τον αγώνα: Καταρχήν να σας χαιρετήσω όλους μετά από πολύ καιρό πάλι. Να είστε καλά. Έγινε ένα παιχνίδι μέχρι το 60' από εμάς. Όσο είχαμε αρκετές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με πολύ καλό πάσινγκ γκέιμ. Τα καταφέραμε σε πολύ καλό βαθμό. Μετά την είσοδο του Ιμπαγάσα τα πράγματα έγειραν πολύ υπέρ του Ολυμπιακού. Αυτοί ανέβαιναν και εμείς κατεβαίναμε. Δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους και φυσιολογικά χάσαμε. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να περάσει την Γιουνάιτεντ. Το χρειαζόμαστε.

Τις πιθανότητες του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ: Πιστεύω πως ένας καλός Ολυμπιακός με αυτήν την Μάντσεστερ που βλέπω μπορεί να περάσει. Το έχω πει και παλαιότερα. Η πρόκριση είναι 50%-50%. Θα εξαρτηθεί από το πρώτο ματς.

Τους λόγους της... καθίζησης της ομάδας του και τον Ιμπαγάσα: Εντάξει από την μία είναι η κούραση της ομάδας μας. Δεν μπορεί σε αυτό το επίπεδο. Ο Ολυμπιακός έχει ρυθμό Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό. Μέσα σε μικρό διάστημα πρέπει να τα καταφέρουμε. Έχουμε 9 ματς. Το σημαντικό είναι η προσπάθεια των παιδών. Δεν σταμάτησαν. Ο Ιμπαγάσα άσχετα εάν είναι 38 χρονών παίζει το γρήγορο, το απλό και το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πριν έρθει η μπάλα στα πόδια του ξέρει τι θα κάνει. Έχει 10 επιλογές και εκείνος θα κάνει το καλύτερο. Είναι ένα χάρισμα που το έχουν λίγοι παίκτες. Μας αρέσει που το βλέπουμε και ας μας πονάει.

Τα λάθη σε άξονα και άμυνα και το πόσο επηρέασαν σε συνδυασμό με την αδυναμία δημιουργίας από εκεί: Δεν το συζητώ. Σε πολλές περιπτώσεις. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν το πούλημα της μπάλας είναι από τα εξάρια είτε από τα στόπερ. Γίνεται λάθος στον άξονα στο πρώτο γκολ. Τι να κάνουμε. Να σταματήσουν τα λάθη εδώ.

Το εάν εκείνος θα κρατούσε τον Ιμπαγάσα: Αυτό είναι θέμα προπονητή. Δεν επεμβαίνω στα χωράφια άλλων. Όχι μην με βάζετε σε αυτήν την διαδικασία. Δεν μπορώ να σας το πω. Δεν μπορώ να το απαντήσω. Θα παρεξηγηθώ.

Το τι πρέπει να αλλάξει ο Πλατανιάς για να σωθεί: Πέρασαν τα 3/4 του πρωταθλήματος. Τα 2/3. Πέρασε διάστημα από τότε που ήμουν εγώ εκεί. Είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις. Το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι να κατηγορήσω κάποιον. Για μένα δεν φταίνε οι προηγούμενοι προπονητές που έκαναν πολλή και καλή δουλειά. Για άλλους έφταιγαν και γι' αυτό έφυγαν. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Σε θέματα τακτικής και συμπεριφοράς. Πρέπει να αλλάξουμε σε ποσοστό 50% και 60%. Δεν το λέω για τους προηγούμενους τεχνικούς. Το ξεκαθάρισα. Δεν έχω και δεν λέω δικαιολογίες. Εάν δεν τα καταφέρουμε θα φταίω εγώ.

Την συνέχεια: Κάθε ματς είναι καθοριστικό για εμάς. Έχουμε 9 τελικούς. Δεν είπα ποτέ πάμε να χάσουμε έναν αγώνα. Είπα στα παιδιά να παίξουμε και ότι μπορούμε να πάρουμε. Ας παίξουμε πρώτα. Όχι πως δεν γνωρίζαμε τι γίνεται. Ξέρουμε ποιός είναι ο Ολυμπιακός. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Άρη. Σας ευχαριστώ. Νομίζω πως είπα πάρα πολλά για 1η φορά.

Βλαχοδήμος: «Παιχταράς ο Ιμπαγάσα»

Το εγκώμιο του Αριέλ Ιμπαγάσα έπλεξε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος μετά την ήττα του Πλατανιά απέναντι στον Ολυμπιακό.

Βλαχοδήμος: «Παιχταράς ο Ιμπαγάσα»
«Πικρή» γεύση άφησε τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο η επιστροφή του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πλατανιά, με δηλώσεις του στη Nova, αναφέρθηκε στις ικανότητες του Αριέλ Ιμπαγάσα ενώ χαρακτήρισε τελικούς ενόψει παραμονής τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Στο ψυχολογικό κομμάτι κάτι βγάλαμε από την εικόνα που είχαμε. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό και παλέψαμε όλοι. Τώρα πλέον σκεφτόμαστε το ματς με τον Άρη που πρέπει να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

Είναι πολύ ωραίο για μένα που βρίσκομαι πάλι εδώ στο “Καραϊσκάκης”, χαίρομαι που έπαιξα εδώ και ήταν μια ωραία στιγμή για μένα. Ο Ιμπαγάσα είναι παιχταράς και έκανε πάρα πολλές φάσεις από την ώρα που μπήκε μέσα.

Εμείς κάθε ματς που έχουμε είναι τελικός. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα.

Εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα να σωθούμε . Αν παίζει η ομάδα καλά πιστεύω ότι θα παίζω καλά και εγώ».


 ALEX WEB RADIO/TV

Έμεινε Αθήνα o Μπέγκιτς-Καββαδάς: «Ιδιαίτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Έμεινε Αθήνα o Μπέγκιτς

 15/02/2014
Χωρίς τον Μπέγκιτς που έχει ενοχλήσεις στον αυχένα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην άδεια λόγω τιμωρίας Πυλαία. Εκτός και οι Παπαπέτρου, Χριστοδούλου, Αγραβάνης.

Έμεινε Αθήνα o Μπέγκιτς
Με τέσσερις απόντες συν τον Πέτγουεϊ που δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια πρωταθλήματος θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό (16/2, 19:00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ο Μίρζα Μπέγκιτς δεν μπήκε στο αεροπλάνο που αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη για προληπτικούς λόγους, αφού πονάει ακόμα στον αυχένα, από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές.

