ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ο Κώστας Βαξεβάνης μιλάει για τον Μάκη!(video)

Ο Κώστας Βαξεβάνης μιλάει για τον Μάκη!(video)

  Τα λιμνάζοντα νερά της ελληνικής δημοσιογραφίας ταρακούνησε ο Κώστας Βαξεβάνης με την εκπομπή για τον Μάκη Ψωμιάδη. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος μιλάει στο gazzetta.gr για το φόβο που κλείνει στόματα και αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τον κατηγορούμενο παράγοντα.

Αγωνία για Ζίκο

Αγωνία για Ζίκο

23/07/2011
Η ξαφνική αδιαθεσία του Ζίκο προκαλεί ανησυχία σε όλη τη Βραζιλία που περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο παλιός προπονητής του Ολυμπιακού εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο διότι αισθάνθηκε έντονους πονοκεφάλους και είχε υψηλό πυρετό, δίχως οι γιατροί να μπορέσεουν άμεσα να εξακριβώσουν τις αιτίες του προβλήματος.

Αναμένονται οι εξετάσεις για την πορεία της υγείας του διάσημου Βραζιλιάνου.
www.thrylos.gr
 

Η τραγωδία έφερε αναβολή

Η τραγωδία έφερε αναβολή

23/07/2011

Η τραγωδία που συγκλονίζει από εχθές την νορβηγική κοινωνία, αλλά και την παγκόσμια δημόσια γνώμη, δεν άφησε ανεπηρέαστο και τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε, ότι αναβλήθηκαν όλες οι αναμετρήσεις στα εθνικά πρωταθλήματα, σε ένδειξη σεβασμού στην μνήμη των 91 νεκρών, που χάθηκαν αδόκητα, μετά την βομβιστική επίθεση στο Οσλο και την εν ψυχρώ δολοφονία 84 ατόμων, σε κατασκήνωση στο νησί Οτόγια.

Υπενθυμίζεται, ότι το απόγευμα της Παρασκευής, σημειώθηκε έκρηξη βόμβας στο κέντρο του Οσλο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν επτά άνθρωποι, ενώ σχεδόν παράλληλα, στο νησί Οτόγια, ένοπλος άνδρας, άνοιξε πυρ στη συγκέντρωση της νεολαίας του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος της Νορβηγίας, δολοφονώντας εν ψυχρώ 84 άτομα.
 
 /www.thrylos.gr

Αυτή είναι η Βάρεγκεμ

Αυτή είναι η Βάρεγκεμ

23/07/2011

Ο Θρύλος βρίσκεται από το μεσημέρι στην Ολλανδία για να πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του και το ...κυρίως πιάτο περιλαμβάνει τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια. Πρώτος αντίπαλος η βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ και το thrylos.gr σας παρουσιάζει την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο αυριανό (24/07) φιλικό που θα γίνει στο «Regenboogstadion.

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ είναι σχετικά καινούργια στην μεγάλη κατηγορία του βελγικού ποδοσφαίρου (Τζούπιτερ Λιγκ) αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι υπολογίσιμη δύναμη. Να φανταστείτε οτι την ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία το 2005 και την επόμενη σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου, που είναι και ο μοναδικός της τίτλος μέχρι σήμερα. Την περσινή σεζόν, η Ζούλτε (το όνομά της το πήρε από την ομώνυμη περιοχή του Βελγίου) τερμάτισε στην ενδέκατη θέση του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας μια κακή σεζόν, έχοντας μόλις επτά νίκες, δώδεκα ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Οι Βέλγοι δέχτηκαν 41 γκολ (!) και πέτυχαν 39 κάτι που ανάγκασε την διοίκηση της ομάδας να πραγματοποιήσει ουκ ολίγες μεταγραφές αλλά και άλλες τόσες αποδεσμεύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι Βέλγοι πήραν τον Ντε Φο από την Ρόντα, τον Σκούλασον από την Σοντέρλισκε, τον Ροζίνι από την Κόρτραϊκ, τον Χαμαλάινεν από την Λίνγκμπι, τον Τραϊκόφσκι από την Ίντερ Ζαπρέσικ και τον Μιλούνοβιτς από την ΟΦΚ Μπέογκραντ.  Αυτοί οι ποδοσφαιριστές αντικατέστησαν τους Βαν Νεβέντσε, Ρέτλαντς, Νφορ, Βαντερμπρέκ αι Γόνκχάιρ. Προπονητής της ομάδας είναι ο Βόσνιος Ντάριε Καλέζιτς, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας από πέρυσι.

Η αλήθεια είναι οτι η βελγική ομάδα παρουσιάζεται ενισχυμένη την φετινή χρονιά, αλλά για τον Θρύλο αναμένεται να αποτελέσει εύκολο αντίπαλο. Κακά τα ψέματα, το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι τέτοιο που για να μην κερδίσει η ομάδα μας τους Βέλγους θα πρέπει απλά να μην ...κατέβει στο γήπεδο να παίξει. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε αύριο στο γήπεδο...
 
www.thrylos.gr/

Καλίν Λούκας!

Καλίν Λούκας!

23/07/2011
Μετά τον Κάιλ Χάινς, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ξαφνικά το Σάββατο την απόκτηση του 22χρονου Αμερικανού γκαρντ με τα εκπληκτικά νούμερα στο κολέγιο του Μίσιγκαν Στέιτ Σπάρτανς.

Είναι αλήθεια ότι οι «ερυθρόλευκοι» αιφνιδίασαν τους πάντες με τη γνωστοποίηση της συμφωνία τους με τον Καλίν Λούκας. Οι Πειραιώτες κινήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα και ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου γκαρντ, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα των κυπελλούχων Ελλάδας για έναν χρόνο, ενώ υπάρχει προοπτική ανανέωσης και για μία ακόμα σεζόν.

O Λούκας προέρχεται από το κολεγιακό πρωτάθλημα, όπου από το 2007 έως τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στους Μίσιγκαν Στέιτ Σπάρτανς, μια από τις κορυφαίες ομάδες στο NCAA.

Πρόκειται για έναν εκρηκτικό πόιντ γκαρντ, ο οποίος μέτρησε την τελευταία του σεζόν 17 πόντους κατα μ.ο. έχοντας επίσης 3,3 ασίστ, 2,1 ριμπάουντ με 44% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 82% στις ελεύθερες βολές σε 34 παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας του. Να σημειωθεί ότι ο νεαρός άσος προορίζεται για τρίτος γκαρντ, πίσω από τον Σπανούλη και τον Ζήση που είναι ο κύριος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αμερικανό γκαρντ Καλίν Λούκας.

