ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Καταργήθηκε η "Ανάπτυξη Διαιτησίας"

Καταργήθηκε η "Ανάπτυξη Διαιτησίας"

Ημερομηνία: 21/05/2011
Καταργήθηκε η "Ανάπτυξη Διαιτησίας"www.soccerplus.gr H διεύθυνση ανάπτυξης διαιτησίας (ΔΑΔ) που δημιουργήθηκε πριν από δύο χρόνια από την ΕΠΟ ώστε να μπορέσει να υπογράψει τη σύμβαση διαιτησίας της UEFA, καταργήθηκε χθες με απόφαση του ΔΣ, αφού η ύπαρξή της δεν περιλαμβάνεται στο νέο κανονισμό διαιτησίας.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο επικεφαλής της Κύρος Βασάρας που είναι και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA η θα σταματήσει να έχει οποιαδήποτε διοκητική σχέση με την ελληνική διαιτησία ή θα είναι ένα από τα πέντε μέλη της ΚΕΔ.
Η νέα ΚΕΔ θα είναι πενταμελής. Όσον αφορά τον πρόεδρο της Επιτροπής, θα προέρχεται από το Δ.Σ. της ΕΠΟ (και όχι αναγκαστικά από την εκτελεστική γραμματεία) αλλά δεν θα μπορεί να είναι εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ ή της football LEague.
Οι άλλοι τέσσερις θα είναι πρώην διαιτητές. Το σενάριο να είναι δύο μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ στην ΚΕΔ και τρεις πρώην διαιτητές συγκεντρώνει από χθες λιγότερες πιθανότητες.
Όπως προβλέπει η ντιρεκτίβα της FIFA με την οποία εναρμονίζεται η ΕΠΟ θα συνεχίσει να υπάρχει το «τμήμα διαιτησίας» το οποίο στελχώνεται από υπαλλήλους της ομοσπονδίας.

Οι αρμοδιότητες κάθε μέλους της ΚΕΔ και τα ονόματά τους θα επικυρωθούν σε Δ.Σ. μετά την γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις 3 Ιουνίου.
Τέλος οι αρμοδιότητες που είχε ως σήμερα η ΔΑΔ περνούν στην ΚΕΔ.
www.soccerplus.gr

Νταϊφάς: «Να τους έχεις στη δίαιτα!»

Νταϊφάς: «Να τους έχεις στη δίαιτα!»

21 Μαΐου, 2011 
ΝΤΑΙΦΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣΟ Σταύρος Νταϊφάς, ήταν απολαυστικός κατά την ομιλία του στην εκδήλωση της ΠΕΦΟ. Αναγνώρισε την αποφασιστικής σημασίας απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι, ενώ, απευθυνόμενος στον «ισχυρό άνδρα» του Ολυμπιακού, του ζήτησε να έχει όλους τους απέναντι στη δίαιτα(!) : «
Μ’ αυτή την οικονομική κρίση, αν δεν ήταν ο Μαρινάκης το τμήμα του Ολυμπιακού θα είχε ασύλληπτο πρόβλημα! Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να είναι συνετός και πάντα δίπλα του. Ο Βαγγέλης έχει γαλουχηθεί με τις αρχές του Ολυμπιακού από τον πατέρα του. Θα πάει ψηλά τον σύλλογο και στην Ευρώπη.  Nα προσπαθήσει να πλαισιωθεί από ανθρώπους που δίνουν και την ψυχή τους για τον Ολυμπιακό, γιατί πάντα υπάρχουν αυτοί που βρίσκονται κοντά για τα συμφέροντα. Βαγγέλη, θέλω να τους παίρνεις τα πρωταθλήματα και να μην το λες. Να τους έχεις, όπως τους είχα κι εγώ, στη δίαιτα!

www.olympiacos24.gr

Μιλάει με τον Ολυμπιακό ο Τάτος




Μιλάει με τον Ολυμπιακό ο Τάτος
21/5/2011 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ…Η «ελληνοποίηση» του Ολυμπιακού είναι κάτι το οποίο επιθυμεί διακαώς ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δεν έχει κρύψει σε καμία στιγμή το ότι θέλει να «μαζέψει» στον Πειραιά τους σπουδαιότερους και πλέον ελπιδοφόρους Έλληνες ποδοσφαιριστές.
Ένας από αυτούς είναι και ο Ανδρέας Τάτος, ο άσσος του Ατρόμητου, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να «εξαργυρώσει» την πολύ καλή του χρονιά με τους Περιστεριώτες, με μια μεταγραφή σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Αυτή δεν αποκλείεται να είναι ο Ολυμπιακός, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις του στο sportaction παραδέχθηκε πως έχει μιλήσει με ανθρώπους των «ερυθρόλευκων».
«Έχω μάθει από τον μάνατζέρ μου ότι μιλάει με συλλόγους από το εξωτερικό, αλλά κάτι επίσημο δεν υπάρχει, μόνο φιλολογικές συζητήσεις. Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ατρόμητο και, αν δεν προκύψει κάτι επίσημο, θα παραμείνω στην ομάδα. Έχω επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει γίνει κάτι επίσημο ακόμα. Έχουν έρθει και με έχουν βρει, αλλά μέχρι εκεί. Βέβαια κι άλλοι ελληνικοί σύλλογοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν διαθέτουν τα λεφτά που έχει ο Ολυμπιακός. Και ποιος παίκτης δεν θα ήθελε να πάει σε μία καλύτερη ομάδα; Λογικό είναι. Αν προκύψει κάτι επίσημο, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Τάτου.
www.rednews.gr

«Κυρίαρχος στην Ελλάδα, ανταγωνιστικός στην Ευρώπη» (video)



«Κυρίαρχος στην Ελλάδα, ανταγωνιστικός στην Ευρώπη» (video)
21/5/2011 

Το όραμα του να δει τον Ολυμπιακό να παραμένει ο απόλυτος δυνάστης του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά να κάνει και το βήμα παραπάνω, που δεν είναι άλλο από την ευρωπαϊκή καταξίωση, επανέλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο περιθώριο της βράβευσης των Σταύρου Νταϊφά και Λεωνίδα Ανδριανόπουλου από την ΠΕΦΟ.
Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» επανέλαβε ότι είχε δηλώσει στην φιέστα κόντρα στην Λάρισα, ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει ακόμα 20 πρωταθλήματα. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς αυτή τη φορά πρόσθεσε πως στόχος του είναι να καταξιωθεί ο Ολυμπιακός και στα ευρωπαϊκά γήπεδα, όραμα τόσο δικό του όσο και των εκατομμυρίων φίλων της ομάδας, ενώ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, καλώντας τον «ερυθρόλευκο» κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, όπως κάνει κάθε χρόνο άλλωστε.

www.rednews.gr

Σε επαφή για Μαρκάνο



Σε επαφή για Μαρκάνο
21/5/2011 

Ο Ιβάν Μαρκάνο αποτελεί έναν από τους στόχους του Ολυμπιακού, όπως έχει τονιστεί άλλωστε, εφόσον δεν υπάρξει εξέλιξη με τον Τζαβέλλα. Πάντως σύμφωνα με δηλώσεις συνεργάτη του Ιμπάνιεθ (μάνατζερ του παίκτη και του Βαλβέρδε) στην εφημερίδα Πρωταθλητής, ο αριστερός μπακ περιμένει τις εξελίξεις: «Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Ολυμπιακό και όλα θα δρομολογηθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Ο παίκτης είχε σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις το τελευταίο διάστημα και δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να αποσπάσουμε την προσοχή του αναφέροντάς του τις επαφές που έχουμε με τους πρωταθλητές Ελλάδας»

www.rednews.gr

Διάστρεμμα ο Γκόρντον!