Τη θέση του Σλοβένου σέντερ θα πάρει ο Βασίλης Καββαδάς. Εκτός πλάνων του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι επίσης ο Παπαπέτρου που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείες ενός τραυματισμού στον ώμο και τη Δευτέρα θα αρχίσει προπονήσεις, όπως και οι Χριστοδούλου, Αγραβάνης για λόγους τακτικής.

Καββαδάς: «Ιδιαίτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

 Την ιδιαιτερότητα της εκτός έδρας αναμέτρησης του ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει χωρίς φιλάθλους των γηπεδούχων σχολίασε μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Καββαδάς.

Καββαδάς: «Ιδιαίτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Κυριακή (16/02, 19:00) τον Ολυμπιακό στο άδειο –λόγω τιμωρίας- PAOK Sports Arena και αυτό καθιστά το παιχνίδι ιδιαίτερο για τον Βασίλη Καββαδά. Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» πάντως εξήγησε πως αυτό δεν αλλάζει το στόχο της ομάδας του που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

«Έχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές ενώ δεν σκεφτόμαστε και το ντέρμπι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή τομυαλό μας είναι μόνο στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και αυτό το κάνει ιδιαίτερο. Eμείς πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση και διάρκεια για να φτάσουμε στη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολύ καλή παρουσία φέτος και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», ήταν το σχόλιο του διεθνούς σέντερ.

ALEX WEB RADIO/TV

Οι 11 «εκλεκτοί» του Μίτσελ (video)

Οι 11 «εκλεκτοί» του Μίτσελ (video)

15/02/2014
Tην ιδανική ενδεκάδα, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει υπάρξει συμπαίκτης διάλεξε ο Μίτσελ, μιλώντας στο «Skysports».

Οι 11 «εκλεκτοί» του Μίτσελ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού φιλοξενήθηκε στο αγγλικό κανάλι «Skysports» και στην εκπομπή «The Fantasy Footbal Club» και του ζητήθηκε να αναφέρει τους δικούς τους… εκλεκτούς που θα ήθελε να έχει σε μία ομάδα, από αυτούς που αγωνίστηκε μαζί στα 16 χρόνια της καριέρας του.

inner

Ο 50χρονος τεχνικός επέλεξε ως τερματοφύλακα τον Πάκο Μπούγιο και σε σύστημα 4-3-3 με αμυντική τετράδα τους Σέντο, Μανόνο Σάνσες, Ρικάρντο Καγιέγκο και Καμάτσο. Στο κέντρο ήταν οι Γιάνκοβιτς, Μάρτιν Βάσκεθ, Ραφαέλ Γκορντίγιο, ενώ στην επίθεση οι Χουανίτο, Ούγκο Σάντσεζ, Εμίλιο Μπουντραγκένιο.

Παλιότερα είχε επιλέξει τη δική του ενδεκάδα ο Χαβιέ Σαβιόλα


ALEX WEB RADIO/TV

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-3-Με διάστρεμμα έπαιξε ο Γιορντάνοφ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-3-Με διάστρεμμα έπαιξε ο Γιορντάνοφ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 σετ τον ΠΑΟΚ. Καζάζης: " Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να παίζουμε σε κάθε ματς για το τρίποντο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κούραση στην ομάδα".
Στις νίκες στο Πρωτάθλημα της Volleyleague επέστρεψε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας κέρδισε με 3-1 σετ τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία σ' αγώνα της 16ης ημέρας δείχνοντας χαρακτήρα στα δύσκολα. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ από τον ΠΑΟΚ αλλά στα επόμενα σετ έπαιξε σαν Πρωταθλητής και πήρε ένα τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα.
Ο Δημήτρης Καζάζης σημείωσε:"Σημασία έχει το τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα. Η ομάδα επέστρεψε στις νίκες και εάν εξαιρέσουμε το 1ο σετ στα άλλα τρία είχε πολύ καλή εμφάνιση. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να παίζουμε σε κάθε ματς για το τρίποντο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κούραση στην ομάδα. Παίζουμε από την αρχή της σεζόν έως και αυτή την εβδομάδα σε τρεις διοργανώσεις, έχουμε συνέχεια ταξίδια και οι παίκτες έχουν επιβαρυνθεί και από τραυματισμούς. Ελπίζω να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά. Ο Ολυμπιακός θα είναι αυτός που πρέπει στα δύσκολα".

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ που αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο αλλά επέστρεψε για να βοηθήσει την ομάδα του σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Διακύμανση

1ο σετ: 8-3, 16-11, 21-12, 25-13

2ο σετ: 8-6, 16-14, 21-20, 23-25

3ο σετ: 8-5, 16-15, 20-21, 24-26

4o σετ: 5-8, 11-16, 13-21, 16-25

*Oι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 4 άσσους, 47 επιθέσεις, 14 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων και του Ολυμπιακού προήλθαν από 4 άσσους, 57 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 22 λάθη αντιπάλων

Τα σετ: 1-3 (25-13, 23-25, 24-26, 16-25)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γιάτσης): Παντακίδης 7 (1/5 επ, 1 άσσος, 5 μπλοκ), Λόουσον 20 (15/28 επ, 3 άσσοι, 2 μπλοκ, 54% υπ - 38% άριστες), Στίγγας 12 (8/13 επ, 4 μπλοκ), Μίλκοφ 19 (18/32 επ, 1 μπλοκ, 61% υπ - 33% άριστες), Μακ Κίμπιν 2 (1/1 επ, 1 μπλοκ), Τζελάτι 4 (4/17 επ) / Μπαμπαλιούτας (λ, 81% υπ - 56% άριστες), Πιπέργιας, Νικηφορίδης 1 (1 μπλοκ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Καζάζης): Χριστοφιδέλης 8 (8/17 επ, 87% υπ - 53% άριστες), Γιούρισιτς 11 (6/12 επ, 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Καλντέιρα 22 (17/32 επ, 1 άσσος, 4 μπλοκ, 64% υπ - 32% άριστες), Γιορντάνοφ 19 (17/33 επ, 2 μπλοκ), Σμαραγδής 6 (5/11 επ, 1 άσσος), Κουρνέτας 4 (3/3 επ, 1 μπλοκ) / Στεφάνου (λ, 81% υπ - 44% άριστες), Μαρούλης, Κιόσης, Σωτηρίου 1 (1/3 επ)

Με διάστρεμμα έπαιξε ο Γιορντάνοφ

Με διάστρεμμα αγωνίστηκε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ στα δύο τελευταία σετ του ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική της Volleyleague. «Δεν είμαι ήρωας» σχολίασε μετά το τέλος του ματς.

Με διάστρεμμα έπαιξε ο Γιορντάνοφ
Ηρωική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική της Volleyleague.

