ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ανατριχιαστικός τραυματισμός Ντρογκμπά (video)

Ανατριχιαστικός τραυματισμός Ντρογκμπά (video)

27/08/2011
Ανατριχιαστικός τραυματισμός Ντρογκμπά (video) Η στιγμή του τραυματισμού (gettyimages/idealimages)
Ιδιαίτερα σοβαρός ενδέχεται να είναι ο τραυματισμός του Ντιντιέ Ντρογκμπά κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τσέλσι με τη Νόριτς, που έληξε 3-1.

Ο επιθετικός των «μπλε» συγκρούστηκε στον αέρα με τον τερματοφύλακα των «καναρινιών» με αποτέλεσμα να σωριαστεί αναίσθητος στο έδαφος και να μεταφερθεί φορώντας μάσκα οξυγόνου, με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση για την κατάστασή του, όμως ήδη γίνεται λόγος για ενδεχόμενο σοβαρό τραυματισμό στο λαιμό. Εφτά λεπτά έμεινε αναίσθητος ο Ιβοριανός πριν μεταφερθεί εκτός γηπέδου.

Δείτε το βίντεο:
 


www.sport-fm.gr

Νέα διάψευση

Νέα διάψευση

27/08/2011
Νέα διάψευση
Τις νέες φήμες περί ενδιαφέροντος του Βαγγέλη Μυτιληναίου για εμπλοκή του με τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Μάλιστα, επικαλείται συγκεκριμένο σημείο της χθεσινής ανακοίνωσης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στην οποία αναφέρεται στην πρόθεση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να παραχωρήσει τις μετοχές, χωρίς όμως να υπάρχει μια ρεαλιστική λύση…

«Είμαστε αποφασισμένοι να παραδώσουμε το ποσοστό που κατέχουμε εφ' όσον βρεθεί μια βιώσιμη λύση που θα εξασφαλίσει μακροχρόνια το μέλλον της ομάδας. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να αντιμετωπίσει άμεσα την οριστική του διάλυση, οδηγούμενος στο Πρωτοδικείο, κάτι που σήμερα δεν φαντάζει πλέον καθόλου απίθανο.

Η κατάσταση αυτή, όπως διαμορφώνεται, δυσχεραίνει την εύρεση μιας ρεαλιστικής λύσης, αποτελώντας τροχοπέδη για να έρθουν κοντά στην ομάδα, ακόμη και αν υπήρχαν, άνθρωποι που θα ήθελαν να βοηθήσουν», αναφέρει στο συγκεκριμένο σημείο η χθεσινή ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη την οποία επικαλούνται οι άνθρωποι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.
www.sport-fm.gr/

Όλα καλά με Φέτφα

Όλα καλά με Φέτφα

27/08/2011
Από κόπωση λόγω και των εξτρά προγραμμάτων που ακολουθεί για να δυναμώσει προήλθαν, όπως φαίνεται, οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς (σ.σ. στον δεξί ορθό κοιλιακό μυ) του Γιάννη Φετφατζίδη και δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω ανησυχίας.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στο Metropolitan έδειξαν πως δεν είναι κάτι σοβαρό και γι' αυτό θα αντιμετωπιστεί με συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο θα περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε από τον γιατρό της ομάδας και φυσικοθεραπεία.

Στην πραγματικότητα, μιλάμε για ένα πρόγραμμα 2-3 ημερών, εκτός απροόπτου, και μετά ο «Φέτφα» θα είναι σε θέση να προπονείται κανονικότατα. Τέλος καλό, όλα καλά δηλαδή...
www.thrylos.gr/

Η... πρώτη 11άδα

Η... πρώτη 11άδα

27/08/2011
Τα φιλικά γίνονται για να βγάζουν τα συμπεράσματά τους οι προπονητές και να επισημαίνουν τα μειονεκτήματα της ομάδας. Παράλληλα όμως, όσο και... άχρηστα μοιάζουν σ' εμάς τους απέξω, δε μπορεί παρά να δεις αρκετά πράγματα παρατηρώντας προσεκτικά τα όσα συμβαίνουν.

Για παράδειγμα, οι παίκτες που συνηθίζουν να παίρνουν φανέλα βασικού στα φιλικά μιας ομάδας είναι ξεκάθαρο πως παίρνουν... κεφάλι αναφορικά με την ενδεκάδα των επίσημων αγώνων σε σχέση με τους άλλους. Κι αυτό, όσο και να θέλει να μην το παραδεχθεί ένας προπονητής, δεν παύει να είναι αλήθεια. Ο χρόνος συμμετοχής των παικτών στα φιλικά, λέει αρκετά πράγματα. Και ύστερα από τις σχετικές προσθέσεις, βγάλαμε κι εμείς τα δικά μας συμπεράσματα. Και όπως θα δείτε, δεν μας... ρίχνουν από τα σύννεφα όσα διαπιστώσαμε. Πρόκειται για πράγματα που, λίγο πολύ, γνωρίζουμε. Τι ξέρουμε; Ας τα δούμε...

Επανήλθε για Μακούν!

Επανήλθε για Μακούν!

27/08/2011

Ο Ολυμπιακός επέστεψε δυνατά για την απόκτηση του Ζεάν Μακούν! Όπως υποστηρίζει η αγγλική ιστοσελίδα Sky Sports, οι «ερυθρόλευκοι» αναθέρμαναν το ενδιαφέρον τους για τον Καμερουνέζο μέσο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Άλεξ ΜακΛις στην Άστον Βίλα.

Όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν ακόμη μία κρούση στους «χωριάτες», προκειμένου να αποκτήσουν τον διεθνή Καμερουνέζο άσο με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται η προηγούμενη απόπειρα του Ολυμπιακού, η οποία δεν ευοδώθηκε, αφού ο τεχνικός της ομάδας, Άλεξ Μακλίς, είχε δηλώσει πως δεν θα επέτρεπε στον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει, παρά το γεγονός ότι δεν έχει βρει θέση στην ενδεκάδα.

Ο Μακούν δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε κανένα από τα τρία ματς της φετινής Premier League, όμως αγωνίστηκε ως βασικός στο παιχνίδι του Κάρλινγκ Καπ κόντρα στη Χέρεφορντ.
www.thrylos.gr

ANAKOINΩΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ : Αθέτησε τον λόγο του ο Παππής

Αθέτησε τον λόγο του ο Παππής

Ενοχλημένος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία αναφέρει όλη την αλήθεια γύρω από την μεταγραφή του Ανδρέα Μιράλη και επισημαίνει πως ο Παναγιώτης Παππής αθέτησε τον λόγο του.
Η ομάδα πόλο των Πειραιωτών έκανε προσπάθεια ώστε να αποκτήσει τον Ανδρέα Μιράλη από τον Πανιώνιο, με τον πρόεδρο της Χίου, Παναγιώτη Παππή, ο οποίος είναι γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού, να τονίζει πως δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη. Τελευταία στιγμή, όμως, αθέτησε τον λόγο του, παίρνοντας στο νησί τον Έλληνα πολίστα, γεγονός το οποίο ενόχλησε τους πάντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, κυρίως διότι ο γνωστός επιχειρηματίας αθέτησε τον λόγο του. Για τον λόγο αυτό ο Ερασιτέχνης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση κατά την οποία βάζει τα πράγματα στην θέση τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Eurobasket 2011

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Eurobasket 2011


programma eurobasket 2011Με 24 ομάδες να ρίχνονται στη «μάχη» γίνεται την Τετάρτη 31/08 το τζάμπολ στο Eurobasket 2011 το οποίο θα διεξαχθεί στη Λιθουανία. Το Sportena.com σας παρουσιάζει το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης. Τηλεοπτικά το μεγάλο μπασκετικό γεγονός του καλοκαιριού θα καλυφθεί από την ΕΡΤ μέσα από τις συχνότητες της ΕΤ1 και του Σπορ +.
Επίσης, όλα τα παιχνίδια μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν στην οθόνη του υπολογιστή σας από την Bwin, τη Νο1 online εταιρεία gaming στον κόσμο, η οποία είναι η επίσημη χορηγός του Eurobasket 2011.
Οι 24 ομάδες είναι αρχικά χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους. Από αυτούς θα προκριθούν οι τρεις πρώτοι που θα δημιουργήσουν δύο νέους ομίλους των έξι ομάδων. Σε αυτούς θα αναμετρηθούν οι ομάδες που δεν ήταν στο ίδιο γκρουπ στην πρώτη φάση, καθώς «κουβαλούν» τα αποτελέσματά τους.
Οι όμιλοι του Eurobasket 2011:

Ο Α. Μιράλης στο thrylos.gr

Ο Α. Μιράλης στο thrylos.gr

27/08/2011

Έγινε το σίριαλ της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου για το πόλο, με την... μπίλια να κάθεται τελικά στο Ν.Ο.Χ., που η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει δυνατές κινήσεις και θα παρουσιαστεί ισχυρός την φετινή σεζόν. Ο Ανδρέας Μιράλης αποτελεί το τελευταίο απόκτημα του Παναγιώτη Παππή στο Ναυτικό Όμιλο, με τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει τελικά να τον κάνει δικό του, αν και μέχρι τελευταία στιγμή φαινόταν να έχει το πάνω χέρι.