Διάστρεμμα ο Γκόρντον!
21/5/2011 

ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ…Ο Τζαμόν Γκόρντον υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι που σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα επανεξεταστεί την Κυριακή στο ΣΕΦ. Ο άσσος του Θρύλου που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας μετά από μια υπέροχη ασίστ στο Μαυροκεφαλίδη έπεσε στο παρκέ καθώς πρέπει να μην πάτησε καλά και στην συνέχεια αποσύρθηκε στον πάγκο , χωρίς να ξαναπαίξει, όπου του τοποθετήθηκε πάγος.

www.rednews.gr

Επίδειξη δύναμης και 2-0...(video)




Επίδειξη δύναμης και 2-0...(video)
21/5/2011 19:10:33
ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΣΕΛ...Για ένα ακόμα παιχνίδι φάνηκε η ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 102-76 στο Αλεξάνδρειο κάνοντας το 2-0 στην σειρά των ημιτελικών. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είδε τον Τεόντοσιτς για ένα ακόμα παιχνίδι να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως και ο εκπληκτικός Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τους οποίους ακολούθησαν σε απόδοση οι Έρτσεγκ, Παπανικολάου, Γκόρντον και Παπαλουκάς ενώ η ευχάριστη έκπληξη προήλθε από την αγωνιστική αφύπνιση του Μάρκο Κέσελ, ο οποίος θύμισε ημέρες Μουντομπάσκετ…

Ξεκίνημα καρμπόν, όμοιο με αυτό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη και στο Αλεξάνδρειο καθώς οι ερυθρόλευκοι μόλις στα δύο πρώτα λεπτά διαμόρφωσαν ένα υπέρ τους σκορ 2-13 με το Μίλος Τεόντοσιτς να έχει και πάλι πάρει φωτιά. Άξιους συμπαραστάτες είχε τον Παπανικολάου και τον Μπουρούση και όλα έδειχναν ότι η ψαλίδα της διαφοράς θα ανοίξει πάρα πολύ, ωστόσο οι παίκτες του Ντούντα χαλάρωσαν υπερβολικά στην άμυνα με αποτέλεσμα ο Άρης να μειώσει αρκετά, ο Ολυμπιακός να παραμένει μπροστά στο σκορ με πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση σε όλους τους τομείς και το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει με σκορ 23-27 και τον Ίβκοβιτς να έχει πολλά παράπονα από την αμυντική λειτουργία. Οι φωνές του Ντούντα έπιασαν τόπο και σε συνδυασμό με την είσοδο του Γλυνιαδάκη στο παρκέ που θωράκισε αμυντικά τον Ολυμπιακό κάτω από το καλάθι αφού έβαλε δύναμη στο σκληρό παιχνίδι των ψηλών του Άρη και έτσι οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν και πάλι την διαφορά (28-41) και στην συνέχεια της έδωσαν και τη μεγαλύτερη τιμή της (31-45) ωστόσο στην συνέχεια ένα κενό δίλεπτο έβγαλε και πάλι τον Ίβκοβιτς από τα ρούχα του και τον ανάγκασε να καλέσει time out καθώς είδε και πάλι την διαφορά να χάνεται. Παράλληλα στο παιχνίδι πέρασε και ο Μπουρούσης, ο οποίος με πολύ ενέργεια βοήθησε την ομάδα του να πάει στα αποδυτήρια με σκορ 40-52.

Το δεκάλεπτο της ανάπαυλας φαίνεται πως αφύπνισε τους ερυθρόλευκους και με τις κατάλληλες οδηγίες από τον Ίβκοβιτς, ο Ολυμπιακός επέστρεψε από τα αποδυτήρια με διάθεση να καθαρίσει το ματς και πολύ γρήγορα με τους Τεόντοσιτς, Σπανούλη, Κέσελ, Μαυροκεφαλίδη και Μπουρούση διαμόρφωσε το 43-59. Παρόλα αυτά τα κενά διαστήματα στοίχιζαν ακόμα στους ερυθρόλευκους που έβλεπαν να χτίζουν διαφορές και να χάνονται (50-59). Η είσοδος του Γκόρντον στην θέση του Σπανούλη ανέβασε την πίεση στην άμυνα, ο Τεόντοσιτς ξεκίνησε να σκοράρει και πάλι, όπως και ο Μαυροκεφαλίδης και έτσι οι παίκτες τους Ίβκοβιτς έκλεισαν την τρίτη περίοδο με σκορ 61-75. Η τελευταία περίοδος της αναμέτρησης ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να κολλάει το γκάζι στο πάτωμα και τους Γκόρντον και Μαυροκεφαλίδη να συνδυάζονται ιδανικά και να στέλνουν την διαφορά στο +20 (61-81) ενώ παράλληλα η αμυντική λειτουργία ήταν εξαιρετική. Ο Γκόρντον , όμως γύρισε το πόδι του και αποσύρθηκε στον πάγκο αλλά τον ρόλο του ανέλαβε ο Παπαλουκάς που άρχισε να μοιράζει έτοιμα καλάθια και οι Παπανικολάου και Χαλπερίν τελείωναν με ιδανικό και εντυπωσιακό τρόπο. Με αυτό τον τρόπο, οι ερυθρόλευκοι παγίωσαν την διαφορά πάνω από τους 20 πόντους και ο Ίβκοβιτς ξεκίνησε τις αλλαγές χωρίς αυτό να σημαίνει μείωση της απόδοσης, αντίθετα η διαφορά εκτινάχθηκε στο +26 (70-96). Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά όχι για τον Ίβκοβιτς που ζητούσε ουσία και όχι θέαμα και έτσι οι ερυθρόλευκοι έφτασαν άνετα στην επικράτηση με σκορ 76-102.






Τα δεκάλεπτα: 23-27, 40-52, 61-75, 76-102

Άρης (Σούμποτιτς): Μπράουν 5, Κινγκ 8, Τσαϊρέλης, Χατζηβρέττας 11, Χαραλαμπίδης 14 (1), Κασίροφ 12, Κουμπούρας 5 (1), Μπάβτσιτς 17 (1), Χρυσικόπουλος 2, Βεργίνης 2, Μποχορίδης.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 7, Γκόρντον 7 (1τρ., 7 ριμπ.), Σπανούλης 2, Πρίντεζης 2, Μπουρούσης 6 (1), Κέσελ 13 (2), Μαυροκεφαλίδης 18, Χαλπερίν 8, Γλυνιαδάκης 6, Παπανικολάου 8 (1), Έρτσεγκ 10, Τεόντοσιτς 15 (2).





www.rednews.gr

Τι γύρευες Βασίλη στην Πλατεία Αλεξάνδρας;

Τι γύρευες Βασίλη στην Πλατεία Αλεξάνδρας;

Ο Βασίλης Τσιάρτας βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Τι γύρευες Βασίλη στην Πλατεία Αλεξάνδρας;
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και νυν μάνατζερ παικτών, είχε συνάντηση με τον Εντουάρντο Μαθία.
Εξάλλου, ο Τσιάρτας είναι ο μάνατζερ του Γκάμπι στην Ελλάδα που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.
 