Ο 30χρονος διαγώνιος των «ερυθρόλευκων» πάτησε το πόδι του Βασίλη Κουρνέτα στο τέλος του δεύτερου σετ και έμεινε για λίγο εκτός αγωνιστικού χώρου, δείχνοντας να πονάει πολύ.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να τον κρατήσει εκτός μάχης, αφού επέστρεψε στο γήπεδο στα μέσα του τρίτου σετ και βοήθησε καταλυτικά την ομάδα του να φτάσει στη σπουδαία νίκη (3-1 σετ).
inner
«Δεν είμαι ήρωας», δήλωσε ο έμπειρος διαγώνιος μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας: «Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το τρίποντο γιατί ήταν πολύ σημαντικό. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Αυτό που μετράει τώρα είναι το παιχνίδι κυπέλλου που ακολουθεί. Πονούσα πολύ στον αγώνα και θα πονέσω περισσότερο σε λίγο που θα κρυώσει το πόδι».

Σύντομα αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.



ALEX WEB RADIO/TV

SKODA Ξάνθη:«Μπάσκετ μέσα στην περιοχή»! (video)

SKODA Ξάνθη:«Μπάσκετ μέσα στην περιοχή»!

15/02/2014
 Μέσα σε λίγα λεπτά μετά το πέναλτι που δεν καταλόγισε υπέρ της ο διαιτητής στο παιχνίδι με την Καλλονή η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την δυσαρέσκειά της.

«Μπάσκετ μέσα στην περιοχή»!
Μέσα σε λίγα λεπτά μετά το πέναλτι που δεν καταλόγισε υπέρ της ο διαιτητής στο παιχνίδι με την Καλλονή η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την δυσαρέσκειά της.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης:

«Βοήθεια… τρέξτε…
Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Μπάσκετ μέσα στην περιοχή!
Βοήθεια κι είναι και από κομήτες!»


ALEX WEB RADIO/TV

Μηνύουν τον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι

Μηνύουν τον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι

15/02/2014
 Την παραδειγματική τιμωρία του φυσιοθεραπευτή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Άκη Παναγιωταρά, από τον ΕΣΑΚΕ, κατά του οποίου θα κινηθούν και νομικά, ζητούν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Μηνύουν τον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι
Η ανάρτηση σχολίου στο Facebook κατά των αδελφών Αγγελόπουλων από τον φυσιοθεραπευτή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Άκη Παναγιωταρά, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι ισχυροί άνδρες των Πρωταθλητών Ευρώπης ζητούν από τον ΕΣΑΚΕ την παραδειγματική τιμωρία του ενώ θα κινηθούν και νομικά σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα σε αυτή αναφέρονται τα εξής

Την 12 Φεβρουαρίου 2014 γίναμε μάρτυρες μίας απρόκλητης και χυδαίας ανάρτησης του φυσιοθεραπευτή και μέλους του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παναγιωταρά μέσω του «facebook», με την οποία καταφέρεται με υβριστικές εκφράσεις κατά των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κ.κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες της θα προβούν άμεσα σε καταγγελία ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Ε.Φ.Ι.Π. για την παραδειγματική τιμωρία του υπαλλήλου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, στρεφόμενοι ταυτόχρονα εναντίον του με μήνυση και αγωγή ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων.


ALEX WEB RADIO/TV 

Αγκαλιτσες και φιλακια μεχρι την επομενη φορα...

Αγκαλιτσες και φιλακια μεχρι την επομενη φορα...

15/02/2014 

Και η αηδια συνεχιζεται...τωρα τα πουλακια μου τα βρηκαν και θα αγκαλιαστουν  και την Τριτη που θα τα πουν και απο κοντα...

Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει...

Ο ενας που δεν ηθελε να βγαινουν στην φορα τα δικα του αλλα μονο του Μαρινακη και του Ολυμπιακου και που στραβωσε απειλωντας με μυνησεις και μετα τα παρακαλια του Αλαφουζου ενω το επειζε ανενδοτος και ανυποχωρητος μετα δεχτηκε την συγγνωμη του Γιαννακη και για το καλο της παναθας που τωρα την θυμηθηκε , τωρα θα τα βρει με τον Γιαννακη Τσιου η Τουιτυ η Αλαφουζο.

Ο δευτερος που ουτε και αυτος δεν ξερει τι ειναι στον Παναθηναικο , επενδυτης? ιδιοκτητης? ουτε αυτος ξερει..εγω θα τον ελεγα διαχειριστη των μετοχων Τζιγγερ καλυτερα...

Ξεφτυλιστηκε τελειως γιατι πρωτα πηγε να το παιξει αντικειμενικος και να σκαψει τον λακο και του Δημητρακη για να αποδειξει οτι αυτος ειναι ο Παναθηναικαρας και οχι ο Τρακης..αλλα σκαβοντας τον λακο του Τρακη επεσε ο ιδιος μεσα και με τις πρωτες φτυαριες χωμα που αρχισε να του ριχνει ο Τρακης για να τον θαψει τελειως αρχισε να παρακαλαει για να τα ξαναβρουνε ξευτιλιζοντας τον εαυτο του το καναλι του και την εκπομπη Δικη που στην τελικη ηταν και η μοναδικη φορα που εγινε αντικειμενικη λεγοντας και για τους δυο την ειδηση γιατι για ειδηση επροκειτο και οχι δημοσιογραφικο συμπερασμα η αποψη...αν ειχε κανει και αυτο? θα ειχε παει στο ΣΚΑΙ οπως ο ειχε παει και τα ειχε κανει ανω κατω ο Τρακης και στο gazetta.gr αλλα και εκει τα βρηκαν τα παιδια μωρε..με λιγα παραπονακια.

Το θεμα ειναι παντως πως ετσι εχετε ξεφτυλιστει τελειως και εσεις και η ομαδα σας και οι οπαδοι σας συνεχιζουν να σας παρακολουθουν απραγοι και πιπιλωντας συνεχως τις καραμελες της...παραγκας και οραμα που σας σερβιρει Αλαφουζος απο το καναλι του και την αντικειμενικη εκπομπη του αλλα και η Πρασινη προκαλωντας παντα το πονεμενο οπαδικο συναισθημα των πρασινων αναγνωστων  της.

Θα το ξαναπω ακομη μια φορα...

Συνεχιστε να τους παρακολουθειτε με σταυρωμενα χερια και η κατηφορα συνεχιζεται...θα φτασει εως εκει που θα την αφησετε να φτασει.

Ιδου και η ειδηση...

«Ειρήνη» και συνεργασία

Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος αναμένεται να τα βρουν στη συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη. Επί τάπητος και το πώς θα βοηθήσει την ΠΑΕ ο πρόεδρος της ΚΑΕ. Από τον πάγκο ο Πέτριτς με Πανθρακικό.