Ο ίδιος ο παίκτης μίλησε στο thrylos.gr για την πολύκροτη υπόθεση και αυτό που θέλησε πρωτίστως να τονίσει είναι: "Είμαι Ολυμπιακός και θέλω να το γράψετε αυτό... Ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό και δεν πάω στη Χίο εξαιτίας των χρημάτων. Είχα καλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό και ο Μιχάλης Κουντούρης με πλησίασε πολύ όμορφα για να με φέρει στην ομάδα.

Μάλιστα, του ζήτησα και διαρκείας για να βλέπω την ομάδα στο Καραϊσκάκη. Πως λοιπόν γίνεται να μην είμαι Ολυμπιακός; Γιατί ακούω και διαβάζω ορισμένους που λένε ότι είμαι Παναθηναϊκός και τέτοια. Θέλω να ξεκαθαρίσω, λοιπόν, ότι είμαι Ολυμπιακός από μικρό παιδί, το ξέρουν όλοι αυτό. Εδώ περίμενα για εισιτήρια στις 6 το πρωί για παιχνίδια στο Καραϊσκάκη και λένε τώρα διάφορα".


Για το θέμα των τηλεφώνων που δέχτηκε αυτός και ο πατέρας του το βράδυ της Παρασκεύης, είπε πως δεν ξέρει ποιοι είναι αυτοί και δεν θέλει να πιστεύει ότι είναι Ολυμπιακοί, ενώ για το ποιος πήρε την απόφαση να πάει στη Χίο, απάντησε στο thrylos.gr: "Με έστειλε η διοίκηση του Πανιωνίου. Εγώ μέχρι τελευταία στιγμή ήμουν μεταξύ Ολυμπιακού και Χίου και δεν είχα πρόβλημα, όμως εκείνη αποφάσισε, διότι δεν μπορούσε ο Ολυμπιακός να της δώσει τα ανταλλάγματα που ήθελε εν αντιθέσει με τη Χίο. Δεν ήταν στο χέρι μου η τελική απόφαση...".
www.thrylos.gr

Πάμε για πρεμιέρα!

Πάμε για πρεμιέρα!

27/08/2011
Πάμε για πρεμιέρα! 
Παρά τις πληροφορίες ότι μέχρι και χθες το βράδυ ήταν ανοικτό το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η… κουτσουρεμένη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν θα συμβεί.

Η ώρα της σέντρας πλησιάζει, κάποια ανακοίνωση ή έστω ενημέρωση από την διοργανώτρια Αρχή δεν υπάρχει και έτσι τα δεδομένα παραμένουν ως έχουν και οι ομάδες προετοιμάζονται για να «πέσουν» στη μάχη.

Τρία από τα οκτώ παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής δεν θα διεξαχθούν… Τα Ολυμπιακός – Καβάλα και Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης, λόγω της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής και το Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης μετά από την χθεσινή πρώτη δικαίωση του Ηρακλή για την φορολογική ενημερότητα.

Μέχρι και χθες το βράδυ υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των ομάδων και των υπευθύνων της Σούπερ Λίγκας, κάτι που ουσιαστικά αφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο μιας αναβολής όλης της αγωνιστικής. Έτσι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- οδεύουμε σε πρεμιέρα έστω κι αν είναι γνωστές οι 13 από τις 16 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα το ανοίγει το παιχνίδι ΟΦΗ – Ατρόμητος στις 19.15 και κλείνει με το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Άρη στις 21.30.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Κέρκυρα. Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει στην Νέα Σμύρνη τον Εργοτέλη και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την SKODA Ξάνθη στην Τούμπα.

Σάββατο, 27/08
ΟΦΗ – Ατρόμητος (19.15)
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (21.30)
Ολυμπιακός – Καβάλα (ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ)
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ)

Κυριακή, 28/08
Κέρκυρα – Παναθηναϊκός (19.15)
Πανιώνιος – Εργοτέλης (19.15)
ΠΑΟΚ – SKODA Ξάνθη (21.30)
ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου (ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ)

www.sport-fm.gr/

Παγκόσμια... ξεφτίλα!

Παγκόσμια... ξεφτίλα!

Σίγουρα αποτελεί παγκόσμια πρωτιά για την Ελλάδα, με το μεσημέρι να πλησιάζει και κανείς να μην ξέρει εάν θα γίνουν τα απογευματινά ματς της πρεμιέρας στην Σούπερ Λίγκα. Ολονύχτιες διαβουλεύσεις με την Nova με σκοπό να αναβληθεί η πρώτη αγωνιστική, μετά και τις σφοδρές αντιδράσεις των ομάδων και του φίλαθλου κόσμου.
Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις συνεχείς ανακατατάξεις των ομάδων που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και εκείνων που υποβιβάζονται, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος, το ενδεχόμενο να αναβληθεί η πρεμιέρα παραμένει ορθάνοιχτο, με την Super Legue και την Nova να συμμετέχουν σε ένα ολονύχτιο θρίλερ διαπραγματεύσεων.
Οπως και να έχει αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά η προχειρότητα με την οποία ενεργεί η Σούπερ Λίγκα και η ξεροκεφαλιά των παραγόντων της, καθώς παρά τα μηνύματα που είχε λάβει από όλες τις κατευθύνσεις και την καθολική απαίτηση των φιλάθλων, επέμενε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα έστω και με λιγότερους αγώνες.
Σοβαρές αντιδράσεις υπήρξαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα για την έναρξη του πρωταθλήματος από αρκετές ΠΑΕ της Λίγκας, όπως εκείνη του Παναθηναϊκού, την ΑΕΚ και τελευταία της Ξάνθης, σε ένα πρωτάθλημα που ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα συμμετέχουν.
Ο κόσμος του Αστέρα και του Ηρακλή δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα βλέπει την ομάδα του, την ώρα που ακόμη δεν έχει τελεσιδικίσει η απόφαση για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Στον Παναθηναϊκό κάνουν λόγο για «σκοπιμότητες» και θέτουν θέμα «διαφάνειας» στην τελευταία τους ανακοίνωση, ενώ πριν λίγες ώρες ο Παναιτωλικός έμαθε ότι... το παιχνίδι του αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας!
Μέσα σε όλα τα άλλα, Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός δεν γνωρίζουν αν θα βρίσκονται στα σαλόνια της Super League, ενώ είναι πιθανό να ανοίξει ακόμη μία θέση για ομάδα της Football League που θα ανέβει στην πρώτη κατηγορία.
Ως εκ τούτου, εκπρόσωποι της Λίγκας βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με εκπροσώπους της Nova και συζητούν το θέμα της ρήτρας των 4 εκ. ευρώ, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να αναβληθεί η έναρξη του πρωταθλήματος. Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν στην αναβολή της πρεμιέρας, τότε η έναρξη του πρωταθλήματος θα μεταφερθεί για δυο εβδομάδες αργότερα από ότι ήταν προγραμματισμένη, δηλαδή για το διήμερο 10 και 11 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας.
www.gazzetta.gr

Παναθηναϊκός: Ο Μυτιληναίος ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ;

Παναθηναϊκός: Ο Μυτιληναίος ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ;


Panathinaikos mutilinaiosΣύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goalnews», ο Βαγγέλης Μυτιληναίος φέρεται να ενδιαφέρεται για να αναλάβει τις τύχες του Παναθηναϊκού. Οι πληροφορίες της εφημερίδας προέρχονται από επιχειρηματικούς κύκλους και θέλουν τον κύριο Μυτιληναίο ανάμεσα στους ανθρώπους με τους οποίους έχει κάνει μια σειρά επαφών ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για να βγει από το αδιέξοδο η ομάδα.
Αυτές λοιπόν οι πληροφορίες θέλουν τον κύριο Μυτιληναίο να εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο «τριφύλλι», αν και δείχνει να προβληματίζει από τις αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό του συλλόγου, αλλά και από τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν από πλευρά μερίδας οπαδών.

ALEX WEB RADIO/TV

Επιστολή Μαρινάκη στον «ΣΚΑΪ»

Επιστολή Μαρινάκη στον «ΣΚΑΪ» 

26/08/2011

Η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία παραθέτει την επιστολή του προέδρου της και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, προς τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» προειδοποιώντας τον σχετικά με τις περσινές παραβάσεις του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Λίγκας:

Προκαλεί η Χίος!

Προκαλεί η Χίος!

26/08/2011

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τη συμφωνία με τον Ανδρέα Μιράλη και προκαλεί και τις άλλες ομάδες και περισσότερο τον Ολυμπιακό εν όψει του νέου πρωταθλήματος εξέδωσε η Χίος. Η νησιωτική ομάδα την ώρα που ο παίκτης δηλώνει πως ήταν μεταξύ Ολυμπιακού και Χίου έως την Πέμπτη γνωστοποιεί πως είχε συμφωνήσει από τον Ιούνιο μαζί του αποκαλύπτοντας το διπλό παιχνίδι που έπαιζε ο αθλητής. Ούτε μεταξύ τους δεν μπορεί να συνενοηθούν. Πάντως ο παίκτης αργά το βράδυ έπαιρνε τηλέφωνα δημοσιογράφους και προσπαθούσε να ρίξει όλη την ευθύνη στον Πανιώνιο αφού όπως έλεγε αυτός αποφάσισε.