Who is Who…
Hμ. Γεν.: 24/5/1989
Τοπ. Γεν.:  Sterling Heights
Θέση: Γκαρντ
Ύψος: 1.84
Πρ. Ομάδες: Michigan State Spartans

Τα στατιστικά του…

Σεζόν        Ομάδα    Αγ.    Π.    Π.(μ.ο.)    2π.        3π.        Βολ.        Ρ.    Κλ.    Ασ.    Τ.
2007/08      MSU    36     369    10.3         118/265 (45)     20/55 (36)     73/95 (77)     56     30     137     1
2008/09      MSU    38     559    14.7        132/333 (40)     41/105 (35)     172/213 (81)    80     39     176    6
2009/10        MSU    33    490    14,8        130/265 (49)    35/99 (35)    125/162 (77)    62    40    131    2
2010/11        MSU    34    578    17,0        141/317 (44)    53/136 (39)    137/167 (82)    73    35    114    2

O Καλίν Λούκας εν δράσει


www.thrylos.gr

Η ώρα της παρηγοριάς

Η ώρα της παρηγοριάς 

23/07/2011

Η ώρα της παρηγοριάς
Έχοντας βιώσει την πίκρα του αποκλεισμού των ημιτελικών, Περού και Βενεζουέλα αφού είχαν μερικές μέρες να μαζέψουν τα κομμάτια τους, ρίχνονται στη μάχη για την τρίτη θέση του Κόπα Αμέρικα (22:00, Novasports 1).

Τα συναισθήματα των δύο μονομάχων πάντως, διαφέρουν αρκετά. Για το Περού του Σέρχιο Μαρκαριάν, η παρουσία στους «4» θεωρείται υπέρβαση. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού δηλώνει σχετικά: «Νομίζω πως τα πήγαμε εξαιρετικά μέχρι τώρα σε αυτήν τη διοργάνωση και ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο τελευταίο ματς, μπορούμε να επιστρέψουμε με πολλά θετικά στις αποσκευές μας». Και έχει σίγουρα δίκιο, αν αναλογιστεί κανείς πως το Περού είχε έρθει τελευταίο και… καταϊδρωμένο στα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής για το προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από την άλλη μεριά στη Βενεζουέλα ακόμη «βράζουν» από τον χαμένο ημιτελικό με την Παραγουάη, με το θέμα να παίρνει διαστάσεις και τον πρόεδρο της χώρας –ακόμη και μέσω twitter- να κάνει λόγο για ξεκάθαρη κλοπή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέζαρ Φαρίας, θα έχει στη διάθεσή του τον Τόμας Ρινκόν, ο οποίος είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τη Χιλή και εξέτισε την ποινή του.

Τις δύο τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες για τα προκριματικά του Μουντιάλ, η Βενεζουέλα επικράτησε 3-1 στην έδρα της και ηττήθηκε 1-0 στο Περού.

www.sport-fm.gr

Πιο πολλοί οι Δανοί από τους Έλληνες στο ΟΑΚΑ;


Πιο πολλοί οι Δανοί από τους Έλληνες στο ΟΑΚΑ;

23.07.2011
Ξέρετε πόσα εισιτήρια εξασφάλισε η Οντένσε για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ;
Πιο πολλοί οι Δανοί από τους Έλληνες στο ΟΑΚΑ;
Κοντά στα 3.000! Και οι εκτιμήσεις των Δανών αναφέρουν ότι θα τα εξαντλήσουν γιατί επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις μιας ομάδας που διψάει για διάκριση.

Σκεφτείτε, λοιπόν, να στραβώσει το πρώτο ματς για τους “πράσινους” στη Δανία. Θα είναι ή δεν θα είναι μετά πιο πολλοί οι φίλοι της Οντένσε στο ΟΑΚΑ απ' ότι οι Παναθηναϊκοι;

Το μεγάλο ρήγμα

Το μεγάλο ρήγμα

 23.07.2011
Η μετάφραση της ανακοίνωσης της πράσινης ΠΑΕ. Ποιες οι προθέσεις των οργανωμένων του Παναθηναϊκού. Φόβοι για γενικό εμφύλιο στο "τριφύλλι"!
Το μεγάλο ρήγμα
Η αίσθηση που υπάρχει στις τάξεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι πιθανόν να αποτελούν τα προεόρτια μίας «καυτής» χρονιάς, αλλά και ο έντονος φόβος ότι μπορεί να εκτραχυνθούν τα πράγματα και να φτάσουμε (μέχρι και) σε καταστάσεις γενικευμένου εμφυλίου, οδήγησαν την ΠΑΕ στην απόφαση να προβεί χθες σε ανακοίνωση-μήνυμα προς τους οργανωμένους.
Η ανακοίνωση είναι σαφές ότι αποσκοπεί κατ' αρχάς στο πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς, που τυγχάνει να είναι και ευρωπαϊκό, απέναντι στην Οντένσε, προκειμένου να μην γίνει της... Τζένοας και κυρίως να μην υπάρξει τιμωρία της ομάδας και διχασμός στις εξέδρες.
Στην ανακοίνωση βεβαίως δεν γίνεται αναφορά στο δεύτερο σκέλος (εμφύλιος) καθώς δεν υπήρξε κάτι τέτοιο στο Περιστέρι και επικεντρώθηκε στο κάλεσμα των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων της ομάδας να απομονώσουν όσους αρνούνται να καταλάβουν ότι με τέτοιες ενέργειες η μόνη που ζημιώνεται είναι η ομάδα. Αλλά και στο ότι η ΕΠΟ και η πολιτεία έχουν προαναγγείλει πολύ μεγαλύτερες τιμωρίες που φτάνουν μέχρι και την αφαίρεση βαθμών...
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Champions League: Ο Gomez «σφυρίζει» στο Odense – Παναθηναϊκός

Champions League: Ο Gomez «σφυρίζει» στο Odense – Παναθηναϊκός


champions league odense panathinaikosΌπως γνωστοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα από την UEFA, τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Odense για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο «Fionia Park», θα διευθύνει ο 39χρονος Ισπανός Carlos Clos Gomez.
Εν τω μεταξύ τον επαναληπτικό του «ΟΑΚΑ», που θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου, ορίστηκε να διευθύνει ο 40χρονος Άγγλος Andre Marriner.

Φιλικό: ΠΑΟΚ – Πιερικός 1-1 (video)

Φιλικό: ΠΑΟΚ – Πιερικός 1-1 (video)


paok pierikos filiko 1 1 videoΠροβλημάτισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έμεινε στο 1-1 στο φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό στην Τούμπα, λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με την Valerenga στο Όσλο. Σκόρερ για την ομάδα του Boloni ο Παπάζογλου στο 75΄ ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κωνσταντινίδης στο 77.
Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν οι Γεωργιάδης και Lazar, οι οποίοι πήραν από 45 λεπτά. Ο Vierinha δεν αγωνίστηκε εξαιτίας ενός αιματώματος στο γόνατο. Εκτός ήταν και ο Etto, ο οποίος ανέβασε πυρετό, όπως και οι τραυματίες Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Ivic.