«Ειρήνη» και συνεργασία
Τελευταία ενημέρωση 15/02/2014, 07:27
Κρίση ήταν και φαίνεται πως θα… περάσει. Ο «σπόρος» για την αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Γιάννη Αλαφούζου μπήκε χθες, όταν οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν από κοντά την ερχόμενη Τρίτη. Αντικείμενο της συζήτησής τους θα είναι να λυθεί η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μετά από ένα ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ που ενόχλησε τον πρόεδρο της ΚΑΕ.

Δεν θα τεθεί, ωστόσο, μόνο αυτό επί τάπητος. Εξίσου μεγάλη, αν όχι μεγαλύτερη, σημασία έχει η κουβέντα που θα γίνει για το πώς και πότε θα βοηθήσει την ΠΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει το αμέσως προσεχές διάστημα μία οικονομική «ένεση» του προέδρου της ΚΑΕ προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να βοηθηθεί και η προσπάθεια που γίνεται για την εξασφάλιση αδειοδότησης. Ήδη από χθες ο φάκελος των «πράσινων» έχει παραδοθεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά μέχρι και τα μέσα Μαρτίου υπάρχει περιθώριο να προστεθούν επιπλέον στοιχεία και υπάρχει αισιοδοξία πως φέτος η ομοσπονδία θα ανάψει το πράσινο φως.

Υπενθυμίζεται πως μετά την αλλαγή στον κανονισμό, οι αδειοδοτήσεις δίνονται πριν τα play offs κι έτσι αν οι «πράσινοι» δεν την εξασφαλίσουν δεν θα λάβουν καν μέρος στο μίνι πρωτάθλημα, όπως φυσικά και στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Αντιθέτως, αν όλα πάνε καλά ο Παναθηναϊκός θα παίξει κανονικά στα play offs και την επόμενη σεζόν στο Europa League ή τα προκριματικά του Champions League (εφόσον πρωτεύσει στα play offs).


ALEX WEB RADIO/TV

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα


02/11/2013

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα στην 25η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE

Γενικη πρόγνωση.

Καλός ο καιρός σήμερα
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε σήμερα, Σάββατο. Εξαίρεση αποτελούν η Κρήτη όπου αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και η Εύβοια όπου ενδέχεται να βρέξει τις πρωινές ώρες.

Aναλυτική πρόγνωση ανα περιοχη

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος, στα ανατολικά λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τις πρωί στα θαλάσσια τμήματα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος και μονό τις πρωινές ώρες στην ανατολική στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά το πρωί 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στην Κρήτη. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: βόρειοι 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες με πιθανότητα βροχών μικρής διαρκείας στα Δωδεκάνησα.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και από τα βόρεια.
Θερμοκρασία: από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Στα ανατολικά και βορεια τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοι 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση .
Θερμοκρασία: από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοι 4 με 5 και στα θαλάσσια πρόσκαιρα 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 ΓΗΠΕΔΑ

Ολυμπιακό Στάδιο

Βικελίδης

Γήπεδο Αστέρα

Γήπεδο Περιστερίου

Παγκρήτιο

 

Γεωργιος Καραϊσκάκης

Γήπεδο Νέας Σμύρνης

Τούμπα

Γήπεδο Πηγαδιών

Γήπεδο Κομοτηνής

Γήπεδο Λιβαδειάς

Γήπεδο Παναιτωλικού

Γήπεδο Βέροιας

Γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης



Γηπεδο Ζωσιμάδων

Γηπεδο Ριζούπολης

Γηπεδο Λεωφόρου

Γηπεδο Περιβολίων

ALEX WEB RADIO/TV

Σε προχωρημένο στάδιο για Κάμπελ ο Ολυμπιακος

 Σε προχωρημένο στάδιο για Κάμπελ ο Ολυμπιακος

15/02/2014
 
 Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για την παραμονή του Τζόελ Κάμπελ. «Σφήνα» από Ισπανία για τον Κοσταρικανό εξτρέμ.

Προχωρημένο του Κάμπελ
Να κλείσει γρήγορα και προτού να είναι… αργά θέλει ο Ολυμπιακός την υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ πραγματοποιώντας μία ακόμη πετυχημένη διαπραγμάτευση τύπου Ρομπέρτο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την αγορά των δικαιωμάτων του Ισπανού γκολκίπερ έχουν επικεντρώσει όλες τους τις δυνάμεις στην παραμονή του Κοσταρικανού εξτρέμ. Αν και από πλευράς ΠΑΕ τηρείται-ως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις-απόλυτη σιγή, από το Λονδίνο προκύπτει πως οι επαφές με την Άρσεναλ έχουν ήδη αρχίσει και μάλιστα βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Τόσο, που να αναμένονται άμεσα τα αποτελέσματα των επαφών και να προκύπτουν αισιόδοξα μηνύματα.

Ασφαλώς δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση. Αν και η Άρσεναλ τελικά φαίνεται πως θα δεχτεί να τον παραχωρήσει με ποσό αρκετά μικρότερο των 8 εκατ. ευρώ που αξίωνε αρχικά, τα χρήματα που απαιτούνται δεν είναι λίγα. Όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει αποφασισμένος να κρατήσει τον 22χρονο άσο στο λιμάνι γνωρίζοντας καλά πως πέραν της δεδομένης ποιότητάς του θα είναι κι ένα περιουσιακό στοιχείο με μεταπωλητική αξία.

Το βαθμό δυσκολίας στην προσπάθεια του Ολυμπιακού αυξάνουν και οι «Σειρήνες» άλλων ομάδων, καθώς ομάδες από την Ισπανία φέρονται να έχουν μπει στο κόλπο για τον Κάμπελ. Κι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο ποδοσφαιριστής έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Μπέτις την περασμένη περίοδο στην Primera Division.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάληξη στη συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται πως δεν είναι μακριά. Κι αυτό είναι κάτι που θέλει και ο Ολυμπιακός, αφού μετά την επικείμενη συμμετοχή του Κάμπελ στο Μουντιάλ η τιμή του μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο, ενώ αν δεν καταστεί εφικτό να παραμείνει στην ομάδα, θα πρέπει να αναζητηθεί από τώρα στην αγορά ο αντικαταστάτης του.


ALEX WEB RADIO/TV

Κριστιάν Καρεμπέ:«Ικανός για όλα ο Ολυμπιακός»

Κριστιάν Καρεμπέ:«Ικανός για όλα ο Ολυμπιακός»

15/02/2014  
 
Τη δυνατότητα να αποκλείσει τη Μάν. Γιουνάιτεντ από τη συνέχεια του Τσ. Λιγκ έχει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Κριστιάν Καρεμπέ, που ανέφερε: «Να μην επηρεαστούμε από την εικόνα που βγάζει φέτος».