Είναι κόκκινη

Είναι κόκκινη

20/05/2011 
Η καρδιά του Ολυμπιακού χτυπάει δυνατά και χτυπάει παντού. Σε όλον τον κόσμο. Όπου υπάρχει ελληνισμός (και όχι μόνο) υπάρχουν Ολυμπιακοί. Αποδεδειγμένα και ...οργανωμένα. Έτσι δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει σύνδεσμος φιλάθλων του Θρύλου μας και στη Νέα Υόρκη. Εκεί που στις 3 Ιουνίου το καλοκαίρι, Μαρινάκης και κούπες θα κάνουν την εμφάνισή τους και μάλιστα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα τιμηθεί από τους ανθρώπους του συνδέσμου.

Τρεις άσσοι για τον «1»

Τρεις άσσοι για τον «1»

20/05/2011
Ο Μιγκέλ Άνχελ Μογιά είναι ο πρώτος υποψήφιος αυτή τη στιγμή για να καθίσει τη νέα σεζόν κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού όπως, εξάλλου, σας ενημέρωσε και χθες το Thrylos.gr.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση στη Βαλένθια για τον 27χρονο τερματοφύλακα που θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του αφού οι... νυχτερίδες, παρά το ότι ξόδεψαν 5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουν, τον άφησαν στον πάγκο. Και απ' όσο φαίνεται οι οικονομικές αξιώσεις της Βαλένθια δεν θα είναι υψηλές κάτι που σημαίνει πως ο δρόμος προς τη μεταγραφή ανοίγει ακόμη περισσότερο.

Δεν είναι όμως μόνο ο Μογιά στη λίστα των τερματοφυλάκων. Είναι πολλοί ακόμη. Πάρα πολλοί για τους οποίους έχετε ενημερωθεί στο παρελθόν. Υπάρχουν τερματοφύλακες με πιο... βαρύ όνομα αλλά και άλλοι που δεν... γεμίζουν το μάτι αλλά έχουν τις ελπίδες τους.

Ένα... βαρύ όνομα είναι, αναμφίβολα, αυτό του Μανουέλ Αλμούνια. Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Άρσεναλ έχει προταθεί και εξετάζεται. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, και όχι μόνο, δε φαίνεται να ενθουσιάζεται με την προοπτική αυτή αφού στο μεγάλο λιμάνι προτιμούν, γενικότερα, πιο νέους παίκτες. Παράλληλα, ζητώντας 1,5 εκ. ευρώ καθαρά το χρόνο ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει καν σε διαδικασία συζήτησης μαζί του. Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την περίπτωση εφόσον, μάλιστα, ρίξει κάμποσο τις απαιτήσεις του.

Στη λίστα των τερματοφυλάκων που ενδιαφέρουν είναι και ο Κοστάντζο της Βασιλείας, ένας Αργεντινός τερματοφύλακας, ο οποίος, μάλιστα, μένει ελεύθερος είναι μία περίπτωση που πάντα εξετάζεται με προσοχή. Ποιοί θα αποκτηθούν τελικά; Κάντε λίγη υπομονή ακόμη...
www.thrylos.gr

Τα εισιτήρια του τρίτου ημιτελικού

Τα εισιτήρια του τρίτου ημιτελικού

20/05/2011
Το Σάββατο (21/05) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον τρίτο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη που θα γίνει τη Δευτέρα (23/05) στο ΣΕΦ. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για το 2-0 στο "Αλεξάνδρειο"

Για το 2-0 στο "Αλεξάνδρειο"

Πανέτοιμοι οι ερυθρόλευκοι για το 2-0 στη Θεσσαλονίκη, καθώς θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στο "Αλεξάνδρειο" το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (21/5). Με τον ίδιο ρυθμό και προσοχή στα ριμπάουντ.
Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, καθώς το Σάββατο (21/5) οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στο "Αλεξάνδρειο" (17:00, Novasports 3) τον Άρη, για το δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες έχουν στόχο να κάνουν το 2-0 στη σειρά, ώστε στη συνέχεια να "σκουπίσουν" τους κιτρινόμαυρους στο Φάληρο, παίρνοντας την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός παίζοντας ένα γρήγορο, ομαδικό και θεαματικό μπάσκετ, διέλυσε τον Άρη με σκορ 95-63, έχοντας για κορυφαίο τον φορμαρισμένο Τεόντοσιτς (20π, 5ασ), ενώ στα θετικά ήταν το γεγονός πως επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Σπανούλης (7π, 8ασ). Ο κόουτς Ίβκοβιτς, πέρα από τις γνωστές απουσίες με τους Βασιλόπουλο και Νεστέροβιτς, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και οι παίκτες του είναι έτοιμοι ώστε να κάνουν το 2-0 στη Θεσσαλονίκη.

Με τον ίδιο ρυθμό

Το "Αλεξάνδρειο" αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι θα δημιουργήσουν μία "καυτή" ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι στο ματς της κανονικής περιόδου είχαν επιβληθεί στην έδρα του Άρη με σκορ 65-78. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επεσήμανε στους παίκτες του πως παρά την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο και τους τόνισε πως θέλει να τους δει να παίζουν με τον ίδιο ρυθμό, με συνεργασίες, ψάχνοντας τον ελεύθερο παίκτη στην επίθεση, όπως στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο ΣΕΦ.

Προσοχή στα ριμπάουντ

Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη στην ομάδα του Ολυμπιακού, τόσο από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και από την εξαιρετική εμφάνιση των ερυθρολεύκων στο πρώτο ματς της ημιτελικής σειράς, αλλά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ζητάει την απόλυτη συγκέντρωση των παικτών του στο δεύτερο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο "Αλεξάνδρειο", ώστε να μην δώσουν δικαίωμα στον Άρη να ελπίζει σε ενδεχόμενη επικράτηση. Παράλληλα, τους επεσήμανε πως θα πρέπει να προσέξουν στα ριμπάουντ, καθώς οι κιτρινόμαυροι στο πρώτο ματς πήραν αρκετά επιθετικά τα οποία αξιοποίησαν. Σκοπός των Πειραιωτών να κάνουν το 2-0 στη σειρά ενώ υπενθυμίζεται πως το τρίτο ματς θα διεξαχθεί την Δευτέρα (23/5) στο Φάληρο (19:00). Εφόσον "σκουπίσουν" τους "κιτρινόμαυρους" στους δύο επόμενους αγώνες  θα πάρουν το εισιτήρια για τους τελικούς της Α1, στους οποίους θα διαθέτουν και εκεί το πλεονέκτημα της έδρας.

Ίδια η 12άδα όπως στο ΣΕΦ

Η 12άδα που θα χρησιμοποιήσει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ματς θα είναι η ίδια όπως και στο πρώτο παιχνίδι του ΣΕΦ και θα απαρτίζεται από τους εξής: Παπαλουκάς, Γκόρντον, Σπανούλης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Κέσελ, Μαυροκεφαλίδης, Χαλπερίν, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου, Έρτσεγκ, Τεόντοσιτς. Εκτός αποστολής έμειναν, όπως αναμενόταν, οι Πελεκάνος και Κατσίβελης, οι Βασιλόπουλος-Νεστέροβιτς, ως γνωστόν είναι τραυματίες, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Νίλσεν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις.
www.redplanet.gr

Υπογράφουν αυτόγραφα

Υπογράφουν αυτόγραφα
20/5/2011
20/5/2011
ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ, ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΣΤΗΝ WIND ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...Με αφορμή την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος από τον Ολυμπιακό, την προσεχή Τρίτη στις 5 το απόγευμα, Θοδωρής Παπαλουκάς, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης θα βρεθούν στο κατάστημα της WIND στον Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 132 στο Πασαλιμάνι) για να υπογράψουν αυτόγραφα σε φιλάθλους του Θρύλου και να μιλήσουν για τους τελικούς των πλεϊ οφ...
www.rednews.gr