Η ανακοίνωση:  «Από τα μέσα του Ιουνίου ο Ν.Ο. Χίου είχε προσεγγίσει και προφορικά συμφωνήσει με τον υδατοσφαιριστή, Ανδρέα Μιράλη. Το διάστημα μέχρι και σήμερα μεσολάβησε πλήθος άρθρων και δημοσιευμάτων που ειλικρινά απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα. Στο Ν.Ο.Χίου δεν έχουμε συνηθίσει και δεν λειτουργούμε με πρακτικές που δεν συνάδουν με την ιστορία του σωματείου μας. Επιδιώξαμε να αποκτήσουμε τον Ανδρέα Μιράλη και το καταφέραμε με την συνεργασία και τη σύμφωνη γνώμη του Πανιωνίου. Ότι άλλο υποστηρίζεται, απλά δεν μας αφορά.  Καταλαβαίνουμε ότι ο Νοχ έχει ταράξει τα λιμνάζοντα για χρόνια νερά της υδατοσφαίρισης, ωστόσο τις απαντήσεις μας θα τις δώσουμε στο φυσικό μας χώρο• στις πισίνες. Καλωσορίζουμε στη Χίο τον Ανδρέα και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή αγωνιστική σεζόν».

Ραντεβού στις πισίνες!
www.thrylos.gr

Κομμάτι της ιστορίας του Θρύλου

Κομμάτι της ιστορίας του Θρύλου

27/08/2011

Ο Κάιλ Χάινς αποτέλεσε το πρώτο φετινό μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, με τον Αμερικανό σέντερ να αφήνει την Μπάμπεργκ για το μεγάλο άλμα στον Θρύλο.

Ο ίδιος έχει ξεκινήσει προετοιμασία μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο Καρπενήσι υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου, εκεί που μπαίνουν οι... βάσεις για την φετινή ομάδα.

Ο Χάινς μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" και έδειξε να αντιλαμβάνεται το που έχει έρθει και ποιες είναι οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Θέλει να πάρει τα σκήπτρα από τον αιώνιο αντίπαλο, να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Θρύλου, ενώ τόνισε πως δεν φοβάται απολύτως τίποτα και είναι έτοιμος για μάχες στο παρκέ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στον "Π":

Μία Πειραιώτισσα στον Ολυμπιακό

Μία Πειραιώτισσα στον Ολυμπιακό

26 Αυγούστου, 2011 
Η Αρετή Μπουζουνιεράκη είναι από το βράδυ της Πέμπτης 25 Αυγούστου αθλήτρια του Ολυμπιακού και την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 θα αγωνίζεται με την ομάδα βόλεϊ γυναικών.
ΜπουζουνιεράκηΗ Ελληνίδα ακραία γεννήθηκε το 1985 στον Πειραιά και ξεκίνησε το βόλεϊ το 2000 στον Απολλώνιο Κερατσινίου. Πέρυσι, αγωνίστηκε στην Α1 με τα χρώματα του Πανιωνίου.
Η Αρετή Μπουζουνιεράκη δηλώνει στο www.olympiacos.org: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω στον Ολυμπιακό και που θα δουλέψω εκ νέου με τον κ. Σωτήρχο, με τον οποίο είχα άριστη συνεργασία στον Πανιώνιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Απολλώνιου για τη στήριξη που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια που παίζω βόλεϊ. Τώρα δεν είναι ώρα για πολλά λόγια αλλά για δουλειά. Είμαι αποφασισμένη να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνεται με τη μεταγραφή μου στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο και ταυτόχρονα να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για την κατάκτηση των στόχων μας».

www.olympiacos24.gr

Δεν δέχεται μείωση ο Ουρτάδο

Δεν δέχεται μείωση ο Ουρτάδο

27 Αυγούστου, 2011
ουρταδοH συζητήσεις που είχαν εχθές ο Μοϊσές Ουρτάδο με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, δεν οδήγησαν σε κάποια λύση όσον αφορά την αποδέσμευση του Ισπανού χαφ.
Ο Ουρτάδο αμείβεται με 800.000ευρώ στον Ολυμπιακό κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να εισπράξει ακόμα 1,6 εκατ. ευρώ. Η Ξαμάξ που ενδιαφερόταν για την απόκτησή, δεν μπορούσε να του καλύψει το αρκετά βαρύ συμβόλαιό του κι έτσι δεν προχώρησε η μεταγραφή.
Στον Καταλανό μέσο προτάθηκε να πάει δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα ή να του γίνει σημαντική μείωση αποδοχών, πράγματα για τα οποία δεν είναι σύμφωνος ο Ουρτάδο, που είναι πιο πολύ στο χέρι το τι θα γίνει τις επόμενες μέρες.
Εξελίξεις αναένονται μέσα στο σαββατοκύριακο για την υπόθεσή του.
www.olympiacos24.gr/

Φιλικά με τον ΠΑΟΚ στις 7 και 9 Σεπτέμβρη

Φιλικά με τον ΠΑΟΚ στις 7 και 9 Σεπτέμβρη

Τα πρώτα του φιλικά ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός στις 7 και 9 Σεπτέμβρη όταν και θα αντιμετωπίσει στο Λιτόχωρο την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ορισμένες μικρές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού, όσον αφορά τους φιλικούς αγώνες που θα χρειαστεί να δώσει η ομάδα, καθώς οι ερυθρόλευκοι θα πραγματοποιήσουν τα πρώτα τους τεστ ενόψει της νέας σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ σε δύο αναμετρήσεις η οποίες θα διεξαχθούν στις 7 και 9 Σεπτεμβρίου στο Λιτόχωρο.
Η αποστολή των Πειραιωτών βρίσκεται από την Πέμπτη (25/8) στο Καρπενήσι και κανονικά ήταν να επιστρέψει στην Αθήνα στις 7 Σεπτεμβρίου. Όμως, αυτό άλλαξε και ο Ολυμπιακός εκείνη την ημερομηνία θα ταξιδέψει από την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας κατευθείαν στο Λιτόχωρο, τοποθεσία στην οποία θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της η ομάδα του ΠΑΟΚ και εκεί θα πραγματοποιηθούν οι δύο φιλικοί αγώνες ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις 10 Σεπτεμβρίου.
www.redplanet.gr/

Μόλις πέντε παίκτες

Πέντε μόλις παίκτες έχουν απομείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, κατά τη φετινή περίοδο, από όσους χρησιμοποιήθηκαν στην προηγούμενη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ (2009-10, όπου η ομάδα έφτασε στους "16" της διοργάνωσης.
Αν κάποιος κοιτάξει το ρόστερ της σεζόν 2009-10, όπου η ομάδα έφτασε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και το ρόστερ της φετινής χρονιά θα διακρίνει μόλις πέντε ίδια ονόματα. Οι υπόλοιποι 20 παίκτες που είχαν αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην προηγούμενη συμμετοχή του Θρύλου δεν βρίσκονται πια στο λιμάνι.
Οι μοναδικοί "διασωθέντες" είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Όλοφ Μέλμπεργκ, Βασίλης Τοροσίδης, Γιώργος Γκαλίτσιος (ο οποίος δεν υπολογίζεται και αναζητείται ομάδα για να παραχωρηθεί) και Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό ματς, όταν ο Ζίκο του έδωσε την ευκαιρία στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ (4/11/09).

Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο αυτό το γεγονός καθώς μόλις δύο χρόνια μετά, ο Θρύλος έχει αλλάξει το 80% των μελών της ομάδας που μπορεί στην Ελλάδα να απογοήτευσε, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων, αλλά θα μπορούσε να προχωρήσει και πέρα της φάσης των "16" αν τύχαινε καλύτερης αντιμετώπισης από τη διαιτησία στα δύο ματς με την Μπορντό.

Βέβαια, στον Ολυμπιακό ανήκουν και οι Λεονάρντο, Ντιόγκο και ο Κώστας Μήτρογλου, οι οποίοι έχουν δοθεί δανεικοί.

Εκείνη τη σεζόν, στο Τσάμπιονς Λιγκ με τα "ερυθρόλευκα" είχαν αγωνιστεί οι: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοβ, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Λεντέσμα, Τοροσίδης, Ζαιρί, Ντουντού, Λεονάρντο, Ντιόγκο, Στολτίδης, Μήτρογλου, Όσκαρ, Μαρέσκα, Γκαλέτι, Φετφατζίδης, Πάντος, Πάρντο, Ντομί, Γ. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Ντάρμπισαϊρ, Ντάτολο και Λούα Λούα.
www.redplanet.gr

Ενοχλήσεις ο Φετφατζίδης, μαγνητική ο Γέστε

Ενοχλήσεις ο Φετφατζίδης, μαγνητική ο Γέστε

Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς έχει ο Γιάννης Φετφατζίδης και το Σάββατο (27/8) θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Πρόβλημα και με τον Φρανθίσκο Γέστε.
Αντί να μειώνονται, αυξάνονται τα προβλήματα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Στην προπόνηση της Παρασκευής (26/8), ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν έλαβε μέρος λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις το Σάββατο (27/8) προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Παράλληλα, σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Φρανθίσκο Γέστε, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.