Οι «ασπρόμαυροι» πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο λεπτό και προσπαθούσαν να «χτυπήσουν» από τα άκρα, αλλά οι σέντρες τους – ιδιαίτερα του δραστήριου Γεωργιάδη – δεν έβρισκαν στόχο. Παρόλη την υπεροχή των γηπεδούχων, ο Πιερικός άγγιξε πρώτος το γκολ, όταν στο 23΄ Kresic και Cirillo μπερδεύτηκαν στην προσπάθεια του Καλαγκάνη, με τον Μαλεζά να απομακρύνει τον κίνδυνο πάνω στη γραμμή. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο «δικέφαλος» απάντησε στις ευκαιρίες, με την κεφαλιά του Τσουκαλά να περνά μόλις άουτ, στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου ημιχρόνου.
Ο ΠΑΟΚ έγινε πιο επικίνδυνος με τις αλλαγές του Boloni μετά την ανάπαυλα, αλλά δεν έβρισκε στόχο μέχρι το 75΄. Τότε, ο Παπάζογλου με διπλή προσπάθεια μετά την ασταθή απόκρουση που Τσιντότα στο σουτ του Arias έκανε το 1-0, αλλά δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Κατερίνης έφερε το παιχνίδι στα ίσια με σκόρερ τον Κωνσταντινίδη και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Σκόρερ: 75΄ Παπάζογλου / 77΄ Κωνσταντινίδης
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Kresic (46΄ Χαλκιάς), Lino, Sznaucner (65΄ Αποστολόπουλος), Μαλεζάς (65΄ Savini), Cirillo, Arias, Garcia (46΄ Lazar), Τσουκαλάς (46΄ Παπάζογλου), Γεωργιάδης (46΄ Μωϋσιάδης), Robert (46΄ Γεωργίου), Αθανασιάδης
Πιερικός: Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Perugini, Penta, Γκουγκουλιάς, Κοντέων, Πέτρου, Καλαγκάνης, Κουτσοσπύρος
Δείτε σε video την είσοδο των ομάδων στο ΠΑΟΚ – Πιερικός 1-1 (video)

Eisodos omadwn PAOK- Pierikos by olaPAOK

Δείπνο με νόημα

Δείπνο με νόημα

22/07/2011
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του, παρά μόνο τον Θρύλο της επόμενης περιόδου. Δεν είναι υπερβολή να πούμε, ότι έχει δώσει τα κλειδιά στον Βάσκο τεχνικό, ο οποίος αποφασίζει για τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Την Παρασκευή το βράδυ οι δύο άντρες αποφάσισαν να δειπνήσουν. Ένα δείπνο με νόημα και αξία αφού ο πρόεδρος ήθελε να ενημερωθεί από τον προπονητή για το τι βλέπει στην ομάδα και να μάθει τις απόψεις του Βαλβέρδε.

Οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει στην απόκτηση οκτώ ποδοσφαιριστών και μπορεί αυτοί να γίνουν εννέα. Λέμε μπορεί, γιατί πρώτα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και μετά θα αποφασιστεί το αν θα αποκτηθεί αμυντικό χαφ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί το Σάββατο το πρωί για ην Ολλανδία και στο διάστημα που η αποστολή θα παραμείνει στην χώρα της τουλίπας θα πραγματοποιηθούν τέσσερα φιλικά. Εκεί ο Βαλβέρδε θα κρίνει, αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση…
 
www.thrylos.gr/

Ό,τι πει ο Ερνέστο

Ό,τι πει ο Ερνέστο

23/07/2011

 
 
Μετά τα φιλικά της Ολλανδίας και τον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη (με την Γουέστ Μπρομ, στις 4 Αυγούστου) θα ληφθούν οι μεταγραφικές αποφάσεις στον Ολυμπιακό. Εάν δηλαδή θα γίνει κάποια κίνηση πέραν των 6 μεταγραφών που έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί ή αν δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ.

Σε αυτό συμφώνησαν Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη χτεσινοβραδινή συνάντησή τους, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε όπως πάντα το ελεύθερο στον προπονητή της ομάδας να αποφασίσει για τα αγωνιστικά ζητήματα και για το αν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση. Με λίγα λόγια, τον ενημέρωσε ξανά ότι είναι έτοιμος να ικανοποιήσει οποιαδήποτε μεταγραφική επιθυμία του.

Ο Βαλβέρδε ζήτησε αναμονή και πάγωμα των μεταγραφών μέχρι τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων και θα υπάρξει νέα συνάντηση για οριστικές αποφάσεις στις αρχές του επόμενου μήνα.

Ο προπονητής θα δει πάλι όλο το ρόστερ στα πολλά φιλικά που έχει να δώσει η ομάδα στην Ολλανδία και θα κρίνει αν πρέπει να εισηγηθεί κι άλλη μεταγραφή.

Αλλαγές στο σχεδιασμό θα υπάρξουν φυσικά και αν προκύψει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή της ομάδας τις προσεχείς ημέρες.
 
www.thrylos.gr/

Χαμός για Θρύλο στο Βέλγιο!

Χαμός για Θρύλο στο Βέλγιο!

23/07/2011

Ξεσηκωμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο Βέλγιο και στις γύρω χώρες για το φιλικό που θα δώσει την Κυριακή εναντίον της Ζούλτε Βάρεγκεμ ο Θρύλος.

Ο κόσμος της ομάδας που ζει στο Βέλγιο δεν θέλει με τίποτα να χάσει αυτό το παιχνίδι και να δει από κοντά τους παίκτες του Ολυμπιακού για να τους αποθεώσει.

Η ΠΑΕ έχει δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που θα πάει στο γηπεδάκι της Βάρεγκεμ, χωρητικότητας 8.000 θεατών, στο οποίο υπολογίζεται ότι θα βρίσκονται περίπου 1.000 Έλληνες φίλοι του Ολυμπιακού!

Ο Βαλβέρδε και οι ερυθρόλευκοι θα γνωρίσουν την αποθέωση από τον κόσμο που διψάει για Ολυμπιακό.

Το αυριανό φιλικό θα αρχίσει στις 20.00 ώρα Ελλάδας και ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής από το Έρμελο για την βελγική πόλη.

Μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν και οι Βέλγοι για το παιχνίδι λόγω Μιραλάς, παρότι γνωρίζουν ότι ο συμπατριώτης τους είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί. Ελπίζουν, όμως, ότι έστω και για λίγο ο Κέβιν θα χρησιμοποιηθεί.
 
www.thrylos.gr

«Τρελάθηκε» με Καραϊσκάκη ο Γέστε

«Τρελάθηκε» με Καραϊσκάκη ο Γέστε

23/07/2011

Δηλώσεις πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Έρμελο έκανε στο αεροδρόμιο ο Φραν Γέστε.

Ο νεοαποκτηθείς άσος του Θρύλου τόνισε ότι χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στην ομάδα και να βρει το ρυθμό του, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για όσα έχει ζήσει τις πρώτες ώρες του στον Ολυμπιακό. Εντυπωσιάστηκε κυρίως από το Καραϊσκάκη, το οποίο είχε την ευκαιρία να δει την Παρασκευή.

«Δεν ξέρω αν ο προπονητής θα με χρησιμοποιήσει σε όλα τα φιλικά στην Ολλανδία. Θέλω χρόνο, ώστε να φτάσω στο 100% των δυνατοτήτων μου. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος… Πήγα χθες στο Καραϊσκάκη, το είδα και μου άρεσε πολύ… Είναι πολύ όμορφο γήπεδο.

Νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό, οι νέοι μου συμπαίκτες και γενικώς όλοι οι άνθρωποι της ομάδας με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά, τους ευχαριστώ γι αυτό… Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής και φυσικά ανυπομονώ ν’ αρχίσει η σεζόν και ν’ αγωνιστώ με την φανέλα του Ολυμπιακού».
 
www.thrylos.gr/

Συμφωνία με Πελεκάνο

Συμφωνία με Πελεκάνο

23/07/2011

Παίκτης του Ολυμπιακού και στην επόμενη περίοδο θα είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ο διεθνής άσος αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης για νέο συμβόλαιο με αποδοχές 150 χιλιάδων ευρώ και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο λιμάνι για την επόμενη σεζόν, υπό τις οδηγίες του Ντούντα.

Πρόκεται για μια νέα κίνηση προς την κατεύθυνση ελληνοποίησης της ομάδας, καθώς ήδη έχει συμφωνήσει ο Γιώργος Πρίντεζης και είναι σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με τον Βασιλόπουλο και τον Γλυνιαδάκη.
www.thrylos.gr/

Δεν έπεσε κι από τα σύννεφα

Δεν έπεσε κι από τα σύννεφα

23/07/2011

Προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς η απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε να αποκλείσει τον Ντένις Ρόμενταλ από την αποστολή για το Έρμελο και ουσιαστικά να τον τελειώσει από τον Ολυμπιακό.

Ο Δανός πίστευε ότι θα είχε ακόμη μία ευκαιρία να πείσει ότι αξίζει να μείνει στα φιλικά της Ολλανδίας, αλλά ο προπονητής έκρινε ότι δεν είχε νόημα αφού η απόφασή του είναι ειλημμένη.

Να πει κανείς πάντως ότι ο Δανός δεν το περίμενε θα ήταν υπερβολικός. Τα μηνύματα τα είχε πάρει εδώ και καιρό, καθώς είχε γίνει σαφές ότι ο Ολυμπιακός σκοπεύει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του, το ύψος του οποίου ήταν δυσανάλογο με την περσινή προσφορά του.

Τώρα το ζήτημα είναι τί θα γίνει και πώς θα σπάσει η συνεργασία των δύο πλευρών αφού τα λεφτά του Ολυμπιακού ο Ρόμενταλ δεν τα βρίσκει σε άλλη ομάδα.

Θα δούμε αν θα ενεργοποιηθεί ξανά το ενδιαφέρον των συλλόγνω από την πατρίδα του, ενώ σύντομα αναμένεται η συνάντηση με τον μάνατζέρ του για να βρεθεί μια λύση.
 
www.thrylos.gr

Βαλβέρδε: "Ίσως μία ή δύο προσθήκες"

Βαλβέρδε: "Ίσως μία ή δύο προσθήκες"

Ανοικτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω προσθήκες άφησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο, πριν την αναχώρηση (10:15) της ομάδας για το Έρμελο.
Ο Βάσκος τεχνικός υποστήριξε πως αν διαπιστώσει κατά την διάρκεια του δεύτερου μέρους της προετοιμασίας στην Ολλανδία ότι ο Ολυμπιακός έχει σημαντικά κενά τότε θα εισηγηθεί περαιτέρω ενίσχυση.
Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να γίνουν δύο μεταγραφές, ενώ σχετικά με την συνάντηση με τον Ευάγγελο Μαρινάκη δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα.

"Περιμένουμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα και το ρόστερ. Ενδεχομένως να γίνουν μία ή δύο προσθήκες.

Θα δούμε τι ανάγκες θα έχουμε", είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το ραντεβού που είχε με τον Ευάγγελο Μαρινάκη: "Μιλάμε συνέχεια. Είναι κάτι φυσιολογικό στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα θέματα της ομάδας".

Από 'κει και πέρα, η 27μελής αποστολή του Ολυμπιακού πέταξε για Έρμελο στις 10:15 το πρωί. Οι παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι: Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Ριέρα, Τοροσίδης, Γέστε, Γκαλίτσιος, Βαλεριάνος, Παπάζογλου. 

Στην Αθήνα έμειναν οι Ντένις Ρόμενταλ, Γιώργος Νικλητσιώτης και Νίκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει της νέας περιόδου.

www.redplanet.gr/

Ο Μαρινάκης στη παρουσίαση του Γέστε (VIDEO)

Ο Μαρινάκης στη παρουσίαση του Γέστε (VIDEO)




www.olympiacos24.gr

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ένας «Σπαρτιάτης» στο λιμάνι! (video)

Ένας «Σπαρτιάτης» στο λιμάνι! (video)

  • 22/07/2011
Του Νίκου Γρυπάρη

Ο Κάιλ Χάινς αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και το thrylos.gr ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής και της καριέρας του 25χρονου Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ.  

Άγνωστος στην Ευρώπη, θρύλος στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Με αυτή τη φράση σκιαγραφείται εν πολλοίς το προφίλ του νέου παίκτη των «ερυθρόλευκων». Ο Κάιλ Χάινς είδε το πρώτο φως του ήλιου στις 2 Σεπτεμβρίου του 1986 στο Sicklerville του Νιου Τζέρσεϊ και γρήγορα έδειξε την έφεση του για τον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Άλλωστε προέρχεται από αθλητική οικογένεια αφού ο πατέρας του, Ρέτζι, εργαζόταν ως προπονητής στο NFL. Ο Κάιλ έχει και δύο μικρότερα αδέλφια (έναν αδελφό και μια αδελφή). Για την πόλη που γεννήθηκε τρέφει τεράστια αγάπη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δημιουργήσει μια ακαδημία μπάσκετ, την «Team Hines Basketball Academy», η οποία λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2010 κι έχει σκοπό να βοηθήσει τους νέους του νοτίου Τζέρσι να ασχοληθούν με την πορτοκαλί μπάλα.