Φιλικό προετοιμασίας με Μπρέντα




Φιλικό προετοιμασίας με Μπρέντα
20/5/2011
30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΕΡΜΕΛΟ… Φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, απέναντι στην Μπρέντα, θα δώσει ο Ολυμπιακός, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η Ολλανδική ομάδα. Το φιλικό, αυτό, παιχνίδι προετοιμασίας, θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου στο γήπεδο «Ρατ Βέρλεγκ» του Έρμελο. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της Μπρέντα δείχνουν πως υπολογίζουν αρκετά τον Πρωταθλητή Ελλάδας, καθώς φιλοξενούν στην ιστοσελίδα τους αφιέρωμα, τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον τεχνικό της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.
www.rednews.gr

Δεν τα παρατά η Γαλατά για Μέλμπεργκ




Δεν τα παρατά η Γαλατά για Μέλμπεργκ
21/5/2011 

ΕΛΜΑΝΤΕΡ, ΚΑΛΣΤΡΟΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…ΟΛΟΦ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…Φαίνεται πως η Γαλατάσαραϊ θέλει να χτίσει πάνω σε Σκανδιναβικά θεμέλια, ενόψει της νέας σαιζόν. Δεν εξηγείται διαφορετικά το έντονο ενδιαφέρον των γειτόνων για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, τον αμυντικό ογκόλιθο του Ολυμπιακού, ο οποίος και αποτελεί τον 3ο μεγαλύτερο μεταγραφικό στόχο της «Τσιμ Μπομ» για αυτό το καλοκαίρι.
Ήδη η Γαλατά έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γιόχαν Ελμάντερ, ο οποίος και αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή των συμβολαίων. Αμέσως μετά την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης Ελμάντερ, η Γαλατά θα στρέψει τα βέλη της στον Κιμ Κάλστρομ, ενώ τρίτος και τελευταίος στόχος είναι η απόκτηση του Όλοφ Μέλμπεργκ του Ολυμπιακού.
Φυσικά, όσο και αν θέλουν οι Τούρκοι να αποκτήσουν τον Βίκινγκ του Θρύλου, αν ο Ολυμπιακός δεν δώσει το τελικό «ΟΚ», τότε απλά θα μείνουν… με την όρεξη. Αν, όμως, έρθει μια εξωπραγματική πρόταση στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας (έχει ακουστεί πως οι Τούρκοι προτίθενται να δώσουν μέχρι και 5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Μέλμπεργκ), για έναν ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, τότε τα πράγματα αλλάζουν….
www.rednews.gr

Αυτός ξηγήθηκε ωραία




Αυτός ξηγήθηκε ωραία
20/5/2011
Ο κόσμος έχει αισθητήρες και αντιλαμβάνεται πότε κάποιος παίκτης του κάνει και πότε όχι. Και στην προκειμένη περίπτωση έπεσε διάνα. Ο Κέβιν Μιραλάς αποδείχθηκε ότι πάνω από όλα έχει το συναίσθημα και μετά το προσωπικό του όφελος. Ηθελε να μείνει στον Θρύλο και έμεινε. Και ο κόσμος δεν φωνάζει άδικα το όνομά του. Τι να πει κανείς για τον Ντουντού; Ο άνθρωπος αποδείχθηκε πολύ λίγος. Κοίταζε πρώτα το πορτοφόλι του και προσφορά μηδέν. Γι αυτό και ποτέ δεν έγινε αρεστός στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. Ο κόσμος ξέρει να κρίνει. Ακους Πάρντο;


www.rednews.gr/

Τα ερυθρόλευκα χαλιά! (video)




Τα ερυθρόλευκα χαλιά! (video)
20/5/2011
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ...Φίλοι του Ολυμπιακού με αγάπη στον Θρύλο αλλά και στην μουσική φρόντισαν να διασκευάσουν συνθήματα του Θρύλου και να τα μετατρέψουν σε τραγούδια. Οτι πρέπει για το καλοκαιράκι με φόντο πάντα τον Θρύλο μας. Μπράβο στα παιδιά, συνεχίστε έτσι...


www.rednews.gr

"Κανένα θέμα"





"Κανένα θέμα"
21/5/2011 

Επιτέλους κάποιος θα έπρεπε να πει αυτό που είναι το αυτονόητο. Οτι δηλαδή ο Τζιμπούρ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα τεθεί σε ισχύ από τους ερυθρόλευκους από την 1η Ιουνίου. Και ποιός είναι πιο κατάλληλος από τον μάνατζερ του παίκτη, Γιώργου Καζιάνη, ο οποίος με δηλώσεις του στο ΦΩΣ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα: "Μετά από δίωρες διαπραγματεύσεις, τον περασμένο Γενάρη υπογράψαμε συμβόλαιο έξι μηνών συν δύο ετών με τον Ολυμπιακό, εφόσον βεβαίως ήθελε η ομάδα να ενεργοποιήσει τη συμφωνία. Από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι θέλουν τον παίκτη, η συμφωνία ενεργοποιείται και ο παίκτης θα ανήκει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια με τις απολαβές που προβλέπονται από την υπάρχουσα συμφωνία. Αν, λοιπόν, ο Μαρινάκης θελήσει από μόνος του να κάνει αύξηση στον Τζεμπούρ, θα το κάνει. Δεν μπορεί κανείς όμως να τον πιέσει για να δώσει χρήματα επιπλέον των όσων προβλέπει η αρχική συμφωνία και αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά. Εν ολίγοις, δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτουν ειδήσεις περί νέας συμφωνίας, από τη στιγμή που υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο το οποίο προβλέπει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια".
www.rednews.gr

Εφικτό του Βαλντέζ και θέλει κιόλας!



Εφικτό του Βαλντέζ και θέλει κιόλας!
 21/5/2011
Η περίπτωση του επιθετικού της Έρκουλες, Νέλσον Βαλντέζ, συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες να έχει ευτυχή κατάληξη για τον Ολυμπιακό. Το γράφαμε χθες και έτσι είναι. Ο 27χρονος άσος δείχνει σε πρώτη φάση θετικός να έρθει στη χώρα μας και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Έχει τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλει ο Βαλβέρδε, ενώ και η τιμή του δεν είναι απαγορευτική.

Η περιπέτειά του στην Ισπανία για τον ίδιο ήταν αρκετά καλή, καθώς σε 25 αναμετρήσεις κατάφερε να πετύχει 8 γκολ σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα του κόσμου.

Από την στιγμή που η Έρκουλες έπεσε κατηγορία, ο Παραγουανός μπορεί να εκμεταλλευθεί τον ειδικό όρο που έχει στο συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος θα ήταν ικανοποιημένος με ένα συμβόλαιο που θα του απέφερε περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Το Τσάμπιονς Λιγκ σε συνδυασμό με την καλή οικονομική πρόταση μπορούν να φέρουν τον παίκτη στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Σήμερα στην εφημερίδα Πρωταθλητής δημοσιεύονται δηλώσεις του Βαλντέζ που επιβεβαιώνουν το χθεσινό ρεπορτάζ: «Αύριο παίζουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στη σεζόν και αμέσως μετά θα ασχοληθώ αποκλειστικά με την μεταγραφή μου. Ο Ολυμπιακός με ενδιαφέρει. Αποτελεί μια πολύ ελκυστική και ενδιαφέρουσα προοπτική για μένα. Θέλω όμως να δω έμπρακτο ενδιαφέρον. Αν θέλουν μπορώ από Δεύτερα να πάρω το αεροπλάνο και να πάω στην Αθήνα για να συζητήσουμε από κοντά. Είμαι έτοιμος και διαθέσιμος».
www.rednews.gr

«Μόνο ο Άρης»

«Μόνο ο Άρης»

21/05/2011
«Μόνο ο Άρης»
Τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες και έφερναν τον Νέρι Καστίγιο να τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ φρόντισε να σταματήσει ο αδελφός και μάνατζέρ του.