Οι Ριέρα και Τζεμπούρ συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν στο γήπεδο, ενώ ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα φυσικοθεραπείας. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο ακολούθησε ο Μέλμπεργκ, λόγω της κάκωσης που έχει στο αριστερό γόνατο.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Φετφατζίδης που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αύριο θα υποβληθεί σε εξέταση στο θεραπευτήριο Metropolitan, καθώς και ο Γέστε που έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί απόψε σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Α. Παπαδόπουλος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν σημερατο πρωί (09:00), την Κυριακή θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Δευτέρα στις 19:00".

ALEX WEB RADIO/TV

Ιακουίντα: "Γνωστή σε όλη την Ευρώπη"

Ιακουίντα: "Γνωστή σε όλη την Ευρώπη"

Ο πατέρας τους Βιντσέντσο Ιακουίντα, Τζουζέπε, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον γιο του, τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να παίξει στον Θρύλο που είναι γνωστή ομάδα σε όλη την Ευρώπη.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να κάνουν το "μπαμ" στην φετινή μεταγραφική περίοδο, έχοντας πλησιάσει έναν παίκτη του βεληνεκούς του Ιταλού στράικερ, Βιντσέντσο Ιακουίντα, ο οποίος θα δώσει μεγάλη ενίσχυση στην επιθετική γραμμή της ομάδας.
Η περίπτωση του είναι δύσκολη, καθώς ποδοσφαιριστές της κλάσης του 31χρονου επιθετικού δεν βλέπουν με καλό μάτι μια μεταγραφή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού μια τέτοια κίνηση φαντάζει πισωγύρισμα στην καριέρα τους. Ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του υψηλόσωμου φορ, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον άσο της Γιουβέντους.

Ο Τζουζέπε Ιακουίντα, πατέρας του Βιντσέντσο, μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" τονίζοντας χαρακτηριστικά:

"Ο Βιτσέντσο δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να παίξει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Γιατί όχι; O Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη και γνωστή ομάδα σε όλη την Ευρώπη. Και έχει ένα πρόεδρο που φαίνεται να έχει μεγάλα σχέδια. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα που παίζει στο Champions League. Δεν νομίζω ότι θα έχει κανένα πρόβλημα".

Για τις επαφές μεταξύ του Ολυμπαικού και της "Βέκια Σινιόρα":

"Η αλήθεια είναι ότι εγώ λείπω από το Τορίνο αυτές τις μέρες. Έχω ακούσει ότι γίνονται συζητήσεις, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να τις κάνει ο μάνατζέρ το. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο".

Τέλος για τον μυικό τραυματισμό που ταλαιπωρεί τον Βιντσέντσο, ο Τζουζέπε Ιακουίντα είπε:

"Δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι μυϊκός τραυματισμός. Έχει καλή ψυχολογία και περιμένει να επιστρέψει στις προπονήσεις. Και δείχνει να έχει μεγάλη όρεξη για μπάλα. Άλλωστε βρίσκεται σε μία εξαιρετική ηλικία (31 ετών) για ποδόσφαιρο".
www.redplanet.gr/

Τελικός Ευρωπαϊκού Super Cup 2011: Βarcelona – Porto 2-0 (video)

Τελικός Ευρωπαϊκού Super Cup 2011: Βarcelona – Porto 2-0 (video)


barca porto 2 0 videoΣυνεχίζει να συλλέγει τρόπαια η Barcelona η οποία επικράτησε 2-0 της Porto στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup 2011 στο Louis II του Monaco. Σκόρερ για τους Blaugrana o Messi στο 39΄ και ο Fabregas στο 88΄, ενώ οι «δράκοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Rolando στο 86΄ και Guarin στο 90΄.
Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν καλύτερα προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν, αλλά οι παίκτες του Guardiola πήραν γρήγορα τα ηνία το αγώνα, είχαν την κατοχή της μπάλας και προηγήθηκαν στο 39΄. Ο Messi εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας, πέρασε και τον Helton και στην κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Αν και υπήρχαν κάποιες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν κυρίως σε μάχες στο χώρο του κέντρου. Στο 86΄ ο Rolando αποβλήθηκε αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Messi. Δύο λεπτά αργότερα ο Fabregas πήρε την πάσα από τον Αργεντίνο και με ιδανικό κοντρόλ και τελείωμα έγραψε το τελικό 2-0, ενώ στο 90΄ ο Guarin πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια λόγω ενός σκληρού τάκλιν στον Mascherano.
Σκόρερ: 39΄ Messi, 88΄ Fabregas
Συνθέσεις:
Barcelona: Valdes, Alves, Mascherano, Abidal, Adriano (63΄ Busquets), Keita, Xavi, Iniesta, Villa (61΄ Sanchez), Pedro (80΄ Fabregas), Messi
Porto: Helton, Sapunaru, Rolando, Otamendi, Fucile, Souza (77΄ Fernando), Guarin, Moutinho, Hulk, C. Rodriguez (69΄ Varela), Kleber (77΄ Bellischi)
Γκολ και highlights από το Barcelona – Porto 2-0 (video)



ΑLEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

«Δύσκολα στο Φάληρο»

«Δύσκολα στο Φάληρο»

26/08/2011
Ο αρχηγός και τερματοφύλακας της Μαρσέιγ, Στιβ Μανταντά, μίλησε στον γαλλικό Τύπο για την κλήρωση της γαλλικής ομάδας που την έφερε στον έκτο όμιλο μαζί με  Ολυμπιακό, Άρσεναλ και Ντόρτμουντ. Ο 26χρονος τερματοφύλακας είπε: «Είναι μία περίπλοκη κλήρωση. Η μία ομάδα είναι η Άρσεναλ., η οποία είναι πολύ καλή ομάδα, η άλλη είναι οι πρωταθλητές Γερμανίας που παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και ο πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός, για τον οποίο όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να τον αντιμετωπίσεις στην έδρα του. Είναι μία περίπλοκη κλήρωση αλλά δεν παύει να είναι καλή».
www.thrylos.gr/

Οι δηλώσεις του Βαλβέρδε για την κλήρωση (video)

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΔΕΡΔΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE



ALEX WEB RADIO/TV

Σούπερ...Δίκη

Σούπερ...Δίκη

26/08/2011
Γκολάρες και ανατροπές, μπαλάρα στις δικαστικές αίθουσες! Η Σούπερ Λίγκα αρχίζει το Σάββατο με απίστευτες εναλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή για το ποιοί θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Τεράστιες ευθύνες από Πολιτεία και ΕΠΟ για το ανεπανάληπτο μπάχαλο.

Το Σάββατο αρχίζει το πρωτάθλημα. Και την Παρασκευή γίνεται το έλα να δεις με τις αποφάσεις στα δικαστήρια!

Νωρίτερα σήμερα, ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε στο εφετείο το δικαίωμα να απαγορευτεί στην ΕΕΑ να ελέγξει τους φακέλους άλλων ΠΑΕ, εν προκειμένω της Δόξας και του Λεβαδειακού, ενώ με την ίδια απόφαση εξυπηρετείται και η Καβάλα.

Αργότερα, ο Ηρακλής δικαιώθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο έστειλε ξανά την υπόθεσή του στη δευτεροβάθμια επιτροπή της Ομοσπονδίας, με συνέπεια να υπάρχει πλέον πιθανότητα οριστικής δικαίωσής του και υποβιβασμού του Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Τρίπολης πήγαινε στο Αγρίνιο για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό και έμαθε την απόφαση στο...δρόμο!

Καταλαβαίνει πλέον και ο πιο αδάης πόσο καταστροφικοί για το νέο πρωτάθλημα ήταν οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί της Πολιτείας και της ΕΠΟ που άφησαν την κατάσταση να φτάσει μέχρι την τελευταία στιγμή και τις αποφάσεις να αλλάζουν από ημέρα σε ημέρα, μέχρι την παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος!

Κάθε έννοια προγραμματισμού έχει πάει πλέον περίπατο και αναμένονται αργότερα απόψε οι ανακοινώσεις της Λίγκας σχετικά με το πρόγραμμα της πρεμιέρας, ενώ ήδη ως γνωστόν έχουν αναβληθεί οι αγώνες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.
www.thrylos.gr

Τι γράφουν οι ξένοι για τον Ολυμπιακό

Τι γράφουν οι ξένοι για τον Ολυμπιακό

Διαβάστε πως αντιμετωπίζουν σε Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία τον Ολυμπιακό. Ποιο θεωρούν το δυνατό του όπλο.
Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για Άρσεναλ, Μαρσέιγ κα Ντόρμουντ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τις χώρες τους.

Οι ξένοι δείχνουν να υπολογίζουν τους ερυθρόλευκους κυρίως για το δύσκολο ταξίδι που έχουν να κάνουν στην Ελλάδα, με πρώτη την γαλλική ομάδα στις 13/09.
 
Σας παρουσιάζουμε δημοσιεύματα και δηλώσεις από Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία που αφορούν τον Ολυμπιακό και την κλήρωση μαζί του στο Champions League.