«Ικανός για όλα ο Ολυμπιακός»
Τίποτα δεν λέει στον Κριστιάν Καρεμπέ το γεγονός ότι δεν βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε καλή αγωνιστική κατάσταση. «Θα είναι λάθος να παρασυρθούμε από την εικόνα που βγάζει φέτος και να βγάλουμε λάθος εκτιμήσεις», σχολίασε ο Σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ για τους αγώνες με την αγγλική ομάδα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπλέον, σχολίασε πως, αν και είναι πολύ δύσκολες οι αναμετρήσεις με τους «κόκκινους διαβόλους», οι «ερυθρόλευκοι» είναι ικανοί για όλα φέτος, ενώ επεσήμανε μέσω του «Πρωταθλητή» ότι ίσως παίξει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι η Μάντσετσερ παίζει σε πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός όχι.

Αναλυτικά η συνέντευξη

«Όλο αυτόν τον καιρό ακούω πολλά και διαβάζω ακόμα περισσότερα. Τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ δύσκολα για τον Ολυμπιακό. Δεν μου λέει τίποτα, το ότι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ότι δεν πάει καλά στο αγγλικό πρωτάθλημα. Είναι μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έχει βαριά φανέλα, στην οποία πρέπει να δείξεις σεβασμό, αλλιώς θα βρεθείς προ εκπλήξεων και μπορείς να απογοητεύσεις. Είναι καλό να υπάρχει αισιοδοξία, αλλά πρέπει να είσαι και προσγειωμένος», είπε αρχικά.

Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά της;

«Στα υπέρ έχει κάτι που για εμένα ήταν πολύ σημαντικό και ίσως να παίξει και ρόλο. Ότι η Μάντσεστερ παίζει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις την Κυριακή με την Τσέλσι και την Έβερτον και άλλο να παίζεις με τον Πλατανιά και τον Λεβαδειακό. Αυτό δεν σε βοηθά να βγάζεις ένταση και ρυθμό, που θα χρειαστείς σε αυτά τα ματς. Μη γελιόμαστε τα πράγματα στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ διαφορετικά. Εντάξει όσο περνάνε τα χρόνια, οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων μικραίνουν και το έχουμε δει πολλές φορές σε αυτή τη διοργάνωση. Όμως υπάρχουν κάποιες φανέλες πολύ βαριές και η Μάντσεστερ είναι μία από αυτές. Ιστορία μεγάλη. Μετράνε όλα στο ποδόσφαιρο και δεν μπορείς να μη τα λάβεις υπ’όψιν σου».

Ναι, αλλά είναι φανερό ότι δεν έχει μεγάλους παίκτες όπως στο παρελθόν και φαίνεται πως περνάει κρίση. Αυτά δεν θα μετρήσουν;


«Όλα παίζουν ρόλο. Είναι μια απρόβλεπτη αγγλική ομάδα, η οποία δεν ξέρεις πως θα παρουσιαστεί σε αυτά τα ματς. Έχει δύο παίκτες που μπορεί στη μέρα τους να κάνουν τη διαφορά και να προκαλέσουν ζημιά από εκεί που δεν το περιμένεις. Ο Φαν Πέρσι και ο Ρούνεϊ είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Μια στιγμή είναι ικανή για να σε τιμωρήσουν. Είναι παίκτες εγωιστές που ξέρουν ότι σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το ίδιο και ο Εβρά, ο Βαλένσια και ο Τσιτσαρίτο. Έχουν ποιότητα. Ακόμα και ο Ράιαν Γκιγκς είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, έστω και σε αυτήν την ηλικία. Θέλει πολύ προσοχή…».

Δηλαδή βλέπεις δύσκολα τα πράγματα έτσι όπως μας τα λες;

«Φυσικά και θα είναι δύσκολα και τα δύο παιχνίδια. Όμως, πιστεύω ότι αυτός ο Ολυμπιακός και με την εικόνα που έχει δείξει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί και είναι ικανός να τα καταφέρει. Είναι μια ομάδα ικανή για όλα. Έχουμε κάνει μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και είναι επιτυχία που φτάσαμε μέχρι εδώ. Αν καταφέρουμε και περάσουμε το εμπόδιο της Μάντσεστερ θα είναι ένα τεράστιο άλμα για τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και με μεγάλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν σε τέτοιο επίπεδο. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους. Ξέρω πως τα περιμένουν οι ποδοσφαιριστές τέτοια παιχνίδια. Και εγώ όταν έπαιζα μπάλα σε αυτά τα ματς και σε αυτό το επίπεδο, γινόμουν άλλος άνθρωπος. Ο Ολυμπιακός ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει φτιάξει μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αυτό μπορώ να το καταλάβω από τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνω στο εξωτερικό».

Πριν από το παιχνίδι με την Μπενφίκα μου είχες πει ότι θα κερδίσουμε και θα προκριθούμε. Τώρα τι λες;


«(σ.σ. χαμογελάει) Δεν έχω μαντικές ικανότητες. Αυτά έβλεπα και βλέπω ότι ο Ολυμπιακός με αυτήν την ομάδα και αυτόν τον προπονητή έχει τα φόντα να φτάσει ψηλά. Τώρα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα., γιατί σου ξαναλέω ότι η Μάντσεστερ παραμένει μεγάλη ομάδα και ένα τοπ κλαμπ. Θα είναι λάθος να επηρεαστούμε από την εικόνα που βγάζει εφέτος και να παρασυρθούμε σε λάθος εκτιμήσεις. Εντάξει και εγώ και όλοι μας το βλέπουμε ότι δεν πάει καλά, ειδικά αυτόν τον καιρό, αλλά επί της ουσίας δεν λέει τίποτα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να περάσουμε εμείς στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί θα είναι μια τεράστια επιτυχία και μεγάλη προβολή για τον σύλλογο. Μεγαλώνει το πρεστίζ και ανεβαίνεις επίπεδο».

ALEX WEB RADIO/TV

Ιμπαγάσα: «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»


Ιμπαγάσα: «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

15/02/2014
 
 Να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, που λήγει το καλοκαίρι, επιθυμεί ο Αριέλ Ιμπαγάσα. «Θέλω να παίζω περισσότερο», ανέφερε ο 37χρονος χαφ.

Ιμπαγάσα: «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»
Αν και ο χρόνος συμμετοχής του είναι λιγοστός φέτος ο Αριέλ Ιμπαγάσα θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Το συμβόλαιο του Αργεντινού μέσου με τους «ερυθρόλευκους» λήγει το καλοκαίρι, «Έχω μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνέχιζα σε αυτόν τον σύλλογο για μία χρονιά ακόμα», είπε και πρόσθεσε: «Θέλω να παίζω περισσότερο».