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Γέστε

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Γέστε 

22 Ιουλίου, 2011 

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο των «ερυθρολεύκων».
ΓΕΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Το μεσημέρι παρουσιάστηκε, λίγο αργότερα ξεναγήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αυτή την ώρα βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο για την πρώτη του προπόνηση. Ο λόγος φυσικά για τον Γέστε που προπονείται με τα «ερυθρόλευκα», έχοντας στο πλευρό του όλους τους Ισπανούς του Θρύλου και κυρίως τον Ριέρα ο οποίος φαίνεται πως έχει αναλάβει την προσπάθεια για την πιο άμεση προσαρμογή του στον Πειραιά.

www.olympiacos24.gr/

Ανακοινώθηκε η αποστολή, εκτός ο Ρόμενταλ!

Ανακοινώθηκε η αποστολή, εκτός ο Ρόμενταλ!

Ο Ντένις Ρόμενταλ "κόπηκε" από την αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στο Έρμελο της Ολλανδίας για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν. Εκτός έμειναν και οι Γιώργος Νικλητσιώτης και Νίκος Παπαδόπουλος.
Χωρίς τον Ντένις Ρόμενταλ θα ταξιδέψει το Σάββατο (23/7) ο Ολυμπιακός για το Έρμελο, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του για την καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε στα πλάνα του για την επόμενη χρονιά τον Δανό εξτρέμ και ανήμερα των γενεθλίωντου, του ανακοίνωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, πως δεν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή των Πειραιωτών που θα μεταβεί αεροπορικώς (23/7, 10:15) στην Ολλανδία για μια σειρά φιλικών αγώνων με ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος τελικά αποφάσισε να πάρει μαζί του 27 ποδοσφαιριστές, "έκοψε" και τους Γιώργο Νικλητσιώτη και Νίκο Παπαδόπουλο.

Στην Ολλανδία μαζί με την ομάδα θα βρεθεί και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων, ο Φρανθίσκο Γέστε, ο οποίος πήρε κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού μαζί με τους νέους συμπαίκτες του.

Οι 27 παίκτες που θα πάρει μαζί του ο Βαλβέρδε στο Έρμελο είναι οι εξής: Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Ριέρα, Τοροσίδης, Γέστε, Γκαλίτσιος, Βαλεριάνος, Παπάζογλου.
www.redplanet.gr/

ΕΦΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ Η ΕΠΟ ΣΤΑ...ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ....

ΕΦΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ Η ΕΠΟ ΣΤΑ...ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.... ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΠΥΡΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ...ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣ...Ε...ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΟΟΟΟΣ....

Καταργούνται τα "ευρείας κλίμακας"

Ημερομηνία: 22/07/2011 - 00:46
Καταργούνται τα "ευρείας κλίμακας" Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ πέρασαν οι αλλαγές στον πειθαρχικό κώδικα και οι οποίες θα ολοκληρωθούν λεπτομερώς προσεχώς.

Οι κυριότερες προσθήκες και αφαιρέσεις είναι οι ακόλουθες:
Α’ Αύξηση των προστίμων για πυρσούς και φωτοβολίδες. Στη δεύτερη υποτροπή προβλέπεται τιμωρία της έδρας για μια αγωνιστική. Πέρυσι το πρόστιμο για το συγκεκριμένο παράπτωμα είχε μειωθεί. Φέτος αυξάνεται...
Β’ Σε περίπτωση οριστικής διακοπής αγώνα προβλέπεται τιμωρία έδρας, πρόστιμο και κατακύρωση του αγώνα στην ομάδα που δεν είναι υπαίτια της διακοπής.
Γ’ Σε περίπτωση σωματικής βλάβης οποιουδήποτε φυσικού προσώπου βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο προβλέπεται απώλεια αγώνα και αφαίρεση βαθμών.
Δ’ Σε περίπτωση εισβολής φίλαθλων στον αγωνιστικό χώρο και βιαιοπραγιών προβλέπεται πρόστιμο, τιμωρία έδρας και αφαίρεσης βαθμών.
Ε’ Στην κρίση του διαιτητή θα είναι η μερική η προσωρινή διακοπή αγώνα. Αυτό υπάρχει ήδη στους κανόνες παιδειάς αλλά αφού δεν εφαρμόζεται, επαναδιατυπώνεται. Κάτι είναι κι αυτό... 
ΣΤ’ Απαλείφονται τα επεισόδια ευρείας κλίμακας και παραμένουν τα εκτεταμένα επεισόδια, για τα οποία θα προβλέπεται και τιμωρία έδρας. Πέρυσι τα επεισόδια παρουσιάστηκαν ως μεγάλη καινοτομία αλλά ένα χρόνο μετά καταργούνται αφού αδρανοποιήθηκαν από τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων του ποδοσφαίρου. 
Τέλος, το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο γίνεται επταμελές και θα λειτουργεί και τελευταίος βαθμός της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης. Φέτος ήταν τριμελές και λειτούργησε για να γλυτώσει την ΕΠΟ από τα δόντια του ΟΦΗ...  
www.soccerplus.gr/

EΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΚΟΝΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ........


ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΚΟΝΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΔΟMΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΘΕΝ....ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΦΡΥΔΙΑ , ΕΙΣΑΙ ΑΛΤΙΚΟΣ, ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ....ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ....
 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΑΟΣΘΗΜΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΛ ΧΑΙΝΕΣ.....


ALEX WEB RADIO/TV

Τριπλό ενδιαφέρον για Ματ

Τριπλό ενδιαφέρον για Ματ

22/07/2011

Αναθερμαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βρετανία το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων για τον Ματ Ντάρμπισιρ. Σημερινό δημοσίευμα στο Νησί εμφανίζει τον 25χρονο άσο του Θρύλου μεταγραφικό στόχο τριών ομάδων.