Χτύπημα ο Γέστε

Χτύπημα ο Γέστε

26/08/2011
Ένα μικρό, όπως φαίνεται, πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Σε μια προπόνηση δηλαδή που άπαντες είχαν στραμμένη την προσοχή τους στην κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Αγιασμός που προηγήθηκε την προηγούμενη μέρα δεν... προστάτεψε τον Φραν Γέστε ο οποίος σε κάποια φάση δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο με συνέπεια να αισθανθεί ενόχληση και να διακόψει το προπονητικό πρόγραμμα.

Ο Ισπανός ακολούθησε, μετά το χτύπημα, θεραπεία και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να είναι σίγουροι στο ιατρικό τιμ περί τίνος πρόκειται.

Εκ πρώτης δε φαίνεται κάτι σοβαρό, αλλά, καλού κακού θα γίνουν οι εξετάσεις ενώ το απόγευμα, στις εφτά, υπάρχει και προπόνηση στο Ρέντη.

www.thrylos.gr/

"Βιώνουμε την ανασφάλεια και την απαξίωση"

"Βιώνουμε την ανασφάλεια και την απαξίωση"

26/08/2011
Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα κάτω από αντίξοες συνθήκες, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινά, αλλά, δυστυχώς, οι εξελίξεις δεν αφήνουν κανέναν υγιώς σκεπτόμενο φίλο του ποδοσφαίρου να απολαύσει τις στιγμές, να ζήσει τη χαρά της γιορτής και να αισθανθεί την ομορφιά του δημοφιλέστερου σπορ στον κόσμο. Βιώνουμε την ανασφάλεια και την απαξίωση πολλών συναδέλφων μας επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, αισθανόμαστε δυσφορία για το ατελείωτο χάος του ελληνικού ποδοσφαίρου, σκεπτόμαστε τους συναδέλφους μας που, όπως πάντα, αυτοί πληρώνουν το κόστος για σφάλματα, παραλείψεις, ανομίες, αβλεψίες και συγκρούσεις συμφερόντων αλλά και διιστάμενων απόψεων.

Νοέμβρης με... καύσωνα

Νοέμβρης με... καύσωνα

26/08/2011
Αν νομίζετε ότι τον Νοέμβρη θα κάνει κρύο στην Ελλάδα γελιέστε. Καύσωνα θα έχει. Ειδικά στο Ρέντη, το Φάληρο και γενικότερα τον Πειραιά. Και θα έχει καύσωνα για αγωνιστικούς λόγους.

Σε λιγότερο από 40 μέρες, 36 για την ακρίβεια, ο Θρύλος θα παίξει πολλά στο πρωτάθλημα της Super League και όλα στο Champions League. Οι παίκτες και ο προπονητής καλούνται ν' ανέβουν έναν αγωνιστικό Γολγοθά. Έναν Γολγοθά με πολλά δύσκολα και κρίσιμα ματς. Και τα περισσότερα εξ' αυτών είναι εκτός έδρας.

Από την 1η Νοέμβρη ως και τις 6 Δεκέμβρη αρχίζει ένα... τρελό πρόγραμμα για τον Θρύλο. Ένα πρόγραμμα που μένει να δούμε πώς θα τον βρει το φινάλε του. Πάμε να το δούμε; Κρατήστε την... ανάσα σας.

1/11 Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός (4η αγωνιστική Champions League)
5-6/11 Άρης-Ολυμπιακός (9η αγωνιστική Super League)
12-13/11 Ολυμπιακός-ΠΑΟ (10η αγωνιστική Super League)
18-19/11 Αστέρας-Ολυμπιακός (11η αγωνιστική Super League)
23/11 Μαρσέιγ-Ολυμπιακός (5η αγωνιστική Champions League)
26-27/11 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (12η αγωνιστική Super League)
3-4/12 Κέρκυρα-Ολυμπιακός (13η αγωνιστική Super League)
6/12 Ολυμπιακός-Άρσεναλ (6h αγωνιστική του Champions League)

Σπ. Γρομητσάρης
www.thrylos.gr/

Πήρε και Νικολακοπούλου ο Θρύλος

Πήρε και Νικολακοπούλου ο Θρύλος

25/8/2011
ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΥΠΕΛΟ ΦΙΕΣΤΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Α.Σ. Απόλλων Πάτρας, της Δήμητρας Νικολακοπούλου.
Η Δήμητρα Νικολακοπούλου αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής, γεννήθηκε στις 26/09/1979 και έχει ύψος 1.83. Η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια δηλώνει στο www.olympiacos.org: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα που θα παίξω στην κορυφαία κατηγορία με τα χρώματα του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου. Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα. Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού και οι προσδοκίες των φιλάθλων μας είναι υψηλές και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω και εγώ στην επίτευξη των στόχων μας».
www.olympiacos24.gr

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε Νοβότνι στο βόλεϊ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε Νοβότνι στο βόλεϊ

26/8/2011 
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του, για ένα χρόνο,  με τον βολεϊμπολίστα  Μάρεκ Νοβότνι.
«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με τα χρώματα του πρωταθλητή» είναι τα πρώτα λόγια του Τσέχου ακραίου στο επίσημο σαϊτ του Ολυμπιακού.
ΝΟΒΟΤΝΙ«Θυμάμαι ότι είχα κάνει πολύ καλά παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό με την Ε.Α.Πατρών το 2008-09. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω πλέον,  με τα χρώματα της νέας μου ομάδας  και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την επιλογή τους να μου εμπιστευτούν μία θέση στο ρόστερ.
Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στη χώρα, παίρνει πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα και έχει τους περισσότερους φιλάθλους» προσέθεσε ο Νοβότνι ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του προπονητή μας, Γιάννη Καλμαζίδη.
  • Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει τη συμφωνία του, για ένα χρόνο,  με τον βολεϊμπολίστα  Marek Novotny.
Ο 33χρονος ακραίος(202 cm) ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του από το 2000 έως το 2009 και έχει αγωνιστεί στις ακόλουθες ομάδες:
2010-2011 Fatra Zlin  (Czech Extraliga)
2009-2010 Jastrzebski Wegiel (Polish A1)
2008-2009 E.A. Patron (Greek A1)
2006-2008  Sisley Treviso (Italian A1)
2003-2006 A.S. Cannes (France Pro A)
2000-2003 Ajaccio (France Pro A)»
www.olympiacos24.gr

Συμφωνία Έρτσεγκ-Μπεσίκτας

Συμφωνία Έρτσεγκ-Μπεσίκτας

26/8/2011 
ΕΡΤΣΕΓΚO προπονητής της Μπεσίκτας, Εργκίν Αταμάν, σε δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε ότι οι Τούρκοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ζόραν Έρτσεγκ.
Μάλιστα, ο Αταμάν αποκάλυψε και το ποσό της συμφωνίας με τον 27χρονο φόργουορντ, που είναι 350.000 ευρώ.
«Ο Πετραβίτσιους θα είναι μαζί μας τη νέα χρονιά, αν και τον θέλει τόσο η Κάχα Λαμποράλ, όσο και η Αρμάνι Μιλάνο, ενώ με τον Έρτσεγκ συμφωνήσαμε στις 350 χιλιάδες ευρώ», τα λόγια του τεχνικού της τουρκικής ομάδας.
www.olympiacos24.gr

Η μπάλα του Τσάμπιονς Λιγκ

Η μπάλα του Τσάμπιονς Λιγκ

26/8/ 2011
Η adidas παρουσίασε τις Επίσημες Μπάλες ποδοσφαίρου που θα χρησιμοποιηθούν στους αγώνες του UEFA Champions League, του UEFA Europa League και του UEFA Super Cup, την αγωνιστική περίοδο 2011/12.
Η «Finale 11» είναι η Επίσημη Μπάλα των αγώνων του UEFA Champions League 2011/12
ΜΠΑΛΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚΟ σχεδιασμός της Finale 11, την οποία εξελίσσει η adidas τα τελευταία 11 χρόνια, εμπνέεται για μια ακόμη χρονιά από την παράδοση του εντυπωσιακού αστεριού, του χαρακτηριστικού λογοτύπου της UEFA, που επαναλαμβάνεται κατά μήκος της μπάλας, φέτος όμως χαρακτηρίζεται από μια μοναδική σύνθεση πολλών διαφορετικών χρωμάτων. Η σύνθεση των χρωμάτων στο εσωτερικό του κάθε αστεριού, από το κόκκινο στο πράσινο, το μωβ και το κίτρινο, συμβολίζει κάθε ομάδα, κάθε παίκτη, κάθε γήπεδο και τελικά κάθε φίλαθλο, εκφράζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευρεία απήχηση του ποδοσφαίρου.
Παράλληλα με την αισθητική της καινοτομία, η Finale 11 χαρακτηρίζεται και από μια νέα τεχνολογική εξέλιξη. Διαθέτει «διαμαντένια» υφή που ενισχύει τον έλεγχο της μπάλας και επιφάνεια χωρίς ραφές, χάρη στη θερμική σύνδεση που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της.
Όλα τα παιχνίδια κατά τη φάση των ομίλων του UEFA Champions League θα διεξαχθούν με την adidas Finale 11, ενώ η μπάλα των αγώνων της φάσης knock-out της διοργάνωσης -συμπεριλαμβανομένου του Τελικού του UEFA Champions League της 19ης Μαΐου στο Μόναχο- θα παρουσιαστεί το 2012.
www.olympiacos24.gr