Με δηλώσεις του στο Metrosport ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του Μεξικανού ποδοσφαιριστή μόνο είναι να συνεχίσει να παίζει με τον Άρη…. «Μας απασχολεί, μόνο ο Άρης. Δεν υπάρχει θέμα ΠΑΟΚ», τόνισε ο Άλεξ Καστίγιο.

«Δεν ασχολούμαστε με τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Το μυαλό μας τώρα είναι μόνο στο τι θα γίνει με την Σαχτάρ. Ακόμη δεν έχουμε να πούμε κάτι επίσημο, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα τελειώσει θετικά το θέμα. Θα φανεί την επόμενη εβδομάδα», κατέληξε.

www.sport-fm.gr

«Σε χέρια Πανιώνιων»

«Σε χέρια Πανιώνιων»

21/05/2011
«Σε χέρια Πανιώνιων»
Μετά από την επιβεβαίωση από την ίδια την ΠΑΕ Πανιώνιος του ενδιαφέροντος της ομάδας Κύπριων επιχειρηματιών για την απόκτηση των μετοχών, ο Γιώργος Κατσιφαράκης μιλώντας στη Sportday αποκάλυψε ότι υπάρχει συμφωνία για να παραμείνει η διαχείριση των «κυανέρυθρων» στα χέρια των ανθρώπων που είναι και τώρα στην ηγεσία της.

«Αυτοί που θα διαχειριστούν την ΠΑΕ θα είναι Πανιώνιοι. Απόφαση των επενδυτών είναι ο κ.Βεντούρης να παραμείνει πρόεδρος», αποκάλυψε και πρόσθεσε…

«Όσοι ψάχνουν στην παρούσα φάση να βρουν πρόσωπα δεν θα τα βρουν. Χάνουν τον χρόνο τους», κατέληξε.

Βέβαια, εάν στις ανακατατάξεις που θα υπάρξουν στην ομάδα θα υπάρχουν και άτομα από το σημερινό ΔΣ εξαρτάται και από τα ίδια. Για παράδειγμα, μπορεί να έχουν αποφασίσει οι νέοι επενδυτές να μείνει στο πόστο του ο Γεράσιμος Βεντούρης, αλλά πρέπει να επιθυμεί και ο ίδιος.
www.sport-fm.gr

«Δεν υπάρχει αύριο»

«Δεν υπάρχει αύριο»

21/05/2011
«Δεν υπάρχει αύριο» 
Η νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου αύριο κρίνεται απαραίτητη από όλους στην ΑΕΚ. Στη σημασία της στάθηκε και ο Μανόλο Χιμένεθ στην ομιλία του προς τους παίκτες της ομάδας στη χθεσινή προπόνηση θέλοντας να τους προετοιμάσει ψυχολογικά, για να αγωνιστούν στο Πανθεσσαλικό με μόνο στόχο τη νίκη.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε στο Βόλο για να έχουμε την τελευταία αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό ελπίδες για την πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Αν δεν πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο Βόλο δεν θα έχει αξία το τελευταίο παιχνίδι, δεν θα παίζουμε ουσιαστικά για τίποτα. Αν χάσουμε δεν υπάρχει αύριο», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του και συνέχισε:

Φέρνουν χρήμα οι Βραζιλιάνοι

Φέρνουν χρήμα οι Βραζιλιάνοι

21/05/2011
Φέρνουν χρήμα οι Βραζιλιάνοι 
Ένα ποσό περί τα δύο εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να μπει στα ταμεία του Παναθηναϊκού από τις πωλήσεις των Γκάμπριελ και Μαρσέλο Μάτος, σε Γκρέμιο και Μποταφόγκο αντίστοιχα. Ο τελευταίος «χορός» του Ζιλμπέρτο Σίλβα μπροστά στον κόσμο των «πρασίνων» αύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ και ίσως των Τζιμπρίλ Σισέ και Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Κοντά σε συμφωνία με την Γκρέμιο για την πώληση του Γκάμπριελ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Η βραζιλιάνικη ομάδα προσφέρει στους «πράσινους» 350.000 για τον 30χρονο μπακ συν δύο ή τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές, πρόταση που αναμένεται να γίνει δεκτή από το «τριφύλλι». Μιλώντας μάλιστα σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο αντιπρόεδρος της Γκρέμιο, Αντόνιο Μάρτινς, δήλωσε: «Οι διαπραγματεύσεις πάνε πολύ καλά. Τις λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο του Γκάμπριελ με την Γκρέμιο θα τις δούμε μετά. Αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι να κερδίσουν την ελευθερία του παίκτη».

Από την πλευρά του ο παίκτης έχει τονίσει στους διοικούντες τον Παναθηναϊκό ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, κάτι που είναι διατεθειμένοι να δεχτούν στην Παιανία, αρκεί να λάβουν το κατάλληλο αντίτιμο.

Εκτός από την Γκρέμιο και η Μποταφόγκο έχει αναφέρει ότι θα καταθέσει πρόταση για να κρατήσει έναν άλλον παίκτη του «τριφυλλιού», τον Μαρσέλο Μάτος. Η έτερη ομάδα της Βραζιλίας φημολογείται ότι θα προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που κρίνεται ικανοποιητικό από τους «πράσινους», αφού και ο Μάτος έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παραμείνει στην πατρίδα του. Οι Βραζιλιάνοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι αν δεν δώσουν χρήματα δεν πρόκειται να αποκτήσουν τον παίκτη και έτσι αναμένεται ο Παναθηναϊκός να βάλει ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο του. Αθροιστικά, ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα κέρδος 2 εκατομμυρίων ευρώ από δύο παίκτες που φέτος δεν έπαιζαν στην ομάδα.

Πολυμετωπικός…

Πολυμετωπικός… 

21/05/2011

Πολυμετωπικός…
Επίθεση σε όλα τα μέτωπα κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει μπει στο τελικό στάδιο για τις πρώτες του μεταγραφές. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να ολοκληρωθούν να τα κορυφαία πρωταθλήματα και να ξεκαθαρίσουν οι θέσεις ορισμένων ομάδων, ώστε να ξέρουν από ποια βάση μπορούν να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις τους. Άνθρωπος των Πειραιωτών αναμένεται να βρίσκεται σήμερα στη Γαλλία, ενώ ο Κοβάσεβιτς θα μεταβεί αύριο στην Ελβετία. «Δίχτυα» για Μέλμπεργκ ρίχνει η Γαλατασαράι.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Στην απομόνωση ο Γκαρσία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην απομόνωση ο Γκαρσία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ψαλιδοχέρης πήρε πάλι τα σύνεργα του… εγκλήματος και συνέθεσε το δικό του παζλ για την υπόθεση Γκαρσία και το ξύλο στους παίκτες της ΑΕΚ! Απολαύστε το βίντεο…
Στην απομόνωση ο Γκαρσία! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο μετρ της κοπτοραπτικής του contra.gr αποκαλύπτει τα μέτρα που πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να προφυλάξει τους παίκτες μετά τη νέα επίθεση του Πάμπλο Γκαρσία.

ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΚΑΡΣΙΑ by psalidoheris

Πανηγυρίζει και ο Θρύλος για Μπελούτσι, Τουρέ

Πανηγυρίζει και ο Θρύλος για Μπελούτσι, Τουρέ

20.05.2011

Ο Βασίλης Παπανικολάου γράφει για τους Φερνάντο Μπελούτσι και Γιάγια Τουρέ, δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι διαπρέπουν στην Ευρώπη.
Πανηγυρίζει και ο Θρύλος για Μπελούτσι, Τουρέ
«Ηδονή είναι για τον οπαδό του Ολυμπιακού να βλέπει τον Φερνάντο Μπελούτσι να σηκώνει το Ευρωπαϊκό. Οπως ηδονή είναι και να παρακολουθεί το άλλο «δικό του» παιδί, τον Γιάγια Τουρέ, να πετυχαίνει το μοναδικό και νικητήριο γκολ της Σίτι και να σηκώνει και αυτός κούπα.
Και το ίδιο αισθάνεται και με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, όταν βλέπει τα κοκκινισμένα μάγουλα και τον ιδρώτα να στάζει από την μπλε φανέλα της Σάλκε, στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρία πρώην παιδιά του Ολυμπιακού, τρεις θρίαμβοι σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Και σε αυτούς τους θριάμβους των παικτών και των νυν ομάδων τους, οι οπαδοί του Ολυμπιακού νιώθουν ότι έχουν και οι ίδιοι ένα μέρος... ευθύνης. Είδαν αυτούς τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται τα προηγούμενα χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τους χειροκρότησαν και τους αποθέωσαν στο Καραϊσκάκη και πήραν πίσω την αναγνώριση και την αγάπη τόσο του Γιάγια όσο και του Φερνάντο.
Όχι ότι ο Κυριάκος μένει πίσω, αλλά, όπως και να 'χει, αυτός είναι ακόμη μικρός για να καταλάβει πόσα χρωστάει στον Ολυμπιακό. Οι άλλοι δύο όμως ξέρουν, και με κάθε ευκαιρία επιστρέφουν στον κόσμο της πρώην ομάδας τους τη μεγάλη αγάπη που εισέπραξαν όσο καιρό αγωνίζονταν στην Ελλάδα.
Όσα χρήματα και αν κερδίζουν, όση δόξα και αν αποθηκεύουν, τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του δεν τον ξεχνάνε. Τον θυμούνται και με τις συχνές δηλώσεις τους αποδεικνύουν ότι δέθηκαν πολύ με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο και παραμένουν επιφανείς οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας. Και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη δικαίωση για τον οπαδό του Ολυμπιακού.
Και δεν είναι μόνο αυτό που νιώθει ο κόσμος βλέποντας τις κούπες που σηκώνουν ο Γιάγια και ο Μπελούτσι. Είναι ακόμη μία απάντηση προς εκείνους που κάθε χρόνο αμφισβητούν τα αυτονόητα: Οτι ο Ολυμπιακός πάντοτε έφερνε στην Ελλάδα τους καλύτερους παίκτες και αυτό θα εξακολουθήσει να κάνει και στο μέλλον.
Γι' αυτό και οι επιτυχίες των «πρώην» είναι και έμμεση επιτυχία της ομάδας του Πειραιά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι οπαδοί ζητούν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλους Τουρέ και άλλους Μπελούτσι. Ζητούν να έρθουν και να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα παίκτες μεγάλης αξίας που θα αγαπήσουν το κόκκινο και το Καραϊσκάκη. Παίκτες που θα διαφημίζουν τον Ολυμπιακό παντού και πάντα».
Πηγή: exedra

Ηρακλής: Απευθείας υποβιβασμός η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, «σώθηκε» ο Αστέρας Τρίπολης

Ηρακλής: Απευθείας υποβιβασμός η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, «σώθηκε» ο Αστέρας Τρίπολης


iraklis ypovivasmosΤον απευθείας υποβιβασμό του Ηρακλή στη Β΄ Εθνική αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, μετά την καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης για την ασφαλιστική ενημερότητα των «κυανόλευκων».
Το σκεπτικό της απόφασης που εκδόθηκε από τη Super League ξεκαθαρίζει ότι ο Ηρακλής θα λάβει την τελευταία θέση της βαθμολογίας, γεγονός το οποίο διατηρεί τον Αστέρα Τρίπολης στην κατηγορία, καθώς «προβιβάζεται» στην 13η θέση. Ο Γηραιός, πάντως, αναμένεται να καταθέσει έφεση. Ακόμη, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ στο Γιάννη Τάκη και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο.
Η απόφαση αναφέρει: «Επιβάλλει στην 1η εγκαλούμενη την ποινή του υποβιβασμού στην επόμενη κατώτερη κατηγορία δια της καταλήψεως της τελευταίας θέσεως στον οριστικό βαθμολογικό πίνακα της SUPERLEAGUE της διανυόμενης αγωνιστικής περιόδου και στον Ιωάννη Τάκη, τη χρηματική ποινή των 40.000 ευρώ και την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) έτος».

Και του σαλονιού και του…λιμανιού!

Και του σαλονιού και του…λιμανιού!

19/05/2011

Ξεκάθαρα και πέραν πάσης αμφισβήτησης το κεντρικό πρόσωπο του φετινού Ολυμπιακού είναι και θα είναι (ανεξάρτητα αποτελεσμάτων) ο Ντούσαν Ιβκοβιτς. Δεν γράφω κάτι καινούργιο αλλά νομίζω ότι μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τους τελικούς των πλέι οφ και με το ισοζύγιο του Ολυμπιακού περίπου ισοσκελισμένο (εκτός φάιναλ φορ Ευρωλίγκα, κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδος και αήττητη πορεία με 33 νίκες στην Ελλάδα) πρέπει να αποδώσουμε τα του Καίσαρος. Και όχι να κρίνουμε αργότερα εκ του ασφαλούς και εκ των (τελικών) αποτελεσμάτων…
Πρώτο δεδομένο: Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς διαχειρίζεται φέτος χειρότερο υλικό από αυτό του Ολυμπιακού την τελευταία διετία. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αφού του έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσει αληθινή ομάδα και να μοιράσει ρόλους και όχι να παλεύει με πριμαντόνες, αθεράπευτους εγωισμούς και αγωνιστικά απείθαρχους παίκτες.
Δεύτερο δεδομένο: Όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό δήλωσε ότι ήρθε στην Ελλάδα γιατί απλά του άρεσε η ιδέα να ξαναδουλέψει στη συγκεκριμένη ομάδα. Δεν ήρθε ούτε για τα λεφτά, ούτε για τη δόξα, επειδή πολύ απλά στην ηλικία του είναι χορτασμένος και από τα δύο. Αυτό ακριβώς του δίνει και το δικαίωμα να μη βάζει νερό στο κρασί του. Στο χειρότερο δυνατό σενάριο και αν τα πράγματα δεν του πήγαιναν καλά απλά θα έπαιρνε το καπελάκι του και θα γύριζε στο Βελιγράδι.
Τρίτο δεδομένο: Η κουμπαριά και η φιλία του με τον Ομρπάντοβιτς δεν μπορούσε να μπει υπό κρίση. Είναι σχέση δοκιμασμένη αλλά ο Ντούντα γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της μεγάλης αντιπαλότητας φρόντισε εξ΄ αρχής να διαχωρίσει τη θέση του. ’’Φέτος ο Ολυμπιακός έχει προπονητή’’, είπε με την πρώτη. Με άλλα λόγια: Άλλο η φιλία, άλλο η δουλειά.
Τέταρτο δεδομένο: Ο Ιβκοβιτς -σε συνέχεια του προηγουμένου- ξέρει πολύ καλά την ιδιοσυγκρασία των οπαδών του Ολυμπιακού αλλά και την στερημένη από τίτλους δεκαετία. Δεν επεδίωξε σε καμία περίπτωση να ζητήσει πίστωση χρόνου, να πείσει τους φιλάθλους ότι πρέπει να κάνουν υπομονή και δεν επικαλέσθηκε καμία λογική ή παράλογη δικαιολογία στις δύσκολες στιγμές της σεζόν. Βγήκε απόλυτα κερδισμένος και στο επικοινωνιακό κομμάτι και για αυτό η σχέση του με τον κόσμο σε γενικές γραμμές είναι πολύ ομαλή. Παρότι υπήρξαν στιγμές μέσα στη χρονιά που δοκιμάστηκε δικαίως ή αδίκως.