Ως γνωστόν ο Βαλβέρδε έχει εξηγήσει στον Ματ ότι δεν τον υπολογίζει εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έτσι οι διοικούντες τον έχουν ενημερώσει ν' αναζητήσει ομάδα, κάτι που είχε γίνει και πέρυσι όπου ο Ντάρμπισιρ είχε δοθεί δανεικός στην Μπέρμιγχαμ. Πλέον για την απόκτησή του, σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, ερίζουν οι Λέστερ, Κάρντιφ και Μπράιτον. Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 25χρονος επιθετικός έμεινε εκτός της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, καθώς ο Βάσκος τεχνικός των Πειραιωτών δεν δείχνει να τον υπολογίζει. Οι «αλεπούδες» που έχουν προπονητή τον Σβεν Γκόραν Έρικσον αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, Championship, όπως και η ουαλική Κάρντιφ και η Μπράιτον.

www.thrylos.gr

Ένας... πράσινος στον Θρύλο;

Ένας... πράσινος στον Θρύλο;

22/07/2011
Μια απάντηση που ανέβασε ο Ντάνι Γκριν (σ.σ. Green δηλαδή πράσινος) στο λογαριασμό του στο twitter έχει ξεσηκώσει αρκετή συζήτηση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς ρωτήθηκε αν θα τον ενδιέφερε να παίξει στην Ελλάδα με αφορμή και το λοκ άουτ. Η απάντησή του ήταν «γιατί όχι;». Ωστόσο δεν αποσαφήνιζε που θα παίξει...

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινά (22/07) δημοσιεύματα η ομάδα που έχει πλησιάσει τον Αμερικανό ο οποίος φέρει τον τίτλο του ανθρώπου με τα περισσότερα ματς στο Νορθ Καρολάινα ένα από τα πιο φημισμένα κολλέγια στην  άλλη άκρη του Ατλαντικού, είναι ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα ο ιστότοπος basketinside.com κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις του Γκριν με τον Ολυμπιακό. Την ίδια πηγή επικαλείται και blog των Σπερς στο οποίο προστίθεται ότι αν τελικά επιτευχθεί η συμφωνία θα είναι ο δεύτερος παίκτης από το φετινό ρόστερ των «σπιρουνιών» ο οποίος θα έχει προτιμήσει να συνεχίσει εκτός NBA, ελέω λοκ άουτ. Ο πρώτος ήταν ο Κρις Κουίν που υπέγραψε στην Χίμκι.
www.thrylos.gr
Valutazione attuale: / 0
ScarsoOttimo 
Homepage - Homepage
Share
altLa guardia-ala Danny Green è un altro giocatore che aveva fatto ben sperare negli anni del college di North Carolina per poi fallire l'approdo in NBA. Ora, però pare abbia la possibilità di mostrare tutto il suo potenziale in Europa e sembra in trattativa con l'Olympiakos.
Giocatore dal talento indiscusso è stato la 46° scelta del draft del 2009, chiamato dai Cavaliers. Passato anche dai San Antonio Spurs, ha giocato nella Lega di Sviluppo con Reno dove in 16 partite ha chiuso con 20.1 punti, 7.5 rimbalzi e 2.6 assist.

Στην Πόρτσμουθ δοκιμάζεται ο Σοϊλέδης

Στην Πόρτσμουθ δοκιμάζεται ο Σοϊλέδης

22/07/2011

Το όνειρο της Championship κυνηγά ο Άρης Σοϊλέδης. Ο νεαρός μέσος του Θρύλου έχοντας την άδεια των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στην Αγγλία προκειμένου να δοκιμαστεί από την Πόρτσμουθ.

Ο 20χρονος αριστερός χαφ θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να πείσει τους ανθρώπους της ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ενώ ως γνωστόν οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση που τα καταφέρει θα του δώσουν την ελευθέρας του με την προϋπόθεση ότι θα διατηρούν το 50% σε περίπτωση μεταπώλησής του σε άλλη ομάδα.
 
www.thrylos.gr

Κράξιμο σε Πιλάβιο!

Κράξιμο σε Πιλάβιο!

22/07/2011
Καταπέλτης σε βάρος του Σοφοκλή Πιλάβιου ήταν ο Νίκος Τζώρτζογλου στη Γ.Σ. της ΕΠΟ ενώ ο Βασίλης Χατζηαποστόλου ζήτησε την παραίτηση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του προέδρου της ΕΠΟ σχετικά με τις ευθύνες του για το σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο.

«Η πορεία σας κύριε πρόεδρε μοιάζει με τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα. Το λέει και ο Γιάννης Πάριος σε μια παλιά κασέτα. Είπα κασέτα και δεν ξέρω αν πιάσατε το υπονοούμενο, διότι έχετε κι εσείς τις κασέτες σας, έχετε κι εσείς τα σουξέ σας κύριε Πιλάβιε. Το σουξέ το δικό σας έχει τον τίτλο: "Τι ορισμός είναι αυτός; Θα τρελαθώ, θα τρελαθώ! Σε στίχους Αχιλλέα Μπέου, τραγούδι: Σοφοκλής Πιλάβιος, ενορχήστρωση: Ζαχαριάδης"», τα λόγια του κ. Τζώρτζογλου.

Αφού διάβασε όλη τη συνομιλία Μπεόυ-Πιλάβιου που περιέχεται στη δικογραφία, συνέχισε λέγοντας:

«Στον Αχιλλέα Μπέο πρόσφατα επιβάλατε τέσσερα χρόνια αποκλεισμό για δυσμενείς κρίσεις και τέσσερα χρόνια απαγόρευση συμμετοχής στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τώρα όμως το κάνατε που είναι στη φυλακή. Προηγουμένως δεν θα βάζατε ούτε ένα μήνα. Πείτε μου αυτός ο διάλογος σε ποια χώρα μπορεί να ειπωθεί. Να υπάρχει πρόεδρος ομοσπονδίας που να συμμετέχει σε τέτοιο διάλογο. Σε ποια χώρα δεν θα είχε παραιτηθεί. Εσείς κ. Πιλάβιε δεν ‘έχει ιδέα τι σημαίνει η λέξη ευθιξία. Την ίδια μέρα που σας απειλεί ο Μπέος, τον συναντήσατε μαζί με άλλους για την καταπολέμηση της βίας. Την ίδια ημέρα! Εσείς θα λύσετε το πρόβλημα της βίας; Είστε πολύ λίγος. Σας ρωτάω γιατί τόση αυστηρότητα στον Ιωνικό που τον υποβιβάσατε, γιατί δεν τιμωρήσατε και τον ΟΦΗ; Θα σας πως εγώ. Γιατί είχατε παρανομήσει και δεν είχατε τα κότσια να τον υποβιβάσετε, όπως δεν κάνατε το ίδιο με τον Αλέξη Κούγια, διότι έχει κι αυτός ένα σουξεδάκι. Αυτά που συμβαίνουν όμως σύντομα θα τα μάθουν κι άλλοι εκτός Ελλάδας».
www.thrylos.gr

Νέα συγχαρητήρια επιστολή Μπιτσαξή

Νέα συγχαρητήρια επιστολή Μπιτσαξή  

 22/7/2011

Για δεύτερη διαδοχική ημέρα ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής συνεχάρη τον αθλητή του Ολυμπιακού, Σπύρο Γιαννιώτη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο αγώνισμα των 5χλμ. ανοικτής θαλάσσης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, που διεξάγεται στη Σαγκάη.