Οριστικά χωρίς φιλικό την Κυριακή

Οριστικά χωρίς φιλικό την Κυριακή

26 Αυγούστου, 2011 
Άκαρπες οι μεγάλες προσπάθειες σε Ιταλία και Ισπανία για να βρεθεί αντίπαλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΝΤΕΡΠαρά τις τιτάνιες προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού που κίνησαν γη και ουρανό σε Ιταλία και Ισπανία δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί αντίπαλος για να δώσει φιλικό ο Ολυμπιακός την Κυριακή. Στην Ιταλία οι συζητήσεις έγιναν με Φιορεντίνα, Παλέρμο και Τσεζένα, ωστόσο οι παράγοντες των ομάδων δεν μπορούσαν να εγγυηθούν ότι οι παίκτες θα έμπαιναν στο αεροπλάνο για να έρθουν στην Ελλάδα λόγω της αποχής που κάνουν και η οποία οδήγησε σε αναβολή της πρεμιέρας στο Καμπιονάτο.
Την ίδια ώρα ούτε οι προσπάθειες που έγινα στην Ισπανία απέφεραν καρούς καθώς εκεί σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει τελικά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος . Έτσι ο Ολυμπιακός δεν θα δλωσει φιλικό την Κυριακή, μετά την αναβολή του αγώνα του για την πρεμιέρα λόγω του υποβιβασμού της Καβάλας.

www.olympiacos24.gr

Σε στάδιο αποθεραπείας ο Ιακουίντα

Σε στάδιο αποθεραπείας ο Ιακουίντα

Εκτός προπονήσεων της Γιουβέντους βρίσκεται ο Βιντσέντσο Ιακουίντα, αφού ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της θλάσης στον αριστερό μηρό που έχε υποστεί από την περασμένη Πέμπτη (18/8).
Ο Ολυμπιακός κινείται μεθοδικά για την απόκτηση του διεθνή Ιταλού στράικερ, Βιντσέντσο Ιακουίντα, υπό μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους καθώς η περίπτωση του 31χρονου παίκτη ελκύει πολύ για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή της ομάδας.
Ο υψηλόσωμος φορ, εδώ και μία εβδομάδα, απέχει από τις προπονήσεις της "Γηραιάς Κυρίας". Ο λόγος είναι ότι ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, εξαιτίας της βαριάς θλάσης που υπέστη στην προπόνηση της προηγούμενης Πέμπτης (18/8) στον αριστερό μηρό.

Ο τραυματισμός δεν εμπνέει κάποια σοβαρή ανησυχία για το μέλλον, ωστόσο ο Ιακουίντα θα είναι εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου σαράντα ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει στην απόκτησή του, ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για ορισμένα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των δύο πρώτων αγωνιστικών με Μαρσέιγ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και με Άρσεναλ στο "Έμιρέιτς", ματς για το οποίο θα χρειαστεί να διαψεύσει τους γιατρούς και να "σπάσει τα κοντέρ" για να το προλάβει.
www.redplanet.gr

Μέχρι νεωτέρας με... 14 ομάδες!

Μέχρι νεωτέρας με... 14 ομάδες!

Μια απέλπιδα προσπάθεια έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου, τον οποίο δικαίωσε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών απαγορεύοντας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, αντικατάσταση του αλλά και της Καβάλας στη Σούπερ Λίγκα. Με 14 ομάδες μέχρι νεωτέρας!
Καμία ομάδα δεν μπορεί να πάρει τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στη Super Leaguε, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έπειτα από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΠΑΕ του Βόλου.
Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες, καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να πάρει τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με 14 ομάδες, καθώς σύμφωνα με την απόφαση η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν μπορεί να εξετάσει φακέλους υποψηφίων ομάδων για την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα Super League, καθώς και να χορηγήσει σε αυτές πιστοποιητικό συμμετοχής. Μάλιστα, οι Θεσσαλοί εξέδωσαν και ανακοίνωση για τη σχετική απόφαση.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
Mε απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που εκδόθηκε σήμερα και ώρα 15.00, κατόπιν υποβληθείσης αιτήσεως ακυρώσεως και αιτήσεως αναστολής με προσωρινή διαταγή κατά της απόφασης της ΕΕΑ, που δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ολυμπιακό Βόλου, διετάχθη, αφ' ενός η αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στις 28.8 για την 1η αγωνιστική της Super League και αφετέρου απαγορεύτηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να εξετάσει φακέλους υποψηφίων ομάδων για την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα Super League, καθώς και να χορηγήσει σε αυτές πιστοποιητικό συμμετοχής.
Αδιαφορεί η Σούπερ Λίγκα
Ωστόσο η διοργανώτρια αρχή δεν πρόκειται να λάβει σοβαρά την απόφαση αυτή καθώς αποτελεί παρέμβαση των πολιτικών δικαστηρίων στην αθλητική δικαιοσύνη, κάτι που απαγορεύεται από το καταστατικό της ΕΠΟ, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα ουσιαστικά έχουν διαγραφεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ουδείς ασχολείται μαζί τους.
Ο δικηγόρος της βολιώτικης ΠΑΕ, Θανάσης Χαρμάνης δήλωσε στον Sentra 103,3: «Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών διέταξε την ΕΕΑ να μην χορηγήσει πιστοποιητικό σε οποιαδήποτε ομάδα. Προσπάθησαν το όνειρό μας να το κάνουν εφιάλτη, αλλά δεν πειράζει. Θα ξαναγίνει γλυκό όνειρο».
Ο έμπειρος νομικός εμφανίστηκε σχεδόν σίγουρος πως όλα θα έχουν τελειώσει το επόμενο 20ήμερο: «Εκτιμώ πως θα υπάρχει απόφαση. Το πιο σωστό είναι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο. Δεν θα χανόταν ο κόσμος αν η πρώτη αγωνιστική, εν όψει και της διακοπής λόγω της εθνικής, να αναβληθεί. Είναι πολύ εύκολο να λυθούν όλα τα προβλήματα. Θα βοηθήσουμε κι εμείς. Ούτε μνησίκακοι είμαστε, ούτε ανόητοι».
Για όσα συμβαίνουν στην ομάδα, σχολίασε: «Εμείς δεν ανήκουμε σε κόμμα, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική, ασχολούμαστε με την ομάδα, με τους εκατό υπαλλήλους της ΠΑΕ που κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο. Εγώ είμαι 50 χρόνια φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου. Τα τελευταία δύο χρόνια εκτοξεύθηκε και αποτέλεσε πηγή χαράς. Αυτό δεν πρέπει να χαθεί».
Για να καταλήξει: «Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Εμείς τιμωρηθήκαμε σαν ομάδα και βάσει του άρθρου 29 παράγραφος 12, η ΕΠΟ υπερισχύει έναντι πάσης άλλης αρχής. Δεν είναι δυνατόν μια επιτροπή να σου στερεί το δικαίωμα να έχεις ομάδα».
www.gazzetta.gr/

Απεργία στο Eυρωμπάσκετ!


Απεργία στο Eυρωμπάσκετ!

26.08.2011
Δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ λόγω του επικείμενου λουκέτου στην ΕΤ1. Οπως ανακοίνωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ ετοιμάζονται απεργίες το διάστημα της ΔΕΘ και του Ευρωμπάσκετ!

Απεργία στο Eυρωμπάσκετ!
Λίβελους εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης εναντίον του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού Εκπροσώπου Η. Μόσιαλου, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΠΟΕΣΥ στο αμφιθέατρο της ΕΤ1 στην οδό Κατεχάκη.
Το παρόν τους έδωσαν επίσης εκπρόσωποι των εργαζομένων από διάφορους κλάδους της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης αλλά και εκπρόσωποι του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.
"Ο κος Μόσιαλος μπορεί να ξέρει τον χώρο της υγείας αλλά δεν ξέρει καθόλου από τηλεόραση", επεσήμανε χαρακτηριστικά στην εισήγησή του ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ για να προσθέσει λίγο αργότερα
"ο κος Μόσιαλος μιλά για αναδιοργάνωση, αλλά το σχέδιό του μόνο αναδιοργάνωση δεν είναι", ενώ σε κάποιο άλλο σημείο της ομιλίας του είπε:

«Επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά»

«Επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά»

26/08/2011
«Επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά» 
Τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες ανέλυσε ο Γιάννης Μώραλης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην κλήρωση του Champions League, την απουσία επίσημων αγώνων, αλλά και την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών:

Τζίγκερ: «Κινδυνεύουμε με διάλυση»

Τζίγκερ: «Κινδυνεύουμε με διάλυση»

26/08/2011
Τζίγκερ: «Κινδυνεύουμε με διάλυση»
Για κίνδυνο οριστικής διάλυσης του Παναθηναϊκού και ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου κάνει λόγο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε επίσημη δήλωσή του. Παράλληλα, επανέλαβε την πρόθεση της οικογένειάς του να παραχωρήσει το σύνολο των μετοχών, εφόσον βρεθεί βιώσιμη λύση, σενάριο που ωστόσο, δεν φαίνεται λόγω των γνωστών προβλημάτων να είναι εφικτό στην παρούσα χρονική στιγμή.