www.thrylos.gr

Στο Γουέμπλεϊ ο Μαρινάκης!

Στο Γουέμπλεϊ ο Μαρινάκης!
 
20/05/2011
Είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο Γουέμπλεϊ το άλλο Σάββατο ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να είναι παρών στους επίσημους για τον μεγάλο αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα, τέτοια ματς δεν χάνονται.
www.thrylos.gr

Δεν επήλθε συμφωνία για τη μεταγραφή του Τζούριτς


Δεν επήλθε συμφωνία για τη μεταγραφή του Τζούριτς

19 Μαΐου, 2011  
ΤΖΟΥΡΙΤΣΟλοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού (Καλλιμάνης, Ταρνατώρος) με τον γενικό διευθυντή της Τρεντίνο, Τζουλιάνο Κόρμιο για το ζήτημα της μεταγραφής του Δημήτρης Τζούριτς.
Η ιταλική ομάδα θέλει τον Τζούριτς στις τάξεις της και κατέθεσε πρόταση, αλλά ο Ολυμπιακός τόνισε ότι δεν ξεπουλάει τον παίκτη.  Η απάντηση των Ιταλών αναμένεται να έρθει σε λίγες ημέρες, ίσως και μέσα από νέο κύκλο επαφών. Στις συζητήσεις δεν παρέστη ο μάνατζερ του Τζούριτς, Λούκα Νόβι, αλλά ο εκπρόσωπος του αθλητή στην Ελλάδα, Θανάσης Μιχαλόπουλος.

www.olympiacos24.gr/

Ο Μόγια εμφανίστηκε θετικός για Ολυμπιακό


Ο Μόγια εμφανίστηκε θετικός για Ολυμπιακό

20 Μαΐου, 2011
ΜΟΓΙΑΟ 27χρονος τερματοφύλακας Μιγκέλ Άνχελ Μόγια μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» και εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.
  • Ο τερματοφύλακας της Βαλένθια δήλωσε:

Τι γίνεται με Παπασταθόπουλο


Τι γίνεται με Παπασταθόπουλο

20 Μαΐου, 2011 
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣΓια την άλλη εβδομάδα πάει και το θέμα του Παπασταθόπουλου.
Ο Ολυμπιακός θα κάνει διερευνητική επαφή στη Μίλαν για να μάθει προθέσεις και ποσά ώστε να γνωρίζει πόσες πιθανότητες έχει μια πιθανή μεταγραφή του.
Χθες πάντως υπήρχε η πληροφόρηση πως η Βέρντερ έκανε εκ νέου κίνηση για τον νεαρό αμυντικό, ωστόσο
και πάλι η Μίλαν αρνήθηκε.

Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν αποκλείεται να παίξει το ρόλο του τόσο στην απόφαση των «ροσονέρι» όσο και σε αυτή του «Πάπα».

www.olympiacos24.gr

Οι προτάσεις Μαρινάκη για την βία


Οι προτάσεις Μαρινάκη για την βία

20 Μαΐου, 2011
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣΤην δική του άποψη για την καταπολέμηση της βίας έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος και ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα την εξήγησε στην ΕΠΟ και στην ΓΓΑ.
Ουσιαστικά τόνισε πως πρέπει πρώτα να αλλάξουν μια σειρά από πράγματα με πιο σημαντικό να επανέλθει το ιδιώνυμο και εάν συμβούν όλα αυτά και πάλι γίνουν επεισόδια τότε να υπάρξουν οι πιο αυστηρές ποινές στις ομάδες.
Στις προτάσεις υπάρχει και για την αλλαγή του πλαισίου των σεκιούριτι και να λειτουργήσουν οι κάμερες αλλά και να υπάρχουν συλλήψεις.
  • Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα:
1. Οι ΠΑΕ να αναλάβουν την ευθύνη της διεξαγωγής σωματικού ελέγχου  στις
εισόδους των γηπέδων από το ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας, με την  απαραίτητη
νομοθετική ρύθμιση, σε εναρμόνιση με τους κανονισμούς της  UEFA.

2. Να αξιοποιηθεί ουσιαστικά από την ΕΛ.ΑΣ. το εγκατεστημένο σύστημα  εποπτείας
αθλητικών εγκαταστάσεων (κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης CCTV),  καθώς και όλο το
οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο αγώνα, δημοσιευμένες  φωτογραφίες), για συλλήψεις
όσων συμμετέχουν σε επεισόδια.

3. Να επανέλθει το “ιδιώνυμο” για όσους συλλαμβάνονται και καταδικάζονται  για
συμμετοχή σε επεισόδια σε γήπεδα.
Με δεδομένη την εφαρμογή των ανωτέρω προτάσεων, όπως γίνεται σε  διοργανώσεις
της UEFA και πρωταθλημάτων άλλων ευρωπαϊκών χωρών, η Super  League προτείνει και
αποδέχεται ένα αυστηρό πλαίσιο ποινών, που θα  συμπεριλαμβάνει ακόμα και
μηδενισμό ή και αφαίρεση βαθμών σε περιπτώσεις  επεισοδίων.

Λόγω του ότι το πρόβλημα της βίας, όπως έχει δείξει η εμπειρία, δε  λύνεται
αποσπασματικά και μόνο με την αυστηροποίηση του πειθαρχικού  κώδικα και την
επιβολή χρηματικών ποινών στις ΠΑΕ, όλοι οι θεσμικοί  εκπρόσωποι της  Πολιτείας,

της ΕΛ.ΑΣ. της Δικαιοσύνης και του  επαγγελματικού ποδοσφαίρου, οφείλουν να
αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης  που αναλογεί στον καθένα, ώστε να υλοποιηθούν
οι προτάσεις αυτές.
Πάγια θέση της διοργανώτριας Αρχής παραμένει η  συνολική αντιμετώπιση  των
φαινομένων βίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις, η οποία προϋποθέτει  τη συνεργασία
όλων των εμπλεκόμενων φορέων.


www.olympiacos24.gr

«Είμαστε stand by από τον Ολυμπιακό»

«Είμαστε stand by από τον Ολυμπιακό»

20 Μαΐου, 2011 
OTSOAΤο θέμα του Γκιγέρμο Οτσόα μπορεί να έχει «παγώσει» όμως δεν έχει εγκαταλειφθεί, εάν κρίνουμε από τα λεγόμενα του ατζέντη του, Χόρχε Μπερλάνγκα ο οποίος μάλιστα φαίνεται και ιδιαίτερα ενημερωμένος για τις εξελίξεις.

Σε δηλώσεις του στην
«La Aficion» αφού διέψευσε ότι έχει πρόταση ο Μέμο από την Παρί αναφέρθηκε και στον
Ολυμπιακό λέγοντας ότι:

«Τα πάντα είναι stand by.Μας ενημέρωσαν πως έφυγε ο Πάρντο. Συμφωνήσαμε να μιλήσουμε ξανά την επόμενη εβδομάδα, αλλά όχι να συναντηθούμε.
Με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μέμο θα συναντηθούμε την Πέμπτη και την Παρασκευή».
Ουσιαστικά ο Μπερλάνγκα εξήγησε ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχει με τον Ολυμπιακό θα μάθει εάν οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Οτσόα ώστε να υπάρξει ραντεβού.
www.olympiacos24.gr/

Πάντα πρώτος ο Μαρκάνο


Πάντα πρώτος ο Μαρκάνο

20 Μαΐου 2011
ΜΑΡΚΑΝΟΓια την θέση του αριστερού μπακ, η περίπτωση του Ιβάν Μαρκάνο είναι ψηλά στην λίστα και ο Ολυμπιακός φαίνεται να την προχωράει μέσω του Εντουάρντο Μαθία.
Ο 23χρονος Ισπανός έχει να δώσει ακόμα ένα παιχνίδι με την Χετάφε (είναι δανεικός από την Βιγιαρεάλ) και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Βαλβέρδε μια και μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις (και στοπερ).
Ο Ιβάν Μαρκάνο γεννήθηκε στο Σανταντέρ στις 23 Ιουνίου του 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Ρασίνγκ, που τη σεζόν 2006-07 έπαιξε σε 32 αγώνες. Αυτό του χάρισε και την προώθησή του στην πρώτη ομάδα την αμέσως επόμενη χρονιά, που όμως πήρε χρόνο συμμετοχής σε μόλις 2 παιχνίδια.

Δε συνέβη όμως το ίδιο και την περίοδο 2008-09 όπου με 35 συμμετοχές έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας του. Τότε ήταν που τον είδαν και οι σκάουτερς της Βιγιαρεάλ, η οποία δαπανώντας 6 εκατ. ευρώ τον έφερε στο ρόστερ της. Ωστόσο δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα στο «κίτρινο υποβρύχιο» (16 αγώνες, 1 γκολ) και παραχωρήθηκε δανεικός για την τρέχουσα σεζόν στη Χετάφε.

Φέτος έχει κάνει μια αρκετά καλή σεζόν  κάτι που έχει ανεβάσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο σε 4 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο του με την Βιγιαρεάλ έχει διάρκεια μέχρι το 2015.


www.olympiacos24.gr

Ξανά στο Ρέντη ο Κάσερες

Ξανά στο Ρέντη ο Κάσερες

Στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού επέστρεψε μετά από δύο χρόνια ο Ουρουγουανός γυμναστής, Άλεξ Κάσερες, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και στην πρώτη του θητεία στο λιμάνι.
Στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού επέστρεψε μετά από δύο χρόνια ο Ουρουγουανός γυμναστής, Άλεξ Κάσερες, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και στην πρώτη του θητεία στο λιμάνι.
Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού είχε ζητήσει από πέρυσι την επιστροφή του 48χρονου γυμναστή στο προπονητικό τιμ της ομάδας από τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, οποίος είχε μόλις αναλάβει τα ηνία του ενδοξότερου συλλόγου της χώρας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό να γίνει καθώς ο Άλεξ Κάσερες δεσμευόταν με συμβόλαιο με την κυπριακή Ομόνοια του πρώην προπονητή του Θρύλου, Τάκη Λεμονή.

Ο Ουρουγουανός γυμναστής αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας και θα είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας του καλοκαιριού του Ολυμπιακού.

Ο Άλεξ Κάσερες μίλησε στην εφημερίδα "Γαύρος":

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και που θα συνεργαστώ με φίλους όπως ο Βαλβέρδε, ο Ασπιάθου και ο Ποθάνκο. Πέρασα πολύ όμορφα στην Ομόνοια, αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτήν την πρόταση του Ολυμπιακού".
www.redplanet.gr

"Φορτσάρει" την κατάλληλη στιγμή

"Φορτσάρει" την κατάλληλη στιγμή

Ο Ολυμπιακός είχε φόρα από τον τελικό Κυπέλλου και "παρέσυρε" στο διάβα του για τους τελικούς των πλέι οφ τον Άρη νικώντας με 95-63 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ καθ' όλη τη διάρκεια του ματς οι "ερυθρόλευκοι" δείχνουν να ανεβάζουν στροφές την καταλληλότερη στιγμή.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα προς την τελική φάση των πλέι οφ της Α1 νικώντας εύκολα τον Άρη με 95-63 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.
Η μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα δεν αποτελεί είδηση φυσικά, παρά μόνο δείχνει την πραγματική διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους "ερυθρόλευκους" και τον πάλαι ποτέ "αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ". Κακά τα ψέμματα, το ελληνικό πρωτάθλημα έχει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και από εκεί και πέρα είναι το χάος. Ωστόσο, το γεγονός ότι η ομάδα τελείωσε αήττητη ένα ολόκληρο πρωτάθλημα δείχνει σοβαρότητα, διάθεση και αποφασιστικότητα να πετύχει το μεγάλο στόχο, που είναι το πρωτάθλημα.

Ο Αντώνης στον Κωστόπουλο (video)




Ο Αντώνης στον Κωστόπουλο (video)
20/5/2011
Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Νικοπολίδης στον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στην εκπομπή «Βράδυ» στον Αlpha για το παρελθόν αλλά και το μέλλον του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ηταν αποκαλυπτικός σε μία εκ βάθους καρδίας συνέντευξη στον γνωστό δημοσιογράφο με Ολυμπιακά αισθήματα. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, στο Καραϊσκάκη, ενώ μίλησε και για τους γιους του…


www.rednews.gr/

«Υπομονή για Πισάρο»

«Υπομονή για Πισάρο»

20/05/2011
«Υπομονή για Πισάρο»
Τον πρώτο λόγο στην υπόθεση παραμονής ή όχι του Νταβίντ Πισάρο στη Ρόμα θα έχουν οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας υποστήριξε ο Τζιανπάολο Μοντάλι. Ο τεχνικός διευθυντής των «τζιαλορόσι» αναφέρθηκε στο –δικαιολογημένο- ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Χιλιανό μέσο, ενώ δεν θέλησε να δώσει πιθανότητες για το αν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ξανά στο προσκήνιο ο Γιοβάνοβιτς.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”, ο Μοντάλι είπε:

Μάθε πόλο δίπλα στους κορυφαίους

Μάθε πόλο δίπλα στους κορυφαίους


ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ…Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι πύλες του πόλο του Ολυμπιακού άνοιξαν για τους μικρούς φίλους της ομάδας, καθώς, όπως έκανε γνωστό, με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης, ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία πόλο, για αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2000 και μετά, με σκοπό την ανεύρεση των αθλητών που θα «χτίσουν» τον Ολυμπιακό του μέλλοντος.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 18:30 έως τις 20:00 στο ανοιχτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά (Βοτσαλάκια).

Πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.: 2104190902-4".

www.rednews.gr