Στο μήνυμά του προς τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, ο ΓΓΑ ανέφερε συγκεκριμένα: «Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του 2ου μεταλλίου από το Σπύρο Γιαννιώτη και συγκεκριμένα του ασημένιου μεταλλίου στο αγώνισμα των 5χλμ. ανοικτής θαλάσσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, που γίνεται στη Σαγκάη. Το μετάλλιο αυτό επιβεβαιώνει την άριστη πορεία του Έλληνα πρωταθλητή μας και έρχεται ως επισφράγισμα στο γεγονός ότι ο ελληνικός αθλητισμός μπορεί αλλά και βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία».
www.thrylos.gr

Ξεναγήθηκε στο «Ναό» ο Γέστε

Ξεναγήθηκε στο «Ναό» ο Γέστε

22 Ιουλίου, 2011
Ο Φραν Γέστε, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασής του από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, επισκέφθηκε το Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».
ΓΕΣΤΕΟ Ισπανός μέσος, ξεναγήθηκε στο χώρο και είδε από κοντά το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται την ερχόμενη περίοδο. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε στο ανανεωμένο «Red Store» όπου παρέμεινε αρκετή ώρα για να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του που βρέθηκαν εκεί και χαιρέτησε τον κόσμο. Ο ίδιος, δήλωσε ενθουσιασμένος από την ποιότητα της μπουτίκ και τα προϊόντα της.
Να σημειωθεί ότι μετά από 3 μήνες που βρισκόταν εκτός λειτουργίας, το “Red Store” θα είναι ανοιχτό για τους φίλους της ομάδας πάλι από αύριο το πρωί, Σάββατο 23 Ιουλίου, με πολλά νέα προϊόντα και δώρα που περιμένουν τους επισκέπτες.


www.olympiacos24.gr

«Θα παλέψουμε για τίτλους»-«Μεγάλος παίκτης» (video)

«Θα παλέψουμε για τίτλους»

22/07/2011
«Θα παλέψουμε για τίτλους»
Την κατάκτηση τίτλων με τον Ολυμπιακό έθεσε ως στόχο ο Φραν Γέστε, κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους Πειραιώτες. Χαρακτήρισε βήμα παραπάνω στην καριέρα του τους «ερυθρόλευκους» και αναφέρθηκε στην προοπτική συμμετοχής στο Champions League.

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Χάινς

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Χάινς

Ο Κάιν Χάινς ανακοινώθηκε επίσημα από την πειραϊκή ΚΑΕ. Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων ενόψει της νέας σεζόν, δήλωσε: "Eίμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον Ολυμπιακό, σε μία ομάδα που έχει παράδοση και ιστορία".
Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν είναι γεγονός. Η πειραϊκή ΚΑΕ ανακοίνωσε επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (22/7) την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ-σέντερ, Κάιλ Χάινς, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάμπεργκ.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Φοβάται τα χειρότερα;



Φοβάται τα χειρότερα;
22.07.2011Με αφορμή τα επεισόδια στο Περιστέρι, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δείχνει ότι περιμένει τα χειρότερα στην πορεία της σεζόν. "Απομονώστε τους!", καλεί τους φιλάθλους.
Φοβάται τα χειρότερα;
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δείχνει θορυβημένη από τα χθεσινά επεισόδια στο Περιστέρι και θέλοντας να προλάβει (αν μπορεί) παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους "σκεπτόμενους φιλάθλους" να απομονώνουν τους ταραξίες. Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι οι ποινές έχουν αυστηροποιηθεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τον προβληματισμό της και να καταδικάσει τη χθεσινή συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων της ομάδας που προέβησαν σε ρίψεις πλήθους κροτίδων και καπνογόνων κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα στέλνοντας ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό μήνυμα εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους του Παναθηναϊκού οργανωμένους ή μη να καταδικάσουν με τη σειρά τους τα χθεσινά περιστατικά, να απέχουν στο εξής από κάθε τέτοιου είδους συμπεριφορές και – ακόμα σημαντικότερο – να απομονώσουν όσους αρνούνται να καταλάβουν ότι με τέτοιες ενέργειες η μόνη που ζημιώνεται είναι η ομάδα.
Η ΕΠΟ και η Πολιτεία έχουν ήδη προαναγγείλει τη λήψη μέτρων και την αυστηροποίηση των ελέγχων στο βαθμό που κρίνεται απαραίτητος ώστε ει δυνατόν να εξαλειφθούν φαινόμενα σαν τα χθεσινά. Στο νέο πειθαρχικό κώδικα μάλιστα θα προβλέπεται ακόμα και ποινή αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα, ενδεχόμενο για το οποίο όσοι προκαλούν πλέον το παραμικρό θα είναι ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συνεπώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να υποστηρίξει όποια συναφή μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει τις καταλληλότερες και ομαλότερες δυνατές συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας με μοναδικό γνώμονα να την προστατέψει και να εκμηδενίσει το ενδεχόμενο εξωαγωνιστικών αρνητικών επιροών στην προσπάθειά της".

Ο ασύλληπτος... Μάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ασύλληπτος... Μάκης (ΒΙΝΤΕΟ)


22.07.2011 Με τη ζωή του Μάκη Ψωμιάδη ασχολήθηκε η εκπομπή το “Κουτί της Πανδώρας” το βράδυ της Πέμπτης. Όσοι τη χάσατε μπορείτε να την ξαναδείτε...
Ο ασύλληπτος... Μάκης (ΒΙΝΤΕΟ)
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ο ασύλληπτος Μάκης Ψωμιάδης from Kouti Pandoras on Vimeo.