Αναλυτικά:

Δήλωση κ.Γιάννη Β. Βαρδινογιάννη

«Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά από 15 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας.

Παρά τις κίβδηλες εξαγγελίες, όπως αποδείχτηκε, για μια ακόμη φορά προκλήθηκαν επεισόδια που επιβάρυναν την ομάδα στον χθεσινό αγώνα. Θα οδηγήσουν στην τιμωρία της, υποθηκεύοντας και μελλοντικές αγωνιστικές της προσπάθειές.

Η αυτονόητη και σημαντική για τους παίκτες στήριξη της ομάδας από τους φιλάθλους της, κατά τη διάρκεια του αγώνα, μετατράπηκε σε μια παράσταση ύβρεων και βανδαλισμών από συγκεκριμένα πλέον, γνωστά σε όλους, άτομα. Γίναμε μάρτυρες του γεγονότος, η έδρα της ομάδας να είναι αφιλόξενη για τους παίκτες της και για το μεγαλύτερο μέρος των φιλάθλων της. Συγκεκριμένοι οπαδοί επέλεξαν αντί να στηρίζουν με πάθος την ομάδα, να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους με τον απαράδεκτο αυτό τρόπο, βασιζόμενοι σε προσχηματικούς λόγους.

Η θέση μου είναι ξεκάθαρη και συνεπής από την πρώτη στιγμή. Ο μοναδικός λόγος που διατηρούμε, ως οικογένεια, έξι θέσεις στο ΔΣ της ΠΑΕ, είναι για να υπάρχει ελάχιστη διοικητική σταθερότητα. Είμαστε αποφασισμένοι να παραδώσουμε το ποσοστό που κατέχουμε εφ' όσον βρεθεί μια βιώσιμη λύση που θα εξασφαλίσει μακροχρόνια το μέλλον της ομάδας. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να αντιμετωπίσει άμεσα την οριστική του διάλυση, οδηγούμενος στο Πρωτοδικείο, κάτι που σήμερα δεν φαντάζει πλέον καθόλου απίθανο.

Η κατάσταση αυτή, όπως διαμορφώνεται, δυσχεραίνει την εύρεση μιας ρεαλιστικής λύσης, αποτελώντας τροχοπέδη για να έρθουν κοντά στην ομάδα, ακόμη και αν υπήρχαν, άνθρωποι που θα ηθελαν να βοηθήσουν. Στο μεταξύ όμως, οι υποκινητές και υποκινούμενοι των χθεσινών γεγονότων, επιτυγχάνουν την απαξίωση, τη διάλυση και την αποδόμηση του Παναθηναϊκού. Κύριοι, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».
www.sport-fm.gr

Europa League - πρόγραμμα AEK και ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Το πρόγραμμα  της «Ένωσης» στο Europa League 2011-12


AEK programma Europa League 2011 2012 H ΑΕΚ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League 2011-12, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, θα αντιμετωπίσει στις Βρυξέλλες την Anderlecht, ενώ στην δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχθεί στο «ΟΑΚΑ» την Sturm Graz.


Αναλυτικά το πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» στο πλαίσιο του Group L:



1η Αγωνιστική (15/9)
Anderlecht – ΑΕΚ
2η Αγωνιστική (29/9)
ΑΕΚ – Sturm Graz
3η Αγωνιστική (20/10)
Lokomotiv Moscow – ΑΕΚ
4η Αγωνιστική (3/11)
ΑΕΚ – Lokomotiv Moscow
5η Αγωνιστική (30/11)
ΑΕΚ – Anderlecht
6η Αγωνιστική (14-15/11)
Sturm Graz – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα του «Δικεφάλου» στο Europa League 2011-12


PAOK programma Europa League 2011 2012Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του Group A του Europa League 2011-12. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, την Tottenham στην Τούμπα, ενώ στην δεύτερη αγωνιστική, στις 29 Σεπτεμβρίου, ταξιδεύει στη Ρωσία για να παίξει με την Rubin.


Αναλυτικά το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων»:
1η Αγωνιστική (15/9)
ΠΑΟΚ – Tottenham
2η Αγωνιστική (29/9)
Rubin Kazan – ΠΑΟΚ
3η Αγωνιστική (20/10)
ΠΑΟΚ – Shamrock Rovers
4η Αγωνιστική (3/11)
Shamrock Rovers – ΠΑΟΚ
5η Αγωνιστική (30/11)
Tottenham – ΠΑΟΚ
6η Αγωνιστική (14-15/11)
ΠΑΟΚ – Rubin Kazan

ΑLEX WEB RADIO/TV

Όμιλοι Europa League 2011-12: Το αναλυτικό πρόγραμμα (video)

Όμιλοι Europa League 2011-12: Το αναλυτικό πρόγραμμα (video)


Europa League 2011 2012 programma48 ομάδες, χωρισμένες σε 12 ομίλους διεκδικούν το τρόπαιο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, του Europa League της σεζόν 2011-2012. Δείτε στο Sportena.com το πρόγραμμα όλων των ομίλων οι οποίοι έχουν και «ελληνικό χρώμα», καθώς στον πρώτο συμμετέχει ο ΠΑΟΚ και στον τελευταίο η ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στην πρεμιέρα την πανίσχυρη Tottenham, ενώ η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει μια παλιά της γνώριμη, την Anderlecht.





Αναλυτικά το πρόγραμμα των 12 ομίλων:
1ος ‘Ομιλος
1η αγωνιστική (15/09/2011)
20:00 ΠΑΟΚ – Tottenham Hotspur
20:00 Shamrock Rovers – Rubin Kasan
2η αγωνιστική (29/09/2011)
19:00 Rubin Kasan – ΠΑΟΚ
22:05 Tottenham Hotspur – Shamrock Rovers
3η αγωνιστική (20/10/2011)
22:05 Tottenham Hotspur – Rubin Kasan
22:05 ΠΑΟΚ – Shamrock Rovers
4η αγωνιστική (03/11/2011)
19:00 Rubin Kasan – Tottenham Hotspur
20:00 Shamrock Rovers – ΠΑΟΚ
5η αγωνιστική (30/11/2011)
19:00 Rubin Kasan – Shamrock Rovers
22:05 Tottenham Hotspur – ΠΑΟΚ
6η αγωνιστική (15/12/2011)
20:00 Shamrock Rovers – Tottenham Hotspur
20:00 ΠΑΟΚ – Rubin Kasan
2ος Όμιλος
1η αγωνιστική (15/09/2011 20:00)
Hannover – Standard Liege
FC Kopenhagen – Worskla Poltava
2η αγωνιστική (29/09/2011 22:05)
Standard Liege – FC Kopenhagen
Worskla Poltava – Hannover
3η αγωνιστική (20/10/2011 22:05)
Hannover – FC Kopenhagen
Standard Liege – Worskla Poltava
4η αγωνιστική (03/11/2011 20:00)
Worskla Poltava – Standard Liege
FC Kopenhagen – Hannover
5η αγωνιστική (30/11/2011 22:05)
Worskla Poltava – FC Kopenhagen
Standard Liege – Hannover
6η αγωνιστική (15/12/2011 20:00)
FC Kopenhagen – Standard Liege
Hannover – Worskla Poltava
3ος Όμιλος
1η αγωνιστική (15/09/2011 20:00)
Hapoel Tel Aviv – Rapid Bucuresti
PSV Eindhoven – Legia
2η αγωνιστική (29/09/2011 22:05)
Rapid Bucuresti – PSV Eindhoven
Legia – Hapoel Tel Aviv
3η αγωνιστική (20/10/2011 22:05)
Hapoel Tel Aviv – PSV Eindhoven
Rapid Bucuresti – Legia
4η αγωνιστική (03/11/2011 20:00)
PSV Eindhoven – Hapoel Tel Aviv
Legia – Rapid Bucuresti
5η αγωνιστική (30/11/2011 22:05)
Legia – PSV Eindhoven
Rapid Bucuresti – Hapoel Tel Aviv
6η αγωνιστική (15/12/2011 20:00)
PSV Eindhoven – Rapid Bucuresti
Hapoel Tel Aviv – Legia
4ος Όμιλος
1η αγωνιστική (15/09/2011 20:00)
FC Zürich – Sporting Lis.
Lazio – FC Vaslui
2η αγωνιστική (29/09/2011 22:05)
Sporting Lis. – Lazio Rom
FC Vaslui – FC Zürich
3η αγωνιστική (20/10/2011 22:05)
FC Zürich – Lazio Rom
Sporting Lis. – FC Vaslui
4η αγωνιστική (03/11/2011 20:00)
FC Vaslui – Sporting Lis.
Lazio – FC Zürich
5η αγωνιστική (01/12/2011 22:05)
FC Vaslui – Lazio Rom
Sporting Lis. – FC Zürich
6η αγωνιστική (14/12/2011 20:00)
Lazio – Sporting Lis.
FC Zürich – FC Vaslui
5ος Όμιλος
1η αγωνιστική (15/09/2011 20:00)
Dynamo Kiyv – Stoke City
Besiktas – Maccabi Tel Aviv
2η αγωνιστική (29/09/2011 22:05)
Maccabi Tel Aviv – Dynamo Kiyv
Stoke City – Besiktas
3η αγωνιστική (20/10/2011 22:05)
Dynamo Kiyv – Besiktas
Stoke City – Maccabi Tel Aviv
4η αγωνιστική (03/11/2011 20:00)
Besiktas – Dynamo Kiyv
Maccabi Tel Aviv – Stoke City
5η αγωνιστική (01/12/2011 22:05)
Stoke City – Dynamo Kiyv
Maccabi Tel Aviv – Besiktas
6η αγωνιστική (14/12/2011 20:00)
Besiktas – Stoke City
Dynamo Kiyv – Maccabi Tel Aviv
6ος Όμιλος
1η αγωνιστική (15/09/2011 20:00)
Slovan Bratislava – Athletic Bilbao
Paris St.-Germain – RB Salzburg
2η αγωνιστική (29/09/2011 22:05)
Athletic Bilbao – Paris St.-Germain
RB Salzburg – Slovan Bratislava
3η αγωνιστική (20/10/2011 22:05)
Slovan Bratislava – Paris St.-Germain
Athletic Bilbao – RB Salzburg
4η αγωνιστική (03/11/2011 20:00)
RB Salzburg – Athletic Bilbao
Paris St.-Germain – Slovan Bratislava
5η αγωνιστική (01/12/2011 22:05)
RB Salzburg – Paris St.-Germain
Athletic Bilbao – Slovan Bratislava
6η αγωνιστική (14/12/2011 20:00)
Paris St.-Germain – Athletic Bilbao
Slovan Bratislava – RB Salzburg
7ος Όμιλος
1η αγωνιστική (15/09/2011 22:05)
Austria Wien – Metalist Charkiw
AZ Alkmaar – Malmö
2η αγωνιστική (29/09/2011 20:00)
Metalist Charkiw – AZ Alkmaar
Malmö – Austria Wien
3η αγωνιστική (20/10/2011 20:00)
Malmö – Metalist Charkiw
AZ Alkmaar – Austria Wien
4η αγωνιστική (03/11/2011 22:05)
Austria Wien – AZ Alkmaar
Metalist Charkiw – Malmö
5η αγωνιστική (30/11/2011 20:00)
Malmö – AZ Alkmaar
Metalist Charkiw – Austria Wien
6η αγωνιστική (15/12/2011 22:05)
AZ Alkmaar – Metalist Charkiw
Austria Wien – Malmö
8ος Όμιλος
1η αγωνιστική (15/09/2011 22:05)
Birmingham City – Sporting Braga
FC Brügge – NK Maribor
2η αγωνιστική (29/09/2011 20:00)
Sporting Braga – FC Brügge
NK Maribor – Birmingham City
3η αγωνιστική (20/10/2011 20:00)
NK Maribor – Sporting Braga
FC Brügge – Birmingham City
4η αγωνιστική (03/11/2011 22:05)
Birmingham City – FC Brügge
Sporting Braga – NK Maribor
5η αγωνιστική (30/11/2011 20:00)
NK Maribor – FC Brügge
Sporting Braga – Birmingham City
6η αγωνιστική (15/12/2011 22:05)
FC Brügge – Sporting Braga
Birmingham City – NK Maribor
9ος Όμιλος
1η αγωνιστική (15/09/2011 22:05)
Udinese – Stade Rennes
Atletico Madrid – FC Sion
2η αγωνιστική (29/09/2011 20:00)
Stade Rennes – Atletico Madrid
FC Sion – Udinese
3η αγωνιστική (20/10/2011 20:00)
Udinese – Atletico Madrid
Stade Rennes – FC Sion
4η αγωνιστική (03/11/2011 22:05)
Atletico Madrid – Udinese
FC Sion – Stade Rennes
5η αγωνιστική (30/11/2011 20:00)
FC Sion – Atletico Madrid
Stade Rennes – Udinese
6η αγωνιστική (15/12/2011 22:05)
Atletico Madrid – Stade Rennes
Udinese – FC Sion
10ος Όμιλος
1η αγωνιστική (15/09/2011 22:05)
Steaua Bucuresti – Schalke
Maccabi Haifa – AEK Λάρνακας
2η αγωνιστική (29/09/2011 20:00)
AEK Λάρνακας – Steaua Bucuresti
Schalke – Maccabi Haifa
3η αγωνιστική (20/10/2011 20:00)
AEK Λάρνακας – Schalke
Maccabi Haifa – Steaua Bucuresti
4η αγωνιστική (03/11/2011 22:05)
Steaua Bucuresti – Maccabi Haifa
Schalke – AEK Λάρνακας
5η αγωνιστική (01/12/2011 20:00)
Schalke – Steaua Bucuresti
AEK Λάρνακας – Maccabi Haifa
6η αγωνιστική (14/12/2011 22:05)
Maccabi Haifa – Schalke
Steaua Bucuresti – AEK Λάρνακας
11ος Όμιλος
1η αγωνιστική (15/09/2011 22:05)
Fulham – Twente
Wisla Krakau – Twente
2η αγωνιστική (29/09/2011 20:00)
Odense – Fulham
Twente – Wisla Krakau
3η αγωνιστική (20/10/2011 20:00)
Odense – Twente
Wisla Krakau – Fulham
4η αγωνιστική (03/11/2011 22:05)
Twente – Odense
Fulham – Wisla Krakau
5η αγωνιστική (01/12/2011 20:00)
Twente – Fulham
Odense – Wisla Krakau
6η αγωνιστική (14/12/2011 22:05)
Fulham – Odense
Wisla Krakau – Odense
12ος ‘Ομιλος
1η αγωνιστική (15/09/2011 22:05)
Anderlecht – ΑΕΚ
Sturm Graz – Lokomotiv Moscow
2η αγωνιστική (29/09/2011 20:00)
Lokomotiv Moscow – Anderlecht
ΑΕΚ – Sturm Graz
3η αγωνιστική (20/10/2011 20:00)
Sturm Graz – Anderlecht
Lokomotiv Moscow – ΑΕΚ
4η αγωνιστική (03/11/2011 22:05)
ΑΕΚ – Lokomotiv Moscow
Anderlecht – Sturm Graz
5η αγωνιστική (01/12/2011 20:00)
ΑΕΚ – Anderlecht
Lokomotiv Moscow – Sturm Graz
6η αγωνιστική (14/12/2011 22:05)
Sturm Graz – ΑΕΚ
Anderlecht – Lokomotiv Moscow

ALEX WEB RADIO/TV

Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ από τις ρεβάνς στα πλέι-οφ (video)

Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ από τις ρεβάνς στα πλέι-οφ (video)


Πολλές εκπλήξεις επεφύλαξαν οι επαναληπτικοί αγώνες των πλέι-οφ του Europa League. H Roma έμεινε εκτός ομίλων από τη Slovan Bratislava, ενώ στην αυριανή κλήρωση δε θα δώσουν το παρών ούτε οι δύο μεγάλες της Σκωτίας, Celtic και Rangers. Αντίθετα, συνεχίζουν όλες οι αγγλικές ομάδες. Η Schalke φιλοδώρησε με έξι τέρματα την Helsinki με τον Huntelaar να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα, ενώ το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ έβαλε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Η ΑΕΚ Λάρνακας έγγραψε ιστορία και προκρίθηκε για πρώτη φορά στους ομίλους αφήνοντας εκτός συνέχειας την Rosenborg, ενώ η Ομόνοια δεν τα κατάφερε απέναντι στην Salzburg. H Sochaux «διέλυσε» με 4-0 τη Sochaux στη Γαλλία και η Shamrock Rovers έγινε η πρώτη ομάδα από το ΕΙΡΕ που θα συμμετάσχει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.


Τα αποτελέσματα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Εναλλακτική ο Γέλεν

Εναλλακτική ο Γέλεν

26/08/2011
Το όνομα του Ιρινέους Γέλεν δεν είναι πρωτάκουστο στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, αφού η περίπτωσή του έπαιξε και στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, χωρίς πάντως να υπάρξει συνέχεια.

Ο εξαιρετικός Πολωνός επιθετικός, αποτελεί την πρώτη εναλλακτική επιλογή, όπως αναφέρει ο "Πρωταθλητής", αν δεν γίνει του Ιακουίντα και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή, με έφεση στο σκοράρισμα και ο οποίος μπορεί στην Ελλάδα να προσφέρει σημαντικότατες λύσεις.

Ο Γέλεν έμεινε ελεύθερος από την Οσέρ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού δεν προέκυψε συμφωνία με την πρωταθλήτρια Λιλ μετά την παραχώρηση του Ζερβίνιο στην Άρσεναλ. Ο ίδιος ακόμα δεν έχει βρει ομάδα και στο λιμάνι κοιτάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του.

Κάπου εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει εντολή στους ανθρώπους της ομάδας να ξεψαχνίσουν τα ρόστερ και να βρουν ποιες έχουν παίκτες υπό παραχώρηση, ώστε να γίνουν και οι αντίστοιχες κρούσεις από τον Ολυμπιακό, αν κάποια περίπτωση κριθεί ενδιαφέρουσα.

Πάρτε ένα δείγμα του Γέλεν






www.thrylos.gr