Ο «Κάνιο» χαρακτήρισε μέσω της Nova ιστορικό το ερχόμενο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη και επεσήμανε πως η ομάδα του είναι απολύτως προετοιμασμένη.

Επιπλέον, στάθηκε στη συνύπαρξη του με τον Τσόρι Ντομίνγκες στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη Βέροια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Το Σάββατο η ομάδα σας υποδέχεται τον Πλατανιά που δίνει αγώνα επιβίωσης στην κατηγορία. Τι γνώμη έχεις για την ομάδα των Χανίων;


«Πραγματικά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Πλατανιά που προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία. Εμείς προερχόμαστε από μία μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Αυτό δείχνει πως η ομάδα μας είναι καλά. Εκείνοι, όμως, άλλαξαν πρόσφατα προπονητή. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να πάρουν κάποιο βαθμό. Εμείς, όμως, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Παίζουμε στο Καραϊσκάκη, μπροστά στον κόσμο μας. Και πρέπει να κερδίσουμε γιατί όσο πιο σύντομα γίνουμε πρωταθλητές, τόσο το καλύτερο».

Στη βαθμολογία η διαφορά απ' τον δεύτερο ΠΑΟΚ είναι πια 17 βαθμοί. Τι σημαίνει αυτή η σημαντική διαφορά για εσάς τους παίκτες του Ολυμπιακού;

«Πραγματικά κάνει τους παίκτες πολύ χαρούμενους αυτή η διαφορά. Δείχνει πως η χρονιά έχει πάει πάρα πολύ καλά. Γνωρίζαμε απ' την αρχή πως θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ, όπως και ο Ατρόμητος, έχουν κάνει πολύ καλές χρονιές. Έτσι, αυτή η διαφορά των 17 βαθμών δείχνει πως εμείς τα έχουμε πάει πολύ καλά φέτος. Από 'κει και πέρα, σίγουρα οι παίκτες είμαστε περήφανοι για αυτό που έχουμε καταφέρει. Μας δίνει αυτοπεποίθηση. Το κοινό μας είναι ικανοποιημένο. Το γεγονός πως εμείς συνεχίζουμε σε τρεις διοργανώσεις, αποδεικνύει πως κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά».

Στη Βέροια σε είδαμε να είσαι με τον Τσόρι στην ενδεκάδα και αν δεν κάνω λάθος ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. Πως κρίνεις τη συνεργασία σας γιατί εμείς πραγματικά την απολαύσαμε.

«Πραγματικά, κάθε φορά που μου δίνετε η ευκαιρία να αγωνιστώ, προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Ήταν η πρώτη φορά που συμπέσαμε στην ενδεκάδα με τον Τσόρι. Όμως, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στις προπονήσεις. Στις προπονήσεις προσπαθεί ο καθένας να γνωρίσει τις κινήσεις του συμπαίκτη του. Με τον Τσόρι η συνεργασία πήγε πολύ καλά. Από 'κει και πέρα νιώθω καλά και νιώθω ότι μπορώ να παίζω περισσότερο. Αλλά αυτό είναι στην κρίση του προπονητή αν θα μου δίνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες στην ομάδα».

Αν πρέπει να δώσεις κάπου τη μπαγκέτα του μαέστρου που κρατάς δικαίως τόσα χρόνια, σε ποιον θα την παρέδιδες;

«Όλα τα παιδιά με τα οποία συνεργάζομαι αυτή τη στιγμή, μου δίνουν την εντύπωση πως προσπαθούν να συνεργάζονται πολύ καλά μαζί μου. Έχω παίξει σε διάφορα γήπεδα, με διάφορους συμπαίκτες γύρω μου. Πάντα προσπαθώ, όπως και οι συμπαίκτες μου, να κυκλοφορούμε καλά τη μπάλα, να έχουμε μία καλή συνεργασία, να κάνουμε ωραία παιχνίδια και να αρέσει στον κόσμο αυτό που παρουσιάζουμε. Νιώθω πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει κάθε φορά που παίζω αυτό που δείχνουμε να αρέσει στην κόσμο. Μου αρέσει που ο κόσμος τραγουδάει το όνομά μου. Ο κόσμος απολαμβάνει το παιχνίδι και τη συνεργασία που έχω με τους συμπαίκτες μου. Θα ήθελα να παίζω λίγο περισσότερο στο Καραϊσκάκη. Από 'κει και πέρα όλα είναι στην κρίση του προπονητή».

Για πόσο καιρό ακόμη σκοπεύεις να μας υπενθυμίζεις την ποδοσφαιρική σου ευφυΐα εντός γηπέδων;

«Αν δεν κάνω λάθος, απομένουν τέσσερις μήνες μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου. Σε αυτό το διάστημα περιμένω τις ευκαιρίες για να παίξω και σε άλλα παιχνίδια. Όπως έχω πει πολλές φορές, θα ήθελα να παίζω λίγο περισσότερο. Θα ήθελα να παίζω πιο πολύ στο Καραϊσκάκη. Από 'και και πέρα νιώθω πολύ καλά. Ευτυχώς δεν έχω τραυματισμούς. Ευτυχώς το μυαλό μου λειτουργεί καλά. Θα ήθελα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον συναδέλφους μου, με τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού έχω μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνέχιζα σε αυτόν τον σύλλογο για μία χρονιά ακόμα».

Και κάτι τελευταίο: είσαι αισιόδοξος για τους αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Μπορούν να τα καταφέρουν οι συμπαίκτες σου που θα προτιμηθούν από τον Μίτσελ;

«Πραγματικά, είναι ένα ιστορικό παιχνίδι αυτό που πλησιάζει για τον Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουμε πως έχουμε τα μέγιστα κίνητρα για αυτό το παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε πως ανυπομονούμε να έρθει. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Ξέρουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τρομερές δυνατότητες. Αν και δεν τα πηγαίνει καλά στο αγγλικό πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούν να γίνουν διαφορετικά πράγματα από αυτά που γίνονται στην Αγγλία. Όμως και εμείς είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και ανυπομονούμε να τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».


ALEX WEB RADIO/TV

Ψάχνουν… επιστροφή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ψάχνουν… επιστροφή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

15/02/2014
 
Να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα θέλουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στο μεταξύ τους ντέρμπι που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της16ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Ψάχνουν… επιστροφή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ
Το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague, που θα γίνει το Σάββατο (15/2) στις 17.00 στο κλειστό της Πυλαίας.

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί ακόμα την είσοδό του στην τετράδα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τα τρία τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς προωθούν και μια καινοτομία στο θέμα της στατιστικής του ματς, αφού ο Γιώργος Γιάτσης σε συνεργασία με τον στατιστικολόγο, Παναγιώτη Κουντουρίδη θα παρακολουθεί on line μέσω τάμπλετ την ανάλυση του αγώνα και το βίντεο της προηγούμενης φάσης.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα έχει στην διάθεσή του τον Μιχάλη Χριστοφορίδη, ο οποίος άρχισε την αποκατάσταση μετά την αρθροσκόπηση, καθώς και Ρίλεϊ Μακίμπιν, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

«Προσπαθούμε να βάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στο παιχνίδι μας. Δεν είναι εύκολο για κανέναν και ειδικά για τους παίκτες αλλά είναι από τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στο σύγχρονο βόλεϊ», σχολίασε ο Γιάτσης, ενώ για τον αγώνα είπε: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Έδειξε τις δυνατότητες της στον αγώνα με τη Νίζνι Νόβγκοροντ. Παρόλα αυτά εμείς θέλουμε τη νίκη για να ανέβουμε στη βαθμολογία».

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός προέρχεται απ’ την εντυπωσιακή εμφάνιση επί της ρωσικής Κουμπέρνια Νίζνι Νόβγκοροντ που διασκέδασε τις εντυπώσεις από την ήττα στον αγώνα με την Κηφισιά. Πιο πολύ από τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του CEV Cup ο Δημήτρης Καζάζης προβληματίζεται για την κούραση των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Κηφισιά την περασμένη Κυριακή υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ο αγώνα θέλει μεγάλη προσοχή. Υπάρχει κούραση στους παίκτες μου. Θέλουμε να διαχειριστούμε σωστά την πίεση των αγώνων που ακολουθούν. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και δείξουμε υπομονή θα νικήσουμε. Από εμάς εξαρτάται το πόσο εύκολα ή δύσκολα θα μας πάει ο αγώνας. Η εμφάνιση με τους Ρώσους ήταν άλλου επιπέδου για την ομάδα μου. Με τέτοια εμφάνιση σίγουρα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Υπάρχει κούραση και μικροτραυτισμοί αλλά ευτυχώς δεν έχουμε κάποια απουσία».

ALEX WEB RADIO/TV

Super League:Το pre game της 25ης αγωνιστικής

Super League:Το pre game της 25ης αγωνιστικής

15/02/2014


Λίγες ώρες πριν ανοίξει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Superleague διαβάστε ενδιαφέροντα στοιχεία για τις αναμετρήσεις, και την προϊστορία όλων των αγώνων .
Η «εισαγωγή» στην αγωνιστική γίνεται με πιο… ήπιο τρόπο το Σάββατο. Αρχή από τα Πηγάδια, όπου ο μαθητής Νίκος Κεχαγιάς υποδέχεται με τη Skoda Ξάνθη τον δάσκαλό του Γιάννη Ματζουράκη με την Καλλονή. Κομεσίδης και Φλίσκας θα λείψουν από τους Ακρίτες, που μετρούν οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη (τελευταία στις 18/2 επί του ΟΦΗ) και αν δεν συνέλθουν άμεσα θα κινδυνεύσουν. Λεοζίνιο, Περόνε, Γιονάν και Αναστασιάδης είναι τα προβλήματα των νησιωτών προέρχονται από σημαντική νίκη επί του Λεβαδειακού.

Οι Βοιωτοί με νέο προπονητή τον Σάββα Παντελίδη χωρίς νίκη για τρεις αγωνιστικές ψάχνουν «ανάσα» υποδεχόμενοι τον Ατρόμητο, που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες (και είναι αήττητοι από τις 10/11), αλλά και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό. Βούκτσεβιτς, Λαμπρόπουλος και Πζιρόφσκι έμειναν εκτός για τους μεν, Δημούτσος, Ιγκλέσιας και Παπαδόπουλος για τους δε.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας ο Ολυμπιακός επιδιώκει το 13/13 στην έδρα του απέναντι στον Πλατανιά. Σαλίνο και Κάμπελ για να πάρουν ανάσες, ο τραυματίας Χολέμπας και οι Πελέ και Σέποβιτς για λόγους τακτικής θα λείψουν από τους πρωταθλητές, ενώ οι Χανιώτης δεν υπολογίζουν σε Σιαλμά, Μενδρινό, Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη, Ναζλίδη, Αγκιλέρα και Καζναφέρη.
 

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 15:00 NS2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15 NS1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 19:30 NS2

Κυριακη 16 Φεβρουαριου 2014

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 15:00 NS2
ΑΡΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS2
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 17:15 NS7
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15 NS4
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS1

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Ο.Φ.Η. 19:30 NS1

 Η επομενη αγωνιστικη

22/02ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.15:00
22/02ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ17:15
22/02ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ19:30
23/02ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ15:00
23/02ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ17:15
23/02ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ17:15
23/02ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΡΗΣ17:15
23/02ΠΑΟΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ19:30
24/02ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ          19:30

Το ποινολόγιο της 25ης αγωνιστικής

Απόλλων Σμύρνης: Φαρινόλα
Ατρόμητος: Δημούτσος
Εργοτέλης: Καρντόσο, Σαρρής
Καλλονή: Αναστασιάδης
Παναθηναϊκός: Μπεργκ, Τριανταφυλλόπουλος
Παναιτωλικός: Τζούνιορ
Πανθρακικός: Μπαϊκαρά
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος
Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Καζναφέρης
Ξάνθη: Φλίσκας

Διαφορα και ενδιαφεροντα...
  
1) Αυτή η ιστορία με τον Ιγκλέσιας δεν είναι τωρινή, κρατά αρκετό καιρό το φλερτ
2) Η υπόθεση θυμίζει λίγο... Φυτανίδη στους χειρισμούς
3) Τα δεδομένα είναι διαφορετικά όμως γιατί ο Αργεντινός μένει ελεύθερος
4) Για τον ίδιο είναι μεγάλη ευκαιρία πάντως να βγάλει καλά χρήματα
5) Ο Σπανός από την άλλη σκέφτεται τα πλέι οφ. Φέτος βλέπει δικαιολογημένα ψηλά
6) Πάντως αν μείνει ο Ιγκλέσιας θα είναι "ξενερωμένος"
7) Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι μακράν αυτό του Άρη με την Βέροια
8) Έρχεται άσος και κάποιους θα τους πιάσει κρύος ιδρώτας
9) Με ισοπαλία ή ήττα δύσκολα θα αλλάξει κάτι για τους κίτρινους
10) Η Βέροια πάντως έχει σημαντικά προβλήματα
11) Μεγάλα ματς και για τα πλέι οφ. Κρίνουν πολλά για το Τσ.Λ.
12) Ο Στέφενς πρέπει να πάρει και ένα δύσκολο παιχνίδι
13) Η 3άρα απέναντι στον Απόλλωνα με τους 3 κίπερ στην αποστολή δεν μας ξεγελά
14) Σε περίπτωση που χαθεί η 2η θέση θα έχουμε τριγμούς
15) Χαμός και για την 6η θέση που μπορεί να οδηγήσει στα πλέι οφ
16) Θυμίζουμε πως αν κάποια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί μένει εκτός!
17) Σκασμένος ο Διαμαντάκος. Ήθελε πολύ να παίξει με τον ΟΦΗ για το ρεκόρ
18) Έχει χρόνο όμως μέχρι την Δευτέρα και θα το παλέψει
19) Ο Κώστας Μήτρογλου έφυγε όμως παραμένει πρώτος σκόρερ
20) Θα είναι κατάντια αν δεν τον ξεπεράσει κάποιος
21) Επιστρέφουμε στον Ιγκλέσιας. Έχουν μπλεχτεί πολλοί στη μεταγραφή του
22) Και όλοι θέλουν μερτικό...
23) Το έχουμε ξαναπεί. Ο Πανιώνιος είναι από τα φαβορί για υποβιβασμό
24) Ωραία η ιδέα με Ολυμπιακό Β', Παναθηναϊκός Β' κτλπ. Με την αστεία κατάσταση που επικρατεί στην football league (ομάδες που δεν έχουν καν δεύτερες φανέλες) αποτελεί ποιοτική αναβάθμιση. Οι ισορροπίες όμως είναι λεπτές και πρέπει να βγει ένα ξεκάθαρο πλάνο. Ειδικά από τη νέα σεζόν που θα υπάρχει και η ΑΕΚ στην δεύτερη κατηγορία...

Στατιστικά Superleague

Μέσος όρος γκολ / αγώνα: 2,48

Αγώνες με λιγότερα απο 2,5 γκολ: 121 (56,02%)
Αγώνες με περισσότερα απο 2,5 γκολ: 95 (43,98%)

Νίκες γηπεδούχων: 116 (53,7%)
Ισοπαλίες: 52 (24,07%)
Νίκες φιλοξενούμενων: 48 (22,22%)

Γκολ γηπεδούχων: 326 (60,82%)
Γκολ φιλοξενούμενων: 210 (39,18%)

Προϊστορία αναμετρήσεων

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 15:00 NS2
Ένα παιχνίδι αυτό του πρώτου γύρου. Η Ξάνθη νίκησε με 5-1 την Καλλονή με τους Σολτάνι, Σολάρι να κάνουν απίστευτα πράγματα. Και οι δυο έχουν ανάγκη από μία καλή εμφάνιση αφού έχουν χαθεί τελευταία.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15 NS1
Εξαιρετική παράδοση για τους Βοιωτούς. Μετράνε 4 νίκες και 6 ισοπαλίες απέναντι στον Ατρόμητο. Στα τελευταία έξι ματς ωστόσο έχουμε 5 σερί ισοπαλίες! Τελευταία φορά που νίκησε ο Λεβαδειακός ήταν το 2008 με σκορ 2-1. Στις ισοπαλίες έχουμε 1-1, 2-2 και 0-0 σαν σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 19:30 NS2
Τρία μόλις ματς γενικά μεταξύ των δυο ομάδων, τρεις νίκες για τον Ολυμπιακό. Σε αυτά τα τρία ματς έχουν μπει 10 γκολ και έχει φάει μόλις δυο. Σε τρία παιχνίδια έχουμε δυο τεσσάρες, με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ σε κάθε παιχνίδι.

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 15:00 NS2
Μοιρασμένα τα πράγματα. Τέσσερις νίκες για τον Αστέρα, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες για τον ΠΑΟΚ. Στα τελευταία τρία ματς στην Τρίπολη (πριν το περσινό ματς ήττα με 2-1) ο Αστέρας μετρούσε τρεις νίκες δίχως μάλιστα να δεχθεί γκολ (2-0, 1-0, 1-0). Στον πρώτο γύρο στην Τούμπα ο Βίτορ είχε βάλει δυο γκολ.

ΑΡΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS2
Εξαιρετική παράδοση για τον Άρη. Μετρά 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα. Το σκορ 2-0 εμφανίζεται αρκετά συχνά στο Βικελίδης, ενώ σπάνια σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Στα τελευταία δέκα ματς ο Άρης μετρά 8 νίκες και η Βέροια 2. Δηλαδή δεν έχουμε "χ" εδώ και δέκα σερί παιχνίδια.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 17:15 NS7
Σχετικά καλά τα πηγαίνει ο Παναιτωλικός. Μετρά 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Στα τελευταία 7 ματς ωστόσο (εντός/εκτός) ο Παναιτωλικός μετρά 5 νίκες και 2 ισοπαλίες! Αγνοεί την ήττα από το 2001! Μάλιστα τις τρεις φορές η ομάδα του Αγρινίου έχει πετύχει από τρία γκολ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15 NS4
Καλή παράδοση για τον Ιστορικό. Μετρά 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τον ΠΑΣ. Η ήττα βέβαια ήρθε την περσινή περίοδο με σκορ 1-0. Γενικότερα τα τελευταία χρόνια σπάνια έχουμε όβερ, αν και πριν το 2010 έμπαιναν αρκετά γκολ. Ο Πανιώνιος πάντως μετρά τέσσερις νίκες στα Γιάννενα στα τελευταία πέντε ματς (το άλλο ήρθε "χ")!

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS1
Καλή παράδοση για τον Παναθηναϊκό. Μετρά τρεις νίκες και μία ήττα. Γενικότερα σε οκτώ αναμετρήσεις έχουμε μόλις ένα "χ". Στα τελευταία τρία παιχνίδια (εντός/εκτός) ο Πανθρακικός μετρά δυο νίκες και μία ισοπαλία. Στα τελευταία πέντε ματς έχουμε μόλις ένα όβερ. Γενικότερα οι πράσινοι δυσκολεύονται τελευταία να πάρουν άνετες νίκες.

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Ο.Φ.Η. 19:30 NS1
Καλά τα πηγαίνει ο ΟΦΗ. Μετρά 3 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις μία φορά έχει κερδίσει ο Εργοτέλης. Γενικότερα ο ΟΦΗ τα πηγαίνει καλά (6-3-2). Η τελευταία νίκη του Εργοτέλη σημειώθηκε το 2007 στην έδρα του ΟΦΗ με σκορ 3-1. Τα τελευταία τέσσερα ματς ήρθαν άντερ.


ALEX WEB RADIO/TV