Πάτησαν φρένο οι ΠΑΟΚτσήδες


Πάτησαν φρένο οι ΠΑΟΚτσήδες

22.07.2011
Αισθητά μειωμένος είναι ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που διατέθηκαν φέτος σε σχέση με πέρυσι. Τι "λέει" η σύγκριση με τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν.
Πάτησαν φρένο οι ΠΑΟΚτσήδες
Ενα συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως οι μειωμένες τιμές που ορίστηκαν φέτος -και πιο χαμηλές από κάθε άλλη φορά την τελευταία πενταετία- από τους διοικούντες τον "Δικέφαλο" έπιασαν τόπο μόνο την Α' περίοδο διάθεσης (έως τις 30/6), κατά την οποία πουλήθηκαν 12.368 εισιτήρια, αφού κατά την Β' περίοδο πωλήσεων (από τις 4/7 έως τις 20/7) δόθηκαν μόλις 1.771 και ο συνολικός αριθμός έφτασε τις 14.139.
Δεύτερη χειρότερη επίδοση
Ο φετινός αριθμός των διαρκείας που έχουν πωληθεί είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση από το καλοκαίρι του 2007, όταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του αναλάμβαναν τα ηνία της ΠΑΕ.
Την σεζόν 2007-2008 ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν κάπως μουδιασμένος και οι πωλήσεις έφτασαν στις 12.259. Την επόμενη σεζόν και παρά την άσχημη χρονιά που είχε ο "Δικέφαλος" οι πολλές και καλές μεταγραφές έσπρωξαν τους "ασπρόμαυρους" οπαδούς στο να αγοράσουν διαρκείας και το κοντέρ έγραψε 19.159.
Πρόπερσι το καλοκαίρι σημειώθηκε το απόλυτο ρεκόρ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ενθουσιασμένος από την εξαιρετική χρονιά της ομάδας εξάντλησε και τα 21.100 διαρκείας, τα οποία είχαν διατεθεί προς πώληση. Πέρυσι η ΠΑΕ έβαλε και πάλι το ίδιο πλαφόν, όμως, πωλήθηκαν 1.897 διαρκείας λιγότερα με τελικό απολογισμό 19.203 και φέτος 14.139, απόρροια, σίγουρα, και της κακής οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα.

Πηγή: olapaok.gr

Πιλάβιος: «Αμέτοχη η ΕΠΟ στο πρόβλημα»!

Πιλάβιος: «Αμέτοχη η ΕΠΟ στο πρόβλημα»!

22/07/2011
Η ΕΠΟ δεν αποτελεί μέρος του προβλήματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πρόεδρός της στη σημερινή Γενική Συνέλευση!

Ο κ. Σοφοκλής Πιλάβιος έκανε μια μακροσκελή αναφορά στην κρίση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, υπεραμύνθηκε του αυτοδιοίκητου, παρουσίασε τις αποφάσεις για πολύ αυστηρές ποινές και προκάλεσε εντύπωση με τη δήλωσή του να αποποιηθεί τις ευθύνες της διοίκησης και της Ομοσπονδίας για όσα αποκαλύφθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Aναλυτικά, η ομιλία του προέδρου της ΕΠΟ:

Προτάθηκε και ο Ένχελαρ

Προτάθηκε και ο Ένχελαρ

22/07/2011

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση για αμυντικό χαφ έφτασε στον Ολυμπιακό. Πρόκεται για τον διεθνή Ολλανδό μέσο της Αϊντχόβεν Ορλάντο Ένχελαρ, ο οποίος έχει γεμάτες συμμετοχές με την ολλανδική ομάδα την τελευταία διετία.

Ο Ένχελαρ έφτασε πολύ κοντά πρόπερσι στον Παναθηναίκό κατόπιν επιθυμίας του Τεν Κάτε αλλά την τελευταία στιγμή είχε αρνηθεί την πρόταση των πράσινων.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι θα κάνουν με αμυντικό μέσο εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση του Σάντσες.
www.thrylos.gr/

Θέμα και στην ιστοσελίδα της FIFA ο Γέστε

Θέμα και στην ιστοσελίδα της FIFA ο Γέστε

22 Ιουλίου, 2011
ΓΕΣΤΕH μεγάλη μεταγραφή του Φραν Γέστε από τον Ολυμπιακό, έγινε θέμα και στην ιστοσελίδα της  FIFA.
  • Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου που κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Βάσκο άσο αναφέρει :
«Ο Ισπανός μέσος, Φρανθίσκο Γέστε υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας, χωρίς να δίνουν στην δημοσιότητα τις οικονομικές παραμέτρους της συμφωνίας».
Ωστόσο, η FIFA δεν ήταν έγκυρη καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα τον Γέστε, κάτι το οποίο θα γίνει βέβαια σήμερα μαζί με την παρουσίαση του 31χρονου μέσου.

www.olympiacos24.gr/

Σημερινό δημοσίευμα για Γκάγκο (video)

Σημερινό δημοσίευμα για Γκάγκο (video)

22 Ιουλίου, 2011
Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας ο Αργεντινός Γκάγκο προτάθηκε στον Ολυμπιακό.
ΓΚΑΓΚΟ
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο 25χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκτός πλάνων από τον Ζοζέ Μουρίνιο και Ισπανός μάνατζερ πρότεινε τον Γκάγκο στους «ερυθρόλευκους».
Ο Αργεντινός είχε φορέσει τη φανέλα της Βασίλισσας το 2007 με τους Μαδριλένους να δίνουν 22 εκατομμύρια ευρώ στην Μπόκα Τζούνιορς.
O Φερνάντο Γκάγκο γεννήθηκε το 1986 και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ.



www.olympiacos24.gr

«Mου δίνεται η ευκαιρία της ζωής μου φέτος»

«Mου δίνεται η ευκαιρία της ζωής μου φέτος»

22 Ιουλίου, 2011 
Ο Γιώργος Βαλεριάνος μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για την προετοιμασία του Ολυμπιακού και πως την έζησε αλλά και για το προσωπικό του μέλλον.
  • Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «Εξέδρα»:
Έχεις καταλάβει τι συμβαίνει και που βρίσκεσαι;
«Για να σου πω την αλήθεια, μου είναι λίγο δύσκολο, γιατί πραγματικά αυτό που γίνεται με εμένα αυτήν την εποχή είναι μοναδικό. Από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού βρίσκομαι στην επαγγελματική και μου παρουσιάζεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να παίξω ποδόσφαιρο.
ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ
Και που; Στην ομάδα που έχουν όνειρο όλα τα παιδιά, δηλαδή να φορέσουν αυτή την φανέλα. Μερικές φορές κάθομαι και τα σκέφτομαι και κάνω μεγάλη προσπάθεια να τα συνειδητοποιήσω. Μου δίνεται μεγάλη ευκαιρία. Η ευκαιρία της ζωής μου θα έλεγα και δεν πρέπει να την αφήσω να πάει χαμένη».
Μπορείς να αντέξεις το «βάρος» της φανέλας;
«Ο χρόνος θα το δείξει και δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνω. Υπάρχει ο προπονητής και είμαστε τυχεροί που δουλεύουμε με τον κύριο Βαλβέρδε. Όπως είμαι και τυχερός που έχω δίπλα μου τέτοιους παίκτες υψηλού επιπέδου και έχω να πάρω πολλά από αυτούς, σε ότι αφορά την συμπεριφορά μου μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω.